Závěrečný účet Města Štětí za rok 2010

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Závěrečný účet Města Štětí za rok 2010"

Transkript

1 MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 16, Štětí IČO: DIČ: CZ Závěrečný účet Města Štětí za rok 2010 I. Přehled plnění příjmů a výdajů za rok 2010 (v tis. Kč) Rozpočtovaná kategorie Schválený rozpočet Rozp. opatření Upravený rozpočet Výsledek hospodaření % plnění upr. rozpočtu Daňové příjmy ,13 Nedaňové příjmy ,02 Kapitálové příjmy ,41 Přijaté transfery a převody (dotace) ,01 PŘÍJMY CELKEM (po konsolidaci) ,54 Běžné výdaje ,97 Kapitálové výdaje ,43 VÝDAJE CELKEM (po konsolidaci) ,03 SALDO PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ ,89 Prostředky z minulých let Fond rezerv a rozvoje (FRR) ,00 Fond rozvoje města (FRM) ,88 Fond rozvoje bydlení (FRB) ,11 FINANCOVÁNÍ CELKEM (po kons.) ,89 Podrobné členění rozpočtu dle plné rozpočtové skladby (výkaz FIN 2-12) tvoří přílohu tohoto závěrečného účtu města. Samostatnou přílohou je pak rozbor hospodaření dle jednotlivých organizačních jednotek a sledovaných aktivit. Město Štětí hospodařilo v roce 2010 v souladu se schváleným rozpočtem, který v průběhu roku upravovalo na základě pěti rozpočtových opatření projednaných ve Finančním výboru (vyjma pátého vzhledem k tomu, že nový Fin. výbor byl teprve ustanovován po komunálních volbách), v Radě města a nakonec schválených Zastupitelstvem města. V roce 2010 došlo ke stabilizaci propadu daňových příjmů způsobených předchozí světovou hospodářskou krizí a daňová výtěžnost se vrátila na úroveň roku Významnou měrou tomu přispěla i změna legislativy, která zavedla vyšší sazby daně z nemovitostí, jíž je město výlučným příjemcem. Čerpání výdajů skončilo na úrovni 94 % upraveného rozpočtu s tím, že větší podíl nebyl vyčerpán u plánovaných investic. Obecně byl rok 2010 veden snahou spíše šetřit provozní výdaje. V oblasti investic je úspora dána často také tím, že se zamýšlená akce nezrealizovala nebo její financování přešlo do rozpočtu nadcházejícího roku. Město Štětí ke svému hospodaření v roce 2010 nepotřebovalo cizí zdroje financování. Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 1 (celkem 9)

2 II. Stav účelových fondů a finančních aktiv k (v Kč) Finanční zdroj Počáteční stav Saldo Konečný stav Fond rozvoje města (FRM) , , ,08 Fond rozvoje bydlení (FRB) , , ,48 Fond rezerv a rozvoje (FRR) , ,84 0,00 Sociální fond (SF) , , ,68 Fond vrácených půjček podnikatelů za povodně , , ,50 PENĚŽNÍ FONDY CELKEM , , ,74 Základní účet města , , ,83 Depozitní účet města , ,29 0,00 PENÍZE NA BANKOVNÍCH ÚČTECH CELKEM , , ,83 CELKEM FINANČNÍ AKTIVA , , ,57 Fond rozvoje města je založen v souladu s 5, zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, a jeho tvorba i použití podléhá schvalování Zastupitelstvem města. Jeho příjmy jsou tvořeny veškerými výnosy z prodeje nemovitostí a dále úroky z termínovaných vkladů u bank. Fond rozvoje bydlení slouží pro potřeby obyvatel města a jeho místních částí, kdy jsou z něj poskytovány půjčky občanům (dle aktuálně platných Pravidel FRB schválených Zastupitelstvem města ze dne ) na zkvalitnění vlastního bydlení. V roce 2010 byly pěti žadatelům z řad občanů města poskytnuty půjčky z FRB v úhrnné výši Kč ,-. Fond rezerv a rozvoje byl usnesením Zastupitelstva města k zrušen s tím, že se jeho zůstatek převedl do běžného rozpočtu roku Sociální fond je určen k zabezpečení kulturních, sociálních a dalších potřeb zaměstnanců Města Štětí a dlouhodobě uvolněných členů Zastupitelstva města. Jeho příděl z rozpočtu města představuje výši 3% ročního objemu mzdových výdajů na tyto pracovníky. Použití fondu se řídí vnitřní směrnicí (aktualizace ze dne ). Fond vrácených půjček podnikatelů za povodně představuje účelově vázané finanční prostředky, které byly původně formou návratné půjčky poskytnuty švýcarskou vládou šesti štětským podnikatelům po ničivých povodních z roku V letech mají půjčku postupně splatit s tím, že Město Štětí je zavázáno tyto prostředky použít na rozvoj místních sociálních služeb. Základní účet města představuje finanční prostředky uspořené z předchozích let. Depozitní účet města představuje odložené finanční prostředky za prosincové mzdy a zákonné odvody, které patří do výdajů běžného roku, ovšem jsou vypláceny až v lednu následujícího roku. Počínaje rokem 2010 došlo ke změně metodiky a tento účet již není nadále takto samostatně veden nově se řeší přes financování. Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 2 (celkem 9)

3 III. Hospodaření příspěvkových organizací zřízených městem Město Štětí je zřizovatelem sedmi příspěvkových organizací jejich hospodaření tudíž podléhá i průběžné finanční kontrole ze strany města. Příspěvkovými organizacemi jsou: Mateřská škola (MŠ) Základní školy: T. G. Masaryka; Školní; Ostrovní Základní umělecká škola (ZUŠ) Dům dětí a mládeže (DDM) Centrální školní jídelna (CŠJ) Všechny podrobné roční účetní závěrky zřízených příspěvkových organizací včetně všech zákonem předepsaných výkazů jsou založeny na Ekonomickém odboru MěÚ Štětí. Výsledky hospodaření příspěvkových organizací za rok 2010 (v tis. Kč) Příspěvkové organizace zřízené Městem Štětí Ekonomický ukazatel MŠ TGM Školní Ostrovní ZUŠ DDM CŠJ CELKEM HLAVNÍ ČINNOST: Náklady Výnosy příspěvek města příspěvek státu čerpání vlastních fondů ostatní výnosy Hospodářský výsledek HOSPODÁŘSKÁ ČINNOST: Náklady Výnosy Hospodářský výsledek HV - CELKEM Stav pohledávek a závazků k (v tis. Kč) Příspěvkové organizace zřízené Městem Štětí Ukazatel z rozvahy MŠ TGM Školní Ostrovní ZUŠ DDM CŠJ CELKEM Pohledávky Závazky Saldo pohledávek a závazků Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 3 (celkem 9)

