Bezpečnostní listy Katalog: Podle nařízení (ES) č. 1272/2008 (REACH) Název výrobku: Zero Liquid Salt

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpečnostní listy Katalog: 1015912 Podle nařízení (ES) č. 1272/2008 (REACH) Název výrobku: Zero Liquid Salt"

Transkript

1 Bezpečnostní list Podle nařízení (ES) č. 1272/2008 Datum revize: Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a informace o výrobci/distributorovi Informace o výrobku Katalog č.: Název výrobku: Zero Liquid Salt Balení: 23 g Použití látky nebo směsi: chemikálie pro GrapeScan TM a WineScan TM Firma : FOSS Analytical A/B Bezpečnostní tel.: Box 70, Hoganas Sweden Tel.: Distributor: MILCOM servis a.s. Hostivařská Praha 10 tel: Telefonní číslo pro naléhavé situace: Toxikologické informační středisko Na bojišti 1, Praha 2 tel , E- mail: tis@box.cesnet.cz Odpovědná/vydávající osoba: FOSS_SDS_info@dhigroup.com Oddíl 2: Klasifikace nebezpečí Klasifikace substance a nebo směsi Produkt nepodléhá klasifikaci Lidské zdraví: Prach může dráždit oči nebo dýchací systém Životní prostředí: Výrobek obsahuje těkavé organické sloučeniny, které mají fotochemický vliv na tvorbu ozonu. Údaje na štítku: Na základě informací od výrobce, pokud jde o chemické složen. Výrobek nepodléhá klasifikaci a označování. Strana 1 (celkem 8)

2 Hodnocení NFPA: Zdraví: 0 Požár: 0 Reaktivita: 0 Ostatní: - Další nebezpečí: PBT / vpvb: Není relevantní. Oddíl 3: Složení/informace o složkách Směs: Produkt může obsahovat anorganickou sůl. Oddíl 4: Pokyny pro první pomoc Popis první pomoci: Pro nadýchání: Po kontaktu s pokožkou: Vdechnutí prachu: V případě problémů: Přesuňte na čerstvý vzduch a ponechte jej v klidu.v případě přetrvávajícího dráždění v krku nebo kašel: Vyhledejte lékařskou pomoc a předejte tyto pokyny. Okamžitě si svlékněte si kontaminovaný oděv a omyjte kůži mýdlem a vodou Po zasažení očí: Neprotírejte oči. Vypláchněte velkým množstvím vody po dobu 15 minut. Vyjměte oční čočky a ponechte otevřená oční víčka. Pokud dráždění přetrvává: Ihned vyhledejte očního lékaře. Po požití: Okamžitě vypláchněte ústa a vypijte velké množství vody. Ponechejte zasaženou osobu v klidu, vyhledejte lékařskou pomoc a předejte informace Nejdůležitější symptomy a akutní a opožděné účinky Příznaky / efekty: viz kapitola 11. Podrobnější informace o účincích na zdraví a příznacích. Pokyny týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Lékařská pomoc /ošetření: nejsou známy Oddíl 5: Požární opatření Vhodný hasiv: Volte protipožární přístroje se zřetelem na okolní materiály. Zvláštní nebezpečí vyplývající z látky nebo směsi: Zvláštní nebezpečí: Při požáru může zdraví nebezpečné plyny. Vzhledem k malé balení, nebezpečí vdechování plynů tvořené v ohni je minimální. Strana 2 (celkem 8)

3 Pokyny pro hasiče Ochranné prostředky pro hasiče slovy: Výběr ochranu dýchacích orgánů pro hasiče: následné pokyny při požáru - dbejte předpisů na pracovišti Oddíl 6: Opatření v případě náhodného úniku Opatření na ochranu osob, ochranné prostředky a nouzové postupy Opatření na ochranu osob: Vyvarujte se vdechování prachu a kontaktu s kůží a očima. Pro osobní ochranu,viz kapitola 8. Dodržujte opatření pro bezpečné zacházení uvedené v tomto bezpečnostním listu. Opatření na ochranu životního prostředí: Není relevantní. Metody a materiál pro kontrolu a vyčištění životního prostředí: Opláchnout kontaminovanou oblast velkým množstvím vody. Odkaz na jiné oddíly Reference: Pro nakládání s odpady, viz bod 13. Oddíl 7: Zacházení a skladování Pokyny pro bezpečné zacházení: Rada pro bezpečnou manipulaci: Technická opatření: Podmínky pro bezpečné skladování Přepravní podmínky: Skladovací podmínky: Technická opatření pro bezpečné skladování: Zvláštní technická opatření: Specifické použití: Dodržujte základní hygienické postupy chemické. Vyhněte se vdechování prachu. Uchovávejte pracoviště v čistotě. Používejte takovou pracovní metodu, která minimalizuje vznik prachu. Teplota není kritická. Skladujte v uzavřené nádobě v temnu. Žádná zvláštní opatření Není relevantní Strana 3 (celkem 8)

