Monitoring novinářských testů. Říjen 2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Monitoring novinářských testů. Říjen 2012"

Transkript

1 Monitoring novinářských testů Říjen 2012

2 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu AutoTip Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto 7 Rapid 1,2 TSI Test Svět motorů Rapid 1,2 MPI Test novinky.cz Octavia Combi 2,0 TDI Srovnávací test (Hyundai i30 Kombi 1,6 CRDi) Auto motor a sport Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Autoforum Octavia Scout 2,0 TDI DSG Dlouhodobý test Autoforum Rapid 1,2 TSI Test veciautomobilove.cz Fabia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto Zeitung Yeti 2,0 TDI 4x4 Srovnávací test 10 kompaktních SUV Auto Bild Yeti 1,4 TSI Srovnávací test (Mini Countryman Cooper a Opel Mokka 1,4 Turbo) alle-autos-in.de Citigo 1,0 MPI/55 kw Test Auto motor und sport Rapid 1,2 TSI Test Autostrassenverkehr Rapid 1,2 TSI Test Autostrassenverkehr Octavia Combi 1,4 TSI Srovnávací test (Chevrolet Cruze ST 1,4 Turbo a KIA Cee d SW 1,6 GDI) Auto Bild Rapid 1,2 TSI Srovnávací test (Hyundai i30 1,4i CVVT)

3 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu carmagazine.co.uk Rapid 1,6 TDI Test motoring.co.uk Rapid 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu carsguide.com.au Roomster 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Za ruljom Fabia Monte Carlo 1,2 TSI Test

4 Česká republika AutoTip Test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI 4x4 datum: hodnocení: 1- + pohodlné pérování, komfort + eliminované rázy od kol - dunění motoru nad volnoběhem Testovaný kus prozíravě postavili na 17palcové ráfky, čímž z něj vytvořili nejpohodlnější Superb, se kterým jsme kdy jezdili. Stále žasnete nad obřím zavazadelníkem s příplatkovými síťovými nebo příčkovými organizéry, bezpříkladným prostorem pro nohy zadních pasažérů či hezky zpracovaným interiérem. Spojení s nejsilnějším naftovým dvoulitrem funguje. Když přijde na věc, můžete na kouli zapřáhnout až dvoutunový přívěs. Po městě se vejdete pod udávaných 8 litrů na 100 km, náš běžný průměr činil 6,9 litru. K silnějšímu TDI dostanete ve verzi 4x4 jen manuál. Ten ale funguje tak skvěle, že vás to ani nemrzí.

5 Česká republika Auto 7 Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: 8/10 + komfortní podvozek + dynamický a úsporný motor - jízdní vlastnosti při sportovnější jízdě, místo v příčném směru ŠKODA Rapid ohromí prostorem pro zavazadla 550 litrů je bezkonkurenční hodnota z hlediska třídy a i napříč třídami budete těžko hledat modely, které v základním uspořádání nabídnou více. Místa na nohy je zde určitě dostatek a stěžovat si nelze ani na prostor pro hlavu. Chválím posaz za volantem, který se mi zdál příjemný, i ergonomii ovládacích prvků. Podvozek je laděn do komfortu, filtrovat nekvalitní českou silnici od posádky vozu tak pro Rapid není problém. Motor 1,2 TSI poskytuje vozu dobrou dynamiku, jeho výhodou je pružnost i ochota ke spolupráci v různých otáčkových spektrech. Řazení je přesné a celkem krátké, výtku nemám ani ke zpřevodování. Hlavními devizami vozu jsou prostornost, velký a dobře využitelný kufr, komfortní podvozek i ergonomie a jednoduché ovládání.

6 Česká republika Svět motorů Test: ŠKODA Rapid 1,2 MPI datum: hodnocení: + dynamika a spotřeba + potlačený zvuk tříválce - při vyšších rychlostech horší pružnost Zvenku motor ševelí skoro jako čtyřválec TSI, ani uvnitř neruší. Tříválec MPI má slušně zrychlovat do stovky a to dělá dobře. Při mimodálničním provozu se MPI pod 7 litry udrží, průměr 6,5 l na 100 km bude pro typického uživatele v klidu dosažitelný. Tříválcová dvanáctistovka MPI nejprodávanější nebude to ví a tvrdí i ŠKODA. Ve voze Rapid ale svoje místo a opodstatnění má. To tvrdí Svět motorů. A teď už to víte i vy. ŠKODA se snažila tlumicí hmota je zespodu kapoty. Pětistupňový manuál řadí přesně. Zpracování je naprosto perfektní, jednoduchý design nám vyhovuje

7 Česká republika novinky.cz Srovnávací test: ŠKODA Octavia Combi 2,0 TDI a Hyundai i30 Kombi 1,6 CRDi datum: hodnocení: + lepší směrová stabilita a robustnější jízdní vlastnosti + širší výběr motorizací - horší tlumení příčných nerovností Z vozu Octavia je přece jenom o trochu lepší výhled při parkování díky rozměrnějším vnějším zrcátkům Přední sedačky má podle nás lepší Octavia, protože nabídnou účinnější boční vedení a sedák je o centimetr delší. Místa je i vzadu dostatek, lepší podmínky pro vyšší jedince nabídne Octavia i přesto, že je nižší. V porovnání zavazadlových prostorů s přehledem vítězí Octavia. Octavia při dynamičtější jízdě těží z výrazně lépe naladěného posilovače řízení, který se snaží o kontakt řidiče s předními koly prostřednictvím volantu. U i30 zpětnou vazbu nečekejte. Octavia má také o trochu lepší řazení, kdy je kulisa tužší a celkově přesnější. Při porovnání motorů má navrch dvoulitrové TDI, které je pružnější a v konečném důsledku i úspornější. Kdo je vítěz? Pro náročnější zákazníky to patrně bude Octavia, jakkoliv je rozdíl mezi oběma auty poměrně malý.

