PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE"

Transkript

1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Letní a zimní údržba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

2 Název zakázky: Letní a zimní údržba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení Zadavatel: se sídlem: Informace o zadavateli: Statutární město Brno Dominikánské náměstí 196/1, Brno, Městská část Brno Černovice IČ: zastoupené: Mgr. Pavel Blaţík, starosta městské části Brno Černovice na základě čl. 13 odst. 2 a 3 obecně závazné vyhlášky statutárního města Brna č. 20/2001, ve znění pozdějších změn Statutu města Brna Předmět zakázky: Předmětem zakázky je letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice. Údrţba komunikací musí být zajištěna v souladu se zákonem č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, vyhláškou Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb., kterou se provádí zákon o pozemních komunikacích, přílohou č. 6, 7 a 8 k vyhlášce Ministerstva dopravy a spojů č. 104/1997 Sb., plán organizace, technologie a denní záznamy zimní údrţby a v souladu s obecně závaznou vyhláškou města Brna číslo 10/2010 k zajištění udrţování čistoty silnic a jiných veřejných prostranství. 1. Letní údržba komunikací 1.1. Jedná se o letní blokové čištění komunikační sítě, rozdělené do čtyř cyklů, které mají vlastní specifikaci Blokové čištění obsahuje komplexní ruční i strojní úklid s následným umytím komunikací v dané lokalitě včetně nakládky, odvozu a likvidace smetků, rozvoz, umístění a následný svoz vlastního dopravního značení, pořízení fotodokumentace parkujících vozidel při dodrţení následujících podmínek: - Dopravní značení (B29, IP25a a IP 25b) zákaz stání s dodatkovou tabulkou E13 a E8 a, b, c, d, e, která bude obsahovat datum a čas, kdy bude blokové čištění prováděno, bude rozmístěno minimálně 7 dní před stanoveným dnem dočasného zákazu stání a to dle 19 odst. 5 zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů. - Jako součást blokového čištění zhotovitel týden před provedením blokového čištění, tj. v době rozmísťování dopravního značení, pořídí fotodokumentaci parkujících vozidel v daných lokalitách a rozmístěného dopravního značení.

3 Zhotovitel bude v rámci blokového čištění spolupracovat se společnostmi Brněnské komunikace, a.s., Brněnské vodárny a kanalizace, a.s. a Technické sítě Brno, a.s. které budou pro městskou část Brno-Černovice zajišťovat opravu a čištění kanalizace a kanalizačních vpustí a opravy VO. - Dopravní značení bude v majetku zhotovitele Strojní letní čištění komunikací zahrnuje mnoţství vyčištěných kilometrů komunikací v obou jízdních pruzích. Zametání komunikací je prováděno včetně nakládky, odvozu a likvidace smetků a bude realizováno v celé šířce komunikace Ruční letní čištění komunikací zahrnuje časové a materiální náklady na ruční úklid včetně nakládky, odvozu a likvidace smetků. Letní údrţba komunikací bude prováděna v období od 1. dubna do 30. listopadu. Celková délka komunikací pro letní údrţbu - 28,7 km. 2. Úklid a zimní údržba komunikací 2.1. Úklid a zimní údrţba komunikací bude prováděna v rozsahu dle níţe uvedených bodů 2.2. aţ 2.6 tohoto článku Strojní zimní údrţba komunikací pluhování odstranění sněhové vrstvy radlicí z komunikací a parkovišť Strojní zimní údrţba komunikací pluhování a posyp odstranění sněhové vrstvy radlicí z komunikací a parkovišť a jejich následný posyp inertním materiálem, solí nebo jejich směsí. Druh posypového materiálu v jednotlivých lokalitách stanoví před zahájením zimní údrţby objednatel Ruční zimní úklid zahrnuje odklizení sněhu a zajištění posypu inertním materiálem, solí nebo jejich směsí na schodištích, lávkách a úzkých strojově nepřístupných chodnících a podobných místech. Druh posypového materiálu v jednotlivých lokalitách stanoví před zahájením zimní údrţby objednatel Odstranění sněhových bariér na přechodech pro chodce (v celé šíři přechodu), autobusových zastávkách (v délce 12 m) a na veřejných vyhrazených parkovacích místech pro zdravotně tělesně postiţené (odklizení celého parkovacího stání) Naloţení sněhu a odvoz sněhu zahrnuje přistavení vozidla naloţení sněhu a odvoz sněhu na místo určené objednatelem včetně vyloţení (nutné v případě hromadění sněhu a s tím související omezení průjezdnosti). Zimní údrţba komunikací bude prováděna v období od 1. listopadu do 31. března. Celková délka komunikací vozovek pro zimní údrţbu - 13,5 km.

