Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Mateřské školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Mateřské školy"

Transkript

1 Příloha č. 1 RM 88/10 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2014 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Zahradní slavnost 17. června ,00 hodin Zahradní slavnost spojená s pasováním nejstarších dětí na školáky - hudba, zpěv, soutěže na zahradě školy. V případě nepříznivého počasí v tělocvičně ZŠ U Tenisu. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Jakubcová, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Komenského 25 Svátky jara 9. dubna ,30 hodin Tvořivá dílnička, kde si mohou rodiče s dětmi vytvořit různé dekorace inspirované jarním obdobím. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. uč. Buchtová. Domeček 15. dubna ,15 hodin Tvořivá dílnička, kde si mohou rodiče s dětmi vytvořit různé dekorace pomocí ubrouskové techniky. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. uč. Svobodová. Svátek matek co už vše umíme 7. května ,30 hodin Besídka pro děti a příbuzné, kde děti předvedou vše, co se naučili. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoby: p. uč. Buchtová, Blaťáková.

2 Mateřská škola Přerov, Kouřílkova 2 (včetně odl. pracoviště Jasínkova) Pracoviště Kouřílkova Velikonoční tvoření 14. a 15. dubna ,30 hodin Výroba velikonoční výzdoby z netradičních materiálů. Oslava Dne matek května ,00 hodin Vystoupení dětí s předáním dárků, přání a občerstvením. Rozloučení se školáky 16. června ,00 hodin Slavnostní rozloučení dětí s mateřskou školou, pasování na školáky, vystoupení klauna Pepina Prcka, občerstvení. Akce se koná na školní zahradě. Pracoviště Jasínkova Velikonoční tvoření 14. a 15. dubna ,30 hodin Výroba velikonoční výzdoby z netradičních materiálů Oslava Dne matek května ,00 hodin Vystoupení dětí s předáním dárků, přání a občerstvením. Rozloučení se školáky 30. června ,00 hodin Slavnostní rozloučení dětí s mateřskou školou, pasování na školáky, vystoupení klauna Pepina Prcka, občerstvení. Akce se koná na školní zahradě. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Mgr. Berčíková, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Lešetínská 5 Mateřinky v pohybu 3. dubna ,00 hodin Vystoupení dětí v MD Přerov Šapitó.

3 Besídka ke Dni matek II. týden v květnu bude upřesněno Akce pro děti a příbuzné. Rozloučení se školáky IV. týden v červnu bude upřesněno Akce pro děti a příbuzné. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Studená, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Mateřinky v pohybu 3. dubna ,00 hodin Taneční vystoupení dětí. Pasování předškoláků 19. června ,00 hodin Zábavné odpoledne na školní zahradě, pasování předškoláků, vystoupení dětí, hudební doprovod Karel Caha. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Zdařilová, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov, Optiky 14 Velikonoční jarmark duben 2014 bude upřesněno Akce pro stávající děti a jejich rodiče. Školní výlet s dětmi květen 2014 bude upřesněno Akce pro stávající děti a jejich rodiče. Noc malých bobříků červen 2014 bude upřesněno Akce pro stávající děti a jejich rodiče spaní ve školce s dětmi Zahradní slavnost červen 2014 bude upřesněno Akce pro stávající děti a jejich rodiče. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Zavadilová, ředitelka MŠ.

