Cislo smlouvy mandanta: pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cislo smlouvy mandanta: 62137. pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb."

Transkript

1 KRASK'A SPRAVA A U0RZBA SILNIC moořly příspěvková cfrarkacé A- i i j. 04 SMLOUVA REQSTTCi"//^ Cislo smlouvy mandanta: pad Čfótern Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění k provedení výkonu Technického dozoru stavebníka" na akci: II/357 Strachujov - Jimramov, rekonstrukce SO 201" Článek 1 - Smluvní strany 1.1. Mandant: Kraj Vysočina, Žižkova 57, Jihlava, jednající hejtmanem kraje MUDr. Jiřím Běhounkem, k podpisu smlouvy pověřen Ing. Libor Joukl - náměstek hejtmana kraje pro oblast dopravy a majetku zástupce pro věci smluvní: MUDr. Jiří Běhounek - hejtman kraje, Ing. Libor Joukl - náměstek hejtmana kraje pro oblast dopravy a majetku zástupce pro věci technické: Ing. Pavel Novotný, Ing. Hana Matulová Bankovní spojení: Volksbank CZ, a.s., pobočka Jihlava Číslo účtu: /6800 IČ: DIČ: CZ (dále jen mandant) 1.2. Mandatář: Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, příspěvková organizace Adresa: Kosovská 1122/16, Jihlava Zástupce pro věci smluvní: Ing. Jan Mika - ředitel organizace Zástupce pro věci technické: Ing. Miloslav Štěpánek, vedoucí TSO Žďár nad Sázavou IČ: DIČ: CZ Peněžní ústav: Komerční banka, a.s. Číslo účtu: /0100 (dále jen mandatář) uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku mandátní smlouvu, kterou se mandatář zavazuje k činnostem v rozsahu vymezeném předmětem smlouvy a mandant se zavazuje kjeho převzetí a k zaplacení sjednané odměny za jejích provedení a obě strany se zavazují plnit podmínky obsažené v následujících ustanoveních této smlouvy. Článek 2 - Předmět smlouvy Mandatář se zavazuje, že za podmínek dohodnutých v této smlouvě zajistí jménem mandanta a na jeho účet výkon Technického dozoru stavebníka" (dále jen TD) spočívající v zajištění kontroly (shody) a dohledu nad plněním smluvních závazků zhotovitele specifikovaných v mandátní smlouvě se zvláštním důrazem na kvalitu a způsob provádění prací na akci M/357 Strachujov - Jimramov, rekonstrukce ŠO 201" Strana 1 (celkem 7)

2 jejímž předmětem je rekonstrukce opěrné zdi v Kraji Vysočina v intravilánu městyse Jimramov na sil. 11/357 směrem na obec Strachujov a Bystřici nad Pernštejnem. Stavba je vyvolána havarijním stavem opěrné zdi, která zajišťuje těleso komunikace nad přilehlým tokem řeky Svratky. Opěrná zeď se nachází na pravém břehu řeky Svratky, za jejím rubem vede uvedená komunikace sil. 11/357. Stávající opěrná zeď bude nahrazena zdí novou. Rozsah prací je stanoven projektovou dokumentací ve stupni DSP+PDPS vypracovanou projekční firmou Ing. Antonín Pechal, CSc. - Projektové a inženýrské služby se sídlem Ovocná 12, Brno v březnu 2012 v členění stavby na stavební objekty: S0101 SO 201 SO 901 Komunikace Opěrná zeď DIO - Dopravně inženýrská opatření 2.1. Mandant se zavazuje, že za výkon TD podle této smlouvy zaplatí mandatáři dohodnutou odměnu Mandatář se podrobně seznámil s předmětem smlouvy, jsou mu známy všechny okolnosti potřebné pro zajištění TD v požadovaném rozsahu a zabezpečí ji na svoji odpovědnost. Článek 3 - Rozsah a obsah předmětu plnění Předmětem plnění jsou veškeré práce a činnosti v členění dle níže uvedených fází stavby Přípravné práce před zahájením stavby spočívající zejména v činnostech: - prohlídka staveniště před zahájením vlastních stavebních prací - seznámení se s problematikou stavby včetně znalosti DSP a PDPS a soupisu prací - získání podrobné znalosti obsahu Smlouvy o dílo včetně jejích příloh - prostudování stanovisek a rozhodnutí příslušných veřejnoprávních orgánů vztahujících se ke stavbě - zabezpečení vytýčení obvodu staveniště ve spolupráci se zhotovitelem, zajištění stabilizace vytyčovacích bodů a vypracování vytyčovacího protokolu včetně souřadnic příslušných směrové a výškové polohy. - svolání vlastního aktu předání staveniště - příprava protokolu pro předání staveniště, koncept protokolu jako podklad pro prohlášení zhotovitele o převzetí staveniště. Součástí je předání i dokladové části- stavebních povolení a autorizované dokumentace dalších výtisků DSP a ZDS Práce spojené s prováděním stavby spočívající zejména v činnostech: - fyzická přítomnost a výkon technického dozoru stavebníka na staveništi a to minimálně ve 3 dnech v průběhu kalendářního týdne, pokud nebude s mandantem dohodnuto jinak - soustavná kontrola dodržování podmínek smlouvy o dílo uzavřené mezi stavebníkem a zhotovitelem - zajištění systematického doplňování dokumentace, podle které se stavba realizuje a kontroly, zda zhotovitel průběžně zpracovává dokumentaci skutečného provedení stavby Strana 2 (celkem 7)

