Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček Omluveni Ing. arch. Trambová, Ing. Franců PROGRAM 1) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ T. G. Masaryka a ZŠ E. Beneše 2) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Rekonstrukce elektroinstalace 2. MŠ 3) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce stávajícího hřiště Jiráskovo nábřeží, Písek 4) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Pěšina ke Klášterským rybníkům 5) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Písek oprava ul. nábřeží 1. máje, Etapa 2 6) Věcná břemena 7) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 8) Návrh na pronájmy nebytových prostor 9) Návrh na řešení bytových záležitostí 10) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 11) Řešení nájemních vztahů k bytům 12) Uplatnění inflační doložky u nájmů obecních bytů a nebytových prostor 13) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení 14) Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze základních škol v Písku 15) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku od ) Vyhodnocení projektu Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek školské budovy za rok ) Návrh na ukončení smlouvy o nájmu služebního bytu 18) Informace o předčasném ukončení školního roku na ZŠ Svobodná a ZŠ T. Šobra 19) Aktualizace seznamu investičních priorit v rámci Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání

2 20) Pravidla programů pro poskytování dotací na kulturu a cestovní ruch 21) Jmenování členů hodnotící komise kultura a cestovní ruch 22) Návrh na uzavření smlouvy o poskytnutí dotace na Sochy z písku v Písku 2019 s Jihočeským krajem 23) Smlouva o partnerství s finančním příspěvkem mezi městem Písek a DBS v rámci zajištění realizace projektu Koncepce bydlení města Písku 24) Smlouva o výpůjčce prostor bývalé úpravny vody Písek s Divadlem Continuo, z. s. 25) Dohoda s firmou ČEVAK a. s. o úhradě nákladů na uvedení nové úpravny vody Písek do provozu 26) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Snížení energetické náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná Písek 27) Dodatek ke smlouvě o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na akci Nákup nového osobního elektromobilu 28) Dohoda o přípravě podkladů pro zadání zpracování lesní hospodářské osnovy LHO Písek sever s ČR Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem 29) Nařízení města Písek o záměru zadat zpracování lesní hospodářské osnovy 30) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 31) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 32) Požadavek na povolení výkopových prací v souvislosti s realizací stavby Teplárny Písek, a. s. Přechod parovodu na horkovod Písek do konce roku ) Pokyn k vedení soudního sporu Lesostavby Třeboň a. s. 34) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ T. G. Masaryka a ZŠ E. Beneše Usnesení č. 299/19 1. Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy T. G. Masaryka a MŠ Písek na nákup 3 ks smažících pánví do kuchyně školní jídelny v hodnotě 400 tis. Kč. 2. Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy E. Beneše a MŠ Písek na rekonstrukci elektroinstalace 2. MŠ v hodnotě 880 tis. Kč. Ing. L. Toman K bodu 2) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Rekonstrukce elektroinstalace 2. MŠ Usnesení č. 300//19 Rada města uděluje předběžný souhlas k zakázce Rekonstrukce elektroinstalace 2. MŠ s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče společnosti ELEKTROKOMPONENTY AZ spol. s r. o, IČO: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako nejvýhodnější podle základního hodnotícího kritéria nejnižší stránka 2 (celkem 17)

