na základě požadavku místostarosty JUDr. Pánka, probíhá jednání s firmou JAW o zřízení optického vlákna na Mezné, pro příjem internetu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "na základě požadavku místostarosty JUDr. Pánka, probíhá jednání s firmou JAW o zřízení optického vlákna na Mezné, pro příjem internetu."

Transkript

1 MĚSÍČNÍK OÚ HŘENSKO 02/2013 ÚNOR 2013

2 2 Vážení přátelé, jak jsme předem plánovali, finance v naší pokladně se pomalu snižují. Příjmy nejsou, naopak výdaje jsou stále. Mimo běžných výdajů, např.: doplatky za ukončení r.2012, odvody státu, zimní údržba, průběžné opravy veřejného osvětlení, zálohy na energii, nájem parkoviště,,u vodopádu za 4/4 2012, DPH za 4/4 2012, příspěvek školám za naše děti za 2/ atd. Včetně předpokládaných příjmů do zahájení sezony, máme nyní v naší pokladně cca Kč. již máme dokončenu projektovou dokumentaci na rekonstrukci parkoviště na Mezní louce, včetně stavebního povolení. Nyní již,,pouze získat dotaci na tuto akci. děkujeme p. Stanislavu Křížkovi za zpracování návrhu nového povodňového plánu. Tento musí odsouhlasit Povodí Ohře a Povodí Labe a následně pak odbor životního prostředí. jelikož dochází k častým poruchám na veřejném osvětlení, připraví elektrikář p. Majer návrh postupných oprav ve Hřensku, na Mezné a na Horním Hřensku. jistě jste si všimli, že minimarket při vstupu do Hřenska, byl již odstraněn. Uvažuje se tam o zřízení,,klidové zóny parku. na základě požadavku místostarosty JUDr. Pánka, probíhá jednání s firmou JAW o zřízení optického vlákna na Mezné, pro příjem internetu. zpracování nových webových stránek bylo zadáno, ale zhotovitel pracuje velice pomalu a to je pro naši obec neúnosné. Hledáme nové a rychlé řešení. od , je možné zvýšit občanům poplatky za likvidaci komunálního odpadu. Zastupitelstvo obce rozhodlo, že poplatky se zvyšovat nebudou. neustálá zasedání Zastupitelstva obce, přímo souvisí s koncem roku 2012 a navazujícími, zákonem danými termíny. Jedná se hlavně o rozpočtové změny, srubovou stavbu v Soutěskách apod. probíhá také množství časově velice náročných jednání, která se týkají přípravy na nadcházející sezonu. Pozor! Zimní spánek pomalu končí a proto přeji všem silné nervy při přípravě na sezonu. Jan Havel

3 3 Volební čísla - Pražané jsou váhaví střelci, Sudety nerozhodly Volební data Českého statistického úřadu ukázala, že mezi slabší místa Karla Schwarzenberga ve druhém kole poněkud překvapivě patřila Praha. Naopak pohraničí, jehož údajným ohrožením při zpochybnění Benešových dekretů neprůkazně argumentovali Zemanovi zastánci, výrazný nárůst Zemanovy podpory ve druhém kole nezaznamenalo. Portál idnes.cz porovnal volební v ý s l e d k y o b o u k a n d i d á t ů v jednotlivých krajích podle toho, jak velkého přírůstku hlasů oproti prvnímu kolu dosáhli. Ze srovnání vyplývá, že zvolený prezident Miloš Zeman dokázal v absolutních číslech nejvíc "rozmnožit" řady svých voličů v Moravskoslezském kraji, kde mezi prvním a druhým kolem získal přes 200 tisíc dalších voličů. Karel Schwarzenberg získal v Praze i ve Středočeském kraji po 130 tisících dalších voličů, když ale srovnáme jeho výsledky v hlavním městě v prvním a druhém kole, je vidět proti jiným krajům značný výkyv: kandidát TOP 09 zde získal pouze 1,49krát více hlasů než v kole prvním. Lze to vykládat i tak, že svůj voličský potenciál v hlavním městě Schwarzenberg strhl na svou stranu už v prvním kole a ve druhém už nebylo moc pozic, které by mohl získávat. Ale podle průzkumu agentury Median také každý čtvrtý až pátý volič ODS dal svůj hlas Miloši Zemanovi. Hlasy pro kandidáty ve 2. kole v závorce násobek kola prvního Zeman Schwrzenberg Zeman Schwarzenberg Středočeský (2,11x) (1,78x) Praha (1,94x) (1,49x) Jihomoravský (2,17x) (1,46x) Moravskoslezský (2,28x) (2,16x) Ústecký (2,32x) (2,07x) Jihočeský (2,18x) (1,87x) Olomoucký (2,27x) (2,11x) Zlínský (2,14x) (2,14x) Královehradecký (2,34x) (1,98x) Vysočina (1,95x) (2,05) Plzeňský (2,24x) (1,87x) Pardubický (2,28x) (2,03x) Liberecký (2,34x) (1,98x) Karlovarský (2,29x) (2,09x) Kraje jsou seřazeny podle celkového počtu hlasů odevzdaných ve druhém kole. (převzato ze severu idnes.cz)

