Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne v kanceláři OSH Trutnov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 13.3.2014 v kanceláři OSH Trutnov"

Transkript

1 Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne v kanceláři OSH Trutnov Začátek: hod Přítomní: členové VV: Jiří Orsák, Ing. Jiří Šeps, Miloslav Bárta, Zdeněk Pelc, Jaroslav Jansa, Bc.Vratislav Lánský, František Podolník, Jana Raticová, Petr Řehůřek, Bc. Václav Schreier členové OOR kontrolní a revizní: Milan Moravec, Vlastislav Košťálek ostatní přítomní: Monika Němečková, za okrsek č. 7 Lenka Máslová Omluvení: Julie Burdychová, Jiří Dufek Program: 1) Zahájení, schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu z minulého jednání 3) Čerpání rozpočtu za 02/ Hlášení za OSH ) Zprávy z jednání odborných rad mládeže, velitelů, prevence, aktivu ZH 5) Příprava Shromáždění představitelů SDH okresu Trutnov 6) Výročí SDH okresu Trutnov 7) Zprávy z vyšších orgánů 8) Různé vyznamenání 9) Závěr 1) Zahájení, schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Starosta OSH Trutnov Jiří Orsák zahájil jednání, seznámil přítomné s programem jednání. Vedením zápisu byla pověřena Monika Němečková, ověřovateli zápisu Miloslav Bárta a Bc. Václav Schreier. Schváleno všemi hlasy. 2) Kontrola zápisu z minulého jednání Kontrola zápisu ze dne bez připomínek. 3) Čerpání rozpočtu k Nový účetní program ještě není zcela doplněn, během ledna a února byly z předchozího programu doházeny základní informace, tzn. celá účetní osnova a předkontace, nyní postupně zaúčtováváme banku a pokladnu. Kromě běžných nákladů na nájemné, telefon, a mzdu byly v měsíci únoru hrazeny příspěvek na Reprezentační ples SH ČMS ve výši 1.000,- Kč, příspěvek pro KSH na letošní rok ve výši ,- Kč a byla zaplacena licence na ochranu PC ESET na tři roky ve výši 4.468,- Kč. K neměly a do dnešního dne stále nemají členské příspěvky zaplaceny 4 sbory SDH Doubravice, Janské Lázně, Kohoutov a Vrchlabí město. Jejich představitelům byla zaslána upomínka k zaplacení. VV bere na vědomí. Hlášení za OSH 2013 K má okres Trutnov 2651 dospělých a 523 MH, celkem tedy 3174 členů. Za ně jsme v řádném termínu do odvedli na ústředí čl. příspěvky v celkové výši ,- Kč. Oproti loňskému roku ubylo 1 MH a 59 dospělých, celkem tedy za okres minus 60 členů. Co se týče odborností, tak v okrese Trutnov přibylo 12 nových držitelů odbornosti Hasič III, 1 držitel odbornosti Preventista III, 9 držitelů odbornosti Preventista II, a 12 rozhodčích mládeže II stupně. Strojníci SH Strana 1 (celkem 5)

2 ČMS, Rozhodčí PS ani Instruktoři pro požární sport žádní za rok 2013 nepřibyli. Celková statistika viz příloha tohoto Zápisu = Hlášení o činnosti OSH Trutnov za rok 2013 na webu v sekci VV. 4) Zprávy z jednání jednotlivých rad OOR velitelů Ing. Jiří Šeps Letošní první jednání rady se uskutečnilo ve středu Projednáván byl Kalendář soutěží okresu Trutnov, který byl v měsíci lednu zaslán na ústředí - soutěže budou průběžně zveřejňovány v Hasičských novinách. Ze soutěží, které jsou na letošní rok hlášeny, bylo radou velitelů vytipováno 7 soutěží, které by mohly být zařazeny do Poháru starosty OSH Trutnov 2014: Hajnice Bernartice Vlčice Libňatov Strážkovice Mladé Buky Strážkovice koláč Pořadatelé těchto soutěží budou v průběhu měsíce března osloveni, zda chtějí svou soutěž do Poháru starosty 2014 zařadit. OK v PS se v letošním roce uskuteční v sobotu na atletickém stadionu v Trutnově, tentokrát bez dorostu. Přihlášky se přijímají do do 15:00 hod. Technickou četu zajišťuje okrsek č. 5 Dubenecko. Velitelem soutěže bude Bc. Vratislav Lánský, hlavním rozhodčím Ing. Jiří Šeps, časomíra HZS. Disciplína běh na 100 m jednotlivci se bude běhat ve 4 drahách (2 M + 2 Ž), štafeta 1 dráha muži, jedna ženy, PÚ na tartanu 1 pokus. Pakliže nebudou v dané kategorii alespoň 2 družstva různých SDH, nebude kategorie vypsána. Do krajského kola v PS, které se uskuteční v sobotu v Jičíně, postoupí vítězné družstvo z každé kategorie. PÚ budou na krajském kole na jednotných strojích Rosenbauer Fox. V roce 2015 se OK v PS uskuteční již KK v PS bude MČR v PS bude v Trutnově. Okrsková kola - předběžně jsou známy tyto termíny, ostatní budou doplněny do OKRSKOVÁ KOLA OKRESU TRUTNOV 2014 TERMÍN OKRSEK ZAČÁTEK V MÍSTO KONÁNÍ Okrsek č. 3 Úpicko - Rtyňský 17:00 Maršov u Úpice Okrsek č. 1 Trutnovsko Okrsek č. 7 Hostinnsko 10:00 Ždírnice OKRESNÍ KOLA OKRESU TRUTNOV Okresní kolo hry Plamen okresu Trutnov Úpice Okresní kolo v požárním sportu Trutnov Okresní kolo dorostu Dvůr Králové nad Labem KRAJSKÁ KOLA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské kolo hry Plamen (společné s PU krajem) Přelouč (Pardubický kraj) Krajské kolo dorostu Dvůr Králové nad Labem (TU) Krajské kolo družstev SDH v PS (společné s PU krajem) Jičín (JC) Strana 2 (celkem 5)