3 nabídkové ceny a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. K bodu 3) Návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce stávajícího hřiště Jiráskovo nábřeží, Písek Usnesení č. 301/19 Rada města 1. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Rekonstrukce stávajícího hřiště Jiráskovo nábřeží, Písek a pověřuje administrací veřejné zakázky odbor správy majetku. 2. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: členové: Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Václav Sloup (odbor investic a rozvoje), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), náhradníci: Ing. Václav Filip (odbor investic a rozvoje), Jiří Žáček (odbor investic a rozvoje), Bc. Rudolf Koraba (odbor investic a rozvoje), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Ing. Věra Samková (odbor správy majetku). Ing. V. Filip K bodu 4) rybníkům Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Pěšina ke Klášterským Usnesení č. 302/19 Rada města schvaluje účastníka SWIETELSKY stavební s. r. o., OZ Dopravní stavby JIH, Pražská tř. 495/58, České Budějovice, IČO za cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Pěšina ke Klášterským rybníkům a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Ing. V. Filip K bodu 5) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Písek oprava ul. nábřeží 1. máje, Etapa 2 Usnesení č. 303/19 Rada města po projednání schvaluje jako dodavatele veřejné zakázky Písek Oprava ul. nábřeží 1. máje, Etapa 2 společnost STRABAG a. s., sídlem Na Bělidle 198/21, Praha 5, IČO za nabídkovou cenu ,91 Kč bez DPH a pověřuje jednatele Městských služeb Písek s..r. o. podpisem smlouvy. Jako druhého v pořadí schvaluje společnost ZNAKON a. s., sídlem č.p. 44, Sousedovice, IČO za nabídkovou cenu Kč bez DPH. Jako třetího v pořadí schvaluje společnost SWIETELSKY stavební s. r. o., sídlem Pražská tř. 495/58, České Budějovice, IČO za nabídkovou cenu Kč bez DPH. stránka 3 (celkem 17)

4 Jako čtvrtého v pořadí schvaluje společnost EUROVIA CS, a. s., se sídlem Národní 138/10, Nové Město, Praha 1, IČO: za nabídkovou cenu ,88 Kč bez DPH. Jako pátého v pořadí schvaluje společnost M SILNICE a. s., se sídlem Husova 1697, Pardubice, IČO: za nabídkovou cenu Kč bez DPH. J. Hrádek K bodu 6) Věcná břemena b1) souhlas vlastníka pozemku s vybudováním můstku přes část pozemku parc.č. 78/5 k. ú. Chřešťovice za účelem napojení na komunikaci na části pozemku parc. č. 745/1 k. ú. Chřešťovice a vjezdu na pozemek parc. č. 78/1 k. ú. Chřešťovice Usnesení č. 304/19 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka pozemku s vybudováním můstku (stavbou na cizím pozemku) přes část pozemku parc. č. 78/5 k. ú. Chřešťovice dle přílohy č. 1 za dodržení podmínek odboru dopravy ve prospěch žadatele. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu vlastníka dle přílohy. b2) zřízení služebnosti ve prospěch Lázní Hotel Vráž s. r. o. umístění monitorovacího vrtu za účelem odebírání vzorků vody pozemek parc. č. 399/2 k. ú. Dědovice Usnesení č. 305/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v právu umístění monitorovacího vrtu na části pozemku parc. č. 399/2 k. ú. Dědovice a v právu přístupu a příjezdu za účelem odebírání vzorku vody, provádění oprav a údržby tohoto vrtu, dále v právu provádět na monitorovacím vrtu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonosti ve prospěch Lázně Hotel Vráž s. r. o., IČO: , se sídlem Anglická 140/20, Praha 2 Vinohrady za jednorázovou úhradu ve výši dle Pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rek. NTL Písek, ul. Komenského Usnesení č. 306/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění distribuční soustavy NTL plynovodu a přípojky na částech pozemků parc. č. 115/1, 2216/6, 2090/5, 2094/2 a 2094/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 4 (celkem 17)

