Z á p i s. ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 24. července. 2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s. ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 24. července. 2006"

Transkript

1 Z á p i s ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 24. července P ř í t o m n i : MUDr. Vojtěch Adam, Jaroslav Pospíchal, MVDr. Luboš Šlapanský, František Tylč, Helena Dubšíková, Julie Jánová, František Peška, Radoslav Skála, Jan Budil, Zdeněk Mucha, MUDr. František Matušina ( od hod. ) O m l u v e n i : Ing. Roman Sládek, MUDr. Václav Hándl, Ing. Pavel Valenta, Vlasta Plagová Zasedání zastupitelstva města bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Protože byla přítomna nadpoloviční většina členů zastupitelstva, bylo usnášeníschopné. Jednání zahájil starosta MUDr. Vojtěch Adam, uvítal přítomné a přednesl návrh programu jednání. N á v r h p r o g r a m u j e d n á n í : 1. Kontrola úkolů 2. Stanovení počtu zastupitelů pro volební období Převody nemovitostí 4. Žádost o snížení ceny za pozemek 5. Zpětvzetí žaloby ručitelství v souvislosti s prodejem Besedního domu 6. Rozpočtové opatření 7. Rozprava, připomínky, podněty 8. Výpis přijatých usnesení 9. Závěr Pro 10, proti 0, zdržel se 0 Sčítání hlasů: Ing. Karel Gross. Zapisovatelka a přednesení závěrečného výpisu usnesení zasedání zastupitelstva: JUDr. Růžena Chládková. Ověřovatelé: Zápis dle zákona o obcích podepisuje starosta, místostarosta a dva ověřovatelé ze zastupitelstva. Starosta navrhl MVDr. Luboše Šlapanského a paní Julii Jánovou.. Pro 10, proti 0, zdržel se 0 Zápis z minulého zasedání zastupitelstva byl ověřen. Všichni členové zastupitelstva města obdrželi jeho kopii, zápis byl vyložen k nahlédnutí na sekretariátu tajemníka městského úřadu a vyvěšen na informační desce. Proti zápisu nebyly vzneseny žádné námitky.

2 1. KONTROLA ÚKOLŮ MUDr. Adam informoval o splnění úkolu opatření znaleckého posudku o ceně pozemku p.č. 432/3v k.ú. Ivančice, vlastník město, kupující manž. Čechovi. 2. STANOVENÍ POČTU ZASTUPITELŮ PRO VOLEBNÍ OBDOBÍ Dle 67 a násl. zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění, zákon o obcích, stanoví dosavadní zastupitelstvo počet členů zastupitelstva, jež má být zvolen v komunálních volbách pro příští volební období. Pro Ivančice je rozmezí ( podle počtu obyvatel k prvnímu lednu roku 2006 ( tj. od do obyvatel ) 11 až 25 členů zastupitelstva. Starosta MUDr. Adam k bodu uvedl, že dosavadní počet členů zastupitelstva 15 se dlouhodobě jeví jako vyhovující; zastupitelům se proto předkládá návrh usnesení, kterým se stanoví počet členů zastupitelstva pro období , který má být zvolen v komunálních volbách, jež se uskuteční ve dnech 20. a , a to 15. Nato bylo přistoupeno k h l a s o v á n í : pro 10, proti 0, zdržel se 0 3. PŘEVODY NEMOVITOSTÍ Mgr. Bula v tomto bodu přednesl komentář k návrhu na převod částí pozemku p.č. 570/2 v k.ú. Ivančice firmě STAVOPROGRES Brno, spol. s r.o. Jedná se o převod již dříve sjednaný s firmou STAVOPROGRES BRNO, spol. s r.o., smlouvou o budoucí smlouvě kupní o převodu nemovitostí. Převod souvisí s předchozím prodejem parcely č. st na starém sídlišti ( základová deska po demolici stavby 63 bytových jednotek ). Nyní jsou předmětem prodeje dle předchozí dohody s kupujícím ty části pozemku 570/2, na které přesahuje stavba bytového domu STAVOPROGRESU mimo parcelu st Navrhuje se proto, aby zastupitelstvo města Ivančice schválilo prodej částí pozemku parc. č. 570/2 v obci a k.ú Ivančice, označených Geometrickým plánem č /2006 jako : parcela parcelní číslo - 570/15 ostatní plocha o výměře 47 m2-570/16 ostatní plocha o výměře 6 m2-570/17 ostatní plocha o výměře 31 m2-570/18 ostatní plocha o výměře 13 m2-570/19 ostatní plocha o výměře 13 m2-570/20 ostatní plocha o výměře 557 m2-570/21 ostatní plocha o výměře 41 m2-570/22 ostatní plocha o výměře 47 m2-570/23 ostatní plocha o výměře 86 m2

