50D

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "50D 07 04 22 04 31 07 52 51"

Transkript

1 1 5 xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 5 59 D - okolo Centrálu na st. Muzeum - jede do vozoven D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

2 1 xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 59 D - okolo Centrálu na st. Muzeum - jede do vozoven D 59 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D 59 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D 59 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

3 1 xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 7 D - okolo Centrálu na st. Muzeum - jede do vozoven D 5 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

4 1 xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D D - okolo Centrálu na st. Muzeum - jede do vozoven D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

5 1 xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 5 59 D - okolo Centrálu na st. Muzeum - jede do vozoven D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

6 xpředměřice Na Staré II.p 5 7 * () 7 * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D D - okolo Centrálu na st. Muzeum D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

7 xpředměřice Na Staré II.p 5 7 * () 7 * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

8 * () xpředměřice Na Staré II.p * () 5 * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D D - okolo Centrálu na st. Muzeum D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D 5 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D 5 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

9 * () xpředměřice Na Staré II.p * () * () 5 * (Předměřice PANELÁRNA 7 II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 59 D - okolo Centrálu na st. Muzeum D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

10 * () xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D D - okolo Centrálu na st. Muzeum D 59 7 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D 7 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D 7 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

11 * () xpředměřice Na Staré II.p 5 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA 5 II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. 59D D - okolo Centrálu na st. Muzeum 59D 5 59 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D 59 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. 59D 59 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

12 * () xpředměřice Na Staré II.p 1 9 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 59 D - okolo Centrálu na st. Muzeum D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

13 * () xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 7 7 D - okolo Centrálu na st. Muzeum D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

14 * () xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 5 5 D - okolo Centrálu na st. Muzeum D 5 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

15 * () xpředměřice Na Staré II.p 5 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 5 D - okolo Centrálu na st. Muzeum D 5 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

16 * () xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D 7 D - okolo Centrálu na st. Muzeum D 7 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

17 * () xpředměřice Na Staré II.p 1 9 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D D - okolo Centrálu na st. Muzeum D adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

18 * () xpředměřice Na Staré II.p 1 5 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. D E E E E E E E 7 E 7 E 5 D - okolo Centrálu na st. Muzeum D E E E E 59 E E E E 7 E 5 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D E E E E E E 5 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D E E E E E E 5 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

19 * () xpředměřice Na Staré II.p 7 9 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E 59 E E E E E E E E D - okolo Centrálu na st. Muzeum E 59 E E E 59 E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: D E E 59 59E 59 59E 59 59E 59 59E 59 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. D E E 59 59E 59 59E 59 59E 59 59E 59 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

20 * () xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E 59 E E E E E E E E E 59 E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

21 * () xpředměřice Na Staré II.p * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

22 * () xpředměřice Na Staré II.p 5 9 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E 59 5E E E E E E 5 E E E 59E 5 E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

23 * () xpředměřice Na Staré II.p 7 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. 5E E 7E E E E E E 7 E 5E E E 7 E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

24 * () xpředměřice Na Staré II.p 1 5 * () 9 * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. 7E E E E E E E E E 59 7E E E E E E E E E 59 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E 59 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E 59 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

25 * () xpředměřice Na Staré II.p 1 5 * () * () 9 * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E 5E 7 E E E E E E E 5 E 5E E 59 E E E E E E 5 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

26 * () xpředměřice Na Staré II.p * () 7 * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E E 59 E E E E E E E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

27 * () xpředměřice Na Staré II.p 1 * () 5 * () * () od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E 7E E E E E E E E 7 E 7E 5 E E E E E E E 7 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

28 * () xpředměřice Na Staré II.p 1 * () * () 5 * () 7 od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E 7E E E 59 E E E E E E 7E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E E E E E E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

29 * () xpředměřice Na Staré II.p od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E 59E E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. E E E E E E

30 * () xpředměřice Na Staré II.p od.7. 1 hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. E E E E E E

31 * () xpředměřice Na Staré II.p od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E E E E E E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. E E E E E E

32 7 5 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E 7 E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

33 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

34 5 7 9 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA 5 II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

35 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E E 5 E E E E H H H - končí na zast. H E E 7E E E E E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. 59 H H Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

36 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. 7H E E E E 7E E E E E E E E H H H - končí na zast. 7H E E E E E E E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. H H Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

37 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. 5 hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E E 7 59E E E E H H H - končí na zast. H E E E E E E E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. H H Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

38 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. 1 hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E 59 E E E E E E E H H H - končí na zast. H E E E 59 E E E E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. H H Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

39 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E 7E E E E E E H H H - končí na zast. H E E E E E 5 E E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. H H Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

40 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E E E E E 59E H H 59 H - končí na zast. H E E E E E E E H H 59 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H 59 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. H H 59 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

41 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od.7. 9 hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E 59 E E E E E H H H - končí na zast. H E E E E E E 5 E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. H H

42 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E E E E E E H H H - končí na zast. H E E E E E E 7 E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. H H

43 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E E E E E E H H H - končí na zast. H E E E E E E E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. H H

44 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E E E E E 5 E H H H - končí na zast. H 5E E E E E E E 5 H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. H H

45 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. H E E E E E E E E E E E E H H H - končí na zast. H 7E E E E E E E H H adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: H H Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. H Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do.. H

46 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E 7 E E E E E E E E E 5 E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

47 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E 7 E 5 E 59 E 5 E E E E E 7 E 5 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E 5 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. 7 E 5 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

48 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E 7 E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

49 xpředměřice Na Staré II.p * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E E 5 E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. 5 5 E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

50 5 7 xpředměřice Na Staré II.p 7 * () 9 od.7. 9 hod. hod. hod. Sobota hod. 5 E E E E E E E E E E E E E 59 E E 59E E E E E 7 E 59 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E 59 Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E 59 Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

51 1 5 xpředměřice Na Staré II.p 5 * () 7 od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E 5 E E E E E E E 7 E E E E 5 E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. 7 7 E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

52 xpředměřice Na Staré II.p * () od hod. hod. hod. Sobota hod. 7 E 5E E E E 5 E E 5E E 5E E E E E E E 5 E 5E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

53 1 xpředměřice Na Staré II.p * () od hod. hod. hod. Sobota hod. E 7E E E E 7 E E 7E E 7E E E E E E E 7 E 7E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

54 1 xpředměřice Na Staré II.p 1 * () od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E 5 E E 7 E E E E 59 E E 5 E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

55 xpředměřice Na Staré II.p * () od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

56 xpředměřice Na Staré II.p * () od hod. hod. hod. Sobota hod. E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: E Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. E Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

57 xpředměřice Na Staré II.p od hod. hod. hod. Sobota hod adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

58 xpředměřice Na Staré II.p od.7. 1 hod. hod. hod. Sobota hod. 59 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

59 xpředměřice Na Staré II.p od.7. 1 hod. hod. hod. Sobota hod. 7 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

60 xpředměřice Na Staré II.p od.7. 1 hod. hod. hod. Sobota hod. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

61 xpředměřice Na Staré II.p od.7. 1 hod. hod. hod. Sobota hod. 59 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 5 9 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. Omezení dopravy MHD platí v pracovní dny: od.. do.1., od.. do 7.., od..do..

