zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů"

Transkript

1 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů RCPTM - transmisní elektronový mikroskop CryoHRTEM TTaat too vveeř řeej jjnnáá zzaakkáázzkkaa ssoouuvvi iissí í ss reeaal r lli iizzaaccí í ppr rooj jjeekkt tuu Reeggi iioonnáál llnní í cceennt truum ppookkr roočči iil llýýcchh teecchhnnool t llooggi iií í aa maat teer ri iiáál llůů reegg. r.čč.. CZZ / / / / ,, vv ráámcci r ii Oppeer raaččnní íhhoo ppr rooggr raamuu Výýzzkkuum aa vvýývvooj jj ppr roo iinnoovvaaccee i Zadavatel se sídlem : Právní forma zadavatele : Rektor : Způsob zadání : Univerzita Palackého v Olomouci Křížkovského Olomouc IČ: veřejná vysoká škola prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. otevřené řízení Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Mgr. Petra Jungová tel.č.: , fax: , petra.jungova@upol.cz Profil zadavatele: zakazky.upol.cz 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky V rámci realizace projektu Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (dále jen OP VaVpI ) Regionální centrum pokročilých technologií a materiálů (dále jen RCPTM ) je jedním s klíčových výstupů (milníků) vybudování iii) laboratořr pokročilých mikroskopických technik jako unikátního zázemí pro analýzu nanomateriálů a biomakromolekul mikroskopickými technikami (cryohrtem, AFM, SEM). Pro dosažení tohoto cíle je třeba vybavit laboratoře RCPTM transmisním elektronovým mikroskopem vysokého rozlišení umožňující mimo jiné i práci za nízkých teplot. Zařízení díky svému vysokému rozlišení, analytickým schopnostem a CRYO režimu dovolí komplexní velikostní, morfologický a strukturní popis nanosystémů, či zobrazení a analýzy až do atomární úrovně. Přístroj bude využíván při práci všech výzkumných programů RCPTM.

2 Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Úspěšná realizace VZ spolu se stávajícím vybavením dovolí vybudovat laboratoře pokročilých mikroskopických technik, jakožto jednoho z klíčových cílů budování RCPTM. Popis alternativ naplnění plánovaného cíle a zdůvodnění zvolené alternativy veřejné zakázky. Získání výsledků v úrovni požadované při řešení projektu není možné při absenci obdobného zařízení pořizovaného v rámci předmětné veřejné zakázky. Případný nákup měření jako služby by ve vztahu k cílům projektu byl časově a finančně neefektivní. Popis toho, do jaké míry ovlivní veřejná zakázka plnění plánovaného cíle. Bez úspěšné realizace předmětné veřejné zakázky není možné plánovaných cílů dosáhnout. 2) Přiměřenost požadavků na technické kvalifikační předpoklady Zadavatel nepožaduje prokázání technických kvalifikačních předpokladů. 3) Vymezení technických a obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám veřejného zadavatel A) Odůvodnění vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky na dodávky a veřejné zakázky na služby ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele Odůvodnění vymezení obchodní podmínky stanovící splatnost faktur. Splatnost faktur je dána Pravidly pro příjemce dotace OP VaVpI, ze kterých je předmětná veřejná zakázka hrazena. Odůvodnění vymezení obchodní podmínky stanovící požadavek na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou dodavatelem třetím. Zadavatel nepožaduje. Odůvodnění vymezení obchodní podmínky stanovící požadavek bankovní záruky. Zadavatel nepožaduje. Odůvodnění vymezení obchodní podmínky stanovící záruční lhůtu. Požadovaná záruční lhůta je pro tento typ zařízení zcela běžná, pokrývající obvyklý čas pro zavádění techniky CryoHRTEM na pracoviště. Odůvodnění vymezení obchodní podmínky stanovící smluvní pokutu za prodlení dodavatele. Smluvní pokuta je stanovena na dolní hranici její možné výše. Vzhledem ke skutečnosti, že předmět veřejné zakázky je hrazen z prostředků OP VaVpI, kde jsou stanoveny termíny zejména pro doložení zúčtování investičních prostředků projektů, zadavateli hrozí vysoké riziko vrácení finančních prostředků z dotace v případě pozdní realizace dodavatele s plněním předmětu veřejné zakázky a současně je pořizované zařízení jedním z klíčových, prostř. kterých budou naplňovány výzkumné cíle projektu RCPTM. Odůvodnění vymezení obchodní podmínky stanovící smluvní pokutu za prodlení zadavatele s úhradou faktur. Neuvedeno.