4 3. Komplexní údržba chodníků (letní a zimní) 3.1. Letní údrţba chodníků bude prováděna v rámci blokového čistění (tj. zároveň s blokovým čištěním, ve čtyřech cyklech ročně) Letní údrţba zahrnuje strojní a ruční čištění a údrţbu v celé šíři chodníku, ruční dočištění nepřístupných míst, mechanickou likvidaci prorůstajícího plevele, postřik totálními systémovými herbicidy v celé šíři chodníku Strojní a ruční letní údrţba chodníků dále zahrnuje činnosti: odstraňování nečistot, jejich sběr, odvoz a odstranění, ruční nebo strojový sběr exkrementů včetně přilehlých travnatých ploch podél chodníků a z vybraných travnatých ploch dle vybraných ploch v příloze, jejich sběr, odvoz a odstranění (likvidace) Strojní zimní údrţba chodníků pluhování odstranění sněhové vrstvy radlicí z chodníků. Úklid sněhu z předmětných ploch prohrnováním, odstranění nečistost, jejich sběr, odvoz a odstranění Strojní zimní údrţba chodníků pluhování a posyp odstranění sněhové vrstvy radlicí z chodníků a jejich následný posyp inertním materiálem, drtí apod. Druh posypového materiálu v jednotlivých lokalitách stanoví před zahájením zimní údrţby objednatel Ruční zimní údrţba chodníků čištění a dočištění nepřístupných míst, jejich sběr, odvoz a odstranění. Celková délka chodníků pro zimní a letní údrţbu - 33,7 km. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí ,- Kč bez DPH. Cena sjednaná ve smlouvě: ,- Kč bez DPH (jedná se o celkovou nabídkovou cenu v Kč bez DPH, naceněnou vítězným uchazečem v rámci předloţeného modelového příkladu jako cenu za poskytnuté sluţby za 1 rok). Zvolený druh zadávacího řízení: Uţší řízení dle 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Identifikační údaje vybraného uchazeče: FALKY, spol. s r.o., Brno-jih, Horní Heršpice, Kaštanová 637/141e, IČ: Odůvodnění výběru nejvhodnější nabídky: Podané nabídky byly hodnoceny podle kritéria nejniţší nabídkové ceny. Hodnocena byla celková nabídková cena v Kč bez DPH, naceněná uchazeči v rámci předloţeného modelového příkladu jako cena za poskytnuté sluţby za 1 rok.

5 Na základě výše uvedeného hodnotícího kritéria bylo hodnotící komisí stanoveno následující pořadí uchazečů o veřejnou zakázku: Pořadí: Název uchazeče (dodavatele): Cena v Kč bez DPH 1. FALKY, spol. s r.o ,- Kč 2. AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o ,90,- Kč Nabídka uchazeče FALKY, spol. s r.o., Brno-jih, Horní Heršpice, Kaštanová 637/141e, IČ: je nejvýhodnější nabídkou dle kritéria nejniţší nabídkové ceny. Proto členové hodnotící komise doporučili zadavateli uzavřít smlouvu s tímto uchazečem, neboť ten nabídl plnění za niţší cenu neţ zbylí uchazeči a splnil všechny poţadavky zadavatele stanovené v zadávací dokumentaci. Část veřejné zakázky, která bude plněna prostřednictvím subdodavatele: Zimní údrţba chodníků (50 procent), zimní údrţba komunikací (50 procent), pohotovost a dispečink (50 procent). Pořadové číslo nabídky: 1. Identifikační údaje všech uchazečů a jejich nabídkové ceny: Uchazeč: SITA CZ a.s Sídlo: Praha 2, Vinohrady, Španělská 1073/10 IČ: Celková nabídková cena v Kč bez DPH: ,- Kč Pořadové číslo nabídky: 2. Uchazeč: AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. Sídlo: Praha 15, Hostivař, Praţská 1321/38a IČ: Celková nabídková cena v Kč bez DPH: ,90,- Kč Pořadové číslo nabídky: 3. Uchazeč: Marius Pedersen a.s. Sídlo: Hradec Králové , Nový Hradec Králové, Průběţná 1940/3,