4 Oddíl 8: Omezování expozice / osobní ochranné prostředky Kontrolní parametry: CAS-č. Chemický As Limity Typ Poznámky Reference název expozice - Částice jinak regulované (PNOR), respirabilní frakce - 5mg/m3 TWA -. OSHA - Částice jinak regulované (PNOR), celková prach - 15 mg/m3 TWA - OSHA Omezování expozice Technická opatření: Zajistěte dostatečné větrání. Dodržujte limitní hodnoty expozice a minimalizovalo nebezpečí vdechování prachu. Ochrana osob: Dýchací přístroje: Osobní ochranné prostředky by měly být vybrány v souladu s CEN Normy a po diskusi s dodavatelem osobních ochranných zařízení. Při práci v prašném prostředí Použijte dýchací přístroj s filtrem pevných částic, typ P2. Ochrana rukou: Nebezpečí kontaktu: Používejte ochranné rukavice. Nitrilové rukavice jsou doporučené, ale je možné, že kapalina může proniknout do rukavice. Častá změna je vhodné. Alternativní druhy rukavic: neopren nebo PVC Hygienická opatření: Umyjte si ruce po kontaktu. Ochrana očí: Nebezpečí kontaktu: Používejte ochranné brýle nebo obličejový štít. Expozice životního prostředí: Žádné informace nejsou k dispozici Oddíl 9: Forma Zápach: ph: Bod tání: Fyzikální a chemické vlastnosti bílý pudr bez zápachu 773 C Bod varu/rozmezí bodu varu: Bod vzplanutí: 1413 C Strana 4 (celkem 8)

5 Oxidační vlastnosti Hořlavost Dolní mez výbušnosti Horní mez výbušnosti Tlak par nepoužitelné Relativní hustota 1,98 Hustota 1 Rozpustnost/kvalitativně ve vodě Další Oddíl 10: Reaktivita: Reaktivita: Stálost a reaktivita neudána Chemická stabilita: Stabilita: stabilní Možnost nebezpečných reakcí: Nebezpečné reakce: Nejsou známy. Podmínky, kterým je třeba zabránit: Podmínky / materiály, je třeba se vyvarovat: Nejsou specifických činností. Nebezpečné produkty Nebezpečný rozklad produktu: Žádná specifická vzhledem k velkému obsahu vody. Oddíl 11: Toxikologické informace Informace o toxikologických účincích Inhalace: Prach může dráždit hrdlo a dýchací systém a způsobit kašel. Kontakt s kůží: Kontakt s očima: Při požití: Specifické účinky: Prach působí dráždivě na vlhkou pokožku.. Prach v očích způsobuje podráždění.. Žádné škodlivé účinky.. Však může požití způsobit podráždění a malátnost. Časté vdechování prachu po delší dobu zvyšuje riziko Strana 5 (celkem 8)

6 rozvinutí plicní choroby. Tento výrobek neobsahuje žádné složky uvedené na NTP, OSHA ani IARC karcinogen seznamy. Oddíl 12: Toxicita. Ecotoxicita Ekologické informace Ekotoxicita přípravku nebyla stanovena. Přetrvávávní a rozložitelnost. Rozložitelnost: Bioakumulační potenciál:. Bioakumulační potenciál: Produkt se skládá výhradně z anorganických sloučenin, které nejsou biologicky rozložitelné. Žádné dostupné údaje o bioakumulaci. Mobilita v půdě:. Mobilita: Údaje nejsou k dispozici Výsledky posouzení PBT and vpvb: PBT/vPvB: Není relevantní Další nepříznivé účinky Další nepříznivé účinky: Není znám. Oddíl 13: Likvidace Likvidace odpadů Nakládání s odpady a zbytky se likvidují v souladu s požadavky příslušných místních úřadů. Odpady z reziduí: EWC kód: Oddíl 14: Informace pro transport Výrobek není uveden v mezinárodních předpisech o přepravě nebezpečných věcí (IMDG, IATA, DOT). UN číslo OSN oficiální pojmenování Doprava třída nebezpečnosti (třídy) Obalová skupina Zvláštní opatření pro uživatele Nebezpečí pro životní prostředí Strana 6 (celkem 8)