3 projednání dodatků a změn projektu, které nezvyšují náklady, neprodlužují lhůtu výstavby a nezhoršují parametry stavby. Veškeré dodatky a změny budou předkládány s vlastním vyjádřením mandantovi svolávání a organizace pravidelných kontrolních dnů v četnosti podle požadavku mandanta kontrola věcné a cenové správnosti a úplnosti oceňovacích podkladů a faktur, jejich soulad s podmínkami smlouvy o dílo a jejich předkládání mandantovi k evidenci či proplacení kontrola těch částí dodávek, které budou v dalším postupu zakryty, nebo se stanou nepřístupnými a účast na zkouškách prováděných v průběhu výstavby s kontrolou správnosti jejich provádění kontrola dodržování schválených technologických postupů spolupráce s pracovníky projektanta zabezpečujícími autorský dozor při zajišťování souladu realizovaných dodávek s projektem sledování, zda zhotovitel provádí předepsané a dohodnuté zkoušky materiálů, konstrukcí a prací, kontrolování jejich výsledků a vyžadování dokladů, které prokazují kvalitu prováděných prací a dodávek (atesty, protokoly apod.), je přítomen kontrolním zkouškám, které provádí zhotovitel na staveništi staveniště, provádí nepřetržitou kontrolu při pokládce asfaltových směsí (obrusné a ložné vrstvy) je přítomen po celou dobu provádění technologicky důležitých prací, kontroluje postup podle schváleného TP, kontroluje správnost vyplnění protokolů o pracovním postupu (např. betonáže, předpfnání výztuže, injektáže, izolace apod.), sledování vedení stavebního deníku v souladu s podmínkami smlouvy o dílo, provádění zápisů se zhodnocením kvality prací a dodávek, souladu postupu výstavby s časovým plánem a s požadavky na odstranění zjištěných nedostatků spolupráce s odpovědnými pracovníky zhotovitele při provádění opatření na odvrácení, nebo omezení škod při ohrožení stavby živelnými událostmi kontrola a zabezpečování všech dokladů o provedených předepsaných zkouškách a revizích, evidence všech protokolů a zápisů vypracování a zaslání příslušnému stavebnímu úřadu výzvy ke konání kontrolních prohlídek stavby dle vydaného stavebního povolení včetně zajištění podkladů nutných pro provedení prohlídky kontrola dodržení časového postupu prací dle odsouhlaseného harmonogramu a návrhy na řešení vzniklých prodlev příprava podkladů pro odevzdání a převzetí stavby, nebo její části kontrola a odsouhlasení dokumentace skutečného provedení stavby provedení soupisu vad a případných nedodělků a kontrola jejich odstraňování zabezpečení a kontrola vyklizení pracoviště zhotovitelem uplatňování požadavků na zhotovitele vyplývající z předání a převzetí díla. Práce po dokončení stavby spočívající zejména v činnostech: příprava podkladů pro žádost o vydání kolaudačního souhlasu včetně vypracování návrhu na vydání kolaudačního souhlasu a účast na závěrečné kontrolní prohlídce stavby v případě potřeby na vyzvání mandanta a zajištění podkladů k předčasnému užívání stavby zpracování podkladů pro závěrečné vyúčtování stavby Strana 3 (celkem 7)

