U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané"

Transkript

1 U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané RM Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k RM Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů technického odboru ke dni RM Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů správního odboru ke dni RM Rada města Letovice schvaluje čerpání investičního fondu příspěvkové organizace Základní škola Letovice se sídlem Letovice, Komenského 902/5, ve výši ,- Kč na úhradu nákladů na provedení akustických úprav tělocvičny RM Rada města Letovice bere na vědomí navýšení ceníku stravného Mateřské školy Letovice, příspěvkové organizace, Komenského 671/11, Letovice, od RM Rada města Letovice bere na vědomí navýšení ceníku stravného Mateřské školy Letovice, příspěvkové organizace, Třebětínská 28/19, Letovice, od RM Rada města Letovice schvaluje Mateřské škole Letovice, příspěvkové organizaci, Komenského 671/11, Letovice, vyřazení majetku z evidence z důvodu výměny za nový, dle předložené dokumentace RM Rada města Letovice schvaluje přijetí dotace a podepsání Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK, Žerotínovo nám 449/3, Brno, zastoupené JUDr. Bohumilem Šimkem, program Individuální dotace JMK 2019, na projekt: "Pořízení termokamery pro hasiče", ve výši ,- Kč RM Rada města Letovice schvaluje přijetí dotace a podepsání Smlouvy č o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí České republiky, Kaplanova 1931/1, Praha 11, zastoupený Ing. Petrem Valdmanem na akci "Průzkum zdroje podzemních vod pro obec Letovice, městská část Kladoruby" ve výši ,- Kč RM Rada města Letovice schvaluje čerpání investičního fondu příspěvkové organizace Technické služby Letovice, ve výši ,- Kč na úhradu nákladů na pořízení klimatizace.

2 2019-RM Rada města Letovice schvaluje přijetí finančního daru a Darovací smlouvu ve výši ,- Kč od TYLEX Letovice, a.s., Brněnská 20/3, Letovice, IČ , zastoupená JUDr. Josefem Novákem, na úhradu výdajů souvisejících s přípravou a organizací akce Festival 3+1, dle vzorové smlouvy RM Rada města Letovice schvaluje přijetí finančního daru a Darovací smlouvu ve výši 5.000,- Kč od Letoplast Letovice, s.r.o., Pražská 258, Letovice, IČ , zastoupená Tomem Soete, na úhradu výdajů souvisejících s přípravou a organizací akce Festival 3+1, dle vzorové smlouvy RM Rada města Letovice schvaluje přijetí finančního daru a Darovací smlouvu ve výši 5.000,- Kč od Střechy Janků s.r.o., Bezručova 5, Letovice, IČ , na úhradu výdajů souvisejících s přípravou a organizací akce Festival 3+1, dle vzorové smlouvy RM Rada města Letovice schvaluje přijetí dotace a podepsání Smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu JMK, Žerotínovo nám 449/3, Brno, zastoupené JUDr. Bohumilem Šimkem, na projekt: Udržování čistoty cyklistických komunikací v roce 2019: Zboněk po hranici katastru Svitávka, okolí okružní křižovatky, U Královce - Rybníky, Podlesí - zastávka ČD ve výši ,- Kč RM Rada města Letovice schvaluje čerpání rozpočtu na zajištění hudební produkce na akci Festival 3+1 v celkové výši ,- Kč dle předložených smluv RM Rada města Letovice schvaluje změnu Ceníku Technických služeb Letovice, příspěvková organizace, Česká 17, Letovice, od , dle přílohy RM Rada města Letovice schvaluje Smlouvu o výpůjčce s Centrem sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, IČ: , na vozidla Škoda Octavia, dle přiloženého materiálu RM Rada města Letovice bere na vědomí stav akcí města k RM Rada města Letovice schvaluje jako dodavatele díla "Restaurátorská obnova památného kříže u kláštera" Michaelu Mrázovou, Skalička 27, Tišnov, IČ: , za cenu ,- Kč včetně DPH RM Rada města Letovice schvaluje znění smlouvy s dodavatelem Michaelou Mrázovou, Skalička 27, Tišnov, IČ: , na dílo " Restaurátorská obnova památného kříže u kláštera " za cenu ,- Kč včetně DPH a pověřuje starostu jejím podpisem RM Rada města Letovice schvaluje jako dodavatele díla "Oprava kapličky Meziříčko" Zdeňka Tomana, Meziříčko 66, Letovice, IČ: , za cenu ,10 Kč včetně DPH.

