NAROZENINY ČESKÉ MISS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NAROZENINY ČESKÉ MISS"

Transkript

1 NAROZENINY ČESKÉ MISS Soutěž krásy Česká Miss byla založena a tehdy zastupovala dvě světové soutěže, Miss Universe a Miss Earth. V lednu 2010 získala Michaela Maláčová licenci na soutěže Miss World a Mr. World o nejkrásnějšího muže planety. V květnu 2010 se Česká Miss sloučila s Miss ČR a pokračovala nadále pod názvem Česká Miss. Stala se jedinou soutěží krásy v České republice, která dává dívkám šanci realizovat se a uspět jako komplexní osobnosti. Za uplynulých devět ročníků soutěž změnila život mnoha dívkám, a to nejen vítězkám, ale i finalistkám. Otevřela jim dveře, aby si splnily svůj sen. Mnohé z nich se vydaly na dráhu modelingu, moderování, herectví. Naprostá většina dívek jsou studentky a mnohdy absolventky oborů, které byste u křehké krásky nečekali. Česká Miss si na počátku své existence zvolila heslo Nehledáme jen hezkou tvář a v 10. ročníku to stále platí. 10 let soutěže, to je spousta vzpomínek, příběhů, osudů, chutí, vůní, barev, nádherných šatů, slavných osobností, dalekých cest, fotografií a adrenalinových přímých přenosů. Za dosavadních 9 let se do castingů České Miss přihlásilo dívek. 98 z nich prošlo soutěží jako finalistky. V 9. ročníku poprvé získala titul Česká Miss krátkovlasá dívka a Českou Miss Earth se stala dívka s vietnamskými kořeny. Jaká bude 10. Česká Miss?

2 VÍTE O... O Českých Miss Nejvyšší Českou Miss je Iveta Lutovská se svými 182 cm. Nejmenší Českou Miss je Jitka Válková se svými 169 cm. Nejmladší Českou Miss se stala Jitka Válková, bylo jí 18 let. Nejstarší Českou Miss se stala Iveta Lutovská, bylo jí 25 let. Zuzana Štěpanovská, 1. Česká Vicemiss 2005, získala jako studentka University of New York in Prague v roce 2010 ocenění Empire State College na State University of New York za práci pro společnost. Toto mezinárodní ocenění se uděluje nejúspěšnějším absolventům školy jednou za dva roky. České Miss Lucie Hadašová a Eliška Bučková pocházejí se Strážnice. Musí tam být krásně. Z castingu v Jihlavě postoupily Tereza Chlebovská a Gabriela Kratochvílová, aby získaly korunku České Miss. České Miss Iveta Lutovská a Renata Langmannová bojovaly o korunku krásy už v prvním ročníku soutěže v roce 2005, ale dostaly se tehdy pouze do semifinále. Česká Miss World 2012 Linda Bartošová původně na casting přišla jako začínající reportérka regionálního média, pořadatelé ji přesvědčili, že by to měla zkusit. Největší úspěch na světové soutěži slavila Tereza Fajksová, která získala titul Miss Earth Nejrychlejší kariéru udělala Česká Miss Earth 2013 Monika Leová, která už 5 měsíců po finále začala, díky účasti v soutěži, moderovat zpravodajství na Primě. První vdanou Českou Miss se stala Iveta Lutovská, a rozšířila si tak příjmení o Vítová. První miminko, dceru Denisku, porodila Česká Miss Lucie Hadašová. Nejvíc dětí za 9 ročníků porodila ředitelka soutěže Michaela Maláčová. Dva chlapce a dvě holčičky. A v průběhu pořádání soutěže se také vdala. Zatím do svazku manželského vstoupily jen dvě České Miss: Lucie Hadašová Bednářová a Iveta Lutovská Vítová. Soutěž Česká Miss neeviduje žádnou rozvedenou Českou Miss. O zahraničním soustředění Každý rok odjíždějí finalistky fotit a natáčet do zahraničí. Nejdál se podívaly do Brazílie. Nejexotičtější jídlo na soustředění byli mangrovníkoví červi a pozřela je výkonná ředitelka Jitka Bělušová. Prý chutnají jako ústřice. Ale nevypadají tak. Nejexotičtější místo zahraničí bylo Safari v Keni v roce Vítězka toho ročníku Iveta Lutovská se posléze do Keni vrátila, aby pracovala v místní porodnici a přivedla zde na svět svoje první dítě byla to holčička. Dnes už je Iveta maminkou vlastní holčičky Anetky. Největší adrenalinový zážitek bylo zemětřesení na Haiti v době soustředění v Dominikánské republice a nejhorší zážitek, když finalistka Nicol Mináriková v roce 2009 zkolabovala v letadle cestou z Keni.

3 O přímém přenosu Počet prezidentů ČR v přímém přenosu: dva. Václav Havel a Václav Klaus. Od prvního do devátého ročníku vidělo přímý přenos finále České Miss téměř 14 milionů televizních diváků. Od prvního ročníku volili Českou Miss diváci a za devět let zaslali celkem hlasovacích SMS. Za 9 let se vystřídali na projektu 3 režiséři. Nejvíc přímých přenosů, celkem 4, režíroval Michal Čech. Nejmladším moderátorem přímého přenosu se stal v roce 2005 nezletilý Vojta Kotek. Bez pokuty naštěstí zůstalo slovo pr..., které zopakoval po vítězce Kateřině Smejkalové. Nejživější účinkující byl gepard Jožin, který v roce 2009 za plného provozu na letišti odmítal odejít ze scény a měl chuť sblížit se s publikem. V roce 2009 byl přímý přenos doslova těhotný očekáváním. Absolvovaly jej hned dvě slavné budoucí maminky Michaela Maláčová a Tereza Maxová. Nejspecifičtějším prostorem byla vybydlená Thámova hala v Karlíně v roce Na zkouškách bylo 10 stupňů Celsia. I při promenádě v plavkách. Nejžhavější vystoupení v přímém přenosu předvedl moderátor Libor Bouček, když v roce 2010 skutečně hořel na scéně. O cenách Za 9 let získaly dívky v soutěži ceny celkem za 30 milionů Kč. Osobních automobilů bylo předáno 19. převzaly 22 bytů. Zahraničních zájezdů bylo předáno 22, v celkové hodnotě cca 2,5 milionu Kč. Vítězkám bylo poskytnuto pojištění ve výši cca 2 miliony Kč. Byly uzavřeny kontrakty s vítězkami v hodnotě 7,5 milionu Kč. O pomoci a vzdělávání Česká Miss od svého počátku spolupracuje s Nadací Terezy Maxové dětem. V přímých přenosech devíti ročníků věnovala Česká Miss Nadaci Terezy Maxové dětem přes 4,5 milionu Kč. i finalistky spolupracují na mnoha veřejně prospěšných projektech, namátkou alespoň: benefiční přehlídky pro Nadaci Terezy Maxové, účast na akcích Barefoot Run, Pomáháme pohybem, Volejbal pro Bazalku a mnoho dalších. Tereza Chlebovská je ambasadorkou Movemberu, projektu prevence rakoviny prostaty. Jitka Válková se zapojila do kampaně prevence onemocnění ženských orgánů rakovinou. Gabriela Kratochvílová se věnuje prevenci poruch příjmu potravy u dětí. Lucie Kovandová navázala spolupráci s Klubem nemocných cystickou fibrózou. Tereza Fajksová a Monika Leová jako ekologické miss například pomáhaly Šumavě výsadbou nových stromků. Od roku 2011 Česká Miss spolupracuje s Nadací Zdeňka Bakaly, která vítězkám poskytuje možnost vybrat si studium v zahraničí.

