SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14"

Transkript

1 SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 1. Věkové hranice U6 mini a mladší U8 benjamínci a mladší U10 přípravka a mladší U12 mladší žactvo a mladší Od podzimu 2014 přechod na kategorie U7 mini, U9 benjamínci, U11 přípravka, U13 mladší žactvo, U15 starší žactvo, U18 dorost. Proč? - více času na Weina v turnajích do 9 let, rozdělení ročníků spolu více souvisejících i ve školním prostředí jsou soutěže rozděleny na třídu do 9 let, do 11 let, do 13 let a do 15 let, do dorostu se dostanou děti již fyzicky zdatné a nebudeme každoročně spekulovat zda mladší či starší dorosty v mladším žactvu U13 od podzimu 2014 pak přechod na dlouhodobou soutěž turnajovým způsobem ( jako hala ) bez finálového turnaje. 2. Systém soutěže, turnaje Systém soutěže Všechny kategorie do 12 let všem oddílům, oblastem doporučujeme hrát vyjma níže jmenovaných turnajů vlastní turnaje 3:3 dle metodiky H. Weina. Nejlépe během pracovního týdne. Mladší žactvo cílem systému otevřených turnajů je účast na 9 turnajích dohromady během podzimní a jarní části, z toho min. 3x mimo místo svého bydliště ( pozn. Mnichovice jsou mimo Prahu). Splněním účasti na tomto počtu turnajů je splněna podmínka pro účast na konečném turnaji - Mistrovství České republiky. Účast na tomto turnaji ( MČR ) je nutná k obdržení závěrečné prémie za absolvování systému soutěže. Přípravka cílem systému otevřených turnajů je účast na 8 turnajích během podzimní i jarní části, z toho min. 2x mimo místo svého bydliště, pozn. Mnichovice brané mimo Prahu.. Splněním účasti na tomto počtu turnajů je splněna podmínka dokončení soutěže a tím i nárok na konečnou prémii (viz. hospodářské náležitosti). Doporučujeme - vzhledem k účasti děvčat v soutěži kluků apelujeme na zařazování i smíšených týmů do soutěže. Děvčata zařazovat samostatně až od mladších žákyň. Benjamínci systém otevřených turnajů bez nároků na počet absolvovaných turnajů. Mini volné zápasy ve funkey ( velké měkké míče, hokejky polystyren ), soutěže dovedností Systém turnaje V kategoriích mladší žáci, přípravka, benjamínci, mini, je plně v rukou pořadatelů. Tím je myšleno losování, vyvrcholení turnaje ( play off, jen přátelsky atp.).

2 3. Technické ustanovení Řízení soutěží:.stk ČSPH a Komise mládeže Pořadatel: oddíly PH žádající o uspořádání jednotlivých turnajů. Hrací dny: mladší žactvo neděle, přípravka a benjamínci - sobota a neděle Hrací doba: U 6 mini volné zápasy, plně v rukách pořadatelů. Cílem je hra funkey a dovednosti. U 8 benjamínci turnaj max. 5 zápasů v maximální délce 8 min. Hráči musí pravidelně střídat po gólu či po 2 minutách ( nepadl-li během dvou minut gól ) zajišťuje rozhodčí. U 10 přípravka min. celková doba hry pro tým 60 min., max.90 min U 12 mladší žáci - min. celková doba hry pro tým 75 min, max. 120 min Počet týmů na turnaji: minimálně 3 Počet hráčů: mladší žactvo přípravka benjamínci minihokej 3:3-3 ( max. počet hráčů na tým 5) mini - minihokej 3:3-3 ( max. počet hráčů na tým 5) Velikost hřiště: mladší žactvo polovina hřiště na PH zúžená o 8 m od středové čáry ( tzn. každé ze dvou hřišť je zúženo o 8 m ). přípravka ¼ hřiště benjamínci - 23x23 m se čtyřmi brankami branka 2x1 m, branky od sebe vzdáleny 12 m mini - 23x23 m se čtyřmi brankami branka 2x1 m, branky od sebe vzdáleny 12 m. Chrániče zubů KM velmi doporučuje chrániče zubů pro děti všech kategorií!! 4. Jiná ustanovení Individuální hodnocení na turnajích se nevyhlašují nejlepší hráči, brankáři, střelci. Pořadateli se doporučuje mít cenu pro nejužitečnějšího hráče každého týmu. Toho vybírá trenér svého týmu. Cílem je nerozmazlovat děti v tomto ranně sportovním věku.