3 2019-RM Rada města Letovice schvaluje znění smlouvy s dodavatelem Zdeňkem Tomanem, Meziříčko 66, Letovice, IČ: , na dílo " Oprava kapličky Meziříčko" za cenu ,10 Kč včetně DPH a pověřuje starostu jejím podpisem RM Rada města Letovice schvaluje jako dodavatele díla "Oprava komunikace v Meziříčku" Zdeňka Tomana, Meziříčko 66, Letovice, IČ: , za cenu ,- Kč včetně DPH RM Rada města Letovice schvaluje znění smlouvy s dodavatelem Zdeňkem Tomanem, Meziříčko 66, Letovice, IČ: , na dílo "Oprava komunikace v Meziříčku" za cenu ,- Kč včetně DPH a pověřuje starostu jejím podpisem RM Rada města Letovice schvaluje rozpočtové opatření č. 16/2019, které upravuje schválený -na straně rozpočtu příjmů zvýšení o ,- Kč, odd 00,36 - na straně rozpočtu výdajů zvýšení o ,- Kč, odd 33, RM Rada města Letovice schvaluje rozpočtové opatření č. 17/2019, které upravuje schválený - na straně rozpočtu výdajů navýšení o ,- Kč u odd. 61, 43 - na straně rozpočtu financování snížení o ,- Kč u odd RM Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit rozpočtové opatření č. 18/2019, které upravuje schválený - na straně rozpočtu výdajů navýšení o ,- Kč u odd 36,55 - na straně rozpočtu financování snížení o ,- Kč u odd RM Rada města Letovice bere na vědomí vývoj daňových příjmů za 1-6/2019, dle předložené dokumentace RM Rada města Letovice schvaluje rozpočtové opatření č. 19/2019, které upravuje schválený - na straně rozpočtu příjmů navýšení o ,- Kč u odd. 61,33 - na straně rozpočtu výdajů navýšení o ,- Kč u odd. 61,23,33 - na straně rozpočtu financování snížení o 500,- Kč u odd RM Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru požádat OV Dolní Smržov o zdůvodnění záporného stanoviska k záměru prodeje p.č. 246/3 v k.ú. Dolní Smržov, a bytové družstvo ke zdůvodnění záměru vykoupení pozemku.

4 2019-RM Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit Smlouvu kupní na koupi nemovitostí zapsaných na listě vlastnictví č pro obec a katastrální území Letovice, tedy pozemku p.č. 1628/1 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 2011 m2, jehož součástí je stavba bez čp/če (způsob využití průmyslový objekt), pozemku p.č. 1628/2 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 414 m2, jehož součástí je stavba č.p (způsob využití výroba), pozemku p.č. 1628/3 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 27 m2, jehož součástí je stavba be z čp/če (způsob využití průmyslový objekt), pozemku p.č. 1628/4 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 622 m 2, jehož součástí je stavba bez čp/če (způsob využití průmyslový objekt), pozemku p.č zastavěná plocha a nádvoří o výměře 825 m2, jehož součástí je stavba č.p (způsob využití průmyslový objekt) a pozemku p.č. 1630/1 ostatní plocha o výměře 3469 m2 za částku ,- Kč s DPH a Smlouvu o úschově se společností BIGSPEKTRA s.r.o., Českobratrská 1068/1b, Letovice, IČ , dle přiložených smluv RM Rada města Letovice schvaluje vyhlášení záměru pachtu pozemků p.č. 679/4, 679/5, 760/9 v k.ú. Novičí a p.č. 338/3 v k.ú. Chlum u Letovic RM Rada města Letovice schvaluje vyhlásit záměr prodeje pozemku p.č. st. 178 a části pozemku p.č. 88/3 v k.ú. Třebětín u Letovic RM Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru vyzvat p. Pospíšila k odkupu pozemku v lokalitě ul. Na Čvrtkách RM Rada města Letovice schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene č. PV /001 se společností E.ON Distribuce, a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice 7, PSČ , IČ "Letovice, V Zahradách, kab. NN Šparlinek" týkající se pozemků p.č. 1346/1, 1659 a 1677/1 v k.ú. Letovice za cenu 7.200,- Kč bez DPH, dle přiložené smlouvy RM Rada města Letovice schvaluje Smlouvu o zřízení služebnosti se společností Česká telekomunikační infrastruktura a.s., Olšanská 6, Praha 3, PSČ , IČ týkající se pozemku p.č. 338/3 v k.ú. Chlum u Letovic za cenu 1360,- Kč bez DPH, dle přiložené smlouvy RM Rada města Letovice schvaluje Plán schůzí rady města a zastupitelstva města na II. pololetí roku RM Rada města Letovice schvaluje veřejnoprávní smlouvu na zajištění výkonu veškeré přenesené působnosti svěřeném obecním úřadům zákonem č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, ve znění pozdějších předpisů, s městem Boskovice, Masarykovo nám. 4/2, Boskovice, dle předloženého materiálu.