4 O zahraničních hostech Nejvíc sexy zahraniční host byl francouzský herec Alain Delon. Nevtipnějším a nejkomunikativnějším zahraničním hostem byla italská herecká legenda Claudia Cardinale. Nejvyšší kop předvedl Jean-Claude Van Damme, když stojícímu Liboru Boučkovi (188 cm) v přímém přenosu skopnul láhev z hlavy. O finalistkách Nejčastější jméno finalistek bylo bezkonkurenčně Tereza celkem 11. Jednou z nich byla v roce 2010 i Tereza Maláčová, která, jak se později ukázalo, byla velmi vzdáleně příbuzná s ředitelkou soutěže. Nejexotičtější jméno finalistky bylo Elizaveth, příjmením Charalambidu. Nejdelší vlasy ze všech finalistek měla Ivana Loušová. Tři finalistky pocházely z dvojčat: Andrea Kabická, Klára Rychtaříková a Andrea Šopovová. Nejsoutěživější dívkou byla Lucie Klukavá, která absolvovala bezkonkurečně nejvíc soutěží krásy. Mezi finalistkami a vítězkami je řada hereček, alespoň namátkou: Sandra Vídeňská žije v LA a studuje herectví. Lilian Sarah Fischerová je jednou ze zakladatelek Divadelní společnosti Indigo Company a můžete ji vidět například v inscenaci Dokonalá svatba. Kateřina Sedláková hrála ve filmu Ulovit miliardáře a v současné době vystupuje v muzikálu Lucie. Tereza Chlebovská si zahrála ve filmu Martin a Venuše a v několika hudebních klipech. Úřadující Česká Miss Gabriela Kratochvílová získala hlavní ženskou roli ve filmu Bony a klid II. První míšenkou byla Anděla Halušková romsko-kubánského původu, která se později stala tváří osvětové kampaně Časy se mění, razítka zůstávají. Missí nemoc je pověra, kterou vyvrátila Barbora Kolářová (rok 2006). Dodnes je se svým tehdejším partnerem a svůj vztah dokonce stvrdili manželským slibem. O partnerství Česká Miss vzkvétá také díky věrným partnerům. Nejdelší cestu s ní urazili: Allianz pojišťovna, Fotolab, Eso Travel, Frekvence 1, Blesk, Aquila a Renomia. světové soutěže 24. listopadu 2012 získala Česká Miss Earth Tereza Fajksová na světové soutěži na Filipínách v konkurenci 80 krásek z celého světa pro Českou republiku titul Miss Earth Miss Earth je novodobá soutěž, která má mezinárodní prestiž i díky svému ekologickému zaměření. Česká Miss je držitelkou licence a přivedla tuto soutěž i do České republiky. Miss Earth Tereza Fajksová pochází z Ivančic u Brna, žije s přítelem v Brně. Rok od vítězství na světové soutěži strávila jako ambasadorka Miss Earth cestováním doslova po celém světě, setkala se s mnoha státníky, podpořila řadu ekologických projektů. V současné době je Tereza na Filipínách, kde pomáhá zmírňovat humanitární katastrofu způsobenou tajfunem. V rámci svých sil a možností se snaží získat pomoc pro postižené.

5 ČESKÁ MISS - KDO BYL KDO A KDY 1. ročník Česká Miss 2005 (TOP Hotel Praha) Kateřina Smejkalová, Česká Miss 2005 Zuzana Štěpanovská, 1. Česká Vicemiss l Michaela Štoudková, 2. Česká Vicemiss Moderátor: Vojtěch Kotek VIP porota: Tereza Maxová, Roman Šebrle, Halina Pawlowská, Helena Houdová, Aleš Valenta, Ondřej Hejma, Miss Slovenské republiky 2004 Mária Sándorová VIP hosté: Miss Universe 2004 Jennifer Hawkins, Václav Klaus, Dívka roku 1966 Dana Silvínová Účinkující: Samba Batucada - Miloš Vacík, TAM TAM Orchestra a taneční skupina Tradición, Peňa Flamenca, Iva Frühlingová, Vivaldiano - Michal Dvořák, Jaroslav Svěcený, Virtuosi Pragenses, Radim Hladík Návrhářka šatů a plavek: Jaroslava Sedláčková Zahraniční soustředění: Kréta Česká Miss 2005 Kateřina Smejkalová žije se svým přítelem Radkem Krásným mezi Prahou a Torontem, dříve žila v Bohuňovicích u Olomouce. V době vítězství v soutěži studovala Pedagogickou fakultu v Olomouci. Na Miss Universe získala 1. místo za národní kostým. V současné době v Praze dokončuje magisterské studium oboru vzdělávání dospělých. Navázala na svou pracovní zkušenost z Kanady a věnuje se public relations v oblasti módy. Nedovedu si představit, že by se někomu život po výhře nezměnil. Pro mě to byl obrovský skok do neznáma, netušila jsem, co mě čeká. Každopádně jsem vděčná za všechny příležitosti a zážitky, které jsem díky vítězství v České Miss získala a prožila. Na vše vzpomínám ráda. Desáté narozeniny...to je tedy Česká Miss ještě malá holka. Proto bych jí přála minimálně dalších deset úspěšných let. Při pohledu zpět si myslím, že má být na co pyšná, že opravdu roste do krásy. 2. ročník Česká Miss 2006 (TOP Hotel Praha) Renata Langmannová, Česká Miss 2006 Miroslava Košťanová, 1. Česká Vicemiss l Barbora Kolářová, 2. Česká Vicemiss Moderátor: Roman Vojtek + Vojtěch Kotek + Jan Saudek VIP porota: Vojtěch Kotek, Jiří Mádl, Roman Šebrle, Tereza Maxová, Kateřina Smejkalová VIP hosté: Miss Universe 2005 Natalie Glebova, Václav Havel Účinkující: Step balet, Brasileiro Návrhářka šatů a plavek: Natali Ruden Zahraniční soustředění: Brazílie Česká Miss 2006 Renata Langmannová žije se svým přítelem Ondřejem Novotným v Praze, kam se přestěhovala z Ivanovic na Hané. Renata absolvovala s červeným diplomem Policejní akademii ČR, obor management a kriminalistika. Věnuje se světovému modelingu, nejčastější pracovní destinací jsou Miláno, Londýn, Paříž. Spolupracovala s významnými českými i zahraničními značkami (Nestlé, Guess, Triumph, Lormar, Huppe, Česká Zbrojovka, Kara, Diamond Lashes, My atd.), spolupracuje s nadací Terezy Maxové dětem a dalšími. Je spolupořadatelkou Školy modelek Modeling Camp Renaty Langmannové. Přesvědčila mě o tom, že člověk dokáže cokoliv, když to opravdu chce a jde si za tím. Dala mi příležitost a naději, že i obyčejná holka z Moravy může žít svůj sen. Hodně úspěchů do dalších let, aby nadále vychovávala z dívek ženy, které budou pro společnost vzor vnější i vnitřní krásy, elegance, šarmu a inteligence.

