K a t a l o g v ý ro b k ů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "K a t a l o g v ý ro b k ů"

Transkript

1 Katalog výrobků

2 Úvod Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: KS, Pribina, Sedlčanský, Pribináček, Lučina, Apetito, Liptov. Všechny výrobky jsou vyráběny při zachování nejpřísnějších hygienických standardů. Všechny výrobní závody splňují předpisy HACCP, ISO, IFS a další. Svět sýrů a specialit je součástí nadnárodní skupiny Bongrain S.A., sídlící ve Francii. Skupina Bongrain S.A. je zaměřena na výrobu sýrových a mléčných specialit a patří celosvětově mezi největší zpracovatele mléka. Skupina je aktivní na všech kontinentech a všude nabízí vysoce kvalitní a hodnotné výrobky, přizpůsobené místním chutím a zvyklostem. Ve více než 80 svých společnostech zaměstnává přes zaměstnanců. Bongrain S.A. je lídrem na trhu sýrových specialit a je specialistou na značkové sýry. V České republice působí od roku 1992, kdy se její součástí stala společnost PRIBINA, spol. s r.o., následována v roce 1996 společností PMS, a.s., a od roku 1999 TPK, s.r.o. Svět sýrů a specialit (dříve Bongrain Foodservice) působící na gastronomickém trhu od roku IMPORT PL Praha Sedlčany Hesov IMPORT DE Hodonín Liptovský Mikuláš Bratislava IMPORT HU

3 PMS - Povltavské mlékárny Sedlãany Výroba: plísňové sýry, čerstvé sýry, tvarohy PRIBINA - Závod Pfiibyslav - Hesov IFS certifi kace ISO Výroba: plísňové sýry, tvarohovo-smetanové dezerty, předsmažené speciality TPK - Závod Hodonín IFS certifi kace ISO ISO Výroba: tavený sýr (porce, plátky), sýrové omáčky MILEX NMNV, a.s., Liptovsk Mikulá IFS certifi kace ISO Výroba: tvrdé sýry, pařené sýry, bryndza a sýrové speciality

4 PlísÀové s ry a speciality Nejznámějším pojmenováním pro tento typ sýrů je Camembert. Sýr pochází z francouzské vesnice Camembert ležící v Normandii a jeho historie sahá až do 18. století. V nabídce Světa sýrů a specialit naleznete tradiční české značky Sedlčanský Hermelín a Král Sýrů Hermelín. Hermelín je označení pro sýr s bílou ušlechtilou plísní na povrchu. Tyto sýry se vyznačují měkčí, krémovou konzistencí a jsou vyráběny z kravského mléka. Mléko se tepelně ošetří pasterizací, a poté se k němu přidávají mlékařské kultury a syřidlo. Vzniklá sýřenina se krájí, míchá a plní do forem, ve kterých prokysává a odkapává (vedlejším produktem při plnění a odkapu je syrovátka). Následně se sýry vyklopí do forem a solí. Sůl sýr nejen ochucuje, ale i konzervuje. Poslední etapou ve výrobě je zrání, které je specifické pro každý druh. Na konci tohoto procesu dosáhne sýr svého typického charakteru vzhledu, chuti, vůni (aroma) a konzistence. Hermelín je velmi oblíbený v kuchyni. Používá se jako součást různých, teplých i studených pokrmů a neměl by chybět v žádném jídelníčku. Je velmi zdravý, má vysoký obsah důležitých vitamínů - A, B2, B12 a minerálních látek vápníku, hořčíku a zinku. V nabídce Světa sýrů a specialit naleznete také Hermelíny nakládané, na gril nebo předsmažené. Tyto produkty by neměly chybět v nabídce žádné dobré restaurace, pivního baru či klasické české hospody. Hermelíny jsou naloženy v pikantních marinádách s tradiční českou chutí. Hermelín na gril je obalený v příjemně pikantní směsi grilovacího koření, prorostlé bílou plísní, a proto není třeba ho jakkoliv dále upravovat, může se rovnou grilovat na pánvi, grilu či konvektomatu.

5 âerstvé a tavené s ry Nejoblíbenějším čerstvým smetanovým sýrem na českém trhu je bezesporu Lučina. Vyrábí se již od roku 1981, kromě mléka a smetany se do ní přidávají mlékařské kultury a špetka soli. Mléko je základem tvarohu použitého v Lučině, smetana pro jeho zjemnění. Lučina je 100% bez konzervantů, a proto v ní nenajdete žádné umělé látky tipu zvýrazňovačů chuti či tavících solí. Čerstvé sýry jsou lehce stravitelné a zbytečně tak nezatěžují trávení. Jsou ideální součástí zdravé výživy. Lučina je oblíbená především ve studené kuchyni pro přípravu pomazánek, v teplé kuchyni pak například do omáček. Historie tavených sýrů sahá do počátku 20. století, kdy se hledal způsob konzervace mléka a sýrů. Záhřevem (tavením) sýrů za přídavku tavicích solí, aby se při tavení neoddělil tuk, vznikly ve Švýcarsku první tavené sýry, které se balily do konzerv a měly tak dlouhou trvanlivost. Surovinou pro tavené sýry jsou dnes skutečně kvalitní přírodní sýry s odpovídajícím prozráním. Jakýkoliv výrobek, označený jako tavený sýr, musí ze zákona obsahovat pouze mléčný tuk. Při výrobě je proto kladen důraz na bezpečnost a zdravotní nezávadnost výrobků. Maratonec a Apetito jsou smetanové sýry, oblíbené právě pro svoji smetanovou chuť a skvělou roztíratelnost. Výborně se hodí nejen k namazání, ale i na výrobu pomazánek. V teplé kuchyni se tavené sýry uplatní do omáček či krémových polévek. PfiedsmaÏené s ry Smažený sýr má v české kuchyni nezastupitelnou úlohu a v portfoliu výrobků Světa sýrů a specialit Foodservice hraje významnou roli. Nabídku předsmažených sýrů v chlazené formě tvoří jak dvě různá balení předsmaženého Král Sýrů Hermelín, tak i Pribina předsmažený Eidam a Eidam se šunkou. Na chlazené předsmažené sýry navazuje v nabídce Světa sýrů a specialit Foodservice skupina mražených předsmažených specialit. Ty jsou vyráběny nejen v klasických formátech 100 g a XL porcích vhodných jako součást hlavních jídel, doplněných různými druhy bramborových příloh, ale i ve stále populárnějším finger food formátu. Smažené sýrové nugety a výseče jsou ideální jako doplněk hlavních salátových jídel i jako součást nabídky cateringových společností. Mezi stále oblíbenější patří především hermelínové výseče v různých strouhankách.

6 Dezerty Svět sýrů a specialit nabízí nejoblíbenější dětský smetanový krém Pribináček. První dezert z čerstvé smetany a tvarohu a pod názvem Pribináček se objevil v roce V téměř nezměněné porobě se vyrábí dodnes. Díky své dlouholeté tradici a světové unikátní receptuře je stabilní jedničkou na českém trhu mezi dětskými smetanovo-tvarohovými krémy. Výroba tvarohových specialit je jednou z klíčových činností závodu Pribina. Svět sýrů a specialit pro své zákazníky připravil Pribináčka v praktickém 5 kg balení.tradiční chuť Pribináčka nabízí i v podobě vanilkové Tyčinky, polité jogurtovo-čokoládovou polevou. Výrobky, které v katalogu naleznete, lez použít nejen k přímé konzumaci, ale také jako základ k přípravě nejrůznějších pokrmů. Veškerá doporučení a recepty, jak s našimi výrobky pracovat, naleznete na našich webových stránkách Tyto recepty byly připraveny ve spolupráci s Pavlem Marešem a Jaroslavem Ertlem. Pavel Mareš je absolventem Školy hotelnictví a gastronomie při hotelu International v Praze. Už během studií se účastnil řady prestižních juniorských soutěží, včetně kuchařské olympiády v Erfurtu. V roce 2000 se stal juniorským Kuchařem roku a v roce 2003 vyhrál i seniorskou kategorii. Je dlouholetým členem týmu kuchařů a cukrářů, kteří reprezentují českou gastronomii na prestižních světových soutěžích. Svoje umění mimo různá klání dokazoval v prestižních restauracích Flambée a Rybí trh i na zahraničních stážích ve Švýcarsku a USA. V současné době je šéfkuchařem vlastní restaurace Tři knížata v Jihlavě a stále se řídí svou zásadou: Vše co děláme, dělejme rádi.

7 PLÍSŇOVÉ

8 PLÍSŇOVÉ Sedlčanský Hermelín 20 x 100 g (2 kg) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 46 % Tuk: 23 % Energie: 1225 kj/ 292 kcal Bílkoviny: 18 g Sacharidy: 0,1 g Tuky: 24,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 2 kg (20 x 100 g) Paletizace: 144 kartonů à 2 kg (12 vrstev po 12 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3850 EAN kód kartonu: Plísňový sýr ideální ke smažení a k nakládání.

9 PLÍSŇOVÉ Král Sýrů Hermelín 30 x 120 g (3,6 kg) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 47 % Tuk: 23,5 % Energie: 1315 kj/318 kcal Bílkoviny: 21 g Sacharidy: 1 g Tuky: 25,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 3,6 kg (30 x 120 g) Paletizace: 78 kartonů à 3,6 kg (6 vrstev po 13 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3810 EAN kód kartonu: Plísňový sýr, který vyniká lahodnou smetanovou chutí. Je vhodný zejména pro použití ve studené kuchyni.

