ZNALECKÝ POSUDEK. č /09

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1439 09/09"

Transkript

1 ZNALECKÝ POSUDEK č /09 o stanovení obvyklé ceny pozemku katastru nemovitostí parcela č. 501 orná půda v katastrálním území a v obci Libníč evidované u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště České Budějovice Objednatel posudku : Účel posudku : Posudek vypracoval : Datum místního šetření : Datum, ke kterému je provedeno ocenění : Použitý oceňovací předpis : Soudní exekutor JUDr. Marek Frank, usnesení č.j. 125 EX 594/08-37 Exekutorský úřad v Českém Krumlově se sídlem Radniční č.p. 28, Český Krumlov Zjištění ceny pro převod vlastnictví Ing. Michal Sirový, znalec bytem Kájovská 65, Český Krumlov Vyhláška MF č. 3/2008 Sb., ve znění vyhlášky č.456/2008 Sb., o provedení některých ustano vení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů ( oceňovací vyhláška ) Zvláštní požadavky objednatele: ocenění provést též obvyklou cenou dle zákona č. 219/2000 Sb. v platném znění V Českém Krumlově dne Tento znalecký posudek obsahuje 13 stran včetně obálky, znalecké doložky a příloh a předává se ve třech vyhotoveních. Jedno vyhotovení archivuje znalec.

2 2 1. NÁLEZ 1.1 Podklady pro vypracování posudku Pro vypracování posudku byly použity následující podklady : Objednávka - písemné usnesení soudního exekutora JUDr. Marka Franka, Exekutorský úřad v Českém Krumlově se sídlem Radniční č.p. 28, Český Krumlov č. 125 EX 594/08-37 ze dne s předáním podkladů osobně Výpis z katastru nemovitostí vyhotovený dálkovým přístupem dne LV 198. Dále viz příloha č.1 Vlastník oceňovaných nemovitostí : Lacinová Hana, r.č /0561 trvale bytem Kaplířova č.p. 66, Vimperk Pozemek evidovaný v katastru nemovitostí : - parcela č. 501 orná půda o výměře 3512 m2, kód BPEJ v k.ú. a v obci Libníč Kopie katastrální mapy vydaná Katastrálním úřadem v Českých Budějovicích a zajištěná znalcem dne v měřítku 1 :1000. Dále viz příloha č Místní šetření - proběhlo dne za účasti znalce Konzultace - na Obecním úřadě v obci Libníč, kde byl znalci panem starostou předložen platný územní plán obce Libníč včetně schválených dodatků č.1 a č Konzultace u místních realitních kanceláří o stavu realitního trhu v českobudějovickém regionu / realitní kancelář Kolář Český Krumlov, realitní kancelář Stejskal České Budějovice/, telefonická konzultace na Obecním úřadě v Libníči Odborná publikace Teorie oceňování nemovitostí od Prof. Ing. Alberta Bradáče CSc vydaná v nakladatelství CERM Brno Fotodokumentace pořízená při místním šetření příloha č Metodika oceňování nemovitostí vypracoval VUT Brno Ústav soudního inženýrství Brno Vyhláška MF č. 3/2008 Sb. ve znění vyhl. č.456/2008 Sb., o provedení některých ustanovení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů ( oceňovací vyhláška ) 1.2 Popis oceňovaných nemovitostí Oceňovaný pozemek katastru nemovitostí parcela č. 501 orná půda se nachází v katastrálním území a v obci Libníč cca 5 km severně od Českých Budějovic na severovýchodním okraji obce v lokalitě nově budovaných rodinných domů. Příjezd k pozemku je možný po zpevněné místní komunikaci. Ocenění je provedeno podle skutečností zjištěných v den prohlídky nemovitostí tj. účelu užívání, stavu a lokalizace s tím, že stav nemovitostí je znalcem zohledněn ke dni místního šetření tj Následně se ocenění provede dle obecně platných zásad v souladu s vyhláškou MF č. 3/2008 Sb. ve znění vyhl. č.456/2008 Sb., o provedení některých ustanovení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů (oceňovací vyhláška ).

3 3 1.3 Stavby a územní plán : Dle územně - plánovací dokumentace obce Libníč se oceňovaný pozemek nachází ve funkčním využití plochy pro výstavbu bytovou individuální a pro výstavbu místní komunikace. Na oceňovaném pozemku se žádné stavby nenacházejí. 2. POSUDEK - OCENĚNÍ NEMOVITOSTÍ 2.1 Cena administrativní Cena zjištěná dle vyhlášky MF č. 3/2008 Sb. ve znění vyhl. č.456/2008 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ( zákon o oceňování majetku ) Parcela č. 501 orná půda ( 32 odst. 1 ) Popis Oceňovaný pozemek parcela č. 501 zahrada o výměře 3512 m 2 leží v katastrálním území a v obci Libníč na severovýchodním okraji zastavěné části obce v lokalitě nově budovaných rodinných domů. Příjezd je možný po místní zpevněné komunikaci. V místě je možnost napojení na veřejné řady všech inženýrských sítí vč. zemního plynu. Pozemek je rovinatý, je převážně zatravněn a není zastavěn žádnou nemovitou stavbou. V katastru nemovitostí veden jako orná půda, což neodpovídá skutečnému využití, kdy je parcela je zatravněna, ale bez zjevného využití. Dle ÚP obce Libníč určena pro výstavbu nízkopodlažní bytové zástavby, místní komunikace a veřejného chodníku. Pozemek neleží v žádném ochranném pásmu, ani v zátopové oblasti a je zatížen běžným hlukem, prachem a exhalacemi od okolní dopravy. Obec Libníč nemá zpracovánu cenovou mapu stavebních pozemků Ocenění Základní cena stavebního pozemku je v obci Libníč / obec se 399 obyvateli/ dle 28 odstavce l) písm. k ) činí : ZC = Cp x 1,00 Cp = 35 + ( a 1000 ) x 0, kde a je počet obyvatel v obci viz výše : Cp = 35 + ( ) x 0, = 35,00,- Kč/m 2 není-li počet obyvatel větší než 1000, je ve výpočtu dosažena konstanta ve výši 1000 ZC = Cp x 1,00 = 35,00,- Kč/m 2 x 1,00 = 35,00,- Kč/m 2 Ocenění části pozemku se provede dle 32 odst. 1 vyhlášky pozemek zahrnutý do platného územního plánu jako pozemek určený k zastavění, se ocení podle dle 28 odst. 1,2 a násobí se koeficientem 0,3. Přirážky a srážky dle přílohy 21 : - pozemek s možností napojení na zemní plyn / pol.2.11 / + 5 %

