Tmavá, polotmavá a ochucená piva:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tmavá, polotmavá a ochucená piva:"

Transkript

1 Piva jsou zde rozděleny do dvou kategorií : "Tmavá, polotmavá a ochucená piva" a "Světlá piva". Tmavá, polotmavá a ochucená piva: BAKALÁŘ % - 0.5l: Bakalář 555 speciální polotmavý leţák, obsah alkoholu 7%, orientační stupňovitost 17 BERNARD 12% černý leţák pat. uz l: Tmavý ležák BERNARD je nepasterizované pivo vařené ze čtyř druhů sladu, s výraznou plností a příjemnou hořkostí. Pro svoji výraznou chuť je na pivním trhu zcela ojedinělé. Alk. 5,1 % obj. BERNARD Jantarový leţák pat.u - 0.5l: Bernard jantarový leţák s přísadou jemných kvasnic, obsah alkoholu 4,7%.

2 December 3, 2012, page 2 (39) BERNARD FREE švestka - 0.5l: Nealkoholický osvěţující nápoj Bernard s čistou hlavou švestka. BERNARD FREE višeň - 0.5l: Nealkoholický osvěţující nápoj Bernard s čistou hlavou višeň. Black Hill polotm. speciál - 0.3l: Toto speciální řezané pivo je připravené z Kvasaru a Granátu. Tato pivní speciality je vyrobená podle originální receptury z pečlivě vybíraných domácích surovin a výtaţků z 33 druhů bylin.obsahuje například zeměţluč, hořec, lékořici, skořicovou silici, koriandr, heřmánek, muškát a další.

3 December 3, 2012, page 3 (39) DÉMON polotmavý leţák: Byl připraven podle starých klášterních receptur mnichovské oblasti, jejichţ tradice sahá aţ do roku Toto pivo je charakteristické bohatým a vyváţeným profilem chutí. Naleznete v něm příjemnou sladovou vůni a mírně nasládlou medovou chuť s jemnou hořkostí. Speciál s obsahem alkoholu 5,2 %. FERDINAND 7 kulí 13% - 0.5l: Ochucené polotmavé pivo s příchutí bylin, s unikátní a nenapodobitelnou hořkosladkou chutí. FERDINAND tmavá 11% - 0.5l: Pivo s jemnou karamelovou chutí a vůní, jemnou chmelovou hořkostí, příjemně nasládlé.

4 December 3, 2012, page 4 (39) Forman nealko polotmavý - 0.5l: Polotmavá verze piva bez alkoholu je vyrobena světově unikátní technologií destilace polotmavého piva Kern. CHODOVAR černá desítka ker.uz l: Pivo charakteristické svou temně černou barvou vařené podle dobových receptur ze speciálních sladů. Okouzlí Vás svým plným karamelovým aroma, chutí karamele, kávy a čokolády s jemně hořkým dozníváním. Obsah alkoholu: 4,2%

5 December 3, 2012, page 5 (39) CHODOVAR kvas.leţák polotm ker.uz. - 0,5l: Polotmavý leţák kvasnicový Spodně kvašený leţák s nezaměnitelným charakterem rafinovaně spojujícím jemnou hořkost aromatického chmele a lehce ovocný charakter s karamelovými tóny typickými pro černá piva. CHOTĚBOŘ 12% Premium tmavá - 0.5l: Černé Prémium je tmavý leţák s obsahem alkoholu 4,6 % v objemu Tmavé pivo s karamelovou nasládlou, plnou chutí určené především ţenám, ale i ostatním milovníkům pivních lahůdek. Je uvařeno ze čtyř druhů sladů ve specifickém poměru. Má vyrovnanou chuť, jemnou hořkost, granátovou barvu a hustou pěnu. KONRÁD ČERVENÝ KRÁL 14% světlý leţák - 0,5l: 14% speciální světlý leţák se 6% alkoholu.

6 December 3, 2012, page 6 (39) MASTER polotm. speciál l: Master Polotmavý 13 je vynikající 13 speciální pivo vyváţené chuti s jemnou karamelovou hořkostí a barvou, originál, ve kterém se snoubí tradiční mistrovství našich sládků a tajemné umění neznámého mistra. Proslulý ţatecký chmel dodává tomuto pivu jedinečné aroma, nejlepší světlý slad s karamelem pak jemně karamelovou chuť a tmavší barvu. Master Polotmavý 13 má 36 jednotek hořkosti. MASTER tm. speciál l: Master Tmavý 18 je překvapivě lehké 18 speciální pivo plné karamelové chuti s vyšší hořkostí, originál, ve kterém se snoubí tradiční mistrovství našich sládků a tajemné umění neznámého mistra. Proslulý ţatecký chmel dodává pivu jedinečné hořké aroma, směs nejlepšího světlého a barevného sladu s karamelem pak plnou karamelovou chuť a černou barvu. Master Tmavý 18 má 34 jednotek hořkosti.

7 December 3, 2012, page 7 (39) MERLIN tmavý leţák l: Merlin je černé pivo s bohatou krémovou pěnou a výraznou magickou kombinací chutí. Bohatá škála chutí jde od sladké přes karamelovou a kávovou aţ po výraznou hořkost. Jde o silný tmavý leţák o stupňovitosti 12,8 % a objemu alkoholu 4,7 %. Originální klenice také v prodeji. 7 kusů různých speciálů. Mixpack special MP - 7x0.5l: Novopacké pivo LIMETKA - 0,5l: Světlé pivo ochucené, velmi osvěţující. 4,1% alkoholu.

8 December 3, 2012, page 8 (39) Novopacké třešňové pivo - 0.5l: Světlé pivo ochucené, velmi osvěţující. 4,1% alkoholu. Novopacký GINGER/ZÁZVOR - 0,5l: Světlé pivo ochucené, velmi osvěţující. 4,1% alkoholu. Novopacký Výroční leţák - 0,5l: Řezané silné pivo.

9 December 3, 2012, page 9 (39) OPAT 13 čokoláda - 0.5l: Tmavé hořké pivo s přídavkem čokolády. OPAT herbal bitter - 0.5l: Speciální světlé pivo 11%. Dochmelené za studena, bylinný. OPAT medové pivo - 0.5l: Pivovar pro svou výrobu pouţívá vlastní vodu z artézské studně, vlastní ječný slad a kvalitní ţatecký chmel. Především světlá piva pivovaru Broumov se vyznačují celkovou intenzitou vůně, silným řízem a plností.

10 December 3, 2012, page 10 (39) OPAT pepřový leţák - 0.5l: Kvalitní světlý leţák s jemným pepřovým nádechem. Výborný způsob jak podtrhnout výbornou chuť piva. Porter 19% - dţbán 2l: Vyznačuje se tmavou, téměř černou barvou, hustou pěnou a velmi lahodnou, sladově nasládlou chutí. Pivní znalci ocení čokoládové a karamelové tóny s jemným třešňovým dotykem. Díky tomu, je PORTER jediné pivo, které se přímo doporučuje ke sladkostem. Obsah alkoholu: 8 % obj. PORTER 19% 0.33l multipack 3ks: Vyznačuje se tmavou, téměř černou barvou, hustou pěnou a velmi lahodnou, sladově nasládlou chutí. Pivní znalci ocení čokoládové a karamelové tóny s jemným třešňovým dotykem. Díky tomu, je PORTER jediné pivo, které se přímo doporučuje

11 December 3, 2012, page 11 (39) ke sladkostem. Obsah alkoholu: 8 % obj. PORTER 19% 0.33l multipack 5ks+sklo: Vyznačuje se tmavou, téměř černou barvou, hustou pěnou a velmi lahodnou, sladově nasládlou chutí. Pivní znalci ocení čokoládové a karamelové tóny s jemným třešňovým dotykem. Díky tomu, je PORTER jediné pivo, které se přímo doporučuje ke sladkostem. Obsah alkoholu: 8 % obj. PORTER 19% tmavý 0.5l: Vyznačuje se tmavou, téměř černou barvou, hustou pěnou a velmi lahodnou, sladově nasládlou chutí. Pivní znalci ocení čokoládové a karamelové tóny s jemným třešňovým dotykem. Díky tomu, je PORTER jediné pivo, které se přímo doporučuje ke sladkostem. Obsah alkoholu: 8 % obj.

12 December 3, 2012, page 12 (39) Postřiţinský Barbar polotmavá 13% - 0.5l: Polotmavé pivo z Nymburku. PRIMÁTOR 13% polotmavá - 0.5l: Speciální polotmavé pivo s obsahem alkoholu 5,5% obj. a energetickým obsahem 212 kj/100ml. Pouţitím karamelového a pšeničného sladu při vaření bylo docíleno nové chuťové varianty, která vystihuje veškeré charakteristiky řezaného piva. Záměrem bylo spojit kvality světlého a tmavého piva tak, jak se to běţně dělá v restauracích. Vznikl tak polotmavý středně prokvašený speciální leţák jantarové barvy, který s sebou přináší lehkou sladší karamelovou příchuť i vůni, osvěţující říz, střední plnost a jemnou hořkost. O jeden stupeň lepší leţák nemá v čechách dlouholetou tradici. Přesto je velmi oblíbený u pivních fajnšmekrů a ocení ho i mlsné jazýčky ţen. Typická je světle krémová dlouhotrvající hustá pěna.