3 kupujícímu - firmě STAVOPROGRES BRNO, spol. s r.o za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 1,- Kč. pro 10, proti 0, zdržel se 0 Dále byl předložen zastupitelstvu ke schválení prodej pozemků p. č. 900/33 o výměře 11 m2 a p. č. 900/34 o výměře 11 m2 v k. ú. Ivančice do podílového spoluvlastnictví SBD Réna (id /198456), a Hany Vnukové (id. 3761/198456) a Jana Hanzla (id. 3281/198456) za 173,- Kč/m2. Záměr prodeje byl schválen dne a byl zveřejněn na úřední desce ve dnech Jedná se plochy zastavěné venkovním schodištěm u bytového domu Polní 6, 8. Cena je stejná jako u ploch zastavěných lodžiemi dle usnesení z pro 10, proti 0, zdržel se 0 Dále byl předložen zastupitelstvu ke schválení prodej pozemků p. č. 1954/32 o výměře 155 m2 a p. č. 1954/33 o výměře 45 m2 v k. ú. Letkovice do společného jmění manželů Zdeňka a Mgr. Zdeňky Lukáškových za cenu 92,- Kč/m2 dle geometrického plánu č /2006. Jedná se o upřesnění usnesení ze dne , kdy zastupitelstvo schválilo prodej části pozemku p. č. 1954/30 o výměře cca 200 m2; navíc nebyla schválena cena. V mezidobí byl vypracován geometrický plán, podle kterého se jedná o výše uvedené pozemky s výměrou 200 m2. Cena byla stanovena dle metodiky p. Musila prodávané pozemky jsou brány jako zahrada u rodinného domu. pro 10, proti 0, zdržel se 0 4. ŽÁDOST O SNÍŽENÍ CENY ZA POZEMEK Mgr. Bula přednesl komentář k bodu, tj. k žádosti manž. Čechových, Ivančice o snížení kupní ceny za pozemek parc. č. 432/3v k.ú. Ivančice. Zastupitelstvo schválilo prodej pozemku p.č. 432/3 v k.ú. Ivančice manž. Čechovým za 158,80 Kč/m2 ( pozemek zahrada u rodinného domu žadatelů ). Poté, co kupující vznesli pochybnosti o výši ceny, byl předložen na minulém zasedání návrh na snížení kupní ceny, což nebylo schváleno. Nato byl vypracován znalecký posudek ( ZP ), dnes ho město obdrželo, obecná cena dle posudku činí 110, 47Kč/m2. Dává se na zváženou, zda s přihlédnutím k posudku cenu, kterou město požaduje, znovu zvážit a usnesení zrevokovat. MUDr. Adam navázal, že znalecký posudek město obdrželo v dnešní den, před zastupitelstvem stojí otázka, zda revokovat své usnesení o kupní ceně při prodeji manž. Čechovým. ZP vypracovala kancelář Ing. Faltýnka. Otázka zní, zda zastupitelstvo setrvá na původní ceně nebo usnesení zrevokuje a bude možno jednat o další ceně. Na dotaz p. Pešky, zda je v ceně zahrnuta i cena posudku, odpověděl Mgr. Bula, že není, fakturu za posudek město dosud nemá; bude činit tak asi 2 tis Kč.

4 P. Mucha navrhl, že by bylo vhodné říct, co je středem města, aby nedocházelo v budoucnu k podobným problémům, když se pozemky hodnotí podle polohy ve městě. MUDr. Adam navázal, že v budoucnu bude vypracována pozemková mapa, která bude dělat hranici za obdobím, kde to stanoveno nebylo, ale není to tak podstatné, protože střed stanoví znalecký posudek hypoteticky a ani v minulosti se vymezením nikdo striktně neřídil. Teď je zde problém, že je tu původní rozhodnutí zastupitelstva o ceně a nově je zde znalecký posudek, přičemž je zcela věcí zastupitelstva, za jakou cenu se rozhodne prodat. MVDr. Šlapanský vyjádřil názor, že se obecně diskutuje o středu města, což v tomto konkrétním případě řeší posudek a tím je možno se řídit. Do zpracování pozemkové mapy lze cenu určovat dle individuálních posudků. Na dotaz p. Budila, kdo zaplatí posudek, zda město nebo kupující, odpověděl Mgr. Bula, že bude-li to prodej na žádost občana, měl by ten nést veškeré náklady s prodejem spojené. Kdyby město prodej nabízelo a hledalo kupce, mělo by vše platit město. P. Budil doporučil stanovit obecné pravidlo upravující placení posudků i v jiných případech. MUDr. Adam upozornil, že posudek vyjadřuje návrh ceny a MVDr. Šlapanský doporučil postupovat podle posudku, zda se zastupitelé přiklání k tomuto návrhu nebo mají jiný názor. Na dotaz p. Budila, jak je možné, že se dva odhadci tak neshodli a liší se v ceně o tolik, odpověděl Mgr.Bula, že nejde o dva posudky; p. Musil zpracoval obecný materiál jako pracovní pomůcku, za co orientačně prodávat pozemky ve městě, nepopisuje jednotlivé pozemky, cenou konkrétního pozemku se zabývá až znalecký posudek. V hod. se dostavil MUDr. Matušina. Na dotaz p. Budila, jak postupovat dál, když kupující nebude s cenou požadovanou městem souhlasit, odpověděl Mgr. Bula: když někdo nebude souhlasit s cenou požadovanou městem, je několik možností postupu- je možnost trvat na ceně požadované městem nebo neprodat nebo v případě zřetele hodných skutečností nechat zpracovat posudek a pak by měl náklady včetně posudku hradit občan. MUDr. Adam upozornil, že povinností města není prodat pozemek za každou cenu, cena je otázkou dohody mezi stranami, jinak by k prodeji nemohlo dojít. Manž. Čechovi nesouhlasili s cenou schválenou zastupitelstvem, na jejich návrh byl zpracován posudek, zastupitelstvo tedy může cenu změnit nebo trvat na původní nebo se prodej neuskuteční. Pan Peška navrhl prodej řešit, až bude vše připraveno, nyní prodej považuje za nepřipravený; navrhuje věc odložit, připravit pravidla ( střed města atd. ) a pak teprve prodej řešit. Nyní navrhuje vrátit se na stav 0, nehodlá o téže věci rozhodovat třikrát. Podle MUDr. Adama jsou veškeré podklady v pořádku, ale manž. Čechovi nesouhlasí s cenou, kterou město požaduje. MVDr. Šlapanský konstatoval, že žádná dokonalá mapa, která vyřeší každý problém, když nebude někdo s cenou souhlasit, nikdy nebude. Pokud někdo s cenou nesouhlasí, je to vždy věcí individuálního jednání.