6 3. ročník Česká Miss 2007 (TOP Hotel Praha) Lucie Hadašová, Česká Miss 2007 Eva Čerešňáková, 1. Česká Vicemiss l Lilian Sarah Fischerová, 2. Česká Vicemiss Moderátor: Michal Novotný VIP porota: Ivana Trumpová, Roman Šebrle, Peter Nagy, Lucie Výborná, Tereza Maxová, Leoš Mareš, Renata Langmannová VIP hosté: Miss Universe 2006 Zuleyka Rivera-Mendoza Účinkující: Jana Kirschner, Gospel, Son Calientes Finalistky oblékla: Camilla Solomon Zahraniční soustředění: Rakousko, Alpy Česká Miss 2007 Lucie Hadašová se na Miss Universe umístila v Top 15. Žije se svým manželem Jaroslavem Bednářem a dcerou Deniskou v Praze, dříve žila ve Strážnici na Moravě. Získala titul na Vysoké škole aplikovaného práva, věnovala se modelingu, který nyní částečně ustoupil před mateřskými povinnostmi. Soutěž mi změnila celý život, po výhře to nebylo úplně jednoduché, ale osamostatnila jsem se, nastěhovala se do svého bytu a začala žít úplně nový život. Stát se Českou Miss byla velká příležitost a myslím, že jsem ji využila, jak jen to šlo. Aby jednou vyhrála Česká Miss Miss Universe :-). 4. ročník Česká Miss 2008 (Letiště Václava Havla) Eliška Bučková, Česká Miss 2008 Hana Svobodová, 1. Česká Vicemiss l Elizaveth Charalambidu, 2. Česká Vicemiss Moderátor: Maroš Kramár + Jana Štefánková VIP porota: Petra Němcová, Alain Delon, Tereza Maxová, Roman Šebrle, Petr Fejk, Radek Banga z Gipsy.cz VIP hosté: Dagmar Havlová, Mirek Topolánek, Kateřina Neumannová, Petra Buzková, Jan Kaplický Účinkující: Petr Hapka, Gipsy CZ, No Name, Wanastowi Vjecy Finalistky oblékl: Tomi by Noubikko. Zahraniční soustředění: Thajsko Česká Miss 2008 Eliška Bučková se na Miss Universe umístila v Top 15. Žila se zpěvákem Noidem. V současnosti žije s přítelem Jakubem Malinou v Praze, dříve žila ve Strážnici na Moravě. Věnuje se zpěvu, účinkovala v muzikálech Švejk, v Hamletovi ztvárnila roli Ofélie. Je jednou z nejvyhledávanějších a nejdiskutovanějších modelek v ČR. Vítězství v soutěži mi naprosto změnilo život. Přestěhovala jsem se do Prahy, získala kontakty, zkušenosti, hrála v muzikálech. Zviditelnila jsem se a především jsem od roku 2008 soběstačná, živím se sama. České Miss přeji do dalších let spoustu sil, ať je rok od roku jenom lepší a lepší.

7 5. ročník Česká Miss 2009 (Letiště Václava Havla) Iveta Vítová (Lutovská), Česká Miss 2009 Tereza Budková, 1. Česká Vicemiss l Zina Šťovíčková, 2. Česká Vicemiss Moderátor: Václav a Saša Rašilovi VIP porota: Blanka Matragi, Milan Šteindler, Igor Timko z No Name VIP hosté: Miss Universe 2008 Dayana Mendoza, Václav Havel a Dagmar Havlová, Karel Schwarzenberg, Halina Pawlowská, Pavel Šporcl Účinkující: Dara Rolins, Pajky Pajk, Petr Bende, All X, Ondřej Ruml Finalistky oblékla: Blanka Matragi Zahraniční soustředění: Keňa Česká Miss 2009 Iveta Vítová (Lutovská) se na Miss Universe umístila v Top 10. Dnes žije s manželem Jaroslavem a dcerou Anetkou v Praze, dříve i střídavě v Třeboni. Ukončila bakalářské studium ekonomického směru a magisterské v oboru mediální komunikace. Je moderátorkou zpráv na TV Nova, v současné době se věnuje mateřským povinnostem. Dala mi více zakázek v oblasti modelingu i mediální reklamu. Za největší úspěch od soutěže považuji například získání lukrativního zaměstnání v oblasti zpravodajství. Samozřejmě jen to nejlepší, hodně úspěchů a mnoho dalších kulatých narozenin. 6. ročník Česká Miss 2010 (Thámova Hala Karlín) Jitka Válková, Česká Miss 2010 Veronika Machová, Česká Miss World l Carmen Justová, 2. Česká Vicemiss Moderátor: Libor Bouček VIP porota: Leoš Mareš, Petr Vágner, Halina Pawlowská, Ondřej Hejma, Adéla Banášová VIP hosté: Jean-Claude Van Damme, Václav Havel a Dagmar Havlová, Jaroslav Bednář Účinkující: Rytmus a Tina, Embassy, Jan Bendik, Thomas Puskailer, Denis Lacho Finalistky oblékla: Jana Berg Zahraniční soustředění: Dominikánská republika Česká Miss 2010 Jitka Válková se na Miss Universe umístila v Top 15. Žije v Praze se svým přítelem Mirkem Ciprou, se kterým se seznámila díky soutěži. Dříve bydlela v Náramči u Třebíče, studovala Katolické gymnázium v Třebíči, maturovala však v Praze. Od října studuje Přírodovědeckou fakultu UK, obor biologie - geologie. Věnuje se moderování, modelingu, ale především zpěvu, zpívá s metalovou kapelou Modesty and Pride. S Danem McCaffertym z kapely Nazareth nahrála duet Love Hurts na své první sólové album. Společně si zazpívali tuto píseň při rozsvěcování vánočního stromu na Staroměstském náměstí, publikum čítalo lidí. Jak jí soutěž změnila život: Vítezství v České Miss byl takový odrazový můstek a pak to vše začalo. Poznala jsem mnoho známých osobností, mohla jsem se zúčastnit řady užitečných projektů, které pomáhají, navštívila jsem krásné země a začala dělat to, co mne opravdu baví - zpívat. Popřála bych jí, aby zůstala taková jaká je. A aby nacházela u diváků stále větší oblibu. Hlavně aby vydržela a byla stále prestižní, protože nejúžasnější na ní je, jak dokáže otevírat dveře do světa obyčejným dívkám.

