USNESENÍ z 27. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ z 27. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne"

Transkript

1 USNESENÍ z 27. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/27/1/2017 Program 27. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 27. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.1. UR/27/2/2017 Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení Rady Olomouckého kraje 2. p r o d l u ž u j e termíny plnění svých usnesení dle důvodové zprávy Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.2. UR/27/3/2017 Zápisy z jednání komisí Rady Olomouckého kraje 2. b e r e n a v ě d o m í zápisy z jednání komisí Rady Olomouckého kraje: a) Zápis z 6. jednání Komise pro kulturu a památkovou péči Rady Olomouckého kraje konaného dne b) Usnesení z 6. jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje konaného dne Předložil: předsedové komisí rady Bod programu: 1.3. UR/27/4/2017 Návrh termínů zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje a schůzí Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e termíny zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje a termíny schůzí Rady Olomouckého kraje na rok 2018 dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu:

2 UR/27/5/2017 Volba přísedících Krajského soudu v Ostravě, pobočky v Olomouci 2. s o u h l a s í s návrhem na volbu přísedících Krajského soudu v Ostravě, pobočky v Olomouci, dle důvodové zprávy 3. u k l á d á předložit na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje materiál pro možnost zvolení přísedících Krajského soudu v Ostravě, pobočky v Olomouci, dle důvodové zprávy O: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e zvolit přísedící Krajského soudu v Ostravě, pobočky v Olomouci, dle návrhu obsaženého v důvodové zprávě Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.5. UR/27/6/2017 Dotační program Olomouckého kraje Dotace na činnost, akce a projekty hasičů, spolků a pobočných spolků hasičů Olomouckého kraje 2018 vyhlášení 2. s o u h l a s í s dotačním programem Olomouckého kraje Dotace na činnost, akce a projekty hasičů, spolků a pobočných spolků hasičů Olomouckého kraje 2018 dle důvodové zprávy a příloh č u k l á d á předložit dotační program Olomouckého kraje Dotace na činnost, akce a projekty hasičů, spolků a pobočných spolků hasičů Olomouckého kraje 2018 ke schválení Zastupitelstvu Olomouckého kraje O: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e zmocnit Radu Olomouckého kraje k rozhodnutí o převodu nevyčerpaných finančních prostředků v dotačním programu Dotace na činnost, akce a projekty hasičů, spolků a pobočných spolků hasičů Olomouckého kraje 2018 do individuálních dotací v oblasti krizového řízení 5. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit dotační program Olomouckého kraje Dotace na činnost, akce a projekty hasičů, spolků a pobočných spolků hasičů Olomouckého kraje 2018 dle důvodové zprávy a příloh č. 1 5 Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu:

3 UR/27/7/2017 Dotační program Olomouckého kraje Program na podporu JSDH 2018 vyhlášení 1. b e r e n a v ě d o m í upravenou důvodovou zprávu 2. s o u h l a s í s pravidly dotačního programu Olomouckého kraje "Program na podporu JSDH 2018" dle upravené důvodové zprávy, příloh č. 1 4 a upravené Přílohy č u k l á d á předložit pravidla dotačního programu Olomouckého kraje "Program na podporu JSDH 2018" ke schválení Zastupitelstvu Olomouckého kraje O: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e zmocnit Radu Olomouckého kraje k rozhodnutí o převodu nevyčerpaných finančních prostředků v rámci "Programu na podporu JSDH 2018" 5. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit pravidla dotačního programu Olomouckého kraje "Program na podporu JSDH 2018" dle důvodové zprávy a příloh č. 1 5 Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.8. UR/27/8/2017 Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na realizaci stavby Muzeum Komenského v Přerově záchrana a zpřístupnění paláce na hradě Helfštýn 2. s c h v a l u j e uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo č. 2017/02978/OVZI/DSM ze dne na realizaci stavby Muzeum Komenského v Přerově záchrana a zpřístupnění paláce na hradě Helfštýn uzavřené mezi Olomouckým krajem a HOCHTIEF CZ a. s., se sídlem Praha 5, Plzeňská 16/3217 PSČ , IČ: ARCHATT PAMÁTKY spol. s r. o., se sídlem V. Nezvala 56/68, Stařečka, Třebíč, PSČ , IČ: (jako "Sdružení pro zpřístupnění paláce na hradě Helfštýn HOCHTIEF CZ ARCHATT PAMÁTKY") dle důvodové zprávy 3. u k l á d á p o d e p s a t Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne dle bodu 2 usnesení O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu:

4 UR/27/9/2017 Dodatek č. 1 Smlouvy o dílo na realizaci akce Střední odborná škola a Střední odborné učiliště strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Rekonstrukce rozvodů, sociálního zařízení a elektroinstalace 2. s c h v a l u j e uzavření Dodatku č. 1 Smlouvy o dílo č. 2017/02928/OVZI/DSM ze dne na realizaci akce Střední odborná škola a Střední odborné učiliště strojírenské a stavební, Jeseník, Dukelská 1240 Rekonstrukce rozvodů, sociálního zařízení a elektroinstalace uzavřené mezi Olomouckým krajem a PRUMHOR, spol. s r. o., se sídlem Šumperk, Nemocniční 3261/30, PSČ , IČ: , dle důvodové zprávy 3. u k l á d á p o d e p s a t Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne dle bodu 2 usnesení O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: 2.2. UR/27/10/2017 Dodatek č. 2 Smlouvy o dílo na realizaci akce Střední průmyslová škola Přerov, Havlíčkova 2 tělocvična 2. s c h v a l u j e uzavření Dodatku č. 2 Smlouvy o dílo č. 2016/04363/OVZI/DSM ze dne na realizaci akce Střední průmyslová škola Přerov, Havlíčkova 2 tělocvična uzavřené mezi Olomouckým krajem a společností PTÁČEK pozemní stavby s. r. o., se sídlem Kojetín, Podvalí 629, PSČ , IČ: , dle důvodové zprávy 3. u k l á d á p o d e p s a t Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo ze dne dle bodu 2 usnesení O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: 2.3. UR/27/11/2017 Rozhodnutí o poskytnutí dotace projekty spolufinancované z evropských fondů 2. s o u h l a s í se zněním Registrace akce a Rozhodnutí o poskytnutí dotace a se zněním Podmínek Rozhodnutí o poskytnutí dotace pro projekt II/433 Prostějov Mořice dle Přílohy č. 1 a Přílohy č. 2 důvodové zprávy - 4 -

