MEMORIÁL MISTRA JANA HUSA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MEMORIÁL MISTRA JANA HUSA"

Transkript

1 MEMORIÁL MISTRA JANA HUSA STREETBALL CUP 15. ročník NABÍDKA reklamního partnerství sportovní AKCE

2 Úvodní slovo / nabídka partnerství Vážení přátelé, dovolte nám, abychom Vás oslovili s nabídkou na pozici sponzora streetballového turnaje Memoriálu Mistra Jana Husa, největší akce svého druhu ve východních Čechách. Pro zajištění důstojného fungování a konkurenceschopnosti turnaje i mimo východočeský region již nestačí jen nadšení hráčů, organizátorů a příchozích fanoušků. Náročnou cestu k úspěšnému trvání není žádná sportovní akce či subjekt schopen realizovat pouze vlastními silami, proto se snažíme zajistit podporu, která bude směřovat k rozvoji sportovní činnosti našeho turnaje. Rovněž usilujeme o zvýšení povědomí a budování dobrého jména východočeského regionu, města Česká Třebová a místního sportu. Rádi bychom vytvořili všestranně prospěšný projekt a dosáhli spokojenosti na straně organizátorů, široké veřejnosti, obchodního partnera a sponzora i všech zúčastněných fanoušků Memoriálu Mistra Jana Husa. V tomto materiálu bychom Vám rádi přiblížili možnosti účasti na naší akci. Prosíme o pár minut Vašeho času a zvážení možností podpory, která by nám jistě pomohla dostat tento turnaj na tu nejvyšší úroveň. Věříme, že celkový přinos bude v rozmanitých podobách i Vašim uspokojením. Představujeme Vám streetballový turnaj Memoriál Mistra Jana Husa. Na budoucí spolupráci se těší... Mgr. Marek Trejtnar a Mikuláš Dylowicz Organizátoři turnaje

3 Sponzoring a PR / cesta k úspěchu Public relations (vztahy s veřejností) Na rozdíl od reklamy a podpory prodeje se v případě public relations jedná o komunikaci, jejímž prvotním cílem není zvýšit prodej výrobků nebo služeb. Snaží se u svých zákazníků vytvořit příznivé vztahy, představy a image, které determinují jejich budoucí chování. Sponzoring (partnerství projektu) Sponzorovaná událost, která je u veřejnosti oblíbená a vyhledávaná, vyvolává zájem médií. Výsledkem je publicita, která pomáhá budovat pozici značky a přináší společnosti značné výhody v porovnání s konkurencí. Účastníci akcí (projektů) si odnášejí zážitky, které jsou zapsány v jejich mysli a podvědomí spolu s logy partnerů. Vytvářejí se tak emocionální vazby, které vedou k věrnosti zákazníků a partnerů. V rámci komunikačních strategií se stále více objevuje sponzoring jako prostředek k potkání se s cílovou skupinou tam, kde tráví volný čas, relaxuje anebo jinak sdílí své emoce. Sport jako oblast společenské činnosti pojící se se zábavou významně předbíhá jiné oblasti. Nabízí specifika, která přitahují zákazníky, firmy i jednotlivce. Sponzoring by měl souznít s cílovou skupinou a ladit se strategií značky. Klíčovou roli hrají dlouhodobost a exkluzivita projektu.