10 PLÍSŇOVÉ Sedlčanský Hermelín na gril 16 x 120 g (1,92 kg) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu obalený ve směsi koření. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 46 % Tuk: 23 % Energie: 1235 kj/298 kcal Bílkoviny: 21 g Sacharidy: 0,5 g Tuky: 23,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1,92 kg (16 x 120 g) Paletizace: 80 kartonů à 1,92 kg (4 vrstvy po 20 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3843 EAN kód kartonu: Sedlčanský Hermelín obalený v příjemně pikantní směsi koření je ideální ke grilování na grilu nebo na pánvi. Atraktivní součást hlavního menu na letní grilovací sezónu.

11 NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ

12 Sedlčanský Hermelín nakládaný 15 x 75 g (2,3 kg) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu nakládaný v pikantní marinádě cibule, česnek, paprika, směs koření a bylinek. NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ Složení a výživové hodnoty: Sušina: 45 % Tuk: 20,5 % Energie: 1249 kj/ 305 kcal Bílkoviny: 25 g Sacharidy: 0,5 g Tuky: 22,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 2,3 kg (15 x 75 g) Paletizace: 80 kyblíků à 2,35 kg (4 vrstvy po 20 kyblících) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3856 EAN kód kusu: Tradiční český předkrm nebo chuťovka k pivu.

13 Sedlčanský Hermelín nakládaný 5 x 75 g (750 g) Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu nakládaný v pikantní marinádě cibule, česnek, paprika, směs koření a bylinek. NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ Složení a výživové hodnoty: Sušina: 45 % Tuk: 20,5 % Energie: 1249 kj/ 305 kcal Bílkoviny: 25 g Sacharidy: 0,5 g Tuky: 22,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: kelímek 750 g (5 x 75 g), karton 6 kg (8 x 750 g) Paletizace: 8 x kelímek v kartonu (6kg), 36 kartonů à 6 kg (6 vrstev po 6 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3857 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Tradiční český předkrm nebo chuťovka k pivu.

14 Král Sýrů Hermelín nakládaný s feferony 15 x 75 g (2,5 kg) Tradiční přírodní plísňový sýr nakládaný ve směsi koření a s feferonkami. NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ Složení a výživové hodnoty: Sušina: 45 % Tuk: 20,5 % Energie: 1266 kj / 305 kcal Bílkoviny: 25 g Sacharidy: 0,5 g Tuky: 22,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 2,5 kg (15 x 75 g) Paletizace: 80 kyblíků à 2,5 kg (4 vrstvy po 20 kyblících) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3567 EAN kód kusu: Ideální doplněk k pivu nebo vínu.

15 Král Sýrů Hermelín nakládaný s česnekem a cibulí 15 x 75 g (2,5 kg) Tradiční přírodní plísňový sýr nakládaný ve směsi koření a s česnekem a cibulí. NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ Složení a výživové hodnoty: Sušina: 45 % Tuk: 20,5 % Energie: 1266 kj / 305 kcal Bílkoviny: 25 g Sacharidy: 0,5 g Tuky: 22,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 2,5 kg (15 x 75 g) Paletizace: 80 kyblíků à 2,5 kg (4 vrstvy po 20 kyblících) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3568 EAN kód kusu: Ideální doplněk k pivu nebo vínu.

16 ČERSTVÉ

17 ČERSTVÉ Lučina 1 kg Čerstvý termizovaný přírodní sýr vyrobený z tvarohu a smetany. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 36 % Tuk: 26 % Energie: 1166 kj/282 kcal Bílkoviny: 7,3 g Sacharidy: 2,5 g Tuky: 27 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1 kg x 10 Paletizace: 35 kartonů à 10 kg (5 vrstev po 7 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3852 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Lahodnou smetanovou Lučinu lze použít jako základ pomazánek, dipů, do polévek či zpracovat na sladko.

18 ČERSTVÉ Lučina Salátová 6 x 500 g Čerstvý sýr řeckého typu s jemnou, vyváženě slanou chutí. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 36 % Tuk: 15,5 % Energie: 860 kj/208 kcal Bílkoviny: 11,3 g Sacharidy: 3,5 g Tuky: 15,5 g Skladovací podmínky: 2 C 6 C Balení: 500 g x 6 Paletizace: 105 kartonů à 3 kg (7 vrstev po 15 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3556 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Lehce stravitelná Lučina Salátová se snadno krájí, drží tvar a je ideální do zeleninových salátů.

19 ČERSTVÉ Liptov Bryndza 1 kg Čerstvá plnotučná Bryndza z kravského a ovčího mléka. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 47 % Tuk: 48 % Energie: 1130 kj/270 kcal Bílkoviny: 20,5 g Sacharidy: 1,7 g Tuky: 25,4 g Skladovací podmínky: do 6 C Balení: 1 kg x 10 Paletizace: 24 kartonů à 10 kg (3 vrstvy po 8 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 12 dní Objednávkový kód: 3859 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Použití do teplé i studené kuchyně, k přípravě tradičních pokrmů, jako jsou Bryndzové halušky nebo lokše, ale také do pomazánek či polévek.

20 ČERSTVÉ Mini Tartare smetanový 60 x 20 g (1,2 kg) Oblíbený čerstvý sýr Tartare delikátní smetanová chuť. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 38 % Tuk: 24 % Energie: 1112 kj/269 kcal Bílkoviny: 7,5 g Sacharidy: 3,5 g Tuky: 25 g Skladovací podmínky: 2 C 6 C Balení: 1,2 kg (60 x 20 g) Paletizace: 210 kartonů à 1,2 kg (10 vrstev po 21 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 40 dní Objednávkový kód: 3555 EAN kód kartonu: Jednoporcové balení Mini Tartare je vhodným doplňkem snídaňového servisu nebo studené večeře.

21 ČERSTVÉ Smetanový termizovaný sýr 30 x 62,5 g Čerstvý termizovaný sýr z pečlivě vybraných surovin. Složení a výživové hodnoty: Sušina: min. 34 % Tuk: min. 24 % Energie: 1166 kj/282 kcal Bílkoviny: 7,3 g Sacharidy: 2,5 g Tuky: 27 g Vápník: 145 mg (18 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1,875 kg (30 x 62,5 g) Paletizace: 144 kartonů à 1,875 kg (9 vrstev po 16 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3589 EAN kód kartonu: Jednoporcové balení velmi kvalitního čerstvého sýru bez konzervantů a zvýrazňovačů chuti. Je ideálním doplňkem snídaňového servisu nebo studené večeře.

22 TAVENÉ

23 TAVENÉ Maratonec 1 kg Jemný tavený výrobek. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 38 % Tuk: 48 % Energie: 960 kj/230 kcal Bílkoviny: 8,4 g Sacharidy: 6,9 g Tuky: 18,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1 kg x 10 Paletizace: 32 kartonů à 10 kg (4 vrstvy po 8 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 30 dní Objednávkový kód: 3881 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Jemná sýrová chuť, ideální použití do pomazánek, i v teplé kuchyni například do omáček.

24 TAVENÉ Apetito Lunex 40 x 16,7 g Lehce roztíratelný tavený sýr v jednoporcovém balení. Složení a výživové hodnoty: Sušina: 34 % Tuk: 44 % Energie: 885 kj/204 kcal Bílkoviny: 8,4 g Sacharidy: 7,6 g Tuky: 15,8 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 0,67kg (40 x 16,7 g) Paletizace: 200 kartonů à 0,67 kg (10 vrstev po 20 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 100 dní Objednávkový kód: 3581 EAN kód kartonu: Jednoporcové balení oblíbeného sýru Apetito je vhodným doplňkem snídaňového servisu nebo studené večeře.

25 PŘEDSMAŽENÉ CHLAZENÉ A MRAŽENÉ

26 Král Sýrů Hermelín 18 x 100 g (1,8 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený. PŘEDSMAŽENÉ CHLAZENÉ Energie: 1408 kj/ 338 kcal Bílkoviny: 19 g Sacharidy: 11,6 g Tuky: 24,1 g Vápník: 467 mg (58,38 % DDD*) Fosfor: 382 mg (47,75 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1,8 kg (18 x 100 g) Paletizace: 110 kartonů à 1,8 kg (10 vrstev po 11 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3815 EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

27 Král Sýrů Hermelín 30 x 100 g (3 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený, v plastové gastro vaně. PŘEDSMAŽENÉ CHLAZENÉ Energie: 1408 kj/ 338 kcal Bílkoviny: 19 g Sacharidy: 11,6 g Tuky: 24,1 g Vápník: 467 mg (58,38 % DDD*) Fosfor: 382 mg (47,75 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 3 kg (30 x 100 g) Paletizace: 100 kartonů à 3 kg (10 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3373 EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

28 Pribina Eidam 18 x 100 g (1,8 kg) Přírodní tvrdý sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený. PŘEDSMAŽENÉ CHLAZENÉ Energie: 1285 kj/307 kcal Bílkoviny: 20,7 g Sacharidy: 19 g Tuky: 16,5 g Vápník: 476 mg (59,5 % DDD*) Fosfor: 479 mg (59,9 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1,8 kg (18 x 100 g) Paletizace: 110 kartonů à 1,8 kg (10 vrstev po 11 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3814 EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

29 Pribina Eidam se šunkou 18 x 100 g (1,8 kg) Přírodní tvrdý sýr s plátkem šunky obalený v křupavém trojobalu předsmažený, chlazený. PŘEDSMAŽENÉ CHLAZENÉ Energie: 1218 kj/291 kcal Bílkoviny: 19 g Sacharidy: 20 g Tuky: 15 g Vápník: 450 mg (56,25% DDD*) Fosfor: 420 mg (52,5% DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1,8 kg (18 x 100 g) Paletizace: 110 kartonů à 1,8 kg (10 vrstev po 11 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3832 EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi vám umožní mít hotové hlavní jídlo do několika minut.