13 December 3, 2012, page 13 (39) PRIMÁTOR DOUBLE 24% - 0.5l: Speciální tmavé pivo má obsah alkoholu 10% obj. a energetický obsah 380kj/100ml. Bedlivě střeţený poměr surovin (5 druhů sladů český, bavorský, karamelový, barvící a pšeničný) dává základ jedinečné chuti, ve které dominují praţené slady. Vysoký obsah čistého extraktu, který ţaludek okamţitě zpracovává, můţe vyvolat gejzír energie a navnadit smysly. Proto jej doporučujeme jako pivní aperitiv. Často bývá označován jako tzv. černá viagra. Antracitově sytě tmavý mok s krémovou pěnou vynikne ve vysoké sklenici na noţce, která vyzdvihne tento jedinečný šperk Pivovaru Náchod. Dokonalý průvodce dezertů, zákusků se paradoxně hodí i k pálivým jídlům. Je to gurmánské pohlazení pro vaše chuťové pohárky. PRIMÁTOR PREMIUM 12% tmavá DARK - 0.5l: Jedná se o tmavé pivo s obsahem alkoholu 4,8% obj. Tradiční historické metody výroby, vybroušené k dokonalosti, nabízejí dnešním konzumentům nezaměnitelnou chuť 4 druhů sladů ve vyváţeném poměru a záruku kvality jenţ dokazuje největší počet ocenění v rámci našeho sortimentu. Velmi oblíbené je ve Skandinávii, zejména ve Švédsku. Při ochutnání vás pohltí čistá karamelová chuť s jemnou známkou hořkosti chmele v pozadí. Výraznou plnost dodává středně prokvašenému pivu mnichovský slad a jemné dochmelení. Nezaměnitelná je sytě krémová smetanová pěna viditelně krouţkující na skle, tmavě granátová barva a aroma praţených sladů.

14 December 3, 2012, page 14 (39) PRIMÁTOR STOUT BIER - 0.5l: Svrchně kvašené tmavé pivo anglo-irského typu, s výraznou chutí praženého ječmene, silnou hořkostí, ovocnými tóny, krémovou plností a smetanovou pěnou. Obsah alkoholu: 4,7% obj. REGENT řezané 15.9% l: Polotmavý speciál s lehce karamelovou notou, mahagonové barvy, méně prokvašený. Ve srovnání s tmavým leţákem je sladší. Dobře se hodí k zapití nejrůznějších jídel. SKALÁK ROHOZEC 11 Malina - 0.5l: Pivo s příchutí maliny.

15 December 3, 2012, page 15 (39) SKALÁK ROHOZEC 11 Řezaná - 0.5l: Toto pivo v sobě snoubí přednosti tradičního světlého ležáku a typického tmavého piva. Je seřezáno pod dozorem sládka přímo v pivovaru a v optimálním poměru tak, aby byla zajištěna dokonalá harmonie chuti. Všichni znalci, včetně žen, si tak mohou vychutnat to správné řezané pivo při jakékoliv příležitosti a na jakémkoliv místě. Obsah alkoholu: 5,0 % Svijanská kněţna 0,5l: Speciální tmavé pivo s obsahem alkoholu 5,2 % obj. vyráběné klasickou technologií, nepasterované.

16 December 3, 2012, page 16 (39) Vyškovský Havran tmavá 11% - 0.5l: 11% tmavé pivo s průměrným obsahem alkoholu 4,5% obj. K výrobě tohoto piva se pouţívá čtyř druhů speciálních sladů. Charakteristická je plně sladově karamelová chuť, vůně i tmavý barevný tón. Havran se má podávat chlazený na C. Vyškovský Jubiler speciál AMBER IPA 14% - 0.3l: Svrchně kvašený speciál výrazné vyšší hořkosti se 14,2 % EPM (extraktu původní mladiny) a o síle 6 % objemového alkoholu.

17 December 3, 2012, page 17 (39) Světlá piva BAKALÁŘ světlá 12% - 0.5l: Bakalář světlý leţák, obsah alkoholu 5% obj., orientační stupňovitost 12 BERNARD 14% OX 0.33l: Bernard OX s těţkou hlavou speciální světlý leţák, obsah alkoholu 5,8% obj. DUDÁK - NEKTAR 12% - 0.5l: Vyznačuje se silnou plností, čistým chmelovým aroma, říz a vyváţená hořkost příjemně zakulacují chuť. Leţák Premium je vyroben z českého světlého sladu a ţateckého chmele. Obsah alkoholu 5,2 %.

18 December 3, 2012, page 18 (39) FERDINAND 12% - 0.5l: Pivo s plnou sladovou chutí, jemnou harmonickou hořkostí a silným řízem. Pivo z Benešova. Forman nealko světlý - 0.5l: Nejnovější pivo z Pivovaru Černá Hora je úplná novinka v České republice. Je to první pivo u nás, které má 0% alkoholu. Chuťově je velmi podobné pivu alkoholickému a svojí vyváţenou hořkostí a plností se mu téţ výrazně přibliţuje. HEMP VALLEY BEER 0.33l: Jeho jedinečná chuť je dána spojením hluboce prokvašeného piva s příjemně nahořklou chutí a extraktem získávaným z konopí rostoucího v horských údolích Švýcarska. Obsah alkoholu 4,5%.

19 December 3, 2012, page 19 (39) CHODOVAR President - 0.5l: Toto pivo je skutečným prezidentem světlých leţákových piv spojujícím ty nejlepší chuťové vlastnosti nasládlých jihočeských leţáků s rafinovanou hořkostí piv plzeňského typu. Obsah alkoholu: 5,0% CHODOVAR Zámecký 13% 0,5l: Zámecký Leţák Special je charakteristický výraznou zlatou barvou, příjemným chmelovým aroma a plnou sladovou chutí a jemnou hořkostí. Leţák dokváší 2-3 měsíce v leţáckých sudech unikátního skalního sklepa a je ukázkou vrcholného umění sládků. Obsah alkoholu: 5,1 %

20 December 3, 2012, page 20 (39) CHODOVAR Zámecký 13% speciál sv. ker.u. 0.5l: Zámecký Leţák Special je charakteristický výraznou zlatou barvou, příjemným chmelovým aroma a plnou sladovou chutí a jemnou hořkostí. Leţák dokváší 2-3 měsíce v leţáckých sudech unikátního skalního sklepa a je ukázkou vrcholného umění sládků. Obsah alkoholu: 5,1 % CHODOVAR Zlatá 11% 0,5l: Pivo čepované rovnou z leţáckých sudů skalního sklepa, zářivé zlaté barvy, mírně opalizující aţ zakalené díky obsahu ţivé kultury pivovarských kvasinek. Kvasinky společně s pouţivanými druhy chmele a sladu propůjčují tomuto pivu nezaměnitelné aroma s ovocnými tóny a plnou sametově jemnou sladovou chuť s lehce hořkým dozníváním. Obsah alkoholu : 4,5 % obj.

21 December 3, 2012, page 21 (39) CHOTĚBOŘ Premium 12 sv l: Prémium je světlý leţák s obsahem alkoholu 5,1 % v objemu Světlý leţák obdařený příjemnou vůní, vyrovnanou chutí chmelu a sladu, s krátkým osvěţujícím nahořklým dozvukem. Je vařený podle staré české tradice, má zlatavou barvu a hustou pěnu. Je určen pro opravdové labuţníky a příznivce tradiční české dvanáctky, k přátelskému posezení a k různým společenským a kulturním akcím. Janáček Comenius 14 světlý spec l: je světlý speciál s obsahem alkoholu 6,0 % obj. Comenius je silné pivo s výraznou hořkostí a plností s nádechem medu a karamelu. Tento speciál byl pojmenováno po otci Jana Ámose Komenského Martinovi, který byl do roku 1604 členem cechu pivovarníků v Uherském Brodě. Pivo Comenius obsadilo vítězné 1. místo v degustační soutěţi Dočesná 2011 a 2. místo v klání Cena českých sládků 2008.

