Samsung vystavuje na veletrhu CES 2016 inovace, které změní naše životy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Samsung vystavuje na veletrhu CES 2016 inovace, které změní naše životy"

Transkript

1 Samsung vystavuje na veletrhu CES 2016 inovace, které změní naše životy Řešení podporující internet věcí (IoT) jsou integrována do dynamického produktového portfolia zahrnujícího televizory, domácí spotřebiče i mobilní zařízení a vnášejí do našich každodenních životů užitečnou změnu. Modely SUHD televizorů pro rok 2016 s Quantum Dot obrazovkou jsou nejchytřejšími a nejpokročilejšími televizory, které kdy společnost Samsung vyrobila, a nabízejí maximálně věrnou kvalitu obrazu a úchvatný design. Nová chladnička Family Hub je vybavena 21,5" dotykovým displejem s Full HD rozlišením, podporuje technologie IoT a pomáhá jednotlivým členům rodiny zůstávat v kontaktu i lépe hospodařit s potravinami. Samsung Electronics posiluje své portfolio mobilních produktů prostřednictvím aktualizované nabídky zařízení a služeb a rozšiřuje nabídku chytrých hodinek o modely s novým designem, barvami i ciferníky. Dvanáctipalcový tablet Galaxy TabPro S vybavený systémem Windows 10 a procesorem Intel Core M spojuje mobilitu s produktivitou. Las Vegas, Nevada 8. ledna 2016 Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. představila na veletrhu CES 2016 svou vizi pro rok Firma vyzdvihla důležitost inovací, které smysluplně mění naše každodenní životy, a zdůraznila internet věcí (IoT) jakožto otevřenou platformu, kterou hodlá podporovat prostřednictvím technologie SmartThings. Společnost Samsung rovněž představila své nové bezrámečkové prohnuté televizory SUHD s displejem Quantum Dot, rodinné připojené chladící centrum Family Hub, nejnovější model chytrých hodinek Gear S2 Premium a tablet Galaxy TabPro S s velkým displejem a operačním systémem Windows. Samsung neustále pracuje na tom, abychom mohli naše životy žít chytřeji, a v tomto roce jsme díky našemu širokému portfoliu produktů a služeb podporujících internet věcí učinili obrovský krok vpřed, uvedl Tim Baxter, prezident a provozní ředitel Samsung Electronics America. I nadále se budeme snažit zvyšovat kvalitu života spotřebitelů nasloucháním jejich potřebám a posilováním ekosystému našich produktů a služeb.

2 Příští generace domácí zábavy Společnost Samsung představila svou novou jedinečnou modelovou řadu SUHD televizorů s displejem Quantum Dot nabízejícím bezkonkurenční kvalitu obrazu. Jedná se o první bezrámečkové prohnuté televizory na světě, které nabízejí zcela inovované uživatelské prostředí poskytující spotřebitelům z jednoho místa snadný přístup k veškeré zábavě. SUHD televizory Samsung pro rok 2016 jsou vybaveny celosvětově unikátní 10bitovou obrazovkou Quantum Dot, při jejíž výrobě nebylo použito kadmium a jež nabízí maximálně věrnou kvalitu obrazu s ohromujícím jasem, výjimečným kontrastem a nejrealističtějšími barvami, jaké kdy značka Samsung nabídla. Displej Quantum Dot představuje budoucnost zobrazovacích technologií a dokáže bez zkreslení a snížení jasu zobrazit prakticky jakoukoli barvu z viditelného spektra, a nabídnout tak spotřebitelům optimální obraz bez ohledu na okolní osvětlení. V letošním roce budou všechny SUHD televizory Samsung vybaveny špičkovou technologií vysokého dynamického rozsahu (HDR) s jasem zobrazení dosahujícím minimálně hodnoty 1000 nit umožňujícím dosáhnout vyšší úrovně kontrastu mezi bílou a černou. Nová technologie Ultra Black rovněž významně snižuje světelné odrazy, čímž dále zvyšuje kvalitu obrazu a eliminuje odlesky. Chytré televizory Samsung pro rok 2016 používají operační systém Tizen, který spotřebitelům umožňuje z jednoho místa snadno vyhledat i zobrazit veškerý oblíbený obsah a služby počínaje od televizních pořadů a filmů přes hry až po informace o programové nabídce. Nové chytré televizory Samsung také eliminují nutnost střídat různá dálková ovládání. Dokáží automaticky rozpoznat typ set-top boxu, herní konzoly, OTT boxu nebo domácího kina, které jsou k televizoru připojeny. Uživatelům to umožňuje ovládat všechna externí zařízení pomocí dálkového ovladače Smart Control, a to bez jakéhokoli nastavování. Všechny modely SUHD televizorů pro rok 2016 podporují technologii IoT hub vyvinutou společností Samsung ve spolupráci se SmartThings. SUHD televizory se dokáží připojit k dalším více než 200 zařízením kompatibilním s technologií SmartThings a všechna tato zařízení dokáží ovládat ať už chcete vidět, kdo zvoní u dveří, zamknout dveře nebo vypnout světla, vše můžete učinit prostřednictvím televizoru. Společnost Samsung představila také nejnovější přírůstky do své řady audio produktů včetně soundbaru HW-K950, který je prvním výrobkem společnosti podporujícím Dolby Atmos. Další novinkou je první soundbar na trhu, trhu který tuto technologii přenesl i do zadních bezdrátových