5 b4) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rek. NTL na STL Písek, sídl. JIH III. etapa Usnesení č. 307/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL propoje a STL plynovodu na částech pozemků parc. č. 1258/6, 1258/33, 1258/34, 1258/35, 1258/60, 1258/62, 1258/112, 1258/113, 1258/114, 1258/115, 1258/116, 1258/117, 1258/118, 1258/119, 1258/127, 1258/129 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení služebnosti cesty domem čp za účelem přístupu k pozemkům parc. č. st. 2465/3 a 2465/4 k. ú. Písek, lokalita Kollárova ulice Usnesení č. 308/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti cesty na části pozemku st. parc. č. 2465/1 k. ú. Písek, průjezdem domu čp Kollárova za účelem přístupu a příjezdu k pozemkům parc. č. st. 2465/3 a parc.č.st. 2465/4 vše k. ú. Písek na dobu neurčitou za jednorázovou úhradu Kč. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek jako oprávněným ze služebnosti cesty a vlastníky bytů v domě čp Kollárova, který se nachází na parc. č. st. 2465/1 k. ú. Písek, jako povinným ze služebnosti cesty. Koridor služebnosti byl vyznačen geometrickým plánem pro vymezení rozsahu věcného břemene zhotoveného Ingera Písek, s. r. o. Jeronýmova 906/47, Písek, č. plánu /2017 ze dne Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch SŽDC, státní organizace na částech pozemků parc. č. 521/11, 946/8 a 970/3 vše k. ú. Smrkovice a na částech pozemků parc. č. 1091/8, 1089/5 a 2691/1 vše k. ú. Písek ve vlastnictví města akce: GSM-R Plzeň České Budějovice Usnesení č. 309/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva umístění optické sítě na částech pozemků parc. č. 521/11, 946/8 a 970/3 vše k. ú. Smrkovice a na částech pozemků parc. č. 1091/8, 1089/5 a 2691/1 vše k. ú. Písek v rámci akce: GSM-R Plzeň České Budějovice a práva přístupu a příjezdu na tyto pozemky za účelem provozování, oprav a údržby této optické sítě ve prospěch Správy železniční dopravní cesty, státní organizací, IČO , se sídlem Praha 1, Dlážděná 1003/7 za jednorázovou úhradu ve výši Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrické plány na zaměření věcného břemene byly vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 5 (celkem 17)

6 b7) konečné znění zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. akce: Přechod parovodu na horkovod Písek, etapa 1.1. Usnesení č. 310/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v uložení horkovodu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. st. 2989, 3855 a parc. č. 1776/1, 1779/1, 1779/3, 1779/4, 1780/2, 1780/7 a 1781/19 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby tohoto horkovodu, dále provádět na horkovodu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) konečné znění zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. akce: Přechod parovodu na horkovod Písek, etapa 1.3. Usnesení č. 311/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v uložení horkovodu včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. st. 1376, 1932/1 a 4250 a parc. č. 1258/16, 1258/17, 1258/24, 1258/36, 1551/3, 1551/12, 1551/17, 1553/5, 1553/9, 1553/33, 1553/41, 1553/42, 1555/3 a 1557/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby tohoto horkovodu, dále provádět na horkovodu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) konečné znění zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. akce: vedení rozvodu tepla, sdělovacího kabelu a kompaktní předávací stanice Nádražní 108 Usnesení č. 312/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v umístění, zřízení a provozování vedení rozvodu tepla, sdělovacího kabelu a kompaktní předávací stanice se všemi jejich součástmi a příslušenstvím na části pozemku parc. č. st. 322 s čp. 108 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby tohoto vedení rozvodu tepla, sdělovacího kabelu a této kompaktní stanice, dále provádět na vedení rozvodu tepla, sdělovacím kabelu a kompaktní předávací stanici úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou náhradu ve výši 1.492,75 Kč (+ DPH ve výši stránka 6 (celkem 17)

7 313,48 Kč k alikvotní částce základu daně ve výši 1.492,75 Kč podíl 14673/58977). Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 7) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Žádost o snížení výměry pronajaté části pozemku parc.č. 589/1 k.ú. Nový Dvůr u Písku a převedení této části na nového nájemce (zahrada) Usnesení č. 313/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje snížení výměry u pronajaté části pozemku parc. č. 589/1 k. ú. Nový Dvůr u Písku na 150 m 2 od pro žadatelku, bytem Písek Nový Dvůr za podmínky převedení uvolněné části pozemku na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 ke smlouvě o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 589/1 o výměře 150 m 2 k. ú. Nový Dvůr u Písku za účelem užívání jako zahrádka od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok za úplatu ve výši Kč ročně pro nového nájemce, bytem Písek - Nový Dvůr. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. b) Obec Vráž žádost o výpůjčku pozemku parc. č. 443/6 k. ú. Horní Ostrovec Usnesení č. 314/19 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku pozemku parc. č. 443/6 k. ú. Horní Ostrovec o výměře 1165 m 2 za účelem využití pro soustředění mladých hasičů SDH Vráž a okolních sborů SDH na dobu určitou od do pro Obec Vráž, IČO , se sídlem Stará Vráž čp. 8. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o výpůjčce pozemku. c) Basted Cat, s. r. o. - žádost o umístění reklamního zařízení na části pozemku parc. č. 112/11 k. ú. Písek (plot naproti poště) Usnesení č. 315/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 112/11 k. ú. Písek za účelem umístění reklamní tabule o velikosti 1,3 x 0,8 m umístěné na dřevěném oplocení nacházejícím se na uvedeném pozemku za nájemné ve výši Kč ročně + DPH na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců pro společnost Bastet Cat, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Alšova 704/13. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. d) Bastet Cat, s. r. o. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 116/13 k. ú. Písek (předzahrádka) stránka 7 (celkem 17)