6 IČ: Celková nabídková cena v Kč bez DPH: ,- Kč Pořadové číslo nabídky: 4. Uchazeč: FALKY, spol. s r.o. Sídlo: Brno-jih, Horní Heršpice, Kaštanová 637/141e IČ: Celková nabídková cena v Kč bez DPH: ,- Kč Identifikační údaje zájemců či uchazečů, kteří byli vyloučeni z účasti v zadávacím řízení: Z účasti byli vyloučeni následující uchazeči/zájemci o účast: SITA CZ a.s, Marius Pedersen a.s. a PET group, a.s., a to z níţe uvedených důvodů. 1. Zadavatel v souladu se zákonem o veřejných zakázkách poţadoval v ustanovení článku 8 zadávací dokumentace, aby uchazeči k zajištění plnění svých povinností vyplývajících z účasti v zadávacím řízení poskytli jistotu ve výši ,- Kč. Uchazeči si mohli sami zvolit, jakým způsobem jistotu poskytnou, zda formou bankovní záruky nebo formou sloţení peněţní částky na účet zadavatele nebo formou pojištění záruky. Při posouzení nabídky uchazeče SITA CZ a.s. z hlediska splnění zákonných poţadavků a poţadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci, bylo zjištěno, ţe nabídka neobsahovala ţádný dokument prokazující poskytnutí poţadované jistoty formou bankovní záruky či formou pojištění záruky. Kontrolou účtu zadavatele bylo rovněţ zjištěno, ţe uchazeč neposkytl jistotu ani sloţením peněţení částky na účet zadavatele. Vzhledem k nesplnění zadávacích podmínek byla nabídka dle 76 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách vyřazena z dalšího posouzení a hodnocení. Na základě výše uvedeného a ustanovení 76 odst. 6 zákona o veřejných zakázkách byl tento uchazeč zadavatelem vyloučen z účasti v zadávacím řízení pro nesplnění poţadavků zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci. 2. Návrh smlouvy o dílo, předloţený v nabídce uchazeče Marius Pedersen a.s., podepsal Ing. Milan Černošek. Součástí nabídky, stejně tak jako ţádosti o účast, je plná moc, udělená Ing. Černoškovi k jednání a podepisování za společnost Marius Pedersen a.s. Na základě této plné moci je Ing. Černošek oprávněn k podepisování dokumentů na dobu neurčitou maximálně do výše hodnoty plnění v částce ,- Kč ročně.

7 Nabídková cena uchazeče Marius Pedersen a.s. činí ,- Kč za 1 rok, tj. Ing. Černošek nebyl na základě předloţené plné moci oprávněn smlouvu o dílo za společnost Marius Pedersen a.s. podepsat. Dle ustanovení 71 odst. 9 zákona (a rovněţ článku 6.1. Zadávací dokumentace) byla proto nabídka uchazeče Marius Pedersen a.s., Průběţná 1940/3, Nový Hradec Králové, Hradec Králové, IČ: vyřazena. Na základě výše uvedeného a ustanovení 71 odst. 9 zákona o veřejných zakázkách byl tento uchazeč zadavatelem vyloučen z účasti v zadávacím řízení. 3. Při posouzení prokázání kvalifikace zájemce o účast PET group, a.s., Brno, Opálkova 748/4, PSČ 63500, IČ: dospěla komise pro posouzení kvalifikace k následujícímu závěru. Zájemce o účast PET group, a.s. prokazuje splnění části kvalifikačních předpokladů prostřednictvím subdodavatele, společnosti Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o., Sv. Čecha 600/44, Kuřim, IČ: Dle poţadavku 51 odst. 4 zákona o veřejných zakázkách je v tomto případě zájemce o účast povinen zadavateli mimo jiné předloţit smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níţ vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiţ bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace podle 50 odst. 1 písm. b) aţ d) zákona o veřejných zakázkách. V ţádosti o účast byla předloţena smlouva o dílo, uzavřená mezi společností PET group, a.s. jako objednatelem a společností Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o. jako subdodavatelem. Tato subdodavatelská smlouva je však velmi neurčitá, neboť z ní nelze dovodit objem prací, které tvoří předmět závazku subdodavatele Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o. (smlouva obsahuje pouze podmínku, ţe objem prací nepřesáhne 10 % zakázky, přičemţ samotný předmět závazku je popsán pouze jako dílo spočívající ve strojním zametání ). Příloha smlouvy ceník prací která by mohla poskytnout podrobnější informaci o jejich charakteru a rozsahu v ţádosti o účast předloţena není. Je tedy předloţena neúplná smlouva bez příloh, které jsou její nedílnou součástí a nelze tedy tento dokument akceptovat jako předloţení kompletní subdodavatelské smlouvy. Dle ustálené výkladové praxe zákona o veřejných zakázkách je vţdy nutné přesně identifikovat závazek subdodavatel k plnění na konkrétní zakázce, aby bylo moţné posoudit, zda byl naplněn zákon ve všech dotčených ustanoveních a zásadě přiměřenosti prokázání kvalifikace v poměru s následným skutečným plněním.