4 Představení turnaje Memoriál Mistra Jana Husa Streetballový turnaj Memoriál Mistra Jana Husa navazuje na bohatou tradici basketbalu ve městě Česká Třebová. Počátky turnaje spadají již do roku 1995, kdy velká popularita streetballu vyústila v uskutečnění celodenního klání. Pod vedením zakladetele Milana Škopa se každou první prázdinovou sobotu turnaj odehrával v prostorách sportovního arálu ZŠ Ústecká v letech Pravidelně se sem sjíždělo okolo 80 streetballistů z celé republiky, čímž se turnaj dostal do podvědomí basketbalových nadšenců. Převážně zde hrála družstva z východočeského regionu, přesto zde bylo v této době možno spatřit sportovce z Brna, Plzně, Jihlavy, Prahy, ale také ze slovenské Žiliny. Po završení 10. ročníku musel být turnaj z organizačních a rodinných důvodů přerušen. Nová éra Memoriálu se začala psát v roce 2008, kdy v pořadí 11. ročník navázal na předchozí úspěšnou tradici. Přes 80 hrajících streetballistů bylo důkazem, že i po delší pauze turnaj neztratil na své popularitě. Během následujících let byla účast podobná až vše vyvrcholilo, zatím posledním, 14. ročníkem v roce 2011, kdy do České Třebové přijelo změřit své síly celkem 24 týmů a přes 100 hráčů. Kvůli omezené kapacitě čtyř hracích košů a hracímu systému jsme museli odřeknout spoustu dalších týmů, které na turnaji chtěly startovat. Během těchto posledních 5-ti let se do našeho města sjížděli basketbalisté z celé České republiky. Kromě celých východních Čech (Hradec Králové, Pardubice, Trutnov, Náchod, Rychnov nad Kněžnou a další) se na turnaji objevili hráči i z Prahy, Nymburka, Olomouce, Brna, Přerova, Bystřice nad Pernštýnem či Znojma. Turnaj si získal oblibu i tím, že se ho může zúčastnit opravdu každý. Velkým lákadlem se tak stala šance poměřit své síly s několika ligovými hráči, kteří si pravidelně k nám najdou cestu. Namátkou: Lukáš Kotas reprezentant ČR/USK Praha/Pardubice, Luboš Moravec - Pardubice/USK/Svitavy, Jiří Jelínek - Pardubice/Kolín, Otakar Marek Pardubice, Lukáš Houser - Děčín nebo Kateřina Křížová reprezentace ČR/Hradec Králové/ Strakonice/Polsko. Během posledních ročníků se turnaje účastnilo také stále větší množství dívek, které se nebály porovnat svým mužským protějškům Memoriál Mistra Jana Husa, pod tímto názvem je českotřebovský streetballový turnaj oficiálně uváděn, se již od svého založení snaží všem účastníkům nabídnou kvalitní sportovní zážitek, hodně hry i ocenění za své odvedené výkony. Kromě týmového umístění jsou oceněni i ti nejlepší v individuálních soutěžích, kterých se může zúčastnit opravdu každý. I díky tomu si turnaj již trvale vydobyl místo na mapě streetballových akcí pořádaných v České republice a dostal se do podvědomí sportovních fanoušků.

5 Streetball Cup Firma TSR Czech Republic s.r.o., která je hlavním sponzorem vysokoškolského basketbalového družstva v Hradci Králové, již několik let sponzorsky podporuje také streetballový turnaj v České Třebové. K tomuto kroku ji vedl jednak fakt, že basketbal a streetball jsou dva téměř totožné sporty a jejichž popularita přinaší velké zviditelnění firmy a jednak skutečnost, že tato firma má pobočku v našem městě a jde jí tedy o vlastní prezentaci na sportovním poli také v tomto regionu. Minulé ročníky tak nesly název této významné firmy, která se zabývá veškerým servisem týkající se zpracování kovového odpadu.

6 Vize Všechny ročníky se zatím uskutečnily pod záštitou místního basketbalového klubu ve sportovním areálu ZŠ Ústecká, který disponuje zázemím na skvělé úrovni. Hřiště se čtyřmi basketbalovými kurty je dostačující pro systém turnaje o 24 příhlášených týmech. Letošní již 15. ročník se uskuteční v sobotu 7. července Po velkém zájmu z minulých let, který převyšoval maximální kapacitu turnaje, chceme pro do budoucna turnaj přesunout na zimní stadion v České Třebové, kam se vejde více basketbalových košů, čímž se zvýší i počet možných přihlášených týmů, abychom mohli vyhovět opravdu každému. Rádi bychom také, aby v nejbližších letech Memoriál navštěvovali hráči i ze zahraničí a tím tak pozvedli jeho úroveň. Plánovanou novinkou do budoucna je i turnaj pro mladé naděje, např. do 15 let (U-15), mezi nimiž se streetball (i basketbal) stal velice populární. Rádi bychom tím tak rozvíjeli zájem o sport nejen mezi širokou veřejností, ale hlavně mezi mladými lidmi. Dalším plánovaným lákadlem je spolupráce s basketbalovým týmem Tuři Svitavy hrající Mattoni NBL, která by se měla opět projevit v účasti několika ligových hráčů přímo v turnaji. Již letos by měl ceny vítězům předávám svitavský hráč, člen ligového týmu a bývalý hráč reprezentace ČR Pavel Miloš nebo opara svitavských Turů Boris Meno. Rádi bychom, aby se tato sportovní akce stala i významnou kulturní událostí ve městě Česká Třebová, čímž by přílákala velký počet návštěvníků.

