Chytré hodinky DR66. Proč by se měl náramek při měření srdeční frekvence nosit pevněji?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Chytré hodinky DR66. Proč by se měl náramek při měření srdeční frekvence nosit pevněji?"

Transkript

1 Chytré hodinky DR66 Proč by se měl náramek při měření srdeční frekvence nosit pevněji? Náramek přijímá princip odrazu světla. Po proniknutí pokožkou světelným zdrojem shromážděte signál odražený do senzoru pro výpočet vaší srdeční frekvence. Pokud nebude nošeno pevně, bude k dispozici ambiciózní světelný senzor, který ovlivní přesnost měření. Proč funkce připomenutí neobdržela připomenutí? Mobilní telefon Android: potvrďte, že jsou mobilní telefon a náramek spojeny. Po připojení otevřete odpovídající oprávnění v nastavení mobilního telefonu, nechte aplikaci přistupovat k příchozím hovorům, textovým zprávám, adresářům a nechat aplikaci běžet na pozadí: pokud má telefon nainstalovaný bezpečnostní software, přidejte aplikaci jako důvěryhodnou Iphone: Pokud po připojení není žádná připomínka, doporučujeme restartovat telefon a znovu se připojit. Při opětovném připojení náramku musíte vyčkat, až se telefon objeví (žádost o spárování Bluetooth), a než na to budete moci připomenout, klikněte na (spárování). Je náramek vodotěsný? Podporuje vodotěsnost a prachotěsnost ip67 (hloubka vody pod 35 * voda je méně než 1 metr po dobu 30 minut) obvykle si umývejte ruce, déšť, studenou sprchu, mytí aut můžete nosit pomocí krbu Je třeba připojení Bluetooth vždy zapnout? Existují nějaká data po odpojení? Před synchronizací dat se data uchová na hostiteli náramku (data lze uchovat sedm dní). Když je hostitel náramku (může být uchováno sedm dní). Pokud je Bluetooth spojení mezi náramkem a mobilním telefonem úspěšné, data náramku budou automaticky nahrána do mobilního telefonu. Synchronizujte data včas s mobilním telefonem. Poznámka: Pokud je hovor zapnutý a je zapnuta funkce připomenutí SMS, musí být Bluetooth připojeno a připomenutí budíku podporuje offline. Vypínací rozhraní: V rozhraní pro vypnutí můžete vibrovat a vypnout stisknutím náramku na více než tři sekundy. Společnost: Poprvé musí být náramek připojen k aplikaci pro kalibraci. Po úspěšném připojení náramek automaticky synchronizuje čas, v opačném případě nejsou povoleny údaje o kroku a spánku. Záležitosti vyžadující pozornost: Vyhněte se silnému dopadu na náramek, extrémní teplo a expozici. Stroj nerozebírejte, neopravujte ani

2 renovujte sami. Zařízení používá k nabíjení 5V500MA a přísně je zakázáno používat k nabíjení vysokonapěťový napájecí zdroj zátěže. Používané prostředí tohoto stroje je 0-45 a je zakázáno házet ho do ohně, aby nedošlo k explozi. Pokud je náramek znečištěn vodou, před nabíjením jej prosím osušte měkkým hadříkem, v opačném případě dojde ke korozi a nabíjení kontaktního bodu, což má za následek selhání nabíjení. Nepřicházejte do styku s chemikáliemi, jako je benzín, čisticí rozpouštědla, alkohol, alkohol nebo odpuzující hmyz. Nepoužívejte tento produkt ve vysokém tlaku a vysokém magnetickém prostředí. Pokud máte citlivou pokožku nebo máte náramek příliš pevně, můžete se cítit dobře. Včas zakryjte pot na zápěstí a poutko se bude na dlouhou dobu dotýkat mýdla, potu a alergenů. Nebo kontaminované složky mohou způsobit svědění kožní alergie. Při častém používání se doporučuje náramek čistit každý týden. Otřete navlhčeným hadříkem a jemným mýdlem. Odstraňte olej nebo prach. - Neměl by se nosit náramek na horkou koupel. - Po plavání si náramek setřete včas, aby byl suchý. Často kladené dotazy: Proč čekat 8 sekund na testování srdeční frekvence? Otestujte svůj srdeční rytmus a budete muset sbírat signály po dlouhou dobu, abyste přesně vypočítali srdeční frekvenci. Co když Bluetooth není připojeno? Ověřte, zda je vaše zařízení IOS 8.0 a Android a podporuje Bluetooth vzhledem k problému rušení signálu v bezdrátovém připojení Bluetooth se doba každého připojení může lišit. Pokud není připojeno po dlouhou dobu, zkontrolujte, zda je operace prováděna bez rušení magnetickým polem nebo multi-bluetooth zařízením. 2. Vypněte Bluetooth a zapněte jej. 3. Vypněte aplikaci mobilního telefonu na pozadí nebo restartujte mobilní telefon. 4. Nepřipojujte současně jiná zařízení nebo funkce Bluetooth. 5. Zda aplikace běží normálně na pozadí, pokud není na pozadí, nemusí být připojena. Nelze hledat náramek: Vzhledem k tomu, že náramek během vysílání Bluetooth není prohledáván mobilním telefonem, ujistěte se, že je náramek ve stavu elektřiny a aktivován a není vázán na jiné mobilní telefony, a poté náramek zavřete k mobilnímu telefonu. Pokud je stále neplatný, vypněte prosím Bluetooth a restartujte Bluetooth po 20 sekundách. Funkčnější rozhraní:

3 Ve funkčnějším rozhraní můžete vstoupit do spodního rozhraní nabídky stisknutím na tři sekundy. Najít telefonní rozhraní: Ve stavu připojení klikněte na možnost Najít mobilní telefon a telefon odešle upozornění na vibrace nebo vyzvánění. Rozhraní pro obnovení nastavení: Stiskněte na tři sekundy rozhraní pro nastavení odpovědi a náramek obnoví tovární nastavení. Rozhraní fyziologického cyklu ženy: Zobrazí se rozhraní ikon fyziologického cyklu dívek, které může odpovídat grafickým informacím na straně aplikace. O rozhraní: Na rozhraní náramku se zobrazí poslední čtyři číslice a číslo verze softwaru. Zapnuto vypnuto: 1. Když je náramek vypnutý, funkce dlouhého dotyku může. 2. Když je náramek zapnutý, přepněte do vypínacího rozhraní a stiskněte funkční tlačítko déle než 3 sekundy. Provoz náramku: 1. Funkční klávesa pro krátké stisknutí může rozsvítit obrazovku nebo přepnout displej pod stavem náramku. 2. Bez operace je obrazovka ve výchozím nastavení vypnuta na pět sekund a uživatel může připojit mobilní aplikaci a upravit tak dobu vypnutí obrazovky. 3. Přepněte na srdeční frekvenci, automaticky otestujte rozhraní krevního tlaku, nechte srdeční frekvenci a zastavte test na rozhraní krevního tlaku. Nainstalujte aplikaci Náramek: Stahování z aplikačních trhů. Požadavky na vybavení: IOS8.0 nebo vyšší, Android 4.4 nebo vyšší, Bluetooth 4.0 je podporován. Opatření při testu srdeční frekvence / krevního tlaku: - Během testu ikona porazí a LED lampa srdeční frekvence na zadní straně náramku se rozsvítí. -Senzor by se měl během testu držet na kůži, aby se zabránilo vlivu vnějšího světla na přesnost testu.

4 -Chcete-li udržovat testovanou oblast čistou, pot nebo skvrny ovlivní výsledky testu. Rozhraní krevního tlaku: Přepnutím do rozhraní krevního tlaku zahájíte testování krevního tlaku a přepnutím na další rozhraní zastavíte testování. Když je test spuštěn, ale výsledky nejsou změřeny, zobrazí se výsledky předchozího testu nebo --- / _ : můžete také připojit mobilní aplikaci a otestovat ji na rozhraní krevního tlaku. Zkušební metody a preventivní opatření zkoušejí položky soustředně. Sportovní rozhraní: Ve sportovním rozhraní zadejte konkrétní sportovní rozhraní do tří sekund, včetně běhu, badmintonu, švihadla, plavání, stolního tenisu, cyklistiky, tenisu a kliknutím přepněte. Začněte cvičit za tři sekundy na sedmi sportovních rozhraních, zobrazte kalorie na sportovním rozhraní a stisknutím tří sekund ukončete cvičení. Informační rozhraní: V informačním rozhraní můžete zobrazit informace stisknutím tří sekund, klepnutím na otočení stránky a ukončením nebo stisknutím tří sekund ukončit zobrazení informací. Funkce detekce spánku: Když usnete, náramek automaticky posoudí režim sledování spánku, automaticky monitoruje délku spánku / probuzení celou noc a vypočítá kvalitu spánku, data spánku pouze prozatím podporují prohlížení aplikací. Poznámka: Údaje o režimu spánku budou k dispozici pouze v případě, že na spaní nosíte náramek. Hlavní funkce Hranice: Hlavní rozhraní: Pokud ikona připojení neexistuje, znamená to, že náramek není připojen k mobilnímu telefonu. Když se zobrazí ikona připojení, znamená to, že připojení bylo úspěšné. Při prvním spárování náramku a aplikace náramek synchronizuje čas mobilního telefonu, datum a týden. Stavové rozhraní: Zobrazte kalorie počítání kroků, vzdálenost, výchozí režim počítání kroků náramku, používejte náramek na zápěstí, když uživatel chodí a pohyby ramen se náramek zaznamená jako počet kroků chůze podle počtu výkyvů. Rozhraní srdeční frekvence: V rozhraní detekce srdeční frekvence je režim detekce srdeční frekvence automaticky zadán pro podporu dynamického reálného času. Test srdeční frekvence. V režimu detekce