30 Král Sýrů Hermelín 30 x 100 g (3 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. PŘEDSMAŽENÉ MRAŽENÉ Energie: 1408 kj/338 kcal Bílkoviny: 19 g Sacharidy: 11,6 g Tuky: 24 g Vápník 467 mg (58,38 % DDD*) Fosfor: 382 mg (47,75 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 9 kg (3 x 3 kg) Paletizace: 50 kartonů à 9 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3861 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi.

31 Pribina Eidam 20 x 100 g (2 kg) Přírodní tvrdý sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. PŘEDSMAŽENÉ MRAŽENÉ Energie: 1285 kj/307 kcal Bílkoviny: 20,7 g Sacharidy: 19 g Tuky: 6,5 g Vápník 476 mg (59,5 % DDD*) Fosfor: 479 mg (59,9 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Paletizace: 50 kartonů à 8 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3860 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi.

32 Pribina Eidam XL porce 20 x 140 g (2,8 kg) Přírodní tvrdý sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. PŘEDSMAŽENÉ MRAŽENÉ Energie: 1285 kj/307 kcal Bílkoviny: 20,7 g Sacharidy: 19 g Tuky: 16,5 g Vápník 476 mg (59,5 % DDD*) Fosfor: 479 mg (59,9 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 8,4 kg (3 x 2,8 kg) Paletizace: 50 kartonů à 8,4 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3839 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Velká porce sýra je ideální jako hlavní jídlo. Příprava je vhodná ve fritéze nebo v konvektomatu.

33 Král Sýrů Hermelín XL porce 20 x 130 g (2,6 kg) Plísňový sýr obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. PŘEDSMAŽENÉ MRAŽENÉ Energie: 1408 kj/338 kcal Bílkoviny: 19 g Sacharidy: 11,6 g Tuky: 24 g Vápník 467 mg (58,38 % DDD*) Fosfor: 382 mg (47,75 % DDD*) *DDD doporučená denní dávka Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 7,8 kg (3 x 2,6 kg) Paletizace: 50 kartonů à 7,8 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3838 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Velká porce sýra je ideální jako hlavní jídlo. Příprava je vhodná ve fritéze a následně v konvektomatu při 75 C nebo pouze v konvektomatu minut při 210 C.

34 PŘEDSMAŽENÉ SPECIALITY MRAŽENÉ

35 Král Sýrů Hermelín výseče ve standardní strouhance 85 x 23,5g (2 kg) Plísňový sýr ve tvaru trojúhelníčků obalený v křupavém trojobalu předsmažený, mražený. PŘEDSMAŽENÉ SPECIALITY MRAŽENÉ Energie: 1244 kj/298 kcal Bílkoviny: 12,4 g Sacharidy: 22,7 g Tuky: 17,5 g Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Paletizace: 50 kartonů à 8 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3818 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi.

36 Král Sýrů Hermelín výseče v cereální strouhance 85 x 23,5g (2 kg) Plísňový sýr ve tvaru trojúhelníčků obalený v trojobalu s oblíbenou cereální strouhankou - předsmažený, mražený PŘEDSMAŽENÉ SPECIALITY MRAŽENÉ Energie: 1351 kj/324 kcal Bílkoviny: 13,2 g Sacharidy: 22,5 g Tuky: 20,1 g Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 8 kg (4x 2 kg) Paletizace: 50 kartonů à 8 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3867 EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, konvektomatu nebo na pánvi. Ideální jako malý snack či součást zeleninového salátu.

37 Pribina Eidam nugetky 80 x 25g (2 kg) Kulaté sýrové nugetky obalené v křupavém trojobalu předsmažené, mražené. PŘEDSMAŽENÉ SPECIALITY MRAŽENÉ Bílkoviny: 14,1 g Sacharidy: 26,14 g Tuky: 13,8 g Energie: 1194 kj/285 kcal Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Paletizace: 50 kartonů à 8 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3817 EAN kód kusu: EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, v konvektomatu nebo na pánvi. Možné podávat s dipem jako předkrm či malý snack.

38 Mozzarella se šunkou v cereální strouhance 80 x 25g (2kg) Kulaté sýrové nugetky Mozzarella s kousky šunky v křupavé cereální strouhance předsmažené, mražené. PŘEDSMAŽENÉ SPECIALITY MRAŽENÉ Energie: 1208 kj/289 kcal Bílkoviny: 15,2 g Sacharidy: 20,6 g Tuky: 16,2 g Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Paletizace: 50 kartonů à 8 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3865 EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava v konvektomatu, ve fritéze nebo na pánvi. Výborně se hodí do salátů nebo jako hlavní jídlo s přílohou.

39 Hermelínové donuty ve wheatlight strouhance 80 x 25 g (2 kg) Plísňový sýr v atraktivním tvaru donutů obalný v trojobalu s netradiční strouhankou s pšeničnými lupínky - předsmažený, mražený PŘEDSMAŽENÉ SPECIALITY MRAŽENÉ Energie: 1112 kj/266 kcal Bílkoviny: 11,7 g Sacharidy: 13 g Tuky: 18,5 g Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 8 kg (4 x 2 kg) Paletizace: 50 kartonů à 8 kg (5 vrstev po 10 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: 3846 EAN kód kartonu: Jednoduchá příprava ve fritéze, konvektomatu k nebo na pánvi. Ideální jako malý snack, který upoutá svým atraktivním tvarem a vynikající chutí.

40 Předsmažený čerstvý sýr s chili, s česnekem 40 x 23 g Sýrové trojúhelníčky s mexickým kořením s chilli nebo s česnekovým kořením, obalené v křupavém trojobalu - předsmažené, mražené PŘEDSMAŽENÉ SPECIALITY MRAŽENÉ Energie: 1508 kj/329 kcal Bílkoviny: 13,1 g Sacharidy: 25,8 g Tuky: 22,9 g Skladovací podmínky: 18 C nebo nižší Balení: 9,2 kg (10 x 920 g) Paletizace: 40 kartonů à 9,2 kg (5 vrstev po 8 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 120 dní Objednávkový kód: Chilli: 3877 Česnek: 3874 EAN kód kartonu: Chilli: Česnek: Ideální do salátů nebo jako hlavní chod s přílohou.

41 DEZERTY

42 DEZERTY Pribináček tyčinka vanilková 60 x 35 g (2,1 kg) Smetanovo-tvarohový dezert v čokoládovo-jogurtové polevě. Energie: 1586 kj/378 kcal Bílkoviny: 5,3 g Sacharidy: 21,5 g Tuky: 27 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 2,1 kg (60 x 35 g) Paletizace: 144 kartonů à 2,1 kg (8 vrstev po 18 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3824 EAN kód kartonu: Pribináček v praktickém balení. Svačinka po dobrém obědě nebo sladká odměna na cestu domů.

43 DEZERTY Pribináček smetanový 5 kg Tradiční smetanovo-tvarohový krém v praktickém balení. Energie: 960 kj/228 kcal Bílkoviny: 7,3 g Sacharidy: 14,1 g Tuky: 15,5 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 5 kg Paletizace: 42 kyblíků à 5 kg (3 vrstvy po 14 kyblících) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3826 EAN kód kusu: Lahodný krém, vhodný jako základ pro přípravu mnoha sladkých pokrmů a dezertů.

44 DEZERTY Školník kakao 24 x 70 g Kakaový smetanovo-tvarohový dezert. Energie: 967 kj/230 kcal Bílkoviny: 7,3 g Sacharidy: 16,5 g z toho cukry 15,9 g Tuky: 16,1 g, z toho nasycené mastné kys. 10,9 g Sušina: 38 % Tuk: 15,5 % Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 24 x 70 g Paletizace: 153 kartonů na paletě (17 vrstev po 9 kartonech) Trvanlivost v den dodání: 16 dní Objednávkový kód: 3505 EAN kód kartonu: Zdravá svačinka pro děti, vyrobená z čerstvého tvarohu a smetany, bez konzervačních látek a umělých barviv.

45 Le Gourmet Francouzské sýrové speciality pro gurmány. FRANCOUZSKÉ SÝROVÉ SPECIALITY Balení obsahuje: Géramont 500 g Géramont cremig würzig 200 g Saint Albray 500 g Chaumes 500 g Fol Epi 300 g Chavroux 150 g Rambol s ořechy 125 g Saint Agur 125 g Skladovací podmínky: 4 C 8 C Balení: 1 x ca. 2,4 kg Trvanlivost v den dodání: 10 dní Objednávkový kód: 3599 EAN kód kusu: Určeno především pro hoteliéry a restauratéry, kteří chtějí nabídnout pestrou variaci kvalitních sýrů.

