Opakované veřejné projednání Územní plán Pacov zámecký sál Pacov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Opakované veřejné projednání Územní plán Pacov zámecký sál Pacov"

Transkript

1 Opakované veřejné projednání Územní plán Pacov zámecký sál Pacov

2 Průběh veřejného projednání 1. Úvod 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP 3. Legislativní postup projednání návrhu ÚP 4. Odborný výklad 5. Dotazy veřejnosti 6. Námitky 7. Připomínky 8. Stanoviska dotčených orgánů k námitkám a připomínkám

3 1. Úvod Zadavatel: Město Pacov (pověřený zastupitel) Ing. Lukáš Vlček Pořizovatel: Městský úřad Pacov, odbor výstavby Ing. Pavel Strnad Projektant: Brůha a Krampera, architekti, spol. s r.o. Ing. arch. Jiří Brůha

4 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP POŘÍZENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU: Pořízení Územního plánu Pacov schválilo Zastupitelstva města Pacov usnesením č. 2015/05/04 na 5. veřejném zasedání konaném dne Návrh zadání zpracoval pořizovatel ve spolupráci s určeným zastupitelem Ing. Lukášem Vlčkem Oznámení veřejná vyhláška ze dne k uplatnění požadavků a podnětů Vyhláška byla zveřejněna na úřední desce i v elektronické podobě na webových stránkách města Pacov. Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor životního prostředí a zemědělství ve svém stanovisku ze dne pod č.j. KUJI 37282/2016 OZP 3145/2014 požadoval zpracování vyhodnocení vlivů územního plánu na životní prostředí (SEA). Zadání Územního plánu Pacov bylo schváleno Zastupitelstvem města Pacov usnesením č. 2016/03/06 na 3. veřejného zasedání konaném dne

5 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP SPOLEČNÉ JEDNÁNÍ O NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU: Předání návrhu Územního plánu Pacov zpracovatelem firmou Brůha a Krampera dne Oznámení společného jednání ze dne veřejná vyhláška Společné jednání konané dne Dne předání stanovisek k vydání stanoviska k návrhu koncepce podle 10 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících zákonů. Stanovisko k vyhodnocení vlivů územně plánovací dokumentace na životní prostředí ze dne Zajištění stanoviska z hlediska zajištění koordinace využívání území s ohledem na širší územní vztahy, souladu s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem dne Posouzení návrhu územního plánu nadřízeným orgánem ze dne Úprava návrhu územního plánu po společném jednání.

6 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP Posouzení vyhodnocení vlivů na životní prostředí (SEA) Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor životního prostředí a zemědělství, Žižkova č.p. 57, Jihlava Stanovisko k vyhodnocení vlivů územně plánovací dokumentace na životní prostředí Územního plánu Pacov ze dne pod č.j. KUJI 79154/2018, OZPZ 3145/2014. Posouzení návrhu nadřízeným správním orgánem: Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor územního plánování a stavebního řádu, Žižkova č.p. 57, Jihlava,

7 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP ZAHÁJENÍ ŘÍZENÍ O ÚZEMNÍM PLÁNU: Oznámení veřejného projednání návrhu územního plánu bylo provedeno veřejnou vyhláškou dne Veřejného projednání od 15:00 hodin v zámeckém sálu města Pacov. Vyhodnocení projednání a podaných námitek návrh úpravy. Žádost o vydání stanoviska Krajského úřadu Kraje Vysočina, Odboru životního prostředí a zemědělství.

8 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ: Stanovisko Krajského úřadu Kraje Vysočina, Odboru životního prostředí a zemědělství, Žižkova č.p. 57, Jihlava ze dne pod čj. KUJI 15830/2019, OZPZ 3145/2014. stanovisko orgánu ochrany přírody a krajiny vyloučení významného vlivu. posuzování vlivů na životní prostředí (SEA) není požadován posudek. stanovisko orgánu ochrany zemědělského půdního fondu nesouhlas s návrhem koridorů pro stavbu cyklostezek.

9 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ: Oznámení opakovaného veřejného projednání návrhu územního plánu bylo provedeno veřejnou vyhláškou ze dne Konání opakovaného veřejného projednání dne od 15:00 hodin v zámeckém sálu města Pacov.

10 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ NAVRŽENÉ ZMĚNY: 1. Úprava na pozemku parc. č. 495/35 v k. ú. Velká Rovná: Parc. č. 495/34, 495/6 a 495/40 jsou ponechány ve stavu plochy smíšené obytné - SV. Část volného pozemku parc. č. 495/35 v k. ú. Velká Rovná o velikosti cca 1200 m2 je zahrnuta do návrhové plochy přestavby P.RV.01 smíšené obytné - SV. Tato plocha vyžadujeme vyšší ochranu hodnoty území (u zástavby bude respektována výška hladiny stávající zástavby, urbanistický ráz a architektonické tvarosloví tradiční zástavby, nová výstavba by se neměla nadměrným měřítkem, nevhodným tvaroslovím či barevností pohledově nepříznivě uplatňovat vůči tradiční zástavbě). V kapitole: Vymezení architektonicky nebo urbanisticky významných staveb, je doplněna podmínka zpracování studie RD autorizovaným architektem. Zbylá plocha parc. č. 495/35 v k. ú. Velká Rovná nad rybníkem zůstane ve veřejném prostranství.