8 V seznamu subdodavatelů je u subdodavatele Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o. uvedeno procento celkových nákladů plnění, které bude subdodavatel realizovat ve výši 10 %. Nejen ţe z této formulace není zřejmé, zda se skutečně jedná podíl subdodavatele na plnění zakázky, ale tento podíl v rozporu se zákonem o veřejných zakázkách neodpovídá rozsahu, v jakém subdodavatel prokazuje splnění kvalifikace, a to ve velmi výrazném nepoměru. Rovněţ není zřejmé, zda je předloţená subdodavatelská smlouva podepsána osobou oprávněnou jednat za společnost Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o., neboť smlouva neobsahuje jméno osoby, která ji podepsala (připojen je pouze nečitelný podpis), a to ani v její hlavičce, kde jsou smluvní strany definovány. Z výše uvedeného je zřejmé, že zadavatel nemůže akceptovat kvalifikační předpoklady, které jsou v žádosti o účast subdodavatelem Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. prokazovány. Nad rámec výše uvedeného je rovněţ nutné konstatovat, ţe při posouzení referenčních zakázek subdodavatele Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o. zjistila komise pro posouzení kvalifikace následující skutečnosti a pochybení zájemce o účast ve veřejné zakázce. Předloţené osvědčení k referenční zakázce čištění komunikací pro objednatele Sdruţení D1 Lhotka je podepsáno Miroslavem Mudrákem ze společnosti OHL ŢS, a.s., přičemţ z tohoto osvědčení ani z jiného dokumentu v ţádosti o účast neplyne ţádný vztah mezi společností OHL ŢS, a.s. a Sdruţením D1 Lhotka. Lze se tedy bez dalšího domnívat, ţe osvědčení nepodepsala osoba oprávněna jednat za objednatele, jelikoţ se jedná o jinou právnickou osobu, neţ která je uvedena v označení objednatele na referenčním listu. Komise pro posouzení kvalifikace tak nemůţe konstatovat správnost předloţené referenční listiny. Předloţené osvědčení k referenční zakázce ZU chodníků a prostranství pro objednatele TYCO ELECTRONICS CZECH s.r.o. zahrnuje nejen údrţbu komunikací a chodníků, ale rovněţ i údrţbu prostranství, přičemţ z osvědčení neplyne, zda hodnota samotné údrţby komunikací a chodníků převyšuje zadavatelem poţadovanou minimální roční hodnotu sluţby ve výši ,- Kč bez DPH. Uchazeč měl dle kvalifikační dokumentace přesně specifikovat hodnotu dotčené části díla tak, aby bylo naprosto zřejmé splnění poţadavků na kvalifikační předpoklady. Zadavatel mimo jiné v kvalifikační dokumentaci stanovil povinnost, ţe u zakázek sloţených z více oddělitelných částí předmětu realizace se poţadovaná hodnota na referenční zakázku musí vztahovat výhradně k údrţbě komunikací a chodníků, přičemţ nelze uznat referenční zakázky, kde hodnota údrţby komunikací a chodníků tvoří pouze část hodnoty referenčního projektu, a tato hodnota nedosahuje ,- Kč bez DPH za rok. Z uchazečem doloţené dokumentace není zřejmé splnění poţadavků zadavatele, a proto tuto referenci nelze bez výhrad akceptovat.

9 Při kontrole referenčních zakázek, realizovaných samotným zájemcem o účast, byly následně zjištěny další nedostatky. Zájemce o účast předkládá dvě referenční zakázky pro MČ Brno Maloměřice a Obřany, jejichţ předmětem bylo letní čištění komunikací a letní čištění chodníků. Po ověření těchto referencí však bylo zjištěno, ţe zájemce o účast účelově rozdělil jednu zakázku, realizovanou pro jednoho zadavatele na základě jedné smlouvy, jejímţ předmětem byla jak údrţba komunikací, tak údrţba chodníků. Poţadavkem kvalifikační dokumentace bylo předloţení reference na obě tyto činnosti zároveň, tj. toto rozdělení do dvou nezávislých zakázek nelze akceptovat. Z výše popsaného postupu je rovněţ zřejmé, ţe zájemce o účast se očividně za účelem získání většího počtu referenčních zakázek snaţil zadavatele vědomě oklamat. Tento postup uchazeče je nejen v rozporu s kvalifikační dokumentací a zákonem o veřejných zakázkách, ale i v rozporu s dalšími normativy. Stejný postup zájemce o účast zvolil u referenčních zakázek na zimní údrţbu chodníků a komunikací, kdy opět účelově rozdělil jednu zakázku pro MČ Brno Maloměřice a Obřany, realizovanou na základě jedné smlouvy, do dvou nezávislých referencí. Výše popsané jednání (tj. předloţení při prokazování splnění kvalifikace informací nebo dokladů, které neodpovídají skutečnosti a mají nebo mohou mít vliv na posouzení kvalifikace) s cílem oklamat zadavatele a tím prokázat kvalifikační předpoklady je rovněţ důvodem k vyloučení zájemce o účast ze zadávacího řízení. Zájemce o účast navíc po odečtu vadných referenčních zakázek (viz odůvodnění výše) nepředkládá dostatečný (tj. zadavatelem požadovaný) počet referenčních zakázek na zimní ani na letní údržbu komunikací a chodníků. Komisí pro posouzení kvalifikace bylo rovněţ zjištěno, ţe zájemce o účast u technického kvalifikačního předpokladu přehled průměrného ročního počtu zaměstnanců dodavatele či jiných osob podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru za poslední 3 roky sčítá zaměstnance (či jiné osoby podílejících se na plnění zakázek podobného charakteru) své a zaměstnance subdodavatele Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o. Poţadavek na počet zaměstnanců zadavateli slouţí ke zvýšení jistoty zadavatele, ţe zakázku bude realizovat dodavatel, schopný ji splnit za daných podmínek a v souladu s uzavřenou smlouvou. U realizace předmětné zakázky lze předpokládat kooperaci stejného či většího počtu zaměstnanců (nebo osob v obdobném postavení), neţ je zadavatelem poţadované minimum. Vybraný dodavatel by měl být schopen souběţně realizovat během rozhodného období i další obdobné zakázky. Z výše uvedeného je proto zřejmé, ţe by tento kvalifikační předpoklad měl prokázat zájemce o účast (případně jeho subdodavatel) samostatně, nikoli součtem osob několika různých subjektů. Analogicky tak například nelze sčítat hodnoty několika různých referenčních zakázek pro odlišné zadavatele s cílem prokázat jednu referenci, jejíţ minimální poţadovaný finanční rozsah je roven součtu jejich hodnot.