3 MISTROVSTVÍ ČR MČR hry Plamen a dorostu SH ČMS Brno (Jihomoravský kraj) MČR družstev SDH SH ČMS v PS České Budějovice (Jihočeský kraj) MČR družstev v klasických disciplínách CTIF mužů a žen Dvůr Králové nad Labem (Královéhradecký kraj) MČR dobrovolných hasičů v disciplínách TFA Štramberk (Moravskoslezský kraj) V sobotu se konal specializační kurz pro zájemce o odbornost Rozhodčí instruktor. Účastníků bylo celkem 12, z toho byli 2 z okresu Trutnov- M. Bárta z SDH Špindlerův Mlýn město a L. Máslová z SDH Dolní Kalná. Momentálně tedy má okres Trutnov již 3 Rozhodčí instruktory pro PS. OOR prevence Tuto sobotu se uskuteční školení referentů prevence a výchovné činnosti okresu Trutnov na PS HZS Trutnov, začátek v 8:30, přihlášeno je zatím 36 členů. OOR mládeže V sobotu se v Radvanicích uskutečnilo školení rozhodčích MH II. stupně. Zúčastnilo celkem 22 rozhodčích, z toho byly 2 zcela noví, ostatní si svou odbornost obnovovali. Účastníci se domluvili, že kolektivy MH, které pojedou soutěžit na OK hry Plamen a dorostu, a nemají proškolené rozhodčí MH, mohou jako pomocné rozhodčí poskytnout doprovod či rodiče o dětí. Tito pomocní rozhodčí budou proškoleni na místě a jako rozhodčí postaveni na jednodušší úsek disciplín. O víkendu a by se měl uskutečnit tréninkový víkend na 100 m s překážkami na atletickém stadionu v Trutnově. Trénink je určen pro členy z Královéhradeckého kraje od 15ti let po dospělé, horní věková hranice není stanovena. Sobota je vyhraněna pro chlapce a muže, neděle pro dívky a ženy. Na jednotlivé dny je účastnický limit 40 lidí, pokud nebude kapacita naplněna, budou všichni účastníci pozváni pouze na sobotu. V sobotu se uskuteční Okresní kolo Uzlovky v Radvanicích, uzávěrka přihlášek je ve středu OK hry Plamen se uskuteční v Úpici, technickou četu zajišťuje okrsek č. 7 Hostinnsko. Rozhodčí jednotlivých disciplín: PÚ CTIF Paťavová J. Št. CTIF Huňát J., Rennerová K. Št. dvojic Šedivá L., Podolník F. 4 x 60 Žáková A., Hepnar st. J 60 Jakl P., Stránská Z. PÚ Borůvka P., Dvořák V. KK hry Plamen se uskuteční v Přelouči (Pardubický kraj), za okresu Trutnov pojedou tito rozhodčí: Podolník F., Žáková A., Paťavová J., Lukášková L., Hepnar P. st. OK dorostu se uskuteční ve Dvoře Králové nad Labem na atletickém stadionu pod Hankovým domem, technickou četu v so i v ne na KK dorostu zajišťují okrsek Rozhodčí jednotlivých disciplín: 4x100m Hepnar P. st. J 100m - Jakl P. Dvojboj Huňátová J. ml. Testy Rennerová K. PÚ Dressler J., Raticová J. Hlavní rozhodčí Podolník F. KK dorostu se uskuteční ve Dvoře Králové nad Labem na atletickém stadionu pod Hankovým domem, za okres Trutnov pojedou tito rozhodčí: Borůvka J., Borůvka P., Burdychová J., Podolník F., Žáková A., Lukášková L., Mladonický M., Paťavová J. Strana 3 (celkem 5)

4 Výkonnostní třídy na ústředí byl za mládež zaslán seznam soutěží, na kterých budou mít MH a D možnost získat výkonnostní třídy. Jedinou podmínkou těchto soutěží je certifikovaná časomíra. 60m MH 100 m dorost Malé Svatoňovice Úpice 3.5. Úpice Jaroměř 8.5. Jaroměř Hajnice Vlčice Hostinné Radvanice Horní Lánov Okresní Aktiv Zasloužilých hasičů - Vlastislav Košťálek Letošní okresní Aktiv by rád směřoval pravděpodobně v měsíci lednu do výrobny vánočních ozdob ve Dvoře Králové nad Labem podrobnosti zjistí M. Němečková. 5) Příprava Shromáždění představitelů SDH okresu Trutnov V pátek se uskuteční Shromáždění představitelů SDH okresu Trutnov v sále MěÚ Trutnov. Prezence je od 15:00 do 16:00 hodin, začátek v 16:00 hodin. Prezence: Monika Němečková, Martina Machačová Předsedající: Ing. Jiří Šeps Zapisovatel: Bc. Václav Schreier Ověřovatelé zápisu: Jana Raticová, Bc. Vratislav Lánský Návrhová komise: Zdeněk Pelc, František Podolník Mandátová komise: Jiří Chrtek, Monika Němečková, Martina Machačová Program: 1. Zahájení, schválení programu, volba zapisovatele, ověřovatelů zápisu, mandátové a návrhové komise 2. Zpráva o činnosti OSH Trutnov za Zpráva OKRR o hospodaření za rok Zaměření činnosti OSH Trutnov v roce Zpráva mandátové komise 6. Diskuze, vystoupení hostů 7. Usnesení 8. Závěr 6) Výročí SDH okresu Trutnov v roce SDH Hostinné 150 let SDH Úpice 150 let SDH Bílé Poličany 120 let SDH Verdek 130 let SDH Maršov u Úpice 130 let SDH Mostek 115 let + slavnosti praporu 7) Zprávy z vyšších orgánů Školení hospodářů, setkání OORM, KORM, školení funkcionářů OSH, KSH Jiří Orsák V pátek se v Přibyslavi koná celorepublikové školení hospodářů OSH a KSH s tématem státní dotace z MŠMT ČR v roce Školení je určené pro hospodáře pověřené účtováním státních dotací, za OSH Trutnov se zúčastní Monika Němečková, za KSH Královéhradeckého kraje Martina Machačová. Strana 4 (celkem 5)