50D 07 04 22 04 31 07 52 51

50D 07 04 22 04 31 07 52 51 1 2 3 5 xpředměřice Na Staré II.p 7 9 33 3 35 37 * () * () * (Předměřice PANELÁRNA II.p) od 2.7. D 35 59 D - okolo Centrálu na st. Muzeum - jede do vozoven D 59 33 59 adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec

Více

28 28 28 28 28 28 28 05 45 15K

28 28 28 28 28 28 28 05 45 15K od.9. 8 5 hod. hod. hod. Sobota hod. adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, tel.: 95 9 1, fax 95 5 55 www.dpmhk.cz e-mail: info@dpmhk.cz informace: 95 56 5 5 K K - končí na zastávce 5 K Nástup

Více

50N

50N x* (Správčice) x* (Obalovna) od.. Sobota Neděle, svátky N N N - končí na zastávce - jede do vozoven.. až..,. až..,.. až..,.. až.. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: N N Nástup

Více

Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den.

Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. 3 8 8 9 3 3 39 hod. hod. hod. Sobota hod. adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, tel.: 9 9, fax 9 informace: 9 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 39 3 Nástup pøedními dveømi: v pracovní

Více

určeny dětem popřípadě s dospělých (např. rodičů). MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ DOPRAVNÍ PODNIK města HRADCE KRÁLOVÉ, a.s.

určeny dětem popřípadě s dospělých (např. rodičů). MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ DOPRAVNÍ PODNIK města HRADCE KRÁLOVÉ, a.s. Š od 9.. 5 7 8 adresa Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 95 9, fax 95 5 55 www.dpmhk.cz e-mail: info@dpmhk.cz informace: 95 5 Sobota Poznámky: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu,

Více

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ 4 6 8 9 4 6 adresa Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 49 9, fax 49 44 4 www.dpmhk.cz e-mail: info@dpmhk.cz informace: 49 Sobota 8 8 8 8 Poznámky: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do 4:. V sobotu,

Více

00 24 01 53K 56K. Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den.

00 24 01 53K 56K. Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. od.7. 1 7 9 5 7 31 33 37 39 5 7 hod. hod. hod. Sobota hod. 33 7 53K 37 5K K - končí na zastávce 3 5 3 37 5K adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, tel.: 95 9 1, fax 95 5 55 informace: 95 5 5

Více

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ od.. adresa Pouchovská, Hradec Králové, tel.:, fax www.dpmhk.cz e-mail: info@dpmhk.cz informace: Sobota x Poznámky: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II.

Více

20A 48T 05T 28T. Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den.

20A 48T 05T 28T. Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. od 2.7. 1 2 7 9 hod. hod. hod. Sobota hod. A A - z pokračuje na zastávky HVĚZDA a POD STRÁNÍ T - končí na zastávce adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, tel.: 495 9 1, fax 495 544 455 informace:

Více

37S 59 27 55S 05 28S 11S 07S 29 53 17S 51 22 46S 25 53 39S 19S 13 57T 42

37S 59 27 55S 05 28S 11S 07S 29 53 17S 51 22 46S 25 53 39S 19S 13 57T 42 x x U křížku od.. hod. hod. hod. Sobota hod. S S ST T S S S S S S T S - zajíždí do STĚŽÍREK a CHARBUZIC T - končí na zastávce - přímo na Hlavní nádraží a do vozoven S S S S S S S S S T adresa dopravce:

Více

Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den.

Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od 19:00 do 4:00. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním pásmu celý den. škola náves 1 7 hod. hod. hod. Sobota hod. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, tel.: 1, fax informace: Nástup pøedními dveømi: v pracovní den od : do :. V sobotu, v nedìli, ve svátek a v II. tarifním

Více

Městská hromadná doprava v Pardubicích

Městská hromadná doprava v Pardubicích Pracovní dny 1.9. -.6. 1 7 1 1 1 4 6 8 9 6 8 9 4 4 44 46 49 1 4 6 6 9 7 9 8 9 1 1 9 1 9 9 9 - zastávka je bezbariérově přístupná 4 4 4 - ízdenkový automat Platnost od.. Dopravce: Dopravní podnik města

Více

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ

MĚSTSKÁ HROMADNÁ DOPRAVA v HRADCI KRÁLOVÉ od 9.4. 1 2 7 9 1 8 adresa Pouchovská 3, Hradec Králové 3, tel.: 5 89 1, fax 5 544 455 www.dpmhk.cz e-mail: info@dpmhk.cz informace: 5 533 3 Sobota 29 48 42 29 48 42 Poznámky: Nástup pøedními dveømi: v

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. Podvesná XVII/3833, 760 01 Zlín, tel.: 577 052 111, www.dszo.cz

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. Podvesná XVII/3833, 760 01 Zlín, tel.: 577 052 111, www.dszo.cz linka X - - - - - - Platí dne.. Festivalový půlmaraton Zlín - zastávka na znamení od. do. hod. - zastávka na znamení Podvesná XVII/, Zlín, tel.:, www.dszo.cz Z důvodu pořádání Zlínského půlmaratonu bude

Více

V tomto voze neplatní tarifní podmínky - přeprava je bezplatná Váš úsměv a dobrá nálada bude, doufáme, tou nejlepší jízdenkou

V tomto voze neplatní tarifní podmínky - přeprava je bezplatná Váš úsměv a dobrá nálada bude, doufáme, tou nejlepší jízdenkou 6 7 9 6 Vozovna - - - - - - Vozovna 6 7 8 9 6 7 8 9 SOBOTA 7.6. Podvesná XVII/8 76 Zlín Tel.: 77 Platí dne 7.6. při dni 7 9 Vozovna - - - - - - Vozovna 6 7 8 9 6 7 8 9 6 SOBOTA 7.6. Podvesná XVII/8 76

Více

40(9Tr) 55(RTO) 10(RLux) 25(B) 40(9Tr) 55(RTO) 10(RLux) 25(B) Poznámky:

40(9Tr) 55(RTO) 10(RLux) 25(B) 40(9Tr) 55(RTO) 10(RLux) 25(B) Poznámky: v sobotu 5.října 5.. adresa dopravce: Pouchovská 153, Hradec Králové 3, tel.: 95 9 1, fax 95 5 55 www.dpmhk.cz e-mail: info@dpmhk.cz informace: 95 5 95 1 1 Sobota 5. října 9 (9Tr) 55(RTO) (RLux) 5(B) (9Tr)

Více

Zvýšení počtu spojů linky č. 9 zajíždějících na Lesní hřbitov

Zvýšení počtu spojů linky č. 9 zajíždějících na Lesní hřbitov Zvýšení počtu spojů linky č. ve středu.., v sobotu.., v neděli.., a v pondělí.. spoje linky č. zajíždět B středa.. sobota.. neděle.. pondělí.. 7 adresa Pouchovská, Hradec Králové, tel.:, fax www.dpmhk.cz

Více

Městská hromadná doprava v Pardubicích

Městská hromadná doprava v Pardubicích Čepí,prodejna - Starý Mateřov,křižovatka - Pardubice,Hlavní nádraží Pardubice,,.listopadu Pardubice,,Hlavní nádraží-výstup 7 8 9 54 - ízdenkový automat - zóna II - zastávka je bezbariérově přístupná Platnost

Více

24R. Omezení MHD platí v pracovní dny až

24R. Omezení MHD platí v pracovní dny až od.8. 3 4 27 28 Sobota Neděle, svátky 24 44 24 44 24 44 24 44 v pracovní dny.2. až.2. omezení dopravy MHD 24 44 24 44 24 44 24 44 adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, informace dispečink: 495

Více

S70. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) SOBOTA ( ) a NEDĚLE ( ) BEROUN Králův Dvůr Králův Dvůr-Popovice. 14 Stašov - 10 Zdice.

S70. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) SOBOTA ( ) a NEDĚLE ( ) BEROUN Králův Dvůr Králův Dvůr-Popovice. 14 Stašov - 10 Zdice. S BEROUN Králův Dvůr Králův DvůrPopovice Zdice Stašov Praskolesy HOŘOVICE Zvýrazněné spoje jsou vhodné pro cestující na vozíku. označovač jízdenek PID Předplatní jízdenky PID platí pouze v úseku Beroun

Více

350 orientační doba jízdy (min)

350 orientační doba jízdy (min) DEJICKÁ # e Struhách x Hydrologický ústav x Podbabě x Roztocká x Sedlecký přívoz, kopci EKÉ PŘÍEPY SRKYNĚ ICHOCEES,NOUTONICE K ichoceves, Zastávky v tarifních pásmech a jsou na území hl.m. Prahy. - jede

Více

PRACOVNÍ DNY <

PRACOVNÍ DNY < - - - - - - - 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 57 59 4.38 4.40 4.41 4.42 4.42 4.43 4.44 4.45 4.47 4.48 4.49 4.50 4.51 4.53 4.55 5.17 5.18 5.20 5.21 5.22 5.24

Více

PRACOVNÍ DNY < <

PRACOVNÍ DNY < < - - - - - - 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 57 59 (Benešovo nám./ul.28.října) 4.54 4.55 4.56 4.58 4.59 5.00 5.01 5.03 5.04 5.06 5.08 5.09 5.10 5.11 5.16 5.21

Více

350 orientační doba jízdy (min)

350 orientační doba jízdy (min) DEJICKÁ # Čínská Podbaba x Hydrologický ústav x Podbabě ú x Roztocká x Sedlecký přívoz xõú Roztoky,nádraží xõ Roztoky,Tyršovo nám. Roztoky,U rybníčku Roztoky,rozc.Žalov x Úholičky, kopci Úholičky ELKÉ

Více

22A. Spoje jsou určeny zejména dětem a mladým lidem pro jízdu do školy, popřípadě s doprovodem dospělých (např. rodičů).

22A. Spoje jsou určeny zejména dětem a mladým lidem pro jízdu do školy, popřípadě s doprovodem dospělých (např. rodičů). od 9.8. 6 7 8 Sobota Neděle, svátky A A - nejede 9.. a..,.., 9..,.. a...7. až.8., 8. až..,.. až..,.7. až.8. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: 9 6 Nástup předními dveřmi

Více

PRACOVNÍ DNY < < < < < < <

PRACOVNÍ DNY < < < < < < < Trnovanská 1 5.07 5.08 5.09 5.11 5.15 5.16 5.17 5.19 5.20 5.22 5.24 5.25 5.26 5.27 5.28 5.29 5.31 5.33 5.34 5.36 5.38 5.39 5.40 5.41 5.42 - - - - - - 3 5.37 5.38 5.39 5.41 5.45 5.46 5.47 5.49 5.50 5.52

Více

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10. Vltava Otavská Výstaviště U Soudu Senovážné nám. - DK Nádraží od.. 0 1 2 5 7 24 25 26 27 28 29 55 46 01 29 44 59 29 47 25h 50 50 50 50 39 59 39 59 32 48 36 52 32 52 37 02 27 57 h 43 Pracovní den Sobota

Více

UKÁZKA ZPRÁVY. Brněnská 199 Hradec Králové. Zkušební technik. Přístroj testo 880-1. Zakázka venkovní teplota: 0 C. Značení obrázku: Strana 1/24

UKÁZKA ZPRÁVY. Brněnská 199 Hradec Králové. Zkušební technik. Přístroj testo 880-1. Zakázka venkovní teplota: 0 C. Značení obrázku: Strana 1/24 Firma Zkušební technik Ing. Peter Bednarčík Brněnská 199 Hradec Králové Objednatel UKÁZKA ZPRÁVY Přístroj testo 8801 Výrobní č.: 1727572 Zakázka venkovní teplota: 0 C 7:03:24 IR_04821.BMT 10,0 Bod měření

Více

PRACOVNÍ DNY < < <

PRACOVNÍ DNY < < < - - - - - - - - MHD TELICE Trnovany,olicie ČR oliklinika Řetenice,erla oliklinika rovozovatel: ARRIVA CITY s.r.o., provozovna Teplice, Emílie Dvořákové 70, 415 01 Teplice, tel. 417 539 443, fax 417 539

Více

1 říj. 2 říj. 3 říj. 4 říj. 5 říj. 6 říj. 7 říj. Regionální muzeum v Chrudimi - program na říjen 2014