3 Výjimkou je finálový turnaj mladšího žactva. Zde je ocenění hráče, střelce a brankáře možné. Kolektivní ocenění v kategoriích mini až přípravka je ocenění kolektivů plně v rukou organizátorů. V kategorii mladšího žactva zachováváme pravidlo o medailích organizátory je možno udělovat medaile ml. žáci od 6 účastníků a výše, u mladších žákyň od 5 účastníků a výše. Rodiče na hřiště nepatří organizátoři, vymezte prostor pro rodiče mimo hrací plochu, v případě, že tak nelze, vymezte prostor okolo hřiště. 5. Hospodářské náležitosti Účastnický poplatek: ve všech soutěžích hradí klub na místě turnaje účastnický poplatek 200,- Kč ( bez ohledu na to, zda má 1-5 týmů ) Prémie za absolvování systému soutěže : v kategoriích mini, benjamínků nejsou žádné prémie za absolvování soutěže, v kategorii přípravky za splnění celkových podmínek účasti v soutěži (viz. systém soutěže) - A tým částku 5.000,- Kč, B tým částku 2.500,- Kč, C tým částku 0,- Kč, v kategorii mladšího žactva ( děvčata, chlapci ) - za splnění celkových podmínek účasti v soutěži (viz. systém soutěže) potvrzené účastí na MČR obdrží: A tým mladšího žactva částku ,- Kč, B tým mladšího žactva částku 5.000,- Kč, C tým částku 0,- Kč. Od podzimu 2014 by mladší žactvo s dlouhodobou soutěží ztrácelo finanční prémie za absolvování systému soutěže, tyto by zůstaly jen u přípravky. 6. Startují Hráči a hráčky evidovaní v ČSPH. 7. Rozhodčí Rozhodčí nominuje pořadatelský oddíl. Doporučujeme, aby rozhodčí na všechny výše uvedené druhy soutěží byli min z kategorie dospělých + 1 mladistvý od věku staršího žactva výše. V soutěžích mini a benjamínků rozhoduje 1 rozhodčí od věku staršího žactva výše. Odměny rozhodčích: neproplácí ČSPH, proplácí pořadatel Doporučujeme tyto částky : mini, benjamínci, přípravky 20 Kč/utkání mladší žactvo 30 Kč/utkání 8. Tituly Družstva na místě v kategorii mladšího žactva obdrží medaile, vítězné týmy i putovní pohár. 9. Vyplňování zápisů Trenér, vedoucí družstva vyplní před turnajem turnajový zápis, který mu předpokládá pořadatel. 10. Hlášení výsledků turnajů