22 December 3, 2012, page 22 (39) Janáček Extra 12 světlý leţák - 0.5l: je světlý leţák s obsahem alkoholu 5,0 % obj. Pro 12% leţák Extra je typická vysoká plnost chuti, silný říz a výrazná chmelová hořkost. JIHLAVSKÝ GRAND speciál 0.5l: Jihlavští sládci nazvali tento světlý speciál dle piva, které se vařilo v Jihlavě v době největší slávy dolování stříbra. Pivo Jihlavský Grand se vyznačuje nádhernou barvou červeného zlata, mimořádně vyváţenou plností a hořkostí. Hodí se pro všechny chvíle, kdy v klidu a pohodě vychutnáte jeho mimořádné vlastnosti. Obsah alkoholu 8 KÁCOV Hubertus 10% - 0.5l: Pivo s plnou sladovou chutí, jemnou harmonickou hořkostí

23 December 3, 2012, page 23 (39) KÁCOV Hubertus 12% - 0,5l: charakteristický výraznou zlatou barvou, příjemným chmelovým aroma a plnou sladovou chutí a jemnou hořkostí. KLÁŠTER světlý leţák 12% - 0.5l: je nepasterované, středně prokvašené pivo se silnou plností, výraznou hořkostí, středním řízem a čistým chmelovým aroma. KONRÁD 11% světlý leţák - 0.5l: Výborný tradiční leţák s obsahem alkoholu 4,8% obj.

24 December 3, 2012, page 24 (39) KONRÁD 12% světlý leţák - 0,5l: Exklusivní 12% světlý leţák pro slavnostní chvíle s obsahem alkoholu 5,4% obj. KRAKONOŠ 12 světlé 0.5l: Pivo Krakonoš se vyznačuje plnou chutí, silným řízem a výraznou chmelovou hořkostí. Bez pasterizace. Král Šumavy vimperský leţák - 0.5l: Vyznačuje se sametovou plností, jemnou, výraznou chmelovou hořkostí. Je vyroben z českého světlého sladu ve směsi s bavorským a karamelovým a z ţateckého

25 December 3, 2012, page 25 (39) chmele. Obsah alkoholu 5,5 % obj. Bez pasterizace. Novopacký KUMBURÁK světlé 0,5l: 6 km od Nové Paky se nachází zřícenina hradu Kumburk, který byl vystaveněn na počátku 14. stol. rodem Markvarticů. Hrad byl postupně různými majiteli přestavován, za třicetileté války zpustošen Švédy a r na příkaz císaře Leopolda zbořen. Hrad býval oblíbeným místem výprav básníka K. H. Máchy. Kumburák je světlým leţákem plné chuti se sametovou pěnou, alkohol 5%. Novopacký Podkrkonošský sv. spec - 0,5l: Pivo bylo původně uvařeno jako speciální vánoční překvapení na sklonku roku Díky obrovskému a nečekanému úspěchu se stejně jako světlá varianta zařadilo mezi standardní sortiment. Je vařeno dle původní receptury, na výrobu jsou pouţívány 4 druhy sladů. Výrazným rysem je aroma praţeného sladu s hořkosladkou karamelovou chutí přetrvávající dlouho po napití.

26 December 3, 2012, page 26 (39) Novopacký VALDŠTEJN speciál - 0,5l: Jedinečná chuť tohoto piva je dána spojením hluboce prokvašeného piva s příjemně nahořklou chutí a extraktem získávaným z konopí rostoucího v horských údolích Švýcarska. Obsah alkoholu 4,5%. OPAT Bitter pivo - 0.5l: Pivovar pro svou výrobu pouţívá vlastní vodu z artézské studně, vlastní ječný slad a kvalitní ţatecký chmel. Především světlá piva pivovaru Broumov se vyznačují celkovou intenzitou vůně, silným řízem a plností. Pivovar Broumov vyrábí piva se silnou intenzitou hořkosti poněkud drsnějšího charakteru. Poličské pivo Otakar světlá l: Světlý leţák bez pasterizace.

27 December 3, 2012, page 27 (39) Poličské pivo Záviš světlá l: Světlý leţák bez pasterizace. Postřiţinský Francinův leţák 12% - 0.5l: Svěltý leţák z Nymburku. POUTNÍK 12 světlý leţák 0.5l: K výrobě piva se pouţívá nejen kvalitních surovin, ale i klasická technologie. Všechny tyto přednosti se ještě zvyšují tím, ţe piva jsou přírodní nepasterizovaná. To znamená, ţe výrobky pivovaru mají nejenom výbornou chuť, ale i významnou výţivnou hodnotu s příznivými fyziologickými účinky. Obsah alkoholu: 5,0 %

28 December 3, 2012, page 28 (39) PRIMÁTOR 12% světlá - 0.5l: Jedná se o světlé pivo s obsahem alkoholu 5,0% obj. a energetickým obsahem 185 kj/100 ml. Má silný říz, jiskrnou zlatavou barvu a dlouhotrvající bílou pěnu. Na jazyku zanechá pocit pozvolna se vytrácející hořkosti.je šťávou ţivota, vhodné jak pro okamţiky radosti i strasti. Jednoduše pro chvíle, kdy si chcete pivo opravdu vychutnat. Doporučujeme ke špízům, salátům, steakům a vepřové pečeni. Podáváme pečlivě vychlazené ve vysoké originální sklenici. PRIMÁTOR 16% - 0.5l: Exkluziv je chloubou pivovaru díky velkému počtu udělených ocenění. V červenci 2008 získal prestiţní ocenění Nejlepší leţák světa udělovaný v Londýně britským odborným časopisem Beers of the World. Chutná především znalcům vysokostupňových speciálů, kteří ocení jeho výraznou plnost a doznívající neotřelou nasládlou příchuť pravého moravského sladu. Ve světě je známé jako Doppell bock. Jde o středně prokvašené pivo sytě zlatavé barvy s hustou pěnou a silnou sladovou vůní. Díky vyššímu obsahu alkoholu (7,5%) zahřeje i malé mnoţství. Zejména v chladných měsících můţe být zdrojem energie při venkovních aktivitách, např. zabíjačkách či grilováních. Díky své jemné hořkosti a silnému řízu zvýrazní chuť kaţdého druhu masa z krůty. Hodí se také k těţším jídlům. Pro zvýšení pivní kultury podáváme ve sklenkách z tenkého skla vychlazené na teplotu 7-8 C.

29 December 3, 2012, page 29 (39) PRIMÁTOR 21% - 0.5l: Obsah alkoholu je 9% obj. a energetický obsah je 330 kj/100 ml. Toto výjimečné extravagantní středně prokvašené pivo je určeno pro pravé pivní rytíře moderní doby. Koncentrace přírodní energie ze sladů a vysoké procento alkoholu (9%) jsou jiţ při konzumaci malého mnoţství zárukou nevšedních chuťových záţitků. Jde o nejsilnější světlé pivo České republiky, které se vyznačuje medově nasládlou chutí jejíţ unikátnost spočívá v pouţití pšeničného sladu, který ji celkově obohacuje a zjemňuje. Vysoký obsah ţateckého chmele vnáší do chuti jemnou hořkost, díky níţ pivo podporuje trávení a proto je vhodné jako digestiv. Ze sympatické pěny, která pokrývá rezatě-zlatavý mok, čiší vůně pouţitých surovin. Kvalitu zaručuje dlouhodobé zrání - aţ 3 měsíce.podává se v sektové sklence malého objemu k chuťově výrazným sýrům a paštikám. PRIMÁTOR English Pale Ale - 0.5l: Svrchně kvašený polotmavý leţák anglického typu. Pivo tmavé jantarové barvy, bohatého chmelového aroma a specifické hořké chuti po originálních anglických chmelech, které jsou ve srovnání s ţateckým chmelem drsnější. Po ochutnání zanechává v ústech na patře suché nahořklé doznívání. Říz tohoto piva je oproti českým leţákům slabší. K tomuto pivu zcela jistě patří typické anglické národní jídlo Fish and Chips obalovaná smaţená ryba v těstíčku a hranolky. Je moţné kombinovat i s tradičními českými jídly jakými jsou pečená kachna, vepřové pečeně nebo steaky či klobásky na grilu. Primátorský English Pale Ale je pivem pro opravdové gurmány.

30 December 3, 2012, page 30 (39) REGENT 12% světlý - balení 3x0.33l: Pivo čisté chmelové chuti, vznešené, střední hořkosti, dobře pitelné. Opravdový leţák, klasické jihočeské pivo, které uspokojí i náročné konzumenty v Rakousku, Německu, Švýcarsku, Švédsku, Dánsku i Anglii. Světlý leţák s obsahem alkoholu 5,0% obj. REGENT 12% světlý - balení 6x0.33l: Pivo čisté chmelové chuti, vznešené, střední hořkosti, dobře pitelné. Opravdový leţák, klasické jihočeské pivo, které uspokojí i náročné konzumenty v Rakousku, Německu, Švýcarsku, Švédsku, Dánsku i Anglii. Světlý leţák s obsahem alkoholu 5,0% obj. REGENT KNÍŢE 15.9% - 0.3l: Speciál jantarové barvy byl na trh uveden na jaře Silný v dojmu plnosti, jemný v hořko-sladkém charakteru, který zcela překrývá vysoký obsah alkoholu. Zraje šest měsíců v leţáckém sklepě. Obzvlášť vhodný pro jedinečné příleţitosti. Světlé speciální pivo s obsahem alkoholu 7,2 % obj.