5 srdeční frekvence se sníží výdrž baterie náramku. Funkce připomenutí: Funkce připomenutí musí zapnout přepínač připomenutí ve středu nastavení na straně aplikace a udržovat mobilní telefon a náramek úspěšně připojený přes Bluetooth, aby připomenutí při příchodu zprávy vibroval. Připomenutí hovoru: při volání náramek vibruje a zobrazí jméno a číslo příchozího hovoru (pokud bylo jméno volajícího uloženo v adresáři mobilního telefonu, zobrazí se jméno, jinak se číslo zobrazí). Připomenutí SMS: při příjmu SMS náramek vibruje a zobrazí se ikona upozornění SMS. Adresář V textové zprávě kontaktních osob se zobrazuje jméno a číslo zobrazení zprávy cizinců. Připomenutí QQ: Když obdržíte informace QQ, náramek vibruje a zobrazí připomenutí ikony QQ. Připomenutí WeChat: Když obdržíte informace WeChat, náramek vibruje a zobrazí připomenutí ikony WeChat. Budík: lze nastavit tři budíky. Po nastavení bude náramek synchronizován. Inteligentní budík je tichý budík. Po spuštění budíku náramek spustí mírné vibrace, je podporováno připomenutí budíku offline. Sedavé připomenutí: výchozí časový interval připomenutí je jedna hodina, po zapnutí připojení, pokud uživatel neaplikuje do hodiny a náramek, bude náramek vibrovat, aby uživateli připomněl cvičení. Pokyny pro rychlé použití náramku: Způsob nabíjení: Poprvé vyjměte náramek a nabijte zařízení příslušnou nabíječkou. Nabíjení Vypněte. Když se náramek automaticky zapne, může být vyjmut přibližně na hodinu a půl. Způsob nošení: 1. Náramek se nejlépe nosí po radiálním procesu. 2. Upravte velikost zápěstí podle nastavovacího otvoru. 3. Připněte si zápěstí: Udržujte senzor v blízkosti kůže a vyhýbejte se pohybu. Otevřete mobilní aplikaci, klikněte na ikonu nastavení, moje zařízení (IOS) / vyhledávací zařízení (Android), rozbalovací zařízení, klikněte na připojení zařízení. Připojení Bluetooth: Po úspěšném spárování aplikace automaticky uloží adresu Bluetooth náramku. Po otevření nebo spuštění aplikace na pozadí bude náramek automaticky prohledán a připojen.

6 Připojení Bluetooth: Ručně stáhněte a synchronizujte data na domovské stránce aplikace. Náramek může ukládat offline data po dobu 7 dnů. Čím více objemu dat, tím delší je doba synchronizace, maximální doba je asi 2 minuty. Po dokončení synchronizace se zobrazí výzva Synchronizace dokončena. Funkce a nastavení aplikace: Osobní údaje a cíle kampaně: Nejprve prosím zadejte své osobní údaje po zadání žádosti. Nastavení - osobní nastavení. - Portrét na výšku - Lze nastavit pohlaví-věk-výška-výška a oddělení osobních informací může zlepšit přesnost údajů. - Přizpůsobení denních sportovních cílů jednotlivcům a přiměřené sportovní plánování pomůže zlepšit fyzickou kvalitu.

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a Chytrý náramek Uživatelský manuál Jak náramek nosit Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Nabíjení náramku Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí

Více

KW10 chytré hodinky. Poznámky:

KW10 chytré hodinky. Poznámky: KW10 chytré hodinky Poznámky: 1. Společnost si vyhrazuje právo změnit obsah této příručky bez dalšího upozornění. Je normální, že některé funkce se mohou u některých verzí softwaru lišit. 2. Před použitím

Více

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 /

U-BAND 107 Plus HR. Možnost připojení GPS Mobilní aplikace nabízí možnost sledovat sportovní aktivitu / 2 / U-BAND Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. U-Band 107 Plus HR je náramek se skvělým designem a snadným ovládáním, který nejen motivuje k pohybu, ale v přehledné aplikaci ukazuje kromě aktivit také

Více

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka

Smar-Band 107HR. Uživatelská příručka Smar-Band 107HR Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení chytrého náramku. Smart 107HR je náramek zcela nové generace, který nabízí kromě měření denních aktivit také nepřetržité měření tepové frekvence

Více

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku.