10 I pokud by zadavatel toto sčítání se subdodavatelem akceptoval, prokázání splnění předmětného kvalifikačního předpokladu bylo poţadováno předloţením čestného prohlášení, obsahujícího přehled průměrného ročního počtu zaměstnanců za poslední 3 roky. V ţádosti o účast bylo předloţeno čestné prohlášení pouze za zájemce o účast PET group, a.s. Subdodavatel samotný čestné prohlášení obsahující přehled jeho průměrného ročního počtu zaměstnanců za poslední 3 roky nedoloţil, přičemţ z ţádosti o účast neplyne ţádné oprávnění zájemce o účast PET group, a.s. jednat jménem společnosti Centrum technických sluţeb Kuřim, s.r.o. Dokumentace výše specifikovaného zájemce o účast tak nevyhověla kontrole úplnosti prokázání kvalifikace. Na základě ustanovení 60 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách byl tento dodavatel (zájemce o účast) zadavatelem vyloučen z účasti v zadávacím řízení. V Brně dne za VIA Consult a.s. zástupce zadavatele - Statutární město Brno - Městská část Brno Černovice Mgr. Nikola Paříková

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení

Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Výzva k podání nabídky do zadávacího řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele - Statutární město Brno, Dominikánské náměstí 196/1, 601 67 Brno, Městská část Brno Černovice, IČ: 44992785

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Letní a zimní

Více

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na sluţby zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ

Více

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20 Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Modernizace bytových jader a výměna stoupaček

Více

REKONSTRUKCE STADIONU PRO VÝCVIK A POŢÁRNÍ

REKONSTRUKCE STADIONU PRO VÝCVIK A POŢÁRNÍ ČESKÁ REPUBLIKA - HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Č.j.: HSHK 725 82/2014 nábřeţí U Přívozu 122/4, 500 03 Hradec Králové 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V ZADÁVACÍM

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 a násl. zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ nebo zákon

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Odprášení ocelárny ve VÍTKOVICE HEAVY MACHINERY a.s. (UŢŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Odprášení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev.č. 149451/2011 MUCL/133722/2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č.137/2006 Sb o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro zakázku na stavební práce zadávanou ve zjednodušeném podlimitním

Více

Splašková kanalizace Písečná I. etapa

Splašková kanalizace Písečná I. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní (významnou) veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v otevřeném řízení dle Pravidel České republiky Ministerstva zemědělství, č.j. 144690/2012-MZE-15131 pro poskytování

Více

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 zák. č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: služby Město Miroslav sběr

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka Hvězdárna Valašské Meziříčí, p. o. - Odstranění havarijního stavu budov 2. etapa - zpracování PD - strana 1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Hvězdárna Valašské

Více

Pořízení systému pro svoz a separaci BRO ve městě Havířov dodávka svozového vozidla

Pořízení systému pro svoz a separaci BRO ve městě Havířov dodávka svozového vozidla Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí a

Více

Zadávací dokumentace a pokyny ke zpracování nabídky

Zadávací dokumentace a pokyny ke zpracování nabídky Zadávací dokumentace a pokyny ke zpracování nabídky název veřejné zakázky: Výběr zhotovitele zakázky Stavební úpravy č.p. 61 v Proseči rozšíření expozice muzea dýmek druh zadávacího řízení: zakázka malého

Více

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na sluţby zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Letní a zimní údrţba komunikací

Více

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení

Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků v MČ Brno Černovice nové vyhlášení Kvalifikační dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na sluţby zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Letní a zimní údrţba komunikací a chodníků

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ *UOHSX00421R6* UOHSX00421R6 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S271/2011/VZ-2792/2012/520/DŘí V Brně dne: 9. května 2012 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Zadavatel: STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO, MĚSTSKÁ ČÁST BRNO- VINOHRADY Velkopavlovická 25, 628 00 Brno IČ: 44992785-19 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve

Více

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení

Přírodě blízká zahrada MŠ Balzacova - Havířov nové vyhlášení Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v Operačním programu Životní prostředí. Přírodě blízká zahrada