4 4 Snímek Českého Švýcarska je mezi favority prestižní soutěže České Švýcarsko, Fotografie krajiny Českého Švýcarska vysoutěžila zlato v mezinárodní soutěži Evropský profesionální fotograf roku 2012 pořádané Asociací evropských fotografů FEP[1]. Pořídil ji finalista soutěže a fotograf Správy Národního parku České Švýcarsko Václav Sojka[2]. Snímek zachycuje Růžovský vrch vystupující z ranní mlhy za východu slunce a prosadil se v konkurenci fotografií, které do soutěže zaslali autoři z 28 zemí světa. Při fotografování krajiny je napínavé zejména to, že není nikdy jisté, jakou tvář Vám právě ukáže, dobrý záběr může být výsledkem dlouhých týdnů čekání,nebo jediného šťastného okamžiku, říká Václav Sojka, fotograf Správy Národního parku České Švýcarsko, a dodává: Jsem ale především velmi rád, že se naše krásná krajina ve světové konkurenci neztratí. Soutěž Evropský profesionální fotograf pořádá Asociace evropských fotografů každoročně, k jejím hlavním cílům patří zvyšování standardů v oblasti profesionální fotografie. Autor oceněné fotografie se soutěže letos účastnil poprvé. Výsledky soutěže[3] asociace oznámila 9. ledna Poznámky: [1] Federation of European Photographers, [2] Václav Sojka (*1963) pracuje v ochraně přírody od roku 1992, krajinářské fotografii se věnuje od roku Jako profesionální fotograf působí u Správy Národního parku České Švýcarsko od jejího vzniku v roce Od roku 2005 je držitelem certifikátu QEP (Qualified European Photographer). Působí zejména na domácí půdě a s jeho fotografiemi se čtenáři mohou setkat v řadě publikací o Českém Švýcarsku. [3] Odkaz viz níže, kategorie LANDSCAPE GOLD AWARDS: -for-single-images-gallery Kontakty: Tomáš Salov, tiskový mluvčí a vztahy s veřejností, tel.: Václav Sojka, fotograf a vztahy s veřejností, tel.: SAMOSTATNÁ BRIGÁDA NÁŠ KULTURÁK DALŠÍ JUBILANT V NAŠÍ OBCI. V měsíci lednu oslavil pan Jiří Havlák své životní jubileum. Na radnici si jej pozval starosta obce Jan Havel, aby mu jménem obce poblahopřál a předal pozornost v podobě dárkového koše.

5 O Z N Á M E N Í 5 DNE BUDE PROVEDEN JARNÍ SVOZ NEBEZPEČNÉHO A VELKOOBJEMOVÉHO ODPADU.

6 6 Z Bloku obecní policie, období od do Dne 5.ledna hlídka obecní policie Hřensko zajišťovala pořádek při bourání bývalé tržnice v místě vnitřního Hřenska, kde vietnamská komunita se snažila z bouraného objektu zachránit stavební prvky, které sem při výstavbě nainvestovala z důvodu zkvalitnit a zvýšit užitkovost stavby, která sloužila k stánkovému prodeji. Jednalo se o zaneřádění povrchu vozovky hřebíky a šrouby, které se oddělovaly při demontáži větších celků.hlídka obecní policie bývalým prodejcům v místě učinila výzvu k okamžitému úklidu vozovky, což bylo bez zbytečných průtahů provedeno a takto se dělo i v následujících dnech v uvedeném prostoru. Dne 5.ledna hlídka obecní policie Hřensko zajistila odklizení vozidla parkující pod hotelem Praha v zátopové zóně a které bylo ohrožováno stoupající povodňovou vodou za stále stoupající řeky Kamenice. Dne 7.ledna hlídka obecní policie Hřensko provedla kontrolu chatové oblasti osady Mezná. Žádné poškození ani vniknutí do objektů nebylo zjištěno. Dne 8.ledna požádal hlídku obecní policie Hřensko stavbyvedoucí likvidované bývalé tržnice v místě vnitřního Hřenska ve věci podezření ze zcizování nabouraného materiálu z bývalé tržnice. Staviteli byla hlídkou obecní policie doporučena lepší organizace práce v místě bourání a to po nabourání materiál ještě ten den odvézt na předem určené bezpečné depo, kde bude materiál jistěji uložen proti jeho rozkradení. Dne 9.ledna hlídka obecní policie Hřensko zjistila, že na parkovišti u vodopádu je značný nepořádek, který odkryl tající sníh v podobě prázdných pivních lahví, plyšového medvěda a dalšího drobného nepořádku.prostřednictvím úklidové čety obce Hřensko byl nepořádek po turistech zlikvidován. Dne 10.ledna bylo hlídce obecní policie Hřensko oznámeno, že se ztratil černý pes slyšící na jméno Colwyn. Jakékoliv informace ohledně hledaného psa bylo domluveno sdělit na poskytnuté telefonní číslo Dne 18.ledna hlídka obecní policie Hřensko řešila přestupky neukázněných řidičů jedoucích v protisměru jednosměrné ulice po vozovce vnitřního Hřenska a to na místě v blokovém řízení. S uloženou blokovou pokutou řidiči souhlasili. Dne 19.ledna hlídka obecní policie Hřensko ve spolupráci s pořádkovou jednotkou policie ČR pátrala po hledaném J.J., který je podezřelý ze spáchání několika přečinů. Dne 26.ledna hlídka obecní policie Hřensko byla opakovaně požádána Policií ČR o pomoc při pátrání po osobě J.J. Dne 28.ledna byla hlídkou obecní policie Hřensko zjištěno, že na vozovce vnitřního Hřenska parkují dvě vozidla prodejců. Jejich řidiči byli hlídkou OP zjištěni a poté bylo zajištěno přeparkování vozidel na jiná vhodná místa. Dne 29.ledna byla hlídce obecní policie Hřensko nahlášena ztráta dvou psů rasy labrador černé a bílé barvy. Majitel psů z Prahy zanechal na služebně obecní policie kontaktní telefonní čísla pro případ jejich nálezu. sepsal:str. Šárovec Vlastimil

7 7 Jubilea V měsíci únoru oslaví své jubileum tito občané : Jarmila Hrušková Anna Bejšovcová Anna Černá Šárka Fabiánová Herbert Sallmann Alena Černá František Křivák Jiřina Podhradská Veronika Alešová Jiří Touš Marta Vrabcová Pavel Frömmel Vladislava Buryánková Všem jubilantům srdečně blahopřejeme.