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. Mefit-229 ID: 28273 Komponenty Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. 2. Vložte USB konektor do portu USB v počítači nebo powerbanky. Při nabijení zařízení

Více

Smart Watch Garett GV-08 návod

Smart Watch Garett GV-08 návod Smart Watch Garett GV-08 návod 1 1. Bezpečnost 1.1 Informace obsažené v této příručce mohou být změněny nebo aktualizovány bez oznámení 1.2 Nabíjejte hodinky po dobu nejméně 2 hodiny před použitím 1.3

Více

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod.

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Návod k použití Fitness náramek FT64 Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Úvod Zakoupili jste fitness náramek s displejem pro měření aktivity. Monitoruje

Více

Manuál pro uživatele OS Android. *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele OS Android. *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: stáhnutí aplikace Connected

Více

Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: stáhnutí aplikace Connected

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: stáhnutí aplikace Connected Watch

Více

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Podporované operační systémy: 10S 7.1 a vyšší Android 4.4 a vyšší Podpora Bluetooth 4.0 Rychlý návod: 1. Stáhněte

Více

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci "ewelink". Vyhledejte "ewelink" v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android.

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci ewelink. Vyhledejte ewelink v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android. SONOFF TH10 / TH16 Ahoj, vítám používání TH10 / TH16! Sono TH10 / TH16 dokáže sledovat teplotu a vlhkost v reálném čase pomocí ewelink. Existují dva parametry napájení: 10A nebo 16A. Podporuje přednastavení

Více

Manuál pro uživatele ios. *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele ios. *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: spuštění funkce Bluetooth na mobilním

Více

Smart Watch Garett GT 08. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím.

Smart Watch Garett GT 08. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. Smart Watch Garett GT 08 návod Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. 1 Upozornění před použitím: Standardy udržování náramku: ukazováček může být standardně vložen pod náramek hodinek; První

Více

Xiaomi Amazfit Bip. Uživatelský manuál

Xiaomi Amazfit Bip. Uživatelský manuál Xiaomi Amazfit Bip Uživatelský manuál Bezpečnostní pokyny Neponechávejte zařízení ve vysokých nebo naopak velmi nízkých teplotách, protože může dojít k jeho nevratnému poškození. Zabraňte pádům zařízení,

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem a

Více

Cardio 60 ( / ) V nabídce stisknutím procházíte směrem nahoru. Stisknutím a podržením rychle procházíte nabídku směrem nahoru.

Cardio 60 ( / ) V nabídce stisknutím procházíte směrem nahoru. Stisknutím a podržením rychle procházíte nabídku směrem nahoru. 60 Návod na použití Cardio 60 1 2 3 1 Světlo / napájení ( / ) Stisknutím a podržením zapněte přístroj. Chcete-li přístroj vypnout, stisknutím a podržením přejděte do dílčí nabídky a pomocí tlačítka nahoru

Více

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače.

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače. Přehled Chcete-li komunikovat s ZeCircle dotykovým displejem, klepněte na dotykovou plochu následující části displeje. ZeCircle dotykový displej pouze reaguje na gesto klepnutí v této konkrétní dotykové

Více

Smart Watch Garett DZ 09. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím.

Smart Watch Garett DZ 09. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. Smart Watch Garett DZ 09 návod Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. 1 Informace obsažené v této příručce se nezmění nebo nebudou dodány bez předchozího upozornění. Nabíjejte hodinky po dobu

Více

easystore.cz Uživatelská příručka

easystore.cz Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Začínáme: Zařízení ihealth Edge nejdříve nabijte pomocí USB kabelu. Ujistěte se, že máte staženou aplikaci ihealth. Seznam podporovaných telefonů naleznete na www.ihealthlabs.com.

Více

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1

FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 FITNESS NÁRAMEK 2 V 1 Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod pečlivě uchovejte pro případné

Více

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST Obsah 1. Instalace z obchodu Google Play Store nebo Apple App Store...3 2. Nastavení a připojení...4 1.1. Založení uživatelského účtu..4 1.2. Přihlášení pomocí uživatelského

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker

ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker 79486 černý 79487 červený 79488 modrý 1 Před prvním použitím se smatphonem 3 Režim aktivity 5 Režim spánku 6 Letový režim 7 Hovory nebo zprávy 8 Vibrace a

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

Hodinky NF Teranno. Popis: Návod: Stiskněte tlačítko B pro přechod mezi jednotlivými funkcemi (kdykoliv se dá stisknout A pro podsvícení.