5 K hlasování se na základě žádosti manž. Čechových předkládá návrh, zda revokovat ohledně původní usnesení z minulého zastupitelstva, aby zastupitelstvo mohlo stanovit novou cenu. H l a s o v á n í: Pro 8, proti 2, zdržel se 1 MUDr. Matušina ještě k otázce případného snížení ceny uvedl, že rozpětí je dle názoru majetkoprávního odboru Kč za m2 a nyní se předkládá návrh na cenu o až 200% nižší. V této souvislosti se dotázal, zda se zvažovalo, za jakou cenu by prodávali své pozemky majitelé městu, kdyby město v této lokalitě potřebovalo pozemky např. kvůli ČSD nebo integrovanému dopravnímu systému ( IDS)? Např. část dotyčné zahrady. MUDr. Adam vysvětlil, že IDS se této lokality netýká MUDr. Matušina navázal na svůj předchozí dotaz - když město už nebude mít pozemky a pokud je bude potřebovat pro nějaký účel, zda vlastníci pozemky městu vrátí za stejnou cenu. Dle MUDr. Adama vlastník není povinen nic vracet. MUDr. Matušina navrhl pozemek neprodávat a ponechat jej v nájmu. Tajemník k dotazu ohledně IDS doplnil, že byl u jednání, kde na otázku, zda IDS uvažuje o centrálním nástupišti v dané lokalitě, odpověď zněla jednoznačně, že tam ne. H l a s o v á n í o návrhu MUDr. Matušiny: Pro 5, proti 3, zdržel se 3 Usnesení nebylo přijato. Pokračuje se v jednání o návrhu, zda snížit cenu pozemku na 110,47 Kč/m2 H l a s o v á n í: Pro 7, proti 2, zdržel se 2 Usnesení nebylo přijato. 5. ZPĚTVZETÍ ŽALOBY RUČITELSTVÍ V SOUVISLOSTI S PRODEJEM BESEDNÍHO DOMU Mgr. Bula přednesl zprávu k bodu 5: Rozsudkem Městského soudu v Brně ze dne č.j. 33 C 394/92-59, jež nabyl právní moci dne byla žalovanému R. Burianovi, Brno uložena ve výroku I. povinnost zaplatit žalobci B. Gruberovi, České Budějovice, částku ,- Kč s 3% úrokem z prodlení od do a s 15 % úrokem z prodlení od do zaplacení, ve lhůtě do tří dnů od právní moci rozsudku. Tato povinnost byla žalovanému uložena z titulu zástavní smlouvy ze dne , kterou žalovaný uzavřel s B. Gruberem a v níž výslovně uznal, že mu částku ,- Kč dluží jako nezaplacenou část kupní ceny za nemovitosti v Ivančicích, které jsou dle této zástavní smlouvy předmětem zástavy. Pohledávka zástavního věřitele B. Grubera ve výši ,- Kč byla zajištěna zástavním právem váznoucím na domě č.p. 199 a na k němu příslušné stavební parcele parc. č. st. 326 v obci a k.ú. Ivančice.

6 Město Ivančice následně od žalovaného tyto nemovitosti koupilo. Nemovitosti jsou nyní zapsány na LV pro obec a k.ú. Ivančice. Jejich vlastníkem je nyní město Ivančice, tj. žalobce a město Ivančice je současně také zástavním dlužníkem. Město Ivančice jako zástavní dlužník již zaplatilo zástavnímu věřiteli B. Gruberovi jistinu dlužné částky, tj ,- Kč, a to ve dvou splátkách : 1) dne částku ,- Kč 2) dne částku ,- Kč, dále na úrocích z prodlení částku ,50 Kč a na nákladech řízení částku ,- Kč, tedy celkem ,50 Kč Dne byla podána žaloba na vydání bezdůvodného obohacení, která se opírala o výše uvedený pravomocný a vykonatelný rozsudek. Žalovaná částka dle žalobního návrhu činila ,- Kč ( žalovat šla pouze částka, kterou město ke dni podání žaloby za R. Buriana již zaplatilo), v průběhu řízení soud připustil změnu žaloby až na ,- Kč, další změnu žaloby již nepřipustil, ačkoli dlužná částka ,50 Kč byla městem Ivančice již zaplacena v plné výši. Žalovaný R. Burian od počátku uváděl, že s městem Ivančice měl smluvně dohodnuto, že město Ivančice při prodeji BD od R. Buriana převezme za něj závazek, jež měl vůči B. Gruberovi. Současně tvrdil, že veškerá jednání v této věci vedl s tehdejším místostarostou Pavlem Bulou. V dokladech města Ivančice se o této skutečnosti nenacházela žádná zmínka. Existenci tvrzené smlouvy R. Burian prokázal, když soudu předložil v závěru r Smlouvu o smlouvě budoucí kupní ze dne Dokument je na straně města Ivančice podepsán Pavlem Bulou. Smlouva stanoví v čl. II. odst. 1) budoucí podmínky, za jakých převede R. Burian Městu Ivančice Besední dům. Jednou z těchto podmínek je, aby město Ivančice převzalo závazek R. Buriana B. Gruberovi ve výši ,- Kč, odpovídající jistině dlužné částky. Ve svědecké výpovědi, poté co mu byla soudem tato smlouva předložena, potvrdil Pavel Bula, že tuto smlouvu o budoucí smlouvě kupní za město Ivančice uzavřel a podepsal a zároveň potvrdil, že obsahuje podmínky, za kterých měl být hotel BD prodán. Předmětná smlouva nebyla projednána v ZM (dle zákona o obcích i v tehdy platném znění schválen v ZM být měla) a lze tedy mít určité pochybnosti o její platnosti. Nelze však příliš očekávat, že případná neplatnost této smlouvy půjde k tíži R. Buriana (nelze zřejmě prokázat, že nejednal v dobré víře a o této právní vadě smlouvy v době podpisu věděl nebo vzhledem ke svému postavení vědět měl). Navíc je nanejvíc pravděpodobné, že jím popisovaná jednání skutečně takto probíhala (svědek P. Bula to ve svědecké výpovědi rovněž nepopřel). Předložení SOBS, datované po nabytí právní moci rozsudku, kterým byla R. Burianovi uložena povinnost dlužnou částku zaplatit, změnilo významným způsobem důkazní situaci i postavení Města Ivančice v tomto soudním sporu, neboť tento důkaz vypovídá o tom, že město neplatilo dlužnou částku za R. Buriana, ale za sebe, jako svůj závazek, jež smluvně převzalo ( byť při ne zcela perfektním dodržení formy). V rovině právní je tedy nyní velmi pravděpodobné, že žaloba na vydání bezdůvodného obohacení bude za popsané důkazní situace soudem zamítnuta, neboť o bezdůvodné obohacení nejde. V rovině morální je nyní na zváženou správnost domáhání se zaplacené částky po žalovaném, který jednal v dobré víře a dle smluvních podmínek ujednaných a podepsaných s druhým nejvyšším představitelem tehdejší samosprávy V rovině praktické je nutno uvést, že v případě neúspěchu činí jenom soudní poplatek z žalované částky ,- Kč vynaložených zcela zbytečně. Z těchto důvodů se předkládá ke schválení tento návrh: Zastupitelstvo města Ivančice schvaluje zpětvzetí žaloby v právní věci Město Ivančice proti R. Burian, o ,- Kč u Městského soudu v Brně, č.j. 53 C 296/2003.

