Občanské sdružení Občanská inspirace. Sídlo sdružení: Kučerova 14/ Praha 9 Tel.: , Kontaktní osoba: PhDr.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Občanské sdružení Občanská inspirace. Sídlo sdružení: Kučerova 14/768 198 00 Praha 9 Tel.: 281918473, 776046112 Kontaktní osoba: PhDr."

Transkript

1 Občanské sdružení Občanská inspirace Sídlo sdružení: Kučerova 14/ Praha 9 Tel.: , Kontaktní osoba: PhDr. Dana Oujezdská Pobočka: Centrum inspirace a tvořivosti Charlese de Gaulla 18 (budova MŠ) Praha 6 Tel.: Kontaktní osoba: PhDr. Helena Vostradovská info@obcanskainspirace.cz IČO: Číslo účtu: /0100 Komerční banka, a.s.

2 Sdružení Občanská inspirace bylo založeno v roce 1998 několika ženami, jejichž snahou bylo vytvořit malé, aktivní komunitní centrum pro obyvatele tehdy nového pražského sídliště Černý Most II. Během let se aktivity i působnost sdružení rozrostly, od roku 2002 provozujeme kromě komunitního centra na Černém Mostě také pobočku Centrum inspirace a tvořivosti v Praze 6 Bubenči. Sdružení Občanská inspirace v roce 2006 realizovalo programy: tyto projekty a Bezplatná sociálně právní poradna pro občany v obtížných životních situacích Projekt Inspirace pro rovné šance Programy volnočasových aktivit pro děti i dospělé pravidelné zájmové aktivity a otevřené jednorázové akce ve Studiu Inspirace na Černém Mostě a v Centru inspirace a tvořivosti v Bubenči program Rodina integrační program aktivit pro rodiče s malými dětmi Ekovýchovný program pro děti ekologické hry, soutěže, globální výchova pro děti zejména předškolního a mladšího školního věku projekt Minigalerie Inspirace stálý prodej výrobků handicapovaných lidí z chráněných dílen, pořádání výstav a prezentací těchto výrobků, popularizace a podpora práce lidí s postižením Projekty uskutečněné v roce 2006 a v prvních měsících 2007 Sociálně právní poradna pro občany v obtížných životních situacích Bezplatné sociálně právní poradenství poskytujeme od roku 2001 zejména občanům, kteří se dostali do krizové situace v rodině či s bydlením, řeší pracovněprávní nebo majetkoprávní problémy. Bezplatná sociálně právní poradna je v provozu v kanceláři sdružení na Černém Mostě, Kučerova 14 a dle potřeby v kanceláři v Praze 6 - Břevnově Šlikova ulice.

3 Na obě místa se lze objednat telefonicky - tel nebo mobil: , případně v kanceláři sdružení na Černém Mostě. Smyslem a cílem poradny je zpřístupnit bezplatně odbornou pomoc i občanům, jejichž sociální nebo zdravotní situace limituje možnosti jejich uplatnění a orientaci ve společnosti. Informace poskytují pracovnice sdružení přímo nebo klienty objednáváme k právníkům, kteří s námi spolupracují, na osobní konzultace. Nejčastějšími klienty poradny jsou ženy s partnerskými, finančními a pracovně právními problémy, dále mladší občané s existenčními problémy (exekuce), nezaměstnaní a senioři s problémy s bydlením. Stále více klientů vyhledává právní pomoc kvůli pracovně právním problémům a druhotným jevům nezaměstnanosti (zejména finanční tísni, neplacení plateb za bydlení, půjčky ad.). V roce 2006 přišlo na osobní konzultaci 580 klientů, další dotazy vyřizují pracovnice sdružení telefonicky. Bezplatné právní konzultace pro občany z Prahy a okolí zajišťuje naše sdružení díky finanční podpoře MHMP a MPSV ČR. Inspirace pro rovné šance Tento dvouletý projekt zaměřený na rodiče, zejména ženy, které se snaží o úspěšné sladění rodinného a profesního života, zahájilo sdružení Občanská inspirace v roce Připravili jsme tyto aktivity: Cyklus deseti workshopů a přednášek tématům: Jak uspět při hledání nového zaměstnání po MD, RD; Sebeprosazení a osobní motivace při hledání zaměstnání; Rodina a zaměstnání ženy psychologické aspekty. Workshopů a dotazníkových šetření se účastnilo v roce 2006 cca 100 účastníků. Dále jsme připravili bezplatné poradenství pro ženy k pracovně právní problematice na Černém Mostě.

4 Proběhlo dotazníkové šetření jako podklad pro připravovaný sborník Inspirace pro rovné šance. Ve spolupráci s Ateliérem filmové a televizní grafiky VŠUP v roce 2006 vznikl animovaný film Inspirace pro rovné šance. V roce 2007 pokračujeme v přípravě workshopů nyní na téma Žena a rodina proběhly workshopy o posilování psychické odolnosti rodiny a zvláště dětí. V rámci projektu také připravujeme sborník Inspirace pro rovné šance, který by mě pokrýt problematiku, kterou se zabýváme na našich workshopech a setkáních se ženami, dotazníkové šetření na téma Rodina časosběrný deník. Sborník bude vydán v závěru roku 2007 a k dispozici bude díky projektu zdarma. Projekt Inspirace pro rovné šance byl podpořen Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Ekovýchovný program pro děti Ekovýchovný program učí děti vnímat a ovlivňovat životní prostředí v němž žijí. V jeho rámci se snažíme dětem přiblížit živou i neživou přírodu, vztahy mezi jednotlivými organismy, působení člověka na přírodu, včetně poznávání důsledků lidských činností atd. Součástí programu jsou hry a soutěže s přírodovědnou tematikou rozvíjející schopnost spolupráce, komunikace, schopnost naslouchat a tvořit. V neposlední řadě se snažíme pracovat s přírodními materiály a průběžně děti seznamujeme se starými řemesly. Pro mladší školní a předškolní děti na Černém Mostě jsme v roce 2006 pořádali jednou týdně bezplatný Ekokroužek. Pro starší školní děti jednou týdně Ekoklub, vše určené neorganizovaným dětem. Kroužky jsou vedeny studentkami přírodovědných oborů a každého kroužku se týdně účastní cca dětí. Jako každým rokem jsme uspořádali pro děti i rodiče z Černého Mostu a okolí jarní EKODEN (10. června ) a podzimní EKODEN (14. října). V Bubenči jsme pro předškolní děti připravili cyklus hodinových aktivit s tematikou ekologie a poznávání přírody program Ekoškolka.

