z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech"

Transkript

1 V ý p i s u s n e s e n í z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 1/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení č. 2/2013 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení a toto b e r e n a v ě d o m í. Usnesení č. 3/2013 Rada města se seznámila s bytovou záležitostí, předloženou odborem správy bytového fondu města s přihlédnutím bytové komise a na základě projednání 1. BYTY: přidělení bytu velikosti ( P.Stráže 1228/5,č.b.16 ) žadateli: V. D.,Vejprty přidělení bytu velikosti 1+1 žadateli : P. Š., Vejprty přidělení bytu velikosti 1+2 žadateli : D. K., Černý Potok UBYTOVNA: přidělení ubytovny žadateli : P. M., Kadaň 2. n e výměna bytu velikosti 0+1 za 1+2 ( Moskevská 1220/20,č.b.4) žadateli : S. E., Vejprty přidělení bytu velikosti 1+2 žadateli : T. J., Kovářská přidělení bytu velikosti 1+2 ( starší paneláky) žadateli: P. T.,Vejprty přidělení bytu velikosti 1+0 nebo 1+1 žadateli : Z. P., Vejprty UBYTOVNA: přidělení ubytovny žadateli : S. B., Vejprty Usnesení č. 4/2013 Rada města se seznámila s vývojem jednotlivých kont dlužníků k a navrženým systémem řešení dluhové problematiky - tento bere na vědomí a ukládá OSBF řídit se tímto postupem. Usnesení č. 5/2013 Rada města se seznámila s darem od společnosti LM-SERVIS s.r.o. pana Z. L. ve výši Kč a tento p ř i j í m á a ukládá OSBF převést darované prostředky na účet města Vejprty.

2 Usnesení č. 6/2013 Rada města se seznámila se seznamem dlužníků k a neschvaluje prodloužit smlouvu: B. E., Vejprty D. R., Vejprty F. E., byt č.2, Vejprty F. N., Vejprty Š. Z., Vejprty V. M., Vejprty Ž. A., Vejprty schvaluje vypovědět nájemní smlouvu: B. L., Vejprty D. M., Vejprty F. E., byt č.3, Vejprty K. P., Vejprty Š. Z., Vejprty Š.R., Vejprty a ukládá OSBF o tomto informovat dotčené dlužníky s tím, že v případě, že nezačnou splácet dlužnou částku, bude složka předána právníkovi. Usnesení č. 7/2013 Rada města se seznámila s majetkovými záležitostmi a na základě doporučení odboru správy majetku města 1) zveřejnění záměru pronájmu části pozemku p.č.1843/1 (trvalý travní porost) o výměře cca 277m 2 v k.ú. Vejprty (část pozemku za objektem č.p.364 v ulici Husova ve Vejprtech); 2) pronájem části pozemku p.č.454/4 (zastavěná plocha, nádvoří) o výměře cca 72m2 v k.ú. České Hamry u Vejprt (část prostoru užívaného jako parkoviště ve Vejprtech Českých Hamrech), a to paní P. Š. bytem v Čepí a to za cenu 10,-Kč/m2/měsíc pro potřeby penzionu Krušný ráj, na dobu určitou 5 let s možností následného prodloužení nájemní smlouvy v případě řádného plnění povinností nájemce, s účinností od 15. ledna 2013, pod podmínkou úhrady bezesmluvního nájemného a udržování průjezdné cesty pro majitele přímo dotčených nemovitostí; 3) zveřejnění záměru prodeje pozemku p.č.2113/1 (ostatní plocha) o výměře 259m2 v k.ú. Vejprty (pozemek vedle objektu č.p.573 v ul. Eliščina ve Vejprtech); 4) zveřejnění záměru prodeje pozemku p.č.1960 (ostatní plocha) o výměře 700 m2 v k.ú. Vejprty (pozemek vedle objektu č.p.937 na křižovatce ulic Zátiší a ul.husova ve Vejprtech); 5) zveřejnění záměru prodeje pozemku p.č.1573/1 (zastavěná plocha, nádvoří) o výměře 670m2 a pozemku p.č.1573/2 (zastavěná plocha, nádvoří) o výměře 224m2 v k.ú. Vejprty (pozemek vedle objektu č.p.209 v ul. Alešova ve Vejprtech). Usnesení č. 8/2013 Rada města návrh dodatku č. 1 pojistné smlouvy č o pojištění majetku - Region a na základě tohoto projednání b e r e n a v ě d o m í navýšení ceny pojistného pro rok 2013 a u k l á d á odboru SMM informovat o tomto usnesení pojistitele (prostřednictvím makléře) a starostce města uzavřít příslušný dodatek.