1 říj. 2 říj. 3 říj. 4 říj. 5 říj. 6 říj. 7 říj. Regionální muzeum v Chrudimi - program na říjen 2014 Regionální muzeum v Chrudimi - program na en 2014 1 2 3 4 5 6 7 Regionální muzeum v Chrudimi - program na en 2014 8 9 10 11 12 13 14 15 Regionální muzeum v Chrudimi - program na en 2014 16 17 18 19 20

Více

PRACOVNÍ DNY < < <

PRACOVNÍ DNY < < < - - - - Benešovo náměstí - - - - MHD TELICE Trnovany,olicie ČR oliklinika Řetenice,erla oliklinika rovozovatel: ARRIVA CITY s.r.o., provozovna Teplice, Emílie Dvořákové 70, 415 01 Teplice, tel. 417 539

Více

Městská hromadná doprava v Pardubicích

Městská hromadná doprava v Pardubicích 7 9 6 7 8 9 - zastávka je bezbariérově přístupná - ízdenkový automat Platnost od.6. Dopravce: Dopravní podnik města Pardubic a.s., Teplého, Pardubice Telefon (ústředna): 66 899, Fax: 66 899, e-mail: dpmp@dpmp.cz,

Více

S80 15 M 55. 23 qa. Tarifní pásmo. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) 12 Praha-Krč P 51 x Bojanovice. 22 x Praha-Komořany B 65 Mníšek pod Brdy 3

S80 15 M 55. 23 qa. Tarifní pásmo. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) 12 Praha-Krč P 51 x Bojanovice. 22 x Praha-Komořany B 65 Mníšek pod Brdy 3 S RH HLVNÍ NÁDRŽÍ x Klínec raha-vršovice x Bojov raha-krč x Bojanovice raha-braník Čisovice x raha-modřany zastávka x Rymaně x raha-komořany B Mníšek pod Brdy x raha-zbraslav B x Nová Ves pod leší x Jarov

Více

PRACOVNÍ DNY < 9.20 < <

PRACOVNÍ DNY < 9.20 < < - - - Benešovo náměstí - - 585 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 Benešovo nám./ul.28.října,pluto 4.39 4.40 4.42 4.43 4.46 4.56 4.59 5.03 5.03 5.05 5.07 5.11

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. 9 Na Vhlídce Padělk I. Vsoká mez Januštice,tenis.kurt - - - - Platnost od.. do.. podmínk MHD Zlín-Otrokovice zveřejněné 9 9 Nš d d Pracovní dn Pracovní dn L a Z Sobot, neděle, svátk 9 d 9 9 9 d d Poznámk:

Více

Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka

Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka Přehled úprav jízdních řádů veřejné linkové dopravy v rámci závazku veřejné služby Středočeského kraje Číslo linky Název linky Spoj Poznámka 19 převeden do financování obcí (ODO) s ukončením v Kovohutích

Více

Umístění zastávek NAD, způsob dávání souhlasu k odjezdu: název zastávky NAD umístění zastávky NAD svolení k odjezdu dává

Umístění zastávek NAD, způsob dávání souhlasu k odjezdu: název zastávky NAD umístění zastávky NAD svolení k odjezdu dává Umístění zastávek NAD, způsob dávání souhlasu k odjezdu: název zastávky NAD umístění zastávky NAD svolení k odjezdu dává Hradec Králové hl.n. před nádražní budovou na stanovišti MHD F odjezdy, nástupiště

Více

MAZUROVY CHALUPY MAZUROVY CHALUPY

MAZUROVY CHALUPY MAZUROVY CHALUPY 2 3 5, a.s. adresa Pouchovská 3, Hradec Králové 3, tel.: 495 546 95 sobota 22. září 2 8 9 55 25 sobota 22.9.2 - jízdné v hotovosti u řidiče,- Kč - jízdné z elektronické peněženky,- Kč - děti do -ti let

Více

S34. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) P 7 Praha-Vysočany 14 Praha-Satalice 17 Praha-Kbely B PRAHA MASARYKOVO NÁDR.

S34. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN ( ) P 7 Praha-Vysočany 14 Praha-Satalice 17 Praha-Kbely B PRAHA MASARYKOVO NÁDR. S4 RAHA MASARYKOVO NÁDR. raha-vysočany 4 raha-satalice raha-kbely RAHA-ČAKOVICE Dopravce: KŽC Doprava,s.r.o.,Meilinova, raha, tel. Informace o provozu ID na tel.: ; na internetu : www.ropid.cz RACOVNÍ

Více

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < <

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < < - - - Benešovo náměstí - -,Somet - - 585 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 Benešovo nám./ul.28.října,modlanská,somet škola 4.43 4.44 4.46 4.47 4.48 4.49 4.50

Více

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ)

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) od 1.. 1 2 6 9 hod. hod. hod. Sobota hod. Neděle, svátky P 51AT adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, informace dispečink: 495 546 5 P - z pokračuje na zastávky HVĚZDA

Více

169 orientační doba jízdy (min)

169 orientační doba jízdy (min) Dopravce: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost,sokolovská /, Praha Informace o provozu PID na tel.: ; na internetu: www.ropid.cz PRACOVNÍ DEN (X) SOBOTA () Sídliště Kobylisy Mirovická x Počeradská

Více

K

K 2 3 7 9 24 Sobota Neděle, svátky 46 K K - končí na zastávce 46 K dresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, informace dispečink: 495 546 5 od 1.8.26 1.7.až.8.26, 27.. až 3..26,.2. až.2.27, 1.7.až

Více

07 22 43 08 26 50 05 32A 58

07 22 43 08 26 50 05 32A 58 od 9.8. 6 8 Sobota Neděle, svátky 8 9 8 A A A A 8 9 9 6 8 6 A A A A adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: 9 9 9 AP9 AP9 AP9 AP9 AP9 AP9 AP9 AP9 A A A A A Doprava na lince je

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. linka Vsoká mez Januštice,tenis.kurt Kostelec,U Pomníku Štípa,U Kapličk Štípa,U Obrázku Štípa,Na Vhlídce Velíková Platnost od.. do.. Všechn spoje jsou zajištěn nízkopodlažními voz podmínk MHD Zlín-Otrokovice

Více

3 Tarif PID: Jízda s předem zakoupenou jízdenkou. Území hl. m. Prahy se počítá jako 4 tarifní pásma.

3 Tarif PID: Jízda s předem zakoupenou jízdenkou. Území hl. m. Prahy se počítá jako 4 tarifní pásma. CÍSAŘSKÁ LOUKA 5 Výtoň Botel Admirál 5 JIRÁSKOVO NÁMĚSTÍ Linka není v provozu při. a vyšším stupni povodňové aktivity V provozní době aktuální informace na telefonu. Dopravce: První Všeobecná Člunovací

