SLOVENSKEJ REPUBLIKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SLOVENSKEJ REPUBLIKY"

Transkript

1 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 945 Vyhlásené: Časová verzia predpisu účinná od: do: Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 5. V y h l á š k a m i n i s t e r s t v a f i n a n c í ze dne 3. října 945 o sazbách poplatků za kopie (opisy, výpisy, otisky nebo snímky) s operátu pozemkového katastru.. Podle ustanovení 8, odst. 2, zákona ze dne 6. prosince 927, č. 77 Sb., o pozemkovém katastru a jeho vedení (katastrálního zákona), stanoví ministerstvo financí se souhlasem nejvyššího úřadu cenového sazby poplatků za kopie (opisy, výpisy, otisky nebo snímky) s operátu pozemkového katastru, jak jsou uvedeny v příloze. 2. Tyto sazby platí v zemích České a Moravskoslezské a nabývají účinnosti osmým dnem po vyhlášení a vztahují se na všechny objednávky, které budou vyřízeny od tohoto dne. Týmž dnem pozbývají platnosti vyhlášky ministerstva financí ze dne 8. května 929, č. 75 Sb. a ze dne 3. prosince 932, č. 4/933 Sb. Dr. Šrobár v. r.

2 Strana 2 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 5/945 Zb. Příloha k vyhlášce č Sb. Číslo pol. Sazby poplatků za kopie (opisy, výpisy, otisky nebo snímky) s operátu pozemnkového katastru. Označení vyžádaného předmětu nebo práce Stanovená sazba poplatků Kčs O d d í l I. Za prosté (neověřené) kopie (opisy, výpisy, otisky nebo snímky) s operátu pozemkového katastru. Za nezměněné otisky katastrálních map na slabém papíře bez zřetele na způsob a rok vyhotovení: A. Pro potřebu stran: a) s vytištěnými parcelními čísly za list:. při objednávce před vytisknutím 2. při objednávce po vytisknutí. b) bez vytištěných parcelních čísel, za list B. Pro úřední potřebu soudů a státních úřadů (ústavů) civilních i vojenských, pro potřebu státních podniků, aby mohly splniti své správní úkoly, a pro potřebu obcí, okresů a zemí, pokud toho nezbytně potřebují k obstarávání úkolů veřejné správy: a) s vytištěnými parcelními čísly, za list:. při objednávce před vytisknutím 2. při objednávce po vytisknutí. b) při objednávce více než 0 otisků téhož listu s vytištěnými parcelními čísly snižuje se sazba vedená pod a) o %. c) bez vytištěných parcelních čísel, za list 00 h Poznámka K pol. č..list větší než polovina celého listu počítá se za cenu listu celého. Půl listu a list velikosti menší počítá se za poloviční cenu listu celého. Otisk mapového listu, na němž je zobrazena kresba v proužku užším než 5 cm, která by měla býti podle platných předpisů přikreslena k sousedícímu mapovému listu, vydá se zdarma, objedná-li strana zároveň uvedený sousedící mapový list. K pol. č. B:Potřeba musí býti prokázána a objednávka podepsána přednostou soudu, úřadu, ústavu, nebo podnikového úřadu a pokud jde o objednávky svazků územní samosprávy, předsedou místního, okresního nebo zemského národního výboru. Podle této sazby se účtují objednávky, jimž nepřísluší žádné jiné zákonné snížení sazeb.

3 5/945 Zb. Zbierka zákonov Slovenskej republiky Strana 3 C. Byly-li vyhotoveny otisky katastrálních map na jiném než slabém papíře nebo byly-li upraveny na způsob příruční katastrální mapy, počítá se k sazbě pod A. nebo B. ještě příplatek a to za: a) upotřebený zvlášť silný kreslicí papír, za list b) upotřebený kreslicí papír podlepený plátnem, za list c) upotřebený kladívkový karton, za čtvrtku nebo její díl d) práci spojenou s rozřezáváním otisku katastrálních map na kladívkovém kartonu a slepením na způsob příručních katastrálních map, za každou čtvrtku nebo její díl 2 Za vysvětlivky katastrálních zkratek, značek a barev: za list Za mapový obal se štítkem 3 K pol. č. C.Čtvrtkou se rozumí čtvrtina plochy normálního sekčního listu katastrální mapy, o rozměrech předepsaných pro to které měřítko, a to i s případnými okraji za sekčním rámcem. K pol. č. 2:Při objednávce otisku katastrální mapy celého katastrálního území se dodají vysvětlivky katastrálních zkratek, značek a barev zdarma.

