OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018"

Transkript

1 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka v 19 hodin a přivítala přítomné. Bod č. 1 Zahájení Starostka konstatovala, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce a elektronické úřední desce Obce Jevišovka nejméně sedm dní před konáním zastupitelstva. Starostka konstatovala, že jsou přítomni 4 členové zastupitelstva ( neomluven Pluskal Jan, omluveni Lukáčová Kristýna, Tičer Jan). Zastupitelstvo je usnášeníschopné. Přítomni viz. prezenční listina. Zapisovatelkou byla jmenována Bošiaková Jindřiška. Starostka konstatovala, že zápis z předchozího zastupitelstva byl řádně ověřen a vyložen k nahlédnutí v kanceláři starostky. Starostka navrhla ověřovatele zápisu : p. Smíšek Libor a p. Vago Michal. Nebyl předložen jiný návrh. Usnesení č. 24/1 Zastupitelé obce schvalují ověřovatele zápisu z 24. zasedání zastupitelstva p. Smíška Libora a p. Vagu Michala a zapisovatelku p. Bošiakovou Jindřišku. Starostka přednesla návrh programu zasedání zastupitelstva, který byl pozměněn. Zastupitelstvo Obce Jevišovka schvaluje následující program zasedání zastupitelstva: Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Stavy účtů 4. Zprávy výborů 5. Zpráva o přezkoumání hospodaření za rok Rozpočtové opatření č. 1 a 2/ Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace z JMK 8. Smlouva o zřízení věcného břemene s E.ON 9. Výběr dodavatele Zpevněné plochy a oplocení sběrného biodvoru 10. Výběr dodavatele Vybudování chodníku na hřbitově 11. Půjčky z BFJ 12. Záměr prodeje a pronájmu pozemků 13. Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace pro rok Diskuse 15. Závěr Usnesení č. 24/2 Zastupitelstvo Obce Jevišovka schvaluje program 24. zasedání zastupitelstva. Bod č. 2 Kontrola usnesení Předseda kontrolního výboru p. Smíšek Libor přednesl zprávu kontrolního výboru o splnění usnesení z předchozího zasedání zastupitelstva. Uložené úkoly starostka splnila. Zastupitelstvo obce v souladu s 84 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění bere na vědomí zprávu o kontrole usnesení. Bod č. 3 Stavy účtů Místostarosta seznámil přítomné se stavy běžných účtů a také účtu bytového fondu obce Jevišovka. Zastupitelstvo obce bere zprávu na vědomí.

2 Bod č. 4 Zprávy výborů Předseda finančního výboru p. Michal Vago seznámil přítomné s jednáním finančního výboru dne 16. dubna Zastupitelstvo bere na vědomí zprávu finančního výboru, která je založena v kanceláři starostky. Výbor životního prostředí ani kulturní výbor zprávu nepředložil. Bod č. 5 - Zpráva o přezkoumání hospodaření za rok 2017 Starostka předložila zastupitelům zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření Obce Jevišovka za rok Závěr zprávy je, že nebyly zjištěny chyby a nedostatky v hospodaření. Zastupitelstvo bere na vědomí tuto zprávu. Bod č. 6 - Rozpočtové opatření č. 1/2018 Starostka informovala přítomné o rozpočtovém opatření č. 1/2018, ve kterém se příjmy navyšují o Kč, výdaje zvyšují o částku Kč a financování z rezervy se navyšuje o Kč. Nebyly žádné dotazy ani připomínky. Rozpočtové opatření schválila starostka, zastupitelé berou na vědomí. Rozpočtové opatření č. 2/2018 Rozpočtové opatření č. 2/2018 navyšuje příjmy i výdaje o Kč. Nebyly žádné dotazy ani připomínky. Rozpočtové opatření schválila starostka, zastupitelé berou na vědomí. Bod č. 7 - Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace z JMK Starostka předložila zastupitelům Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK na opravu cyklostezky v roce Dodatek snižuje poskytnutou dotaci na částku Kč, což činí 60 % ze skutečných nákladů Kč. Nebyly dotazy ani připomínky. Usnesení č. 24/3 Zastupitelstvo obce schvaluje Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK na opravu cyklostezky v roce 2017 a pověřuje starostku podpisem Dodatku č. 1. Bod č. 8 - Smlouva o zřízení věcného břemene s E.ON Starostka předložila Smlouvu o zřízení věcného břemen s firmou E.ON na parcelách 1079/1 a 1071, kde bylo uloženo kabelové vedení při přeložce VN v K.Ú. Jevišovka. Smlouva je jednorázově úplatná částkou 5000 Kč + DPH. Nebyly dotazy ani připomínky. Usnesení č. 24/4 Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene č. ZN /001 s firmou E.ON jednorázově úplatnou ve výši 5000 Kč + DPH na pozemku par.č. 1079/1, 1071 v KÚ Jevišovka. Pověřuje starostku podpisem smlouvy. Bod č. 9 - Výběr dodavatele Zpevněné plochy a oplocení sběrného biodvoru Na základě projektu a rozpočtu na akci byli osloveni dodavatelé o předložení cenové nabídky. Rozpočet stavby celkem Kč bez DPH. Drnholecká strojírna nacenila pouze oplocení částka Kč bez DPH Václav Sak, Nový Přerov celou zakázku nacenil na částku Kč bez DPH Pluskal Jan, Jevišovka celou zakázku nacenil na částku Kč bez DPH. Nebyly žádné dotazy ani připomínky. Usnesení č. 24/5 Na základě výběru dodavatele a předložených cenových nabídek zastupitelstvo obce schvaluje dodavatele na Vybudování zpevněné plochy a oplocení sběrného dvoru p. Václava Saka z Nového Přerova s cenovou nabídkou ve výši Kč bez DPH. Strana 2 ( celkem 5 )

