JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll Omluveni Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. arch. P. Trambová PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření 2) Vyřazení pohledávky z evidence 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem 4) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. Husa a ZŠ J. K. Tyla 5) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města ve 2. čtvrtletí roku ) Navýšení limitu maximálního ročního plnění pro věcné škody vzniklé z příčin pojistných nebezpečí 7) Přijetí daru pro ZŠ J. K. Tyla, ZŠ E. Beneše a ZŠ J. Husa 8) Návrh zadání veřejné zakázky Chodník obchodní zóna ŽP Hradiště Písek 9) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce ulice Karla Čapka, Písek 10) Návrh zadání veřejné zakázky Oprava povrchů ve vnitrobloku u pošty 11) Návrh zadání veřejné zakázky v rámci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce lyžařského svahu Písek Hradiště 13) Návrh na schválení dodavatele Oprava povrchu komunikace na sídlišti Jih v Písku 14) Návrh na určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce sportovní stezky Písek Hradiště 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace - Obslužná komunikace k ČOV Písek 16) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek, ) Věcná břemena 18) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 19) Návrh na pronájmy nebytových prostor 20) Řešení nájemních vztahů k bytům

2 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 23) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města 24) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách 25) Záměr podání žádostí základních škol o podporu v rámci 88. připravované výzvy Integrovaného regionálního operačního programu 26) Schválení dohody o provedení práce ZŠ J. Husa 27) Vyhodnocení projektu Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek školské budovy za rok ) Vzory smluv k doplnění pravidel P/42 pro postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 29) Návrh smlouvy o výdeji dat z archivu ČR Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs n. Labem 30) Dodatek ke smlouvě o dílo na vypracování lesních hospodářských osnov se spol. SILVA PROJEKT, s. r. o. 31) Dodatek ke smlouvě o dílo se spol. OHL ŽS a.s. na akci Městská knihovna a centrum vzdělávání 32) Dodatek ke smlouvě o dílo Rozšíření lokálního výstražného systému pro město Písek a ORP Písek se spol. VoiceSys s. r. o. 33) Dodatek ke smlouvě o výpůjčce movitých věcí Sladovně o.p.s. 34) Dodatek ke smlouvě o dílo Myslivna č. p. 51 Údraž se spol. CASPINA, spol. s r.o. 35) Dodatek ke smlouvě o dílo Noclehárna, nízkoprahové denní centrum komunitní sociální práce města Písek se spol. KOČÍ a.s. 36) Výjimka z počtu žáků ve školní družině 37) Informace o naplňování Programu podpory rozvoje kultury a cestovního ruchu 38) Pořádání akcí v Palackého sadech 39) Organizace akce Pískoviště 40) Informace z jednání komisí 41) Petice č. 02/2018 na podporu návrhu pojmenování lávky přes řeku Otavu 42) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 43) Výjimky z vyhlášky 44) Uhrazení nákladů na odbornou přípravu a praktický výcvik členů JSDH města 45) Záměr připojení se k projektu EUKI (European Climate Initiative) 46) Zapojení města do projektu Cyber-attacks v rámci Výzvy evropské komise v programu HORIZON ) Smlouva o zapojení města do projektu +CityxChange v rámci Výzvy evropské komise v programu HORIZON ) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření Usnesení č. 385/18 Rada města schvaluje rozpočtová opatření č /18. Ing. L. Toman stránka 2 (celkem 20)

3 K bodu 2) Vyřazení pohledávky z evidence Usnesení č. 386/18 Rada města schvaluje odsouhlasení postupu vedoucímu k vyřazení pohledávky vůči Josefu Jůnovi, IČO Ing. L. Toman K bodu 3) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Usnesení č. 387/18 Rada města změny závazných ukazatelů: 1) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek, 2) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, 3) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek, 4) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek, 5) Centra kultury města Písek, 6) Městské knihovny Písek, 7) Městského střediska sociálních služeb schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 4) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ J. Husa a ZŠ J. K. Tyla Usnesení č. 388/18 1. Rada města použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy J. Husa a MŠ Písek na financování výměny vany pánve pro technologii FRIMA do školní kuchyně v hodnotě Kč schvaluje. 2. Rada města použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy J. K. Tyla a MŠ Písek na pořízení elektronické stravenkářky pro školní jídelnu ZŠ v hodnotě 100 tis. Kč a kráječe knedlíků pro školní jídelnu ZŠ v hodnotě 170 tis. Kč schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 5) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města ve 2. čtvrtletí roku 2018 Rada města projednala materiál. K bodu 6) Navýšení limitu maximálního ročního plnění pro věcné škody vzniklé z příčin pojistných nebezpečí Usnesení č. 389/18 Rada města schvaluje navýšení limitu maximálního ročního plnění pro věcné škody vzniklé z příčin pojistných nebezpečí povodeň nebo záplava na částku Kč při navýšení ročního pojistného o částku Kč a ukládá kanceláři úřadu připravit dodatek k pojistné smlouvě č Mgr. Bc. M. Hanus stránka 3 (celkem 20)