46 SVĚT SÝRŮ A SPECIALIT FOOD SERVICE TPK, spol. s r.o., Velkomoravská 2714/28, , Hodonín, Česká republika OFFICE: závod Pribina, Hesov 421, Přibyslav, Česká republika Tel.: , , Fax: Kontaktujte vašeho obchodního poradce: REGION západní Čechy tel.: REGION severní Čechy, Praha, východní Čechy, střední Čechy tel.: REGION severní Morava, jižní Morava, Vysočina tel.: HoReCa Specialista tel.:

Bongrain Foodservice Bongrain Foodservice Tradici, kvalitu, poctivost

Bongrain Foodservice Bongrain Foodservice Tradici, kvalitu, poctivost Katalog výrobků Vítejte ve světě Bongrain Foodservice ČR. Ve světě kvalitních sýrů, sýrových specialit a dalších mléčných výrobků tradičních českých i mezinárodních značek. Bongrain Foodservice je součástí

Více

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY

PLÍSŇOVÉ SÝRY. kategorie. Sedlčanský Hermelín 20x100 g PLÍSŇOVÉ ČERSTVÉ A TAVENÉ NAKLÁDANÉ PLÍSŇOVÉ. Král Sýrů Hermelín 30x120 g DEZERTY SPECIALITY PRODUKTOVÝ KATALOG PLÍSŇOVÉ Vítejte ve Světě sýrů a specialit, který Vám přináší kvalitní sýry, mléčné a sýrové speciality tradičních českých i mezinárodních značek: Král sýrů, Pribina, Sedlčanský, Pribináček,

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY. 80 g Zvěřinová paštika s brusinkovým ragú a mrkvovým roštím, podávaná s domácím chlebem s cibulí POLÉVKY

JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY. 80 g Zvěřinová paštika s brusinkovým ragú a mrkvovým roštím, podávaná s domácím chlebem s cibulí POLÉVKY JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY 80 g Zvěřinová paštika s brusinkovým ragú a mrkvovým roštím, podávaná s domácím chlebem s cibulí 79 Kč POLÉVKY 3 dcl Tomatová polévka s česnekovým nočkem ze zakysané smetany a parmazánovou

Více

Produktový katalog 2013

Produktový katalog 2013 Produktový katalog 2013 tradice kvalita inovace Společnost Společnost FrostFood se v současné době orientuje na výrobu a prodej: Zmrazených pizz společnost se stala jedním z největších výrobců obou typů

Více

DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Tříchodové menu č. 2 269,-

DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Tříchodové menu č. 2 269,- DOPORUČUJEME: Dvouchodové menu č. 1 185,- Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky Hlavní chod: Svajbová svíčková na smetaně, variace knedlíků Doporučený digestiv: Slivovice se sušenou švestkou

Více

Menší snackové menu. Polévky. Speciality kuchyně

Menší snackové menu. Polévky. Speciality kuchyně Menší snackové menu 1. 1 ks Domácí utopenec, 1 ks chléb 32,- 2. 1 pc Nakládané olomoucké syrečky, 1 ks chléb s máslem a cibulí 45,- 3. 2 ks Bruschetta s rajčaty a bazalkou 45,- 4. 100 g Grilovaný hermelín

Více

Slaďte zdravě bez cukru!

Slaďte zdravě bez cukru! NOVINKY NOVINKY Slaďte zdravě bez cukru! www.natusweet.cz Natusweet to nejlepší ze Stevie Vážení zákazníci, Máte před sebou informační brožuru s kompletní nabídkou špičkových sladidel a výrobků přírodního

Více

VEPŘOVÉ MASO ROŠTĚNÁ. 150g Svíčková na smetaně s hovězím masem, knedlík šlehačka, brusinky na objednávku 2 dny předem Minimálně 10 osob 119,- Kč

VEPŘOVÉ MASO ROŠTĚNÁ. 150g Svíčková na smetaně s hovězím masem, knedlík šlehačka, brusinky na objednávku 2 dny předem Minimálně 10 osob 119,- Kč VEPŘOVÉ MASO 451 150G SMAŽENÝ ŘÍZEK 95,- KČ 452 150G VEPŘOVÝ ŘÍZEK SVOBODNÉ DVORY ( HOŘČICE,CIBULE NA PLÁTKU MASA) 105,- KČ 453 150G TOSKÁNSKÉ MEDAILONKY (VEPŘ. PANENKA, ŠUNKA, KAPARY, MOZZARELLA, VINO,

Více

EIDAM plátky na smažení 4 ks

EIDAM plátky na smažení 4 ks EIDAM plátky na smažení 4 ks LIP5913 P írodní lisovaný sýr sýrovo-mlé né chuti, vyrobený z kvalitního mléka z horských a podhorských oblastí Slovenska, díky kterému získává syt jší barvu, jemn jší v ni

Více

HEZKÉ PLNÉ &PITÍ SKVĚLÉ CHUTIZ ČERSTVÝCH JÍDELNÍ LÍSTEK INGREDIENCÍ KAŽDÝ POTĚŠENÍ VAŠE OKAMŽIK

HEZKÉ PLNÉ &PITÍ SKVĚLÉ CHUTIZ ČERSTVÝCH JÍDELNÍ LÍSTEK INGREDIENCÍ KAŽDÝ POTĚŠENÍ VAŠE OKAMŽIK HEZKÉ MÍSTO PLNÉ JÍDLA &PITÍ SKVĚLÉ CHUTIZ ČERSTVÝCH JÍDELNÍ LÍSTEK INGREDIENCÍ RO POTĚŠENÍ VAŠE NA KAŽDÝ OKAMŽIK Chuťovky k pivu Škvarkový chléb 2 ks chleba se škvarkovou pomazánkou, okurka, cibule 30

Více

Bramborák je křupavou perlou české kuchyně

Bramborák je křupavou perlou české kuchyně Bramborák je křupavou perlou české kuchyně Celkem 5 fotografií Bramboráky se nedělají jen z brambor, míchají se do nich škvarky, uzené, houby, těstem se obalují uzeniny i plátky masa. Plní se zelím či

Více

Nahlédněte prosím do jídelního lístku a ochutnejte pokrmy, které v jiné brněnské restauraci nenajdete.

Nahlédněte prosím do jídelního lístku a ochutnejte pokrmy, které v jiné brněnské restauraci nenajdete. Vážení hosté, přátelé dobrého jídla a pití, vítáme Vás v prostředí stylové restaurace, která Vás zavede svojí atmosférou a výzdobou do doby počátkem minulého století. Dům Městského stavitele Aloise Františka

Více

Katalog sýrů 2012/2013. Zdraví a sílu najdeš v delikates sýru

Katalog sýrů 2012/2013. Zdraví a sílu najdeš v delikates sýru Katalog sýrů 2012/2013 Zdraví a sílu najdeš v delikates sýru Francouzské sýry Brie Původ sýru: Okolí Paříže v 8 století, u tohoto sýru rozlišujeme dva druhy Brie de Meaux a Brie de Melun Podáváme: Tepelně

Více

Jídla k pivu a vínu. Nakládaný hermelín /120g 62,- Grilovaný hermelín /120g 69,- Domácí utopenec /120g 49,- Pečené vuřty na černém pivu /150g 59,-

Jídla k pivu a vínu. Nakládaný hermelín /120g 62,- Grilovaný hermelín /120g 69,- Domácí utopenec /120g 49,- Pečené vuřty na černém pivu /150g 59,- Jídla k pivu a vínu Nakládaný hermelín /120g 62,- sedlčanský smetanový hermelín s cibulkou a feferonkou v česnekovém oleji s tymiánem Grilovaný hermelín /120g 69,- s brusinkami, na bylinkovém lůžku Domácí

Více

SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B KMOTR - Masna Kroměříž a.s., Hulínská 2286/28, 767 01 Kroměříž, Česká republika

SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B KMOTR - Masna Kroměříž a.s., Hulínská 2286/28, 767 01 Kroměříž, Česká republika SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B, Hulínská 2286/28, 767 01 Kroměříž, Česká republika Dodavatel Druh výrobku Skupina OČV 44130 48502 Název výrobku Anglická slanina - klasická bez kůže VB Baby kuřecí šunka půlená třída

Více

Hovězí s játrovou rýží a nudlemi 30,- Česneková polévka se sázeným vejcem, sýrem a osmaženým chlebem 30,-

Hovězí s játrovou rýží a nudlemi 30,- Česneková polévka se sázeným vejcem, sýrem a osmaženým chlebem 30,- Studené předkrmy Šunková rolka s křenovou šlehačkou 38,- Krájená rajčata s Mozzarellou 52,- Polévky Hovězí s játrovou rýží a nudlemi 30,- Česneková polévka se sázeným vejcem, sýrem a osmaženým chlebem

Více

Název výrobku : Vepřová cihla. Výrobce - název a adresa: LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o.,poděbradská 606, 250 90, Jirny, Česká republika

Název výrobku : Vepřová cihla. Výrobce - název a adresa: LE & CO - Ing. Jiří Lenc, s.r.o.,poděbradská 606, 250 90, Jirny, Česká republika Název výrobku : Vepřová cihla 3, 7 kg hlavní složka: vepřová kýta 66% Složení: vepřová kýta 66%, pitná voda 30%, jedlá sůl, konzervant (E250), zahušťovadlo (E407a), kukuřičný škrob (E1422), stabilizátory

Více

MASO - TŘEBOVLE s.r.o. Třebovle 15 Kostelec nad Černými Lesy 281 63 IČO: 26762692

MASO - TŘEBOVLE s.r.o. Třebovle 15 Kostelec nad Černými Lesy 281 63 IČO: 26762692 MASO - TŘEBOVLE s.r.o. Třebovle 15 Kostelec nad Černými Lesy 281 63 IČO: 26762692 INFORMACE K NEBALENÝM A BALENÝM POTRAVINÁM POŽADOVANÉ Zákonem č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o