3 Odůvodnění vymezení dalších obchodních podmínek. Další obchodní podmínky jsou stanoveny v zadávací dokumentaci s ohledem na příručku pro příjemce Op VaVpI a pravidel pro výběr dodavatele OP VaVpI. B) Odůvodnění vymezení technických podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele Technická podmínka Odůvodnění technické podmínky Zařízení musí být schopno zajistit činnost v těchto režimech: TEM Transmisní elektronová mikroskopie - zobrazovací režim nutný pro práci se studovanými materiály HRTEM Transmisní elektronová mikroskopie s vysokým rozlišením - zobrazovací režim nutný pro práci se studovanými materiály, při požadované rozlišovací schopnosti STEM Skenovací transmisní elektronová mikroskopie - zobrazovací režim nutný pro práci se studovanými materiály HRSTEM Skenovací transmisní elektronová mikroskopie s vysokým rozlišením - zobrazovací režim nutný pro práci se studovanými materiály, při požadované rozlišovací schopnosti EDX Energy-dispersive X-ray spectroscopy EELS - electron energy loss spectroscopy EFTEM - Energy filtered transmission electron microscopy - technika umožňující dosažení vysokého analytického/obrazového rozlišení nutná pro práci se studovanými materiály SAED selected area electron diffraction NBD nanobeam diffraction Low dose imaging - zobrazovací režim nutný pro práci se studovanými materiály Součástí dodávky zařízení musí být minimálně:

4 BF/HAADF detektor - nutná součást systému pro práci v režimu HRTEM, HRSTEM (viz. výše) zdroj elektronů FEG - typ zdroje elektronů nutný pro dosažení vysoké stability přístroje Kamera pod projekční komorou s rozlišením alespoň 2048 x 2048 a min. 14bit digitalizací, rychlostí snímání min. 14 FPS při 4x binning - požadována kamera se standardním rozlišením s rychlosí snímání dovolující práci v režimu živého obrazu. Energiový filtr (post column) vybavený CCD kamerou s rozlišením alespoň 2048 x 2048 bodů. - nutná součást systému pro techniku EFTEM (viz. výše) systém aktivního stínění proti účinkům rušivých elektromagnetických polí - systém nutný k eliminaci rušivých elektromagnetických polí z okolí přístroje, které není možné před instalací zcela vyloučit standardní držák vzorků - základní příslušenství - chlazený držák vzorků s detekcí aktuální teploty (rozsah prac. teplot alespoň -150 C až 110 C - příslušenství nutné pro práci při nízkých teplotách držák vzorků umožňující přenos vzorku do přístroje bez přístupu vzduchu resp. v ochranné atmosféře - příslušenství nutné pro práci s vysoce reaktivními materiály vyvíjenými na pracovišti objednatele Držák vzorků s nízkým pozadím pro techniku EDX - příslušenství nutné pro práci v režimu EDX (viz. výše) Software pro záznam obrazu, měření vzdáleností, apod. Uživatelem je požadována 1 licence online + alespoň 5 licencí pro offline zpracování. - nutná součást pro práci se systémem. Počet licencí odpovídá předpokládanému počtu operátorů Software pro provádění a vyhodnocení techniky EDX (kvalitativní i kvantitativní). Uživatelem je požadována 1 licence online + alespoň 5 licencí pro offline zpracování. - nutná součást pro práci se systémem. Počet licencí odpovídá předpokládanému počtu operátorů Software pro provádění a vyhodnocení techniky EELS (kvalitativní i kvantitativní). Uživatelem je požadována 1 licence online + alespoň 5 licencí pro offline zpracování. - nutná součást pro práci se systémem. Počet licencí odpovídá předpokládanému počtu operátorů Software pro obsluhu přístroje v low-dose režimu - nutná součást pro práci se systémem v požadovaném režimu (viz. výše)