4 K bodu 7) Přijetí daru pro ZŠ J. K. Tyla, ZŠ E. Beneše a ZŠ J. Husa Usnesení č. 390/18 Rada města I. schvaluje přijetí věcného daru Řetězový most v celkové výši ,-- Kč dle darovací smlouvy v příloze, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od sdružení Veselá školka, sdružení rodičů dětí 11. MŠ v Písku, Na Ryšavce 241, Písek , IČO , II. schvaluje přijetí věcného daru za účelem vybavení v celkové výši ,-- Kč dle darovací smlouvy v příloze, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, Písek, IČO od společnosti Česká spořitelna, a. s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, Praha 4, IČO , III. schvaluje přijetí věcného daru za účelem vybavení v celkové výši ,60 Kč dle darovací smlouvy v příloze, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek, IČO od organizace Střední škola obchodní a Vyšší odborná škola, České Budějovice se sídlem Husova 1846/9, České Budějovice, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 8) Písek Návrh zadání veřejné zakázky Chodník obchodní zóna ŽP Hradiště Usnesení č. 391/18 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Chodník obchodní zóna ŽP Hradiště Písek a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku. 2. schvaluje komisi pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: Členové: Bc. Michal Fiedler, (odbor IR), Ing. Petr Matoušek (odbor IR), Václav Sloup (odbor IR), Jiří Žáček (odbor IR), Ing. Michaela Michalcová (odbor SM), Náhradníci: Bc. Rudolf Koraba (odbor IR), Ing. Václav Filip (odbor IR), Ing. arch. Josef Zábranský (odbor IR), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor IR), Ing. Petr Kouřimský (odbor SM). Ing. V. Filip K bodu 9) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce ulice Karla Čapka, Písek Usnesení č. 392/18 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce ulice Karla Čapka, Písek. 2. schvaluje komisi pro posouzení a hodnocení nabídek ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Bc. Rudolf Koraba (odbor IR), Lukáš Griesl (Městské služby Písek), Ing. Michaela Michalcová (odbor SM), člen JHK, Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Bc. Michal Fiedler (odbor IR), Václav Sloup (odbor IR), Ing. Petr Kouřimský (odbor SM), člen JHK. Ing. V. Filip stránka 4 (celkem 20)

5 K bodu 10) Návrh zadání veřejné zakázky Oprava povrchů ve vnitrobloku u pošty Usnesení č. 393/18 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Oprava povrchů ve vnitrobloku u pošty a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Václav Sloup (odbor investic a rozvoje), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), Náhradníci: Ing. Václav Filip (odbor investic a rozvoje), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Jiří Žáček (odbor investic a rozvoje), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku). Ing. V. Filip K bodu 11) Návrh zadání veřejné zakázky v rámci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy a Rozvoj konceptu eculture ve městě Usnesení č. 394/18 Rada města schvaluje návrh zadání veřejné zakázky v rámci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy prostřednictvím rozvoje využití a kvality systému IKT, reg. číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_044/ , který je realizovaný v rámci výzvy 28 Integrovaného regionálního operačního programu a Rozvoj konceptu eculture ve městě Písek, reg. číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_034/ , který je realizovaný v rámci výzvy 26 Integrovaného regionálního operačního programu. Rada města pověřuje administrací veřejné zakázky organizační složku Smart Písek. PhDr. Miloš Prokýšek, Ph.D. K bodu 12) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce lyžařského svahu Písek Hradiště Usnesení č. 395/18 Rada města schvaluje účastníka Metrostav a. s., Koželužská 2450/4, Praha, IČO za celkovou cenu ,14 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podána jako jediná k veřejné zakázce Rekonstrukce lyžařského svahu Písek - Hradiště a pověřuje starostku města Písek podpisem smlouvy o dílo po navýšení příslušné položky v rozpočtu města v rámci rozpočtové změny. Ing. V. Filip K bodu 13) Jih v Písku Návrh na schválení dodavatele Oprava povrchu komunikace na sídlišti Usnesení č. 396/18 Rada města po projednání 1. schvaluje účastníka STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČO: s nabídkovou cenou ,52 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle stránka 5 (celkem 20)