5 V roce 2007 pokračujeme v tomto programu - 9. června bude jarní Ekoden na Černém Mostě, plánujeme výlet ke Dni Země, Zahradní slavnost v Bubenči a další akce. Ekologické aktivity pro děti byly realizovány s podporou MHMP odboru městské zeleně a Městská část Praha 14 (EKODEN pro děti) Program Rodina Realizaci integračního programu rodičů s malými dětmi jsme zahájili v roce 2002 na pracovišti v Praze Bubenči. Cílem dlouhodobého projektu je aktivní podpora rodičů na mateřské dovolené, vytváření zázemí pro vrstevnické skupiny, inspirační pedagogická a osvětová činnost pro rodiče malých dětí. Rodiče a jejich děti mají možnost navštěvovat dopolední i odpolední programy v Centru inspirace a tvořivosti (hraní, zpívání, říkadla, tancování, výtvarné činnosti). Děti od 3 let mohou některé programy navštěvovat bez přítomnosti rodičů. Jedná se zvláště o děti, které dosud nenavštěvují školku nebo se do školky nedostaly. Připravujeme i programy, které jsou určeny celým rodinám (keramické soboty, koledování,svatomartinský lampiónový průvod, řada předvánočních akcí, atd.) Na podzim jsme zprovoznili hernu, kam mohou přicházet děti a jejich rodiče bez ohledu na to, zda jsou přihlášeni v některém z programů. Projekt můžeme úspěšně hodnotit narůstající návštěvností, v roce 2006 to bylo cca 350 osob týdně. Také v roce 2007 pokračujeme v těchto aktivitách, přehled uskutečněných a plánovaných akcí je v příloze. Program je podpořen dotací MPSV ČR, MHMP a Městskou částí Praha 6.

6 Programy volnočasových aktivit pro děti i dospělé Nabídku pravidelných zájmových aktivit a otevřených jednorázových akcí připravujeme každoročně pro obě školní pololetí ve Studiu Inspirace na Černém Mostě i v Centru inspirace a tvořivosti v Bubenči. Program kroužků připravujeme podle zájmu veřejnosti, v roce 2006 převažovaly výtvarné tvořivé aktivity pro předškolní a mladší školní děti, skupinová výuka na hudební nástroje a výuka angličtiny dospělých zaměřená na maminky na MD a RD. Galerie chráněných dílen Minigalerie Inspirace Kučerova 14, Černý Most prezentuje výtvarné a řemeslné výrobky z chráněných dílen a terapeutických pracovišť z celé ČR i výrobky sociálně a zdravotně hendikepovaných jednotlivců. Zaměřujeme se na sortiment tradičních hraček pro děti, textilní potřeby a doplňky pro děti do školy a školky, dále ubrusy, polštářky, šité tašky, keramiku, svíčky a spoustu dalších originálních výrobků vyrobených lidmi s postižením. V roce 2006 jsme na Černém Mostě uskutečnili ve dnech výstavu na téma Vánoční světýlka. Výstavy se zúčastnilo deset chráněných dílen a stacionářů z celé ČR. Výstavu výrobků chráněných dílen jsme v roce 2006 pořádali s grantovou podporou MK ČR. Dále jsme ve spolupráci s firmou Microsoft uskutečnili dvě charitativní prodejní výstavy výrobků chráněných dílen. 26. května pod názvem Jarní Inspirace s Microsoftem a Vánoční inspirace. Kalendář akcí v roce 2006 LEDEN Den otevřených dveří Bubeneč Workshop Inspirace pro rovné šance - Bubeneč ÚNOR Workshop Inspirace pro rovné šance Černý Most (ČM) BŘEZEN Velikonoční tvoření v Inspiraci Jarní tradice - zvykoslovný ekoateliér na ČM Ekoškolka Zvířátka v zimě Workshop Inspirace pro rovné šance - Bubeneč

7 DUBEN Svatojiřská pout - účast na akci pořádané MČ Praha 14 Workshop Inspirace pro rovné šance KVĚTEN Jarní inspirace s Microsoftem charitativní prodejní výstava Ekoškolka výlet na Toulcův Dvůr ČERVEN Výstava Malujeme přírodu Workshop Inspirace pro rovné šance Sebeprosazení ve výběrovém řízení Jarní EKODEN Zahradní slavnost pro děti a rodiče Bubeneč Závěrečná přehrávka pro rodiče - ČM ČERVENEC Výtvarné dílny ve Stromovce SRPEN Letní opakovací kurzy angličtiny pro maminky ČM EKoléto pro sídlištní děti týdenní celodenní program aktivit ZÁŘÍ Drakiáda ČM Ladronka výtvarné dílny Den otevřených dveří Bubeneč ŘÍJEN EKOškolka - Voda pro život; Podzimní vítr Pojďte s námi pouštět draky Bubeneč Podzimní EKODEN Výlet Ekoklubu na ekofarmu Workshop Inspirace pro rovné šance Jak uspět při hledání vhodného zaměstnání Týden zdravé šestky LISTOPAD Tvořivé dílničky na Černém Mostě Výroba svítících dýní Bubeneč EKOškolka Na farmě Svatomartinský průvod v Bubenči Keramická sobota Bubeneč Výroba adventních věnců Bubeneč Workshop Inspirace pro rovné šance Jak uspět při hledání vhodného zaměstnání

