Úvod. Informační centrum v Klatovech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úvod. Informační centrum v Klatovech"

Transkript

1 Úvod Informační centrum Klatovy, které již působí třetím rokem, prožilo rok, který byl pracovně velmi náročný. Díky odvedené práci a účastí se na akcích, se úroveň organizace posunula opět o krok dopředu. Základní nabídka informačních služeb se realizovala v obdobném duchu jako v letech předcházejících. Nově byl přiinstalován infobox před vchodem do informačního centra, který slouží k podání informací pro zákazníky po dobu 24 hodin. Jako každý rok, tak i tento se vydaly nové propagační materiály - ve třech světových jazycích (němčina, čeština, angličtina), které se v průběhu roku osvědčily za velmi praktické. Patří mezi ně UBYTOVÁNÍ v Klatovech a okolí, CYKLOTRASY (Klatovy-Cham, Cham-Klatovy) a TIPY NA VÝLETY. Informační centrum se během roku velmi aktivně zapojovalo do prezentačních akcí, což bylo velkým přínosem pro pracovnice a taktéž pro informační centrum. Finančním přínosem je také grantová podpora z programu Interreg IIIA. Z tohoto finančního zdroje byly hrazeny bezplatné informační materiály. Informační centrum v Klatovech Informuje: o regionu Klatovska o historických, kulturních, technických a přírodních památkách o kulturních, společenských a sportovních akcích v Klatovech a okolí o možnostech ubytování a stravování o možnostech rybaření o dopravním spojení o národním parku Šumava a Chráněné krajinné oblasti Šumava o orientaci ve městě. Nabízí: v turistické, cykloturistické a lyžařské mapy regionu v průvodce Šumavou v trasy na pěší a cyklovýlety v nabídky využití volného času v tipy na vycházky a výlety v pohlednice, suvenýry, turistické známky, odznaky, knihy, drobné propagační předměty. Poskytuje: kopírovací služby předprodej vstupenek do kina Šumava a Městského kulturního střediska Klatovy. Zajišťuje: o propagaci města na akcích z oblasti cestovního ruchu o propagaci města na veletrzích cestovního ruchu o výrobu vlastních propagačních materiálů.

2 AKTIVITY INFORMAČNÍHO CENTRA KLATOVY ROK 2006 NÁZEV DATUM KČ Prezentace v časopise ARELAX 2007 červen ,--Kč Prezentace v čas. EUROBEDS 07 březen ,--Kč Spolupráce s RRAS účast na veletrzích celoročně ,--Kč Turistické call centrum - prezentace leden ,50Kč Brožura Euroregio - reklama leden 2006 Zdarma Dotazník Opturism leden 2006 Zdarma Veletrh Regiontour Brno ,-- + ubytování Realizace turistické známky Katakomby leden 2006 zdarma DVD Klatovy ZAK TV leden ,--Kč Seminář cykloturistika a její podpora - PM Zdarma Seznam.cz kulturní instituce únor 2006 Zdarma RRAS manuál pro průvodce Praha únor 2006 Zdarma RRAS mediální podpora dom. cr v ČR únor 2006 Zdarma Adam+Friends nahlášení kulturních akcí Zdarma RRAS cyklomapky + infolisty únor + březen 2006 Kronika muzeum - příspěvek březen Zdarma Inzerce v časopise COT business březen ,--Kč Inzerce v časopise Czech Travelogue březen+duben ,--Kč Veletrh ASTA Praha ,--Kč Dotace PK brožura Klatovy-tipy na duben listopad 2006 výlety Inzerát Czech Tourism Zdarma Seminář efektivní propagace tur. regionu ,--Kč Koňský trh Klatovy RRAS Infolisty duben 2006 Zdarma Oslavy osvobození Klatovy květen 2006 Prodloužení www stránek Šumavanet květen ,--Kč Úhlava o.p.s. projekty BAK květen 2006 Zdarma AGAkcent Svatojakubská cesta květen 2006 Zdarma Tourpropag Písek Zdarma + ubytování Klatovský zpravodaj článek Proč do IC červen 2006 Zdarma Studijní cesta Krásy bavorského lesa Zdarma Německo Seminář Udržitelný turismus Vimperk Zdarma Inzerce v časopise COT business červenec ,--Kč Voděrová kulturní akce r Zdarma Interreg IIIA - Cyklomapa KT Cham červenec( ) ,--Kč RRAS novinky srpen 2006 Zdarma RRA Šumava inzerce Šumava bez hranic srpen ,--Kč Interreg IIIA Klatovy - ubytování srpen 2006( ) ,--Kč Prezentace KT na internetu srpen 2006 Studijní cesta Českokrumlovsko Zdarma Tipy na výlety září 2006 Rafael art ( venkovní mapa na nádraží )