8 Usnesení č. 316/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 116/13 o výměře 3 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky před domem čp. 246 Žižkova ulice v Písku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok pro společnost Bastet Cat, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Alšova 704/13 za podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. e) Římskokatolická farnost Písek vyjmutí pozemku parc. č. st. 534 k. ú. Písek ze smlouvy o výpůjčce pro město Písek Usnesení č. 317/19 Rada města Písku po projednání schvaluje vyjmutí pozemku parc. č. st. 534 k. ú. Písek o výměře 134 m 2 ze smlouvy o výpůjčce pro město Písek od Římskokatolické farnosti Písek, IČO , sídlem Písek, Bakaláře 43/6. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce dle přílohy. f) Žádost o pronájem pozemku parc. č. 826/9 k. ú. Písek Usnesení č. 318/19 Rada města Písku po projednání neschvaluje pronájem pozemku parc. č. 826/9 k. ú. Písek o výměře 210 m 2 za účelem využití pro parkování osobního vozidla a revitalizace celého pozemku na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /rok pro účely parkování a 10 Kč/m 2 /rok pro účely užívání jako zahrada pro žadatele, bytem Mirovice. g) Návrh na navýšení pachtovného za pozemky ve vlastnictví města Písek Usnesení č. 319/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje s účinností od pachtovné u pozemků využívaných k zemědělské činnosti ve výši Kč/ha/rok pro všechna katastrální území. Rada města ukládá odboru správy majetku vypracovat dodatky k jednotlivým smlouvám a pověřuje starostku města podpisem dodatků. 2. schvaluje navýšení nájemného pro Zemský hřebčinec Písek, s. p. o., IČO , se sídlem Písek, U Hřebčince 479 a pro Střední zemědělskou školu Písek, IČO , se sídlem Písek, Čelakovského 200 s účinností od v částce ve výši 1% z průměrné ceny pozemků podle vyhlášky MZe č. 298/2014 Sb. pro jednotlivá katastrální území. Rada města ukládá odboru správy majetku vypracovat dodatky ke smlouvám a pověřuje starostku města podpisem dodatků. h) p. Jakub Matyš žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/35 k. ú. Písek (umístění mobilního reklamního zařízení vystavené zboží) stránka 8 (celkem 17)

9 Usnesení č. 320/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/35 o výměře 6 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění mobilního reklamního zařízení vystaveného zboží před domem čp. 36 na Alšově náměstí v Písku na dobu určitou do s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /den pro pana Jakuba Matyše, IČO , se sídlem Chotoviny, Košín 31. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. i) Ing. Stanislav Malík žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/11 k. ú. Písek (umístění mobilního reklamního zařízení vystavené zboží) Usnesení č. 321/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/11 o výměře 2 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění mobilního reklamního zařízení vystaveného zboží před domem čp. 41 v ulici Leoše Janáčka v Písku na dobu určitou do s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /den pro pana Ing. Stanislava Malíka, IČO , se sídlem Písek, Roháčova 808/52. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. j) p. Jiří Vácha žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2090/11 k. ú. Písek (umístění mobilního reklamního zařízení vystavené zboží) Usnesení č. 322/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 2090/11 o výměře 5 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění mobilního reklamního zařízení vystaveného zboží před domem čp. 40 v ulici Leoše Janáčka v Písku na dobu určitou do s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /den pro pana Jiřího Váchu, IČO , se sídlem Dobříš, Nad Prachandou Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. k) REVOLUTION BAR, s. r. o. - žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1 k. ú. Písek (předzahrádka) Usnesení č. 323/19 Rada města Písku po projednání: 1. neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 57 m 2 (rozměr 19 x 3 m) k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky včetně dřevěné podesty před domem čp. 101 Heydukova ulice v Písku (směrem do Palackého sadů) na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok pro REVOLUTION BAR, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Budějovická 274/18 za podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 48 m 2 (rozměr 19 x 2,5 m) k. ú. Písek za účelem umístění předzahrádky včetně dřevěné podesty před domem čp. 101 Heydukova ulice v Písku (směrem do Palackého sadů) na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce s nájemným ve výši 150 Kč/m 2 /rok pro REVOLUTION BAR, s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Budějovická 274/18 za podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. stránka 9 (celkem 17)