8 Čertovské radovánky Bubeneč Čertovské radovánky pro děti ČM PROSINEC Ekokroužek v pražské ZOO Prehistorický park Mikulášská pro děti zaměstnanců Microsoftu Vánoční inspirace charitativní výstava v Microsoftu Předvánoční výstava chráněných dílen Výroba svícnů a svícínků ČM Koledování s muzikou ČM a Bubeneč Workshop Inspirace pro rovné šance Jak uspět při hledání vhodného zaměstnání Výroba vánočních vrkočů Vánoční zvoneček Bubeneč Předvánoční besídky pro jednotlivé kroužky v Bubenči a na Černém Mostě Vánoční přehrávka a tombola na Černém Mostě Vánoční trhy ve stanu na Černém Mostě - účast na akci pořádané MČ Praha 14 (prosinec) Tým sdružení Občanská inspirace, orgány sdružení a členská základna V roce 2006 tvořili základní pracovní tým a pracovali na projektech sdružení jako zaměstnanci: PhDr. Helena Vostradovská, PhDr. Dana Oujezdská, Stanislava Šťastná, Mgr. Tereza Vošahlíková, Tereza Vostradovská, Kateřina Bezdičková, Gabriela Weigertová, Iveta Nováčková Právní poradna : JUDr.Julie Janatová, Mgr. Daniel Hovorka, Mgr. Šárka Klápštová Ekonomika a účetnictví organizace: Ing.Pavlína Novotná Další spolupracovníci a lektoři: Radka Poskočilová, Jakub Lukáš, Alice Langhammerová, Eva Staňková, Anna Malá, Bohuslava Zajícová, Milan Březovský, Vendula Vadašová, Andrea Hlavová, Eva Totková, Jarmila Pivoňková, Marie Šilhánová, Lenka Brenkusová, Anna Vlčková, Iva Havelková, Tereza Indráková,

9 Emilie Strejčková,Michaela Doláková, Zuzana Kratochvílová,Jana Budská, Jonáš Koukl,Jaroslava Kittelová, Ivan Mrvík, Michal Fencl, Pavla Mlejnková, Diana Ondrušová, Lenka Fialová, Jakub Janda, Barbora Vostradovská, Lukáš Nedbal, Marie Martinů, Elena Turnovská, Alena Snášelová, Hana Maříková, Jaroslav Mlejnek, Kateřina Malá,Lukáš Novák, Dora Čančíková, Klára Lichá, Kristýna Makešová, Zuzana Bukovinská, Veronika Bakošová, Irena Brunhoferová, Bára Dlouhá, Edita Krausová, Martin Polák, Eva Dohnalová, Lucie Štamfestová, Jakub Kudláč,J iřina Pěčová V souladu se stanovami sdružení řídila jeho činnost rada sdružení v tomto složení: PhDr. Helena Vostradovská, statutární zástupkyně sdružení PhDr. Dana Oujezdská, jednatelka sdružení JUDr. Julie Janatová, členka rady sdružení Ing. Pavlína Novotná, členka rady sdružení Mgr. Tereza Vošahlíková, členka rady sdružení. Sdružení mělo v roce 2006 celkem 21 řádných členů a zhruba 500 volných členů spolupracovníků a účastníků aktivit sdružení.

Sdružení Občanská inspirace

Sdružení Občanská inspirace Výroční zpráva 2007 Sdružení Občanská inspirace bylo zaloţeno v roce 1998. Účelem vzniku sdruţení bylo vytvoření aktivního komunitního centra pro obyvatele tehdy nového praţského sídliště Černý Most II.

Více

O nás. Naše projekty a programy v roce 2015:

O nás. Naše projekty a programy v roce 2015: 1 O nás Naše projekty a programy v roce 2015: Občanská inspirace, z.s. je nezisková organizace, která byla založena jako občanské sdružení v roce 1998. Od roku 2002 provozuje rodinné a komunitní Centrum

Více

V roce 2012 jsme v Centru inspirace a tvořivosti realizovali tyto projekty a programy:

V roce 2012 jsme v Centru inspirace a tvořivosti realizovali tyto projekty a programy: V červnu roku 2012 oslavilo rodinné a komunitní Centrum inspirace a tvořivosti desáté výročí své existence. Centrum bylo založeno sdružením Občanská inspirace v roce 2002 a od svých počátků se orientuje

Více

V roce 2013 jsme realizovali tyto projekty a programy:

V roce 2013 jsme realizovali tyto projekty a programy: Občanská inspirace byla založena 24. 4. 1998 a již celkem 15 let inspiruje, radí, vzdělává, vychovává, pomáhá, naslouchá a přináší nové projekty. Od roku 2002 provozuje rodinné a komunitní Centrum inspirace

Více

Harmonogram akcí pro rodic e, de ti a uc itele v roce

Harmonogram akcí pro rodic e, de ti a uc itele v roce Harmonogram akcí pro rodic e, de ti a uc itele v roce 2018-2019 MŠ Ratolest ZŠ Navis Září 2018 3. 9. PO Zahájení provozu MŠ Zahájení školního roku 4. 9. ÚT Informační schůzka pro rodiče od 16.00 hodin

Více

Vážení přátelé, příznivci a sponzoři,

Vážení přátelé, příznivci a sponzoři, Vážení přátelé, příznivci a sponzoři, jako kaţdý rok poskytujeme veřejnosti, klientům i sponzorům přehled o naší činnosti v uplynulém roce a o prostředcích, se kterými jsme hospodařili. Rok 2009 byl poznamenán

Více

O NÁS NAŠE PROJEKTY. Naše projekty a programy v roce 2014 NAŠE PROGRAMY VÁS BAVÍ!