5 Zařízení pro odstranění kontaminace vzorků plasma cleaner vč. veškerého příslušenství nutného pro jeho provoz (vyjma spotřebního materiálu). Zařízení musí být uzpůsobeno pro dodané držáky vzorků. - nutná součást pro dosažení požadovaných parametrů obrazové a analytické rozlišovací schopnosti Zařízení pro uchování/skladování držáků vzorků ve vakuu (může být kombinováno se zařízením pro odstranění kontaminace vzorků). Počet pozic pro držáky vzorků nejméně 3. - nutná součást pro dosažení požadovaných parametrů obrazové a analytické rozlišovací schopnosti Optické zařízení pro rutinní prohlížení perforace TEM sítěk - příslušenství k přístroji dovolující provádění předběžné kontroly připravených vzorků bez nutnosti jejich vložení do přístroje tak, aby bylo možné efektivně využít pracovní čas přístroje kompletní sada náhradních clon - spotřební materiál nutný pro bezproblémový přechod mezi záručním a pozáručním obdobím. voucher pro bezplatné provedení 1. výměny FEG (zahrnující veškeré náklady včetně materiálu). Výměna by měla být provedena po uplynutí standardní životnosti FEG, resp. těsně před ukončením záruční doby. - spotřební materiál nutný pro bezproblémový přechod mezi záručním a pozáručním obdobím. Vlastní FEG podléhá procesu stárnutí, proto je požadován ve formě voucheru. Cryo-HRTEM musí dále splňovat následující technické parametry: TEM bodové rozlišení max nm nebo lepší, - max. hodnota rozlišovací schopnosti přístroje nutná pro studium nanomateriálů na bázi FexOx, C a Ag. rozlišení STEM- HAADF max nm nebo lepší - max. hodnota rozlišovací schopnosti přístroje nutná pro studium nanomateriálů na bázi FexOx, C a Ag. Urychlovací napětí 200kV s možností volby nižších napětí - pracovní napětí přístroje, při němž je možné dosáhnout požadovaného rozlišení (viz. výše). Tohoto parametru je možné dosáhnout i při vyšším napětí (obvykle 300kV), provozní náklady by však byly výrazně vyšší. Pro posun vzorku ve všech hlavních režimech měření musí být m.j. k dispozici trackball - metoda řízení pohybu vzorku umožňující vyšší rychlost a přesnost práce se vzorkem. obsahuje systém pro automatickou kompenzaci samovolného posunu vzorku - funkce nutná pro možnost provádění dlouhodobých analýz EDX a EELS

6 Možnost přepnutí z TEM režimu do STEM bez nutnosti přeostřování. - funkce/vlastnost umožňující efektivně využít pracovní čas přístroje rozlišovací schopnost EDX 136eV (MnKa) - max. hodnota analytické rozlišovací schopnosti přístroje nutná pro studium nanomateriálů na bázi FexOx, C a Ag. rozlišovací schopnost EELS 0,8eV - max. hodnota analytické rozlišovací schopnosti přístroje nutná pro studium nanomateriálů na bázi FexOx, C a Ag. 4) Stanovení základních a dílčích hodnotících kritérií a způsobu hodnocení nabídek ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele Odůvodnění stanovení základních a dílčích hodnotících kritérií ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele Odůvodnění Hodnotící kritérium Zadavatel zvolil jako hodnotící kritérium celkovou nejnižší nabídkovou cenu v Kč bez DPH jako nejvíce transparentního a jediného objektivně možného způsobu vyhodnocení jednotlivých nabídek. Odůvodnění způsobu hodnocení nabídek ve vztahu k potřebám veřejného zadavatele Způsob hodnocení Odůvodnění Veškeré nabídky uchazečů budou hodnoceny vzestupném pořadí, tj. na prvním místě se umístí uchazeč s celkovou nejnižší nabídkovou cenou a na posledním místě uchazeč s nejvyšší nabídkovou cenou v Kč bez DPH. Zpracovala: Mgr. Petra Jungová