8 7. ročník Česká Miss 2011 (Hudební divadlo Karlín) Jitka Nováčková, Česká Miss 2011 Denisa Domanská, Česká Miss World l Šárka Cojocarová, Česká Miss Earth Moderátor: Petr Vondráček + Dara Rolins VIP porota: Dagmar Havlová, Franck Provost, Jaro Slávik, Emanuel Ridi, Jan Měšťák VIP hosté: Alberto Tomba, Monika Žídková Účinkující: Jitka Válková, Toxique, Richard Müller, Dae Men Finalistky oblékl: Oscar de la Renta Zahraniční soustředění: Mexiko Česká Miss 2011 Jitka Nováčková žije v Praze, dříve žila v Českých Budějovicích, kde absolvovala gymnázium. Studuje Vysokou školu obchodní, pracuje v reklamě a v modelingu. Díky soutěži si splnila sen, získala stipendium Nadace Zdeňka Bakaly, které jí umožnilo dva měsíce studovat Filmovou školu v NYC New York Film Academy. Potkávám velmi schopné lidi, od kterých se snažím leccos přiučit, ráda poslouchám jejich příběhy. Soutěž mi také otevřela cestu do zahraničí, poznala jsem dívky z celého světa (díky účasti v soutěži v Miss Universe), strávila dva měsíce v New Yorku, měsíc v Brazílii a navštívila spoustu jiných zajímavých míst, nebojím se komunikovat s cizími lidmi a zároveň jsem poznala sílu a hlavně vzácnost nezištného přátelství. České Miss bych v první řadě ráda poděkovala. Za všechno, co jsem díky paní Michaele Maláčové a celému týmu mohla zažít, to, že mi vždy pomohli a vždy se na ně mohu obrátit. Přeji České Miss, aby dále rostla jako dodnes a aby vyhrávaly nejen krásné, ale i chytré a vděčné dívky, se kterými bude radost spolupracovat. 8. ročník Česká Miss 2012 (Hudební divadlo Karlín) Tereza Chlebovská, Česká Miss 2012 Linda Bartošová, Česká Miss World l Tereza Fajksová, Česká Miss Earth Moderátor: Jaro Slávik + Gábina Partyšová VIP porota: Eliška Balzerová, Roman Šebrle, Martin Dejdar VIP hosté: Claudia Cardinale Účinkující: Mandrage, Chinaski, Dae Man, Karel Gott, muzikál Vražda za oponou, vítězové Česko Slovensko má talent Finalistky oblékl: Emilio Pucci Zahraniční soustředění: Thajsko Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská žije v Praze, dříve v Třemešném. Studuje obor hudební výchova ke zdraví na Pedagogické fakultě na univerzitě v Ostravě. Jako jediná miss opravdu rozumí fotbalu, ale média dlouho spekulovala o jejím vztahu k hokejistovi Ondřeji Pavelcovi. Věnuje se moderování Ligy Mistrů na Prima Cool, modelingu v ČR i v zahraničí. Nafotila kampaně pro Intimissimi, Spartu, reklamu pro Aquilu a řadu katalogů. Zahrála si ve filmu Martin a Venuše a ve dvou hudebních klipech. Změnila mi život o 180 stupňů. Musela jsem se přestěhovat do Prahy, byla jsem vhozena do rybníku a musela plavat. Díky tomu jsem se ale osamostatnila a taky dospěla. Získala jsem mnoho cenných zkušeností, které i nadále sbírám každý den. Měla jsem možnost potkat a setkat se se spoustou zajímavých lidí, pokračovat v modelingu, ale hlavně dostat se k práci, která mě momentálně naplňuje. Hlavně jí skláním poklonu za to, jak to s námi všemi misskami vydržela, všechno zvládla a ustála. Popřála bych jí minimálně dalších deset úspěšných let!

9 9. ročník Česká Miss 2013 (Hudební divadlo Karlín) Gabriela Kratochvílová, Česká Miss 2013 Lucie Kovandová, Česká Miss World l Monika Leová, Česká Miss Earth Moderátor: Libor Bouček VIP porota: Marie Rottrová, Martin Kraus, Miroslav Donutil VIP hosté: Ornella Muti Účinkující: Jiří Korn, Karel Gott, Tomáš Klus, muzikál Jesus Christ Superstar - Ondřej Brzobohatý Finalistky oblékl: Blumarine Zahraniční soustředění: Filipíny Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová je první krátkovlasá Česká Miss v historii soutěže, na Miss Universe získala titul Bond Girl. Žije v Praze s přítelem Filipem Laškem. Vystudovala bakalářský stupeň oboru hotelový management, turismus a gastronomie na Vysoké škole hotelové, v současné době studuje v angličtině magisterský obor Marketing Communication na Vysoké škole finanční a správní. Za rok od castingů se stala Českou Miss, vicemistryní Evropy v mažoretkovém sportu, kterému se dlouhodobě věnuje, a získala hlavní ženskou roli ve filmu Bony a klid II. Věnuje se také modelingu a stala se tváří kampaně módní návrhářky Beaty Rajské. Soutěž byla, je a bude pro mě velkou výzvou a příležitostí. Získala jsem hodně zkušeností a zažila jsem opravdu mnoho nového. Není to ještě zdaleka rok, co jsem vyhrála a stihla jsem si zkusit, jaké to je být tváří kampaně známé módní návrhářky Beaty Rajské, projít se po mole po boku úspěšných modelek, poznat tolik krásných míst a lidí, zúčastnit se několika charitativních akcí, sportovat pro dobrou věc, zahrát si hlavní ženskou roli ve filmu Bony a klid II. I když nebylo všechno lehké, užila jsem si spoustu zábavy! Utvrdila jsem se v tom, že nic není zadarmo, ale o to víc si všeho vážím a dělám vždy vše naplno. Přála bych České Miss, aby měla stále královny, které všem ukazují, jak výjimečné jsou a povznášejí tím noblesu soutěže a krásy jako takové.

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ FOND STÁŘÍ JE ETAPOU ŽIVOTA, KTERÁ ČEKÁ KAŽDÉHO Z NÁS A PROTO BYCHOM JI NEMĚLI IGNOROVAT. VYBRANÉ AKTIVITY, AKCE VESELÉHO SENIORA 2006-2010 MALOVÁNÍ NA PALMOVCE 28. 10. 2006 Charitativní

Více

Miss Junior Je prestižní soutěží dívčí krásy pro dívky ve věku let. Nejdéle působící soutěž krásy v České republice v této věkové kategorii.

Miss Junior Je prestižní soutěží dívčí krásy pro dívky ve věku let. Nejdéle působící soutěž krásy v České republice v této věkové kategorii. Miss Junior Je prestižní soutěží dívčí krásy pro dívky ve věku 15-21 let. Nejdéle působící soutěž krásy v České republice v této věkové kategorii. Soutěž s edukativním podtextem. Miss Junior propaguje

Více

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE VÁNOČNÍ TOUR 2017 V ČÍSLECH 13 měst 13 sborů přes 500 zapojených dětí více než 3 500 diváků PELHŘIMOV PARDUBICE TEPLICE CHVALETICE MĚLNÍK LITOMYŠL

Více

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ FOND STÁŘÍ JE ETAPOU ŽIVOTA, KTERÁ ČEKÁ KAŽDÉHO Z NÁS A PROTO BYCHOM JI NEMĚLI IGNOROVAT. Vznik fondu 28. 8. 2006 Zapsaný v nadačním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

Neboj se říct! Osobnosti a influenceři pomohou mladým lidem v nouzi Úterý, 25 Červen :41

Neboj se říct! Osobnosti a influenceři pomohou mladým lidem v nouzi Úterý, 25 Červen :41 Stále vzrůstající počet útěků dětí z domu, zvyšující se počet sebevražd mladých lidí, šikana i dehonestující chování spolužáků ve škole. To je v České republice smutná realita. "Může za to" 1 / 5 obvykle

Více

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m PŘEBOR ŽUPY DR.BUKOVSKÉHO - PLAVÁNÍ - 3.11.2013 KATEGORIE: nejmladší žactvo 2008 a mladší Bartošek Adam 2009 Slavíkovice hry ve vodě Bartošek Matěj 2011 Slavíkovice hry ve vodě Daněk Jan 2008 Vyškov hry

Více

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy.

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. 3km Nejdelší molo světa Proč tu jsme? Mladí návrháři nemají prostředky na uspořádání své vlastní přehlídky. I když tvoří úžasné věci, nikdo je zatím nezná. My jim

Více

ČESKO ZPÍVÁ 2015 SLOŽENÍ POROTY. KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ

ČESKO ZPÍVÁ 2015 SLOŽENÍ POROTY. KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ ČESKO ZPÍVÁ 2015 SLOŽENÍ POROTY VÝBĚROVÉ KOLO - 2. BŘEZNA 2015 KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ TOMÁŠ SMIČKA profesionální tanečník legendární skupiny DANCE 2XS RADEK JANDA zástupce

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling

Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling Základní škola a Mateřská škola G.A. Lindnera Rožďalovice Modeling Jméno a příjmení: Nikola Součková Třída: 5. A Školní rok: 2014/2015 Garant / konzultant: Mgr. Nina Dyčenková Datum odevzdání: 31. 03.