3 Usnesení č. 9/2013 Rada města byla seznámena s nabídkou firmy Reinka na komplexní organizaci a administraci výběrového řízení na akce -Rekonstrukce místní komunikace Maxima Gorkého ve Vejprtech II.etapa -Rekonstrukce sociálního zařízení v objektu Městského úřadu Vejprty s o u h l a s í s těmito nabídkami podle podmínek nabídek a ukládá OSMM připravit smlouvy o dílo a starostce města tyto smlouvy podepsat. Usnesení č. 10/2013 Rada města projednala žádost Agentury Pancéř s.r.o. týkající se pronájmu nebytového prostoru v objektu čp.1242 na nám. T.G.Masaryka (objekt tabáku a WC) a na základě tohoto projednání a) spoluúčast na financování provozu informačního centra v rozsahu úhrad energií - voda, elektrická energie, teplo b) prodloužení nájemního vztahu na dobu určitou 1 roku, tj. od do za symbolickou částku pronájmu 1.000,- Kč/rok + DPH platné v příslušném roce a u k l á d á odboru SMM informovat o tomto usnesení nájemce, připravit dodatek nájemní smlouvy a starostce města uzavřít tento dodatek. Usnesení č. 11/2013 Rada města se seznámila s vyhlášenou Výzvou č. 9 MAS Sdružení Západní Krušnohoří k podávání projektů v rámci Opatření IV.1.2. Program rozvoje venkova Realizace Místní rozvojoví strategie a na základě toho záměr v této výzvě podat žádost o podporu z Fiche č. 7 na projekt Oprava hřbitovní kaple Vejprty ve výši 90%. Usnesení č. 12/2013 Rada města se seznámila s návrhem na zařazení Hřbitovní kaple na lesním hřbitově ve Vejprtech za Kulturní dědictví venkova s tím, že se jedná o kulturní památku místního významu a na základě toho p r o h l a š u j e Hřbitovní kapli na lesním hřbitově v k.ú. Vejprty, parcelní číslo 1991 za Kulturní dědictví venkova. Usnesení č. 13/2013 Rada města se seznámila s vyhlášením dotačních výzev Ústeckého kraje a na základě toho podání žádosti o dotaci na projekt oprava kostela České Hamry ve výši 70% z programu program na záchranu a obnovu kulturních památek Ústeckého kraje na rok Usnesení č. 14/2013 Rada města byla seznámena s postupem prací v této problematice a u k l á d á řediteli MSSS připravit kompletní zadávací dokumentaci včetně návrhu smlouvy a poté k tomuto bodu svolat mimořádné jednání rady města. Usnesení č. 15/2013 Rada města v souladu s 30 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů u d ě l u j e s o u h l a s příspěvkové organizaci MSSS Vejprty na základě její žádosti s převedením neúčelového finančního daru ve výši ,- Kč od firmy SEMILEAS CZ a.s., Semily, IČ z rezervního fondu do fondu investičního.