3 reproduktorů. Celá sestava HW-K950 poskytuje neuvěřitelný kanálový zvuk. V tenkém a elegantním designu s výškou pouhých 2,1 disponuje soundbar třemi předními a dvěma zadními reproduktory, které reprodukují bohatý a plný zvuk šířící se všemi směry. Ten je schopný naplnit jakýkoliv prostor a i přesto dokáže poskytnout naprosto detailní a realistické filmové zvuky. Společnost také představila svůj první Ultra HD Blu-ray přehrávač s označením UBD-K8500, který je kompatibilní s technologií HDR a ve srovnání s tradičními Blu-ray přehrávači nabízí čtyřikrát vyšší rozlišení a 64krát výraznější barevné podání. Ve spojení s SUHD televizorem Samsung s Quantum Dot obrazovkou poskytuje nový UHD Blu-ray přehrávač kvalitu obrazu, jaká doposud nebyla v domácnostech dostupná. Díky upscalingu zvyšuje přehrávač UBD-K8500 kvalitu obrazu standardních Blu-ray a DVD disků, uživatelé si také mohou přehrávat CD. Přehrávač UBD-K8500 si lze již nyní předobjednat. Ke koupi bude v USA v březnu Inteligentní digitální spotřebiče mění kuchyni Společnost Samsung představila rodinné chladící centrum Family Hub, které patří do nové kategorie domácích spotřebičů využívajících technologii IoT. Tyto spotřebiče nabízejí uživatelům nové možnosti pro hospodaření s potravinami, jejich nakupování a přípravu jídla. Středobodem je 21,5 LCD dotykový displej s Full HD rozlišením. Ke klíčovým funkcím Family Hubu patří: Zdokonalené hospodaření s potravinami: Při každém zavření dveří chladničky pořídí tři vestavěné kamery fotografii jejího vnitřku. Spotřebitelé si tak kdekoli na svých chytrých telefonech mohou prohlédnout, co ve svých chladničkách mají. Společnost Samsung také spolupracuje s MasterCard, díky čemuž může prostřednictvím rodinného chladícího centra nabídnout bezproblémové nakupování online. Prostřednictvím aplikace na dotykovém displeji chladničky mohou spotřebitelé přímo ze své kuchyně snadno vyhledat a nakoupit potraviny z řady maloobchodů a vše jednoduše zakončit zaplacením potravin v nákupním košíku pomocí kreditních a platebních karet vydaných v USA. Rodinné komunikační centrum: Family Hub dává rodinám možnost psát si vzkazy, zasílat fotografie, sdílet diáře a grafické náčrty, a to vše přímo na dotykovém displeji chladničky nebo na chytrých telefonech, pokud jsou právě mimo domov.

4 Podpora technologií IoT: Family Hub je dynamickou a rozvíjející se platformou, která využije sílu služeb IoT společnosti Samsung. Spotřebitelé si tak například budou moci zkontrolovat, zda mají zamčené dveře nebo budou moci zhasnout světla přímo z displeje tohoto rodinného centra. Připojená zábava: Díky zabudovaným stereo reproduktorům mohou uživatelé streamovat oblíbené hudební služby nebo televizní obsah ze svých chytrých televizorů Samsung přímo na dotykový displej, popřípadě mohou k chladničce připojit vlastní Bluetooth reproduktory. Odstranění bariér mobilní produktivity a nositelných technologií Společnost představila novou edici chytrých hodinek Gear S2 classic. První model se vyznačuje luxusním povrchem z 18karátového růžového zlata, druhý září platinou. Jejich nositelé tak mohou vyjádřit svůj styl jedinečným způsobem a přitom si vychutnat rozšířené funkce těchto zařízení. Hodinky Gear S2 nabídnou funkci zabezpečených mobilních plateb prostřednictvím Samsung Pay (k dispozici v USA v roce 2016) a rozšíří se kompatibilita se zařízeními využívajícími operační systém ios, díky čemuž budou dostupné širší skupině uživatelů mobilních zařízení. Aby bylo možné si hodinky co nejvíce přizpůsobit osobnímu vkusu, nabídne Samsung rozšířenou řadu řemínků a ciferníků. Samsung spolupracuje se špičkovými návrháři na návrhu prémiových řemínků k hodinkám Gear S2 (např. Colombo), a představil rovněž vtipné a hravé ciferníky. Na nich se objevují například postavičky amerického komiks Peanuts a umělecké kresby od Keitha Haringa, Jean-Michaela Basquiata, Jeremyville a Burtona Morrise. Od úspěšného uvedení Gear S2 Samsung otevřeně spolupracuje se svými partnery na neustálém zlepšování a rozšiřování jejich funkcí. Uživatelé si pochvalují design a oblíbili si aplikace speciálně upravené pro Gear S2 jako jsou CNN a Bloomberg. Následovaly je další, například ebay, ESPN, Uber a Voxer, přičemž vývoj neustále pokračuje. Navíc společnost Samsung uvedla zcela novou kategorii mobilních zařízení a představila prémiový tablet Galaxy TabPro S, který v sobě spojuje špičkové technologie a operační systém Microsoft Windows 10. Díky integraci nejoblíbenějších funkcí notebooku a tabletu mají uživatelé přístup ke všem funkcím PC ve formě lehkého tabletu, čímž získávají vyšší produktivitu notebooku při zachování skvělé mobility, kterou nabízejí tablety.