4 4 Parcela číslo č. 501 Druh parcely dle katastru Využití parcely dle skutečnosti orná půda určený ÚP k výstavbě RD a místní komunikace Výměra m Základní cena ZC Kč/ m 2 35,00,- Srážky - viz výše % - 0 Přirážky viz výše % + 0 Základní cena po 1. úpravě ZCU 1 Kč/ m 2 35,00,- Srážky - viz výše % - 0 Přirážky viz výše % + 5 Základní cena po 2. úpravě ZCU 2 Kč/ m 2 36,75,- Koeficient prodejnosti Kp Sloupec 11 1,338 Koeficient přepočtu cen Ki SKP ,142 Základní cena po 3. úpravě ZCU 3 Kč/ m 2 105,33,- Koeficient dle 32 odst. 1 k x ZC3 0,3 0,3 x 105,33,- Základní cena upravená ZCU Kč/ m 2 31,60,- Administrativní cena části výměry parcely č. 501 ke dni odhadu Kč ,20,- 2.2 Oceňované pozemky cena obvyklá Metodika výpočtu Pro zjištění obvyklé ceny vycházel znalec ze znalosti místního trhu s nemovitostmi, z konzultace u místních realitních kanceláří / např. realitní kancelář Kolář Český Krumlov, realitní kancelář Stejskal České Budějovice, CK reality Český Krumlov / z realitních serverů a z konzultace na Obecním úřadě v Libníči. Známé prodejní ceny či nabídky pozemků v lokalitě a okolí byly znalcem porovnány a následně vyhodnoceny z hlediska jejich polohy, atraktivnosti, ekonomické návratnosti, dopravního propojení, vazby na zbudované inženýrské sítě, druh možné zástavby, přístupové cesty, rozvoje území apod. s oceňovaným pozemkem Rozbor ceny srovnávaných pozemků Samostatné stavební pozemky srovnatelných výměr určených k výstavbě občanské vybavenosti byly v této lokalitě prodávány ve zvýšené míře, což znalci potvrdily i oslovené realitní kanceláře. Kromě toho jsou pozemky dále prodávány samostatně většinou státními institucemi či obcemi i pod stávajícími stavbami či jako různá dorovnávání parcel majitelům těchto staveb. Ceny pozemků v této části českobudějovického okresu jsou především odvislé od vlastní polohy pozemku a způsobu využití či možnosti zastavění pozemku. Patrné jsou vyšší ceny podél bezprostřední návaznosti na hlavní komunikační tahy ve směru Praha, Plzeň, Jindřichův Hradec či Český Krumlove a samozřejmě v centrech sídelních útvarů.

5 5 Z pohledu atraktivnosti lokality ( komerční využitelnost, rekreační oblast, infrastruktura apod. ) kde se oceňovaný pozemek nachází, jde o lokalitu s průměrným zájmem potenciálních kupců Rozbor ocenění pozemků obvyklou cenou Obec Libníč nemá zpracovánu cenovou mapu stavebních pozemků. Pro úplnost lze konstatovat, že základní cena metru čtverečného stavebního pozemku v obci je dle 28 vyhl. MF č. 3/2008 Sb. ve znění novely č. 456/2008 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změnách některých zákonů ve znění novel 35,00,- Kč. Tato cena se upraví příslušnými koeficienty / koeficient prodejnosti a koeficient vlivu cen staveb / a dále dle tabulky přílohy č.21 vyhl. o další vlivy. Přirážka za možnost napojení na plynovod 10 % a přirážka za pozemek s urychlenou návratností investic až do 125 %. Oceňovaný pozemek má možnost napojení na veřejné inženýrské sítě vč. zemního plynu, i když není zatím rozparcelován a nejsou vybudovány jednotlivé řady k budoucím jednotlivých stavebním parcelám. Příjezd je možný po zpevněné místní komunikaci, z pohledu využitelnosti a atraktivnosti je pozemek situován v nově se tvořící lokalitě nízkopodlažní individuální výstavby. Z hlediska výnosnosti na průměrném místě. Oceňovaný pozemek je situován nedaleko okraje zastavěné části obce mezi starší a novější zástavbou rodinnými domy a dle územního plánu je určen pro výstavbu nízkopodlažní bytové výstavby vč. veřejné příjezdové komunikace a chodníku. Dle sdělení starosty obce Libníč Ing. Fencla prodávalo či prodává město ze svého majetku pozemky především developerským firmám pro přípravu území k výstavbě bytové zástavby, pro potřeby různých geometrických vyrovnání či pozemky pod stávajícími stavbami. Ceny jsou odvislé především dle účelu využití těchto pozemků či zájmu města s prodejem pozemku spojeným ( např. investorská pobídka apod ). Dle sdělení zástupců realitních kanceláří např. realitní kancelář CK reality Český Krumlov se cena stavebního pozemku připraveného k výstavbě v obci Libníč může dnes pohybovat v dané lokalitě v rozmezí 800,- až 1000,- Kč/m 2 v závislosti na umístění pozemku a způsobu zástavby, dražší jsou parcely v dále od komunikací s vhodným půdorysem. Přibližně stejnou cenu, ale s menším cenovým rozpětím, cca 900,- až 1000,- Kč/m 2 uvedl i zástupce realitní kanceláře Kolář Český Krumlov pan ing. Kolář. Častější je prodej pozemků v kompletu se stavbou bez jednoznačného stanovení ceny za pozemek či prodej plně připraveného pozemku k výstavbě. Oba zástupci realitních kanceláří potvrdily, že ceny nepřipravených pozemků k výstavbě jsou podstatně nižší. V poslední době je prodávala Obec Libníč pozemky evidované v územním plánu pro nízkopodlažní zástavbu, před provedením ZTV tj. nezainvestované, za cenu ,- Kč/m2. Následně pozemky připravené přímo pro výstavbu tj. s rozvody inženýrských sítí a rozparcelované za cenu ,- Kč/m2. Dle srovnání obvyklé ceny pozemků ve vztahu k ceně administrativní ( cena dle cenového předpisu ) můžeme na základě zjištěných údajů říci, že cena obvyklá je v tomto případě podstatně vyšší, což potvrzuje mimo jiné i skutečnost, že v posledních letech dochází ke zvyšování cen pozemků i v menších lokalitách, zvláště pak leží -li pozemek v místě s vyšší návratností investic. Dle výše citovaných důvodů se může obvyklá cena stavebního pozemku určeného k výstavbě rodinných domů a pro výstavbu místní příjezdové komunikace, který není bezprostředně k výstavbě připraven tj. s kompletně vybudovanou infrastrukturou vč. zajištěného příjezdu, i když v sousedství pozemku jsou inženýrské sítě již vybudované, pohybovat ve výši 500,- až 600,- Kč, což dokládá i informace od pana starosty Ing. Fencla. S přihlédnutím k faktům, které uvažovanou cenu objektivně