8 Česká republika Auto motor a sport Test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI 4x4 datum: hodnocení: 4/5 + atraktivní vzhled + nízká spotřeba - vysoká cena Tmavé orámování prahů, lemů blatníků a nárazníků mu společně se stříbřitými prvky dodávají punc výjimečnosti. Jakousi přidanou hodnotou za paket pro špatné cesty je překvapivě dobrý cestovní komfort. A když pohon 4x4, tak určitě s motorem 2,0 TDI. Je otázka, zda rovnou ve 125kW verzi, přestože je dynamická a při průměru 6,5 l/100 km úsporná Tažné zařízení s odnímatelnou hlavicí přijde na Kč. Instalace je snadná. Lemy podběhů mají nejen estetickou funkci, ale především zamezí poškození od kamínků.

9 Česká republika Autoforum Dlouhodobý test: ŠKODA Octavia Scout 2,0 TDI DSG datum: hodnocení: + velikost kufru i vnitřního prostoru + prostupnost terénem - prodleva převodovky DSG při samočinném podřazování Pohodlně jsme se všichni usadili a ti vzadu velebili prostor na nohy, kterého měli opravdu dost, aniž by ti vpředu sedící museli tlačit kolena pod palubní desku. Díky vyšší světlé výšce a pohonu všech kol jsme bez problémů projeli veškerým terénem. Řidič má dobrý výhled a ergonomie ovládání je u modelové řady Octavia výtečná. Sedadlo řidiče je pohodlné, tedy pro štíhlé osoby určitě Na displeji se nám skví cifra km a Scout stále jezdí bez problémů a bez závad.

10 Česká republika Autoforum Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: + dynamika a spotřeba + jízdní vlastnosti i na nekvalitních silnicích a snadná ovladatelnost - kvalita materiálů v interiéru Proporce jsou vyvážené, detaily atraktivní a povětšinou dosud nevídané, celkový dojem nenuceně elegantní. Místo zůstává i vzadu, i když vepředu sedí někdo opravdu velký hlavně pro nohy. Čím jsem si ale jistý už nyní, jsou minimálně 3 věci velmi kultivovaný projev jednotky 1,2 TSI, její relativně velmi dobrá ovladatelnost a skutečně mimořádně nízká spotřeba. Je to skutečně jemný, tichý motor a ozývat se začne až s rostoucími otáčkami. Auto fungovalo mnohem lépe, než by kdokoli u takového modelu mohl potřebovat. Jízda s mladoboleslavskou novinkou může být rychlá i zábavná, navíc zůstává komfortní. V tomto ohledu je to malý zázrak. základní provedení testovaného auta přijde na méně než Kč. To může za příliš označit jen někdo, kdo Rapid TSI zatím nepoznal.

11 Česká republika veciautomobilove.cz Test: ŠKODA Fabia 1,2 TSI datum: hodnocení: + rozumná cena + skvěle zvládnutý maloobjemový motor - pouze pětistupňová převodovka Pružnost turbem dopované dvanáctistovky je naprosto dostačující pro pohodlnou jízdu i při plně obsazeném voze. Interiér vozu je dobře zpracovaný. Nikde nic nehledáte, vše je tam, kde to intuitivně očekáváte. ŠKODA Fabia je auto, které uspokojí i řidiče s vyššími nároky na kvalitu zpracování a jízdní vlastnosti. ŠKODA Fabia 1,2 TSI je auto, které poslouží na každodenní dojíždění do práce i na delší rodinné výlety.

12 Německo Auto Zeitung Srovnávací test: ŠKODA Yeti 2,0 TDI 4x4, SsangYong Korando 2,0 e-xdi, Peugeot ,8 HDi, Nissan Qashqai 2,0 dci, Mitsubishi ASX 1,8 DI-D, Mini Countryman Cooper SD, Dacia Duster 1,5 dci, Citroën C4 Aircross 1,8 HDi, BMW X1 18d a Audi Q3 2,0 TDI datum: hodnocení: 1. ŠKODA (3 150), 2. BMW (3 110), 3. Audi (3 108), 4. Mini (2 999), 5. Nissan (2 966), 6. Mitsubishi (2 925), 7. Peugeot (2 894), 8. SsangYong (2 860), 9. Citroën (2 853), 10. Dacia (2 680) + výhled z vozu + variabilita interiéru - nižší maximální rychlost Ve vozech BMW nebo ŠKODA se člověk cítí mnohem lépe spojen s autem. Zpracování a půvabné materiály jsou dokonalé, sedadla přesně vytvarovaná a pocit prostoru stejně neporazitelný jako přehlednost. Ostatně jako čtyřkolka si to ŠKODA může rozdat s dvoutunovým přívěsem tolik zvládne v tomto srovnávacím testu už jen zřetelně větší SsangYong. Při sprintu na rychlost 100 km/h patří s 9,6 s k nejrychlejším v testu Díky tuhému podvozku Yeti prokázal neochvějnou stabilitu. Yeti je obdarován nejlepší brzdnou dráhou při zahřátých brzdách. I po 10 ostrých brzděních z rychlosti 100 km/h zastaví na 34,9 m. Celkovým vítězem se zaslouženě stává ŠKODA Yeti. Svoji trumfovou kartu vynesla v hodnocení nákladů přesvědčivým poměrem ceny a výkonu.

