Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany"

Transkript

1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany Zasíťované pozemky s developerským potenciálem Celková plocha pozemků m² Výborná dopravní dostupnost u dálnice D8 exit 1 Dle územního plánu - Smíšené výrobní plochy spadající do 1. etapy výstavby Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1

2 Obsah 1. Popis nemovitosti Lokalita Územní plán Výměry pozemků Příslušenství nemovitosti Ostatní informace Prodejní proces Kontaktní údaje Fotodokumentace Situace Výpisy z katastru nemovitostí Snímek z katastrální mapy...21 Strana 2 (celkem 21)

3 1. Popis nemovitosti Předmětem prodeje jsou nemovitosti v katastrálním území Klecany zapsané na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Praha-východ: pozemek parc. č. 599/56 o výměře m 2 orná půda; pozemek parc. č. 599/57 o výměře m 2 orná půda. Dále spoluvlastnický podíl o velikosti 4547/31027 z celku na nemovitostech v katastrálním území Klecany zapsaných na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Praha-východ: pozemek parc. č. 599/34 o výměře m 2 ostatní plocha; pozemek parc. č. 599/58 o výměře 226 m 2 ostatní plocha; pozemek parc. č. 599/64 o výměře 103 m 2 ostatní plocha; pozemek parc. č. 599/65 o výměře 521 m 2 ostatní plocha; pozemek parc. č. 599/65 o výměře 70 m 2 ostatní plocha. Strana 3 (celkem 21)

4 2. Lokalita Předmětné pozemky se nachází ve Středočeském kraji v okrese Praha-východ. Jedná se o okrajovou část obce Klecany, která se nazývá Zdibsko. Pozemky jsou součástí oblasti Industriální zóna Klecany. Lokalita vyniká výbornou dopravní dostupností s napojením na sousední dálnici D8 (Praha / Teplice / Ústí nad Labem / Drážďany) ve vzdálenosti cca 2 km, exit 1. Pozemky jsou přístupné po místní komunikaci ulice Parkerova, k níž se váže prodávaný spoluvlastnický podíl. Pro hromadnou dopravu lze využít autobusové zastávky Klecany-Zdibsko vzdálenou do 10 minut pěší chůze, kterou obsluhuje příměstská linka č Stanice metra C Kobylisy je dostupná do 15 minut jízdy veřejnou dopravou. V blízkém okolí pozemků se nachází logistický park Northpoint D8. Okolní zástavbu dále tvoří komerční objekty s výrobními, skladovacími a kancelářskými prostory společností DHL Express CR, Seall, Multivac Verpackungsmaschinen CR, Purtex, BVZ Commerce a PEMA Praha. Strana 4 (celkem 21)

5 3. Územní plán Dotčené pozemky mají dle platného územního plánu obce Klecany stanoveno funkční využití jako Smíšené výrobní plochy. Dále se řadí do zastavitelných ploch a spadající do 1. etapy výstavby. Ze všech těchto skutečnosti lze očekávat hladký průběh pro realizaci developerského záměru v definované oblasti funkčního využití. Strana 5 (celkem 21)

6 4. Výměry pozemků Majetek zapsaný na LV 1471 Pozemek parc. č. Výměra [m²] Druh pozemku Způsob využití Způsob ochrany 599/ orná půda 599/ orná půda Celkem zemědělský půdní fond zemědělský půdní fond Spoluvlastnický podíl 4547/31027 na LV 1452 Pozemek parc. č. Výměra [m²] Druh pozemku Způsob využití Způsob ochrany 599/ ostatní plocha 599/ ostatní plocha 599/ ostatní plocha 599/ ostatní plocha 599/66 70 ostatní plocha Celkem ostatní komunikace manipulační plocha manipulační plocha manipulační plocha manipulační plocha Strana 6 (celkem 21)