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace s názvem: Dodávka jednotného

Více

Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu Rozvoj centra pokročilých technologií a materiálů, reg.č. NPU I, LO1305

Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu Rozvoj centra pokročilých technologií a materiálů, reg.č. NPU I, LO1305 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název: VŠPJ - Rekonstrukce střešních plášťů, fasád vnitrobloku a auly Druh: stavební

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) čj. KřÚ 80086/2014 Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

CR Haná LABORATORNÍ MYCÍ AUTOMAT S PŘÍSLUŠENSTVÍM 2

CR Haná LABORATORNÍ MYCÍ AUTOMAT S PŘÍSLUŠENSTVÍM 2 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci speciální IT vybavení laboratoře PORUCH MOBILITY

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci speciální IT vybavení laboratoře PORUCH MOBILITY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

CRH/NPU I - Systém pro ultraúčinnou kapalinovou chromatografii (UHPLC) ve spojení s tandemovým hmotnostním spektrometrem (MS/MS)

CRH/NPU I - Systém pro ultraúčinnou kapalinovou chromatografii (UHPLC) ve spojení s tandemovým hmotnostním spektrometrem (MS/MS) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele o veřejné zakázce zadávané dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Veřejná zakázka Název: Mikroskopy Část 4 VZ: Sestava pro fluorescenční

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006, SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Pardubický kraj Sídlo: Pardubice, Komenského

Více

PSF tester sonografů vývoj a zhotovení prototypů

PSF tester sonografů vývoj a zhotovení prototypů ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Příloha č. 4 zadávací dokumentace Obchodní podmínky vzor kupní smlouvy

Příloha č. 4 zadávací dokumentace Obchodní podmínky vzor kupní smlouvy Příloha č. 4 zadávací dokumentace Obchodní podmínky vzor kupní smlouvy Kupní smlouva na analytický transmisní elektronový mikroskop Číslo smlouvy prodávajícího: *** Číslo smlouvy kupujícího: Prodávající:

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP tiskárny ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky postupem podle Vyhlášky Ministerstva pro místní rozvoj č. 232/2012, o podrobnostech

Více

Zadavatel: Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7 701 03 Ostrava IČ: 61988987. Veřejná zakázka: Dodávka oční kamery II.

Zadavatel: Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7 701 03 Ostrava IČ: 61988987. Veřejná zakázka: Dodávka oční kamery II. Zadavatel: Ostravská univerzita v Ostravě Dvořákova 7 701 03 Ostrava IČ: 61988987 Veřejná zakázka: Dodávka oční kamery II. zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení 27 zákona o veřejných zakázkách,

Více

Technické podmínky "SUSEN - Zařízení pro TEM laboratoř"

Technické podmínky SUSEN - Zařízení pro TEM laboratoř Číslo Technické a funkční vlastnosti Technické podmínky "SUSEN - Zařízení pro TEM laboratoř" 1. Kupující v zadávacím řízení poptal dodávku zařízení vyhovujícího následujícím technickým požadavkům: Předmětem

Více

Veřejná zakázka s názvem: Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stratov, Přerov nad Labem, Šlotava, Kostelní Lhota

Veřejná zakázka s názvem: Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stratov, Přerov nad Labem, Šlotava, Kostelní Lhota Veřejná zakázka s názvem: Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Stratov, Přerov nad Labem, Šlotava, Kostelní Lhota Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K čj : 440-3/2013/DP - ÚVN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V Praze dne 6.9.2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 11 na jednací řízení bez uveřejnění dle 23 odst. 4 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY.