4 Usnesení č. 16/2013 Rada města příspěvkové organizaci MSSS Vejprty předběžný souhlas s přijetím účelového finančního daru ve výši ,- Kč, určeného na podporu činnosti MSSS Vejprty a to konkrétně pro klienty Domova pro osoby se zdravotním postižením Husova 59, Vejprty Kč od paní H. H., bytem Praha 4 Bráník. Usnesení č. 17/2013 Rada města navrženou změnu organizačního řádu MSSS. Usnesení č. 18/2013 Rada města se seznámila s návrhem na vyřazení a likvidaci majetku v příspěvkové organizaci Základní škola a Praktická škola Vejprty a na základě předloženého seznamu vyřazovaného majetku tento b e r e n a v ě d o m í. Usnesení č. 19/2013 Rada města byla seznámena s nutností rekonstrukce střechy na budově ZUŠ a použití rezervního fondu ZUŠ na tuto rekonstrukci. Usnesení č. 20/2013 Rada města se seznámila s žádostí pana N.V.T o snížení místního poplatku za zábor veřejného prostranství v rámci předsunutého prodeje a na základě důvodové zprávy d o p o r u č u j e ekonomickému odboru - správci daně upravit výši místního poplatku za zábor veřejného prostranství (dle návrhu žadatele) v návaznosti na snížení rozsahu záboru. Usnesení č. 21/2013 Rada města po projednání a)pořízení 1000ks propagačních materiálů dle předloženého vzoru a nabídky b)účast v projektu turistických map dle předložené nabídky a u k l á d á vedoucímu MěKaSS toto zajistit a zapracovat do rozpočtu na rok Usnesení č. 22/2013 Rada města se seznámila s žádostmi o odkoupení vozidla LADA NIVA SPZ 4U nyní v majetku příspěvkové organizace Služby města Vejprty a rozhodnutí odkládá na příští řádné jednání rady města. Usnesení č. 23/2013 Rada města byla seznámena s rozpočtem na parkové úpravy Parčíku u holubic a tyto úpravy v maximální výši 28000,- Kč bez DPH a ukládá OSMM a SmV toto zajistit a zapracovat do návrhu rozpočtu 2013.

5 Usnesení č. 24/2013 Rada města na základě souhlasného stanoviska d o p o r u č u j e z a s t u p i t e l s t v u m ě s t a ve smyslu 72 a 77 odst. 2) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění pozdějších změn a doplňků a v souladu s nařízením vlády č. 375/2010 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev ve znění pozdějších předpisů 1) schválit odměnu za výkon funkce neuvolněnému zastupiteli, který vykonává funkci 2. místostarosty ve výši 3.000,- Kč/měsíc a to bez krácení, 2) schválit odměnu za výkon funkce neuvolněnému zastupiteli, který je členem rady a předsedou finančního výboru zastupitelstva ve výši 2.500,- Kč/měsíc a to bez krácení, 3) schválit odměnu za výkon funkce neuvolněnému zastupiteli, který je členem rady ve výši 2.195,- Kč/měsíc a to bez krácení, 4) schválit odměny za výkon funkce ostatních neuvolněných členů zastupitelstva ve stejné výši a stejném způsobu odměňování jako v kalendářním roce 2012 v souladu s usnesení ZM č. 15/12 ze dne 23. února Usnesení č. 25/2013 Rada města platový výměr ředitelky Základní umělecké školy Vejprty Mgr.V. S. v předloženém znění s účinností od Usnesení č. 26/2013 Rada města se seznámila se zprávou ohledně uzavření dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr a a) d o p o r u č u j e t a j e m n í k o v i M ě Ú uzavřít s p. P. dohodu o provedení práce na poměrnou část kalendářního roku Sjednaný rozsah práce - správce Kina Krušnohor s odměnou ve výši uvedené v důvodové zprávě. b) d o p o r u č u j e t a j e m n í k o v i M ě Ú uzavřít s p. M. dohodu o provedení práce na kalendářní rok Sjednaný rozsah práce údržbář v Mateřské škole Vejprty a školní družině při ZŠ Vejprty s odměnou ve výši uvedené v důvodové zprávě. Usnesení č. 27/2013 Rada města byla seznámena s informací o přestěhování zastupitele města a následujícím postupem při obsazení místa v zastupitelstvu města a tuto informaci b e r e na v ě d o m í Usnesení č. 28/2013 Rada města v souladu s 30 odst. 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů u d ě l u j e s o u h l a s příspěvkové organizaci ZŠ,MŠ a Praktická škola s přijetím finančního daru ve výši ,-Kč od firmy Setja s.r.o Vejprty.