7 MUDr. Adam vyzval k diskusi o projednávaném bodu. MVDr. Šlapanský upozornil, že v materiálech je datum uzavření smlouvy o budoucí smlouvě kupní uvedeno zřejmě nesprávně; Mgr. Bula upřesnil, že správně je datum P. Skála vyjádřil názor, že když smlouva neprošla zastupitelstvem, zneužil tehdejší místostarosta Bula své pravomoci veřejného činitele, což by mělo být postiženo, zda byl oprávněn vůbec smlouvu podepsat, když to nebylo projednáno předem, zda tedy nešlo o soukromý závazek p. Buly. Mgr. Bula upozornil, že město podle té smlouvy zjevně při prodeji postupovalo, tedy ta věc byla známa; pro úplnost uvedl, že dalším pochybením bylo, když smlouva o prodeji byla vložena do katastru, ale schválena v zastupitelstvu byla až o týden později. MUDr. Adam konstatoval, že věc je stará 8 let a nebude možno řešit v rámci tohoto bodu tehdejší pochybení a odpovědnost za to. Mgr. Bula informoval o mailu Ing. Sládka, který doporučuje, aby v případě, že zastupitelstvo schválilo podání žaloby, revokovat ono usnesení zast. o podání žaloby, jinak nerozhodovat ani nebrat na vědomí zpětvzetí. Mgr. Bula v zápisu z roku 2003 našel obsáhlou diskusi na 4 stránkách vč. žaloby a soudního poplatku k ní, ale podání žaloby výslovně schvalováno nebylo ani v tomto ani v jiném případě. Nyní jde o to, zaujmout stanovisko ke zpětvzetí. MUDr. Adam rekapituloval: tehdejší místostarosta podepsal protiprávně SoBS, projednání kupní smlouvy v zastupitelstvu bylo až po podání návrhu na vklad smlouvy; minulost je objasněna, nyní záleží na zastupitelstvu, zda konkrétně souhlasí se zpětvzetím žaloby pro p. Burianovi. P. Valenta starší po udělení slova vyjádřil názor, že trestní odpovědnost bývalého místostarosty p. Buly a náhrada škody nejsou promlčeny a město by se jimi mělo zabývat. Mgr. Bula doplnil, že p. Burian byl odsouzen, že má zaplatit a smlouva podepsaná bývalým místostarostou Bulou byla až 3 měsíce poté. Kdyby tato smlouva neexistovala, město by bylo v nynějším sporu úspěšné. MUDr. Matušina navázal na p. Valentu: Když město zjistilo, že v důsledku existence smlouvy se nedomůže svých prostředků, a má zato, že uplynulo od té doby již tolik času, že nelze vyvodit trestní odpovědnost a domáhat se náhrady škody, nebylo by vhodné, aby si Mgr. Bula s p. Valentou vyjasnil názory na tuto věc a pak vše předložit zastupitelstvu? Mgr. Bula upozornil, že soudní jednání proběhne za měsíc, tam město nebude úspěšné a v tuto chvíli jde o to, zda vzít žalobu zpět, aby město nepřišlo o Kč soudního poplatku. P. Budil nejsou známy důvody, proč pan Bula postupoval tak rychle, že smlouvu předložil na vklad a až poté ji projednávalo zastupitelstvo, nebyly tehdy pro to nějaké důvody? Na dotaz MUDr. Matušiny, kolik bude zpětvzetí město stát, odpověděl MUDr. Adam, že zpětvzetí nic nestojí, je to krok k tomu, aby město neplatilo soudní poplatek. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo souhlasí se zpětvzetím žaloby v právní věci Město Ivančice proti R.Burian o ,- Kč u Městského soudu v Brně, č.j. 53 C 296/2003 H l a s o v á n í Pro 11, proti 0, zdržel se 0