4 Stav účelových fondů a vybraných aktiv k (v tis. Kč) Příspěvkové organizace zřízené Městem Štětí Ekonomický ukazatel MŠ TGM Školní Ostrovní ZUŠ DDM CŠJ CELKEM Fond dlouhodobého majetku PENĚŽNÍ FONDY Fond odměn Fond kultur. a sociál. potřeb Fond rezervní Fond investiční Peněžní fondy celkem FINANČNÍ PROSTŘEDKY Bankovní účty Pokladna Finanční prostředky celkem IV. Hospodaření organizací založených městem V roce 2008 založilo Město Štětí jako jediný společník tudíž i vlastník organizaci Správa bytů a nemovitostí města Štětí, s.r.o. se základním kapitálem ve výši Kč ,-. Výsledky hospodaření městské s.r.o. za rok 2010 (v Kč) VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁT Výsledek (v tis. Kč) NÁKLADY mzdové náklady vč. zákonných odvodů pronájem kancelářských prostor 34 režijní materiál a kancelářské potřeby 53 spotřeba drob. hmot. a nehmot. majetku 44 spotřeba médií (elektřina, teplo, voda) 56 telekomunikace a poštovné 91 cestovné 28 školení a vzdělávání 11 licenční poplatky k programům 40 ostatní služby (daň. poradenství apod.) 16 daně a poplatky 2 finanční náklady (pojištění a bank. poplatky) 32 opravy a údržba 2 odpisy dlouhodobého majetku 62 daň z příjmů z běžné činnosti 19 VÝNOSY tržby z prodeje služeb tržby z prodeje služeb město 601 úroky 3 HOSPODÁŘSKÝ VÝSLEDEK 82 Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 4 (celkem 9)

5 ROZVAHA Správa bytů a nemovitostí města Štětí, s.r.o. Účetní hodnoty (v tis. Kč) Počáteční stav Saldo Konečný stav AKTIVA dlouhodobý nehmotný majetek (software) dlouhodobý hmotný majetek oprávky k dlouh. nehmotnému majetku oprávky k dlouh. hmotnému majetku pokladna a ceniny bankovní účty pohledávky PASIVA základní kapitál dlouhodobé závazky (kauce a majetek) krátkodobé závazky závazky vůči zaměstnancům a institucím jiné závazky zúčtování daní rezervní fond a nerozdělený HV z minulých let hospodářský výsledek nerozdělený V. Zúčtování finančních vztahů se státním rozpočtem (v Kč) Předmět dotace Poskytovatel Účelový znak Příjmy Výdaje Saldo (P-V) Sociální dávky MPSV , , ,00 Zateplení Ostrovní SFŽP ,85 903, ,35 OPŽP , , ,95 FEDO a besedy v Knihovně MK , ,00 0,00 Výměna sedaček v Kině SFPRČK , ,00 0,00 Sčítání lidu VPS , , ,00 Volby do Parlamentu ČR VPS , , ,00 Volby do Zastupitelstva města VPS , , ,00 Aktivní politika zaměstnanosti MPSV , , ,00 (veřejně prospěšné práce) ESF , , ,00 CELKEM , , ,30 Legenda: VPS... Všeobecná pokladní správa; ESF... Evropský sociální fond; SFŽP... Státní fond životního prostředí; SFPRČK... Státní fond pro podporu a rozvoj české kinematografie; OPŽP... Operační program životní prostředí Přijaté dotace ze státního rozpočtu byly řádně zúčtovány vzniklá salda jsou řešena takto: nevyčerpané prostředky na výplatu sociálních dávek ve výši Kč ,- byly začátkem roku 2011 vráceny do státního rozpočtu; Městu Štětí byla doplacena část uznatelných výdajů na zateplení Školní v celkové výši Kč ,30, které byly vynaloženy již v letech 2008 a 2009; část výdajů spojených se sčítáním lidu je nárokována na proplacení v roce 2011; dotace na výdaje spojené s konáním voleb do Parlamentu ČR a Zastupitelstva města nebyly v plné výši vyčerpány a část výdajů nebylo rovněž poskytovatelem dotace uznáno částka v úhrnné výši Kč ,- byla počátkem roku 2011 vrácena státu; Městu Štětí byla doplacena část uznatelných výdajů na aktivní politiku zaměstnanosti v celkové výši Kč ,-, které byly vynaloženy již v roce Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 5 (celkem 9)

6 VI. Projekty podpořené z Grantového systému Zdravé město Štětí PROJEKT realizovaný v roce 2010 ŽADATEL DOTACE v Kč A. Sportovní aktivity a tělovýchova Mistrovství světa juniorů ve veslování v Račicích Český veslařský svaz, o.s ,00 Cvičení a relaxace pro zdrav. post. bez rozdílu věku a seniory /veřejnost/ Regata dračích lodí pro žáky Rozvoj sportovní činnosti ve Štětí se zaměřením na děti a mládež Svaz tělesně postižených v ČR, o.s., místní org. Štětí Okresní rada Asociace školních sportovních klubů ČR, Litoměřice 4 600, ,00 SK Mondi Štětí, o. s ,00 Rozvoj a zkvalitnění veslování ve Štětí Veslařský klub SEPAP Štětí, o.s ,00 Činnost sportovního klubu Fotbalový klub Brocno, o.s ,00 Sportovní činnost fotbalového klubu TJ DAEWOO ŠŤASTNÝ POČEPLICE, o.s ,00 MČR v cyklistice intelektově znevýhodněných sportovců Sportovní klub Parta Litoměřicko, o.s ,00 Podpora dětí a mládeže v rybářském sportu Český rybářský svaz, místní org. Štětí ,00 Celkem - A ,00 B. Kulturně-společenské aktivity a podpora místních tradic Ples dárců krve *Rok na vsi místní lidové tradice cesta do vsi Radouň u Štětí.* 26. ročník hasičské soutěže O POHÁR MĚSTA ŠTĚTÍ Český červený kříž, Místní skupina ČČK, Štětí I. Český svaz žen, o.s., Základní organizace Radouň , ,00 Sbor dobrovolných hasičů Štětí ,00 Historická městská garda Wegstädtl 1623 Skupina historického šermu AVALON, o.s ,00 REVITALIZACE ŽIDOVSKÉHO HŘBITOVA V RADOUNI oprava koruny zdiva hřbitovní zdi a nová vstupní brána Dětský den, drakiáda, kroužek dovedných rukou, rozlučka se starým rokem, čaje o paté, pravidelná cvičení žen s p. Kloboučkovou, kroužek stolního tenisu Sdružení pro úštěckou synagogu a hřbitov, o.s ,00 OS Chcebuz, o.s ,00 Oceňování dárců krve Oblastní spolek ČČK Mělník 2 000,00 Celkem - B ,00 C. Ozdravné, rekondiční a volnočasové pobyty v tuzemsku lyžařský výcvik Lyžařský výcvik Základní škola Štětí, Školní ,00 Lyžařský výcvik Základní škola Štětí, Ostrovní ,00 Celkem - C. - lyžáky ,00 C. Ozdravné, rekondiční a volnočasové pobyty v tuzemsku rekondice Rekondiční pobyt pro zdrav. post. děti a dospělé, integrační Ozdravný pobyt pro zdrav. postižené - dospělé Ozdravný pobyt pro zdrav. post. - dospělé Svaz tělesně postižených v ČR, o.s. Místní org. Štětí Svaz tělesně postižených v ČR, o.s. Místní org. Štětí Svaz tělesně postižených v ČR, o.s. Místní org. Štětí 4 050, , ,00 Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 6 (celkem 9)

