Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne"

Transkript

1 Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne Usnesení č. 1: Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatelku i ověřovatele zápisu. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Zapisovatelka: Věra Nesměráková Ověřovatelé zápisu: Martin Liška, Radim Souček Usnesení č. 2: 2: Zastupitelstvo obce schvaluje program jednání zastupitelstva. Usnesení č. 2 bylo schváleno. Usnesení č. 3: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje rozpočtové opatření č. 2. Usnesení č. 3 bylo schváleno. Usnesení č. 4: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice na základě doporučení hodnotící komise k zakázce malého rozsahu Rekonstrukce vodní nádrže v místní části Velká Hraštice schvaluje uzavření smlouvy o dílo na výše uvedenou zakázku s firmou POTENEC s.r.o. za nabídkovou cenu ,- Kč bez DPH a pověřuje starostku podpisem smlouvy. V případě, že by vybraný uchazeč odstoupil, je možné smlouvu uzavřít s uchazečem, který se umístil na druhém případně třetím místě. Usnesení č. 4 bylo schváleno. Usnesení č. 5: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice na základě doporučení hodnotící komise k zakázce malého rozsahu Rekonstrukce rybníku Dolejšák v obci Malá Hraštice schvaluje uzavření smlouvy o dílo na výše uvedenou zakázku s firmou LESOSTAVBY Třeboň a.s. za nabídkovou cenu ,04 Kč bez DPH a pověřuje starostku podpisem smlouvy. V případě, že by vybraný uchazeč odstoupil, je možné smlouvu uzavřít s uchazečem, který se umístil na druhém případně třetím místě. Usnesení č. 5 bylo schváleno. Usnesení č. 6: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene služebnosti č. E618-S-542/2019/Kal pro SŽDC, státní organizace, a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Věcné břemeno se zřizuje úplatně za cenu 2.000,- Kč + DPH. Usnesení č. 6 bylo schváleno. Usnesení č. 7: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje rozsah a četnost kontroly kvality pitné vody ve veřejném vodovodu v roce 2019, časový plán odběru vzorků s doplněním proměnných míst odběru dle návrhu 1. SčV, a.s., dle platných právních předpisů a pověřuje starostku obce podpisem příloh č. 1, 2, 7 ke smlouvě o dílo na laboratorní práce. Usnesení č. 7 bylo schváleno. Usnesení č. 8: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti inženýrské sítě SŽDC, státní organizace, pro Obec Malá Hraštice

2 k akci Připojení vodovodu Malá Hraštice na skupinový vodovod Mníšek, služebnost je zřizovaná jako úplatná jednorázovou úhradou a pověřuje starostku podpisem smlouvy. Usnesení č. 8 bylo schváleno. Usnesení č. 9: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje Směrnici Obce Malá Hraštice č.23 pro práci s osobními údaji. Usnesení č. 9 bylo schváleno. Usnesení č. 10: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje vydání souhlasného stanoviska s plánovanou opravou optického kabelu dle projektového dokumentace s názvem IE (10226) PB, ROI M. Hraštice-Dobříš PB_0300-PB_6000 pro ČEZ Distribuce. Usnesení č. 10 bylo schváleno. Usnesení č. 11: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí nabídku na vyvložkování přečerpávací jímky z důvodu zjištěné agresivity na stavební části čerpací stanice kanalizace a vznese dotaz na lepící tmel Mamut, osloví druhou firmu o zaslání nabídky. Usnesení č. 11 bylo schváleno. Usnesení č. 12: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí upozornění o naplnění kapacity ČOV od obce Nová Ves pod Pleší a s tím spojený zákaz dalšího připojování ke splaškové kanalizaci. Usnesení č. 12 bylo schváleno. Usnesení č. 13: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje připojení pozemku parc. č. 249/27 v k. ú. Malá Hraštice na vodovodní a kanalizační řad. Stavba bude provedena na náklady žadatele a bude řádně povolena. Stavba se bude provádět v úzké spolupráci s obecním úřadem. V tuto chvíli je na pozemku parc. č. 249/27 v k. ú. Malá Hraštice používat. Usnesení č. 13 bylo schváleno. Usnesení č. 14: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje stavbu RD dle předložené PD a připojení pozemku parc. č. 233/60 v k. ú. Malá Hraštice na vodovodní a kanalizační řad. Přípojky jsou již vybudovány z řadů, které nejsou ve vlastnictví obce Malá Hraštice. V tuto chvíli je vydáno upozornění na zastavení povolování kanalizačních přípojek z důvodu naplnění kapacity ČOV Nová Ves pod Pleší. Do doby provedení rekonstrukce ČOV nebude možné tlakovou kanalizaci pro RD na pozemku parc. č. 233/60 v k. ú. Malá Hraštice používat. Dále schvaluje sjezd z pozemku na komunikaci parc. č. 233/25 v k. ú. Malá Hraštice. Usnesení č. 14 bylo schváleno. Usnesení č. 15: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje odstranění rekreačního objektu na pozemku parc. č. 172/8 v k. ú. Velká Hraštice z důvodu špatného stavu a následné umístění mobilheimu s terasou. Usnesení č. 15 bylo schváleno.