6 Usnesení č. 29/2013 Rada města s o u h l a s í se zněním návrhu dodatku nájemní smlouvy na pronájem truhlárny týkající se doby nájmu a to na dobu neurčitou a u k l á d á odboru SMM připravit tento dodatek nájemní smlouvy a starostce podepsat. Jitka Gavdunová starostka města Volín Vlastimír radní města

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 10.3.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 58/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 2. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. dubna 2014 od 16:30 hod. v

Více

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 3.řádného jednání rady města konaného dne od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 3.řádného jednání rady města konaného dne 19.3.2013 od 11:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 73/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 20. řádného jednání rady města dne 14. listopadu 2011 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 370/11 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 17. řádného jednání rady města dne 8. srpna 2011 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č.281/11 Rada města schvaluje

Více

z 2.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 2.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 2.řádného jednání rady města konaného dne 11.2.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 30/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 12. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 12. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 12. řádného jednání rady města konaného dne 3.12.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č.387/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Výpis usnesení. z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

Výpis usnesení. z 1.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Výpis usnesení z 1.řádného jednání rady města konaného dne 13.1.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 1/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

z 11. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 11. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 11. řádného jednání rady města konaného dne 12.11.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č.350/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 10. řádného jednání rady města konaného dne 8.10.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 306/12 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 10. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 22. listopadu 2007 od 16:30 hod. v zasedací síni

Více

V ý p i s u s n e s n í. z 6.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

V ý p i s u s n e s n í. z 6.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 6.řádného jednání rady města konaného dne 27.5.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 146/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 10.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 10.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 10.řádného jednání rady města konaného dne 9.9.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 264/13 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 5. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. října 2013 od 16:30 hod. v

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 1. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 27. února 2014 od 16:30 hod. v

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 3. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 26. června 2014 od 16:30 hod. v

Více

z 9.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 9.řádného jednání rady města konaného dne 15.9.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 256/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

z 11.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 11.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 11.řádného jednání rady města konaného dne 7.10.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 301/2013 Rada města s c h v a l u j e program řádného jednání rady

Více

z 9. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 9. řádného jednání rady města konaného dne 10.9.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 264/12 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 10. řádného jednání rady města dne 14. dubna 2008 od 13,30 hod.a 16. dubna od 14,00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ

Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ Město Vejprty, Tylova 870/6, IČ 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 7. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 30. srpna 2007 od 16:30 hod. v zasedací síni v Městském

Více

z 9.řádného jednání rady města konaného dne 12.8.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 9.řádného jednání rady města konaného dne 12.8.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 9.řádného jednání rady města konaného dne 12.8.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 234/13 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení č.

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 15. září 2010 (upravená verze) č. 310 1. b e r e n a v ě d o m í předběžný návrh rozpočtu na rok 2011 a vedoucí finančního odboru provést v tomto návrhu úpravy,

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 14. řádného jednání rady města dne 13. června 2011 od 13.00 hod. a 14.června 2011 od 14.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 6. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 19. 2. 2018 R18/147 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 18. řádného jednání rady města dne 24. května 2010 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č. 259/10 Rada města

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) č. 400 rozpočtové opatření č. 7/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009

Více

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s e n í z 8.řádného jednání rady města konaného dne 15.7.2013 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 206/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 10.řádného jednání rady města dne 17. března 2010 od 13.00 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech Usnesení č. 139/10 Rada města

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 86. schůze Rady města, konané dne 13. března 2014

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 86. schůze Rady města, konané dne 13. března 2014 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ z 86. schůze Rady města, konané dne 13. března 2014 Rada města Klášterce nad Ohří projednala následující body: Usn. č. 2292/86/2014 volí ověřovatele zápisu

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í z 5. řádného jednání rady města dne 16. února 2009 od 13.00 hod. a 17. února 2009 od 12.30 hod. v budově MěÚ ve Vejprtech

Více

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 8.řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 8.řádného jednání rady města konaného dne 18.8.2014 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 225/2014 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města.