6 hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky malého rozsahu Oprava povrchu komunikace na sídlišti Jih v Písku a pověřuje jednatele Městských služeb Písek s. r. o. podpisem smlouvy. 2. schvaluje účastníka SWIETELSKY stavební s. r. o., Pražská tř. 495/58, České Budějovice, IČO: , jako druhého v pořadí za nabídkovou cenu ,58 Kč bez DPH. 3. schvaluje účastníka EUROVIA CS, a. s., Národní 138/10, Nové Město, Praha 1, IČO: , jako třetího v pořadí za nabídkovou cenu ,76 Kč bez DPH. 4. schvaluje účastníka ZNAKON, a. s., č. p. 44, Sousedovice, IČO: , jako čtvrtého v pořadí za nabídkovou cenu Kč bez DPH. J. Hrádek K bodu 14) Návrh na určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce sportovní stezky Písek Hradiště Usnesení č. 397/18 Rada města schvaluje uchazeče Green engineering s. r. o., Olešná 101, Bernartice, IČO: za celkovou cenu ,30 Kč bez DPH dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce sportovní stezky Písek Hradiště a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Ing. M. Šatra K bodu 15) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace - Obslužná komunikace k ČOV Písek Usnesení č. 398/18 Rada města po projednání 1. schvaluje uchazeče GEFOS inženýring s. r. o., Plánská 1854/6, České Budějovice; IČO: za cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Projektová dokumentace Obslužná komunikace k ČOV Písek, 2. schvaluje uchazeče SWECO Hydroprojekt a. s., divize České Budějovice, Zátkovo nábřeží 7, České Budějovice; IČO: jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH, 3. schvaluje uchazeče EKOEKO s. r. o., Senovážné náměstí 1, České Budějovice; IČO: jako třetího v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. R. Honzík K bodu 16) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek, Usnesení č. 399/18 Rada města 1. schvaluje uchazeče SU - servis s. r. o., Hraniční 2805/6, České Budějovice, IČO za cenu Kč bez DPH za jeden měsíc, jehož nabídka byla podle kritéria stránka 6 (celkem 20)

7 nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Komplexní úklid v objektech Městského úřadu Písek, schvaluje uchazeče FORCORP GROUP spol. s r. o., Hamerská 812/17a, Olomouc, IČO jako druhého v pořadí za cenu ,56 Kč bez DPH za jeden měsíc. Ing. J. Votýpka K bodu 17) Věcná břemena b1) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Teplárenská, p. Lid: NN přip. kab. Usnesení č. 400/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na částech pozemků parc. č. 260/10 a parc. č. 260/29 vše k. ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 463 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) Zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: , Písek Preslova, SŽDC: NN přip. kab. Usnesení č. 401/18 Rada města Písku po projednání schvaluje úpravu smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 1553/33, 1553/5 a parc. č. 1551/12 vše k. ú. Písek včetně nového situačního plánu, které tvoří přílohu materiálu, který byl schválen dne usnesením č. 328/18. Rada města pověřuje starostku podpisem upravené smlouvy včetně situačního plánu dle přílohy. b3) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Semice, parc. st. 182: NN přip. kab. Usnesení č. 402/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení a kabelového pilíře na částech pozemků parc. č. 771/1, 725 a parc. č. st. 174 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 7 (celkem 20)

8 b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Elektropřístroj NN rekonstrukce vd Usnesení č. 403/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN se dvěma kabelovými pilíři a uzemněním na části pozemku parc. č. st. 1030/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. NTL Písek, parc. č. st Usnesení č. 404/18 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky NTL na částech pozemků parc. č. 1722/1 a 1722/130 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši 580 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení služebnosti inženýrské sítě T-Mobile Czech Republic, a. s. Připojení situ PIPKO, Za Pazdernou, Písek Usnesení č. 405/18 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě práva umístění podzemního vedení veřejné komunikační sítě na částech pozemků parc. č. 1740/41, 1750/3, 1750/4, 1755/2, 1757/14, 1775/4, 1775/7, 1781/19, 2216/19, 2216/20, 2234/1, 2234/10, 2234/11, 2554/1, 2563, 2578/1 a 1757/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby za dodržení podmínek odboru dopravy a životního prostředí ve prospěch T- Mobile Czech Republic, a. s., IČO , Tomíčkova 2144/1, Praha 4, PSČ za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti inženýrské sítě bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) souhlas vlastníka pozemků parc. č. 331/1 a parc. č. 2148/1 vše k. ú. Písek s uložením výměny přípojky vodovodu pro dům na adrese Vladislavova 287 stránka 8 (celkem 20)