11 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP OPAKOVANÉ VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ NAVRŽENÉ ZMĚNY: 2. Část pozemku parc. č. 1374/2 v k. ú. Pacov je přiřazena k návrhové ploše P.P.01 bydlení BI. 3. Část pozemku parc. č. 2001/4 v k. ú. Pacov je přiřazena k ploše občanské vybavení OV. 4. Část pozemku parc. č v k. ú. Pacov je přiřazena k návrhové ploše bydlení BI. 5. Část pozemku parc. č. 1862/1 v k. ú. Pacov je změněna na návrhové plochy technické infrastruktury TI.

12 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP OBDRŽENÁ STANOVISKA K OPAKOVANÉMU VEŘEJNÉMU PROJEDNÁNÍ: Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 32, Praha 1 stanovisko s podmínkou ze dne pod zn. MPO 29110/2019. Podmínka: Vypuštění nepřípustného regulativu těžby nerostů pro plochy lesní. Obvodní báňský úřad pro území krajů Libereckého a Vysočina, Tř. 1. máje 858/6, Liberec souhlasné stanovisko ze dne pod č.j. SBS 12115/2019. Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor životního prostředí a zemědělství, Žižkova č.p. 57, Jihlava souhlasné stanovisko orgánu státní správy lesů ze dne pod čj. KUJI 34303/2019, OŽPZ 800/2019 Gr-2.

13 2. Informace o dosavadním projednání návrhu ÚP OBDRŽENÁ STANOVISKA K OPAKOVANÉMU VEŘEJNÉMU PROJEDNÁNÍ: Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor životního prostředí a zemědělství, Žižkova č.p. 57, Jihlava vyjádření orgánu státní správy lesů ze dne pod čj. KUJI 34309/2019, OŽPZ 800/2019 Gr-3. Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor životního prostředí a zemědělství, Žižkova č.p. 57, Jihlava kladné stanovisko orgánu ochrany zemědělského půdního fondu a kladné stanovisko orgánu ochrany přírody a krajiny ze dne pod čj. KUJI 27665/2019, OZPZ 3145/2014. Krajský úřad Kraje Vysočina, Odbor územního plánování a stavebního řádu, Žižkova č.p. 57, Jihlava souhlasné stanovisko k opakovanému návrhu ÚP Pacov ze dne pod čj. KUJI 27668/2019, OUP 184/ Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina, územní odbor Pelhřimov, Požárnická 1240, Pelhřimov Souhlasné stanovisko dotčeného orgánu na úseku ochrany obyvatelstva ze dne pod čj. HSJI /PE-2016.

14 3. Legislativní postup projednání návrhu územního plánu Následný postup pro vydání územního plánu: Převzetí písemných námitek a připomínek k upravenému návrhu územního plánu Vyhodnocení výsledků projednání Přezkoumání ÚP, zda je v souladu se všemi nadřazeními dokumentacemi a právními předpisy Návrhy rozhodnutí doručí pořizovatel dotčeným orgánům a krajskému úřadu jako nadřízenému orgánu. Pořizovatel je vyzve, aby k nim ve lhůtě 30 dnů uplatnily stanoviska. Předložení územního plánu s odůvodněním Zastupitelstvu města Pacov. Vydání územního plánu Zastupitelstvem města Pacov formou opatření obecné povahy Zveřejnění územního plánu a zapsání do evidence územně plánovací činnosti

15 3. Legislativní postup projednání návrhu územního plánu Veřejné projednání: O průběhu veřejného projednání bude proveden písemný záznam. Při veřejném projednání se stanoviska, námitky a připomínky uplatňují písemně a musí být opatřeny identifikačními údaji a podpisem osoby, která je uplatňuje, a připojí se k záznamu o průběhu veřejného projednání. Stanoviska, námitky a připomínky podané písemně před veřejným projednáním se v záznamu uvedou s odkazem na jejich znění, které se k záznamu připojí.

16 3. Legislativní postup projednání návrhu územního plánu Námitky: Námitky proti návrhu územního plánu mohou podat pouze vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem řešení, oprávněný investor a zástupce veřejnosti. Oprávněným investorem je správce nebo provozovatel veřejné dopravní nebo veřejné technické infrastruktury. Zástupcem veřejnosti může být fyzická nebo právnická osoba plně způsobilá k právním úkonům. Zástupce veřejnosti musí zmocnit nejméně jedna desetina občanů obce s méně než 2000 obyvateli nebo nejméně 200 občanů příslušné obce, kteří uplatňují věcně shodnou připomínku k návrhu územně plánovací dokumentace.

17 3. Legislativní postup projednání návrhu územního plánu Připomínky: Každý může každý uplatnit písemně své připomínky a dotčené osoby námitky, týkající se obsahu úpravy návrhu územního plánu, ve kterých musí uvést odůvodnění, údaje podle katastru nemovitostí dokladující dotčená práva a vymezit území dotčené námitkou. Dotčené orgány uplatní na závěr veřejného projednání své stanovisko k připomínkám a námitkám.

18 3. Legislativní postup projednání návrhu územního plánu Termín k podání námitek a připomínek je 7 dnů od konání opakovaného veřejného projednání tj. do K později uplatněným stanoviskům, připomínkám a námitkám se nepřihlíží. Dotčené orgány a krajský úřad jako nařízený orgán uplatní do 7 dnů ode dne veřejného projednání stanovisko k částem řešení, které byly od společného jednání změněny. K později uplatněným stanoviskům, připomínkám a námitkám se nepřihlíží.