Více

PRAGUE CENTRE HOTELS

PRAGUE CENTRE HOTELS Předkrmy 100 120g Obložený talířek 65 Kč (3druhy uzeniny, 3 druhy sýra, máslo, okurka) 7,10,12 101 120g Caprese 115 Kč (rajče, mozzarella, bazalka, olivový olej) 102 100g Bagetka plněná kuřecím masem 85

Více

Restaurace a pivnice U Kulináře

Restaurace a pivnice U Kulináře BAR MENU Utopenec s cibulí a feferonkou, pečivo A1a, A3 48 Naložený hermelín, pečivo 68 Hovězí tatarák, topinky a česnek namíchaný podle naší receptury A1a, A3 120 g Topinka s ďábelskou směsí a sýrem směs

Více

Jídelní lístek Studené předkrmy 80g Galantina z králíka s mozaikou kuřecího masa, šunky, zeleniny a pistáciemi, bageta 85,- 80g Paštika z husích

Jídelní lístek Studené předkrmy 80g Galantina z králíka s mozaikou kuřecího masa, šunky, zeleniny a pistáciemi, bageta 85,- 80g Paštika z husích Jídelní lístek Studené předkrmy 80g Galantina z králíka s mozaikou kuřecího masa, šunky, zeleniny a pistáciemi, bageta 85,- 80g Paštika z husích jater se zeleninovou marmeládou, pečivo 68,- 80g Formanské

Více

POLÉVKY HOTOVÁ JÍDLA MINUTKY

POLÉVKY HOTOVÁ JÍDLA MINUTKY POLÉVKY 3 dcl Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 36 Kč 3 dcl Poctivá domácí zelňačka s klobásou 36 Kč 3 dcl Krémová česneková s bylinkovými krutony a restovaným uzeným masem 39 Kč HOTOVÁ JÍDLA

Více

Obsah. U Krbu 45/521, Praha 10 Malešice. Školní rok: 2014/2015 Obor: 29-54-H/01 Cukrář (ŠVP Cukrář)

Obsah. U Krbu 45/521, Praha 10 Malešice. Školní rok: 2014/2015 Obor: 29-54-H/01 Cukrář (ŠVP Cukrář) U Krbu 45/521, Praha 10 Malešice Školní rok: 2014/2015 Obor: 29-54-H/01 Cukrář (ŠVP Cukrář) Obsah Provoz v potravinářství... 2 Nauka o surovinách... 3 Cukrářská výroba... 4 Odborné kreslení... 5 Odborný

Více

SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B

SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B, Hulínská 2286/28, 767 01 Kroměříž, Česká republika Druh výrobku váha kusu Trvanlivost Po rozbalení Teplota Země OČV Název výrobku EAN kód číslo celního sazebníku Výrobce Adresa výrobce

Více

GARANCE KVALITY OD ROKU 1936

GARANCE KVALITY OD ROKU 1936 Vážení obchodní partneři, do rukou se Vám dostává nabídkový katalog společnosti LAKTOS a.s. Společnost LAKTOS a.s. patří v současné době k nejvýznamnějším a nejúspěšnějším obchodním společnostem v oblasti

Více

Skladování Výrobce Veterinární ovál. Masokombinát Plzeň s.r.o., Podnikatelská 1094/15, 301 00 Plzeň, Česká republika CZ 300 ES

Skladování Výrobce Veterinární ovál. Masokombinát Plzeň s.r.o., Podnikatelská 1094/15, 301 00 Plzeň, Česká republika CZ 300 ES KÓD NÁZEV VÝROBKU DRUH / SKUPINA VÝROBKU SLOŽENÍ VČ. ALERGENŮ, OBSAH TUKU A SOLI ZPŮSOB BALENÍ Doba trvanlivosti Doba spotřeby po rozbalení (nesmí překročit datum spotřeby uvedený na etiketě) Skladování

Více

KATALOG MARLENKA. www.marlenka.cz

KATALOG MARLENKA. www.marlenka.cz KATALOG MARLENKA www.marlenka.cz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 strana Historie a současnost 4 Export 5 Výroba 6 Certifikáty a ocenění 7

Více

407 0,25L Slepičí vývar s domácí játrovou rýží, nudlemi a zeleninou 35,- Přejeme Vám dobrou chuť.

407 0,25L Slepičí vývar s domácí játrovou rýží, nudlemi a zeleninou 35,- Přejeme Vám dobrou chuť. Předkrmy: (doba přípravy 20-25 min) 548 100g Tvarůžkový tatarák, topinky s česnekem 3 ks (A: 1,3,5,6,7,10) 95,- 476 1 ks Topinka s kuřecí směsí (A: 1,3,6,7,10) 70,- (kuřecí prsa, kečup, paprika, pór, sýr

Více

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum.

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum. Hotel Berg se nachází v rekreačním středisku Staré Splavy. Jeho poloha v samém srdci kouzelného Máchova kraje nabízí vedle relaxace v hotelu příležitost k výletům do krásných míst v okolí. Pro načerpání

Více

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla

Předkrmy a Chuťovky. Polévky. Hotová jídla Předkrmy a Chuťovky 100g Restovaná krůtí jatýrka na grilu, podávané na strouhané cuketové placičce s rozpečenou bagetou (1,3,7) 75,- Kč 400g Domácí bramborové lupínky z čerstvých brambor, s česnekovým

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Pálavská vinárna 17.11.2014

JÍDELNÍ LÍSTEK. Pálavská vinárna 17.11.2014 Něco malého již od 9.00 hodin 1 ks Utopenec s cibulí, chléb 37,- 100g Nakládaný hermelín, chléb 59,- 120g Směs nakládaných sýrů s olivami a feferonkou, chléb 69,- 100g Míchaná vajíčka se sýrem, chléb 59,-

Více

Polévky: Studené předkrmy: Teplé předkrmy:

Polévky: Studené předkrmy: Teplé předkrmy: Polévky: Ukrajinský boršč 30,- Polévka v chlebu (boršč) 49,- Jihočeská česnečka s opékaným chlebem 30,- Studené předkrmy: 50g Šunková rolka s křenem 45,- Teplé předkrmy: 50g Zapečená šunka s vejci 59,-

Více

Vážení hosté, jsme velice potěšeni, že jste si v dnešní uspěchané době našli čas navštívit právě naši restauraci.

Vážení hosté, jsme velice potěšeni, že jste si v dnešní uspěchané době našli čas navštívit právě naši restauraci. Vážení hosté, jsme velice potěšeni, že jste si v dnešní uspěchané době našli čas navštívit právě naši restauraci. Budeme se snažit Vám zpříjemnit chvíle u nás strávené. Proto si Vám dovolujeme nabídnout

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. RESTAURACE TEODOR 1.11.2014 Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu. Smažené sýry a žampiony. Ryby. Kuřecí a vepřové maso s přílohou

JÍDELNÍ LÍSTEK. RESTAURACE TEODOR 1.11.2014 Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu. Smažené sýry a žampiony. Ryby. Kuřecí a vepřové maso s přílohou Předkrmy a chuťovky k vínu a pivu 1 ks Utopenec s cibulí, chléb 37,- 100g Nakládaný hermelín, chléb 59,- 3 ks Bramboráčky s feferonkou, směs listových salátů 45,- 100g Míchaná vajíčka se šunkou, chléb

Více

s radostí pečeme pro všechny Jak ochutnat a objednat? Kontaktujte vedoucí pekárny pekarna@pferda.cz +420 734 534 219

s radostí pečeme pro všechny Jak ochutnat a objednat? Kontaktujte vedoucí pekárny pekarna@pferda.cz +420 734 534 219 Katalog dobrot s radostí pečeme pro všechny Jak ochutnat a objednat? Kontaktujte vedoucí pekárny pekarna@pferda.cz +420 734 534 219 Mandlová bábovka složení: pšeničná mouka, cukr, mléko, olej, mandle 4%,

Více

koření, aroma), česnek Bez lepku.

koření, aroma), česnek Bez lepku. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Krahulčí 10, 588 56 Telč Podklady pro obchodní partnery - alergeny používané ve výrobě zvýrazněny v textu složení tučně a podtrženě OČV Název výrobku Masný Skladujte

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK Platný od 10.6.2018 / smluvní ceny Provozovatel: Monteco, spol. s r. o. KEMP a PENZION SLOVÁCKÝ DVŮR Na Splávku 1248, 686 01 Uherské Hradiště Nádražní 1010, 687 22 Ostrožská Nová

Více

Minutky z kuřecího masa

Minutky z kuřecího masa Předkrmy 80 g Šunka s křenovým fresh creme s toastem 59,- 80 g Teplé zauzené ramínko s křenem, hořčicí a chlebem 79,- 80 g Variace sýrů podávaná s ořechy a hrozny / podáváme i k vínu / 79,- Na přání hosta

Více

Bramborák a la pizza. se sýrem. Příprava deseti porcí 1 porce / 1 kus suroviny jedn. množs. bramborák s česnekem a majoránkou

Bramborák a la pizza. se sýrem. Příprava deseti porcí 1 porce / 1 kus suroviny jedn. množs. bramborák s česnekem a majoránkou Bramborák a la pizza se sýrem Příprava deseti porcí 1 porce / 1 kus bramborák s česnekem a majoránkou ks 10 rajčata konzervovaná kg 0,15 cibule bílá kg 0,1 česnek kg 0,04 oregano kg 0,01 tvrdý sýr kg 0,2