9 Usnesení č. 406/18 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka pozemků parc. č. 331/1 a parc. č. 2148/1 vše k. ú. Písek s uložením - výměnou přípojky vodovodu pro dům na adrese Vladislavova 287, Písek za dodržení podmínek dotčených orgánů, které budou přílohou souhlasu vlastníka. K bodu 18) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Pronájem pozemku parc. č. 967/40 k. ú. Písek Usnesení č. 407/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc. č. 967/40 k. ú. Písek o výměře 268 m 2 za účelem užívání jako zahrada na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro žadatele, bytem Písek, Harantova 1543/32. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. b) Společenství vlastníků jednotek domu čp v Erbenově ulici v Písku žádost o pronájem pozemku parc. č. 1793/3 k. ú. Písek (zahrada) Usnesení č. 408/18 Rada města Písku po projednání: 1. neschvaluje pronájem pozemku parc. č. 1793/3 o výměře 1435 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako zahrada za bytovými domy na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s nájemným ve výši 1 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Erbenově ulici v Písku, IČO , sídlem Velké náměstí 114/3, Písek. 2. schvaluje pronájem pozemku parc. č. 1793/3 o výměře 1435 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako zahrada za bytovými domy na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Erbenově ulici v Písku, IČO , sídlem Velké náměstí 114/3, Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) TJ Sokol Písek uzavření dodatku k nájemní smlouvě Usnesení č. 409/18 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 5 ke smlouvě o nájmu pozemku ze dne pro Tělocvičnou jednotu Sokol Písek, IČO , sídlem Písek, Tyršova 395/3 dle přílohy. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku. d) FOOD restaurant, s. r. o. žádost o ukončení nájemních smluv dohodou Usnesení č. 410/18 Rada města Písku po projednání: stránka 9 (celkem 20)

10 1. schvaluje ukončení pronájmu části pozemku parc. č. 6/2 o výměře 156 m 2 k. ú. Písek dohodou ke dni pro společnost FOOD restaurant, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Komenského 56/1. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení nájemní smlouvy. 2. schvaluje ukončení pronájmu části pozemku parc. č. 2090/33 o výměře 22 m 2 k. ú. Písek dohodou ke dni pro společnost FOOD restaurant, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Komenského 56/1. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení nájemní smlouvy. e) KMB pekařství, cukrářství, s. r. o. žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc. č. 2090/12 k. ú. Písek (stánek Na Bakalářích) Usnesení č. 411/18 Rada města Písku po projednání schvaluje prodloužení pronájmu části pozemku parc. č. 2090/12 o výměře 7 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod prodejním stánkem na období do pro KMB pekařství, cukrářství, s. r. o., IČO , sídlem Mirotice, Školní 281. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku. f) Olife Energy, a. s. žádost o pronájem části pozemku parc. č. st k. ú. Písek pro umístění dobíjecí stanice Usnesení č. 412/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. st o výměře 30 m 2 k. ú. Písek za účelem instalace a provozování dobíjecí stanice pro elektromobily na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s garancí doby provozu nepřetržitě 24 hodin denně, s nájemným ve výši Kč ročně pro společnost Olife Energy, a. s., IČO , sídlem Praha 2, Lazarská 11/6. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. g) Pronájem části pozemku parc. č. 976/1 k. ú. Písek pro město Písek v rámci akce realizace chodníku/cyklostezky Hradiště obchodní zóna Usnesení č. 413/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 976/1 k. ú. Písek o výměře 12 m 2 k. ú. Písek na dobu určitou 30 let s jednorázovou úhradou nájemného ve výši Kč za celou dobu nájmu za účelem výstavby chodníku/cyklostezky Hradiště pro město Písek od Zdeněk Staněk, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Hradišťská Rada města pověřuje starostku města podpisem smlouvy. h) Souhlas s provedením vrtu na pozemku parc. č. 2641/1 k. ú. Písek pro Střední zemědělskou školu v Písku lokalita: areál statku Dobešice stránka 10 (celkem 20)