7 Hromadná přeprava podle přílohy II úmluvy MARPOL 73/78 a předpisu IBC Oddíl 15: Informace o předpisech Bezpečností, ochranou zdraví a životního prostředí / specifické právní předpisy pro látky nebo směsi Zvláštní ustanovení: Může být použito zvláštního národního nařízení. Národní regulace: Evropa / USA: Tento Bezpečnostní list byl připraven v souladu s EU-regulací. Tyto seznamy a právní předpisy byly kontrolovány: Směrnice 67/548/EHS o nebezpečných látkách a 1999/45/ES o nebezpečných přípravky, včetně změn. Rozhodnutí Komise 2000/532/ES ve znění rozhodnutí 2001/118/ES kterým se stanoví seznam odpadů a nebezpečných odpadů ve smyslu směrnice Rady 75/442/EHS o odpadech a směrnice 91/689/EHS o nebezpečných odpadech s změny. Mezní prahové hodnoty (2011), ACGIH, podle americké konference o Vládních průmyslových hygieniků. Zákoník federálních nařízení, Hlava 29, část Bezpečnost práce a Hygienických norem, kontaminantů vzduchu (OSHA), se změnami. Americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních služeb: Zpráva o Karcinogenech vydání. Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny (IARC): IARC monografie o Hodnocení rizik karcinogenity pro člověka. Lyon: IARC, Světová zdravotnická Organizace. Výstražné symboly nebezpečnosti CSA status: Bez označení Oddíl 16: Další informace Uživatel musí být poučeni o správném pracovním postupu a musí být obeznámen s obsahem těchto instrukcí. Následující sekce obsahuje revize nebo nová prohlášení:.8, 15. Strana 7 (celkem 8)

8 Informace o tomto listu představují naše aktuální údaje a jsou spolehlivé za předpokladu, že výrobek se používáza předepsaných podmínek a v souladu s použitím uvedené na obalu a / nebo v technické pokyny literatury. Jakékoli jiné použití výrobku, která zahrnuje použití výrobku ve spojení s jakýkoli jiný produkt nebo jiný proces je zodpovědný uživatel. Made by DHI - Environment and Toxicology, Agern Allé 5, DK-2970 Hørsholm, Denmark. Strana 8 (celkem 8)

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 02/13/15 www.restek.com

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 02/13/15 www.restek.com Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 02/13/15 www.restek.com ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. identifikace látky nebo přípravku 30482 / PFTBA MS TUNING

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST v souladu s nařízením (ES) č. 1907/2006 (REACH), příloha II

BEZPEČNOSTNÍ LIST v souladu s nařízením (ES) č. 1907/2006 (REACH), příloha II BEZPEČNOSTNÍ LIST v souladu s nařízením (ES) č. 1907/2006 (REACH), příloha II Roztok X Datum vydání/datum revize: 01.01.2013 Počet stran: 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Verze 3.0 Datum vytištění 21.06.2015

Verze 3.0 Datum vytištění 21.06.2015 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 AdBlue Verze 3.0 Datum vytištění 21.06.2015 Datum revize / platné od 21.06.2015 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES 1907/2006 a nařízení ES 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení ES 1907/2006 a nařízení ES 453/2010 Statické izolační šňůry a pásky Strana 1 z 6 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název výrobku: Statická izolační šňůra Dimertex nebo páska Dimertextape Registrační

Více

Datum revize 22.07.2013 Datum vytištění 22.07.2013

Datum revize 22.07.2013 Datum vytištění 22.07.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Obchodní název: Greenshield Glass & Windows Wipes Další názvy: Vlhčené ubrousky na sklo a okna 50 ks IDENTIFIKACE SMĚSI A SPOLEČNOSTI

Obchodní název: Greenshield Glass & Windows Wipes Další názvy: Vlhčené ubrousky na sklo a okna 50 ks IDENTIFIKACE SMĚSI A SPOLEČNOSTI ODDÍL 1 IDENTIFIKACE SMĚSI A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikátor výrobku: Obchodní název: Další názvy: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Čistící ubrousky na sklo a okna 1.3

Více

: Sikafloor -29 PurCem Part C

: Sikafloor -29 PurCem Part C ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bona Retarder

ES-BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bona Retarder strana 1(5) 1. Identifikace přípravku a společnosti 1.1 Obchodní název přípravku: Bona Retardér 1.2 Použití přípravku Přípravek na vodní bázi pro prodloužení doby schnutí parketových laků na vodní bázi.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) RELAVIT ACTIVE

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) RELAVIT ACTIVE BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název výrobku Číslo výrobku 500001270894, RAC/10, RAC/20 1.2.

Více

Datum revize 04.03.2015 Verze 1.1 Datum vytištění 04.03.2015. SikaMelt -9177 W

Datum revize 04.03.2015 Verze 1.1 Datum vytištění 04.03.2015. SikaMelt -9177 W ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 Datum vydání: 3.01.2011 1 / 5 1. Identifikace látky nebo směsi a společnosti/podniku: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Vosk včelí Další

Více

SEKUNDOVÉ LEPIDLO SE ŠTĚTCEM

SEKUNDOVÉ LEPIDLO SE ŠTĚTCEM ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Číslo výrobku 502-121 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Lepidlo. Pouze

Více

Datum revize 22.04.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 22.04.2015. SCHÖNOX SG Part A

Datum revize 22.04.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 22.04.2015. SCHÖNOX SG Part A SCHÖNOX SG Part A ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : SCHÖNOX SG Part A 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Datum revize 08.10.2014 Verze 3.0 Datum vytištění 08.10.2014 SCHÖNOX XC

Datum revize 08.10.2014 Verze 3.0 Datum vytištění 08.10.2014 SCHÖNOX XC ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