4 - příprava podkladů pro vyplnění formuláře Protokol o povýšení hodnoty dlouhodobého hmotného majetku kraje Vysočina ve správě příspěvkové organizace". - Správce stavby před potvrzením nároku na konečnou platbu ověří a zkontroluje: o náležitosti týkající se plateb za období od začátku posledního měsíce k datu uvedeném v protokolu obdobně jako v případě měsíční faktury, o správnost množství všech skutečně provedených prací, o správnost použití cen a sazeb, o správnost zvýšení nebo snížení ceny díla v důsledku změn, o náležitosti týkající se provizorních položek a prací za ceny hodinové práce, o náležitosti týkající se dodatečných plateb, Článek 4 - Čas plnění 4.1. Mandatář zahájí činnost ihned po nabytí účinnosti této smlouvy. Předpokládaný termín zahájení 06/ Mandatář ukončí svoji činnost předáním dokončené stavby na základě předávacího protokolu, případně odstraněním poslední vady a nedodělku z přejímacího řízení doložené protokolem o odstranění vad a nedodělků včetně odsouhlasení závěrečného vyúčtování stavebních nákladů. Předpokládaný termín dokončení 11/2012. Článek 5 - Odměna mandatáře, platební podmínky 5.1. Mandant se zavazuje zaplatit mandatáři za uskutečnění činností podle této smlouvy smluvní dohodnutou pevnou odměnu ve výši Cena celkem bez DPH: DPH 20%: Cena celkem včetně DPH: ,00 Kč ,80 Kč ,80 Kč (cena celkem včetně DPH slovy: osmdesát tisíc pět set sedmdesát dvě koruny české a osmdesát haléřů) 5.2. Celkovou a pro účely fakturace rozhodnou cenou se rozumí cena vč. DPH V ceně podle bodu 5.1. jsou zahrnuty veškeré náklady na výkon činností mandatáře. Cena za dílo může být upravena (zvýšena či snížena) dodatky k této smlouvě v případě změny zákonných sazeb DPH Dohodnutá odměna bude mandatáři proplacena jednorázově po ukončení prací. Mandatář předloží daňový doklad (fakturu) k proplacení odměny v termínu do 15 dnů po předání dokončené stavby na základě předávacího protokolu a dalších podmínek dle čl. 4.2 této mandátní smlouvy. Strana 4 (celkem 7)

5 5.5. Faktura musí obsahovat veškeré náležitosti daňového dokladu podle zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů Pro účely vystavení daňového dokladu se použije označení mandanta: Kraj Vysočina, Žižkova 1882/57, Jihlava, IČ: Mimo povinných náležitostí je mandatář povinen uvádět na daňovém dokladu doslovný a přesný název akce, který je definován v ustanovení čl. 2 této smlouvy Mandant ve smyslu 572 obchodního zákoníku uhradí mandatáři prokázané náklady, které mandatář nutně nebo účelně vynaložil při plnění předmětu smlouvy - správní a jiné poplatky. Úkony, na základě kterých tyto náklady vzniknou, mandatář s mandantem předem projedná Mandatář je oprávněn vystavit daňový doklad do 14ti kalendářních dnů ode dne, kdy mandatáři vzniká právo fakturovat Lhůta splatnosti daňových dokladů se vzájemnou dohodou sjednává do 60 ti dnů ode dne, kdy mandant obdrží oprávněně vystavený daňový doklad Odměnu poukáže mandant bezhotovostně na účet mandatáře Práce, které se případně vyskytnou nad rámec předmětu smlouvy budou dohodnuty v dodatku této mandátní smlouvy. Odměna za tyto práce bude sjednána v souladu s náklady mandatáře dle přílohy této smlouvy - kalkulace odměny. Článek 6 - Práva a povinnosti smluvních stran 6.1. Mandatář je povinen postupovat při zařizování smluvené záležitosti s veškerou odbornou péčí, podle svých schopností a znalostí a podle pokynů mandanta Nedílnou součástí této smlouvy je plná moc, která mandatáře opravňuje k veškerým jednáním před správními orgány a k veškerým úkonům při jednání se zhotovitelem a projektantem, pokud se týkají předmětu smlouvy Mandant se předem písemně vyjádří zejména k návrhům dodatků smlouvy o dílo, cenám a časům plnění a k jiným důležitým úkonům mandatáře při plnění předmětu smlouvy Mandatář je povinen předat mandantovi bez zbytečného odkladu věci, které za něj převzal při vyřizování záležitostí Mandant se zavazuje poskytnout mandatáři veškeré informace, které jsou nutné k zařízení záležitosti, pokud k zajištění těchto informací není smluvně vázán mandatář Mandant je oprávněn vyhradit si účast svého pověřeného zástupce při jakémkoliv úkonu mandatáře, který se týká předmětu této smlouvy Dle 2e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, je mandatář osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Článek 7 - Změna závazku Strana 5 (celkem 7)

