Užij si. radost. naplno! Ledovec Hory Jezero

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Užij si. radost. naplno! Ledovec Hory Jezero"

Transkript

1 Užij si radost naplno! Ledovec Hory Jezero

2 Tam, kde ledovec nabízí svobodu: Užij si radost naplno! Mýtus Kitzsteinhorn: Více než ledovec. TEN ledovec. První lyžařská oblast Rakouska na ledovci. Otevírá se svět obklopený nejvyššími vrcholy Rakouska, ve kterém se hory a led předvedou ze své nejsilnější stránky. Rozsáhlé, velkolepé a pokryté metrovou vrstvou přírodního sněhu zde čekají od podzimu do počátku léta na vysokohorské lyžařské dobrodružství. A na pocit svobody ve výšce přes 3000 metrů n.m.

3

4 báječné výhledy. Užij si radost naplno!

5 Je zaznamenáno, že císařovna Alžběta z hory Schmitten koukala na více než 30 třítisícových vrcholků hor. Dnes člověk nemusí být z rakouské císařské rodiny, aby si mohl užít pohledu na toto nádherné panorama. Ale budete se jistě cítit královsky! Na nejmalebnější vyhlídkovou horu Rakouska s pěti sjezdovkami a 77 kilometry sjezdovek s garantovaným sněhem vás dnes vyveze kabinová lanovka s gondolami v Porsche designu. Exkluzivní služba pro našeho nového krále: naše hosty.

6 Vlny ze sněhu. Užij si radost naplno! Lyžařské panorama Kaprun: Kitzsteinhorn a Maiskogel Ať už lyžařská výzva na Kitzsteinhornu nebo uvolněný, rodinný požitek na Maiskogelu - každý si zde přijde na své. Rustikální chaty, početné výtahy, dostatek přírodního sněhu a ledovcová záruka sněhu ve výšce přes 3000 metrů n.m., to vše udělá z každého dne velké dobrodružství. Svět vrcholků 3000 Ze stanice na vrcholu Kitzsteinhornu ve výšce 3029 m n.m. máte nejmohutnější hory Rakouska jako na dlani. Z panoramatické platformy,vrchol Salcburku ( Top of Salzburg ) se otevírají nádherné pohledy na největší národní park Alp. Hlubší pohled skýtá Galerie národního parku Nationalpark Gallery a Cinema 3000.

7 Snowparky & Freeride Nedotčené svahy a fascinující trasy lákají freeridery z celého světa. Mohutná U-dráha ze sněhu a četné parky z tohoto regionu udělaly místo setkávání pro boardisty. Zvláště pěkné: Zatímco odborníci zdokonalují své triky, nacvičuje příští generace své dovednosti na zvlněných dráhách a malých rampách na hoře Schmitten. Možnosti pro Freeriding na Kitzsteinhornu jsou velkolepé! Informační základna pro freeridery (Freeride Info Base) s kontrolní centrálou lavinových vyhledávačů informuje o trasách, stavu lavin a počasí. Protože na prvním místě je bezpečnostní kontrola a pak si užijeme radost na plno! Galerie na sjezdovce Obří sochy podél sjezdovek na Schmitten vytváří symbiózu přírody a kultury. Lyžařské panorama Schmittenhöhe Schmittenhöhe je rodinná hora, hojně a s oblibou navštěvovaná místními obyvateli z Zell am See. V kabinkách v Porsche designu se vyhoupnete na rakouský nejkrásnější vyhlídkový vrchol: Přibližně 30 třítisícovek tvoří jedinečně velkolepé panorama pěti několikakilometrových sjezdovek se zárukou sněhu!

8 Tam, kde se potěšení podává s ledem. Užij si radost naplno! Horská gastronomie láká: V četných horských chatách, restauracích a slunečních terasách v regionu čekají dobroty nejlahodnějších druhů na skutečné požitkáře. Od tradičního trhance přes poctivé Pinzgauské sýrové noky až po občerstvení při návratu po lyžování - to vše je vždy podáváno s příslovečnou rakouskou pohostinností.

9

10 Objev možnosti. Užij si radost naplno! Zell am See Atmosféra tohoto města je jedinečná v celé alpské oblasti: Malebné uličky mezi historickými budovami vás zvou na procházku a toulky. V obchodech a buticích můžete nakupovat dle libosti. A v mnoha hostincích a restauracích budete hýčkáni pomocí všech triků! Zimní turistika a bruslení Region nabízí požitek a relaxaci pro všechny: Nádherné zimní pěší túry nebo bruslařský výlet přes velké Zellské jezero nebo bruslení v zimním stadionu se postarají o nezapomenutelné zážitky také pro nelyžaře. Toulky v zimě Tu a tam naplnit nákupní tašky v některých z mnoha stylových obchodů Zell

11 Běžkování & Sáňkování 33 km nádherně upravených tras přes nejkrásnější části regionu čeká jen na vás. Nebo se můžete rozhodnout pro sáňkování a budete se prohánět s dětmi přes den po sáňkařských dráhách. A zažijete noční dobrodružně romantickou jízdu při měsíčku ve dvou. Výšlap na sněžnicích Na sněžnicích přes hluboké zasněžené lesy: I v chladném období je Zell am See-Kaprun vysněnou destinací pro všechny milovníky výšlapů. Rozsáhlá síť stezek vede do nejvzdálenějších koutů regionu. Kaprun Leží přímo pod ledovcem Kitzsteingletscher, legendární resort Kaprun nabízí všechno - přírodu, kuchyni a kulturu: fantastické scenérie, mnoho hostinců a restaurací zaměřených na regionální speciality i autentické kulturní akce s živými tradicemi, to vše je na Kaprunu tak unikátní.

12

13 wellness pro tělo a duši. Užij si radost naplno! Tauern Spa Základna pro tělo a duši o velikosti metrů čtverečních nabízí mezi vodním a saunovým světem řadu způsobů, jak se uvolnit. Od aktivního bazénu s proudící vodou přes venkovní sportovní bazén, relaxační bazén s jeskyní, vysoký bazén s vodní kaskádou až po různé druhy saun, aromatickou parní lázeň a Kneippoviště, a mnohem víc... Kryté koupaliště v Zell am See V krytém Zellském koupališti se vodním a saunovým radovánkám meze nekladou. 74 m dlouhý obří tobogán, dětský koutek s pirátskou lodí, 3 m vysoká skokanská věž a zcela nově navržená sekce saun a lázní. Wellness hotely v regionu Četné vysoce kvalitní a exkluzivní wellness oázy s mnoha oceněními, vás zvou k relaxaci a pobytu.