: Sika ViscoCrete -20 HE CZ

: Sika ViscoCrete -20 HE CZ ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Slangerupgade 69 DK-3400 Hillerod Tel.: +45 70103370 Comp. Reg. Numer: 7339 9815

Slangerupgade 69 DK-3400 Hillerod Tel.: +45 70103370 Comp. Reg. Numer: 7339 9815 Rinse Concentrate Bezpečnostní list P/N 556761 Datum revize: 03.12.2008 1. Identifikace látky a výrobce Název produktu: Použití: Velikost balení: Dodavatel: Distributor: Rinse Concentrate Chemikálie pro

Více

Datum revize 16.06.2014 Datum vytištění 16.06.2014. Sika CleanGlass

Datum revize 16.06.2014 Datum vytištění 16.06.2014. Sika CleanGlass ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Thomsit R 710 Strana 1 z 5 Č. BL. : 67652 Datum revize: 22.07.2014 Datum výtisku: 22.08.2014 3.2. Směsi 1.1 Identifikátor výrobku Thomsit R 710 - složka

Více

Verze 1.4 Datum revize 16.05.2014 Datum vytištění 23.07.2014

Verze 1.4 Datum revize 16.05.2014 Datum vytištění 23.07.2014 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název produktu. : Mat.-No./ Genisys-No. : 04490908190 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

67/548/EHS, 1999/45/ES

67/548/EHS, 1999/45/ES strana 1(5) 1. Identifikace přípravku a společnosti 1.1 Obchodní název přípravku: 1.2 Použití přípravku: Tekutý voskový samolešticí přípravek na bázi vodné disperze určený k ošetřování laminátových podlah,

Více

: Sika AnchorFix -2 Part A

: Sika AnchorFix -2 Part A ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Datum revize 13.02.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 13.02.2015. Sikaflex -260 I LV

Datum revize 13.02.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 13.02.2015. Sikaflex -260 I LV ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

LADI Plus čistič nábytku

LADI Plus čistič nábytku ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čisticí prostředek na dřevěné povrchy.

Více

1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Grand Maximo odstraňovač skvrn

1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Grand Maximo odstraňovač skvrn Datum poslední revize: 31.5.2012 Strana 1 z 8 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Číslo CAS: směs neuvádí se Číslo ES(EINECS): směs neuvádí se 1.2. Příslušná určená

Více

: Sikagard -552 W Aquaprimer

: Sikagard -552 W Aquaprimer ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010

Bezpečnostní list podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 14.6.2010 Datum revize: 8.4.2014 Strana: 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název: WProtect Látka / směs: Směs Identifikační číslo /kód:

Více

Bezpečnostní list pro L Kyselina močová 12251, 12252

Bezpečnostní list pro L Kyselina močová 12251, 12252 1 IDENTIFIKACE PRODUKTU OBCHODNÍ NÁZEV : L Kyselina močová KATALOGOVÉ ČÍSLO : 12251 2500 ml 12252 500 ml VÝROBCE: BioVendor -- Laboratorní medicína a.s.; sídlo: Tůmova 2265/60, 616 00 Brno provozovna Karásek

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění GLADE SOLID GEL-RELAXING ZEN 350000011802 Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Datum vydání: 3. 10. 2012 Verze: 1.0 Datum revize: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Verze 1.0 Datum revize 09.10.2014 Datum vytištění 10.10.2014

Verze 1.0 Datum revize 09.10.2014 Datum vytištění 10.10.2014 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku : Výrobek č. : 022102 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Kyselina citronová monohydrát. Datum vydání: 5.11.2010 Strana 1 z 7

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Kyselina citronová monohydrát. Datum vydání: 5.11.2010 Strana 1 z 7 Datum vydání: 5.11.2010 Strana 1 z 7 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Další názvy látky/směsi kyselina 2-hydroxy-1,2,3-propantrikarboxylová 1.2

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Prvky označení Označení podle Nařízení 1272/2008/ES. Suché maltové směsi Datum revize :

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Prvky označení Označení podle Nařízení 1272/2008/ES. Suché maltové směsi Datum revize : ODDÍL 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku VISCOflex 430 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určená použití: Nedoporučená použití:

Více

ROZTOK HAYEMŮV. Bezpečnostní list. VAKOS XT a.s. farmaceutická výroba akreditované laboratoře. Datum poslední revize: 1.8.2013 stránka: 1 z 6

ROZTOK HAYEMŮV. Bezpečnostní list. VAKOS XT a.s. farmaceutická výroba akreditované laboratoře. Datum poslední revize: 1.8.2013 stránka: 1 z 6 stránka: 1 z 6 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Roztok Hayemův Další názvy látky/směsi: Hayemův roztok 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

Datum revize 11.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 11.05.2015. Sika Mixer Cleaner

Datum revize 11.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 11.05.2015. Sika Mixer Cleaner ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 68013 / 68026