4 Mateřská škola Přerov, U tenisu 2 (včetně odl. pracoviště Henčlov) Pracoviště U tenisu Mateřinky v pohybu dubna ,00 hodin Děti z MŠ budou vystupovat na této každoroční akci s vystoupením Výlet do džungle. Jedná se o taneční vystoupení spojené s dramatickými prvky, které s dětmi nacvičily p. uč. Bc Erika Chytilová a p.uč. Jana Holá. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoby: p. uč. Bc. Erika Chytilová a Jana Holá. Prevence obezity 2., 16. a 23. dubna ,00 9,45 h Preventivní projekt pro děti v mateřských školách, kdy děti budou seznamovány nutričním terapeutem se základy zdravého životního stylu jako prevenci proti vzniku nadváhy a obezity a to vše přitažlivou formou v podobě pohádek, pohybových her a obrázkových edukačních materiálů. Projekt vznikl za podpory a finančního příspěvku od města Přerova a za podpory občanského sdružení Liberté cz. Den otevřených dveří 24. dubna ,00 hodin Prezentace projektu Rozvojový program Podpora logopedické prevence v předškolním vzdělávání v roce Projekt financovaný dotací poskytnuté MŠMT, který bude prezentován na workshopu s pedagogickými pracovníky z jiných mateřských škol. Z finanční dotace budou zakoupeny učební pomůcky k logopedické prevenci a interaktivní tabule s dataprojektorem k výuce dětí zábavnou formou prostřednictvím moderních technologií. Ukázková lekce anglického jazyka 29. května ,15 15,45 h pro začátečníky 15,45 16,15 h pro pokročilé V prvním bloku předvede paní lektorka ukázkovou hodinu výuky anglického jazyka pro začínající děti, v druhém bloku bude probíhat výuka pro děti s pokročilou znalostí. Rodiče mají možnost podívat se na metody a formy výukové hodiny a výsledky ročního úsilí. Minitenisový turnaj dětí června 2014 bude upřesněno Minitenisový turnaj dětí, které mají ve své nabídce výuku hry minitenisu, který probíhá celý rok ve spolupráci s Tenisovou školou Huťka-Doseděl podle vypracované metodiky. Akce proběhne dopoledne na tenisových kurtech u tenisové haly.

5 Zahradní slavnost 19. června ,00 18,00 h Akce je určena pro rodiče a veřejnost u příležitosti ukončení docházky dětí do mateřské školy. Celé slavnostní odpoledne proběhne na školní zahradě U tenisu. Program tvoří slavnostní šerpování předškoláků, předávání knih, taneční vystoupení dětí z mateřské školy, představení divadla Koráb z Brna s pohádkou a se soutěžemi. Na akci je zajištěn skákací hrad a občerstvení na terase. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoby: p. Gálíčková, ředitelka MŠ. Pracoviště Henčlov Cyklovýlet s rodiči 23. dubna ,00 hodin Cyklistický výlet dětí s pedagogy v doprovodu rodičů po cyklostezce do Troubek a zpět. Výlet je spojený s dopravní výchovou, děti budou předem poučeny o povinné výbavě jízdního kola a bezpečnosti cyklisty spojené s ochrannými prvky. Výlet na hrad Helfštýn 18. června 2014 bude upřesněno Jednodenní výlet je organizován pro děti a jejich rodiče navštěvujících mateřskou školu. Dopoledne společně zhlédnou pohádku Princ Bajaja, kde děti uvidí prince na živém koni, budou si moci vyzkoušet středověké zbraně a stará zapomenutá řemesla česání lnu, praní na valše, mletí obilí. Odpoledne je v programu individuální prohlídka hradu. Muzikál Červená Karkulka 14. května ,00 hodin Odpolední vystoupení k svátku matek pro rodiče. Je připraveno tanečně dramatické vystoupení muzikálu J. Svěráka Červená Karkulka. Zahradní slavnost 25. června ,00 18,00 h Akce je určena pro rodiče a veřejnost u příležitosti ukončení docházky dětí do mateřské školy. Celé slavnostní odpoledne proběhne na školní zahradě v Henčlově. Program tvoří slavnostní šerpování předškoláků, předávání knih, soutěže pro děti i dospělé, skákací hrad, občerstvení, koupání na terase. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Gálíčková, ředitelka MŠ.

