ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PŘEDKLADATELE NABÍDEK (Terms of Reference) Datum: Zpracoval/a: Mgr. Vít Kettner Schválil/a: PhDr.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PŘEDKLADATELE NABÍDEK (Terms of Reference) Datum: 31.7. 2007 Zpracoval/a: Mgr. Vít Kettner Schválil/a: PhDr."

Transkript

1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO PŘEDKLADATELE NABÍDEK (Terms of Reference) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Zajištění činností evaluačních expertních skupin v rámci mezinárodního projektu EQUAL evaluation Community of Inquiry and Practice Datum: Zpracoval/a: Mgr. Vít Kettner Schválil/a: PhDr. Iva Šolcová

2 Obsah zadávací dokumentace 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE Předmět zakázky Způsob zadání zakázky Předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky Zadavatel Kontaktní údaje zadavatele pro tuto zakázku Harmonogram výběrového řízení KONTEXT VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Úvod Fáze projektu EQUAL ecip TÉMATICKÉ SKUPINY A ÚKOLY Společné úkoly pro tématické oblasti Dodatečné úkoly pro tématickou oblast UŽIVATELÉ PROJEKTU (CÍLOVÉ SKUPINY) POKYNY PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Základní pokyny Struktura nabídky Část I. Věcná část Část II. Finanční nabídka Část III. Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů uchazeče HODNOCENÍ NABÍDEK Finanční limity pro cenu poptávaných služeb Hodnotící kritéria Hodnotící proces Strana 2 /19)

3 1. Základní informace 1.1. Předmět zakázky Zajištění činností evaluačních expertních skupin v rámci mezinárodního projektu EQUAL evaluation Community of Inquiry and Practice (dále jen EQUAL ecip) 1.2. Způsob zadání zakázky Zakázka malého rozsahu dle Operačního manuálu CIP EQUAL 1.3. Předpokládaná hodnota předmětu veřejné zakázky Kč bez DPH 1.4. Zadavatel Instituce: Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Adresa: Na Poříčním právu 1, Praha 2 IČ: DIČ: CZ Odbor: odbor řízení pomoci z Evropského sociálního fondu Odpovědná ředitelka: PhDr. Iva Šolcová 1.5. Kontaktní údaje zadavatele pro tuto zakázku Mgr. Vít Kettner vit.kettner [zavináč] mpsv.cz Pevná linka: Strana 3 /19)

4 Pracoviště: Kartouzská 4, Praha 5, Harmonogram výběrového řízení Zveřejnění a rozeslání výzvy k podání nabídek: 1. srpen 2007 Konec lhůty pro podání nabídek: 24. srpna 2007 Předpokládaný termín zahájení činností: 1. září 2007 Předpokládaný termín ukončení projektu: duben 2008 Strana 4 /19)

5 2. Kontext výběrového řízení 2.1. Úvod Evropská komise aktivně povzbuzuje a podporuje členské státy EU v jejich snaze zintenzívnit a usnadnit volný pohyb myšlenek prostřednictvím výměny informací a zkušeností o dobrých praktikách při podporou inovativních řešení pro tvorbu, prosazování a implementaci sociálních politik zaměstnanosti Evropské unie (mainstreaming CIP EQUALu). Komise proto zahájila v roce 2006 omezené výběrové řízení na podporu intenzivní výměny zkušeností pomocí mainstreamingových platforem. Mainstreamingové platformy mají usnadnit mezinárodní propojení členů sítí ve formě studijních seminářů, peer review, znalostních expertních komunit (Communities of Practice - CoP), sítí a dalších výměnných aktivit. V reakci na výzvu k předkládání nabídek, řídící orgán programů ESF v ČR, Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV) předložilo Generálnímu ředitelství pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti žádost o grant na podporu nadnárodního projektu za účelem vytvoření EQUAL evaluační znalostní a expertní komunity. Projekt s názvem EQUAL evaluation Community of Inquiry and Practice (EQUAL ecip) byl následně schválen Komisí a byl zahájen v listopadu 2006, čímž navázal na souběžnou realizaci projektu "EQUAL Evaluation Learning Seminar", jehož cílem byla výměna dosavadních evaluačních zjištění, zkušeností a navázání mezinárodní partnerské spolupráce při evaluacích v členských zemích zapojených do CIP EQUAL. Jedním z cílů semináře bylo současně také oficiální zahájení druhé fáze projektu EQUAL ecip. Pracovní skupinu pro evaluátory během semináře moderovala Nicola Duell. Pracovní skupinu vedoucích EQUAL moderoval Jeremy Harrison (viz prezenční listina v ESF Fóru) Fáze projektu EQUAL ecip EQUAL ecip je jednou ze šesti znalostních a expertních komunit EQUAL, které podpořila Komise ve výběrovém řízení z projektových žádostí. Projekt připravovala zejména ČR s partnery ze Španělska, Litvy, Polska, Malty a Maďarska. Další EQUAL expertní komunity se zaměřují na témata nadnárodní spolupráce (transnat), innovativnosti (innov), sound planning a management (sound), partnerství (partners), řízení kvality (quality). Evaluátoři na úrovni EU pro Komisi sledují a vyhodnocují všechny mainstreamingové platformy. V současnosti jsou všechny znalostní komunity v počátečních fázích, proto evaluátoři platforem (ICAS Institute) na Evaluation Partnership Meetingu organizovaném Evaluační jednotkou DG Employment 29. června 2007 konstatovali, že je příliš brzy na důkladné hodnocení výsledků komunit v porovnání s ostatními platformami. Evaluátoři nicméně Strana 5 /19)