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 68013 / 68026 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky/přípravku a společnosti/podniku Identifikace látky nebo přípravku Čislo výrobku: Použití látky nebo přípravku 68013 / 68026 Leštidlo a voskové směsi Průmyslová výroba.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. BD44 Datum vytvoření: 26. 5. 2015 Číslo revize: 1 Stránka 1 z 6

BEZPEČNOSTNÍ LIST. BD44 Datum vytvoření: 26. 5. 2015 Číslo revize: 1 Stránka 1 z 6 Datum vytvoření: 26. 5. 2015 Číslo revize: 1 Stránka 1 z 6 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1: Identifikátor výrobku Název produktu: Perfect Plastic Putty 1.2: Příslušná určená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010. Autošampon Číslo verze

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010. Autošampon Číslo verze (ES) č. 907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/200 20. března 204 ODDÍL : Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku.. Identifikátor výrobku Látka / směs Směs Číslo Další názvy směsi.2. Příslušná

Více

Označení nebezpečnosti: DSD/DPD: Tento přípravek není při hodnocení podle směrnice 1999/45/ES nebezpečný.

Označení nebezpečnosti: DSD/DPD: Tento přípravek není při hodnocení podle směrnice 1999/45/ES nebezpečný. Datum vydání: 23.5.2014 Strana: 1 z 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čisticí

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Longshine DTV 35000002114 Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Datum vydání: 23. 1. 2013 Verze: 1.0 Datum revize: ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010. SHERON Hasicí sprej

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010. SHERON Hasicí sprej .2. (ES) č. 907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/200 20. dubna 205 ODDÍL : Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku.. Identifikátor výrobku látka / směs.3..4. Číslo Další názvy směsi Příslušná

Více

Datum revize: 15. 2. 2015 Stránka 1 z 11

Datum revize: 15. 2. 2015 Stránka 1 z 11 Datum revize: 15. 2. 2015 Stránka 1 z 11 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1 Identifikátor výrobku SONET prášek do myček nádobí 1.2 Příslušná určená užití látky nebo směsi a

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku : Kód výrobku : 114500E Použití látky nebo směsi : Přípravek pro strojové mytí nádobí Druh látky : Směs Pouze

Více

Stránka 1 z 9. Aquatic Chronic 3; H412 Eye Irrit. 2; H319 Flam. Liq. 2; H225 Skin Irrit. 2; H315 2.2. Prvky označení. Nebezpečí

Stránka 1 z 9. Aquatic Chronic 3; H412 Eye Irrit. 2; H319 Flam. Liq. 2; H225 Skin Irrit. 2; H315 2.2. Prvky označení. Nebezpečí Stránka 1 z 9 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Chemický název látky/obchodní název přípravku: RAVAK Desinfectant Další název látky: není 1.2. Příslušná

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 FLOOR-FIT. Emergency CONTACT (24-Hour-Number) international: GBK GmbH +49 (0) 61 32-8 44 63

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 FLOOR-FIT. Emergency CONTACT (24-Hour-Number) international: GBK GmbH +49 (0) 61 32-8 44 63 Strana 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Komerční použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010 (ES) č. 907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 45/200 25. srpna 204 ODDÍL : Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku.. Identifikátor výrobku Látka / směs.2....4. Směs Číslo 427704 Další názvy

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Pyrel Antimoth Sachet (Green Tea) 350000021612 Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Datum vydání: 11. 10. 2012 Verze: 1.1 Datum revize: 9. 7. 2014 ODDÍL

Více

Bezpečnostní list. Tento produkt nelze klasifikovat jako nebezpečný podle principů klasifikace a označování substancí a směsí.

Bezpečnostní list. Tento produkt nelze klasifikovat jako nebezpečný podle principů klasifikace a označování substancí a směsí. Bezpečnostní list Datum vydání: 01082011 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název/název výrobku: Flügger Sandplast S 1.2 Příslušná určená

Více

: Sika Injection-101 RC Part B

: Sika Injection-101 RC Part B ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

: Sikalastic Primer PVC

: Sikalastic Primer PVC ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

ODDÍL 2: IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI BEZPEČNOSTNÍ LIST SK SOL

ODDÍL 2: IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI BEZPEČNOSTNÍ LIST SK SOL 1.1 Identifikátor výrobku: SK sol Identifikační číslo: nemá Číslo CAS: nemá Číslo ES (EINECS): nemá Název podle registrace: jedná se o směs Registrační číslo: jedná se o směs Další názvy látky nebo směsi:

Více

Bezpečnostní list. (Flügger Forankringsgrunder)

Bezpečnostní list. (Flügger Forankringsgrunder) Bezpečnostní list Datum vydání: 01062012 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název/název výrobku: Flügger Sealer (Flügger Forankringsgrunder)