8 6. ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Ing. Ladislav Peška, vedoucí plánovacího a finančního odboru ( OPF ) MěÚ Ivančice, přednesl návrh rozpočtového opatření dle návrhu zpracovaného odborem technickým a investičním ( OTI) : OTI NÁVRH PAR ODDÍ L Název akce Dofinancování akce "Pasport komunikací" Na základě výběrového řízení byla zjištěna cena pasportu komunikací. Nejvhodnější nabídka vysoutěžená na zasedání RM č.15 je za cenu ,- Kč včetně DPH. Ve schváleném rozpočtu má OTI na zpracování pasportu komunikací částku ,-Kč. Na dofinancování je potřeba ,- Kč. Pasport komunikací je pro město nutný z hlediska OMPaOTI - evidence majetku(mk-silnice,chodníky, dešťové vpusti,dopravní značení a s tím související dořešení majetkoprávních vztahů k pozemkům) Dále je nutný pro ORR-doprava pro označení komunikací z hlediska vydávání rozhodnutí. Studie obytné zóny "Černá" RM č.10 bodem 18 dne schválila záměr zpracování studie obytné zóny "Černá" a pověřila OTI zajištěním této akce. Na zasedání RM č.15 byla zakázka přidělena jako nejvhodnější za cenu ,- včetně DPH. OTI na tuto akci nemá ve schváleném rozpočtu přiděleny žádné finance. Dofinancování akce "Stavební úpravy MŠ Na Úvoze-navýšení počtu WC" RM č.15 přidělila zakázku jako nejvhodnější za cenu ,- Kč včetně DPH. OTI ve schváleném rozp. má finance ve výši ,- Kč. Na dofinancování akce bude OTI potřebovat ,- Kč. CELKEM Na dotaz MUDr. Matušiny, proč se mění cena pasportu, kolik měl stát původně, odpověděl MUDr. Adam, že navržená cena 100 tis. schválená v rozpočtu byla nepřesně odhadnutá, cena vysoutěžená je vyšší. MUDr. Adam vysvětlil dále, že studie obytné zóny Černá má dát pravidla a řád výstavbě v této lokalitě, aby nedošlo k živelné zástavbě. MUDr. Matušina navrhl, zda by nemohli rámcovou představu zkreslit např. na odboru regionálního rozvoje, že snad není třeba zadávat zpracování jinde za značné prostředky. Když se podle studie nepostupuje při výstavbě, jsou to vyhozené peníze. Na Brněnce se nestaví podle studie. MUDr. Adam na připomínku navázal, že když jde o zástavbu na soukromých pozemcích, studie rámcově postup výstavby řeší ( komunikace, sítě, napojení... ) Každý si chce postavit na svém pozemku domek, ale následující problémy ( komunikace, sítě, infrastruktura ) se řeší obtížně. Studie mají zabránit chaosu ve výstavbě. Je studie Na Brněnku, dále studie na obytnou zónu Alexovice. Studie osloví zájemce o výstavbu a dává výstavbě řád. P. Pospíchal doplnil, že studií lze rovněž determinovat developera. O návrhu Rozpočtového opatření předloženého OPF dle podkladů OTI nechal starosta města hlasovat Pro 11, proti 0, zdržel se 0 Vyjasnění postupu hlasování v záležitosti prodeje pozemku manž. Čechovým na dotaz tajemníka:

9 Při projednávání věci na podkladě žádosti manž. Čechových o snížení kupní ceny pozemku - zastupitelstvo odsouhlasilo revokovat své usnesení z předminulého jednání, kdy byla schválena cena 158,80 Kč/ m2 - neodsouhlasilo pozemek neprodávat a nechat jej v pronájmu - neodsouhlasilo snížení ceny na částku podle znaleckého posudku. 7. ROZPRAVA, PŘIPOMÍNKY, PODNĚTY Na návrh p. Pešky, aby městská policie byla napojena na internet, aby jí bylo možno posílat maily, reagoval MUDr. Adam, že dosud požadavek nedali, ale připojení na internet jim bude zřízeno. MUDr. Matušina se dotázal na důvod snížení nájemného za umístění předzahrádky, jak je uvedeno v zápisu z rady, a doporučil, aby i pro pronajímání pozemků města byla zpracovaná obdobná pravidla jako pro prodej; finanční výbor již v minulosti vyjádřil názor, že pronájmy městského majetku by měly být aktualizovány na částky obvyklé. MUDr. Adam vysvětlil, že majitel platil o 100% více než ostatní, proto mu cena byla snížena. Na dotaz MUDr. Matušiny jaké dílo je zamýšleno pod Pekárkou odpověděl MUDr. Adam, že brněnská společnost požádala o odkoupení pozemků pro vybudování zařízení pro odchov ryb, ale rada odsouhlasila prozatím jen pronájem, aby si mohli provést na místě sondy, zda by to tam vůbec bylo možné zřídit. Odbor životního prostředí doporučil vyvarovat se v dané chvíli prodeje, protože tam byla v minulosti skládka a není jisté, zda by tam zamýšlená stavba byla možná, tedy firma si zatím v režimu nájmu provede nejprve průzkum místa. 8. VÝPIS USNESENÍ PŘIJATÝCH na 3. veřejném zasedání dne 19. června 2006 Zastupitelstvo města Ivančice A) SCHVALUJE: *** Počet členů zastupitelstva pro období , který má být zvolen v komunálních volbách v roce 2006, a to 15 *** Převody nemovitostí : - prodej částí pozemku parc. č. 570/2 v obci a k.ú Ivančice, označených Geometrickým plánem č /2006 jako : parcela parcelní číslo 570/15 ostatní plocha o výměře 47 m2 570/16 ostatní plocha o výměře 6 m2 570/17 ostatní plocha o výměře 31 m2 570/18 ostatní plocha o výměře 13 m2 570/19 ostatní plocha o výměře 13 m2 570/20 ostatní plocha o výměře 557 m2 570/21 ostatní plocha o výměře 41 m2 570/22 ostatní plocha o výměře 47 m2 570/23 ostatní plocha o výměře 86 m2 kupujícímu - firmě STAVOPROGRES BRNO, spol. s r.o za vzájemně dohodnutou kupní cenu ve výši 1,- Kč