10 l) Oprava usnesení č. 219/19 ze dne Usnesení č. 324/19 Rada města Písku po projednání schvaluje opravu usnesení č. 219/19 ze dne ve smyslu opravy chyby v psaní, kdy má být správně uvedeno pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Harantově ulici v Písku. K bodu 8) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Výběrové řízení na pronájem prostoru sloužícího podnikání č. 455/11 v objektu čp. 455, Na Výstavišti v Písku včetně movitých věcí Usnesení č. 325/19 1. Rada města schvaluje zrušení vypsaného výběrového řízení na pronájem prostoru sloužícího podnikání č. 455/11 v objektu čp. 455, Na Výstavišti v Písku, Pražské Předměstí o výměře 201 m 2, který je součástí pozemků parc. č. st. 4380/2 a 4380/3 v k. ú. Písek včetně movitých věcí umístěných v nebytové jednotce č. 455/ Rada města schvaluje opětovné vypsání výběrového řízení na pronájem prostoru sloužícího podnikání č. 455/11 v objektu čp. 455, Na Výstavišti v Písku, Pražské Předměstí o výměře 201 m 2, který je součástí pozemků parc. č. st. 4380/2 a 4380/3 v k. ú. Písek včetně movitých věcí umístěných v nebytové jednotce č. 455/11. Minimální výše nájemného je 500 Kč/m 2 /rok + pronájem inventáře Kč/rok. Reference o tom, že zájemce úspěšně provozuje nebo provozoval obdobné zařízení, bude vypuštěno. Výběr nájemce provede majetkoprávní komise. K bodu 9) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 326/19 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 4 o velikosti 1+1 v budově čp. 331, Dvořákova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek, č. 5 o velikosti 1+1 v budově čp. 1832, nábř. 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 12 o velikosti 1+1v budově čp. 1626, Mírové náměstí v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. K bodu 10) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 10 ul. Harantova čp v Písku stránka 10 (celkem 17)

11 Usnesení č. 327/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 10 o velikosti 1+1 v budově čp. 2242, ul. Harantova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 11) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 328/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 133, Hradební II, Písek pro žadatelku, Hradební II 133, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 133, Hradební II, Písek pro žadatele, Hradební II 133, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 229, Ke Střelnici, Písek pro žadatelku, Ke Střelnici 229, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 381, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 381, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 19 v čp. 411 Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 411, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 35 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1836, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1836, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 12 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 09. Rada města k žádosti o prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 521 v čp. 450, V Portyči, Písek pro žadatelku, V Portyči 450, Písek o 6 měsíců nepřijala žádné usnesení. 10. Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 1 v objektu čp. 1748, ulice Dr. M. Horákové, Písek, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatel, bytem Drhovle 39, Písek, na dobu 1 roku pro podnájemce. 11. Rada města schvaluje podnájem bytu č. 4 v domě čp. 1637, Dr. M. Horákové, Písek, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, Dr. M. Horákové 1637, Písek, na dobu 1 roku s možností prodloužení. 12. Rada města schvaluje povolení podnájmu na byt č. 128 v čp. 448/6, Čechova, Písek pro žadatele, Otakara Jeremiáše 1859, Písek. 13. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 12) Uplatnění inflační doložky u nájmů obecních bytů a nebytových prostor Usnesení č. 329/19 1. Rada města schvaluje, aby poplatek za správu jednotek, který je ve výši: kompletní správa 213,00 Kč/měsíc, správa domů bez vyúčtování tepla a TV nebo bez vedení podvojného účetnictví 185,00 Kč/měsíc, správa domů, kde nevzniklo SV (bez vyúčtování tepla a TV) 158,00 Kč/měsíc, garáže 58,00 Kč/měsíc, stránka 11 (celkem 17)