8 Po velmi úrodném prosinci na výjezdy, měli hasiči v naší obci téměř celý leden klid. V noci z 30. na 31.ledna takzvaně hlídali Kamenici, která u hotelu Praha vystoupala na úroveň chodníku. To je hranice 2. stupně povodňové aktivity. Řeka se naštěstí vrátila do koryta a bylo vyhráno. Hned ráno je však zvedla siréna k odstranění padlého smrku na vozovku pod Pravčickou bránou. Po nočním větrném poryvu to byl jen zázrak, že se jednalo pouze o jediný strom na silnici. St. KŘÍŽEK Měsíčník obecního úřadu Hřensko reg.číslo MK ČR E Vydavatel : obec Hřensko, Hřensko 71, IČ: Místo vydání : obec Hřensko Den vydání : Redakční rada : redaktor Josef Král jk, Kateřina Horáková kh, Vlasta Hrušková vh, Věra Zárubová vz, Robert Mareš rm Kontakt: Tel noviny.hrenskoamezna@seznam.cz DALŠÍ UZÁVĚRKA ZPRAVODAJE BUDE

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2010

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2010 Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 21 Odbor bezpečnostní politiky Ministerstvo vnitra ČR červen 211 1 Úvod Údaje o činnosti obecních policií za rok 21 poskytly na požádání Ministerstvu

Více

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2011

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2011 Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 211 Odbor bezpečnostní politiky Ministerstvo vnitra ČR červen 212 1 Úvod Údaje o činnosti obecních policií za rok 211 zde prezentované poskytly obce,

Více

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2012

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2012 Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2012 Odbor bezpečnostní politiky Ministerstvo vnitra ČR červen 2013 1 Úvod Údaje o činnosti obecních policií za rok 2012 poskytly obce, ve kterých je

Více

Přehled průběhu pozemních komunikací v jednotlivých krajích ČR

Přehled průběhu pozemních komunikací v jednotlivých krajích ČR Přehled průběhu pozemních komunikací v jednotlivých ích ČR probíhá v ích Plzeňský Ústecký Zlínský Dálnice D1 X X X X X X X Dálnice D11 X X X X Dálnice D2 X Dálnice D3 X X Dálnice D5 X X Dálnice D8 X X

Více

HØENSKA a MEZNÉ. Zpravodaj. Obec Høensko POZVÁNKA. uvnitø Zpravodaje: slovo starosty, pozvánka na jarní pochod a další informace

HØENSKA a MEZNÉ. Zpravodaj. Obec Høensko POZVÁNKA. uvnitø Zpravodaje: slovo starosty, pozvánka na jarní pochod a další informace www.hrensko.cz Zpravodaj HØENSKA a MEZNÉ MÌSÍÈNÍK OBCE HØENSKO ÚNOR 2016 noví lososi v Kamenici - str. 3 Obec Høensko POZVÁNKA zahájení nové pøeshranièní spolupráce - str. 4 uvnitø Zpravodaje: slovo starosty,

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Jihomoravský kraj 20 404 121 24 347 144 26 808 158 21 681 126 26 547

Více

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy

PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE GRANTU- FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. 11 Tabulka obvyklé mzdy Tabulka doporučených mezd pro Hlavní město Praha horní hranice horní hranice 27 047 155 27 668 166

Více

VOLEBNÍ PREFERENCE BŘEZEN 2018

VOLEBNÍ PREFERENCE BŘEZEN 2018 VOLEBNÍ PREFERENCE BŘEZEN 2018 METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Volební preference (březen 2018) REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK: SANEP s.r.o. kvótní výběr multiplechoice REPREZENTATIVITA: ve věku

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 750 000 13 000 2 770 000 12 000 Byt 2+1 6 900 000 19 000 4 100 000 15 000 Byt 3+1 10 100 000 21 000 5 200 000 16 000 Byt 4+1 11 500 000 35 000 7 000 000

Více

Vyhlášení výsledků srovnávacího výzkumu Město pro byznys. Zlínský kraj

Vyhlášení výsledků srovnávacího výzkumu Město pro byznys. Zlínský kraj Vyhlášení výsledků srovnávacího výzkumu Město pro byznys Zlínský kraj Město pro byznys Nejrozsáhlejší srovnávací výzkum, který vyhodnocuje podnikatelské prostředí ve všech obcích s rozšířenou působností

Více

VOLEBNÍ PREFERENCE ČR + PRAHA ZÁŘÍ 2018

VOLEBNÍ PREFERENCE ČR + PRAHA ZÁŘÍ 2018 VOLEBNÍ PREFERENCE ČR + PRAHA ZÁŘÍ 2018 Komentář Hnutí ANO nedává svým soupeřům šanci, TOP 09 je s největším nárůstem zpět nad pěti procenty Hnutí ANO nadále nechává své politické soupeře daleko za sebou

Více

Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete pod tabulkami.

Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete pod tabulkami. ; SESTAJOVICE;STC;7;6;0;1;6;0;1;2;3;0;6;0;4;1;1;562;26;532;0;1;0;3;0;50;2;5;0;23;4;11;1;4;0;0;0;0;0;0;20;0;0;0;0;381500;39144 Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete pod

Více

Příloha č Tabulky a grafy porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 až 2012, obcí, MČ, DSO

Příloha č Tabulky a grafy porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 až 2012, obcí, MČ, DSO Příloha č. 10 - Tabulky a grafy porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 až 2012, obcí, MČ, DSO Tabulka porovnání výsledků z přezkoumání hospodaření za období let 2008 2012 závěr

Více

Praha - bytové prostory

Praha - bytové prostory Praha - bytové prostory Praha 1 Praha 2 Garsonka 3 690 000 13 500 2 630 000 12 500 Byt 2+1 6 700 000 20 000 3 900 000 17 000 Byt 3+1 9 900 000 22 000 5 600 000 18 000 Byt 4+1 10 110 000 30 000 7 000 000