19 4. Odborný výklad Odborný výklad provede projektant: Ing. arch. Jiří Brůha

20

21

22

23

24

25 5. Dotazy veřejnosti

26 6. Námitky vlastníků pozemků a staveb dotčených návrhem veřejně prospěšných staveb a námitky oprávněného investora:

27 7. Připomínky veřejnosti a ostatních k návrhu územního plánu:

28 8. Stanoviska dotčených orgánů k připomínkám a námitkám:

29 Konec opakovaného veřejného projednání Územního plánu Pacov Děkuji za pozornost. Ing. Pavel Strnad Městský úřad Pacov, odbor výstavby náměstí Svobody Pacov Tel.: , strnad@mestopacov.cz Odkaz na elektronické podklady:

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE CHVALOVICE ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNUOBCE CHVALOVICE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PLAVY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU PLAVY Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Plavy Číslo usnesení:. Datum vydání: 23.02.2011 Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis: Městský

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBEC ROUSKÉ Č.j: ORM/ 24067/18-19 V Rouském dne 18.1.2019 OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstvo obce Rouské, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu,

Více

Územní plán Hodice- návrh opatření obecné povahy jihlvp17v01exk. Č. j. xxxxxxx Hodice, xx. xx. xxxx

Územní plán Hodice- návrh opatření obecné povahy jihlvp17v01exk. Č. j. xxxxxxx Hodice, xx. xx. xxxx Pořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Hodice, xx. xx. xxxx Zastupitelstvo obce Hodice v souladu s ustanovením 6 odst. 5 písm.

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VELKÉ HAMRY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VELKÉ HAMRY Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo města Velké Hamry Číslo usnesení:. Datum vydání: 17.02.2010 Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis:

Více

Návrh na pořízení ÚP se podává u obce.

Návrh na pořízení ÚP se podává u obce. Úkony pořizovatele Úkony ostatních subjektů Kontrolované výstupy 46 SZ Návrh na pořízení ÚP 1. Pořizovatel posoudí úplnost návrhu, jeho soulad s právními předpisy a v případě nedostatků vyzve navrhovatele,

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU D R A H A N O V I C E ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL 1. Postup pořízení změny územního plánu Schválení a pořízení změny územního plánu O pořízení

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2017 ZMĚNA Č. 3 REGULAČNÍHO PLÁNU OBYTNÉ PLOCHY U LETIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2017 ZMĚNA Č. 3 REGULAČNÍHO PLÁNU OBYTNÉ PLOCHY U LETIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2017 ZMĚNA Č. 3 REGULAČNÍHO PLÁNU OBYTNÉ PLOCHY U LETIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ Správní orgán, který změnu regulačního plánu vydal: Datum nabytí účinnosti změny regulačního plánu:

Více

Územní plán Malý Beranov

Územní plán Malý Beranov Pořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Malý Beranov, xx. xx xx. Zastupitelstvo obce Malý Beranov souladu s ustanovením 6 odst.

Více

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna Obec Krouna, Krouna 218, 539 43 Krouna Územní plán Krouna Zastupitelstvo obce Krouna, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

Územní plán Hybrálec

Územní plán Hybrálec 0dPořizovatel: Zpracovatel návrhu OOP Magistrát města Jihlavy, úřad územního plánování Ing. Jana Vališová Č. j. xxxxxxx Hybrálec, xx. xx xx. Zastupitelstvo obce Hybrálec souladu s ustanovením 6 odst. 5

Více

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í Obec Vítanov, Vítanov 126, 539 01 Hlinsko VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2008 Územní plán Vítanov Zastupitelstvo obce Vítanov, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování nám. Míru 62, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 ID datové schránky: 24ebrt5 č.j.: OVÚP/4432/13/Kr vyřizuje: Eva Krčmářová tel.:

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL Zastupitelstvo obce Benešov u Semil příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

NÁVRH Opatření obecné povahy č. /

NÁVRH Opatření obecné povahy č. / Záznam o účinnosti: Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Slavkov pod Hostýnem Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem Jméno a příjmení: Ing. Iva Kasalová

Více

Návrh zadání Změny č. 1 územního plánu Drhovy

Návrh zadání Změny č. 1 územního plánu Drhovy Návrh zadání Změny č. 1 územního plánu Drhovy úprava po neschválení zastupitelstvem obce k novému projednání Zadání zpracoval: Městský úřad Dobříš, odbor výstavby a životního prostředí Úřad územního plánování

Více

Změna č.1. Územní plán Stružinec. POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan

Změna č.1. Územní plán Stružinec. POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan Změna č.1 Územní plán Stružinec POŘIZOVATEL : Vladimír Mařan 1 VEDOUCÍ PROJEKTANT: ZODPOVĚDNÍ PROJEKTANT: w Září 2016 W V ZAZNAM 0 ÚČINNOSTI Správní orgán, který územní plán vydal: Oprávněná úřední osoba

Více

BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA

BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA Z4: Vypuštění návrhové plochy pro podnikání v jihozápadní části obce a ponechání funkčního využití stávajícímu účelu Odůvodnění Změny bylo zpracováno

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŠŤÁLOV. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Košťálov,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŠŤÁLOV. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Košťálov, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŠŤÁLOV Zastupitelstvo obce Košťálov příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

NÁVRH Opatření obecné povahy č. 1/2015

NÁVRH Opatření obecné povahy č. 1/2015 Záznam o účinnosti: Správní orgán, který územní plán vydal: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Podpis: OBEC BRUSNÉ Brusné 93, 768 61, Bystřice pod Hostýnem NÁVRH Opatření obecné

Více

1. Výsledek přezkoumání Územního plánu Žermanice podle 53 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavebního zákona)

1. Výsledek přezkoumání Územního plánu Žermanice podle 53 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavebního zákona) Odůvodnění zpracované pořizovatelem 1. Výsledek přezkoumání Územního plánu Žermanice podle 53 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavebního zákona) a) Vyhodnocení souladu

Více

BRODESLAVY Ú Z E M N Í P L Á N - ZMĚNA Č. 1. Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Brodeslavy. č... ze dne.