6 6 ovlivňují ( částečná připravenost území, pozemek určený pro výstavbu RD a místní komunikace, vhodná poloha pro bydlení, blízkost metropole Českých Budějovic, běžný prach, hluk ) lze konstatovat, že obvyklá cena oceňovaných pozemků může být ve výši : Výpočet obvyklé ceny pozemků Parcela č. 501 orná půda Oceňovaný pozemek parcela č. 501 orná půda o výměře 3512 m 2 není zastavěn žádnou stavbou, pozemek je určen územním plánem obce k výstavbě RD a místní veřejné komunikace či chodníku. Volný trh s takto využitelnými pozemky v místě přímo neexistuje, jsou nabízeny a většinou kupovány jako součásti větších celků např. developery či obcemi pro zajištění nových stavebních pozemků k výstavbě RD či pro zajištění dopravní obslužnosti v území. Je možno konstatovat, že má pozemek charakter částečně připraveného stavebního pozemku, které jsou prodávány v obci např. developerům jako součást větších celků, které jsou jimi následně zhodnocovány budováním ZTV. Pozemek leží nedaleko severovýchodního okraji obce, vzhledem k možnému využití části pozemku pro veřejnou komunikaci je atraktivita pozemku snížena. Z tohoto důvodu lze konstatovat, že se obvyklá cena tohoto pozemku bude na nižší úrovni výše uvažovaného rozpětí a je stanovena znalcem ve výši 500,-Kč/m 2 Obvyklá cena pozemku parcela č. 501 orná půda může být, na základě výše uvedených skutečností a vyhodnocení znalcem, rovna : 500,-Kč/m 2 x 3512 m 2 = ,- Kč 2.4 Rekapitulace Cena administrativní : Parcela č. 501 orná půda ( 32 odst. 1 ) ,20,- Kč Administrativní cena oceňovaného pozemku ke dni odhadu celkem ,20,- Kč Zaokrouhlení + 0,80,- Kč Administrativní cena oceňovaného pozemku celkem zaokrouhlená ,00,- Kč Administrativní cena výše oceňované nemovitosti, zjištěná podle vyhlášky č.3/2008 Sb. ve znění vyhl. č.456/2008 Sb., činí ke dni odhadu ,00,- Kč slovy : jednostodesettisícdevětsetosmdesátkorunčeských

7 7 Cena obvyklá vyhodnocená znalcem : Parcela č. 501 orná půda ,00,- Kč Obvyklá cena oceňovaného pozemku ke dni odhadu celkem ,00,- Kč Zaokrouhlení + 0,00,- Kč Obvyklá cena oceňovaného pozemku celkem zaokrouhlená ,00,- Kč Závěr : 1. Obvyklá cena výše oceňovaného pozemku katastru nemovitostí parcela č. 501 orná půda v katastrálním území a v obci Libníč evidovaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrální pracoviště České Budějovice zjištěná podle zákona č.151/1997 Sb. o oceňování majetku a o změně některých zákonů ( zákon o oceňování majetku ) a dle 22 zákona č. 219/2000 Sb. může činit ke dni odhadu ,00,- Kč slovy : jedenmiliónsedmsetpadesátšesttisíckorunčeských 2. Jiná práva či závady oceňovaných nemovitostí, kromě dalších omezení vlastnického práva evidovaného v KN ( viz příloha č.1 ), nejsou znalci známa ani nebyla znalci sdělena. v Českém Krumlově dne Ing. Michal Sirový Příloha : 1x fotodokumentace 1x výpis z KN, LV 198 1x kopie katastrální mapy

8 8 ZNALECKÁ DOLOŽKA Znalecký posudek jsem podal jako znalec jmenovaný rozhodnutím Předsedy krajského soudu v Českých Budějovicích ze dne 2.června 1999 č.j. Spr. 823/99 pro základní obor ekonomika, odvětví ceny a odhady, zvláštní specializace oceňování nemovitostí. Znalecký úkon je zapsán pod pořadovým číslem /09 znaleckého deníku. Znalečné a náhradu nákladů účtuji podle přiložené likvidace na základě dokladu číslo 17/09. CERTIFIKÁT QEN Znalec je držitelem certifikátu QEN - expert v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí vydaný Certifikačním orgánem Ústavu soudního inženýrství v Brně dne pod č.95/24/qen/2004. Českém Krumlov 8. března 2009 Ing. Michal Sirový

9 9 FOTODOKUMENTACE Oceňovaný pozemek od příjezdové komunikace

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1501 71/09

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1501 71/09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1501 71/09 o obvyklé ceně rozestavěného rodinného domu bez č.p. na st. parcele č. 671 zastavěná plocha a nádvoří včetně pozemku a pozemek parcela č. 1056/37 zahrada vše s příslušenstvím