11 Usnesení č. 414/18 Rada města Písku po projednání schvaluje udělení souhlasu s provedením vrtu na pozemku ve vlastnictví města Písek parc. č. 2641/1 k. ú. Písek pro Střední zemědělskou školu, IČO , sídlem Písek, Čelakovského 200. i) Pronájem části pozemku parc. č. 2545/1 k. ú. Písek od Českých drah, a. s. akce: Chodník obchodní zóna - ŽP Hradiště, Písek Usnesení č. 415/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2545/1 o výměře 328 m 2 v k. ú. Písek na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 měsíc, s nájemným ve výši 100 Kč/m 2 /rok bez DPH, tj Kč bez DPH/rok pro stavbu: Chodník obchodní zóna ŽP Hradiště, Písek pro město Písek od České dráhy, a. s., IČO , sídlem Praha 1, Nábřeží Ludvíka Svobody 1222/12. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy dle přílohy. j) Smlouva o právu umístění a provedení stavby na části pozemku parc. č. 2545/1 k. ú. Písek ve vlastnictví Českých drah, a. s. akce: Chodník obchodní zóna - ŽP Hradiště, Písek Usnesení č. 416/18 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření smlouvy o právu umístění a provedení stavby na části pozemku parc. č. 2545/1 k. ú. Písek ve vlastnictví Českých drah, a. s. v rámci akce: Chodník obchodní zóna - ŽP Hradiště, Písek. Smlouva bude uzavřena mezi Českými drahami, a. s., IČO , sídlem Praha 1, Nábřeží Ludvíka Svobody 1222/12 jako vlastníkem a městem Písek jako stavebníkem. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. k) Pronájem pozemku parc. č. 2545/5 k. ú. Písek od ČR - Správy železniční dopravní cesty, státní organizace akce: Chodník obchodní zóna - ŽP Hradiště, Písek Usnesení č. 417/18 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc. č. 2545/5 o výměře 55 m 2 v k. ú. Písek s nájemným ve výši 30 Kč/m 2 /rok bez DPH, tj Kč bez DPH/rok od Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, IČO: , se sídlem Praha 1, Dlážděná 1003/7, PSČ , a to na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku dle přílohy. l) Výběrové řízení na pronájem rybníků v k. ú. Písek a k. ú. Smrkovice Usnesení č. 418/18 Rada města Písku po projednání schvaluje vypsání výběrového řízení na pronájem rybníků uvedených v příloze č. 1 dle návrhu v příloze č. 2. stránka 11 (celkem 20)

12 K bodu 19) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem prostor sloužících k podnikání č. 5C 516 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku Usnesení č. 419/18 Rada města schvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání č. 5C 516 v objektu čp. 450, V Portyči v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č v k. ú. Písek o výměře 240,30 m 2 pro žadatelku, za účelem provozování DC Myška - zázemí pro matky s dětmi na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 769 Kč/m 2 /rok a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 2) Žádost o udělení souhlasu s uzavřením smlouvy o podnájmu prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 105, Budovcova ul. v Písku Usnesení č. 420/18 Rada města schvaluje podnájem části prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 105, Budovcova ul. v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu nebytových prostor ze dne žadatelka 120 (kancelář pro poskytování pojišťovacích služeb), pro podnájemce za účelem zhotovení průkazkových fotografií. K bodu 20) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 421/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 165, Bakaláře, Písek pro žadatelku, Bakaláře 165, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 382, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 382, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 390, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 390, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1575, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1575, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 1834, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1834, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1955, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 1955, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 1961, třída Přátelství, Písek pro žadatele, třída Přátelství 1961, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 31 v čp. 2287, třída Přátelství, Písek pro žadatele, třída Přátelství 2287, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 341, Čechova, Písek pro žadatele, Čechova 341, Písek o 1 rok. stránka 12 (celkem 20)

13 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 24 v čp. 1813, Otavská, Písek pro žadatelku, Otavská 1813, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m²/měsíc. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m²/měsíc. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m²/měsíc. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m²/měsíc. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m²/měsíc. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 35 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 6 měsíců. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1836, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1836, Písek o 1 rok. 21. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 21) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 422/18 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 9 o velikosti 1+0 v budově čp. 2240, Harantova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 12 o velikosti 2+1 v budově čp. 331, Dvořákova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek, č. 1 o velikosti 3+1 v budově čp. 1961, tř. Přátelství v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 16 o velikosti 3+1 v budově čp. 432, Na Pěníku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 2) Žádost o výměnu bytů Usnesení č. 423/18 Rada města schvaluje výměnu bytů Dvořákova ul. čp. 331 v Písku, byt č. 11 o velikosti 3+1 a Na Pěníku čp. 432 v Písku, byt č. 19 o velikosti 1+1 s tím, že první žadatelka bude mít uzavřenou nájemní smlouvu na dobu určitou do za nájemné ve výši stránka 13 (celkem 20)