7 5. Příslušenství nemovitosti Součástí prodeje předmětných pozemků je i příslušenství a spoluvlastnický podíl na příslušenství nemovitostí. Jedná se o: Komunikace provedení všech vrstev komunikace, vč. asfaltového povrchu, jejího odvodnění uličními vpustěmi a osazení obrubníků na pozemcích parc. č. 599/34 a 599/65; Opěrné zdi provedení gabionových opěrných zdí vyplněných kamenivem a jejich vyztužení horizontálními sítěmi, provedení hutnění násypů mezi opěrnými stěnami, provedení nosného souvrství vozovky, odvodnění rampy, stavební příprava pro osazení svodidel, provedení propustku na pozemcích parc. č. 599/34 a 599/65; Dělená ocelová chránička VTL plynovodu DN80, VTL plynovodní přípojka DN80, PN40 pro RS délky 60 m, protlak ocelové chráničky DN 300, délky 40m; Regulační stanice plynu VTL/STL, jednořadá, jednostupňová, bez předehřevu, betonové základy, oplocení na pozemku parc. č. 599/64; STL plynovod, STL plynovodní řad D90, délky 371m, vč. přípojek D25, ukončených v kioscích HUP, řad je zakončený za poslední přípojkou zaslepením na pozemcích parc. č. 599/34, 599/65, 599/56 a 599/57; Vodovod a kanalizace vodovodní řad IPE 110x6,3, délky 431,2 m, vč. přípojek ukončený zaslepením nad terénem, 1m za hranicemi pozemků, protlak- ocelová chránička DN300, délky 40m, parc. č. 599/34, 599/65, 599/56 a 599/57; Kanalizační řad PVC DN 300, vč. revizních šachet v komunikaci, kanalizační přípojky ukončené v revizních šachtách na jednotlivých parcelách; Vsakovací studny odvodnění komunikací; Sdružené pilířky pro ukončení přípojek rozvodů NN, STL plynovodu a telefonních rozvodů parc. č. 599/34, 599/65, 599/56 a 599/57; VN přípojka 22kV, trafostanice Betonbau 2x630kVAm 22/0,4kV, 10xAYKY 3x240x120, rozvody elektro NN, rozvody slaboproudu, přípojka slaboproudu (telefonu), rozvody k jednotlivým parcelám 2x trubka HDPE + kabely typu TCEPKPFLE 0,6, rozvaděče (v kiosku na jednotlivých parcelách) MIS 1b-QT parc. č. 599/34, 599/65, 599/56 a 599/57; Protlak VN přípojky parc. č. 599/34 Strana 7 (celkem 21)

8 6. Ostatní informace Vlastnictví ČEZ ICT Services, a.s. Věcná břemena Věcné břemeno zřizování a provozování vedení elektrického podzemního vedení včetně údržby, vstupu a vjezdu ve prospěch společnosti YIT Stavo s.r.o. dle smlouvy ze dne Zástavní právo Není Strana 8 (celkem 21)