13 Německo Auto Bild Srovnávací test: ŠKODA Yeti 1,4 TSI, Mini Countryman Cooper a Opel Mokka 1,4 Turbo datum: hodnocení: 1. ŠKODA (4,5/5), 2. Mini (4/5), 3. Opel (3,5/5) + pořizovací náklady + využití vnitřního prostoru - nelze objednat pohon 4x4 Mini a především ŠKODA mají citelně více nápadů. Stále znovu prostorem překvapující a vzdušný Yeti nasadil dozadu tři samostatné sedačky. Zadní sedadla se dají posouvat, sklápět, překlápět a relativně snadno vyjímat velmi praktické. ŠKODA a Mini nasazují jiné způsoby oba se vodí agilněji a precizněji. Příjemněji jezdí lehkonohá a pevně odpružená ŠKODA, protože Mini vykupuje radost z projíždění zatáček vyloženě kostrbatým pérováním. Nejlepší dojem zanechává Yeti díky svému tichému a kultivovanému motoru TSI. Prostorný, velmi variabilní, prakticky uspořádaný a agilně jezdící Yeti se suverénně posouvá na špici.

14 Německo alle-autos-in.de Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw datum: hodnocení: + perfektní rozměry pro městský provoz + dostatečná motorizace - zrcadlení v čelním skle Vzadu najdou dvě děti dostatek místa lhostejno zda v dětských sedačkách, nebo bez nich. příplatkový navigační systém pracuje výborně a rychlost 171 km/h umožňuje plynule se zařadit do dálničního provozu. Při běžných dálničních rychlostech je díky příjemné vnitřní hlučnosti možná bezproblémová zábava. Pro milovníky mnoha malých věcí, které v autě musejí být, nabízí ŠKODA Citigo nečekané množství příležitostí pro uschování. Matky tří malých dětí potěší, že airbag spolujezdce se dá odpojit Pohled na průměrnou spotřebu málokdy ukáže šestku před desetinnou čárkou, a to i při sportovním stylu jízdy.

15 Německo Auto motor und sport Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: 4/5 + velký kufr, vysoká užitečná hmotnost + snadné ovládání, velmi dobrá kvalita zpracování - špatný výhled dozadu, velmi laciné plasty Místo pro nohy vzadu je v této třídě bezkonkurenční, ne menší než v modelu Octavia. Dá se s ním jezdit velmi úsporně. Dokáže si vystačit s necelými 5 litry benzinu na 100 km. Zavazadla na dovolenou pro velkou rodinu se v kufru snadno ztratí a díky enormnímu užitečnému zatížení 462 kg nedonutí český kompakt jít do kolen. Na samotném zpracování se věru nešetřilo, stejně jako na nápadech, které utvářejí příjemné cestování. Vše, co dobré auto potřebuje, má Rapid v sériové výbavě. Pro rodiny je Rapid výhodnou možností, jak jezdit dobrým novým vozem.

16 Německo Autostrassenverkehr Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: 293/450 + objem kufru a vysoká nosnost + chytrá a praktická řešení - nepohodlný podvozek na nerovnostech Dva dospělí nebo tři děti cestují na zadních sedadlech pohodlně. Ani plně naložený nepůsobí 105koňový motor poddimenzovaně. Přitom se s ním dá jezdit úsporně kolem 5 litrů na 100 kilometrů. Po stránce jízdní dynamiky je pozoruhodně hbitý. Na samotném zpracování se ovšem nešetřilo, stejně jako na užitečných nápadech pro cestování. všechno, co dobré auto potřebuje, má sériově už v základní verzi. Nestará se o postavení a osvědčuje se jako pragmatik ochotný pomoci ve všech životních situacích. Proto představuje doporučitelnou alternativu k východoevropským a korejským autům.

17 Německo Autostrassenverkehr Srovnávací test: ŠKODA Octavia Combi 1,4 TSI, Chevrolet Cruze ST 1,4 Turbo a KIA Cee d SW 1,6 GDI datum: hodnocení: 1. ŠKODA (278), 2. KIA (277), 3. Chevrolet (258) + nejlepší jízdní vlastnosti + největší zavazadelník a nejvyšší užitečné zatížení - nejvyšší cena Pokud jde o užitečné zatížení, má navrch Octavia. Její skutečná síla se ukáže při jízdě: ne moc měkká, ne moc tvrdá. Se skvěle komunikativním řízením nabízí podvozek optimální kompromis mezi komfortem a agilitou. Turbomotor s přímým vstřikem je sice papírově nejslabší, ale přesvědčí dobrým zátahem, příkladnou kulturou běhu a přijatelnou spotřebou. projíždění zatáček v Cee du činí kvůli syntetickému řízení jen málo radosti. Se sedmiletou zárukou sice KIA nechá za sebou Chevrolet, ale nikoliv celkově vyvážený vůz ŠKODA, který kontruje nejpříznivějšími provozními náklady. Svými vlastnostmi je ŠKODA Octavia i krátce před generační obměnou stále měřítkem mezi testovanými kombi.