7 PROJEKT realizovaný v roce 2010 ŽADATEL DOTACE v Kč Zdravotně edukační pobyt pro diabetiky SVAZ DIABETIKŮ ČR ŠTĚTÍ, územní organizace o.s ,00 Jarní fotbalové soustředění mládeže SK Mondi Štětí, o. s ,00 Celkem - C. - rekondice ,00 C. Ozdravné, rekondiční a volnočasové pobyty v tuzemsku letní dětské tábory Dětský letní tábor Dětská rekreace - Tomáš Ryšánek ,00 Letní dětský tábor Pionýrská skupina Štětí 8 190,00 Expedice Eldorádo - LTD Dům dětí a mládeže, p.o ,00 Tábor mladých rybářů Dům dětí a mládeže, p.o ,00 Expedice Berounka Dům dětí a mládeže, p.o ,00 Letní tábor pro nejmenší Dům dětí a mládeže, p.o ,00 Letní soustředění mažoretek Dům dětí a mládeže, p.o ,00 Soustředění kopané Dům dětí a mládeže, p.o ,00 Celkem - C. - tábory ,00 D. Volnočasové a vzdělávací aktivity dětí a mládeže Turnaj v Pexesu Asociace TOM ČR, TOM TULÁCI 1 900,00 Hledání vajíček Asociace TOM ČR, TOM TULÁCI 1 800,00 Rozloučení s prázdninami Asociace TOM ČR, TOM TULÁCI 2 000,00 Turnaj v člověče nezlob se Asociace TOM ČR, TOM TULÁCI 1 000,00 Štětský voříšek a Den dětí s hafany ČESKÝ KYNOLOGICKÝ SVAZ - ZO ŠTĚTÍ ,00 Šachy - bitva na černobílých čtverečcích Klub Šachistů Štětí, o.s ,00 Myslivecký kroužek Štětí, Dětský den ve Stračí Myslivecká společnost Háje, o.s., 8 000,00 Tradiční pálení čarodějnic na Chcebuzi OS Chcebuz, o.s ,00 Dětský den na Brocně a rozloučení s prázdninami Fotbalový klub Brocno, o.s ,00 Dětský den Počeplice Dům dětí a mládeže, p.o ,00 Činnost skautského oddílu v roce 2010 Oblastní studijní středisko ČČK Junák - svaz skautů a skautek ČR, středisko Štětí Oblastní spolek Českého červeného kříže Litoměřice 8 000, ,00 Štětský Mladý zdravotník 2010 Oblastní skupina Mládeže Českého červeného kříže, o.s. Základní skupina Mládeže ČČK Štětí 7 500,00 Celkem - D ,00 E. Celostátní nebo místní osvětové kampaně Projektu Zdravé město Den zdraví SVAZ DIABETIKŮ ČR ŠTĚTÍ, územní organizace o.s ,00 Celkem - E ,00 F. Sociální služby, prevence a zdraví Terénní program Kontaktního centra Litoměřice ve městě Štětí. Oblastní spolek Českého červeného kříže Litoměřice ,00 Hospic sv. Štěpána Hospic sv. Štěpána, o.s ,00 Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 7 (celkem 9)

8 PROJEKT realizovaný v roce 2010 ŽADATEL DOTACE v Kč Administrativní činnost Občanského sdružení - ZRNKO ŠTĚSTÍ-. Občanské sdružení -ZRNKO ŠTĚSTÍ ,00 Informační centrum pro zdravotně postižené a seniory bez rozdílu členství v organizaci a půjčovna kompenzačních a ortopedických pomůcek Svaz tělesně postižených v ČR, o.s. Místní org. Štětí ,00 Celkem F ,00 Rada či Zastupitelstvo Města Štětí rozdělily na projekty v roce 2010 mezi nevládní neziskové organizace, spolky a organizátory akcí celkem Kč ,-. VII. Dary přijaté a poskytnuté Město Štětí obdrželo do svého rozpočtu v roce 2010 celkem dvanáct finančních darů od těchto dárců: Kč ,- od společnosti Mondi Štětí a.s., investiční dar byl použit na vybudování nových dětských hřišť; Kč ,- od společnosti Advanced World Transport a.s., dar je účelově určen na činnost Jednotky Sboru dobrovolných hasičů; Kč ,- od společnosti IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o., Kč ,- od společnosti AXIS a.s., Kč ,- od živnostníka Václava Poustky - COMPLET, Kč ,- od společnosti KINOEXPORT s.r.o., Kč 5 000,- od společnosti firma KOPŘIVA fire, s.r.o., dary byly použity na konání Festivalu dechových orchestrů FEDO 2010; Kč 2 000,- od společnosti TEXAL, a.s., Kč 1 000,- od živnostnice Věry Mašínové Koloniál Brocno, dary byly použity na uspořádání Dětského dne na Brocně; Kč 1 000,- od živnostníka Miroslava Vodičky Autodoprava, Kč 1 000,- od živnostníka Františka Vlka autodoprava zemní práce, dary byly použity na uspořádání Stračenské poutě; Kč 2 000,- od živnostnice Miloslavy Vencálkové, dar byl použit na akci Zahájení prázdnin na Městském koupališti; Naopak Rada Města Štětí rozhodla v roce 2010 o poskytnutí těchto finančních darů: Kč ,- Obci Hošťálková, Kč ,- Obci Huslenky, Kč ,- Obci Troubky, Kč ,- Obci Františkov nad Ploučnicí, Kč ,- Obci Dětřichov (u Frýdlantu), Kč ,- Obci Janská, všechny tyto finanční dary byly poskytnuty za účelem odstraňování nepříznivých následků povodní, které tyto obce postihly; Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 8 (celkem 9)

9 Kč ,- občanskému sdružení Babybox pro odložené děti Statim z Prahy; dar byl poskytnut za účelem osazení nových babyboxů v Ústeckém kraji; Kč ,- osobě, jež oznámila informace vedoucí k usvědčení pachatelů, kteří v prostoru nábřeží ve Štětí vystřelovali pomocí foukačky jehly na ptáky. VIII. Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření města za rok 2010 Přezkoumání hospodaření Města Štětí se uskutečnilo ve dnech a na základě zákona č. 128/2000 Sb., o obcích a zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí. Přezkoumání prováděli pracovníci Krajského úřadu Ústeckého kraje odboru kontroly: Bc. Soňa Beyblová (pověřena řízením přezkoumání), Ing. Ladislav Růžička, Bc. Pavlína Gruntová a Ing. Markéta Ostrihoňová. Výsledek přezkoumání: Při přezkoumání hospodaření Města Štětí za rok 2010 nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Úplné znění dokumentu Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření města ŠTĚTÍ, IČ: za rok 2010 je uvedeno v příloze. Ve Štětí, 11. dubna 2011 Jitka Rosypalová pověřena řízením Ekonomického odboru Závěrečný účet Města Štětí za rok strana 9 (celkem 9)

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2009

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2009 MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 16, Štětí 411 08 IČO: 00264466 Závěrečný účet Města Štětí za rok 2009 I. Přehled plnění příjmů a výdajů za rok 2009 (v tis. Kč) Rozpočtovaná kategorie Schválený rozpočet Rozp.

Více

MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 163, Štětí 411 08 IČ: 00264466 DIČ: CZ00264466

MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 163, Štětí 411 08 IČ: 00264466 DIČ: CZ00264466 MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 163, Štětí 411 08 IČ: 00264466 DIČ: CZ00264466 ROZPOČET MĚSTA ŠTĚTÍ PRO ROK 2015 KOMENTÁŘ Rozpočet Města Štětí pro rok 2015 je navržen jako schodkový s tím, že výdaje ve výši

Více

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2007

Závěrečný účet Města Štětí za rok 2007 MĚSTO ŠTĚTÍ Mírové náměstí 16, Štětí 411 08 IČO: 00264466 Závěrečný účet Města Štětí za rok 2007 I. Přehled plnění příjmů a výdajů za rok 2007 (v tis. Kč) Rozpočtovaná kategorie Schválený rozpočet Rozp.