BRODESLAVY Ú Z E M N Í P L Á N - ZMĚNA Č. 1. Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Brodeslavy. č... ze dne. BRODESLAVY Ú Z E M N Í P L Á N - ZMĚNA Č. 1 Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Brodeslavy č.... ze dne. Pořizovatel Městský úřad Kralovice odbor regionálního rozvoje a ÚP MěÚ Kralovice... datum nabytí

Více

ÚKONY POŘIZOVATELE SPOJENÉ S VEŘEJNÝM PROJEDNÁNÍM ÚZEMNÍHO PLÁNU

ÚKONY POŘIZOVATELE SPOJENÉ S VEŘEJNÝM PROJEDNÁNÍM ÚZEMNÍHO PLÁNU ÚKONY POŘIZOVATELE SPOJENÉ S VEŘEJNÝM PROJEDNÁNÍM ÚZEMNÍHO PLÁNU Metodické doporučení OBSAH I. Úkony pořizovatele spojené s veřejným projednáním územního plánu 1. Úvodní informace pořizovatele 2. Vysvětlení

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012. Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012. Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč Obec Mladeč OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012 Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč Zastupitelstvo obce Mladeč, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Územní plán Polná. Územní plán Polné.

Územní plán Polná. Územní plán Polné. Město Polná Telefon: 567 559 200 Husovo náměstí 39 E-mail: podatelna@mu-polna.cz 58813 Polná ID datové schránky: ss7b22h Č. j.: MMJ/ÚÚP/1692/2014 V Jihlavě dne 12. 8. 2014 JID: 136060/2014/MMJ Územní plán

Více

OBEC KRHOVÁ Hlavní 205, Krhová

OBEC KRHOVÁ Hlavní 205, Krhová OBEC KRHOVÁ Hlavní 205, 756 63 Krhová Záznam o účinnosti Správní orgán, který OOP vydal: Zastupitelstvo obce Krhová Číslo usnesení: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Razítko

Více

Zpráva. o uplatňování územního plánu Čáslavsko

Zpráva. o uplatňování územního plánu Čáslavsko Zpráva o uplatňování územního plánu Čáslavsko dle ust. 55 odst. 1 zák.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů schválená usnesením Zastupitelstva

Více

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE březen 2016 II. A Textová část Zadavatel územního plánu: Orgán územního plánování: Zpracovatel: Obec Staré Těchanovice Městský úřad ve Vítkově odbor

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ROVENSKO POD TROSKAMI Zastupitelstvo města Rovensko pod Troskami, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

10-4. Pořizovatel na základě stanoviska dotčeného orgánu vyhodnocení této námitky doplnil, jak je výše uvedeno.

10-4. Pořizovatel na základě stanoviska dotčeného orgánu vyhodnocení této námitky doplnil, jak je výše uvedeno. NÁMITKA č. 10 10-1 Námitka č. 10 10-2 10-3 Námitce č. 10, podané panem Ing. Miloslavem Krejčíčkem, bytem Blanická 391/138, 724 00 Ostrava Stará Bělá, ze dne 26.7.2013, kterou se požaduje mimo zastavěné

Více

č. / 2014 ze dne 2014

č. / 2014 ze dne 2014 NÁVRH O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Zastupitelstva obce Svinaře č. / 2014 ze dne 2014 ÚZEMNÍ PLÁN SVINAŘE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Vydalo: Zastupitelstvo obce Svinaře Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel:

Více

Městský úřad Velké Meziříčí, odbor výstavby a regionálního rozvoje

Městský úřad Velké Meziříčí, odbor výstavby a regionálního rozvoje ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚP OSOVÉ ČÁST ZPRACOVANÁ POŘIZOVATELEM Městský úřad Velké Meziříčí, odbor výstavby a regionálního rozvoje 1. Postup při pořízení Změny č. 1 Územního plánu Osové Zastupitelstvo obce

Více

NÁVRH Opatření obecné povahy. Změnu č. 1 Územního plánu Blazice

NÁVRH Opatření obecné povahy. Změnu č. 1 Územního plánu Blazice OBEC BLAZICE Blazice 70, 768 61 Bystřice pod Hostýnem NÁVRH Opatření obecné povahy Zastupitelstvo obce Blazice, jako příslušný správní orgán podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Pelhřimov odbor výstavby Pražská 2460 393 01 PELHŘIMOV VÁŠ DOPIS ZN./ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/TELEFON PELHŘIMOV OV/540/2015-3 Souček/565 351 468 17. června 2015 V E Ř E J N Á V Y H L Á

Více

č. 1/ 2013 ze dne 2013

č. 1/ 2013 ze dne 2013 N Á V R H O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Zastupitelstva obce Chodouň č. 1/ 2013 ze dne 2013 ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHODOUŇ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Vydalo: Usnesení: Zastupitelstvo obce Chodouň

Více

ÚKONY POŘIZOVATELE SPOJENÉ S VEŘEJNÝM PROJEDNÁNÍM KONCEPTU A NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU. Metodika je určena pořizovatelům územních plánů

ÚKONY POŘIZOVATELE SPOJENÉ S VEŘEJNÝM PROJEDNÁNÍM KONCEPTU A NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU. Metodika je určena pořizovatelům územních plánů ÚKONY POŘIZOVATELE SPOJENÉ S VEŘEJNÝM PROJEDNÁNÍM KONCEPTU A NÁVRHU ÚZEMNÍHO PLÁNU Metodika je určena pořizovatelům územních plánů Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ústav územního rozvoje leden 2012 Obsah

