BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!"

Transkript

1 Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy TRAKCE. Pro bezpečnou radost: MINI kompletní zimní kola Originální příslušenství MINI. Originální díly MINI. MINI service. MINI kolekce. Keep it MINI.

2 Sníh na konec a záplava barev. Vážená komunito MINI, Zima začíná. Připravit, pozor, sníh! Černá, červená, modrá i sjezdovky se topí v barvách, takže není času nazbyt vrhněte se na ně a ukažte svou lásku k bílé! Zábava čeká hned vzadu za domem, ve vašem MINI: Originální přepravní systémy přepraví vše, co budete potřebovat na startu do nové zimní sezony. Nyní, když jsme opět obklopeni bílou ze všech stran, přichází ten správný čas pro pestrobarevné produkty MINI. Zapomeňte na zimu a směle se vrhněte dolů ze svahu nebo vyrazte na párty právě pro tyto příležitosti se hodí rozsáhlý sortiment produktů MINI. Stylové díly a cool příslušenství shromáždili jsme zde pro vás několik nejzajímavějších tipů. Mrkněte na ně a zjistěte, co by vás mohlo zaujmout. Vaše MINI nemusí dělat dřepy, kliky nebo absolvovat přespolní běh, aby bylo připraveno na zimu. Jeho trenéři čekají v autorizovaných servisech MINI a postarají se o jeho bezpečnost a trakci na sněhu a ledu. Kompletní zimní sady kol, zimní prohlídka, škrabky na led a další produkty jsou základem a s ideálními doplňky budete dokonale připraveni na zimu plnou barev. Zde a na Mnoho zábavy! Váš MINI tým Černý střešní box s centrálním zamykáním. Objem 320 litrů. Pro instalaci je vyžadován základní střešní nosič. Krátká anténa pro ještě sportovnější vzhled. Individualisté, fanoušci MINI a bohémové mohou sdílet své myšlenky na Není nic hroznějšího než špatné počasí ale pouze pro vozy bez podlahových koberečků do každého počasí (sada 2 kusů) v černé, s označením MINI Cooper S. Držák lyží a snowboardů, uzamykatelný. Vhodný pro přepravu dvou snowboardů a dvou párů lyží, čtyř párů lyží s hůlkami, nebo šesti párů lyží bez hůlek. Pro instalaci je vyžadován základní střešní nosič.

3 Jízda na sněhu. Skvělá zábava. SVĚTELNÉ SIGNÁLY. Vzhled & světla, tak výrazné. To nejlepší, co můžete slyšet z úst meteorologů jako řidič MINI je zpráva: Od zítřka očekáváme výrazné sněhové srážky. MINI a zima jsou přeci odjakživa ti nejlepší kamarádi! Dynamický pohon předních kol a unikátní pohon všech kol zajišťují skvělé zážitky z jízdy s MINI již od prvních sněhových vloček. Nové sady retrofit umožňují jednoduchý, rychlý a levný upgrade z halogenových na bi-xenonové světlomety. Sada retrofit nabízí jasnější modré světlo, které je srovnatelné se standardními bi-xenonovými světlomety. Bezpečný způsob jízdy i ve dne. MINI LED denní světlomety mají extrémně nízkou spotřebu energie a dlouhou životnost. Výrazný vizuální doplněk. Přídavné kruhové reflektory o průměru 140 mm, které jsou umístěny přímo uprostřed mřížky chladiče. Rozsvěcují se společně s dálkovými světlomety. K dispozici v černém nebo chromovaném provedení. Jako sada 11 dílů pro MINI Hatch, MINI Clubman, MINI Countryman a MINI Paceman. Jako sada 7 dílů pro MINI Cabrio, MINI Coupé a MINI Roadster. MINI LED světelný paket pro interiér přináší moderní, bílé osvětlení, připomínající denní světlo, dovnitř vozu. Paket obsahuje LED moduly pro oblast střechy, LED proužky do prostoru pro nohy a uvítací osvětlení, které je velmi působivé a zároveň vyniká nízkou spotřebou energie a dlouhou životností.