5 V sobotu se v Přibyslavi koná celorepublikové setkání vedoucích OOR a KOR mládeže, za OSH Trutnov a zároveň za KSH KHKR se setkání zúčastní Burdychová Julie. V ten samý den se zároveň v Přibyslavi koná školení funkcionářů a členů VV OSH a KSH počet max. 2 členové za OSH, KSH. Zástupci za OSH Trutnov budou stanoveni do ) Různé Letní tábor ve Stárkově termín , veškeré informace jsou zveřejněny na webu 8) Závěr Starosta OSH Jiří Orsák poděkoval všem přítomným za účast a jednání ukončil. Konec jednání v 17:30 hod. Příští jednání VV se uskuteční týden po SP SDH dne od 16 hod v kanceláři OSH Trutnov. Zapsala: Monika Němečková Ověřovatelé: Bc. Václav Schreier Miloslav Bárta Strana 5 (celkem 5)

Zápis ze Shromáždění představitelů Sborů dobrovolných hasičů okresu Trutnov, konaného dne 24.4.2009 ve velkém sále MěÚ v Trutnově

Zápis ze Shromáždění představitelů Sborů dobrovolných hasičů okresu Trutnov, konaného dne 24.4.2009 ve velkém sále MěÚ v Trutnově Zápis ze Shromáždění představitelů Sborů dobrovolných hasičů okresu Trutnov, konaného dne 24.4.2009 ve velkém sále MěÚ v Trutnově zahájení: 16 30 hod. přítomni: Výkonný výbor OSH Trutnov zástupci SDH okresu

Více

Propozice Okresního kola soutěže v požárním sportu Okres Trutnov

Propozice Okresního kola soutěže v požárním sportu Okres Trutnov Propozice Okresního kola soutěže v požárním sportu Okres Trutnov Okresní sdružení hasičů Trutnov pořádá okresní soutěž v požárním sportu družstev mužů, žen, dorostenců a dorostenek SDH Trutnovského okresu

Více

Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 24.5.2012 v kanceláři OSH Trutnov

Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 24.5.2012 v kanceláři OSH Trutnov Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 24.5.2012 v kanceláři OSH Trutnov Začátek: 15 00 hod Přítomní: členové VV: Jiří Orsák, Ing. Jiří Šeps, Miloslav Bárta, Zdeněk Pelc, Jiří Dufek, František

Více

Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 9.2.2012 v kanceláři OSH Trutnov

Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 9.2.2012 v kanceláři OSH Trutnov Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 9.2.2012 v kanceláři OSH Trutnov Začátek: 15 00 hod Přítomní: členové VV:, Ing. Jiří Šeps, Miloslav Bárta, Jiří Dufek, Zdeněk Pelc, František Podolník,

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Svitavy

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Svitavy Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Svitavy Organizační zabezpečení okresního kola hry PLAMEN v požárních disciplínách, které se koná v Jaroměřicích a je zabezpečováno ORM při OSH Svitavy ve spolupráci

Více

ZÁPIS z jednání Výkonného výboru Okresního sdružení hasičů Olomouc, konaného dne 31. března 2015 v jednací síni HZS Ol. kraje

ZÁPIS z jednání Výkonného výboru Okresního sdružení hasičů Olomouc, konaného dne 31. března 2015 v jednací síni HZS Ol. kraje ZÁPIS z jednání Výkonného výboru Okresního sdružení hasičů Olomouc, konaného dne 31. března 2015 v jednací síni HZS Ol. kraje Volební období 2015 2020 Přítomni: se. Vlastimila Švubová, se. Lenka Trnková,

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 12.2.2015 v kanceláři OSH Trutnov

Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 12.2.2015 v kanceláři OSH Trutnov Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 12.2.2015 v kanceláři OSH Trutnov Začátek: 16 00 hod Přítomní: členové VV: Ing. Jiří Šeps, Miloslav Bárta, Zdeněk Pelc, Julie Burdychová, Jaroslav

Více

Priloha 11.xls Stránka 1. Rozmístění rozet a rozlišovacích znaků na náramenících stejnokrojů

Priloha 11.xls Stránka 1. Rozmístění rozet a rozlišovacích znaků na náramenících stejnokrojů Priloha 11.xls Stránka 1 Rozmístění rozet a rozlišovacích znaků na náramenících stejnokrojů 15 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 15 10 14 10 14 10 14 10 14 14 10 14 10 14 10 14 10 10 18 5 18 5 18 5 18 18 5 18

Více

Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 7.3.2013 v kanceláři OSH Trutnov

Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 7.3.2013 v kanceláři OSH Trutnov Zápis z Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 7.3.2013 v kanceláři OSH Trutnov Začátek: 15 00 hod Přítomní: členové VV: Jiří Orsák, Ing. Jiří Šeps, Zdeněk Pelc, Julie Burdychová, Jiří Dufek, Jaroslav

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne v Bílých Poličanech

Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne v Bílých Poličanech Zápis z jednání Výkonného výboru OSH Trutnov konaného dne 13.3.2015 v Bílých Poličanech Začátek: 16 00 hod Přítomní: členové VV: Jiří Orsák, Ing. Jiří Šeps, Miloslav Bárta, Zdeněk Pelc, Julie Burdychová,

Více

Plán akcí 2019 Místo konání akce Název akce Kontakt

Plán akcí 2019 Místo konání akce Název akce Kontakt Datum 7.1. 8.1. 8.1. 9.1. 14.1. 19.1. 22.1. 24.1. 2.2. 5.2. 11.2. 12.2. 13.2. 13.2. Praha HZ Letiny HZ Nepomuk Divadlo U Hasičů Praha Praha Pohostinství Štěnovický Borek Praha HZ Střížovice Kancelář KSH

Více

ZÁPIS z VV KSH JMK 29. 10. 2015

ZÁPIS z VV KSH JMK 29. 10. 2015 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Jihomoravského kraje Zubatého 1, 614 00 Brno ZÁPIS z VV KSH JMK 29. 10. 2015 Přítomni: Prezenční listina Omluveni: JUDr. Michal Hašek, P.