3 Bod č Výběr dodavatele Vybudování chodníku na hřbitově Na základě projektu a upraveného rozpočtu akce byli osloveni dodavatelé akce o předložení cenové nabídky. Rozpočet stavby celkem Kč. Pan Lečbych Josef, Jevišovka předložil cenovou nabídku ve výši Kč + DPH Pan Jan Pluskal, Jevišovka předložil cenovou nabídku ve výši Kč + DPH Další nabídky nebyly. Nebyly žádné dotazy ani připomínky. Usnesení č. 24/6 Na základě výběru dodavatele a předložených cenových nabídek zastupitelstvo obce schvaluje dodavatele na Vybudování chodníku na hřbitově p. Jana Pluskala z Jevišovky s cenovou nabídkou ve výši Kč + DPH. Bod č Půjčky z BFJ Na základě žádosti byly projednány půjčky z bytového fondu Jevišovka. Žádost a potřebné doklady předložila p. Markéta Gregorová, Jevišovka č. 109, žádá o půjčku z BFJ ve výši Kč na opravu koupelny. Nebyly žádné dotazy ani připomínky. Usnesení č. 24/7 Na základě žádosti o poskytnutí půjčky z bytového fondu Jevišovka zastupitelstvo obce schvaluje poskytnutí půjčky ve výši Kč p. Markétě Gregorové, Jevišovka 109 a pověřuje starostku sepsáním smlouvy. Další žádost předložila p. Jana Pluskalová, Jevišovka 165 a žádá o půjčku z BFJ ve výši Kč na izolaci proti vodě a opravu koupelny. Nebyly žádné dotazy ani připomínky. Usnesení č. 24/8 Na základě žádosti o poskytnutí půjčky z bytového fondu Jevišovka zastupitelstvo obce schvaluje poskytnutí půjčky ve výši Kč p. Janě Pluskalové, Jevišovka 165 a pověřuje starostku sepsáním smlouvy. Bod č Záměr prodeje a pronájmu pozemků Starostka předložila žádost o směnu pozemků par.č. 244 o výměře 239 m2 za parcelu č. 577/4 o stejné výměře 239 m2. Vago Michal pokud dojde ke směně pozemků, měli bychom odkoupit i další tři pozemky od Jednoty Mikulov, aby vznikla nová parcela. Usnesení č. 24/9 Zastupitelstvo obce schvaluje záměr směny pozemku par.č. 244 o výměře 239 m2 v KÚ Jevišovka. Další žádost o odprodej pozemku se týká par.č. 459, na kterém je evidována stavba o výměře 54 m2 a parcely č. 387/30 o výměře 285 m2. Starostka zahájila jednání se stavebním úřadem o odstranění stavby na par.č. 459, jelikož zde stavba fyzicky není. Nebyly dotazy ani připomínky. Usnesení č. 24/10 Zastupitelstvo obce schvaluje záměr prodeje pozemků parc.č. 459 o výměře 54 m2 a 387/30 o výměře 285 m2 v KÚ Jevišovka. Další žádost se týká pronájmu zemědělské půdy. Firma ZENO s.r.o. Nový Přerov 54 žádá o prodloužení pronájmu parcel, které v současné době užívá na základě nájemní smlouvy ze dne Jedná se o parcely: 1419/ m2 1419/ m m2 strana 3 ( celkem 5 )