3 ITEP Plzeň veletrh ,--Kč Průvodce Klatovsko listopad AČCKA-INCOMINGOVÁ sekce, ASTALA VISTA-kongresový dům, Zdarma prezentace města Konference cestovního ruchu Plzeň (region Zdarma tour) Kompakt spol. s.r.o., inzerce na ,--Kč internetových stránkách a v jízdním řádu Typos Kulturníky ks Prachatice fórum cestovního ruchu Zdarma Klatovy setkání informačních center Pí. Kunešová PROPAGACE MĚSTA KLATOV Veletrhy a distribuce propagačních materiálů - aktivní účast IC Klatovy na veletrhu Regiontour Brno spolupráce s RRAS dodávání propagačních materiálů na veletrhy - aktivní účast na veletrhu ASTA Praha poskytování rozhovorů do Klatovského zpravodaje (článek Proč do IC) - aktivní účast IC Klatovy na veletrhu ITEP Plzeň výměna propagačních materiálů s některými přeshraničními informačními centry a subjekty ČR (TIB Cham, Furth im Wald a dalšími) - výměna informačních materiálů s jinými informačními centry regionu (IC Sušice, IC Domažlice, IC Železná Ruda a další) Internet - prezentace Klatov v síti Internet na stránkách ve třech jazykových mutacích, tj. česká, německá a anglická - prezentace města Klatov na stránkách - prezentace na portálu Plzeňského kraje a Prezentace v médiích - prezentace v odborném časopise COT Business prezentace v ročníkovém vydání časopisu EUROBEDS prezentace ve slovenském časopise RELAX prezentace v časopise CZECH TRAVELOGUE prezentace v jízdním řádu 2007 (nakladatelství Kompakt) - prezentace v místních novinách v měsíčníku Rozhled - nahlášení kulturních akcí do Adam+friends - RRA Šumava, inzerce Šumava bez hranic - prezentace Klatov do časopisu dovolená

4 Jiné propagační aktivity - prodej časopisu Země Světa Šumava - prodej časopisu Vítaný host - prodej vstupenek do Městského kulturního střediska Družba - prodej vstupenek do kina Šumava Propagační projekty - plán města Klatovy s mapou okolí firma Daruma, prosinec 2006, 3. vydání - vydání cyklomapy Klatovy Cham, Cham Klatovy - vydání propagačního materiálu Ubytování v Klatovech a jeho okolí - vydání propagačního materiálu Tipy na výlety - vydání turistické známky Katakomby - vydání DVD Klatovy ZAK TV Reklama - orientační tabule DARUMA (plán města s turistickými informacemi) STRUKTURA DOTAZŮ Za celou dobu působení Informačního centra Města Klatovy jsou druhy dotazů rozděleny do jedenácti základních oblastí: ubytování, město Klatovy památky, akce, doprava, průvodcovské služby, firmy, Internet, mimoklatovské dotazy, prodej, dopravní spoje a různé. Účast Informačního centra na veletrzích REGIONTOUR 2006 Ve dnech proběhl veletrh cestovního ruchu Regiontour Brno veletrh přístupný pouze pro odbornou veřejnost veletrh přístupný pro širokou veřejnost otevírací doba 10,00 18,00 registrována vysoká návštěvnost, hlavně tzv. sběračů (reklamních předmětů města jako kalendáříků, propisek, tašek, odznáčků ) menší návštěvnost

5 Celková návštěvnost po celou dobu veletrhu byla znatelně nižší oproti předchozím rokům. Stánek Plzeňského kraje lákal širokou veřejnost na Kolovečský mlýn, který mele staré báby na mladá děvčata. Mletí bab probíhalo každou hodinu a přitáhlo ke stánku Plzeňského kraje mnoho návštěvníků. Klatovy měly vystavovatelský stánek společně s Kašperskými Horami. Na vedlejším stánku byla Sušice společně s Europarkem Mlázovy. Oba stánky byly spojeny v jeden. Tato kombinace byla vzhledem ke vzdálenostem jednotlivých měst výborná. Turisté získali souhrnné informace o velkém území na jednom místě. Hlavní zájem byl o cyklotrasy především mapy s vyznačenými cyklotrasami a cyklostezkami a také možnosti ubytování v Klatovech, přehled kulturních akcí a památky. Také byl velký zájem o informace o Šumavě. Tento propagační materiál stále chybí. Národní park Šumava se veletrhu neúčastnil, takže informací bylo opravdu málo. Klatovy také postrádají tzv. image materiál, který je vhodný pro prezentaci na veletrzích. Zahrnuje obecné informace o městě a okolí, má turistu přitáhnout hned na první pohled. Jako každoročně byl největší zájem u návštěvníků sběračů o kalendáříky, propisovací tužky, přívěsky a odznáčky. ITEP 2006 Ve dnech proběhl veletrh cestovního ruchu Plzeňského kraje v DK Inwest v Plzni. Veletrh byl určen ve všech dnech jak pro odborníky v cestovním ruchu tak i pro širokou veřejnost, vstup byl zdarma. Časový harmonogram veletrhu Čtvrtek : 07:30 09:00 předání expozice 09:00 10:30 příprava expozice 10:30 11:00 slavnostní zahájení ITEP :00 12:00 tisková konference 11:00 18:00 otevřeno pro veřejnost 19:00 společenský večer Pátek : 09:00 18:00 otevřeno pro veřejnost 19:00 koncert vybraných regionálních hudebních skupin Sobota : 09:00 17:00 otevřeno pro veřejnost 17:00 20:00 vyklizení expozic Návštěvnost veletrhu oproti minulému prvnímu pořádání výrazně vzrostla. Hned v první den byla návštěvnost vyšší než za celý průběh veletrhu v minulém roce. Myslím si, že to bylo způsobeno již větší propracovaností celého programu veletrhu a zároveň došlo oproti loňsku k několika změnám:

6 - veletrh probíhal ve všech prostorách DK Inwest - veletrhu se účastnilo více zahraničních parterů - velká propagace a informovanost o konání veletrhu - nové logo a nový mezinárodní název International Tourism Expo of the Pilsen Region - ITEP - vstup zdarma - bohatý doprovodný program. Stánek Města Klatovy byl umístěn sice ve velkém sále, ale až na úplném konci chodby vedle občerstvení. Jelikož stánky,nacházející se uprostřed velkého sálu, byly ohraničeny vysokou uzavřenou stěnou, náš stánek spolu s okolními (Sušice, Železná Ruda, Stachy, ) byl doslova odříznut od veškerého dění ve velkém sále. I přes nepříznivé umístění stánku byla návštěvnost velmi vysoká. Největší zájem, co se týče propagačních materiálů, byl o nově vydané Tipy na výlety a Cyklotrasy. Ani Ubytování či Pamětihodnosti města však nezůstaly bez pochvaly. Jediné co by návštěvníci ještě rádi uvítali, byly kapesní kalendáříky a propisky. Na závěr lze říci, že tento veletrh byl jistě velkým přínosem jak pro Město Klatovy a jeho Informační centrum, tak i pro veškeré návštěvníky veletrhu.

1. HLAVNÍ ČINNOST INFORMAČNÍHO CENTRA

1. HLAVNÍ ČINNOST INFORMAČNÍHO CENTRA 1. HLAVNÍ ČINNOST INFORMAČNÍHO CENTRA Základním posláním turistických informačních center je výkon veřejné služby bezplatné poskytování základních informací turistům. Informační centrum Města Klatov svou

Více

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza

Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012. hotel Crowne Plaza Hospitality & Tourism Summit 13. 4. 2012 hotel Crowne Plaza Nové logo Praha 18. 6. 2010 Brána do Čech = 4 destinace Potlačit maximálně Ústecký kraj Aktualizace Strategie rozvoje CR v roce 2010 Iniciace

Více

24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC

24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC 24. 4. 2014, CHRÁM CHMELE A PIVA ŽATEC Nové logo Praha 18. 6. 2010 Praha 18. 6. 2010 Destinační agentury ČESKÉ ŠVÝCARSKO o.p.s. Ústecký kraj, NP České Švýcarsko, ZO ČSOP Thilia, Krásná Lípa KRUŠNÉ HORY

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2010 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje...3 Informace...3 Zakladatelé...3 Otevírací doba...4 Popis činností...4 Novinky 2010...5 Nejvýznamnější

Více

Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK

Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK Plán marketingových aktivit oddělení cestovního ruchu KÚPK 2016-2017 Zpracoval: Bc. Ilona Šnebergerová Bc. Filip Beránek 1 Obsah: 1. Úvod...3 2. Strategické cíle v oblasti cestovního ruchu...3 2.1. Zvýšení

Více

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz Aktivity CCRJM březen 2013 Souhrn aktivit CCRJM Tvorba turistických produktů, programů, výletů Propagační materiály (distribuce), webové prezentace Fam tripy a press tripy domácí i zahraniční (Německo,

Více

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS.

REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM. Výroční zpráva. Michala Kiezlerová, DiS. REGIONÁLNÍ TURISTICKÉ A INFORMAČNÍ CENTRUM Výroční zpráva 2013 Michala Kiezlerová, DiS. Obsah Základní údaje... 3 Informace... 3 Zakladatelé... 3 Otevírací doba... 4 Popis činností... 4 Projekt Vodácká

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 Strana 1 (celkem 7) Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2007 1. Komunikace, koordinace, spolupráce 1.1. Pravidelná jednání zástupců Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory,

Více

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu

Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Aktivity a záměry Olomouckého kraje v oblasti cestovního ruchu Konference Společně správným směrem spolupráce s partnery i médii Vyhodnocení činnosti v letech 2008 2009 a nástin další spolupráce Ostrava

Více

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků?

Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Moravskoslezský kraj - kraj plný zážitků? Konference Ostrava 10.12. 2009 Obsah prezentace aneb co se podařilo Kraj mnoha barev a příležitostí 2 Využití aktivit marketingové strategie v cestovním ruchu

Více

Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism -

Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism - Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism - Fondy EU jako zdroj finančních prostředků pro podporu CR v ČR I. ESF Evropský

Více

Městská knihovna Děčín

Městská knihovna Děčín Městská knihovna Děčín Knihovna pro všechny (???) Mgr. Ladislav Zoubek, ředitel MěK Jak to celé začalo Od počátku 90-tých let žádosti o novou knihovnu První skutečné záměry v r. 2007 1. projekt ve tvaru

Více

4. listopadu 2015 Broumovský klášter SETKÁNÍ INFORMACNÍCH CETER KRÁLOVÉHRADECKÉHO A PARDUBICKÉHO KRAJE

4. listopadu 2015 Broumovský klášter SETKÁNÍ INFORMACNÍCH CETER KRÁLOVÉHRADECKÉHO A PARDUBICKÉHO KRAJE 4. listopadu 2015 Broumovský klášter SETKÁNÍ INFORMACNÍCH CETER KRÁLOVÉHRADECKÉHO A PARDUBICKÉHO KRAJE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat zkušenosti

Více

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014

Destinační management turistické oblasti Jeseníky III. Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 Destinační management turistické oblasti Jeseníky III Konference Vrbno pod Pradědem 23.4. 2014 1 PROGRAM KONFERENCE Zahájení konference Mgr. Renata Ramazanová, předsedkyně Rady pro cestovní ruch Ing. Ivan

Více

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011

Informace o realizaci projektu za obdobı br ezen listopad 2011 Realizace aktivit projektu Kladské pomezí Krajina příběhů 1 Pojďte se toulat úchvatnou krajinou, která je naplněna zajímavými příběhy. Krajinou, která umí vyprávět. Seznamte se s historií vojenských pevností,

Více

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %!

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! cíl projektu: upoutat pozornost na jižní Moravu jako jedinečnou kongresovou a incentivní destinaci projekt

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Účast na akcích v prosinci

Účast na akcích v prosinci Účast na akcích v prosinci Fiets en Wandelbeurs Utrecht, Holandsko 9. 14. 1. 2018 Ve dnech 9. 1. 14. 1. 2018 se v prostorách výstaviště Jaarbeurs Utrecht uskutečnil mezinárodní veletrh cestovního ruchu

Více

Česko jede včera, dnes a zítra. Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno

Česko jede včera, dnes a zítra. Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno Česko jede včera, dnes a zítra Seminář Česko jede 6. 11. 2014, Brno Pamatujete si ještě, jak vůbec vznikla myšlenka Česko jede? CYKLOSTRATEGIE je to minulost, přítomnost, nebo budoucnost? PRIORITA 4. REALIZACE

Více

ZACHOVÁNÍ ODKAZU PAMÁTEK REFORMACE DOBA UDRŽITELNOSTI A UKONČENÍ PROJEKTU

ZACHOVÁNÍ ODKAZU PAMÁTEK REFORMACE DOBA UDRŽITELNOSTI A UKONČENÍ PROJEKTU ZACHOVÁNÍ ODKAZU PAMÁTEK REFORMACE DOBA UDRŽITELNOSTI A UKONČENÍ PROJEKTU O PROJEKTU Cílem projektu byla propagace památek reformace a jejich zpřístupnění široké veřejnosti, a to z řad turistů a návštěvníků

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/10 Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání zpráv prostřednictvím MailFóra publikování aktualit databáze

Více

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ

Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Vychází 2. dubna 2012 Číslo 1/2012 Bulletin KLADSKÉHO POMEZÍ Branka, o. p. s. Němcové 2020 547 01 Náchod tel./fax: +420 491 405 185 mob.: +420 602 190 198 email: info@kladskepomezi.cz www.kladskepomezi.cz

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

Portál cykloturistiky Jihomoravského kraje

Portál cykloturistiky Jihomoravského kraje Portál cykloturistiky Jihomoravského kraje Rozvoj spolupráce Jihomoravského kraje a Trnavského samosprávného kraje v oblasti cyklistiky Aktualizace portálu Cykloturistika jižní Moravy Vytvoření systému

Více

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz

Porovnání OIS I.G a OIS II.G po transformaci www.encyklopedie.ckrumlov.cz Nejefektivnějším nástrojem komunikace a propagace destinace jsou webové stránky www.ckrumlov.cz. V roce 2007 proběhla první klíčová etapa transformace OIS I.G na OIS II.G. V rámci transformace byly vytvořeny

Více

komunikuje s institucemi a organizacemi

komunikuje s institucemi a organizacemi Mgr. Jan Matouš, provozovatel sekretariátu Asociace turistických informačních center ČR Asociace turistických informačních center ČR (zal. v r. 1994) 1) Zastupuje informační centra sdružená v asociaci,

Více

Aktivity INFOCENTRA 2014

Aktivity INFOCENTRA 2014 Aktivity INFOCENTRA 2014 Statistika návštěvnosti města Návštěvnost a přenocování v hromadných ubytovacích zařízeních města Karlovy Vary 2013 2014 2014/2013 Hosté Přenocování Hosté Přenocování Hosté Přenocování

Více

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006

Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006 Strana 1 (celkem 6) Plán činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu na rok 2006 1. Komunikace, koordinace, spolupráce 1.1. Pravidelná jednání zástupců Jihočeského kraje, Jihočeské hospodářské komory,

Více

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy.