4 Make-up. Kdy, když ne nyní: pravidelná péče. Sound & Track. Vědět, co se děje. Vždy mějte ta nejzajímavější místa pro dobrodružství na dosah ruky. S Aktualizací digitálních map naleznete vy i vaše MINI vždy správnou cestu k cíli. Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi bezpochyby to nejkrásnější bude to vaše MINI, které září barvami i v zimě. Prach, špína, posypová sůl to vše musí pryč. Vaše MINI si oddechne a vy budete vědět, že jste udělali to nejlepší pro zachování jeho hodnoty. Produkty MINI Péče o vůz jsou určeny právě pro tyto případy. Nabízejí vše, co budete potřebovat pro zajištění skvělého výhledu i v zimě a ochrání veškeré povrchy. I v zimě je zapotřebí pečovat o MINI ve všech ohledech a dodržovat zásady správné péče. Více informací naleznete na Specifické Snap-In adaptéry jsou k dispozici pro celou řadu mobilních telefonů různých výrobců v kombinaci s přípravou pro mobilní telefon s rozhraním Bluetooth. Nabízejí bezpečné místo pro upevnění telefonu ve středové loketní opěrce a zajišťují i dobíjení a dokonalý příjem signálu prostřednictvím externí antény. Umožňují také pohodlné přehrávání audiosouborů uložených v mobilním telefonu audiosystémem ve voze. Jednoduše je lze kdykoli vyměnit. Víte, jak se odsud dostat? Nový MINI navigační systém Portable XL cestu najde vždy. Pěšky i ve voze vždy budete vědět, kudy se vydat. A naleznete jakoukoli destinaci. V kombinaci s držákem pro MINI navigační systém Portable XL budete mít vždy po ruce vysoce výkonný navigační systém v charakteristickém designu MINI. VŽDY SKVĚLE OŠETŘEN. Sada MINI Winter Care*. Obsahuje: Nemrznoucí směs do ostřikovačů (500 ml) Odmrazovač oken (500 ml) Prostředek na čištění interiéru (250 ml) Škrabka na led Taška *Všechny Originální produkty MINI Péče o vůz je možné zakoupit i samostatně.

5 MINI Service. Vše je připraveno na cestu. Vaše MINI si samo ohlídá, aby bylo v pohodě palubní počítač (CBS) neustále kontroluje stav motorového oleje a důležité funkce. Dokud svítí zelená, můžete bez obav pokračovat v jízdě. Pokud se rozsvítí žlutá nebo červená, nadešel čas pro zastávku u servisního partnera MINI. Sami zjistíte, že jízda s MINI je vysoce efektivní, protože podle stylu vaší jízdy si vůz sám určí potřebu servisního zásahu a MINI servisní specialisté zajistí, že vaše vzrušení z jízdy nikdy neklesne pod 100 %! Větší zábava bezpečně. MINI Zimní prohlídka. Připraveni na zimu a vlhko? Zastavte se na MINI zimní prohlídku*. Naši specialisté zkontrolují provozní kapaliny a důležité díly, abyste mohli bezpečně absolvovat zimní sezonu. MINI zimní prohlídka zahrnuje: Kontrola brzdového systému Test provozních kapalin v hydraulickém systému Kontrola poškození exteriéru Kontrola opotřebení a napnutí hnacích řemenů Kontrola stavu kol a pneumatik Kontrola světelných systémů Test klimatizace/topení STAŇTE SE SOUČÁSTÍ: ORIGINÁLNÍ DÍLY MINI. Od prvního do posledního milimetru je každé MINI vyrobeno z vysoce kvalitních komponentů: Každá součástka byla vývojáři navržena tak, aby měla nejen dokonalý design, ale i špičkovou funkčnost a tak vaše jedinečné MINI není jen pouhou skládačkou z mnoha dílů. Proto servisní partneři MINI využívají k opravám pouze Originální díly MINI, které zaručí, že vaše MINI zůstane skutečným MINI a dlouho si zachová svou hodnotu. A samozřejmě bude dlouho nabízet vzrušující zážitky z jízdy. Více informací získáte na * U všech participujících partnerů MINI.

6 Objevte sami sebe. Žhavé doplňky pro chladné dny. Mobilní život. MINI styl na cesty. MINI Lifestyle. Vzrušující městské výlety, víkendy na gauči a v kině nebo zábava na sjezdovkách ať už budete v následujících měsících podnikat cokoli, zima je tím správným obdobím pro objevování sama sebe. MINI Lifestyle nabízí kompletní program pro další impulzy, které dodají každému okamžiku na výjimečnosti. Dvojnásobně cool: srolovanou ji můžete nosit jako klasickou čepici s logem MINI Wing nebo jako stylovou čepici Beanie s nápisem MINI. K dispozici v mnoha barvách. Pro exteriér i interiér, pro vás, jako dárky pro vaše přátele nebo pro nejdůležitější věci v životě MINI Lifestyle je vždy jedinečný. Stejně jako MINI. Více informací získáte na Robustní pevné pouzdro na iphone pro iphone 5 s logem MINI wing. Systém pro ochranu tabletu před poškozením od MINI: stylové pouzdro na ipad 2 a 3 má červenou podšívku uvnitř a lze jej zapnout na zip. Váš ipad zaručeně ochrání. Kreativní využití prostoru. Prostorná hlavní sekce a polstrovaný držák na notebook dělají z MINI tašky přes rameno ideálního společníka pro každý den. MINI bulldog, plyšová hračka. S MINI bryndáčkem, černým tričkem a logem MINI wing vzadu. Plyš. Rozměry: 48 cm x 32 cm. Jak název napovídá, MINI vkendov batoh je ideální pro krátké výlety na konci rušného týdne. MINI Duffle Bag: velká, zářivá cestovní brašna v retro stylu s nápisem MINI na obou stranách. K dispozici v mnoha barvách.