6 7.1. Tuto smlouvu lze měnit pouze formou písemných, číslovaných dodatků podepsaných oprávněnými zástupci obou smluvních stran K návrhům dodatků této smlouvy se smluvní strany zavazují písemně vyjádřit do sedmi dnů ode dne doručení. Po tuto dobu je navrhující strana tímto návrhem vázána. Článek 8 - Sankce 8.1. V případě, že mandant prokáže nedostatky v práci mandatáře a mandant tyto nedostatky neodstraní v přiměřené lhůtě stanovené mandantem, je mandant oprávněn uplatnit sankci do výše 5% z odměny podle čl. 5 odst Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo mandanta na náhradu škody způsobenou mandatářem a zjednání nápravy vedoucí k odstranění vady, 8.3. V případě prodlení mandanta se zaplacením faktur uhradí mandatáři úrok z prodlení ve výši 0,05% z fakturované částky za každý den prodlení. Článek 9 - Odpovědnost za škodu 8.1. Mandatář odpovídá za škodu, která mandantovi vznikne v důsledku vadného plnění, a to v plném rozsahu. Za škodu se považuje i újma, která mandantovi vznikla tím, že musel vynaložit náklady v důsledku porušení povinností mandatáře Mandatář se zavazuje, že po celou dobu plnění svého závazku z této smlouvy bude mít na vlastní náklady sjednáno profesní pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetím osobám vyplývající z dodávaného předmětu smlouvy s limitem 2 mil. Kč, s maximální spoluúčastí 100 tis. Kč Mandatář je povinen předat mandantovi úředně ověřenou kopii pojistné smlouvy na požadované pojištění při podpisu této smlouvy Odpovědnost za škodu se řídí příslušnými ustanoveními obchodního a občanského zákoníku, nestanoví-li smlouva jinak. Článek 10 - Ostatní ujednání, závěrečná ustanovení 9.1. Tato smlouva je uzavřena na dobu určitou ode dne jejího podpisu do dne ukončení předmětu plnění Mandatář je oprávněn vypovědět smlouvu s účinností ke konci kalendářního měsíce následujícího po měsíci, v němž byla výpověď doručena mandantovi, nevyplývá-li z výpovědi doba pozdější. Do doby ukončení výpovědní lhůty jsou smluvní strany vázány zněním 574 a 575 obchodního zákoníku. Strana 6 (celkem 7)

7 9.3. Mandant může smlouvu kdykoli částečně nebo v celém rozsahu vypovědět. Smlouva může být rovněž zrušena dohodou smluvních stran. Výpověď i dohoda musí být v písemné formě Mandant má právo vypovědět tuto smlouvu v případě, že v souvislosti s plněním účelu této smlouvy dojde ke spáchání trestného činu. Výpovědní doba činí 3 dny a začíná běžet dnem následujícím po dni, kdy bylo písemné vyhotovení výpovědi doručeno mandatáři Mandant si vyhrazuje právo odstoupit od smlouvy v případě, že stavba, pro kterou se sjednává předmět plnění dle č. 2, nebude zahájena v termínu 12 měsíců od podpisu této smlouvy. Mandatář bere tuto skutečnost na vědomí a pro případ, že se tak stane je s tím srozuměn Mandatář prohlašuje, že se před uzavřením smlouvy nedopustil v souvislosti se zadávacím řízením sám nebo prostřednictvím jiné osoby žádného jednání, jež by odporovalo zákonu nebo dobrým mravům nebo by zákon obcházelo, zejména že nenabízel žádné výhody osobám podílejícím se na zadání veřejné zakázky, na kterou s ním zadavatel uzavřel smlouvu, a že se zejména ve vztahu k ostatním uchazečům nedopustil žádného jednání narušujícího hospodářskou soutěž Pro vztahy výslovně neupravené touto smlouvou platí příslušná ustanovení obchodního zákoníku Smlouva je vyhotovena ve třech stejnopisech, z nichž dva obdrží mandant a jeden mandatář Smluvní strany prohlašují, že si smlouvu před podpisem přečetly, s jejím obsahem souhlasí a na důkaz svobodné a vážné vůle připojují své podpisy Nedílnou součástí smlouvy jsou tyto přílohy: - kalkulace nákladů V Jihlavě, dne : V Jihlavě, dne : Mandant: Mandatář: Ing. Libor Joukl náměstek hejtmana kraje pro^blast dopravy a majetku Ing. Jan Mika ředitel organizace ICrajiM spcám a éát* m» iitk Vytočiny příspěvková organizace Kosovská 1122/16, Jihlava IČO: , tel.: Strana 7 (celkem 7)