5 3. s o u h l a s í se zněním Registrace akce a Rozhodnutí o poskytnutí dotace a se zněním Podmínek Rozhodnutí o poskytnutí dotace pro projekt Modernizace školních dílen jako centrum odborné přípravy stavební část (Sigmundova střední škola strojírenská, Lutín) dle Přílohy č. 3 a Přílohy č. 4 důvodové zprávy Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: 2.4. UR/27/12/2017 Finanční záležitosti příspěvkové organizace Správa silnic Olomouckého kraje 2. s o u h l a s í se změnou rozpočtu investičních akcí Správy silnic Olomouckého kraje, p. o., dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. s o u h l a s í s prodloužením termínů vyúčtování investičních příspěvků Správě silnic Olomouckého kraje, p. o., dle bodů 2 a 3 důvodové zprávy 4. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana 5. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit změnu rozpočtu investičních akcí Správy silnic Olomouckého kraje, p. o., dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 6. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit prodloužení termínů vyúčtování investičních příspěvků Správě silnic Olomouckého kraje, p. o., dle bodů 2 a 3 důvodové zprávy Předložil: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana Bod programu: 3.1. UR/27/13/2017 Návrh Dodatku č. 23 zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa silnic Olomouckého kraje 2. s o u h l a s í s návrhem Dodatku č. 23 zřizovací listiny Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, se sídlem Lipenská 753/120, Olomouc, IČO: , dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit Dodatek č. 23 zřizovací listiny Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, se sídlem Lipenská 753,120, Olomouc, - 5 -

6 IČO: , dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy, a uložit 2. náměstkovi hejtmana Olomouckého kraje podepsat dodatek Předložil: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana Bod programu: 3.2. UR/27/14/2017 Žádost obce Vikýřovice o spolupráci při přípravě a realizaci projektu Rekonstrukce mostu ev. č s o u h l a s í s uzavřením smlouvy o spolupráci, jejímiž smluvními stranami jsou Olomoucký kraj, IČO: , Jeremenkova 1191/40a, Olomouc, obec Vikýřovice, IČO: , Petrovská 168, Vikýřovice, obec Rapotín, IČO: , Šumperská 775, Rapotín a Povodí Moravy, s. p., IČ: , se sídlem Dřevařská 11, Brno, dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy 3. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit uzavření smlouvy o spolupráci, jejímiž smluvními stranami jsou Olomoucký kraj, IČO: , Jeremenkova 1191/40a, Olomouc, obec Vikýřovice, IČO: , Petrovská 168, Vikýřovice, obec Rapotín, IČO: , Šumperská 775, Rapotín a Povodí Moravy, s. p., IČO: , se sídlem Dřevařská 11, Brno, dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy, a uložit Ladislavu Oklešťkovi, hejtmanovi Olomouckého kraje, podepsat smlouvu o spolupráci Předložil: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana Bod programu: 3.3. UR/27/15/2017 Dodatek č. 8 ke Smlouvě o úhradě protarifovací ztráty vzniklé provozováním železniční osobní dopravy v Integrovaném dopravním systému Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e Dodatek č. 8 ke Smlouvě o úhradě protarifovací ztráty vzniklé provozováním železniční osobní dopravy v Integrovaném dopravním systému Olomouckého kraje, mezi Olomouckým krajem a dopravcem České dráhy, a. s., dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á p o d e p s a t Dodatek č. 8 ke Smlouvě o úhradě protarifovací ztráty vzniklé provozováním železniční osobní dopravy v Integrovaném dopravním systému Olomouckého kraje O: ředitel p. o. Koordinátor Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje - 6 -

7 Předložil: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana Bod programu: 4.1. UR/27/16/2017 Dodatek č. 24 ke Smlouvě o závazku veřejné služby mezi Olomouckým krajem a dopravcem České dráhy, a. s. 2. s c h v a l u j e Dodatek č. 24 ke Smlouvě o závazku veřejné služby v drážní osobní dopravě ve veřejném zájmu na zajištění regionálních dopravních potřeb Olomouckého kraje na období od do , ve znění dodatků č. 1 až 23, s dopravcem České dráhy, a. s., se sídlem nábřeží L. Svobody 1222, Praha 1, IČ: , dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á p o d e p s a t Dodatek č. 24 ke Smlouvě o závazku veřejné služby dle bodu 2 usnesení O: ředitel p. o. Koordinátor Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje Předložil: Ing. Jan Zahradníček, 2. náměstek hejtmana Bod programu: 4.2. UR/27/17/2017 Majetkoprávní záležitosti záměry Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e záměr Olomouckého kraje: 2.1. odprodat část pozemku parc. č ost. pl. o výměře cca 20 m2 v k.ú. Paseka u Šternberka, obec Paseka z vlastnictví Olomouckého kraje, z hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, do vlastnictví ČR Lesů České republiky, s. p., IČ: , za kupní cenu rovnající se ceně stanovené znaleckým posudkem, vyhotoveným v době uzavření řádné kupní smlouvy. V případě, že příjem z odprodeje předmětné nemovitosti bude podléhat dani z přidané hodnoty, bude kupní cena nemovitosti navýšena o příslušnou sazbu DPH. Nejprve bude uzavřena smlouva o budoucí kupní smlouvě. Řádná kupní smlouva bude uzavřena nejpozději do jednoho roku ode dne vydání kolaudačního souhlasu, kterým bude stavba PD Teplička, ř. km 11,300 14,600, Paseka kolaudována. Nabyvatel uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí bezúplatně převést část pozemku parc. č. 88 ost. pl. o výměře 84 m2, dle geometrického plánu č /2017 ze dne pozemek parc. č. 88/4 ost. pl. o výměře 84 m2, v k.ú. Žeravice, obec Přerov z vlastnictví Olomouckého kraje, z hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, do vlastnictví statutárního města Přerova, IČ: Nabyvatel uhradí správní poplatek k návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí

8 2.3. bezúplatně převést pozemky parc. č. 1015/2 ost. pl. o výměře 72 m2, parc. č. 1015/3 ost. pl. o výměře 51 m2, parc. č. 1015/4 ost. pl. o výměře 46 m2, parc. č. 1015/5 ost. pl. o výměře 5 m2 a parc. č. 1015/6 ost. pl. o výměře 3 m2, vše v k.ú. a obci Sudkov, vše z vlastnictví Olomouckého kraje, z hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, do vlastnictví obce Sudkov, IČ: Nabyvatel uhradí správní poplatek spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. 3. u k l á d á zajistit zveřejnění záměru Olomouckého kraje dle bodu návrhu na usnesení O: vedoucí odboru majetkového, právního a správních činností T: u k l á d á informovat žadatele (nabyvatele) o přijatém záměru Olomouckého kraje dle bodu návrhu na usnesení O: vedoucí odboru majetkového, právního a správních činností T: Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 5.1. UR/27/18/2017 Majetkoprávní záležitosti odprodej nemovitého majetku 2. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana 3. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit: 3.1. směnu pozemku parc. č. 466 zast. pl. o výměře 555 m2, jehož součástí je stavba, Šternberk, č.p. 1162, rod. dům, pozemku parc. č. 467/1 zast. pl. o výměře 945 m2, jehož součástí je stavba, Šternberk, č.p. 1161, rod. dům, pozemku parc. č. 467/2 zast. pl. o výměře 30 m2, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., jiná st., pozemku parc. č. 468/1 ost. pl. o výměře m2 a pozemku parc. č. 468/2 zast. p. o výměře 465 m2, jehož součástí je stavba bez č.p./č.e., obč. vyb., vše v k.ú. a obci Šternberk, vše se všemi součástmi a příslušenstvím, vše ve vlastnictví Olomouckého kraje, v hospodaření Vincentina poskytovatele sociálních služeb Šternberk, příspěvkové organizace, za část pozemku parc. č. 2156/3 ost. pl. o výměře m2, dle geometrického plánu č /2015 ze dne pozemek parc. č. 2156/3 ost. pl. o výměře m2, se všemi součástmi a příslušenstvím, zejména s porosty a ploty, vše v k.ú. a obci Šternberk, vše ve vlastnictví města Šternberka, IČ: Město Šternberk uhradí Olomouckému kraji cenový rozdíl směňovaných nemovitostí ve výši Kč. Nabyvatelé uhradí správní poplatek k návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí rovným dílem. Směnná smlouva a smlouva o zřízení věcných břemen vedení inženýrských sítí ve prospěch Olomouckého kraje budou uzavřeny současně