7 Černá magie. Design s trakcí. Vzrušení z jízdy v MINI. Originální MINI kompletní zimní kola. Zima je bezpochyby tím správným ročním obdobím pro zimní pneumatiky. Neexistuje důvod, proč byste si je neměli pořizovat. Originální MINI kompletní zimní sady zaručí nejen prvotřídní styl. VYŠŠÍ BEZPEČNOST, VĚTŠÍ VZRUŠENÍ Z JÍZDY. Vzorek, pryžová směs a konstrukce zajistí, že zimní pneumatiky jsou tou nejlepší volbou ještě před tím, než přijde zima a samozřejmě na ledu a sněhu jsou ideální. Pravý MINI požitek z jízdy v zimním období je možný pouze se správnými zimními pneumatikami. PRO VAŠE MINI TO NEJLEPŠÍ: PNEUMATIKY SE SYMBOLEM HVĚZDY. MINI zimní pneumatiky byly vyvinuty v úzké spolupráci s předními výrobci pneumatik exkluzivně pro MINI tak, aby zaručovaly absolutní jízdní vzrušení a maximální možnou bezpečnost. Prošly také náročnými testy na mokrých i suchých površích, v zatáčkách a ve vysokých rychlostech. Pouze ty nejlepší zimní pneumatiky, které splňují přísná kritéria, získaly označení hvězdou. Originální pneumatiky MINI se symbolem hvězdy vám nabízejí: - Perfektní trakci a maximální bezpečnost - Optimální přizpůsobení každému modelu MINI a jeho kontrolním systémům - Ideální přilnavost, špičkovou směrovou stabilitu, vyvážený komfort a unikátní zvuk MINI - Dlouhou životnost a výkon pro dlouhotrvající vzrušení z jízdy - Optimalizovaný valivý odpor pro snížení spotřeby paliva - Pojištění pneumatik unter 7 C unter Pod 7 C unter 7 C 7 C unter 7 C Až 40% Zimní pneumatiky při teplotách od 7 C níže. Zimní pneumatiky zajišťují vyšší bezpečnost v teplotách pod 7 C dokonce i na suché vozovce. Opotřebení. Během zimního období se letní pneumatiky opotřebovávají až o 40 % rychleji než pneumatiky zimní. la tní zimní ko MINI komple Pod 1 C Až 50% Nejlepší cena 16 ocelové kolo s pneumatikou Bridgestone Blizzak LM 25 I* o rozměru 195/60 R16 89 H. Pro MINI Countryman a MINI Paceman (R60/61). palivová účinnost E, adheze na mokru F, aerodynamický hluk 2,70 db. Nejlepší cena 16 kompletní kolo Single Spoke R122 s pneumatikou Bridgestone Blizzak LM 25 I* o rozměru 205/60 R16 92 H. Pro MINI Countryman a MINI Paceman (R60/61). 17 kompletní kolo Double Spoke R124 s pneumatikou Pirelli W 210 Sottozero S2* RSC o rozměru 205/55 R17 91 H. Pro MINI Countryman a MINI Paceman (R60/61). palivová účinnost F, adheze na mokru E, aerodynamický hluk 2,71 db. palivová účinnost F, adheze na mokru C, aerodynamický hluk 2,72 db. Brzdná vzdálenost na mokrém povrchu. Pokud je zima a vlhko, je brzdná vzdálenost zimních pneumatik až o 10 % kratší. Brzdná vzdálenost na sněhu. Na sněhu zajišťují zimní pneumatiky až o 50 % kratší brzdnou dráhu. bes t Nejlepší price cena MINI KONFIGURÁTOR KOMPLETNÍCH KOL. 15 ocelové kolo s pneumatikou Pirelli W 190 Snowcontrol* o rozměru 175/65 R15 84 T. K dispozici pro různé modely. Konfigurátor kompletních kol na můžete využít v případě, že byste chtěli zjistit, jak budou vámi vybraná kola vypadat na vašem MINI. Zvolte si perspektivu a barvu tak, abyste získali ten správný pocit MINI. palivová účinnost E, adheze na mokru C, aerodynamický hluk 2,70 db. bes t Nejlepší price cena 15 kompletní kolo 5-Star Spool R100 s pneumatikou Nokian WR D3* o rozměru 175/65 R15 84 T. K dispozici pro různé modely. 16 kompletní kolo Bridge Spoke R94 s pneumatikou Michelin Primacy Alpin PA3* o rozměru 195/55 R16 87 H. K dispozici pro různé modely. palivová účinnost C, adheze na mokru C, aerodynamický hluk 2,71 db. palivová účinnost E, adheze na mokru C, aerodynamický hluk 2,71 db.