4 Strana 4 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 5/945 Zb. 4 Za upravení (adjustování) otisků katastrálních map: a) v měřítku I : 00 nebo menším (na př. I : 5760 a pod.): za každých 00 parcel za každých 00 hektarů b) v měřítku : : 20, :2000: za každých 00 parcel za každých 00 hektarů c) v měřítku : 4. : 2, : 000: za každých 00 parcel za každých 00 hektarů d) v měřítku :720 nebo větším (na př. : 625 a pod.): za každých 00 parcel za každých 00 hektarů e) zabírájí-li parcely ploch zastavěných a nádvoří, vodstev a komunikací:. více než třetinu, ale méně než polovinu, 2. polovinu nebo více než polovinu plochy listu katastrální mapy (plochy omezené sekčním rámcem), platí se kromě poplatku uvedeného pod a), případně pod b), c), d), ještě přirážka za každý takový list katastrální mapy: v případě ad v případě ad 2 5 Za vyznačení barvami a popsání přehledného nástinu katastrálního území a kladu listů příslušné katastrální mapy K pol. č. 4.Upravením (adjustováníra) se rozumí vyznačení parcel zastavěných ploch, vodstev, komunikaci, pískoven a hlinišť příslušnou barvou.při počítání poplatku béře se za základ plný počet parcel a hektaru na katastrální mapě znázorněných bez zřetele na počet skutečně upravených parcel. Méně než 00 parcel nebo hektarů počítá se za plné 00.

5 5/945 Zb. Zbierka zákonov Slovenskej republiky Strana 5 6 Za úplné vyznačení parcel barvami (kolorování) na tiscích katastrálních map: a) podle měřítka, ve kterém jest katastrální mapa vyhotovena desateronásobná částka, uvedená v pol. č. 4., písm. a), případně b), c), d); mimo to: b) zabírají-li parcely ploch zastavených a nádvoří, vodstev a komunikací:. více než třetinu, ale méně než polovina, 2. polovinu nebo více než polovinu plochy listu katastrální mapy (plochy omezené sekčním rámcem), platí se ještě přirážka za každý takový list katastrální mapy v případě ad v případě ad 2 7 Za vyznačení určité části otisku katastrální mapy barvami (kolorování): a) jde-li o mapu v měřítku :2000 nebo menším, až včetně do 0 parcel a 5 hektarů v měřítku :00 nebo menším. 2. v měřítku : 2880, : 20, :2000 b) jde-li o mapu v měřítku :4, :2, : 000, až včetně do 0 parcel a 5 hektarů c) jde-li o mapu v měřítku :720, nebo větším, až včetně do0 parcel a 5 hektarů K pol. č. 6. a 7.Vyznačením parcel barvami (kolorováním) se rozumí položení parcel všech druhů pozemků příslušnou barvou.

6 Strana 6 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 5/945 Zb. 8 Za vepsání parcelních čísel do otisků katastrální mapy jednoho katastrálního území: za každých 00 parcel 3 9 Za vepsáni parcelních čísel do určitých částí otisku katastrální mapy: a) až včetně do 20 parcel 0 b) za každých dalších 20 parcel 0 Za vepsání jakostních tříd a vyznačení jejich rozhraní barevnou tužkou na otisku katastrální mapy: 3 a) za každých 0 parcel b) za každých 0 hektarů 30 Za vkreslení pozdějších změn do otisků katastrálních map: a) až včetně clo 5 nově vzniklých nebo ve svém obvodu změněných parcel. v měřítku : 2000, : 20, : 2880 nebo menším 2. v měřítku :4, : 230, : v měřítku :720 nebo větším b) za každou další nově vzniklou nebo v obvodu svém změněnou parcelu. v měřítku : 2000, : 20, : 2880 nebo menším 2. v měřítku :4, :2, : v měřítku :720 nebo větším c) za vkreslení silnic, cest, vodních toků, železnic, elektrických vedení vysokého napětí, obvodů zaplavovaných území, za každý decimetr jejich délky na mapě 6 2 Za výmaz parcel v otiscích katastrálních map: a) až včetně do 0 parcel, které se mají vymazati b) za každou další parcela, která se má vymazati 8 25 K pol. č. 8. a 9.Parcely rozdělené sekčními čarami se počítají do počtu parcel tolikrát, na kolika sekčních listech se zapisují.počet menší než 00, pokud se týče menší než 20 parel, se počítá za plný počet (00 nebo 20). K pol č. 0.Počet menší než 0 parcel nebo 0 hektarů se počítá jako plných 0. K pol. č..mají-li se vkresliti cesty, vodní toky neb železnice, počítají se jen tyto, nikoliv však parcely jimi proťaté.