Více

C. ODŮVODNĚNÍ SOUBORU ZMĚN ZPRACOVANÉ POŘIZOVATELEM

C. ODŮVODNĚNÍ SOUBORU ZMĚN ZPRACOVANÉ POŘIZOVATELEM C. ODŮVODNĚNÍ SOUBORU ZMĚN ZPRACOVANÉ POŘIZOVATELEM 1. Postup při pořízení souboru změn č. 2 Územního plánu obce Luběnice O pořízení souboru změn č. 2 Územního plánu obce (ÚPO) Luběnice rozhodlo Zastupitelstvo

Více

NÁMITKA č

NÁMITKA č NÁMITKA č. 134 134-1 Námitka č. 134 134-2 134-3 Námitce č. 134, podané společností ASPET INVEST s.r.o., jednatelem Jaroslavem Žebrákem, sídlem Jana Šoupala 1597/3, 708 00 Ostrava - Poruba, ze dne 8.8.2013,

Více

Městský úřad Česká Lípa, úřad územního plánování. náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa, úřad územního plánování. náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Úřad územního plánování náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: - Ze dne: - Naše zn.: MUCL/116871./2011 EČ: 130630/2011 Vyřizuje: Ing. Jaromír Smělý Telefon:

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ Zastupitelstvo obce Bělá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

- ZMĚNA Č. 13 ÚZEMNíHO PLÁNU SíDELNíHO ÚTVARU DOLNí BEČVA

- ZMĚNA Č. 13 ÚZEMNíHO PLÁNU SíDELNíHO ÚTVARU DOLNí BEČVA Obec Dolní Bečva Zlínský kraj, 756 55 Dolní Bečva č.p. 340 Tel., fax: 571 647 168 E-mail: obec@dolnibecva.cz Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupítelstvo obce Dolní Bečva Datum

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VESELÁ

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VESELÁ NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VESELÁ Zastupitelstvo obce Veselá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y

O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Zastupitelstva obce Otročiněves č. 1/ 2013 ze dne 29. srpna 2013 ÚZEMNÍ PLÁN OTROČINĚVES ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Vydalo: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Zastupitelstvo

Více

K R A L O V I C E. ÚZEMNÍ PLÁN - ZMĚNA č. 3. Vydáno usnesením Zastupitelstva města Kralovice. č... ze dne.

K R A L O V I C E. ÚZEMNÍ PLÁN - ZMĚNA č. 3. Vydáno usnesením Zastupitelstva města Kralovice. č... ze dne. K R A L O V I C E ÚZEMNÍ PLÁN - ZMĚNA č. 3 Vydáno usnesením Zastupitelstva města Kralovice č..... ze dne. Pořizovatel Městský úřad Kralovice odbor regionálního rozvoje a ÚP MěÚ Kralovice... datum nabytí

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č.j. ÚÚP/1770/2008 Jihlava, 5.6.2008 Vyřizuje: Pavlína Škodová Telefon: 567 167 467 E-mail: pavlina.skodova@jihlava-city.cz OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstvo města Polné v souladu s ustanovením 6 odst.

Více

OBEC Kunovice. referentka odboru územního plánování a stavebního řádu

OBEC Kunovice. referentka odboru územního plánování a stavebního řádu OBEC Kunovice Kunovice 153, 756 44 Loučka Záznam o účinnosti Správní orgán, který změnu č. 1 vydal: Zastupitelstvo obce Kunovice Datum nabytí účinnosti změny č.1: Pořizovatel: Oprávněná úřední osoba pořizovatele

Více

Změna č. 15 územního plánu sídelního útvaru Mělník

Změna č. 15 územního plánu sídelního útvaru Mělník Přezkum a odůvodnění návrhu změny č.15 územního plánu sídelního útvaru Mělník podle 53 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů Postup

Více

Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje NÁVRH. 8. změny Územního plánu města Přerova. výsledek projednání návrhu

Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje NÁVRH. 8. změny Územního plánu města Přerova. výsledek projednání návrhu Magistrát města Přerova Odbor koncepce a strategického rozvoje NÁVRH 8. změny Územního plánu města Přerova výsledek projednání návrhu podle 65 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastu p ite ls t va obce Zlatn ík y- H o d ko v ic e è. 1/2 0 1 7 / O O P ZMĚNA č. 1 regulačního plánu Zlatníky-Hodkovice lokalita H2 Obec Zlatníky Hodkovice ZASTUPITELSTVO OBCE

Více

Oznámení zahájení projednání Návrhu zadání změny č. 2 ÚP Okna. Oznamuje. v souladu s ustanovením 47, odst. 2 stavebního zákona zveřejnění

Oznámení zahájení projednání Návrhu zadání změny č. 2 ÚP Okna. Oznamuje. v souladu s ustanovením 47, odst. 2 stavebního zákona zveřejnění Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad - úřad územního plánování náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Oznámení zahájení projednání Návrhu zadání změny č. 2 ÚP Okna

Více

NÁMITKA č. 184 184-1

NÁMITKA č. 184 184-1 NÁMITKA č. 184 184-1 Námitka č. 184 184-2 K námitce č. 184, podané panem Kotalou Lubošem, bytem Lumírova 18, Ostrava, dne 15.8.2013, kterou se požaduje, mimo zastavěné území obce v k. ú. Krásné Pole, změna