7 Přínosy sponzoringu /partnerské balíčky Memoriál Mistra Jana Husa jako specifická sportovní událost a jedna z největších svého druhu ve východních Čechách poskytuje exkluzivní možnost sponzorského partnerství. Streetball je velmi populární hra na celém světě, kterou může hrát opravdu každý. Díky širokému spektru hráčů se neustále velice dynamicky rozvíjí a přitahuje pozornost fanoušků. V roce 2016 se streetball dostane na Letní olympijské hry v Riu de Janeiru v Brazilíi. Sponzoring nabízí: 1) možnost ukázat se v požadovaném kontextu 2) příležitost oslovit vymezenou cílovou skupinu 3) příležitost setkat se s obchodními partnery i ostatními sponzory 4) příležitost zlepšit image společnosti 5) možnost zlepšit pověst společnosti 6) možnost podpořit prodej (i během akce) 7) prezentace společnosti ve spojení s Memoriálem Mistra Jana Husa Hodnoty a benefity projektu 1) exkluzivní sportovní prostředí 2) vysoká sledovanost a zájem fanoušků 3) úspěšný image značky Memoriál Mistra Jana Husa 4) vysoké povědomí široké veřejnosti 5) unikátnost projektu 6) nová, prestižní, dravá, dynamická a lákavá atmosféra, genius loci

8 Sponzorský program /partnerské balíčky Nabídka zahrnuje tyto možnosti obchodního partnerství. Plná specifikace je obsažena v následující kapitole. 1) Titulární sponzor 2) Generální sponzor 3) Hlavní sponzor 4) Řadový sponzor 5) Mediální partner a podporovatel Publicita v médiích Sponzorovaná událost, která je u veřejnosti oblíbená a vyhledávaná, vyvolává zájem médií. Výsledkem je publicita, která pomáhá budovat pozici značky a přináší společnosti značné výhody v porovnání s konkurencí. Účastníci akcí (projektů) si odnášejí zážitky, které jsou zapsány v jejich mysli a podvědomí spolu s logy partnerů. Vytvářejí se tak emocionální vazby, které vedou k věrnosti zákazníků a partnerů. Nabízíme publicitu na oficiálním webu akce, na oficiálním webu České streetballové federace a dalších populárních webech spojených se streetballem, dále na facebooku, v tištěných denících, v regionální televizi, na oficiálních plakátech akce či na bannerech v místě konání akce.