Více

Výpis usnesení 7. file:///g /WWW/www/samosprava/usnes_zast/rok2006/VII_rijen_5.html[ :44:08]

Výpis usnesení 7. file:///g /WWW/www/samosprava/usnes_zast/rok2006/VII_rijen_5.html[ :44:08] Výpis usnesení 7. řádného jednání zastupitelstva města, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 5. října 2006 od 16:30 hodin v zasedací síni v Městském kulturním a společenském středisku ve Vejprtech Usnesení

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín

Poznámka: U s n e s e n í. ze zasedání Rady města Berouna dne Číslo Usnesení Zodpovídá Termín Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í. 9. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 29.3.

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í. 9. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 29.3. Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í 9. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 29.3.2016 Projednané návrhy: 4.1. Navýšení měsíční odměny za výkon

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 40/ a 41/ Tisk 840/ /RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 40/ a 41/ Tisk 840/ /RM U S N E S E N Í ze 42. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 20. 11. 2013 v 7:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Usnesení STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í

Usnesení STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 11. schůze Rady městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konané dne 4. dubna 2011 čís. usn. 321/11 341/11 Ing. arch.

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) č. 364 rozpočtové opatření č. 6/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009 dle

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 4. 6. 2018 R18/434 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno

Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno Usnesení Rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 27. května 2009 (upravená verze) č. 174 s účinností od 1. 6. 2009 uzavření dodatku č. 1 k pojistné smlouvě číslo 3-065-1931-14 o pojištění odpovědnosti za škodu

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 29. 9. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada Program 25. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 29. 9. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Schválení zápisu

Více

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne USNESENÍ Rady Města z jednání konaného dne 16. 3. 2016 2016/RM/06/089 Poskytování dotací na rok 2016 v y h l a š u j e grantovou podporu v rámci rozpočtu 2016 pro právnické a fyzické osoby, nestátní organizace,

Více

U s n e s e n í z 34. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 34. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 34. jednání rady města dne 27.6.2012 v 16:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/34/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 34. jednání rady města Bod programu 1.

Více

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 26. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 26. jednání rady města dne 19.03.2012 v 16,30 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/26/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 26. jednání rady města Bod programu 1.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 14. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 23. 04. 2018 R18/317 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 č. 34 u p r a v e n á v e r z e použití finančních prostředků ve výši do 5.000 Kč ze schváleného příspěvku z rozpočtu zřizovatele

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

z 5. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 5. řádného jednání rady města konaného dne od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s U s n e s e n í z 5. řádného jednání rady města konaného dne 14.5.2012 od 13:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 120/12 Rada města program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne

U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne U S N E S E N Í ze 4. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 26. 3. 2014 Bod 1 programu Schválení programu jednání RM Program: 1. Schválení programu jednání RM 2. Námitka pana P. Baštýře k zápisu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 8. schůze Rady městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konaná dne 6. února 2007 čís. 159/8 čís. 171/8 Ing. Radomír Michniak

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov Usnesení mim. 10. ZMO Střekov U S N E S E N Í mim. 10. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 26. 4. 2016 Projednané návrhy:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO

Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ , IČO Město Vejprty, Tylova 870/6, PSČ 431 91, IČO 00262170 V ý p i s u s n e s e n í mimořádného jednání rady města dne 20. srpna 2007 od 13,00 hod. Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 273/07 Rada města

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 24. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 24. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 24. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 1.12.2015 Projednané návrhy: 9. Prodej nemovitosti v majetku města Ústí nad Labem

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 20. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 22.09.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: p. Kaiser,

Více

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne. 8. 2. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ ze 7. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 13.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února 2017 02/2017/RM I. RM bere na vědomí 02.2017/4RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

Rada Města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 75. jednání rady města Bod programu 2.