5 Galaxy TabPro S je určen všem náročným uživatelům hledajícím zařízení, které jim umožní být stejně produktivní doma, v kanceláři i na cestách. Na tabletu je možné využívat veškeré funkce Windows 10 Home i Windows 10 Pro, určených pro byznys. Běžní uživatelé, stejně jako firmy tak mohou využívat veškeré funkce OS Windows 10 i výhody kompatibility se stávající IT infrastrukturou. Galaxy TabPro S je tenký pouhých 6,3 mm a váží jen 693 gramů. Díky tomu ho můžete mít u sebe za všech okolností a po celý den. Plnohodnotnou klávesnici ukrývá praktický kryt, dodávaný spolu s tabletem, díky tomu je práce se zařízením snadná a prakticky se nijak neliší od práce s notebookem. Ohebný závěs klávesnice umožňuje dva úhly nastavení, čímž je zaručeno ideální zobrazení za všech okolností. Kromě toho díky Pogo pinu na klávesnici Galaxy TabPro S není nutné klávesnici párovat nebo nabíjet odděleně. Klávesnice také obsahuje touchpad, který stejně jako u PC zajišťuje snadnou kontrolu, a to i při použití v režimu stand. Více informací naleznete zde: news.samsung.com/global/samsung-electronics-showcasesinnovations-that-transform-peoples-lives-at-ces-2016 O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung Electronics Co., Ltd., inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Vedeme také v oblasti Internetu věcí s naší otevřenou platformou SmartThing, širokou škálou chytrých zařízení a prostřednictvím spolupráce napříč odvětvími. Zaměstnáváme lidí v 84 zemích s ročním obratem 196 mld. USD. Chcete-li zjistit více a dozvědět se o našich nejnovějších zprávách, článcích a tiskových materiálech, navštivte Samsung Newsroom na adrese news.samsung.com. Kontaktní osoba Kontaktní osoba Veronika Šoufková, Ogilvy PR Jiří Janeček, Samsung PR manažer Tel.: Tel.: veronika.soufkova@ogilvy.com j.janecek@samsung.com

Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016

Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016 Samsung představil na veletrhu CES velkolepou řadu SUHD TV 2016 Televizory SUHD TV 2016, vybavené displejem Quantum dot, přináší nejrealističtější obraz, špičkový design, jednoduchý přístup k obsahu a

Více

Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S

Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S Samsung odhaluje rozmanité příslušenství pro GALAXY Tab S Sada stylových a praktických mobilních doplňků maximalizuje možnosti využití nejnovějšího tabletu společnosti Samsung. Praha 13. června 2014 Společnost

Více

Zase vám budou tvrdit, že máte špatný televizor. A tentokrát mají pravdu

Zase vám budou tvrdit, že máte špatný televizor. A tentokrát mají pravdu Středa 30. března 2016. Arnošt Zase vám budou tvrdit, že máte špatný televizor. A tentokrát mají pravdu 7. ledna 2016 8:00 Las Vegas (Od zpravodajů Technet.cz) - Konečně důkazy místo slibů. Na trh přichází

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12

Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12 Prvi na svetu 12,5-inčni Ultra HD 4K konvertibilni laptop Toshiba Satellite Radius 12 Praha, Česká republika, 3. září 2015 Toshiba Europe GmbH dnes představuje Satellite Radius 12, který vyniká nebývalou

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK LH532 Notebook Kompaktní výkon pro každodenní použití Pokud hledáte všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK LH532 ideální volbou. S hmotností pouze 2 kg a úhlopříčkou 14 (35,6

Více

Rodina notebooků VAIO E se rozrůstá:

Rodina notebooků VAIO E se rozrůstá: Tisková zpráva Praha, 19. červen 2012 Rodina notebooků VAIO E se rozrůstá: Snadno ovladatelné nové modely VAIO E 15 a E 17 Nový zaoblený design wrap-around Funkce Rapid Wake + Eco: připraven k práci v

Více

Inspiron 13. Nastavení a technické údaje. řada 5000 2 v 1. Model počítače: Inspiron 13-5368 Regulační model: P69G Regulační typ: P69G001

Inspiron 13. Nastavení a technické údaje. řada 5000 2 v 1. Model počítače: Inspiron 13-5368 Regulační model: P69G Regulační typ: P69G001 Inspiron 13 řada 5000 2 v 1 Nastavení a technické údaje Model počítače: Inspiron 13-5368 Regulační model: P69G Regulační typ: P69G001 Poznámky, upozornění a varování POZNÁMKA: POZNÁMKA označuje důležité