6 doporučili kombinovat technologické komunikační nástroje platforem s tradičními formami spolupráce a výměny, což je v plně ve shodě s připravenými fázemi projektu EQUAL ecip. Přehled fází projektu: FÁZE PROJEKTU PŘEDMĚT STRUČNÝ POPIS FÁZE FÁZE 1. Vytvoření Tato fáze byla přípravnou etapou před uskutečněním (UKONČENA) společného prostoru evaluačního studijního semináře v Praze. Sloužila pro upevnění činnosti řídící skupiny a rozběhu společného webového pracoviště. FÁZE 2. Výběr moderátorů Fáze je zaměřena na rozběh dialogu, výměny zkušeností Registrace uživatelů prostřednictvím smluvních moderátorů. Bude rovněž sloužit jako období pro vytvoření tématických skupin - týmů jednotlivců soustředěných kolem jednotlivých témat evaluační komunity. FÁZE 3. FÁZE 4. Dobré nápady mohou cestovat" Závěrečná etapa a rozvrh případných následných aktivit Etapa intenzivní výměny informací, porovnávání průběžných evaluačních výsledků v členských zemích, setkávání tématických skupin s cílem poskytnout: Identifikace a mainstreaming inovativní a/nebo dobré evaluační praxe Tvorba evaluačního sborníku pro období Shrnutí hlavních nabytých zkušeností, shrnutí slabých míst a identifikace faktorů úspěchu. Publicita a diseminace k relevantním příjemcům rozhodnutí: Zveřejnění výstupů a publicita výstupů prostřednictvím sítě Vyhodnocení EQUAL ecip - úprava udržitelnosti sítě Fáze 1. probíhala v období realizace mezinárodního evaluačního semináře, který se konal v listopadu 2006 v Praze a v následujícím období. V této době je tato fáze již ukončena, ačkoli některé drobné modifikace zajištění společného webového prostoru (ESF Forum) se realizují průběžně. Strana 6 /19)

7 Fáze 2. projektu EQUAL ecip má za účel zahájit a zintenzívnit následnou výměnu informací. Za účelem povzbudit intenzivnější výměnu budou vybráni moderátoři, kteří poskytnou počáteční stimul ke spolupráci a mezinárodní partnerské výměně. Tito moderátoři zajistí pravidelné příspěvky za účelem rozběhu komunity. Moderátoři mohou být vybráni ze skupiny externích expertů, vládních expertů pracujících s programem EQUAL, evaluační koordinátoři programů ESF, nasmlouvaní evaluátoři apod. Předpokládá se, že bude vytvořen tým maximálně čtyř tématických expertních skupin pro relevantní témata evaluace CIP EQUAL. Každá skupina může mít jednoho nebo více moderátorů (vedoucích / správců). Fáze 2. projektu by měla sloužit také jako etapa pro vytvoření a upevnění vzájemné důvěry evaluačních partnerů. Fáze 3. projektu má sloužit pro osobní setkávání vytvořených tématických skupin a jejich členek / členů. Původní představa projektu vycházela z plynulé a návazné realizace jednotlivých fází. Vzhledem k proměně interních předpisů MPSV nebylo možné v předpokládaných termínech projektu realizovat Fázi 2. a 3. Tato zadávací dokumentace proto navazuje na upravený harmonogram projektu, ve kterém se Fáze 2. a 3. sloučí do paralelních činností a budou realizovány společně. Online komunikace a výměna proto bude probíhat synchronně s osobními setkáními členek / členů tématických skupin. Toto uspořádání doporučují evaluátoři maintreamingových platforem pro Communities of Practice. 3. Tématické skupiny a úkoly Pro úspěšné zajištění aktivit Fáze 2., 3. a 4. budou zajištěni externí odborní moderátoři pro vymezená témata. Zvoleny jsou čtyři tématické oblasti, které vycházejí z návrhů účastníků evaluačního semináře v Praze a z potřeb projektu. 1. TÉMA: EQUAL evaluace (gender) mainstreamingu - dobrá praxe, metody, indikátory 2. TÉMA: EQUAL evaluace inovativnosti - dobrá praxe, metody, indikátory 3. TÉMA: EQUAL výsledkově orientované vyhodnocení (výsledky, dopady, metody, indikátory, dobrá praxe) 4. TÉMA: EQUAL inovace evaluačních metod (empowerment evaluace, community-based evaluace, MSC - Most Significant Change participační evaluace, TQM a další související inovativní evaluační metody; sebeevaluace EQUAL) 3.1. Společné úkoly pro tématické oblasti Komunikačním jazykem bude angličtina. Facilitátoři / moderátoři budou: Strana 7 /19)

8 Usnadňovat a moderovat diskuze v rámci tématických oblastí v ESF Fóru. Udržovat účel a témata diskuzí co nejvíce konkrétní Sledovat přidělená témata, pokud možno omezovat příspěvky netýkající se tématu, shrnovat a/nebo indexovat hodnotnou konverzaci tak, aby byla skupinově přístupná (summary filter) Sledovat aktivitu členů s dostupnými nástroji za účelem posouzení participace a příslušně upravovat strategii moderátora Navrhovat a zvát nové členy do komunity Povzbuzovat participaci a udržovat zájem Usnadňovat zdravou skupinovou dynamiku podporující k vyšší kvalitě příspěvků a dosažení cílů v úkolově orientovaných klubech Udržovat konverzaci zaměřenou na cíle komunity Poskytovat odkazy ke zdrojům informací jako uživatelskou podporu Směřovat k závěrům: v úkolově orientovaných fórech moderátor/ka uzavírá téma v okamžiku, kdy je cíle diskuze dosaženo Uvádět nové otázky a materiály pro diskuzi, poskytnout doplňující informace a nápady Provádět průběžnou editaci nástěnek na podporu využitelnosti obsahu témat Provazovat diskuzi prostřednictvím hypertextových odkazů - zvýraznit objevující se terminologické vzory, řešení nebo shody pomocí odkazů na vztahy mezi myšlenkami a informacemi a vzájemné provázání Vznášet dotazy k úvaze Syntetizovat klíčové body a témata na relevantních nástěnkách v ESF Fóru a/nebo v přílohách Poptávat a inspirovat členky/členy k pomoci s výše uvedenými úkoly Zajistit, že členky/členové se mohou stát spolumoderátory / kami Zajistit animování konkrétní znalostní skupiny a podporovat a spravovat obsah a interakce v dané skupině Zajistit v průběhu realizace projektu ecip minimálně jedno připojení denně a dva příspěvky týdně k tématu (komentář, článek, sloupek, hypertextový odkaz na relevantní zdroje na webu apod.) a udržovat/podporovat diskuze Poskytovat informace o událostech a uvedení dokumentů v přidělené skupině (notifikace dle potřeby em) Poskytovat podporu při organizaci a obsahovém zajištění setkání tématických skupin ve Fázi 3. projektu 3.2. Dodatečné úkoly pro tématickou oblast 4. Strana 8 /19)