Více

ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA. JIHLAVA, 26.11.2015 MVDr. Anna Niklová, SZÚ Praha

ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA. JIHLAVA, 26.11.2015 MVDr. Anna Niklová, SZÚ Praha ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA JIHLAVA, 26.11.2015 MVDr. Anna Niklová, SZÚ Praha Cíl projektu o vybudování sítě zdravých školních jídelen s poskytováním zdravé a vyvážené stravy dětem o s individuálním odborným

Více

KVALITA BEZ PŘÍPLATKU

KVALITA BEZ PŘÍPLATKU Masný výrobek trvanlivý fermentovaný Uherská klobása 280 g vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, konzervant E 250, kořenící přípravek (dextróza, koření, maltodextrin, jedlá sůl, antioxidant

Více

Telecí kýta na řízky. Velká plec na pečeni na bylinkách

Telecí kýta na řízky. Velká plec na pečeni na bylinkách Telecí kýta na řízky 748 KČ / KG Velká plec na pečeni na bylinkách Hovězí čestr odleželé ve vakuu Hodí se na pečení a dušení. Je to libové maso s jemným tukovým krytím. Jako pečené je chutné v kombinaci

Více

Klobásky STEINEX nebo dorty ze Smetanové cukrárny: Na seznam kvalitních produktů KLASA přibyly další výrobky

Klobásky STEINEX nebo dorty ze Smetanové cukrárny: Na seznam kvalitních produktů KLASA přibyly další výrobky Klobásky STEINEX nebo dorty ze Smetanové cukrárny: Na seznam kvalitních produktů KLASA přibyly další výrobky 5. srpna 2013, Praha Dalších 27 produktů od celkem třinácti výrobců získalo v červnu a červenci

Více

NABÍDKA ÚNOR 2014 platnost letáku od 1. 2. do 28. 2. 2014

NABÍDKA ÚNOR 2014 platnost letáku od 1. 2. do 28. 2. 2014 Distribuce chlazeného zboží a potravin NABÍDKA ÚNOR 2014 platnost letáku od 1. 2. do 28. 2. 2014 MODIOS s. r. o. Nádražní 326, 664 42 Brno - Modřice OBJEDNÁVKY: fax: 547 216 067 tel.: 547 216 606 Zott

Více

Přesnídávky. Svačiny

Přesnídávky. Svačiny Internetové fitness televize FitnessTV.cz Gramáž-hmotnosti potravin příloha k Dietním jídelníčkům Přesnídávky ananas banán blumy broskev grapefruit hroznové víno hruška jablko jahody kiwi mandarinka meloun

Více

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum.

Pro načerpání sil i k relaxaci po návratu udělá personál naší hotelové restaurace s barem maximum. Hotel Berg se nachází v rekreačním středisku Staré Splavy. Jeho poloha v samém srdci kouzelného Máchova kraje nabízí vedle relaxace v hotelu příležitost k výletům do krásných míst v okolí. Pro načerpání

Více

Přesnídávky. Svačiny

Přesnídávky. Svačiny Internetové fitness televize FitnessTV.cz Gramáž-hmotnosti potravin příloha k Dietním jídelníčkům Přesnídávky ananas banán blumy broskev grapefruit hroznové víno hruška jablko jahody kiwi mandarinka meloun

Více

Úvod do potravinářské legislativy. Označování potravin. Kamila Míková

Úvod do potravinářské legislativy. Označování potravin. Kamila Míková Úvod do potravinářské legislativy Označování potravin Kamila Míková Označování potravin Upravuje Zákon o potravinách č.110/97 Sb.a Vyhláška č. 113/2005 Sb. - Potraviny balené výrobcem - Potraviny balené

Více

1 ks Nakládaný hermelín s chlebem 42,- Kč 150g Obložený talíř (uzené, šunka, eidam, hermelín, zelenina, máslo, bagetka)

1 ks Nakládaný hermelín s chlebem 42,- Kč 150g Obložený talíř (uzené, šunka, eidam, hermelín, zelenina, máslo, bagetka) Restaurace Nová Husaruvka Jídelní lístek Studené předkrmy 1 ks Nakládaný hermelín s chlebem 42,- Kč 150g Obložený talíř (uzené, šunka, eidam, hermelín, zelenina, máslo, bagetka) 69,- Kč 1 ks Utopenec s

Více

Složení pekařských výrobků

Složení pekařských výrobků pekařských výrobků IČO: 26233517 Pekařství Křižák s.r.o DIČ: CZ26233517 691 12 Boleradice 235 Tel.: 519 441 311 www.pekarstvikrizak.cz 1 Vážení obchodní přátelé, připravili jsme pro vás katalog složení

Více

Myslivecké menu. Proč byla zvěřina od pradávna oblíbená, nejen na šlechtických stolech? Něco málo o zvěřině

Myslivecké menu. Proč byla zvěřina od pradávna oblíbená, nejen na šlechtických stolech? Něco málo o zvěřině Myslivecké menu Proč byla zvěřina od pradávna oblíbená, nejen na šlechtických stolech? Něco málo o zvěřině Maso ze zvěřiny patří po staletí mezi pochoutky. Vyznačuje se zvláštní chutí a má typické aroma.

Více

Přicházíme s novým bezkonkurenčním produktem nápojového řešení!

Přicházíme s novým bezkonkurenčním produktem nápojového řešení! Přicházíme s novým bezkonkurenčním produktem nápojového řešení! Naše know-how je založeno na Vaší vlastní grafice na našich nápojích: grafický návrh dle Vašich představ Vám na požádání zpracujeme cena

Více

TECHNICKÝ LIST: Chytrý sirup GUARANÁ 200ml

TECHNICKÝ LIST: Chytrý sirup GUARANÁ 200ml TECHNICKÝ LIST: Chytrý sirup GUARANÁ 200ml Vzhled kalný, při dlouhodobém skladování se může objevit charakteristická usazenina, kterou lze lehkým protřepáním odstranit. Barva je medově hnědá, konzistence

Více

Vážení hosté, Věříme, že budete spokojeni. V případě jakýchkoliv podnětů či připomínek je projednejte, prosím, na místě s naším personálem.

Vážení hosté, Věříme, že budete spokojeni. V případě jakýchkoliv podnětů či připomínek je projednejte, prosím, na místě s naším personálem. Vážení hosté, vítejte v restauraci RANČ KOSTELANY. V následující nabídce jídel jsme pro Vás připravili výběr ze specialit mexické a country kuchyně. K vaření používáme výhradně čerstvé suroviny a všem

Více

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00

Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 JÍDELNÍ LÍSTEK POLÉVKY Vývar s masem a nudlemi 32,00 Česneková se šunkou a sýrem 32,00 Dle denního menu 32,00 PŘEDKRMY TATARÁKY Hovězí tatarák 150g 215,00 čerstvě připravený, namíchaný a podáváme se čtyřmi

Více

V naší školní jídelně zařazujeme v rámci zdravé výživy i méně obvyklé suroviny

V naší školní jídelně zařazujeme v rámci zdravé výživy i méně obvyklé suroviny V naší školní jídelně zařazujeme v rámci zdravé výživy i méně obvyklé suroviny BULGHUR Bulghur je předvařená, nalámaná celozrnná pšenice. Získává se z pšenice tvrdé, kdy se zrno umyje, uvaří, usuší a podrtí

Více

1. 100g Husí játra restovaná na másle s cibulkou, 89,- flambovaná koňakem, toast 4. 80g Hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky 139,-

1. 100g Husí játra restovaná na másle s cibulkou, 89,- flambovaná koňakem, toast 4. 80g Hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky 139,- Předkrmy 1. 100g Husí játra restovaná na másle s cibulkou, 89,- flambovaná koňakem, toast 4. 80g Hovězí tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky 139,- Polévky 2. Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a knedlíčky

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail: info@restpoint.cz Web: www.restaurace-bobovka.cz Restpoint

Více

SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B KMOTR - Masna Kroměříž a.s., Hulínská 2286/28, 767 01 Kroměříž, Česká republika

SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B KMOTR - Masna Kroměříž a.s., Hulínská 2286/28, 767 01 Kroměříž, Česká republika SLOŽENÍ VÝROBKŮ TYP B KMOTR - Masna Kroměříž a.s.,, Česká republika Druh výrobku váha kusu Po rozbalení číslo Trvanlivost Teplota Země OČV Název výrobku spotřebujte EAN kód celního Výrobce Adresa výrobce

Více

toto je skuteèná velikost euro vizitky 85 x 55 mm

toto je skuteèná velikost euro vizitky 85 x 55 mm ZÁKLADNÍ SORTIMENT VÝROBKÙ PRO VÁŠ ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL Spoleènost FAN vyrábí moderní stolní sladidla, nízkokalorické pøírodní cukry a doplòky potravin, které umožòují dodržovat zdravý životní styl nejen

Více

POLÉVKY. 1. Francouzská cibulačka 25 Kč. 2. Česneková s bramborem a šunkou 25 Kč. 3. Kuřecí vývar s domácími nudlemi 25 Kč STUDENÉ PŘEDKRMY

POLÉVKY. 1. Francouzská cibulačka 25 Kč. 2. Česneková s bramborem a šunkou 25 Kč. 3. Kuřecí vývar s domácími nudlemi 25 Kč STUDENÉ PŘEDKRMY POLÉVKY 1. Francouzská cibulačka 25 Kč 2. Česneková s bramborem a šunkou 25 Kč 3. Kuřecí vývar s domácími nudlemi 25 Kč STUDENÉ PŘEDKRMY 4. Herinkové filety v koprové omáčce 100 g 55 Kč 5. Závitky z dušené

Více

POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady

POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady POLABSKÉ MLÉKÁRNY a.s. Poděbrady Skvělé pro studenou a teplou kuchyni! Dopřejte si bez výčitek MILKO tvaroh každý den! MILKO TVAROH je jedinečná kombinace čerstvého tvarohu, delikátní smetany, rozpustné

Více

Objednací číslo výrobku. Datum spotřeby Alergeny. EAN/ks Spotřební zboží Měrná jednotka EAN/krt Karton DRŮBEŽ CELÁ ZMRAZENÁ.