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Obchodní nabídka pro partnery projektu Přednáškový sál v pavilonu G2

Více

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí

Magistrát města HK - Renovace informačních tabulí - Aktualizace propagační publikace o Hradci Králové včetně okolí Pracovníci Destinačního managementu Hradecko během roku zajišťovali projektové aktivity projektu ROP Hradecko efektivní koordinace aktivit v cestovním ruchu a navazující mimoprojektové aktivity. 1. Jedním

Více

Hodnocení plnění plánu činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu v roce 2005

Hodnocení plnění plánu činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu v roce 2005 Strana 1 (celkem 11) Hodnocení plnění plánu činnosti Jihočeské centrály cestovního ruchu v roce 2005 1. Koordinace aktivit s regionálními aktéry cestovního ruchu v Jihočeském kraji 1.1. Pravidelná jednání

Více

Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha

Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha Ingrid Sieder ředitelka Rakouské národní turistické centrály Österreich Werbung Praha Obsah hlavní body 1. Organizační

Více

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České.

Cestovní ruch v Národním parku České. Švýcarsko. Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Švýcarsko. www.npcs.cz. Cestovní ruch v NP České. Česko-saské Cestovní ruch Cestovní ruch v Národním parku České Riziko nebo příleţitost? Česko-saské Cestovní ruch Michaela Andělová České o.p.s. Mgr. Richard Nagel Správa NP České Česko-saské Cestovní

Více

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU

JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU JIHOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU MOŽNÉ OBLASTI SPOLUPRÁCE 1/14 Jihočeská centrála cestovního ruchu Možné oblasti spolupráce Informační Systém Cestovního Ruchu Jihočeského kraje www.jiznicechy.cz příjímání

Více

VHODNÉ AKTIVITY. rekonstrukce, revitalizace a jiná opatření k zachování a obnově přírodních a kulturních atraktivit

VHODNÉ AKTIVITY. rekonstrukce, revitalizace a jiná opatření k zachování a obnově přírodních a kulturních atraktivit PRIORITNÍ OSA 2 ROZVOJ POTENCIÁLU PŘÍRODNÍCH A KULTURNÍCH ZDROJŮ PRO PODPORU ZAMĚSTNANOSTI VHODNÉ AKTIVITY Detailní specifikace aktivit podporovaných v rámci prioritní osy 2 Rozvoj potenciálu přírodních

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010

Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2010 Vyhodnocení plnění Akčního plánu rozvoje cestovního ruchu za rok 1 Tvorba nových produktů cestovního ruchu, produktových balíčků a komunikační aktivity na podporu zvýšení návštěvnosti 2 Vybudování rezervačního

Více

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018

Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu. Huť František, Sázava, 20. března 2018 Posázaví o.p.s. Fórum cestovního ruchu Huť František, Sázava, 20. března 2018 PROGRAM 09:00 09:30 Prezence účastníků, snídaně 09:30 09:45 Přivítání, úvodní slovo, představení účastníků 09:45 10:00 Cestovní

Více

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 je souhrnný název pro tři akce, které se budou konat v dubnu a květnu 2012 a jimiž bude slavnostně zahájena cyklistická

Více

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl

Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu. Setkání informačních center Litomyšl Aktivity Královéhradeckého kraje v oblasti cestovního ruchu Setkání informačních center 19. 9. 2016 Litomyšl Úsek cestovního ruchu Odbor regionálního rozvoje, grantů a dotací oddělení regionálního rozvoje

Více

Výroční zpráva o činnosti TIC rok 2008

Výroční zpráva o činnosti TIC rok 2008 MĚSTO NOVÝ BOR ORG. SLOŽKA TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM T.G. Masaryka 46, 473 01 Nový Bor, tel./fax.: 487 726 815, e-mail: tic@novy-bor.cz Výroční zpráva o činnosti TIC rok 2008 Základní údaje Název:

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 OBSAH: I. Základní charakteristika II. Realizované aktivity a) Projekty z evropských fondů b) Ostatní granty a dotace c) Prezentace pro veřejnost d) Spolupráce se subjekty cestovního

Více

Komunikace, koordinace, spolupráce základní podmínky rozvoje CR

Komunikace, koordinace, spolupráce základní podmínky rozvoje CR Komunikace, koordinace, spolupráce základní podmínky rozvoje CR Setkání pracovníků CR, Dolní Kounice 29.-30. 10. 2009 Realizované projekty v rámci ROP NUTS II Jihovýchod (2007-2013) Kongresová, veletržní

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

PŘÍLOHA: AKČNÍ PLÁN 2014-2018 Koordinátor aktivit: Mgr. Tomáš Černý, Manažer cestovního ruchu

PŘÍLOHA: AKČNÍ PLÁN 2014-2018 Koordinátor aktivit: Mgr. Tomáš Černý, Manažer cestovního ruchu PŘÍLOHA: AKČNÍ PLÁN 2014-2018 Koordinátor aktivit: Mgr. Tomáš Černý, 1. MARKETINGOVÁ ZNAČKA A PROPAGACE Marketingová značka Kvalitní a reprezentativní materiál o městě Turistické informace Cizojazyčné