Více

Návrh závěrečného účtu městské části Brno-Medlánky

Návrh závěrečného účtu městské části Brno-Medlánky Návrh závěrečného účtu městské části Brno-Medlánky Úřad městské části města Brna, Brno-Medlánky předkládá zastupitelstvu městské části Brno-Medlánky k projednání návrh závěrečného účtu městské části Brno-Medlánky

Více

Rozpočtovaná oblast výdajů

Rozpočtovaná oblast výdajů ZÁKLADNÍ PROVOZ MĚSTA 59 520 7 120 4 100 70 740 62 835 7 085 2 810 72 730 58 359 5 981 1 593 65 933 90,65 Místní správa - chod úřadu 34 285 600 1 900 36 785 35 255 550 170 35 975 32 350 566 156 33 071

Více

Závěrečný účet obce Jiřetín pod Jedlovou za rok 2014

Závěrečný účet obce Jiřetín pod Jedlovou za rok 2014 Závěrečný účet obce Jiřetín pod Jedlovou za rok 2014 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Rozpočet obce Jiřetín pod Jedlovou na rok 2014

Více

Účetní závěrka a závěrečný účet Městysu Křivoklát za rok 2014

Účetní závěrka a závěrečný účet Městysu Křivoklát za rok 2014 Účetní závěrka a závěrečný účet Městysu Křivoklát za rok 2014 1. ÚVOD Účetní závěrka a závěrečný účet Městysu Křivoklát je sestaven v souladu s(e) : - zákonem č.563/1991 Sb., o účetnictví, v platném znění

Více

Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010

Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010 Obec TROUBELICE 783 83 Troubelice 352 tel./fax: +420 585 032 108 e mail: troubelice@troubelice.cz www.troubelice.cz Závěrečný účet obce Troubelice za rok 2010 Údaje o obci: Obec Troubelice Adresa: Troubelice

Více

Závěrečný účet obce Suchý za rok 2011 (dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 17)

Závěrečný účet obce Suchý za rok 2011 (dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 17) Závěrečný účet obce Suchý za rok 2011 (dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, 17) str.1 V souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů

Více

Závěrečný účet obce Staré Křečany IČO 00261653 za rok 2013

Závěrečný účet obce Staré Křečany IČO 00261653 za rok 2013 Závěrečný účet obce Staré Křečany IČO 00261653 za rok 2013 Rozpočet obce Staré Křečany na rok 2013 byl stanoven v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích a 4 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA NEJDEK ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA NEJDEK ZA ROK 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA NEJDEK ZA ROK 2014 Závěrečný účet města Nejdku je sestaven v souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů. 1) Plnění

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 Město Sezimovo Ústí ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2011 Údaje o organizaci identifikační číslo 00252859 název Město Sezimovo Ústí ulice, č.p. Dr. Edvarda Beneše 21 obec Sezimovo Ústí PSČ, pošta 391 01 Kontaktní

Více

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ŠKOLY. za rok 2014

ROZBOR HOSPODAŘENÍ ŠKOLY. za rok 2014 Základní škola Jihlava, Nad Plovárnou 5 ROZBOR HOSPODAŘENÍ ŠKOLY za rok 2014 Zpracovaly: Helena Hinková, ředitelka školy Jitka Jelínková, ekonomka Grafická úprava: Marie Vlčková, knihovnice-archivářka

Více

Závěrečný účet města Kaznějov za rok 2013 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů)

Závěrečný účet města Kaznějov za rok 2013 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Závěrečný účet města Kaznějov za rok 2013 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) I. Údaje o plnění příjmů a výdajů Údaje o plnění rozpočtu příjmů, výdajů a o dalších finančních

Více

Obec Mezina. Návrh závěrečného účtu Obce Mezina za rok 2014

Obec Mezina. Návrh závěrečného účtu Obce Mezina za rok 2014 Obec Mezina Návrh závěrečného účtu Obce Mezina za rok 2014 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Údaje o obci: Název ÚSC: Obec Mezina

Více

Komentář k návrhu IV. rozpočtového opatření

Komentář k návrhu IV. rozpočtového opatření Schváleno ZM dne 25. 6. 2015 č. usn. 2015/7/180 město Štětí Komentář k návrhu IV. rozpočtového opatření V rámci IV. rozpočtového opatření jsou navrhovány úpravy vyplývající z vyúčtování medií, z navýšení

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Šelešovice za rok 2012

Návrh závěrečného účtu Obce Šelešovice za rok 2012 Obec Šelešovice IČ: 70890587 Návrh závěrečného účtu Obce Šelešovice za rok 2012 (v souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Údaje

Více

Závěrečný účet obce za rok 2015

Závěrečný účet obce za rok 2015 O B E C ŠANOV okres Rakovník Závěrečný účet obce za rok 2015 Závěrečný účet obce Šanov za rok 2015 byl zpracovaný v souladu s ustanovením 17 odst.6 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

MĚSTO DESNÁ Krkonošská 318, 468 61 Desná

MĚSTO DESNÁ Krkonošská 318, 468 61 Desná MĚSTO DESNÁ Krkonošská 318, 468 61 Desná Návrh závěrečného účtu za rok 2012 Obsah 1. Rozpočtové hospodaření dle tříd 3 2. Příjmy a výdaje dle tříd 6 3. Příjmy a výdaje dle paragrafů 8 4. Financování 9

Více

Závěrečný účet města Jílové za rok 2014

Závěrečný účet města Jílové za rok 2014 Závěrečný účet města Jílové za rok V souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, dle 17, předkládá odbor finanční zastupitelstvu města

Více

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014.

Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. ROZPOČET OBCE HÁJ U DUCHCOVA ROK 2014 Rozpočet obce na rok 2014 byl schválen na 37.veřejném zasedání Zastupitelstva obce Háj u Duchcova dne 24.4.2014 usnesením č.395/37/2014. Karel Drašner starosta obce

Více

Rozpočet města Nejdek na rok 2008 příloha č. 1. Výhledy města na roky 2009 až 2013 příloha č. 2

Rozpočet města Nejdek na rok 2008 příloha č. 1. Výhledy města na roky 2009 až 2013 příloha č. 2 Rozpočet města Nejdek na rok 2008 příloha č. 1 Výhledy města na roky 2009 až 2013 příloha č. 2 Projednáno finančním výborem dne 18. 02. 2008 Projednáno radou města dne 18. 02. 2008 Rozpočet Města Nejdek

Více

Město Horní Planá. Města Horní Planá. za rok 2006. vyvěšeno dne: 30.4.2007

Město Horní Planá. Města Horní Planá. za rok 2006. vyvěšeno dne: 30.4.2007 Město Horní Planá Města Horní Planá za rok 2006 vyvěšeno dne: 30.4.2007 sejmuto dne: 15.5.2007 O B S A H : 1. Základní charakteristiky finančního hospodaření obce 2. Bilance příjmů a výdajů obce 3. Analýza

Více

Návrh závěrečného účtu města Kouřim za rok 2009

Návrh závěrečného účtu města Kouřim za rok 2009 Návrh závěrečného účtu města Kouřim za rok 2009 1) Plnění příjmů a výdajů za rok 2009 Třída 1 Daňové příjmy Třída 2 Nedaňové příjmy Třída 3 Kapitálové příjmy Třída 4 Přijaté transfery Schválený rozpočet

Více

Závěrečný účet města Lanškroun za rok 2014

Závěrečný účet města Lanškroun za rok 2014 Závěrečný účet města Lanškroun za rok 2014 Závěrečný účet je vypracován v souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění. Obsah: A. Zhodnocení hospodaření

Více

ZVEŘEJNĚNÍ 1 závěrečného účtu

ZVEŘEJNĚNÍ 1 závěrečného účtu STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PUSTKOVEC ZVEŘEJNĚNÍ 1 závěrečného účtu podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (v platném znění) Závěrečný účet obsahuje:

Více

Závěrečný účet Města Nový Bydžov za rok 2008

Závěrečný účet Města Nový Bydžov za rok 2008 Závěrečný účet Města Nový Bydžov za rok 2008 sestavený k 31.12.2008 (v tisících Kč na dvě desetinná místa) I. Rozpočtové příjmy Para Polo Schválený Rozpočet Výsledek od Název graf žka rozpočet po změnách

Více

MĚSTO Týniště nad Orlicí IČO: 002 75 468, DIČ: CZ00275468. SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2010 (údaje v tis. Kč) 64 714,41 86 724,77 SALDO

MĚSTO Týniště nad Orlicí IČO: 002 75 468, DIČ: CZ00275468. SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2010 (údaje v tis. Kč) 64 714,41 86 724,77 SALDO MĚSTO Týniště nad Orlicí SCHVÁLENÝ ROZPOČET NA ROK 2010 (údaje v tis. Kč) návrh R 2010 1. Daňové příjmy 48 250,00 daň z příjmu právnických osob placená obcí 1 000,00 2. Nedaňové příjmy 6 553,89 3. Kapitálové

Více

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T O B C E Z A R O K 2 0 0 8

Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T O B C E Z A R O K 2 0 0 8 Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T O B C E Z A R O K 2 0 0 8 A. OBECNÉ ÚDAJE Obec Šilheřovice je dle zákona č. 128/2000 Sb. v platném znění základním územně samosprávným celkem s právní subjektivitou a vlastním

Více

Schávlený rozpočet na rok 2016

Schávlený rozpočet na rok 2016 Obec Dolní Dobrouč, 561 02 Dolní Dobrouč 380, IČ: 00278742 Schávlený rozpočet na rok 2016 P Ř Í J M Y r. 2016 DPFO - závislá činnost 6 065 000 DPFO - OSVČ - (sdílená i teritoriální) 400 500 DPFO - kapitálové

Více

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013

Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav. za 3. čtvrtletí 2013 Město Miroslav Náměstí Svobody 1, 671 72, Miroslav IČO 00293164, tel. 515 333 201,www.mesto-miroslav.cz, e-mail.urad@mesto-miroslav.cz R O Z B O R H O S P O D A Ř E N Í za 3. čtvrtletí 2013 V Miroslavi,

Více

OBEC DOLNÍ PĚNA, DOLNÍ PĚNA 27, 377 01 DOLNÍ PĚNA, IČ 00512940 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE DOLNÍ PĚNA ZA ROK 2014

OBEC DOLNÍ PĚNA, DOLNÍ PĚNA 27, 377 01 DOLNÍ PĚNA, IČ 00512940 NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU OBCE DOLNÍ PĚNA ZA ROK 2014 OBEC DOLNÍ PĚNA, DOLNÍ PĚNA 27, 377 01 DOLNÍ PĚNA, IČ 00512940 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších úprav a doplňků OBEC DOLNÍ PĚNA

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 Obec Skrchov ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 (v Kč) sestavený ke dni 04.06.2015 Údaje o organizaci identifikační číslo 00532177 název Obec Skrchov ulice, č.p. Skrchov 19 obec Letovice PSČ, pošta 67961 Kontaktní

Více

Obec Býškovice Býškovice 71 753 53 Všechovice

Obec Býškovice Býškovice 71 753 53 Všechovice Obec Býškovice Býškovice 71 753 53 Všechovice NÁVRH Účetní závěrky Obce Býškovice za rok 2015 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů.

Více

13.3Účetní závěrka Moravskoslezského kraje sestavená k rozvahovému dni 31. 12. 2006...327 Rozvaha bilance organizačních složek státu, územních

13.3Účetní závěrka Moravskoslezského kraje sestavená k rozvahovému dni 31. 12. 2006...327 Rozvaha bilance organizačních složek státu, územních 13.3Účetní závěrka Moravskoslezského kraje sestavená k rozvahovému dni 31. 12. 2006...327 Rozvaha bilance organizačních složek státu, územních samosprávných celků a příspěvkových organizací...328 Výkaz

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 Obec Suchý ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2013 (v Kč) Vyvěšeno dne: 13.5.2014 Zveřejněno dálkovým přístupem dne: 13.5.2014 Sňato dne: Zpracovala: Jana Učňová, účetní Schválil: Mgr.Jiří Vyklický, starosta Údaje

Více

Výpis usnesení z 8. schůze Rady města konané dne anonymizovaný

Výpis usnesení z 8. schůze Rady města konané dne anonymizovaný číslo usnesení termín zodpovídá 2016/8/205 RM schvaluje program 8. schůze RM. RM schvaluje záměr pachtu části pozemku parcelní číslo 1717 ostatní plocha, neplodná půda 2016/8/206 označené dle zaměření

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2014 Závěrečný účet města Šluknov za rok 2014 je zpracován v souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů. Obsah

Více

Z á v ě r e č n ý ú č e t. O b c e D o l n í S t u d é n k y. z a r o k 2 0 1 2

Z á v ě r e č n ý ú č e t. O b c e D o l n í S t u d é n k y. z a r o k 2 0 1 2 Z á v ě r e č n ý ú č e t O b c e D o l n í S t u d é n k y z a r o k 2 0 1 2 Zpracoval: Vladimíra Šulová, správce rozpočtu Předkládá: Ing. Radim Sršeň starosta obce Zpracováno pro 12. zasedání zastupitelstva

Více

PŘÍJMY 47 180,00 47 200,00 99,96 VÝDAJE 1 533 433,40 790 000,00 1 533 400,00 194,11 100,00 SALDO -1 486 253,40-790 000,00. Schválený rozpočet (Kč)

PŘÍJMY 47 180,00 47 200,00 99,96 VÝDAJE 1 533 433,40 790 000,00 1 533 400,00 194,11 100,00 SALDO -1 486 253,40-790 000,00. Schválený rozpočet (Kč) 1) ROZPOČET ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE SIRÁ ZA ROK 2013, IČ: 00478512 Plnění rozpočtu za období 2011-2013 2011 2012 2013 PŘÍJMY 2 884 218,61 3 239 615,11 3 791 936,50 VÝDAJE 2 307 405,09 3 364 707,23 3 710 788,63

Více

Zpráva č. 336/2013/KŘ. o výsledku přezkoumání hospodaření obce Němčice, IČ: 00544604 za rok 2013

Zpráva č. 336/2013/KŘ. o výsledku přezkoumání hospodaření obce Němčice, IČ: 00544604 za rok 2013 Odbor Kancelář ředitele Oddělení kontrolní Obec Němčice Němčice 68 768 43 Kostelec u Holešova datum pověřená úřední osoba číslo jednací spisová značka 14. února 2014 Ing. Ivo Lejsal KUZL 57560/2013 KŘ

Více

Závěrečný účet Města Loštice za rok 2007

Závěrečný účet Města Loštice za rok 2007 Závěrečný účet Města Loštice za rok 2007 podle ust. 17 odst. 1 až 7 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů Obsah: Základní údaje o městě A. Zhodnocení

Více

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Číslo pol. AKTIVA CELKEM A. Stálá aktiva Název položky I. Dlouhodobý nehmotný majetek II. SÚ 1. Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 012 2. Software 013 3. Ocenitelná práva

Více

Výpis usnesení z 9. schůze Rady města konané dne 22. 4. 2015

Výpis usnesení z 9. schůze Rady města konané dne 22. 4. 2015 číslo usnesení termín zodpovídá 2015/9/199 RM schvaluje program 9. schůze RM. RM ukládá tajemnici připravit návrhy změny Organizační řádu Městského úřadu Štětí, Organizačního schématu, 2015/9/200 který