31 December 3, 2012, page 31 (39) REGENT PREZIDENT 13.9% - 0.5l: Pivo speciální, pro skutečné znalce, s čistou chmelovou vůní, chuťově zaokrouhlenější, sládnoucí na jazyku, vyrobené tradiční technologií z nejlepších surovin s pouţitím archivních receptur. Světlý speciál s obsahem alkoholu 6,0% obj. ROHOZEC multipack 4x0.5l: Rohozec světlý - 10, 11, 12, 13 RYCHTÁŘ 12% Premium - 0.5l: PREMIUM je světlý leţák s obsahem alkoholu 5 % obj. s příjemnou výraznou hořkostí, typicky plné chuti, s vysokým řízem a výbornou pěnivostí.

32 December 3, 2012, page 32 (39) RYCHTÁŘ Speciál světlý leţák - 0.5l: Obsah alkoholu 6,5 % obj. Speciální pivo s lahodnou jemnou hořkostí, vysokou plností a bohatou pěnou. VRATISLAV 12% světlý - 0,5l: Vyznačuje se sametovou plností, jemnou, výraznou chmelovou hořkostí. SKALÁK ROHOZEC l: Toto pivo v sobě snoubí přednosti tradičního světlého leţáku a typického tmavého piva. Je seřezáno pod dozorem sládka přímo v pivovaru a v optimálním poměru tak, aby byla zajištěna dokonalá harmonie chuti. Všichni znalci, včetně ţen, si tak mohou vychutnat to správné řezané pivo při jakékoliv příleţitosti a na jakémkoliv místě. Obsah alkoholu: 5,0 %.

33 December 3, 2012, page 33 (39) SKALÁK ROHOZEC l: Plná chuť a příjemná hořkost je cítit v kaţdém doušku. Optimální pro vzácné okamţiky pohody a klidu. Při této skutečné "dvanáctce" nejlépe vychutnáte svou oblíbenou pečeni, omáčku, či guláš. Obsah alkoholu: 5,3 % SKALÁK ROHOZEC l: Dokonale vyváţená hořká i sladká chuť dokreslená jemným karamelovým aroma typickým pro tmavá piva. Toto speciální pivo se výborně hodí ke společné konzumaci s partnerkou, protoţe i ţeny toto pivo osloví a zejména ony ocení jeho kouzlo. Obsah alkoholu: 5,9 %

34 December 3, 2012, page 34 (39) SKALÁK ROHOZEC 13 dţbán 2l: Dokonale vyváţená hořká i sladká chuť dokreslená jemným karamelovým aroma typickým pro tmavá piva. Toto speciální pivo se výborně hodí ke společné konzumaci s partnerkou, protoţe i ţeny toto pivo osloví a zejména ony ocení jeho kouzlo. Obsah alkoholu: 5,9 % Sklepní světlé výč. nefiltrované - 0.5l: Pivo s výraznou chmelovou hořkostí a výraznou kvasnicovou příchutí. Jedná se o pivo, které se před stočením piva nefiltruje a nezbavuje kvasnic, které pivu dávají nezaměnitelnou chuť, vůni a hlavně vzhled. V jednom půllitru piva se nachází 500 miliónů kvasných buněk a kaţdá z nich vám udělá moc dobře. Obsah alkoholu 4%

35 December 3, 2012, page 35 (39) Svijanský BARON 15% - 0.5l: Speciální světlé pivo s obsahem alkoholu 6,5 % obj. vyráběné klasickou technologií, nepasterované. Svijanský KNÍŢE 13% - 0.5l: Speciální světlé pivo s obsahem alkoholu 5,6 % obj. vyráběné klasickou technologií, nepasterované.

36 December 3, 2012, page 36 (39) Svijanský MÁZ 11% - 0.5l: Světlý leţák s obsahem alkoholu 4,8 % obj. vyráběný klasickou technologií, nepasterovaný. Svijanský Máz je jedničkou v produkci pivovaru. Telčský Zachariáš 14-světlý spec.- 0.5l: Pivo Telčský Zachariáš se vaří podle původních receptur telčského pivovaru a vyznačuje se plnou chutí, výraznou hořkostí, medovou barvou a vyšším obsahem alkoholu. Obsah alkoholu 6,1 % obj.

37 December 3, 2012, page 37 (39) Velen - pšeničný leţák - 0.5l: Má souvislost se sedmizubým hřebenem v logu pivovaru. Sedmizubý hřeben zakomponovali do svého erbu páni z Boskovic pravděpodobně na základě pověsti o ptáčníku Velenovi, s nímţ se také váţe vznik jména města Boskovice. VELEN - svrchně kvašené pivo, při jehoţ výrobě je nejméně jedna třetina sladu připravena z pšenice. Druhem kvasnic a typem kvašení je docílena jedinečná harmonie chuti, v chuti převaţuje nasládlá a ovocná chuť. Světlá sţ slámová barva, volně plovoucí kvasnice způsobují zákal, tím je pivo neprůhledné a má bohatou pěnu. Pšeničné pivo voní po kvasnicích a je moţné v něm naleznout mnoho rozličných ovocných vůní. Obsah alkoholu: 4,8 % Vyškovský Březňák 12% - 0.5l: Světlý prémiový leţák plzeňského typu, jemuţ se při výrobě věnuje zvýšená péče. Charakteristická vyšší plnost, harmonická intenzivnější hořkost, zlatá barva. Zrání v leţáckých sklepích probíhá minimálně 60 dnů při nízkých teplotách. Stočeno pod ochrannou atmosférou. Pasterováno.

38 December 3, 2012, page 38 (39) Vyškovský Generál 14% - 0.5l: Speciální světlé pivo. Jemná harmonicky vyváţená hořkost. Velmi dlouhé zrání při nízkých teplotách. Vyšší plnost a pečlivý výběr kvalitních surovin umocňují celkový dojem. Stočeno pod ochrannou atmosférou. Pasterováno. Vyškovský Jubiler speciál 16% - 0.3l: Světlý speciál. Výjimečně silné pivo s průměrným obsahem alkoholu 7,5 % obj., které bylo vyrobeno při příleţitosti 325. výročí zaloţení pivovaru ve Vyškově. Občasné várky tohoto speciálního piva jsou i nyní k dostání. Jubiler 16,80 se vyznačuje silnou hořkostí, tmavším odstínem jantarové barvy, silným řízem, plností chuti a velmi hustou pěnou. Jde o pivo s nejdelší dobou zrání v leţáckém sklepě ze všech druhů piv vařených ve vyškovském pivovaru.

39 December 3, 2012, page 39 (39) Ţatec - Baronka 13% - 0.5l: Ţatecko je kraj, ve světě proslulý svým jedinečným chmelem. Právě ţatecký chmel dává ţateckým pivům jejich nezaměnitelný charakter. Ţatecký chmel a slad, vyrobený z místního ječmene, byly vţdy zárukou dobrých várek piva. Stupňovitost: 12,7. Obsah alkoholu: 5,4 % Ţatec - Premium 11% - 0.5l: Pouze v srdci kraje, proslulého pěstováním ţateckého chmele a ječmene, za pouţití tradiční technologie je moţné uvařit špičkový, světlý leţák zlatisté barvy, plné chuti a čisté vůně s výraznou chmelovou hořkostí, bohatou pěnivostí a vysokým řízem. Stupňovitost: 11,2. Obsah alkoholu: 4,8 %

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva.

VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. číslo katalogové číslo: VINOTÉKA na Krátké, Ostopovice Nabídka sudového piva. Vratná cena celkem popis KEG specifikace zálohamnožství s DPH 21% 1 11407 STAROBRNO ležák 12, plochá 30L Tento symbol českého

Více

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba

Obsah. Úvod Historie Produkt. Propagace. Lobkowicz Premium. Lobkowicz Premium Nealko. O pivu Balení Výroba. O pivu Balení Výroba Martin Fabián, 321714 Marketing v EU Jaro 2011 Obsah Úvod Historie Produkt Lobkowicz Premium O pivu Balení Výroba Lobkowicz Premium Nealko O pivu Balení Výroba Propagace Úvod Pivo Lobkowicz se vaří v pivovaru

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2016 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

PIVNÍ LIST. Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník

PIVNÍ LIST. Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník PIVNÍ LIST od Bílé Holubice No. 6 - září 2014 Zcela závislý, nepravidelně vycházející občasník --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2017 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 2014 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

PIVOVAR LITOVEL a.s.