Více

POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY

POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY POŘÍZENÍ NOVÉHO ÚZEMNÍHO PLÁNU PSÁRY Odbor územního plání, MěÚ Černošice vedoucí: Ing. Helena Ušiaková referent: Ing. arch. Kristýna Jirsová ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ vytváří předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva města Mnichovice. è. 1/2011. ZMĚNA č. 3. územního plánu města Mnichovice

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva města Mnichovice. è. 1/2011. ZMĚNA č. 3. územního plánu města Mnichovice OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstva města Mnichovice è. 1/2011 ZMĚNA č. 3 územního plánu města Mnichovice MÃSTO MNICHOVICE ZASTUPITELSTVO MĚSTA Masarykovo náměstí 83, 267 01 Mnichovice; okres Praha-východ,

Více

ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA. Řízení o návrhu změn Územního plánu města Hradec Králové č. 135, 230 a 254

ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA. Řízení o návrhu změn Územního plánu města Hradec Králové č. 135, 230 a 254 NAŠE ZNAČKA: 181165/2010/HA1/RB VYŘIZUJE: Ing. Martina Rambousková Bc. Simona Novotná oprávněné úřední osoby TELEFON: 495 707 610, 633 EMAIL: Martina.Rambouskova@mmhk.cz Simona.Novotna@mmhk.cz DATUM: 18.10.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZNOJMO ODBOR ROZVOJE oddělení územního plánu OBROKOVÁ 10/12, 669 22 ZNOJMO

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZNOJMO ODBOR ROZVOJE oddělení územního plánu OBROKOVÁ 10/12, 669 22 ZNOJMO MĚSTSKÝ ÚŘAD ZNOJMO ODBOR ROZVOJE oddělení územního plánu OBROKOVÁ 10/12, 669 22 ZNOJMO Dotčené orgány, KrÚ, obec Velký Karlov, sousední obce Dle rozdělovníku Váš dopis zn. naše značka vyřizuje tel.: 515

Více

Námitce č. 55 podané panem Ing. Janem Krsičkou, , se částečně vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 55:

Námitce č. 55 podané panem Ing. Janem Krsičkou, , se částečně vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 55: NÁMITKA č. 55 55-1 Námitka č. 55 55-2 Námitce č. 55 podané panem Ing. Janem Krsičkou, bytem Veleslavínova 424/16, 702 00 Ostrava, ze dne 6.8.2013, kterou se požaduje mimo zastavěné území rozšířit zastavitelné

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastup it e ls t v a obce Vysoký Újezd è. 1/2 0 1 6 / O O P ZMĚNA č. 6 územního plánu obce Vysoký Újezd OBEC VYSOKÝ ÚJEZD ZASTUPITELSTVO OBCE Vysoký Újezd 113, 267 16 Vysoký Újezd

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastu pit e lst v a obce Jeneč è. 1/2 0 1 5 / O O P ZMĚNA č. 3 územního plánu obce Jeneč OBEC JENEČ ZASTUPITELSTVO OBCE Lidická 82, 252 61 Jeneč, okres Praha-západ, kraj Středočeský,

Více

ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZPRACOVANÁ POŘIZOVATELEM VE SMYSLU UST. 53 ODST. 4 a 5 STAVEBNÍHO ZÁKONA

ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZPRACOVANÁ POŘIZOVATELEM VE SMYSLU UST. 53 ODST. 4 a 5 STAVEBNÍHO ZÁKONA ČÁST ODŮVODNĚNÍ ZPRACOVANÁ POŘIZOVATELEM VE SMYSLU UST. 53 ODST. 4 a 5 STAVEBNÍHO ZÁKONA 1. Postup při pořízení změny O pořízení změny č.1 ÚPNSÚ Zálesná Zhoř rozhodlo na svém zasedání dne 28.12.2009 Zastupitelstvo

Více

Námitce č. 61 podané paní Magdalénou Kozubovou a panem Františkem Kozubem, se nevyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 61:

Námitce č. 61 podané paní Magdalénou Kozubovou a panem Františkem Kozubem, se nevyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 61: NÁMITKA č. 61 61-1 Námitka č. 61 61-2 61-3 Námitce č. 61 podané paní Magdalénou Kozubovou a panem Františkem Kozubem, oba bytem Kominická 37/5, Lhotka, 725 28 Ostrava, ze dne 7.8.2013, kterou se požaduje

Více

ÚZEMNÍ PLÁN NOVÝ BOR

ÚZEMNÍ PLÁN NOVÝ BOR OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU NOVÝ BOR Zastupitelstvo města Nový Bor, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 zákona ř. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)

Více

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE MĚSTYS DŘEVOHOSTICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE Zastupitelstvo městyse Dřevohostice, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Námitce č. 82 podané paní Ing. Dagmar Hořínkovou, , se částečně vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 82:

Námitce č. 82 podané paní Ing. Dagmar Hořínkovou, , se částečně vyhovuje Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 82: NÁMITKA č. 82 82-1 Námitka č. 82 82-2 Námitce č. 82 podané paní Ing. Dagmar Hořínkovou, bytem Na Lukách 40/350, 724 00 Ostrava Stará Bělá, ze dne 7.8.2013, kterou se požaduje mimo zastavěné území rozšířit

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SEMILY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SEMILY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU SEMILY Zastupitelstvo města Semily příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva města Buštěhrad. è. 1/2010 ze dne 3. února 2010 ZMĚNA Č. 2. územního plánu města Buštěhrad

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva města Buštěhrad. è. 1/2010 ze dne 3. února 2010 ZMĚNA Č. 2. územního plánu města Buštěhrad OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstva města Buštěhrad è. 1/2010 ze dne 3. února 2010 ZMĚNA Č. 2 územního plánu města Buštěhrad MÃSTO BUäTÃHRAD ZASTUPITELSTVO MĚSTA Hřebečská 660/11, 273 43 Buštěhrad, okres