Více

Prohnutý monitor Samsung nadchne uživatele pro hru i pro práci

Prohnutý monitor Samsung nadchne uživatele pro hru i pro práci Prohnutý monitor Samsung nadchne uživatele pro hru i pro práci Optimalizované prohnutí, vysoká kvalita obrazu a doplňkové funkce přináší nejlepší zážitek ze zábavy i multitaskingu ve své třídě. Praha,

Více

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM CELKOVÉ NÁKLADY NA VLASTNICTVÍ: KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK INTEL vpro NAMÍSTO SAMOSTATNÉHO NOTEBOOKU A TABLETU PŘINÁŠÍ ÚSPORY KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM TABLET A NOTEBOOK V JEDINÉM ZAŘÍZENÍ

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK SH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK SH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK SH531 Notebook Dobře přenosný společník na každý den Kompaktní notebook Fujitsu LIFEBOOK SH531 je ideálním každodenním společníkem, kterého si snadno vezmete domů, do práce,

Více

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo

Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení. Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo VGN-FW4ZJ/H Ten nejlepší zážitek z vysokého rozlišení Vlajková loď mezi zábavními notebooky s Full HD a jednotkou Bluray Disc Combo Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Váš nepostradatelný elegantní společník Hledáte velmi tenký notebook vhodný pro každodenní použití? Fujitsu LIFEBOOK AH552/ SL s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH572 Ultrabook Notebook Vše pro obchodní jednání v jedné brašně Stylový a velmi tenký notebook LIFEBOOK UH572 Ultrabook společnosti Fujitsu je nejlepší volbou pro každodenní

Více

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač Osobní počítač Osobní počítač PC uvedla na trh firma IBM na trh v roce 1981. Jedná se o stavebnicovou konstrukci. Konkurenci se podařilo konstrukci napodobit a tak vznikly počítače IBM PC kompatibilní

Více

Samsung odhalil na veletrhu MCE 2016 v Miláně inovativní klimatizační technologie pro evropský trh

Samsung odhalil na veletrhu MCE 2016 v Miláně inovativní klimatizační technologie pro evropský trh Samsung odhalil na veletrhu MCE 2016 v Miláně inovativní klimatizační technologie pro evropský trh Nové jednotky 360 Cassette, DVM Chiller, DVM S 30HP a DVM S Eco 14HP představují pokrok v oboru HVAC (vytápění,

Více

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM

Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený. potřebnými rozhraními: Sony představuje první. Ultrabook TM osokuna Tisková zpráva Praha, 19. červen 2012 Ultra-elegantní a responsivní, plně vybavený potřebnými rozhraními: Sony představuje první Ultrabook TM Tenký a lehký počítač VAIO T11/T13 bude všude s vámi

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Notebook pro každý den Fujitsu LIFEBOOK AH502 je notebook pro každý den, který splní základní potřeby vašeho podnikání. Antireflexní 15,6 (39,6cm) displej LCD

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

7 990,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. HP Pavilion 2 TouchSmart 10-e00sc KVĚTEN/ČERVEN 2014. Notebook HP - AMD Dual Core A4-1200, multidotykový 10.

7 990,- AKČNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ. HP Pavilion 2 TouchSmart 10-e00sc KVĚTEN/ČERVEN 2014. Notebook HP - AMD Dual Core A4-1200, multidotykový 10. KVĚTEN/ČERVEN 01 3607 7 990,- HP Pavilion TouchSmart 10-e00sc Notebook HP - AMD Dual Core A-100, multidotykový 10.1 LED 1366x768 antireflexní, RAM GB DDR3L, AMD Radeon HD 8180, HDD 500GB 500 otáček, WiFi,

Více

etailer Kit YOGA Tablet 3 8

etailer Kit YOGA Tablet 3 8 etailer Kit YOGA Tablet 3 8 Ondřej Bradáč (ondrejbradacczsm@lenovo.com) Materiál přiložený v etailer kitu pro YOGA TAB 3 8 PPT Doporučený text (souhrn, přehled, klíčové vlastnosti) Doporučené použití fotografií

Více

Akční nabídka mobilních telefonů

Akční nabídka mobilních telefonů Akční nabídka mobilních telefonů Lenovo A1000-8GB, černá kód czc: 178140 1.999,- Chytrý telefon s operačním systémem Android 5.0 Lollipop; 4" displej, rozlišení 800 x 480 bodů; 4jádrový procesor s frekvencí

Více

Řada Aspire 7540. Stručné pokyny

Řada Aspire 7540. Stručné pokyny Řada Aspire 7540 Stručné pokyny Copyright 2009. Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny pro počítače řady Aspire 7540 Původní vydání: 07/2009 Notebook řady Aspire 7540 Číslo modelu:

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

Inspiron 15. Řada 7000. Pohledy. Technické údaje

Inspiron 15. Řada 7000. Pohledy. Technické údaje Inspiron 15 Řada 7000 Pohledy Copyright 2015 Dell Inc. Všechna práva vyhrazena. Tento produkt je chráněn americkými a mezinárodními autorskými právy a dalšími zákony o duševním vlastnictví. Dell a logo