PIVOVAR LITOVEL a.s. PIVOVAR LITOVEL a.s. Pivovar Litovel byl založen r. 1893 jako Rolnický akciový pivovar se sladovnou v Litovli. Ve svém podtextu měl ještě přívlastek ryze český vlastenecký. Je pokračovatelem tradic vaření

Více

Objednávky: 606 391 128

Objednávky: 606 391 128 Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč /Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany 10 30 841 14,02 1000 Plochý Svijany 10 50 1348 13,48 1000 Plochý Svijany 11 15 455 15,16 1500 Plochý Svijany 11 30 913 15,21 1000 Plochý

Více

Ceník piva a nealko nápojů

Ceník piva a nealko nápojů Ceník piva a nealko nápojů KLÁŠTER - SUDOVÉ CENY S DPH 10 Klášter 50L 1 170,00 Kč 11 Klášter 50L 1 370,00 Kč 11 Klášter 30L 840,00 Kč 12 Klášter 50L 1 470,00 Kč JIHLAVA - SUDOVÉ 10 Šenkovní 50L 1 240,00

Více

ČESKÉ BUDĚJOVICE. Budějovický Budvar. značka BUDWEISER BUDVAR. speciální piva. výčepní piva. netradiční piva. ležáky. založen 1895

ČESKÉ BUDĚJOVICE. Budějovický Budvar. značka BUDWEISER BUDVAR. speciální piva. výčepní piva. netradiční piva. ležáky. založen 1895 ČESKÉ BUDĚJOVICE Budějovický Budvar založen 1895 provozovatel: Budějovický Budvar, n.p. sídlo pivovaru: Karoliny Světlé 4, České Budějovice, Jihočeský kraj ředitel: Ing. Jiří Boček sládek: Ing. Josef Tolar

Více

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum

Malastrana Bock. Obsah alkoholu: 7,5 % Stupňovitost: 18 IBU: 25. Slad: Český, Bavorský, Melanoidní, Cararoma, Karamel. Chmel: Premiant, Magnum Malastrana Bock Bock je označení pro silné, hutné, polotmavé speciální pivo, jež je ideální do chladných zimních měsíců. Pro Bock je typická dlouhá doba ležení a také speciální složení sladů, které způsobují

Více

Ceník piva a nealko nápojů

Ceník piva a nealko nápojů Ceník piva a nealko nápojů KLÁŠTER - SUDOVÉ CENY S DPH 10 Klášter 50L 1230,00 Kč 11 Klášter 50L 1450,00 Kč 11 Klášter 30L 894,00 Kč 12 Klášter 50L 1550,00 Kč 12 Klášter 30L 954,00 Kč JIHLAVA - SUDOVÉ 10

Více

Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč/Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany Kč 13,23 Kč Kč Plochý Svijany Kč 15,37 Kč Kč

Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč/Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany Kč 13,23 Kč Kč Plochý Svijany Kč 15,37 Kč Kč Pivovar Pivo Objem Kč s DPH Kč/Kus Záloha Narážeč Svijany Svijany 10 50 1 323 Kč 13,23 Kč 1 000 Kč Plochý Svijany 11 15 461 Kč 15,37 Kč 1 500 Kč Plochý Svijany 11 30 896 Kč 14,93 Kč 1 000 Kč Plochý Svijany

Více

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi

MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi MALÝ VINAŘ Hana a František Mádlovi NATURVIN BÍLÝ - BIO VÍNO suché Jedná se směs dvou odrůd 80 % Hibernal 20 % Festival nyj. Víno je svěží s ovocným charakterem - limetka, bílá broskev, kyselina je výrazná,

Více

Kontakty: Pivoňka obchod pivem a kořalkou, www.pivonka-hk.cz, tel: 774061520, e-mail: filip@pivonka-hk.cz

Kontakty: Pivoňka obchod pivem a kořalkou, www.pivonka-hk.cz, tel: 774061520, e-mail: filip@pivonka-hk.cz Kontakty: Pivoňka obchod pivem a kořalkou, www.pivonka-hk.cz, tel: 774061520, e-mail: filip@pivonka-hk.cz ceník sudů: objem v l cena s DPH typ narážeče dostupnost Bakalář 10% 50 1 300 bajonet do týdne

Více

Kontakty: Pivoňka obchod pivem a kořalkou, tel: ,

Kontakty: Pivoňka obchod pivem a kořalkou,  tel: , Kontakty: Pivoňka obchod pivem a kořalkou, www.pivonka-hk.cz, tel: 774061520, e-mail: filip@pivonka-hk.cz ceník sudů: objem v l cena s DPH typ narážeče dostupnost Bakalář 10% 50 1 260 bajonet do týdne

Více

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU)

Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) 4 6 Berliner Weisse (berlínské bílé) 6 12 Biere blanche (witbier) 6 18 Weissbier Ad 1: Jednotky hořkosti piva (EBU) Weissbier 8 16 American lager 12 24 Trapistická piva 16 24 Ležák 16 35 Kölsch 18 24 Tmavé

Více

České pivo a jeho role v české gastronomii

České pivo a jeho role v české gastronomii České pivo a jeho role v české gastronomii Václav Berka Hotel Aquapalace Praha 17.4.2013 1 Před 170 lety se v Plzni zrodil první zlatý ležák plzeňského typu, který záhy začal napodobovat nejen zbytek Čech

Více

Ceník platný od 1. 5. 2013 (DPH 15% a 21%) PIVOVAR SVIJANY. Lahve Název Balení Cena bez DPH Cena s DPH

Ceník platný od 1. 5. 2013 (DPH 15% a 21%) PIVOVAR SVIJANY. Lahve Název Balení Cena bez DPH Cena s DPH Ceník platný od 1. 5. 2013 (DPH 15% a 21%) PIVOVAR SVIJANY Svijanská Desítka 10º 0,5 l 7,60 Kč 9,20 Kč Svijanský Máz 11º 0,5 l 9,09 Kč 11,00 Kč Svijanský Rytíř 12 0,5 l 9,92 Kč 12,00 Kč Svijanský Kníže

Více

Novinky (nejen) v legislativní úpravě nápojů

Novinky (nejen) v legislativní úpravě nápojů Novinky (nejen) v legislativní úpravě nápojů Ing. Zdeněk Švec Odbor potravinářský, Oddělení potravinového práva a kvality potravin MZe 18.5.2016 Příprava nové vyhláška pro oblast nápojů - zrušení stávající

Více

Katalog sudového piva a limonád

Katalog sudového piva a limonád Dále si u nás můžete zapůjčit: - výčepní zařízení Cena (za víkend): 200,- Kč při současném zakoupení sudu 500,- Kč pouze výčep Prostějovský Pramen Olomoucká 4181/57, 796 01 Prostějov tel.: 602 859 593,

Více

PIVO DLE ZPŮSOBU KVAŠENÍ

PIVO DLE ZPŮSOBU KVAŠENÍ PIVO DLE ZPŮSOBU KVAŠENÍ Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Iveta Hennetmairová, DiS.

Více

ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům

ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům ZNAČKA VYSOČINA regionální produkt byla udělena novým výrobkům Ručně malované hedvábné výrobky Hana Čihalová Březinova 126, 586 01 Jihlava Tel.: +420 777 813 590 Web.: www.hcdesign.cz e-mail: anetastyle@seznam.cz

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

Nabídka sudového piva 2017

Nabídka sudového piva 2017 Nabídka sudového piva 2017 Pivovar objem KEG druh piva cena Pivovar Polička 30l Otakar 11 810 Kč 30l Hradební 10 tmavé 720 Kč 30l Záviš 12 890 Kč 50l Otakar 11 1 350 Kč 50 l Záviš 12 1 450 Kč Pivovar Sternberg

Více

Albrecht 17 STOUT Morion 30l ,74 Kč ,32 Kč. 819,00 Kč ,61 Kč ,84 Kč. Bernard 12% 50l keg ,34 Kč.

Albrecht 17 STOUT Morion 30l ,74 Kč ,32 Kč. 819,00 Kč ,61 Kč ,84 Kč. Bernard 12% 50l keg ,34 Kč. Ceník skladu Firma: OBCHODNÍ DŮM MAX s.r.o. Výběrové podmínky pro sestavení tisku Vybrané záznamy: 251 záznamů. Albrecht 17 STOUT Morion 30l 1 610,74 Kč 1 Antoš Ležák 30l 1 019,83 Kč 1 234,00 Kč Bakalář

Více

Katalog sudového piva a limonád

Katalog sudového piva a limonád Dále si u nás můžete zapůjčit: - výčepní zařízení Cena (za víkend): 200,- Kč při současném zakoupení sudu 500,- Kč pouze výčep Prostějovský Pramen Olomoucká 4181/57, 796 01 Prostějov tel.: 602 859 593,

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

NABÍDKA SUDOVÉHO PIVA PIVOTÉKA.CZ

NABÍDKA SUDOVÉHO PIVA PIVOTÉKA.CZ Beer Factory SVĚTLÝ LEŽÁK 12 sud BEER FACTORY Beer Factory NEVADA ALE 11 sud BEER FACTORY 1 830Kč Beer Factory SVĚTLÝ LEŽÁK 12 sud BEER FACTORY 1 490Kč BERNARD 10 sud 690Kč BERNARD 11 sud 790Kč BERNARD

Více

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu , Pivní zpravodaj Chomutovský pivní zpravodaj Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání Obsah: Právě na čepu Připravujeme pro Vás Aktuality z pivotéky Pivní klub Právě na čepu

Více

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům

INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům INFORMACE O SUDOVÝCH PIVECH na základě NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům UCHOVEJTE NA DOSTUPNÉM MÍSTĚ PRO KONTROLY ORGÁNŮ STÁTNÍ

Více

HISTORIE "Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit" Pivovar Holba a.s.