14 Kč/měsíc a druhá žadatelka nájemní smlouvu na dobu určitou do za nájemné ve výši Kč/měsíc dle stávajících nájemních smluv. 3) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 424/18 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 10 v domě čp. 1955, Truhlářská ulice, Písek, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu určitou do pro podnájemce. 4) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 425/18 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 539 v domě čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku pro podnájemce. K bodu 22) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 10 ul. Budějovická čp v Písku Usnesení č. 426/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 10 o velikosti 1+1 v budově čp. 1962, ul. Budějovická, která je součástí pozemku stavební parcely č. 725/1 v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9 ul. nábřeží 1. máje čp v Písku Usnesení č. 427/18 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9 o velikosti 2+1 v budově čp. 1364, ul. nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy dle schválených pravidel pro přidělování bytů pro příjmově vymezené osoby. K bodu 23) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Usnesení č. 428/18 Rada města: stránka 14 (celkem 20)

15 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 21 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadateli na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 22 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 59 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. ruší usnesení č. 156/18 bod 12, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 65 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelkou, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 65 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 49 v domě č. 425, ulice Topělecká s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 6. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 57 v domě č. 424, ulice Topělecká s žadatelem na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 7. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 46 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 24) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách Usnesení č. 429/18 Rada města schvaluje ceny za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku uvedených v příloze č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od Ing. M. Cibulková K bodu 25) Záměr podání žádostí základních škol o podporu v rámci 88. připravované výzvy Integrovaného regionálního operačního programu Usnesení č. 430/18 Rada města záměr podání žádosti o podporu do výzvy Integrovaného regionálního operačního programu včetně předfinancování dotační akce pro 1. Základní školu Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školu Písek, Tylova 2391 na akci Stavební úpravy pro zvýšení kapacity na 11. MŠ, Na Ryšavce 241, Písek schvaluje, stránka 15 (celkem 20)

16 2. Základní školu Svobodná a Mateřskou školu Písek, Dr. M. Horákové 1720 na akci Stavební úpravy pro zvýšení kapacity na MŠ Sluníčko, Dr. M. Horákové 1720, Písek schvaluje a ukládá odboru školství a kultury nárokovat finanční prostředky na předfinancování dotací a vlastní zdroje do rozpočtu města v letech Ing. M. Cibulková K bodu 26) Schválení dohody o provedení práce ZŠ J. Husa Usnesení č. 431/18 Rada města schvaluje dohodu o provedení práce mezi Základní školou Jana Husa a Mateřskou školou Písek, Husovo nám. 725, IČO a panem Mgr. Janem Adámkem na vedení kroužku malé kopané. Ing. M. Cibulková K bodu 27) Vyhodnocení projektu Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek školské budovy za rok 2017 Usnesení č. 432/18 Rada města projednala zprávu za čtvrté zúčtovací období od o vyhodnocení projektu Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek na školských budovách. Ing. M. Cibulková K bodu 28) Vzory smluv k doplnění pravidel P/42 pro postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Usnesení č. 433/18 Rada města: 1. schvaluje úpravu vzoru smlouvy na stavební práce do 6 milionů Kč bez DPH, vzoru smlouvy na stavební práce nad 6 milionů Kč bez DPH a vzoru kupní smlouvy, které jsou součástí pravidel P/42 pro postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu, 2. schvaluje úpravu vzoru smlouvy o dílo na jednoduché stavební práce, vzoru smlouvy na odstranění stavby, vzoru smlouvy na vypracování projektové dokumentace a související služby, vzoru smlouvy na výkon činnosti technického dozoru investora, vzoru smlouvy na výkon činnosti koordinátora bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci, vzoru smlouvy na vypracování projektové žádosti o dotaci a administraci projektu, vzoru smlouvy o poskytování služeb na administraci žádosti o dotaci a vzoru příkazní smlouvy na zastoupení zadavatele při zadávání veřejné zakázky, které jsou součástí pravidel P/42 pro postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a pověřuje starostku města podpisem smluv, vypracovaných podle těchto vzorů, v případě zadání VZMR I. kategorie. Ing. V. Filip K bodu 29) Návrh smlouvy o výdeji dat z archivu ČR Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs n. Labem stránka 16 (celkem 20)