9 3.2. odprodej části pozemku parc. č. 150/6 ost. pl. o výměře 25 m2, dle geometrického plánu č /2017 ze dne pozemek parc. č. 150/23 ost. pl. o výměře 25 m2, v k.ú. Chválkovice, obec Olomouc z vlastnictví Olomouckého kraje, z hospodaření Domova seniorů POHODA Chválkovice, příspěvkové organizace, do vlastnictví pana Zdenka Ambroze za kupní cenu ve výši Kč. Nabyvatel uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 5.2. UR/27/19/2017 Majetkoprávní záležitosti odkoupení nemovitého majetku 2. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana 3. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit: 3.1. odkoupení částí pozemků parc. č. 540/1 orná půda o výměře 4 m2, parc. č. 540/6 orná půda o výměře 389 m2 a parc. č. 540/11 orná půda o výměře 54 m2, dle geometrického plánu č /2016 ze dne pozemek parc. č. 540/114 ost. pl. o výměře 4 m2, pozemek parc. č. 540/115 ost. pl. o výměře 389 m2 a pozemek parc. č. 540/116 ost. pl. o výměře 54 m2, vše v k.ú. a obci Niva, vše z vlastnictví pana Kamila Boudy do vlastnictví Olomouckého kraje, do hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, za kupní cenu v celkové výši Kč. Olomoucký kraj uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek k návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí odkoupení částí pozemků parc. č. 1220/24 orná půda o výměře 88 m2 a parc. č. 1220/26 orná půda o výměře 33 m2, dle geometrického plánu č /2016 ze dne pozemky parc. č. 1220/196 ost. pl. o výměře 88 m2 a parc. č. 1220/194 ost. pl. o výměře 33 m2, vše v k.ú. a obci Pavlovice u Přerova, vše z vlastnictví paní Marie Stiskálkové do vlastnictví Olomouckého kraje, do hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, za kupní cenu celkem ve výši Kč. Olomoucký kraj uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek k návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí odkoupení části pozemku 1220/33 orná půda o výměře 22 m2, dle geometrického plánu č /2016 ze dne pozemek parc. č. 1220/191 ost. pl. o výměře 22 m2 v k.ú. a obci Pavlovice u Přerova z vlastnictví pana Jiřího Kašpárka do vlastnictví Olomouckého kraje, do hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, za kupní cenu ve výši Kč. Olomoucký kraj uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek k návrhu na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí

10 Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 5.3. UR/27/20/2017 Majetkoprávní záležitosti bezúplatné převody nemovitého majetku 2. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana 3. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit: 3.1. uzavření budoucí darovací smlouvy na budoucí bezúplatný převod částí pozemků parc. č. 540/2 ostatní plocha o výměře cca 9 m2, parc. č. 540/60 ostatní plocha o výměře cca 100 m2, oba v k.ú. Neředín, obec Olomouc a částí pozemků parc. č. 389/1 ostatní plocha o výměře cca 83 m2, parc. č. 389/6 ostatní plocha o výměře cca 1 m2, parc. č. 389/25 ostatní plocha o výměře cca 11 m2, parc. č. 389/32 ostatní plocha o výměře cca 218 m2, parc. č. 400 ostatní plocha o výměře cca 25 m2, parc. č. 418/1 ostatní plocha o výměře cca 101 m2, parc. č. 418/3 ostatní plocha o výměře cca 4 m2, parc. č. 419/1 ostatní plocha o výměře cca 38 m2, parc. č. 419/15 ostatní plocha o výměře cca 17 m2, parc. č. 419/23 ostatní plocha o výměře cca 2 m2 a parc. č. 419/9 ostatní plocha o výměře cca 278 m2, vše v k.ú. Topolany u Olomouce, obec Olomouc mezi Olomouckým krajem jako budoucím dárcem a statutárním městem Olomouc, IČ: , jako budoucím obdarovaným. Budoucí darovací smlouva bude obsahovat souhlas se stavbou Cyklostezka Neředín-Topolany na částech předmětných pozemků a ustanovení o ukončení účinnosti smlouvy o budoucí darovací smlouvě č. OMP/BD/167/2006/SD ze dne a smlouvy o budoucí darovací smlouvě č. 2011/03738/OMP/OSB ze dne Řádná darovací smlouva bude uzavřena nejpozději do jednoho roku ode dne vydání kolaudačního souhlasu, kterým bude stavba Cyklostezka Neředín-Topolany kolaudována. Nabyvatel uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek spojený s návrhem na vklad do katastru nemovitostí bezúplatný převod části pozemku parc. č ost. pl. o výměře 8 m2, dle geometrického plánu č /2017 ze dne pozemek parc. č. st. 216/2 zast. pl. o výměře 8 m2, v k.ú. Čunín, obec Konice z vlastnictví Olomouckého kraje, z hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, do vlastnictví města Konice, IČ: Nabyvatel uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí uzavření smlouvy o budoucí darovací smlouvě na bezúplatný převod části pozemku parc. č. 123/11 ost. pl. o výměře 21 m2 v k.ú. Olomouc město, obec Olomouc, mezi Olomouckým krajem jako budoucím dárcem a statutárním městem Olomouc, IČ: , jako budoucím obdarovaným. Řádná darovací smlouva bude uzavřena nejpozději do jednoho roku ode dne vydání

11 kolaudačního souhlasu, kterým bude stavba Pausterova přechod pro pěší kolaudována. Nabyvatel uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 5.4. UR/27/21/2017 Majetkoprávní záležitosti bezúplatná nabytí nemovitého majetku 2. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana 3. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit bezúplatné nabytí části pozemku parc. č. st. 30/2 zast. pl. o výměře 27 m2, dle geometrického plánu č /2017 ze dne pozemek parc. č. 4369/5 ost. pl. o výměře 27 m2 v k.ú. Horní Libina, obec Libina z vlastnictví ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, IČ: , do vlastnictví Olomouckého kraje, do hospodaření Správy silnic Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, za podmínek stanovených Úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových. Nabyvatel uhradí veškeré náklady spojené s převodem vlastnického práva a správní poplatek spojený s návrhem na vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí. Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 5.5. UR/27/22/2017 Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytnutí dotace obci Nemile kanalizace a ČOV Nemile 2. s o u h l a s í s uzavřením Dodatku č. 1 k veřejnoprávní smlouvě č. 2017/02910/OŽPZ/DSM ze dne o poskytnutí dotace na realizaci stavby Kanalizace a ČOV Nemile mezi poskytovatelem Olomouckým krajem a příjemcem obcí Nemile, Nemile 93, Nemile, IČ: , dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á předložit materiál dle bodu 2 usnesení na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit uzavření Dodatku č. 1 k veřejnoprávní smlouvě