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-10 1 280 Trutna Jan 2:14:21 23.22 2 191 Šilpach Dominik 2:39:15 19.59 3 308 Čermák David 2:50:38 18.28 4 328 Chytka Josef 5 228 Bednář Jaroslav ml. 3:09:40 16.45

Více

Pořadem provází. Michal Suchánek. Richard Genzer

Pořadem provází. Michal Suchánek. Richard Genzer Talk show Mr. GS je druhým projektem populárního bavičského dua Michala Suchánka a Richarda Genzera. Tato talk show si nedělá z ničeho servítky, a jde tvrdě až na kost. Hosté dostávají záludné otázky na

Více

CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ VII. ROČNÍK. www.cesko-zpiva.cz

CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ VII. ROČNÍK. www.cesko-zpiva.cz CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ Č E S K O Z P Í V Á 2013 VII. ROČNÍK www.cesko-zpiva.cz O P R O J E K T U P Ě V E C K Á S O U T Ě Ž Č E S K O Z P Í V Á ČESKO

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE. str. 3. 4. ČINNOST V ROCE 2009.. str. 4. 5. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK Krása v srdci o.s. o.s. Krása v srdci vzniklo dne 16. 3.

Více

Fashion Weekend: Čeští návrháři předvedli své vize!

Fashion Weekend: Čeští návrháři předvedli své vize! Fashion Weekend: Čeští návrháři předvedli své vize! Publikováno 25. 09. 2011 První zprávy z Prague Fashion Weekendu jsou tu! Prošvihly jste druhý ročník Prague Fashion Weekendu? Pojďte se na něj podívat

Více

Propozice k soutěži Dívka roku 2013

Propozice k soutěži Dívka roku 2013 Propozice k soutěži Dívka roku 2013 Obsah: charakteristika projektu cíl soutěže postup podmínky účasti přihláška do castingu soutěžní disciplíny program soutěže přihláška v Plzni dne 12.11.2012 Občanské

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Základní škola a Mateřská škola. G. A. Lindnera Rožďalovice

Základní škola a Mateřská škola. G. A. Lindnera Rožďalovice Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Svět modelingu Jméno a příjmení: Šárka Švarcová Třída: 9. A Školní rok: 2015/2016 Garant / konzultant: Mgr. Stanislava Kosinová Datum odevzdání:

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

Vyhlašovatelem soutěže je Občanské sdružení Dívka v Jičíně v Čechách, které je zároveň od roku 2006 organizátorem celostátního finále této soutěže.

Vyhlašovatelem soutěže je Občanské sdružení Dívka v Jičíně v Čechách, které je zároveň od roku 2006 organizátorem celostátního finále této soutěže. patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Kamarád Třemošná a Plzeňská krajská rada dětí a mládeže vyhlašuje 16. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR

Více

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace

Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Hodnocení soutěže Děti 1 - kombinace Místo Start. č. Tanečník Tanečnice waltz cha-cha polka jive Suma 1. 2. 2 Cimr Tomáš Nováková Veronika XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX 20 1. 2. 16 Nepovím Filip Vašková Eliška

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety TISKOVÁ ZPRÁVA 21.12. 2015 SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2015 PRAHA 21. prosince 2015 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2015 proběhlo

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Gymnastický přebor RC SPV Brno-město 2015

Gymnastický přebor RC SPV Brno-město 2015 Kategorie: Předškolní děti A - dívky Celkové pořadí Pořadi Jméno TJ Prostná Přeskok Lavička Součet 1 Zavřelová Olga ŠTJ Mládí Brno 7,35 9,40 7,10 23,85 2 Rozkošná Erika ŠTJ Mládí Brno 6,35 8,10 6,80 21,25

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2011..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ Krása v srdci o.s. o.s. Krása

Více

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52 Pavel Dvořák 7:52 1.místo v kategorii Dominik Papp 8:20 2.místo v kategorii Michaela Hlavatá 8:24 1.místo v kategorii Václav Novotný 8:26 3.místo v kategorii Dušan Pavelka 8:48 4.místo v kategorii Radek

Více

www.cesko-zpiva.cz VI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ

www.cesko-zpiva.cz VI. ROČNÍK CELOSTÁTNÍ PRESTIŽNÍ PĚVECKÁ SOUTĚŽ PRO ZAČÍNAJÍCÍ ZPĚVÁKY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ O P R O J E K T U PĚVECKÁ S O U TĚŽ Č E S K O Z P Í V Á ČESKO ZPÍVÁ 2012 - VI. ročník moderně pojaté pěvecké soutěže pro začínající zpěváky - děti a mládež ve věku 9-26 let. Již počtvrté s MEZINÁRODNÍ

Více

DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni

DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Kamarád Třemošná vyhlašuje 15. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod záštitou KÚ PK a MŠMT ČR a 1. ročník finále ČECH v Plzni Vyhlašovatelem

Více

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova)

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Ve školním roce 2008/2009 jsme na naší škole zaznamenali výrazný úspěch v oblasti českého jazyka a literatury (recitace) především u ţáků II. stupně. Mezi tyto

Více

vyhlašuje 18. ročník soutěže

vyhlašuje 18. ročník soutěže vyhlašuje 18. ročník soutěže patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová druhá Česká vícemiss 2007 DDM Talent o.p.s. Plzeň a Občanské sdružení Talent 4you vyhlašuje 18. ročník soutěže v Plzeňském kraji pod

Více

Kariérové poradenství 2011/2012 obor Obchodní akademie

Kariérové poradenství 2011/2012 obor Obchodní akademie Kariérové poradenství 2011/2012 obor Obchodní akademie Přehled zájmu o jednotlivé fakulty 2012 Ve školním roce 2011/2012 studovalo obor Obchodní akademie 62 studentů ve čtvrtých ročnících. Přihlášku ke

Více

I.-PANOVNÍCI II.-SPORT III.-HERCI A ZPĚVÁCI IV.-VYNÁLEZY A VYNÁLEZCI

I.-PANOVNÍCI II.-SPORT III.-HERCI A ZPĚVÁCI IV.-VYNÁLEZY A VYNÁLEZCI autor:zita Pálfiová HRÁT NÁPOVĚDA OK I.-PANOVNÍCI II.-SPORT III.-HERCI A ZPĚVÁCI IV.-VYNÁLEZY A VYNÁLEZCI I. PANOVNÍCI SPUSTIT 1. OTÁZKA Tomáš Garrigue Masaryk byl: a) první český král b) první československý

Více

Top Still Model 2010

Top Still Model 2010 Top Still Model 2010 29.5.2010 v 19:00 Hilton Prague 1. ročník benefiční modelingové soutěže, kterou organizuje modelingová agentura STILL Management. Představení projektu Top Still Model 2010 1. ročník

Více

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY speciální hosté LUCIE BÍLÁ a SPIRITUÁL KVINTET DIVADLO HYBERNIA František Nedvěd zpívá Zlaté Nedvědovky Z vyprodaného Strahova, přes mnoho míst českých a slovenských,

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY BUSINESS PLES Olomouc, pátek NH Collection Olomouc Congress

NABÍDKA PRO PARTNERY BUSINESS PLES Olomouc, pátek NH Collection Olomouc Congress BUSINESS PLES 2019 Olomouc, pátek 25.1.2019 NH Collection Olomouc Congress NABÍDKA PRO PARTNERY Business Ples je prestižní společenská akce, zaměřená na byznys, lifestyle, kvalitní zábavu a zážitkovou