9 7. Prodejní proces Prodejní proces je organizován jako výběrové řízení. Vyhlašovatelem VŘ je společnost ČEZ Korporátní služby, s.r.o. se sídlem 28. října 3123/152, Ostrava, PSČ: IČ: (dále jen Prodávající ), která zajištuje prodej pro sesterskou společnost ČEZ ICT Services, která je vlastníkem výše uvedených nemovitostí. Prodej nemovitostí bude uskutečněn prostřednictvím zprostředkovatele, společnosti Knight Frank, spol. s.r.o. se sídlem Václavské náměstí 3, Praha 1, PSČ: , IČ: (dále jen Zprostředkovatel ). Podmínky VŘ podléhají českým zákonům. VŘ nemá charakter veřejné soutěže podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, ani veřejné soutěže podle 1772 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, ale je, jak výše uvedeno, pouze výběrovým řízením Prodávajícího. Tímto VŘ nevznikají Prodávajícímu žádné závazky či povinnosti vůči kterémukoli účastníku VŘ či jeho vítězi, ani povinnost uzavřít s vybraným účastníkem (vítězem VŘ) smlouvu na prodej nemovitostí. VŘ se mohou zúčastnit právnické osoby se sídlem v České republice i právnické osoby se sídlem v zahraničí a fyzické osoby starší 18 let, které jsou plně způsobilé k právním úkonům. Vítězem VŘ může být vyhlášena pouze osoba, která je podle příslušných právních předpisů oprávněna nabývat vlastnické právo k nemovitostem. Každý zájemce o koupi nemovitostí má právo si vyžádat u zprostředkovatele Informační memorandum obsahující základní informace o nemovitostech. Prohlídky nemovitostí budou možné po potvrzení zájmu uchazeče o prohlídku em či telefonicky Zprostředkovateli, a to ve lhůtě alespoň 2 dnů před plánovanou prohlídkou. Bez tohoto nemůže Zprostředkovatel zaručit uchazeči uskutečnění prohlídky. Přijaté nabídky splňující veškeré podmínky stanovené těmito pravidly prodeje budou vyhodnoceny a výsledek bude oznámen vítěznému zájemci. Nabídky v 1. kole VŘ i v dalších kolech VŘ mohou být předkládány pouze v českém jazyce. Veškeré finanční podmínky uváděné účastníky v nabídkách, zejména výše kupní ceny, musí být uvedeny v českých korunách a bez závislosti na jakýchkoliv makro či mikro ekonomických výkyvech a bez kursových vlivů. Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky či pouze některé z nich, zrušit VŘ nebo změnit podmínky VŘ. Předložením nabídky účastník souhlasí s podmínkami VŘ v celém jejich rozsahu a zavazuje se respektovat stanovisko Prodávajícího. Prodávající si vyhrazuje právo nesdělit uchazečům výběrového řízení pořadí, v jakém byly nabídky vyhodnoceny. VŘ nezakládá povinnost Prodávajícího prodat jakoukoliv Nemovitosti. Splnění podmínek výběrového řízení nezakládá pro uchazeče nárok na uzavření smluvní dokumentace. Nevyužité nabídky se nevracejí, ale zůstávají uložené u Prodávajícího. Prodávající je oprávněn vybrat si nabídku, která mu bude nejlépe vyhovovat, přičemž není povinen sdělovat důvody svého rozhodnutí. Strana 9 (celkem 21)

10 Prodávající si vyhrazuje právo, že v případě, že se vyskytnou závažné překážky, které dle posouzení Prodávajícím brání podpisu smluvní dokumentace s vybraným uchazečem, zahájit smluvní jednání s uchazečem, jehož nabídka byla vyhodnocena na 2., případně dalším místě. Nabídky účastníků VŘ na koupi předmětných nemovitostí musí být doručeny v písemné podobě v neporušeném zapečetěném obalu do společnosti KNIGHT FRANK, spol. s r. o., Václavské náměstí 3, Prague 1, k rukám Davida Sajnera nejpozději do dne do 12:00 hod SEČ a musí obsahovat následující údaje: Přesnou identifikaci účastníka (jméno příp. název společnosti, RČ (IČ), adresu, kontaktní údaje telefonní číslo a ) Předmět cenové nabídky; Nabídnutá cena v Kč; Zdroje financování koupě nemovitostí (vlastní zdroje nebo kombinace s úvěrem (poměr vlastních prostředků a úvěru, financující banka)); Podmínky placení kupní ceny (splatnost kupní ceny, podmínky výplaty kupní ceny); Kontaktní osoba a adresa (včetně telefonického a ového spojení); Čestné prohlášení účastníka, že na jeho majetek, majetek mateřské společnosti popř. dceřiných společností nebyl prohlášený konkurz, nebylo proti němu zahájené konkurzní nebo vyrovnávací řízení, či jiné insolventní řízení nebo reorganizace, ani zamítnutý návrh na prohlášení konkurzu pro nedostatek majetku a není jako právnická nebo fyzická osoba v likvidaci. Nabídka musí být zpracována ve dvou (2) vyhotoveních v českém jazyce. Nabídka musí být podepsána statutárním zástupcem/zástupci uchazeče nebo jím zmocněnou osobou. Informace obsažené v tomto dokumentu byly připraveny a uspořádány Zprostředkovatelem Prodávajícího na základě informací poskytnutých Prodávajícím. Prodávající a Zprostředkovatel považují informace obsažené v tomto dokumentu za správné. Pokud se projeví jejich nepřesnost či neúplnost pokusí se Prodávající a Zprostředkovatel nesprávnosti napravit. Strana 10 (celkem 21)