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY. K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Článek I. SMLUVNÍ STRANY IČ: xxx DIČ: xxx bankovní spojení: xxx č. účtu: xxx zastoupený: xxx společnost

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 VZ032/2015 - Nákup sedacího nábytku pro Český rozhlas

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 VZ032/2015 - Nákup sedacího nábytku pro Český rozhlas Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky a odůvodnění veřejné zakázky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu

Více

TRANSMISNÍ ELEKTRONOVÁ MIKROSKOPIE

TRANSMISNÍ ELEKTRONOVÁ MIKROSKOPIE TRANSMISNÍ ELEKTRONOVÁ MIKROSKOPIE Klára Šafářová Centrum pro výzkum nanomateriálů, UP Olomouc 4.12.2009 Workshop: Mikroskopické techniky SEM a TEM Obsah konstrukce transmisního elektronového mikroskopu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny oproti skutečnostem uvedeným podle 1. a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, b) v popisu

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. 084_Základní vybavení budovy G atypický nábytek

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. 084_Základní vybavení budovy G atypický nábytek ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V souladu s ustanovením 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL: název: Technická univerzita v Liberci sídlo:

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČO: 60460709 Profil zadavatele: https://zakazky.czu.cz

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Hmotový spektrometr s indukčně vázaným plasmatem (ICPMS) II (opakovaná)

Hmotový spektrometr s indukčně vázaným plasmatem (ICPMS) II (opakovaná) Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Více

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II.

Výzkumně vzdělávací areál Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Přístrojové vybavení laboratoře LOGOPEDIE II. Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Výzkumně vzdělávací

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále i VZ ) na dodávky

Více

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka Rámcová smlouva - tonery, náplně a další spotřební materiál Zadavatel veřejné zakázky:

Více

Kupní smlouva. v platném znění

Kupní smlouva. v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: v platném znění 1. Ústav molekulární genetiky AV ČR, v.v.i. se

Více

Zadavatel: CESNET, zájmové sdružení právnických osob se sídlem Zikova 4, 160 00 Praha 6 IČ: 63839172

Zadavatel: CESNET, zájmové sdružení právnických osob se sídlem Zikova 4, 160 00 Praha 6 IČ: 63839172 K č. j. 1011/2012 Zadavatel: CESNET, zájmové sdružení právnických osob se sídlem Zikova 4, 160 00 Praha 6 IČ: 63839172 zapsané v registru zájmových sdružení právnických osob u Magistrátu hlavního města

Více

OPVK/2014: Externí paměťová média a další elektronika V.

OPVK/2014: Externí paměťová média a další elektronika V. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006, SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ, V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB., O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ

Více

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D.

Křížkovského 8 771 47 Olomouc IČ: 61989592. veřejná vysoká škola. prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou ve zjednodušeném podlimitním v souladu s ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka

Více

Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 Dejvice Ing. Martin Lehký, ředitel IČO 604 60 580

Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 Dejvice Ing. Martin Lehký, ředitel IČO 604 60 580 Zadavatel Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlo zadavatele: Sídlem Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 Dejvice Jednající Ing. Martin Lehký, ředitel IČO 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 publikované na profilu zadavatele dne 8.4.2014 (identifikátor

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Drnovská 507 Tel.: +420 233022111 161 06 Praha 6 Ruzyně Fax: +420 233310638 E-mail:cropscience@vurv.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY č. 14/2013 na realizaci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce sociálního zařízení v Základní škole, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Obsah 1. Zadavatel...