Více

BÍLÉ POLIČANY

BÍLÉ POLIČANY SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OKRESU TRUTNOV Přítomno viz Prezenční listina: 120 delegátů 47 ostatních přizvaných 1 (z 5) BÍLÉ POLIČANY 6.3.2010 PROGRAM: 1. Zahájení Shromáždění delegátů

Více

Z á p i s č. 6/2010. z jednání výkonného výboru OSH ČMS Rokycany dne 1. září 2010

Z á p i s č. 6/2010. z jednání výkonného výboru OSH ČMS Rokycany dne 1. září 2010 Z á p i s č. 6/2010 z jednání výkonného výboru OSH ČMS Rokycany dne 1. září 2010 1) Zahájení P. starosta Frost uvítal přítomné a seznámil s programem dnešního jednání. Program byl přítomnými schválen 2)

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Účast: 15 desetičlenných družstev mladých hasičů SH ČMS + 30 vedoucích 15 sedmi až osmičlenných družstev dorostenek SH ČMS + 30 vedoucích 15 sedmi až osmičlenných družstev dorostenců

Více

PLÁN PRÁCE KSH PLZEŇSKÉHO KRAJE VÝKONNÉHO VÝBORU, SHROMÁŽDĚNÍ PŘEDSTAVITELŮ OSH NA ROK 2017

PLÁN PRÁCE KSH PLZEŇSKÉHO KRAJE VÝKONNÉHO VÝBORU, SHROMÁŽDĚNÍ PŘEDSTAVITELŮ OSH NA ROK 2017 PLÁN PRÁCE KSH PLZEŇSKÉHO KRAJE VÝKONNÉHO VÝBORU, SHROMÁŽDĚNÍ PŘEDSTAVITELŮ OSH NA ROK 2017 Stále body programu jednání, volba zapisovatele, volba ověřovatelů zápisu 2) Informace z jednání vedení KSH 3)

Více

Zápis ze schůze KORM č. 3/2015

Zápis ze schůze KORM č. 3/2015 Zápis ze schůze KORM č. 3/2015 Místo, datum: Chrudim, 21. 9. 2015 Přítomni za OORM: CR: J. Čechlovský, R. Pecková, PA: M. Nováková, H. Košťálová UO: R. Rajnet SY: Bidmon Jiří, Uher Pavel Přítomní hosté:

Více

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 13. února 2014 v zasedací místnosti OSH v Plzni, Pobřežní 17

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 13. února 2014 v zasedací místnosti OSH v Plzni, Pobřežní 17 Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 13. února 2014 v zasedací místnosti OSH v Plzni, Pobřežní 17 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Štefl, p. Frána, p. Fila, p.

Více

Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Hanus, pí. Foldová, p. Vacek, p. Kalčík, plk. Ing. Pavlas Hosté: p. Kumpán, p. Hulec, p.

Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Hanus, pí. Foldová, p. Vacek, p. Kalčík, plk. Ing. Pavlas Hosté: p. Kumpán, p. Hulec, p. / Datum konání: 22. září 2015 Místo konání: HZ Dobřany Zápis z jednání Výkonného výboru KSH Pk Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Hanus, pí. Foldová, p. Vacek, p. Kalčík, plk. Ing. Pavlas Hosté:

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE 15.3.2008 V PŘEDÍNĚ

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE 15.3.2008 V PŘEDÍNĚ ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ KONANÉHO DNE 15.3.2008 V PŘEDÍNĚ 1. ZAHÁJENÍ p. Arnošt Urbánek (starosta SDH Předín) přivítání p. Robert Válala (ředitel Požární bezpečnosti) anketa PB o spokojenosti s firmou 2. VOLBA

Více

Zápis ze Shromáždění delegátů SDH okresu Trutnov konaného dne v Bílých Poličanech

Zápis ze Shromáždění delegátů SDH okresu Trutnov konaného dne v Bílých Poličanech Zápis ze Shromáždění delegátů SDH okresu Trutnov konaného dne 27. 3. 2015 v Bílých Poličanech Jednání bylo svoláno za účelem zhodnocení činnosti OSH Trutnov za období 2010-2015 a hlavně bude volit nové

Více

Jednohlasně schváleno

Jednohlasně schváleno Shromáždění představitelů Trutnov 16. 3. 2018 Program jednání: 1. Zahájení, schválení programu, volba zapisovatele, ověřovatele zápisu, mandátové a návrhové komise 2. Zpráva o činnosti OSH Trutnov za rok

Více

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U

Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č I N N O S T I D O R O S T U Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráci s Pod záštitou senátora a starosty města Vlašimi Mgr. Luďka Jeniště p o ř á d á K R A J S K É K O L O H R Y P L A M E N A C E L O R O Č N Í Č

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Okresní sdružení hasičů Plzeň - jih

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Okresní sdružení hasičů Plzeň - jih ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Okresního kola hry Plamen ročník 2014/2015 - jarní část ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

19. - 21. srpna 2011

19. - 21. srpna 2011 Propozice republikového kola MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2011 Pořadatel : Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a Generální ředitelství HZS

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ OSBORNÉ RADY MLÁDEŽE ZA ROK 2015 V roce 2015 bylo ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska registrováno 54 794 dětí a mládeže ve věku 3 18 let. Zajímavý je rovněž ukazatel zapojení

Více

ZPRAVODAJ OSH. 1/2016 únor. Úvodem. Z obsahu. Nový vzhled webových stránek OSH. Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí

ZPRAVODAJ OSH. 1/2016 únor. Úvodem. Z obsahu. Nový vzhled webových stránek OSH. Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí ZPRAVODAJ OSH 1/2016 únor Úvodem Vážené hasičky a hasiči, dostává se Vám do rukou, resp. do monitorů, první vydání elektronického čtvrtletníku

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN PARDUBICKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Pardubického kraje pod záštitou Rady Pardubického kraje pořádají krajskou soutěž v celostátní

Více

pod záštitou poslankyně Parlamentu ČR Mgr. Marie Benešové

pod záštitou poslankyně Parlamentu ČR Mgr. Marie Benešové Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Ústecký kraj a Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Louny Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen a celoroční činnosti

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Ústecký kraj a Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Teplice

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Ústecký kraj a Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Teplice Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Ústecký kraj a Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Teplice Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen a celoroční činnosti

Více

O POHÁR STAROSTKY OSH PS

O POHÁR STAROSTKY OSH PS OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ O POHÁR STAROSTKY OSH PS Pořadatel : Okresní sdružení hasičů SH ČMS Plzeň sever ve spolupráci se všemi SDH okresu Plzeň - sever Termín konání : neděle