Hodinky NF Teranno. Popis: Návod: Stiskněte tlačítko B pro přechod mezi jednotlivými funkcemi (kdykoliv se dá stisknout A pro podsvícení. Hodinky NF Teranno Popis: Návod: Stiskněte tlačítko B pro přechod mezi jednotlivými funkcemi (kdykoliv se dá stisknout A pro podsvícení Stopky: - Při stavu zobrazení času stiskněte 1x tlačítko B pro přístup

Více

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech Nejdříve si přečtěte Před použitím zařízení si přečtěte tuto příručku, dozvíte se zde informace o bezpečném a správném používání zařízení. Obrázky se mohou od vzhledu konkrétního produktu lišit. Obsah

Více

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle

A300. Mobilní telefon. Začínáme snadno a rychle A300 Mobilní telefon Začínáme snadno a rychle Obsah Obsah... 2 Ovládací prvky telefonu... 3 Uvedení do provozu... 4 Zapnutí a vypnutí telefonu... 6 Nabíjení telefonu... 7 Nouzové volání... 8 Telefonování...

Více

Chytré hodinky Actera

Chytré hodinky Actera Chytré hodinky Actera Popis: 1 Bluetooth 2 Den v týdnu 3 Slabá baterie 4 Počet kroků 5 Spálené kalorie 6 Ušlá vzdálenost 7 Stopky 8 Budík 9 Notifikace (SMS, Skype, ) 10 Vzdálenost 11 Příchozí hovor 12

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

Fitness hodinky Smart S3

Fitness hodinky Smart S3 Fitness hodinky Smart S3 Děkujeme za nákup produktu. Před použitím tohoto náramku si nejdříve přečtěte následující pokyny. Náramek podporuje elektronická zařízení s Androidem 4.3, I0S8.0, Bluetooth 4.0

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $

ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku - uživatelská příručka $ ihealth AM3 snímač denní aktivity a kvality spánku Uživatelská příručka 1/7 Obsah manuálu Úvod! 3 Obsah balení a popis! 3 Začínáme! 3 Jak nosit snímač! 3 Nabíjení baterie! 4 Stáhněte aplikaci! 4 Vytvořte

Více

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 1. Nabíjení Nabíjejte po dobu 1-2 hodin, pro nabíjení je třeba sejmout jednu část gumového náramku kde je na zadní straně uvedeno USB a zastrčte do libovolného USB portu

Více

Bezpečnostní informace

Bezpečnostní informace Čeština Obrázky a obsah v této příručce se mohou od konkrétního produktu lišit. Chcete-li získat další informace, můžete otevřít celou uživatelskou příručku. Navštivte web www.samsung.com a vyhledejte

Více

P ř e d s t a v e n í

P ř e d s t a v e n í P ř e d s t a v e n í Co je Huawei Color Band A1? Barevný a módní chytrý náramek, který má mnoho funkcí, včetně Monitoring aktivit Monitoring spánku UV monitoring Poskytuje přesné údaje o vašich aktivitách

Více

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka www.fitnessnaramky.sk 1 www.fitnessnaramky.sk 2 Displej ihealth Edge Zařízení ihealth Edge umí zobrazovat následující informace (na další obrazovku se posuváte poklepáním na displej):

Více

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1 Chytré hodinky 696 Návod k obsluze Hlavní vlastnosti - - USB port Napájení tlačítko Funkce Tlačítko napájení: Stiskněte jednou tlačítko (ale nedržte) - Zapnutí a vypnutí zobrazení Stiskněte a podržte po

Více

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android)

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) 1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) Zařízení s operačním systémem ios (ipad): 1. Stažení aplikačního softwaru Přes ipad se připojte k itunes Store a spusťte Pafers. Přečtěte si instrukce a stáhněte

Více

PÁNSKÉ HODINKY GH RADDER

PÁNSKÉ HODINKY GH RADDER PÁNSKÉ HODINKY GH RADDER Popis: Návod: Stiskněte tlačítko B pro přechod mezi jednotlivými funkcemi (kdykoliv se dá stisknout A pro podsvícení Stopky: - Při stavu zobrazení času stiskněte 1x tlačítko B

Více

Stručná příručka CJB1J10LCASA

Stručná příručka CJB1J10LCASA CJB1J10LCASA Stručná příručka Zařízení MOVEBAND Displej LED Poznámka: Náramek udržujte v čistotě. Při kontaktu se znečišťujícími látkami, například prachem či barvivem, můžou vzniknout na náramku skvrny,