18 Německo Auto Bild Srovnávací test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI a Hyundai i30 1,4i CVVT datum: hodnocení: 1. ŠKODA (460), 2. Hyundai (457) + velikost zavazadelníku + řízení a ovladatelnost - nepoddajné pérování nevhodné pro horší vozovky Také řidiči i30 by byli citelně šťastnější s motorem, jako je 1,2 TSI. Jízda s Hyundaiem působí mnohem namáhavěji, v žádné oblasti otáček není čiperná a na dálnici při 160 km/h se už skoro zoufale trápí. Kdo by na základě smutného temperamentu očekával alespoň omezenou žízeň, byl by lehce zklamán. Korejec si dopřeje o celý litr na 100 km více. ŠKODA ukazuje skoro až sportovní ovladatelnost. Hyundai demonstruje spíše těžkopádnost, na níž ve třech stupních nastavitelné řízení absolutně nic nemění Jinými slovy: Tyto hrátky si Hyundai klidně mohl ušetřit a peníze investovat do lepších brzd. Dynamické disciplíny pro sebe rozhodl Rapid, v této oblasti s ním líná a málo agilní i30 nemůže držet krok. Obrovský zavazadlový prostor a mnohostranně talentovaný motor TSI stačily vozu ŠKODA Rapid k vítězství.

19 Velká Británie carmagazine.co.uk Test: ŠKODA Rapid 1,6 TDI datum: hodnocení: + nízká hmotnost + obrovský kufr - loketní opěrka překáží při řazení je velkoryse vybavená a vnitřní prostor je také skvělý. Skutečně velmi solidní a praktický vůz. I s relativně malým výkonem se dokáže svižně pohybovat Vše je dobré, poctivě udělané, i když ne přímo luxusní, a sezení je pohodlné. V základním provedení je levnější než soupeři jako KIA Cee d a Hyundai i30 a to by mělo být přesně to, co tento segment trhu chce lhostejno zda se škrabkou, nebo bez ní.

20 Velká Británie motoring.co.uk Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: 21/30 + prostor pro nohy a objem zavazadelníku + poměr ceny a výbavy - vysoká nákladová hrana Lehké řízení a skvělý výhled všemi směry dělají vůz snadno ovladatelným. Také interiér je nekonvenční zásluhou vlastního stylu. Místo pro hlavu je také dobré, zatímco kufr je větší než ve Fordu Mondeo a přístupný mohutnou výklopnou stěnou....zaplatíte mnohem méně, než kolik by stál základní Ford Focus. Rapid se zdá být na pohled nenápadný, ale ŠKODA postavila něco opravdu zajímavého. Přináší vůz, který se nespoléhá na triky. Rapid je vůz, který si koupí sebevědomý zákazník typ člověka, který se nepotřebuje skrývat za něco, čím udělá dojem na ostatní.

21 Austrálie carsguide.com.au Test: ŠKODA Roomster 1,2 TSI datum: hodnocení: + chytrý systém zadních sedadel + komfortní podvozek - rozporuplný design Navzdory kompaktním vnějším rozměrům Roomster poskytuje spoustu vnitřního prostoru. Zadní sedadla jsou zvýšena nad úroveň těch předních, aby umožnila lepší výhled, a zadní okna jsou větší dva velké klady pro malé pasažéry. Dokonce i se všemi sedadly na svých místech dosahuje maximální objem kufru úžasných 530 litrů to je více než u mnoha rodinných sedanů. Při jízdě ve čtyřech se může prostřední zadní sedačka vyjmout, což dovolí dvě zbývající posunout ke středu vozu a užít si dodatečné místo. Na silnici se ŠKODA Roomster ovládá překvapivě dobře vzhledem k vysoké hranaté karoserii, která se při běžných rychlostech v zatáčkách jen minimálně naklání. funkčnost a všestrannost malého MPV spolu s mnohem lepší cenou může modelovou řadu českého výrobce hodnotně obohatit.

22 Rusko Za ruljom Test: ŠKODA Fabia Monte Carlo 1,2 TSI datum: hodnocení: + jízdní vlastnosti + silný motor s nízkou spotřebou - cenový rozdíl proti standardní verzi Elegantní sportovní karoserie dělá dojem na první pohled a vzbuzuje přání svézt se s tímhle malým vozem rychle. Hlavní je, jak jezdí. Souhlasíte? A jak se brzy ukázalo, jezdí ve stylu Monte Carlo. Díky silnému turbomotoru se vůz rychle odlepí od semaforu a je připraven uhánět až k Azurovému pobřeží. Tahle ŠKODA ještě k tomu spotřebuje každých 100 km o 3,2 litru méně benzinu oproti standardní šestnáctistovce. Až si kladete otázku, jestli opravdu může být všechno tak dobré.