Více

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 10. října 2017, v kanceláři OSH, Kollárova 32

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 10. října 2017, v kanceláři OSH, Kollárova 32 Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaného dne 10. října 2017, v kanceláři OSH, Kollárova 32 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Červenka, p. Fila, p. Hanus K., p. Krnáč,

Více

OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 5

OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 5 Č.j. OSH /2015/16 Organizační zabezpečení OKRESNÍHO VYHODNOCENÍ CELOSTÁTNÍ HRY MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2 0 1 5 Pořadatel : Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okresní sdružení Písek ve spolupráci s HZS

Více

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 8. září 2015 od 16:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 8. září 2015 od 16:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih Zápis z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 8. září 2015 od 16:00 hod na kanceláři OSH Plzeň - jih 1) Zahájení p. Černý Zahájil jednání a přivítal přítomné - Omluveni: p. Jaroslav Kolář, p. Josef Křen,

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru Krajského sdružení hasičů Královéhradeckého kraje, konaného 5. 3. 2015 od 16.00 hod v Bílých Poličanech

Zápis z jednání Výkonného výboru Krajského sdružení hasičů Královéhradeckého kraje, konaného 5. 3. 2015 od 16.00 hod v Bílých Poličanech Zápis z jednání Výkonného výboru Krajského sdružení hasičů Královéhradeckého kraje, konaného 5. 3. 2015 od 16.00 hod v Bílých Poličanech Přítomní členové VV: J. Orsák, I. Kraus, K. Salava, A. Ulrych, E.

Více

KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Akci podpořili: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Organizátor: Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje ve spolupráci

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Shromáždění představitelů SDH okresu Trutnov Bílé Poličany

Shromáždění představitelů SDH okresu Trutnov Bílé Poličany Shromáždění představitelů SDH okresu Trutnov 3. 11. 2017 Bílé Poličany 1. Zahájení, schválení programu, volba zapisovatele, ověřovatele zápisu, mandátové a návrhové komise 2. Zpráva o činnosti OSH Trutnov

Více

Hry P L A M E N Královéhradeckého a Pardubického kraje

Hry P L A M E N Královéhradeckého a Pardubického kraje ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA Hry P L A M E N Královéhradeckého a Pardubického kraje Organizátor: Krajské sdružení hasičů Královéhradeckého kraje Ve spolupráci s: Krajským sdružením hasičů Pardubického

Více

Český pohár Rebel 2016

Český pohár Rebel 2016 Český pohár Rebel 2016 XIV. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár Rebel 2016 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor

Více

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 4. dubna 2017 od 16:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih

Zápis. z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 4. dubna 2017 od 16:00 hod. na kanceláři OSH Plzeň - jih Zápis z jednání VV OSH Plzeň- jih konaného 4. dubna 2017 od 16:00 hod 1) Zahájení na kanceláři OSH Plzeň - jih Starosta OSH přivítal přítomné a zahájil jednání v 16:00 hod - předložil program jednání dle

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV ŽEN A MUŽŮ SDH SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2011 KONANÉ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA JIHOČESKÉHO KRAJE MGR. JIŘÍHO ZIMOLY Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a

Více

pod záštitou primátora města Most Mgr. Jana Paparegy

pod záštitou primátora města Most Mgr. Jana Paparegy Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Ústecký kraj a Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Most Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen a celoroční činnosti

Více

K R A J S K É K O L O

K R A J S K É K O L O Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráci s OSH Benešov pod záštitou starosty města Vlašimi Mgr. Luďka JENIŠTY p o ř á d á K R A J S K É K O L O HRY PLAMEN A CELOROČNÍ ČINNOSTI DOROSTU

Více

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích

Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích Z Á P I S z Výroční valné hromady SDH Stanětice 16. 1. 2016 ve Staněticích Program: Zahájení Zpráva starosty Zpráva velitele Zpráva o hospodaření Zpráva o stavu výzbroje a výstroje Zpráva kronikářky Zpráva

Více

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2015

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2015 OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2015 Pořadatel : Okresní sdružení hasičů SH ČMS Plzeň sever ve spolupráci se všemi SDH okresu Plzeň - sever Termín konání : neděle

Více

Zápis z jednání výkonného výboru OSH Olomouc konaného dne 4. června 2013 v Olomouci

Zápis z jednání výkonného výboru OSH Olomouc konaného dne 4. června 2013 v Olomouci Přítomni: s. Vlastimila Švubová, br. Ing. Jiří Kropáč, br. Mojmír Dostál, br. Karel Šmoldas, br. Roman Mácha, br. Petr Spáčil, br. David Číhal, br. Ing. Lukáš Pluháček Omluven: br. Jiří Čepelák, br. Ing.

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru Krajského sdružení hasičů Královéhradeckého kraje, konaného 22. 1. 2015 od 16.00 hod v Bílých Poličanech

Zápis z jednání Výkonného výboru Krajského sdružení hasičů Královéhradeckého kraje, konaného 22. 1. 2015 od 16.00 hod v Bílých Poličanech Zápis z jednání Výkonného výboru Krajského sdružení hasičů Královéhradeckého kraje, konaného 22. 1. 2015 od 16.00 hod v Bílých Poličanech Přítomní členové VV: J. Orsák, I. Kraus, K. Salava, A. Ulrych,

Více

P L Á N P R Á C E V V O S H

P L Á N P R Á C E V V O S H Stálé body jednání P L Á N P R Á C E V V O S H 2 0 1 8 - Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu - Kontrola úkolů - Výměna členských průkazů 23.ledna - Organizační zabezpečení školení VM - Organizační

Více

Plán akcí 2012 Místo konání akce Název akce Kontakt

Plán akcí 2012 Místo konání akce Název akce Kontakt 18.1. 18.1. 19.1. 24.1. 31.1. 21.2. 28.2. 13.3. 13.3. 21.3. 22.3. 27.3. 3.4. 13.4. 14.4. 17.4. 3.5. 3.5. 4.5. 5.5. 9.5. 22.5. 22.5. 23.5. 24.5. 25.5. 26.5. 5.6. 9.6. Výkonný výbor SH ČMS Odborná rada historie