7 5/945 Zb. Zbierka zákonov Slovenskej republiky Strana 7 3 Za ručně vyhotovené snímky s katastrálních map podle právě platného stavu, s vyznačením parcelních čísel, druhů pozemků a s upravením (adjustací): A. a) neobsahuje-li snímek více než 0 parcel a 5 hektarů :. v měřítku :2000 nebo menším. 2. v měřítku : 4, : 230, : 000 b) Je-li mapa v měřítku :720 nebo větším, při souboru pozemků neobsahujícím více než. 0 parcel a hektar 2. 0 parcel n 3 hektary 3. 0 parcel a 5 hektarů B. Při větších ručně vyhotovených snímcích ještě mimo poplatek pod A. uvedený podle toho, je-li mapa provedena: a) v měřítku :00 nebo menším, b) v měřítku :2880, :20, :2000, c) v měřítku : 4, : 2, :000, d) v měřítku :720 nebo větším, C. Náhrada za: a) upotřebené snímkové plátno, dm 2 à b) upotřebený slabý snímkový papír, dm 2 à c) upotřebený silný snímkový papír, dm 2 à d) upotřebený silný kreslicí papír, dm 2 à K pol. č. 3.Snímky smějí býti ručně vyhotoveny : a) bez zřetele na velikost pozemků a počet parcel,. nejsou-li v zásobě otisky katastrálních map vyhotovené suchou cestou, 2. jde-li o snímky potřebné k žádosti o zápis změny, měřičským úředníkem zaměřené, ve veřejných knihách; b) ve všech případech, kdy jde o snímek neobsahující více než 20 parcel a 0 hektarů.má-li býti vyhotoven snímek parcel ležících v jednom katastrálním území a patřících k jedné a téže usedlosti, považují se tyto parcely za jeden soubor a počítá se základní poplatek jen jednou. Při vyhotovování snímku s map celých katastrálních území, nebo několika sekčních listů, počítá se základní poplatek nro každý sekční list zvlášť, pakliže se snímek vztahoval nejméně na 2/3 plochy toho kterého celého listu katastrální mapy (plochy omezené sekčním rámcem).za vyznačení také dřívějšího a již neplatného stavu ve snímcích uvedených v pol. č. 3, nebo za vyhotovení snímků a katastrální mapy podle dřívějšího a již neplatného stavu, počítá se kromě poplatku podle pol. č. 8 ještě poplatek podle pol. č., písm. b).

8 Strana 8 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 5/945 Zb. 4 e) upotřebený slabý kreslicí papír, dm 2 à Za opisy nebo výpisy z rejstříku parcel: 0 a) za titulní stránku b) za každých položek 6 5 Za dodatečné doplnění změn v opisech nebo výpisech z rejstříků parcel: za každých změněných položek 6 Za opisy parcelních protokolů s případným sestavením: 5 a) za titulní stránku b) včetně jmen a bydliště držitelů pozemků, za každých položek c) bez jmen a bydliště držitelů pozemků, za každých položek 7 Za výpisy z parcelních protokolů: 29 2 a) za titulní stránku b) až včetně do 0 položek. včetně jmen a bydliště držitelů pozemků za každou další položku 2. bez jmen a bydliště držitelů pozemků za každou další položku 8 Za dodatečné doplnění změn v opisech nebo výpisech z parcelních protokolů: a) je-li opis nebo výpis vyhotoven se jmény a. bydlištěm držitelů pozemků. až včetně do 0 změněných položek 2. za každou další změněnou položku b) je-li opis nebo výpis vyhotoven bez jmen a bydliště držitelů pozemků. až včetně do 0 změněných položek 2. za každou další změněnou položku K pol. č. 4 a 5.Za položku se počítá každé opsané nebo doplněné číslo parcely a pozemnostního archu. Méně než položek se počítá jako plných. K pol. č. 6. a 7.Každá opsaná vodorovná rubrika se počítá za jednu položku.méně než položek se počítá jako plných. K pol. č. 8.Za změněnou se počítá položka i tehdy, mění-li se buď pouze jméno majitele pozemku, výměra neb katastrální výtěžek.

9 5/945 Zb. Zbierka zákonov Slovenskej republiky Strana 9 9 Za opisy pozemnostních archů a seznamů parifikační půdy: a) za každou titulní stránku b) až včetné do 0 položek 3 c) za každou další položku 60 d) za zapsání jmen a po případě bydliště každého spoludržitele 20 Za výpisy z pozemnostních archů a seznamů parifikační půdy: a) jde-li o jednotlivé parcely. za titulní stránku 2. až včetné do 0 položek 3. za každou další položku b) týká-li se výpis pouze úhrnné výměry a celkového katastrálního výtšžku, po případě úhrnných údajů o jednotlivých druzích pozemků jednoho pozemnostního archu nebo seznamu parifikační půdy. za jeden výpis 2. za každý další výpis 2 Za doplnění pozdějších změn v opisech nebo výpisech z pozemnostních archů nebo seznamů parifikační půdy: a) až včetně do 0 položek b) za každou další položku 22 Za opisy nebo výpisy ze seznamů pozemnostních archů nebo rejstříků držitelů: a) za titulní stránku b) za každých 0 položek 23 Za dodatečné doplnění změn v opisech nebo výpisech ze seznamů pozemnostních archů nebo rejstříků držitelů: a) až včetně do 0 změněných položek. b) za každou další změněnou položku K pol. č. 9, 20, 2.Základní poplatek [pol. č. 9, písm. b), č. 20, písm. a) 2., a č. 2, písm. a)] je počítati bez rozdílu, zda objednávka strany týká se jednoho nebo několika pozemnostních archů, pouze jedenkráte, avšak pro každé katastrální území zvlášť. Každá opsaná nebo doplněná vodorovná řádka se počítá za jednu položku. K pol. č. 22.Každá opsaná vodorovná řádka se počítá za jednu položku. Méně než 0 položek se počítá jako plných 0. K pol. č. 23.Každá doplněná vodorovná řádka se počítá za jednu položku.