Více

město Kaznějov Závěrečný účet za rok 2015 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů)

město Kaznějov Závěrečný účet za rok 2015 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) město Kaznějov Závěrečný účet za rok 2015 ( 17 zák. č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) Údaje o organizaci IČ 00257893 název město Kaznějov sídlo Ke Škále 220, Kaznějov 331 51

Více

Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015

Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015 Schválený rozpočet města Mohelnice na rok 2015 REKAPITULACE SCHVÁLENÉHO ROZPOČTU NA ROK 2015 POL TEXT NÁVRH ROZPOČTU I. PŘÍJMY 1. Daňové příjmy 117 150 000,00 2. Nedaňové příjmy 17 100 500,00 3. Kapitálové

Více

Městys Blížkovice IČ: 00292516. Závěrečný účet obce za rok 2009. Údaje o obci. Adresa: Městys Blížkovice, 671 55 Blížkovice 130

Městys Blížkovice IČ: 00292516. Závěrečný účet obce za rok 2009. Údaje o obci. Adresa: Městys Blížkovice, 671 55 Blížkovice 130 Městys Blížkovice IČ 00292516 Závěrečný účet obce za rok 2009 Zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění platných předpisů Údaje o obci Adresa:

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDECHOVICE ZA ROK 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDECHOVICE ZA ROK 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZDECHOVICE ZA ROK 2014 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1)ÚDAJE O PLNĚNÍ PŘÍJMŮ A VÝDAJŮ ZA ROK 2014 (údaje jsou

Více

Zpráva č. 57/2015/IAK. o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nítkovice, IČ: 00544591 za rok 2015

Zpráva č. 57/2015/IAK. o výsledku přezkoumání hospodaření obce Nítkovice, IČ: 00544591 za rok 2015 Odbor interního auditu a kontroly Oddělení kontrolní Obec Nítkovice Nítkovice 89 768 13 Litenčice datum pověřená úřední osoba číslo jednací spisová značka 4. února 2016 Ing. Jaroslav Císař KUZL 664/2016/IAK

Více

OBEC SKŘÍPOV. IČO 00600083 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření za rok 2015 Závěrečný účet za rok 2015

OBEC SKŘÍPOV. IČO 00600083 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření za rok 2015 Závěrečný účet za rok 2015 OBEC SKŘÍPOV IČO 00600083 Závěrečný účet Zpráva o hospodaření za rok 2015 Závěrečný účet za rok 2015 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2013 Příjmy Příjmy daňové tis. Kč 66 155 1 Daň z příjmu FO ze ZČ (sdílená + motivační)... 11 800 2 Daň z příjmu FO (ze ZČ 30% + sdílená)...665 3 Daň z příjmu FO......

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET - HOSPODAŘENÍ MĚSTA DOBŘANY za rok 2010 ( v tis. Kč)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET - HOSPODAŘENÍ MĚSTA DOBŘANY za rok 2010 ( v tis. Kč) ČINNOST A ZAŘÍZENÍ ZÁVĚREČNÝ ÚČET - HOSPODAŘENÍ MĚSTA DOBŘANY za rok 2010 ( v tis. Kč) ROZPOČET PŘÍJMY SCHVÁLENÝ UPRAVENÝ ROZPOČET VÝDAJE PLNĚNÍ % ROZPOČET SCHVÁLENÝ UPRAVENÝ ROZPOČET PLNĚNÍ % Lesní hospodářs.

Více

Obec Chrášťany Závěrečný účet za rok 2014

Obec Chrášťany Závěrečný účet za rok 2014 Obec Chrášťany Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2014 Sestavený ke dni 20.2.2015 Název Adresa IČ Právní forma Obec Chrášťany Chrášťany 37304 Chrášťany 00245003 Obec nebo městská část hlavního města

Více

ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 Denní a pobytové sociální služby, příspěvková organizace, Hradecká 2905, Česká Lípa 470 06 ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK Denní a pobytové sociální služby (DPSS) poskytují péči dospělým osobám,

Více

VZORY USNESENÍ KE SCHVÁLENÍ ROZPOČTU

VZORY USNESENÍ KE SCHVÁLENÍ ROZPOČTU USNESENÍ KE SCHVÁLENÍ ROZPOČTU ZASTUPITELSTVO USNESENÍ ZM (ZO) č. 1) ZM (ZO) s c h v a l u j e rozpočet města (obce) pro rok 201X takto: celkové příjmy rozpočtu ve výši 300.000 tis.kč financování ve výši

Více

1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2013 (údaje jsou v tis. Kč) Schválený rozpočet

1) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2013 (údaje jsou v tis. Kč) Schválený rozpočet ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE VILANTICE ZA ROK 2013 IČO: 00580767 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Adresa: Obec Vilantice, Vilantice 101, 544

Více

Návrh rozpočtu Města Domažlice na rok 2016

Návrh rozpočtu Města Domažlice na rok 2016 Návrh rozpočtu Města Domažlice na rok 2016 v tis. Kč Rozpočet města Domažlice na rok 2016 je navrhován jako přebytkový s příjmy ve výši 328.855.960 Kč a výdaji ve výši 317.352.700 Kč, saldo příjmů a výdajů

Více

Závěrečný účet za rok 2012

Závěrečný účet za rok 2012 Obec Lažánky Závěrečný účet za rok 2012 Obec Lažánky, IČO 667633, zveřejňuje podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění

Více

LIBERECKÝ KRAJ. ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2007 - textová část - č e r v e n 2 0 0 8

LIBERECKÝ KRAJ. ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2007 - textová část - č e r v e n 2 0 0 8 LIBERECKÝ KRAJ ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2007 - textová část - č e r v e n 2 0 0 8 Závěrečný účet Libereckého kraje za rok 2007 Obsah textové části I. Rozpočtový proces 1. Příprava rozpočtu kraje 2007 str. 1 2. Schválený

Více

Důvodová zpráva. A/1) Rozpočtová opatření V rámci předložených rozpočtových opatření jsou řešeny tyto základní okruhy:

Důvodová zpráva. A/1) Rozpočtová opatření V rámci předložených rozpočtových opatření jsou řešeny tyto základní okruhy: Důvodová zpráva Obsah: A/1) Rozpočtová opatření a/ přijaté dotace str. 1 b/ přesuny finančních prostředků str. 1-2 c/ rezervy města str. 2-5 2) Poskytnutí zápůjčky společnosti SPORT str. 5 Příloha Návrh

Více

Na straně příjmů Na straně výdajů Kapitálový rozpočet

Na straně příjmů Na straně výdajů Kapitálový rozpočet Rozpočet je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na kalendářní rok. Základním právním předpisem pro tvorbu, obsah a funkci rozpočtu obce je zákon

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2013 (v celých tisících Kč)

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2013 (v celých tisících Kč) Zpracované v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2013 (v celých tisících Kč) IČ 28747143 Obchodní firma nebo jiný název účetní

Více

Obec Moravskoslezský Kočov Závěrečný účet 2015

Obec Moravskoslezský Kočov Závěrečný účet 2015 Závěrečný účet a účetní závěrka Obce Moravskoslezský Kočov za rok 2015 - údaje o hospodaření obce v roce 2015 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 Tř. v tis. Kč 1. daňové příjmy 176 083 2. nedaňové příjmy 62 093 3. kapitálové příjmy 8 360 4. dotace 18 451 I. Příjmy celkem: 264 987 5. běžné výdaje 255 108 6.