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1392 108/08

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1392 108/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1392 108/08 o obvyklé ceně stavby rodinného domu č.p. 22 v obci Tehov na st. parcele č.51 zastavěná plocha a nádvoří včetně pozemku a pozemky parcela č.109 zahrada, parcela č. 117 zahrada,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1389-105/08

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1389-105/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1389-105/08 o stanovení obvyklé ceny pozemku parcela č. 157/65 zahrada s příslušenstvím v katastrálním území a v obci Bašť evidovaných u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13

ZNALECKÝ POSUDEK. č /13 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2220 65/13 - o obvyklé ceně nemovitostí tj.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /09

ZNALECKÝ POSUDEK. č /09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1448-19/09 - stanovení obvyklé ceny spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 pozemku parcela č. 1163/13 trvalý travní porost s příslušenstvím vedený na LV č. 1021 v katastrálním území

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1796 91/11. / aktualizace znaleckého posudku č. 1326 42/08 /

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1796 91/11. / aktualizace znaleckého posudku č. 1326 42/08 / Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 1796 91/11 / aktualizace znaleckého posudku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2382 37/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2382 37/14 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2382 37/14 - o stanovení obvyklé ceny nemovitých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 150/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 150/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 150/14 o obvyklé ceně podílu id. 4/6 na nemovité věci - pozemku p.č. 341/8 - orná půda, zapsané na LV 50, katastrální území Záříčí u Dírné, obec Dírná, okres Tábor a ocenění jednotlivých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1469 39/09

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1469 39/09 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1469 39/09 o stanovení ceny provozního areálu firmy KOMI-CZ s.r.o. v Dobrovodské ulici v Českých Budějovicích tj. souboru staveb a pozemků administrativní budovy č.p. 126 na parcele

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 572/49/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 572/49/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 572/49/2012 o obvyklé ceně nemovitostí: - pozemku KN parc.č.462/17 a pozemku vedeného ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr - PK parc.č.416/2, vč. příslušenství,

Více

parc.č.164/2 parc.č. 120/19

parc.č.164/2 parc.č. 120/19 088EX 3653/12-42 Znalecký posudek č. 3716/81/14 Š O ceně pozemků parc.č. 120/19 a parc.č. 164/2 v k.ú a obci Hospozín, o. Kladno Postup při zpracování posudku : Pan Pavel Dvořák má udané bydliště na adrese

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2547-504/2015

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2547-504/2015 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2547-504/2015 o odhadu ceny obvyklé pozemků parc.č. 3003/121, parc.č. 3703/50, parc.č. 3703/52, parc.č. 3706/12, parc.č. 3706/13, parc.č. 3707/9, parc.č. 3707/12, parc.č. 3708/7,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2505 35/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2505 35/15 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2505 35/15 - o odhadu obvyklé ceny nemovitých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j.043 EX 75/09. Zjištění ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. č.j.043 EX 75/09. Zjištění ceny nemovitosti ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 12336-041/10 o ceně pozemků parc.č.1432 kat.území a obec Nový Malín, spoluvl.podíl na parc.č.1345/5, 76/12, 76/3 kat.území Štíty - město, obec Štíty, včetně trvalých porostů. (LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 188/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 188/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 188/12 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku p.č. 510/11 - orná půda, LV číslo 565, katastrální území Vávrovice, obec Opava, okres Opava a ocenění jednotlivých práv a závad spojených

Více

Znalecký posudek č. 5617-374/14

Znalecký posudek č. 5617-374/14 Znalecký posudek č. 5617-374/14 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/9 na pozemku parc. č. 652/1, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p. 352 a pozemku parc. č. 652/2,

Více

Znalecký posudek č. 1180-38/09C

Znalecký posudek č. 1180-38/09C Znalecký posudek č. 1180-38/09C o ceně nemovitostí - pozemků v k.ú. a obci Drahonín, okres Brno - venkov zapsané na listu vlastnictví 343 pro k.ú. Drahonín, vedeného u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1428-144/08

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1428-144/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1428-144/08 o stanovení obvyklé ceny pozemku st. parcela č. 124 zastavěná plocha a nádvoří v katastrálním území Malčice-Osek, v obci Přídolí evidovaný u Katastrálního úřadu pro Jihočeský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 303/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 303/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 303/15 o obvyklé ceně podílu id. 1/7 na nemovité věci - pozemku p.č. 383/2 - trvalý travní porost, zapsané na LV číslo 200, katastrální území Pila, obec Pila, okres Karlovy Vary a ocenění

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2477-76/13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 712/23 orná půda, katastrální území Luká, obec Luká, okres Olomouc.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2477-76/13. o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 712/23 orná půda, katastrální území Luká, obec Luká, okres Olomouc. ZNALECKÝ POSUDEK č. 2477-76/13 o ceně nemovitosti pozemku parcela č. 712/23 orná půda, katastrální území Luká, obec Luká, okres Olomouc. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Olomouc, soudní

Více

Znalecký posudek č. 2011/154

Znalecký posudek č. 2011/154 Znalecký posudek č. 2011/154 O ceně nemovitosti: Pozemek, parcela č. 796 v katastrálním území Staříč, obec Staříč, okres Frýdek-Místek, kraj Moravskoslezský. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Frýdek

Více

Posudek obsahuje včetně titulního listu 17 stran textu a 10 stran příloh. Objednateli se předává v vyhotovení.