11 8. Kontaktní údaje V případě Vašeho zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat: KNIGHT FRANK, spol. s r.o. Václavské náměstí Praha 1 Tel: Ing. David Sajner, MSc Bc. Gabriela Vítková david.sajner@cz.knightfrank.com gabriela.vitkova@cz.knightfrank.com Tel Tel Mobil: Strana 11 (celkem 21)

12 9. Fotodokumentace Dálnice D8 vedle pozemku Pohled od dálnice I. Pohled od dálnice II. Pohled z příjezdové komunikace Rozvody IS na hranici pozemku Příjezdová komunikace Strana 12 (celkem 21)

13 10. Situace Strana 13 (celkem 21)

14 11. Výpisy z katastru nemovitostí Strana 14 (celkem 21)

15 Strana 15 (celkem 21)

16 Strana 16 (celkem 21)

17 Strana 17 (celkem 21)

18 Strana 18 (celkem 21)

19 Strana 19 (celkem 21)

20 Strana 20 (celkem 21)

21 12. Snímek z katastrální mapy Strana 21 (celkem 21)

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou Pozemek v žádané rekreační lokalitě Celková plocha pozemku 644 m² Dle aktuálně platného územního plánu - plocha pro bydlení +420 224 217 217 Knight

Více

Developerská příležitost pozemky Kolín

Developerská příležitost pozemky Kolín INFORMAČNÍ MEMORANDUM Developerská příležitost pozemky Kolín Pozemky v městské rezidenční zástavbě Celková plocha pozemků cca 21 000 m² Výborná dopravní dostupnost Dle územního plánu převážně Smíšené městské

Více

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava Pozemek v klidné části centra města Ostrava V těsné blízkosti se nachází kompletní infrastruktura Funkční využití plochy bydlení v bytových

Více

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Česká Lípa Mlýnská 2982 Administrativní budova v centru města Částečný zpětný pronájem Celkový roční výnos z pronájmu objektu 259 000 Kč Celková výměra podlahových ploch 478,57 m

Více

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického 533/4 Administrativní budova v centru města Ostrava Obsazenost 32% Roční výnos z pronájmu cca 482 tis. Kč Celková pronajatelná plocha cca 1 200 m 2 Celková plocha

Více

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 Komplex dvou propojených administrativních budov Celková výměra podlahových ploch cca 950 m 2 Celková plocha pozemků 455 m² Prodejní plocha, kanceláře

Více

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Emila Filly 296/13 Administrativní budova v blízkosti centra Ostravy Celková výměra podlahových ploch cca 542,26 m 2 Celková plocha pozemků 442 m² 9 venkovních parkovacích

Více

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chocholouškova 1629/7 Residenční budova v klidné části centra města Částečný pronájem nemovitosti Celkový roční výnos z pronájmu objektu 37,5 tis. Kč Celková výměra podlahových

Více

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 Rodinný dům se zahradou v klidné části Prahy Dva samostatné byty 3+1 2x garážové stání Celková výměra podlahových ploch cca 240 m² Celková

Více

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s.

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4 Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. ÚVOD Společnost ČEZ, a. s., ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti OC PÍSNICE, LIBUŠSKÁ

Více

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Toužim Žlutická Administrativní budova v městě Toužim Celková výměra podlahových ploch cca 650 m² Garážové stání pro 2 osobní automobily Celková výměra pozemků 2 438 m 2 Nemovitost

Více

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Plzeň - Koperníkova 1201/57 Administrativní budova v centru města Plzně Celková výměra podlahových ploch více jak 1 700 m² Výborná dopravní dostupnost Část prostor je pronajata třetím

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ Výborná dopravní dostupnost v blízkosti dálnice D5 Celková podlahová plocha všech objektů cca 8 907 m 2 Částečně obsazeno s ročním výnosem cca 2,06 mil. Kč Areál

Více

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) Víceúčelová stavba se třemi bytovými jednotkami o dispozici 3+1 Objekt částečně obsazený Nebytové prostory cca 481 m² Celková výměra podlahových ploch

Více

Usnesení č. 85/5269 Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 10. Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje

Usnesení č. 85/5269 Příloha č. 2 Strana 1 Počet stran přílohy: 10. Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje Usnesení č. 85/5269 Příloha č. 2 Strana 1 Středisko Bruntál Smlouva Silnice Parcelní 1) Zřízení věcného břemene Specifikace zřízení věcných břemen k nemovitostem ve vlastnictví kraje Katastrální území

