Město Hradec nad Moravicí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí"

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí.

2 Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení č. 7 ZM ze dne Kontrola přijatých usnesení: Trvá plnění usnesení č.: /ZM, /ZM, /ZM Splněna usnesení č.: /ZM, /ZM, /ZM, /ZM. Přijatá usnesení: /ZM informaci vedoucího odboru výstavby MěÚ Ing. Antonína Dulavy o legislativním průběhu akce Splašková kanalizace Hradec nad Moravicí, Branka u Opavy. b) zprávu o kontrole akce Splašková kanalizace Hradec nad Moravicí, Branka u Opavy provedené Kontrolním výborem Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí /ZM informace vedoucího odboru výstavby MěÚ Ing. Antonína Dulavy o akci: - Cyklostezka Hradec nad Moravicí Žimrovice, - Lávka přes řeku Moravici, - Přeložka státní komunikace I/57, - návrh kruhového objezdu u areálu Brano a.s. na státní komunikaci I/ /ZM informaci vedoucího odboru výstavby MěÚ Ing. Antonína Dulavy o průběhu veřejné soutěže na zpracovatele Územního plánu města Hradce nad Moravicí - úprava návrhu. b) s c h v á l i l o Smlouvu o dílo na zpracování Územního plánu města Hradce nad Moravicí - úprava návrhu uzavřenou mezi Městem Hradec nad Moravicí a zhotovitelem Ing. arch. Jaroslavem Haluzou, se sídlem Hynaisova 3, Ostrava Mariánské Hory. c) z p l n o m o c n i l o starostu města k podpisu Smlouvy o dílo podle části b) tohoto usnesení /ZM informaci investičního technika odboru výstavby MěÚ Jaromíra Tělupila o připravovaných žádostech o dotaci na akce Města Hradce nad Moravicí, které by měly být financovány prostřednictvím dotačních programů. Jsou to následující akce: - Výstavba ČOV a splaškové kanalizace Hradec nad Moravicí Branka u Opavy. - Cyklostezka Hradec nad Moravicí - Žimrovice 3. etapa. - Pěší zóna Podolská ul. Hradec nad Moravicí. - Šatny TJ Žimrovice. - Restaurování plastiky sv. Jana Nepomuckého v Kapli Hradec nad Moravicí. - Oprava kostelní zdi v Hradci nad Moravicí projektová dokumentace. - Sběrný dvůr Hradec nad Moravicí - projektová dokumentace. - Zateplení a výměna oken tělocvičny ZŠ Opavská, Hradec nad Moravicí projektová dokumentace.

3 Město Hradec nad Moravicí 3. strana usnesení č. 7 ZM ze dne Pokračování usnesení č /ZM - Oprava pomníku obětem I. sv. války v areálu ZŠ Opavská. - Česko-polské kulturně-sportovní setkání v Hradci nad Moravicí. - Přístavba tělocvičny při ZŠ Hradec nad Moravicí. - Rekonstrukce chodníků Bohučovice. - Zateplení budovy mateřské školy Hradec nad Moravicí. - Záchytný příkop (označený Z 2 ) v lokalitě Pod Hanuší /ZM zprávu investičního technika odboru výstavby MěÚ Jaromíra Tělupila o počtu napojených objektů na plynovodní řád v Benkovicích, Bohučovicích a Jakubčovicích k s tím, že dotační podmínky pro přiznání dotace nejsou doposud splněny v žádné obci, neboť v žádné obci není dosaženo minimální hranice pro přiznání dotace. věnovat zvýšenou pozornost dané problematice a průběžně informovat zastupitelstvo o situaci. Z: ved. OVUPI T: průběžně /ZM dohodu o narovnání autorských práv. místostarostu města k podpisu dohody o narovnání autorských podle části a) tohoto usnesení. Z: místostarosta T: /ZM koupit pozemek parc. č. 613/9 (ostatní plocha, ostatní komunikace) o výměře 172 m 2. starostu města k podpisu smlouvy o smlouvě budoucí na odkoupení pozemku parc.č. 613/9 podle části a) tohoto usnesení se splatností ceny pozemku do jednoho měsíce po získání dotace na realizaci cyklostezky. Z: místostarosta T: /ZM uzavřít dohodu o spolupráci mezi městy Hradec nad Moravicí a Baborów, za účelem získání dotace na projekt ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU, RODINNÉ REKREACE A SPORTU V ČESKO-POLSKÉM POHRANIČÍ na přístavbu tělocvičny při ZŠ Hradec nad Moravicí. b) r o z h o d l o vyčlenit ze svého rozpočtu prostředky na zajištění realizace stavby s tím, že celkové náklady na přístavbu podle projektové dokumentace činí cca ,- Kč. Předpokládaná účast města podle podmínek projektu činí 10 % z celkových nákladů. c) z p l n o m o c n i l o radu města Hradce nad Moravicí ke stanovení konečné částky pro realizaci přístavby tělocvičny při ZŠ Hradec nad Moravicí pro podání projektu podle části a) tohoto usnesení. d) z p l n o m o c n i l o místostarostu města k podpisu dohody o spolupráci a příslušných dokumentů potřebných k podání žádosti o dotaci podle části a) tohoto usnesení.