9 ÚKOLY KÓD AKTIVITY ÚKOL A. Vytvoření strategie pro zlepšení kvality evaluačních metod a technik A.1 Sběr dostupné literatury a informačních zdrojů MINIMÁLNÍ POŽADOVANÝ VÝSTUP* Seznam dostupných zdrojů ať už tištěných nebo online Seznam národních EQUAL evaluačních webových stránek a RSS kanálů a jiných informačních zdrojů (v angličtině nebo jiném jazyce EU) POPIS Informační zdroje budou primárně zaměřeny na posilující (empowerment) evaluační principy, kolaborativní a participativní evaluaci v procesně orientovaných evaluacích Např. David M. Fetterman: Empowement Evaluation Principles in Practice, Guilford Press 2005 A.2 A.3 Studium dostupné literatury a aktualizace informačních zdrojů Vyhodnocení informačních zdrojů Identifikace zdrojů relevantních pro hlubší prozkoumání a využití Kritické zhodnocení zdrojů Doporučení k využití dostupných materiálů v kontextu ESF Strana 9 /19)

10 ÚKOLY KÓD AKTIVITY MINIMÁLNÍ POŽADOVANÝ VÝSTUP* POPIS A.4 Doplňkový výzkum o EQUAL evaluačním procesu (Online) dotazování evaluátorů a evaluačních expertů o EQUAL evaluačním procesu Validace hypotéz o EQUAL evaluačním procesu S cílem komparace evaluačních výsledků v členských zemích ÚKOL B. Sebe-evaluace projektu ecip a příručka pro sebeevaluaci A.5 Syntéza dat a informací B.1 Identifikace dostupných dat pro posouzení individuální přidané hodnoty v online webovém prostoru (v ESF Foru nebo podobném) Základ EQUAL evaluation sourcebook Identifikace dostupných indikátorů + identifikace / seznam chybějících indikátorů B.2 B.3 Vývoj ukazatelů a algoritmu(ů) pro výpočet individuální přidané hodnoty na základě dostupných a/nebo dodatečných dat Online poradenství pro úpravy řízení projektu a implementace Personalizovaný kontribuční index (nebo scorecard / benchmark) zachycující kvantitativní individuální přidanou hodnotu Odpovědi na dotazy členům Steering Group projektu Strana 10 /19)

11 ÚKOLY KÓD AKTIVITY MINIMÁLNÍ POŽADOVANÝ VÝSTUP* POPIS B.4 Podpora při přípravě a editaci průběžných a závěrečné implementační zprávy Popis projektu, výsledků projektu a metodologie včetně písemného doložení hlavních událostí společně s dvoustránkovým článkem připraveného pro publikaci na webových stránkách (AJ) Dle požadavků Evropské Komise ÚKOL C. EQUAL evaluační sborník (EQUAL evaluation Sourcebook) B.5 C.1 Aktualizace a editace manuálu pro sebehodnocení projektů Strukturování a formátování informací Manuál pro sebehodnocení využitelný pro sebehodnocení projektů v programovém období s využitím EQUAL zkušeností se sebeevaluací a kompatibilní s evaluačním procesem (ČJ a AJ) EQUAL Metodologický sborník zahrnující inovační přístupy v evaluaci sociálně orientovaných programů (AJ) Prioritní pro nové programové období Základ příručky pro sebehodnocení, která vznikla během 2. etapy průběžné evaluace EQUAL, bude k dispozici Zahrne a doplní výstupy z úkolů A a B. přeformátovaný do jednotné podoby EQUAL evaluation sourcebook (metody, procesy, indikátory atd.) shrnující hlavní zkušenosti z EQUAL evaluace, inovativních evaluačních metod včetně sebeevaluace, výstupy z moderovaných diskuzí apod. *POZNÁMKA: Všechny výstupy budou veřejně prezentované na patřičně strukturovaných nástěnkách anebo diskuzních panelech uvnitř ESF Fóra Strana 11 /19)

12 4. Uživatelé projektu (cílové skupiny) Relevantní členové řídících orgánů z členských států EU Evaluační koordinátoři z členských států Členky / Členové evaluačních jednotek CIP EQUAL / ESF z členských států Evaluační experti Evropská komise Členky / členové Národních tématických sítí Členky / členové evropských tématických skupin Širší veřejnost - registrovaní i neregistrovaní členové ESF Fóra 5. Pokyny pro předložení nabídek 5.1. Základní pokyny Zahraničním uchazečem se rozumí fyzická osoba s bydlištěm, místem podnikání nebo právnická osoba se sídlem mimo území České republiky Několik subjektů může předložit společnou nabídku za podmínky, že bude v nabídce jasně specifikováno, který subjekt bude smluvní stranou v případě uzavření smlouvy, tento subjekt bude také odpovědný zadavateli ohledně implementace projektu a bude kontaktní osobou při realizaci projektu a před uzavřením smlouvy Splnění kvalifikačních předpokladů (viz požadovaná Část III. nabídky) prokazuje jen ten, který bude smluvní stranou v případě uzavření smlouvy V případě, že uchazeč, hodlá k plnění předmětu veřejné zakázky použít subdodavatele, identifikuje tohoto subdodavatele v nabídce obchodní firmou nebo názvem společnosti, adresou sídla, právní formou, statutárním orgánem, identifikačním číslem, bylo-li přiděleno. Jde-li o zahraniční právnickou osobu, městem registrace a číslem registrace a institucí, kde byla společnost zaregistrována, statutárním orgánem. Jde-li o fyzickou osobu bydlištěm či místem podnikání, identifikačním číslem, bylo-li přiděleno, příp. osobu oprávněnou jednat za tuto fyzickou osobu Strana 12 /19)