6 Mateřská škola Píšťalka, Přerov, Máchova 8 (včetně odl. pracoviště Na odpoledni 16) Pracoviště Máchova Mateřinky v pohybu 3. dubna ,00 17,00 h Vystoupení mažoretek z mateřské školy děti vystoupí pod vedením p. učitelky J. Chytilové se skladbou MAMA, TATA. Místo konání Městský dům Přerov. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Chytilová, učitelka MŠ Velikonoční salon 10. dubna ,00 hodin Tvořivé dílničky, kde si mohou rodiče s dětmi vyrobit různé velikonoční dekorace. Besídka ke Dni matek květen 2014 bude upřesněno Vystoupení dětí s programem věnovaným nejen maminkám. Rozloučení se školáky červen 2014 bude upřesněno Vystoupení mažoretek, program dětí odcházejících do ZŠ, pasování na školáky drobné dárky, volná zábava, opékání uzeniny, diskotéka pro děti. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Hálová, ředitelka MŠ. Pracoviště Na odpoledni Velikonoční salon 9. dubna ,00 hodin Tvořivé dílničky, kde si mohou rodiče s dětmi vyrobit různé velikonoční dekorace. Besídka ke Dni matek v týdnu 12. května 16. května 2014 Vystoupení dětí v jednotlivých odděleních pro rodiče a veřejnost, pásmo písní, básní, tanečků a hraných pohádek zaměřené k svátku všech matek. Sluníčkový den červen 2014 aktuálně dle počasí Oslava léta zaměřená na společenský tanec a soutěže v kreslení sluníček na chodníky. Vstup pouze ve sluníčkovém oblečení. Místo konání zahrada MŠ Píšťalka, pracoviště Na odpoledni. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Hálová, ředitelka MŠ.

7 Rozloučení se školáky 24. června 2014 bude upřesněno Rozloučení předškolních dětí se školkou, předání drobných dárků, pasování na školáky, taneční vystoupení, kulturní vystoupení klauna Pepina Prcka s malým překvapením pro všechny děti. Bližší informace o akci: v mateřské škole, kontaktní osoby: p. uč. Svobodová, Tšponová, Pichová. Mateřská škola Radost, Přerov, Kozlovská 44 Radovánek květen ,15 16,30 h Odpolední setkání pro nově zapsané děti a jejich rodiče (k ) a ostatní zájemce na školní zahradě nebo v prostorách mateřské školy, za účelem prohlídky prostor a konzultací před nástupem dítěte do MŠ. Upřesnění termínu najdete na internetových stránkách i v areálu MŠ. Pohádkové putování Akce pro děti a jejich rodiče, která se bude konat za příznivého počasí na školní zahradě. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Bc. Trnkalová, ředitelka MŠ. Mateřská škola Přerov - Újezdec, Hlavní 61 (včetně odl. pracoviště Lověšice) Pracoviště Újezdec Loutkové divadlo Kača, Kača 2. dubna ,45 10,30 h Akce pro stávající děti a jejich rodiče. Po zhlédnutí pohádky děti s rodiči namalují obrázek a společně vytvoří výstavu výtvorů. Ukázková hodina 13. května ,15 9,00 h anglické konverzace pro rodiče Akce pro docházející děti a jejich rodiče. Tvoříme z písku 19. května ,00 16,15 h Akce pro děti a rodiče - Umíme si hrát - stavby z písku a pohybové hry na školní zahradě.

8 Rozloučení se školáky 18. června ,00 18,00 h Akce pro děti a jejich rodiče loutkové divadlo, oficiální rozloučení s předškoláky na školní zahradě, rozdání upomínkových dárků. Za spolupráce s rodiči budou přichystány soutěže pro všechny děti a akce bude zakončena opékáním špekáčků. Kulturní pásmo pro seniory v obci bude upřesněno Akce pro širokou veřejnost. Datum bude upřesněno dle požadavku klubu důchodců. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Tomšíková, ředitelka MŠ Pracoviště Lověšice: Den šikovných ručiček 8. dubna ,00 9,00 h Akce pro děti a jejich rodiče hrátky s přírodninami. Den s mou oblíbenou knihou 5. května ,15 15,30 h Akce pro děti a jejich rodiče - čtení oblíbených ukazovacích říkanek a pohádek, povídání o dětských knihách. Barevný týden v týdnu 2. června 6. června 2014 Zábavný týden pro stávající děti a jejich rodiče. Rozloučení se školáky 17. června ,00 18,00 h Rozloučení předškolních dětí se školkou, soutěže a hry na školní zahradě spolu s rodiči, maturita předškoláků, opékání špekáčků. Bližší informace o akcích: v mateřské škole, kontaktní osoba: p. Tomšíková, ředitelka MŠ