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název veřejné zakázky: Ústav molekulární a translační medicíny LF UP mikroskopy II Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na dodávky Forma zadávacího řízení: nadlimitní

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Plánovaný cíl veřejné zakázky Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou

Více

Kupní smlouva. I. Smluvní strany

Kupní smlouva. I. Smluvní strany Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ustanovení 409 a. n. zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Smlouva ) níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: DODÁVKA PŘÍSTROJŮ PRO PROJEKT

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: ROP NUTS II Moravskoslezsko CZ.1.10/2.2.00/30.01665 Modernizace přírodovědné

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Identifikace zadavatele: Česká republika Ministerstvo financí Letenská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dle 44 pro nadlimitní veřejnou zakázku otevřené řízení 1. Název zakázky Pronájem komunikační a kompresní infrastruktury a pronájem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů veřejná zakázka na dodávky Infrastruktura pro realizaci lékařských a souvisejících

Více

Zadavatel: Knihovna Jiřího Mahena v Brně, příspěvková organizace se sídlem Kobližná 70/4, Brno, PSČ 601 50 IČO: 00101494

Zadavatel: Knihovna Jiřího Mahena v Brně, příspěvková organizace se sídlem Kobližná 70/4, Brno, PSČ 601 50 IČO: 00101494 Zadavatel: Knihovna Jiřího Mahena v Brně, příspěvková organizace se sídlem Kobližná 70/4, Brno, PSČ 601 50 IČO: 00101494 Veřejná zakázka: Knihovna pro město II vzdělávání na míru zadávaná v otevřeném řízení

Více

Azylové domy - jednotlivci - Hradecko

Azylové domy - jednotlivci - Hradecko Azylové domy - jednotlivci - Hradecko odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a dle vyhlášky 232/2012 Sb., o podrobnostech rozsahu odůvodnění účelnosti

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: VZ/1/2009/EEL Výzva k podání nabídky na zajištění předmětu: Dodávka ICT pro řízení projektu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Plánovaný cíl veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky (dle 156 odst. 1 písm. a) ZVZ) Plánovaný cíl veřejné zakázky 1 Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) 1. Zadavatel: Název zadavatele: Město Česká Třebová Sídlo zadavatele: Staré náměstí

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ: OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ dle ust. 27 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Zákon ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Podlimitní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Dodávka badatelského

Více

NOVÁ METODIKA PŘÍPRAVY 1 MM FÓLIÍ PRO TEM ANALÝZU AUSTENITICKÝCH OCELÍ OZÁŘENÝCH NEUTRONY. Kontaktní e-mail: bui@cvrez.cz

NOVÁ METODIKA PŘÍPRAVY 1 MM FÓLIÍ PRO TEM ANALÝZU AUSTENITICKÝCH OCELÍ OZÁŘENÝCH NEUTRONY. Kontaktní e-mail: bui@cvrez.cz NOVÁ METODIKA PŘÍPRAVY 1 MM FÓLIÍ PRO TEM ANALÝZU AUSTENITICKÝCH OCELÍ OZÁŘENÝCH NEUTRONY Petra Bublíková 1, Vít Rosnecký 1, Jan Michalička 1, Eliška Keilová 2, Jan Kočík 2, Miroslava Ernestová 2 1 Centrum

Více

Výpočetní klastr pro molekulové modelování

Výpočetní klastr pro molekulové modelování ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

Snížení energetických ztrát pavilonu B

Snížení energetických ztrát pavilonu B 407/2013/DP-ÚVN Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázek pro veřejnou zakázku na dodávky Snížení energetických ztrát pavilonu B ZADAVATEL: Ústřední

Více

ÚSTAV FYZIKÁLNÍ CHEMIE J. HEYROVSKÉHO AV ČR, v.v.i. CENTRUM PRO INOVACE V OBORU NANOMATERIÁLŮ A NANOTECHNOLOGIÍ

ÚSTAV FYZIKÁLNÍ CHEMIE J. HEYROVSKÉHO AV ČR, v.v.i. CENTRUM PRO INOVACE V OBORU NANOMATERIÁLŮ A NANOTECHNOLOGIÍ EVROPSKÁ UNIE ÚSTAV FYZIKÁLNÍ CHEMIE J. HEYROVSKÉHO AV ČR, v.v.i. CENTRUM PRO INOVACE V OBORU NANOMATERIÁLŮ A NANOTECHNOLOGIÍ VŘ//2009 V Praze dne 2. února 2009 Oznámení o zahájení zadávacího řízení výzva