3 Usnesení č. 16: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí žádost p. R. V. o zajištění navazujícího spoje 488 na linku 361 s odjezdem 14:00 hodin z Dobříše a příjezdem ve 14:22 hodin do Nového Knína. Na ROPID bylo zadáno prověření možnosti zajištění navazujícího spoje a vytvoření cenové kalkulace. Usnesení č. 16 bylo schváleno. Usnesení č. 17: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí posudek na kotvení vodojemu. Usnesení č. 17 bylo schváleno. Usnesení č. 18: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí informaci o seznámení s podklady rozhodnutí České dráhy, a.s., o dělení pozemků dle GP č /2018 se zřízením věcného břemene chůze a jízdy přes nově oddělenou parcelu. Usnesení č. 18 bylo schváleno. Usnesení č. 19: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje dělení pozemku parc. č. 43/2 v k. ú. Velká Hraštice dle předloženého zákresu z důvodu zachování stávajícího plotu a nápravy majetkových vztahů. Usnesení č. 19 bylo schváleno. Usnesení č. 20: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje převedení přebytku dle hospodářského výsledku ve výši ,- Kč do rezervního fondu ZŠ a MŠ Malá Hraštice. Usnesení č. 20 bylo schváleno. Usnesení č. 21: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice neschvaluje nabídku pojištění právní ochrany obce Malá Hraštice od společnosti D.A.S. Usnesení č. 21 bylo schváleno. Usnesení č. 22: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí informaci o nefunkčnosti hlavního uzávěru vodovodu pro RD čp. 40 v k. ú. Velká Hraštice a vzniklou situaci bude řešit. Pro zřízení kanalizační přípojky pro RD čp. 40 v k. ú. Velká Hraštice je nutné získat: souhlas majitele a provozovatele kanalizace (Obec Malá Hraštice), souhlas Krajského úřadu Středočeského kraje se vstupem do komunikace č. II/116 (KSÚS), stavební povolení (SÚ Nový Knín, MěÚ Dobříš, vodopravní úřad). V tuto chvíli je vydáno upozornění na zastavení povolování kanalizačních přípojek z důvodu naplnění kapacity ČOV Nová Ves pod Pleší. Do doby provedení rekonstrukce ČOV by nebylo možné tlakovou kanalizaci pro RD čp. 40 na pozemku st. 43 v k. ú. Velká Hraštice používat. Usnesení č. 22 bylo schváleno. Usnesení č. 23: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje nabídku na vypracování projektových prací gastro pro akci Mateřská škola Malá Hraštice Přístavba a stavební úpravy objektu čp. 57 ZŠ od firmy GAMA Holding Praha, a.s. za cenu ,- Kč bez DPH a pověřuje starostku podpisem příslušné smlouvy. Usnesení č. 23 bylo schváleno.