8 Kalkulace nákladů na činnost: Technický dozor stavebníka, soubor - 02" 11/357 Strachujov - Jimramov 1. zeď Doba výstavby: 6/ /2012 Četnost návštěv: červen 12x, červenec 12x, sípěn 12x, září 12x, říjen 13x, listopad 13x Před zahájením prací: 4x Po skončení prací: lox Celkem počet hodin: 109 Celkem bez DPH: DPH Cena s DPH ,00 Kč Kč ,80 Kč Kalkulace v členění po měsících Objekt cona celkem bez DPH Cena celkem včetně DPH: Práce před zahájením stavby 2 500,00 500, ,00 Provádění stavby 6/ , , ,00 Provádění stavby 7/ , , ,00 Provádění stavby 8/ , , ,00 Provádění stavby 9/ , , ,00 Provádění stavby 10/ , , ,40 Provádění stavby 11/ , , ,40 Práce po dokončení stavby 6 500, , ,00 Nabídková cena celkem: , , ,80 Faktura náldadů za provádění technického dozoru bude předložena po ukončení prací, v termínu do 15 dnů po předání dle čl. 4.2 mandátní smlouvy. Vypracoval dne 15. června 2012: Ing. Jan Felkl

Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění

Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění KUJIP00XB2OK číslo smlouvy mandanta: 61093 číslo smlouvy mandantáře: KOO/38/2012 Mandátní smlouva - návrh uzavřená podle 566 a násl., Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění pro výkon koordinátora

Více

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA uzavřená podle 566 a následujících Obchodního zákoníku číslo 513/ 1991 Sb. v platném znění I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Rekonstrukce prostor určených pro Správu uprchlických zařízení v sídle OP Jihlava, Tolstého 1914/15

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. Smlouva o dílo Příloha č. 2 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

c# KUJIP00SXYŤ2 I. Smluvní strany ll. Předmět a účel smlouvy

c# KUJIP00SXYŤ2 I. Smluvní strany ll. Předmět a účel smlouvy c# KUJIP00SXYŤ2 -OV -\> \0 ^ Smlouva o dílo uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI Příloha č. 1 Obchodní podmínky Číslo smlouvy mandanta: Veřejná zakázka: BC-2/2008 NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI I. Smluvní strany 1. Letiště Ostrava, a.s.

Více

Smlouva o provedení Programu prevence dětských úrazů 2012/2013

Smlouva o provedení Programu prevence dětských úrazů 2012/2013 KUJIP00UF7S0 Příloha č. 5 Smlouva o provedení Programu prevence dětských úrazů 2012/2013 uzavřená dle ust. 269 odst. 2 zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy PŘÍKAZNÍ SMLOUVA na výkon činností zadavatele pro veřejnou zakázku ICT v rámci Výzvy 22 uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů mezi: Smluvní strany

Více

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními zákona č.

Více

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (dle ust. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen,,zákon ) Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi I. Smluvní strany Objednatel:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a nás!., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění pro akci; II/392 Pucov - průtah"

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a nás!., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění pro akci; II/392 Pucov - průtah Cisto smlouvy objednatele: 71513 Číslo smlouvy zhotovitele: 1856.3240152RKA SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a nás!., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění pro akci; II/392 Pucov -

Více

Smlouva o zajištění služby

Smlouva o zajištění služby Obchodní podmínky k podlimitní veřejné zakázce: Příloha č. 1 zadávacích podmínek Pronájem kongresových prostor a zajištění občerstvení pro účastníky seminářů a workshopů realizované v rámci projektu Projekt

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy návrh SMLOUVA O DÍLO č. Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 jednající Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou bankovní

Více

SMLOUVA O DÍLO Zpracování projektové dokumentace okružních křižovatek v Semilech (uzavřená dle 2586 a násl. občanského zákoníku)