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŽE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2014 SH ČMS Krajské sdružení hasičů Zlínského kraje spolu s Okresním sdružením hasičů Kroměříž pod záštitou hejtmana Zlínského kraje Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže :

Více

asový harmonogram : Hry Plamen M že nastat operativní zm na nap íklad vzhledem k technické závad, po así apod.

asový harmonogram : Hry Plamen M že nastat operativní zm na nap íklad vzhledem k technické závad, po así apod. Ú ast : 8 deseti lenných družstev mladých hasi + 8 vedoucích a 8 idi 8 sedmi - osmi lenných družstev dorostenek + 8 vedoucích a 8 idi 8 sedmi - osmi lenných družstev dorostenc + 8 vedoucích a 8 idi 12

Více

K R A J S K É K O L O

K R A J S K É K O L O Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráce s OSH Kladno pod záštitou primátora statutárního města Kladno Mgr. Milana Volfa p o ř á d á K R A J S K É K O L O HRY PLAMEN A CELOROČNÍ ČINNOSTI

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN 2008 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV MLADÝCH HASIČŮ PLAMEN" 2008 KONANÁ POD ZÁŠTITOU HEJTMANA JIHOČESKÉHO KRAJE RNDr. Jana Zahradníka Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska KSH Jihočeského

Více

k zajištění výročních valných hromad u SDH pro rok 2005-2010

k zajištění výročních valných hromad u SDH pro rok 2005-2010 Vzor dokumentů (tento vzor není závazný a slouží pouze pro upřesnění jednotlivých kroků konání VVH SDH a to SDH, kteří nemají tolik zkušeností z konáním VVH) k zajištění výročních valných hromad u SDH

Více

PROPOZICE POSTUPOVÉ SOUTĚŽE

PROPOZICE POSTUPOVÉ SOUTĚŽE PROPOZICE POSTUPOVÉ SOUTĚŽE KRAJSKÉHO KOLA soutěže družstev HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU MORAVSKOSLEZSKÉHO A OLOMOUCKÉHO KRAJE SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS MORAVSKOSLEZSKÉHO A OLOMOUCKÉHO KRAJE V POŽÁRNÍM

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD SH ČMS

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD SH ČMS Soubor předpisů SH ČMS I/6 2015 JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD SH ČMS ČÁST 1. Jednací řád SH ČMS I. Úvodní ustanovení Článek 1 Jednací řád Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska (dále jen SH ČMS ) vychází ze stanov

Více

Hlavní zaměření činnosti SH ČMS na rok 2017 (dle jednotlivých oblastí činnosti)

Hlavní zaměření činnosti SH ČMS na rok 2017 (dle jednotlivých oblastí činnosti) Hlavní zaměření činnosti SH ČMS na rok 2017 (dle jednotlivých oblastí činnosti) Schváleno SS OSH 22. 10. 2016 Pro postupnou realizaci úkolů SH ČMS po V. sjezdu přijatých zejména Programem činnosti SH ČMS

Více

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 9. října 2018, v kanceláři OSH, Kollárova 427/32, Plzeň

Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 9. října 2018, v kanceláři OSH, Kollárova 427/32, Plzeň Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 9. října 2018, v kanceláři OSH, Kollárova 427/32, Plzeň Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Červenka, p. Holeček, p. Randa Nepřítomni:

Více

Hlavní zaměření činnosti SH ČMS na rok 2016 (dle jednotlivých oblastí činnosti)

Hlavní zaměření činnosti SH ČMS na rok 2016 (dle jednotlivých oblastí činnosti) Hlavní zaměření činnosti SH ČMS na rok 2016 (dle jednotlivých oblastí činnosti) Pro postupnou realizaci úkolů SH ČMS po V. sjezdu přijatých zejména Programem činnosti SH ČMS do roku 2020 jsou pro rok 2016

Více

PROPOZICE. okresního kola dorostu a okresního kola v požárním sportu okresu Hodonín 2015

PROPOZICE. okresního kola dorostu a okresního kola v požárním sportu okresu Hodonín 2015 PROPOZICE okresního kola dorostu a okresního kola v požárním sportu okresu Hodonín 2015 Pořadatel: Okresní sdružení hasičů ČMS Hodonín ve spolupráci s SDH Vacenovice Termín konání: 9. 5. 2015 Místo konání:

Více

Zápis ze zasedání OORM na OSH Domažlice

Zápis ze zasedání OORM na OSH Domažlice Zápis ze zasedání OORM 11. 1. 2019 na OSH Domažlice Účast: Přítomni: Martina Vaňková,, Pavel Inderholz ml., Josef Tvardík,, Aneta Hoffmannová,, Markéta Rogovská, Jana Jandová, Jaroslav Barborka,, Blanka

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Žďár nad Sázavou Z á p i s z 6. zasedání Výkonného výboru SH ČMS okresu Žďár nad Sázavou ve funkčním období 2015 2020 ze dne 23. února 2016 v zasedací místnosti

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ okresního kola hry Plamen 2017/2018 Konaného pod záštitou senátora PČR Mgr. Jaroslava Větrovského Pořadatel: SH ČMS Okresní sdružení hasičů Tábor SH ČMS Sbor dobrovolných hasičů

Více

15. ZIMNÍ SETKÁNÍ MLADÝCH HASIČŮ

15. ZIMNÍ SETKÁNÍ MLADÝCH HASIČŮ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Domažlice Odborná rada mládeže okresu Domažlice okrsek č. 9 Kdyně pořádají 15. ZIMNÍ SETKÁNÍ MLADÝCH HASIČŮ Místo Sokolovna Kdyně velký sál Datum 20. 2. 2016

Více

Propozice hasičské soutěže II. kola v klasické soutěži

Propozice hasičské soutěže II. kola v klasické soutěži Propozice hasičské soutěže II. kola v klasické soutěži Pořadatelem postupové soutěže II. kola je Okresní sdružení hasičů Plzeň - jih a Sbor dobrovolných hasičů Nepomuk Soutěž se uskuteční dne 5. září 2015

Více

Zápis z jednání Shromáždění delegátů sborů Okresního sdružení hasičů Nový Jičín, ze dne 21.3.2015, Kulturní dům v Děrném