23 TIP: Výsledky testů můžete využít: jako pádné prodejní argumenty hodnocení nezávislými novináři a motoristickými odborníky má pro zákazníky často větší váhu než firemní propagační materiály zahraniční média nelze podezřívat z přílišné náklonnosti k naší značce jako inspiraci pro marketingové aktivity např. pro vlastní webové stránky

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2)

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) zdroj model ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz Yeti Recenze ojetého vozu zdroj model ŠKODA AutoBild Yeti GreenLine Ruhr

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ listopad 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Autembezpecne.cz Roomster Škoda Roomster zabodovala na technických prohlídkách v Německu Automobil revue Octavia 1,2

Více

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6)

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) zdroj model ŠKODA autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz Rapid 1,6 TDI Test autopruvodce.cz Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1. Duben 2013

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1. Duben 2013 !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1 Duben 2013 zdroj model ŠKODA Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Rapid 1,2 TSI Ambition Srovnávací test (Renault

Více

Monitoring novinářských testů. Září 2011

Monitoring novinářských testů. Září 2011 Monitoring novinářských testů Září 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu auto.cz Octavia Scout 2.0 TDI Srovnávací test s Jeepem Compass 2.2 CRD a Subaru Forester 2.0 D Svět motorů Fabia 1.2 12V

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#$%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()* zdroj model ŠKODA Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI Greenline Test Týden Nový

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'()

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$%&'() !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'() zdroj model ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI Test Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto TIP Octavia Combi 2,0 TDI Test Autohit Octavia Combi 1,8 TSI Elegance Test (Tomáš

Více

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test zdroj model ŠKODA Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Auto Moto und Sport Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Auto Zeitung

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()* 1 zdroj model ŠKODA Auto TIP Superb Combi 1,8 TSI DSG Auto 7 Superb 1,4 TSI Po povrchu / Test Lidové noviny Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Auto 7 Octavia Combi 1,8 TSI

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()'

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()' !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()' zdroj model ŠKODA ")20('34)",56$78'$0+$5 autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test *#7/&8+/+"3 Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut.

Škoda Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ. vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw. manuální převodovka, 4x airbag, ABS, stabilizace podvozku (ESP), aut. Ojeté vozy 29 prověřených vozů k otestování a nákupu Citigo 1,0/44 Fabia Combi MC 1,0TSI/70 kw,nový VŮZ vyr. 2018, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2018, kombi/5, benzin 70 kw man. klimatizace, alu kola,

Více

TEST Kia Carens 1.6 GDI

TEST Kia Carens 1.6 GDI Text: Leoš Káňa TEST.6 GDI leos.kana@axelspringer.cz Tak mě tu máte! Čekali jsme na něj docela dlouho, ale dočkali se. Čtvrtá generace kompaktního MPV je tady. A má se čile k světu. A utomobilka Kia se

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw

Škoda Fabia Style 1,2 TSI 66k. (ESP), protiprokluzový systém kol. Škoda Fabia Style 1,2 TSI 81k. vyr. 2017, kombi/5, benzin 81 kw Nové osobní a terénní vozy 29 vozů ihned k vyzkoušení a odběru Citigo Style 1,0 MPI 44 Fabia Style 1,2 TSI 66k Fabia Ambition 1,2 TSI vyr. 2017, hatchback/5, benzin 44 kw vyr. 2017, hatchback/5, benzin

Více

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'...

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'... Ojeté vozy 60 prověřených vozů k otestování a nákupu Audi A6 2,5 TDI vyr. 09/2001, kombi/5, nafta 114... cena 19 000 Kč BMW Řada 3 318 D 2,0 vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 BMW Řada 5 520D GT 2,0 vyr.

Více

SERVISNÍ PRÁCE. 1. část: Praha + Středočeský kraj. Matematický sloupec hodnot. Jednotkové nabídkové ceny

SERVISNÍ PRÁCE. 1. část: Praha + Středočeský kraj. Matematický sloupec hodnot. Jednotkové nabídkové ceny 1. část: Praha + Středočeský kraj SERVISNÍ PRÁCE Cena za mechanické práce (HS) v Kč/ 1 hod. Koeficient (hod.) Cena za karosářské práce (HS) v Kč/ 1 hod. Koeficient (hod.) Jednotkové nabídkové ceny Cena

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

Značkové automobily a motorky od BMW

Značkové automobily a motorky od BMW Aktuální seznam Autá Značkové automobily a motorky od BMW Kategoria - Rada3, Compact, 316ti/5, (str. 2) Kategoria - Rada3, Sedan, 316i, (str. 2) Kategoria - Rada3, Copué, 318Ci, (str. 2) Kategoria - Rada3,

Více

Audi A3 1.6 TDI Sportback

Audi A3 1.6 TDI Sportback Ojeté vozy 145 prověřených vozů k otestování a nákupu Audi A1 1,4 TSFi vyr. 06/2011, kombi/3, benzin 90 Audi A3 1.6 TDI Sportback vyr. 04/2012, hatchback/5, nafta 77 aut. klimatizace, aut. zabrzdění v

Více

Dál o dvě generace. soustředí výhradně. pick-up D-Max, který se již. > Půl na půl na práci i volný čas < MAXITEST. Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Custom

Dál o dvě generace. soustředí výhradně. pick-up D-Max, který se již. > Půl na půl na práci i volný čas < MAXITEST. Isuzu D-Max 2.5 D Double Cab Custom Dál o dvě generace Japonská automobilka Isuzu se v poslední době soustředí výhradně na užitkové a nákladní automobily či autobusy, a tak nejmenším vozidlem nabídky je terénní pick-up D-Max, který se již

Více

Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají.

Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají. ZCELA NOVÝ HYUNDAI Hledat vlastní cestu, NIKOLI NAPODOBOVAT Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají.