O NÁS NAŠE PROJEKTY. Naše projekty a programy v roce 2014 NAŠE PROGRAMY VÁS BAVÍ! 1 O NÁS NAŠE PROJEKTY Občanská inspirace je nezisková organizace, která byla založena jako občanské sdružení v roce 1998. Od roku 2002 provozuje rodinné a komunitní Centrum inspirace a tvořivosti v Praze

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 název organizace: organizační forma: sídlo: Rodinné centrum ROUTA, o.s. občanské sdružení Prokopa Holého 1269, Čelákovice 250 88 provozovna RC: prostory MC Čelákovice Stankovského 1650,

Více

POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY

POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY POPIS REALIZACE SOCIÁLNÍ SLUŽBY POSKYTOVATEL: OBČANSKÁ INSPIRACE Kučerova 768/14, 198 00 Praha 9 Černý Most www.obcanskainspirace.cz DRUH SOCIÁLNÍ SLUŽBY: nízkoprahové zařízení pro děti a mládež (dle zákona

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 1. 6. 2009 dopoledne Petra Zuzana Svobodová (4.A) Český jazyk a literatura 7:30 7:45 Mgr. Libuše Kovářová / Mgr. Andrea Zadinová / Anglický jazyk 8:30 8:45 Mgr. Silvie Průchová / Mgr. Diana

Více

Sdružení Občanská inspirace v roce 2008 realizovalo tyto projekty a programy: V roce 2008 oslavila OBČANSKÁ INSPIRACE 10.

Sdružení Občanská inspirace v roce 2008 realizovalo tyto projekty a programy: V roce 2008 oslavila OBČANSKÁ INSPIRACE 10. V roce 2008 oslavila OBČANSKÁ INSPIRACE 10. narozeniny Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý, tvořivý a šťastný ţivot dětí i dospělých zejména v místech svého

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Občanské sdružení Deštník Pražská 236 417 61 Bystřany Výroční zpráva za rok 2010 Obsah Cíle občanského sdružení Vývoj občanského sdružení Finanční podpora Členové Hospodaření

Více

Výroční zpráva 2014. Via Roseta o.p.s.

Výroční zpráva 2014. Via Roseta o.p.s. Výroční zpráva 2014 Via Roseta o.p.s. Via Roseta o.p.s. Obecně prospěšná společnost Via Roseta o.p.s. byla založena 12.7.2011 v Praze. Posláním této společnosti je poskytování obecně prospěšných služeb.

Více

Centrum pomoci rodinám s vícerčaty Klub dvojčat a vícerčat, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA

Centrum pomoci rodinám s vícerčaty Klub dvojčat a vícerčat, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA Centrum pomoci rodinám s vícerčaty Klub dvojčat a vícerčat, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 O NÁS Naše cíle a poslání poskytovat rodinám podporu a informace o dvojčatech a vícerčatech, např. o jejich vývoji a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín Obsah: 1. Základní údaje 2. Charakteristika činnost 3. Činnost v průběhu roku 4. Výhled na

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 HISTORIE 2006 2009 rozvíjení aktivit pro rodiny s nejmenšími dětmi (cvičení maminek s miminky, cvičení pro

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Obsah : 1. Cíle sdružení 2. Zpráva o činnosti 3. Finanční zpráva 4. Koncepce sdružení a jeho cíle na rok 2011 5. Poděkování 6. Sídlo a kontakty Cíle sdružení Od 27.4.2009 jsme občanské

Více

Rodinné centrum MOZAIKA o.s.

Rodinné centrum MOZAIKA o.s. Rodinné centrum MOZAIKA o.s. nezisková organizace Mgr. Alena Ptáčková Ing. Bc. Jana Kovaříková Co naše skupina chtěla? rodinné bezbariérové centrum pro místní obyvatele místo setkávání pro aktivity, vzdělání,

Více

Výroční zpráva 2012. UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace

Výroční zpráva 2012. UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace Výroční zpráva 2012 UCHO, o.s. Univerzální chodská organizace Obsah Základní informace o UCHO, o.s...3 Sídlo...3 Organizační struktura...3 Základní cíle sdružení...4 Formy činnosti sdružení...4 Zpráva

Více

Výroční zpráva za rok 2015

Výroční zpráva za rok 2015 Výroční zpráva za rok 2015 1 Slovo úvodem Rok 2015 byl druhým rokem, který jsme trávili v nových prostorech. Veřejnost si k nám opět našla cestu a díky přednáškové činnosti, nabídce cvičení a dalším aktivitám

Více

Výroční zpráva za rok 2011

Výroční zpráva za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 Občanské sdružení Deštník Pražská 236 417 61 Bystřany Výroční zpráva za rok 2011 Obsah Cíle občanského sdružení Vývoj občanského sdružení Finanční podpora Členové Hospodaření

Více

Termín Akce Účastní se. Princové jsou na draka Divadelní představení 4.A,B,C tělocvičny prosím blok celý den

Termín Akce Účastní se. Princové jsou na draka Divadelní představení 4.A,B,C tělocvičny prosím blok celý den Přehled akcí: červen 2019 Termín Akce Účastní se Princové jsou na draka- muzikál blok tělocvičen- celý den Návštěva knihovny - vyhodnocení čtenářské soutěže 3.6. 9:00-11:00 Princové jsou na draka Divadelní

Více

Výroční zpráva Rodinné centrum Klubíčko, z.s.