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. Vsoká mez Štípa-U Kapličk Zpracováno sstémem GRAFIKON FS software Olomouc linka Platnost od.. do.. Poznámk: bez přestupu min.,-kč s přestupem min.,-kč Podvesná XVII/, Zlín, tel.:, fax:, http://www.dszo.cz

Více

PROBO BUS a.s. VÁŠ SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE JÍZDNÍ ŘÁDY 2016 PRAHA PLATÍ OD 13. 12. 2015

PROBO BUS a.s. VÁŠ SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE JÍZDNÍ ŘÁDY 2016 PRAHA PLATÍ OD 13. 12. 2015 PROBO BUS a.s. VÁŠ SPOLEHLIVÝ DOPRAVCE JÍZDNÍ ŘÁDY PRAHA PLATÍ OD.. Linky: 9 Zdice Beroun Praha (C9) Zdice Beroun Praha, Motol (C) Olešná Praha (C) Hořovice Praha (C) 8 Strašice Praha (C8) BEROUNSKO HOŘOVICKO

Více

03V 20V V 34 01V 21V 45 09V V V 55

03V 20V V 34 01V 21V 45 09V V V 55 MĚSTSKÁ Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:55759 fax:55698 Zastávka Platnost od.. < 6 7 9 6 7 8 9 5 55 V V 5 5 5 V V V 5 V 7 V V 55 V 7 6 V V V 55 V - Jede přes Vávrovice, Opavia 5 V 8 5 55 V V 5 V 7 V V 55 MĚSTSKÁ

Více

SMĚR: NEMOCNICE Zajišťuje: FTL - First Transport Lines, a.s., Prostějov,Letecká 8,tel: , fax:

SMĚR: NEMOCNICE Zajišťuje: FTL - First Transport Lines, a.s., Prostějov,Letecká 8,tel: , fax: autobusová st. 41 Dolní FTL 41 Šárka lékárna 41 4 Šárka 41 Brněnská 41 Poděbradovo nám. 41 Platí od 0.. SMĚR: NEMOCNICE Zajišťuje: FTL - First Transport Lines, a.s., Prostějov,Letecká,tel:,4 fax:4 www.ftl.cz

Více

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ)

20P 12T 17T. xvysoká Obecní úřad II.p xvysoká hostinec II.p xčistička II. pásmo PODZÁMČÍ * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) * (Hvězda) * (POD STRÁNÍ) od 1.8. 1 2 6 8 9 Sobota Neděle, svátky P 51AT adresa dopravce: Pouchovská 3, Hradec Králové 3, informace dispečink: 495 546 5 P - z pokračuje na zastávky HVĚZDA a POD STRÁNÍ

Více

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice

Fügnerova - Pilínkov - Šimonovice a S a a a S a as S DaS a as a as a as a a a a a E a S a a as a as a as a as a as a a S a a S a as a a as a a a a S a a S a D - nejede od.. do.., od.. do.. S - jede do zast. Šimonovice - Neoznačené spoje

Více

PRAŽSKÁ INTEGROVANÁ DOPRAVA (PID) - Městská doprava Praha. Tarifní pásmo P

PRAŽSKÁ INTEGROVANÁ DOPRAVA (PID) - Městská doprava Praha. Tarifní pásmo P P DĚTSKÝ OSTROV Slovanský ostrov - Žofín 5 Střelecký ostrov NÁRODNÍ DIVADLO - HOLLAR Linka není v provozu při. a vyšším stupni povodňové aktivity V roce je linka v provozu do.. V provozní době aktuální

Více

PRACOVNÍ DNY

PRACOVNÍ DNY - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - 585, 1 4.52 5.05 5.08 5.13 5.15 3 5.04 5.05 5.06 5.06 5.15 5.15 5.17 5.18 5.19 5.20 5.22 5.24 5.25 5.26 5.27 5.28 5.28 5.29 5.30 5.32 5 5.34 5.35 5.37 5.41 5.47

Více

Výlukový jízdní řád R 1276

Výlukový jízdní řád R 1276 km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 6220 6200 R 1276 6224/1780 6202 Sp/Os 1840 0 Pardubice hl.n. 010 1 05 4 30 5 02 5 32 6 05 6 29 6 34 6 44 2 Pardubice-Rosice nad Labem 1 08 4 33 5 05 5 35 6 08

Více

Královo Pole, nádraží - Kuřim, železniční stanice

Královo Pole, nádraží - Kuřim, železniční stanice Linka 7290: Přepravu zajišťuje: ČSAD Tišnov, spol. s r.o.,červený Mlýn 1538,666 01 Tišnov (spoje 3 až 65) Linka 7380: Přepravu zajišťuje: Dopravní podnik města Brna, a.s.,hlinky 151,656 46 Brno (spoje

Více

Městská hromadná doprava v Pardubicích

Městská hromadná doprava v Pardubicích Čepí,prodejna - Starý Mateřov,křižovatka - Pardubice,Hlavní nádraží Pardubice,,.listopadu Pardubice,,Hlavní nádraží-výstup 7 8 9 5 5 - ízdenkový automat - zóna II Platnost od.. Dopravce: Dopravní podnik

Více

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Staré Hodějovice - Pražské sídliště. Pracovní den

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Staré Hodějovice - Pražské sídliště. Pracovní den - točna Nádraží Strakonická - Möbelix Průběžná U Trojice Nádraží - točna od.. 1 3 5 6 8 4 5 Pracovní den Sobota Prázdniny Neděle, svátky 4 31 43e 55 e 9n 39e 48 56e 4 36e 48e 56 e z 9e 43e 58e z 8 43e

Více

Posilové spoje "Dušičky"

Posilové spoje Dušičky Jaroslavice-točna - - Filové ateliér KČas Název stanice 2 8 9 Náěstí Míru Kreatoriu Filové ateliér Zpracováno sstée GRAFIKON FS software Oloouc linka 825 Poznák: bez přestupu 2 in. 9,-Kč s přestupe in.,-kč

Více

Výlukový jízdní řád R 1276

Výlukový jízdní řád R 1276 km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 6220 6200 R 1276 6224/1780 Stránka 1 z 7 6202 Sp/Os 1840 0 Pardubice hl.n. 010 1 05 4 30 5 02 5 32 6 05 6 29 6 34 6 44 2 Pardubice-Rosice nad Labem 1 08 4 33

Více

Pracovní dny 1.9. - 30.6.