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2013

Monitoring novinářských testů. Květen 2013 Monitoring novinářských testů Květen 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI

Více

ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia, Fabia Combi, Fabia Sedan CENÍK SIMPLY CLEVER Vysvětlivky k ceníku: Základní výbava Mimořádná výbava, platí pouze pro montáž z výrobního závodu. Uvedené ceny jsou vždy za 1 druh výbavy. U předepsaných

Více

Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry

Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry Tisková informace Pařížský Autosalon 2014 Kia Sorento třetí generace dovršila evropské premiéry - Třetí generace SUV modelu Kia Sorento dostala sofistikovaný nový design - Zcela nový skelet karoserie vylepšuje

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2012

Monitoring novinářských testů. Červen 2012 Monitoring novinářských testů Červen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

NOVÉ : Škoda Octavia 2018 Tovární záruka do: 08/2022 nebo do kmrs 2.0 TDI, Style, Zadní parkovací senzory

NOVÉ : Škoda Octavia 2018 Tovární záruka do: 08/2022 nebo do kmrs 2.0 TDI, Style, Zadní parkovací senzory Katalog dopravy NOVÉ : Škoda Octavia 2018 Tovární záruka do: 08/2022 nebo do 100 000 kmrs 2.0 TDI, Style, Zadní parkovací senzory Akční cena na úvěr: 640 000 Kč Měsíční splátka 12 373 Kč; 60 měsíců + zákonné

Více

Nová a předváděcí auta

Nová a předváděcí auta Nové vozy 143 vozů ihned k vyzkoušení a odběru Dacia Sandero 0,9 TCe 66 kw/90 Fiat 500 1,2 8v 69k Plus vyr. 2016, hatchback/5, benzin 66 kw vyr. 2016, kupé/3, benzin 51 kw Fiat 500L 1,4 95k Plus vyr. 2016,

Více

LACETTI. Get Real. www.chevrolet.cz

LACETTI. Get Real. www.chevrolet.cz VÝHODY PRO MAJITELE VOZU CHEVROLET: Na každý vůz značky Chevrolet je poskytována komplexní záruka. Natolik věříme v kvalitu technologií a výbav našich vozů, že na každý vůz Chevrolet poskytujeme záruku

Více

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra

OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Září 2007 OPC: Vysoce výkonné verze modelů Corsa, Meriva, Astra, Zafira a Vectra Corsa OPC a Meriva OPC: Motor 1.6 Turbo 192 k/180 k Astra OPC a Zafira OPC: Motor 2.0 Turbo 240 k Vectra OPC a Vectra Caravan

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012

VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 VÝBAVY A CENY SPARK CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 197 900 Kč 194900 Kč 252 900 Kč 262 900 Kč 217900 Kč 227900 Kč 177900 Kč 187900 Kč 239 900 Kč 162900 Kč 212 900 Kč 232 900 Kč

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 /

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 / Nejkrásn ejkrásnější jší způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon: snoubení designu s technikou / Jedinečný ný design a dokonalá funkčnost nost / První ve svém segmentu se světlomety LED pro

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caravelle

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caravelle Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caravelle Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

Nissan Finance NISSAN SMART

Nissan Finance NISSAN SMART v NISSAN e-nv CENA BEZ DPH OD 720 000 Kč Nissan Finance 50 50 NISSAN SMART ZÁRUKA NA KAPACITU BATERIE 5 LET / 100 000 KM DODEJTE SVÉMU PODNIKÁNÍ ŠŤÁVU KOMBINACÍ OCEŇOVANÝCH MODELŮ A LEAF JSME VYTVOŘILI

Více

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK 04/2016 NESPOUTANÁ RADOST Z JÍZDY PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA CONNECT S DOTYKOVÝM

Více

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení CENÍK LEXUS IS 1 STANDARDNÍ VÝBAVA Bezpečnost a zabezpečení Vybavení exteriéru ABS (protiblokovací brzdový systém) s EBD (elektronická distribuce brzdné síly) TRC (systém řízení trakční síly) VSC (řízení

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV.

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. SPARK PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní,

Více

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU Sleva 17% 1.5 dci od 484 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu VŠESTRANNOST BEZ OMEZENÍ Chcete si udělat výlet k jezeru? Nebo pomoct příteli se stěhováním? Dovézt si na zahrádku spoustu mladých

Více

Test: Ssangyong Kyron M200 Xdi - Všudybyl

Test: Ssangyong Kyron M200 Xdi - Všudybyl Kompletní test na http://www.auto.cz/testy/ssangyong-kyron-m200-xdi-vsudybyl.html Test: Ssangyong Kyron M200 Xdi - Všudybyl zveřejněno 05. 06. 2006 - id:1355 Vozy značky, jejíž název Evropanovi připomene

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

SERVISNÍ PRÁCE. 3. část: Královéhradecký kraj + Liberecký kraj + Pardubický kraj. + Ústecký kraj. Jednotkové nabídkové ceny

SERVISNÍ PRÁCE. 3. část: Královéhradecký kraj + Liberecký kraj + Pardubický kraj. + Ústecký kraj. Jednotkové nabídkové ceny Značka vozidla 3. část: Královéhradecký kraj + Liberecký kraj + Pardubický kraj Druh paliva + Ústecký kraj Název Stav tachometru Zdvihový objem motoru (ccm) Rok výroby Cena za mechanické práce (HS) v Kč/

Více

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little Dacia Dacia Duster Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? VŮBEC NE. U značky Dacia jsme přesvědčeni, že i levný vůz může být atraktivní, spolehlivý a kvalitní. Spolehlivost a odolnost našich vozů si již

Více

Dramatický výraz: nové BMW X4. Obsah.