4 m m m m m m m m m m2 celkem 182,9205 ha ( m2 ) Zastupitelé byli seznámeni se žádostí uživatele. Nebyly žádné připomínky. Usnesení č. 24/11 Zastupitelstvo obce schvaluje záměr pronájmu- pachtu pozemků od roku par.č.: 1419/ m2 1419/ m m m m m m m m m m m m2 celkem 182,9205 ha ( m2 ) Bod č Veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace pro rok 2018 Starostka předložila návrhy veřejnoprávních smluv o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce. Mimo již schválené příspěvky předložila žádost Mysliveckého spolku Jevišovka o dotaci na dokončení rekonstrukce myslivny ve výši Kč a na výsadbu ovocného sadu Kč. Finanční výbor žádost projednal a navrhuje poskytnutí dotace na dokončení rekonstrukce myslivny a výsadbu řešit nákupem stromků z obecního rozpočtu. Nebyly jiné návrhy ani připomínky. Usnesení č. 24/12 Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č. 1/2018 pro ZO ČZS Vinaři Jevišovka na účelovou dotaci Kč na Košt vína Usnesení č. 24/13 Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č. 2/2018 pro Sdružení občanů chorvatské národnosti v ČR Jevišovka na účelovou dotaci Kč na Kiritof Usnesení č. 24/14 Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č. 3/2018 pro TJ Jevišovka na dotaci Kč na podporu rozvoje sportu v roce Strana 4 ( celkem 5 )

5 Usnesení č. 24/15 Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č. 4/2018 pro TJ Jevišovka na účelovou dotaci Kč na Veloinlinebraní Usnesení č. 24/16 Zastupitelstvo obce schvaluje Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č. 5/2018 pro Myslivecký spolek Jevišovka na účelovou dotaci Kč na Rekonstrukci myslivny Bod č. 14 Diskuse Starostka informovala zastupitele o konečném vyúčtování nákladů na přeložku VN nad lokalitou Nová. Skutečné náklady Kč, uhrazená záloha Kč, rozdíl k vrácení Kč. Starostka informovala o Opatření, které jsme obdrželi z OPŽP pro Revitalizaci LBC 1 Za ořechy. Fond na korekci 10 % z dotace trvá. Přesto na doporučení firmy, která prováděla výběrové řízení, se proti tomuto rozhodnutí Obec odvolá. O výsledku bude starostka opět informovat. Nebyly další příspěvky do diskuse. Bod č. 15 Závěr Starostka poděkovala všem přítomným za účast a popřála dobrou noc. Zápis vyhotoven dne Jindřiškou Bošiakovou. Ing. Patrik Lukáč místostarosta obce Bošiaková Božena starostka obce Ověřovatelé zápisu: Vago Michal Smíšek Libor Strana 5 ( celkem 5 )

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 13. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. srpna 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 13. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. srpna 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 13. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 23. srpna 2016 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 25. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 19. června 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 25. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 19. června 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 25. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 19. června 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 25. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 12. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 7. června 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 12. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 7. června 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 12. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 7. června 2016 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 12. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 23. února 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 10. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 23. února 2016 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 24. 2. 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 3.

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 2.

Více

Z Á P I S Jevišovka 98 z 5. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne

Z Á P I S Jevišovka 98 z 5. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne ! OBEC JEVIŠOVKA Z Á P I S 691 83 Jevišovka 98 z 5. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. 5. 2019 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p. Božena Bošiaková zahájila

Více

Z Á P I S Jevišovka 98 z 1. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne

Z Á P I S Jevišovka 98 z 1. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne ! OBEC JEVIŠOVKA Z Á P I S 691 83 Jevišovka 98 z 1. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 20. 11. 2018 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p. Božena Bošiaková zahájila

Více

Z Á P I S. OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 17. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 25. 3. 2014 www.jevisovka.

Z Á P I S. OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 17. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 25. 3. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 17. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 25. 3. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 18. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 15. 5. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 18. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 15. 5. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 18. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 15. 5. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 14. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 25. října 2016

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 14. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 25. října 2016 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 14. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 25. října 2016 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 14. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 23. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 15. února 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 z 23. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 15. února 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 23. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 15. února 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 23. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Z Á P I S Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne

Z Á P I S Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne ! OBEC JEVIŠOVKA Z Á P I S 691 83 Jevišovka 98 ze 3. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 21. 2. 2019 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p. Božena Bošiaková zahájila

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 9.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 27. 6. 2013 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 9.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 27. 6. 2013 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 9.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 27. 6. 2013 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 9.