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

Úspěchy školního roku 2017/2018

Úspěchy školního roku 2017/2018 Úspěchy školního roku 2017/2018 15. ročník Písňové soutěže Bohuslava Martinů 2017 20. 22. 10. 2017, Gymnázium a Hudební škola hl. m. Prahy Pavel Janečka - 4. ročník zpěv 3. cena v kategorii II C K+G Pedagogické

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Běh do vrchu. Benjamínci (Myšáci) 2010 a mladší. Poř. St. č. Příjmení, jméno Ročník Klub JMLP Čas Ztráta

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Běh do vrchu. Benjamínci (Myšáci) 2010 a mladší. Poř. St. č. Příjmení, jméno Ročník Klub JMLP Čas Ztráta VÝSLEDKOVÁ LISTINA 34. ročník přespolního běhu Běh do vrchu 6.11.2016 Benjamínci (Myšáci) 2010 a mladší 400 m 1 5 Kalovský Vladimír 2010 SK SKOL Brno 04:16 2 10 Hladký Mikuláš 2012 Brno JMLP 04:18 00:02

Více

ŽÁKOVSKÝ BĚH BAKOVEM 9.ročník sobota oblačno 10 C 94 závodníků (rekord v počtu účastníků)

ŽÁKOVSKÝ BĚH BAKOVEM 9.ročník sobota oblačno 10 C 94 závodníků (rekord v počtu účastníků) ŽÁKOVSKÝ BĚH BAKOVEM 9.ročník sobota 10.4.2009 oblačno 10 C 94 závodníků (rekord v počtu účastníků) Předţákyňky (předškolní) traťový rekord 39,6 200 metrů 1. Hašlarová Tereza BK kraso MB 38,7 traťový rekord

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči

Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči V. Nováka 584, 539 73 Skuteč, tel. 469 326 360 e-mail: info@gymskutec.cz, web: www.gymskutec.cz 2 Zpravodaj GSŘMR 2012 13/5 OBSAH Páté přikázání

Více

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 I. kategorie (4-8 let; do 3. třídy) Umístění Jméno Adresa školy Název Jméno Galerie Paletka To jsem já MgA. Darina Hejlová Vojtěch Benhard Štěpánka

Více

Plavecký oddíl Autoškoda Mladá Boleslav. 38. Cena Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, 26.09.2015

Plavecký oddíl Autoškoda Mladá Boleslav. 38. Cena Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, 26.09.2015 Strana 1 z 46 Plavecký oddíl Autoškoda Mladá Boleslav 38. Cena Mladé Boleslavi a Memoriál Miroslava Tottera Mladá Boleslav, Plavecký bazén: Mladá Boleslav na Štěpánce, Na Celně 1456, 293 01 Bazén: 25m,

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

KARATE VÝSLEDKOVÁ LISTINA

KARATE VÝSLEDKOVÁ LISTINA KARATE VÝSLEDKOVÁ LISTINA 26. - 27. června 2017 Kata mladší žáci 1. Štáhlavský Ondřej Praha 2. Pohl Filip Jihomoravský kraj 3. Čáslava Bruno Jihomoravský kraj 3. Melich Luděk Středočeský kraj 5. Polák

Více

Šumavský pohárek č. 4

Šumavský pohárek č. 4 Superpřípravka dívky 1 Lebová Kristina 2007 SA Špičák 40,78 40,57 1:21,35 0,00 15 2 Hojáková Sylvie 2007 Ski klub Železná Ruda 48,47 45,76 1:34,23 12,88 12 3 Kadlecová Tereza 2007 TJ Slavoj Plzeň 47,98

Více

M ČR družstev a potápěčská liga 2011 Olomouc 9. a VÝSLEDKOVÁ LISTINA

M ČR družstev a potápěčská liga 2011 Olomouc 9. a VÝSLEDKOVÁ LISTINA Tabulka přepočítaných bodů zaslaná pořadatelem : MČR družstev 9.-10. dubna 2011 Olomouc ŽENY KLUB body 1. Olomouc 574 2. Praha 513 3. Nový Jičín 498 4. Zlín 433 5. Most 363 6. Liberec 353 MUŽI KLUB body

Více

23.ročník Chalupa Cup - Jindřichův Hradec

23.ročník Chalupa Cup - Jindřichův Hradec 23.ročník Chalupa Cup - Jindřichův Hradec pořadí 1. disciplína 1x žcim 11 10.00 1 VK VAJGAR J.Hradec NOVÁK Pavel 2 VK VAJGAR J.Hradec NESNÍDAL Otakar 3 VK VAJGAR J.Hradec JIROUŠEK Tomáš 4 VK JISKRA Třeboň

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta www. ks-alta. cz kulturní společnost alta KULTURNÍ SPOLEČNOST ALTA Byla založena v roce 2007 v Hluboké nad Vltavou Divadelní soubor vystupuje nejen na zámku Hluboká nad Vltavou, ale všude tam, kam ho pozvou.

Více

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY Myšáci dívky 2003 a mladší Pořadí Jméno rok Klub 1 Keliárová Barbora 2004 A Ski Třebíč 11 30 30 30 8 13 18 24 123 164 8 2 Slováčková Tereza 2004 Sokol Předklášteří 30 30 30 30 30 120 150 5 3 Kůpová Sára

Více

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy

Výsledné pořadí MDDAL Znojmo 2009. Školy Chrudim 1 Průměr bodů soutěţících 134,7215 OA Chrudim 6 Michalcová Pavlína Výsledné body 142,739 78 Melšová Lucie Výsledné body 126,704 Třebíč 2 Průměr bodů soutěţících 131,7605 Obchodní akademie Dr. A.

Více

Oficiální výsledková listina XIV. Suchý slalom Kožichovice U8 Myšáci - dívky 2011 a mladší. U8 Myšáci - chlapci 2011 a mladší

Oficiální výsledková listina XIV. Suchý slalom Kožichovice U8 Myšáci - dívky 2011 a mladší. U8 Myšáci - chlapci 2011 a mladší U8 Myšáci - dívky 2011 a mladší 1 4 KOPŘIVOVÁ Ella 2011 SKI Třebíč 41,50 2 6 BARÁKOVÁ Kristýna 2011 SKI klub Velké Meziříčí 43,13 3 3 ŠŤULÍKOVÁ Ester 2011 SKI KLUB Hlinsko 43,23 4 2 BÁRTOVÁ Ema 2011 SKI

Více

Obří slalom Špičák

Obří slalom Špičák Další ročník Šumavského pohárku zahájen. Ve dnech 12. a 13. 1. 2013 se odjely dva závody obřího slalomu zařazené do seriálu pro nejmladší závodníky- sjezdaře tradičně nazývaného Šumavský pohárek. Pořadatelem

Více

9. Kramolínský obřák Lipno - 2.4.2012

9. Kramolínský obřák Lipno - 2.4.2012 VÝSLEDKOVÁ LISTINA SUPERPŘÍPRAVKA PRINCEZNY poř. stč jméno nar. kat. tým #kol čas 1.kolo 2.kolo ztráta 1. 5 ZIMOVÁ Barbora 2006 1. 2006 Skiklub Písek 2 03:24,48 01:44,96 01:39,52 2. 3 JANOUŠKOVÁ Veronika

Více

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA JMLP XII.ročník - suchý slalom ČÍSLO ZÁVODU: ŘEDITEL ZÁVODU Pavel Ivánek TD Roman Keznikl HLAVNÍ ČASOMĚŘIČ Ivo Podešť 1.KOLO STAVITEL TRATI Pavel Ivánek BRANEK 17 PODMÍNKY slunečno ČAS STARTU 10:15 2017-03