4 Pořadatel v kategoriích mladšího žactva, přípravky je povinen vložit do středy následujícího týdne po turnaji na webové stránky svazu min. 3 fotografie, komentář k turnaji, pořadí týmů nebo je zaslat na mailovou adresu : petr.dolezal@pozemnihokej.cz. Ostatním kategoriím se toto doporučuje. Posílejte i na adresu : martina.babicka@gmail.com připravujeme nový dětský web, pomůžete rozpoutat zájem o něj! Dík! 11. Rozdíly v pravidlech oproti platným pravidlům ČSPH ( ty naleznete na sekce ČSPH, stanovy a řády ) Mladší žactvo - dle aktuálních pravidel ČSPH včetně čárkovaného kruhu, omezení - zákaz arg.bekhendu (hranou s nápřahem vedeným vzduchem bezpečnost).rozehry v útočné ¼ - za útočnou ¼ je považována ½ hřiště. Trestný roh 5.hráč bránícího týmu v soupeřově kruhu, velký roh ano TZN. : ANO PUŠ, PŘÍKLEP, SMÝKANÝ ( zametený ) ÚDER FORHEND + BEKHEND, ÚDER NE ARGENTINSKÝ ÚDER Pravidlo rozdílu 3 gólů rozhoduje o aplikaci v turnaji pořadatel, na závěrečném turnaji Mistrovství ČR nebude aplikováno- pokud tým vede v zápase o 3 góly, je povinen ze hry vyndat jednoho svého hráče, sníží li se stav na rozdíl 2 gólů, vrací jej. Pokud by byl rozdíl v gólech násobky tří, musí tým vyndat další hráče, dle výše zmíněného pravidla. Cílem je respektovat soupeře, neotrávit mu hru, učit své hráče hrát naplno. Možná je i druhá varianta tým prohrávající o 3 góly si hráče přidá do okamžiku, dokud nebude stav opět jen o 2 góly. Přípravka - dle aktuálních pravidel ČSPH včetně čárkovaného kruhu, zákaz arg.bekhendu (hranou s nápřahem vedeným vzduchem bezpečnost), zákaz klasického úderu TZN. : ANO PUŠ, PŘÍKLEP, SMÝKANÝ ( zametený ) ÚDER FORHEND + BEKHEND NE ARGENTINSKÝ ÚDER, ÚDER Trestný roh místo TR nájezd (bezpečnost, technická dovednost) hrát jej bez jiných omezení vyjma následujících: začátek čárkovaný kruh, doba omezení 10 sec končí časovým limitem, zadním autem. Míček skončí v br.chráničích nový TR, míček brankář zalehne, úmyslně zahraje kulatou gól. Při nájezdech nahrazující TR je družstvo v zápase povinno střídat postupně všechny hráče, i ty z lavičky. Pokud již všichni hráči zahrávali nájezd v právě hraném utkání, začíná se druhé kolo ve stejném pořadí. Velký roh ne. Pravidlo rozdílu 3 gólů rozhoduje o aplikaci v turnaji pořadatel - pokud tým vede v zápase o 3 góly, je povinen ze hry vyndat jednoho svého hráče, sníží li se stav na rozdíl 2 gólů, vrací jej. Pokud by byl rozdíl v gólech násobky tří, musí tým vyndat další hráče, dle výše zmíněného pravidla. Cílem je respektovat soupeře, neotrávit mu hru, učit své hráče hrát naplno. Možná je i druhá varianta tým prohrávající o 3 góly si hráče přidá do okamžiku, dokud nebude stav opět jen o 2 góly.