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení. Název veřejné zakázky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení. Název veřejné zakázky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení Název veřejné zakázky Asistenční služba pro individuální OZP v územních oblastech Jihlava, Brno,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT DODÁVKA AUTOMATIZAČNÍHO SYSTÉMU VČETNĚ UČEBNÍCH PLÁNŮ. Kontaktní osoba. Telefon 734 522 683 Fax E-mail

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT DODÁVKA AUTOMATIZAČNÍHO SYSTÉMU VČETNĚ UČEBNÍCH PLÁNŮ. Kontaktní osoba. Telefon 734 522 683 Fax E-mail Kontaktní osoba Martin Jandík Telefon 734 522 683 Fax E-mail jandik@iss-cheb.cz Datum 16.05.2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT DODÁVKA AUTOMATIZAČNÍHO SYSTÉMU VČETNĚ UČEBNÍCH PLÁNŮ dle ustanovení 44

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-142-055-13 ze dne 10.12.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-142-055-13 ze dne 10.12.2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-142-055-13 ze dne 10.12.2013 Rozhodnutí o vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky "Údržba veřejné zeleně v sedmi lokalitách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č.: 52201/2013 č. j.: MUCL/81061/2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávacích podmínek pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídky včetně zadávacích podmínek pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Uchazeč: Výzva k podání nabídky včetně zadávacích podmínek pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky VZ č. 12/52 Dodávka bezpečnostního prvku pro ochranu vnitřní počítačové sítě 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Cyklostezka Sudkov Dolní Studénky Veřejná zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

Křižanov kanalizační přípojky

Křižanov kanalizační přípojky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro výběr zhotovitele stavby Veřejná zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), na akci: Křižanov kanalizační

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: VÝBĚR DODAVATELE PRO ZABEZPEČENÍ REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ ÚČETNICTVÍ PRO ÚŘAD PRÁCE V ŠUMPERKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: VÝBĚR DODAVATELE PRO ZABEZPEČENÍ REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ ÚČETNICTVÍ PRO ÚŘAD PRÁCE V ŠUMPERKU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce: VÝBĚR DODAVATELE PRO ZABEZPEČENÍ REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ ÚČETNICTVÍ PRO ÚŘAD PRÁCE V ŠUMPERKU 1 1. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY... 4 2. POŢADAVEK NA POSKYTNUTÍ

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY DLE USTANOVENÍ 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM ZNĚNÍ ( DÁLE JEN ZÁKON) Svoz biologicky rozložitelných komunálních odpadů

Více

KONCESNÍ DOKUMENTACE

KONCESNÍ DOKUMENTACE MĚSTO TÝNEC NAD LABEM KONCESNÍ DOKUMENTACE ve smyslu zák. č. 139/2006 Sb., o koncesních smlouvách a koncesním řízení (koncesní zákon), ve znění pozdějších předpisů, (dále jen koncesní zákon ) a zák. č.

Více

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové

Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Královéhradecký kraj se sídlem Pivovarské náměstí č.p. 1245, 500 03 Hradec Králové Telefon: 495 540 211 Fax: 495 533 973 E-mail: svatava.koubova@suskhk.cz IČ: 708 89 546 DIČ: CZ70889546 ROZDĚLOVNÍK Váš

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky (dále jen vyhláška ) Název veřejné zakázky: Letní a

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Energetické úspory objektu Základní školy ve Městě Andělská Hora (UŽŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Mateřská škola Anenská 119 Jaroslavice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ...

Více

IČ: 00020478 dle 21 odst.1 písm.a) a 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

IČ: 00020478 dle 21 odst.1 písm.a) a 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Třebíč Název veřejné zakázky: Komplexní pozemková úprava Lhánice Sídlem: Bráfova 1, 674 01 Třebíč Evidenční číslo VZ: 16/10/1362/2011/PUTR/Ša

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY. Zabezpečení dodávky komunikačních a propagačních aktivit pro zprostředkující subjekt

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY. Zabezpečení dodávky komunikačních a propagačních aktivit pro zprostředkující subjekt ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Zabezpečení dodávky komunikačních a propagačních aktivit pro zprostředkující subjekt zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č.

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem veřejné zakázky: Komplexní služba nakládání s komunálními odpady pro obec Kateřinice zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ČESKÁ REPUBLIKA - STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty

Rekonstrukce kanalizace a vodovodu Chýnovská ulice - Černé mosty Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-09/03-2015 Tábor, dne 11. srpna 2015 Počet stran textu: 15 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel Vodárenská

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

Žlutý kopec 7, 656 53 Brno. Poskytovatel zdravotních služeb akreditovaný Joint Commission International a Spojenou akreditační komisí ČR

Žlutý kopec 7, 656 53 Brno. Poskytovatel zdravotních služeb akreditovaný Joint Commission International a Spojenou akreditační komisí ČR Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce MOÚ BRNO OZAŘOVNA PRO LINEÁRNÍ URYCHLOVAČ IV. A V., ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na sluţby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Plánovaný cíl veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Plánovaný cíl veřejné zakázky 1 Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) 1. Zadavatel: Název zadavatele: Město Česká Třebová Sídlo zadavatele: Staré náměstí