10 Strana 0 Zbierka zákonov Slovenskej republiky 5/945 Zb. 24 Za opisy nebo výpisy ze záznamů změn: a) za titulní stránku b) až včetně do 0 parcel c) sa každou další parcelu 25 Za srovnávací sestavení o stavu, jaký je nyní v katastrálních operátech a jaký byl ve starším operáte nebo v jeho části, s udáním starého a nového označení parcel nebo jejich částí, jmen a bydliště držitelů a druhů pozemků, za každých. 20 parcel: a) bez udání výměr b) s udáním výměr 26 Za připojení výměry podle dolnorakouské míry do opisů nebo výpisu uvedených v pol. č. 6 až 2, 24 a 25, písm. b): za každých 20 položek 9 27 Náhrada za papír a tiskopisy, upotřebené pro opisy nebo výpisy uvedené pod pol. č. 4 až 25, a) za každý arch tiskopisu nebo jeho část b) za každý arch čistého kancelářského papíru nebo jeho část O d d í l II. Za ověřováni opisů, výpisů, otisků nebo snímků s operátu pozemkového katastru. 28 Za ověření opisů, výpisů, otisků nebo snímků s operátu pozemkového katastru: za každý ověřený arch nebo jeho část, jde-li o opis nebo výpis, a za každý ověřený mapový list nebo jeho část, jde-li o otisk nebo snímek 70 5 K pol. č. 24.Základem pro výpočet poplatků je součet parcel starého i nového stavu. K pol. č. 25.Základem pro výpočet poplatku je součet parcel starého a nového stavu. Méně než 20 parcel se počítá jako plných 20. K pol. č. 26.Stejný poplatek je počítati i naopak za připojení míry metrické do opisů nebo výpisů, vyhotovených v dolnorakouské míře. Méně než 20 položek se počítá za plných 20. K pol. č. 27. Náhrada se nepočítá, použije-li se pro vyhotovení opisu nebo výpisu čistého papíru nebo tiskopisu dodaného stranou. K pol. č. 28.Ověření se provádí bez náhrady, je-li požadováno státními úřady, ústavy a podniky, nebo svazky územní samosprávy, pokud jim přísluší osobní osvobození od poplatků podle poplatkového zákona.

11 Strana Zbierka zákonov Slovenskej republiky 5/945 Zb. Vydavateľ Zbierky zákonov Slovenskej republiky a prevádzkovateľ právneho a informačného portálu Slov-Lex dostupného na webovom sídle je Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky, Župné námestie 3, 83 Bratislava, tel.: , helpdesk@slov-lex.sk.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1991. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1991. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 01.11.1991 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 427 V Y H L Á Š K A ministerstva

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1988. Vyhlásené: 12.05.1988 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1988

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1988. Vyhlásené: 12.05.1988 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1988 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1988 Vyhlásené: 12.05.1988 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1988 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 68 V Y H L Á Š K A Českého báňského

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1985 Vyhlásené: 14.08.1985 Časová verzia predpisu účinná od: 01.09.1985 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 60 V Y H L Á Š K A ministerstva školství

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 02.08.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 13.11.1947 do: 01.08.1948 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 180. Z á k o n ze dne

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1983 Vyhlásené: 30.05.1983 Časová verzia predpisu účinná od: 01.10.1983 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 59 V Y H L Á Š K A Českého úřadu bezpečnosti

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: 29.06.1990 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1990 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 270 V Y H L Á Š K A ministerstva spravedlnosti

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1946 Vyhlásené: 30.12.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 09.01.1947 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 245. Z á k o n ze dne 18. prosince 1946,

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 31.07.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 01.08.1991 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 301 V Y H L Á Š K A ministerstva práce

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 06.08.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 09.06.1949 do: 31.12.1960 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 206 Z á k o n ze dne

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 22.12.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 22.12.1945

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 22.12.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 22.12.1945 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1945 Vyhlásené: 22.12.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 22.12.1945 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 154. Z á k o n ze dne 13. prosince 1945

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1947 Vyhlásené: 17.11.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 17.11.1947 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 189. V l á d n í n a ř í z e n í ze

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1991. Vyhlásené: 30.12.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1992

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1991. Vyhlásené: 30.12.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1992 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 30.12.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1992 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 549 Z Á K O N České národní rady ze

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 04.06.1948 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 133 Z Á K O N ze dne 6. května

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásené: 31.08.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 15.09.1992

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásené: 31.08.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 15.09.1992 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 31.08.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 15.09.1992 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 426 V Y H L Á Š K A ministerstva zdravotnictví

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1980. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1980. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1980 Vyhlásené: 21.10.1980 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 142 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 24.05.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 24.05.1991 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 172 Z Á K O N České národní rady ze

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1987. Vyhlásené: 23.12.1987 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1988 do: 31.10.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1987. Vyhlásené: 23.12.1987 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1988 do: 31.10. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1987 Vyhlásené: 23.12.1987 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1988 do: 31.10.1991 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 113 V Y H L Á Š K A ministerstva