17 Usnesení č. 434/18 Rada města schvaluje smlouvu č. SML CB o výdeji dat z archivu ČR Ústavu pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs n. Labem, organizační složka státu, týkající se poskytnutí grafických dat lesních hospodářských osnov a lesních hospodářských plánů pro výkon státní správy lesů a pověřuje starostku města podpisem smlouvy. Ing. M. Šatra K bodu 30) Dodatek ke smlouvě o dílo na vypracování lesních hospodářských osnov se spol. SILVA PROJEKT, s. r. o. Usnesení č. 435/18 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo se společností SILVA PROJEKT, s. r. o., Kotojedská 1044/27, Kroměříž, IČO: na vypracování lesních hospodářských osnov s názvem LHO Písek Jih pro výkon státní správy lesů, týkající se úpravy rozsahu plnění díla a pověřuje starostku města podpisem smlouvy. Ing. M. Šatra K bodu 31) Dodatek ke smlouvě o dílo se spol. OHL ŽS a.s. na akci Městská knihovna a centrum vzdělávání Usnesení č. 436/18 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo mezi městem Písek a společností OHL ŽS, a. s., IČO , se sídlem Brno Veveří, Burešova 938/17, PSČ na akci Městská knihovna a centrum vzdělávání. Ing. V. Filip K bodu 32) Dodatek ke smlouvě o dílo Rozšíření lokálního výstražného systému pro město Písek a ORP Písek se spol. VoiceSys s. r. o. Usnesení č. 437/18 Rada města schvaluje dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se společností VoiceSys s. r. o., Boleslavská třída 138/10, Nymburk, IČO: týkající se veřejné zakázky Rozšíření lokálního výstražného systému pro město Písek a ORP Písek a pověřuje starostku města podpisem dodatku. Ing. M. Šatra K bodu 33) Dodatek ke smlouvě o výpůjčce movitých věcí Sladovně o.p.s. Usnesení č. 438/18 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce movitých věcí (inventáře) mezi stranami: Město Písek, se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek, IČ: , DIČ CZ (jako Půjčitel ) a Sladovna Písek o. p. s., se sídlem Velké náměstí 113/1, Písek, IČ: (jako Výpůjčitel ) v předloženém znění a pověřuje starostku města podpisem dodatku č. 1 smlouvy. stránka 17 (celkem 20)

18 K bodu 34) spol. s r.o. Dodatek ke smlouvě o dílo Myslivna č. p. 51 Údraž se spol. CASPINA, Usnesení č. 439/18 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Myslivna č. p. 51, Údraž mezi městem Písek a společností CASPINA, spol. s r. o., IČO , se sídlem Na Zámecké 1518/9, Nusle, Praha 4. Ing. V. Filip K bodu 35) Dodatek ke smlouvě o dílo Noclehárna, nízkoprahové denní centrum komunitní sociální práce města Písek se spol. KOČÍ a.s. Usnesení č. 440/18 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne uzavřené se společností KOČÍ a. s., IČO , sídlem K Lipám 132, Písek k akci Noclehárna, nízkoprahové denní centrum komunitní sociální práce města Písek za cenu ,17 Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 36) Výjimka z počtu žáků ve školní družině Usnesení č. 441/18 Rada města schvaluje pro základní školy zřizované městem Písek s účinností do výjimku z nejvyššího počtu žáků stanoveného prováděcím předpisem do počtu 4 žáků v jednom oddělení školní družiny za předpokladu, že škola splňuje podmínky bezpečnosti a ochrany zdraví a toto zvýšení není na újmu kvalitě zájmového vzdělávání ve školní družině. Ing. M. Cibulková K bodu 37) ruchu Informace o naplňování Programu podpory rozvoje kultury a cestovního Usnesení č. 442/18 Rada města projednala informaci o naplňování Programu odpory rozvoje kultury a cestovního ruchu ve městě Písku pro období k Ing. M. Cibulková K bodu 38) Pořádání akcí v Palackého sadech Usnesení č. 443/18 Rada města pověřuje příslušné odbory MÚ, Městské služby Písek s. r. o. a Centrum kultury města Písek vypracovat záměr revitalizace a zlepšení podmínek využití Palackého sadů pro pořádání společenských akcí. Ing. M. Cibulková stránka 18 (celkem 20)