9 STREETBALL CUP --- MEMORIÁL MISTRA JANA HUSA

10 TSR Streetball Cup 2011 Memoriál Mistra Jana Husa 9. července 2011 Výsledky 14. ročníku Turnaj družstev: 1. CHRLIČ ( Mikuláš Dylowicz, Jindřich Nohal, Luboš Moravec, Jan Špaček Česká Třebová/Svitavy) 2. PLAČKY ( Pavel Vondráček, Aleš Zikmunda, Jiří Jelínek, Otakar Marek Přelouč) 3. FREESHAAS TEAM (Kateřina Křížová, Tomáš Mahler, Tomáš Faltýnek, Robert Paulíček Hradec Králové) 4. PECKY BOMBY ( Karel Polzer, Petr Ruprecht, Jan Vurm Hradec Králové) 5. SLAM ŽBLUŇK Náchod, 6. EGEDŽEKS-Jaroměř/Dvůr, 7. NETÁHLOS-Turnov, 8.MUCCI-Jaroměř Individuální ocenění: Nejlepší trojkař: Jarda Švorc (Náchod) Nejlepší smečař: Jan Špaček (Svitavy) Nejkurióznější koš: Daniel Klika (Česká Třebová) Nejužitečnější hráč: Luboš Moravec (Svitavy) Rok se s rokem sešel a do České Třebové se opět sjeli basketbalisté z různých koutů České republiky, aby se zúčastnili již tradičního streetballového turnaje nesoucí název TSR Streetball Cup aneb Memoriál Mistra Jana Husa. Letošní již 14.ročník se uskutečnil druhý prázdninový víkend opět v areálu ZŠ Ústecká. To, že tento českotřebovský turnaj patří mezi vyhledávané akce, dokazuje fakt, že byla naplněna maximální možná kapacita 24 týmů. Organizátoři dokonce museli několik dalších týmů odřeknout, aby zajistili plynulý průběh celého dne. V České Třebové se tak představilo přes 100 hráčů z Prahy, Turnova, Trutnova, Hořic, Náchoda, Jaroměře, Dvora Králové, Hradce Králové, Pardubic, Přelouče, Ústí nad Orlicí, ale i z Bystřice pod Pernštýnem, Olomouce a samozřejmě z České Třebové. O celkové vítězství, hodnotné ceny a tradiční putovní pohár letos bojovalo i spousta aktivních či bývalých ligových hráčů, což zaručilo velice kvalitní podívanou. Na třebovském asfaltu se představili např. Luboš Moravec (USK Praha/Svitavy), Jan Špaček (Pardubice/Svitavy), Jiří Jelínek (Pardubice, Kolín) nebo Lukáš Houser, bývalý kapitán Děčína, Otakar Marek, někdejší dlouholetý hráč Pardubic, dokonce i Kateřina Křížová, hráčka Hradce Králové, Valosunu Brno, Strakonic a širšího reprezentačního výběru ČR. I letos si přes horké letní počasí našlo cestu na turnaj několik příchozích diváků, kteří díky hojné účasti viděli netradiční hrací systém a velkou porci zápasů. Nehrálo se totiž klasickým vyřazovacím pavoukem, ale byly vytvořeny 4 skupiny, takže všechna družstva si zahrála 5 zápasů v základní skupině. Teprve poté opustila turnaj třetina z nich, další třetina se rozloučila po šestých zápasech ve vyřazovacím kole, zbývající třetina týmů hrála 2 čtvrtfinálové skupiny, z nichž nejlepší 4 týmy postoupily do semifinále a boje o medaile. V průběhu celého dne probíhaly také oblíbené dovednostní soutěže, které měly opět vysokou úroveň. Nejlepším trojkařem se stal Jarda Švorc z Náchoda, smečařem Jan Špaček ze Svitav a nejkurióznější koš vstřelil Daniel Klika z České Třebové. Turnaj nabídl velice vyrovnaný průběh ve většině zápasů, které tak končily nejtěstnějším rozdílem. Do finále se nakonec prokousal tým PLAČKY z Přelouče a opět po roce domácí tým CHRLIČ doplněný o dvě výrazné posily ze Svitav. Nejprve však v zápase o 3. místo zvítězil v hradeckém derby tým FREESHAAS, který udolal ambiciózní tým PECKY BOMBY. Až poté přišel na řadu vrchol dne. Nutno podotknout, že oba finalisté byli během dne nejlepší a finálovou účast si zasloužili. Ve výborné atmosféře finálového utkání se štěstí nakonec tentokrát přiklonilo k Chrličům, kteří zvítězili po boji 14: 12 a vrátili se na pomyslný trůn. Nově byla udělena cena nejužitečnějšímu hráči turnaje, kterou získal zaslouženě Luboš Moravec ze Svitav. Letošní ročník byl jedním z nejpovedenějších jak po organizační,tak herní stránce. Opět se hrálo fair play a bez vyhrocených emocích, k čemuž přispěla opět i aktivní účast několika dívek, které příjemně obohatily celý turnaj. Za pořadatele bych touto cestou chtěl poděkovat všem hráčům za skvělý turnaj, ale hlavně všem sponzorům a partnerům, kteří se podíleli na letošním ročníku a pomohli tak uspořádat tradiční basketbalový turnaj v našem městě. Celé sportovní klání se neslo v přátelském duchu, což je ta nejlepší pozvánka na jubilejní 15.ročník Memoriálu Mistra Jana Husa v roce 2012! (mtr)

11 Ukázka pozvánky a oficiálního plakátu pro rok 2012 (Plakát lze v případě potřeby upravovat, tzn. přidávat loga sponzorů apod.)