5 2019-RM Rada města Letovice schvaluje předloženou Smlouvu o dílo s firmou TRANSCONSULT s.r.o., Hradec Králové, na zpracování technické studie v podrobnosti DÚR akce Cyklostezka Letovice Skrchov RM Rada města Letovice schvaluje finanční dar a darovací smlouvu ve výši ,- Kč Ing. arch. Ivě Tomkové, bytem Letovice, A. Krejčího 4, na projekt Táhni s kachnou 2019, dle vzorové smlouvy RM Rada města Letovice ukládá starostovi a místostarostovi zajistit oponenturu nabídky nových webových stránek města RM Rada města Letovice schvaluje uzavřít Dohodu o užívání Městských lázní v Boskovicích se Službami Boskovice, s. r. o., zastoupenými Mgr. Milanem Stryou, se sídlem Boskovice, U Lázní 2063/3, PSČ , IČ , na užívání areálu městských lázní za účelem plavání občanů města Letovice každou sobotu od 13,30 do 15,00 hodin v období od do , dle předložené dokumentace RM Rada města Letovice ukládá technickému odboru prověřit u DI Policie ČR možnost umístění průběžného značení zákaz stání před budovou ČD na ul. Nádražní RM Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru ve spolupráci se správním odborem zveřejnit termíny plavání ve Zpravodaji a městském rozhlase RM Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru zajistit uzavření dohody na pronájem městských lázní Boskovice.

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané 09. 10. 2018 2018-RM-93-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 9.10. 2018. 2018-RM-93-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 28. 08. 2019 2019-RM-16-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 28. 8. 2019. 2019-RM-16-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané 19. 09. 2017 2017-RM-70-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 19. 9. 2017. 2017-RM-70-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané 29. 11. 2016 2016-RM-53-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 29. 11. 2016. 2016-RM-53-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané 20. 12. 2016 2016-RM-55-1 Rada města schvaluje přijetí hmotného daru v hodnotě 500,- Kč Centrem sociálních služeb města Letovice, se sídlem J. Haška

Více

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané 24. 08. 2017 2017-RM-69-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů tajemnice MěÚ k 24. 8. 2017. 2017-RM-69-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané 19. 12. 2018 2018-RM-3-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 19. 12. 2018. 2018-RM-3-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2018 2018-RM-82-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 20. 3. 2018. 2018-RM-82-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané 27. 10. 2015 2015-RM-26-1 Rada města bere na vědomí stav prováděných oprav na opěrné zdi komunikace k Zámku Letovice. 2015-RM-26-2 Rada města doporučuje

Více

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2019 2019-RM-8-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 4. 2019. 2019-RM-8-02 Rada města Letovice bere na

Více

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané 09. 08. 2016 2016-RM-44-1 Rada města schvaluje odprodej ozvučovací rampy SDH Lazinov, zastoupenému Petrem Ondříčkem, se sídlem Lazinov 137, za cenu

Více

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané 19. 06. 2018 2018-RM-86-1 Rada města schvaluje firmě TENA REAL s.r.o., Letovice, průjezd ke stavbě v ul. Zámecká prostorem zámeckého parku vozidly

Více

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané 25. 08. 2015 2015-RM-20-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru uložených k termínu RM 25. 8. 2015. 2015-RM-20-2 Rada města bere

Více

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 02. 06. 2015 2015-RM-16-1 Rada města schvaluje úpravu usnesení č. 2015-RM-13-8 ze schůze RM Letovice z 9. 4. 2015 do usnesení bude doplněno slovo

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Štramberka P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 47. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 30.5.2017 875/47/RM/2017 Závěrečný účet města za rok 2016 a schválení účetní závěrky za rok 2016

Více

U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané

U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané 20. 02. 2019 2019-RM-6-01 Rada města Letovice schvaluje program dnešní schůze rady města. 2019-RM-6-02 Rada města Letovice bere na vědomí Zprávu Policie

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané 24. 05. 2016 2016-RM-39-1 Rada města bere na vědomí zprávu o postupu řešení přípravy zbudování autobusových zastávek v lokalitě "Písečná". 2016-RM-39-2

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Holešova, která se konala

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Holešova, která se konala P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Holešova, která se konala 10.09.2019 374/20/RM/2019 Změna rozpočtu - rozpočtové opatření Rady města Holešova 9/2019 změnu rozpočtu - rozpočtové opatření

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do

Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne plnění úkolů Zastupitelstva města Šternberka za období od do Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Číslo: 1848/52 Usnesení 52. schůze Rady města Šternberka ze dne 15. 05. 2017 program schůze dne 15.05.2017 Číslo: 1849/52 plnění

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. února 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 21/2017 při výkonu funkce jediného společníka společnosti Správa majetku Kynšperk nad Ohří, spol.