Více

Bezpečnostní list. Datum vydání: 01-11-2012 Verze: 1.0

Bezpečnostní list. Datum vydání: 01-11-2012 Verze: 1.0 Bezpečnostní list Datum vydání: 01112012 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název/název výrobku: Flügger Sand 1.2 Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Oust Aerosol Outdoor Scent 350000009494 Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Datum vydání: 30. 11. 2012 Verze: 1.0 Datum revize: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění SHOE FRESHENER 38121 Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Datum vydání: 1. 4. 2012 Verze: 1.0 Datum revize: ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti

Více

ph MÍNUS Datum vydání: 16.12.2008 Datum revize: 13.12.2010 Verze B

ph MÍNUS Datum vydání: 16.12.2008 Datum revize: 13.12.2010 Verze B 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: Hydrogensíran sodný 1.2 Příslušná použití látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. FIKA WC čistič

BEZPEČNOSTNÍ LIST. FIKA WC čistič Datum vydání: Strana: 1 z 8 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čisticí

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Strana 1 (celkem 6) 1. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Určené použití: Zpracování

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 06/19/14 www.restek.com

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 06/19/14 www.restek.com Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 06/19/14 www.restek.com ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. identifikace látky nebo přípravku 31231, 31231-5XX,

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) AIRCON

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) AIRCON ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Číslo výrobku 10082 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čistící prostředek.

Více

Označení nebezpečnosti: DSD/DPD: Tento přípravek není při hodnocení podle směrnice 1999/45/ES nebezpečný.

Označení nebezpečnosti: DSD/DPD: Tento přípravek není při hodnocení podle směrnice 1999/45/ES nebezpečný. Datum vydání: 25.6.2014 Strana: 1 z 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Čisticí

Více

Datum revize: 26.7.2004, 6.3.2006, 5.9.2007, 24.10.2008, 16.11.2011

Datum revize: 26.7.2004, 6.3.2006, 5.9.2007, 24.10.2008, 16.11.2011 Strana: 1 z 6 1. Identifikace látky nebo přípravku (směsi) a společnosti nebo podniku 1.1 Identifikace přípravku: Číslo CAS: Neuvádí se - směs. Číslo ES (EINECS): Neuvádí se - směs. Registrační číslo:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Sapur spray-ex/carpet spray-ex

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Sapur spray-ex/carpet spray-ex Oddíl 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku : Kód výrobku : 116064E Použití látky nebo směsi : Přípravek na čištění koberců a čalounění Druh látky :

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 12/23/14 www.restek.com

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 12/23/14 www.restek.com Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č.1907/2006 Datum revize: 12/23/14 www.restek.com ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. identifikace látky nebo přípravku 32017, 32017-5XX,

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 CHLORNAN SODNÝ. Datum vydání: 21.9.2010. Strana: 1 / 5.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 CHLORNAN SODNÝ. Datum vydání: 21.9.2010. Strana: 1 / 5. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 Datum vydání: Strana: 21.9.2010 1 / 5 1. Identifikace látky nebo směsi a společnosti/firmy: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku:

Více

LUXON SODA KALCINOVANÁ

LUXON SODA KALCINOVANÁ podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Strana: 1 z 6 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Číslo CAS: 497-19-8 Číslo ES (EINECS): 207-838-8

Více

Datum revize 28.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 28.05.2015

Datum revize 28.05.2015 Verze 1.0 Datum vytištění 28.05.2015 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití V současné době nejsou dostupné kompletní

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Ceresit STOP Vlhkosti AERO Strana 1 z 7 Č. BL. : 508048 Datum revize: 11.06.2014 Datum výtisku: 27.06.2014 1.1 Identifikátor výrobku CERESIT STOP VLHKOSTI

Více

Tikkurila Coatings Oy FIN-01301 VANTAA, Box 53, FINLAND Telefon: Fax:

Tikkurila Coatings Oy FIN-01301 VANTAA, Box 53, FINLAND Telefon: Fax: 1. Identifikace látky / přípravku a společnosti /podniku Strana: 1/5 1.1 Identifikace (obchodní jméno): FEELINGS EXTRA DURABLE Kód výrobku: série 724 a 725 1.2 Použití přípravku: Akrylátová vnitřní barva

Více

Lepidlo na dřevo 62A; Lepidlo na dřevo 64A rychleschnoucí; Lepidlo na dřevo 67A vodostálé; Lepidlo na plovoucí podlahy 70A

Lepidlo na dřevo 62A; Lepidlo na dřevo 64A rychleschnoucí; Lepidlo na dřevo 67A vodostálé; Lepidlo na plovoucí podlahy 70A ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název Lepidlo na dřevo 62A; Lepidlo na dřevo 64A rychleschnoucí; Lepidlo na dřevo 67A vodostálé; 1.2. Příslušná

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Síran železnatý (skalice zelená)

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Síran železnatý (skalice zelená) Strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název: Další názvy látky/přípravku: síran železnatý heptahydrát Použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list. Magic Cleaner - Tiskový elektrolyt. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Fronius International GmbH

Bezpečnostní list. Magic Cleaner - Tiskový elektrolyt. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Fronius International GmbH Datum vydání: 06.10.2014 Strana 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Kód produktu: 42,0411,8021 42,0411,8022 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění

Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Autan Protect Aerosol 350000007940 Bezpečnostní list dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES v platném znění Datum vydání: 25. 3. 2012 Verze: 1.0 Datum revize: ODDÍL 1: Identifikace látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1907/2006/ES ve znění přílohy II nařízení 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1907/2006/ES ve znění přílohy II nařízení 453/2010 Strana 1 (celkem 7) ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo směsi: PÁJECÍ DRÁT FLUITIN 1532 (SACX 0307) Sn99Ag0,3Cu0,7 1.2 Použití látky nebo směsi: pájecí

Více

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31

Bezpečnostní list podle 1907/2006/ES, Článek 31 strana 1/7 * ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další relevantní informace nejsou k dispozici.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0890100057 - TAVNÉ LEPIDLO PRO DELLENLIFTER 0.5KG

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0890100057 - TAVNÉ LEPIDLO PRO DELLENLIFTER 0.5KG ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název produktu. : TAVNÉ LEPIDLO PRO DELLENLIFTER 0.5KG Kód výrobku : 0890100057 MSDS-Identcode : 10033087 1.2

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. BD5 Datum vytvoření: 28. 5. 2015 Číslo revize: 1 Stránka 1 z 6

BEZPEČNOSTNÍ LIST. BD5 Datum vytvoření: 28. 5. 2015 Číslo revize: 1 Stránka 1 z 6 Datum vytvoření: 28. 5. 2015 Číslo revize: 1 Stránka 1 z 6 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1: Identifikátor výrobku Název produktu: Model Lite 1.2: Příslušná určená použití látky

Více

NA ŘASY SYSTÉM 500 Datum vydání: 25.1.2012 Datum revize: - Verze A

NA ŘASY SYSTÉM 500 Datum vydání: 25.1.2012 Datum revize: - Verze A 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO SMĚSI A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název látky nebo přípravku: Další názvy látky nebo přípravku: --- 1.2 Příslušná použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku

ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Stránka 1 z 15 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1 Identifikátor výrobku:king Automat 1.2 Příslušná určená užití látky nebo směsi a nedoporučené použití Práškový prací prostředek

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 a č.1272/2008 Datum vydání: Strana: 16.11.2013 1 /6 1. Identifikace látky nebo směsi a společnosti/firmy 1.1 Identifikátory výrobku Název výrobku : Kyselina

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Datum vydání: 10.6.2008 Název výrobku: MONOFRAX 50/100

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Datum vydání: 10.6.2008 Název výrobku: MONOFRAX 50/100 Stránka 1 z 7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku: MONOFRAX 50/100 1.2 Použití přípravku: slévárenské ostřivo pro přesné lití 1.3 Identifikace výrobce:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení (EU) č. 2015/830. Luran SC White Číslo produktu LUR019

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení (EU) č. 2015/830. Luran SC White Číslo produktu LUR019 Strana: 1 z 8 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Tento bezpečnostní datový list platí pro následující produkty: Luran S KR2867C WU WT36925

Více

Bezpečnostní list Řepkový olej

Bezpečnostní list Řepkový olej (EU) No. 453/2010 Bezpečnostní list Řepkový olej Revize: 1 Platnost od: 31.5.2015: Stran 12 Tento bezpečnostní list není vyžadován podle článku 31 nařízení 1907/2006, protože příslušná látka není klasifikována

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010. Dulux Trade Vinyl Matt

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/2010. Dulux Trade Vinyl Matt .2. Určená použití směsi (ES) č. 907/2006 (REACH) a nařízení Komise (EU) č. 453/200 25. června 204 ODDÍL : Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku.. Identifikátor výrobku Látka / směs.3..4. Číslo

Více

podle nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 1. 12. 1999 Datum revize: 5. 11. 2010 Vodní sklo sodné tekuté (křemičitan sodný)

podle nařízení Komise (EU) č. 453/2010 Datum vydání: 1. 12. 1999 Datum revize: 5. 11. 2010 Vodní sklo sodné tekuté (křemičitan sodný) 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku (směsi) Obchodní název: Vodní sklo sodné tekuté Registrační čísla složek přípravku: 01-2119448725-31-0025 1.2 Příslušná určení

Více

ENGINE OIL LSP 5W-30

ENGINE OIL LSP 5W-30 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Další názvy látky: Motorový olej Kód výrobku: Stupeň viskozity: SAE 5W-30 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Část 1: Identifikace produktu a výrobce. Část 2: Identifikace zdravotního rizika. 1. 1. Identifikace produktu:

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Část 1: Identifikace produktu a výrobce. Část 2: Identifikace zdravotního rizika. 1. 1. Identifikace produktu: BEZPEČNOSTNÍ LIST Poslední revize: 1 Zveřejnění: 24.6.2013 Podle Nařízení ES č. 1907/2006/EC (REACH) ve znění nařízení 453/2010/EC Část 1: Identifikace produktu a výrobce 1. 1. Identifikace produktu: Název