14 White Start Games Na úvod na podzim se již tradičně konají Bílé startovací hry White Start Games, což je sportovní víkend s prvotřídním rámcovým doprovodným programem. Freeride World Tour Freeriding na nejvyšší úrovni: V rámci X OVER RIDE Kitzsteinhorn bojují nejlepší mezinárodní jezdci a jezdkyně na lyžích i snowboardech o slávu. Radost během hvězdného Adventu Během Zellských adventních trhů se zde v nejtěsnější blízkosti sejdou nejen prodejní stánky, aby nasály vůni perníků a svařeného vína... Slavnost po lyžování Jako celý region, tak vypadá i zábava po lyžování: Užijte si skvělou nabídku lyžařských chat, hospod a diskoték. Od romantických až po hlasité! Ski Show Každou středu se předvádí, co je možné na lyžích a snowboardu. Budete se divit! INNSBRUCK A 12 Když je zimní sezóna: Fakta o zimě V zimě je v Zell am See-Kaprun radost měřitelná v kilometrech: 138 km sjezdovek se 100% zárukou sněhu se postará o nekonečný požitek ze sjezdu. A ledovec Kitzsteinhorn láká po celý rok svým trvalým ledem ve výšce přes 3000 m n.m. Cesta k radosti: Osobním autem Ze směru Wien (Vídeň): Západní dálnice Salzburg Bad Reichenhall Kleines Deutsches Eck Lofer Zell am See- Kaprun (Vzdálenost 390km). Nebo západní dálnice dálnice Tauern až k výjezdu Werfen Bischofshofen Schwarzach Zell am See-Kaprun. Letadlem Nejbližší letiště: Mu nchen (180km) a Salzburg (80km). Menší letiště v Zell am See. MÜNCHEN A8 Wörgl Kitzbühel Mittersill Siegsdorf St. Johann i.tirol Felbertauern Lofer KAPRUN Saalfelden Zell am See Großglockner Gasteiner Tal St. Johann i. Pongau Bischofshofen Užij si radost na WIEN A1 Radstadt A 10 Ennstal plno! Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH 5700 Zell am See, Telefon + 43 (0) www. zellamsee-kaprun.com

15 plno! Ennstal A 10 Radstadt St. Johann i. Pongau Gasteiner Tal Jezerní slavnosti Obě jezerní slavnosti Krojová jezerní slavnost a Sportovní jezerní slavnost přilákají každý rok znovu velké, mezinárodní publikum. Když je letní sezóna: Fakta o létě Léto. To je jezero s kvalitou pitné vody Siegsdorf Lofer Saalfelden Kitzbühel Zell am See Mittersill KAPRUN a hory tak vysoké, že se domníváte, že led ledovce tvoří cukrovou polevu, která Užij si radost na Kouzlo Zellského jezera Velkolepá vodní, světelná, hudební a laserová show se bude konat v průběhu letních Bischofshofen Felbertauern Großglockner měsíců dvakrát týdně. Ironman 70.3 Na začátku září se každý rok Hradní slavnost Každodenní život, jak mohl MÜNCHEN A8 WIEN A1 INNSBRUCK Wörgl St. Johann i.tirol A 12 běžně vypadat před několika Středeční slavnost. Slavnost letní sty let za existence rytířů a šlechty. Hradní klub zve na Hradní slavnost Kaprun! korunuje svěží horské pastviny. Oblast jako stvořená k tomu, aby bylo možné intenzivně si užít zem, vodu a vzduch. Při pěší túře, jízdě na kole, koupání, plachtění, létání... Cesta k radosti: Vlakem Ze směru Wien (Vídeň): Trasa západní dálnice Wien Linz Salzburg Bischofshofen (Přípoj ze směru Graz) Schwarzach/St. Veit (Přípoj z Gasteiner Tal) Zell am See Spoj poštovního linkového autobusu. do Kaprunu Ze směru Mu nchen: Rosenheim Kufstein Wörgl (Přípoj ze směru Innsbruck) Kitzbu hl St. Johann Saalfelden Zell am See. Nebo Mu nchen Salzburg Zell am See. Spoj poštovního linkového autobusu do Kaprunu. středu koná v centru Zell am See Středeční slavnosti V červenci a srpnu se každou noci plné fantazie a živé hudby. koná největší letní sportovní událost v regionu Salcburk: Ironman Zell am See Kaprun Zell am See-Kaprun Tourismus GmbH 5700 Zell am See, Telefon + 43 (0) www. zellamsee-kaprun.com

16 Letní karta se vydává, radost přichází! Vysokohorská alpská trasa Großglockner Zdolejte masiv Glockneru v nadmořské výšce m nad mořem a vychutnejte si pohled na vrchol nejvyšší hory v Rakousku (3798 m). Vodní svět zázraků Krimml S výškou 380 metrů jsou Krimmelské vodopády nejvyššími vodopády v Evropě. Navštivte Vodní svět zázraků Krimml a ponořte se ve vodním dómu, v Aqua Parku a v Mulitvision-kině do fascinujícího světa vody! Schmitten Turistický ráj m vysoká Schmittenhöhe je považována za nejmalebnější vyhlídkovou horu Rakouska. Zažijte jedinečné panorama 30 třítisícovek!