4 Usnesení č. 24: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje stavbu RD dle předložené PD upravené v typu střechy na pozemku parc. č. 288/14 v k. ú. Malá Hraštice, schvaluje napojení na vodovodní a kanalizační řad obce a sjezd na komunikaci parc. č. 218 a 526/1 v k. ú. Malá Hraštice. V tuto chvíli je na pozemku parc. č. 288/14 v k. ú. Malá Hraštice používat. Usnesení č. 24 bylo schváleno. Usnesení č. 25: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí nedoporučení pořizovatele MěÚ Dobříš schválit pořízení změny územního plánu Malá Hraštice na pozemku parc. č. 197/10 v k. ú. Malá Hraštice z plochy zemědělské na plochu bydlení v rodinných domech městské a příměstské. Dle 55 odst. 4 stavebního zákona další zastavitelné plochy lze změnou územního plánu vymezit pouze na základě prokázání potřeby vymezení zastavitelných ploch, v platné územně plánovací dokumentaci je vymezeno 16,25 ha ploch s funkčním využitím pro bydlení, ze kterých je využito 1,7 ha. Nelze prokázat potřebu vymezení nových zastavitelných ploch pro bydlení. Usnesení č. 25 bylo schváleno. Usnesení č. 26: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí nařízení ústního jednání na MěÚ Nový Knín k projednání námitek k řízení č.j. MUNK/672/2019/STAV-Čer. Usnesení č. 26 bylo schváleno. Usnesení č. 27: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje vybudování prodloužení řadů vodovodu a kanalizace pro parc. č. 288/7, 288/13, 288/8, 288/9, 288/12, 288/10 288/20, 288/11, na pozemku parc. č. 288/6 v k. ú. Malá Hraštice. S žadateli bude uzavřena plánovací smlouva. V tuto chvíli je na pozemku parc. č. 288/14 v k. ú. Malá Hraštice používat. Usnesení č. 27 bylo schváleno. Usnesení č. 28: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí informaci o zaslání žádosti o vytvoření společného školského obvodu základní školy na MěÚ Nový Knín. Usnesení č. 28 bylo schváleno. Usnesení č. 29: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí informaci o opravách komunikací v obci. Usnesení č. 29 bylo schváleno. Usnesení č. 30: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice schvaluje umístění kontejneru na papír do lokalit VH, k obchodu COOP a nádraží. Frekvence vyvážení: VH každý sudý týden, obchod COOP 1x/týden nádraží 1x/týden Jeden žlutý kontejner se od obchodu COOP přesune do lokality k sokolovně, kde bude přidán i kombinovaný kontejner na sklo. Pro 7, zdržel se 1, proti 1 Usnesení č. 30 bylo schváleno.

5 Usnesení č. 31: Zastupitelstvo obce Malá Hraštice bere na vědomí informaci o možné změně ÚP v regulativech staveb RD a připraví potřebné podklady pro další jednání. Usnesení č. 31 bylo schváleno. JUDr.Vlastimil Kardinál místostarosta Helena Wiedermannová starostka obce

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne

Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne Výpis usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 13. 11. 2018 Usnesení č. 1: Zastupitelstvo obce schvaluje zapisovatelku i ověřovatele zápisu. Usnesení č. 1 bylo schváleno. Zapisovatelka:

Více

VÝPIS Z USNESENÍ mimořádné RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém mimořádném jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ mimořádné RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém mimořádném jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ mimořádné RADY OBCE ze dne 25. 6. 2018 Rada obce Troubsko na svém mimořádném jednání dne 25. 6. 2018 přijala toto usnesení: 2. Kontrola bodů jednání z minulé rady 2.1. Žádost o připojení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Radějovice konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Omluveni: Anna Dufková, členka zastupitelstva Tomáš Froněk, člen zastupitelstva Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Milan

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28. 4. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková- dřívější odchod, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr.

Více

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan Zápis č. 1/2008/10 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 27. 2. 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 2-2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.09.2018, zápis č. 18/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 33/2016 ze dne 26. 07. 2016 Usnesení číslo 464/16-R33 ze dne 26. 07. 2016 Schvaluje program zasedání rady města č. 33/2016, který je nedílnou Usnesení číslo 465/16-R33 ze dne 26. 07. 2016 dle 102

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 8. 1. 2018 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 8. 1. 2018 přijala toto usnesení: 2. Kontrola bodů jednání z minulé rady 2.2. Žádost o vyjádření k novostavbě rodinného

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne -1- Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 9.5.2016 Zastupitelstvo města 13/256 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne

Usnesení zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne Usnesení zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne 13. 3. 2013 Schválení programu jednání Usnesení č. 18/2013 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene na pozemcích č. par. 43/1, 236/1, 236/4