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1977. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1977. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1977 Vyhlásené: 28.12.1977 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 98 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1984 Vyhlásené: 10.12.1984 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 128 V Y H L Á Š K A Českého

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1989 Vyhlásené: 25.05.1989 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1989 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 60 V Y H L Á Š K A Českého báňského

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 09.04.1948 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 39 Z á k o n ze dne 11. března

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 17.12.1992 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 590 Z Á K O N České národní

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásené: 23.01.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 23.01.1992

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásené: 23.01.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 23.01.1992 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 23.01.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 23.01.1992 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 35 V Y H L Á Š K A ministerstva školství,

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 20.10.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 20.10.1945

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 20.10.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 20.10.1945 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1945 Vyhlásené: 20.10.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 20.10.1945 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 92. V y h l á š k a m i n i s t r a

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 03.06.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1948 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 125 Z á k o n ze dne 6. května 1948

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: 28.04.1990 Časová verzia predpisu účinná od: 01.05.1990 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 138 V Y H L Á Š K A ministerstva financí,

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásené: 04.06.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1952 do: 31.12.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásené: 04.06.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1952 do: 31.12. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 04.06.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1952 do: 31.12.1956 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 138 Z á k o n ze dne

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1947 Vyhlásené: 22.07.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 01.04.1947 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 132. V l á d n í n a ř í z e n í ze

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: 29.12.1990 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1991 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 575 Z Á K O N České národní rady ze

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1946. Vyhlásené: 21.05.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 21.05.1946

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1946. Vyhlásené: 21.05.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 21.05.1946 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1946 Vyhlásené: 21.05.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 21.05.1946 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 104. V l á d n í n a ř í z e n í ze

Více

Ceník dat a výstupů z datového skladu GIS HMP platný od 1.9.2015

Ceník dat a výstupů z datového skladu GIS HMP platný od 1.9.2015 Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy Ceník dat a výstupů z datového skladu GIS HMP platný od 1.9.2015 1. Poskytování dat 2. Tiskové výstupy 3. Služby 4. Reprografie 5. Rozdělení odběratelů

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 16.06.1948 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 157 V l á d n í v y h l á

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 03.12.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1992 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 492 V Y H L Á Š K A ministerstva financí

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1989 Vyhlásené: 25.05.1989 Časová verzia predpisu účinná od: 01.06.1989 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 55 N A Ř Í Z E N Í V L Á D Y České socialistické

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásené: 29.06.1984 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1984

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásené: 29.06.1984 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1984 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1984 Vyhlásené: 29.06.1984 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1984 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 59 N A Ř Í Z E N Í V L Á D Y České socialistické

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásené: 03.08.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 24.06.1950 do: 31.12.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásené: 03.08.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 24.06.1950 do: 31.12. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 03.08.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 24.06.1950 do: 31.12.1952 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 183 Z Á K O N ze dne

Více

SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU STAŘÍČ

SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU STAŘÍČ OBECNÍ ÚŘAD STAŘÍČ, CHLEBOVICKÁ 201, 739 43 STAŘÍČ, tel. : 558 660 260 SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD OBECNÍHO ÚŘADU STAŘÍČ Obsah 1. Úvodní ustanovení 2. Příjem dokumentů 3. Evidence dokumentů 4. Vyřizování dokumentů

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1946 Vyhlásené: 19.02.1946 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 26 V y h l á š k a m i n

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1946 Vyhlásené: 09.08.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 09.08.1946 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 164. Z á k o n ze dne 18. července 1946

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1984 Vyhlásené: 16.03.1984 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 24 V Y H L Á Š K A Českého

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í 2009/SKL/2016-SKLM Č.j.: UZSVM/SKL/2164/2016-SKLM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1945 Vyhlásené: 09.07.1945 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 17. D e k r e t p r e s i

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ. Úvodní ustanovení

ÚPLNÉ ZNĚNÍ. Úvodní ustanovení ÚPLNÉ ZNĚNÍ VYHLÁŠKA č. 26/2007 Sb. ze dne 5. února 2007, kterou se provádí zákon č. 265/1992 Sb., o zápisech vlastnických a jiných věcných práv k nemovitostem, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č.

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1985. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1985. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1985 Vyhlásené: 06.12.1985 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 101 V Y H L Á Š K A ministerstva

Více

P Ř IZNÁNÍ k dani darovací

P Ř IZNÁNÍ k dani darovací Postupujte podle instrukcí v přiznání a v Pokynech k vyplnění přiznání k dani darovací. V případě podílových spoluvlastníků je každý spoluvlastník samostatným em a platí daň podle velikosti svého podílu.