13 Dále v nabídce identifikuje části veřejné zakázky, které hodlá plnit tímto dodavatelem. Kvalifikační předpoklady (viz požadovaná Část III. nabídky) nemůže prokázat za uchazeče subdodavatel Nabídka bude napsána v češtině nebo v angličtině. Nabídka v jiném jazyce EU může být předložena za podmínky, že bude přeložena do češtiny nebo angličtiny a překlad nabídky bude předložen Nabídka bude předložena v jednom originále a třech kopiích a v elektronické podobě na CD-ROM (.rtf nebo.pdf) Nabídka bude předložena v bezpečně zalepené obálce viditelně označená nápisem "EQUAL evaluation Community of Practice - NEOTVÍRAT do termínu jednání hodnotící komise" Všechny části nabídky budou svázány v jeden celek v pořadí ČÁST I, ČÁST II a ČÁST III. Takto svázaný dokument a přiložená elektronická verze nabídky na CD-ROM budou tvořit celkovou nabídku. Bude-li nabídka postrádat některou z požadovaných částí nebo dokumentů, může být tato nabídka vyřazena z dalšího hodnocení hodnotící komisí Nabídky budou předloženy nejpozději do vypršení lhůty pro podání nabídek na kontaktní adresu zadavatele (viz Část 1.5 této zadávací dokumentace) 5.2. Struktura nabídky Část I. Věcná část 1. Identifikace uchazeče: 1.1. Obchodní firma nebo název společnosti 1.2. Adresa sídla 1.3. Kontaktní korespondenční adresa 1.4. Právní forma 1.5. Statutární orgán 1.6. Identifikační číslo, bylo-li přiděleno 1.7. Jde-li o zahraniční právnickou osobu město registrace a číslo registrace a instituci, kde byla společnost zaregistrována 2. Bankovní údaje zahrnující: 2.1. Platnou adresu účtu Strana 13 /19)

14 Část II. Finanční nabídka 2.2. Adresa banky 2.3. Číslo účtu 2.4. Číslo banky 2.5. SWIFT KÓD 2.6. IBAN KÓD 2.7. Mezinárodní VAT identifikační číslo 3. Představení společnosti s referencemi (případně doložené odkazy na webu) na realizované zakázky za poslední 3 roky 4. Představení členů týmu doložené životopisy (mohou být v přílohách) 5. Popis, jak bude realizován úkol a aktivity v každé tématické oblasti 6. Každá tématická oblast bude popsána přehledně na samostatné straně 7. Popis průběžných a finálních výstupů z aktivit 8. Harmonogram aktivit 9. Tato zadávací dokumentace (v příloze) Popis finančních požadavků pro naplnění popsaných úkolů strukturovaný v přehledné tabulce pro každou tématickou oblast následovně: Cena za téma bez DPH a s DPH Celkový počet věnovaných osobodnů Celková cena bez DPH a s DPH Návrh rozvrhu plateb za výstupy. Uchazeč musí respektovat dodání monitorovacích implementačních zpráv v angličtině pro uskutečnění platby Pouze finanční nabídky, kteří vyjádří cenu bez a včetně DPH, budou posouzeny. Ostatní budou vyloučené, neboť nabídkové ceny jednotlivých uchazečů musí být vzájemně srovnatelné Část III. Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů uchazeče Strana 14 /19)

15 1. Registrační listina společnosti - výpis nebo ověřená kopie výpisu z obchodního rejstříku ne starší než 90 kalendářních dní 2. Originál nebo ověřená kopie oprávnění k podnikání nebo oprávnění k jiné činnosti vydané na základě zvláštních právních předpisů, která je předmětem činnosti uchazeče 3. Prokazuje-li splnění profesních kvalifikačních předpokladů dle odst. 1. a 2. zahraniční uchazeč, je povinen prokázat svou kvalifikaci výpisu za zákonného zahraničního registru, má-li v něm být dle práva státu svého sídla či místa podnikání nebo bydliště zapsán (evidován) 4. Není-li zahraniční uchazeč v žádném registru zapsán, prokáže kvalifikační předpoklady čestným prohlášením, z něhož bude vyplývat, že v příslušné zahraniční zemi není pro jeho právní formu povinnost být zapsán ( evidován) v nějakém registru nebo není určitý doklad vydáván 5. Listiny prokazující splnění kvalifikačních předpokladů v jiném než českém jazyce musí být přeloženy do angličtiny úředně ověřeným překladem 6. Čestné prohlášení v originále podepsané osobou s právem jednat jménem společnosti prohlašující, že: a) společnost není v likvidaci b) na majetek uchazeče nebyl prohlášen konkurz c) nebylo proti němu zahájeno konkurzní nebo vyrovnávací řízení d) nebyl návrh na prohlášení konkurzu zamítnut pro nedostatek majetku úpadce e) že společnost nebyla odsouzena pro vážné porušení své profesionální činnosti a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště uchazeče f) že nemá nedoplatky na daních a zákonem stanovených dávkách na státní pojistné a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště g) nebyla pravomocně odsouzena za podvod a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání h) že nebyla odsouzena za korupci, zapojení v protiprávní organizaci nebo jiné nelegální aktivitě a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště i) že žádný z členů týmu předkladatele nabídky není členem týmu jiného předkladatele nabídky 7. V případě, že za společnost bude jednat osoba neuvedená ve výpise z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidenci, předloží uchazeč originál plné moci, opravňující osobu jednat jménem společnosti. V případě uchazeče fyzické osoby předloží tato osoba originál plné moci opravňující jednat za tuto osobu, pokud je jiná osoba takto pověřená. Strana 15 /19)