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S113/2010/VZ-10303/2010/540/DCh V Brně dne: 1. září 2010

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S113/2010/VZ-10303/2010/540/DCh V Brně dne: 1. září 2010 *uohsx001u40n* UOHSX001U40N ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S113/2010/VZ-10303/2010/540/DCh V Brně dne: 1. září 2010 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112

Více

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ )

Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) Č.j.: 00001/12/AV Opakovaná výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky Servisní podpora komunikačních systémů Nejedná se o řízení podle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Veřejný zadavatel: Město Varnsdorf, Nám. E. Beneše 470, 40747 Varnsdorf, IČ 00261718, tel. +420 412 372 241 profil zadavatele: https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/00261718

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: Středočeský kraj Sídlem: Zborovská 11, 150 21 Praha 5 Jednající: MVDr. Josef Řihák, hejtman

Více

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Veřejná zakázka malého rozsahu na zajištění Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací

Více

1/8. Jez Lhotka - rybochod - II. etapa. Název veřejné zakázky: Zadavatel

1/8. Jez Lhotka - rybochod - II. etapa. Název veřejné zakázky: Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění K čj : 414-3/2013/DP - ÚVN Praze dne : 3.10. 2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) NÁKUP SLUŢEB

3. Druh zakázky (dodávka zboží, nákup služeb nebo nákup stavebních prací) NÁKUP SLUŢEB VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky Tvorba a realizace vzdělávacího programu pro zaměstnance mikropodniků na území hl. m. Parhy 1. Identifikační údaje zadavatele

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa ČÁST 1. PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Město Neveklov, Náměstí Jana Heřmana 80, 257

Více

Stavební úpravy v ZŠ a MŠ Palkovice truhlářské práce

Stavební úpravy v ZŠ a MŠ Palkovice truhlářské práce Výzva k podání nabídky - zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou dle metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Moravskoslezsko

Více

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: CZ01312774 - není plátce DPH

Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Zlínský kraj Sídlo: CZ01312774 - není plátce DPH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Část 1 ZD - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Část 1 ZD - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Část 1 ZD - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Město Jilemnice Adresa: Masarykovo náměstí 82, 514 01 Jilemnice Zastoupený: Ing. Janou Čechovou, starostkou IČ: 00275808 E-mail: posta@mesto.jilemnice.cz

Více

Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o.

Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o. Zadávací dokumentace Lesy města Chebu, s.r.o. vyhlašuje nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE v rámci zakázky malého rozsahu na stavební práce zadané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pod názvem: Běžná údržba komunikací

Více

Dodávka a implementace informačního systému pro dohled nad hazardními hrami

Dodávka a implementace informačního systému pro dohled nad hazardními hrami ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ) ve znění Dodatečných informací č. 9 Zadávací řízení:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba: Jana Brodská Tel./fax: 267 994 427 E-mail: Jana.brodska@sfzp.cz Č. j.: SFZP 008543/2015 Č. VZ: 40/2014 Datum: 19. 01. 2015 Sytémové č. VZ: P14V00001780 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba Ing. Drahomíra Witoszová Telefon 595 391 036 Fax 595 391 037 E-mail witoszova.drahomira@dakol-karvina.cz Datum 12. 11. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

Část č. 4 veřejné zakázky. Aktivity pro systémovou infrastrukturu Ministerstva pro místní rozvoj první etapa

Část č. 4 veřejné zakázky. Aktivity pro systémovou infrastrukturu Ministerstva pro místní rozvoj první etapa Příloha č. 4 Část č. 4 veřejné zakázky Aktivity pro systémovou infrastrukturu Ministerstva pro místní rozvoj první etapa Infrastruktura výpočetního sálu UPS včetně rozvodů V Praze dne 25. 5. 2011 Ministerstvo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ/VÝZVA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: DRUH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Modernizace farmy Řenče

Více

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem Textová část zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Inteligentní zastávky Ústí nad Labem nadlimitní veřejná zakázka na dodávku inteligentních zastávek zadávaná v otevřeném řízení, dle zákona o veřejných

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce. Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce. Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Řešení nové veřejné plochy v Podzámecké zahradě veřejná zakázka je zadávána v zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Č. j. S 219/01/-153/5038/01-GS V Brně dne 19. prosince 2001

Č. j. S 219/01/-153/5038/01-GS V Brně dne 19. prosince 2001 Č. j. S 219/01/-153/5038/01-GS V Brně dne 19. prosince 2001 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 21. 11. 2001 podle 57 odst. 1 zákona č. 199/1994 Sb., o zadávání veřejných

Více

Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště. 1.

Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště. 1. Příloha č. 1 výzvy (Příloha č. 1 smlouvy o dílo) Specifikace prací a rozsah díla Městský stadion Česká Lípa Workoutové hřiště 1. Předmět díla Předmětem zakázky je dodávka a montáž street-workoutového hřiště

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název veřejné zakázky: Ústav molekulární a translační medicíny LF UP mikroskopy II Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na dodávky Forma zadávacího řízení: nadlimitní

Více

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE OBEC RAKVICE BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku zadanou ve zjednodušeném podlimitní řízení podle ustanovení 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění K čj 369-4/2012/DP - ÚVN Praze dne: 8.8.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Úklid bytových domů podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Úklid bytových domů Informace o zadavateli: Zadavatel:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Technologie chlazení a rekonstrukce ledových ploch Zimního

Více

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ - ULICE KŘIŽÍKOVA, ŠKOLNÍ A 5. KVĚTNA. Zadavatel: Město Jesenice

TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ - ULICE KŘIŽÍKOVA, ŠKOLNÍ A 5. KVĚTNA. Zadavatel: Město Jesenice TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ - ULICE KŘIŽÍKOVA, ŠKOLNÍ A 5. KVĚTNA Zadavatel: Město Jesenice Obsah 1. Identifikační údaje veřejné zakázky... 3 Identifikační údaje

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému podlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV

REKONSTRUKCE OBJEKTU 1, LÉKÁRNA FN BRNO, PMDV FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Obec Chožov. 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911

Obec Chožov. 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911 IČO: 00265004 Obec Chožov 439 22 Chožov čp.154 tel.+ fax: 415674117, 724 179 911 e-mail: chozov@seznam.cz Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na plnění zakázky malého rozsahu na stavební práce

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky

Propagační předměty OPŽP látkové a skládací tašky Kontaktní osoba: Michaela Hošková, Kristína Miedzgová Telefon: 267 994 103 267 994 421 Fax: 272 936 597 272 936 597 E-mail: zakazky@sfzp.cz zakazky@sfzp.cz Č.j.: SFZP 156041/2015 Č.VZ: 41/2015 Systém.

Více

Z předložené dokumentace o zadání veřejné zakázky (dále jen dokumentace ) vyplývají následující skutečnosti:

Z předložené dokumentace o zadání veřejné zakázky (dále jen dokumentace ) vyplývají následující skutečnosti: Č.j.: S 113/01-152/3032/01-Te V Brně 24. července 2001 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení zahájeném dne 7.6.2001 z vlastního podnětu podle 57 odst. 1 zákona č. 199/1994 Sb., o zadávání

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S104/2011/VZ-6553/2011/540/VKu V Brně dne 25. května 2011

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ. Č. j.: ÚOHS-S104/2011/VZ-6553/2011/540/VKu V Brně dne 25. května 2011 *UOHSX003JN70* UOHSX003JN70 ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE ROZHODNUTÍ Č. j.: ÚOHS-S104/2011/VZ-6553/2011/540/VKu V Brně dne 25. května 2011 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle ust.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení objektu občanské vybavenosti Borová Lada č. p. 41 Nejedná se o zadávací řízení dle

Více

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Odbor řízení a koordinace NSRR Staroměstské náměstí 6 110 15 Praha 1. E-mail: nok@mmr.

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Odbor řízení a koordinace NSRR Staroměstské náměstí 6 110 15 Praha 1. E-mail: nok@mmr. NÁRODNÍ ORGÁN PRO KOORDINACI ZÁVAZNÉ POSTUPY PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH ZE ZDROJŮ EU, NESPADAJÍCÍCH POD APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PROGRAMOVÉM OBDOBÍ 2007-2013

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Statutární město Děčín Statutární zástupce: Sídlo: IČ: 00261238 DIČ: Mgr. Marie Blažková, primátorka města Mírové náměstí 1175/5, 405 38 Děčín IV CZ00261238 nezapsáno

Více

VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Název veřejné zakázky: Univerzita Karlova v Praze Výběr organizace pro sběr dat v rámci longitudinálního výzkumu GA ČR

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít

Více

Výzva pro podání nabídek (dále jen výzva )

Výzva pro podání nabídek (dále jen výzva ) Výzva pro podání nabídek (dále jen výzva ) na základě 6 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky s názvem: NÁKUP AUTOMOBILU

Více

Planá - Prodloužení vodovodu do Strkovské ul.

Planá - Prodloužení vodovodu do Strkovské ul. Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-VZ07-2013 Tábor, 3. září 2013 Počet stran textu: 12 Přílohy: přílohy zadávací dokumentace VÝZVA K

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ PODMÍNKY NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA SLUŽBY dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: UK-PF -

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Zateplení budovy občanské vybavenosti č. p. 4 v obci Veliká Ves Nejedná se o zadávací řízení

Více

Teletník mléčné a rostlinné výživy

Teletník mléčné a rostlinné výživy Zemědělská společnost Ostřetín, a.s. Ostřetín č.p. 273 534 01 Ostřetín Věc: OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ- ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na zakázku: Teletník mléčné a rostlinné výživy Zakázka částečně financovaná

Více

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM Snížení imisní zátěže z dopravy zadávaná dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více