Více

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané 22. 3. 2016 2016-RM-36-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 22. 3. 2016. 2016-RM-36-2 Rada města bere na vědomí

Více

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne

. VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne . VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 49 konané dne 10. 10. 2016 Usnesení č. 913/16 RM uzavření dodatků ke Smlouvám o nájmech bytů zvláštního určení, na dobu určitou od 1. 1. 2017 do 31.

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne

Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne Výpis usnesení z 3. schůze Rady města Moravské Budějovice ze dne 11. 12. 2018 1 Uzavření dodatku ke Smlouvě o nájmu bytu se stávajícími nájemníky doba určitá RM-3/2018/1 Rada města Moravské Budějovice

Více

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Letovice konané 10. 3. 2015 2015-RM-10-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 10. 3. 2015. 2015-RM-10-2 Rada města bere na vědomí

Více

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 09/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 08.08.2018 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Ing. Kamil Ferda Ing. Jan Trecha Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin

Více

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2019 2019-RM-7-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 20. 3. 2019. 2019-RM-7-02 Rada města Letovice bere

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 28. února 2018

U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 28. února 2018 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva města Kynšperk nad Ohří konaného dne 28. února 2018 č. ZM 2/2018 u p r a v e n á v e r z e a) změnu rozpočtu na rok 2017 rozpočtové opatření č. 7. Rozpočtové

Více

U S N E S E N Í. Město Lomnice nad Popelkou. z 9. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne

U S N E S E N Í. Město Lomnice nad Popelkou. z 9. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne 4. 3. 2019 57 / 19 / RM uzavření Smlouvy o zajištění provozu stomatologické praxe na poliklinice v Lomnici

Více

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 03. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výměna oken v bytovém domě č.p. 143

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané 02. 02. 2016 2016-RM-34-1 Rada města schvaluje Organizační řád MKS Letovice s nabytím účinnosti a planosti ode dne 1. 3. 2016. 2016-RM-34-2 Rada

Více

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané 01. 03. 2016 2016-RM-35-1 Rada města neschvaluje poskytnutí dotace p. [osobní údaj odstraněn], na stavební úpravy z důvodu nestabilního svahu, který

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 271/2017 uzavření Smlouvy o dílo s panem Petrem Troníčkem, Do Zátiší 24, 350 02 Cheb, IČ 46827765,

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 04/2016 ze dne 20. 10. 2016 Usnesení č. 040/16-Z04 ze dne 20. 10. 2016: v souladu s 94 odst. 1 a v souladu s 102 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 20. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. července 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané 06. 09. 2016 2016-RM-45-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 6. 9. 2016. 2016-RM-45-2 Rada města bere na vědomí

Více

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 60. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.01.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 2194/R/090117: předložený

Více

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 05.09.2018 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Zdeněk Gürtler, Ing. Tomáš Kupka, Bc. Hana Nevrlá, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. května 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. května 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 13. května 2015 č. 124 u p r a v e n á v e r z e a) výjimku ze směrnice č. 7/2011 Města Kynšperk nad Ohří ze dne 18.04.2011, čl. 2 a čl. 3 o Používání

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 127. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 2.5.2018 2617/127/RM/2018 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne

. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne . ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 52 konané dne 21. 11. 2016 Usnesení č. 991/16 RM uzavření dodatků ke smlouvám o nájmech bytů, na dobu určitou od 1. 1. 2017 do 31. 12.

Více

U S N E S E N Í. 67. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 67. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 67. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 9. 5. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, PhDr. Mgr. Vítězslav Štefl

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

SOUBOR USNESENÍ z 15. zasedání zastupitelstva města Lomnice nad Lužnicí konaného dne v hodin v budově Lomničanu (čp.

SOUBOR USNESENÍ z 15. zasedání zastupitelstva města Lomnice nad Lužnicí konaného dne v hodin v budově Lomničanu (čp. SOUBOR USNESENÍ z 15. zasedání zastupitelstva města Lomnice nad Lužnicí konaného dne 09.03.2017 v 18.00 hodin v budově Lomničanu (čp. 348) Návrh programu: 1. Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 2.