Více

Návrh závěrečného účtu Městyse Nehvizdy za rok 2013 sestavený ke dni 31. 12. 2013

Návrh závěrečného účtu Městyse Nehvizdy za rok 2013 sestavený ke dni 31. 12. 2013 Návrh závěrečného účtu Městyse Nehvizdy za rok 2013 sestavený ke dni 31. 12. 2013 Údaje o organizaci Kontaktní údaje Identifikační číslo 00240524 Název městys Nehvizdy Ulice, č. p. Pražská 255 Obec Nehvizdy

Více

Schválený rozpočet PLZEŇSKÉHO KRAJE na rok 2012, výhled na roky 2013 a 2014 komentář. Milan Chovanec hejtman

Schválený rozpočet PLZEŇSKÉHO KRAJE na rok 2012, výhled na roky 2013 a 2014 komentář. Milan Chovanec hejtman Schválený rozpočet PLZEŇSKÉHO KRAJE na rok 2012, výhled na roky 2013 a 2014 komentář Milan Chovanec hejtman 1 OBSAH 1 Příjmová stránka návrhu rozpočtu 3-5 1.1 Běžné příjmy 3-4 1.1.1 Daňové příjmy 3-4 1.1.2

Více

0113 Příspěvky na sport 7 000,00 grant - sport dospělí (500), sport mládeže(4500)

0113 Příspěvky na sport 7 000,00 grant - sport dospělí (500), sport mládeže(4500) Rozpočet města Domažlice na rok 2015 schválený ZM usnesení č. 181 ze dne 18. 3. 2015 Výdaje rozpočtu na rok 2015 Závazný ukazatel rozpočtu - Běžné výdaje organizace celkem pol. 5xxx 0094 DSO Domažlicko

Více

Souhrnný komentář k hospodaření města za rok 2013 (viz souhrnná tabulka plnění příjmů a výdajů rozpočtu)

Souhrnný komentář k hospodaření města za rok 2013 (viz souhrnná tabulka plnění příjmů a výdajů rozpočtu) ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTA KOPŘIVNICE ZA ROK 2013 Souhrnný komentář k hospodaření města za rok 2013 (viz souhrnná tabulka plnění příjmů a výdajů rozpočtu) I. plnění příjmů (zdrojů) a výdajů (plateb,rezerv) rozpočtu

Více

Běžné / kapitálové rozpočtové příjmy (v tis. Kč)

Běžné / kapitálové rozpočtové příjmy (v tis. Kč) Rozbor hospodaření města k 30.4. (v tis. Kč) Rekapitulace rozpočtových příjmů a výdajů k 30. 4. (v tis. Kč) Rozpočtové příjmy / výdaje Upravený k 30.4. % čerpání * běžné 190 518,80 190 518,80 65 018,26

Více

Závěrečný účet MČ Praha 22 za rok 2013

Závěrečný účet MČ Praha 22 za rok 2013 Závěrečný účet MČ Praha 22 za rok 2013 Obsah 1. Údaje o plnění rozpočtu ( včetně plnění plánu hospodářské činnosti ) 1.1 Údaje o plnění rozpočtu příjmů a výdajů 1.2 Údaje o plnění plánu hospodářské činnosti

Více

Závěrečný účet obce Dyjákovice za rok 2011 ( návrh)

Závěrečný účet obce Dyjákovice za rok 2011 ( návrh) OBEC DYJÁKOVICE, 671 26 Dyjákovice č.p. 235, IČO :00292702 Závěrečný účet obce Dyjákovice za rok 2011 ( návrh) Na základě 17, zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění

Více

Závěrečný účet města Vamberk za rok 2017

Závěrečný účet města Vamberk za rok 2017 Závěrečný účet města Vamberk za rok 2017 (podle 17 zákona č. 250/2000 Sb., v platném znění o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2017 (v Kč) Schválený rozpočet

Více

Komentář k III. rozpočtovému opatření k

Komentář k III. rozpočtovému opatření k Město Štětí Komentář k III. rozpočtovému opatření k 24. 6. 2010 Ke III. rozpočtovému opatření jsou zpracovány přehledové tabulky, které zobrazují pouze rozpočtované položky, kde dochází ke změnám, a dále

Více

Závěrečný účet. Města Rousínova. za rok 2010. ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění )

Závěrečný účet. Města Rousínova. za rok 2010. ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění ) Závěrečný účet Města Rousínova za rok 2010 ( 17 zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění ) Únor 2011 1 Úvod k hospodaření města včetně rozpočtových opatření Hospodaření

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2012

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2012 Mateřská škola Plaveč, příspěvková organizace, Náves 63, Plaveč IČO : 71003592 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2012 Za organizaci : Květoslava Divišová, ředitelka školy 1 Mateřská škola Plaveč,

Více

I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY návrh 2011 Paragraf Položka ORJ Text Kč

I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY návrh 2011 Paragraf Položka ORJ Text Kč 2/211 návrh rozpočtu MČ Praha-Suchdol - 211 prijmy 1/11 I. ROZPOČTOVÉ PŘÍJMY návrh 211 Paragraf Položka ORJ Text Kč 1361 928 EO - rozhodnutí 1 1361 917 OVS - ověřování, Czechpoint, ostatní 25 1361 954

Více

Závěrečný účet Obce Radhostice za rok 2013

Závěrečný účet Obce Radhostice za rok 2013 Závěrečný účet Obce Radhostice za rok 2013 IČO: 00250643 Na úřední desce: Vyvěšeno: sejmuto: Na elektronické úřední desce: Vyvěšeno: sejmuto: Starosta obce: Toman Jan Plnění rozpočtu Rok Měsíc IČO 2013

Více

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2016

SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2016 SCHVÁLENÝ ROZPOČET MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-ZLIČÍN NA ROK 2016 Rozpočet městské části je základním finančním plánem, jímž se řídí financování potřeb městské části. Je sestavován pouze na období jednoho kalendářního

Více

INFORMACE O VÝVOJI ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZA 1. ČTVRTLETÍ 2011

INFORMACE O VÝVOJI ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZA 1. ČTVRTLETÍ 2011 INFORMACE O VÝVOJI ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZA 1. ČTVRTLETÍ 2011 OBSAH ÚVOD... 4 1 PLNĚNÍ ROZPOČTU PŘÍJMŮ... 5 1.1 DAŇOVÉ PŘÍJMY... 5 1.2 NEDAŇOVÉ PŘÍJMY... 6 1.3 KAPITÁLOVÉ PŘÍJMY... 6 1.4 PŘIJATÉ

Více

Obec Řemíčov Závěrečný účet za rok 2014

Obec Řemíčov Závěrečný účet za rok 2014 Obec Řemíčov Údaje o organizaci Závěrečný účet za rok 2014 Sestavený ke dni 24.5.2015 Název Adresa IČ Právní forma Obec Řemíčov Řemíčov 39143 Řemíčov 00582468 Zatím neurčeno Kontaktní údaje Telefon E-mail

Více

I. OBECNÁ ČÁST. Rozpočet Jihomoravského kraje na rok 2014 byl zpracován na základě následujících podkladů:

I. OBECNÁ ČÁST. Rozpočet Jihomoravského kraje na rok 2014 byl zpracován na základě následujících podkladů: I. OBECNÁ ČÁST Vývoj rozpočtů krajů, jako součásti veřejných rozpočtů, bude v roce 2014 ovlivněn opatřeními uplatňovanými v návrhu státního rozpočtu na rok 2014. Předpokládá se, že kraje jako celek dosáhnou