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 3.11.2014 v 18:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Usnesení z 2. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota konané v pátek v hodin

Usnesení z 2. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota konané v pátek v hodin Usnesení z 2. schůze Zastupitelstva obce Francova Lhota konané v pátek 14. 12. 2018 v 17.00 hodin Usnesení č. 2/19 ZO schvaluje jmenování zapisovatelky Michaely Lamačkové. Usnesení č. 2/20 ZO schvaluje

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 18. 5. 2017 Usnesení č. ZO-26-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhoprvého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 24.04.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 630 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni

ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni ZÁPIS č. 05/2018 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25.6. 2018 v budově obecního úřadu v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Mgr. Jan Škeřík, Zdeněk Veselý, Hana Kailová,

Více

informativní vypiš z usneseni rady MĚSTA JESENICE č. 47/2018 ze dne I3.II.20I8

informativní vypiš z usneseni rady MĚSTA JESENICE č. 47/2018 ze dne I3.II.20I8 MĚSTA JESENICE č. 47/2018 ze dne I3.20I8 Usnesení číslo 672/18-R47 ze dne 13.11.2018 schvaluje program schůze Rady města Jesenice č. 47/2018, který je nedílnou přílohou tohoto usnesení. Usnesení číslo

Více

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.3.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 157/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miloslava

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

Soubor usnesení - 2/ZM/2015

Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Soubor usnesení - 2/ZM/2015 Konáno dne: 25.2.2015 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 2/19/ZM/15 - Program 2.

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 21. 1. 2019 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 21. 1. 2019 přijala toto usnesení: 1. Zahájení a schválení pořadu schůze Jednání bylo zahájeno starostkou v 17.00 hod.,

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Usnesení. z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 9.12.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 471/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pan Vladimíra

Více

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.)

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 28.2.2018 od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 11/2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 11/2016 Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 15. 12. 2016 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 11/2016 Místo konání: Kancelář

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 14. 11. 2018 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 14. 11. 2018 přijala toto usnesení: 1. Zahájení a schválení pořadu schůze Jednání bylo zahájeno starostkou v 17.00

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 17. 9. 2018 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 17. 9. 2018 přijala toto usnesení: 2. Kontrola bodů jednání z minulé rady 2.1. Žádost o vyjádření k akci Obytný soubor

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 12.9.2012 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Wiedermannová, Melichar, JUDr.Kardinál, Hadraba Mgr.Hrabáková,Souček, Štáfková, Holobrada,

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 15 KONANÉHO DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 15 KONANÉHO DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 15 KONANÉHO DNE 7. 4. 2016 od 17.00 hod. Zastupitelstva obce Krhová v souladu s ustanovením zákona

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne Rada obce bere na vědomí:

Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne Rada obce bere na vědomí: Usnesení z 63. zasedání Rady obce Moravský Písek konaného dne 31. 7. 2017 Rada obce bere na vědomí: 1) Informaci místostarosty o plnění usnesení z minulých zasedání, úkoly jsou plněny průběžně. 2) Informace

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ. z 28. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 28. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 15. 11. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

Usnesení z jednání rady města Golčův Jeníkov č. 13 ze dne 6. prosince 2016

Usnesení z jednání rady města Golčův Jeníkov č. 13 ze dne 6. prosince 2016 Čj:Kop/2/16/Mrk/-13 Usnesení z jednání rady města Golčův Jeníkov č. 13 ze dne 6. prosince 2016 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: 5 členů RM 0 členů RM 0 členů RM 197/2015 Termín zasedání RM a ZM v roce 2017

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 20. 8. 2018 Začátek: 18.00 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová MUDr. Pavel Kleisner,

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne

Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne Zápis z 13. veřejného zasedání OZ dne 13.12.2016 Zahájeno v 19:05 hodin Přítomni : Prexl, Voráček, Frančík, Johánek, Kotlan, Plánička Omluven :-- 1) Zahájení s odkazem na ustanovení 92 odst. 3) zákona

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2018, konaného dne 27. března 2018 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 24.5.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 238/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Mgr.

Více

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák.