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění K čj : 414-3/2013/DP - ÚVN Praze dne : 3.10. 2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC

Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Dodávka axiálně-torzního zkušebního systému - CEITEC Evidenční číslo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU předpokládané hodnoty do 2.000 000 Kč bez DPH ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Celoroční ofsetový tisk

Více

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika

Ústav molekulární a translační medicíny LF UP AV technika ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ve smyslu ust. 156 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a v souladu s ust. 2 až 8 vyhlášky č. č. 232/2012 Sb. (dále jen vyhláška) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Město Pečky. Tel. 321 785 051; fax: 321 785 054 e-mail: mupecky@pecky.cz

Město Pečky. Tel. 321 785 051; fax: 321 785 054 e-mail: mupecky@pecky.cz Město Pečky Masarykovo náměstí 78, 289 11 Pečky Tel. 321 785 051; fax: 321 785 054 e-mail: mupecky@pecky.cz V Pečkách dne : 8.12.2015 Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a prokázání kvalifikace,

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY vypracované pro účely splnění povinnosti zadavatele dle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Identifikační údaje

Více

Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Odůvodnění veřejné zakázky V souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Zadavatel veřejné zakázky: Podpora sociální integrace v Bruntále Město Bruntál Nádražní

Více

Aplikační centrum BALUO v areálu FTK UP Olomouc - vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby

Aplikační centrum BALUO v areálu FTK UP Olomouc - vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v užším řízení v souladu s ust. 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Aplikační centrum

Více

Zadavatel: Ústav molekulární genetiky AV ČR, v. v. i. se sídlem Vídeňská 1083, Praha 4, 142 00

Zadavatel: Ústav molekulární genetiky AV ČR, v. v. i. se sídlem Vídeňská 1083, Praha 4, 142 00 Název veřejné zakázky: Zařízení pro přípravu vzorků Část 1 veřejné zakázky: Zařízení pro automatizovaný proces in situ hybridizace Část 2 veřejné zakázky: Rotační mikrotom pro ultratenké řezy Zadavatel:

Více

ROZHODNUTÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY ROZHODNUTÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Univerzita Palackého v Olomouci Se sídlem: Křížkovského 8, 771 47 Olomouc Rektor: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. IČO: 61989592 Veřejná zakázka: OPVK/2013

Více

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci IV.

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci IV. Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. se sídlem /místem podnikání/ bankovní spojení:.

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Příloha č. 5 Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název a číslo veřejné zakázky 0060_VZ076 Sušárny

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název programu: Název projektu: Registrační číslo projektu: Název zakázky: Druh zakázky: Předmět zakázky: Operační program Praha - Adaptabilita Inovace bakalářského studijního programu

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky. nedošlo ke změně. nedošlo ke změně Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny, nedošlo ke změně b) v popisu předmětu veřejné

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Datum vyhlášení zakázky: Dodávka ITC vybavení

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: REVITALIZACE LOKALITY KOPEC,

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Zadavatel: název: Mikrobiologický ústav AV ČR,v.v.i. sídlo: Vídeňská 1083, 142 00 Praha 4 IČ: 61388971 DIČ: CZ61388971 zastoupený: RNDr. Martinem Bilejem,

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu C153530

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu C153530 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění

Smlouva o realizaci dodávky. uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smlouva o realizaci dodávky uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a.s. Sídlo: Revoluční

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: CEITEC Přístroj pro fragmentaci NK Evidenční číslo