Více

ROZPOČET MĚSTA VSETÍN NA ROK 2016

ROZPOČET MĚSTA VSETÍN NA ROK 2016 ROZPOČET MĚSTA VSETÍN NA ROK 2016 Rozpočet města na rok 2016 je navržen mírně schodkový při celkových rozpočtovaných výdajích ve výši 476.244.000 Kč a celkových rozpočtovaných příjmech ve výši 462.022.000

Více

Obec Bohuňovice IČ : 00298697 DIČ : CZ00298697 6.května 109, 78314 Bohuňovice. Závěrečný účet obce ZA ROK 2015

Obec Bohuňovice IČ : 00298697 DIČ : CZ00298697 6.května 109, 78314 Bohuňovice. Závěrečný účet obce ZA ROK 2015 Obec Bohuňovice IČ : 00298697 DIČ : CZ00298697 6.května 109, 78314 Bohuňovice Závěrečný účet obce ZA ROK 2015 Zpracovali: Pavla Nečasová, účetní Alena Zapalačová, účetní Mgr. Jiří Slepica, starosta obce

Více

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015

Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015 Rozpočet města Horšovský Týn na rok 2015 Příjmy Příjmy daňové SR tis. Kč 75 874 1 Daň z příjmu FO ze ZČ (sdílená + motivační)... 12 309 2 Daň z příjmu FO (ze ZČ 30% + sdílená)... 1 030 3 Daň z příjmu FO......

Více

Rozpočtovaná oblast výdajů

Rozpočtovaná oblast výdajů Příloha 10.3. k Závěrečnému účtu za rok 2015 - Čerpání výdajů Vyvěšeno: 6.6.2016 Sejmuto: 24.6.2016 Schválený rozpočet 2015 (tis. Kč) SR Upravený rozpočet 2015 (tis. Kč) UR Skutečnost k 31.12.2015 skutečnost

Více

Závěrečnv účet Obce Benešov nad Cernou za rok 2010

Závěrečnv účet Obce Benešov nad Cernou za rok 2010 v Závěrečnv účet Obce Benešov nad Cernou za rok 2010 Součástí závěrečného účtu jsou podle zákona č. 250/2000 17 údaje o plnění rozpočtu příjmů a výdajů v plném členění podl~ rozpočtové skladby což je obsaženo

Více

ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY

ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 OBSAH ÚVODNÍ SLOVO PŘEDSEDY SPRÁVNÍ RADY 3 ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA 4 ROZVAHA 7 VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY 9 PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY 10 CHARAKTERISTIKA A HLAVNÍ AKTIVITY 11 VÝCHODISKA PRO

Více

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016

Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 Návrh rozpočtu Města Bíliny na rok 2016 v tis. Kč Tř. Text návrh 2016 1. daňové příjmy 183 620 2. nedaňové příjmy 63 633 3. kapitálové příjmy 8 000 4. dotace 18 451 I. Příjmy celkem: 273 704 5. běžné výdaje

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009

ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 Licence: D756 XCRGBZUC / ZUC (01012009 / 01012009) Město Stráž pod Ralskem ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2009 (v Kč) sestavený dne 03.05.2010 Údaje o organizaci identifikační číslo 00260967 název Město Stráž pod

Více

NÁVRH. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů)

NÁVRH. (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Obec Dolní Podluží IČ: 00261271 NÁVRH (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2015 Rozpočet obce

Více

Návrh rozpočtu města Miroslav na rok 2014

Návrh rozpočtu města Miroslav na rok 2014 Město Miroslav, nám. Svobody 1/1, 671 72 Miroslav IČO 00293164 PŘÍJMY Třída Obsah Tab. č. 1 Částka 1 Daňové příjmy 32 210 500,00 2 Nedaňové příjmy 8 802 000,00 3 Kapitalové příjmy 8 000,00 4 Přijaté transfery

Více

Městská část Brno-Nový Lískovec. Finanční odbor

Městská část Brno-Nový Lískovec. Finanční odbor Městská část Brno-Nový Lískovec Finanční odbor Závěrečný účet městské části Brno-Nový Lískovec za rok Vyúčtování hospodaření a finanční vypořádání 1 OBSAH strana I. Plnění rozpočtu Komentář k výsledkům

Více

OBEC MALETÍN IČO: 00302988. Závěrečný účet obce za rok 2014

OBEC MALETÍN IČO: 00302988. Závěrečný účet obce za rok 2014 OBEC MALETÍN IČO: 00302988 Závěrečný účet obce za rok 2014 Legislativní rámec: zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů zákon č. 128/200 Sb., o obcích zákon č. 320/2001 Sb., o

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2015 MĚSTA BOROHRÁDEK ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění)

ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2015 MĚSTA BOROHRÁDEK ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění) ZÁVĚREČNÝ ÚČET 2015 MĚSTA BOROHRÁDEK ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění) Schválený Rozpočtová Upravený Plnění k plnění V Kč Č.Ř. rozpočet opatření

Více

Rozpočet Města Nového Města nad Metují na r. 2016

Rozpočet Města Nového Města nad Metují na r. 2016 Rozpočet Města Nového Města nad Metují na r. 2016 PŘÍJMY VÝDAJE ROZDÍL FINANCOVÁNÍ 152 400 000 Kč 170 200 000 Kč - 17 800 000 Kč 17 800 000 Kč Na úhradu schodku hospodaření budou použity přebytky hospodaření

Více

Rozbor čerpání nákladových položek vzhledem k provoznímu rozpočtu na rok 2013

Rozbor čerpání nákladových položek vzhledem k provoznímu rozpočtu na rok 2013 Rozbor čerpání nákladových položek vzhledem k provoznímu rozpočtu na rok 2013 Základní škola Provozní dotace celkem 1 483 000 Kč 2013 0 plnění Knihy, učební pomůcky, tisk 50 000 27 027 54,05 DHIM 55 000

Více

Na straně příjmů se jedná zejména o daňové příjmy, výnosy z místních a správních poplatků, neinvestiční dotace a příjmy z vlastních činností.

Na straně příjmů se jedná zejména o daňové příjmy, výnosy z místních a správních poplatků, neinvestiční dotace a příjmy z vlastních činností. Obec Dolní Bečva Komentář k rozpočtu na rok 2014 Rozpočet obce je finanční plán, který slouží k finančnímu a hospodářskému řízení obce. Rozpočet obce je sestaven na jeden kalendářní rok a je zpracován

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2010. Příjmy. Odbor finanční - kap. 11

Rozpočet města Holešova na rok 2010. Příjmy. Odbor finanční - kap. 11 Rozpočet města Holešova na rok 2010 Příjmy ODDPA Popis schválený rozpočet ZM upravený rozpočet Odbor finanční - kap. 11 Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 20 400 20 400

Více

Návrh závěrečného účtu Obce Novosedlice za rok 2018 IČ , Trnovanská 208/16, Novosedlice

Návrh závěrečného účtu Obce Novosedlice za rok 2018 IČ , Trnovanská 208/16, Novosedlice Návrh závěrečného účtu Obce Novosedlice za rok 2018 IČ 00266531, Trnovanská 208/16,417 31 Novosedlice Schválení rozpočtu obce je prováděno dle ustanovení 84 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších

Více

Závěrečný účet hospodaření obce Nučice za rok 2014

Závěrečný účet hospodaření obce Nučice za rok 2014 Obec Nučice, Kubrova 31, 252 16 Nučice, IČO 00233668 Závěrečný účet hospodaření obce Nučice za rok 2014 Obecné údaje Název Obec Nučice IČO 00233668 Adresa Kubrova 31, 252 16 Nučice Telefon 311 670 123

Více