16 6. Hodnocení nabídek 6.1. Finanční limity pro cenu poptávaných služeb Tématická oblast Cena služeb - FINANČNÍ LIMITY CELKOVÝ FINANČNÍ LIMIT TÉMA 1. TÉMA 2. TÉMA 3. TÉMA EURO (BEZ 19% DPH) EURO (BEZ 19% DPH) EURO (BEZ 19% DPH) EURO (BEZ 19% DPH) (BEZ 19% DPH) Finanční strop v EURO bude přepočten dle kurzu EURO k české koruně vydanému v Úředním věstníku Evropské unie ke dni zveřejnění zadávací dokumentace na webu V případě celkové nabídky (včetně několika tématických oblastí) celková cena za služby bude vypočtena součtem ceny za služby relevantních tématických oblastí 6.2. Hodnotící kritéria Každá nabídka bude hodnocena podle ekonomické výhodnosti, čímž je pro účely této zakázky míněna sada kvalitativních a kvantitativních kritérií Kvalitativní kritéria budou posuzovány na základě bodové škály: o 1 až 5 bodů = zcela neuspokojivé Strana 16 /19)

17 o o o o 6 až 10 bodů = neuspokojivé 11 až 15 bodů = uspokojivé 16 až 20 bodů = velmi dobré 21 až 25 bodů = vynikající V dané sadě kvalitativních kritérií získá nabídka kredit, který vznikne tak, že celková suma bodů za sadu kritérií hodnocené nabídky bude poměřena s nejlepší nabídkou a vynásobena váhou dané sady kritérií podle vzorce: (Hodnocená nabídka / Nejlepší nabídka) x 70 = Kredit 1. (Hodnocená nabídka / Nejvyšší počet dní) x 10 = Kredit 2. Kde hodnocenou nabídkou je součet bodů hodnocené nabídky za příslušnou sadu kvalitativních kritérií; nejlepší nabídka je nabídka, která dosáhla v hodnocení dané sady kritérií nejvyššího počtu bodů; 70 je váha skupiny kvalitativních kritérií. Kvantitativní kritéria budou dále posuzovány podle vzorce: (Nejnižší cena / Hodnocená nabídka ) x 20 = Kredit 3. Nabídka (tématické oblasti) bude posuzována podle definovaných hodnotících kritérií: Strana 17 /19)

18 1 Inovativnost nabídky - nové aktivity nebo nabízené výstupy (1-25 bodů) 1. Celková kvalita nabídky (70% váha) TÉMA 1. až 4. 2 Kvalita/vhodnost nabízených výstupů (1-25 bodů) 3 Rozsah pokrytí mezinárodní spolupráce - do jaké míry jsou zapojeni zkušení zahraniční experti? (1-25) 4 Přehlednost a vizuální úprava nabídky (1-25) 2. Celkový počet osobodnů věnovaných (10% váha) 3. Cena služeb za každou tématickou oblast (20% váha) Celkový počet věnovaných osobodnů Bez DPH 6.3. Hodnotící proces Hodnocení bude provedeno v souladu s principy transparentnosti a nediskriminace. Zadavatel (MPSV) si vyhrazuje právo vybrat více než jednoho dodavatele pro konkrétní tématickou oblast. Hodnotící komise otevře obálky v den jednání hodnotící komise Hodnotící komise posoudí splnění kvalifikačních předpokladů V případě, že nabídka nedostojí požadavkům na kvalifikační předpoklady nebo bude neúplná, vyřadí komise tuto nabídku z hodnocení Komise posoudí nabídky dle hodnotících kritérií uvedených výše Každá nabídka získá celkový kredit vypočtený součtem získaných kreditů za celkovou kvalitu, počet dní a cenu služeb Strana 18 /19)

19 Nabídka, která získá nejvyšší celkový kredit (Kredit ), bude vybrána jako vítězná nabídka (ekonomicky nejvýhodnější nabídka) Zpráva z jednání hodnotící komise bude vyhotoven a podepsán všemi členy hodnotící komise. Zpráva z jednání hodnotící komise podléhá souhlasu subjektu s oprávněním jednat jménem zadavatele Strana 19 /19)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jako ZVZ ) Název veřejné zakázky: Vzdělávací akademie pro vyšší odbornost a adaptabilitu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k podání nabídky do výběrového řízení na dodávku vzdělávacích kurzů pro společnost JELÍNEK výroba nábytku s.r.o. 1. Identifikace projektu Název projektu: Vzděláváním k dovednosti Registrační

Více

Vývoj a technická podpora systému VSD

Vývoj a technická podpora systému VSD ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále také jako ZD ) ve smyslu 27 a 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Vývoj a technická

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Dodávky

Více

na provedení auditu národních projektů Úřadu práce Brno - město

na provedení auditu národních projektů Úřadu práce Brno - město ČR Úřad práce Brno město Křenová 25/27 659 59 Brno Výzva více zájemcům k podání nabídky v Brně 4. 6. 2008 Česká republika - Úřad práce Brno-město jako zadavatel Vás tímto oslovuje k podání nabídky na provedení

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na dodání služby zadané ve zjednodušeném výběrovém řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název

Více

Zajištění vyhotovení propagačních brožur

Zajištění vyhotovení propagačních brožur Zadávací dokumentace k otevřenému zadávacímu řízení na nadlimitní veřejnou zakázku v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), Směrnicí č.3

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH KURZŮ PRO PROJEKT. Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH KURZŮ PRO PROJEKT. Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH KURZŮ PRO PROJEKT Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o. 1 NÁZEV ZAKÁZKY Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o. 2 ZADAVATEL Obchodní

Více

Předmětem nabídky je realizace výzkumů Monitoring služeb elektronických komunikací 2008 panel mladých.

Předmětem nabídky je realizace výzkumů Monitoring služeb elektronických komunikací 2008 panel mladých. Název a sídlo zadavatele: Česká republika Český telekomunikační úřad Se sídlem: Praha 9, Sokolovská 219 Poštovní adresa: poštovní přihrádka 02, 225 02 Praha 025 IČ: 70 10 69 75 DIČ: CZ70106975 (není plátcem

Více

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), dle Směrnice

Více

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody

HUBRU - síťová a SAN infrastruktura, serverová infrastruktura, datové úložiště, slaboproudé rozvody Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: HUBRU - síťová

Více

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes.