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásené: 29.11.1984 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1985 do: 31.08.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1984. Vyhlásené: 29.11.1984 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1985 do: 31.08. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1984 Vyhlásené: 29.11.1984 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1985 do: 31.08.1991 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 123 V Y H L Á Š K A ministerstva

Více

á Ú á ú á Ú Ú ř Č Č ř ě á á ř á á š ě á Ž á á ě á š á á á ř ě ě Ž ářú ě ě Ú ář á ář Ú á ř ě á á ě ě Ú ě ř š á á š á á ě ě Ú Ú á á ř á ě ď ú š š ů ř ů ě š ř ů š ř á ú Ž š ř ů ě á š ů ů ě á Ž š ř š ř ř š

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 173 Rozeslána dne 31. prosince 2013 Cena Kč 332, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 173 Rozeslána dne 31. prosince 2013 Cena Kč 332, O B S A H : Ročník 2013 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 173 Rozeslána dne 31. prosince 2013 Cena Kč 332, O B S A H : 441. Vyhláška k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška) Strana 7422 Sbírka

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásené: 04.05.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 15.06.1945 do: 26.12.

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1948. Vyhlásené: 04.05.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 15.06.1945 do: 26.12. ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 04.05.1948 Časová verzia predpisu účinná od: 15.06.1945 do: 26.12.1962 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 87 Z á k o n ze dne 15.

Více

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob

P Ř I Z N Á N Í k dani z příjmů právnických osob Finančnímu úřadu pro / Specializovanému finančnímu úřadu Hlavní město Praha Územnímu pracovišti v, ve, pro Prahu 0 Daňové identifikační číslo C Z Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny.

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H : 378. Vyhláška o stanovení procesu schvalování plastických trhavin, které neobsahují detekční látky

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1947. Vyhlásené: 31.12.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1947

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1947. Vyhlásené: 31.12.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1947 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1947 Vyhlásené: 31.12.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 31.12.1947 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 231. V l á d n í n a ř í z e n í ze

Více

Katastr nemovitostí Pozemková kniha

Katastr nemovitostí Pozemková kniha Geodézie přednáška 11 Katastr nemovitostí Pozemková kniha Ústav geoinformačních technologií Lesnická a dřevařská fakulta ugt.mendelu.cz tel.: 545134015 Katastr nemovitostí (KN) vznikl ke dni 1. 1. 1993

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1982 Vyhlásené: 25.06.1982 Časová verzia predpisu účinná od: 25.06.1982 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 67 N A Ř Í Z E N Í V L Á D Y České socialistické

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2013 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU: Titul předpisu: Vyhláška k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška) Citace: 441/2013 Sb. Částka: 173/2013 Sb. Na straně (od-do):

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1988. Uverejnené: 12.05.1988 Účinnosť od: 01.07.1988

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1988. Uverejnené: 12.05.1988 Účinnosť od: 01.07.1988 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1988 Uverejnené: 12.05.1988 Účinnosť od: 01.07.1988 66 V Y H L Á Š K A ministerstva kultury České socialistické republiky ze dne 26. dubna 1988, kterou se provádí

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 24.04.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 24.04.1992 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 152 N A Ř Í Z E N Í V L Á D Y České

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 07.11.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 07.11.1945

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1945. Vyhlásené: 07.11.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 07.11.1945 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1945 Vyhlásené: 07.11.1945 Časová verzia predpisu účinná od: 07.11.1945 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 110. D e k r e t p r e s i d e n t a

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 20.02.1992 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 62 Z Á K O N České národní

Více

Návrh. VYHLÁŠKA ze dne 2012. o podrobnostech výkonu spisové služby

Návrh. VYHLÁŠKA ze dne 2012. o podrobnostech výkonu spisové služby II. Návrh VYHLÁŠKA ze dne 2012 o podrobnostech výkonu spisové služby Ministerstvo vnitra stanoví podle 86 zákona č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění zákona

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1946. Vyhlásené: 22.06.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1946

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1946. Vyhlásené: 22.06.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1946 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1946 Vyhlásené: 22.06.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 01.07.1946 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 141. V l á d n í n a ř í z e n í ze

Více

ve znění vyhlášky č. 235/1997 Sb., vyhlášky č. 484/2000 Sb., vyhlášky č. 68/2003 Sb., vyhlášky č. 618/2004 Sb. a vyhlášky č. 276/2006 Sb.

ve znění vyhlášky č. 235/1997 Sb., vyhlášky č. 484/2000 Sb., vyhlášky č. 68/2003 Sb., vyhlášky č. 618/2004 Sb. a vyhlášky č. 276/2006 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti č. 177/1996 Sb. ze dne 4. června 1996, o odměnách advokátů a náhradách advokátů za poskytování právních služeb (advokátní tarif), ve znění vyhlášky č. 235/1997 Sb.,

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1950. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1950. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1950 Vyhlásené: 20.07.1950 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 91 V l á d n í v y h l á

Více

Spisový a skartační řád

Spisový a skartační řád Spisový a skartační řád Obecního úřadu v Ratiboři Ratiboř 37, 377 01 Jindřichův Hradec IČO 00512711, TEL:. 384 380 917 e-mail:info@obecratibor.cz Spisový a skartační řád Obecního úřadu v Ratiboři Úvodní

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1991 Vyhlásené: 27.11.1991 Časová verzia predpisu účinná od: 27.11.1991 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 476 V Y H L Á Š K A ministerstva spravedlnosti