Více

Samsung rozšiřuje své portfolio prohnutých monitorů pro rok 2015

Samsung rozšiřuje své portfolio prohnutých monitorů pro rok 2015 Samsung rozšiřuje své portfolio prohnutých monitorů pro rok 2015 Celkem pět nových prohnutých monitorů se vyznačuje sofistikovaným prohnutím displeje se zakřivením až 4000 R, vysokým rozlišením a designovými

Více

Ultratenký LED televizor 4K Ultra HD

Ultratenký LED televizor 4K Ultra HD Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Ultratenký LED televizor Smart 4K Ultra HD se službou Smart TV a 102 cm (40") LED televizor 4K Ultra HD Dvoujádrový DVB-T/T2/C/S/S2 40PUS6809/12

Více

Samsung rozšiřuje nabídku smartphonů GALAXY o nové, levnější modely

Samsung rozšiřuje nabídku smartphonů GALAXY o nové, levnější modely Samsung rozšiřuje nabídku smartphonů GALAXY o nové, levnější modely Rovnou o tři nové přírůstky se rozrostla oblíbená rodina mobilních zařízení GALAXY společnosti Samsung. Smartphony Core II, Ace 4 a Young

Více

Přehled zařízení MultiBoard CS 1

Přehled zařízení MultiBoard CS 1 Přehled zařízení MultiBoard 1 2 3 4 5 6 7 8 9 CS 1 LA N 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Číslo Specifikace Číslo Specifikace 1 Úsporný/pohotovostní režim 15 Konektor sluchátek 2 Tlačítko

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Nová řada klimatizací Samsung posouvá hranice chladicích a klimatizačních technologií

Nová řada klimatizací Samsung posouvá hranice chladicích a klimatizačních technologií Nová řada klimatizací Samsung posouvá hranice chladicích a klimatizačních technologií Nový design jednotek 360 Cassette, DVM Chiller, DVM S 30HP a DVM S Eco 14HP představuje pokrok v oboru HVAC (vytápění,

Více

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč Televize Hyundai FLE 40382 SMART 9 286,- Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 102 cm (40") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 200 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531/GFO Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531/GFO Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531/GFO Notebook Neomezený grafický výkon Notebook Fujitsu LIFEBOOK AH531 s diskrétní grafikou má stylový tenký design s leskle černou barvou. Lesklý 15,6 (39,6cm) širokoúhlý

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH532 Notebook Váš nepostradatelný společník Potřebujete-li solidní a spolehlivý multimediální notebook, zvolte Fujitsu LIFEBOOK AH532. Je k dispozici v několika provedeních

Více

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové Vydání: Srpen 2008 Verze: 2 vybavení na cesty Počet stran: 5 Užijte si svůj mobilní životní styl s malým a lehkým notebookem kdykoli a kdekoli. Hlavní parametry

Více

Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200

Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200 Stránka č. 1 z 5 Testujeme notebook pro opravdové hráče: Toshiba X200 26.9.2007 - Procesor Intel Core 2 Duo 2,4 GHz a nekompromisní výkon grafické karty NVidia 8700M GT jsou hlavními zbraněmi nové řady

Více

Akční nabídka mobilních telefonů

Akční nabídka mobilních telefonů Akční nabídka mobilních telefonů Lenovo A1000-8GB, černá kód czc: 178140 1.999,- Chytrý telefon s operačním systémem Android 5.0 Lollipop; 4" displej, rozlišení 800 x 480 bodů; 4jádrový procesor s frekvencí

Více

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny

Aspire 8530 řady. Stručné pokyny Aspire 8530 řady Stručné pokyny Copyright 2009 Acer Incorporated. Všechna práva vyhrazena. Aspire 8530 řady Stručné pokyny Původní vydání: 01/2009 Společnost neposkytuje žádná ujištění nebo záruky výslovně

Více

LED LCD TV TX-40GX800E

LED LCD TV TX-40GX800E Televizory 4K TV LED LCD TV TX-40GX800E Displej Rozlišení 3,840 (W) x 2,160 (H) Řízení 4K 1,600 Hz BMR IFC Ultra HD Premium*1 Zvýšení jasu HDR Dynamic HDR Effect Kontrast Brilantní kontrast Nastavení rozmezí

Více

Ocenění obdržely televizory řady Series 8, telefony GALAXY S4 a GALAXY S4 mini a fotoaparáty GALAXY NX a NX300.

Ocenění obdržely televizory řady Series 8, telefony GALAXY S4 a GALAXY S4 mini a fotoaparáty GALAXY NX a NX300. Samsung získal pět ocenění evropského sdružení European Imaging and Sound Association v kategoriích televize, domácí kino, chytrý telefon a chytrý fotoaparát Ocenění obdržely televizory řady Series 8,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor informatiky e-mail: informatika@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU V souladu s

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Uživatelský manuál

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Uživatelský manuál Register your product and get support at www.philips.com/welcome Uživatelský manuál Obsah 6.7 Infračervený senzor pro dálkový ovladač, který nevyužívá rádiovou frekvenci (RF) 30 6.8 Párování s televizorem