Posudek obsahuje včetně titulního listu 17 stran textu a 10 stran příloh. Objednateli se předává v vyhotovení. ZNALECKÝ POSUDEK 3111/31/2014 O ceně obvyklé na stavbu č.p. 22 postavené na pozemku St.6, stavební pozemek St. 6 ve výši spoluvlastnického podílu 1/2; budovy bez č.p. na pozemku St. 50/2 ve výši spoluvlastnického

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1405-121/08

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1405-121/08 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1405-121/08 o stanovení obvyklé ceny bytové jednotky č.p/č.j. 234/2 v 1.nadzemním podlaží v objektu č.p.234 v obci Větřní s příslušenstvím a s podílem na společných částech domu a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 151/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 151/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 151/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. 1634 - orná půda a p.č. 1762 - orná půda, zapsaných na LV 52, katastrální území Vážany u Boskovic, obec Vážany, okres Blansko a

Více

Znalecký posudek číslo 4505-45/14

Znalecký posudek číslo 4505-45/14 Znalecký posudek číslo 4505-45/14 O ceně nemovitých věcí Pozemky zapsané na LV č. 910 Bohumín Katastrální území: Pudlov Okres: Karviná O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1060-10/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1060-10/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1060-10/2015 O ceně bytové jednotky č. 1242/11 v bytovém domě č.p. 1242/4 postaveném na p.č. st. 589, ulice Strmá v k.ú. Velké Meziříčí, Katastrální úřad pro Vysočinu, Katastrální pracoviště

Více

Znalecký posudek č. 5695-077/15

Znalecký posudek č. 5695-077/15 Znalecký posudek č. 5695-077/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemku parc. č. 713, jehož součástí je stavba garáže bez č.p./č.e., v obci Újezdeček, katastrální území Újezdeček, zapsaného u Katastrálního

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 209/8289/2014 Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK č. 209/8289/2014 Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 209/8289/2014 o stanovení obvyklé ceny řadové garáže na pozemku p. č. st. 4085/9 v kat. území Kolín, obec Kolín, Středočeský kraj Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 710/180/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 710/180/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 710/180/2011 o ceně obvyklé pozemku PK č. 569/42 k.ú. Smidary, obec Smidary, zapsáno na LV č. 1687 u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj, KP Hradec Králové. Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1362-46/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1362-46/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1362-46/13 o obvyklé ceně spoluvlastnického podílu ve výši 1/5 na nemovitostech: pozemku parc.č. 570/4 v k.ú. Božíkov, zapsaného na LV č. 28 a na pozemcích parc.č. 454/5, 572/2, 590/2,

Více

Odhad tržní hodnoty č. 5082

Odhad tržní hodnoty č. 5082 Odhad tržní hodnoty č. 5082 Objednatel posudku: Exekutorský úřad Šumperk soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 647/2 787 01 Šumperk IČ: 47844582 DIČ: CZ460603459 č. obj.: USN č.j. 065 Ex 00433/15-081

Více

Znalecký posudek č. 302-44/15

Znalecký posudek č. 302-44/15 Znalecký posudek č. 302-44/15 č.j. 142 EX 00087/15 Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Frýdek-Místek Mgr. Jaroslav Kocinec, LL.M. Farní 19 73001 Frýdek-Místek IČ: 71468706 DIČ: 7702255627

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 824-77/2012. Ing. Zdeněk Havelka Šafaříkova 12 674 01 Třebíč telefon: e-mail:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 824-77/2012. Ing. Zdeněk Havelka Šafaříkova 12 674 01 Třebíč telefon: e-mail: ZNALECKÝ POSUDEK č. 824-77/2012 O ceně nemovitostí a jejich příslušenství - budova č.p. 17 na pozemku p.č. st. 154, pozemek p.č. st. 154, a pozemek p.č. 140, vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171-2012. o ceně rodinného domu č.p. 250, k.ú. Hradec nad Svitavou vč. příslušenství a pozemků

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 171-2012. o ceně rodinného domu č.p. 250, k.ú. Hradec nad Svitavou vč. příslušenství a pozemků ZNALECKÝ POSUDEK č. 171-2012 o ceně rodinného domu č.p. 250, k.ú. nad Svitavou vč. příslušenství a pozemků Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2386 41/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2386 41/14 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2386 41/14 o stanovení obvyklé ceny nemovitých

Více

Znalecký posudek číslo 4525-65/14

Znalecký posudek číslo 4525-65/14 Znalecký posudek číslo 4525-65/14 O ceně nemovité věci Pozemek zapsaný na LV č. 1134 Líšnice Katastrální území: Líšnice u Prahy Okres: Praha-západ O B V Y K L Á C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 41/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 41/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 41/12 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemku p.č. 6296 - orná půda, LV číslo 125, katastrální území Jaroslavice, obec Jaroslavice, okres Znojmo a ocenění jednotlivých práv a závad spojených

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 70/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 70/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 70/12 o obvyklé ceně nemovitosti - pozemek p.č. 1213 - trvalý travní porost, zapsané na LV 190, katastrální území Uhersko, obec Uhersko, okres Pardubice a ocenění jednotlivých práv

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 869-396/2012

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 869-396/2012 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 869-396/2012 o odhadu ceny obvyklé nemovitosti budovy občanské vybavenosti č.p. 108 na pozemku parc.č. 150/2, včetně pozemků a příslušenství, v k.ú. a obci Otice, okresu Opava

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2007 162/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2007 162/12 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2007 162/12 o stanovení obvyklé ceny nemovitostí

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 81-2011. JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 81-2011. JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk ZNALECKÝ POSUDEK č. 81-2011 o ceně pozemku, k.ú. Lipník nad Bečvou, LV č. 1025 Objednatel posudku: Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň Exekutorský úřad Šumperk K. H. Máchy 1294/2 787 01 Šumperk Účel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2314-191/2010. ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 795/2009-27

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2314-191/2010. ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 795/2009-27 ZNALECKÝ POSUDEK č. 2314-191/2010 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI PRO EXEKUČNÍ ŘÍZENÍ č.j.: 15Ex 795/2009-27 NEMOVITOST: pozemek PK 293/2 Adresa nemovitosti: Jiřice, 289 22 Jiřice Katastrální údaje: Kraj

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 112/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 112/16 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. 475/12, součástí je stavba: Rumburk-Horní Jindřichov, č.e. 67, garáž, s příslušenstvím, zapsaných na LV číslo 2239, katastrální

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3742/362/2015 o obvyklé ceně pozemku parc. č. 1376/13, v kat. území Břehov, obec Břehov, okres České Budějovice.