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více

15. ročník Přehlídky diplomových prací Zápis ze zasedání poroty

15. ročník Přehlídky diplomových prací Zápis ze zasedání poroty 15. ročník Přehlídky diplomových prací Zápis ze zasedání poroty 1. Porota zasedala dne 12. srpna 2014 a svoji činnost zahájila v 9.30 hodin v sídle kanceláře ČKA, Josefská 34/6, Praha 1. 2. Porota zasedala

Více

Šumavský pohárek 2012 celkové hodnocení přípravka dívky - ročník 2003 a mladší

Šumavský pohárek 2012 celkové hodnocení přípravka dívky - ročník 2003 a mladší přípravka dívky - ročník 2003 a mladší jednotlivých závodů 2 1 Šandarová Veronika 2003 SSC Bohemia 7 12 15 15 15 57 2 Červená Natalie 2003 SK 12 9 9 9 12 15 48 3 Kroupová Natálie 2003 SK 15 15 15 0 45

Více

Velká cena Tábora 2008 Tábor VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Velká cena Tábora 2008 Tábor VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 50 PP ženy ~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Christovová Zuzana 92 Neptun Bra 0:21.29 838 50 2. Svozilová Markéta 91 Olomouc 0:21.34 834 46 3. Růžičková Sylvie 94 ČOCH.Žďár 0:22.12 808 50 4. Oravcová Lubica 93 Neptun

Více

REPREZENTATIVNÍ MÓDNÍ SHOW

REPREZENTATIVNÍ MÓDNÍ SHOW REPREZENTATIVNÍ MÓDNÍ SHOW Úvod 2001 - Návrhářka Petra Pilařová vstupuje na český módní trh a spolupracuje s oděvními společnostmi jako designerka. 2004 Zakládá vlastní oděvní atelier v Kutné Hoře a začíná

Více

1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové

1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové BENJAMÍNCI - AEROBIK 1 Fitness center Báry a Hanky Šulcové TRENÉR: Mgr. Bára Ptáčková Brousková Lucie Kulhánková Klára Svobodová Veronika HerrmannováTereza ManďákováAdéla Šnajdrová Nela Jančíková Barbora

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČESKÝ BROD, Tyršova 68, okres Kolín Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Zpracoval: Mgr. Martin Dušek, ředitel školy Dne: 30. 9. 2015...... razítko podpis Obsah výroční

Více

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35

čtvrtek dopoledne Denní porada vyučujících: 12:30 Denní vyhlášení výsledků: 12:35 Rozpis studentů u maturitní zkoušky Michael - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s. r. o. Třída: 4.D - Ekonomika a podnikání Třída: 4.M - Ekonomika a podnikání, Management

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium České Budějovice, Jírovcova 8 Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Soňa Hřídelová Místopředseda: Mgr. Miroslav Habrovanský Třídní: RNDr.Ing.

Více

ARS Poetica Puškinův památník

ARS Poetica Puškinův památník ARS Poetica Puškinův památník 50. ročník Je to k nevíře, ale v pátek 8. 4. 2016 v Bohumíně proběhl již 50. ročník krajské přehlídky ARS Poetica Puškinův památník. Jubilejního ročníku se zúčastnilo téměř

Více

Čáslavský pětiboj. 60 m/ml. žákyně 2 w?

Čáslavský pětiboj. 60 m/ml. žákyně 2 w? Čáslavský pětiboj Datum konání: 15.9.2006 Místo konání: Čáslav Pořadatel: AC Čáslav, SK Dvojka Praha Výsledky zpracoval: Petr Kratochvíl Ředitel závodu: Jana Červenková Hlavní rozhodčí: Josef Tůma Poznámka:

Více

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne

Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí dopoledne Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2007) Termín: pondělí 23. 5. 2011 dopoledne Martin Pavlík pr. - Anglický jazyk 8:20 8:35 Mgr. Miloš Sedlák / Ing. Dagmar Čadová / Josef Kolář pr. - Matematika 8:35 8:50 Mgr.

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 1 Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 Třída: 4.F (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Zdeňka Rejmanová Místopředseda: Mgr. Dana Kudláčková Třídní: PaedDr. Josef Svoboda

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Dětský domov HUSITA, o.p.s., v Dubenci u Příbrami Výroční zpráva za rok 2014 Obsah: Údaje o organizaci Orgány a zaměstnanci společnosti Co jsme dělali v roce 2014 O dětech Naši spolupracovníci Naši partneři

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů

Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů Známe vítěze jubilejního ročníku Dětského činu roku! Dětský čin roku 2014 vyvrcholil slavnostním oceněním vítězů Brožíkova síň Staroměstské radnice v Praze patřila první prosincový čtvrtek dětským hrdinům,

Více

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek

1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 1. kolo ČEZ ligy žen a juniorek 23. 3. 2013 Ředitel soutěže: Petr Věžník 1. skupina Vážil Technický rozhodčí Zápis Časomíra Hlavní rozhodčí Jaromír Jílek Martin Šimek Radim Háva Václav Zázvorka Oldřich

Více

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče Ilona B., Golčův jeníkov Jana B., Hustopeče Jaroslav B., Hustopeče Michaela B., Hustopeče Jiří F., Hradec Králové Anna F., Hradec Králové Barbora G., Kocbeře Aleš H.,

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXVI. ročník Běhu Matyáše Žďárského

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXVI. ročník Běhu Matyáše Žďárského VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXVI. ročník Běhu Matyáše Žďárského Disciplína: Termín: Místo: Pořadatel: přespolní běh sobota 8. září 2018 Kožichovice SK SHS Třebíč,z.s. Myšáci - dívky 2012 a ml. 1. 14 Wasserbauerová

Více

H T-W. Helena Tomanová-Weisová Výhled z Hradčan Argo

H T-W. Helena Tomanová-Weisová Výhled z Hradčan Argo H T-W Helena Tomanová-Weisová Výhled z Hradčan Argo H el e na Tom a nová-weisová Spisovatelka, herečka a rozhlasová redaktorka Helena Tomanová-Weisová své mládí prožila v dnes už zaniklém světě česko-

Více

OS - Přípravka Hoši. Stránka 1

OS - Přípravka Hoši. Stránka 1 OS - Přípravka Hoši 1 KROUPA Štěpán 2003 M-PR Skiklub Písek - - 15 5 7 12 39 2 DOSTÁL Václav 2003 M-PR Lyko Klub Prachatice 8 8 8 9 33 3 SVÍTIL Michal 2002 M-PR Skiklub Železná Ruda 2 15 15 32 4 MATĚJOVIČ

Více

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2014

VZDĚLÁNÍ A ŘEMESLO 2014 Soutěž: Dárkové balení (DB) 7 Ivana Baranová Hotelová škola, Třebíč 430 1. 12 Kateřina Müllerová 8 Jana Hejlíková 6 Veronika Brabcová Střední škola obchodu, služeb a podnikání a Vyšší odborná škola, 398

Více

1. ROČNÍK BOLEVECKÉHO BĚHU

1. ROČNÍK BOLEVECKÉHO BĚHU KATEGORIE : Nejmenší děti 2013 a mladší hoši 60 m 20 Tomáš Váně 2013 63 Jarda Kůrka 2013 9 Lenny Polák 2013 21 Tadeáš Váně 2015 6 Jakub Matějíček 2014 7 Jonáš Matějíček 2016 10 Dominik Zlámala 2014 12