Více

Pilotní produkty cestovního ruchu měst Zlína, Luhačovic a Regionu Zlínsko, návrh strategického plánu a ustanovení destinačního managementu

Pilotní produkty cestovního ruchu měst Zlína, Luhačovic a Regionu Zlínsko, návrh strategického plánu a ustanovení destinačního managementu Pilotní produkty cestovního ruchu měst Zlína, Luhačovic a Regionu Zlínsko, návrh strategického plánu a ustanovení destinačního managementu 3.4. CERTIFIKACE TIC - PŘÍLOHA Zadavatel: Statutární město Zlín

Více

Magni Cesty s příběhem

Magni Cesty s příběhem Cesty s příběhem Magni Cesty s příběhem ROZVOJ POZNÁVACÍHO A KULTURNÍHO CESTOVNÍHO RUCHU MĚST A REGIONŮ PRO DOMÁCÍ A ZAHRANIČNÍ TURISTY HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Ing. Marek Toušek

Více

listopadu 2016

listopadu 2016 Pardubice, Dům Hudby, Sukova síň, Sukova tř. 1260 9. 10. listopadu 2016 Hana Moulisová Tel.: 467 003 210, Fax: 467 003 119 GMS: 731 341 247 E-mail: moulisova@stapro.cz http://www.stapro.cz - Uvedení loga

Více

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel.

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Výroční zpráva 2006 Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Naplno se rozjely práce na rehabilitaci objektu,

Více

Krkonoše svazek měst a obcí

Krkonoše svazek měst a obcí Seznam uskutečněných činností a aktivit Svazku Krkonoše v roce 2013 Svazek Krkonoše - svazek měst a obcí má za cíl propagovat krkonošský region, podporovat realizaci celokrkonošských projektů, které vedle

Více

Veřejný program 2009

Veřejný program 2009 Veřejný program 2009 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49(0)9674-92 48 77 Fax: +49(0)9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2009 11.01.09 Cyklus Objevy :

Více

Výroční zpráva o činnosti TIC rok 2013

Výroční zpráva o činnosti TIC rok 2013 MĚSTO NOVÝ BOR organizační složka města TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM T.G. Masaryka 46, 473 01 Nový Bor, tel: 487 726 815, e-mail: tic@novy-bor.cz Výroční zpráva o činnosti TIC rok 2013 Základní údaje

Více

Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu

Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu Branka, o.p.s. obecně prospěšná společnost pro rozvoj cestovního ruchu Výroční zpráva 2007 POSLÁNÍ SPOLEČNOSTI Posláním společnosti je rozvoj cestovního ruchu v turistické oblasti Kladské pomezí. Vydávání

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE PRO Šumavsko, z.s. Datum jednání: 20. dubna 2017 Čas jednání: od 16.30 do 18.00 Místo jednání: Výletní restaurace Vodník, Vimperk Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Mgr.

Více

Nadace Jihočeské cyklostezky

Nadace Jihočeské cyklostezky Nadace Jihočeské cyklostezky Nadace Jihočeské cyklostezky - činnost 1. Koordinace rozvoje cyklistické infrastruktury v JčK 1.1. stanovení priorit rozvoje 1.2. podpora konkrétních činností 1.3. zpracování

Více

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky Marketing destinací Středn ední Morava a Jeseníky A.Křetínská Olomoucký kraj, oddělení cestovního ruchu Ing. H. Kotíková, Ph.D Katedra rekreologie FTK UP, Olomouc RNDr. I. Marek m-ark Marketing a reklama

Více

cestovní ruch komerční geoaplikace venkovské oblasti

cestovní ruch komerční geoaplikace venkovské oblasti 7. ročník soutěže cestovní ruch komerční geoaplikace venkovské oblasti Tři kategorie A Geoaplikace pro cestovní ruch Vyhlášeno na ISSS 2006 B - Komerční geoaplikace C Geoaplikace pro venkovské oblasti

Více

Obce a podpora venkovského cestovního ruchu

Obce a podpora venkovského cestovního ruchu VENKOVSKÁ TURISTIKA A AGROTURISTIKA Obce a podpora venkovského cestovního ruchu PaeDdr. Václav Petrus I. Obecné předpoklady Zk. 128/2000 Sb. o obcích, orgány obce Zk. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech,

Více

Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska

Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska Projekt z integrovaného operačního programu, Prioritní osa 6.4. a, b. Národní podpora cestovní ruchu Putování po historických městech Čech, Moravy a Slezska ÚVOD uvedení do projektu ČR je významnou destinací

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Konference CESTOVNÍM RUCHEM K POZNÁVÁNÍ A PROSPERITĚ Valašské Meziříčí 24. 2. 2011 Centrála cestovního ruchu Východní

Více

Značka vznikla v roce 2010 s cílem podpory území. Tato značka garantuje zejména místní původ výrobku a vazbu na region Jeseníků

Značka vznikla v roce 2010 s cílem podpory území. Tato značka garantuje zejména místní původ výrobku a vazbu na region Jeseníků JESENÍKY originální produkt Přinášíme Vám kvalitu a tradici z Jeseníků 6.11.2013 ZNAČKA JESENÍKY ORIGINÁLNÍ PRODUKT Značka vznikla v roce 2010 s cílem podpory území Tato značka garantuje zejména místní

Více

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s.

Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Přehled činnosti za rok 2014 Staré Město, 10. 2. 2015 Realizované projekty» Marketingová podpora domácího cestovního ruchu na VM 10/11 12/14, objem 37

Více

Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje Mgr. Vladimíra Vyhnálková

Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje Mgr. Vladimíra Vyhnálková Příprava Koncepce CR Jihočeského kraje 2014-2020 Mgr. Vladimíra Vyhnálková Kdo tvoří koncepci cestovního ruchu Jihočeského kraje? Kdo ji píše? KOLEGIUM CESTOVNÍHO RUCHU poradní orgán hejtmana Jčk, rozšířené

Více

Představení projektů KLACRu o.s.

Představení projektů KLACRu o.s. www.klacr.cz Představení projektů KLACRu o.s. Moravskoslezského klastru cestovního ruchu Mgr. Petra Volkmerová Dovolená a Region, 2012 PROJEKT PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE KLASTRŮ CR (OROT PARTNER) Cíle projektu:

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

19. září Setkání TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje - Litomyšl

19. září Setkání TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje - Litomyšl 19. září 2016 Setkání TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje - Litomyšl Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat zkušenosti se svými kolegy, např.

Více

Městské informační středisko Pardubice

Městské informační středisko Pardubice Městské informační středisko Pardubice Zpráva o činnosti za rok 2005 www.ipardubice.cz . OBECNÉ INFORMACE název forma založeno kontakt IČ účet ředitel Městské informační středisko Pardubice příspěvková

Více

Akční plán 2016. Turistická oblast Kladské pomezí. Branka, o.p.s. Září 2015

Akční plán 2016. Turistická oblast Kladské pomezí. Branka, o.p.s. Září 2015 Akční plán 2016 Turistická oblast Kladské pomezí Branka, o.p.s. Září 2015 Dokument byl zpracován na základě Marketingové strategie pro destinaci Kladské pomezí, schváleno na jednání správní Branky, o.p.s.

Více

Setkání aktérů cestovního ruchu

Setkání aktérů cestovního ruchu Plzeň TURISMUS 12. 3. 2019 Setkání aktérů cestovního ruchu Pobočka Turistického informačního centra u Hlavního nádraží Významný dopravní uzel, vstupní brána do města Kontejnerová stavba Moderní designové

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš

Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67. PhDr. Jiří Kálal Karel Reiniš VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Název společnosti: Milevský kraj, o. p. s. IČO: 260 31 663 Reg. OR KS České Budějovice odd. O / vl. 67 Adresa: Husovo nám. 391 399 01 Milevsko Správní rada měla toto složení: Dozorčí

Více

STŘEDOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU. Marketingová organizace cestovního ruchu založená 1. května 2017

STŘEDOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU. Marketingová organizace cestovního ruchu založená 1. května 2017 STŘEDOČESKÁ CENTRÁLA CESTOVNÍHO RUCHU Marketingová organizace cestovního ruchu založená 1. května 2017 propagace cestovního ruchu a turistických možností Středočeského kraje tvorba propagačních materiálů

Více

LIPENSKÉ LÉTO 2013 staňte se naším partnerem

LIPENSKÉ LÉTO 2013 staňte se naším partnerem LIPENSKÉ LÉTO 2013 staňte se naším partnerem LIPENSKÉ LÉTO 2013 je souhrnný název pro tři akce, které se budou konat během letních měsíců roku 2013: - Zahájení letní turistické sezóny LIPNO 2013 - LIPNO

Více

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod

Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Zápis z jednání PS Propagace Termín: 26. dubna 2012 ve 12 hodin Místo: Zasedací místnost MAS Pošembeří, Nám. Arnošta z Pardubic 56, Český Brod Přítomni: Jozef Jančo, Olga Špiková, Miloslav Oliva, Petra

Více

Městsko lázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. Výroční zpráva 2010

Městsko lázeňské informační centrum Lázně Bohdaneč, o.p.s. Výroční zpráva 2010 -1. Úvod Obecně prospěšná společnost je právnickou osobou, která: a) je založena podle tohoto zákona, b) poskytuje veřejnosti obecně prospěšné služby za předem stanovených a pro všechny uživatele stejných

Více

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Předmětné aktivity byly definovány s ohledem na jejich očekávaný příspěvek k naplnění cílů projektu a stanovených měřitelných

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015

Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015 Prázdniny na venkově INFORMACE PRO ZAPOJENÉ SUBJEKTY 2015 Pár slov úvodem Každý z nás ocení, když jsou na jednom místě shromážděny informace, které zrovna potřebujeme. A platí to i v případě, kdy se chystáme