ZNALECKÝ POSUDEK č. 3742/362/2015 o obvyklé ceně pozemku parc. č. 1376/13, v kat. území Břehov, obec Břehov, okres České Budějovice. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3742/362/2015 o obvyklé ceně pozemku parc. č. 1376/13, v kat. území Břehov, obec Břehov, okres České Budějovice. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Milan Makarius soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 07/885/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 07/885/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 07/885/2014 o ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 773/21 v domě s č.p. 773 včetně součástí, příslušenství, podílu na společných částech domu a pozemku č. 948 v obci a katastrálním

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1052-22/12 - dodatek č. 1. Zjištění obvyklé ceny podílu nemovitostí pro účely dražby nemovitosti.

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1052-22/12 - dodatek č. 1. Zjištění obvyklé ceny podílu nemovitostí pro účely dražby nemovitosti. - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1052-22/12 - dodatek č. 1 o obvyklé ceně nemovitostí - podílu pozemku parc.č. 211/8 ve výši 1/2 dle listu vlastnictví č. 1265 a podílu pozemků parc.č. 211/1 a 211/2, oba ve výši

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03402-0034 / 2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 03402-0034 / 2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 03402-0034 / 2015 o ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 329/5 spolu se všemi jejími součástmi a příslušenstvím a podílu 1/12 na společných částech a prostorech v bytovém domě č.p.329

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4429-166/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4429-166/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4429-166/14 O ceně nemovitosti - 1009/2 v bytovém domě č.p. 876,877,1009 na pozemku parc.č.1059/2 k.ú.břeclav Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Exekutorský úřad

Více

Znalecký posudek č. 5559-316/14

Znalecký posudek č. 5559-316/14 Znalecký posudek č. 5559-316/14 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemků parc. č. 297/2 a parc. č. 297/6, v obci Chuderov, katastrální území Žežice u Chuderova, zapsaných u Katastrálního úřadu pro Ústecký

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Husitská 692/3 415 01 Teplice. zjištění obvyklé ceny nemovitosti pro potřeby exekučního řízení (číslo jednací: 110 Ex 863/05-200)

ZNALECKÝ POSUDEK. Husitská 692/3 415 01 Teplice. zjištění obvyklé ceny nemovitosti pro potřeby exekučního řízení (číslo jednací: 110 Ex 863/05-200) ZNALECKÝ POSUDEK č. 8373-310/2011 o ceně pozemku parc.č. St. 274/10 (stavba garáže bez čp/če na parc.č. St. 274/10 neexistuje) v k.ú. a obci Louka u Litvínova, okres Most, kraj Ústecký Objednatel posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 75-2815 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1502/2 a 1502/3 v k.ú. Bludovice obec Havířov, okr. Karviná.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 75-2815 / 10. o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1502/2 a 1502/3 v k.ú. Bludovice obec Havířov, okr. Karviná. ZNALECKÝ POSUDEK č. 75-2815 / 10 o obvyklé ceně pozemků parc.č. 1502/2 a 1502/3 v k.ú. Bludovice obec Havířov, okr. Karviná. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 209/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 209/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 209/14 o obvyklé ceně nemovitých věcí - bytové jednotky č. 759/17 a podílu 424/10000 na společných částech domu a pozemku, vymezeno v budově: Lutyně, č.p. 759, bytový dům na pozemku

Více

Znalecký posudek č. 3932-2/2016

Znalecký posudek č. 3932-2/2016 Znalecký posudek č. 3932-2/2016 Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Ivana Kozáková Bráfova 825/53 674 01 Třebíč č. obj.: 042 EX 1989/07-81 ze dne: 20. 10. 2015 vystavil: JUDr. Vladimíra Frendlovská

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.848/93/2014

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.848/93/2014 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.848/93/2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Pozemek v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění pozemek parc.č. 1722, LV č. 837 Adresa

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 691-48-2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 691-48-2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 691-48-2015 o ceně bytové jednotky číslo 18/6 zapsané na listu vlastnictví číslo 147 u Katastrálního úřadu pro Karlovarský kraj, katastrální pracoviště Karlovy Vary, katastrální území

Více

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 522 / 28 / 2013

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 522 / 28 / 2013 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 522 / 28 / 2013 Typ nemovitosti Účel ocenění Pozemek v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění pozemek parc.č. 298/14, LV č. 535 Adresa Kraj Jihočeský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 613-68/14

ZNALECKÝ POSUDEK č. 613-68/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 613-68/14 o ceně nemovitých věcí pozemků ve zjednodušené evidenci parc. č. 216 a 407/4, vč. příslušenství, zapsaných na LV č. 366 v katastrálním území Hnojice, obec Hnojice, okres Olomouc

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 64-5045/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 64-5045/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 64-5045/2015 NEMOVITÁ VĚC: Pozemek p.č. 3435/33 jehož součástí je objekt rodinné rekreace, pozemek p.č. 3435/32, Objekt rekreace č.e. 608, pozemky a příslušenství

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2479 09/15. / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického podílu /

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2479 09/15. / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického podílu / Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2479 09/15 / dodatek č. 1 - ocenění spoluvlastnického

Více

Znalecký posudek č. 793-98/2013

Znalecký posudek č. 793-98/2013 Znalecký posudek č. 793-98/2013 č.j. 025 EX 6096/12 O obvyklé ceně nemovitostí pozemků s příslušenstvím, zapsaných na LV 596 v katastrálním území Panenský Týnec, v obci Panenský Týnec, okres Louny, kraj

Více

o ceně nemovitostí č. 3907-21 / 15

o ceně nemovitostí č. 3907-21 / 15 105 EX 31/11 Z N A L E C K Ý P O S U D E K o ceně nemovitostí č. 3907-21 / 15 Předmět ocenění : Bytová jednotka č. 48/1 se spoluvlastnickým podílem o velikosti 3974/35706 na společných prostorách a částech

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1715 10/11

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1715 10/11 Ing. Michal Sirový, Kájovská 65, 381 01 Český Krumlov tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 1715 10/11 o stanovení obvyklé ceny rozestavěných budov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2426 81/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2426 81/14 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2426 81/14 - o stanovení obvyklé ceny nemovitých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 192-5725-2013. O ceně zahrady na pozemku č. parc. 2762/46 v k.ú. Žatec, okres Louny.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 192-5725-2013. O ceně zahrady na pozemku č. parc. 2762/46 v k.ú. Žatec, okres Louny. ZNALECKÝ POSUDEK č. 192-5725-2013 O ceně zahrady na pozemku č. parc. 2762/46 v k.ú. Žatec, okres Louny. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Praha 6 Bělohorská 270/17 160 00 Praha 6 Účel znaleckého