Více

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky

Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Nový kompletní transmisní elektronový mikroskop (TEM) s FEG katodou typu Schottky a urychlovacím napětím do 200 kv, s možností práce ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC PERTOLTICE POD RALSKEM ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ANALYTICKÝ PRŮZKUM / 1 CHEMICKÉ ANALÝZY DROBNÝCH KOVOVÝCH OZDOB Z HROBU KULTURY SE ZVONCOVÝMI POHÁRY Z HODONIC METODOU SEM-EDX

ANALYTICKÝ PRŮZKUM / 1 CHEMICKÉ ANALÝZY DROBNÝCH KOVOVÝCH OZDOB Z HROBU KULTURY SE ZVONCOVÝMI POHÁRY Z HODONIC METODOU SEM-EDX / 1 ZPRACOVAL Mgr. Martin Hložek TMB MCK, 2011 ZADAVATEL David Humpola Ústav archeologické památkové péče v Brně Pobočka Znojmo Vídeňská 23 669 02 Znojmo OBSAH Úvod Skanovací elektronová mikroskopie (SEM)

Více

Dokončovací stavební práce na objektu Velkého dělostřeleckého skladu Korunní pevnůstky

Dokončovací stavební práce na objektu Velkého dělostřeleckého skladu Korunní pevnůstky Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dokončovací

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Nákup Vozidla - Hákový nosič kontejnerů Zpracovala: Ing. Roučková Olga Městské technické služby města Bílina Zadávací dokumentace 1) Předmět zakázky a předmět plnění Jedná se o veřejnou

Více

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory č. j.: Maj.1572/2008-91/2 Zlaté Hory dne 1. října 2008 Veřejná zakázka malého rozsahu č. 28/2008 Výzva k podání cenové nabídky Město Zlaté Hory Vás

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 2568/2015-ÚVN V Praze dne: 5.5.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADAVATEL Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a. s. (dále VÚAnCh) Se sídlem: Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem Jednající: Ing. Milanem Petrákem, místopředsedou představenstva a Ing. Lubomírem

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek V Plzni dne 24. 4. 2014 Výzva k podání nabídek Zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

OPVK/2014 - Dodávka dataprojektorů V. etapa

OPVK/2014 - Dodávka dataprojektorů V. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s požadavky 156 odst.1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění.

Odůvodnění veřejné zakázky v souladu s požadavky 156 odst.1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Zadavatel : Město Nové Město na Moravě Sídlo: Vratislavovo náměstí 103 592 31 Nové Město na Moravě IČ: 00294900 osoba oprávněná jednat za zadavatele: Michal Šmarda, starosta města Odůvodnění veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách Rekonstrukce a výstavba veřejného osvětlení obce Bernartice 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna Veselíčko 1 751 25 Veselíčko tel: +420 581 250 841-46 okr. Přerov tel. fax.: +420 581 250 842 www.ddsveselicko.cz email: ddsveselicko@ddsveselicko.cz

Více

Digitální mamograf. Textová část zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku. Druh veřejné zakázky: dodávka. Zadavatel

Digitální mamograf. Textová část zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku. Druh veřejné zakázky: dodávka. Zadavatel Textová část zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávku Druh veřejné zakázky: dodávka Digitální mamograf Zadavatel Masarykův onkologický ústav Žlutý kopec 7, 656 53 Brno - 1 - Článek I. Preambule

Více

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov

MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov MĚSTO CVIKOV Nám.Osvobození 63, 471 54 Cvikov ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zadané v zadávacím řízení dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejné zakázky malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Systém pro fotodokumentaci gelů 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Odůvodnění veřejné zakázky

Odůvodnění veřejné zakázky Odůvodnění veřejné zakázky ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČO: 60460709 Profil zadavatele: https://zakazky.czu.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ Zadavatel: Technická univerzita v Liberci, IČ 46747885, DIČ: CZ46747885, se sídlem Studentská 1402/2,

Více