Masarykovo nám. 1/167, 790 01, Jeseník. Ing. Marie Fomiczewová, starostka města. tel. 584 498 165, e-mail: kristyna.michalkova@mujes. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do výběrového řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Zpracování metodiky řízení a rozvoje lidských zdrojů úřadu Identifikační

Více

Vybavení sálu Kulturního domu v Dobroměřicích stoly a židle

Vybavení sálu Kulturního domu v Dobroměřicích stoly a židle Obec Dobroměřice Pražská 53, 440 01 Dobroměřice tímto VYZÝVÁ K PODÁNÍ NABÍDEK a poskytuje ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

3-komorový hrudní drenážní systém

3-komorový hrudní drenážní systém Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění, na uzavření rámcové smlouvy na dodávku: 3-komorový

Více

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zakázky:

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na dodání služby zadané ve výběrovém řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: Identifikace:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/115618/Kle/10 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO KOMPLEXNÍ ZAJIŠTĚNÍ EVALUAČNÍHO SEMINÁŘE EQUAL EVALUATION SEMINAR KONANÉHO 28.-30.1.2008

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO KOMPLEXNÍ ZAJIŠTĚNÍ EVALUAČNÍHO SEMINÁŘE EQUAL EVALUATION SEMINAR KONANÉHO 28.-30.1.2008 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO KOMPLEXNÍ ZAJIŠTĚNÍ EVALUAČNÍHO SEMINÁŘE EQUAL EVALUATION SEMINAR KONANÉHO 28.-30.1.2008 PRAHA, 9. ledna 2008 1 1. ZÁKLADNÍ INFORMACE... 3 1.1. Zadavatel... 3 1.2. Odpovědný útvar...

Více

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ

Více

Zakázka na dodávky. s názvem. HD záznamové stroje. ve vztahu k Zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní otevřené řízení ZADÁVACÍ PODMÍNKY

Zakázka na dodávky. s názvem. HD záznamové stroje. ve vztahu k Zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní otevřené řízení ZADÁVACÍ PODMÍNKY Zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (1), 14, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon)

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle ust. 21 odst. 1 písm. a) a 27 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále také jako zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT Datum vyhlášení zakázky: 14. 4. 2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.0010

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDEK PRO PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDEK PRO PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU ZADAVATEL Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a. s. (dále VÚAnCh) Se sídlem: Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem Jednající: Ing. Milanem Petrákem, místopředsedou představenstva a Ing. Lubomírem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku Podpora pracovního uplatnění starších osob zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

MPSV, odbor řízení pomoci z ESF

MPSV, odbor řízení pomoci z ESF MPSV, odbor řízení pomoci z ESF ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TELEVIZNÍ KAMPAŇ Prezentace úspěšných projektů ESF a uvedení nového OP LZZ Praha, 22. července 2008 1 1. Zadavatel Stát: Instituce: Česká republika

Více

Stroje do truhlářské dílny do Dřevařského pavilonu FLD ČZU

Stroje do truhlářské dílny do Dřevařského pavilonu FLD ČZU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Stroje do truhlářské

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) Závěrečná evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst!

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) Závěrečná evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Tato

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci veřejné zakázky malého rozsahu Školení zaměstnanců V projektu Cestou poznání dosáhnout dalšího vzdělání pedagogických pracovníků Gymnázia

Více

Písemná výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky

Písemná výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku na dodávky Podle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon), 38 zjednodušené podlimitní řízení 1. Identifikační

Více

ZADÁNÍ (Terms of Reference) pro předkladatele nabídek pro evaluační projekt Zhodnocení dosaženého pokroku v realizaci Jednotného programového

ZADÁNÍ (Terms of Reference) pro předkladatele nabídek pro evaluační projekt Zhodnocení dosaženého pokroku v realizaci Jednotného programového ZADÁNÍ (Terms of Reference) pro předkladatele nabídek pro evaluační projekt Zhodnocení dosaženého pokroku v realizaci Jednotného programového dokumentu pro Cíl 3 regionu NUTS 2 Hlavní město Praha hrazený

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro zakázku na dodávky Inovace ve výrobním procesu společnosti LAUB- Zadavatel LAUB-KOVOVÝROBA, s.r.o. Sídlo: Vidonín 21, PSČ 59457 IČ 26231131 Zastoupen: Milošem Laubem, jednatelem

Více

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem

Inteligentní zastávky Ústí nad Labem Textová část zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Inteligentní zastávky Ústí nad Labem nadlimitní veřejná zakázka na dodávku inteligentních zastávek zadávaná v otevřeném řízení, dle zákona o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa ČÁST 1. PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Město Neveklov, Náměstí Jana Heřmana 80, 257

Více

Zadávací dokumentace zakázky. Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy. 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s.

Zadávací dokumentace zakázky. Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy. 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s. Zadávací dokumentace zakázky Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s. 1. Název zakázky Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy

Více

Výzva k předkládání žádostí o podporu

Výzva k předkládání žádostí o podporu Výzva k předkládání žádostí o podporu Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor realizace programů ESF - veřejná správa a sociální inovace vyhlašuje výzvu k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního

Více

Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců v manažerských dovednostech

Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců v manažerských dovednostech Zadávací dokumentace Strana 1/6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby zadané ve zjednodušeném výběrovém řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů operačního programu Rozvoj lidských zdrojů

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Využití externích služeb personální agentury v oblasti personálního zajištění administrace grantového schématu v Opatření 4.1vyhlašovaného Úřadem práce v Liberci ZADAVATEL Česká republika

Více

Dodávka interaktivní tabule

Dodávka interaktivní tabule Zadávací dokumentace pro zakázku malého rozsahu na dodávky zadanou v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost: Dodávka interaktivní tabule

Více

Úřad vlády České republiky Odbor analýz a koordinace vědy, výzkumu a inovací

Úřad vlády České republiky Odbor analýz a koordinace vědy, výzkumu a inovací Úřad vlády České republiky Odbor analýz a koordinace vědy, výzkumu a inovací Č. j.: 4510/2015-OKP Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Vyhodnocení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro předkladatele nabídek (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen "zákon") ke zjednodušenému podlimitnímu řízení Vytvoření

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace v rámci veřejné zakázky malého rozsahu EU peníze školám, CZ..07/.4.00/2.2906, Dodávka projekční techniky Obsah:. Základní údaje o zadavateli 2. Předmět veřejné zakázky 3. Místo plnění

Více

Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj. Odbor veřejného investování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj. Odbor veřejného investování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor veřejného investování ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY PORADENSTVÍ V OBLASTI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK 2 2. ZADAVATEL ZadavateI: Česká

Více

Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost

Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost U S N E S E N Í Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost číslo 48 ze dne 27. března 2013 ke kritériím pro výběr správce Fondu rozvoje města v

Více

Rekonstrukce elektroinstalace silnoproudu a slaboproudu budovy TF III.