10 - prodej pozemků p. č. 900/33 o výměře 11 m2 a p. č. 900/34 o výměře 11 m2 v k. ú. Ivančice do podílového spoluvlastnictví SBD Réna (id /198456), Hany Vnukové (id. 3761/198456) a Jana Hanzla (id. 3281/198456) za 173,- Kč/m2 - prodej pozemků p. č. 1954/32 o výměře 155 m2 a p. č. 1954/33 o výměře 45 m2 v k. ú. Letkovice do společného jmění manželů Zdeňka a Mgr. Zdeňky Lukáškových za cenu 92,- Kč/m2 dle geometrického plánu č /2006 *** Zpětvzetí žaloby v právní věci Město Ivančice proti Rostislav Burian, o ,- Kč u Městského soudu v Brně, č.j. 53 C 296/2003 ***Rozpočtová opatření dle návrhu odboru plánovacího a finančního zpracovaného na základě podkladů odboru technického a investičního B) NESCHVALUJE: ***snížení kupní ceny za prodej pozemku parc. č. 432/3 v k.ú. Ivančice manž. Čechovým na částku 110,47 Kč/m2. 9. ZÁVĚR Starosta poděkoval přítomným za účast a ukončil 4. zasedání zastupitelstva. V Ivančicích dne MUDr. Vojtěch Adam Jaroslav Pospíchal starosta města místostarosta MVDr. Luboš Šlapanský ověřovatel Julie Jánová ověřovatelka Zapsala: JUDr. Růžena Chládková Příloha: 1) Prezenční listina

11

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů města

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva městyse Drásov konaného dne 10.6.2013 Přítomni, omluveni: dle prezenční listiny Zasedání zastupitelstva městyse bylo zahájeno v 18.00 hodin v prostorách zasedací místnosti

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 05.11. 2013 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Starosta města Kunštát MVDr. Zdeněk Wetter zahájil 21. zasedání Zastupitelstva

Více

Město Sázava. Zápis. 6. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 21. 9. 2011 v 17:00 hod. Společenský dům

Město Sázava. Zápis. 6. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 21. 9. 2011 v 17:00 hod. Společenský dům 1 Město Sázava Zápis 6. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 21. 9. 2011 v 17:00 hod. Společenský dům Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Bohumila Boušková, Jaroslav

Více

Z á p i s z 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 12. července 2010

Z á p i s z 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 12. července 2010 Z á p i s z 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 12. července 2010 P ř í t o m n i : O m l u v e n i: MUDr. Vojtěch Adam, Ing. Jan Blatný, Mgr. Pavel Dočkal, Mgr. Tomáš Chytka,

Více

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ

Upravený zápis. z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany. konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Č.j.: MUOS/02082/2016 Upravený zápis z 3. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 13.06.2016 v zasedací místnosti MěÚ Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Kontrola úkolů 4.

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 10.9.2007 v 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 10.9.2007 se konalo 6. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012

Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Zápis z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 7.6.2012 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, JUDr. Bórik, p. Suchý, p. Choc, p.

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu.

K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. K bodu 1 - Zahájení, určení ověřovatelů zápisu, volba návrhové komise, schválení programu. Pan starosta zahájil 3. zasedání zastupitelstva v 18.05 hodin. Konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno, byli

Více

Z á p i s. ze 8. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice, konaného dne 19. 12. 2005

Z á p i s. ze 8. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice, konaného dne 19. 12. 2005 Z á p i s ze 8. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice, konaného dne 19. 12. 2005 P ř í t o m n i : MUDr. Vojtěch Adam, Jaroslav Pospíchal, JUDr. Marie Matoušková, MUDr. František Matušina, MVDr.

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015

Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Z á p i s z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 29.6.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 20.00 hod. Přítomni: O. Burda, J. Klaška, J. Knotek, Ing. M. Komenda, Ing. M. Kubeš,

Více

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti

Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis ze 4. Zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 22.4.2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin. Přítomno je 7 členů ZO (viz

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 15. února 2007 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.k.koch, p.l.ludvík, p. J.Cikhardtová, p.m.topinková, p.m.novotná,

Více

Z Á P I S č. 13. Návrh programu :

Z Á P I S č. 13. Návrh programu : Z Á P I S č. 13 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 24. září 2008 od 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Jelínek, Kolář, Řezáčová,

Více

Z á p i s. ze IV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 11. 6. 2015

Z á p i s. ze IV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 11. 6. 2015 Z á p i s ze IV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 11. 6. 2015 Číslo ZO: IV/2015 Přítomno zastupitelů: 14 - nepřítomna a neomluvena: 1 pí. Raabová Přítomno občanů: 18

Více

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala.

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala. Z Á P I S č. 1/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 19. 2. 2013 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní Ing. Soňa Štossová, Ph.D.,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Přítomni: členové zastupitelstva města Ing. Jan Bartošek, MUDr. Ludmila Brzková, Mgr. Roman Fabeš, Milena Kopečná, RNDr. Stanislav Máca,

Více

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004

Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Zápis a usnesení z XII. Veřejného zasedání zastupitelstva Obce Lužice ze dne 29. dubna 2004 Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil a řídil starosta obce Ing. Jaroslav KREML v 17. hod. s konstatováním

Více

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany.