19 K bodu 39) Organizace akce Pískoviště Usnesení č. 444/18 Rada města projednala návrh na organizaci akce Pískoviště od roku 2019 Sladovnou Písek o. p. s., Velké náměstí 113/1, Písek, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 40) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 41) Petice č. 02/2018 na podporu návrhu pojmenování lávky přes řeku Otavu Usnesení č. 445/18 Rada města projednala petici č. 02/2018 Na podporu pojmenování lávky přes řeku Otavu (podle návrhu Ing. arch. Josefa Pleskota) po Dagmar Šimkové, politické vězenkyni československého komunistického režimu a doporučuje zastupitelstvu města na jednom z nejbližších jednání pojmenovat lávku přes řeku Otavu po Dagmar Šimkové. Ing. J. Jambura K bodu 42) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst Usnesení č. 446/18 Rada města vydání 1 kusu dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu vozidel do pěších zón pro žadatele spolek Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z. s. Klub Krteček v Písku, IČO na období 1 roku schvaluje a zmocňuje odbor dopravy MÚ vydat žadateli povolení i v příštích letech za předpokladu, že se nezmění skutečnosti rozhodné pro vydání tohoto povolení. Ing. M. Kovařík K bodu 43) Výjimky z vyhlášky Usnesení č. 447/18 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. nepřijala žádné usnesení k udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar Captain Morgan, Kocínova 140, Písek, žadatel Číšník Group s. r. o., Sokolovská 231/35, Praha, IČO , v rozsahu po ne do 03:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Slavnosti piva v Palackého sadech, Písek, žadatel Prostor pro všechny, Komenského 87, Písek, IČO , venkovní prostor dne (pá - ne) do 01:30 h, 3. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Hudební večery, Ostrovní 165, Písek, žadatel Restaurace Ostrov s. r. o., Ostrovní 165, Písek, IČO , venkovní prostor od (každá středa v měsíci) do 24:00 h. Ing. M. Cibulková stránka 19 (celkem 20)

20 K bodu 44) města Uhrazení nákladů na odbornou přípravu a praktický výcvik členů JSDH Usnesení č. 448/18 Rada města schvaluje uhrazení nákladů na odbornou přípravu a praktický výcvik členů Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Písek v hodnotě Kč včetně DPH. Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 45) Záměr připojení se k projektu EUKI (European Climate Initiative) Usnesení č. 449/18 Rada města záměr podání žádosti připojení se k tříletému mezinárodnímu projektu EUKI, European Climate Initiative (tj. Iniciativa Evropské klima) prostřednictvím společnosti SEVEn Energy s. r. o., IČO schvaluje a ukládá odboru investic a rozvoje ve spolupráci s odborem školství a kultury zahájit práce na zapojení se do projektu; Ing. V. Filip, Ing. M. Cibulková K bodu 46) Zapojení města do projektu Cyber-attacks v rámci Výzvy evropské komise v programu HORIZON 2020 Usnesení č. 450/18 Rada města schvaluje zapojení města Písku do projektu v rámci Výzvy evropské komise H2020-SU-ICT v programu HORIZON 2020 a ukládá pracovníkům organizační složky Smart Písek provést potřebné úkony za účelem připojení města k žádosti konsorcia. Rada města si vyhrazuje právo konečného schválení účasti v projektu. PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 47) Smlouva o zapojení do projektu +CityxChange v rámci Výzvy evropské komise v programu HORIZON 2020 Usnesení č. 451/18 Rada města schvaluje konečné rozhodnutí o zapojení Města Písku do projektu +CityxChange (+CxC) v pozici follower city v rámci Výzvy evropské komise H2020-LC- SC v programu HORIZON 2020 a ukládá pracovníkům organizační složky Smart Písek provést potřebné úkony za účelem podepsání smlouvy +CxC v rámci Výzvy evropské komise LC-SC3-SCC v programu HORIZON Rada města pověřuje 1. místostarostu města JUDr. Josefa Knota, MBA, podepsáním této smlouvy. PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 48) Různé V Písku dne stránka 20 (celkem 20)

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. schůze Rady města Rychvald, dne 17. 06. 2019 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 26/2. Rada města b e

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.06.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 20. ledna 2014 R 25/14 Změna finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy za rok 2013 a) schvaluje změny finančního plánu společnosti Městské lesy Doksy, s.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 945/2019 ST/Dan Spis č. 1437/2018 USNESENÍ ze 4. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. ledna 2019, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/13/350 RM schvaluje program 13. schůze RM. 2016/13/351 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 12. 2016. RM schvaluje uzavření kupní smlouvy

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 33. schůze Rady města Šluknov konané dne 21. listopadu 2011 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I.

U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne Rada města po projednání bodů programu: I. U S N E S E N Í z 61. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 11.10.2017 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 ukončení pronájmu bytové jednotky č. 211 v domě s pečovatelskou službou,

Více

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.4.2017 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2017 Občanská komise zápis ze zasedání občanské komise ze dne 20. 3. 2017. 2/9/RM/2017

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více