Více

PREZIDENTSKÁ VOLBA 1. kolo - Leden 2018

PREZIDENTSKÁ VOLBA 1. kolo - Leden 2018 PREZIDENTSKÁ VOLBA 1. kolo - Leden 2018 METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Prezidentská volba 1.kolo - leden 2018 REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK: SANEP s.r.o. kvótní výběr multiplechoice REPREZENTATIVITA:

Více

Jan Krajhanzl, Tomáš Chabada, Renata Svobodová Katedra environmentálních studií Fakulty sociálních studií Masarykova univerzita, leden 2018

Jan Krajhanzl, Tomáš Chabada, Renata Svobodová Katedra environmentálních studií Fakulty sociálních studií Masarykova univerzita, leden 2018 Jan Krajhanzl, Tomáš Chabada, Renata Svobodová Katedra environmentálních studií Fakulty sociálních studií Masarykova univerzita, leden 2018 Sběr dat probíhal od 10. listopadu do 10. prosince 2017 formou

Více

Krajské volby volební potenciál sběr: ,0% 5,0% cílová skupina věk respondentů pohlaví respondentů vzdělání respondentů 49,1%

Krajské volby volební potenciál sběr: ,0% 5,0% cílová skupina věk respondentů pohlaví respondentů vzdělání respondentů 49,1% 10,7% 10,7% 16,2% 16,2% 37,6% 37,6% 49,1% 50,9% 18,6% 1 1/16 Jihočeský kraj 4 288 433 433 3 27,0% n=433 17,0% 16,0% 12,0% Jihočeský kraj 1 6,0% Jihočeský kraj 49,1% 17,4% 50,9% 17,4% 18,6% Jihočeský kraj

Více

VOLEBNÍ PREFERENCE ČERVEN 2018

VOLEBNÍ PREFERENCE ČERVEN 2018 VOLEBNÍ PREFERENCE ČERVEN 2018 METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Volební preference (červen 2018) REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK: SANEP s.r.o. kvótní výběr multiplechoice REPREZENTATIVITA: ve věku

Více

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 44 62 9,68 0,097 600,0 6,00 Ostatní 0,00

Výnosy z kmenových včelstev v kg Sektor Počet Počet včelstev. k 1.5. k 31.10. a 1 2 3 4 5 6 7. 44 62 9,68 0,097 600,0 6,00 Ostatní 0,00 0 sumární sestava kraj: Hlavní město Praha.0.0 Sektor včelstev k.. k.0. a, 0,0 00,0,00 0 0 0 0,00 0,000 0,0,00 0, 0,,0,00 0 0, 0, 0,0,00, 0,,0,00 včelstev 0 včelstev včelstev 0 0 0 Vykoupeno medu v kg

Více

Pardubický , ,67. Liberecký , Karlovarský , ,27

Pardubický , ,67. Liberecký , Karlovarský , ,27 II. NEHODY V KRAJÍCH Pardubický 3 622-104 -2,79 35-7 -16,67 V této kapitole jsou uvedeny údaje o ách v silničním provozu na území jednotlivých krajů České republiky. Liberecký 3 788-71 -1,84 20-5 -20 Karlovarský

Více

Zlínský. Název obce/městyse/města: Šestajovice kód kraj Kraj: STC HKK Královéhradecký

Zlínský. Název obce/městyse/města: Šestajovice kód kraj Kraj: STC HKK Královéhradecký ; Šestajovice;STC;6;5;0;1;5;2;0;3;0;0;5;0;3;1;1;202;172;27;0;2;0;1;0;32;13;3;0;4;1;1;0;10;0;0;0;0;0;0;16;0;0;0;0;117800;2649903;; Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete

Více

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY

CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY str. 60 CENOVÉ MAPY ČESKÉ REPUBLIKY Ústecký Liberecký Královéhradecký Karlovarský Praha Plzeňský Středočeský Jihočeský Pardubický Jihomoravský Zlínský BYTOVÉ PROSTORY Praha 1 Praha 2 PRODEJ PRONÁJEM PRODEJ

Více

Nehody_1. pololetí 2019

Nehody_1. pololetí 2019 1 Statistika nehodovosti první pololetí 219 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

Statistika nehodovosti 1. čtvrtletí 2016

Statistika nehodovosti 1. čtvrtletí 2016 Statistika nehodovosti 1. čtvrtletí 2016 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

STATISTIKY CR NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE DO ROKU 2016

STATISTIKY CR NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE DO ROKU 2016 STATISTIKY CR NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE DO ROKU 2016 1.1 Vývoj cestovního ruchu v rámci ČR v hromadných ubytovacích zařízeních (HUZ) v ČR 2012 15 098 817 43 278 457 2011 / 2012 - - 2013 15 407 671

Více

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI Rok 217 Obsah Počet bodovaných řidičů, počet dvanáctibodových řidičů 3 Přírůstky bodů za poslední rok, složení udělených bodů. 4 Srovnání

Více

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI Rok 216 Obsah Počet bodovaných řidičů, počet dvanáctibodových řidičů 3 Přírůstky bodů za poslední rok, složení udělených bodů. 4 Srovnání

Více

Statistika nehodovosti první pololetí 2018

Statistika nehodovosti první pololetí 2018 1 Statistika nehodovosti první pololetí 218 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

Statistika nehodovosti první čtvrtletí 2018

Statistika nehodovosti první čtvrtletí 2018 1 Statistika nehodovosti první čtvrtletí 2018 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a

Více

Dopravní nehody

Dopravní nehody 1 Statistika nehodovosti rok 218 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků uvádíme

Více

Informace o stavu bodového systému v České republice PŘESTUPKY A TRESTNÉ ČINY III. Q O 070 Odbor kabinet ministra O 072 Oddělení tiskové