Výroční zpráva Rodinné centrum Klubíčko, z.s. 12. 1. 2017 Výroční zpráva 2016 Rodinné centrum Klubíčko, z.s. Úvod Výroční zpráva za rok 2016 informuje sponzory, klienty, dobrovolníky a další zúčastněné o činnosti Rodinného centra Klubíčko. Cílem Klubíčka

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

Zpráva o činnosti. za období od do

Zpráva o činnosti. za období od do Zpráva o činnosti za období od 1.1.2015 do 31.12.2015 Název střediska: Středisko poradenství Poradenské centrum KHAMORO Druh služby: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, id. 5218079 Kapacita

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.25/2018 Vážení rodiče a milé děti, čas letí jako voda a my se znovu setkáváme na konci 1. pololetí školního roku.

Více

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 I. kategorie (4-8 let; do 3. třídy) Umístění Jméno Adresa školy Název Jméno Galerie Paletka To jsem já MgA. Darina Hejlová Vojtěch Benhard Štěpánka

Více

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2013

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2013 Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2013 Tematické zařazení projektu: 1) soutěže a projekty 2) mimořádné vzdělávací akce na území Statutárního města Liberec a akce nadregionálního

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: jaroslav.karcol@kyjevska.pardubice.indos.cz

Více

PLÁN AKCÍ 2018/2019 ZÁŘÍ děti, mládež, dospělí děti do 16 let. Zlonice u rybníka. žáci ZŠ a SŠ, přístup. žáci ZŠ (spec.) okr.

PLÁN AKCÍ 2018/2019 ZÁŘÍ děti, mládež, dospělí děti do 16 let. Zlonice u rybníka. žáci ZŠ a SŠ, přístup. žáci ZŠ (spec.) okr. PLÁN AKCÍ 2018/2019 KDY CO KDE PRO KOHO 5.9. DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ DDM Ostrov Slaný 12.9. LOUČENÍ S LÉTEM - DUATLON Zlonice u rybníka 15.9. SLÁNSKÝ KAPR rybník Tesla ZÁŘÍ 2018 děti, mládež, dospělí děti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Občanské sdružení Společný den působí již od roku 2006 ve čtvrti Petřiny jako místo pro pohybové aktivity

Více

ICM Český Brod. Akce v ICM (počet účastníků)

ICM Český Brod. Akce v ICM (počet účastníků) ICM Český Brod Tabulka č. 1: Návštěvnost ICM Fyzické osoby v ICM (počet osob) Akce v ICM (počet účastníků) Web ICM (počet návštěv) Leden 161 242 Únor 141 206 Březen 210 276 Duben 242 83 283 Květen 216

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Zpráva o činnosti. za období od do

Zpráva o činnosti. za období od do Zpráva o činnosti za období od 1.1.2017 do 31.12.2017 Název střediska: Středisko poradenství Poradenské centrum KHAMORO Druh služby: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, id. 5218079 Kapacita

Více

Občanská poradna Pardubice o.s.

Občanská poradna Pardubice o.s. Občanská poradna Pardubice o.s. Obsah: 1. P O S L Á N Í O R G A N I Z A C E... 3 2. O B Č A N S K Á P O R A D N A V R O C E 2 0 0... 3 3. S T A T I S T I K A 2 0 0... 4 4. S T A T I S T I C K É V Ý S T

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPĚv sport

Více

Zpráva o činnosti za období od do

Zpráva o činnosti za období od do Zpráva o činnosti za období od 1.1.2013 do 31.12.2013 Název střediska: Druh služby: Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Služby pro rodiny Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi,

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

č. Z ze dne u k l á d á 2.1. Radě MČ Praha zajistit realizaci bodu 1. tohoto usnesení Termín: 31.8.

č. Z ze dne u k l á d á 2.1. Radě MČ Praha zajistit realizaci bodu 1. tohoto usnesení Termín: 31.8. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. Z-24-005-13 ze dne 18.6.2013 Granty z rozpočtu městské části Praha 12 na realizaci projektů v oblasti životního prostředí na rok 2013 - II.

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Charlese de Gaulla, Praha 6 Bubeneč, Charlese de Gaulla 18/832. Charlese de Gaulla 18/832, 160 00 Praha 6 - Bubeneč

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Charlese de Gaulla, Praha 6 Bubeneč, Charlese de Gaulla 18/832. Charlese de Gaulla 18/832, 160 00 Praha 6 - Bubeneč Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Charlese de Gaulla, Praha 6 Bubeneč, Charlese de Gaulla 18/832 Charlese de Gaulla 18/832, 160 00 Praha 6 - Bubeneč Identifikátor

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým syndromem

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým syndromem VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Aprílový rekondiční pobyt, ORBITA Rožnov pod Radhoštěm, duben 2005 Podzimní rekondiční pobyt, ORBITA Rožnov pod Radhoštěm, říjen 2005 MANDLOVÉ OČI sdružení rodin a přátel osob s Downovým

Více

NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011

NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011 NADĚJE o.p.s. Velký Osek Výroční zpráva za rok 2011 OBSAH o úvod a cíle o organizace a kontakty o poslání o události v roce 2011 o hospodaření v roce 2011 o poděkování a výzva k podpoře Úvod a cíle Vážení

Více

Klub rodičů v Kunštátě. Spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA Motto:.děti nás inspirují.