Více

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Pro automatizovaný přenos dat z Xiaomi MiBand 2 krokoměru do mobilní aplikace Diani PA je třeba nejprve nainstalovat tuto aplikaci na Váš chytrý telefon

Více

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka DVR68WIFI Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka Uživatelská příručka DVR kamera je určena k instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Obsah... 2 Technické specifikace... 2 Popis

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

Uživatelská příručka MotionX-365

Uživatelská příručka MotionX-365 Uživatelská příručka MotionX-365 MotionX-365 Široce využívaná a patentovaná senzorová technologie MotionX uvnitř vašich švýcarských chytrých hodinek sleduje vaši aktivitu a spánkové návyky. Informace o

Více

Bluetooth Stereo Headset uživatelská příručka (BS-209)

Bluetooth Stereo Headset uživatelská příručka (BS-209) Bluetooth Stereo Headset uživatelská příručka (BS-209) Obsah: O BS-209 Stereo headsetu... 2 O Bluetooth technologii... 2 Přehled... 2 Obsah balení... 2 Nabíjení headsetu... 2 Doba nabíjení headsetu...

Více

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Smartphone Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei Smart Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI Rollei Historyline 98 Používání funkce Wi-FI Používání funkce Wi-Fi Pomocí funkce Wi-Fi můžete ihned přenést fotografie a videa z fotoaparátu do jiných chytrých zařízení (Telefony, tablety s Android či

Více

T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující

T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující Návod k obsluze T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Robustní hodinky Gold Saat

Robustní hodinky Gold Saat Robustní hodinky Gold Saat Popis: Návod Stopky: Stiskněte tlačítko START pro spuštění stopek. o při spuštěných stopkách pro zastavení stiskněte opět tlačítko START o při spuštěných stopkách pro započítání

Více

JS-230 šachové hodiny ID: 28276

JS-230 šachové hodiny ID: 28276 JS-230 šachové hodiny ID: 28276 FUNKCE - Režim odpočítávání času, čas definovaný uživatelem. Maximální čas 9h59m59s. - Režim počítání času, maximální čas 9h59m59s. - Čas lze upravovat během přestávky.

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek sami nerozebírejte, neboť může dojít k poškození vnitřních komponent. Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen

Více

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S G1342 Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 5 6 3 1 12 4 2 10 7 8 9 11 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro

Více

BT220 HEADSET. Informace o výrobku 1 Připojení nabíječky 2 tlačítko + 3 tlačítko - 4 Indikátor funkčnosti (modrý) 5 Indikátor baterie (červený)

BT220 HEADSET. Informace o výrobku 1 Připojení nabíječky 2 tlačítko + 3 tlačítko - 4 Indikátor funkčnosti (modrý) 5 Indikátor baterie (červený) Informace o výrobku 1 Připojení nabíječky 2 tlačítko + 3 tlačítko - 4 Indikátor funkčnosti (modrý) 5 Indikátor baterie (červený) 6 Sluchátko 7 Mikrofon 8 Ušní spona 9 Indikátor nabíjení (červený) 10 Indikátor

Více

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0 QCZ63 A639 Průvodce 5G06A45Z0 SD SD Seznámení s MyPal Přední část Boční část Indikátor napájení/oznámení Činnost Oznámení MyPal A636: Bluetooth / Wi-Fi / GPS dioda MyPal A63: Bluetooth/GPS dioda Bluetooth

Více

MOVEBAND Display. Uživatelská příručka

MOVEBAND Display. Uživatelská příručka MOVEBAND Display Uživatelská příručka Přehled Přednosti Sleduje denní sportovní aktivity, včetně počtu kroků, ušlé vzdálenosti, spálených kalorií atd. Sleduje kvalitu spánku včetně počtu hodin, doby do

Více

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S G1362 Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 1 2 3 4 5 6 7 8 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro volání nebo

Více

MASIVNÍ HODINKY CAGARY

MASIVNÍ HODINKY CAGARY MASIVNÍ HODINKY CAGARY Popis: Návod Nastavení času 1: 1. Jemně vytáhněte korunku směrem od těla hodinek druhá pozice 2. Pomocí otáčení korunky po a proti směru hodinových ručiček nastavte čas. Nastavení

Více

easystore.cz Rychlý start

easystore.cz Rychlý start Rychlý start 1 Gratulujeme k nákupu Vašich nových chytrých hodinek Martian Notifier. Naším cílem bylo vyvinout produkt, který je jednoduché používat ve spojení s Vaším smartphonem. Začínáme Ujistěte se,

Více

TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE

TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE NAVŠTIVTE NAŠE STRÁNKY WWW.GOCLEVER.COM VÍCE INFORMACÍ O PRODUKTECH TAB, NAVIO, DVR, DVB-T Před prvním použitím si prosím přečtěte pozorně tento návod k obsluze.