SMLOUVA O DÍLO Zpracování projektové dokumentace okružních křižovatek v Semilech (uzavřená dle 2586 a násl. občanského zákoníku) SMLOUVA O DÍLO Zpracování projektové dokumentace okružních křižovatek v Semilech (uzavřená dle 2586 a násl. občanského zákoníku) Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno Sídlo : Město Semily

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1 Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. Smlouvu o dílo: Článek 1 Předmět smlouvy Č.j.: (druhé smluvní strany, příp. další údaje druhé smluvní strany) Technická asistence Čj.: Číslo v CES: Číslo úkolu : SMLOUVA O DÍLO Česká republika, Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 4 závazný návrh smlouvy SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění (dále smlouva ) Smluvní strany: 1. Objednatel: Fakultní

Více

Článek 5 - Odměna mandatáře, platební podmínky

Článek 5 - Odměna mandatáře, platební podmínky - upozornit mandanta na zřejmou nevhodnost jeho pokynů, které by mohly mít za následek vznik škody, a to ihned, když se takovou skutečnost dozvěděl. V případě, že mandant i přes upozornění mandatáře na

Více

Cena včetně DPH 24.000,- Kč 5.1.2.2. Cena za výkon Investorsko-inženýrské činnosti v průběhu provádění stavby je sjednána ve výši

Cena včetně DPH 24.000,- Kč 5.1.2.2. Cena za výkon Investorsko-inženýrské činnosti v průběhu provádění stavby je sjednána ve výši SMLOUVA NA SLUŽBY Správce stavby na realizaci projektu Přivaděč pitné vody Benešov Sedlčany uzavřená na základě výsledku otevřeného řízení, jehož oznámení o zakázce bylo uveřejněno prostřednictvím Věstníku

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřená podle ustanovení 536 a 565 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v souladu se zněním pozdějších novel na stavební zakázku 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel:

Více

Evropská unie Program Cíl 3 Královské Poříčí Spolufinancováno Evropskou Unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj - Investice do vaší budoucnosti Uveřejněno: 17. 6. 2011 Sejmuto: 24. 6. 2011 Výzva

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. (dále jen Smlouva ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Třemošná zastoupené

Více

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Strana 1 (celkem 6) STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA! MMOPP00A9YUJ SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, zejména dle 536 a následujících Článek I. Smluvní strany

Více

Realizací technického dozoru při provádění stavby se rozumí zejména:

Realizací technického dozoru při provádění stavby se rozumí zejména: Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Ústav molekulární genetiky AV ČR, v. v. i. se sídlem: Vídeňská 1083, Praha 4, PSČ: 142 20 IČ: 68378050, DIČ: CZ68378050 jednající ředitelem Prof. RNDr. Václavem

Více

SMLOUVA O DÍLO návrh

SMLOUVA O DÍLO návrh SMLOUVA O DÍLO návrh Uzavřena podle ustanovení 2586 a násl. zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. (dále jen Smlouva ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město Třemošná zastoupené

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení na zadání zakázky malého rozsahu Zahraniční vzdělávací pobyty pro žáky a pedagogy SŠRV Jakuba Krčína Třeboň Identifikační Specifikace předmětu údaje zakázky zakázka

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Kupující: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech

Více

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč

Základní škola Blovice, okres Plzeň - jih Družstevní 650, 336 01 Blovice Mgr. Růžena Kohoutová. 400 000 Kč Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění

Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění Mandátní smlouva uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku číslo 513/1991 Sb., v platném znění k provedení výkonu Technického dozoru stavebníka" na akci: II/602 Pelhřimov - Slov.bratrství Článek 1

Více

na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění.

na zakázku: Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. ~CQ JE>{MOSTI spol s.r.o. SMLOUVA O DÍLO č. objednatele:. Č. zhotovitele: 129/2014/EX na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce.

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce. SMLOUVA O DÍLO Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce Smluvní strany: Zhotovitel: HBH atelier s.r.o. se sídlem: Letkovská 5, 326

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO / NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu IČ DIČ Statutární zástupce: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zapsán v obchodním rejstříku

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

SMLOUVA O DÍLO. Článek 1. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. Článek 1. Předmět smlouvy SMLOUVA O DÍLO Tato smlouva o dílo byla uzavřena dnešního dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a v souladu

Více

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku)

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1. Zhotovitel: se sídlem: IČ: zastoupené: Bankovní spojení:

Více

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní Smluvní strany: Objednatel: (dále jen objednatel ) Město Vimperk se sídlem: Steinbrenerova