Objednací číslo výrobku. Datum spotřeby Alergeny. EAN/ks Spotřební zboží Měrná jednotka EAN/krt Karton DRŮBEŽ CELÁ ZMRAZENÁ. DRŮBEŽ CELÁ ZMRAZENÁ Objednací číslo výrobku EAN/ks Spotřební zboží Měrná jednotka EAN/krt Karton Datum spotřeby Alergeny Složení výrobku Kuře BDR I. 1100 PE 111810 8594010690082 1,10 KG 8594010695087

Více

CHOVSERVIS a.s. Hradec Králové. Popisy výrobků

CHOVSERVIS a.s. Hradec Králové. Popisy výrobků Obsah: Měkké salámy... 4 Godhajský salám... 4 Kapiový salám... 5 Polský salám... 6 Radotínský salám... 7 Vídeňský salám... 8 Sekané masné výrobky... 9 Paprikové párky... 9 Salaš salám... 10 Ovčí klobása

Více

Pizzy. ... 135 Kč. ... 100 Kč

Pizzy. ... 135 Kč. ... 100 Kč Pizzy 450 g MARGERITA... 85 Kč drcená rajčata, eidam 660 g SICILLA drcená rajčata, eidam, uzené maso, hermelín, kozí rohy 550 g CARDINALE drcená rajčata, eidam, šunka... 135 Kč... 100 Kč 670 g VITTORIA

Více

Složení mražených výrobků Pekárny Srnín

Složení mražených výrobků Pekárny Srnín Složení mražených výrobků Pekárny Srnín KIII spol.s r.o. Alergeny ve složení jsou vyznačeny tučně dle vyhlášky č.127/2008 Sb. Výrobky obsahují alergeny lepek, mléko, vejce, podzemnice, suché skořápkové

Více

Krajina původu výrobků vyráběných firmou Váhala - Česká republika.

Krajina původu výrobků vyráběných firmou Váhala - Česká republika. VÁHALA a spol. s r.o. výroba a prodej masných a lahůdkářských výrobků Náměstí Míru 97, 753 66 Hustopeče nad Bečvou, ČR IČO: 13643819 Krajina původu výrobků vyráběných firmou Váhala - Česká republika. Doba

Více

Zborovecká 10, Blansko IČ: 27165906 tel.: 516 417 501, fax: 516 417 506

Zborovecká 10, Blansko IČ: 27165906 tel.: 516 417 501, fax: 516 417 506 Výrobce: Pekárny Blansko a.s. Zborovecká 10, Blansko IČ: 2716906 tel.: 16 417 01, fax: 16 417 06 1100 11001 11011 Chléb blanenský 800, 1100 1 Chléb kulatý 400 1 11012 Chléb škvarkový 00 1 11007 11008 Chléb

Více

Inspirativní recepty při přípravě jídelníčku

Inspirativní recepty při přípravě jídelníčku Inspirativní recepty při přípravě jídelníčku JÍDLO JE DŮLEŽITÉ V KAŽDÉM VĚKU! Stravování je velmi důležitým faktorem pro spokojený život člověka. Jídlem neuspokojujeme pouze hlad, ale jídlem dodáváme našemu

Více

sušená cibule, vepřová bílkovina, mléčná bílkovina (alergen), modifikovaný škrob E 1422, zahušťovadlo E 412, dextróza, 149 Játrovka

sušená cibule, vepřová bílkovina, mléčná bílkovina (alergen), modifikovaný škrob E 1422, zahušťovadlo E 412, dextróza, 149 Játrovka číslo Výrobce: Váhala a spol. skupina způsob doba použitelnosti skladujte složení obsah tuku obsah soli výrob. Název výrobku balení od data výroby při teplotě max. % max. % 77 Ovar masný výrob. tepelně

Více

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami

Jídelníček: Týden 4. den 22 pondělí den 26 pátek. den 23 úterý den 27 sobota Snídaně: Ovesná kaše s řeckým jogurtem a borůvkami Cesta do plavek Jídelníček Týden 4 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 4 den 22 pondělí den 26 pátek Snídaně: Volská oka a toast Oběd: Krůtí prsa pečená na divoko se zeleninovým

Více

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní

Jídelníček: Týden 1. Snídaně: Ovesná kaše s mandlemi a skořicí, smažená vejce a cup cakes. Snídaně: Banánové lívance s tvarohovou náplní Cesta do plavek Jídelníček Týden 1 www.cestadoplavek.cz www.facebook.com/cestadoplavek Jídelníček: Týden 1 den 1 pondělí den 5 pátek Snídaně: Jahodová omeleta Oběd: Hovězí hamburger Večeře: Kuřecí maso

Více

5 ŘEŠITELKOU NAVRHOVANÁ DIETÁRNÍ OPATŘENÍ PŘI LÉČBĚ DM. 5.1 Dietární opatření při prevenci vzniku DM

5 ŘEŠITELKOU NAVRHOVANÁ DIETÁRNÍ OPATŘENÍ PŘI LÉČBĚ DM. 5.1 Dietární opatření při prevenci vzniku DM 5 ŘEŠITELKOU NAVRHOVANÁ DIETÁRNÍ OPATŘENÍ PŘI LÉČBĚ DM 5.1 Dietární opatření při prevenci vzniku DM Dieta při diabetu je nejvýznamnější faktor při prevenci vzniku diabetu. Existují poznatky, že nesprávně

Více

MENU. RYBY dle aktuální nabídky 200g se špenátovými listy (1,4,7) 200g na rozmarýnu a česneku (1,4) 200g na másle a kmínu (1,4,7)

MENU. RYBY dle aktuální nabídky 200g se špenátovými listy (1,4,7) 200g na rozmarýnu a česneku (1,4) 200g na másle a kmínu (1,4,7) MENU STUDENÉ PŘEDKRMY A SALÁTY 200g Uzený talíř (1,10) 69,00 Kč (uzené maso, klobása, angl.slaina. šunka, feferonky, zelenina) 200g Sýrový talíř (7) 79,00 Kč (eidam, camembert, s modrou plísní, balkán.sýr,

Více

Jídelní a nápojovy lístek

Jídelní a nápojovy lístek Jídelní a nápojovy lístek POCHOUTKY NEJEN K PIVU BRAMBORÁKY 160 g DRAHANSKÝ BRAMBORÁK 65 Kč (se strouhanou nivou) 160 g KRÁLOVSKÝ BRAMBORÁK 65 Kč (s plátky hermelínu) 160 g HOSPODÁŘŮV BRAMBORÁK 58 Kč (se

Více

KATALOG DOBROT. Buchty máme vynikající! S radostí pečeme pro všechny.

KATALOG DOBROT. Buchty máme vynikající! S radostí pečeme pro všechny. KATALOG DOBROT Buchty máme vynikající! S radostí pečeme pro všechny. DROBNÉ S radostí pečeme pro všechny. LINECKÉ MALÉ LINECKÉ MALÉ minimální trvanlivost: 60 dní množství z jedné dávky: 90 kusů SLOŽENÍ

Více

Sýr obalovaný gastro. Příprava: Smažené sýry

Sýr obalovaný gastro. Příprava: Smažené sýry Smažené sýry Smažené sýry Sýr obalovaný předsmazený ˇ jsou vyrobeny z velmi kvalitních surovin od renomovaných výrobců, všechny kusy jsou váhově shodné. Vždy používáme sýr s ideální zralostí, to zajišťuje

Více

Vítejte v Chef Clubu. klubu moderních gastronomů. Osvědčená řešení

Vítejte v Chef Clubu. klubu moderních gastronomů. Osvědčená řešení PRODUKTOVÝ KATALOG Vítejte v u klubu moderních gastronomů Již od roku 1839 je koncern Rieber & Søn mezinárodně uznávaným partnerem světových kuchařů. Prověřená kvalita jeho výrobků a dlouholeté zkušenosti

Více

Coffee Breaks. Základní 1ksVařená káva s mlékem nebo čaj s citrónem 1ks Aquila nebo Matotoni 0,33l 80,-Kč

Coffee Breaks. Základní 1ksVařená káva s mlékem nebo čaj s citrónem 1ks Aquila nebo Matotoni 0,33l 80,-Kč Coffee Breaks Základní 1ks Aquila nebo Matotoni 0,33l 80,-Kč Konferenční 1ksVýběr nealkoholických nápojů a) 2ks Tlačené koláčky b) 2ks Pečené buchty s povidly a tvarohem c) 2ks Pečené rohlíčky s ořechy

Více

Jídelní lístek. 0,22 l dle denní nabídky 25,- 150 g Přírodní kuřecí prsa s broskví a sýrem 105,-

Jídelní lístek. 0,22 l dle denní nabídky 25,- 150 g Přírodní kuřecí prsa s broskví a sýrem 105,- Jídelní lístek Polévky: 0,22 l Česneková se ztraceným vejcem, šunkou, sýrem a krutony 0,22 l Česneková se ztraceným vejcem, šunkou, tvarůžkem a krutony 0,22 l Vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi 35,-

Více

Váha všech pokrmů v jídelním lístku je kalkulovaná v syrovém stavu. Dětská ½ porce je účtovaná 65% běžné ceny.