12 ekonomická správa domů 135,00 Kč/měsíc, nebyl valorizován o míru inflace od do Uvedené částky jsou včetně DPH. 2. Rada města schvaluje, aby u nájmů u obecních bytů a nebytových prostor byla od do uplatněna inflační doložka. Ing. Z. Šartnerová K bodu 13) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení Usnesení č. 330/19 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 36 v domě č. 454, ulice Čechova s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 51 v domě č. 454, ulice Čechova s žadateli na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na bezbariérový byt č. 3 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadateli na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 36 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na základě pořadníku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. zamítnutí žádosti žadatelky o poskytnutí bytu zvláštního určení na výjimku schvaluje. 6. vyřazení žádosti žadatelky z pořadníku žadatelů o poskytnutí bytu zvláštního určení pro jednotlivce na rok 2019 schvaluje. Mgr. M. Baslerová K bodu 14) v Písku Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze základních škol Usnesení č. 331/19 Rada města 1. neschvaluje přijetí majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek v celkové výši ,21 Kč, 2. schvaluje vyřazení majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola E. Beneše a Mateřská škola, Mírové nám. 1466, Písek v celkové výši ,21 Kč, 3. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek v celkové výši Kč, 4. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku uvedeného v důvodové zprávě od příspěvkové organizace Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek v celkové výši Kč. stránka 12 (celkem 17)

13 K bodu 15) Návrh cen za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku od Usnesení č. 332/19 Rada města schvaluje ceny za pronájem tělocvičen, hřišť a ostatních nebytových prostor na základních školách v Písku uvedených v příloze č. 1, které jsou nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od K bodu 16) Vyhodnocení projektu Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek školské budovy za rok 2018 Usnesení č. 333/19 Rada města projednala zprávu za páté zúčtovací období od o vyhodnocení projektu Poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem pro budovy v majetku města Písek na školských budovách. K bodu 17) Návrh na ukončení smlouvy o nájmu služebního bytu Usnesení č. 334/19 Rada města schvaluje návrh na ukončení smlouvy o nájmu služebního bytu ze dne bez nároku na přidělení náhradního bytu v areálu Základní školy Edvarda Beneše, Mírové nám. 1466, Písek s nájemcem dohodou ke dni K bodu 18) T. Šobra Informace o předčasném ukončení školního roku na ZŠ Svobodná a ZŠ Usnesení č. 335/19 Rada města projednala informaci o předčasném ukončení školního roku 2018/ na Základní škole Svobodná a Mateřské škole Písek, Dr. M. Horákové 1720 od do na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek, Šobrova 2070 od do K bodu 19) Aktualizace seznamu investičních priorit v rámci Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání Usnesení č. 336/19 Rada města projednala seznam investičních záměrů včetně uvedení navyšování kapacity u některých záměrů základních a mateřských škol zřizovaných městem Písek jako aktualizovanou přílohu Strategického rámce Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na Písecku II k připravované verzi červen 2019 dle přílohy č. 1. stránka 13 (celkem 17)