17 S letní kartou můžete mířit hodně vysoko! Čeká na vás možnost více než 30 zájezdů! Letní kartu lze využívat libovolně často & zdarma a je vašim bezplatným klíčem pro otevření dveří ke sportovním, kulturním a přírodním vrcholům v Zell am See-Kaprun a okolí. ZellamSee_Sommerkarte_RZ_Pfade.indd :48 Všechny bezplatné služby v přehledu Lanovka Schmitten Zell am See Lanovka Kitzsteinhorn Kaprun Lanovka Maiskogel Kaprun Vysokohorské přehrady Kaprun Lodní doprava Zell am See Kryté koupaliště Zell am See Tři plážová koupaliště Zell am See Soutěska Sigmund-Thun Kaprun Vötterovo Museum vozidel Kaprun Národní park Welten Mittersill Obora & zábavní park Fusch-Ferleiten Prohlídkový důl Leogang Důlní & gotické muzeum Leogang Pinzgauské vlastenecké/národní muzeum zámek Ritzen Saalfelden Soutěska Kitzlochklamm Taxenbach Soutěska Vorderkaserklamm St Martin Soutěska Seisenbergklamm Weissbach Krimmelské vodopády Krimml Obdržíte speciální cenu u našich bonusových partnerů. Poštovní linkový autobus Zell am See-Kaprun Tauern Spa - Sunset Ticket Kaprun Muzeum Kaprun Kaprun Městské muzeum Zell am See Vysokohorská alpská trasa Grossglockner Vysokohorské přehradní nádrže Kaprun Uprostřed majestátních hor Hohe Tauern jsou přehrady Mooserboden a Wasserfallboden. Soutěska Sigmund Thun Až 32 m hluboko se vryla kaprunská část řeky Ache na její 320 m dlouhé trase přes soutěsku Sigmund-Thun a vytvořila průzkumnou stezku pro malé a velké. Kitzsteinhorn Až do nadmořské výšky 3029 metrů vedou působivé turistické stezky přes věčný led ledovce Kitzsteinhorn. Prozkoumejte svět vrcholů 3000: Galerie národního parku, kino Cinema 3000 a panoramatickou vyhlídkovou plošinu Top of Salzburg! Ferleiten do Heiligenblutu Parní vlak Stream Zell am See-Kaprun, aby Krimml Panství Woferlgut - Dobrodružná Golf Bruck a.d. Großglocknerstr. Výlety s Vorderegger Reisen Vodní svět zázraků Krimml Krimml Pomalý vlak (courák) Zell am See Diesel kino Bruck ad, Großglocknerstr. Ukázková a zážitková pila Fusch

18 GOLF v ALPSKÉ ZELENI: Užij si radost naplno! Největší golfové hřiště v rakouských Alpách je se dvěma 18-ti jamkovými hřišti Schmittenhöhe a Kitzsteinhorn členem Leading Golf Courses a nabízí parku se podobající, plochý terén, mnoho přírodních biotopů a malebná, rákosem lemovaná jezera - a na závěr zve k posezení restaurace s ohromující vyhlídkovou terasou. Golf Club byl oceněn cenou odborného časopisu Golfrevue jako golfklub roku GOLF CLUB OF THE YEAR a nabízí také unikátní kombinaci služeb Ski & Golf. A pro všechny hosty partnerských hotelů golfového klubu je připravena až 30-ti procentní sleva Greenfee!

19 S kolem na cestách: Užij si radost naplno! Radost z pohybu stojí při jízdě na kole v Zell am See-Kaprun na prvním místě, na rozmanitých cyklotrasách od sportovních až po pohodlné. Výběr zahrnuje vše od krátkých, rovných tras až po náročné trasy do kopce a fascinující stezky. Ať už na závodním, silničním, horském kole nebo na elektrickém kole E-Bike: Prozkoumejte rozmanitou krajinu regionu!

20 Tam, kde léto tolik umožňuje: Užij si radost naplno! Zell am See & Kaprun Pěší turistika, jízda na horském kole, paragliding - mnohé je v tomto velkolepém regionu možné. Ať už dobrodružné outdoorové aktivity, turistické stezky vedoucí přes působivou krajinu nebo vodácký sport s mnoha možnostmi. Také obě legendární střediska Zell am See & Kaprun, zasazené v malebné alpské krajině, mají připravené četné atrakce. Procházka v létě Četné obchody, elegantní butiky a týdenní trh zvou na toulku po ulicích. Lezení a horolezectví Začátečníci i odborníci najdou svou osobní výzvu v oblasti Vysokých Taur, a drsné skály v oblasti severních vápencových Alp.

21 Odpočinek a relaxace Uprostřed krajiny beroucí dech najde váš puls svůj klid, když si to přejete... Canyoning & Rafting V okolních řekách Salzach a Saalach lze skvěle klouzat po divoké vodě. Zkušení průvodci vás rádi doprovodí. Hrad Kaprun Od 12. století je místem s velkým historickým, uměleckým a kulturním významem, dnes je díky Hradní slavnosti jedním z vrcholů v letním programu Zell am See-Kaprun.

22 Tam, kde má kvalita vody 5 jezerních hvězdiček: Užij si radost naplno! Jízda na lodi Užijte si plavbu na jezeře v Zell: Ze sluneční terasy na palubě lodi MS Schmittenhöhe a jejich tří sesterských lodí se nabízí úchvatný výhled na okolní hory. Plážové koupaliště Plážová koupaliště v regionu nabízí tobogány a vyhřívané bazény a tím rekreaci a zábavu od května do září - uprostřed krásné scenérie malebné alpské přírody. Plachtění & Vodní lyžování V místních školách plachtění si můžete udělat mezinárodně uznávaný průkaz pro vedení plachetnic. Dvojnásobný olympijský vítěz Hans-Peter Steinacher se učil plachtit na jezeře v Zell am See!

23 Modrá barva oblohy se odráží v čisté vodě jezera. Kvalita pitné vody je k dispozici pro koupání, ve čtyřech různých plážových koupalištích. A pohyb vody také svádí návštěvníky; k surfování či vyjížďce na lodičkách po jezeře v Zell am See, nebo k raftingu, jízdě na kajaku nebo canyoningu na řekách Salzach a Saalach.

24 na VRCHOLU MOŽNOSTÍ: Užij si radost naplno! Báječná hora Schmitten Rakouská nejmalebnější vyhlídková hora zve k pobytu s výhledem na více než 30 třítisícovek a pěší tůry podél různých vzrušujících zážitkových tras. Schmidolinův křest ohněm & Motocrosspark Rodinná zábava: Vydejte se po stopách maskota Schmidolina. Novinka: děti mezi 6 a 14 lety tam dokonce mohou přisvištět na elektrických kolech E-Bike! Umění na horách v létě Četné obří sochy jsou lákavým kulturním akcentem.