Více

Správa na úseku katastru nemovitosti

Správa na úseku katastru nemovitosti Správa na úseku katastru nemovitosti Vysvětlení pojmů nejčastěji používaných v katastru nemovitostí POJEM BONITOVANÁ PŮDNĚ EKOLOGICKÁ JEDNOTKA (BPEJ) BUDOVA BUDOVA ROZESTAVĚNÁ BYT BYT ROZESTAVĚNÝ základní

Více

O Z N Á M E N Í. o 1. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách

O Z N Á M E N Í. o 1. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách Č.j.: UZSVM/P/23310/2010-HMSO O Z N Á M E N Í o 1. kole výběrového řízení čís. P/PL/2009/3818 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitostí v katastrálním území Řesanice Úřad pro zastupování

Více

8. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 371 z 6. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 19.

8. funkční období. (Navazuje na sněmovní tisk č. 371 z 6. volebního období PS PČR) Lhůta pro projednání Senátem uplyne 19. 8. funkční období 231 Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 216/1994 Sb., o rozhodčím řízení a o výkonu rozhodčích nálezů, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony (Navazuje na sněmovní

Více

Aktualizované znění. 309/1999 Sb. ZÁKON. ze dne 11. listopadu 1999. o Sbírce zákonů a o Sbírce mezinárodních smluv

Aktualizované znění. 309/1999 Sb. ZÁKON. ze dne 11. listopadu 1999. o Sbírce zákonů a o Sbírce mezinárodních smluv Aktualizované znění 309/1999 Sb. ZÁKON ze dne 11. listopadu 1999 o Sbírce zákonů a o Sbírce mezinárodních smluv částka 101 Sbírky zákonů ročník 1999 rozeslána 13. prosince 1999 (účinnost 1. ledna 2000)

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1947 Vyhlásené: 01.10.1947 Časová verzia predpisu účinná od: 01.10.1947 do: 03.05.1948 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 163. Vládní nařízení

Více

SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD obce Svépravice

SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD obce Svépravice Obec Svépravice ORP Pelhřimov, kraj Vysočina SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD obce Svépravice platný pro spisovou službu obce Svépravice č.: 08/2007 Schváleno usnesením zastupitelstva obce Svépravice č.: 003/05/2007/SV

Více

SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD OBCE. Ochoz u Brna

SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD OBCE. Ochoz u Brna SPISOVÝ A SKARTAČNÍ ŘÁD OBCE Ochoz u Brna Obsah 1. Úvodní ustanovení 2. Příjem dokumentů 3. Evidence dokumentů 4. Vyřizování dokumentů 5. Podepisování dokumentů a užití razítek 6. Odesílání dokumentů 7.

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1946. Vyhlásené: 10.12.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1947

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1946. Vyhlásené: 10.12.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1947 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1946 Vyhlásené: 10.12.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1947 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 219. V l á d n í n a ř í z e n í ze

Více

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 441/2013 Sb.

Sbírka zákonů ČR Předpis č. 441/2013 Sb. Sbírka zákonů ČR Předpis č. 441/2013 Sb. Vyhláška k provedení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška) Ze dne 17.12.2013 Částka 173/2013 Účinnost od 01.01.2014 http://www.zakonyprolidi.cz/cs/2013-441

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 88 Rozeslána dne 26. července 2012 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 88 Rozeslána dne 26. července 2012 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 88 Rozeslána dne 26. července 2012 Cena Kč 53, O B S A H : 258. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 245/2004 Sb., o stanovení bližších podmínek

Více

Čl. 4 Účastníci výběrového řízení

Čl. 4 Účastníci výběrového řízení Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. ULB/013/2010 a jeho podmínkách na zjištění

Více

O B E C N Í Ú Ř A D K O B E Ř I C E stavební úřad Slezská 195/53, 747 27 Kobeřice VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: Výst. 424/10-Ru Ing. Jiří Rusek 553 777 203 553 777 200 stavebni@koberice.cz

Více

Obsah plánů péče o jednotlivé kategorie zvláště chráněných území a postup jejich zpracování (K 38 odst. 7 zákona)

Obsah plánů péče o jednotlivé kategorie zvláště chráněných území a postup jejich zpracování (K 38 odst. 7 zákona) 64/2011 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva životního prostředí ze dne 28. února 2011 o plánech péče, podkladech k vyhlašování, evidenci a označování chráněných území Ministerstvo životního prostředí stanoví podle

Více

77/2007-22. Pokyny č. 34. Českého úřadu zeměměřického a katastrálního

77/2007-22. Pokyny č. 34. Českého úřadu zeměměřického a katastrálního 77/2007-22 Pokyny č. 34 Českého úřadu zeměměřického a katastrálního ze dne 23.4.2007 č.j. ČÚZK 77/2007-22 pro zápis nové stavby, zápis vlastnického práva k nové stavbě a zápis změny stavby do katastru