Zápis z jednání Shromáždění delegátů sborů Okresního sdružení hasičů Nový Jičín, ze dne 21.3.2015, Kulturní dům v Děrném Zápis z jednání Shromáždění delegátů sborů Okresního sdružení hasičů Nový Jičín, ze dne 21.3.2015, Kulturní dům v Děrném 1) Úvod: Stanislav Kotrc starosta OSH: - uvítání delegátů, Zasloužilých hasičů a

Více

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11

ZÁPIS. Výroční valná hromada 01/11 Strana 1 /5 Program: 1) Zpráva o čínnosti SDH Cerhenice v roce 2010 2) Zpráva pokladní 3) Zpráva revizní 4) Zpráva z činnosti mládeže 5) Plán práce na letošní rok 2011 6) Rozpočet SDH 7) Přijmutí nových

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - Kraj Pardubický Pořadatel: ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže mladých hasičů ve hře PLAMEN 2016 - Skuteč SHČMS - KSH Pardubice, OSH Chrudim, odborná

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ SOUTĚŽE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ SOUTĚŽE Krajské sdružení hasičů Středočeského kraje, ve spolupráci s OSH Mladá Boleslav pod záštitou primátora města Mladá Boleslav a senátora České republiky pana MUDr. Raduana Nwelatiho p o ř á d á K R A J S

Více

Rok 2005. Vajrauch Zdeněk, Telecí

Rok 2005. Vajrauch Zdeněk, Telecí 85 Rok 2005 Rok 2005 jsme zahájili znovuobnovením tradice pořádání hasičských plesů. Z důvodu malé kapacity společenského sálu našeho obecního úřadu jsme plesy uspořádali hned dva, a to 29. ledna a 5.

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013

Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 2013 spolu s Okresním sdružením hasičů Zlín pod záštitou hejtmana Zlínského kraje a města Organizační zabezpečení krajského kola hry Plamen 0 Organizátor soutěže : Termín konání soutěže : Místo konání : OSH

Více

PROPOZICE POSTUPOVÉ SOUTĚŽE

PROPOZICE POSTUPOVÉ SOUTĚŽE PROPOZICE POSTUPOVÉ SOUTĚŽE KRAJSKÉHO KOLA soutěže družstev HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU OLOMOUCKÉHO A MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS OLOMOUCKÉHO A MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE V POŽÁRNÍM

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Okresní sdružení hasičů Plzeň - jih

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Okresní sdružení hasičů Plzeň - jih Pokyn pro konání I. kol hasičských soutěží v klasické soutěži a požárním sportu SDH Termín soutěží: Soutěže proběhnou do nejpozději do 31. července 2015. I. KLASICKÁ SOUTĚŽ První kola proběhnou podle Pravidel

Více

1. část disciplíny CTIF

1. část disciplíny CTIF Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okresu Pardubice Teplého 1526, Pardubice Organizační zabezpečení okresního kola soutěže Plamen 1. část disciplíny CTIF POŘADATEL: OSH Pardubice ve spolupráci s SDH

Více

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013

Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Jednání starostů SDH po obvodech 4. 11. 2013 Program jednání 1) Zpráva o činnosti OSH Ústí nad Orlicí, 2) Výsledky soutěží v roce 2013, 3) Zajištění výročních valných hromad, 5) Hlášení o činnosti sboru

Více

Zápis ze zasedání odborné rady

Zápis ze zasedání odborné rady Zápis ze zasedání odborné rady Doba zasedání: Místo zasedání: Svolavatel: Způsob svolání: 13. června 2017 od 17.00 hodin zasedací místnost SDH Nepomuk, Nepomuk Zbyšek Zuber, vedoucí odborné rady VV OSH

Více

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX. Vzorové PROPOZICE Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Okrsek xxx Okresní sdružení hasičů XXX Krajské sdružení hasičů XXX Vzorové PROPOZICE OKRSKOVÉHO/OKRESNÍHO/KRAJSKÉHO KOLA, MISTROVSTVÍ ČR družstev Sborů dobrovolných

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže DOROSTU Pardubice. Přeborník a přebornice Pardubického kraje ve výstupu na cvičnou věž

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže DOROSTU Pardubice. Přeborník a přebornice Pardubického kraje ve výstupu na cvičnou věž Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska - Kraj Pardubický ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ Krajského kola soutěže DOROSTU 2016 - Pardubice a doplňková soutěž Přeborník a přebornice Pardubického kraje ve výstupu

Více

Zápis z jednání výkonného výboru OSH Olomouc konaného dne11.10.2011 v Olomouci strana č. 1

Zápis z jednání výkonného výboru OSH Olomouc konaného dne11.10.2011 v Olomouci strana č. 1 Přítomni: Hosté: Zápis z jednání výkonného výboru OSH Olomouc strana č. 1 br. Ing. Kropáč Jiří, br. Šmoldas Karel, br. Geprt Antonín, se. Švubová Vlastimila, br. Dostál Mojmír, br. Mácha Roman br. Siegel

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ KRAJSKÉHO KOLA HRY PLAMEN A SOUTĚŢE DOROSTU KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Krajské sdruţení hasičů Čech, Moravy a Slezska Královéhradeckého kraje a Okresním sdruţením hasičů Čech, Moravy

Více

ZPRAVODAJ OSH. 1/2018 březen Úvodem. Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí

ZPRAVODAJ OSH. 1/2018 březen Úvodem. Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Ústí nad Orlicí ZPRAVODAJ OSH 1/2018 březen 2018 Úvodem Vážené hasičky a hasiči, čas plyne neúprosně velmi rychle a je za námi další období výročních valných

Více

Jednání starostů okrsků a Výkonného výboru OSH Ústí nad Orlicí,

Jednání starostů okrsků a Výkonného výboru OSH Ústí nad Orlicí, Jednání starostů okrsků a Výkonného výboru OSH Ústí nad Orlicí, 5. 9. 2016 Program jednání 1) Informace o činnosti VV OSH a odborných rad, výsledky postupových soutěží, 2) Informace z Ústředí SH ČMS průkazy,

Více

Zápis ze zasedání OORM v klubovně SDH Domažlice

Zápis ze zasedání OORM v klubovně SDH Domažlice Zápis ze zasedání OORM 17. 8. 2018 v klubovně SDH Domažlice Účast: Přítomni: Martina Vaňková,, Pavel Inderholz ml., Josef Tvardík, Aneta Hoffmannová, Markéta Hrubá, Jaroslava Čedíková (vz. Markéta Flosmanová),