Klub rodičů v Kunštátě. Spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA Motto:.děti nás inspirují. Spolek Klub rodičů v Kunštátě VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Motto:.děti nás inspirují. www.chocholik.cz e-mail: chocholik.kunstat @gmail.com Vážení přátelé a příznivci spolku Chocholík, máme za sebou zase další

Více

Výroční zpráva Via Roseta o.p.s.

Výroční zpráva Via Roseta o.p.s. Výroční zpráva 2016 Via Roseta o.p.s. Via Roseta o.p.s. Obecně prospěšná společnost Via Roseta o.p.s. byla založena 12. 7. 2011 v Praze. Posláním této společnosti je poskytování obecně prospěšných služeb.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení SPOLEČNÝ DEN Sídlo: Na Okraji 35, Praha 6, 162 00, IČO: 22832335 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 Občanské sdružení Společný den působí již od roku 2006 ve čtvrti Petřiny jako místo pro pohybové

Více

ROČNÍ PLÁN ŠD

ROČNÍ PLÁN ŠD ROČNÍ PLÁN ŠD 2018 2019 Vychovatelky: 1. oddělení A4 Bartlová Jana vedoucí vychovatelka 2. oddělení A3 Kratochvílová Jana 3. oddělení A7 Lhotáková Petra 4. oddělení A 10 Janoušová Jana 5. oddělení A5 Bc.

Více

AKTIVITY PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 KOMUNITNÍ CENTRUM PRO RODINU DOMINO NOVÝ JIČÍN. DOMINO cz, o. p. s.

AKTIVITY PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 KOMUNITNÍ CENTRUM PRO RODINU DOMINO NOVÝ JIČÍN. DOMINO cz, o. p. s. AKTIVITY PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 KOMUNITNÍ CENTRUM PRO RODINU DOMINO NOVÝ JIČÍN DOMINO cz, o. p. s. KOMUNITNÍ CENTRUM PRO RODINU DOMINO NOVÝ JIČÍN KOMUNITNÍ CENTRUM PRO RODINU DOMINO NOVÝ JIČÍN JE JEDNÍM

Více

Občanská poradna Pardubice, o.s.

Občanská poradna Pardubice, o.s. Občanská poradna Pardubice, o.s. Obsah Obsah... 2 PŘEDSTAVENÍ ORGANIZACE... 3 Kdo jsme?... 3 Poslání a principy organizace... 3 Orgány sdružení a organizační schéma... 5 Zaměstnanci poradny v roce 2008...

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

Akce Obce Šardice 2014

Akce Obce Šardice 2014 Akce Obce Šardice 2014 datum pořadatel název akce LEDEN 11.1.2014 MS HUBERT Šardice Myslivecký ples 18.1.2014 FoS Šardičan Krojový ples 28.1.2014 MŠ Interaktivní muzikoterapeutická pohádka ÚNOR 1.2.2014

Více

V otevřené komunikaci k podpoře a rozvoji emoční inteligence

V otevřené komunikaci k podpoře a rozvoji emoční inteligence Celoroční plán ŠD 2019-2020 V otevřené komunikaci k podpoře a rozvoji emoční inteligence MĚSÍC AKCE K. KOMPETENCE ODPOVÍDÁ DEN,POČET ZÁŘÍ Zápis dětí do družiny Kontrola počtu dětí v programu Bakalář, první

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Praha, březen 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Praha, březen 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Praha, březen 2017 Obsah 1. ÚVOD 2. CHARAKTERISTIKA ORGANIZACE 3. ZPRÁVA O ČINNOSTI 4. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 5. ZPRÁVA O KONTROLE HOSPODAŘENÍ Stránka 2 z 8 1. ÚVOD Název organizace:

Více

Výroční zpráva Via Roseta o.p.s.

Výroční zpráva Via Roseta o.p.s. Výroční zpráva 2017 Via Roseta o.p.s. Via Roseta o.p.s. Obecně prospěšná společnost Via Roseta o.p.s. byla založena 12. 7. 2011 v Praze. Posláním této společnosti je poskytování obecně prospěšných služeb.

Více

MUZEJNĚ PEDAGOGICKÁ PRÁCE METODICKÉHO CENTRA MUZEJNÍ PEDAGOGIKY SE ZNEVÝHODNĚNÝMI SKUPINAMI NÁVŠTĚVNÍKŮ MGR. PAVLA VYKOUPILOVÁ

MUZEJNĚ PEDAGOGICKÁ PRÁCE METODICKÉHO CENTRA MUZEJNÍ PEDAGOGIKY SE ZNEVÝHODNĚNÝMI SKUPINAMI NÁVŠTĚVNÍKŮ MGR. PAVLA VYKOUPILOVÁ MUZEJNĚ PEDAGOGICKÁ PRÁCE METODICKÉHO CENTRA MUZEJNÍ PEDAGOGIKY SE ZNEVÝHODNĚNÝMI SKUPINAMI NÁVŠTĚVNÍKŮ MGR. PAVLA VYKOUPILOVÁ Muzeum je svými expozicemi a aktuálními výstavami velmi vhodným místem setkávání,

Více

ZAHRADA2000 o.s., Jeseník. Komplexní model péče o osoby se zdravotním postižením

ZAHRADA2000 o.s., Jeseník. Komplexní model péče o osoby se zdravotním postižením ZAHRADA2000 o.s., Jeseník Komplexní model péče o osoby se zdravotním postižením 2014 Sociálně rehabilitační centrum založeno 1998 pro potřeby zdravotně hendikepovaných, především duševně nemocných lidí,