Více

MultiBoard + Barevné kamínky

MultiBoard + Barevné kamínky MultiBoard + Barevné kamínky nejmodernější řešení pro realizaci vzdělávacích cílů RVP PV Sestava pro mateřské školy: Interaktivní panel MultiBoard 55 / LED Full HD s podsvícením / tvrzené sklo se zvýšenou

Více

E-MANUAL. Děkujeme vám za zakoupení výrobku Samsung. Chcete-li získat další služby, zaregistrujte svůj výrobek na webové stránce

E-MANUAL. Děkujeme vám za zakoupení výrobku Samsung. Chcete-li získat další služby, zaregistrujte svůj výrobek na webové stránce E-MANUAL Děkujeme vám za zakoupení výrobku Samsung. Chcete-li získat další služby, zaregistrujte svůj výrobek na webové stránce www.samsung.com/register Modelu Sériové č. Obsah 29 Připojení prostřednictvím

Více

Ceník příslušenství tablet a ebook

Ceník příslušenství tablet a ebook Univerzální obaly na tablety "PISCINE" univerzální obal na tablet či ebook, černá - univerzální obal jak pro ochranu zařízení od nečistot, prachu a poškrábání, tak i pro snadnou přepravu - elegantní, tenký

Více

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků

Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků Tisková zpráva Berlín, IFA, 2. září 2009 Sony rozšiřuje řadu ES o nové receivery a měnič na 400 Blu-ray disků STR-DA5500ES Nové receivery přinášejí nejnovější technologie Sony pro domácí kino, zatímco

Více

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-SR49VN/H Váš mobilní partner Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

Televize GoGEN TVF 39266. 6 990,-Kč. RP 203,- Kč

Televize GoGEN TVF 39266. 6 990,-Kč. RP 203,- Kč Televize GoGEN TVF 39266 6 990,-Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 99 cm (39") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 100 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu (Hz): 50 Jas

Více

1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks

1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks 1) PC učebna ZŠ Přichystalova 6ks Požadováno Nabídka Cena Základní deska Procesor Paměti Grafická karta Síťová karta Zvuková karta Pevný disk DVD Skříň + zdroj Klávesnice Myš Operační systém Monitor Podpora

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : Např. ASUS G551JW-CN055H, nebo jiný notebook splňující níže uvedené technické DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce. RNDr. Jan Krejčí, PhD.

Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce. RNDr. Jan Krejčí, PhD. Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, PhD. Nezapomeneme Vyplnit dotazník na: http://dotyk.ujep.cz/dotaznik.php Kritéria pro výběr zařízení Mobilita zařízení

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook Váš tenký a stylový společník Tenký a atraktivní notebook Fujitsu LIFEBOOK UH552 je ideálním řešením pro každodenní použití. Pouhých 1,6 kg, malé rozměry a antireflexní

Více

Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1. Popis a používání zařízení ve výuce

Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1. Popis a používání zařízení ve výuce STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA ELEKTROTECHNICKÁ A INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BRNO Tablet SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 Popis a používání zařízení ve výuce Vytvořil: Mgr. David Čížek Obsah 1. Úvod... 2 2. Popis tabletu,

Více

699 Kč DOKONALÝ SPOLEČNÍK RŮZNÉ BAREVNÉ PROVEDENÍ. SONY sluchátka

699 Kč DOKONALÝ SPOLEČNÍK RŮZNÉ BAREVNÉ PROVEDENÍ. SONY sluchátka Zboží pochází výhradně z oficiální CZ distribuce! 100% záruka původu-zboží je určeno pro prodej v ČR Reklamaci lze uplatnit v kterémkoli autorizovaném servisu Bezproblémová aktualizace software Kompletní

Více

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu

Herní PC HAL3000 Artemis výkonný lovec pro nekončící zábavu HAL3000 Artemis W8 HAL3000 Artemis W8; Herní sestava HAL3000 Artemis představuje ideální volbu pro uživatele, kteří chtějí schopné a kvalitní PC v dostupnější kategorii pro hraní her na vysoké detaily

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Samsung představuje inovace v oblasti monitorů pro evropský trh

Samsung představuje inovace v oblasti monitorů pro evropský trh Samsung představuje inovace v oblasti monitorů pro evropský trh Nové monitory a SMART Signage televizory společnosti Samsung nabízejí nejnovější prohnuté, UHD a integrované technologie pro spotřebitele

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD s

Více

Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook

Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook Nezbytný nástroj LIFEBOOK A530/AH530 Notebook LIFEBOOK A530/AH530 je solidní a praktický produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) em LCD s rozlišením

Více

O aplikaci Parallels Desktop 7 for Mac

O aplikaci Parallels Desktop 7 for Mac O aplikaci Parallels Desktop 7 for Mac Parallels Desktop 7 for Mac představuje zásadní upgrade softwaru Parallels pro používání Windows na Macu. O této aktualizaci Parallels Desktop 7 for Mac (sestavení

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Notebook pro každý den Fujitsu LIFEBOOK AH502 je notebook pro každý den, který splní základní potřeby vašeho podnikání. Antireflexní 15,6 (39,6cm) displej LCD

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA HAL3000 GEJMR. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2111 1 TB DISK. Core i3 DDR4