HISTORIE Brauerei von Mullschitzký & Comp. zu Hannsdorf - Halbseit Pivovar Holba a.s. HISTORIE Již více než 136 let vyrábí pivovar Holba v překrásném prostředí Jeseníků ryzí pivo z hor, známé doma i v zahraničí. Zkušenosti sládků se v pivovaru předávají z generace na generaci od doby, kdy

Více

NABÍDKA SUDOVÉHO PIVA PIVOTÉKA.CZ

NABÍDKA SUDOVÉHO PIVA PIVOTÉKA.CZ 10l OTAKAR 11 sud 10l POLIČKA 10l HOLENDR SVĚTLÁ 10 sud 10l 10l HOLENDR SVĚTLÝ LEŽÁK 11 sud 10l 10l KRAKONOŠ 11 sud 10l TRUTNOV 10l KRAKONOŠ 12 sud 10l TRUTNOV 10l HALTÝŘ 11 sud 10l MINI KOSÍŘ 10l GABRIEL

Více

Albrecht 17 STOUT Morion 30l ,74 Kč ,58 Kč ,61 Kč. Bernard 12% 50l keg. 639,67 Kč ,00 Kč ,78 Kč ,54 Kč 1 057,85 Kč

Albrecht 17 STOUT Morion 30l ,74 Kč ,58 Kč ,61 Kč. Bernard 12% 50l keg. 639,67 Kč ,00 Kč ,78 Kč ,54 Kč 1 057,85 Kč Ceník skladu Firma: OBCHODNÍ DŮM MAX s.r.o. Výběrové podmínky pro sestavení tisku Vybrané záznamy: 237 záznamů. Název Albrecht 17 STOUT Morion 30l 1 610,74 Kč 1 Bakalář 11 30l Keg 738,02 Kč 893,00 Kč Bakalář

Více

CHEMIE. Pracovní list č. 12 žákovská verze Téma: Závislost rychlosti kvašení na teplotě. Mgr. Lenka Horutová

CHEMIE. Pracovní list č. 12 žákovská verze Téma: Závislost rychlosti kvašení na teplotě. Mgr. Lenka Horutová www.projektsako.cz CHEMIE Pracovní list č. 12 žákovská verze Téma: Závislost rychlosti kvašení na teplotě Lektor: Mgr. Lenka Horutová Projekt: Student a konkurenceschopnost Reg. číslo: CZ.1.07/1.1.07/03.0075

Více

Pivo - sudy. Vyrábí pivovar. Vyrábí pivovar

Pivo - sudy. Vyrábí pivovar. Vyrábí pivovar PRÉMIOVÉ ZNAČKY VÝČEPNÍ A LEŽÁKY SVĚTLÉ VASNICOVÁ A NEFILTROVANÁ 1.12.2012 Lobkowicz Premium světlý ležák Protivín 15 l 90 dnů 687,00 22,90 Lobkowicz Premium světlý ležák Protivín 30 l 90 dnů 1374,00 22,90

Více

2. 3. světlé výčepní pivo. Pivovar Rohozec, a.s. Podskalák

2. 3. světlé výčepní pivo. Pivovar Rohozec, a.s. Podskalák světlé výčepní pivo Pivovar Rohozec, a.s. Podskalák Rodinný pivovar Bernard a.s. Bernard Světlé pivo 10 % Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. Rebel Haškův C.K. tmavé výčepní pivo Pivovary Staropramen

Více

Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži. Natálie Přibylová

Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži. Natálie Přibylová Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži Natálie Přibylová Bakalářská práce 2012 ABSTRAKT Tématem mé bakalářské práce je pivovarské kulinářství. V práci je popsána historie výroby

Více

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy.

Burger menu. Informace o alergenech obsažených v pokrmech obdržíte na požádání u obsluhy. Burger menu Hotel Concertino **** Zlatá Husa Náměstí Míru 142/I, 377 01 Jindřichův Hradec GPS: 49 8 38.71 N 15 0 13.48 E E-mail: info@concertino.cz, Tel.: +420 384 362 320 2 Zlatá Husa-Naše Hospoda Concertino

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, Vinařství Mádl, podoblast velkopavlovická 330 Kč Víno je plné

Více

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu

Vlastní produkce. nefiltrovaný, nepasterizovaný AMERICAN ALE. nefiltrovaný, nepasterizovaný BORŮVKOVÝ LEŽÁK. plzeňského typu Pivní etikety AMERICAN ALE BORŮVKOVÝ LEŽÁK pitná voda, nakuřovaný ječný slad, upravený chmel, NAKUŘOVANÝ LEŽÁK pivovarské kvasnice, ovocný macerát. 1 POLOTMAVÝ LEŽÁK pitná voda, ječný slad, pšeničný slad,

Více

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur

,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur ,,Víno lze považovat za nejzdravější a nejhygieničtější nápoj. Louis Pasteur www.mountfield.cz www.mountfield.cz Mountfield a chilská vína! Vážená zákaznice, vážený zákazníku, milí přátelé, opravdu kvalitní

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč

Woodhaven Merlot Kalifornie 0,25...95 Kč Rozlévaná bílá vína Rulandské šedé Vinařství Krist 0,25...75 Kč Moravské zemské, suché Milotice 0,75...210 Kč ve vůni tohoto vína můžeme najít medové a hruškové tóny. Chuť provází intenzívní plnost, chlebovost

Více

ADDFOOD spol. s r.o.

ADDFOOD spol. s r.o. Strana 1/7 ADDFOOD spol. s r.o. český výrobce nápojových koncentrátů s dlouholetou tradicí Jsme ryze česká firma bez účasti zahraničního kapitálu. Na českém trhu nápojového průmyslu působíme od roku 1992.

Více

Ceník * Sudové pivo. Ceny berte jako orientační. Konečná cena bude stanovena při převzetí...

Ceník * Sudové pivo. Ceny berte jako orientační. Konečná cena bude stanovena při převzetí... Ceník * Sudové pivo Ceny berte jako orientační. Konečná cena bude stanovena při převzetí... Herold Střízlík nealko světlé 50l 1350 Kč á 13,50 Kč Herold výčepní světlé 10 50l 1350 Kč á 13,50 Kč Herold světlý

Více

SOUTĚŽE PIV 2006 CENA ČESKÝCH SLÁDKŮ ŽATECKÁ DOČESNÁ Světlá výčepní piva Světlé ležáky (11%) Světlé ležáky Tmavé ležáky Tmavá výčepní piva

SOUTĚŽE PIV 2006 CENA ČESKÝCH SLÁDKŮ ŽATECKÁ DOČESNÁ Světlá výčepní piva Světlé ležáky (11%) Světlé ležáky Tmavé ležáky Tmavá výčepní piva SOUTĚŽE PIV 2006 CENA ČESKÝCH SLÁDKŮ 19. září 2006, Praha celkem 54 vzorky 1. Ambrosius (Pivovar Holba, a.s., Hanušovice) 2. Janáček Extra (Pivovar Janáček, a.s., Uherský Brod) 3. Ostravar světlý ležák

Více

ANALYTIKA A SENZORIKA DESTILÁTŮ A JEJICH HODNOCENÍ

ANALYTIKA A SENZORIKA DESTILÁTŮ A JEJICH HODNOCENÍ ANALYTIKA A SENZORIKA DESTILÁTŮ A JEJICH HODNOCENÍ Složení destilátu a jeho kvalita závisí na celém výrobním procesu sklizni ovoce, kvašení, určení správné doby destilace a jejího správného vedení, tj.