25 Kitzsteinhorn: Svět vrcholů 3000 Svoboda v nadmořské výšce přes 3000 m: panoramatická vyhlídková plošina Top of Salzburg otevírá nádherné výhledy na největší národní park v Alpách. Podrobnější informace získáte v informačních stanicích Galerie národního parku a kina Cinema A restaurace na vrcholku - nabízí kulinářské skvosty. ICE Arena Jedinečný zážitek na náhorní plošině ledovce vás očekává se sněhovou pláží a slunečními lehátky, skluzavkami, kouzelným kobercem, atd. Maiskogel & Maisiflitzer Hora pro rodiny a radost v oblasti Kaprun nadchne fantastickými turistickými trasami a možnostmi odpočinku a občerstvení. Park pro děti a volný čas s alpskou horskou dráhou Maisiflitzer, dětský dopravní park, dětská zoo, biotop s naučnou stezkou, cyklistický park a mnohem více pro potěšení dětských srdcí.

26 Tam, kde ČEKÁ 400 KM turistických tras: Užij si radost naplno!

27 Sníh roztál a stekl dolů do údolí, to, co bylo v zimě pokryto bílým sněhem, je opět zelené. Lidé jdou po cestách, kudy stékala voda, krajinou s příkrými skalními útvary a svěžími pastvinami. Od rodinných výletů po horské túry k třítisícovým vrcholům, stejně jako túry s doprovodem a túry s průvodci Rangers, v Národním parku Vysoké Taury (Hohe Tauern) v Zell am See-Kaprun je všechno možné.

28 Užij si radost naplno! Ledovec Hory Jezero

Tipy na výlety Leogang

Tipy na výlety Leogang Tipy na výlety Leogang - vstupy zdarma nebo se slevou s kartami Salzburgerland Card (platí v celé spolkové zemi Salcbursko od 1. 5. do 26. 10. 2016) Letní karta Salzburgerland Card se kupuje, není v ceně

Více

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový

Více

ZELL AM SEE KAPRUN RAKOUSKO

ZELL AM SEE KAPRUN RAKOUSKO Triatlon a cyklocamp 2011 ZELL AM SEE KAPRUN RAKOUSKO Triatlon a cyklocamp 2011 Zell am See Kaprun Rakousko I. termín: 9. 19. června/10 dní Závody během pobytu: Název závodu Vzdálenost Místo 11. 06. 2011

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Rakousko. Vše. v jednom regionu. Zell am See Kaprun Saalbach. Při použití S karty přes 190 vstupů zdarma Český personál v místě

Rakousko. Vše. v jednom regionu. Zell am See Kaprun Saalbach. Při použití S karty přes 190 vstupů zdarma Český personál v místě Rakousko Zell am See Kaprun Saalbach Vše v jednom regionu Při použití S karty přes 190 vstupů zdarma Český personál v místě Program se Salzburskou S kartou 190 vstupů zdarma s S kartou 6-, 12-denní = 46/55

Více

Tipy na výlety Leogang

Tipy na výlety Leogang Tipy na výlety Leogang - vstupy zdarma nebo se slevou s kartami Salzburgerland Card (platí v celé spolkové zemi Salcbursko od 1. 5. do 26. 10. 2014) - nebo s kartou Löwen Alpin Card (platí v regionu Leogang

Více

Tipy na výlety Leogang

Tipy na výlety Leogang Tipy na výlety Leogang - vstupy zdarma nebo se slevou s kartami Salzburgerland Card (platí v celé spolkové zemi Salcbursko od 1. 5. do 26. 10. 2018) Letní karta Salzburgerland Card se kupuje, není v ceně

Více

www.skolnialpy.cz 100% garance sněhu TOP region Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy Sportovní soustředění

www.skolnialpy.cz 100% garance sněhu TOP region Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy Sportovní soustředění 100% garance sněhu TOP region www.skolnialpy.cz Lyžařské výcviky Školní výlety Poznávací zájezdy zdy» Český servis» 20 let zkušeností v oboru» Vlastní zázemí a ubytování pro školní akce Sportovní soustředění

Více

Tipy a nabídky Vydání 2012/13 AUSTRIA NEJVĚTŠÍ LYŽAŘSKÁ ZÁBAVA V RAKOUSKU. Salzburger Sportwelt Schladming-Dachstein Gastein

Tipy a nabídky Vydání 2012/13 AUSTRIA NEJVĚTŠÍ LYŽAŘSKÁ ZÁBAVA V RAKOUSKU. Salzburger Sportwelt Schladming-Dachstein Gastein Tipy a nabídky Vydání 2012/13 AUSTRIA NEJVĚTŠÍ LYŽAŘSKÁ ZÁBAVA V RAKOUSKU Salzburger Sportwelt Schladming-Dachstein Gastein Hochkönig Großarltal JEDNODUŠE SVĚTOVÁ TŘÍDA Jednoduše...... jen s jednou vstupenkou

Více

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí

Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Tipy na výlety Zell am See, Kaprun a okolí Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový

Více

Najkrajšie strany Rakúska. All inclusive!

Najkrajšie strany Rakúska. All inclusive! SK / CZ Najkrajšie strany Rakúska. All inclusive! Rakousko z té nejlepší stránky.se vším všudy! KARTE CARD CARTE Váš tromf pre viac radosti z leta. Váš trumf pro více - letních radovánek. Karta Zell am

Více

Pitztal - Alpenrose - rodinné pobyty

Pitztal - Alpenrose - rodinné pobyty Pitztal - Alpenrose - rodinné pobyty 5,6 - denní zájezd Zvýhodněné pobyty pro celou rodinu a dvě děti do 12 let ZDARMA! Kromě obligátních horských túr si můžete užít nejdelší alpskou bobovou dráhu nebo

Více

Tipy na výlety Mittersill, Fusch

Tipy na výlety Mittersill, Fusch Tipy na výlety Mittersill, Fusch Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 4,-- dospělí, 2,50 děti atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou

Více

Tipy na výlety Mittersill, Fusch

Tipy na výlety Mittersill, Fusch Tipy na výlety Mittersill, Fusch Přírodní koupaliště v Hollersbachu www.hollersbach.at otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal,

Více

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os.