5 Benjamínci - dle aktuálních pravidel ČSPH, zákaz arg.bekhendu (hranou s nápřahem vedeným vzduchem bezpečnost), zákaz klasického úderu, zákaz smýkaného úderu. Minihokej 3:3 self pas ano, vzdálenost při rozehrách 3 m, rozehra může jít přímo do kruhu, místo TR nájezd 1:1.. další pravidla viz. níže. TZN. : ANO PUŠ, PŘÍKLEP NE ARGENTINSKÝ ÚDER, ÚDER, SMÝKANÝ ( zametený ) ÚDER FORHEND + BEKHEND MINI- dle aktuálních pravidel ČSPH. Hrají Minihokej 3:3 s funkey ( hokejky z plastu zakončené polystyrenem, velký měkký míč ), hrají vše s rukama od sebe. Turnaj mini hrát volně, přátelsky, zařazovat soutěže dovedností s pozemkářskou hokejkou. TZN. pro trénink : ANO PUŠ NE ARGENTINSKÝ ÚDER, ÚDER, SMÝKANÝ ( zametený ) ÚDER FORHEND + BEKHEND, PŘÍKLEP Ucelená pravidla minihokeje 3:3 kategorie mini, benjamínci Hrací plocha : Velikost cca 23x23 m ( šířka jedné ¼ velkého hřiště x stejná vzdálenost v příčném směru ). Na každé koncové čáře 2 branky ( 2m široké, 1m vysoké ). Od sebe jsou vzdáleny 12 m, což je vzdálenost od rohu hřiště cca 3,5 m. Zóna pro střelbu rovná čára 6 m od zadní čáry. Gól platí, když se kterýkoliv hráč dotkne míčku ve střelecké zóně, tzn. platí vlastní gól. Pokud byla branka posunuta v průběhu zápasu a míč dle názoru rozhodčího přešel přes brankovou čáru, gól platí. Týmy : Tým má 3-5 hráčů, tři hrají na hřišti. Rozhodčí střídá hráče po každém gólu. Pokud gól nepadl podobu 2 minut, rozhodčí hráče vystřídá. Nesmí být hráno méně než se třemi hráči ( zde se neuplatňuje pravidlo rozdílu 3 gólů ). Technická pravidla : Volný úder : Při jakémkoliv porušení pravidel v jakékoliv části hřiště ( s výjimkou porušení pravidel obránci v jejich obranném pásmu ) je nařízen volný úder nebo samorozehra ( self pas ) proti týmu, který se dopustil porušení pravidel. Všechny volné údery musí být provedeny ve vzdálenosti min. 3 m od střelecké zóny a se soupeřem min. 3m od míčku. Volný úder může směřovat ihned do střelecké zóny, vč. samorozehry ( self pas ) Trest : Neexistují trestné rohy nebo trestné údery ( penalta ) za úmyslné porušení pravidel uvnitř vlastní 6 m zóny. Pokud dojde v této obranné zóně k porušení pravidel, soupeř získává trestný nájezd ze středu hrací plochy. Při nájezdu jsou všichni hráči, kromě jednoho obránce stojícího na svojí zadní

6 čáře hřiště, 5 m za útočníkem provádějícího nájezd ( útočník je na polovině ). Na pokyn rozhodčího ( píšťalkou ) k nájezdu, se mohou všichni hráči zapojit do obrany nebo útoku Rozehra z postranní čáry : Volný úder nebo samorozehra ( self pas ) z místa, kde míč přešel přes čáru. V útočném nebo obranném pásmu se míč po přejetí postranní čáry rozehrává 3m před spojnicí postranní čáry a čáry tohoto pásma. Zahájení a znovu zahájení hry ( po gólu ): Buly ve středu hřiště Ochranné vybavení : Všichni hráči musí mít holenní chrániče. Rozhodčí : zápas píská 1 rozhodčí, věkem min. starší žák

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 11 let sezóna 2016/17

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 11 let sezóna 2016/17 SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 11 let sezóna 2016/17 1. Věkové hranice U7 mini 1.7. 2009 a mladší U9 benjamínci 1.7. 2007 a mladší U11 přípravka 1.7. 2005 a mladší 2. Systém soutěže, turnaje Systém soutěže Přípravka:

Více

ROZPIS TURNAJŮ DĚTÍ DO 10 let sezóna 2018/19

ROZPIS TURNAJŮ DĚTÍ DO 10 let sezóna 2018/19 ROZPIS TURNAJŮ DĚTÍ DO 10 let sezóna 2018/19 A: TECHNICKÁ USTANOVENÍ A.1. Věkové hranice U6 mini 1.1.2012 a mladší U8 benjamínci 1.1.2010 a mladší U10 přípravka 1.1.2008 a mladší A.2. Systém turnajů A.2.1.

Více

ROZPIS TURNAJŮ DĚTÍ DO 10 let sezóna 2017/18

ROZPIS TURNAJŮ DĚTÍ DO 10 let sezóna 2017/18 ROZPIS TURNAJŮ DĚTÍ DO 10 let sezóna 2017/18 A: TECHNICKÁ USTANOVENÍ A.1. Věkové hranice U6 mini 1.1.2011 a mladší U8 benjamínci 1.1.2009 a mladší U10 přípravka 1.1.2007 a mladší A.2. Systém turnajů A.2.1.