Starosta města pan Michal Šmarda zahájil v 15.30 hod. Hovory s občany. Z á p i s ze 7.zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 26.09.2011 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám.103 Starosta města pan Michal Šmarda zahájil

Více

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015

Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Zápis ze 7. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 23.11.2015 Jednání zastupitelstva se konalo od 18:10 hod., bylo ukončeno v 19:30 hod. Jednání vedl starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 6 členů Pro: 6 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 04/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 29. 04. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Z Á P I S. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát

Z Á P I S. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva města Kunštát, konaného dne 29.04.2010 v 17.00 hodin v zasedací síni MěÚ Kunštát Ad 1) Starosta města Kunštát Mgr.Pavel Göpfert zahájil 3. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z 20. schůze Rady města Český Brod konané dne 28.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 20. schůze Rady města Český Brod konané dne 28.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 20. schůze Rady města Český Brod konané dne 28.8.2003 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, p. Jeník, MUDr. Forstová, p. Fořt, p. Jeník p. Brom - tajemník MěÚ, JUDr. Marková

Více

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ:

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ: Městská část Praha-Dolní Chabry Zastupitelstvo městské části Zápis č. 13/08/ ZMČ ze dne 14.05. 2008 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - MUDr. Dvořák, PhDr. Doušová, p. Malina Neomluveni: 0 Hosté:

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 ZO/04/2009 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 29. dubna 2009 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, starostka Zastupitelé : Mgr. Petr Blažek, Ing. Jaroslav Egrmajer, pan

Více

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014

Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Zápis z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 15.4.2014 Přítomni: p. Vladislav Beran, p. Zbyněk Blaheta, p. Ladislav Bohuslav, JUDr. Antonín Bórik, pí. Lenka Boudová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 17. září 2015 ve Stupně 17 - Prokopcovna

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 17. září 2015 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 17. září 2015 ve Stupně 17 - Prokopcovna Zasedání Zastupitelstva obce Břasy (dále jen zastupitelstvo nebo ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program:

Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55. Program: Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva města Veltrusy dne 25. 11. 2015 od 18.00 hod. Místo konání: Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Doba trvání: 18:00 19:55 Program: Hasičský dům Veltrusy Ing. Marta Baránková,

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁ Í ZASTUPITELSTVA OBCE TŘEBOVICE Konaného dne 11. listopadu 2010 na Obecním úřadě Třebovice od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Třebovice

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 20.09.2001 v salonku hotelu Starý Ještěr v Hradci nad Moravicí 2. strana zápisu č. 13 Ověřovatelem předchozího

Více

9. veřejné zasedání ZO

9. veřejné zasedání ZO 1 9. veřejné zasedání ZO konané dne 18. 7. 2012 Pozn.: Zveřejněná je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2012 konaného dne 12. 6. 2012 od 18.00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Přítomni: při zahájení celkem 13 členů Omluveni: MUDr. Vl. Podzimková,

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Petrovice konaného dne 25. 02. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Petrovice Zasedání zastupitelstva obce Petrovice zahájil v 18.00 hodin starosta

Více

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 27. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 4.5.2005 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, Ing. Kokeš, Mgr. Plíva,

Více

Zápis č. 2/2016 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení

Zápis č. 2/2016 Přítomni Omluveni Neomluveni Bod č. 1 Zahájení Zápis č. 2/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Dublovice, konaného dne 24.02. 2016 od 18.00 hodin v obřadní místnosti radnice v Dublovicích č.p. 33. Přítomni : Zdeněk Kopka, JUDr. Dušan Strýček,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 10.12.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing.

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 7/2011 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 14.11.2011 v 17.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku.

Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Zápis z 20. veřejného zasedání Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 18. 08. 2014 v 16.00 hodin ve společenském sále Městské knihovny v Nýrsku. Přítomni: členové ZM dle presenční listiny Omluveni: p.

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 I. Technický bod Starosta zahájil veřejné zasedání zastupitelstva obce Veverské Knínice v 19:05 hodin a

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 16. 12. 2009 Přítomni: dle prezenční listiny P r o g r a m: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012

Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012 Zápis z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 30.8.2012 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, pí. Vyletová, PhDr. Koubová, pí. Boudová, JUDr. Bórik, p. Choc, p. Blaheta,

Více

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu.

Zápis č. 2/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Libice nad Cidlinou, které se uskutečnilo dne 12.3. 2012 od 19.00 hod. ve vinárně kulturního domu. Obec Libice nad Cidlinou Husova 4* 289 07 Libice nad Cidlinou* IČ 239 381; Tel. 325637141; 325637254; fax : 325637201 Číslo účtu : 0504253319/0800 E-mail: podatelna@libicenadcidlinou.cz -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin.

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25.

Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123. Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. Obec Nučice, Kubrova 31, PSČ 252 16, tel./fax 311 670 123 Zápis č. 2/2015 z jednání zastupitelstva obce konaného dne 25. února 2015 Přítomni : 6 / Ludmila Svobodová, Vladimír Kubík, Marcela Kubátová, Ing.