Více

Prodejní ceny zboží s DPH - příklad 10. 3. 2015 10:06:11

Prodejní ceny zboží s DPH - příklad 10. 3. 2015 10:06:11 Prodejní ceny s DPH - příklad 10. 3. 2015 10:06:11 Tisk seznamu Číslo 1 Pronájem výčepního zařízení 1 pípa 250,00 2 Pronájem výčepního zařízení 2 pípa 300,00 3 Pronájem Párty pípy 80,00 4 Párty stan 3x3

Více

DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Tříchodové menu č. 2 269,-

DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Tříchodové menu č. 2 269,- DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky Hlavní chod: Svajbová svíčková na smetaně, variace knedlíků Doporučený digestiv: Slivovice se sušenou švestkou

Více

XVII. ČESKÁ PIVNÍ PEČEŤ TÁBOR

XVII. ČESKÁ PIVNÍ PEČEŤ TÁBOR SOUTĚŽE PIV 2007 XVII. ČESKÁ PIVNÍ PEČEŤ TÁBOR 31. leden/2. únor 1. Starobrno tradiční (Starobrno, a. s.) 2. Mušketýr (Královský pivovar Krušovice, a. s.) 3. Janáček Olšavan (Pivovar Janáček, a. s., Uherský

Více

Restaurace a pivnice U Kulináře

Restaurace a pivnice U Kulináře BAR MENU Utopenec s cibulí a feferonkou, pečivo A1a, A3 48 Naložený hermelín, pečivo 68 Hovězí tatarák, topinky a česnek namíchaný podle naší receptury A1a, A3 120 g Topinka s ďábelskou směsí a sýrem směs

Více

Polévky a hotová jídla dle aktuální nabídky!!! JÍDELNÍ LÍSTEK. 100g Domácí škvarková pomazánka, pečivo 45,-

Polévky a hotová jídla dle aktuální nabídky!!! JÍDELNÍ LÍSTEK. 100g Domácí škvarková pomazánka, pečivo 45,- Polévky a hotová jídla dle aktuální nabídky!!! JÍDELNÍ LÍSTEK Předkrmy a chuťovky k pivu 100g Domácí škvarková pomazánka, pečivo 45,- 100g Domácí masovo-játrová paštika s pivní marmeládou, pečivo 59,-

Více

Nabídka sudového piva 2017

Nabídka sudového piva 2017 Nabídka sudového piva 2017 Pivovar objem KEG druh piva cena Pivovar Polička 10l Otakar 11 410 Kč Otakar 11 890 Kč Hradební 10 tmavé 840 Kč záloha 3000,- 10l sud Záviš 12 940 Kč záloha 1800, sud 50l Otakar

Více

SVĚTLÉ VÝČEPNÍ PIVO/Light Draft Beer. TMAVÉ VÝČEPNÍ PIVO/Dark Draft Beer. TMAVÝ LEŽÁK/Dark Lager

SVĚTLÉ VÝČEPNÍ PIVO/Light Draft Beer. TMAVÉ VÝČEPNÍ PIVO/Dark Draft Beer. TMAVÝ LEŽÁK/Dark Lager 27 Č. 1 SVĚTLÉ VÝČEPNÍ PIVO/Light Draft Beer Název piva Výrobce 1. Bernard 10% sv. výč. pivo Rodinný pivovar Bernard, a.s., Humpolec 112 1 1. Bakalář světlá desítka Tradiční pivovar v Rakovníku, a.s. 112

Více

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí.

Přirozeně fermentované limonády jedinečné chuti se 100 letou tradicí. Připravují se z nejjemnějších bylinných ingrediencí. nealkoholické nápoje Aquila neperlivá 0,33 l Mattoni minerální voda jemně perlivá 0,33 l Römerquelle neperlivá/perlivá 0,75 l 69 Kč Jablečný mošt 0,2 /0,3 l 29/39 Kč Aloe vera 0,2/0,3 l 29/39 Kč Kinley

Více

LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 LEDEN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Spojené království Ve Spojeném království nemá svůj původ pouze průmyslová revoluce a veškeré hudební styly, které

Více

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva

1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva 1. Polotmavá, tmavá a ochucená piva Achel bruin 0,33l: Jde o typické trapistické pivo teplé hnědé barvy s barevnými podtóny bordeaux. V tomto sametově jemném pivu je možno vychutnat také chmelové doznívání.

Více

radniční restaurace menu

radniční restaurace menu radniční restaurace menu jídelní lístek PŘEDKRMY 80g Variace uzených ryb s koprovým dresinkem a opečeným toastem 95 Kč 100g Restovaná kachní játra na majoránce a červeném víně s domácím chlebem 75 Kč 150g

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Přejeme Vám dobrou chuť.

Přejeme Vám dobrou chuť. V ítáme Vás v restauraci rodinného hotelu ELZET, kde si můžete pochutnat jak na tradiční české, tak i mezinárodní kuchyni, stejně jako na čerstvých rybách z našich hotelových sádek. S radostí Vám oznamujeme,

Více

Tě, jak dopadla série zájezdů do pivního ráje za Tvým oblíbeným Šerákem? MAZÁCI ŠERÁCI ZAŽILI PIVNÍ RÁJ

Tě, jak dopadla série zájezdů do pivního ráje za Tvým oblíbeným Šerákem? MAZÁCI ŠERÁCI ZAŽILI PIVNÍ RÁJ ŠERÁKOVY NOVINY srpen 2015 www.holba.cz Milý Mazáku, právě se Ti dostalo do ruky speciální vydání Šerákových novin. Byl jsi jedním z těch, kteří s Holbou do areálu pivovaru vyrazili? Zajímá Tě, jak dopadla

Více

Zdarma Zdarma Zdarma 250 Kč 400 Kč 300 Kč. Zdarma Zdarma Zdarma 150 Kč 250 Kč 200 Kč. Zdarma Zdarma Zdarma 100 Kč 200 Kč 150 Kč.

Zdarma Zdarma Zdarma 250 Kč 400 Kč 300 Kč. Zdarma Zdarma Zdarma 150 Kč 250 Kč 200 Kč. Zdarma Zdarma Zdarma 100 Kč 200 Kč 150 Kč. Ceník 2016 platnost od 1.6.2016 www.pivotech.cz Půjčovné výčepní zařízení a příslušenství Sortiment k zapůjčení chlazení s kompresorem + narážecí hlava párty pípa s vlastní pumpou + narážecí hlava narážecí

Více

Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok 2015. Ing. František Šámal

Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok 2015. Ing. František Šámal Zpráva o stavu českého pivovarství a sladařství za rok 2015 Ing. František Šámal České pivovarství v roce 2015 Poprvé výroba v ČR překročila hranici 20 mil. hl, tato hranice však byla překonána rekordním

Více

www.amanderestaurant.cz

www.amanderestaurant.cz www.amanderestaurant.cz Stanislav Omasta Boleradice Ryzlink rýnský 2015 Pozdní sběr, suché. Sytá jiskrná zlatožlutavá barva se zelenkavými odlesky vína je umocněná intenzivní vůní kvetoucích akátů a sušeného

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Výjimečná královská káva Dallmayr. Pro výrobu této kávy jsou používány výhradně nejjemnější druhy káv z horských oblastí, nejlepších provincií světa. Espresso malé, velké 26,-

Více

Vinařská oblast MORAVA

Vinařská oblast MORAVA Vítejte v mikroregionu Mikulovsko. V nejteplejší části České republiky se rozkládá kraj plný přírodních krás, cenných historických památek, živých tradic a pohostinných lidí. K toulkám po Mikulovsku neodmyslitelně

Více

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips.

Prvotřídní výběrový čaj s bergamotem pro milovníky černého čaje, který se skládá z vyšší třídy čajů s přídavkem Ceylon Vintage Silver Tips. KÁVA La Boheme Mexico Santa Teresa Delikátní krémové espresso z mexické oblasti Chiapas. V šálku vás překvapí silná kakaová chuť s oříškovým aroma a příjemná karamelová dochuť. Plné, hutné a vyvážené espresso.

Více

Profil firmy BITTNER GmbH & Co.KG. Firma hledá v České republice partnery v oblasti: Dovoz masných výrobků, případně obchodní zástupce

Profil firmy BITTNER GmbH & Co.KG. Firma hledá v České republice partnery v oblasti: Dovoz masných výrobků, případně obchodní zástupce , 20.-22.září 2011 Profil firmy BITTNER GmbH & Co.KG www.bittnerwurstwaren.de Od založení firmy BITTNER v roce 1952 se z ní stal moderní a výkonný podnik na výrobu masných výrobků s více než 80 zaměstnanci

Více

ZELENKA. Cukrárna & Kavárna

ZELENKA. Cukrárna & Kavárna D O B R O U C H U Ť ZELENKA Cukrárna & Kavárna ZMRZLINY & POHÁRY Zmrzliny Domácí zmrzlina vlastní výroby dle denní nabídky ve vitríně kopeček 50ml Domácí zmrzlina 14 Kč jahodová, malinová, Míša, čokoládová,

Více

100 Kč 100 Kč 100 Kč 250 Kč 400 Kč 300 Kč. 100 Kč 100 Kč 100 Kč 150 Kč 250 Kč 200 Kč. Zdarma Zdarma Zdarma 100 Kč 200 Kč 150 Kč.