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015. Mateřské školy Příloha č. 1 RM 14/8 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2015 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Zahradní slavnost 23. června 2015 15,00

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Mateřinky v pohybu 7.

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Příloha č. 1. Počty narozených dětí s trvalým pobytem v Přerově dle ročníků narození

Příloha č. 1. Počty narozených dětí s trvalým pobytem v Přerově dle ročníků narození Příloha č. 1 Počty narozených dětí s trvalým pobytem v Přerově dle ročníků narození 0 400 300 200 Příloha č. 2a Přehled využití kapacit mateřských škol zřizovaných statutárním městem Přerovem ve školním

Více

I~- Příloha č ~

I~- Příloha č ~ Počty narozených dětí s trvalým pobytem v Přerově dle ročníků narození Příloha č. 1 500 1432 1 1424 1416 1 1439 1 1454 1 1 471 1 400 300 200 100 Příloha č. 2a Přehled využití kapacit mateřských škol zřizovaných

Více

Výsledky výchovy a vzdělání

Výsledky výchovy a vzdělání MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠK. ROCE 2009/2010 Základní charakteristika mateřské školy a) Základní škola a mateřská škola Bzenec Odloučené pracoviště MŠ I Bzenec, Olšovská 1299 b)

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy Příloha č. 1 RM 27/8 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen 2015 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Vánoční dílničky s rodiči 2. 3. týden v prosinci

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016-2017 Č.j.: zsuprk_705/2017 1. Základní údaje

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017-2018 Č. j.: zsuprk_844/2018 1. Základní údaje

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 30.9.2016 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 16.9.2015 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

Naší mateřské škole se říká:

Naší mateřské škole se říká: Naší mateřské škole se říká: Každá třída má svojí barevnou kombinaci, se kterou ladí výmalba tříd, barevné dekorace a doplňky. Barvě tříd odpovídají i pytle v šatnách na ukládání osobních věcí. U každé

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015-2016 Č.j.: zsuprk_716/2016 Obsah: 1. Základní

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola

Více

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Albrechtícek Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Jako každý rok, i letos byl květen měsícem výletů a akcí. Každá třída si svoje celodenní výlety plánuje sama, jedna akce však byla pro všechny děti společná,

Více

Akce "NAVÍC" ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček

Akce NAVÍC ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček Akce "NAVÍC" ve školním roce 2013-2014 Rodinné centrum Zajíček Datum, čas Místo Název akce Popis Cena 2.9.13-8-8.30h 2.9.13-8.30-3.9.13-8.30-3.9.13-8.30-3.9.13-17-18h 10.9.13-20h Pelíšek tělocvična přízemí

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2017 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Pásmo básniček a pohádkových písniček s kytarovým doprovodem

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 Divadlo v MŠ divadlo Silesia Ostrava pohádka Byla jednou koťata 2.9.2015 v 9:00 hod. všechny třídy MŠ Schůze výboru KPŠ 8.9.2015 v 15:00 hod. Výbor KPŠ

Více

Roční plán mateřské školy na školní rok 2011/2012

Roční plán mateřské školy na školní rok 2011/2012 - 1 - Základní škola a mateřská škola, Ostrava- Hrabůvka, Mitušova 8, příspěvková organizace Roční plán mateřské školy na školní rok 2011/2012 Obsah: I. Hlavní cíl výchovné činnosti pro šk.r.2011/ 2012