4 Město Hradec nad Moravicí 4. strana usnesení č. 7 ZM ze dne Z: místostarosta T: /ZM záměr města prodat část pozemku parc. č. 1231/1 (ostatní plocha, ostatní komunikace) v k.ú. Jakubčovice. vedoucímu odboru vnitřních věcí MěÚ Jiřímu Mojczkovi záměr města prodat pozemek podle části a) tohoto usnesení zveřejnit po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na dalším zasedání zastupitelstva města. Z: ved. OVV T: /ZM záměr města prodat část pozemku parc. č. 1701/1 (trvalý travní porost) v k. ú. Hradec nad Moravicí. vedoucímu OVV MěÚ Jiřímu Mojczkovi záměr města prodat pozemek podle části a) tohoto usnesení zveřejnit po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na dalším zasedání zastupitelstva města. Z: ved. OVV T: /ZM záměr města prodat část pozemku parc. č. 199 (ostatní plocha, ostatní komunikace) v k.ú. Benkovice. vedoucímu odboru vnitřních věcí MěÚ Jiřímu Mojczkovi záměr města prodat pozemek podle části a) tohoto usnesení zveřejnit po stanovenou dobu na úředních deskách a internetu a předložit k projednání na dalším zasedání zastupitelstva města. Z: ved. OVV T: /ZM revokovat své usnesení č /ZM ze dne na tento text: rozhodlo prodat část pozemku parc. č. 919/1 (ostatní plocha) v k.ú Žimrovice, geometrický plán a poplatek za zavkladování uhradí kupující. starostu města k podpisu kupní smlouvy na poz. parc. č. 919/1 podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /ZM a) o d l o ž i l o projednání návrhu na prodej pozemků parc.č (orná půda), parc. č. 624/2 (orná půda), parc.č. 1498/1 (orná půda), parc.č. 1498/2 (ostatní plocha) vše v k.ú. Bohučovice a pozemek parc.č (ostatní plocha) v k.ú. Jakubčovice. starostovi města projednat s Kamenolomy ČR, s r.o. navýšení kupní ceny za pozemky uvedené v části a) tohoto usnesení. c) u l o ž i l o vedoucímu OVV a vedoucímu OVUPI MěÚ připravit pro zasedání zastupitelstva města dne mapové a další podklady pro zajištění komplexní informovanosti členů zastupitelstva o důlní činnosti a jejího dopadu na okolí.

5 Město Hradec nad Moravicí 5. strana usnesení č. 7 ZM ze dne Z: ved. OVV, ved.ovupi T: /ZM revokovat své usnesení ze dne bod č /ZM takto: rozhodlo odkoupit pozemek parc. č. 257 (ostatní plocha) o výměře 100 m 2,- Kč, náklady s tím spojené uhradí město. starostu města k podpisu kupní smlouvy na poz. parc. č. 257 podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /ZM s c h v á l i l o v souladu s ustanovením 84, odst. 2. písm. d) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění, dodatek č. 2 zřizovací listiny Městské knihovny a IC, Hradec nad Moravicí, kterým se mění text odstavce 7. článku IV. Zřizovací listiny Městské knihovny a IC, Hradec nad Moravicí /ZM rezignaci pana Ing. Petra Válka na funkci člena Finančního výboru Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí. b) j m e n o v a l o v souladu s ustanovením 84, odst. 2, písm. l) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) v platném znění, pana Jana Hrbáče, bytem Pod Hanuší 473, Hradec nad Moravicí členem Finančního výboru Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí pro volební období /ZM a) o d l o ž i l o projednán návrhu na jmenování zástupců Města Hradce nad Moravicí do Výkonného výboru a Revizní komise Tělovýchovné jednoty Hradec nad Moravicí. místostarostovi města projednat návrh na jmenování zástupců Města Hradce nad Moravicí do Výkonného výboru a Revizní komise Tělovýchovné jednoty Hradec nad Moravicí ve výborech a příslušných komisích a předložit návrh k projednání na příští zasedání zastupitelstva města. Z: místostarosta T: /ZM zprávu tajemníka úřadu o postupu při zavádění paušálního poplatku za odvoz komunálního odpadu /ZM