Více

OCENĚNÍ NEMOVITÝCH VĚCÍ

OCENĚNÍ NEMOVITÝCH VĚCÍ OCENĚNÍ NEMOVITÝCH VĚCÍ ev.č. 1-1498-15 Předmět posudku: o obvyklé ceně oploceného areálu v k.ú. Liboc u Kynšperka, obci Kynšperk nad Ohří, sestávající z par. č 7/1, 7/2, 7/3 a 123/2 a budov včetně příslušenství

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 34/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 34/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 34/16 o obvyklé ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. st. 1438/2, součástí je stavba: Hlinsko, č.p. 1661, technická vybavenost, zapsaných na LV číslo 6565, katastrální území Hlinsko v

Více

Znalecký posudek č. 667/2010. Exekutorský úřad Praha 9

Znalecký posudek č. 667/2010. Exekutorský úřad Praha 9 Znalecký posudek č. 667/2010 o ceně obvyklé pozemků parc. č. 137 ( zahrada ) a parc.č. 138 ( zahrada ) s příslušenstvím v kat. území Ludvíkov pod Smrkem, obec Nové Město pod Smrkem, okres Liberec, zapsáno

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2215/45/2016

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2215/45/2016 RD č.p. 391 s pozemky na LV 881 k.ú. Kopidlno ZNALECKÝ POSUDEK č. 2215/45/2016 Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: Ideal Reality Hradec Králové, Ing. Jaroslav Nekola Dukelská 95 500

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1400-2/15. O ceně pozemku zahrady parc.č. 29/10 v obci a k.ú. Bohutice, okr. Znojmo

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1400-2/15. O ceně pozemku zahrady parc.č. 29/10 v obci a k.ú. Bohutice, okr. Znojmo ZNALECKÝ POSUDEK č. 1400-2/15 O ceně pozemku zahrady parc.č. 29/10 v obci a k.ú. Bohutice, okr. Znojmo Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku: JUDr. Ivana Kozáková Exekutorský úřad Třebíč,

Více

Znalecký posudek číslo 1/9/15

Znalecký posudek číslo 1/9/15 Kraj : Liberecký Č.j.: 080 EX 1991/14-25 Oblast : Liberecký Obec : Višňová Katastr. území : Víska u Frýdlantu Znalecký posudek číslo 1/9/15 Věc: Ocenění nemovitosti sestávající z rodinného domu vč. příslušenství,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 544-86/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 544-86/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 544-86/2015 o obvyklé ceně nemovité věci - bytové jednotky číslo 1641/69, nacházející se v 8. NP bytového domu s číslem popisným 1641, v ulici Brandlova, včetně spoluvlastnického podílu

Více

Znalecký posudek číslo 4517-57/14

Znalecký posudek číslo 4517-57/14 Znalecký posudek číslo 4517-57/14 O ceně nemovité věci: Pozemek zapsaný na LV č. 325 Skřípov Katastrální území: Skřípov Okres: Prostějov O B V Y K L Á T R Ž N Í C E N A Objednatel znaleckého posudku: EXEKUTORSKÝ

Více

Odhad tržní hodnoty č. 4023

Odhad tržní hodnoty č. 4023 Odhad tržní hodnoty č. 4023 Objednatel posudku: Exekutorský úřad Šumperk soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 647/2 787 01 Šumperk IČ: 47844582 DIČ: CZ460603459 č. obj.: USN 065 Ex 02966/10-066

Více

Znalecký posudek číslo 4503-43/14

Znalecký posudek číslo 4503-43/14 Znalecký posudek číslo 4503-43/14 O ceně nemovitých věcí Garáž na pozemku parc.č. 404/16 vč. spoluvlastnického podílu na pozemcích zapsaných na LV č. 38 Ostrava Katastrální území: Vítkovice Okres: Ostrava-město

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 88/2015

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 88/2015 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 88/2015 O obvyklé ceně nemovitosti - objektu bydlení č.p. 111 na pozemku parc.č. St. 1118 s příslušenstvím a pozemků parc.č. St. 1118, 1918 vše v katastrálním

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2172 17/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2172 17/13 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2172 17/13 - o stanovení obvyklé ceny nemovitostí

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2555-512/2015

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2555-512/2015 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2555-512/2015 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci a) pozemku parc.č. St. 59 jehož součástí je objekt k bydlení č.p. 69, pozemků parc.č. 258/44, parc.č. 393/2 a parc.č. 393/3,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 338/64/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 338/64/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 338/64/2015 O administrativní a obvyklé ceně pozemku parc.č. 627/28 v k.ú. České Budějovice 5, okres České Budějovice, Jihočeský kraj Objednavatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad

Více

Znalecký posudek č. 14/09/122

Znalecký posudek č. 14/09/122 Znalecký posudek č. 14/09/122 O ceně nemovitých věcí - pozemku p.č. 1086 - zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba bez čp/če - garáž, vše zapsáno na listu vlastnictví č. 1609, pro k.ú. Krnov-Horní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Luděk Němec Cihelní 14 360 06 Karlovy Vary. exekuční řízení - prodej nemovitého majetku

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Luděk Němec Cihelní 14 360 06 Karlovy Vary. exekuční řízení - prodej nemovitého majetku ZNALECKÝ POSUDEK č. 588-14/2014 O ceně bytové jednotky číslo 1526/16 zapsané na listu vlastnictví číslo 7773 u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, katastrální pracoviště Chomutov, katastrální území Kadaň