Informace o stavu bodového systému v České republice PŘESTUPKY A TRESTNÉ ČINY III. Q O 070 Odbor kabinet ministra O 072 Oddělení tiskové Informace o stavu bodového systému v České republice PŘESTUPKY A TRESTNÉ ČINY I 2014 O 070 Odbor kabinet ministra O 072 Oddělení tiskové OBSAH Návod Ministerstva dopravy Jak nedostat body... 3 Souhrn a

Více

Dopravní nehodovost 2017

Dopravní nehodovost 2017 Dopravní nehodovost 217 1 z 2 Dopravní nehodovost 217 Statistika nehodovosti leden až prosinec 217 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro

Více

METODOLOGIE. SANEP s.r.o. kvótní výběr. multiplechoice

METODOLOGIE. SANEP s.r.o. kvótní výběr. multiplechoice METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Volební preference (duben 2017) REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK: SANEP s.r.o. kvótní výběr multiplechoice REPREZENTATIVITA: ve věku 18+let Reprezentativní vzorek odpovídá

Více

Prioritní regionální silniční síť seznam úseků

Prioritní regionální silniční síť seznam úseků Prioritní regionální silniční síť seznam úseků Oprávněnými žadateli u projektů z SC 1.1 jsou kraje nebo jimi zřízené organizace. Projekt se může týkat pouze komunikací, které jsou ve vlastnictví příslušného

Více

Sportovní hala 31. ZŠ Plzeň - dívky Pondělí 15. 6. 2015 číslo čas utkání soupeři skupina výsledek

Sportovní hala 31. ZŠ Plzeň - dívky Pondělí 15. 6. 2015 číslo čas utkání soupeři skupina výsledek Sportovní hala 31. ZŠ Plzeň - dívky Pondělí 15. 6. 2015 DB01 09:00 DB1 Zlínsky kraj - DB2 Jihočeský kraj B DB02 09:40 DB3 Liberecký kraj - DB4 Středočeský kraj B DB03 10:20 DB5 Ústecký kraj - DB6 Plzeňský

Více

Krajské preference sběr: ,6% 15,5% 14,0% 12,5% cílová skupina věk respondentů pohlaví respondentů vzdělání respondentů 49,1% žena

Krajské preference sběr: ,6% 15,5% 14,0% 12,5% cílová skupina věk respondentů pohlaví respondentů vzdělání respondentů 49,1% žena 10,7% 10,7% 18,0% 18,0% 16,2% 16,2% 37,6% 37,6% 49,1% 50,9% 18,6% 1 1/16 Jihočeský kraj 4 288 638 638 2 20,1% n=638 15,6% 15,5% 14,0% 12,5% Jihočeský kraj 1 9,0% 7,3% 6,0% ČSSD ostatní (pod 3,5%) ANO Jihočeši2012

Více

Celkový počet evidovaných nehod za 1. pololetí v letech

Celkový počet evidovaných nehod za 1. pololetí v letech Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků uvádíme také údaje za minulé roky. Statistické

Více

Statistika nehodovosti třetí čtvrtletí 2018

Statistika nehodovosti třetí čtvrtletí 2018 1 Statistika nehodovosti třetí čtvrtletí 218 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

Statistika nehodovosti první čtvrtletí 2019

Statistika nehodovosti první čtvrtletí 2019 1 Statistika nehodovosti první čtvrtletí 219 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden listopad 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden listopad 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. prosince Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden listopad Policie

Více

Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2016

Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2016 Statistika nehodovosti 3. čtvrtletí 2016 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI. Rok 2017 (1. pololetí)

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI. Rok 2017 (1. pololetí) INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI Rok 217 (1. pololetí) Obsah Počet bodovaných řidičů, počet dvanáctibodových řidičů 3 Přírůstky bodů za poslední rok, složení udělených

Více

KRAJSKÉ VOLBY BŘEZEN 2016

KRAJSKÉ VOLBY BŘEZEN 2016 KRAJSKÉ VOLBY BŘEZEN 2016 KRAJSKÉ VOLBY OBSAH METODOLOGIE VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY 2 METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Krajské volby (březen 2016) ZADAVATEL: REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK:

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - říjen 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - říjen 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. listopadu 2018 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

KRAJSKÉ VOLEBNÍ PREFERENCE ČERVENEC 2016 VOLEBNÍ POTENCIÁL

KRAJSKÉ VOLEBNÍ PREFERENCE ČERVENEC 2016 VOLEBNÍ POTENCIÁL KRAJSKÉ VOLEBNÍ PREFERENCE ČERVENEC 2016 VOLEBNÍ POTENCIÁL KRAJSKÉ VOLBY OBSAH METODOLOGIE VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY 2 METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Krajské volby (červenec 2016) ZADAVATEL: REALIZÁTOR:

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - květen 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - květen 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 6. června 2018 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

Graf č. 1.:... 3. Srovnání dosavadního počtu vykázání v jednotlivých letech:... 3. Graf 2.:... 3

Graf č. 1.:... 3. Srovnání dosavadního počtu vykázání v jednotlivých letech:... 3. Graf 2.:... 3 Obsah Graf č. 1.:... 3 Srovnání dosavadního počtu vykázání v jednotlivých letech:... 3 Graf 2.:... 3 Srovnání jednotlivých krajů 1.1.2007 31.12.2011:... 3 Přehled počtu vykázání v jednotlivých krajích

Více

Počty provedených kontrol a kontrol, při nichž bylo u kontrolovaných osob zjištěno jedno či více porušení povinností, jsou uvedeny v tabulce.