6 Město Hradec nad Moravicí 6. strana usnesení č. 7 ZM ze dne zprávu o činnosti Finančního a Kontrolního výboru zastupitelstva města Hradce nad Moravicí v roce /ZM dodatek č. 5 ke smlouvě o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Hradce nad Moravicí uzavřené mezi Městem Hradec nad Moravicí a SK LAMA, občanské sdružení, se sídlem Sadová 113/100, Opava (IČ: ). starostu města k podpisu dodatku č. 5 smlouvy o poskytnutí dotace podle části a) tohoto usnesení /ZM přijmout finanční dary podle předloženého a v materiálech pro 7. zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí založeného seznamu. Finanční dary jsou přijaty na základě darovacích smluv. V roce 2007 v hodnotě ,- Kč a v roce 2008 v hodnotě ,- Kč. starostu (místostarostu) k podpisu darovacích smluv podle části a) tohoto usnesení /ZM a) výsledky hospodaření města k , b) informace o stavu účtů města k Z: ved. OF T: 0 Z: ved. OF T: /ZM s c h v á l i l o rozpočtový výhled Města Hradce nad Moravicí na roky 2009 a 2010 podle předloženého a v materiálech pro 7. zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí založeného návrhu. Z: ved. OF T: /ZM poskytnutí půjčky ve výši ,- Kč SDH Žimrovice na opravu hasičského vozidla CAS s tím, že půjčka bude splacena do starostu města k podpisu smlouvy mezi Městem Hradec nad Moravicí a SDH Žimrovice o poskytnutí půjčky podle části a) tohoto usnesení. c) s c h v á l i l o rozpočet Města Hradce nad Moravicí na rok 2008 s těmito úpravami; do návrhu rozpočtu se doplňují tyto výdajové položky: - oprava Národního domu, Podolská 156, Hradec nad Moravicí ve výši ,- Kč, - oprava komunikace Záhumenní v Žimrovicích ve výši ,- Kč, - úprava veřejného prostranství před Hasičskou zbrojnicí v Žimrovicích ve výši ,- Kč, jako rozpočet schodkový s tím, že schodek bude vyrovnán zapojením základního běžného účtu

7 Město Hradec nad Moravicí 7. strana usnesení č. 7 ZM ze dne ve výši 4, ,- Kč. Celková výše rozpočtu bude v příjmech a výdajích v objemu 52, ,- Kč. Pokračování usesení č /ZM d) s c h v á l i l o tvorbu a čerpání prostředků z Fondu zaměstnavatele v roce e) z p l n o m o c n i l o Radu města Hradce nad Moravicí ke schválení detailního rozpisu rozpočtu na rok 2008 v souladu s ustanovením příkazu tajemníka MěÚ č. 01/2008. f) p o v ě ř i l o v souladu s jednacím řádem zastupitelstva města a zákonem 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění, Radu města Hradce nad Moravicí schvalováním rozpočtových opatření ve výši do 10 % schváleného rozpočtu. g) u l o ž i l o všem správcům kapitol nakládat s rozpočtovými prostředky města hospodárně. Návrhová komise: Emil Hennig, v.r. Jiří Kříž, v.r. Karel Štěpán, v.r. Z: správci kapitol T: 0 Ing. Karel Hanák, v.r. místostarosta města JUDr. Karel Valušek, v.r. starosta města Za správnost : Ing. Václav Žampa Poznámka: Text tohoto usnesení je upraven s ohledem na ustanovení zák. č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Plné znění tohoto usnesení je k dispozici v kanceláři č. 14 na MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265.

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 24. února 2009 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. února 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 2. prosince 2003 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. září 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 19 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 22. dubna 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu Jakubčovice Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.11.2012 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 20.05.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21.01.2014 v Zasedací místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 14.12.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 25.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 24.dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. dubna 2010 V zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 2. 3. 2015 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. prosince 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. prosince 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. října 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu v Benkovicích Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. srpna 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 28 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.2.2013 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 27. listopadu 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 26. června 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.01.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.prosince 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 20. června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 15. února 2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 29. srpna 2011 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.11.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí 36.

Město Hradec nad Moravicí 36. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 7. listopadu 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 25. listopadu 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 5 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. března 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 23. června 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17. července 2017 ve společenské místnosti v budově městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 19. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č.