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

WWW.POZEMNIHOKEJ.CZ v pozemním hokeji

WWW.POZEMNIHOKEJ.CZ v pozemním hokeji WWW.POZEMNIHOKEJ.CZ v pozemním hokeji ZŠ Filosovská O.S. PRAVIDLA TURNAJE Náš zájem je, aby děti hokej bavil, a aby hra byla plynulá!! Počet hráčů: 3+1 brankář Hrací doba: 8 min. zápas - semifinále a finále

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Hrací plocha. Rozměry Hrací plocha musí mít tvar obdélníku. Délka: 90 m (100 yardů) - 120 m (130 yardů) Šířka: 45 m (50 yardů) - 90 m (100 yardů)

Hrací plocha. Rozměry Hrací plocha musí mít tvar obdélníku. Délka: 90 m (100 yardů) - 120 m (130 yardů) Šířka: 45 m (50 yardů) - 90 m (100 yardů) Pravidla fotbalu Hrací plocha Hrací plocha Rozměry Hrací plocha musí mít tvar obdélníku. Délka: 90 m (100 yardů) - 120 m (130 yardů) Šířka: 45 m (50 yardů) - 90 m (100 yardů) Míč musí být kulatý, musí

Více

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12.

Věková kategorie: Turnaje se zúčastní hráči starší přípravky tzn U11 a mladší. Maximální počet hráčů v týmu je 12. Fotbalový turnaj pro U11 a ml. Propozice Dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 25.02.2017 Výkop: 09:00 hod Místo konání: - RADOTIN, Hrací plocha: dřevěná

Více

SKP Slovan Moravská Třebová

SKP Slovan Moravská Třebová SKP Slovan Moravská Třebová pořádá 08. 02. 2014 turnaj starší přípravky ročníku 2004 a mladších Pořadatel: SKP Slovan Moravská Třebová Termín: 08. 02. 2014 Startovné: Místo: Hrací plocha: 1.500,- Kč (na

Více

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice Místo konání: Sportovní hala TJ Turnov, Skálova ulice (blízko náměstí v Turnově). GPS souřadnice: 50 35 28.32 N, 15

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 4.2.2012 odpoledne 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Ústecký krajský fotbalový svaz PROPOZICE SOUTĚŽE 4. ročníku Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Pořadatel: KM Ústeckého KFS LISTOPAD 2018 AŽ LEDEN 2019 PROPOZICE ZIMNÍ HALOVÉ LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ ÚKFS 2017/18

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U11

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U11 PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR 2018-2019 V KATEGORII U11 1. Pořadatel ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkacup.cz Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek -

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009 PROPOZICE Halový turnaj FC Viktoria Plzeň ročník 2009 Neděle 13. 1. 2019 A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ PROPOZICE TURNAJE 1) Pořadatel Viktoria Plzeň - fotbal z.s. ve spolupráci s FC Viktoria Plzeň, a.s Štruncovy

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Chodov 19.2.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2015-2016 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

FAAZ PRAHA

FAAZ PRAHA Fotbalový turnaj pro ročník 2007 Propozice dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 03.12.2016 Výkop: 9:00 hod Místo konání: - RADOTIN, U Starého stadionu

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320 Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým Pořadatel: Náš turnaj o.s., Voroněžská 28, Praha 10 Startovné: Kontakty: 1 800 Kč (platí se za každý turnaj samostatně) Radek Kuchař - Marketingová

Více

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 42. ročník MEMORIÁLU JANA PODHRADSKÉHO halového turnaje určeného pro hráče narozené v roce 1998 a mladší SOBOTA 29. LISTOPADU 2014, HALA LOKO

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 7.1.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

Turnaj starších přípravek

Turnaj starších přípravek PROPOZICE Turnaj starších přípravek Pořadatel Vedoucí turnaje Datum a čas Místo Startovné Pojištění Systém hry Délka utkání Velikost branek Hrací povrch Pravidla Protesty Startující Rozhodčí Dresy Ceny

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 21.1.2012 dopoledne 2001 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 dopoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 11.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 odpoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 3.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

Dorant Cup 2014. Propozice

Dorant Cup 2014. Propozice Dorant Cup 2014 Letos pořádáme v pořadí již 3. ročník vánočního či chcete-li mikulášského turnaje Dorant Cup 2014. V minulých ročnících se nám podařilo uspořádat kvalitní turnaje a letos na to opět chceme