Více

S m l o u v a č. 5/ZF/RP Brno/2015 o poskytnutí finančních prostředků z fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky

S m l o u v a č. 5/ZF/RP Brno/2015 o poskytnutí finančních prostředků z fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky S m l o u v a č. 5/ZF/RP Brno/2015 o poskytnutí finančních prostředků z fondu prevence Všeobecné zdravotní pojišťovny České republiky uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Příloha č. 2 k Zadávací dokumentaci Číslo smlouvy Objednatele: Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Čl. I Smluvní strany 1. Objednatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI Střední zdravotnická škola, Cheb, Hradební 2 sídlo: Hradební 2, 350 38 Cheb, IČ: 00669733 zastupující osoba: Mgr. Zdeněk Hrkal IČ: (dále jen zadavatel

Více

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky Zadavatel veřejné zakázky: Obec Staré Město Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Výkon TDS a Koordinátor BOZP na stavbě Centrum pro kreativní

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění pro akci M/150 Havlíčkův Brod - Okrouhlice

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle 536 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění pro akci M/150 Havlíčkův Brod - Okrouhlice KUJI P00TN8HX číslo smlouvy objednatele: 66266 číslo smlouvy zhotovitele: 2012006032 SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, v platném znění pro akci M/150

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce SMLOUVA O DÍLO Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce Smluvní strany: Zhotovitel: GK Plavec-Michalec, Geodetická kancelář s.r.o.

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 2586 2635 I. Smluvní strany. O B J E D N A T E L: název, adresa:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu (nepostupujeme dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách) HSUL-2604-04/ÚE-2016

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu (nepostupujeme dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách) HSUL-2604-04/ÚE-2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu (nepostupujeme dle zákona č. 137/2006 o veřejných zakázkách) Číslo zakázky HSUL-2604-04/ÚE-2016 Název zakázky: Výstrojní součástky šaty tmavomodré

Více

Mandátní smlouva. 1.1. Mandant. dle 566 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

Mandátní smlouva. 1.1. Mandant. dle 566 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Mandátní smlouva dle 566 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) 1. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Mandant Město Frýdlant nad Ostravicí sídlem Náměstí

Více

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Waldorfská škola

Více

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka

Název zadavatele: Střední zdravotnická škola, Tábor, Mostecká 1912. Osoba oprávněná jednat Mgr. Jana Jandáčková, ředitelka Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14

S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14 S M L O U V A O D Í L O č. 119-Jí-01/14 Lesy České republiky, s.p. IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 zapsán v obchodním rejstříku u Krajského soudu Hradec

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 840/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 793 ze dne 11.11.2015 Opravu bytů č. 55, 101, 108 a 135 v domě s pečovatelskou službou Roháčova 24, 26 / 268 v Praze 3 Rada městské

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Společnost SPORTaS s.r.o. vyzývá v souladu se směrnicí o zadávaní veřejných zakázek uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem: SPORTaS drobná údržba TZB 1) Identifikační údaje

Více

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: Město

Více

S M L O U V A O D Í L O č..

S M L O U V A O D Í L O č.. S M L O U V A O D Í L O č.. Lesy České republiky, s.p. IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 zapsán v obchodním rejstříku u Krajského soudu Hradec Králové,

Více

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ (dále jen Rámcová smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská

Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská Naše čj.: MUSP 54782/2015 Naše sp. zn.: 54777/2015 RUI/EMLO Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Rekonstrukce komunikace ul. Západní a ul. Sokolská 1. Zadavatel:

Více

Lázeňská zóna Lednice doplnění infrastruktury

Lázeňská zóna Lednice doplnění infrastruktury Výzva k předložení nabídky na na uzavření mandátní smlouvy v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006Sb. v rámci projektu : Lázeňská zóna Lednice doplnění infrastruktury Název části č.1:,, Lázeňská zóna

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy u objednatele: Číslo smlouvy u zhotovitele:

Více

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY.