1. Zahájení : Zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem zahájil v 17 hodin a řídil starosta města pan Josef Polák. Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2010 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2010 od 17. 00 hodin

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z 14. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 37. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 37. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 3.10.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy

Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 22. jednání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 30. září 2009 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 167/09 180/09) [hr]

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2014 Datum konání: 2. 7. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2014 Datum konání: 2. 7. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2014 Datum konání: 2. 7. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Čuchal, p. Hanykýř Omluveni: p. Krčil, p. Pokorná

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 6-2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

Zápis a usnesení 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov po ustavujícím zasedání

Zápis a usnesení 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov po ustavujícím zasedání Zápis a usnesení 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov po ustavujícím zasedání Podle ustanovení 96 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na pondělí dne

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice / Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 28.5.2013 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Wiedermannová, JUDr. Kardinál, Hadraba, Mgr. Hrabáková, Melichar, Souček, Holobrada, Ing.

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í ZO navrhlo a schválilo Zastupitelstvo obce Litvínovice projednalo a schválilo : změnu programu

S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í ZO navrhlo a schválilo Zastupitelstvo obce Litvínovice projednalo a schválilo : změnu programu S o u p i s p ř i j a t ý c h u s n e s e n í z 2. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 17.12.2014 (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty.

U S N E S E N Í. z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne od 18,00 hod v kanceláři starosty. U S N E S E N Í z 23. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 7. 6. 2016 od 18,00 hod v kanceláři starosty. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 21. 11. 2018 Rada obce Troubsko na svém jednání dne 21. 11. 2018 přijala toto usnesení: 1. Zahájení a schválení pořadu schůze Jednání bylo zahájeno starostkou v 17.00

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis z 5. veřejného jednání ZO Ostrá dne 7.3. 2019 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Jaroslav Tyšlic, Jan Pudil, Bc. Viktor Vokál Hosté: 4

Více

Z á p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á p is z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 18. 2. 2014 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Wiedermannová, JUDr. Kardinál, Hadraba, Mgr. Hrabáková, Souček, Holobrada, Štáfková, Ing.Smrčinová

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Výpis přijatých usnesení ze 11. zasedání zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 14. srpna 2017 od 19,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Drahelčice

Výpis přijatých usnesení ze 11. zasedání zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 14. srpna 2017 od 19,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Drahelčice Výpis přijatých usnesení ze 11. zasedání zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 14. srpna 2017 od 19,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Drahelčice Návrh usnesení 11/1: ZO určuje zapisovatelkou zápisu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 1 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 9.1.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 22.11.2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 05/2017 ze dne 31. 01. 2017 Usnesení číslo 065/17-R05 ze dne 31. 01. 2017 program zasedání Rady města Jesenice č. 05/2017, který je nedílnou součástí tohoto usnesení. Usnesení číslo 066/17-R05 ze

Více

U S N E S E N Í která byla přijata na 10. zasedání rady města konané dne 17.5. 2011 na MěÚ v Desné

U S N E S E N Í která byla přijata na 10. zasedání rady města konané dne 17.5. 2011 na MěÚ v Desné U S N E S E N Í která byla přijata na 10. zasedání rady města konané dne 17.5. 2011 na MěÚ v Desné Přítomní: Marek Pieter, Jaroslav, Ing. Pavel Michek, Petr Šikola, Josef Želinský číslo usnesení hlasování

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 15/2016 ze dne 25. srpna 2016 konaného

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách

Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne 2. 9. 2015 v 19.00 hod na Obecním úřadě v Nupakách Přítomni: Řezáč, Chmelíček, Kabeláč, Mráz, Míka, Hnát, Gilík, Vačkář, Málková Přítomno

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

P ř e h l e d u s n e s e n í z 16. schůze Rady města Chebu konané dne 5. listopadu 2009

P ř e h l e d u s n e s e n í z 16. schůze Rady města Chebu konané dne 5. listopadu 2009 Č.j: MUCH 73156/2009 KS P ř e h l e d u s n e s e n í z 16. schůze Rady města Chebu konané dne 5. listopadu 2009 Usnesení RM č. 448/16/2009 mat. č. 431/2009 Zadávací podmínky veřejné zakázky Rekonstrukce