100% garance sněhu. Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel. Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Vánoce děti ZDARMA. ubytování od 600 Kč/os. Vánoce děti ZDARMA 100% garance sněhu Zima 2012 2013 časová sleva až 10 % Kaprun Zell am See Saalbach Kitzbühel ubytování od 600 Kč/os./noc 3x ubytování s polopenzí 2 690 Kč Kaprun Kaprun pod dominantním

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více

Tipy na výlety s kartou Zell am See - Kaprun

Tipy na výlety s kartou Zell am See - Kaprun Tipy na výlety s kartou Zell am See - Kaprun S kartou "Zell am See - Kaprun Karte" můžete navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Zell am See - Kaprun. Kartu

Více

Rakousko všeobecné informace ZILLERTAL SUPERSKIPASS

Rakousko všeobecné informace ZILLERTAL SUPERSKIPASS JEĎTE JINAM NEŽ KAŽDÝ JE Rakousko všeobecné informace ZILLERTAL SUPERSKIPASS Doporučené trasy z ČR do Oberkrimmlu Praha - Plzeň - Rozvadov Mnichov Rosenheim Brno Mikulov Vídeň Linz Salzburg Bischofshofen

Více

Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát

Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát 5 - denní zájezd Last moment VELIKONOCE, AKČNÍ NABÍDKA lyžování v Rakousku JARNÍ PRÁZDNINY a prodloužené

Více

Mittersill,Fusch-Salcbursko

Mittersill,Fusch-Salcbursko Přírodní koupaliště v Hollersbachu Krytý bazén centrum Optimum Kaprun otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou lodí, plážový volejbal, skateboard

Více

Zell am See,Kaprun-Salcbursko

Zell am See,Kaprun-Salcbursko Přírodní koupaliště v Hollersbachu Krytý bazén centrum Optimum Kaprun otevírací doba: dle počasí vstupné: 3,70 vstupné se Salcburskou kartou: zdarma atrakce: přírodní koupaliště, dětské hřiště s pirátskou

Více

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX. Tirol ZILLERTAL 3000 / HINTERTUX DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 3.250 m 2.650 m 600 m skinabídka komplexně 41 101 54 % % % 20 52 28 196 Hintertux Gletscher 11 35 14 18 58 24 60 Zillertal 3000 / Ahorn 30 66 40 22 49 29 136 Zillertal str. 122 15 73 53 258 32 158 489

Více

Tipy na výlety Leogang

Tipy na výlety Leogang Tipy na výlety Leogang - vstupy zdarma nebo se slevou s kartami Salzburgerland Card (platí v celé spolkové zemi Salcbursko od 1. 5. do 26. 10. 2012) - nebo s kartou Löwen Alpin Card (platí v regionu Leogang

Více

Karta Hochkönig Card

Karta Hochkönig Card Karta Hochkönig Card S kartou "Hochkönig Card" můžete zdarma navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Hochkönig s městečky Maria Alm, Dienten a Mühlbach. Kartu

Více

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 CK TURISTA AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 4,5,7 - denní zájezd AKCE: GOLF ZDARMA Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu

Více

Karta Sommercard Schladming Dachstein

Karta Sommercard Schladming Dachstein Karta Sommercard Schladming Dachstein S kartou "Sommercard" můžete navštívit 100 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Schladming - Dachstein. Kartu obdržíte u

Více

Nationalpark Card Hohe Tauern 2015

Nationalpark Card Hohe Tauern 2015 Nationalpark Card Hohe Tauern 2015 Nationalpark Card Hohe Tauern je all inclusive kartou, se kterou můžete navštívit více než 50 zajímavostí v regionu Národní park Hohe Tauern (Königsleiten, Krimml, Mittersill,

Více

Za zimní zábavou do Rakouska Pondělí, 01 Leden :18 - Aktualizováno Pondělí, 01 Leden :30

Za zimní zábavou do Rakouska Pondělí, 01 Leden :18 - Aktualizováno Pondělí, 01 Leden :30 Zasněžená zimní krajina, perfektně upravené sjezdovky, útulné chalupy, mnoho akcí, skvělé jídlo a pití. Zimu v Salcbursku si rozhodně vychutnáte plnými doušky. I přes to, jak je zde příjemné ubytování,

Více

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.996 m 1.814 m 1.182 m skinabídka komplexně str. 120 12 41 51 182 37 127 350 Marilleva / Folgarida str. 140 13 7,8 49 27,7 38 21,5 57 Madonna di C. / Pinzolo str. 150 15 12,5 45 38,4 40 34,5 85,4 2,7

Více

Karta Sommercard Schladming Dachstein

Karta Sommercard Schladming Dachstein Karta Sommercard Schladming Dachstein S kartou "Sommercard" můžete navštívit 100 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Schladming - Dachstein. Kartu obdržíte u

Více

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

DACHSTEIN WEST. Oberösterreich DACHSTEIN WEST DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.0 m.320 m 780 m skinabídka komplexně Dachstein West 3 0 8 38 32 8 Krippenstein 3 7 2 0 29 Feuerkogel 0 0 St. Martin / Tennengebirge 0 2 3 0 0 60 6 9 32 % % % 66 23 2 9 38 8 2 22 86 % os./ hod. 6.000

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

HO Vertical - Molltal. Napsal uživatel HonzaS Čtvrtek, 10 Září :38 - HTML clipboard

HO Vertical - Molltal. Napsal uživatel HonzaS Čtvrtek, 10 Září :38 - HTML clipboard HTML clipboard Tento ledovcový areál je tak trochu neprávem malinko stranou hlavního zájmu lyžařů směřujících do Rakouska na lyže. Asi to bude dáno jeho jižní polohou. Zatímco za ostatním lyžováním jsme

Více

Kaprun Zell am See Saalbach

Kaprun Zell am See Saalbach 100% garance sněhu Předprodejní ceny platné do 31. 10. 2010 Kaprun Zell am See Saalbach 3x ubytování za 1 150 Kč 3x ubytování s polopenzí za 2 370 Kč Kaprun Kaprun pod dominantním ledovcem Kitzsteinhorn...