Více

Prodej nemovitostí z majetku ČEZ. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky FRÝDEK MÍSTEK

Prodej nemovitostí z majetku ČEZ. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky FRÝDEK MÍSTEK Prodej nemovitostí z majetku ČEZ Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky FRÝDEK MÍSTEK 1. Prodávající: ČEZ korporátní služby, s.r.o. se sídlem 28. října 3123/152, Ostrava, Moravská Ostrava, PSČ:

Více

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Palatin **** Karlovy Vary Luxusní hotel v centru lázeňského města Potenciální kapacita ubytování je 35 lůžek v 15 pokojích Celková výměra podlahových ploch hotelu cca 834 m²

Více

Pozemky Brno - Černovice +420 224 217 217

Pozemky Brno - Černovice +420 224 217 217 Pozemky Brno - Černovice Celková plocha pozemků cca 21 944 m² Dle územního plánu se jedná o plochy pracovních aktivit určené pro výrobu +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více

Prodej nemovitostí z majetku ČEZ. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky DĚČÍN

Prodej nemovitostí z majetku ČEZ. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky DĚČÍN Prodej nemovitostí z majetku ČEZ Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky DĚČÍN 1. Prodávající: ČEZ Korporátní služby, s.r.o. se sídlem 28. října 3123/152, Ostrava, Moravská Ostrava, PSČ: 702 00 IČ:

Více

Podmínky prodeje a regulativy výstavby

Podmínky prodeje a regulativy výstavby 1 Zastupitelstvo obce Tvarožná Lhota schválilo 17.6.2015 zveřejnění následujícího záměru obce prodat nemovitost: 12 stavebních parcel pro výstavbu rodinných domů v I.etapě ulice Za školou Obec Tvarožná

Více

Sokolov Boženy Němcové 1808

Sokolov Boženy Němcové 1808 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Sokolov Boženy Němcové 1808 Administrativní budova v centru města Sokolov Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. s garantovaným ročním výnosem 1,186 mil. Kč Kompletní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 55/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 55/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 55/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 1665

Více

R E G U L A Č N Í P L Á N Y

R E G U L A Č N Í P L Á N Y O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y R E G U L A Č N Í P L Á N Y TŘEBOŇ Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A B M 3 Z A S T A V I T E L N Á P L O C H A O S 5 (VŠE V K.Ú. TŘEBOŇ) POŘIZOVATEL: MĚSTSKÝ ÚŘAD

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona.

ZNALECKÝ POSUDEK. Stanovení obvyklé ceny pro dražbu. Ocenění je provedeno dle zákona č.151/1997 Sb., o oceňování majetku, 2 odst.1 zákona. ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 2758-72/15 o ceně pozemku st.p.č. 46, rodinného domu č.p. 52 ležící na st.p.č. 46, pozemek p.č. 61 + 62 v kú Bohušov, obec Bohušov, okr. Bruntál a budova na pozemku st.p.č. 46.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 66/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 66/2012. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) EURODRAŽBY, CZ a.s ZNALECKÝ POSUDEK číslo 66/2012 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 10.1 Byt Stávající Číslo jednotky: 187/11 V budově č. p.: 187 Na pozemku

Více

OBSAH ZNALECKÉHO POSUDKU ZJIŠTĚNÍ OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI

OBSAH ZNALECKÉHO POSUDKU ZJIŠTĚNÍ OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI Ing. Milan Indra oceňování nemovitostí ZNALECKÝ POSUDEK č. 1828 150 / 15 zjištění obvyklé ceny nemovitosti a ocenění jednotlivých práv a závad s nemovitostí spojených v katastrálním území Vyškov, obec

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 48/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 48/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 48/2011 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka 3+1 Adresa nemovitosti: Krylova 526 / 22, Znojmo - Přímětice

Více

Znalecký posudek č. 2013/411

Znalecký posudek č. 2013/411 Znalecký posudek č. 2013/411 o ceně nemovitostí: Rodinný dům číslo popisné 205 na parcele č. st. 233 s příslušenstvím a pozemkem, parcelou č. st. 233, v katastrálním území Michálkovice, obec Ostrava, v