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice dne 14.4.2014 Přítomni: Omluveni: Mgr. Ing. Helena Křížová, starostka Ing. František Kubelka, místostarosta Petr Dvořáček, člen zastupitelstva Monika Junková,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 29.4.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 29.4.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 29.4.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

č. 21 konané dne

č. 21 konané dne Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 21 konané dne 3. 5. 2016 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014 2018

SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014 2018 SCHVÁLENÁ USNESENÍ VOLEBNÍ OBDOBÍ 2014 2018 Číslo Text usnesení 1/1 Zastupitelstvo obce Trnová schvaluje následující program ustavujícího zasedání: Hlasy Pro / Proti / Zdržel se 1) Zahájení 2) Určení zapisovatele

Více

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení:

VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne Rada obce Troubsko na svém jednání dne přijala toto usnesení: VÝPIS Z USNESENÍ RADY OBCE ze dne 6. 6. 2018 Rada obce na svém jednání dne 6. 6. 2018 přijala toto usnesení: 2. Kontrola bodů jednání z minulé rady 2.1. Cenová nabídka na Návrh na redesign internetových

Více

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice

Z á. p is. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne na OÚ Malá Hraštice Z á z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice ze dne 10. 2. 2015 na OÚ Malá Hraštice Přítomni: Helena Wiedermannová, Mgr. Irena Hrabáková, Silvie Štáfková, Radim Souček, JUDr. Vlastimil Kardinál,

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne

Usnesení zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne Usnesení zastupitelstva obce Velké Přílepy ze dne 28. 5. 2014 1. Výběr projektanta nový pavilon MŠJablíčko Usnesení č. 32/2014 2_ Smlouva o smlouvě budoucí zřízení služebnosti inženýrské sítě parc. č.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 31/1 Bezpečnostní situace v městské části - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc duben 2017 číslo 31/2 Hospodaření za 1. čtvrtletí 2017 - předloženou

Více

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 16. 10. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petr Riedel, Roman Pientok, Michaela Zuczková, Jan Ondraczka

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města -1- Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 8.2.2016 Zastupitelstvo města 11/216 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Doubravčice dne 3. 12. 2014 od 18.00 hodin v sále KD Doubravčice.

Zápis z jednání zastupitelstva obce Doubravčice dne 3. 12. 2014 od 18.00 hodin v sále KD Doubravčice. Zápis z jednání zastupitelstva obce Doubravčice dne 3. 12. 2014 od 18.00 hodin v sále KD Doubravčice. Přítomní: Jaroslav Prkno, Tomáš Němec, Martin Rubeš, Miroslav Hájek, František Chmelenský, Martin Hladík,

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2018, konaného dne 27. února 2018 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zkrácené usnesení ze zasedání rady městyse č. 42

Zkrácené usnesení ze zasedání rady městyse č. 42 Městys Chodová Planá Pohraniční stráže 129 348 13 CHODOVÁ PLANÁ Zkrácené usnesení ze zasedání rady městyse č. 42 Ze dne: 03. 10. 2016 229. RM schvaluje: 1. Propachtovat níže uvedené pozemky: k.ú. Michalovy

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 75 ze dne 28. 8. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/3586/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1543/2017 Rada

Více

Výpis z usnesení z 15. schůze Rady obce Želechovice nad Dřevnicí, konané dne

Výpis z usnesení z 15. schůze Rady obce Želechovice nad Dřevnicí, konané dne Výpis z usnesení z 15. schůze Rady obce Želechovice nad Dřevnicí, konané dne 7. 7. 2015 Přítomni celkem 4 radní: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák Omluvena: Paprčková Usnesení 1./15RO/2015: Rada obce

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 31/2014 konané dne 3. prosince 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/31/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne

USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne USNESENÍ č. 2 ze zasedání Zastupitelstva města Újezd u Brna konaného dne 17. 12. 2018 1. Zastupitelstvo města Újezd u Brna jmenuje ověřovateli zápisu Radomíra Lakomého a Ing. Libora Lattenberga. 2. ZM

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 26. září 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Zápis č. 4/2012

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Zápis č. 4/2012 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 00 29 66 86 739 37 Horní Bludovice Zápis č. 4/2012 ze 4. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 22. února 2012 V Horních Bludovicích dne 22. února

Více