Více

Opatření obecné povahy č. 2/2015, Změna č. 4 územního plánu Vrchlabí

Opatření obecné povahy č. 2/2015, Změna č. 4 územního plánu Vrchlabí Opatření obecné povahy č. 2/2015, kterým se vydává Změna č. 4 územního plánu Vrchlabí --------------------------------------------------------------------------- Zastupitelstvo města Vrchlabí, příslušné

Více

Námitce č. 23 podané panem Ing. Zdeňkem Kolářem, , se nevyhovuje. Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 23:

Námitce č. 23 podané panem Ing. Zdeňkem Kolářem, , se nevyhovuje. Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 23: NÁMITKA č. 23 23-1 Námitka č. 23 23-2 Námitce č. 23 podané panem Ing. Zdeňkem Kolářem, bytem Martinovská 3226, 723 00 Ostrava Martinov, ze dne 1.8.2013, kterou se požaduje uvnitř zastavěného území změnit

Více

ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VELKÝ KARLOV. leden 2012

ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VELKÝ KARLOV. leden 2012 ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE VELKÝ KARLOV leden 2012 ZMĚNU ÚZEMNÍHO PLÁNU VYDAL : ZASTUPITELSTVO OBCE VELKÝ KARLOV Velký Karlov 68, 671 28 Jaroslavice POŘIZOVATEL : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZNOJMO Odbor výstavby,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JILEMNICE odbor územního plánování a stavebního řádu Masarykovo náměstí 81, Jilemnice

MĚSTSKÝ ÚŘAD JILEMNICE odbor územního plánování a stavebního řádu Masarykovo náměstí 81, Jilemnice MĚSTSKÝ ÚŘAD JILEMNICE odbor územního plánování a stavebního řádu Masarykovo náměstí 81, 514 01 Jilemnice Spis. zn.: MUJI 351/2016 /ÚPSŘ Č.j: PDMUJI 2247/2016/Bd/Dopi Jilemnice, dne: 17.2.2016 Vyřizuje:

Více

vydává územní plán Liblice

vydává územní plán Liblice O B E C L i b l i c e Č.j. Výst.1119/08 6.9.2010 ÚZEMNÍ PLÁN L I B L I C E Zastupitelstvo obce Liblice, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

Zpráva o uplatňování územního plánu Svatý Jan nad Malší

Zpráva o uplatňování územního plánu Svatý Jan nad Malší Zpráva o uplatňování územního plánu Svatý Jan nad Malší Návrh zprávy o uplatňování územního plánu Svatý Jan nad Malší dle ustanovení 55 odst. 1 zákona č. 183/2006 Sb.,o územním plánování a stavebním řádu

Více

I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2. B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2

I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2. B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2 Seznam dokumentace (včetně připojené grafické části): I. Textová část: str. A. Vymezení zastavěného území... I/2 B. Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... I/2 C. Urbanistická koncepce,

Více

Obec Budětsko. IČ , Budětsko 31, Budětsko ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BUDĚTSKO

Obec Budětsko. IČ , Budětsko 31, Budětsko ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BUDĚTSKO Obec Budětsko IČ 599999, Budětsko 31, 798 52 Budětsko V Budětsku dne........... ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BUDĚTSKO Záznam o účinnosti: Správní orgán, který Změnu č. 2 územního plánu Budětsko vydal: Zastupitelstvo

Více

Námitce č. 68 podané paní Ing. Jarmily Lacinové, se nevyhovuje. Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 68:

Námitce č. 68 podané paní Ing. Jarmily Lacinové, se nevyhovuje. Odůvodnění rozhodnutí o námitce č. 68: NÁMITKA č. 68 68-1 Námitka č. 68 68-2 Námitce č. 68 podané paní Ing. Jarmily Lacinové, bytem Nezvalovo náměstí 847/5, 708 00 Ostrava, ze dne 6.8.2013, kterou se požaduje mimo zastavěné území změnit plochu

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastu p ite ls t va obce Kamen ic e è. 1/2 0 1 5 / O O P ZMĚNA č. 4 územního plánu obce Kamenice OBEC KAMENICE ZASTUPITELSTVO OBCE Ringhofferovo náměstí 434, 251 68 Kamenice, okres

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MĚSTYSU ŠATOV ZMĚNA Č.1B ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠATOV ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.1B ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠATOV SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č.1B ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠATOV VYDAL: Zastupitelstvo městysu

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA

MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 odbor regionálního rozvoje a územního plánování sídlo odboru: Václavské náměstí 182, Kutná Hora tel.: 327 710 220, 327 710 111*,

Více

Městský úřad ve Vlašimi

Městský úřad ve Vlašimi Městský úřad ve Vlašimi Krajský úfad Středočeský kraj Doručeno: 06.12.2013 178883/2013/KUSK listy:1 list,sv.pírioh:3 druhilist Odbor výstavby a územního plánování kuskes507b6d3b Jana IVlasaryka č.p. 302,

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Obecní úřad Ledčice, Ledčice 45, 277 08 Ledčice V Ledčicích, dne 8. prosince 2009 Zastupitelstvo obce Ledčice jako věcně příslušný správní orgán ve smyslu ustanovení 6 odst.5 zákona č.183/2006 Sb. o územním

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6.