14 K bodu 20) Pravidla programů pro poskytování dotací na kulturu a cestovní ruch Usnesení č. 337/19 Rada města 1. schvaluje Pravidla programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA s účinností od , 2. schvaluje Pravidla programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu JEDNORÁZOVÁ DOTAČNÍ PODPORA s účinností od , 3. schvaluje Pravidla programu Záštita starosty/starostky města Písek s účinností od K bodu 21) Jmenování členů hodnotící komise kultura a cestovní ruch Usnesení č. 338/19 Rada města schvaluje jmenování členů hodnotící komise na posouzení 1. a 2. výzvy programů pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2020 dle návrhu jmenovitě uvedeného v neveřejné příloze. K bodu 22) Návrh na uzavření smlouvy o poskytnutí dotace na Sochy z písku v Písku 2019 s Jihočeským krajem Usnesení č. 339/19 Rada města schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace SDO/OEZI/230/19 reg. č /19 na projekt Sochy z písku v Písku 2019 mezi Jihočeským krajem, U Zimního stadionu 1952/2, České Budějovice, IČO a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO K bodu 23) Smlouva o partnerství s finančním příspěvkem mezi městem Písek a DBS v rámci zajištění realizace projektu Koncepce bydlení města Písku Usnesení č. 340/19 Rada města schvaluje smlouvu o partnerství s finančním příspěvkem mezi městem Písek a Domovní a bytovou správou města Písku v rámci zajištění realizace projektu Koncepce bydlení města Písku reg. číslo: CZ /0.0/0.0/16 052/ podpořeného finančními prostředky z ESF. Mgr. M. Baslerová K bodu 24) Smlouva o výpůjčce prostor bývalé úpravny vody Písek s Divadlem Continuo, z. s. stránka 14 (celkem 17)

15 Usnesení č. 341/19 Rada města po projednání schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce s Divadlem Continuo, z. s., Malovice 35, Netolice, IČO: , zastoupené uměleckým ředitelem Pavlem Šťouračem. Ing. R. Honzík K bodu 25) Dohoda s firmou ČEVAK a. s. o úhradě nákladů na uvedení nové úpravny vody Písek do provozu Usnesení č. 342/19 Rada města po projednání schvaluje dohodu s provozovatelem vodohospodářského majetku v Písku firmou ČEVAK a. s. o úhradě nákladů na uvedení nové úpravny vody Písek do provozu. Ing. R. Honzík K bodu 26) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Snížení energetické náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná Písek Usnesení č. 343/19 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo č /18 ze dne k projektu č. CZ /0.0/0.0/17_070/ a Snížení energetické náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná Písek a CZ /0.0/0.0/17_070/ b Snížení energetické náročnosti objektu 1. stupně ZŠ Svobodná Písek uzavřené mezi organizací Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720, Písek a společností Kočí a. s., IČO: , K Lipám 132, Písek. K bodu 27) Dodatek ke smlouvě o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na akci Nákup nového osobního elektromobilu Usnesení č. 344/19 Rada města schvaluje znění dodatku č. 1 ke smlouvě č o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí České republiky, IČO , sídlem Kaplanova 1931/1, Praha 11 na akci Nákup nového osobního elektromobilu ve výši Kč, spočívající ve změně hodnoty sledovaných indikátorů z hodnoty na hodnotu a změně termínu pro předložení podkladů k závěrečnému vyhodnocení akce do konce 7/2019. Ing. V. Filip K bodu 28) Dohoda o přípravě podkladů pro zadání zpracování lesní hospodářské osnovy LHO Písek sever s ČR Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem Usnesení č. 345/19 Rada města schvaluje dohodu o přípravě podkladů pro zadání zpracování lesní hospodářské osnovy LHO Písek sever, kód LHC mezi subjekty Česká republika, Ústav pro hospodářskou úpravu lesů Brandýs nad Labem, Nábřežní 1326, Brandýs stránka 15 (celkem 17)

16 nad Labem, IČ: a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČ: Podklady budou poskytnuty městu Písek bezplatně. Ing. M. Šatra K bodu 29) osnovy Nařízení města Písek o záměru zadat zpracování lesní hospodářské Usnesení č. 346/19 Rada města schvaluje Nařízení města Písek č. 2/2019 o záměru zadat zpracování lesní hospodářské osnovy. Ing. M. Šatra K bodu 30) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst Usnesení č. 347/19 Rada města neschvaluje vydání dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do pěších zón (ulic Heydukova a Bakaláře) pro žadatele společnost GGT CZ, a. s. s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu může žadatel využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná Městskou policií. Ing. M. Kovařík K budu 31) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku Usnesení č. 348/19 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar Zlatá husa, Pražská 147, Písek, žadatel ZLATÁ HUSA s. r. o., Pražská 147, Písek, IČO , zastoupena Alenou Vachtovou, v rozsahu po-ne do 03:00 h schvaluje, 2. udělení výjimky na reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar Green pub, Palackého sady 168, Písek, žadatel KTLC s. r. o., Palackého sady 168, Písek, IČO , zastoupena Martinem Huťťanem, v rozsahu po-ne do 03:00 h schvaluje, 3. udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci v Restauraci Sport, Zátavské nábřeží 22, Písek, žadatel Diacel Písek, sdružení rodičů dětí s diabetem a celiakií, z. s., Velké náměstí 28/21, Písek, zastoupen Zdeňkou Staňkovou, vnitřní prostor dne (pá - so) do 02:00 h schvaluje, 4. udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Slavnosti piva, Gastrofest, Palackého sady, Písek, žadatel Prostor pro všechny z. s., Komenského 87/16, Písek, zastoupen Robinem Mikušiakem, venkovní prostor dne (pá - ne) do 02:00 h schvaluje. K bodu 32) Požadavek na povolení výkopových prací v souvislosti s realizací stavby Teplárny Písek, a. s. Přechod parovodu na horkovod Písek do konce roku 2019 stránka 16 (celkem 17)