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH) ve znění nařízení 453/2010 EC

BEZPEČNOSTNÍ LIST Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH) ve znění nařízení 453/2010 EC BEZPEČNOSTNÍ LIST Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH) ve znění nařízení 453/2010 EC 300980 Hydrogen peroxide Datum vydání: 10. 09. 2013 Revize: 3. Nahrazuje dokument: z 17. 11. 2005 1. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Látka / směs: Směs Číslo 5658 Další názvy směsi 1.2. Příslušná určená použití směsi Určená použití látky/směsi Lepidlo

Více

JELEN mýdlový prací prášek JELEN mýdlový prací prášek mix

JELEN mýdlový prací prášek JELEN mýdlový prací prášek mix Stránka: 1 / 6 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku: Identifikátor výrobku: Registrační číslo látky: JELEN mýdlový prací prášek JELEN mýdlový

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST SMĚSI dle nařízení (ES) č. 1907/2006, ve znění nařízení (ES) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST SMĚSI dle nařízení (ES) č. 1907/2006, ve znění nařízení (ES) č. 453/2010 1/6 BEZPEČNOSTNÍ LIST SMĚSI dle nařízení (ES) č. 1907/2006, ve znění nařízení (ES) č. 453/2010 Datum vyhotovení: 28. 8. 2009 Datum revize: 7.3. 2013 1. Identifikace směsi, výrobce a distributora 1.1. Identifikátor

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

BEZPEČNOSTNÍ LIST. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti BEZPEČNOSTNÍ LIST ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název nebo označení směsi Registrační číslo REACH Číslo SDS 1.005.5981 Datum vydání Číslo verze

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 02.02. 2010 Strana 1 (celkem 7) ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Název: DEKALKO na rez a vodní kámen Identifikační číslo: Nemá směs Registrační

Více

Bezpečnostní list Podle ES nařízení č. 1907/2006 a 453/2010. CELKOVÁ BÍLKOVINA (BIURET) k.č. 12751

Bezpečnostní list Podle ES nařízení č. 1907/2006 a 453/2010. CELKOVÁ BÍLKOVINA (BIURET) k.č. 12751 Podle ES nařízení č 1907/2006 a 453/2010 kč 12751 1 IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A VÝROBCE OBCHODNÍ NÁZEV : Celková bílkovina (biuret) Tento produkt obsahuje několik komponent: Celková bílkovina (biuret)

Více

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Kalafuna drcená

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Kalafuna drcená 1/14 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: Další názvy látky/směsi COLOPHONIUM 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136

Reckitt Benckiser Production (Poland) Sp.Z o.o. 05-100 Nowy Dwor Mazoviecki, Polsko +48 22 713 6136 1/6 BEZPEČNOSTNÍ LIST PŘÍPRAVKU dle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vyhotovení: 24. 5. 2008 Datum revize: 6. 4. 2009 Výrobek: Cillit Bang Power cleaner na silné usazeniny a toalety 1. Identifikace přípravku,

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku : Kód výrobku : 100237E Použití látky nebo směsi : Čisticí přípravek pro sanitární zařízení Druh látky :

Více

Bezpečnostní list Datum Vydání 01-XII-2010 Datum revize 23-X-2015 Verze 2.2

Bezpečnostní list Datum Vydání 01-XII-2010 Datum revize 23-X-2015 Verze 2.2 Bezpečnostní list Datum Vydání 01-XII-2010 Datum revize 23-X-2015 Verze 2.2 Oddíl1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku Čistá látka/směs Sentinel X400

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle zákona č.356/2003sb.a vyhlášky č. 231/2004Sb.)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle zákona č.356/2003sb.a vyhlášky č. 231/2004Sb.) Datum vydání: Strana Datum revize: 1/7 Název výrobku: GUAA 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce, prvního distributora nebo distributora: 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku:

Více

Seidengasse 9 1070 Wien Austria Telefonní: +43152325010 Fax: +431523250160 office@schuelke.at www.schuelke.com

Seidengasse 9 1070 Wien Austria Telefonní: +43152325010 Fax: +431523250160 office@schuelke.at www.schuelke.com 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi 1.3 Podrobné

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0892820 - VYSOKOTEPL. MAZADLO NA KLOUBY 90 G

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení (ES) č. 1907/2006 0892820 - VYSOKOTEPL. MAZADLO NA KLOUBY 90 G ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název produktu. : VYSOKOTEPL. MAZADLO NA KLOUBY 90 G Kód výrobku : 0892820 MSDS-Identcode : 10033492 1.2 Příslušná

Více

Bezpečnostní list (Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH), příloha II - Česká republika)

Bezpečnostní list (Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH), příloha II - Česká republika) Bezpečnostní list (Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH), příloha II - Česká republika) Datum vydání: 01. 03. 2013 Datum revize: 02. 02. 2015 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Identifikátor

Více