8 Průkopník do města. Nový MINI Paceman. Výkonné a dynamické linie kupé, typicky motokárový pocit z jízdy v MINI, exkluzivní atmosféra a mnohotvárný interiér: MINI opět přesvědčuje, že dokáže vyrobit nejen nový vůz, ale zároveň založit i zcela nový segment. Nový MINI Paceman je první Sports Activity Coupé, které kombinuje prémiový charakter, volitelný pohon všech kol a kompaktní vnější rozměry. To vše dělá z tohoto vozu průkopníka v oblasti městské dopravy a dokonalý designový kousek s výraznou přední částí a sportovními liniemi z profilu, které elegantně přecházejí k horizontálně umístěným zadním světlometům. EXKLUZIVNÍ ATMOSFÉRA, VYSOKÁ VARIABILITA. Horizontální přístrojový panel, eliptické dveře protáhlé až k zadním sedadlům, MINI středová kolejnice čtyřmístné MINI Paceman upoutá pozornost uživatelů novou koncepcí designu interiéru. Víko zavazadlového prostoru MINI Paceman lze doširoka otevřít pro pohodlný přístup do zavazadlového prostoru o objemu 330 l. Nízká hrana ložné plochy usnadňuje nakládání a vykládání zavazadel. Pokud se plně sklopí opěradla zadních sedadel, zvětší se objem zavazadlového prostoru až na 1080 l. Osobní MINI. Individualita: ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ MINI. Každý má svůj vlastní životní styl MINI je ale dokonalým vozem pro každého. A s Originálním příslušenstvím MINI si můžete ze svého MINI udělat vysoce individualizovaný vůz: výkonnější a stylovější, s britskou slupkou, hlasité a trendy nebo supersportovní s námi vždy najdete svěží nápady, jak dodat vašemu MINI skutečnou osobnost. MINI PACEMAN & MINI COUNTRYMAN: JDĚTE ZA TÍM! V klídku městem nebo žhavě a divoce po dálnici MINI Paceman a MINI Countryman nabízejí výjimečnou škálu možností, jak přenést ještě více stylu na silnice. Dodejte exteriéru a interiéru zcela osobní nádech, a nezapomeňte ani na žhavé ráfky a rozšíření prostoru prostřednictvím chytrých přepravních řešení. To musíte vidět: Funkční a dokonale padnoucí pryžová rohož ochrání zavazadlový prostor MINI Paceman před špínou. Pro MINI Countryman a MINI Paceman. Boční pruhy MINI Championship Edition zvýrazní rally charakter MINI Countryman a MINI Paceman. Boční motivy s designem vlajky a startovní čísla 37 na boky byly převzaty z původního MINI Countryman WRC. Pro MINI Countryman a MINI Paceman.

9 Společenstvo tří. Speciality pro letošní sezonu. DAtA HOt D Og. t ICHÝ SPOLEČNÍK. DNES JE KRÁSNĚ! USB Bulldogg KLÍČENKA BRITCAR DEŠTNÍK POP STYLE MINI.Ceskarepublika Pro naskenování QR kódu potřebujete smartphone s příslušnou aplikací. Pro přístup na Facebook musíte mít na svém smartphonu nainstalovanou aplikaci Facebook. Možnosti dodatečné instalace a ceny závisejí na konkrétním modelu vozu, jeho výbavě a roku výroby. Uvedené ceny se mohou měnit v závislosti na změně měnového kurzu. Uváděné ceny jsou včetně DPH a nezahrnují náklady na montáž. Nabídka je platná do nebo do vyprodání zásob. Nabídka je platná pouze u participujících dealerů MINI. Tiskové chyby a změny vyhrazeny. Reprodukce textu, a to i jednotlivých částí, pouze s písemným souhlasem BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Rakousko.

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA.

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. Podzim/zima 2014/2015 MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. SKVĚLÝ ATLET: MINI Kompletní zimní kola. SKVĚLÝ CHARAKTER: MINI Příslušenství. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK: MINI Transportní systémy. SKVĚLÝ VZHLED: MINI

Více

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI.

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. JARO/LÉTO 2016 VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. PŘIPRAVTE SE, POZOR, START! Kompletní letní kola MINI. NEOMEZENÁ INDIVIDUALITA. Originální příslušenství MINI. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance Technické informace stav: září 2015 Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. 02 Obsah. Technické informace Příslušenství BMW M Performance

Více

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers BMW Originální díly a Příslušenství, BMW Servis, BMW Lifestyle Jaro 2016 Radost z jízdy VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. BMW www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika www.bmw.cz/ seasonaloffers Oskenování tohoto QR

Více

Zima 2013. Bez. Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen. Nabídka platí do 31. 12. 2013. AUTO Heller s.r.o.

Zima 2013. Bez. Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen. Nabídka platí do 31. 12. 2013. AUTO Heller s.r.o. Zima 2013 Bez Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 AUTO Heller s.r.o. S Originální díly Volkswagen Halogenová žárovka longlife, H7-12V-55W Aditivum do

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

JE ZIMA. ALE TO JE V POHODĚ. SENZAČNÍ NABÍDKY.

JE ZIMA. ALE TO JE V POHODĚ. SENZAČNÍ NABÍDKY. JE ZIMA. ALE TO JE V POHODĚ. SENZAČNÍ NABÍDKY. Podzim/zima 2012/2013 PŘIMĚŘENÉ. Akční nabídka příslušenství. DIVOKÉ. John Cooper Works Tuning. PROSTORNÉ. Zimní trendy MINI Lifestyle. BÁJEČNÉ. Skvělé zimní

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 3 BMW řady 4 BMW BMW BMW Z4 Technické informace stav: červenec 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW, BMW A BMW Z4. 02 Obsah.