12 č. 2017/02906/OŽPZ/DSM ze dne o poskytnutí dotace na realizaci stavby Kanalizace a ČOV Nemile mezi poskytovatelem Olomouckým krajem a příjemcem obcí Nemile, Nemile 93, Nemile, IČ: , dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy a uložit Ing. Milanu Klimešovi, náměstkovi hejtmana, Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytnutí dotace podepsat Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 6.1. UR/27/23/2017 Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytnutí dotace obci Nemile vodovod Lupěné 2. s o u h l a s í s uzavřením Dodatku č. 1 k veřejnoprávní smlouvě č. 2017/02906/OŽPZ/DSM ze dne o poskytnutí dotace na realizaci stavby Vodovod Lupěné mezi poskytovatelem Olomouckým krajem a příjemcem obcí Nemile, Nemile 93, Nemile, IČ: , dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á předložit materiál dle bodu 2 usnesení na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit uzavření Dodatku č. 1 k veřejnoprávní smlouvě č. 2017/02906/OŽPZ/DSM ze dne o poskytnutí dotace na realizaci stavby Vodovod Lupěné mezi poskytovatelem Olomouckým krajem a příjemcem obcí Nemile, Nemile 93, Nemile, IČ: , dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy a uložit Ing. Milanu Klimešovi, náměstkovi hejtmana, Dodatek č. 1 ke smlouvě o poskytnutí dotace podepsat Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 6.2. UR/27/24/2017 Soutěž obcí O keramickou popelnici darovací smlouvy 2. s c h v a l u j e poskytnutí věcného daru 190 kusů speciálních sad sběrných tašek na tříděný odpad (modré tašky na papír, žluté tašky na plasty, zelené tašky na sklo) v hodnotě ,- Kč bez DPH, městům a obcím oceněným v jednotlivých kategoriích soutěže v separaci využitelných složek odpadu O keramickou popelnici dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. s c h v a l u j e uzavření darovacích smluv s příjemci dle bodu 2 usnesení, ve znění dle vzorové darovací smlouvy uvedené v Příloze č. 2 důvodové zprávy

13 4. u k l á d á p o d e p s a t darovací smlouvy dle bodu 3 usnesení O: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Předložil: Ing. Milan Klimeš, náměstek hejtmana Bod programu: 6.3. UR/27/25/2017 Účast Olomouckého kraje v projektu České televize Srdce regionu 2. s o u h l a s í se zapojením Olomouckého kraje do projektu České televize Srdce regionu dle důvodové zprávy 3. s o u h l a s í s uzavřením dohody o spolupráci dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 4. u k l á d á předložit materiál dle bodů 2 a 3 usnesení na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Bc. Pavel Šoltys, DiS., náměstek hejtmana 5. u k l á d á předložit návrh na zajištění finančních prostředků pro uzavření dohody o spolupráci dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana, vedoucí odboru ekonomického 6. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit zapojení Olomouckého kraje do projektu České televize Srdce regionu dle důvodové zprávy 7. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit uzavření dohody o spolupráci dle bodu 3 usnesení a uložit Bc. Pavlu Šoltysovi, DiS., podepsat tuto dohodu Předložil: Bc. Pavel Šoltys, DiS., náměstek hejtmana Bod programu: 7.1. UR/27/26/2017 Dotační program Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I. dodatky ke smlouvám o poskytnutí dotace 2. s c h v a l u j e předměty dodatků ke Smlouvám o poskytnutí dotace v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I. dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. s c h v a l u j e uzavření dodatků ke Smlouvám o poskytnutí dotace v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I. dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy, ve znění dle vzorového dodatku ke smlouvě uvedeného v Příloze č. 2 důvodové zprávy

14 4. u k l á d á p o d e p s a t dodatky dle bodu 3 usnesení O: Bc. Pavel Šoltys, DiS., náměstek hejtmana 5. s o u h l a s í s předměty dodatků ke Smlouvám o poskytnutí dotace v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I. dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy 6. u k l á d á zajistit předložení materiálu dle bodu 5 usnesení na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Bc. Pavel Šoltys, DiS., náměstek hejtmana 7. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit předměty dodatků ke Smlouvám o poskytnutí dotace v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I. se žadateli dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy, schválit uzavření dodatků ke Smlouvám o poskytnutí dotace v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I. se žadateli dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy, ve znění dle vzorového dodatku uvedeného v Příloze č. 3 důvodové zprávy a uložit Bc. Pavlu Šoltysovi, DiS., náměstkovi hejtmana, podepsat dodatky ke Smlouvám o poskytnutí dotace v rámci dotačního programu Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji I. s žadateli dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy Předložil: Bc. Pavel Šoltys, DiS., náměstek hejtmana Bod programu: 7.2. UR/27/27/2017 Financování příspěvkových organizací 2. s c h v a l u j e změny finančních prostředků pro příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem dle bodu A) důvodové zprávy 3. u k l á d á řediteli Střední školy zemědělské, Přerov, Osmek 47, Mgr. Radovanu Rašťákovi, zrušit provádění úklidu dodavatelskou firmou a zajistit provádění úklidu kmenovými zaměstnanci O: ředitel příslušné příspěvkové organizace T: ihned 4. s c h v a l u j e rozšíření účelu použití finančních prostředků pro příspěvkové organizace zřizované Olomouckým krajem dle bodu B) důvodové zprávy 5. s c h v a l u j e změnu názvu akce a rozšíření účelu použití finančních prostředků pro příspěvkovou organizaci zřizovanou Olomouckým krajem dle bodu C) důvodové zprávy 6. s c h v a l u j e změnu závazných ukazatelů u příspěvkových organizací zřizovaných Olomouckým krajem dle bodu D) důvodové zprávy 7. u k l á d á informovat o přijatém usnesení ředitele dotčených organizací O: vedoucí odboru podpory řízení příspěvkových organizací T:

15 Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 8.1. UR/27/28/2017 Změna plánu oprav a investic příspěvkových organizací s c h v a l u j e změny plánu oprav a investic příspěvkových organizací zřizovaných Olomouckým krajem, včetně použití prostředků fondu investic dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á informovat příspěvkové organizace o schválení změn plánu oprav a investic příspěvkových organizací zřizovaných Olomouckým krajem dle bodu 2 usnesení O: vedoucí odboru podpory řízení příspěvkových organizací T: Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 8.2. UR/27/29/2017 Změna doby odpisování dlouhodobého majetku 2. s c h v a l u j e změnu doby odpisování dle Přílohy č u k l á d á informovat o přijatém usnesení ředitele dotčených organizací O: vedoucí odboru podpory řízení příspěvkových organizací T: Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 8.3. UR/27/30/2017 Rady pro kontrolu hospodaření zdravotnických příspěvkových organizací 2. s c h v a l u j e nahrazení zřizovacích listin rad pro kontrolu hospodaření zdravotnických zařízení zřizovaných Olomouckým krajem statuty rad pro kontrolu hospodaření dle důvodové zprávy 3. s c h v a l u j e znění statutů rad pro kontrolu hospodaření Odborného léčebného ústavu Paseka, příspěvkové organizace, Dětského centra Ostrůvek, příspěvkové organizace, Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje, příspěvkové organizace, dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 4. z m o c ň u j e 3. náměstka hejtmana Olomouckého kraje Mgr. Dalibora