17 Usnesení č. 349/19 Rada města jako vlastník rozsah uzavírek místních komunikací z důvodu provádění stavebních prací velkého rozsahu v roce 2019 podle měsíčního harmonogramu uvedeného v materiálu schvaluje s připomínkou - pověřit 1. místostarostu a 2. místostarostku odsouhlasením jednotlivých uzavírek místních komunikací města Písek. Ing. M. Kovařík K bodu 33) Pokyn k vedení soudního sporu Usnesení č. 350/19 Rada města doporučuje ukončení sporu se společností Lesostavby Třeboň a. s. smírem s tím, že město Písek zaplatí Lesostavbám Třeboň a. s. namísto Kč částku Kč a náklady řízení strany ponesou každá sama, jak jí vznikly. K bodu 34) Různé Projednání žádosti firmy Fauercia Components Písek, s. r. o. Usnesení č. 351/19 Rada města žádost firmy Faurecia Components Písek, s. r. o. projednala a na příštím jednání rady města budou projednány podmínky, za kterých bude souhlas města k žádosti o zařazení společnosti Faurecia Components Písek, s. r. o. do Režimu ostatní státy Srbsko udělen. Mgr. M. Hanus V Písku dne stránka 17 (celkem 17)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku

Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Komise majetkoprávní V Písku dne 13.09.2016 Z Á P I S č. 08/2016 z jednání, které se konalo dne 13.09.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti městského úřadu, Velké náměstí 114 v Písku Přítomni Václav

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 27.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Inflační doložka NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města a) schvaluje b) schvaluje

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 96. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.3.2014 Usnesení č. 96/1678/14 Rozpis rozpočtu města Slavičína na rok 2014 b e r e n a v ě d o m í rozpis schválených ukazatelů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 138. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 26.6.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 3975. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 158/2018-166/2018, dle upravené

Více

58. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

58. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 58. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 09. 2016 Kontrola usnesení 58/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 58/2. Rada města b e r

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

79. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 79. schůze Rady města Rychvald, dne 19. 06. 2017 Kontrola usnesení 79/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 79/2. Rada města b e

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 22. schůze Rady města Hostinné, konané dne 15.07.2015 320/22/RM/2015 Zahájení a schválení programu 22. schůze rady města program 22.

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j. MUCH 23715/2014 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 6. schůze Rady města Chebu konané

Více

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 13. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/13/350 RM schvaluje program 13. schůze RM. 2016/13/351 RM schvaluje prodloužení termínu plnění usnesení č. 2015/9/251 do 31. 12. 2016. RM schvaluje uzavření kupní smlouvy

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

88. VÝPIS Z USNESENÍ

88. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 88. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 15.06.2009 1745/2009 88. RM V a) bere na vě d o m í zápis z otevírání obálek a zprávu hodnotící komise

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 18. mimořádného zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 25.07.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni:

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Zápis z 130. zasedání rady města

Zápis z 130. zasedání rady města Zápis z 130. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 10.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti STL

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Zápis z 168. zasedání rady města

Zápis z 168. zasedání rady města Zápis z 168. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 BILLA Mariánské Lázně Úšovice ul. Plzeňská žádost o

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více