Více

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Actioncam Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei AC Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje ios

Více

Smart watch Immax SW2,android 4.4 Uživatelský manuál

Smart watch Immax SW2,android 4.4 Uživatelský manuál 09003 Smart watch Immax SW2,android 4.4 Uživatelský manuál Představení: Děkujeme, že jste si vybrali chytré hodinky Immax SW2 Hodinky s telefonem Immax SW2 jsou dodávány s operačním systémem Android 4.4,

Více

Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge

Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge Ahoj, vítám použití Sonofon 433 RF Bridge! Jeden RF Bridge podporuje přidání až 4 RF vzdálených aplikací. Teď ji začneme používat. 1. Stáhněte aplikaci "ewelink"

Více

Inteligentní hodinky. uživatelský návod. Před použitím si přečtěte návod

Inteligentní hodinky. uživatelský návod. Před použitím si přečtěte návod Inteligentní hodinky uživatelský návod Před použitím si přečtěte návod 1. Upozornění Hodinky by měly nabíjet alespoň 2 hodiny před použitím. Slot na sim kartu a paměťovou kartu se nachazeji pod baterii

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Instalační příručka Bluetooth

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Instalační příručka Bluetooth HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Instalační příručka Bluetooth Informace o autorských právech Copyright 2017 HP Development Company, L.P 1. vydání, 4/2017 Upozornění společnosti HP Informace obsažené

Více

Ovládací prvky telefonu

Ovládací prvky telefonu A370 Začínáme Obsah Obsah... 2 Ovládací prvky telefonu... 3 Uvedení do provozu... 5 Zapnutí a vypnutí telefonu.. 8 Nabíjení telefonu... 9 Nouzové volání... 11 Telefonování... 12 Svítilna... 14 Zámek klávesnice...

Více

Stažení a instalace aplikace pro Mi Band 2:

Stažení a instalace aplikace pro Mi Band 2: Stažení a instalace aplikace pro Mi Band 2: Pro plnohodnotné užívání náramku Mi Band 2 je nutné stáhnout a nainstalovat aplikaci. Lze ji stáhnout v obchodě Google Play pod názvem Mi Fit, která je již v

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT

Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT Point of view HDMI SmartTV dongle 200 BT Česky Obsah Obsah... 1 Obecné oznámení pro uživatele... 2 Varování... 2 Obsah balení... 2 1. HDMI TV dongle... 3 1.1. Zobrazení produktu... 3 1.2. Instrukce k užívání...

Více

Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA

Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA Smart Home CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA Děkujeme za zakoupení produktu CHYTRÁ WI-FI ZÁSUVKA z řady SECTRON Smart Home. POPIS PRODUKTU OBSAH BALENÍ PRVNÍ SPUŠTĚNÍ KONFIGURACE ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ A DOTAZY 6 TECHNICKÉ

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

Bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem QL DSIT012

Bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem QL DSIT012 1503564473 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem QL DSIT012 1. POPIS I. Popis produktu Tento prezentér je vynikající nástroj pro PPT prezentace. S ním můžete interagovat s publikem

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Monitor autobaterie 35953

Monitor autobaterie 35953 Monitor autobaterie 35953 Uživatelská příručka Tento výrobek slouží k monitorování stavu autobaterie, startovacího a dobíjecího systému. Po jeho zapojení k autobaterii se k němu můžete připojit s vaším

Více

Selfie tyč 3.0. Uživatelská příručka.

Selfie tyč 3.0. Uživatelská příručka. Selfie tyč 3.0 Uživatelská příručka www.rollei.cz Začínáme Rollei aplikace Smart Gimbal Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Rollei "Smart Gimbal" na svůj smartphone. Tato aplikace poskytuje funkce pro

Více

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ PODPOROVANÁ ZAŘÍZENÍ Operační systém ios: ipod touch (5. generace) ipod touch (4. generace) ipod touch (3. generace) iphone 5 iphone 4S iphone 4 iphone 3GS iphone

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více

VIBRAČNÍ HODINKY Poháněné solární energií GEEMARC WATCH

VIBRAČNÍ HODINKY Poháněné solární energií GEEMARC WATCH VIBRAČNÍ HODINKY Poháněné solární energií GEEMARC WATCH Úvod Gratulujeme vám k pořízení vašich hodinek Geemarc Watch. Hodinky mají solární napájení a jsou vybavené čtyřmi silnými vibračními alarmy, které

Více

Uživatelská příručka. Mini mobilní telefon

Uživatelská příručka. Mini mobilní telefon Uživatelská příručka Mini mobilní telefon Než začnete používat tento telefon, přečtěte si nejdříve tento návod. Vyhrazujeme si právo upgradovat software nebo telefon bez předchozího upozornění. Ikony v

Více

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Instalační návod. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Instalační návod. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Simple Communication Module Instalační návod Danfoss Heating Solutions Obsah Úvod.... 47 Instalace.... 47 Montáž.... 47 Elektrické zapojení.... 48 Přidání zařízení... 48 Test

Více

Při nabíjení v počítači dbejte o to, aby displej směřoval dolů, viz obrázek. A: dotykový bod pro ovládání náramku.