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

Zpráva o činnosti. za období od do

Zpráva o činnosti. za období od do Zpráva o činnosti za období od 1.1.2016 do 31.12.2016 Název střediska: Středisko poradenství Poradenské centrum KHAMORO Druh služby: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, id. 5218079 Kapacita

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 118 ze dne 27.02.2019 Realizace programů "Trojka pro rodiny 2019" a "Trojka pro seniory 2019" Rada městské části I. s c h v a l u j e 1. program

Více

Zpráva o činnosti. za období od 1.1.2014 do 31.12.2014

Zpráva o činnosti. za období od 1.1.2014 do 31.12.2014 Zpráva o činnosti za období od 1.1.2014 do 31.12.2014 Název střediska: Poradenské centrum KHAMORO Druh služby: Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, id. 5218079 Kapacita služby: V danou chvíli

Více

Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303

Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./ fax: +420 325643312, č. bankovního účtu: 152777556/ 0600 Zpráva o činnosti v roce 2012 Vypracovala: Mgr.

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

Salesiánský klub mládež Rumburk Jiříkov. občanské sdruţení. Výroční zpráva 2007

Salesiánský klub mládež Rumburk Jiříkov. občanské sdruţení. Výroční zpráva 2007 Salesiánský klub mládež Rumburk Jiříkov občanské sdruţení Výroční zpráva 2007 Úvodní slovo Váţení přátelé, kolegové a spolupracovníci, v roce 2007 došlo v činnosti střediska k zásadní změně, a to k transformaci

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

Výroční zpráva Via Roseta o.p.s.

Výroční zpráva Via Roseta o.p.s. Výroční zpráva 2015 Via Roseta o.p.s. Via Roseta o.p.s. Obecně prospěšná společnost Via Roseta o.p.s. byla založena 12.7.2011 v Praze. Posláním této společnosti je poskytování obecně prospěšných služeb.

Více

ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 MATEŘSKÁ ŠKOLA POD JEŠTĚDEM, LIBEREC, U ŠKOLKY 67, příspěvková organizace 460 08 Liberec 19, U Školky 67, tel.č.482 771 067, e-mail: ms32.lbc@volny.cz, www.mspodjestedem.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o ČINNOSTI ŠKOLY

Více

Výroční zpráva. Školní rok 2015/2016. Cestička z.s.

Výroční zpráva. Školní rok 2015/2016. Cestička z.s. Výroční zpráva Školní rok 2015/2016 Cestička z.s. provozovatel dětského centra Cestička Cestička z.s., Na Zlatnici 272/13, 147 00 Praha 4 www.cesticka.eu 1 Činnost Cestičky je od jejího založení v roce

Více

PROGRAM - Květen 2014. návštěvy v terénu, tzn.že Vás i miminko navštívíme doma, vstup 50,-Kč

PROGRAM - Květen 2014. návštěvy v terénu, tzn.že Vás i miminko navštívíme doma, vstup 50,-Kč Klub Ratolest Provozovaný Oblastní charitou Blansko při Centru PRO Blansko, Sladkovského 2b,Blansko 678 01, tel.516411400mob.731428369,e-mail:ratolest.blansko@charita.cz http:/www.blansko.charita.cz/ 28.dubna

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2015/2016 Roční plán Mateřské školy Daneta pro školní rok 2015/2016 AKTIVITY V MŠ Nadstandardní aktivity Tvoření Angličtina Cvičení s písničkami Muzikoterapie Kouzelná hlína Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Charakteristika

Více

Co to je environmentální výchova?

Co to je environmentální výchova? Co to je environmentální výchova? Vytváří příležitosti pro získávání vědomostí, hodnotových orientací postojů a dovedností, které jsou potřebné pro ochranu a zachování zdravého životního prostředí. Vytváří

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2016/2017

Roční plán Mateřské školy Daneta. pro školní rok 2016/2017 Roční plán Mateřské školy Daneta pro školní rok 2016/2017 AKTIVITY V MŠ Nadstandardní aktivity Zpívánky Angličtina Muzikoterapie Tvoření Těšíme se na školu Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Charakteristika

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

MŠ Kostička. Kronika školka blízká přírodě

MŠ Kostička. Kronika školka blízká přírodě MŠ Kostička Kronika školka blízká přírodě Mateřská škola Kostička Ředitelka školky Bc. Jana Křišťanová Provozní doba školky 6:00-17:00 MŠ Kostička, příspěvková organizace, Milovice-Mladá, Tyršova 1500,

Více

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR K R A J S K É O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E Z A R O K 2 0 1 0

SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR K R A J S K É O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E Z A R O K 2 0 1 0 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A SVAZ NESLYŠÍCÍCH A NEDOSLÝCHAVÝCH V ČR K R A J S K É O R G A N I Z A C E Ú S T E C K É H O K R A J E Z A R O K 2 0 1 0 1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ORGANIZACI Základní údaje Občanské sdružení

Více

Činnost společnosti v roce 2013

Činnost společnosti v roce 2013 Obecně prospěšná společnost Via Roseta o.p.s. byla založena 12.7.2011 v Praze. Posláním této společnosti je poskytování obecně prospěšných služeb. Poskytujeme služby občanům se zdravotním postižením s

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Občanské sdružení DOKOLEČKA Centrum pro rodinu Člen Sítě mateřských center VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 www.dokolecka.cz dokolecka@doubravcice.cz tel. 724 689 786 2 Obsah O nás..4 Základní údaje o sdružení;

Více

V /14, IČO:

V /14, IČO: Občanské sdružení TRDLA - divadelní společnost absolutních neherců Výroční zpráva 2012 - Název organizace: TRDLA divadelní společnost absolutních neherců, občanské sdružení - Sídlo: K. V. Raise 1079/14,

Více

Komunitní centrum Černý Most

Komunitní centrum Černý Most EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Komunitní centrum Černý Most PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Zpracoval: Iveta Millerová, jednatelka, sídlo: Broumarská 25, Praha 9 - Kyje Místo: Praha 14, datum: 22.11.