Více

Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Výroční zpráva o činnosti školní družiny Základní škola a Mateřská škola Chlum, okres Příbram Chlum 16, 262 93 Nalžovice telefon: 318 864 157, www.zsamschlum.cz, email: zsmschlum@volny.cz, IČO: 71000461 Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

Informační občasník Mateřské školy Ročov

Informační občasník Mateřské školy Ročov Informační občasník Mateřské školy Ročov č. 1 září 2014 Přivítání všech dětí v MŠ proběhlo 1. 9. 2014. Na děti ve školce čekalo malé překvapení. Třídní seznam dětí i se značkami najdete na nástěnce v šatně

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, 793 15 Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Pracoviště mateřská škola Základní škola a Mateřská škola Lichnov,

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Zpracovala: Libuše Špačková, ved. učitelka MŠ OBSAH 1.

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

Akce školy 2017/2018

Akce školy 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2016/2017. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2016/2017. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2016/2017 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Jitka Šafářová V Dobrém Poli 24. 8. 2017 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské škole

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: leden březen 2016. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: leden březen 2016. Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: leden březen 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 (včetně odl. pracoviště Sokolská 26) Velikonoční tvoření 22.

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: Zápisní lístek (u zápisu) Pokyny pro zájemce ŠD Notýsek školní družiny,,vnitřní řád školní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 číslo jednací: 42/2018 1. Základní údaje o škole, charakteristika školy 2. Školní vzdělávací

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2013/2014 1.Základní charakteristika

Více

Zápis z akce pro děti a rodiče Závěrečná. Konané dne

Zápis z akce pro děti a rodiče Závěrečná. Konané dne Zápis z akce pro děti a rodiče Závěrečná Konané dne 19. 06. 2018 Přítomni: ředitelka školy Mgr. Stanislava Korcová, zástupkyně ředitelky školy Bc. Jana Richterová, asistentka ředitelky školy Jitka Severinová,

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

Výroční zpráva školy školní rok

Výroční zpráva školy školní rok Základní škola a mateřská škola Drnholec, okres Břeclav, příspěvková organizace, Svatoplukova 277/2, 691 83 Drnholec Výroční zpráva školy školní rok 2016-2017 I. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Plán akcí ve školním roce 2011 2012

Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Na školní rok 2011 2012 bylo do mateřské školy zapsáno 25 dětí (11 chlapců a 14 dívek) z toho 6 dětí z Jiříkovic, 15 dětí z Radňovic, 2 z Maršovic a 2 děti z Nové Vsi.

Více

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Tematický plán školní družiny 2019/2020 II. oddělení Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Děti bude každý měsíc provázet jiná pohádka, z které si vždy vytvoří obrázek. V červnu bude

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Vzdělávací program 1.1 Vzdělávací program pro MŠ Třemešná vzdělávací program platnost Zvířátka kolem nás Do roku 2014 2. Personální zajištění

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

Základní škola Pravlov škola rodinného typu

Základní škola Pravlov škola rodinného typu Základní škola Pravlov škola rodinného typu Kreativní škola V příjemném prostředí a tvořivé atmosféře, moderními metodami, kreativním vzděláváním rozvíjíme osobnost a schopnosti všech žáků na jejich maximální

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Výroční zpráva o činnosti školy 2017/2018. Příloha č. 3 ČINNOST MATEŘSKÉ ŠKOLY KOMENSKÉHO 6,4

Výroční zpráva o činnosti školy 2017/2018. Příloha č. 3 ČINNOST MATEŘSKÉ ŠKOLY KOMENSKÉHO 6,4 Výroční zpráva o činnosti školy 2017/2018 Příloha č. 3 ČINNOST MATEŘSKÉ ŠKOLY KOMENSKÉHO 6,4 Základní škola a mateřská škola Adamov, příspěvková organizace Komenského 4, 679 04 Adamov Činnost mateřské