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 276-3321/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1456 v k.ú. Mokré Lazce, obec Mokré Lazce, okr. Opava.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 276-3321/11. o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1456 v k.ú. Mokré Lazce, obec Mokré Lazce, okr. Opava. ZNALECKÝ POSUDEK č. 276-3321/11 o obvyklé ceně pozemku parc.č. 1456 v k.ú. Mokré Lazce, obec Mokré Lazce, okr. Opava. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava Mgr. Pavla Fučíková - soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 175/8255/2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 175/8255/2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 175/8255/2014 o stanovení obvyklé ceny pozemku p. č. 119/3 v kat. území Svatbín, obec Kostelec nad Černými lesy, Středočeský kraj Objednatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 50/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 50/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 50/15 o obvyklé ceně nemovité věci - pozemku p. č. 86/5 - ostatní plocha, neplodná půda, zapsané na LV číslo 2239, katastrální území Škrovád, obec Slatiňany, okres Chrudim a ocenění

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 100/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 100/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 100/15 o obvyklé ceně podílu id. 4/6 na nemovitých věcech - pozemku p.č. st. 467, součástí je stavba: Libouchec, č.p. 398, objekt bydlení a pozemku p.č. st. 624 (na pozemku stojí stavba

Více

A. Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1420 / 9 / 2013

A. Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1420 / 9 / 2013 A. Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1420 / 9 / 2013 Typ nemovitosti Účel ocenění Pozemek pro výstavbu RD v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění pozemek parc.č. 530/16, LV č.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2106 261/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2106 261/12 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2106 261/12 o stanovení obvyklé ceny nemovitostí

Více

Znalecký posudek o dhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 798/43/2014

Znalecký posudek o dhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 798/43/2014 Znalecký posudek o dhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 798/43/2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Byt ve vlastnictví bez garáže a bez garážového stání v současném stavu exekuční řízení Předmět

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 8/2015

Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 8/2015 Znalecký posudek - Ocenění nemovitosti č. 8/2015 O obvyklé ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 630/47 v bytovém domě č.p. 630 na pozemku parc.č. St. 559/3, vč. podílu o velikosti 137/10000 na společných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2176 21/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 2176 21/13 Ing. Michal Sirový, Jírovcova 1621/19, 370 01 České Budějovice tel. : + 420 603 77 603 1 mail.: info@posudkyodhady.cz www.posudkyodhady.cz ZNALECKÝ POSUDEK č. 2176 21/13 - o stanovení obvyklé ceny nemovitostí

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1206-46/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1206-46/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1206-46/2013 O obvyklé ceně spoluvlastnického podílu o velikosti 1/4 z pozemků p.č. 551, PK 551/3, PK 552/1, PK 553/1, PK 554 a PK 555, které jsou zapsány na LV č. 280 v k.ú. Žerčice,

Více

Znalecký posudek č. 5711-093/15

Znalecký posudek č. 5711-093/15 Znalecký posudek č. 5711-093/15 O obvyklé ceně nemovité věci - pozemku parc. č. st. 28, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p. 6 a pozemku parc. č. 5, v obci Lašovice, katastrální území Lašovice,

Více

Znalecký posudek č. 50/3171/2015

Znalecký posudek č. 50/3171/2015 Znalecký posudek č. 50/3171/2015 Objednatel posudku: Ing. Borek Placr insolvenční správce nábřeží Dukelských hrdinů 561 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Účel posudku: Zjištění ceny obvyklé nemovitostí zapsaných

Více

Znalecký posudek č. 5676-058/15

Znalecký posudek č. 5676-058/15 Znalecký posudek č. 5676-058/15 O obvyklé ceně nemovité věci - bytové jednotky č. 187/2, v prvním podzemním podlaží bytového domu č.p. 187, v obci Těšetice, na pozemku parc. č. 707/45, katastrální území

Více

Znalecký posudek. č. 842-1/2016. parcely č. 3044, 3051 dle KN, LV č. 943, obec Brno, katastrální území Chrlice, okres Brno-město. O ceně nemovitostí:

Znalecký posudek. č. 842-1/2016. parcely č. 3044, 3051 dle KN, LV č. 943, obec Brno, katastrální území Chrlice, okres Brno-město. O ceně nemovitostí: Znalecký posudek č. 842-1/2016 O ceně nemovitostí: Objednavatel: Účel: Speciální požadavky zadavatele: Vypracoval: parcely č. 3044, 3051 dle KN, LV č. 943, obec Brno, katastrální území Chrlice, okres Brno-město

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3693-516/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3693-516/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3693-516/2013 O ceně podílu o velikosti 1/3 pozemků včetně příslušenství, p.č.1388/15, orná půda, o velikosti 2400 m 2, p.č.1434/26, orná půda, o velikosti 9470 m 2, p.č.1440/22, orná

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 69/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 69/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 69/15 o obvyklé ceně podílu id. 1/4 na nemovitých věcech - pozemku p.č. 4208 - orná půda, LV číslo 103, katastrální území Tuřany, obec Brno, okres Brno-město a ocenění jednotlivých

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 662-19/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 662-19/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 662-19/2015 o ceně bytové jednotky číslo 4612/1 zapsané na listu vlastnictví číslo 10018 u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, katastrální pracoviště Chomutov, katastrální území Chomutov

Více

Znalecký posudek č. 390-23/13

Znalecký posudek č. 390-23/13 Znalecký posudek č. 390-23/13 O obvyklé ceně nemovitosti - bytové jednotky č. 644/2, umístěné v bytovém domě č.p. 643, 644, stojícím na pozemcích parcela č. 563 a 564 - zastavěná plocha a nádvoří, s příslušenstvím

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 3364 54/2013. o ceně pozemku p.č. 376/6. Zjištění ceny nemovitosti v místě a čase obvyklé. Armády 246 155 00 Praha 5 Stodůlky

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 3364 54/2013. o ceně pozemku p.č. 376/6. Zjištění ceny nemovitosti v místě a čase obvyklé. Armády 246 155 00 Praha 5 Stodůlky ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 3364 54/2013 o ceně pozemku p.č. 376/6 v katastrálním území Luže, obec Luže, Pardubický kraj, včetně příslušenství. Objednavatel posudku: Exekutorský úřad Praha 6 JUDr. Jan Grosam

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1919/49/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1919/49/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1919/49/2015 NEMOVITÁ VĚC: Zemědělské pozemkové parcely - orné půdy číslo parcelní 532/94, 532/95, 532/97, ostatní plocha číslo parcelní 537/2 a trvalé travní porosty

Více