Více

Přehled poskytovatelů služeb pro děti a mládež do 26 let s mentálním a kombinovaným postižením. Otrokovicko

Přehled poskytovatelů služeb pro děti a mládež do 26 let s mentálním a kombinovaným postižením. Otrokovicko Přehled poskytovatelů služeb pro děti a mládež do 26 let s mentálním a kombinovaným postižením Otrokovicko NADĚJE o.s., Pobočka Otrokovice Služby: Domov pro osoby se zdravotním postižením, Chráněné bydlení,

Více

Plán práce výchovného poradce na školní rok 2015/2016

Plán práce výchovného poradce na školní rok 2015/2016 Plán práce výchovného poradce na školní rok 2015/2016 1. Spolupráce VP s vedením školy - shromažďování údajů o uchazečích s SPU - informační materiály a přihlášky na VŠ - dny otevřených dveří spolupráce

Více

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Vznik a provoz veřejné dětské skupiny Želvičky CZ.03.1.51/0.0/0.0/15_035/0001664 Adresa zařízení: Karla Šebora 3, 250 01 Brandýs nad Labem Provozovatel:

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016 Statutární zástupci, ředitelky o.p.s. PaedDr. Božena Havelková Mgr. Eliška Kovářová Ředitelka ZŠ a MŠ Mgr. Helena Hlouchová Zástupkyně ředitele školy pro

Více

- Cvičení/Plavání/Výtvarka/Zpívánky s hýbánky na plavání záloha 100,-Kč, možné zakoupit

- Cvičení/Plavání/Výtvarka/Zpívánky s hýbánky na plavání záloha 100,-Kč, možné zakoupit Program září 2014 30.8. 2014 sobota od 12,30 hod Půlmaraton Moravským krasem Nám Republiky Blansko- přijďte podpořit běh za OCH Blansko, budeme mít i stánek s vyráběním a aroma poradnou!!! 1.září 2014

Více

Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303

Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 Ruku v ruce, o. s. Občanské sdružení při ZŠ, Městec Králové, Nám. Republiky 303 IČ: 22832611, tel./fax: +420 325643312, čís. bank. účtu: 152777556/0600 Zpráva o činnosti v roce 2011 Vypracovala: Mgr. Monika

Více

Výroční zpráva 2014. Rodinné centrum Pastelka, o.s.

Výroční zpráva 2014. Rodinné centrum Pastelka, o.s. Výroční zpráva 2014 Rodinné centrum Pastelka, o.s. Děti by měly dostat od svých rodičů dvě věci: Kořeny a křídla. J.W.Goethe Kdo jsme Rodinné centrum PASTELKA je spolek působící v Brně-Líšni, která má

Více

O Majáku Kontakty. Návštěvnost Centra Maják, aktuality, připravujeme... Služby Majáku:

O Majáku Kontakty. Návštěvnost Centra Maják, aktuality, připravujeme... Služby Majáku: Vážení a milí, abyste věděli, co se na Majáku dělo a dít bude, připravili jsme pro Vás MAJÁKOVÝ ZPRAVODAJ za období LEDEN 2011 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Roční plán environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty na rok 2016/2017

Roční plán environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty na rok 2016/2017 Dětský domov, Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Zlín Roční plán environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty na rok 2016/2017. podpis a razítko ředitelky školy 1 Cíle ročního plánu EVVO

Více

Výroční zpráva Spolku Oříšek

Výroční zpráva Spolku Oříšek 2014 Výroční zpráva Spolku Oříšek Výroční zprávu zpracovali: Jiří Zamouřil, Lenka Hájková 20.1.2015 Kdo jsme: Spolek Oříšek je dobrovolné, nezávislé a neziskové sdružení, sdružující rodiče a zákonné zástupce

Více

OBČANSKÁ PORADNA PARDUBICE, O. S.

OBČANSKÁ PORADNA PARDUBICE, O. S. OBČANSKÁ PORADNA PARDUBICE, O. S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 2 OBSAH Představení organizace... 4 Kdo jsme?... 4 Poslání, cíle a principy organizace... 5 Posláním organizace je... 5 Cílem organizace je...

Více

Výroční zpráva 2012. Občanské sdružení Dobrovolnické centrum Protěž

Výroční zpráva 2012. Občanské sdružení Dobrovolnické centrum Protěž Výroční zpráva 2012 Občanské sdružení Dobrovolnické centrum Protěž Obsah O nás... 4 Pořádané akce... 5 Kontakty... 5 Výkonná rada... 6 Patronky... 7 Ocenění dobrovolnic... 7 Supervize dobrovolníků... 8

Více

Výroční zpráva Občanské sdružení KLUB LESNÍ ŠKOLKY MOKROVRATY 2013

Výroční zpráva Občanské sdružení KLUB LESNÍ ŠKOLKY MOKROVRATY 2013 Výroční zpráva Občanské sdružení KLUB LESNÍ ŠKOLKY MOKROVRATY 2013 Pohled do historie Klub lesní školky Mokrovraty vznikl jako jedna z prvních lesních školek v České republice v roce 2010. Její zakladatelka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA FAMILY POINT ZA ROK 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA FAMILY POINT ZA ROK 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA FAMILY POINT ZA ROK 2017 1 Family Point Hodonín Family Point Hodonín je služba, která nejen pomáhá rodičům vyřešit problém, kde přebalit či zabavit děti při návštěvě městského úřadu, ale

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více