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1983 Vyhlásené: 07.04.1983 Časová verzia predpisu účinná od: 07.04.1983 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 31 PŘEDSEDNICTVO ČESKÉ NÁRODNÍ RADY

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 20.11.1992 Časová verzia predpisu účinná od: 20.11.1992 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 525 V Y H L Á Š K A ministerstva hospodářství

Více

N á v r h VYHLÁŠKA. ze dne.. 2013,

N á v r h VYHLÁŠKA. ze dne.. 2013, N á v r h VYHLÁŠKA ze dne.. 2013, o náležitostech průkazu zaměstnanců orgánů sociálního zabezpečení a orgánů nemocenského pojištění pověřených kontrolou plnění povinností uložených zaměstnavatelům a osobám

Více

Výnos rektora č. 3/2009

Výnos rektora č. 3/2009 V Praze 11. března 2009 Č.j. 900/09/725 PID 74112 Výnos rektora č. 3/2009 Spisový a skartační řád Akademie múzických umění v Praze S platností od 1. dubna 2009 vydávám tento výnos. 1 Spisový a skartační

Více

INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY OBSAH

INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY OBSAH S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2007 V Praze dne 31. prosince 2007 Částka 298 OBSAH Část I 204. Závazný pokyn policejního prezidenta ze dne 31. prosince 2007,

Více

Česká národní rada se usnesla na tomto zákoně: 1 Úvodní ustanovení

Česká národní rada se usnesla na tomto zákoně: 1 Úvodní ustanovení Zákon č. 357/1992 Sb., o dani dědické, dani darovací a dani z převodu nemovitostí Ve znění: zákona č. 18/1993 Sb., zákona č. 322/1993 Sb., zákona č. 42/1994 Sb., zákona č. 72/1994 Sb., zákona č. 85/1994

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1990 Vyhlásené: 20.09.1990 Časová verzia predpisu účinná od: 20.09.1990 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 381 V Y H L Á Š K A ministerstva vnitra

Více

ZPROSTŘEDKOVANÁ IDENTIFIKACE

ZPROSTŘEDKOVANÁ IDENTIFIKACE METODICKÁ POMŮCKA k provádění identifikace podle 10 zákona č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu Zákon č. 253/2008 Sb., o některých

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1969. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1969. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1969 Vyhlásené: 21.07.1969 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 78 Z Á K O N N É O P A T

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1946 Vyhlásené: 27.12.1946 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1947 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 233. Vládní nařízení ze dne 10. prosince

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 205 ze dne 25.03.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 205 ze dne 25.03.2015 č.j.: 235/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 205 ze dne 25.03.2015 Krátkodobá výpůjčka fotbalového areálu Viktoria Žižkov, Praha 3, společnosti Kaufland Česká republika v.o.s.,

Více

Č ř úř ě ř č ů č ř ěš úř úř Í ě ř ř úř Í ď ř ě č Á ÍŘ Í Í ř ž ř ř č ů č ě š č ů č Á Í Á Í č Ž č ěř ů Ť ř ě Š č č ř ů č Ž ů š š ů ě ř ě č ěř ů Ž č ěí ž ž ř ř ě Š ř ů č č ř ž Í ů ř š č ř č ř ěř ž ěř úč ě

Více

Ministerstvo spravedlnosti stanoví podle 21 zákona č. 304/2013 Sb., o veřejných rejstřících právnických a fyzických osob:

Ministerstvo spravedlnosti stanoví podle 21 zákona č. 304/2013 Sb., o veřejných rejstřících právnických a fyzických osob: Strana 5846 Sbírka zákonů č. 323 / 2013 323 VYHLÁŠKA ze dne 2. října 2013 o náležitostech formulářů na podávání návrhů na zápis, změnu nebo výmaz údajů do veřejného rejstříku a o zrušení některých vyhlášek

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1948 Vyhlásené: 05.08.1948 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 202 V l á d n í n a ř í z

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1975 Vyhlásené: 29.12.1975 Časová verzia predpisu účinná od: 01.01.1976 do: 31.12.1982 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 161 V Y H L Á Š K A Ministerstva

Více

Staré mapy jako cenný zdroj informací o stavu a vývoji krajiny

Staré mapy jako cenný zdroj informací o stavu a vývoji krajiny Staré mapy jako cenný zdroj informací o stavu a vývoji krajiny Mostecko na starých mapách Vladimír Brůna, Kateřina Křováková Místo úvodu Našimi vedoucími myšlenkami při tomto všeobecně užitečném opatření

Více

SLOVENSKEJ REPUBLIKY

SLOVENSKEJ REPUBLIKY ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1980 Vyhlásené: 04.03.1980 Časová verzia predpisu účinná od: 01.09.1980 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 24 V Y H L Á Š K A Ministerstva školství

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1992. Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1992 Vyhlásené: 18.09.1992 Vyhlásená verzia v Zbierke zákonov Slovenskej republiky Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 445 V Y H L Á Š K A ministerstva

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE SLUP č.1 / 2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE SLUP č.1 / 2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE SLUP č.1 / 2003 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Slup se na svém zasedání dne 17.12.2003 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více