16 Horáka k podpisu statutů rad pro kontrolu hospodaření dle bodu 3 usnesení a dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy Předložil: Mgr. Dalibor Horák, 3. náměstek hejtmana Bod programu: 8.4. UR/27/31/2017 Personální záležitosti školství 2. s c h v a l u j e odměny ředitelům školských příspěvkových organizací a zástupkyním statutárního orgánu školských příspěvkových organizací zřizovaných Olomouckým krajem dle bodu A), B) a C) důvodové zprávy a Přílohy č. 1, Přílohy č. 2 a Přílohy č. 3 důvodové zprávy 3. u k l á d á administrativně zajistit přiznání odměn dle bodu 2 usnesení O: vedoucí odboru školství a mládeže T: Předložil: Ladislav Hynek, náměstek hejtmana Bod programu: 9.1. UR/27/32/2017 Rejstřík škol a školských zařízení v působnosti Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e změny v rejstříku škol a školských zařízení zřizovaných Olomouckým krajem dle části A) důvodové zprávy dle stanoviska Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Olomouckého kraje 3. s o u h l a s í s provedením změn dle části B) důvodové zprávy dle stanoviska Výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Olomouckého kraje 4. u k l á d á administrativně zajistit změny v rejstříku škol a školských zařízení dle bodu 2 a 3 usnesení O: vedoucí odboru školství a mládeže T: Předložil: Ladislav Hynek, náměstek hejtmana Bod programu: 9.2. UR/27/33/2017 Financování nostrifikačních zkoušek 2. s c h v a l u j e poskytnutí účelově určeného neinvestičního příspěvku

17 příspěvkovým organizacím zřizovaným Olomouckým krajem dle důvodové zprávy a dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á informovat příspěvkové organizace o poskytnutí neinvestičního příspěvku dle bodu 2 usnesení O: vedoucí odboru školství a mládeže T: ihned Předložil: Ladislav Hynek, náměstek hejtmana Bod programu: 9.3. UR/27/34/2017 Petice za zachování bílého domku Petra Bezruče v Kostelci na Hané 2. b e r e n a v ě d o m í výsledek šetření Petice občanů za zachování bílého domku Petra Bezruče v Kostelci na Hané dle důvodové zprávy a Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. n e v y h o v u j e v ý z v ě v petici, aby Olomoucký kraj přehodnotil svůj záměr nakládání s objektem č. p. 256, na pozemku parc. č. 993/1 v k. ú. Kostelec na Hané ( bílý domek P. Bezruče ) 4. u k l á d á odpovědět zástupci petentů na petici dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy O: Mgr. František Jura, náměstek hejtmana T: Předložil: Mgr. František Jura, náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/35/2017 Žádost o udělení souhlasu s bezúplatným převodem Androva stadionu 2. s o u h l a s í s bezúplatným převodem části rekonstruovaného a modernizovaného zázemí v západní tribuně Androva stadiónu na statutární město Olomouc, dle důvodové zprávy a Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. u k l á d á předložit materiál, dle bodu 2 usnesení, ke schválení Zastupitelstvu Olomouckého kraje O: Mgr. František Jura, náměstek hejtmana T: ZOK d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e udělit souhlas s bezúplatným převodem části rekonstruovaného a modernizovaného zázemí v západní tribuně Androva stadiónu na statutární město Olomouc, dle důvodové zprávy a Přílohy č. 1 důvodové zprávy

18 Předložil: Mgr. František Jura, náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/36/2017 Dotační program ke stabilizaci vybraných zdravotnických nelékařských pracovníků ve směnném provozu v Olomouckém kraji vyhodnocení 2. s o u h l a s í s poskytnutím dotací příjemcům v Dotačním programu ke stabilizaci vybraných zdravotnických nelékařských pracovníků ve směnném provozu v Olomouckém kraji, dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy 3. s o u h l a s í s uzavřením veřejnoprávních smluv o poskytnutí dotací s příjemci, dle bodu 2 usnesení, ve znění dle vzorové veřejnoprávní smlouvy, schválené na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje dne usnesením č. UZ/6/54/ u k l á d á předložit materiál dle bodu 2 a 3 usnesení na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Mgr. Dalibor Horák, 3. náměstek hejtmana T: ZOK d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit poskytnutí dotací příjemcům dle bodu 2 a 3 usnesení, schválit uzavření veřejnoprávních smluv o poskytnutí dotací, uložit Mgr. Daliboru Horákovi, 3. náměstkovi hejtmana, aby podepsal smlouvy o poskytnutí dotací, a zmocnit Radu Olomouckého kraje k provádění změn veřejnoprávních smluv o poskytnutí dotací s výjimkou údajů, schválených Zastupitelstvem Olomouckého kraje 6. s c h v a l u j e poskytnutí účelově určeného příspěvku příspěvkové organizaci zřizované Olomouckým krajem dle důvodové zprávy a dle Přílohy č. 1 důvodové zprávy za podmínky, že Zastupitelstvo Olomouckého kraje schválí vyhodnocení dotačního programu dle bodu 5 usnesení Předložil: Mgr. Dalibor Horák, 3. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/37/2017 Záměr zřízení oddělení hospicové péče v Nemocnici Prostějov 2. s o u h l a s í se záměrem zřízení oddělení hospicové péče v Nemocnici Prostějov 3. u k l á d á předložit Zastupitelstvu Olomouckého kraje záměr dle bodu 2 usnesení