Počty provedených kontrol a kontrol, při nichž bylo u kontrolovaných osob zjištěno jedno či více porušení povinností, jsou uvedeny v tabulce. Kontroly nabídky, prodeje a skladování tabákových výrobků nedopadly pro plnou čtvrtinu kontrolovaných subjektů dobře. V průběhu roku 2012 navštívili inspektoři ČOI celkem 2671 prodejních míst a porušení

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ VOLEB DO ZASTUPITELSTEV KRAJŮ V ROCE 2016 Z HLEDISKA ZASTOUPENÍ ŽEN

ANALÝZA VÝSLEDKŮ VOLEB DO ZASTUPITELSTEV KRAJŮ V ROCE 2016 Z HLEDISKA ZASTOUPENÍ ŽEN ANALÝZA VÝSLEDKŮ VOLEB DO ZASTUPITELSTEV KRAJŮ V ROCE 2016 Z HLEDISKA ZASTOUPENÍ ŽEN Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro rovnost a mužů. Mgr. Veronika

Více

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI

INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI INFORMACE o stavu bodového systému v České republice BODOVANÍ ŘIDIČI Rok 218 Obsah Počet bodovaných řidičů, počet dvanáctibodových řidičů 3 Přírůstky bodů za poslední rok, složení udělených bodů. 4 Srovnání

Více

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne Modřice

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne Modřice Městská policie nám. Svobody 90 664 42 Modřice Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.3.2014 664 42 Modřice Přehled činnosti Městské policie za měsíc březen Celkem bylo řešeno 11 případů

Více

Kraje v ukazatelích. Srovnání vývoje základních ukazatelů kvantitativního vývoje vzdělávání na úrovni krajů a ČR

Kraje v ukazatelích. Srovnání vývoje základních ukazatelů kvantitativního vývoje vzdělávání na úrovni krajů a ČR Příloha 2 Kraje v ukazatelích Srovnání vývoje základních ukazatelů kvantitativního vývoje vzdělávání na úrovni krajů a ČR Tabulková část červen 2007 Ukazatel 1: Podíl dětí ve věku 5 let navštěvujících

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v lednu 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v lednu 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. února 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v lednu 2018

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. března 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

Dopravní nehodovost v ČR a Pardubickém kraji v roce 2012

Dopravní nehodovost v ČR a Pardubickém kraji v roce 2012 Dopravní nehodovost v ČR a Pardubickém kraji v roce 2012 Délka a hustota silniční sítě v Pardubickém kraji a v ČR Pardubický kraj Druh silnice Délka v km Hustota na (km/rozloha kraje*1000) Dálnice 8,8

Více

Struktura uváděných informací: Krajské statistické výstupy:

Struktura uváděných informací: Krajské statistické výstupy: Informace obsažené v tomto dokumentu souvisejí s bodovanými řidiči (tzn. že se dopustili přestupku / trestného činu započítávaného do bodového hodnocení), podklady ohledně bodovaných přestupků a trestných

Více

PRO REFERENDUM. Prohlášení:

PRO REFERENDUM. Prohlášení: PRO REFERENDUM Sdružení Pro Referendum (www.proreferendum.cz) oslovilo strany a hnutí, kandidující do sněmovních voleb 2013 na kontaktní mailové adresy, uvedené na jejich webových stránkách a požádalo

Více

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až červenec 2011

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až červenec 2011 o ovosti na pozemních komunikacích v České republice v Policie ČR za prvních 7 měsíců letošního roku šetřila celkem 40 897, při kterých bylo 385 osob usmrceno, 1 680 osob těžce zraněno a 12 111 osob zraněno

Více

NEZAMĚSTNANOST V KARLOVARSKÉM KRAJI K

NEZAMĚSTNANOST V KARLOVARSKÉM KRAJI K NEZAMĚSTNANOST V KARLOVARSKÉM KRAJI K 31. 1. 2014 Karlovarský kraj dosáhl k 31. 1. 2014 čtvrtý nejvyšší podíl nezaměstnaných v České republice. Podíl nezaměstnaných činil v Karlovarském kraji 9,69 %. Oproti

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - duben 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - duben 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. května 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. listopadu Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden říjen Policie

Více

Vybrané údaje o stavu bodovaných řidičů motorových vozidel k 31. prosinci 2014

Vybrané údaje o stavu bodovaných řidičů motorových vozidel k 31. prosinci 2014 Vybrané údaje o stavu bodovaných řidičů motorových vozidel k 31. prosinci 2014 Celkové počty bodovaných řidičů Obecními úřady obcí s rozšířenou působností bylo v prosinci 2014 (stav k 31. 12. 2014) v centrálním

Více

Z Á P I S z 21. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v jejím 3. funkčním období, konaného dne 26. srpna 2011 v Praze

Z Á P I S z 21. zasedání Rady Asociace krajů České republiky v jejím 3. funkčním období, konaného dne 26. srpna 2011 v Praze Z Á P I S z 21. zasedání v jejím 3. funkčním období, konaného dne 26. srpna 2011 v Praze Přítomní členové Rady AKČR : 1. Mgr. Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje 2. MUDr. Jiří Běhounek, hejtman

Více

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až listopad 2013.

S T A T I S T I K A. nehodovosti na pozemních komunikacích v ČR. za období leden až listopad 2013. S T A T I S T I K A ovosti na pozemních komunikacích v ČR za období leden až listopad 2013. Leden až listopad 2013 rozdíl stejné období roku 2012 POČET NEHOD 77.318 zvýšení o 3.228 = 4,4 % USMRCENO 529

Více

Aktuální vývoj hospodaření územních samosprávných celků

Aktuální vývoj hospodaření územních samosprávných celků Aktuální vývoj hospodaření územních samosprávných celků Miroslav MATEJ ředitel Odbor financování územních rozpočtů Ministerstvo financí květen 2018 Obsah prezentace Hospodaření obcí a krajů v roce 2016

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - srpen 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - srpen 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 6. září 2018 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden

Více

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až srpen 2012

o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až srpen 2012 o ovosti na pozemních komunikacích v České republice v období leden až srpen 2012 Policie ČR za prvních 8 měsíců letošního roku šetřila celkem 52 566, při kterých bylo 452 osob usmrceno, 2 002 osob těžce