Více

LOGOHRÁTKY S ŘÍKADLY ( MŠ Butovická ukázka pro rodiče )

LOGOHRÁTKY S ŘÍKADLY ( MŠ Butovická ukázka pro rodiče ) LOGOHRÁTKY S ŘÍKADLY ( MŠ Butovická ukázka pro rodiče ) Příprava a realizace: Irena Klečková, Bc. Jana Tomášková logopedický preventista Termín: 6.5.2016 od 15.00 hodin Úvod přivítání, seznámení s logopedickou

Více

Plán práce školy Školní rok 2009/2010. MŠ Ostrožská Lhota

Plán práce školy Školní rok 2009/2010. MŠ Ostrožská Lhota Plán práce školy Školní rok 2009/2010 MŠ Ostrožská Lhota Organizace školního roku 2009/2010-1.září 2009 -zahájení školního roku -30.června 2010 -slavnostní ukončení školního roku -prázdninový provoz dle

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2017/2018 1. Základní charakteristika

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

Třídní vzdělávací program

Třídní vzdělávací program Žlutá třída Třídní vzdělávací program Název třídy: Žlutá Třídní učitelky: Ladislava Nováková, Bc. Nikola Radová Analýza skupiny: Počet dětí:28 Věkové složení:2,5-7 Předškolní děti:4 Odkladové děti:2 Mladší

Více

ROČNÍ PLÁN. Mateřská škola speciální, základní škola speciální a Praktická škola ELPIS. Příloha č. 1. Brno, Koperníkova 2/4. školní rok 2009/2010

ROČNÍ PLÁN. Mateřská škola speciální, základní škola speciální a Praktická škola ELPIS. Příloha č. 1. Brno, Koperníkova 2/4. školní rok 2009/2010 Příloha č. 1 Mateřská škola speciální, základní škola speciální a Praktická škola ELPIS Brno, Koperníkova 2/4 držitel certifikátu ISO ČSN 9001:2001 ROČNÍ PLÁN školní rok 2009/2010 15 z 59 Obsah : 1. Charakteristika

Více

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ NOVÉ SLUŽBY Absenční půjčování tabletů pro e-výpůjčky Od 16. 3. 2015 Uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací budou moci od poloviny března v půjčovně pro dospělé nově využívat službu

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013-2014 Č.j.: zsuprk_457/2014

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Základní škola a mateřská škola, Hlušice, 503 56 Hlušice 144 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ Mateřská škola, Hlušice 169 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za

Více

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance:

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance: Výroční zpráva mateřské školy 1. Základní údaje o škole 1.1. Škola název školy Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 odloučené pracoviště Montessori adresa: Štefcova 1125 Hradec Králové

Více

Mateřská škola Štramberk Zauličí 185,742 66 Štramberk VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ ZA ŠKOLNÍ ROK 2004-2005 Ve Štramberku dne 31.8.2005 Zpracovala: Pavla Bergerová Řídící učitelka MŠ Štramberk Zauličí Výroční

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, PELECHOVSKÁ 800 www.zspelechovska.cz skola@zspelechovska.cz 191 žáků v 11 třídách 18 učitelů 2 vychovatelky ŠD 9 provozních zaměstnanců Nižší počet žáků individuální přístup

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Hradec Králové, říjen 2008. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Hradec Králové, říjen 2008. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Pedagogický systém Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 2008 Hradec Králové, říjen 2008 Obsah

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městské správy sociálních služeb v Mostě - příspěvkové organizace na 2. pololetí roku 2015

Plán kulturních a sportovních akcí Městské správy sociálních služeb v Mostě - příspěvkové organizace na 2. pololetí roku 2015 Plán kulturních a sportovních akcí Městské správy sociálních služeb v Mostě - příspěvkové organizace na 2. pololetí roku 2015 Domov pro seniory, ul. Barvířská 495 Pravidelné aktivity: Pravidelné aktivity