19 O: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje, Mgr. Dalibor Horák, 3. náměstek hejtmana T: ZOK d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit realizaci záměru dle bodu 2 usnesení 5. u k l á d á navrhnout způsob finančního zabezpečení záměru uvedeného v bodě 2 usnesení, pokud bude jeho realizace schválena Zastupitelstvem Olomouckého kraje O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana, vedoucí odboru ekonomického 6. u k l á d á zajistit realizaci záměru uvedeného v bodě 2 usnesení, pokud bude jeho realizace schválena Zastupitelstvem Olomouckého kraje O: vedoucí odboru investic T: Předložil: Mgr. Dalibor Horák, 3. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/38/2017 Vyhodnocení výběrových řízení na realizace veřejných zakázek 2. r o z h o d u j e o výběru vhodné nabídky veřejné zakázky Lékařská pohotovostní služba pro děti a dorost ve městě Jeseník, podané účastníkem Jesenická nemocnice a. s., se sídlem Lipovská 103/39, Jeseník, IČ: , s nabídkovou cenou Kč/rok, dle důvodové zprávy 3. s c h v a l u j e uzavření smlouvy na realizaci veřejné zakázky Lékařská pohotovostní služba pro děti a dorost ve městě Jeseník mezi Olomouckým krajem a účastníkem dle bodu 2 usnesení, dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy 4. r o z h o d u je o výběru vhodné nabídky veřejné zakázky Lékařská pohotovostní služba pro dospělé ve městě Jeseník, podané účastníkem Jesenická nemocnice a. s., se sídlem Lipovská 103/39, Jeseník, IČ: , s nabídkovou cenou Kč/rok, dle důvodové zprávy 5. s c h v a l u j e uzavření smlouvy na realizaci veřejné zakázky Lékařská pohotovostní služba pro dospělé ve městě Jeseník mezi Olomouckým krajem a účastníkem dle bodu 4 usnesení, dle Přílohy č. 4 důvodové zprávy 6. r o z h o d u j e o výběru vhodné nabídky veřejné zakázky Centrální pojištění nemovitého, movitého majetku, vozidel a odpovědnosti Olomouckého kraje a jeho organizací, podané účastníkem Česká pojišťovna a. s., se sídlem Praha 1, Spálená 75/16, PSČ 11304, IČ: , nabídková cena ,00 Kč bez DPH/rok, dle důvodové zprávy 7. s c h v a l u j e uzavření pojistné smlouvy o škodovém pojištění majetku a odpovědnosti podnikatelů pro veřejnou zakázku Centrální pojištění nemovitého, movitého majetku, vozidel a odpovědnosti Olomouckého kraje a jeho organizací, mezi Olomouckým krajem a účastníkem dle bodu

20 6 usnesení, dle Přílohy č. 6 důvodové zprávy 8. s c h v a l u j e uzavření pojistné smlouvy o Kolektivní pojištění odpovědnosti pro veřejnou zakázku Centrální pojištění nemovitého, movitého majetku, vozidel a odpovědnosti Olomouckého kraje a jeho organizací, mezi Olomouckým krajem a účastníkem dle bodu 6 usnesení, dle Přílohy č. 7 důvodové zprávy 9. s c h v a l u j e uzavření pojistné smlouvy o sdruženém pojištění souboru vozidel pro veřejnou zakázku Centrální pojištění nemovitého, movitého majetku, vozidel a odpovědnosti Olomouckého kraje a jeho organizací, mezi Olomouckým krajem a účastníkem dle bodu 6 usnesení, dle Přílohy č. 8 důvodové zprávy 10. u k l á d á p o d e p s a t po marném uplynutí lhůty k podání námitek k průběhu zadávacího řízení smlouvy dle bodu 3, 5, 7, 8 a 9 usnesení O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/39/2017 Vyhodnocení výběrových řízení na realizace veřejných zakázek DODATEK 2. r e v o k u j e své usnesení č. UR/24/41/2017, bod 4 a bod 5 ze dne , dle důvodové zprávy 3. r o z h o d u j e o výběru nabídky veřejné zakázky Projektová dokumentace: SMN a. s. o. z. Nemocnice Šternberk Interní pavilon podané účastníkem Adam Rujbr Architects s. r. o., se sídlem Brno, Lidická 75, PSČ , IČ: , nabídková cena Kč bez DPH, dle důvodové zprávy 4. s c h v a l u j e uzavření smluv na realizaci veřejné zakázky Projektová dokumentace: SMN a. s. o. z. Nemocnice Šternberk Interní pavilon, mezi Olomouckým krajem a uchazečem dle bodu 3 usnesení dle příloh č. 2 a 3 důvodové zprávy 5. u k l á d á p o d e p s a t smlouvy dle bodu 4 usnesení O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/40/2017 Výběrová řízení na zajištění realizací veřejných zakázek 2. s c h v a l u j e uveřejnění předběžného oznámení veřejné zakázky SŠ

21 zemědělská Přerov Modernizace, nákup zemědělské techniky 3. p o v ě ř u j e Ing. Svatavu Špalkovou k podpisu veškeré korespondence týkající se uveřejnění předběžného oznámení veřejné zakázky dle bodu 2 usnesení 4. s c h v a l u j e zadávací podmínky veřejných zakázek: a) Technický automobil pro technické zásahy b) Centrum polytechnické výchovy, Střední škola polytechnická Olomouc, Rooseveltova j m e n u j e personální složení komisí pro otevírání obálek, zvláštních komisí pro posouzení kvalifikace a hodnotících komisí pro zakázky dle bodu 4 písm. a) a b) usnesení 6. p o v ě ř u j e Ing. Svatavu Špalkovou k podpisu veškeré korespondence týkající se veřejných zakázek dle bodu 4 písm. a) a b) usnesení 7. u k l á d á zahájit zadávací řízení na zakázky dle bodu 4 písm. a) a b) usnesení O: vedoucí odboru kancelář ředitele T: Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/41/2017 Vyřazení movitého majetku 2. s c h v a l u j e vyřazení movitého majetku Olomouckého kraje dle důvodové zprávy 3. r o z h o d u j e o svěření movitého majetku do hospodaření příspěvkovým organizacím Olomouckého kraje dle Přílohy č. 2 důvodové zprávy Předložil: Ing. Lubomír Baláš, ředitel Bod programu: UR/27/42/2017 Odměňování členů Zastupitelstva Olomouckého kraje a členů výborů, komisí a zvláštních orgánů 2. s o u h l a s í v souladu s ustanovením 35 odst. 2 písm. q) a s) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), ve znění pozdějších předpisů, s navrženým systémem: a) odměňování neuvolněných členů Zastupitelstva Olomouckého kraje a neuvolněných členů Zastupitelstva Olomouckého kraje, kteří jsou zároveň členy výborů, komisí a zvláštních orgánů podle varianty B dle části I. důvodové zprávy,

22 b) odměňování členů orgánů kraje, kteří nejsou členy Zastupitelstva Olomouckého kraje dle části II. důvodové zprávy, c) poskytování cestovních náhrad členům Zastupitelstva Olomouckého kraje a členům výborů Zastupitelstva Olomouckého kraje, komisí Rady Olomouckého kraje a zvláštních orgánů dle části III. důvodové zprávy, d) poskytnutí příspěvku z fondu sociálních potřeb a z rozpočtu kraje členům Zastupitelstva Olomouckého kraje dle části IV. důvodové zprávy. 3. u k l á d á předložit materiál Odměňování členů Zastupitelstva Olomouckého kraje a členů výborů, komisí a zvláštních orgánů na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana T: ZOK d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e schválit materiál Odměňování členů Zastupitelstva Olomouckého kraje a členů výborů, komisí a zvláštních orgánů Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje, Ing. Lubomír Baláš, ředitel Bod programu: UR/27/43/2017 Prominutí uložených odvodů za porušení rozpočtové kázně 2. p r o m í j í v plné výši odvod finančních prostředků za porušení rozpočtové kázně I a porušení rozpočtové kázně II příspěvkové organizaci Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice, se sídlem Křenovice 8, Kojetín, IČO: , dle bodu č. 1 důvodové zprávy 3. p r o m í j í v plné výši odvod finančních prostředků za porušení rozpočtové kázně I a porušení rozpočtové kázně II příspěvkové organizaci Muzeum a galerie v Prostějově, p. o., se sídlem nám. T. G. Masaryka 21/2, Prostějov, IČO: , dle bodu č. 2 důvodové zprávy 4. n e p r o m í j í v plné výši odvod finančních prostředků za porušení rozpočtové kázně příspěvkové organizaci Gymnázium, Šternberk, Horní náměstí 5, se sídlem Horní náměstí 167/5, Šternberk, IČO: , dle bodu č. 3 důvodové zprávy Předložil: Ing. Lubomír Baláš, ředitel Bod programu: UR/27/44/2017 Vyhodnocení kontrol hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje z oblasti sociální 1. b e r e n a v ě d o m í Vyhodnocení kontrol hospodaření příspěvkových organizací Olomouckého kraje z oblasti sociální dle důvodové zprávy