12 Kontakty SKB Česká Třebová Habrmanova Česká Třebová IČO: Mgr. Marek Trejtnar hlavní organizátor turnaje mobil: Mikuláš Dylowicz hlavní organizátor turnaje mobil: Mgr. Jan Kovář manažer klubu, organizátor turnaje mobil:

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vodní pólo Strakonice Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vážení sportovní přátelé, dovolte mi, abych vám touto cestou blíže představil oddíl vodního póla TJ Fezko Strakonice

Více

OLMA Národní finále mladších minižákyň

OLMA Národní finále mladších minižákyň INFORMAČNÍ BULLETIN OLMA Národní finále mladších minižákyň pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíra France Úvodní slovo Vážení hosté, účastníci, diváci, dovolte mi tímto Vás přivítat

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 KDO JSOU JOUDRS 02 představení SK Joudrs Praha je softballový klub, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě. V současné době hledá partnera

Více

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS P edstavení klubu Vážení zástupci obchodních společností, hokejbalový klub Svítkov Stars si Vás dovoluje oslovit s reklamní nabídkou na podporu našeho oddílu.

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP)

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP) NABÍDKA REKLAMY BK ARMEX Děčín Profesionální basketbalový klub založen 1945, účastnící se nejvyšší basketbalové soutěže v ČR - Kooperativa NBL.» v NBL nepřetržitě od roku 1993 MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY Národní

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem TJ Pátek Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem O fotbalovém oddílu TJ Pátek TJ Pátek byl založen v roce 1934. V dnešní podobě tělovýchovná jednota podporuje a na spravovaných prostorech

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA 18.-20.3.2010 FINAL EIGHT ČESKÉHO POHÁRU 2009-2010. Účastníci finále ČP:

TISKOVÁ ZPRÁVA 18.-20.3.2010 FINAL EIGHT ČESKÉHO POHÁRU 2009-2010. Účastníci finále ČP: Klatovy a Strakonice budou mít o třetím březnovém víkendu jedinečnou šanci shlédnout to nejlepší z českého mužského basketbalu v rámci finálového turnaje TIPSPORT CUP FINAL EIGHT Českého poháru mužů v

Více

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH REKLAMNÍ NABÍDKA OBSAH Představení klubu... 1 Kategorie klubu... 2 Mládež jako priorita klubu... 3 Kolektivní úspěchy... 4 Milníky klubu... 5 Nabídka možnost prezentace... 6 Mediální dosah... 7 Hokejbalové

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen. facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen.   facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen MACHA LAKE OPEN STARÉ SPLAVY 3. 10. 6. 2018 Dotace: 25.000 USD + hospitality Hrací povrch: antuka www.machalakeopen.cz facebook: Macha Lake Open 17 JAK TO VŠECHNO

Více

Hejnické slavnosti 2014

Hejnické slavnosti 2014 Hejnické slavnosti 2014 5. 6. července 2014 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2016 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2016 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby Jr. NBA League a Školní basketbalová liga Představení projektu pro školy a kluby Přehled Projekt v České republice Ohlédnutí za ročníkem 2018 Plány pro rok 2019 Herní pravidla a harmonogram Informace pro

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK 30. 31. 7. 2016 UVODNÍ SLOVO U 12 Právě jste se stali součástí jubilejního X. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové.