100 Kč 100 Kč 100 Kč 250 Kč 400 Kč 300 Kč. 100 Kč 100 Kč 100 Kč 150 Kč 250 Kč 200 Kč. Zdarma Zdarma Zdarma 100 Kč 200 Kč 150 Kč. Ceník 2019 platnost od 1.5.2019 www.pivotech.cz Půjčovné výčepní zařízení a příslušenství Sortiment k zapůjčení chlazení s kompresorem + narážecí hlava párty pípa s vlastní pumpou + narážecí hlava narážecí

Více

SOUTĚŽE PIV V ROCE 2013. XXIII. ČESKÁ PIVNÍ PEČEŤ Tábor 5-8. únor

SOUTĚŽE PIV V ROCE 2013. XXIII. ČESKÁ PIVNÍ PEČEŤ Tábor 5-8. únor SOUTĚŽE PIV V ROCE 2013 XXIII. ČESKÁ PIVNÍ PEČEŤ Tábor 5-8. únor 1. Primátor světlý (Primátor a.s., Náchod) 2. Pražačka (Tradiční pivovar v Rakovníku, a.s., Rakovník) 3. Corgoň (Heineken Slovensko a.s.,

Více

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků.

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků. Per la grande gioia di un piccolo momento Pro velkou radost z malých okamžiků. Pro velkou radost z malých okamžiků Tchibo: kvalita, na kterou se můžete spolehnout Piacetto Espresso spojuje staletí italské

Více

Regionální koordinátor projektu: Jozef Janèo, tel.: 739 042 933, masmk@seznam.cz MAS Moravský kras o.s., 679 13 Sloup 221. Velké Opatovice.

Regionální koordinátor projektu: Jozef Janèo, tel.: 739 042 933, masmk@seznam.cz MAS Moravský kras o.s., 679 13 Sloup 221. Velké Opatovice. Velké Opatovice Letovice Tišnov Kunštát 5 Boskovice 1 Rájec-Jestøebí 4 2 3 7 Blansko Kuøim 6 Adamov Mokrá-Horákov Brno Seznam výrobcù: 1. Mlékárna Otinoves s.r.o. pøírodní plísòový sýr NIVA extra 2. Faremní

Více

SVĚTLÉ SPECIÁLNÍ 1. KOLO

SVĚTLÉ SPECIÁLNÍ 1. KOLO 1. KOLO D219 D284 D274 D273 D115 D160 1 4 366 Comenius Pivovar Janáček a.s., Uherský Brod 1 2 1 2 2 3 11 1. 1 3 365 Březňák 14% Pivovar Velké Březno 4 1 3 1 1 2 12 2. 1 1 363 Barbar Brewery LEFEBVRE Ltd.,

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK KAVÁRNA HERNA HLÍDÁNÍ DĚTÍ OSLAVY... Originální rodinné centrum pro Vás a Vaše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK www.domecekurondelu.cz Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik druhů kávy

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Lungo, Espresso, Ristretto 45,- Dvojité espresso 78,- Espresso Macchiato 49,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 45,- Cappuccino 54,-

Více

PŘEHLED SORTIMENTU 01/2015/CZ

PŘEHLED SORTIMENTU 01/2015/CZ PŘEHLED SORTIMENTU 01/2015/CZ BOHEMIA HONEY SLIVOVICE SLIVOVICE ZLATÁ SLIVOVICE VYSOKÁ LÁHEV OVOCNÉ DESTILÁTY OVOCNÉ DESTILÁTY VYSOKÁ LÁHEV PRÉMIOVÉ PRODUKTY KOSHER DESTILÁTY NETRADIČNÍ DESTILÁTY ZNAČKOVÉ

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny.

Soustředíme se na tradiční výrobu, podle starých receptur. Víme však, že si rádi pochutnáte i na sladkostech z moderní cukrařiny. vzniká v roce 1990. V této době se ještě nedá hovořit o cukrárně takové jakou je dnes. Z počátku celé podnikání záviselo na výrobě a rozvozu vaniček a následné malé výrobně na zahrádce rodinného domu.

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR

Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Informace o produktech Pivovarů Staropramen s.r.o., Nádražní 84, Praha, ČR Tento dokument obsahuje informace pro spotřebitele vyžadované zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a

Více

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI ALKOHOL

AREI reklamní předměty s.r.o. AREI ALKOHOL AREI ALKOHOL 37-569842 BOHEMIA SEKT Sada sektu o objemu 750 ml se dvěma skleničkami. Minimální množství: 10 kusů Cena: 411 Kč/kus 37-5889522 BOHEMIA SEKT Sekt o objemu 750 ml. Minimální množství: 10 kusů

Více

VELKÝ PŘÍBĚH Z MALÉHO MĚSTEČKA

VELKÝ PŘÍBĚH Z MALÉHO MĚSTEČKA VELKÝ PŘÍBĚH Z MALÉHO MĚSTEČKA FINEST BELGIAN CHOCOLATE ČÍM SE MŮŽE MALÁ ZEMĚ PROSLAVIT? Je to snaha po dokonalosti? Je to láska k velkolepému umění, tradice řemesel nebo vášeň pro lahodnou kuchyni? V

Více

U Luxů Otevírací doba

U Luxů Otevírací doba Ote vírací doba 11-22 STU D E N É PŘ E D K R MY 250g Sýrový talíř 120, 250g Uzeninový talíř / šunka,anglická slanina,pršut,salám vysočina/ 140, TE P LÉ PŘ E D K R MY 150g Hemenex 65, 100g Mexická vepřová

Více

Cenník piva. Web :

Cenník piva. Web : Cenník piva Adresa : GCL s.r.o. Borbisová 414/8, 031 01, Liptovský Mikuláš Prevádzka: Palúčanská 54/371, 03101, Liptovský Mikuláš IČO : 46 26 91 77 IČ : SK20 2331 8363 Kontakt : +421 907 875 558 Email

Více

KVASNICOVÉ A NEFILTROVANÉ PIVO 1. KOLO

KVASNICOVÉ A NEFILTROVANÉ PIVO 1. KOLO 1. KOLO D319 D112 D162 D125 D340 D95 1 3 415 Vojtěch Pivovar Na Rychtě s.r.o., Ústí n. L. 1 1 1 2 3 3 11 1. 1 1 413 Rohozec Kvasničák Pivovar Rohozec, a.s., Malý Rohozec 3 5 2 4 1 1 16 2. 1 6 418 Mazel

Více

Vína jakostní bílá. Chardonnay

Vína jakostní bílá. Chardonnay Vína jakostní bílá Chardonnay Suché Tato odrůda pochází z Francie a je oblíbená a rozšířená v celém světě. Světle zlatožlutá barva, výrazná ovocná vůně, plná, harmonicky vyrovnaná chuť tyto vlastnosti

Více

Káva a kávové speciality

Káva a kávové speciality Káva a kávové speciality Espresso 39,- Dvojité espresso 72,- Espresso Macchiato 45,- Silné espresso servírované v malém šálku s čepičkou mléčné pěny. Turecká káva 39,- Cappuccino 48,- Silné espresso s

Více

Náš certifikovaný QM-systém podle ISO 9001:2000 produkuje ve spolupráci s. naším vysoce kvalifikovaným produkčním týmem

Náš certifikovaný QM-systém podle ISO 9001:2000 produkuje ve spolupráci s. naším vysoce kvalifikovaným produkčním týmem Srdečně vítejte ve světě speciálních sladů Weyermann U Vašeho partnera v otázkách sladové problematiky s největším množstvím vyráběných druhů sladů na světě! Náš certifikovaný QM-systém podle ISO 9001:2000

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

K a t a l o g v ý ro b k ů

K a t a l o g v ý ro b k ů Katalog výrobků Úvod Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: KS, Pribina, Sedlčanský, Pribináček, Lučina,

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!!

Vinařství U Mlýnků Červené ceny platí pro konzumaci v restauraci!!! Dolní Dunajovice Modré E-shop ceny platí pro odběr domů!!! Vinařství U Mlýnků Dolní Dunajovice Veltlínské zelené 2011 225,- 176,- pozdní sběr, polosuché, Plotny - Dolní Dunajovice 13,3% alkoholu, zbytkový cukr 14 g/l, kyseliny 7,0 g/l Svěží a pepřnatě pikantní

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

SOARE SEKT a.s. Nejsilnější značky společnosti SOARE SEKT jsou už řadu let vyváženy do mnoha zemí celého světa.

SOARE SEKT a.s. Nejsilnější značky společnosti SOARE SEKT jsou už řadu let vyváženy do mnoha zemí celého světa. SOARE SEKT a.s. SOARE SEKT a.s. patří mezi největší vinařská uskupení v České republice. Ve svém portfoliu má široký vinařský sortiment sekty, šumivá vína, tichá vína, šumivé vinné nápoje, nealkoholické

Více