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV.

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. SPARK PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní,

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

Renault KADJAR. Originální příslušenství

Renault KADJAR. Originální příslušenství Renault KADJAR Originální příslušenství Pečujte o sebe! Zjednodušte si život, vezměte si ze všeho to nejlepší a užívejte každého okamžiku. Originální příslušenství Renault, vytvořené speciálně pro Váš

Více

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY.

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle Zima 2011/2012 Radost z jízdy VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW KOMPLETNÍ SADY ZIMNÍCH KOL A NABÍDKY SLUŽEB BMW. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Více

Připravte se na svůj velký příjezd

Připravte se na svůj velký příjezd Příslušenství Stylové doplňky Připravte se na svůj velký příjezd Udělejte unikátní dojem! Kompletní sortiment stylového příslušenství pro vůz i40 poskytuje vše, co potřebujete, abyste mohli vdechnout svůj

Více

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso

Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso Příslušenství nový CItRoËn C4 PICasso styl 04 KoMFoRt 06 BeZPeČnost 08 PřePRava 10 ochrana 12 MultIMÉDIa 16 KataloG Příslušenství 18 VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CItRoËn znamená zvolit kvalitu, bezpečnost

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen.

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Volkswagen Service PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Originální příslušenství Volkswagen Vysoká kvalita do nejmenšího detailu. Balíček střešního nosiče a držáku

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

BE MINI. MINI COOPER MINI COOPER S MINI COOPER D MINI COOPER SD

BE MINI. MINI COOPER MINI COOPER S MINI COOPER D MINI COOPER SD Ceník vozů MINI 5dveřové červenec 2014 BE MINI. MINI COOPER MINI COOPER S MINI COOPER D MINI COOPER SD Ceník vozů MINI 5dveřové Model Motor válce / ventily Zdvihový objem (cm 3 ) Výkon kw (k) Kombinovaná

Více

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK KANGOO od 357 900 Kč Výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA Life

Více

PŘIVÍTEJTE ZIMU. MINI SERVIS, MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ, MINI LIFESTYLE. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ.

PŘIVÍTEJTE ZIMU. MINI SERVIS, MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ, MINI LIFESTYLE. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ. PODZIM/ZIMA 2017/2018 PŘIVÍTEJTE ZIMU. DOKONALE PŘIPRAVENI. MINI SERVIS. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ. S NĚČÍM NAVÍC. PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY. S OPTIMÁLNÍ TRAKCÍ. KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA. MINI SERVIS, MINI

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW řady Cabrio Coupé www.bmw.cz Radost z jízdy NOVÉ BMW ŘADY. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. ZAUJME NA PRVNÍ POHLED. Nové BMW řady uchvátí neodolatelným charisma.

Více

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM Výhodná nabídka ŠKODA Originálních dílů a příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Mototechna Servis s.r.o. Dopraváků 723 184 00 Praha 8 Tel.: 734

Více

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE

NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE NOVÝ RENAULT TRAFIC ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT TRAFIC ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití.

Více

NOVÉ BMW X A NOVÉ BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

NOVÉ BMW X A NOVÉ BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW X BMW X www.bmw.cz Radost z jízdy NOVÉ BMW X A NOVÉ BMW X. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. VÍTEJTE VE SVĚTĚ NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ. PRO TY, KTEŘÍ SE NECHTĚJÍ JEN VOZIT. Vítejte ve světě nových možností.

Více

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA.

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. Podzim/zima 2014/2015 MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. SKVĚLÝ ATLET: MINI Kompletní zimní kola. SKVĚLÝ CHARAKTER: MINI Příslušenství. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK: MINI Transportní systémy. SKVĚLÝ VZHLED: MINI

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën

Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën Osobitost Bezpečnost Komfort a zábava Navigace a komunikace Butik Styl Citroën Aby se Vám Vaše C5 ještě více líbila 2 Šedé velurové potahy Eagle Různá objednací čísla dle verze. Informujte se u svého prodejce.

Více

Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství

Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství Objevte více na www.renault.cz Nový Renault MÉGANE Originální příslušenství Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. Tento dokument byl zpracován

Více

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RENAULT KANGOO ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I RENAULT KANGOO ODOLNOST KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Navrženo pro dlouhodobé využití. Zvyšuje praktické využití vozidla a jeho hodnotu.

Více

ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ.

ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ. 2 3 NEJPOHODLNĚJI SE CÍTÍME TEHDY, KDYŽ JE STYL KOMBINOVÁN

Více

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY POUKAZY Z FITNESS PLÁNU MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí participujího

Více

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE KANGOO EXPRESS A KANGOO EXPRESS MAXI již od 253 900 Kč* 10 3% FINANCOVÁNÍ 16 LET Č. V EVROPĚ 1) OOVÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELU již OD PRVNÍHO VOzU NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Autocentrum Přerov CZ Olomoucká 440 751 24 Přerov

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3 PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN DS3 STYL 04 KOMFORT 10 BEZPEČNOST 12 PŘEPRAVA 14 OCHRANA 16 MULTIMÉDIA 18 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI CLUBMAN.