Dramatický výraz: nové BMW X4. Obsah. Média Strana 1 BMW Group Česká republika Dramatický výraz: nové BMW X4. Obsah. 1. Nové BMW X4. Krátká verze. 2 2. Design a praktičnost. Nová dimenze dynamického charakteru. 4 3. Motory a převodovky. Prvotřídní

Více

06S88 06S10. Stylová elegance

06S88 06S10. Stylová elegance 06S88 06S10 2CZ 3 CZ Stylová elegance 06S87 06S64 4CZ 5 CZ Pevný charakter 06S89 06S65 6CZ 7 CZ Cestujte světlem 06S91 Cestovatelský duch Cestovatelský duch 06S90 DÉTAIL 06S16 06S39 Parkovací asistent,

Více

EPICA. Get Real. www.chevrolet.cz

EPICA. Get Real. www.chevrolet.cz VÝHODY PRO MAJITELE VOZU CHEVROLET: Na každý vůz značky Chevrolet je poskytována komplexní záruka. Natolik věříme v kvalitu technologií a výbav 3 našich vozů, že na každý vůz Chevrolet poskytujeme záruku

Více

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010.

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Již tak velmi široká nabídka různě zaměřených automobilů BMW se na podzim 2010 dále rozroste o nová, atraktivní provedení.

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012 Monitoring novinářských testů Červenec 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Svět motorů Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY NOVÉ AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.72013 CENA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA EMISE CO2 1.2 70k 1.2 86k 1.3D 75k 276800 Kč 283800 Kč 328800 Kč 1.2 86k AT 1.3D 75k 235 300 Kč 242 300 Kč 287 300

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

LISTY PRO ZÁCHRANÁŘE Škoda

LISTY PRO ZÁCHRANÁŘE Škoda LISTY PRO ZÁCHRANÁŘE Škoda Název modelu Cyklus modelu F Felicia Felicia Combi Fabia I Fabia Sedan I Fabia Combi I Fabia II Fabia Combi II 1994-2001 1995-2001 1999-2007 2001-2008 2000-2007 od 2006 od 2006

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý Chytrý, praktický, překvapivý od 299 900 Kč s financováním Nissan Finance Interiér nového NISSANU PULSAR je pojatý opravdu velkoryse. Je neuvěřitelně světlý a vzdušný se spoustou místa pro pohodlné sezení

Více

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. auta bez starostí Protokol kontroly motorového vozidla Ford Kuga Datum kontroly 1.1.01 Kód technika UZ0001 Cena Základní informace Rok výroby 010 Počet 9 000 Motor 389 000 Kč 94% Hodnocení automatické

Více

ewrc.cz Jihokorejský výrobce Hyundai se vždy snažil, aby jeho vozy měly výborný poměr mezi cenou a výbavou.

ewrc.cz Jihokorejský výrobce Hyundai se vždy snažil, aby jeho vozy měly výborný poměr mezi cenou a výbavou. Auto Dorda ewrc.cz collection Autor: Martin Agnus Bobek, 23. 6. 2005 00:00 Prodejce automobilů Auto Dorda přichází ve spolupráci s internetovým serverem ewrc.cz s nabídkou pro fanoušky automobilových soutěží

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ prosinec 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Auto 7, 25/2010 Superb GreenLine 1,6 TDI Jako po másle Motorsport magazín, 12/2010 Octavia RS Nebe a dudy Octavia Tour

Více

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem zaměstnance Dopravního podniku Praha. Pro členy uvedených odborových organizací ZO

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 47 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Září 2015

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Září 2015 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Září 2015 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY Turbo Diesel přímé vysokotlaké vstřikování 2.2 HDi 110 MAN6 Turbo Diesel přímé vysokotlaké

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více

Výpis auto-moto inzerátů (xmorj20) Seznam inzerátů

Výpis auto-moto inzerátů (xmorj20) Seznam inzerátů Seznam inzerátů inzerátu Škoda Fabia 1,9 TDi 74kW Tempomat (1822943) Škoda Octavia 1,9 TDI 77 KW ELEGANCE (183121) Kia Cee'd 1.6 SW 1,6 GDi COMFORT PLUS (183091) Nissan Terrano 2.7 TD 92kW 4x4 KLIMA (183074)

Více

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup...

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... Úvod... 6 1. Škoda 100, 110, 110 R... 7 2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... 43 5. Škoda Octavia, Octavia

Více

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK

KANGOO. od 357 900 Kč. CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK KANGOO od 357 900 Kč Výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu CELKOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 55 000 Kč PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE EXTRA VÝHODNÝ ÚROK VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA Life

Více

Monitoring novinářských testů. Prosinec 2012

Monitoring novinářských testů. Prosinec 2012 Monitoring novinářských testů Prosinec 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Právo Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test jenproauta.cz Rapid 1,2 TSI Test auto.cz Yeti GreenLine Test zdroj model ŠKODA název

Více

Renault TRAFIC Passenger

Renault TRAFIC Passenger Renault TRAFIC Passenger TRAFIC PASSENGER Euro6 VERZE CELKOVÁ HMOTNOST MOTORIZACE BUSINESS COOL COOL COMBI VAN (6 MÍST) Energy 1,6 dci 95 639 900 674 900 644 900 2,7 t Energy 1,6 dci 125 674 900 725 900