Pracovní dny 1.9. - 30.6. Staré Čívice,Průmyslová zóna - Staré Čívice,točna - Popkovice - Svítkov - Třída Míru - Polabiny,točna Pracovní dny.. -.. Průmyslová zóna KYB TEKT Panasonic Na Štěpnici točna MHD host. Přeloučská Pardubice,,.listopadu

Více

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho MHD PRAHA

pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho MHD PRAHA pod patronací olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho MHD PRAHA 5. 8. 9. 2013 (závody 6. 7. 9. 2013) Stadion Evžena Rošického, Stadion Přátelství, Praha Strahov 2 Obsah JÍZDNÉ PO PRAZE...

Více

Platnost od Zastávky + jízdní doba. Pracovní dny min. Dubina,centrum. Dubina,sever. Dubina,Dubinská.

Platnost od Zastávky + jízdní doba. Pracovní dny min. Dubina,centrum. Dubina,sever. Dubina,Dubinská. 5 7 9 adresa dopravce: Teplého, Pardubice PSČ 5, tel.: 66 899 7 8 Platnost od.. Upozornění pro cestující - od. hodin nastupujte do vozidel předními dveřmi. - ízdenkový automat - zastávka je bezbariérově

Více

St.Bol.,Žel.st. Dopravce: ČSAD Střední Čechy, a.s. pásmo X 6+ X X X X X X X 6+ X X (TPZ) H H H H H H H H H H ČESKOMORAVSKÁ #

St.Bol.,Žel.st. Dopravce: ČSAD Střední Čechy, a.s. pásmo X 6+ X X X X X X X 6+ X X (TPZ) H H H H H H H H H H ČESKOMORAVSKÁ # 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 pásmo X 6+ X X X X X X X 6+ X X (TPZ) H 0 5:12 5:0 5:42 6:10 6:0 6:40 6:50 7:00 7:10 7:20 7:0 7:0 7:40 7:50 0 5:15 5: 5:45 6:1 6: 6:4 6:5 7:0 7:1 7:2 7: 7: 7:4 7:5 0 5:19

Více

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < <

PRACOVNÍ DNY < < 9.27 < < Řetenice, Tolstého - - - Benešovo náměstí - -, Somet - - 585 Benešovo nám./ul.28.října,modlanská,somet škola 1 4.44 4.46 4.47 4.48 4.49 4.50 4.56 5.08 3 5.14 5.15 5.17 5.18 5.20 5.21 5.28 5.30 5.31 5.32

Více

SOBOTA (6) a NEDĚLE (+) V pracovní dny jede jen v úseku. Praha-Libeň - Roztoky u Prahy

SOBOTA (6) a NEDĚLE (+) V pracovní dny jede jen v úseku. Praha-Libeň - Roztoky u Prahy S4 PRAA-OSTIVAŘ Praha-Libeň Praha-olešovice # Praha-ubeneč 4 Praha-Sedlec zú ROZTOKY U PRAY Dopravce: České dráhy, a.s.,nábřeží Ludvíka Svobody, Praha, tel. 4 Informace o provozu PID na tel.: ; na internetu

Více

Výluky na období 09.03.2015-15.03.2015 160 Výluka v úseku: Plzeň hlavní nádraží - Plzeň hlavní nádraží Typ: Datum konání: Trať: Stanice:

Výluky na období 09.03.2015-15.03.2015 160 Výluka v úseku: Plzeň hlavní nádraží - Plzeň hlavní nádraží Typ: Datum konání: Trať: Stanice: Výluky na období 09.03.2015-15.03.2015 160 - Plzeň - Žatec (a zpět) Výluka v úseku: Plzeň hlavní nádraží - Plzeň hlavní nádraží Datum konání: 04.03.2015 00:00 hod. - 14.04.2015 23:59 hod. Trať: 160 - Plzeň

Více

Zličín - Hostivice,Břve,sportovní hala - Motol

Zličín - Hostivice,Břve,sportovní hala - Motol 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 X 6 X 6 X X 6 6 X 6 X 6 X 6 X 0 5:35 6:05 6:35 7:05 8:15 8:15 9:15 10:15 11:15 0 5:37 6:07 6:37 7:07 8:17 8:17 9:17 10:17 11:17 x,scania-label 1 5:38 6:08

Více

12 Plzeňské. Letkov - Božkov - Nová Hospoda. Platnost od městské dopravní podniky, a.s. Denisovo nábřeží 12, Plzeň tel.

12 Plzeňské. Letkov - Božkov - Nová Hospoda. Platnost od městské dopravní podniky, a.s. Denisovo nábřeží 12, Plzeň tel. Plzeňské Letkov - - Platnost od 3.8. městské dopravní podniky, a.s. Denisovo nábřeží, Plzeň tel. 38 1 8 5 3 3 33 35 3 3 3 CAN átiší Hřbitov átiší 3 8 3x - zastávka na znamení x - spoj jede pouze do zast.

Více

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Havlíčkova kolonie - Pražské sídliště

MĚSTSKÁ DOPRAVA v ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Havlíčkova kolonie - Pražské sídliště Nádraží Poliklinika Sever Družba - IGY Strakonická - Möbelix Průběžná U Trojice Družba - IGY Poliklinika Sever Nádraží od.. do.. 0 1 3 5 6 8 35 47 01 z 25 38z 52 z 32z 46z 02 24z 45z z 39 Havlíčkova kolonie

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. Podvesná VII/8, 76 Zlín, tel.: 77 7 69, fax: 77, http://www.dszo.cz - - - - - - 6 7 6 7 8 9 6 Výluka Kocanda - 6.9.8 9 9 9 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 proběhne v sobotu 6.9.8 od

Více

CDS s.r.o. Náchod 640101 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2006 do 9.12.2006

CDS s.r.o. Náchod 640101 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2006 do 9.12.2006 CDS s.r.o. Náchod 41 Broumov-Police n. Met.-Hronov-Náchod Platí od 1.4.2 do 9.12.2 Přepravu zajišt uje : CDS s.r.o. Náchod, Kladská 28, středisko Police n.met., Ostašská 4, tel.491 41 343, fax 491 41 37

Více

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje. Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje. 35Ða. 33Ða. 48Ð 18t 48 18Ðt 48 18t 48Ð 18 58Ð 38 18Ð 58

Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje. Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje. 35Ða. 33Ða. 48Ð 18t 48 18Ðt 48 18t 48Ð 18 58Ð 38 18Ð 58 9 Koželužská 1, 1 Olomouc, tel. 1, fax 9 9 Koželužská 1, 1 Olomouc, tel. 1, fax 9 Platnost od.. 9 Ð t Ðt t Ð Ð Ð Ð Ð 1 Ð 1 1Ð 1 Ð 1t Ð 1Ð Ða Ðk Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð Ð 1n Ða Ðk Platnost od.. Ð t Ðt t Ð

Více

S34. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN (X) P 7 Praha-Vysočany # 14 Praha-Satalice 17 Praha-Kbely 20 PRAHA-ČAKOVICE PRAHA MASARYKOVO NÁDR.