Více

691 83 Jevišovka 98 z 3.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 5. 6. 2012 www.jevisovka.cz

691 83 Jevišovka 98 z 3.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 5. 6. 2012 www.jevisovka.cz OBEC JEVIŠOVKA Z Á P I S 691 83 Jevišovka 98 z 3.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 5. 6. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 3 zasedání

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 7.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 7.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 28. 2. 2013 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 7.

Více

Z Á P I S. OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 5. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 26. 5. 2015

Z Á P I S. OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 5. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 26. 5. 2015 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 5. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 26. 5. 2015 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5. zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S Jevišovka 98 ze 6. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne

Z Á P I S Jevišovka 98 ze 6. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne ! OBEC JEVIŠOVKA Z Á P I S 691 83 Jevišovka 98 ze 6. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 18. 6. 2019 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p. Božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V02/2018 24.4.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V02/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 24.4.2018 a informace

Více

691 83 Jevišovka 98 z 1. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 16. 2. 2012 www.jevisovka.cz

691 83 Jevišovka 98 z 1. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 16. 2. 2012 www.jevisovka.cz OBEC JEVIŠOVKA Z Á P I S 691 83 Jevišovka 98 z 1. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 16. 2. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 1.

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 6.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 27. 12. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 6.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 27. 12. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 6.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 27. 12. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 6.

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne 22.3.2016 Čas: 19.1 21.05 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 14. z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 14 z 14. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 22. 3. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Zápis je upraven pro zveřejnění dle zákona na ochranu osobních údajů,

Více

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven.

Zápis. Přítomno: 13 členů ZMČ viz.prezenční listina. Nepřítomno: MVDr.Hunkes Bohumil omluven; Prokeš Martin - omluven. Zápis o průběhu 25. zasedání Zastupitelstva Městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6.10.2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod.

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Přítomni: K. Baka, Ing. J. Bednář, V. Černý, Ing. E. Klašková, V. Mátl,

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích

ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne na Obecním úřadě v Mašovicích ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Mašovice konaného dne 22. 5. 2019 na Obecním úřadě v Mašovicích Starosta obce zahájil 5. zasedání ZO Mašovice v 18.00 hodin a přivítal všechny přítomné.

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 15.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 4. 2. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 15.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 4. 2. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 15.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 4. 2. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 15.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 13. z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 13 z 13. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 12. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 7. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 6/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 11. 09. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 18 00 hod.

Zápis č. 6/2014. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 11. 09. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 18 00 hod. Zápis č. 6/2014 veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 11. 09. 2014 v obřadní síni Městského úřadu v 18 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Jaroslav Taraba, Josef Nešněra, Žofia

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 4.10.2016 v 18:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis z předchozího zasedání zastupitelstva byl ověřen a je uložen k nahlédnutí na úřadu městyse. Proti zápisu nebyly vzneseny žádné námitky.

Zápis z předchozího zasedání zastupitelstva byl ověřen a je uložen k nahlédnutí na úřadu městyse. Proti zápisu nebyly vzneseny žádné námitky. MĚSTYS DRNHOLEC KOSTELNÍ 368, DRNHOLEC 691 83 Z Á P I S z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Drnholec konaného dne 18. září 2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Drnholec Zveřejněna je upravená verze

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC

OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC OBEC KOSTELEC OBECNÍ ÚŘAD KOSTELEC Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Kostelec č. 50/2018 konaného dne 20. prosince 2018 v 17.00 hod. v kanceláři starostky obce Přítomni: Mgr. Jan Strejček,

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

Z á p i s. v restauraci v Libkově.

Z á p i s. v restauraci v Libkově. Obec Libkov 34506 Kdyně Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 28.12.2016 v 19:00 hodin v restauraci v Libkově. Přítomni: Ptlanzer Jan, Černá Barbora, Tauscherová Václava, Trněná

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012

Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 1 Obec Kostice Zápis č. 11 ze zasedání zastupitelstva obce 10. prosince 2012 2 Zápis o průběhu 11. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 10.12.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Z á p i s z 12. jednání zastupitelstva obce Jindřichovice konaného dne v budově základní školy v Jindřichovicích v 17,00 hodin.

Z á p i s z 12. jednání zastupitelstva obce Jindřichovice konaného dne v budově základní školy v Jindřichovicích v 17,00 hodin. Z á p i s z 12. jednání zastupitelstva obce Jindřichovice konaného dne 23.6.2016 v budově základní školy v Jindřichovicích v 17,00 hodin. Přítomni: Martina Majdáková, Ing. Jiří Németh, Bc. Jan Sebján,

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13.4. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 30. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 8. 4. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 30. zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více