Více

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018

Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Usnesení 94. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. srpna 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1811/94/18 1) schvaluje program 94. schůze rady

Více

Usnesení 2. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 2. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 2. schůze Rady města Šternberka ze dne 10.12.2014 Číslo: 57/2 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 10.12.2014 Číslo: 58/2 Zodpovídá: SMM Termín: 31.01.2015 že Nájemní smlouva

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 20. listopadu 2017

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 20. listopadu 2017 č. 1088 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o pronájmu vývěsní skřínky č. 3/II, umístěné na vnější zdi krytu, stavby občanské vybavenosti na pozemku stpč. 2910 v Pražského ulici v České Třebové, mezi

Více

U S N E S E N Í č. 12 z 12. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 26. 5. 2015

U S N E S E N Í č. 12 z 12. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 26. 5. 2015 U S N E S E N Í č. 12 z 12. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 26. 5. 2015 I. Rada města schvaluje: - zapisovatele: Ing. Pavla Vavřinu - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 18. 3. 2019 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 6/5.1/2019 Revokuje: UR 1/3/2018 ze dne 31. 10. 2018 uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 2212/2014 spisová značka 2196/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 106. zasedání dne 14. května 2014 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 1 0 6 / 1

Více

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů. USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 29.03.2017 22/1/17. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 1. zasedání ZMě. 23/2/17. ZMě schvaluje program 2. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Usnesení č.58/ ,00 Kč

Usnesení č.58/ ,00 Kč Usnesení č.58/2018 Rada města Konice dne 18.06.2018: 1. Rada města Konice bere na vědomí prázdninový provoz Mateřské školy Konice. 2. Rada města Konice ukládá MPO zařadit opravu cesty vedoucí k č.p. 32,

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103)

U S N E S E N Í. 6. Návrh na přijetí (obnovení) kontokorentního úvěru od České spořitelny a.s. (tisk Z/103) 1 U S N E S E N Í z 13. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 27. září 2016 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 31. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 31. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 31. května 2017 č. RM 137/2017 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří a) projednat a vzít na vědomí žádost

Více

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 19.04.2017 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Zdeněk Gürtler, Ing. Tomáš Kupka, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS., Ing. Petr Urbanec, Mgr.

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů. Informace o přijatých USNESENÍCH z 24. schůze RADY MĚSTA JIŘÍKOVA konané dne 17. června 2019

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 89. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 89. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 89. schůze Rady města Slavičína konané dne 17.12.2013 Usnesení č. 89/1582/13 Dodatek č. 9 ke smlouvě o hypotečním úvěru mezi BDC Slavičín a KB a.s. s o u h l a s í s uzavřením

Více

Rada obce Usnesením č. 10/84 souhlasí s čerpáním prostředků na žáka dle návrhů předložených řediteli PO.

Rada obce Usnesením č. 10/84 souhlasí s čerpáním prostředků na žáka dle návrhů předložených řediteli PO. OBEC Mosty u Jablunkova USNESENÍ z 10. schůze Rady obce Mosty u Jablunkova konané dne 18.02.2019 Usnesením č. 10/82 schvaluje pořad 10. schůze rady obce. Usnesením č. 10/83 rozhodla schválit rozpočtové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 5 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Hostinné, konané dne 16.07.2019 299/19/RM/2019 Schválení programu 19. schůze RM program 19. schůze: 1. Schválení programu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 90. řádné schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 24.9.2014 1394/90/RM/2014 Zpráva o připravenosti ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977, okres Vyškov na školní rok

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze XXIV. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 18.09.2014 Usnesení č. 1/XXIV/14: ZM schvaluje program zasedání: I. Zahájení II. Sdělení

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

U S N E S E N Í č. 21 z 21. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 21.11.2011

U S N E S E N Í č. 21 z 21. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 21.11.2011 U S N E S E N Í č. 21 z 21. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 21.11.2011 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Ing. Pavla Vavřinu, Lucii Vyžrálkovou - rozpravu ke každému bodu programu

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 01.04.2019 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Zdeněk Kuncl, Ing. Bohumil Petrášek, JUDr. Tomáš Samek, Ing. Petr Samek Ing. Jan Tůma, MPA, tajemník Ing.

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 26.09.2018 168/6/18. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 5. zasedání ZMě ze dne 28.06.2018. 169/6/18. ZMě schvaluje program 6. zasedání

Více

USNESENÍ. Doplnění programu delegování zástupce na valnou hromadu EKO SKLÁDKY

USNESENÍ. Doplnění programu delegování zástupce na valnou hromadu EKO SKLÁDKY USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 12. 6. 2019 od 19:00 hodin Určení ověřovatelů zápisu (dle 95 odst. 1 zák. o obcích) a zapisovatele Zastupitelstvo města Nová Včelnice

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zvěřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně údajů, v platném znění USNESENÍ Z 25. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV

Více