Více

Miloš Zeman Rok ve funkci

Miloš Zeman Rok ve funkci Miloš Zeman Rok ve funkci Závěrečná zpráva Březen 0 Hlavní zjištění Oproti obdobnému výzkumu 00 dní ve funkci z června 0 si Miloš Zeman mírně pohoršil. V celkové spokojenosti ubylo rozhodně spokojených

Více

METODOLOGIE. SANEP s.r.o. kvótní výběr. multiplechoice

METODOLOGIE. SANEP s.r.o. kvótní výběr. multiplechoice METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Volební preference (listopad 2016) REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK: SANEP s.r.o. kvótní výběr multiplechoice REPREZENTATIVITA: ve věku 18+let Reprezenta)vní vzorek

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 7. října Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden září Policie České

Více

Všeobecné obchodní podmínky a pravidla hlasování soutěže Realitní Projekt roku 2015

Všeobecné obchodní podmínky a pravidla hlasování soutěže Realitní Projekt roku 2015 Všeobecné obchodní podmínky a pravidla hlasování soutěže Realitní Projekt roku 2015 1. Organizátor a pořádající agentura Společnost Bonafide Group, SE, se sídlem Badeniho 290/1, Praha 6, IČ: 290 40 621,

Více

Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby. Ing. Jan Kroupa

Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby. Ing. Jan Kroupa Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby Ing. Jan Kroupa Nový přístup ŘSD ČR k činnostem pro zajištění údržby www.rsd.cz Obsah Úvod Zajištění údržby Asistence ŘSD Rámcové smlouvy na opravy

Více

DIVÁCI TV ÓČKO. O b ch o d n í p r e z e n t a c e

DIVÁCI TV ÓČKO. O b ch o d n í p r e z e n t a c e DIVÁCI TV ÓČKO O b ch o d n í p r e z e n t a c e CELKOVÁ SLEDOVANOST TV ÓČKO Televize Óčko vysílá už od roku 2002 a je to tak první česká tematická televize se zaměřením na hudbu a moderní lifestyle.

Více

Kraj dojížďky. Královéhradecký. Karlovarský Ústecký Liberecký

Kraj dojížďky. Královéhradecký. Karlovarský Ústecký Liberecký 1. Frekvence dojížďky do zaměstnání a školy Území: Středočeský Jihočeský Plzeňský Karlovarský Ústecký Liberecký 23 332 x 16 989 703 975 150 957 564 641 411 263 957 310 167 245 x 6 642 Středočeský kraj

Více

Modernizace vzdělávání CZ.1.07/1.4.00/21.3811. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (Příroda a svět) III/2/PS/1/2/13.

Modernizace vzdělávání CZ.1.07/1.4.00/21.3811. Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (Příroda a svět) III/2/PS/1/2/13. Název projektu: Pořadové číslo projektu: Název klíčové aktivity: Číslo klíčové aktivity: Sada: Název DUM: Anotace: Klíčová slova: Modernizace vzdělávání CZ.1.07/1.4.00/21.3811 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

V. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování 26.11.2014. Program prevence kriminality pro rok 2015

V. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování 26.11.2014. Program prevence kriminality pro rok 2015 V. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování 26.11.2014 Program prevence kriminality pro rok 2015 Koncepce prevence kriminality KK na léta 2013-2016 Dokument prevence kriminality na

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za leden 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za leden 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 10. února 2017 Počet listů: 6 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za leden 2017 V prvním měsíci

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden duben 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden duben 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 9. května 2016 Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden duben 2016

Více

Statistika nehodovosti 1. pololetí 2017

Statistika nehodovosti 1. pololetí 2017 Statistika nehodovosti 1. pololetí 2017 Statistiky nehodovosti zahrnují pouze ty dopravní nehody, které vyšetřovala Policie České republiky. Pro srovnání vývoje některých ukazatelů nehodovosti a následků

Více

Č. j. MV /VS-2016 Praha 8. března 2016 Počet listů: 6

Č. j. MV /VS-2016 Praha 8. března 2016 Počet listů: 6 *MVCRX02VK262* MVCRX02VK262 prvotní identifikátor odbor všeobecné správy oddělení občanskosprávní náměstí Hrdinů 1634/3 140 21 Praha 4 Č. j. MV-37138-2/VS-2016 Praha 8. března 2016 Počet listů: 6 Vážená

Více

Krajské preference sběr: ,0% 16,0% 14,8% 14,2% 14,1% cílová skupina věk respondentů pohlaví respondentů vzdělání respondentů

Krajské preference sběr: ,0% 16,0% 14,8% 14,2% 14,1% cílová skupina věk respondentů pohlaví respondentů vzdělání respondentů 10,7% 10,7% 18,0% 18,0% 16,2% 16,2% 37,6% 37,6% 49,1% 50,9% 18,6% 1 1/16 Jihočeský kraj 4 288 638 638 2 1 16,0% 14,8% 14,2% 14,1% n=638 8,5% 6,2% 6,2% Jihočeský kraj Jihočeský kraj 49,1% 17,4% 50,9% 17,4%

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden květen 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden květen 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. června Počet stran: 8 INFORMACE o ovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden květen Policie České

Více

Unikátní data a novinky v Regionálním Informačním Servisu (RIS) a Mapovém Serveru CRR ČR

Unikátní data a novinky v Regionálním Informačním Servisu (RIS) a Mapovém Serveru CRR ČR Unikátní data a novinky v Regionálním Informačním Servisu (RIS) a Mapovém Serveru CRR ČR ISSS 2011, Hradec Králové Jiřina Šleichrtová RIS a Mapový Server volně přístupné aplikace na internetu Regionální

Více

Nárůst zaznamenáváme v kategorii: počet nehod o 2 293, tj. o 3,8% odhad hmotné škody o 82,61 mil. Kč, tj. o 2,3%.