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI CLUBMAN. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI CLUBMAN. Z LÁSKY K DETAILU. Věříte v lásku na první pohled? Nové MINI Clubman ano. Stačí se podívat na design exteriéru a interiéru, stejně jako na nabídku pro

Více

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback

Ceník příslušenství Audi A3 Sportback. Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Ceník příslušenství Audi A3 Sportback Sport a design 4 5 Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu 7,5 J x 18, pro pneumatiky 225/40 R 18 8P2 071 498 666 7 802,- Hliníkové lité kolo v 5ramenném designu

Více

Příslušenství Corolla

Příslušenství Corolla Příslušenství Corolla Na veškeré originální příslušenství Toyota se vztahuje záruka 3 roky/100 000 km v případě montáže na nové vozidlo. V ostatních případech platí záruka 2 roky. Vzhled, specifikace a

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

Renault TRAFIC Passenger

Renault TRAFIC Passenger Renault TRAFIC Passenger TRAFIC PASSENGER Euro6 VERZE CELKOVÁ HMOTNOST MOTORIZACE BUSINESS COOL COOL COMBI VAN (6 MÍST) Energy 1,6 dci 95 639 900 674 900 644 900 2,7 t Energy 1,6 dci 125 674 900 725 900

Více

GS PŘÍSLUŠENSTVÍ. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl

GS PŘÍSLUŠENSTVÍ. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl GS PŘÍSLUŠENSTVÍ Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl VÝRAZ JEDINEČNOSTI Zcela nový Lexus GS kompletně redefinuje koncept výkonného sedanu. Je v něm zakotvena filosofie neustálé

Více

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2015. Originální BMW Díly a Příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle. Jaro 2015. Radost z jízdy

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2015. Originální BMW Díly a Příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle. Jaro 2015. Radost z jízdy BMW JARO 2015 Originální BMW Díly a Příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle Jaro 2015 Radost z jízdy SERVISNÍ NOVINKY BMW SERVICE NEWS JARO 2015 SEZONA SE MĚNÍ. RADOST Z JÍZDY ZŮSTÁVÁ STEJNÁ. Vážení,

Více

CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ OB EVTE LEXUS IŽ DNES. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl.

CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ OB EVTE LEXUS IŽ DNES. Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl. CT 200h PŘÍSLUŠENSTVÍ Originální příslušenství Lexus pro individuální životní styl. OB EVTE LEXUS IŽ DNES 2011 Lexus Europe (divize Toyota Motor Europe NV/SA) a Lexus Czech & Slovak Republic (divize Toyota

Více

Důvěřujte tomu, co je uvnitř.

Důvěřujte tomu, co je uvnitř. PŘÍSLUŠENSTVÍ Důvěřujte tomu, co je uvnitř. Výrazný design a unikátní technika SUBARU XV a SUBARU Impreza jsou vytvořeny tak, aby byly v souladu s Vaším aktivním životním stylem. Zvýraznit si je můžete

Více

BE MINI. Ceník vozů MINI COUNTRYMAN.

BE MINI. Ceník vozů MINI COUNTRYMAN. Ceník vozů MINI COUNTRYMAN. Březen 2012 BE MINI. MINI ONE/ONE D COUNTRYMAN. MINI COOPER/D/D ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER S/S ALL4 COUNTRYMAN. MINI COOPER SD/SD ALL4 COUNTRYMAN. Obsah Countryman. Countryman.

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

Podzim/zima 2015/2016 MINI ZIMNÍ POHÁDKA. MINI Originální příslušenství. MINI Originální díly. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI.

Podzim/zima 2015/2016 MINI ZIMNÍ POHÁDKA. MINI Originální příslušenství. MINI Originální díly. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI. Podzim/zima 2015/2016 MINI ZIMNÍ POHÁDKA. MINI Originální příslušenství. MINI Originální díly. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI. Intro 2 3 Světla & výhled ŽHAVÉ TIPY NA ZIMU. PONOŘTE SE DO POHÁDKOVÉHO

Více

30% Bližší info u Vašeho prodejce. uvedených v katalogu!

30% Bližší info u Vašeho prodejce. uvedených v katalogu! Katalog pneumatik zima 2010 2011 Sleva Sleva až až 30% Bližší info u Vašeho prodejce z cen uvedených v katalogu! Kterou značku si vybrat? Continental Pneumatiky s německou technologií prémiová značka pro

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Model Barva exteriéru Čalounění Pakety Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Šedá - popelavá (1G3) Kombinace šedá Alcantara / černá látka

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Porsche České Budějovice Okružní 2557 370 04 České

Více

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Porsche Service. Akční nabídka před dovolenou.