Více

{jathumbnail off} Batist Nej sestřičkou se stala Zdena Oldřichová z Boskovic - Náchodské.info. Napsal uživatel René Herzán Středa, 23 Říjen :44

{jathumbnail off} Batist Nej sestřičkou se stala Zdena Oldřichová z Boskovic - Náchodské.info. Napsal uživatel René Herzán Středa, 23 Říjen :44 V Náchodě se odehrává nejen tradiční vyhlašování Muže roku, ale již popáté se stal dějištěm vyhlášení Batist Nej sestřičky. Vítězkou se stala Zdena Oldřichová z Nemocnice Boskovice. Pracuje na anesteziologicko

Více

Rozpis žáků k maturitní zkoušce

Rozpis žáků k maturitní zkoušce Třída: 4.A - Zdravotnický asistent (rok nástupu 2011) Třída: *4.A - Zdravotnický asistent (rok nástupu 2010) Termín: úterý 21. 4. 2015 dopoledne Předseda: Mgr. Zuzana Volná Místopředseda: Mgr. Štěpánka

Více

ČTĚME DĚTEM 20 MINUT DENNĚ. KAŽDÝ DEN! Cílem projektu je podpora emocionálního (psychického, myšlenkového a morálního) zdraví dětí a mládeže.

ČTĚME DĚTEM 20 MINUT DENNĚ. KAŽDÝ DEN! Cílem projektu je podpora emocionálního (psychického, myšlenkového a morálního) zdraví dětí a mládeže. ČTĚME DĚTEM 20 MINUT DENNĚ. KAŽDÝ DEN! Cílem projektu je podpora emocionálního (psychického, myšlenkového a morálního) zdraví dětí a mládeže. Hlasité čtení dítěti: rozšiřuje znalosti, vytvářípevné pouto

Více

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE LISTOPAD 2018 CO JSME VE ŠKOLE ZVLÁDLI BĚHEM LISTOPADU POTKÁVAT SE POTKALI JSME SE NA RODIČÁCÍCH Znovu Vás přišlo víc než 90% Chceme, aby se Vaše děti cítily ve škole

Více

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Hostibejcké schody - výsledky Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Adam David 2:48 Andr Václav 1:21 Bačo Jan 2:09 Balcar David 1:50 Bartoš Pavel 1:33 Bartůšek Josef 1:47 Baška

Více

1 82.90 POSTUP Jeseník - Taneční studio Lenky Bachové Lukášová Hana Čížková Lucie Šimčíková Natálie Ambrožová Anna Benová Vendula Kučerová Zuzana

1 82.90 POSTUP Jeseník - Taneční studio Lenky Bachové Lukášová Hana Čížková Lucie Šimčíková Natálie Ambrožová Anna Benová Vendula Kučerová Zuzana Mistrovství ČR mažoretek JAROMĚŘ2014 VÝSLEDKY SÓLOFORMACÍ BATON A MIX MINI solo 1 82.70 POSTUP Ostrava 2 - TOM Krokodýl Nguyenová Zuzana 2 82.30 POSTUP Jeseník - Taneční studio Lenky Bachové Šimčíková

Více

Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan ( )

Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan ( ) skokan dívky Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan (9. 12. 2011) Skokan Sedlčan Dívky I. (4.- 5. třída) 1. Černá Lucie ZŠ Dublovice 173 2. Štemberková Sára 1. ZŠ Sedlčany 161 3. Strýčková Alžběta

Více

STŘÍPKY Z HALOVÉHO PĚTIBOJE OVOV NA ZŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

STŘÍPKY Z HALOVÉHO PĚTIBOJE OVOV NA ZŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ STŘÍPKY Z HALOVÉHO PĚTIBOJE OVOV NA ZŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ (postřehy žáků mediální výchovy) p. uč.. Křesťanová Disciplíny: kliky, lehsedy, trojskok, hod, švihadlo Čestný host: Eliška Krupnová bronzová mistryně

Více

Od 8. dubna. Nejlepší Hlas vybíráš TY!

Od 8. dubna. Nejlepší Hlas vybíráš TY! Od 8. dubna Nejlepší Hlas vybíráš TY! David Bisek, 24 let, Františkovy Lázně, student Alžběta Pažoutová, 24 let, Praha, zpěvačka Miloš Novotný, 16 let, Třemešná, student David Weingartner, 26 let, Údlice,

Více

Kariérové poradenství

Kariérové poradenství Kariérové poradenství Ve školním roce 2009/2010 se pro studenty uskutečnilo několik akcí spojených s volbou jejich budoucí profese: 1. 20. října 2009 se studenti čtvrtých ročníků zúčastnili veletrhu pomaturitního

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007

StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 StarDance když hvězdy tančí v roce 2007 Druhý ročník taneční soutěže StarDance přinesla Česká televize divákům opět na podzim, tak aby slavnostní finále vyvrcholilo v předvánoční době. Osm sobotních večerů

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC,

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, Kategorie: Myšáci dívky Ročník: 2008 a mladší 1 6 Hrbáčková Johana SKI SKOL 2008 36,63 2 5 Urbánková Vanesa SKI Klub Hlinsko 2008 36,85 0,22 3 17 Čermáková Lucie SKI klub Victoria Brno 2008 37,81 1,18

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Pavel Antoch (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:20 8:25 Ing. Jitka Sýkorová / Mgr. Lucie Michael Makula (4.A) pr. - Maturitní práce s obhajobou 8:40 8:45 Ing.

Více

KRUH PŘÁTEL HUDBY. Koncertní sezóna Příjemné hudební zážitky přeje Kultura města Mladá Boleslav!

KRUH PŘÁTEL HUDBY. Koncertní sezóna Příjemné hudební zážitky přeje Kultura města Mladá Boleslav! KRUH PŘÁTEL HUDBY Koncertní sezóna 2019 Příjemné hudební zážitky přeje Kultura města Mladá Boleslav! 22. ledna 2019, 18:00 Dům kultury neabonentní VERONIKA A VAŠEK ŘIHÁKOVI A W-BAND 17. února 2019, 19:00

Více

Soutěžící i obě poroty byly připraveny a mohli jsme začít. Podporu soutěžícím poskytovali i jejich třídní učitelé, rodiče i jejich spolužáci.

Soutěžící i obě poroty byly připraveny a mohli jsme začít. Podporu soutěžícím poskytovali i jejich třídní učitelé, rodiče i jejich spolužáci. Obsah P. č. Popis strana 1. Školní kolo 2-5 1.1. 1. kategorie 3 1.2. 2. kategorie 3 1.3. 3. kategorie 4 1.4. 4. kategorie 4 1.5. 5. kategorie 5 2. Výběrové kolo 6 3. Meziškolní kolo 7-12 3.1. 1. kategorie

Více

Orlík Tour Kooperativy

Orlík Tour Kooperativy 1 Felt team Holýšov 1 20 6952 Jakub VLAS 00:38:50.1 2 24 3851 Miroslav VLAS 00:39:11.8 2 Fišeráci 1 36 6815 Jaroslav FIŠER 00:44:28.3 2 37 3843 Jaroslav FIŠER 00:44:30.6 3 KOVIS 1 38 3908 David KOVÁŘ 00:45:06.1

Více

Výsledková listina přeboru župy plk. Švece v atletice Třebíč,

Výsledková listina přeboru župy plk. Švece v atletice Třebíč, Předškolní děti Běh 40 m Hod tenis. míčkem Skok daleký z místa výkon body výkon body výkon body Feitová Klára Bedřichov 8,60 67 6,00 126 1,34 300 493 1. Vlček Patrik Dalešice 10,50 6 10,70 316 1,04 156

Více