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina

Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina 16.12.2011 1 Podpora cykloturistiky v Kraji Vysočina Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Mojmírovce, 7. 12. 2011 16.12.2011 2 Stávající stav Strategie rozvoje cestovního ruchu v Kraji Vysočina na období 2008

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k )

Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého kraje za rok 2011 (stav k ) Vyhodnocení plnění Akčního plánu Programu rozvoje cestovního ruchu Olomouckého e za rok (stav k 31. 12. ) 1 P.č. Název projektu, místo, vazba na 1 Marketingové aktivity Olomouckého e 2 Vybudování rezervačního

Více

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika

Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Intervenční logika projektu Fond malých projektů INTERREG V-A Slovenská republika - Česká republika Předmětné aktivity byly definovány s ohledem na jejich očekávaný příspěvek k naplnění cílů projektu a

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

Příloha č.3. Popis aktivit projektu Marketingové a koordinační aktivity v Českém ráji

Příloha č.3. Popis aktivit projektu Marketingové a koordinační aktivity v Českém ráji Příloha č.3 Popis aktivit projektu Marketingové a koordinační aktivity v Českém ráji Přehled aktivit projektu V rámci projektu bude realizována řada aktivit z oblasti marketingové podpory, rozvoje informačních

Více

Veřejný program 2011

Veřejný program 2011 Veřejný program 2011 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49(0)9674-92 48 77 Fax: +49(0)9674 91 30 67 Mail: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2011 27.11.10 31.01.11 Výstava

Více

Výroční zpráva za rok 2016

Výroční zpráva za rok 2016 Výroční zpráva za rok 2016 Destinační a informační agentura Františkovy Lázně, zapsaný ústav Nádražní 208/5, 150 01 Františkovy Lázně IČO 03957721 1 Obsah zprávy: 1. Činnost destinační agentury a turistického

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona III/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České

Více

PRO TURISTICKÁ INFORMAČNÍ CENTRA

PRO TURISTICKÁ INFORMAČNÍ CENTRA WORKSHOP PRO TURISTICKÁ INFORMAČNÍ CENTRA 13. 10. 2016 ROKYTNICE V ORLICKÝCH HORÁCH Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje PROGRAM WORKSHOPU 1. Aktivity DS OHP a TIC * Spolupráce OHP a

Více

Předejme si turistu neboť Turista je otevřená peněženka

Předejme si turistu neboť Turista je otevřená peněženka Předejme si turistu neboť Turista je otevřená peněženka Blatná Sedlice Strakonice Volyně Bavorov Vodňany Protivín Klatovy Kdyně Sušice Hartmanice Švihov Rabí Horažďovice Historické území Prácheňského

Více

TURISMUS Skrytá prosperita cestovní ruch Moravskoslezského kraje

TURISMUS Skrytá prosperita cestovní ruch Moravskoslezského kraje TURISMUS Skrytá prosperita cestovní ruch Moravskoslezského kraje Zpracoval(a): Mgr. Nazim Afana, LL.M. Datum: 30. 11. 2017 Podpora rozvoje cestovního ruchu v rámci dotací Dotační programy Podpora systémů

Více

Více možností. Přihlásit

Více možností. Přihlásit 1 z 7 10.7.2013 12:47 Více možností Přihlásit Kam pojedete? Praha Střední Čechy Jižní Čechy Šumava Plzeňsko a Český les Západočeské lázně Severozápadní Čechy Českolipsko a Jizerské hory Český ráj Krkonoše

Více

XXX. Sněm Hospodářské komory České republiky NABÍDKA PARTNERSTVÍ. ( května 2018, Ostrava, Clarion Ostrava)

XXX. Sněm Hospodářské komory České republiky NABÍDKA PARTNERSTVÍ. ( května 2018, Ostrava, Clarion Ostrava) Hospodářská komora České republika XXX. Sněm Hospodářské komory České republiky NABÍDKA PARTNERSTVÍ (15. 16. května 2018, Ostrava, Clarion Ostrava) Kontaktní osoba za HK ČR: Markéta Svobodová svobodova.marketa@komora.cz

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

Marketingový plán podpory MICE businessu pro rok 2013: Váš event v Jeseníkách

Marketingový plán podpory MICE businessu pro rok 2013: Váš event v Jeseníkách Marketingový plán podpory MICE businessu pro rok 2013: Váš event v Jeseníkách Kontakt JCB: Ing. Ivana Kulíšková mob. 608 119 092 email: kuliskova@jesenikytourism.cz Jeseníky Convention Bureau www.jesenikyconvention.cz

Více

KLADSKÉHO POMEZÍ. Bulletin. Místo pro náš příběh

KLADSKÉHO POMEZÍ. Bulletin. Místo pro náš příběh Bulletin vychází 6. ledna 2014 číslo 4/2013 KLADSKÉHO POMEZÍ Místo pro náš příběh Poslední čtvrtletí roku proběhlo ve znamení příprav a plánů na další období. Mimo realizaci dvou velkých projektů Toulavý

Více