S34. Tarifní pásmo PRACOVNÍ DEN (X) P 7 Praha-Vysočany # 14 Praha-Satalice 17 Praha-Kbely 20 PRAHA-ČAKOVICE PRAHA MASARYKOVO NÁDR. S4 RAHA MASARYKOVO NÁDR. # raha-vysočany # 4 raha-satalice raha-kbely RAHA-ČAKOVICE Jednotlivé i předplatní jízdenky ID platí v celém úseku raha Masarykovo nádr. - raha-čakovice. RAŽSKÁ INTEGROVANÁ DORAVA

Více

31 42Z 51 02Z 11 52Z 12Z

31 42Z 51 02Z 11 52Z 12Z MĚSTSKÁ Stadion 3 1 3 6 8 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:5536498 31 4Z 51 Z 5Z Z 38 58 31 51 Platnost od 1.4. MĚSTSKÁ Stadion 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:5536498 3 43Z 5 Z 53Z

Více

37 49 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z

37 49 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z Stadion 3 Papírny 3 Platnost od 1.9. MĚSTSKÁ 1 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA, tel:553759 fax:55398 37 9 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 37 37 9 3 5 Stadion 3 Papírny 3 Platnost od 1.9. MĚSTSKÁ 8 Bílovecká 98, OPAVA,

Více

Omezení MHD platí v pracovní dny: 1.7. až , až , 1.2. až , 1.7. až

Omezení MHD platí v pracovní dny: 1.7. až , až , 1.2. až , 1.7. až Fakultní nemocnice B 9 Sobota Neděle, svátky 6 9 8 6 8 9 9 8 8 8 8 6 8 6 9 8 8 8 adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: 9 6 od 9.8... až.8., 8. až..,.. až..,.. až.8. Nástup předními

Více

51 15 36 55 17 36 53 17F 31P 56 26 06 56 36 26 06 36 06 26 46 06 26 46 06 26 46 06 26P 36 16 56 21P 57 58 51 56

51 15 36 55 17 36 53 17F 31P 56 26 06 56 36 26 06 36 06 26 46 06 26 46 06 26 46 06 26P 36 16 56 21P 57 58 51 56 2 MĚSTSKÁ Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:553624928 Zastávka Kaufland 3 Městský hřbitov 35/35, 3 Platnost od 1.3. 1 1 3 < 6 5 7 6 9 8 51 36 55 36 53 F 31P 56 56 36 36 26 26 26 26P 36 56 P 58 51 56

Více

19A 35 17 41 10 47 20 53 21 50

19A 35 17 41 10 47 20 53 21 50 * (PILETICE) * (Rusek - Jednota) * (RUSEK ŠKOLA) od.8. 6 8 Sobota Neděle, svátky A 9 6 9 A A 8A A A A A A A A A - končí na zastávce..až.8.,.. až..,.. až..,..až.9. A 9 6 9 A A A A A A adresa dopravce: Pouchovská,

Více

NA VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST

NA VYMEZENÝCH LINKÁCH OBLAST Krajský úřad Číslo objednatele: 1473/2006 Číslo dopravce: DODATEK Č. 13 KE SMLOUVĚ O ZÁVAZKU VEŘEJNÉ SLUŽBY VE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVĚ K ZAJIŠTĚNÍ ZÁKLADNÍ DOPRAVNÍ OBSLUŽNOSTI ČÁSTI ÚZEMÍ ÚSTECKÉHO KRAJE

Více

Platí od PRACOVNÍ DNY. MHD TEPLICE Stanice. Zóna

Platí od PRACOVNÍ DNY. MHD TEPLICE Stanice. Zóna 585 Trnovanská,Rudné doly,náměstí 1 4.39 4.40 4.42 4.43 4.44 4.45 4.46 4.47 4.48 4.49 4.51 4.54 4.55 5.00 5.02 5.03 5.04 5.06 5.07 5.08 5.09 - - - - - - Hlavní nádraží - Benešovo náměstí - - - - Bystřany,

Více

b b k 25s

b b k 25s * () od.. 1 1 Sobota Neděle, svátky 1 b b b k s 1 b b b k s 1.. až..,. až.., 1.. až.., 1.. až.. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: b b k s s - končí na zastávce b b k Nástup

Více

3 4:56 5:26 5:56 6:25 6:26 6:56 7:26 7:56 8:25 8:56 9:56 10:25 10:56 11:56 Kladno,Celnice

3 4:56 5:26 5:56 6:25 6:26 6:56 7:26 7:56 8:25 8:56 9:56 10:25 10:56 11:56 Kladno,Celnice tarifní pásmo 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 X 6+ X X X X 6+ X X X X 6+ X X 6+ X X KLADNO,AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ 3 4:43 5:13 5:43 6:12 6:13 6:43 7:13 7:43 8:12 8:43 9:43 10:12 10:43 11:43 Kladno,Nám.Svobody

Více

NÁVRH TRVALÉHO STAVU

NÁVRH TRVALÉHO STAVU 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 X X 6+ X X X 6+ X X X X 6+ X X X 6 X + X 6 BULOVKA 0 6:16 7:26 8:16 8:36 Chron.: 22 0 4:50 5:15 5:30 5:45 6:15 6:25 6:30 6:35 6:50 7:05 7:20 7:30

Více

MHD Kralupy nad Vltavou: Zeměchy - Minice - Žel.st. - Tesco

MHD Kralupy nad Vltavou: Zeměchy - Minice - Žel.st. - Tesco 257 MHD Kralupy nad Vltavou: Zeměchy - Minice - Žel.st. - 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 X X 6+ X X X X X 6+ X X X 6+ X H H H H H H H H H H H H 3 5:06 6:05 7:14 9:55 9:55,Rozc.0.5 3 5:09 K 7:17 K

Více

356 orientační doba jízdy (min)

356 orientační doba jízdy (min) 5 Pučálka 5 Statenice,Černý Vůl,hospoda Zastávky v tarifních pásmech a jsou na území hl.m. Prahy. Dopravce: ČSAD MHD Kladno a.s.,železničářů 5, Kladno, tel. 5 Informace o provozu PID na tel.: ; na internetu

Více

359 orientační doba jízdy (min)