Více

WILDSCHÖNAU CARD, TYROLSKO LETNÍ KARTA- TIPY NA VÝLETY

WILDSCHÖNAU CARD, TYROLSKO LETNÍ KARTA- TIPY NA VÝLETY WILDSCHÖNAU CARD, TYROLSKO LETNÍ KARTA- TIPY NA VÝLETY WildschönauCard výhodná karta pro hosty plná zážitků je k mání zdarma již od jednoho přenocování a zahrnuje tyto služby: lanovka na Markbachjoch/neomezeně

Více

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 - denní zájezd Možností lyžování v Rakousku je velmi mnoho... Proč se ale s rakouskými lyžařskými hvězdami, jakými jsou třeba Hermann Meier, Felix Gottwald, Michaela

Více

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN Č e s k ý K r u m l o v s l á v a, n a z d a r v ý l e t u! a n e b A H O J N A K O L E K O N C E P T C Y K L I S T I C K Ý C H V Ý L E T Ů v o k o l í Č e s k é h o K r u m l o v a r o k 2 0 1 1 T i p

Více

KORUTANSKÁ JEZERA. Doporučené turistické cíle [RAKOUSKO]

KORUTANSKÁ JEZERA. Doporučené turistické cíle [RAKOUSKO] [RAKOUSKO] KORUTANSKÁ JEZERA Vzdálenost z Prahy/Brna: 520 / 440 km Mnohem blíž, než břehy Jadranu je nádherné koupání na jižní straně Alp, chráněné z jižní strany vysokými hřebeny Dolomit. Tato oblast

Více

Srdečně Vás vítáme! Produkty cestovního ruchu Oberösterreich Touristik Best-Packages Tourismusverband Mühlviertler Kernland

Srdečně Vás vítáme! Produkty cestovního ruchu Oberösterreich Touristik Best-Packages Tourismusverband Mühlviertler Kernland Tourfórum rum 2007, Písek,, 22. a 23. května 2007 Srdečně Vás vítáme! Produkty cestovního ruchu Oberösterreich Touristik Best-Packages Tourismusverband Mühlviertler Kernland Dunajská cyklostezka Dunajská

Více

Rakousko. Penzion Tyrol. RAKOUSKO / Maria Alm am Steinernen Meer

Rakousko. Penzion Tyrol.  RAKOUSKO / Maria Alm am Steinernen Meer Penzion Tyrol Kontakt: Lenka Paurová, tel. 97 22 41 970, mob. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org RAKOUSKO / Maria Alm am Steinernen Meer www.cdtravel.cz / / / / / / / Poloha: penzion je umístěn

Více

Odjezd: 23:30 460 km / 7,5hod.

Odjezd: 23:30 460 km / 7,5hod. 6.5. čt: Sraz u klubovny : 22:00 NAVAZOVÁNÍ KOL Odjezd: 23:30 460 km / 7,5hod. (1) 7.5. pá: Maria Alm mapa:(1) (2) (3) (4) - černé šipky Maria Alm: 7:00 ODVAZOVÁNÍ KOL Kola odvážeme na parkovišti u lanovky

Více

Tipy na výlety v Lungau s letní kartou LungauCard nebo Salcburskou kartou

Tipy na výlety v Lungau s letní kartou LungauCard nebo Salcburskou kartou Tipy na výlety v Lungau s letní kartou LungauCard nebo Salcburskou kartou S kartou "LungauCard" můžete navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd. v regionu Lungau na jihu

Více

Stručný popis jednotlivých kurzů:

Stručný popis jednotlivých kurzů: Nabídka sportovních kurzů pořádaných katedrou tělesné výchovy v LS 2016 Katedra tělesné výchovy ČZU pořádá v letním semestru 2016 sportovní a TV kurzy pro studenty ČZU. Studenti I. ročníku navazujícího

Více

Karta Osttirol s Glockner Dolomiten Card

Karta Osttirol s Glockner Dolomiten Card Karta Osttirol s Glockner Dolomiten Card S kartou "Osttirol s Glockner Dolomiten Card" můžete jednou zdarma navštívit 22 různých přírodních a kulturních zajímavostí, lanovek, koupališť atd. v regionu Osttirol

Více

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma

Karta Ötztal Card. půjčovny kol: 3-denní karta: 1 x zdarma, 7-denní karta: 2 x zdarma, 10-ti denní karta: 3 x zdarma Karta Ötztal Card Při zakoupení karty Ötztal Card můžete navštívit 40 turistických zajímavostí a využít různé služby pro turisty, aniž byste museli platit další poplatky či vstupné, jako např.: lanovky,

Více

Lyžování na Slovensku

Lyžování na Slovensku Lyžování na Slovensku Úchvatné horské štíty, doliny zapadlé sněhem, fantastický prašan a vynikající služby lyžařských středisek, to je lyžařský ráj na Slovensku. Oblíbeným místem lyžařského ráje je ve

Více

Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821

Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821 CK TURISTA Turistika a cykloturistika lázně Ptuj - hotel Primus ****, termály v ceně / č.4821 4,5,6,7 - denní zájezd Turistický pobyt a wellnes dovolená v nádherných lázních Ptuj. Krásné termální lázně

Více

Nationalpark Sommercard Hohe Tauern 2017

Nationalpark Sommercard Hohe Tauern 2017 Nationalpark Sommercard Hohe Tauern 2017 Nationalpark Sommercard Mobil Hohe Tauern je all inclusive kartou, se kterou můžete navštívit více než 60 zajímavostí v regionu Národní park Hohe Tauern (Königsleiten,

Více

Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd.

Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd. Koupaliště Abtenau www.freibad.abtenau.at Tipy na výlety Lammertal, Golling, Gosau atd. otevírací doba: denně 9 19 h, od poloviny července do poloviny srpna až do 20.00 vstupné: 5,20 vstupné se Salcburskou

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

TIPY NA VÝLETY v údolí Gastein

TIPY NA VÝLETY v údolí Gastein TIPY NA VÝLETY v údolí Gastein Bad Gastein, Bad Hofgastein a okolí Felsentherme Bad Gastein Termální lázně, ve kterých najdete bazény, vodní masáže, skluzavku dlouhou 70m, jeskyni ve skále, termální koupele

Více

TIPY NA VÝLETY v okolí Rauris

TIPY NA VÝLETY v okolí Rauris TIPY NA VÝLETY v okolí Rauris Rauriser Talmuseum Hornické muzeum v historické budově z roku 1563. Exponáty z oblasti těžby zlata a hornictví. Nástroje lidových řemesel, selský nábytek, masky apod. K viděni

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321,

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, www.ca-futura.webnode.cz PROGRAM 1 - Praha Techn. muzeum a Staroměstská radnice cena

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

Průvodce "Průvodce Harrachov"

Průvodce Průvodce Harrachov Mumlavský vodopád Vodopád 50 46'13.44"N 15 27'19.98"E Když pojedete okolo Harrachova, nenechte si ujít návštěvu Mumlavského vodopádu, ke kterému dojdete podél řeky Mumlavy, jak jinak. Na tohle překrásné

Více

SKI & YOGA V RAKOUSKÝCH ALPÁCH PROSINEC 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (RAK03)