Rekonstrukce elektroinstalace silnoproudu a slaboproudu budovy TF III. Výzva/Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Rekonstrukce

Více

Dodávka a implementace informačního systému pro dohled nad hazardními hrami

Dodávka a implementace informačního systému pro dohled nad hazardními hrami ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon nebo ZVZ ) ve znění Dodatečných informací č. 9 Zadávací řízení:

Více

Obnova kostela sv. Havla v Ratměřicích. Informace o možnosti vyžádat si zadávací dokumentaci:

Obnova kostela sv. Havla v Ratměřicích. Informace o možnosti vyžádat si zadávací dokumentaci: Příloha 1: Výzva k podání nabídek Veřejná zakázka neprobíhá plně v režimu zákona č 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon), protože se jedná o veřejnou zakázku malého rozsahu ( 12 odst. 6 zákona),

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce s názvem Revitalizace prostoru při ul. Tyršova v Děčíně I zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídek v rámci poptávkového řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu tato veřejná zakázka je zadávána jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona

Více

OBNOVA VÝLETNÍ RESTAURACE A STAVBA ROZHLEDNY

OBNOVA VÝLETNÍ RESTAURACE A STAVBA ROZHLEDNY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání zakázky OBNOVA VÝLETNÍ RESTAURACE A STAVBA ROZHLEDNY LISTOPAD 2011 1 OBSAH ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: Část 1 Pokyny pro uchazeče Projektová dokumentace Výkazy výměr Část 2 Smlouva

Více

Diagnostika pro vyšetření infekčních markerů u dárců krve a u těhotných pro transfúzní oddělení

Diagnostika pro vyšetření infekčních markerů u dárců krve a u těhotných pro transfúzní oddělení Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku zadanou v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) na uzavření rámcové smlouvy na dodávku Název zakázky:

Více

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek

Veřejná zakázka na stavební práce Aerace na ČOV Písek Příloha č. 1 Zadávací dokumentace stavby (ZD) bez příloh ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zpracovaná v rozsahu ustanovení zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku ZAJIŠTĚNÍ JAZYKOVÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ MINISTERSTVA PRÁCE A SOCIÁLNÍCH VĚCÍ ČR zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. Speciální ZŠ Svitavy stavební úpravy objektu, oprava venkovní omítky, rekonstrukce střechy

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. Speciální ZŠ Svitavy stavební úpravy objektu, oprava venkovní omítky, rekonstrukce střechy Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Speciální ZŠ Svitavy stavební úpravy objektu, oprava venkovní omítky, rekonstrukce střechy Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro zpracování nabídky k veřejné zakázce zadané v jednacím řízení s uveřejněním s názvem Sociální služby pro

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Mateřská škola Anenská 119 Jaroslavice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ...

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace ve smyslu ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Název veřejné zakázky: AKVIZICE ELEKTRONICKÝCH KNIH PRO PROJEKT RIPO otevřené nadlimitní řízení Strana

Více

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy

PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM. Snížení imisní zátěže z dopravy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE A DODÁVKY S NÁZVEM Snížení imisní zátěže z dopravy zadávaná dle 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Název programu: jednat jménem zadavatele): Název zakázky: Předmět zakázky:

Název programu: jednat jménem zadavatele): Název zakázky: Předmět zakázky: VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku do zjednodušeného výběrového řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění na dodání služby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pokyny pro zadávání zakázek v rámci Regionálního

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Bezbariérová SŠGaO Zlín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Bezbariérová SŠGaO Zlín VZ/2015/2/01 veřejná zakázka malého rozsahu dle metodického pokynu SM/25/02/13 Krajského úřadu Zlínského kraje,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení dle 27

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) s názvem: Změna vytápění a zdroje tepla v objektu Klíčova

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště Zadávací dokumentace k veřejné zakázce NDA, výběrové řízení na technický dozor investora, záložní pracoviště 1 Všeobecné informace 1.1 Úvodní informace Zakázka je součástí projektu Národní digitální archiv

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Pro veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 12 a 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, mimo režim tohoto zákona. Název: Zajištění servisu

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE SPOLUFINANCOVÁNO Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OP LZZ/REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.04/4.1.00/32.00018 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve výběrovém řízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku na služby Kurzy coachingu II zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm. f) a 38

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Vybavení, nástroje a nářadí Identifikace zadavatele: Název / obchodní firma Odborné učiliště a Praktická škola, Brno, Lomená 44 zadavatele: Sídlo zadavatele: Lomená

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Sociální služby Vsetín výměna vybavení kuchyňských provozů Číslo zakázky: Forma zadání: VZ/2014/2/01 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje zadavatele:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. Domov pro seniory Nezdenice oprava střechy a doteplení části střechy výměna solárních panelů VZ/2014/2/03

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Řízení letového provozu na Letišti České Budějovice SVAZEK 2

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Řízení letového provozu na Letišti České Budějovice SVAZEK 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, nadlimitní veřejná zakázka na služby Řízení letového provozu na Letišti České Budějovice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky. Zadavatel veřejné zakázky:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název veřejné zakázky. Zadavatel veřejné zakázky: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Poskytování služby užívání páru temných optických vláken

Více

Gymnázium Jaroslava Heyrovského Mezi Školami 2475/29 158 00 PRAHA 5. V Praze dne 06. 05. 2015 CJ 671/2015 GJH

Gymnázium Jaroslava Heyrovského Mezi Školami 2475/29 158 00 PRAHA 5. V Praze dne 06. 05. 2015 CJ 671/2015 GJH Gymnázium Jaroslava Heyrovského Mezi Školami 2475/29 158 00 PRAHA 5 V Praze dne 06. 05. 2015 CJ 671/2015 GJH Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky dle 25 bod a) zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace REALIZACE ZAŘÍZENÍ INTERIÉRŮ A REALIZACE EXPOZICE

Zadávací dokumentace REALIZACE ZAŘÍZENÍ INTERIÉRŮ A REALIZACE EXPOZICE Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném řízení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jednacího řízení bez uveřejnění ve smyslu ustanovení 34 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Realizace nápravných opatření v resortu SVS a vzdělávání v oblasti procesního řízení

Realizace nápravných opatření v resortu SVS a vzdělávání v oblasti procesního řízení Č. j. SVS/2013/028174-G ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY zadávací řízení OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění veřejná zakázka s názvem Realizace nápravných

Více

Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí zákonem.

Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí zákonem. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Písek Název veřejné zakázky: Komplexní pozemková úprava v k. ú. Křenovice Sídlem: Nádražní 1988 Zastoupený: IČ: 397 01 Písek Ing. Benem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZAKÁZKU: Vzdělávací program pro zvýšení produktivity práce zaměstnanců firmy NEOGRAPH, a.s.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZAKÁZKU: Vzdělávací program pro zvýšení produktivity práce zaměstnanců firmy NEOGRAPH, a.s. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZAKÁZKU: Vzdělávací program pro zvýšení produktivity práce zaměstnanců firmy NEOGRAPH, a.s. Tento dokument závazně stanovuje pravidla pro výběrové řízení k projektu Rozvoj kompetencí

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce ZADÁVACÍDOKUMENTACE " Územní plán Šimonovice" ZADÁVACÍDOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen "zákon") v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby pro veřejnou

Více

Zadávací dokumentace. Servis a údržba technologií budov NZ

Zadávací dokumentace. Servis a údržba technologií budov NZ Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou v otevřeném řízení dle 27 zákona

Více

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva)

Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Oznámení o zahájení výběrového řízení (výzva) Zakázka je spolufinancována z prostředků Evropské unie a státního rozpočtu. Název operačního programu, ze kterého je zakázka hrazena Integrovaný operační program

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. Sportovní gymnázium, Pardubice Rekonstrukce rehabilitačních prostor

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. Sportovní gymnázium, Pardubice Rekonstrukce rehabilitačních prostor Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Sportovní gymnázium, Pardubice Rekonstrukce rehabilitačních prostor Zadávací dokumentace 1. Identifikační údaje o veřejné zakázce

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE ZADAVATEL: HLAVNÍ MĚSTO PRAHA se sídlem Mariánské nám. 2, 110 01 Praha 1 IČ: 00064581 DIČ:CZ00064581 MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor školství, mládeže a tělovýchovy Evropský sociální fond Praha &

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: Identifikace:

Více

LABORATOŘ ANALÝZY MATERIÁLŮ A KONTROLY KVALITY

LABORATOŘ ANALÝZY MATERIÁLŮ A KONTROLY KVALITY Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku na dodávky Akce bude spolufinancována v rámci 0peračního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost LABORATOŘ ANALÝZY MATERIÁLŮ A KONTROLY KVALITY TISKU PRO ZVÝŠENÍ

Více

Zvýšení konkurenceschopnosti pekárny Pivák

Zvýšení konkurenceschopnosti pekárny Pivák EVROPSKÁ UNIE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE otevřené nadlimitní řízení dle 12, odst. 2 a 27 ZVZ na dodávku technologií realizované zadávací řízení podléhá zákonu č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

Opatření, vedoucí k nápravě starých ekologických zátěží na lokalitě Zdechovice společnosti PARAMO, a.s. Pardubice

Opatření, vedoucí k nápravě starých ekologických zátěží na lokalitě Zdechovice společnosti PARAMO, a.s. Pardubice Veřejná zakázka Opatření, vedoucí k nápravě starých ekologických zátěží na lokalitě Zdechovice společnosti PARAMO, a.s. Pardubice Evidenční číslo veřejné zakázky: 60056282 Údaje ze zadávací dokumentace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODMÍNKY A POŽADAVKY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY PROJEKT BUDE SPOLUFINANCOVÁN ZE ZDROJŮ EU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Energetická

Více

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá

Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2. vyzývá Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 v zájmu zajištění potřeb Ministerstva práce a sociálních věcí (dále jen MPSV) a v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADAVATEL Obchodní firma: Výzkumný ústav anorganické chemie, a. s. (dále VÚAnCh) Se sídlem: Revoluční 84, 400 01 Ústí nad Labem Jednající: Ing. Milanem Petrákem, místopředsedou představenstva a Ing. Lubomírem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem VŠPJ - Oprava střechy ostatní vyhlášené v rámci akce VŠPJ - Oprava střechy, včetně rekonstrukce jímací soustavy, rozmrazování

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Podpora veřejné dopravy veřejná zakázka na dodávky zadávaná

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Technologie chlazení a rekonstrukce ledových ploch Zimního

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Identifikační údaje sektorového zadavatele: VaK Bruntál a.s. třída Práce 42, 792 01 Bruntál IČ: 47675861 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Jaroslav Jouza, ředitel Tel: +

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka praček pro DS Bohnice tato veřejná zakázka na dodávky není zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky na služby zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kompletní zadávací dokumentace včetně příloh dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Svoz odpadu pro Městskou část

Více

1. PODROBNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY

1. PODROBNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 SPISOVÁ ZNAČKA VZMR: SPÚ 224401/2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Čj.: ČŠIG-2412/12-G21 Název programu Registrační číslo projektu Název projektu Zadavatel Kontaktní osoba zadavatele Název zakázky Číslo zakázky 46/12/45 Č. ev. ISVZUS 228067 Druh a typ zakázky Předmět

Více

Výzva k předkládání žádostí o podporu

Výzva k předkládání žádostí o podporu Výzva k předkládání žádostí o podporu Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor realizace projektů ESF sociální začleňování vyhlašuje výzvu k předkládání žádostí o podporu v rámci Operačního programu

Více