K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění. Článek I. SMLUVNÍ STRANY. K U P N Í S M L O U V A dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Článek I. SMLUVNÍ STRANY IČ: xxx DIČ: xxx bankovní spojení: xxx č. účtu: xxx zastoupený: xxx společnost

Více

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo Vzor smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) 1.1. Objednatel:

Více

Č.j. : (zhotovitele) Č.j: 33786/2008-15/1221 Číslo V CES: XXXXXX Číslo úkolu : XXXXXX SMLOUVA O DÍLO

Č.j. : (zhotovitele) Č.j: 33786/2008-15/1221 Číslo V CES: XXXXXX Číslo úkolu : XXXXXX SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 6 Č.j. : (zhotovitele) IOP Č.j: 33786/2008-15/1221 Číslo V CES: XXXXXX Číslo úkolu : XXXXXX SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské nám. 6, Praha

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.

návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D. návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk

Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk Domov pod hradem Žampach Žampach 1, 564 01 Žamberk VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyzýváme Vás v souladu s 6 zákona číslo 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Více

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo: 00296759 DIČ: CZ00296759 zástupce ve věcech smluvních: Petr Sagitarius,

Více

Smlouva o dílo Číslo

Smlouva o dílo Číslo Smlouva o dílo Číslo uzavřená podle 2586 a násl. Obč.Z č. 89/2012 Sb. Článek 1 Smluvní strany Objednatel: Stavební bytové družstvo Chomutov, se sídlem Husova 2079/10, 430 03 Chomutov IČ: 00041955 DIČ:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Příloha: Závazný návrh smlouvy SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Č.j.: 873/2012-28 Číslo v CES: BUDE DOPLNĚNO Číslo úkolu: BUDE DOPLNĚNO EU zdroje a BUDE DOPLNĚNO Státní rozpočet ČR

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. (dále jen mandant ) na straně jedné. Mandatář: se sídlem: adresa pro doručování: DIČ: jednající: (dále jen mandatář )

MANDÁTNÍ SMLOUVA. (dále jen mandant ) na straně jedné. Mandatář: se sídlem: adresa pro doručování: DIČ: jednající: (dále jen mandatář ) MANDÁTNÍ SMLOUVA mezi: Mandant: Obec Ludgeřovice se sídlem: Markvartovická 52/48, 747 14 Ludgeřovice IČ: 00300390 DIČ: CZ 00300390 jednající: Mgr. Daniel Havlík, starosta obce (dále jen mandant ) na straně

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 101616/2015 Naše sp. zn.: 101616/2015 MJP/LESA *MUSPX01JUQO8* 1. Zadavatel: Město Šumperk, zastoupené: ve věcech smluvních:

Více

Zadávací dokumentace. Miniaturní vstřikovací lis stolní

Zadávací dokumentace. Miniaturní vstřikovací lis stolní Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou podle Pravidel Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek na Miniaturní vstřikovací lis stolní Pro potřeby

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373.

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373. J Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Níže uvedené smluvní strany I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

*MUSPX019V7FJ I. SMLUVNÍ STRANY. 1.1. Objednatel

*MUSPX019V7FJ I. SMLUVNÍ STRANY. 1.1. Objednatel Naše čj.: MUSP 70982/2013 Naše sp. zn.: *MUSPX019V7FJ * SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku ve znění pozdějších předpisů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pronájem multifunkčních kopírovacích zařízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 - Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-135-1/OVZ-2015 se servisními službami formou kliku na prozatímní období ZAŘÍZENÍ SLUŽEB

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR ROZVOJE MĚSTA Oddělení přípravy a realizace investic VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Název veřejné zakázky

Více

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ochranné protichemické oděvy 1. Zadavatel: Česká

Více

SMLOUVA O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY. Mgr. Luďkem Marouskem, jednatelem společnosti IČO: 27485013

SMLOUVA O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY. Mgr. Luďkem Marouskem, jednatelem společnosti IČO: 27485013 SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle občanského zákoníku (89/2012 Sb.), na základě veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zakázkové číslo objednatele: 01/2016 Zakázkové

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obchodní podmínky Dílenské centrum Na hrázi 1 zpracování projektové dokumentace 1 SMLOUVA O DÍLO č. uzavřená podle 536 a násl. zák. 513/91 Sb. 1) Smluvní strany - jejich obchodní názvy:

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE Příloha č. 3 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSUZOVÁNÍ PODKLADŮ ŽÁDOSTÍ O DOTACE uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928

Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928 Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno

Smlouva o dílo. na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno Smlouva o dílo na zhotovení mobiliáře výstavního systému v sále exploratoria Hvězdárny a planetária Brno uzavřená podle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku níže uvedené dne, měsíce a roku, mezi těmito

Více

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz Na základě Zásad pro zadávání veřejných zakázek příspěvkovými organizacemi zřízenými městem Lipník nad Bečvou ze dne 09.06.2014 vyhlašuje Gymnázium, Lipník nad Bečvou Komenského sady 62, příspěvková organizace

Více