23 Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje; Ing. Lubomír Baláš, ředitel Bod programu: UR/27/45/2017 Rozpočet Olomouckého kraje 2017 rozpočtové změny 2. s c h v a l u j e rozpočtové změny v Příloze č u k l á d á předložit zprávu na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana, vedoucí odboru ekonomického 4. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e vzít na vědomí rozpočtové změny v Příloze č. 1 Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/46/2017 Rozpočet Olomouckého kraje 2017 čerpání revolvingového úvěru Komerční banky, a. s. 2. s c h v a l u j e žádost č. 4 o čerpání revolvingového úvěru s Komerční bankou, a. s., dle Přílohy č u k l á d á p o d e p s a t žádost č. 4 o čerpání revolvingového úvěru s Komerční bankou, a. s., dle bodu 2 usnesení O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana 4. u k l á d á předložit materiál na zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje O: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana, vedoucí odboru ekonomického 5. d o p o r u č u j e Z a s t u p i t e l s t v u O l o m o u c k é h o k r a j e vzít na vědomí čerpání revolvingového úvěru s Komerční bankou, a. s. Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/47/2017 Zrušení bankovního účtu u České spořitelny, a. s. 2. s c h v a l u j e zrušení běžného účtu u České spořitelny, a. s., dle důvodové zprávy

24 3. u k l á d á p o d e p s a t dohodu o ukončení smlouvy o účtu O: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: UR/27/48/2017 Novace smluv o účtu s Českou spořitelnou, a. s. 2. s o u h l a s í s novací smluv o účtu s Českou spořitelnou, a. s., dle důvodové zprávy 3. s c h v a l u j e vzorovou smlouvu o účtu s Českou spořitelnou, a. s., dle Přílohy č u k l á d á p o d e p s a t smlouvy o účtu s Českou spořitelnou, a. s. O: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Předložil: Mgr. Jiří Zemánek, 1. náměstek hejtmana Bod programu: V Olomouci dne Ladislav Okleštěk hejtman Olomouckého kraje Mgr. Jiří Zemánek 1. náměstek hejtmana

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1. USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 9. 2018 UR/50/1/2018 Program 50. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 50. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 8. 1. 2018 UR/32/1/2018 Program 32. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19. 6. 2017 UR/18/1/2017 Program 18. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 4. 2019 UR/64/1/2019 Program 64. schůze Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e předložený program 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 59. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 59. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 59. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 18. 2. 2019 UR/59/1/2019 Program 59. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 59. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 6. 11. 2012 UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 25. 6. 2018 UR/45/1/2018 Program 45. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 45. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 8. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 18. 12. 2017 UZ/8/1/2017 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e předložený program 8.

Více

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19. 12. 2016 UR/4/1/2016 Program 4. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19.

Více

USNESENÍ z 49. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 49. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 49. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 10. 9. 2018 UR/49/1/2018 Program 49. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 49. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 44. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 44. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 44. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 18. 6. 2018 UR/44/1/2018 Program 44. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 44. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 23. 1. 2017 UR/6/1/2017 Program 6. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 69. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 69. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 69. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 15. 7. 2019 UR/69/1/2019 Program 69. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e upravený program 69. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 9. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 9. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 9. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 13. 2. 2017 UR/9/1/2017 Program 9. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 9. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 13.

Více

USNESENÍ z 29. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 29. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 29. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 27. 11. 2017 UR/29/1/2017 Program 29. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 29. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 20. 8. 2015 UR/75/1/2015 Program 75. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 24. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 24. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 24. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 2. 10. 2017 UR/24/1/2017 Program 24. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 24. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 23. 4. 2018 UZ/10/1/2018 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e upravený program 10.

Více

USNESENÍ z 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 12. 2018 UR/56/1/2018 Program 56. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 56. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 20. 9. 2010 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2010 Odprodej části pozemku v k.ú. a obci Mohelnice

Více

USNESENÍ z 53. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 53. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 53. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 12. 11. 2018 UR/53/1/2018 Program 53. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 53. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 41. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 41. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 41. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 10. 5. 2018 UR/41/1/2018 Program 41. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 41. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

Usnesení č. 26 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 26 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 26 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 12. 10. 2015 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/26/1/2015 Majetkoprávní vypořádání nemovitostí v k.ú. a

Více

USNESENÍ z 21. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 21. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 21. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 28. 8. 2017 UR/21/1/2017 Program 21. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 21. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 3. 6. 2019 UR/66/1/2019 Program 66. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e upravený program 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Usnesení č. 5 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 5 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 5 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 20. 5. 2013 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/5/1/2013 Odprodej částí pozemků v k.ú. Horní Libina z vlastnictví

Více

USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 29. 4. 2019 UZ/15/1/2019 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e předložený program 15.

Více

USNESENÍ z 16. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 16. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 16. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 2. 6. 2017 UR/16/1/2017 Program 16. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 16. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 42. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 42. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 42. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 21. 5. 2018 UR/42/1/2018 Program 42. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 42. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 22. 9. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2014 Uzavření smlouvy o budoucí darovací smlouvě na

Více

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 25. 2. 2019 UZ/14/1/2019 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e upravený program 14.

Více

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 26. 2. 2018 UZ/9/1/2018 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e upravený program 9. zasedání

Více

USNESENÍ z 34. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 34. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 34. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 5. 2. 2018 UR/34/1/2018 Program 34. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 34. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 19. 12. 2016 UZ/2/1/2016 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e předložený

Více

USNESENÍ z 65. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 65. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 65. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 20. 5. 2019 UR/65/1/2019 Program 65. schůze Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e předložený program 65. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 24. 11. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/19/1/2014 Odprodej nebytové jednotky, vymezené v budově,

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19. 2. 2018 UR/35/1/2018 Program 35. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 71. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 71. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 71. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 2. 9. 2019 UR/71/1/2019 Program 71. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e předložený program 71. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 70. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 70. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 70. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 12. 8. 2019 UR/70/1/2019 Program 70. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e předložený program 70. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 43. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 43. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 43. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 4. 6. 2018 UR/43/1/2018 Program 43. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 43. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 55. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 55. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 55. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 10. 12. 2018 UR/55/1/2018 Program 55. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 55. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 48. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 48. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 48. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 27. 8. 2018 UR/48/1/2018 Program 48. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 48. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 24. 6. 2019 UZ/16/1/2019 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 1. s c h v a l u j e upravený program 16.