Více

Organizační zabezpečení krajského kola hry PLAMEN. Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015

Organizační zabezpečení krajského kola hry PLAMEN. Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015 Organizační zabezpečení krajského kola Pardubického kraje HRY PLAMEN 2015 Pořadatel: Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Svitavy ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Pardubického kraje,

Více

Z P R A V O D A J Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska OSH Pelhřimov Ročník: 2015 Číslo: 2

Z P R A V O D A J Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska OSH Pelhřimov Ročník: 2015 Číslo: 2 Z P R A V O D A J Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska OSH Pelhřimov Ročník: 2015 Číslo: 2 Listopad 2015 PF 2016 SH ČMS Okresní sdružení hasičů Pelhřimov Krásné, klidné a pohodové prožití vánočních svátků,

Více

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu

Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a dorostu Okresní sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Louny Mírové náměstí 129, 440 01 Louny; tel. 415 653 997 e-mail: osh.louny@centrum.cz; www.oshlouny.cz Organizační zabezpečení okresního kola hry Plamen a

Více

STATUT ČESTNÝCH VYZNAMENÁNÍ A TITULŮ SH ČMS

STATUT ČESTNÝCH VYZNAMENÁNÍ A TITULŮ SH ČMS Soubor předpisů SH ČMS I/3 2013 STATUT ČESTNÝCH VYZNAMENÁNÍ A TITULŮ SH ČMS I. Řádní členové Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v souladu se Stanovami sdružení, zákonnými předpisy a potřebami občanů,

Více

Zápis č. 10 z VV KSH JMK

Zápis č. 10 z VV KSH JMK Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Krajské sdružení hasičů Jihomoravského kraje Zubatého 1, 614 00 Brno Zápis č. 10 z VV KSH JMK 21. 6. 2016 Přítomni: Bc. Z. Jandova, J. Gargula, I. Musil, Mgr. M.

Více

Z Á P I S. z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 20. února 2018 v kanceláři OSH, Kollárova 32, Plzeň

Z Á P I S. z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 20. února 2018 v kanceláři OSH, Kollárova 32, Plzeň Z Á P I S z jednání výkonného výboru OSH Plzeň sever, konaném dne 20. února 2018 v kanceláři OSH, Kollárova 32, Plzeň Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: p. Frána, p. Honzík, p. Randa Nepřítomni:

Více

OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ OLOMOUC. doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D.

OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ OLOMOUC. doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D. OKRESNÍ SDRUŽENÍ HASIČŮ OLOMOUC Vás zve na 2. závod seriálu ČESKÉHO POHÁRU REBEL 2015 OLOMOUCKÝ DVOJBOJ a 100m překážek Pod záštitou Primátora statutárního města Olomouc doc. Mgr. Antonína Staňka, Ph.D.

Více

PROPOZICE OKRESNÍHO KOLA

PROPOZICE OKRESNÍHO KOLA PROPOZICE OKRESNÍHO KOLA Soutěže družstev SDH SH ČMS v požárním sportu v roce 2015 v okrese Zlín Termín konání: 6. 6. 2015 Místo konání: fotbalové hřiště obce Hřivínův Újezd Účast: - 1 desetičlenné družstvo

Více

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne

Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne Zápis z jednání Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice ze dne 20. 5. 2019 Porada Okresní odborné rady soutěží SH ČMS okresu České Budějovice (dále jen OORS) byla svolána na den 20.

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ SOUTĚŽE DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2016

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ SOUTĚŽE DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2016 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ SOUTĚŽE DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2016 Pořadatel: SH ČMS KSH Kraje Vysočina Krajská odborná rada represe ve spolupráci s OSH Havlíčkův Brod Termín

Více

Sbor dobrovolných hasičů Staré Sedliště, 348 01 Staré Sedliště www.ssedliste.cz/spolky-sdruzeni/hasici-stare-sedliste e-mail: jizu@seznam.

Sbor dobrovolných hasičů Staré Sedliště, 348 01 Staré Sedliště www.ssedliste.cz/spolky-sdruzeni/hasici-stare-sedliste e-mail: jizu@seznam. 1. Číslo 26. března 2013 Sbor dobrovolných hasičů Staré Sedliště, 348 01 Staré Sedliště www.ssedliste.cz/spolky-sdruzeni/hasici-stare-sedliste e-mail: jizu@seznam.cz Vážení čtenáři, i v letošním roce Vás

Více

Několik otázek pro Miloslava Bártu OSH Trutnov. předpokládám otevřené, nezkreslené odpovědi dle tvého nejlepšího svědomí, bez pokrytectví.

Několik otázek pro Miloslava Bártu OSH Trutnov. předpokládám otevřené, nezkreslené odpovědi dle tvého nejlepšího svědomí, bez pokrytectví. Několik otázek pro Miloslava Bártu OSH Trutnov předpokládám otevřené, nezkreslené odpovědi dle tvého nejlepšího svědomí, bez pokrytectví. - Jaký názor máš na pravidla požárního útoku? Je třeba něco změnit?

Více

Zápis č. 4/2010. ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy

Zápis č. 4/2010. ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy Zápis č. 4/2010 ze zasedání výkonného výboru OSH Svitavy, které se konalo 27.10.2010 v 15.00 hodin v zasedací místnosti HZS Svitavy Přítomni: Jiruše Josef, Vágner Rudolf, Vymlátil Milan, Besserle Josef,

Více

IČO: 71246142 FESTIVAL PŘÍPRAVEK. Vyhlášení výsledků a předání odměn dle počtu soutěžících družstev

IČO: 71246142 FESTIVAL PŘÍPRAVEK. Vyhlášení výsledků a předání odměn dle počtu soutěžících družstev SH ČMS Sbor Dobrovolných Hasičů v Praze - Cholupicích -KOLEKTIV MLADÝCH HASIČŮ- Podchýšská 109, Praha 12 Cholupice, 143 00 tel: 728 335 826, e-mail: mhchholupice@centrum.cz IČO: 71246142 FESTIVAL PŘÍPRAVEK

Více