SKI & YOGA V RAKOUSKÝCH ALPÁCH PROSINEC 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (RAK03) SKI & YOGA V RAKOUSKÝCH ALPÁCH PROSINEC 2018 s Juditou Berkovou OBSAZENO!!! (RAK03) cena 8.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 4 noci ubytování polopenze 3x 90 minut lekce jógy český servis v hotelu pojištění

Více

Zima 2015/2016 Tipy na zimní zážitky na Lipně

Zima 2015/2016 Tipy na zimní zážitky na Lipně Zima 2015/2016 Tipy na zimní zážitky na Lipně Karta plná zážitků Výhodnější skipasy po celou sezonu Prázdniny patří dětem: -10 % na dětský skipas v Top sezoně Ahoj, lyžníci, jmenuji se lišák Fox a jsem

Více

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.270 m 1.108 m 1.162 m 6,2 15,8 24 km km km % % % 14 34 52 skinabídka komplexně 46 km 37,5 km 82 % 2 7 11 20 os./ hod. 24.100 1x 14,2 km DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 4x TYPY SKIPASŮ: Aprica platí pro skiareál

Více

Turistický průvodce Salcburskem

Turistický průvodce Salcburskem Od Salcburku k Zell am See Turistický průvodce Salcburskem Od Salcburku k Zell am See Turistický průvodce Salcburskem Tomáš Burda ebooks media Text a fotografie: Mgr. Tomáš Burda Mapy: Mgr. Radek Hlaváček

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

ACTIVITY GOLF TOUR 2012

ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 duben květen červen červenec srpen září Lago di Garda (Itálie) čtvrtek

Více

TIPY NA VÝLETY v údolí Gastein

TIPY NA VÝLETY v údolí Gastein TIPY NA VÝLETY v údolí Gastein 1) v rámci ubytování obdržíte zdarma slevovou kartu Gastein Card S kartou "Gastein Card" můžete navštívit různé přírodní a kulturní zajímavosti, lanovky, koupaliště atd.

Více

Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415

Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415 CK TURISTA Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415 4 - denní zájezd Krásná golfová dovolená v Jižních Alpách spojená s rekreaci a turistikou v pohádkovém okolí proslulého

Více

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna

Zell am See / Kaprun - zimní sezóna Investice v Alpách Nový 4* rezidenční projekt ve vyhlášeném alpském středisku Zell am See v Rakousku. Luxusní apartmány v pěší vzdálenosti od lanovky City X-press a jezera Zeller See přímo v centru Zell

Více

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE

L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE L alpe d Huez la Sarenne FRANCIE Club Med L alpe d'huez je okouzlujícím hotelovým resortem, s přímým přístupem k ledovci, a možností dojezdu na lyžích až k jeho dveřím. Hosté zde mohou okusit vzrušení

Více

Veľký bok: nejvýše položené letiště na Slovensku?

Veľký bok: nejvýše položené letiště na Slovensku? Stránka č. 1 z 5 Veľký bok: nejvýše položené letiště na Slovensku? 20. srpna 2008 6:00 Výstup na Veľký bok (1 727 m) v Nízkých Tatrách je fyzicky, časově i orientačně náročný. Pokud sem však zamíříte,

Více

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016

LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016 LÉČEBNÉ LÁZNĚ JÁCHYMOV 2016 Město Jáchymov Město Jáchymov ležící na severozápadním okraji Čech v Karlovarském kraji, pod hřbetem hory Klínovec, bude v roce 2016 slavit 500 let od svého založení. Jáchymov

Více

VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI

VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI VÝCHODNÍ MORAVA KOUZLO ROZMANITOSTI Kde nás hledat? www.vychodni-morava.cz Témata Přehled o regionu Aktivní dovolená Lázně, wellness Novinky, zajímavosti, akce Kroměříž brána k Východní Moravě Praha Kroměříž

Více

TAM, KDE ZÁŽITEK ZAČÍNÁ JÍZDOU. PŘÍRODA, KULTURA A TECHNIKA NEOBYČEJNÉ ZÁŽITKY NA JEDNOM MÍSTĚ

TAM, KDE ZÁŽITEK ZAČÍNÁ JÍZDOU. PŘÍRODA, KULTURA A TECHNIKA NEOBYČEJNÉ ZÁŽITKY NA JEDNOM MÍSTĚ CS TAM, KDE ZÁŽITEK ZAČÍNÁ JÍZDOU. PŘÍRODA, KULTURA A TECHNIKA NEOBYČEJNÉ ZÁŽITKY NA JEDNOM MÍSTĚ FASCINUJÍCÍ VÝHLEDY A DECHBEROUCÍ ZÁŽITKY V JEDINEČNÉ KRAJINĚ Nezapomenutelnou podívanou po vodě i po souši

Více

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG ****

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** 4,5,6,8 - denní zájezd Moderní hotelový komplex s rozsáhlou nabídkou pro rodiny s dětmi. Nápoje k obědům a večeřím zdarma. Poloha: jižně od Taur,

Více

Z i m n í s p o r t y

Z i m n í s p o r t y Z i m n í s p o r t y Sjezdové lyžování: Červenohorské sedlo Kontakt: +420 583 215 118 Ceník lyžování Skipas Dospělý Děti (do 12-ti let) Bodový (25, 50, 100 b.) 160-300 - 500 Kč 110-190 - 300 Kč Bodový

Více

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ 11 - denní zájezd Poznávací zájezd, 11 dní, 2*/3* hotely, vlastní stravování PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Program

Více

pátek 25. září 2009 pondělí 28. září 2009

pátek 25. září 2009 pondělí 28. září 2009 pátek 25. září 2009 pondělí 28. září 2009 Odjezd: 25. 9. 2009 auty z Pardubic, Nasavrk a Kořenova v 15.00 hod. do Ramsau v Rakousku (příjezd v nočních hodinách.). Délka cesty cca. 400 km (8 h.) Zpět: Trasa:

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru

Interaktivní Mamutíkův vodní park Minibus a transportér k zapůjčení Školní učebna Profesionální zajištění Programy na míru Školní programy UBYTOVÁNÍ Horský penzion Terezka, nacházející se ve vesnici Dolní Morava, nabízí ubytování ve vybavených apartmánech pro malé i velké skupiny, školy v přírodě, adaptační kurzy, soustředění,

Více

SALZBURGSKÁ KARTA. Ceník Salzburgské karty 2015 sleva pro naše hosty cca 7% při pobytu na 7 nocí a více

SALZBURGSKÁ KARTA. Ceník Salzburgské karty 2015 sleva pro naše hosty cca 7% při pobytu na 7 nocí a více SALZBURGSKÁ KARTA Apartmány Blueberry a Wildbach Leogang Pension Baranek Ceník Salzburgské karty 2015 sleva pro naše hosty cca 7% při pobytu na 7 nocí a více Kategorie Dospělí Děti (6-15 let) 6. denní

Více

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz HOTEL KASKÁDA ***

Více

Dovolená 2014. Cesta k sousedům, aneb poznávání krás V Alpách

Dovolená 2014. Cesta k sousedům, aneb poznávání krás V Alpách Dovolená 2014 Cesta k sousedům, aneb poznávání krás V Alpách Itinerář putovní cesty po Česku, Rakousku, Švýcarsku a Německu. Cesta směrem k západním sousedům, pokochat se krásou Alp a přírody kolem nich.