359 orientační doba jízdy (min) 5 Zastávky v tarifních pásmech a jsou na území hl.m. Prahy. Dopravce: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost,sokolovská /, Praha Informace o provozu PID na tel.: ; na internetu : www.ropid.cz

Více

Městské hromadné dopravy v Ústí nad Labem

Městské hromadné dopravy v Ústí nad Labem Vánoční provoz linek Městské hromadné dopravy v Ústí nad Labem v období od 22. 12. 2012 do 3. 1. 2013 Dopravní podnik města Ústí nad Labem, a.s. Přehled provozu MHD v období od 22. 12. 2012 do 3. 1. 2013

Více

xhájovna Stříbrný rybník Malšova Lhota škola Malšova Lhota náves Malšova Lhota Malšovice - zahrádky MALŠOVICE - U ČECHŮ Husův pomník Náhon Na kotli

xhájovna Stříbrný rybník Malšova Lhota škola Malšova Lhota náves Malšova Lhota Malšovice - zahrádky MALŠOVICE - U ČECHŮ Husův pomník Náhon Na kotli náves od.. Sobota Neděle, svátky..až..,.. až..,.. až..,..až.. adresa dopravce: Pouchovská, Hradec Králové, informace dispečink: Nástup předními dveřmi v prac.den od do. V SO a NE (svátek) a v II.tar. pásmu

Více

562 orientační doba jízdy (min)

562 orientační doba jízdy (min) 5 SÍDLIŠTĚ ROHOŽNÍK Rohožnická Zbyslavská Běchovice Ve Žlíbku Bártlova Divadlo Horní Počernice RATIBOŘICKÁ - nejede od.. do..,.. a.. Dopravce: STENBUS s.r.o.,jana Čerstvého,55 Praha 5, tel. Informace o

Více

Dopravní podnik města Ústí nad Labem, a.s.

Dopravní podnik města Ústí nad Labem, a.s. VÁNOČNÍ PROVOZ LINEK MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVY V ÚSTÍ NAD LABEM V OBDOBÍ OD 23. 12. 2013 DO 3. 1. 2014 Dopravní podnik města Ústí nad Labem, a.s. Přehled provozu MHD v období od 23. 12. 2013 do 3. 1. 2014

Více

4 5 6 7 8 10B 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

4 5 6 7 8 10B 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 001 MHD Slaný,linka č.1: Slaný,u stadionu Slaný,žel.zast. 0 +0 U Stadionu 0 +3 Mírová 0 + sídliště ČKD 0 + sídliště 0 + P.Hrubého 0+ Arbesova 0+ Tomanova 0+ Dražkovická 0+1 sokolovna 0+ V Ráji 0+ Nejtkova

Více

Směr hotel Praha Platí od : 13.12.2015

Směr hotel Praha Platí od : 13.12.2015 001 MHD Slaný,linka č.1: Slaný,u stadionu Slaný,žel.zast. 0 +0 U Stadionu 0 +3 Mírová 0 + sídliště ČKD 0 + sídliště 0 + P.Hrubého 0+ Arbesova 0+ Tomanova 0+ Dražkovická 0+1 sokolovna 0+ V Ráji 0+ Nejtkova

Více

R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e

R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e Krajský úřad Královéhradeckého kraje SGJW Hradec Králové spol. s r.o. Na Důchodě 1674 500 02 Hradec Králové Zastoupená na základě plné moci: INKA dopravní značení Hradec Králové s.r.o. Obránců míru 258

Více

Výluka na linkách č. 24, 33, 34, 49, 52, 54, 56, 66, 67, 101, 102, 106, 108, 111 a 112

Výluka na linkách č. 24, 33, 34, 49, 52, 54, 56, 66, 67, 101, 102, 106, 108, 111 a 112 Výluka na linkách č. 24, 33, 34, 49, 52, 54, 56, 66, 67, 101, 102, 106, 108, 111 a 112 Zveřejněno 7. srpen 2014 Od pondělí 11. 8. 2014 (cca od 04:00 h) do neděle 17. 8. 2014 (24:00 h), z důvodů opravy

Více

ouhrn IREDO 370 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1.8.2012 do 31.8.2012 Objížd kový jízdní řád

ouhrn IREDO 370 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1.8.2012 do 31.8.2012 Objížd kový jízdní řád 1.0.-1-Souhrn IEDO 30 ouhrn IEDO 30 Broumov-Police n.met.-hronov-náchod Platí od 1..20 do 31..20 Objížd kový jízdní řád řepravu zajišt uje : Linka 401,401,400 CDS s.r.o. Náchod, Kladská 2, divize osobní

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o.

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. Společenský dů Hurdisov do Náěstí.května Trávník Sklad Šrákova Louk-křiž.-Ford Auto Viki Růžová-Moravská vodárenská Náěstí Práce Morýsov do Věžové do Baťova neocnice Platnost od.. do.. Podvesná XVII/,

Více

100348 Praha,Bulovka - Zálezlice,Kozárovice Platnost:

100348 Praha,Bulovka - Zálezlice,Kozárovice Platnost: 100 Praha,Bulovka -,Kozárovice Platnost: 1 5 7 9 11 1 15 17 19 21 2 25 27 X X 6 + X X X 6+ X X 6 + X X H eg Heh H H Heg eh H BULOVKA 0 5:28 5:28 5: 6:1 6:18 6:8 6:48 6:48 7:08 0 4:50 5:15 5:40 5:40 5:45

Více

Divoká Šárka - Černokostelecká. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9

Divoká Šárka - Černokostelecká. Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost, Sokolovská 217/42, Praha 9 PRACOVNÍ DEN (X) Tarifní pásmo P Sídl. Sídl. Sídl. Divoká Šárka - Černokostelecká 6:44 7:00 7:08 7:24 7:40 7:48 7:6 8:04 8:12 8:20 8:28 8:36 8:44 8:2 6:4 7:01 7:09 7:2 7:41 7:49 7:7 8:0 8:13 8:21 8:29

Více

071 Liberec - Mníšek - Chrastava - Chrastava,Andělská Hora Platí od 11.12.2011 do 8.12.2012

071 Liberec - Mníšek - Chrastava - Chrastava,Andělská Hora Platí od 11.12.2011 do 8.12.2012 Linka číslo 540071 býv. linka 540060 071 Liberec - Mníšek - Chrastava - Chrastava,Andělská Hora spoj 1 3 53 5 7 31 9 33 11 61 13 63 15 17 Zóna pozn. W W 40 W 39 W W W 40 W W 40 W 40 W 39 W 40 W 39 W W

Více