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Ing. Vlastimil Košťál 1.místopředseda ČMFS manažer české fotbalové reprezentace

ÚVODNÍ SLOVO. Ing. Vlastimil Košťál 1.místopředseda ČMFS manažer české fotbalové reprezentace ÚVODNÍ SLOVO Ing. Vlastimil Košťál 1.místopředseda ČMFS manažer české fotbalové reprezentace Když jsem byl osloven jako manažer české fotbalové reprezentace, aby se právě naši nejlepší fotbalisté, hráči

Více

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana Východočeský tenisový svaz vedoucí soutěží VČTS BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner projektu A. Všeobecná ustanovení

Více

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006 Vážení přátelé, Dne 5. dubna 2006 pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již desátý ročník soutěže MISS ACADEMIA, ve které bude zvolena nej vysokoškolačka

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Praha Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

Hejnické slavnosti 2012

Hejnické slavnosti 2012 Hejnické slavnosti 2012 30. června - 1. července 2012 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz V Hejnicích 16. 1. 2012 Vážení, Hejnické slavnosti (dříve Hejnická pouť) se v

Více

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec, z.s. přivítali XXI. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK U O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 07 XI. ROČNÍK 9. 0. 7. 07 ÚVODNÍ SLOVO U Právě jste se stali součástí XI. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové. Někteří z Vás jsou

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

Koncepce rozvoje a řízení FK Ústí nad Labem

Koncepce rozvoje a řízení FK Ústí nad Labem Koncepce rozvoje a řízení FK Ústí nad Labem Současný stav klubu V minulosti neexistovalo profesionální řízení a základní marketingová a obchodní strategie klubu Díky deklarované podpoře vlastníka klubu

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS P edstavení klubu Vážení zástupci obchodních společností, hokejbalový klub Svítkov Stars si Vás dovoluje oslovit s reklamní nabídkou na podporu našeho oddílu.

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR OBSAH: 4 Úvod 5 Charakteristika Tour 6 Systém Tour 7 Jednotlivé turnaj Tour termínová listina 8 Generální partner Tour 9 Hlavní

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 0 9 - Memoriál Zdeňka Kocmana

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 0 9 - Memoriál Zdeňka Kocmana Východočeský tenisový svaz vedoucí soutěží VČTS BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 0 9 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner projektu A. Všeobecná ustanovení

Více

MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE

MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE FOTBALOVÝ TURNAJ MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE NN CUP 8. ročník 1. 5. MARTIN BREIBISCH 1969-2011 O turnaji Vážení sportovní přátelé, dovolte, abych vás co nejsrdečněji přivítal na 8. ročníku fotbalového

Více

duben Delegát ČAMB: Petr Hála

duben Delegát ČAMB: Petr Hála 21. 23. duben 2017 Delegát ČAMB: Petr Hála Účastníci A1 A2 A3 skupina A BŠ Tygři Praha BK Nymburk NH Flames Ostrava B1 B2 B3 skupina B BK Pardubice Ba 2006 Roudnice nad Labem TJ Slavia Kroměříž skupina

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Jr. NBA League představení pro školy a pořadatele. Zažij pocity hvězd

Jr. NBA League představení pro školy a pořadatele. Zažij pocity hvězd Jr. NBA League představení pro školy a pořadatele Zažij pocity hvězd Přehled Jr. NBA League v České republice Projekt v roce 2016 Nadcházející ročník 2017 Herní harmonogram a pravidla Informace pro zapojené

Více

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 Memoriál Jaroslava Valenty a Tomáše Poláčka Místo konání: SK Dynamo ZČE Plzeň Pořádají: Společnosti skupiny B. Braun Ú V O D N Í S L O V O Vážení

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY

NABÍDKA PRO PARTNERY NABÍDKA PRO PARTNERY HODNOTY KLUBU Rokytnický fotbal má za sebou více než šedesátiletou historii. Pro řadu lidí se za tu dobu stal neoddělitelnou součástí života ve městě. Všichni členové pracují pro klub

Více

Plánování sponzorství:

Plánování sponzorství: Plán sponzorství Plánování sponzorství: 1. Definice cílových skupin 2. Vyjasnění cílů sponzorství 3. Výběr typu sponzorství 4. Rozpočet 5. Měření efektivnosti sponzorství 1. Cílové skupiny struktura publika