Více

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE

NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT FINANCE KANGOO EXPRESS A KANGOO EXPRESS MAXI již od 253 900 Kč* 10 3% FINANCOVÁNÍ 16 LET Č. V EVROPĚ 1) OOVÝHODNé PODMÍNKy PRO FIREMNÍ KLIENTELU již OD PRVNÍHO VOzU NyNÍ ExTRA VÝHODNé FINANCOVáNÍ 103% S RENAULT

Více

ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia, Octavia Combi CENÍK SIMPLY CLEVER OCTAVIA Výbavová verze Motor Výkon Cena modelu v základní výbavě Classic 1,4 MPI 55 kw/75 k 424 900,- 1,6 MPI 75 kw/102 k 459 900,- 1,6 MPI (A) 75 kw/102

Více

PCX. 2010 Tisková informace EU-CZ - 1/6

PCX. 2010 Tisková informace EU-CZ - 1/6 PCX 2010 Tisková informace EU-CZ - 1/6 Představení Vývojový koncept Skútry s malým zdvihovým objemem jsou v Evropě stále populárnější. Rostoucí ceny paliv a zvyšující se ohledy na životní prostředí stále

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 16 Nový Caddy Motory splňující emisní normu Euro 6 1,2 l TSI 62 kw (84 k) 1,4 l TSI 92 kw (125 k) Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

Monitoring novinářských testů. Srpen 2011

Monitoring novinářských testů. Srpen 2011 Monitoring novinářských testů Srpen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Roomster 1.4 TDI Recenze ojetého vozu Auto motor a sport Yeti 1.4 TSI 4x2 Test Auto motor a sport Superb 2.0

Více

RODINA MANDELÍČKOVA 3. REPORTÁŽ JÍZDNÍ VLASTNOSTI

RODINA MANDELÍČKOVA 3. REPORTÁŽ JÍZDNÍ VLASTNOSTI RODINA MANDELÍČKOVA 3. REPORTÁŽ JÍZDNÍ VLASTNOSTI Naše téma RAPID S TOP GEAR Dosud jsme se soustředili na vnitřní prostor a vnitřní výbavu Rapida. Umíme již docela dobře poskládat věci na krátký i dlouhý

Více

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen.

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Multivan dition 25 let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Jak oslavit významné výročí? Nebo lépe: Jak oslavit dvě významná výročí? Není to totiž jenom Multivan, od jehož vzniku uplynulo

Více

Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009;

Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009; Příloha číslo 1.: Přehed získaných ocenění v letech 2000 až 2009, zdroj: www.skoda.co.uk, dne 20.7. 2009; 2009 JD Power Výzkum spokojenosti zákazníků - Škoda v nejlepší pětce za posledních čtrnáct let,

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

NOVÉ AUDI A6: ČTVRTÁ GENERACE V POROVNÁNÍ S BMW ŘADY 5.

NOVÉ AUDI A6: ČTVRTÁ GENERACE V POROVNÁNÍ S BMW ŘADY 5. NOVÉ AUDI A6: ČTVRTÁ GENERACE V POROVNÁNÍ S BMW ŘADY 5. V prémiovém segmentu vozů vyšší střední třídy měly automobilky napilno: Mercedes-Benz přišel se svým novým modelem třídy E na jaře roku 2009; o rok

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

Všeobecný technický popis... 13 Rozměry vozidla... 15 Hmotnostní a váhové parametry... 17. Vlastní jízda se Škodou Octavia... 32 Technika jízdy...

Všeobecný technický popis... 13 Rozměry vozidla... 15 Hmotnostní a váhové parametry... 17. Vlastní jízda se Škodou Octavia... 32 Technika jízdy... Obsah Úvod...................................................... 9 Seznámení s vozidlem................................... 11 Všeobecný technický popis................................ 13 Rozměry vozidla............................................

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

BMW Concept X1. 1. Popis v bodech. Charakter: Design exteriéru:

BMW Concept X1. 1. Popis v bodech. Charakter: Design exteriéru: BMW Concept X1. 1. Popis v bodech. Charakter: Světová premiéra konceptu nového modelu X od BMW vstupujícího do kompaktního segmentu. BMW neustále rozšiřuje portfolio svých modelů X, které založily segment

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup...

2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14. 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29. 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... Úvod... 6 1. Škoda 100, 110, 110 R... 7 2. Škoda 105, 120, 130, 135, 136, Garde, Rapid... 14 3. Škoda Favorit, Forman, Pick-up... 29 4. Škoda Felicia, Felicia Combi, Pickup... 43 5. Škoda Octavia, Octavia

Více

Elektroskútr E.ON e-max

Elektroskútr E.ON e-max Elektroskútr E.ON e-max Jízda na plný proud! www.energieplus.cz Spojení mobility, ekologie a radosti z jízdy Strategií koncernu E.ON je cleaner and better energy = čistší a lepší energie. Oblast mobility,

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

Monitoring novinářských testů. Leden 2013

Monitoring novinářských testů. Leden 2013 Monitoring novinářských testů Leden 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Technický týdeník Rapid 1,4 TSI Test Svět motorů Yeti 2,0 TDI 4x2 Test autorevue.cz

Více