ENTER PRICE ROKY ZÁRUKA HAL3000 GEJMR. www.enter-price.cz. Kód: PCHS2111 1 TB DISK. Core i3 DDR4 06 2016 HAL3000 GEJMR JEDNIČKÁŘE ZABAVÍ, HORŠÍ STUDENTY NAUČÍ 13 990,včetně DPH + OFICIÁLNÍ SET KOLEKCE GEJMR ZDARMA Intel 4 GB Core i3 DDR4 1 TB DISK 3 ROKY ZÁRUKA + BEZSTAROSTNÝ SERVIS HAL3000 GEJMR

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Váš nepostradatelný elegantní společník Hledáte velmi tenký notebook vhodný pro každodenní použití? Fujitsu LIFEBOOK AH552/ SL s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6

Více

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013

Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějšíchpředpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk zastoupenou:

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH564 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH564 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH564 Notebook Užijte si úplné vícedotykové ovládání. Hledáte-li stylový notebook kombinující intuitivní ovládání a multimediální výkonnost, představuje Fujitsu LIFEBOOK AH564

Více

Objevte skutečné dobrodružství s kamerou. Action Cam od Sony

Objevte skutečné dobrodružství s kamerou. Action Cam od Sony Light, asdasdasdosokuna Tisková zpráva 10. říjen 2013 Objevte skutečné dobrodružství s kamerou Action Cam od Sony Nahrávejte plynulá a nerozmazaná videa ve formátu Full HD a pořizujte nádherné digitální

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK UH552 Notebook Váš tenký a stylový společník Tenký a atraktivní notebook Fujitsu LIFEBOOK UH552 je ideálním řešením pro každodenní použití. Pouhých 1,6 kg, malé rozměry a antireflexní

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná ve Spojených státech.

Více

4 190,- LED LG 21,5 LED E2250T-PN LG 21,5 LCD W2240T-PN

4 190,- LED LG 21,5 LED E2250T-PN LG 21,5 LCD W2240T-PN Life s Good 3 990,- 3 325 Kč bez dph 4 190,- 3 492 Kč bez dph VĚRNÁ REPRODUKCE BAREV LCD LG 21,5 LCD W2261VP-PF úhel pohledu 170 /160 záruka 3 roky, (20802160652) MIMOŘÁDNĚ TENKÝ DESIGN LED LG 21,5 LED

Více

1. 3. 2016. Produkty AerPOS

1. 3. 2016. Produkty AerPOS 1. 3. 2016 Produkty AerPOS 15 AerPOS PP-9635 + PP-9645 VIRTUOS představuje AerPOS, modulární pokladní dotykový systém s moderním designem a novou generací čtyřjádrových procesorů Intel záruční doba 3 roky

Více

NAVŠTIVTE NAŠE SAMSUNG CENTRA

NAVŠTIVTE NAŠE SAMSUNG CENTRA NAVŠTIVTE NAŠE SAMSUNG CENTRA SAMSUNG CENTRUM C Flora Praha Vinohradská 151 130 00 PRAHA 3 tel.: 255 742 540 samsung.flora@planeo.cz SAMSUNG CENTRUM C Chodov Praha Roztylská 2321/19 148 00 PRAHA 4 tel.:

Více

Notebook Studio XPS 16

Notebook Studio XPS 16 Notebook Studio XPS 16 Zájem o detail, jednoduše fascinující Výrazný vzhled a výkon NOVÉHO Studia XPS 16 zaručuje, že se každý za Vaším multimediálním notebookem otočí. Od zdůraznění pravou kůži k téměř

Více

Vy_32_inovace_002_Pl7.notebook VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL 3/2

Vy_32_inovace_002_Pl7.notebook VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL 3/2 VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL 3/2 Úvod jako materiál ČTI Předchůdci počítačů balistických jako materiál střel) POČÍTAČE POM 5000 součtů běh Použit při výrobě PORUCHOVÝ PROSTOROVĚ ROK: 1950 ČTI ČTI ČTI Generace počítačů

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK AH512 je solidní notebook pro každodenní použití s lesklým 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-CS3S/T Vyjádřete svůj styl Váš stylový multimediální společník v karamelově smetanovém provedení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

LG zazářilo na veletrhu CES, představilo řadu technologických novinek

LG zazářilo na veletrhu CES, představilo řadu technologických novinek TISKOVÁ ZPRÁVA LG zazářilo na veletrhu CES, představilo řadu technologických novinek LG Ultra HD televizor, LG OLED televizor, LG zakřivený OLED, robotický vysavač LG Hom-Bot a další produkty chytré domácnosti

Více

Virtualizace koncových stanic Položka Požadováno Nabídka, konkrétní hodnota

Virtualizace koncových stanic Položka Požadováno Nabídka, konkrétní hodnota Technická specifikace Obnova školicího střediska OKRI PP ČR Virtualizace koncových stanic 20 ks Výrobce doplnit Název doplnit podpora stávající virtualizační platformy podpora technologie linkovaných klonů

Více

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21

Obsah. Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11. Kapitola 2 Obrázky a fotografie 21 Obsah Úvodem 9 Kapitola 1 Jaký počítač a jaký systém? 11 Potřebné parametry počítače pro práci s multimédii 12 Stručně pro každého 12 Podrobněji pro zájemce o techniku 12 Jak ověřit kvalitu svého počítače

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD

Více

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.

Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro. VGN-NS3S/S Elegantní jednoduchost Chytrý osobní laptop s rychlým procesorem Intel, 4GB pamětí RAM a grafikou ATI Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe

Více

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava_17.5.2013 STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Uchazeč vyplní žlutě označená pole Výkon procesoru

Více

Spolehlivý pracant HAL3000 EliteWork II s nízkou spotřebou energie

Spolehlivý pracant HAL3000 EliteWork II s nízkou spotřebou energie HAL3000 EliteWork II SSD W10P Profesionální pracovní stanice HAL3000 EliteWork II pro činnost s náročnými aplikacemi v podnikatelské i domácí sféře. Špičkový procesor Intel Core i5 a 8GB RAM zaručí enormní

Více

Nový tablet Samsung Galaxy Tab A poprvé na českém trhu

Nový tablet Samsung Galaxy Tab A poprvé na českém trhu Nový tablet Samsung Galaxy Tab A poprvé na českém trhu Nejnovější 9,7palcový tablet společnosti Samsung s netradičním poměrem stran 4:3 bude na českém trhu k dispozici v několika variantách podle sítě

Více

Mini PC HAL3000 NUC Passive. 15 890 Kč s DPH

Mini PC HAL3000 NUC Passive. 15 890 Kč s DPH HAL3000 NUC Passive i3 W10 Rozměrově malý, ale výkonově zajímavý počítač HAL3000 NUC využívá sílu nového procesoru Intel Core i3 (Broadwell), který je integrovaný na ultrakompaktní základní desce. Nezáleží

Více

AKČNÍ NABÍDKA BAREVNÝCH NOTEBOOKŮ - 15,6"

AKČNÍ NABÍDKA BAREVNÝCH NOTEBOOKŮ - 15,6 březen/ duben 2015 AKČNÍ NABÍDKA BAREVNÝCH NOTEBOOKŮ - 15,6" Acer Aspire E15 (E5-532G-P37E), červená NX.MZ3EC.001 cena s DPH: 10 490,- Stylový notebook s nadčasovým designem numerickou klávesnicí a moderním

Více

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203 Přední systém prostorového zvuku Sofistikovaný design, který se vyznačuje elegantním, jemně zaobleným tvarem. Bezdrátový přenos hudby prostřednictvím

Více

Register your product and get support at www.philips.com/welcome 42PFH6309 42PFT6309 42PFT6309 47PFH6309 47PFT6309 47PFT6309 55PFH6309 55PFT6309

Register your product and get support at www.philips.com/welcome 42PFH6309 42PFT6309 42PFT6309 47PFH6309 47PFT6309 47PFT6309 55PFH6309 55PFT6309 Register your product and get support at www.philips.com/welcome Smart LED TV 42PFH6309 42PFT6309 42PFT6309 47PFH6309 47PFT6309 47PFT6309 55PFH6309 55PFT6309 Uživatelský manuál Obsah 9.1 Co je potřeba

Více

STANDALONE DHE/DME/DBE

STANDALONE DHE/DME/DBE STANDALONE DHE/DME/DBE Trendy [Maloobchod] obchodní centra QSR, SMB [Firemní použití] Konferenční místnost Lobby oproti spotřební TV Delší záruka a doba provozu - 3 roky záruky - provoz 4/7 nebo /7 - vhodné

Více

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r.

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 14. 10. 2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup IT - rozšíření OSPOD Město Černošice

Více

Paměťové karty CompactFlash Cards. SecureDigital Cards. Ceník - Hama paměťové karty, USB flash disky 09/14. SDHC UHS-I 85MB/s Class 10

Paměťové karty CompactFlash Cards. SecureDigital Cards. Ceník - Hama paměťové karty, USB flash disky 09/14. SDHC UHS-I 85MB/s Class 10 Paměťové karty CompactFlash Cards CompactFlash 150MB/s data přepisovat a mazat, tak často, jak je kartou a UDMA koncového zařízení - umožňuje přímé nahrávání a přehrávání filmů ve FullHD - vhodné pro koncová

Více

AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050

AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050 AV RECEIVER YAMAHA RX-A1050 Kód: Výrobce: Záruční doba: P02043 YAMAHA 24 měsíců 7.2, 7x165W/kanál, Bi-amping, HDMI (8x vstup, 2x výstup) HDCP 2.2, Zone B, 4K 50/60p upscaling, Dolby Atmos, DTS:X, DAC převodník

Více

Samsung rozšířil portfolio chytrých hodinek o model Gear S3

Samsung rozšířil portfolio chytrých hodinek o model Gear S3 Samsung rozšířil portfolio chytrých hodinek o model Gear S3 Samsung Gear S3 se vyznačují sofistikovaným, nadčasovým designem a rozšířenými samostatnými funkcemi. Berlín 31. srpna 2016 Samsung Electronics

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují,

Více