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů Hodnotící zpráva 2013 Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů www.sportbezpredsudku.cz Sport bez předsudků 2003 2013-10 let činnosti Hlavní cíle projektu:

Více

nimž se české týmy technicky zlepšily a také se toho mnoho dozvěděly o opravování chyb a rozhodování turnajů. V Olomouci soutěžilo dohromady osm týmů

nimž se české týmy technicky zlepšily a také se toho mnoho dozvěděly o opravování chyb a rozhodování turnajů. V Olomouci soutěžilo dohromady osm týmů Pony-games cup 2016 V letošním roce proběhl seriál soutěží, který byl určen dětem na ponících a byl pojmenován Pony-games cup 2016. Jeho celoročními sponzory byly firmy Equiservis a Fitmin, mediálním partnerem

Více

Chance 3x3 Tour 2014

Chance 3x3 Tour 2014 PROGRAM Uvnitř programu Kalendář Chance 3x3 Tour Co je basketbal 3x3 a proč ne streetball? Časový harmonogram Brno Pravidla Výsledky Fotogalerie SÁZEJTE ONLINE! TŘEBA NA BASKET www.chance.cz/registrace

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2018 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30.12.2018 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a kulturních

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH

FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH Současný svět nabízí dětem mnoho možností, jak trávit svůj volný čas. Bohužel už je pryč doba, kdy jsme na každém hřišti viděli několik spontánně hrajících si dětí, pro

Více

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů.

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Support Cup 2012 Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Popis: Turnaj Support Cup, je první turnaj svého druhu v České republice. Pozvánku

Více

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017 Nabídka pro partnery Olympijská kvalifikace v curlingu Plzeň, 5. - 10. prosince 2017 O akci Kdy 5. 10. prosince 2017 Kde Kdo Ženy: Muži: Košutka Aréna, Plzeň osm mužských a osm ženských týmů, které se

Více

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce

MONFISH JUNIOR. Výroční zpráva o činnosti v roce MONFISH JUNIOR Výroční zpráva o činnosti v roce 2013 Cílem programu Monfish Junior je budovat v Praze silný klub mladých muškařů a tyto učit muškařským dovednostem. Přivést děti od televizí a počítačů

Více

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína,

JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec OS přivítali na XIX. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2013 a IV.ročníku Memoriálu Josefa Kubína, který se v České republice

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE Česká pojišťovna Play off 2009 Představení HC Energie Karlovy Vary s.r.o. HC Energie Karlovy Vary se postupnými kroky zařadila mezi elitu extraligových klubů v českém hokeji.

Více

XVI. ročníku turnaje

XVI. ročníku turnaje Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVI. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP MICRO

Více

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE Účastník 2. ligy mužů Vážení sportovní přátelé, tato nabídka je určena Vám všem, kteří se zajímáte o případnou spolupráci s házenkářským klubem SK HC

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec OS a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XIV. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR

Více

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los

Yauwais Cup 2013. Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech. Obsah: Část A obecné informace. Část B představení týmů a los Tisková zpráva k vícebojařskému turnaji v kolektivních sportech Yauwais Cup 2013 Obsah: Část A obecné informace Část B představení týmů a los Část C rozpis a časový harmonogram Část A - obecné informace:

Více

Festival zdravého životního stylu maminek. KLADNO 6. června 2015. BRNO 19. září 2015

Festival zdravého životního stylu maminek. KLADNO 6. června 2015. BRNO 19. září 2015 KLADNO 6. června 2015 BRNO 19. září 2015 Poslání akce: Maminy Cup je festival zdravého životního stylu s nejrozsáhlejším programem pro maminky. Posláním akce je podporovat maminky a rodiny v České republice

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2015 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 10.2.2015 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a kulturních

Více

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ 1.7.2013 8.ročník - KLATOVSKÉHO LIGOVÉHO POHÁRU 2013 JEŽOVY 29.6.2013 Minulý víkend měl na programu v pořadí již 8.ročník Klatovského ligového poháru, který byl opět sehrán jako kvalifikační

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz. Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží

VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz. Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner