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 10.12.2011 odpoledne 2004 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U10. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U10. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U10 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U11. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U11. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U11 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení Systémy soutěží Základní legislativa Florbalové vybavení Systémy soutěží 1 Systémy soutěží - sezóna 2010/2011 se hraje v rámci ČFbU 98 soutěží - Pohárové soutěže mužů a žen (finále prosinec) Nejvyšší celostátní

Více

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ ročník 2000 a mladší Pořadatel: TJ Sokol Třebeš Termín: sobota 10. LEDNA 2015 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové Třebeš tel. (+420) 724 265 036 Startují:

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U8

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U8 Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U8 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

1) SMARTHOCKEY pořádají dne turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší

1) SMARTHOCKEY pořádají dne turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší 1) SMARTHOCKEY pořádají dne 18.-19.12.2019 turnaj SMART Christmas Cup r.2010 a mladší Místo turnaje: ZS Teplice Na Stínadlech 3282 415 01, Teplice Termín konání: 18.-19.12.2019 (8-20hod., 8-16:30hod.)

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U13 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka)

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) A.F.C. HUMPOLEC POŘÁDÁ HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) pořadatel: fotbalový klub A.F.C. HUMPOLEC Kdy: turnaj v neděli 22.12.2013 od 8.30 hod.- 15.00 hod. Startovné:

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Otrokovice, Šterkoviště 17. února 2018 Pořadatel: Zlínský krajský fotbalový

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava. Pořadatel, a. s. Bukovanského, 0 00 Slezská Ostrava. Datum turnaje... 00 Propozice 0.ročník Mezinárodního žákovského halového

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2018 2019 Aktualizace 01. 07. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2016/2017

R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2016/2017 R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2016/2017 1. Názvy soutěží a věkové hranice a) Extraliga muži extraliga muži b) Extraliga ženy extraliga ženy c) dorostenci dorci 1. 7. 98 a mladší d) dorostenky

Více

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U8

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U8 PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR 2018-2019 V KATEGORII U8 1. Pořadatel ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkacup.cz 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže FAČR

Více

Soutěže minižactva. Pravidla

Soutěže minižactva. Pravidla Soutěže minižactva Pravidla 1. Hřiště Hřiště má rozměr 16x20 metrů. Podle velikosti tělocvičny jsou možné úpravy velikosti hřiště, ale nemělo by být užší než 13 metrů. Pokud je i tak menší, můžeme na hřišti

Více

R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2017/2018

R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2017/2018 R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2017/2018 1. Názvy soutěží a věkové hranice a) Extraliga muži extraliga muži b) Extraliga ženy extraliga ženy c) dorostenci dorci 1.1.99 a mladší d) dorostenky dorky

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 MINIHOKEJ a VELKÝ HOKEJ Ročník 2008,2009 a 2010 Krajský výkonný výbor ČSLH Libereckého kraje www.libereckykraj.cslh.cz Krajský přebor žáků

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Číslo testu: 802. Pravidlová komise FAČR Testy. Tento test vypracoval:

Číslo testu: 802. Pravidlová komise FAČR Testy. Tento test vypracoval: Tento test vypracoval: Pravidlová komise FAČR Testy Číslo testu: 802 Dne: 1 Je hráč v ofsajdu, převezme-li v ofsajdové pozici míč přímo z kopu z rohu? 2 Je rozhodčí povinen dát po dosažení branky znamení

Více

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST 2018-2019 1. Pořadatel BTM: Jihomoravský svaz stolního tenisu 2. Pořadatelé jednotlivých turnajů: Z řad oddílů stolního tenisu JmSST na základě přihlášek

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

Každá liga musí mít alespoň jednoho Garanta. Garantem Školních lig je Pražský svaz

Každá liga musí mít alespoň jednoho Garanta. Garantem Školních lig je Pražský svaz Miniházená 4 + 1 1. Garant ligy Každá liga musí mít alespoň jednoho Garanta. Garantem Školních lig je Pražský svaz házené (PSH). Garant dává k dispozici svůj personál pro organizaci jednotlivých turnajů

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

Hřiště: m m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže

Hřiště: m m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže Pravidla hry 7+1 Základní organizační ustanovení Hráči: 7+1:7+1 Hřiště: 43-50 m 50-70 m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže Čas: 3 30-35 minut (5 minut přestávka) Míč:

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Pravidlo II: Hra brankáře, rozehra od brány 1. Brankář smí chytat úmyslnou malou domů do ruky. 2. Brankář chytá po celé šíři pokutového území.