Nárůst zaznamenáváme v kategorii: počet nehod o 2 293, tj. o 3,8% odhad hmotné škody o 82,61 mil. Kč, tj. o 2,3%. o ovosti na pozemních komunikacích České republiky za 9 měsíců roku 2013 Policie ČR za 9 měsíců roku 2013 šetřila 61 924 y, při kterých bylo 436 osob usmrceno, těžce zraněno bylo 2 081 osoba a 17 102 osoby

Více

Policejní prezidium ČR Úřad vnitřní kontroly. Vyhodnocení obecné kontroly v Policii České republiky za rok 2011

Policejní prezidium ČR Úřad vnitřní kontroly. Vyhodnocení obecné kontroly v Policii České republiky za rok 2011 Policejní prezidium ČR Úřad vnitřní kontroly Vyhodnocení obecné kontroly v Policii České republiky za rok 2011 Praha 23. prosince 2011 Vyhodnocení obecné kontroly v Policii České republiky za rok 2011

Více

Program regenerace MPR a MPZ 2018

Program regenerace MPR a MPZ 2018 2 760 000 8 812 000 12 570 000 11 866 000 12 802 000 10 395 690 8 214 000 9 183 000 12 864 000 19 071 000 17 739 000 16 671 000 16 616 570 25 235 000 Program regenerace MPR a MPZ 2018 Objem poskytnutých

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - červen 2019

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - červen 2019 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 10. července 2019 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

Česká školní inspekce Fráni Šrámka 37, Praha 5

Česká školní inspekce Fráni Šrámka 37, Praha 5 Česká školní inspekce Fráni Šrámka 37, 150 21 Praha 5 Informace Souhrnné poznatky o výsledcích finančních kontrol ve školách a školských zařízeních všech zřizovatelů za rok 2010 Praha, únor 2011 Obsah

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden listopad 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden listopad 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. prosince 2017 Počet listů: 12 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červen 2016

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červen 2016 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 13. července Počet stran: 8 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden červen Policie

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2018

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - březen 2018 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 10. dubna 2018 Počet listů: 13 Přílohy: 1/15 INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období

Více

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2017

INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor 2017 POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Ředitelství služby dopravní policie Praha 8. března Počet listů: INFORMACE o nehodovosti na pozemních komunikacích v České republice za období leden - únor Policie České

Více

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice Městská policie nám. Svobody 90 664 42 Modřice Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice Přehled činnosti Městské policie za měsíc leden Celkem bylo řešeno 7 případů

Více

Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava Fakulta stavební Katedra městského inženýrství. aktivita A0705 Příprava faktografických údajů

Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava Fakulta stavební Katedra městského inženýrství. aktivita A0705 Příprava faktografických údajů aktivita A0705 Příprava faktografických údajů 1 1. Indikátory fyzické dostupnosti - údaje týkající se SLBD 2001 - údaje týkající se SLBD 1991 - údaje 2002-2006 2 Seznam atributů 2001,1991 1.Počet bytů

Více

HØENSKA a MEZNÉ. Zpravodaj. Obec Høensko POZVÁNKA

HØENSKA a MEZNÉ. Zpravodaj. Obec Høensko POZVÁNKA www.hrensko.cz Zpravodaj HØENSKA a MEZNÉ MÌSÍÈNÍK OBCE HØENSKO LISTOPAD 2015 stavba zátìžových barier dokonèena - str. 6 Obec Høensko POZVÁNKA Srdeènì Vás zveme na již tradièní závod pøevozníkù o Putovní

Více

Česká republika - Ministerstvo dopravy se s dlem nábřež Ludv ka Svobody 1222/12, Praha 1 IČ: v

Česká republika - Ministerstvo dopravy se s dlem nábřež Ludv ka Svobody 1222/12, Praha 1 IČ: v \ ^ ČÍÍLOIMLOUVY050DA1 KU) _ v "ti i "ř" " O O B I B Í O * Identifikátor; KUM5P00R8RED Česká republika - Ministerstvo dopravy se s dlem nábřež Ludv ka Svobody 1222/12,110 15 Praha 1 IČ: 66003008 v zastoupená

Více

METODOLOGIE. SANEP s.r.o. kvótní výběr. multiplechoice

METODOLOGIE. SANEP s.r.o. kvótní výběr. multiplechoice METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Volební preference (srpen 2016) REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK: SANEP s.r.o. kvótní výběr multiplechoice REPREZENTATIVITA: ve věku 18+let Reprezentativní vzorek odpovídá

Více

VOLEBNÍ PREFERENCE LISTOPAD 2018

VOLEBNÍ PREFERENCE LISTOPAD 2018 VOLEBNÍ PREFERENCE LISTOPAD 2018 METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Volební preference (listopad 2018) REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP OTÁZEK: SANEP s.r.o. kvótní výběr multiplechoice REPREZENTATIVITA: ve věku

Více

OBSAH METODOLOGIE KOMENTÁŘ VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY

OBSAH METODOLOGIE KOMENTÁŘ VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY OBSAH METODOLOGIE KOMENTÁŘ VÝSLEDKY PRŮZKUMU PANEL BOOK KONTAKTY 2 Důvěra členům vlády (listopad 2016) 3 METODOLOGIE TÉMA PRŮZKUMU: Důvěra členům vlády (listopad 2016) REALIZÁTOR: VÝBĚR RESPONDENTŮ: TYP

Více

Zpráva o hospodaření Strany zelených za období 2012/2013 vč. výhledu na rok 2014 pro účely Sjezdu SZ v Praze ve dnech 25. - 26. 1.

Zpráva o hospodaření Strany zelených za období 2012/2013 vč. výhledu na rok 2014 pro účely Sjezdu SZ v Praze ve dnech 25. - 26. 1. Zpráva o hospodaření Strany zelených za období 2012/2013 vč. výhledu na rok 2014 pro účely Sjezdu SZ v Praze ve dnech 25. - 26. 1. 2014 Abychom širokou stranickou veřejnost, delegátky a delegáty lépe seznámili

Více