Porsche Service. Akční nabídka před dovolenou. Porsche Service Akční nabídka před dovolenou. Vydejte se na dovolenou Vaše Porsche Centrum má jediný cíl: usilovat o to, aby Váš požitek z jízdy byl dokonalý. Od péče o Vaše bezpečí až po závěrečné naleštění

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

SORTIMENT NÁKLADNÍCH, AUTOBUSOVÝCH A LEHKÝCH UŽITKOVÝCH PNEUMATIK 2016

SORTIMENT NÁKLADNÍCH, AUTOBUSOVÝCH A LEHKÝCH UŽITKOVÝCH PNEUMATIK 2016 SORTIMENT NÁKLADNÍCH, AUTOBUSOVÝCH A LEHKÝCH UŽITKOVÝCH PNEUMATIK 2016 Obsah Přehled aplikací Total Tyre Life Protektory Bandag Přehled aplikací... 4 Sortiment... 26 Evropské značení pneumatik... 34 Značení

Více

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK - KLIKNĚTE ZDE BROŽURA - KLIKNĚTE ZDE PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT MEGANE DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu

Více

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ?

KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? Trávník pro radost Pomoc při výběru sekačky na trávu KTERÁ SEKAČKA JE PRO VÁS NEJVHODNĚJŠÍ? 1. JAK VELKÝ TRÁVNÍK CHCETE SEKAT? Na obrázku napravo zjistíte, která sekačka nejlépe odpovídá velikosti vašeho

Více

Je čas přezout na léto!

Je čas přezout na léto! Váš servisní partner Mercedes-Benz: Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola na sezónu 2016 pro váš Mercedes-Benz. Ceny zahrnují DPH a jsou platné do 30. 6. 2016 nebo do vyprodání zásob. Právo provedení

Více

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900

L1H1P1 5,2 1 004 454 900 479 900 514 900 484 900 509 900 529 900 544 900 554 900 Nový trafic furgon od 377 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ MAXI- OBJEM MÁLNÍ NÁKLADOVÉHO UŽITEČNÉ PROSTORU ZATÍŽENÍ (m 3 ) (kg) 90 k BusiNess 115 k 140 k 90 k 115 k cool

Více

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK 04/2016 NESPOUTANÁ RADOST Z JÍZDY PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA CONNECT S DOTYKOVÝM

Více

MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016

MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016 mazda_mx5_cenik_skladacka_210x297_2016-05_cz_01.indd MAZDA MX-5 CENÍK PLATNOST OD 1. 6. 2016 TECHNOLOGIE SKYACTIV Lehká a odolná karoserie > Přesné řízení > Výkonné a úsporné motory > Přesné a rychlé řazení

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ RENAULT MEGANE ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÝ RENAULT MEGANE DESIGN KOMFORT BEZPEČNOST RENAULT PŘÍSLUŠENSTVÍ Přizpůsobí se každému stylu a každé osobnosti. Zvyšuje praktické využití

Více

Jezděte ekonomicky i v zimě!

Jezděte ekonomicky i v zimě! Jezděte ekonomicky i v zimě! Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Polaris 3 SnoVanis 2 Správné pneumatiky pro každé roční období. Zimní pneumatiky Letní pneumatiky

Více

Pro bezpečnou jízdu v zimní sezóně. ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA FORD

Pro bezpečnou jízdu v zimní sezóně. ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA FORD Pro bezpečnou jízdu v zimní sezóně. ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA FORD Obsah Strana Bezpečná jízda, kilometr za kilometrem: Originální zimní kompletní kola Originální zimní kompletní kola 3 Kompletní

Více

Důvěra rozšiřuje to, co je možné.

Důvěra rozšiřuje to, co je možné. PŘÍSLUŠENSTVÍ Důvěra rozšiřuje to, co je možné. Subaru Forester Vás vezme všude tam, kam si budete přát. Pomocí širokého sortimentu originálního příslušenství SUBARU si můžete vylepšit pohodlí, styl a

Více

Nokian eline 2 Maximální bezpečnost v ekologickém balení

Nokian eline 2 Maximální bezpečnost v ekologickém balení Nokian Tyres tisková informace č. 420 Česká republika Strana 1 Nová prémiová letní pneumatika s hodnocením AA pro české řidiče Nokian eline 2 Maximální bezpečnost v ekologickém balení Nová letní pneumatika

Více

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba!

Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER. Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! Nová Dacia Duster Originální příslušenství I NOVÁ DACIA DUSTER Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá volba! 2 OBSAH I NOVÁ DACIA DUSTER DESIGN PŘEPRAVA "Adventure"

Více

Příslušenství Audi A1

Příslušenství Audi A1 Audi Náskok díky technice A AUDI AG 85045 Ingolstadt www.audi.cz Platný od září 200 Tištěno v Německu 092/500.0.5 Vyobrazené automobily jsou zčásti vybavené zvláštní výbavou za příplatek. U jednotlivých

Více

NABÍDKY. SLEVA VÍCE NEŽ 16 000 Kč DÍKY MAX KUPÓNŮM 1.520,00 LISTOPAD 2015 ÚNOR 2016

NABÍDKY. SLEVA VÍCE NEŽ 16 000 Kč DÍKY MAX KUPÓNŮM 1.520,00 LISTOPAD 2015 ÚNOR 2016 NABÍDKY LISTOPAD 2015 ÚNOR 2016 Zimní údržba vašeho vozidla DAF Zimní péče o akumulátor Filtry pro všechny značky vozidel Bezpečnost a viditelnost za každé situace Pohodlí v kabině Oblečení DAF vás udrží