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Fakultní základní škola Komenium a Mateřská škola Olomouc, 8. května 29 příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Zuzana Arelýová, vedoucí učitelka V Olomouci dne 31.8.2016 1 OBSAH:

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

, IČO : IPZ

, IČO : IPZ Výroční zpráva školní rok 2015 2016 Mateřská škola a školní jídelna Chotětov Mírová 2 294 28 Chotětov tel. 326 395 395, 326 351 120 IČO : 70993718 IPZ : 600 048 594 Zpracovala : Bc. Markéta Vosyková, DiS.,

Více

11. Vybíjená (Preventan Cup)

11. Vybíjená (Preventan Cup) Příloha č. 1 b PŘEHLED SOUTĚŽÍ A AKCÍ 2013-14 (soutěže doporučené MŠMT ČR + ostatní) termín název soutěže určeno pro místo konání zodpovědný pracovník září 31.8.-1. Vesele do nového školního roku veřejnost

Více

Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2012

Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2012 Výroční zpráva pečovatelské služby Města Rtyně v Podkrkonoší za rok 2012 Nevážit si stáří znamená ráno bourat dům, ve kterém máme v noci spát Alphonse Karr Obsah : 1. Základní údaje 2. Organizační struktura

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Základní škola Dukelská 1112, Mladá Boleslav CYKLUS SETKÁNÍ PRO BUDOUCÍ ŠKOLÁKY ŠKOLA NANEČISTO

Základní škola Dukelská 1112, Mladá Boleslav CYKLUS SETKÁNÍ PRO BUDOUCÍ ŠKOLÁKY ŠKOLA NANEČISTO CYKLUS SETKÁNÍ PRO BUDOUCÍ ŠKOLÁKY ŠKOLA NANEČISTO září 2011 Informace o projektu Cíl: - nabídnout budoucím školákům (prvňáčkům) možnost: zbavit se obav ze vstupu do školy poznat prostředí školy seznámit

Více

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( )

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( ) AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ČERVEN 2018 DĚTSKÝ KARNEVAL (1.6.2018) Karneval spojený s fotografováním dětí pro všechny děti MŠ Areál MŠ jednotlivá oddělení + školní zahrada Foto hrazeno rodiči ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 216 A) na činnost Evidenční číslo DVČ-1/16 Český rybářský svaz, z.s. místní organizace Přerov U Rybníka 134/13, Přerov

Více

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy.

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. Základní škola a Mateřská škola Lukavice,okres Rychnov nad Kněžnou Plán práce Školní rok 2015 2016 Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. V mateřské škole se vyučuje podle ŠVP Studánky

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník

Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník Celoroční plán družinové práce pro školní rok 2013/2014 Plán činnosti ve školní družině 1. 2. a 3.ročník Září Obec,v níž žijeme,jak žijeme Odpočinková činnost- stolní hry,hry s hračkami,poslech písniček,povídání

Více

Výroční zpráva Rodinné centrum Klubíčko, z.s.

Výroční zpráva Rodinné centrum Klubíčko, z.s. 12. 1. 2017 Výroční zpráva 2016 Rodinné centrum Klubíčko, z.s. Úvod Výroční zpráva za rok 2016 informuje sponzory, klienty, dobrovolníky a další zúčastněné o činnosti Rodinného centra Klubíčko. Cílem Klubíčka

Více

Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem Odloučené pracoviště. Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN. Pro školní rok 2018/2019

Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem Odloučené pracoviště. Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN. Pro školní rok 2018/2019 Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem 1711 Odloučené pracoviště Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN Pro školní rok 2018/2019 Příloha školního vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání

Více

Rozloučení se školkou- přípravy, zahradní hrátky, spaní

Rozloučení se školkou- přípravy, zahradní hrátky, spaní Úkoly předškoláčka, jsou pro nás hračka.. Než půjdu do školy -" minimum předškoláka". Vyzkoušejte si Předškoláci převzato www.predskolaci.cz Písničky a říkanky ze školky Další říkadla, popěvky... na doma

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více