Při nabíjení v počítači dbejte o to, aby displej směřoval dolů, viz obrázek. A: dotykový bod pro ovládání náramku. Fitband B2 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybral EVOLVEO FitBand B2. Nabíjení Vyjměte tělo fitness náramku z řemínku. Pro nabití baterie náramku jej připojte do 5 V USB nabíječky nebo USB portu

Více

Funkce jednotlivých tlačítek se mohou měnit podle toho, na jaké úrovni menu se právě nacházíte; vysvětlení viz následující tabulka.

Funkce jednotlivých tlačítek se mohou měnit podle toho, na jaké úrovni menu se právě nacházíte; vysvětlení viz následující tabulka. 5. Přehled použití Snímač a vysílač průtoku FlowX3 F9.02 je jako všechny ostatní přístroje řady X3 vybaven digitálním displejem a klávesnicí s pěti tlačítky, které slouží k nastavení, kalibraci a ovládání

Více

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE

Rider 60. Pozastavit/Ukončit ( /BACK/ / ) LAP PAGE Stručná příručka Rider Přístroj Rider je vybaven dotykovým panelem. Zařízení lze ovládat klepáním na panel nebo hardwarovým tlačítkem. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Vypínač/Zpět/ Pozastavit/Ukončit ( /BACK/

Více

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol Seznámení s MyPal Power Notification Tlačítko spuštění Tlačítko Poznámky (záznam hlasu) Tlačítko kontakty Reproduktor Navigační tlačítko Přední část Indikátor napájení/oznámení Bluetooth Wi-Fi GPS LCD

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody:

Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody: Přehled Děkuji moc za výběr tohoto produktu. Teploměr změří během několika vteřin tělesnou teplotu a to buď na čele a nebo v uchu.. To má následující výhody: 1) provedení 4-v-1 Měří teplotu okolí a tělesnou

Více

MOBILNÍ MONITOROVACÍ SYSTÉM PRO ZPĚTNÝ POHLED CR 47500 CR 47700. Antala Staška 33, 142 00 Praha 4 Tel.: 241 441 441 www.micronix.

MOBILNÍ MONITOROVACÍ SYSTÉM PRO ZPĚTNÝ POHLED CR 47500 CR 47700. Antala Staška 33, 142 00 Praha 4 Tel.: 241 441 441 www.micronix. MOBILNÍ MONITOROVACÍ SYSTÉM PRO ZPĚTNÝ POHLED CR 47500 CR 47700 Antala Staška 33, 142 00 Praha 4 Tel.: 241 441 441 www.micronix.cz TFT LCD Barevný Monitor ELC-700 (7 TFT LCD MONITOR) slouží jako systém

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

Provozní pokyny Průvodce Mopria

Provozní pokyny Průvodce Mopria Provozní pokyny Průvodce Mopria Pro bezpečné a správné použití si před použitím tohoto zařízení přečtěte "Bezpečnostní informace". OBSAH Úvod... 2 Význam symbolů... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 Přípravy...

Více

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9 Lenovo VIBE P1m Základy Regulatorní prohlášení Na webových stránkách http://support.lenovo.com je k dispozici aktualizovaná a dokument Regulatorní prohlášení. Technické údaje V této sekci jsou uvedeny

Více

Jabra. Talk 30. Návod k použití

Jabra. Talk 30. Návod k použití Jabra Talk 30 Návod k použití 1. Vítejte...3 2. Přehled Jabra Talk 30...4 2.1 Dodávané příslušenství 3. Způsob nošení...5 3.1 Nasazení gelových nástavců 4. Nabíjení...7 4.1 Význam kontrolních světel 4.2

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

Pokud se váš smartphone vypne nebo se nenabíjí jeho baterie, zkontrolujte baterii

Pokud se váš smartphone vypne nebo se nenabíjí jeho baterie, zkontrolujte baterii Pokud se váš smartphone vypne nebo se nenabíjí jeho baterie, zkontrolujte baterii a nabíje ku Pokud nelze nabít baterii vašeho mobilního telefonu, nebo máte pocit, že je výdrž baterie krátká, zkontrolujte

Více