Pravidlo II: Hra brankáře, rozehra od brány 1. Brankář smí chytat úmyslnou malou domů do ruky. 2. Brankář chytá po celé šíři pokutového území. 1 Pravidla pro mladší přípravky : Mladší přípravky hrají podle pravidel malých forem fotbalu s těmito odlišnostmi: Počet hráčů: 4+1 (čtyři hráči v poli, jeden brankář) Hřiště: 24m x 35m + - 2m Branky:

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 09.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli 9.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Junior Teplice,

Více

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a Abeceda české házené aneb hrajte s námi českou házenou Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a ilustrace.

Více

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší

8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 8. března 2012 MINI žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz TŘEBÍČ hala TJ Spartak

Více

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006)

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) Soutěž řídí: STK Zlínského KVV ČSLH Počet družstev: 7 družstev Startují: - hráči ročníku 2006 - mladší hráči po splnění ustanovení čl. 219 SDŘ.

Více

A. Všeobecná ustanovení

A. Všeobecná ustanovení A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel kvalifikace: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS Petr Lacina manažer sportovních projektů Telefon: 725 800 114 e-mail: ondrasovkalacina@seznam.cz, ondrasovkalacina@email.cz

Více

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 I.LIGA MUŽI Řízení soutěží: Pořadatel soutěží: soutěže řídí Český svaz vodního póla prostřednictvím svého STK jednotlivé kluby dle přihlášek a rozlosování

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 2013 modrý a červený volejbal chlapců, dívek a smíšených družstev

Více

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje 4. ročník turnaje O Pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, o.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2006 (U9 mladší přípravka) Místo Fotbalový areál FC Slovan Rosice (Rosice,

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 7. března 2013 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2018/2019

R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2018/2019 R O Z P I S S O U T Ě Ž Í S T K Č S P H 2018/2019 1. Názvy soutěží a věkové hranice a) Extraliga muži extraliga muži b) Extraliga ženy extraliga ženy c) dorostenci dorci 1.1.00 a mladší d) dorostenky dorky

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Halový fotbalový turnaj dopoledne vodňany U11 (2002)

Halový fotbalový turnaj dopoledne vodňany U11 (2002) Propozice Pořadatel: FC Písek Termín konání: pátek 1. 2. 2013 Čas: 8:00 13:30 Místo konání: víceúčelová hala Vodňany, Výstavní ul. 726 Hrací plocha: palubovka Rozměr plochy: 35 x 19 m, branky 3 x 2 m Startovné:

Více

17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší

17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Víceúčelová sportovní hala 17. února 2011 žáci ročníku 1999 a mladší OFS tel: 553625474 Vodárenská 18 web: www.fotbal.cz 747

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je:

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: Přihlášené týmy: Místo konání: KV ARENA tréninková hala Západní ulice 1812/73 Karlovy Vary 360

Více

Pravidla soutěže STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS Brno - venkov (5+1)

Pravidla soutěže STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS Brno - venkov (5+1) Pravidla soutěže STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS Brno - venkov (5+1) Pravidlo I: Počet hráčů a počet minitýmů Hraje se s 5 hráči v poli a brankářem, buď na jednom minihřišti nebo souběžně na dvou minihřištích.

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U13

PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR V KATEGORII U13 PROPOZICE ODRÁŠOVKA CUP POHÁRU MLÁDEŽE FAČR 2018-2019 V KATEGORII U13 1. Pořadatel ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkacup.cz 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže FAČR

Více