Více

USNESENÍ z 52. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 52. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 52. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 10. 2018 UR/52/1/2018 Program 52. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 52. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 33. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 33. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 33. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 22. 1. 2018 UR/33/1/2018 Program 33. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 33. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 6. 3. 2017 UR/11/1/2017 Program 11. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 57. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 57. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 57. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 21. 1. 2019 UR/57/1/2019 Program 57. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 57. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 17. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 17. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 17. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 12. 6. 2017 UR/17/1/2017 Program 17. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 17. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 10. 02. 2004 UZ/21/1/2004 A) Zánik mandátu člena Zastupitelstva Olomouckého kraje odstoupení z funkce člena Zastupitelstva Olomouckého

Více

Usnesení č. 12 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 12 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 12 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 3. 3. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/12/1/2014 Bezúplatný převod částí pozemků v k.ú. a obci Kostelec

Více

USNESENÍ z 15. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 15. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 15. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 15. 5. 2017 UR/15/1/2017 Program 15. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 15. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 19. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 19. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 19. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 7. 2017 UR/19/1/2017 Program 19. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 19. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 2. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 2. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 2. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 28. 11. 2016 UR/2/1/2016 Program 2. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 2. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 3. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 3. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 3. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 5. 12. 2016 UR/3/1/2016 Program 3. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 3. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 13. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 13. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 13. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 3. 4. 2017 UR/13/1/2017 Program 13. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 13. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ ze 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 13. 3. 2008 UR/79/1/2008 Program 79. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e program 79. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 13.

Více

USNESENÍ z 8. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 8. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 8. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 6. 2. 2017 UR/8/1/2017 Program 8. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 8. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 24. 6. 2013 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/6/1/2013 Odprodej nemovitostí v k.ú. a obci Prostějov z vlastnictví

Více

USNESENÍ z 67. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 67. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 67. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 6. 2019 UR/67/1/2019 Program 67. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e předložený program 67. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 17. 9. 2018 UZ/12/1/2018 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e předložený program 12.

Více

USNESENÍ z 63. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 63. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 63. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 15. 4. 2019 UR/63/1/2019 Program 63. schůze Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e předložený program 63. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 49. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 49. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 49. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 9. 2014 UR/49/1/2014 Program 49. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 49. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

Usnesení č. 27 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 27 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 27 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 16. 11. 2015 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/27/1/2015 Odprodej spoluvlastnického podílu id. 1/2 k nemovitostem

Více

USNESENÍ z 26. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 26. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 26. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 30. 10. 2017 UR/26/1/2017 Program 26. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 26. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 51. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 51. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 51. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 15. 10. 2018 UR/51/1/2018 Program 51. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 51. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje

USNESENÍ z 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje USNESENÍ z 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 5. 2006 UR/35/1/2006 Program 35. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e program 35. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11.

Více

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013 USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013 UR/11/1/2013 Program 11. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 11. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 31. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 31. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 31. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 18. 12. 2017 UR/31/1/2017 Program 31. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 31. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

Usnesení č. 14 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 14 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 14 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 12. 5. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/14/1/2014 Odprodej části pozemku v k.ú. Drahotuše, obec

Více

USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 27. 2. 2017 UZ/3/1/2017 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e upravený

Více

Usnesení č. 22 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 22 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 22 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 14. 3. 2011 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/22/1/2011 Odprodej nemovitostí v k.ú. a obci Kojetín z vlastnictví

Více

USNESENÍ z 22. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.1.

USNESENÍ z 22. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.1. USNESENÍ z 22. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 9. 2017 UR/22/1/2017 Program 22. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 22. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 14. 2. 2014 UZ/9/1/2014 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e předložený

Více

USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje

USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 24. 4. 2017 UZ/4/1/2017 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e program

Více

USNESENÍ z 81. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/81/2/2012 Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ z 81. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/81/2/2012 Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje USNESENÍ z 81. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 10. 1. 2012 UR/81/1/2012 Program 81. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 81. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 30. 12. 2004 UZ/2/1/2004 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 1. s c h v a l u j e upravený

Více

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 18. 9. 2017 UZ/6/1/2017 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e předložený program 6. zasedání

Více

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 6. 12. 2010 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/19/1/2010 Návrh na změnu postupů při přijímání záměrů Olomouckého

Více

USNESENÍ z 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 24. 4. 2015 UR/66/1/2015 Program 66. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 66. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 30. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 30. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 30. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 12. 2017 UR/30/1/2017 Program 30. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 30. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 14. 8. 2017 UR/20/1/2017 Program 20. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

USNESENÍ z 28. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 28. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 28. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 12. 12. 2013 UR/28/1/2013 Program 28. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 28. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje

USNESENÍ z 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje USNESENÍ z 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 3. 9. 2009 UR/20/1/2009 Program 20. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 20. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 17. 12. 2008 UZ/2/1/2008 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 1. s c h v a l u j e předložený

Více

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 17. 12. 2018 UZ/13/1/2018 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e předložený program 13.

Více

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 9. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 18. 4. 2002 UZ/9/1/2002 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení upraveného programu zasedání UZ/9/2/2002 Kontrola

Více

USNESENÍ ze 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 8. 11. 2011 UR/75/1/2011 Program 75. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 75. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

Usnesení č. 23 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 23 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 23 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 18. 4. 2011 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/23/1/2011 Majetkoprávní vypořádání pozemků v k.ú. a obci

Více

USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 11. 3. 2010 UZ/12/1/2010 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 1. s c h v a l u j e program

Více

USNESENÍ z 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 14. 2. 2013 UR/6/1/2013 Program 6. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 6. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Usnesení č. 3 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 3 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 3 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 18. 3. 2013 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/3/1/2013 Odprodej nemovitostí v k.ú. a obci Lipník nad Bečvou

Více

USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 21. 9. 2012 UZ/26/1/2012 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání s c h v a l u j e předložený

Více

Usnesení č. 16 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 16 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 16 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 18. 8. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/16/1/2014 Vzájemné bezúplatné převody částí pozemků v k.ú.

Více

USNESENÍ z 58. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ z 58. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje USNESENÍ z 58. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 3. 2007 UR/58/1/2007 Program 58. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e program 58. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29.

Více

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 21. 02. 2018 Číslo: 487/22 program zasedání ZM dne 21.02.2018 Číslo:

Více

USNESENÍ ze 14. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ ze 14. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ ze 14. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 24. 5. 2013 UR/14/1/2013 Program 14. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 14. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 17. 10. 2017 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/6/1/2017 Odprodej nemovitostí v k.ú. a obci Hranice z vlastnictví

Více

USNESENÍ z 25. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 25. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 25. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 29. 6. 2012 UZ/25/1/2012 Zahájení, volba pracovních komisí a ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání s c h v a l u j e předložený

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

USNESENÍ ze 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Kontrola plnění usnesení Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 1. 2008 UR/75/1/2008 Program 75. schůze Rady Olomouckého kraje 1. s c h v a l u j e upravený program 75. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více