Váha všech pokrmů v jídelním lístku je kalkulovaná v syrovém stavu. Dětská ½ porce je účtovaná 65% běžné ceny. Dobrý den, vítáme Vás v rodinném resortu Losinka Rapotín, který se nachází u vstupní brány do druhých největších hor České republiky, Jeseníků. Přejeme Vám příjemný pobyt, výbornou zábavu, kvalitní služby

Více

Vzorový jídelníček na týden č.1

Vzorový jídelníček na týden č.1 Vzorový jídelníček na týden č.1 Pondělí Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dis. Anežka Dvořáková Snídaně: 100g chléb bílý čaj či káva (max. 50ml mléka do kávy) 30g džem Energie: 2 094kJ bílkoviny

Více

co si? dáte katalog výrobků www.masoplana.cz

co si? dáte katalog výrobků www.masoplana.cz kuřecí debrecínka co si? dáte grilovací klobásy párky a klobásy dušená šunka katalog výrobků znáš něco lepšího? já ne! chutě z celého světa www.masoplana.cz nabízíme? A co že to Šunky šunkové speciality

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Restaurace Budvarka. Předkrmy. Polévky

JÍDELNÍ LÍSTEK. Restaurace Budvarka. Předkrmy. Polévky Předkrmy 75g Ďábelská topinka s masovou směsí sypaná sýrem (kuřecí nebo vepřové maso) 75g Topinka se sázeným vejcem, šunkou a sýrem 100g Nakládaný hermelín, chléb 1ks Grilovaná klobása, chléb, křen, hořčice

Více

Speciality. Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost. Podm. skladování. Šunková pěna Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost

Speciality. Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost. Podm. skladování. Šunková pěna Druh Skupina Tuk. Max Sůl. Max Alergeny Trvanlivost KATALOG VÝROBKŮ Anglická slanina Speciality Kat. číslo výrobku 54110 vepřové maso, hovězí maso, vepřové kůže, dusitanová solící směs (konzervant E250), směs koření(pepř, muškát, zázvor), konzervant E260,E270,

Více

Vzorový jídelníček na týden č.2 Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dana Sasáková.

Vzorový jídelníček na týden č.2 Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dana Sasáková. Vzorový jídelníček na týden č.2 Jídelníček sestavila nutriční terapeutka Dana Sasáková. Pondělí Snídaně: NB chléb. Máslo. Med. Káva. Cukr 100 g NB chléb 10 g máslo 20 g med 10 g bylinkový smetanový sýr

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK. Provozní doba: Neděle - Čtvrtek 11:00 22:00 Pátek - Sobota 11:00? max. 24.00. Při soukromých akcích provozní doba dohodou.

JÍDELNÍ LÍSTEK. Provozní doba: Neděle - Čtvrtek 11:00 22:00 Pátek - Sobota 11:00? max. 24.00. Při soukromých akcích provozní doba dohodou. JÍDELNÍ LÍSTEK Provozní doba: Neděle - Čtvrtek 11:00 22:00 Pátek - Sobota 11:00? max. 24.00 Při soukromých akcích provozní doba dohodou. Hotová jídla: po - ne od 11:00 15:00 Minutková jídla: Pondělí -

Více

Ceník Název Kusy v m.j. zákl.cenacena+dphdph% Trvanlivost kartonu

Ceník Název Kusy v m.j. zákl.cenacena+dphdph% Trvanlivost kartonu GASTRO PLCH,Vrutická 96,277 31 Velký Borek u Mělníka CATERING tel. 315 626 288,774 222 262 fax.315623165 E-mail: gastroplch@seznam.cz Ceny uvedené v ceníku jsou pouze orientační. Ceník Název Kusy v m.j.

Více

mražené zboží 54,90 72,90 37,90 74,90 106,90 39,90 142,90 45,90 73,90 121,90 88,90 84,90 89,90 149,90 53,90 245,90 63,14 86,14 s DPH 83,84 s DPH

mražené zboží 54,90 72,90 37,90 74,90 106,90 39,90 142,90 45,90 73,90 121,90 88,90 84,90 89,90 149,90 53,90 245,90 63,14 86,14 s DPH 83,84 s DPH 2 mražené zboží 74,90 86,14 72,90 83,84 37,90 43,59 54,90 63,14 KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK bez kůže, balení 2 kg KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK s kůží, balení 2 kg KUŘE BD 700-900 g, grill, cca 1 KUŘECÍ STEHNA 180 /

Více

Provoz kuchyně Po-So 10-22, Ne 11-21 Vážení hosté, některá jídla vyžadují delší přípravu, prosíme o strpení. Děkujeme a přejeme Vám dobrou chuť.

Provoz kuchyně Po-So 10-22, Ne 11-21 Vážení hosté, některá jídla vyžadují delší přípravu, prosíme o strpení. Děkujeme a přejeme Vám dobrou chuť. Provoz kuchyně Po-So 10-22, Ne 11-21 Vážení hosté, některá jídla vyžadují delší přípravu, prosíme o strpení. Děkujeme a přejeme Vám dobrou chuť. STUDENÉ PŘEDKRMY 150g Gothajský salám s cibulí a octem,

Více

Název výrobku ( případně vžitý název) : Anglická slanina název druhu:

Název výrobku ( případně vžitý název) : Anglická slanina název druhu: Anglická slanina Speciality EAN/obj.číslo EAN 290001 OČV 153030 cca 1,50 kg Vepřový bok bk. 89% jedlá sůl (konzervant E 250) pitná voda Kompletní složení výrobku (sestupně dle množství) nástřikový přípravek

Více

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno 2 mražené zboží Ručně dělaná, mražená pizza Della Casa Ø28cm Ideální občerstvení do barů, kaváren, heren, sportovišť a jiných zařízení bez vybavené kuchyně. Při objednání 40Ks, zapůjčení pece na rozpékání

Více

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA, aneb jednoduché moderní předkrmy těch nejlepších chutí

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA, aneb jednoduché moderní předkrmy těch nejlepších chutí V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA, aneb jednoduché moderní předkrmy těch nejlepších chutí VÝZNAM PŘEDKRMŮ Předkrmy jsou lahůdkové druhy pokrmů, které se podávají v malých dávkách. Studené předkrmy podáváme před

Více

charakterizujte vepřové maso vzhled, složení, vlastnosti uveďte jednotlivé části vepřového masa, u každé části vepřového masa napište vhodné tepelné použití a příklady pokrmů sestavte restaurační menu

Více

Předkrmy. Pro pacholátka

Předkrmy. Pro pacholátka Předkrmy 450 200g Hemenex 75 Kč 3 vejce, šunka, okurka chléb 452 3 Ks Jemné párky 38 Kč Hořčice, křen 451 1 Ks Pikantní klobása 49 Kč Hořčice, křeník, okurka, chléb 705 150g Utopenec v hořčičné omáčce,

Více

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Kuřecí maso. Vepřové maso

Jídelní lístek. Předkrmy. Polévky. Kuřecí maso. Vepřové maso Jídelní lístek Předkrmy 150g Polévky Kuřecí maso Uzená masa na prkně, steaková obloha (alergen č. 10) Opečený klobás (alergeny č. 1, 10) Omeleta se šunkou a sýrem Šunková rolka s křenem a šlehačkou (alergeny

Více

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno

2 mražené zboží. Pizza jako z pizzerie... Kdo neochutná neuvěří! 57,20. 65,78 s DPH. Hawai tomatový základ, polotuhý sýr, šunka, ananas, oregáno 2 mražené zboží Ručně dělaná, mražená pizza Della Casa Ø28cm Ideální občerstvení do barů, kaváren, heren, sportovišť a jiných zařízení bez vybavené kuchyně. Při objednání 40Ks, zapůjčení pece na rozpékání

Více

Složení lahůdkářských výrobků

Složení lahůdkářských výrobků Jihlavská 1143, Žďár nad Sázavou Lahůdkářské výrobky mohou obsahovat:pšenici,sezam,sóju,vejce, hořčici,ryby,mléko a mléčné výrobky Podtržené suroviny jsou alergeny Rozvoz pro vlastní prodejny společnosti

Více

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA

CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA , www.restaurace-bobovka.cz CATERINGOVÉ SLUŽBY RESTAURACE BOBOVÁ DRÁHA PRAHA Nabídka občerstvení prosinec 2013 duben 2014 kapacita až 70 osob Kontakt Bobová dráha Tel: 284 840 524 Mobil: 739 571 276 E-mail:

Více

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY

POLÉVKY PŘEDKRMY CHUŤOVKY Hovězí vývar 0,33 l (nudle, játrové knedlíčky) Česneková 0,33 l (sýr, česnek, vejce) Česneková speciál 0,33 l (tvarůžek, klobása, česnek) Dle denní nabídky POLÉVKY PŘEDKRMY Šunkový koktejl (šunka 50 g,

Více