Více

KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB

KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB CENTRUM BABYLON LIBEREC - JEDINEČNÝ OSTROV ZÁBAVY Luxusní ubytování i originální zábava na jednom místě. Hotel - Wellness - Zábava Gastronomie

Více

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ

U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ U B Y T O V Á N Í V LEDČI NAD SÁZAVOU A BLÍZKÉM OKOLÍ Turistické informační centrum Husovo náměstí 60 584 01 Ledeč nad Sázavou Tel.: 569 721 471 Email: info@ledecsko.cz www.ledecsko.cz PENZION AEBI Adresa:

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

Ferraty v okolí Hallstattu

Ferraty v okolí Hallstattu Ferraty v okolí Hallstattu pá 12.6.2015 ne 14.6.2015 Zdravím všechny sportovně založené milovníky hor a zájemce o vyzkoušení této návykové sportovní aktivity. Na následujících stránkách najdete pár základních

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Horizont*** Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné

Více

Rauris a okolí-salcbursko

Rauris a okolí-salcbursko Rauriser Talmuseum Hornické muzeum v historické budově z roku 1563. Exponáty z oblasti těžby zlata a hornictví. Nástroje lidových řemesel, selský nábytek, masky apod. K viděni též výstava minerálů. Lanovka

Více

Možnosti využití volného času mladých lidí. Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV

Možnosti využití volného času mladých lidí. Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV Možnosti využití volného času mladých lidí Selb (D), Pilsen (CZ), Torbali (TR) und Balatonfüred (H) Díl IV Možnosti využití volného času mladých lidí v Balatonfüred & okolí 1 Účastníci: Německo Staatliche

Více

lyžařské zájezdy 2013/2014 www.skiaprica.cz Slevy až 15 % Děti ZDARMA Junioři jen za SKIPAS Záloha jen 500,

lyžařské zájezdy 2013/2014 www.skiaprica.cz Slevy až 15 % Děti ZDARMA Junioři jen za SKIPAS Záloha jen 500, Itálie/APRICA lyžařské zájezdy 2013/2014 www.skiaprica.cz Slevy až 15 % Děti ZDARMA Junioři jen za SKIPAS Záloha jen 500, Slevy Obsah FIRST MINUTE SLEVY 1 Vážení klienti, představujeme vám náš nový katalog

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

TIROL ALPY A JEZERA TIROL

TIROL ALPY A JEZERA TIROL TIROL INNSBRUCK LINZ SALZBURG GRAZ VÍDEŇ MNICHOV ÖTZTAL DE ACHENSEE WILDER KSER BRIXENTAL I A SALZBURG FIEBERBRUNN KIRCHBERG KITZBÜHEL Tyrolsko (12.648 km² a 728.000 obyvatel) je západorakouská spolková

Více

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno

Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno Sölden se nachází v srdci Tyrolska a jedná se o hlavní město Ötztalského údolí. Je také mezinárodně známým sportovním centrem. Město je obklopeno některými z rakouských nejvyšších hor. Samotné údolí nabízí

Více

Průvodce "Horní Planá"

Průvodce Horní Planá Perník Kopec 48 48'58.57"N 13 54'3.46"E Zalesněný vrch Perník (1. 049 m) leží asi 10 km jižně od Volar nad pravým břehem Vltavy v Trojmezenské hornatině. Na jeho úbočích jsou četné skalní útvary, které

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY*

ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY* Ročník 19 pro školy 2017/18 ŠKOLNÍ LYŽAŘSKÉ KURZY* www.loudatour.cz CK LOUDATOUR s.r.o. I Mikulášské nám. 10 I 326 00 Plzeň e-mail: ck@loudatour.cz I 377 226 068 *) nabídky dalších středisek na vyžádání

Více

Škola v přírodě s lyžováním

Škola v přírodě s lyžováním Škola v přírodě s lyžováním termín: 29.2.-4.3.2016 odjezd: 29.2.2016 cca 7:30 parkoviště u restaurace Japeka v Hradištku návrat: 4.3.2016 cca 16:30 tamtéž cena: 3.800,- Kč (obsahuje ubytování s plnou penzí

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky BRATISLAVA Žilina 066 063 067 064 Banská Bystrica Vážení přátelé, milí klienti, pro rok 2010 jsme pro vás připravili řadu zajímavých ubytovacích kapacit i ve Slovenské republice. Slovenskou republiku,

Více

KRÁLICKÝ SNĚŽNÍK. Na kole

KRÁLICKÝ SNĚŽNÍK. Na kole KRÁLICKÝ SNĚŽNÍK Na kole Obsah Východní Čechy... 4 Králický Sněžník...6 Z kláštera na Hoře Matky Boží na Severomoravskou chatu... 8 Králické aleje...10 Vyhlídkový okruh Králickým Sněžníkem...12 Po hřebeni

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY Dovolená na pobřeží u Národního parku Paklenica. Objevte s námi jeden z nejhezčích koutů Chorvatska - krásná příroda, čisté moře, zdravé horské klima. CHORVATSKO SLEVA do

Více

Korutanská karta-flattach,mölltalský ledovec,bad Kleinkirchheim

Korutanská karta-flattach,mölltalský ledovec,bad Kleinkirchheim Výlet na Mölltalský ledovec možnost pěší túry: jízda lanovkou na ledovec k restauraci Eissee (pro turisty): dospělí: 19,- děti (91 99) 10,- Korutanská karta: sleva 50% možnost občerstvení v restauraci

Více