Rada Města Velká Bystřice po projednání : 1. b e r e n a v ě d o m í kontrolu usnesení z posledního 75. jednání rady města Bod programu 2. U s n e s e n í ze 76.jednání rady města Velká Bystřice, konané dne 8.9.2014 ve 17:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/76/1/2014 Program 76. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program

Více

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne Ve Velkém Beranově dne 19. února 2014 Výtisk jediný! Počet listů: 5 Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne 19. 2. 2014 Č. J. USNESENÍ ZASTUPITELSTVO OBCE SCHVALUJE ZO/2014/001/19.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 27. jednání rady města dne 2.4.2012 v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/27/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 27. jednání rady města Bod programu 1. UR/27/2/2012

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 31 ze dne 16. 12. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/ 4246/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 600/2015 Rada města Jablonné

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 27. července 2015

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 27. července 2015 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 27. července 2015 R 507/15 R 508/15 R 509/15 R 510/15 R 511/15 R 512/15 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Usn.č. 86/02 1) Přidělení bytů v DPS RMě schvaluje výměnu bytu č. 43 za byt č. 17 v Nádražní ulici č. p. 254 (DPS) po ******** pro ********

Usn.č. 86/02 1) Přidělení bytů v DPS RMě schvaluje výměnu bytu č. 43 za byt č. 17 v Nádražní ulici č. p. 254 (DPS) po ******** pro ******** USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 86. zasedání konaného dne 28. 2. 2018 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 1. jednání Rady města Žatce konané dne 9.5.2016 Usnesení č. 1 /16-24 /16 1/16 Schválení programu 2/16 Informace o investičních akcích 3/16 Nájem garáže v budově e. č. 2406 ul. Třebízského

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov U S N E S E N Í Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Zastupitelstvo MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Zastupitelstva MO Střekov, které se konalo dne 27. 09. 2016 II. Záležitosti k rozhodnutí

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 15/2016

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 15/2016 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 15/2016 Ze schůze Rady města Toužim konané dne 15. srpna 2016 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulé schůze rady 2. Projednání záměru na prodej nemovitého majetku

Více

Informace o přijatých usneseních ze 43. schůze Rady města Šluknov konané dne 2. dubna 2012 v kanceláři starostky Program jednání:

Informace o přijatých usneseních ze 43. schůze Rady města Šluknov konané dne 2. dubna 2012 v kanceláři starostky Program jednání: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici.

U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. U s n e s e n í z 28. jednání rady města Velká Bystřice dne 12.4.2012 v 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu ve Velké Bystřici. UR/28/1/2012 program jednání Rada města Velká Bystřice po projednání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 106. schůze Rady města Hostinné, konané dne 07.02.2018 1667/106/RM/2018 Schválení programu 106. schůze rady města program 106. schůze: 1. Schválení programu

Více

U S N E S E N Í. 2. Změna schváleného rozpočtu rozpočtové opatření č. 5/2015 (tisk R/108)

U S N E S E N Í. 2. Změna schváleného rozpočtu rozpočtové opatření č. 5/2015 (tisk R/108) U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Kojetína, konané dne 31. března 2015, ve 14:30 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Změna schváleného rozpočtu

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 38. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 1.2.2016 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 R 516/13 R 517/13 Finanční dar neuvolněnému členu zastupitelstva a) schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši 20.000 Kč panu Bc. Josefu Pavinskému

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 84 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 84 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 84 ze dne 13. 12. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4789/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č.1746/2017 Rada

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 19 ze dne 29. 6. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 2242 /2015 Počet listů dokumentu: 6 Usnesení RM č. 352/2015 Rada města Jablonné

Více

Usnesení z 11. jednání ZM dne

Usnesení z 11. jednání ZM dne USNESENÍ Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 25.01.2016 Program 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 1/2016-11 2. Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva

Více

Městský obvod ÚL - Střekov. Usnesení č.: 115/7R/19 Rada Městského obvodu Ústí nad Labem Střekov po projednání dne

Městský obvod ÚL - Střekov. Usnesení č.: 115/7R/19 Rada Městského obvodu Ústí nad Labem Střekov po projednání dne Městský obvod ÚL - Střekov U S N E S E N Í z 7. schůze Rady městského obvodu ÚL - Střekov, která se konala dne 6. 3. 2019 od 15.00 hodin v zasedací místnosti ÚMO Střekov, 2. patro. Usnesení č.: 115/7R/19

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané 04.09.2013 Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Mgr. Jan Mlynář

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 116. schůze Rady města Hostinné, konané dne 30.05.2018 1815/116/RM/2018 Schválení programu 116. schůze rady města program 116. schůze: 1. Schválení programu

Více