Více

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství Byrokrat Cup 2017 Nabídka Partnerství www.byrokratcup.cz Rozdej si to s konkurencí www.freesport.cz Sportovní a Teambuildingové akce na klíč Co je Byrokrat Cup Seriál sportovních turnajů pro firemní týmy

Více

10 DNÍ FLORBALU 2013 Zimní stadion, Č. Třebová

10 DNÍ FLORBALU 2013 Zimní stadion, Č. Třebová 10 DNÍ FLORBALU 2013 Zimní stadion, Č. Třebová Již 6. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohou pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Letošních 10 dní se spojilo s oslavami

Více

Když vysvitne slunce, všude letí Beach

Když vysvitne slunce, všude letí Beach Když vysvitne slunce, všude letí Beach ...proč Plážový volejbal? beach je atraktivní freestylový sport, který se dynamicky šíří po celém světě beach vzbuzuje zájem sportovních kanálů televizních stanic

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2018 2019 Aktualizace 01. 07. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Informační brožura Datum konání: 5.7.2012 Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Závod se pořádá na památku MUDr.

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ

2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ 2.ROČNÍK TURNAJE MLADŠÍCH ŢÁKYŇ pod patronací starosty městské části Praha 9 - Satalice SPARŤANKA CUP (pro hráčky narozené po 01.01.1998) Úvodní slovo Váţení sportovní přátelé, vítáme Vás na druhém ročníku

Více

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze.

Akce navazuje na Mistrovství Evropy 2010 a Mistrovství světa 2011 ve Fotbal Freestylu obě pořádané v Praze. SUPER BALL 2012 SUPER BALL 2012: Prague Football Freestyle Contest celosvětový turnaj ve Fotbal Freestylu je vyvrcholením celé sezóny, na které se soustředí maximální pozornost všech hráčů a příznivců

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu SKC Zruč nad Sázavou Oddíl stolního tenisu Stolní tenis ve Zruči n. S. dlouholetá tradice stolního tenisu v současné době nejúspěšnější oddíl v regionu 2008 vznik SKC Zruč n. S., 2009 spojení s tradičním

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz. Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží

VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz. Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží VčOTS.. Východočeský oblastní tenisový svaz Mgr. Martin Drahoš vedoucí soutěží MINITENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner

Více

Vodňanská liga. ročník 2015/2016 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

Vodňanská liga. ročník 2015/2016 NABÍDKA SPOLUPRÁCE Vodňanská liga ročník 2015/2016 NABÍDKA SPOLUPRÁCE obsah 1. Představení vodňanské ligy 3 2. historie vodňanské ligy 4 3. proč podpořit vodňanskou ligu 5 3.1 proč podpořit vodňanskou ligu - statistiky 6

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

Projekt Volejbal partner Břeclav

Projekt Volejbal partner Břeclav Vážené dámy a pánové, rádi bychom Vám nabídli partnerství na následujícím projektu: Projekt Volejbal partner Břeclav Zaměření projektu: Podpora ženského volejbalu ve městě Břeclavi a okolí Cíl projektu:

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA BRNA 2017

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA BRNA 2017 O POHÁR PRIMÁTOR MĚST BRN 2017 TEGORIE U14 20. - 21.5.2017 XIII. ročník O POHÁR PRIMÁTOR MĚST BRN 2017 mezinárodního fotbalového turnaje starších žáků U14 Termín turnaje: Hřiště: sobota 20.5.2017 neděle

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 16. 17. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2009

Více

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE T J S O K O L S T O D Ů L K Y w w w. s o k o l s t o d u l k y. c z Stojíci: Černý, Vojta, Vydra st., Ferenc Futurista, Burian, Hašler, Vrbský, Dostál, Vydra ml. Sedící: Štěpánek, Veverka, Vošahlík a Kovařík

Více

FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH

FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH FAČR PODPORUJE FOTBAL VE ŠKOLÁCH Vážení sportovní přátelé, V Praze dne 1. 9. 2014 současný svět nabízí dětem mnoho možností, jak trávit svůj volný čas. Bohužel už je pryč doba, kdy jsme na každém hřišti

Více