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1 územního

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva obce Dolní Břežany. è. 4/2009 ze dne 21. záøí 2009 ZMĚNA Č. 1. územního plánu Dolních Břežan

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva obce Dolní Břežany. è. 4/2009 ze dne 21. záøí 2009 ZMĚNA Č. 1. územního plánu Dolních Břežan OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstva obce Dolní Břežany è. 4/2009 ze dne 21. záøí 2009 ZMĚNA Č. 1 územního plánu Dolních Břežan OBEC DOLNÕ BÿEéANY ZASTUPITELSTVO OBCE 5. května 78, 252 41 Dolní Břežany;

Více

N á v r h. O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Zastupitelstva obce Podbrdy

N á v r h. O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Zastupitelstva obce Podbrdy N á v r h O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Zastupitelstva obce Podbrdy č. 1/2015 ze dne 2015 ÚZEMNÍ PLÁN PODBRDY ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Vydalo: Zastupitelstvo obce Podbrdy Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel:

Více

OBEC VLACHOVICE Vlachovice 50, Vlachovice IČ:

OBEC VLACHOVICE Vlachovice 50, Vlachovice IČ: Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce VLACHOVICE Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: MěÚ Valašské Klobouky stavební úřad, oddělení

Více

NÁMITKA č. 7 Námitka je rozdělena na 3 dílčí námitky:

NÁMITKA č. 7 Námitka je rozdělena na 3 dílčí námitky: NÁMITKA č. 7 Námitka je rozdělena na 3 dílčí námitky: 7-1 Námitka č. 7 7-2 Námitce č. 7/1 podané společnosti Lesy České republiky, s.p., Správa toku oblast Povodí Odry, Frýdek Místek, se sídlem Nádražní

Více

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník Obec Hnačov Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Hnačov b) údaje o vydání: datum nabytí

Více

č.j. MMJ/ÚÚP/157423/2018-RaP Jihlava, UID: jihlvpl 8vOlphy

č.j. MMJ/ÚÚP/157423/2018-RaP Jihlava, UID: jihlvpl 8vOlphy výrok Statutární město Jihlava, Masarykovo náměstí 97/ĺ, 586 01 Jihlava č.j. MMJ/ÚÚP/157423/2018-RaP Jihlava, 16. 1. 2019 UID: jihlvpl 8vOlphy Vyřizuje: Pavlína Razimová Telefon: 565 593 010 E-mail: pavlina.razimova

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MĚSTYSU ŠATOV ZMĚNA Č.1A ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠATOV ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.1A ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠATOV SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č.1A ÚZEMNÍHO PLÁNU ŠATOV VYDAL: Zastupitelstvo městysu

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel: Zadavatel: Magistrát města Olomouce, odbor koncepce a rozvoje Obec Tršice Tršice 50 783 57 Tršice Zpracovatel: Ing. arch. Věra Filipová, ČKA

Více

Územní plán Zásada změna č. 2

Územní plán Zásada změna č. 2 TEXTOVÁ ČÁST strana a) Postup při pořízení změny územního plánu 2 b) Vyhodnocení souladu s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem 3 c) Vyhodnocení koordinace využívání

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: OVÚP 13082/2010/Ci V Sedlčanech dne: 8.6.2010 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ PROJEDNÁNÍ NÁVRHU ZMĚNY Č.2

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o projednávání návrhu zadání změny č. 2 územního plánu obce Pertoltice

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o projednávání návrhu zadání změny č. 2 územního plánu obce Pertoltice MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 odbor regionálního rozvoje a územního plánování sídlo odboru: Václavské náměstí 182, Kutná Hora tel.: 327 710 220, 327 710 111*,

Více

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMENTÁŘ A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN A. 1. Textová část A. 1. 1. Vymezení zastavěného území - datum, ke kterému bylo vymezeno zastavěné území

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST Zadání na zpracování změny č. 3 územního plánu Chrást ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (stavební

Více

OBECNÍ ÚŘAD KVILDA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

OBECNÍ ÚŘAD KVILDA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OBECNÍ ÚŘAD KVILDA 27. ledna 2014 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vystavení návrhu zadání změny č. 9 územního plánu sídelního útvaru Kvilda v katastrálním území Kvilda (dále též jen Změna ) Obecní úřad Kvilda,

Více

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY Zastupitelstvo obce Oplocany, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastup it els t v a města Buště h r ad è. 1/2011/OOP ZMĚNA č. 3 územního plánu města Buštěhrad MÃSTO BUäTÃHRAD ZASTUPITELSTVO MĚSTA Hřebečská 660, 267 01 Buštěhrad; okres Kladno,

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6.

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1 územního

Více

Změnu č. 1 Územního plánu obce Lhotka

Změnu č. 1 Územního plánu obce Lhotka Obec LHOTKA, 739 47, okr. Frýdek-Místek IČ: 00296864, tel. i fax 558661850, e-mail info@obec-lhotka.eu Č.j.: 82/2010 Datum 15. 12. 2010 Záznam o účinnosti Správní orgán, který Změnu č. 1 Územního plánu

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva obce Velké Přílepy. è. 1/2008 ze dne 25. záøí 2008 ZMĚNA Č. 2. územního plánu sídelního útvaru Velké Přílepy

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY. Zastupitelstva obce Velké Přílepy. è. 1/2008 ze dne 25. záøí 2008 ZMĚNA Č. 2. územního plánu sídelního útvaru Velké Přílepy OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zastupitelstva obce Velké Přílepy è. 1/2008 ze dne 25. záøí 2008 ZMĚNA Č. 2 územního plánu sídelního útvaru Velké Přílepy OBEC VELKÉ PŘÍLEPY okres Praha-západ, kraj Středočeský Pražská

Více