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Citigo Barum Polaris 3 165/70 R14 81T Kč Fabia III/Rapid Pirelli Snowcontrol Serie 3 185/60 R15 88T Kč Fabia III/Rapid Nokian WR D3 185/60 R15 88T Kč

Více

ZIMNÍ SERVISNÍ DNY RENAULT OD 19. 10.- 30. 11. 2009

ZIMNÍ SERVISNÍ DNY RENAULT OD 19. 10.- 30. 11. 2009 ZIMA JE KRÁSNÁ, KDYŽ SE NA NI PŘIPRAVÍTE! ZIMA JE KRÁSNÁ, KDYŽ SE NA NI PŘIPRAVÍTE! www.renault.cz Váš Renault partner: ZIMNÍ SERVISNÍ DNY RENAULT OD 19. 10.- 30. 11. 2009 Všechny uvedené ceny jsou včetně

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S

10 3% nový valník Od 449 900 Kč FINANCOVÁNÍ. ENERGY 2,3 dci 135 k S&S nový valník Od 449 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA 01/2016 TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA Objevte nový crossover HR-V, nekompromisní Civic Type R nebo praktický Jazz. Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 47 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

RŮST JE COOL. PĚTISTOVKA VYROSTLA A ZRODILA SE 500L.

RŮST JE COOL. PĚTISTOVKA VYROSTLA A ZRODILA SE 500L. RŮST JE COOL. PĚTISTOVKA VYROSTLA A ZRODILA SE 500L. VYRŮST. PRO NĚKOHO TO ZNAMENÁ DOSPĚT, PRO JINÉ ROZVINOUT SVÉ MLÁDÍ, SVOJI OSOBNOST, ROZŠÍŘIT SVÉ MOŽNOSTI. PRO TY JE ZDE 500L. 2 3 MÁME DĚTI. VŠECHNO

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

méně obyčejný život. kolekce mini 2011/2012.

méně obyčejný život. kolekce mini 2011/2012. méně obyčejný život. kolekce mini 2011/2012. Všechno, jen ne obyčejný život. Na cestě životem zjistíš, že to, kam povede, je jen na tobě. Podle nálady si určuješ svůj směr a nic a nikdo tě nezastaví na

Více

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá.

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Třída GLA. Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Nový model GLA na první pohled odkrývá nekonečně mnoho možností. Čím začít? Nejlépe propracovaným a zároveň aerodynamickým designem s touhou drát se kupředu.

Více

Atraktivní nabídka kompletních letních kol pro váš Mercedes-Benz

Atraktivní nabídka kompletních letních kol pro váš Mercedes-Benz Váš servisní partner Mercedes-Benz: Atraktivní nabídka kompletních letních kol pro váš Mercedes-Benz Ceny zahrnují DPH a jsou platné do 30. 9. 2016 nebo do vyprodání zásob. Právo provedení změn vyhrazeno.

Více

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol.

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. jaro/léto 2013 DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. NESTANDARDNÍ. Jednoduše si to vezměte s sebou: MINI transportní

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

SMĚLOST V KAŽDÉ LINII

SMĚLOST V KAŽDÉ LINII NemoVU16p10_CZ_2011.qxp:NemoVU16p10_CZ_2011 19/12/11 16:40 Page 2 SMĚLOST V KAŽDÉ LINII Z linií modelu Nemo vyzařují nejen odvaha a dravost, ale také komfort. Díky své atypické a robustní masce chladiče

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ DS 5 K O L E K C E 2 0 1 5

PŘÍSLUŠENSTVÍ DS 5 K O L E K C E 2 0 1 5 PŘÍSLUŠENSTVÍ DS 5 KOLEKCE 205 0 STYL 08 KOMFORT 2 ŘEŠENÍ PŘEPRAVY 6 OCHRANA 20 BEZPEČNOST 22 MULTIMÉDIA VAŠE DS VÁŠ CHARAKTER Protože být ve stylu avantgardy znamená zůstat za všech okolností sám sebou,

Více

MAN Lion s Regio. Autobus pro město i venkov. MAN Truck & Bus

MAN Lion s Regio. Autobus pro město i venkov. MAN Truck & Bus MAN Lion s Regio. Autobus pro město i venkov. MAN Truck & Bus Nejvyšší efektivita jede stále s námi. Přidaná hodnota na palubě. Kdo s málem zvládne více, nechá konkurenci za sebou. Není to hezké, že s

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010.

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Již tak velmi široká nabídka různě zaměřených automobilů BMW se na podzim 2010 dále rozroste o nová, atraktivní provedení.

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW A BMW X4. Technické informace. Září 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku

Více

Pásový dozer D61EX / PX 12

Pásový dozer D61EX / PX 12 Pásový dozer D61EX / PX 12 Fotografie mohou obsahovat nadstandardní výbavu. Nové dozery střední třídy s revolučními joysticky. Manévrovací schopnost se značně zlepšila použitím jedné páky pro ovládání

Více