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. Obec Branka u Opavy Usnesení č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Branka u Opavy, konaného dne 26.11.2015 ve společenské místnosti kulturního domu, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. Obec Branka

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26. června 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26. června 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 23. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26. června 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

U S N E S E N Í. č. usn. 640/24 662/24 1 / 9

U S N E S E N Í. č. usn. 640/24 662/24 1 / 9 KRNOMK-11236/2018 koni ZM města KRNOVA SS 2018/Ko U S N E S E N Í z 24. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 7. února 2018 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

Více

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016 Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.ledna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení :

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17.01.2012 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. května 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 2 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2010 v kanceláři starosty města, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. března 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 09.02.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 10.06.2013 ve společenském sále budovy hotelu Belaria, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne Ve Velkém Beranově dne 19. února 2014 Výtisk jediný! Počet listů: 5 Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne 19. 2. 2014 Č. J. USNESENÍ ZASTUPITELSTVO OBCE SCHVALUJE ZO/2014/001/19.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 10/15/Ko

U S N E S E N Í. ZM města KRNOVA SS 10/15/Ko ZM města KRNOVA SS 10/15/Ko U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného ve středu dne 9. prosince 2015 v 16:30 hod. v Hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č. usn. 227/10

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 8/2016

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 8/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 8/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na ukončení vyhlášeného

Více

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 22. 6. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 12.100/2016-12.107 /2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín U S N E S E N Í 47. schůze Rady města Slavičín, konané dne 26. 8. 2008 Usnesení č. 47/0950/08 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 26 ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 26 ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 13.07.2016 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 16. 09. 2002 v salonku hotelu STARÝ JEŠTĚR v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení č. 18.ze zasedání

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 6. jednání datum konání:

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Zastupitelstvo města 6. jednání datum konání: PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 6. jednání datum konání: 16.11.2016 Přehled přijatých usnesení ze dne: 16.11.2016 Číslo usnesení Název Předkladatel 0085/ZM6/2016 Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva města

Více

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p.

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 15/1.1 Program 15. zasedání

Více

Příloha k usnesení. z 11. zasedání zastupitelstva obce konané dne v 16. hodin v zasedací síni obecného úřadu

Příloha k usnesení. z 11. zasedání zastupitelstva obce konané dne v 16. hodin v zasedací síni obecného úřadu 11/09/2016- ZO U Příloha k usnesení z 11. zasedání zastupitelstva obce konané dne 19.9.2016 v 16. hodin v zasedací síni obecného úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva KV 2. Zpráva FV

Více

U s n e s e n í z 4. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

U s n e s e n í z 4. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne U s n e s e n í z 4. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 9.3.2015 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/4/49/2015/III

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 1. 12. 2010 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej bytů Palackého 1503-4 2. Prodej pozemků Malina III 3. Žádost paní Nejezové o

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 20. 9. 2017 v zasedací místnosti

Více

11. VÝPIS Z USNESENÍ

11. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 11. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 27.03.2008 308/2008 11. ZM V n e s c h v a l u j e návrh na pořízení změny územního

Více

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. srpna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA VOLYNĚ. Výpis usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Volyně

ZASTUPITELSTVO MĚSTA VOLYNĚ. Výpis usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Volyně ZASTUPITELSTVO MĚSTA VOLYNĚ konaného dne 26. června 2019 - příloha k zápisu z jednání zastupitelstva města PROGRAM: 1. Zahájení 2. Schválení programu jednání 3. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 18 konaného dne 27. listopadu 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o uzavření kupní smlouvy na základě smlouvy o uzavření budoucí smlouvy

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 89/05/15-118/05/15 MĚSTO FULNEK Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne 29.06.2015 čís. 89/05/15-118/05/15 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. října 2016 v zasedací místnosti č.13 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

Usnesení. a) závazné ukazatele stanovené radě města

Usnesení. a) závazné ukazatele stanovené radě města Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 3.3.2008 od 15.00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 19 členů

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.03.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 14. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 29.9.2008 236/14z předložený program 14. zasedání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2012 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Ukončení vyhlášeného záměru na

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Město Kravaře. usn. čís / /2013. Ing. Andreas Hahn starosta

Město Kravaře. usn. čís / /2013. Ing. Andreas Hahn starosta Město Kravaře U s n e s e n í z 20. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 17. 4. 2013 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře. usn. čís. 20. 143/2013 20. 149/2013 Ing. Andreas

Více

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 26.06.2019 v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 22. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 21. 2. 2018 v zasedací místnosti

Více