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 1/2011 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 15.2.2011 v 16.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

Z á p i s z 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 29. června 2009

Z á p i s z 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 29. června 2009 Z á p i s z 4. veřejného zasedání zastupitelstva města Ivančice konaného dne 29. června 2009 P ř í t o m n i : MUDr. Vojtěch Adam, Ing. Jan Blatný, Mgr. Karla Černá, Mgr. Pavel Dočkal, Mgr. Tomáš Chytka,

Více

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009

Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 1 Zápis z 17. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 13. 3. 2009 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, pí Horáková, Ing. Kovařík, Ing. Koţdoň, paní Rozkydalová,

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 21.12.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

Zápis z 34. jednání Finančního výboru ZM

Zápis z 34. jednání Finančního výboru ZM Zastupitelstva města, které se konalo 1/18 ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina Zasedání řídil: JUDr. Karel Bubeník Zasedání zahájeno v 16.00 hodin, ukončeno v 17.25 hodin.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:30 hodin. Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 30.1.2013, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.10.2013, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 23. září 2015 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70. Z á p i s

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70. Z á p i s Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hod. v kulturním domě AKORD v Ostravě-Zábřehu Počet přítomných

Více

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Program: pro 13, proti 0, zdržel se 0 1. kontrola usnesení 2. zpráva o činnosti rady 3. plnění příjmů a výdajů

Více

Město Pohořelice. Zápis z XXV. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 26.3.2014

Město Pohořelice. Zápis z XXV. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 26.3.2014 Město Pohořelice Zápis z XXV. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 26.3.2014 Účast zastupitelů: 18 při zahájení, 18 celkem Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009

Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Zápis číslo 18 Zastupitelstva obce Český Rudolec dne 27.10.2009 Přítomni : Antonín Doležal, Mgr. František Thüringer, Alena Tesařová, František Jindrák, Václav Pecha, Luděk Plucar, Ludmila Bártů, Ing.

Více

Zahájení provedla starostka pí.černá. Na základě jejího pověření řídil celé zasedání místostarosta p. Karas.

Zahájení provedla starostka pí.černá. Na základě jejího pověření řídil celé zasedání místostarosta p. Karas. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HOLOUBKOV KONANÉHO DNE 26.4.2004 Přítomni: p. Dezort, p.vondrášek, p. Vild, pí. Černá, pí. Behenská, p. Rejzek, p. Karas, pí. Mgr. Kořánová,, p. MUDr. Jirava příchod

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016

Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016 Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016 Číslo ZO: VIII/2016 Přítomno zastupitelů: 14 Nepřítomni a omluveni: Vrbata Jakub Přítomno občanů: 23 K bodu

Více

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011

Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011 Výsledky projednání Zastupitelstva města Kolína z II. zasedání konaného 31.01.2011. Usnesení č. 26/2011 46/2011 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5.

Více

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y 8 As 47/2009-100 ČESKÁ REPUBLIKA R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y Nejvyšší správní soud rozhodl v senátu složeném z předsedy JUDr. Petra Příhody a soudců JUDr. Jana Passera a JUDr. Michala

Více

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin Dle prezenční listiny bylo v úvodu přítomno 9 zastupitelů: Brunnerová Alena, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr,

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 8. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 14. 12. 2011 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Omluveni: Hosté: T. Bergmann, M. Eichnerová, O. Jakob, J. Klimentová,

Více

Zápis č. 11 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 09. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 11 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 09. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 11 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 09. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Z Á P I S č. 8. Návrh programu::

Z Á P I S č. 8. Návrh programu:: Z Á P I S č. 8 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 19. prosince 2007 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Město Pohořelice Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, DiS., Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák a zapisovatelka Mgr. Babčanová Omluveni:

Více

KONANÉ DNE 13. 02. 2013

KONANÉ DNE 13. 02. 2013 Z Á P I S Z 02. MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 13. 02. 2013 Přítomni: p. Lukáš Pohanka starosta David Doležal místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen

Více

Zpráva o průběhu projednávání vypořádání pozemků pod starou skládkou Prakšická - Janíčkovi

Zpráva o průběhu projednávání vypořádání pozemků pod starou skládkou Prakšická - Janíčkovi Zpráva o průběhu projednávání vypořádání pozemků pod starou skládkou Prakšická - Janíčkovi Pan Petr Janíček a paní Stanislava Janíčková vlastnili pod skládkou pozemek p.č. 1036 o vým. 432 m2 a p.č. 1035

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce č. 3/2015 Datum konání: 13. 08. 2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce č. 3/2015 Datum konání: 13. 08. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HROMNICE ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce č. 3/2015 Datum konání: 13. 08. 2015 Hodina: 20:00 hod. Místo konání: KD Kostelec Body jednání 1. Zahájení a schválení programu

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM.

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. ZÁPIS Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 03.09.2012 Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 23 členů ZM. Starosta Ing. Jiří Houdek zahájil jednání v 18:02 hodin, přivítal členy zastupitelstva,

Více

Stanovisko odboru: OMH doporučuje schválit revokaci dle návrhu na usnesení a zveřejnit záměr města dle návrhu na usnesení.

Stanovisko odboru: OMH doporučuje schválit revokaci dle návrhu na usnesení a zveřejnit záměr města dle návrhu na usnesení. Konané dne: 8. 12. 2015 RM 15 21 37 23-24 Název: Převod podílu pozemku v k.ú. Pardubice - revokace Mimořádný materiál: Návrh usnesení: 1 RM 15 21 37 23 Varianta 1 Rada města projednala návrh na revokaci

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 26. 1. 2011

Zápis z jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 26. 1. 2011 Zápis z jednání Zastupitelstva města Nová Bystřice, konaného dne 26. 1. 2011 Zapsal: Mgr. Rudolf Hubinger - tajemník V 17:05 h zahájil starosta města 1. řádné zasedání Zastupitelstva města Nová Bystřice

Více

Z Á P I S č. 7/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár.

Z Á P I S č. 7/2015. ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání zastupitelstva Obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 19. 10. 2015 ve společenské místnosti OÚ Pluhův Žďár. Dle prezenční listiny bylo přítomno 9 členů zastupitelstva. Omluven

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 23. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 2.9.2014 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17. Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš,

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Libeř konaného dne 09. 03. 2015

Více