Více

EURODRAŽBY.CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 21/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

EURODRAŽBY.CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 21/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) EURODRAŽBY.CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 21/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 10.3 Byt (spoluvlastnický podíl na budově) V celkové rekonstrukci Číslo

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební a životního prostředí Orlovská 678 735 32 Rychvald

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební a životního prostředí Orlovská 678 735 32 Rychvald MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHVALD Odbor stavební a životního prostředí Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MěÚ-R/St.1267/2015-Új. Sp. zn.: Vyřizuje: Bc. Újezdská Jana Tel.: 596 543 044 Email:

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2712/57/2012 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 111 Adresa nemovitosti: Damnice 111 Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský, okres Znojmo, obec Damnice, k.ú. Damnice, kód

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.938/183/2014

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.938/183/2014 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.938/183/2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Rekreační chata bez garáţe v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění Budova č.e. 746,

Více

Znalecký posudek č. 211-2641 / 09 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č.26/2000 Sb.

Znalecký posudek č. 211-2641 / 09 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č.26/2000 Sb. Předmět ocenění: Znalecký posudek č. 211-2641 / 09 Ocenění nemovitosti pro účel veřejné dražby ve smyslu 13 zákona č.26/2000 Sb. pro dražebníka Budova léčebny dlouhodobě nemocných č.p. 3 na pozemku parc.č.

Více

Znalecký posudek č. 2011/154

Znalecký posudek č. 2011/154 Znalecký posudek č. 2011/154 O ceně nemovitosti: Pozemek, parcela č. 796 v katastrálním území Staříč, obec Staříč, okres Frýdek-Místek, kraj Moravskoslezský. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Frýdek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1361/2014 Ocenění nemovitých věcí: Bytová jednotka č. 560/1 zapsaná na listu vlastnictví č. 2594, vymezená v budově č.p. 560, 561, zapsané na LV č. 2374, stojící na st.

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SMOLNICE Z 3 OBEC SMOLNICE. b) Požadavky, vyplývající z územně - analytických podkladů. c) Požadavky na další rozvoj řešeného území

ÚZEMNÍ STUDIE SMOLNICE Z 3 OBEC SMOLNICE. b) Požadavky, vyplývající z územně - analytických podkladů. c) Požadavky na další rozvoj řešeného území ÚZEMNÍ STUDIE LOKALITA Z 3 SMOLNICE OBEC SMOLNICE září 2011 Identifikační údaje Název: SMOLNICE - územní studie lokalita Z 3 Smolnice Místo: obec SMOLNICE kraj: Ústecký Stupeň dokumentace: Územní studie

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3126/13/2015 6 NEMOVITOST: Ideální spoluvlastnický podíl na bytovém domě č. p. 164 a pozemku parc. č. st. 221 Katastrální údaje: Kraj Olomoucký, okres Jeseník, obec

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3685-19 / 2015

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3685-19 / 2015 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 3685-19 / 2015 Typ nemovitosti Byt ve vlastnictví bez garáže a bez garážového stání v současném stavu Účel ocenění Exekuce Č.j.160EX

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K NEMOVITOST: Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3099/128/2014 6 Bytová jednotka - byt Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Karviná, obec Bohumín, k.ú. Nový Bohumín, kód k.ú. 707031, LV Ostatní

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 3039/68/2014 6 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Katastrální údaje: Bytová jednotka - byt Ludvíka Podéště 1856 / 38, 708 00 Ostrava - Poruba Kraj Moravskoslezský, okres

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2013-72

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2013-72 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 2013-72 NEMOVITOST: Výrobní areál - soubor staveb a pozemků při čp. 20 cihelny Chmeliště k.ú. Chmeliště, obec Vavřinec Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres

Více

rozestavěného bytového domu, který je součástí pozemku p.č. 6/6, katastrální území Pitkovice, obec Praha

rozestavěného bytového domu, který je součástí pozemku p.č. 6/6, katastrální území Pitkovice, obec Praha CENTRAL GROUP Nové Pitkovice II. a.s. se sídlem: Na Strži 1702/65, 140 00 Praha 4 IČ: 24248487 zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 18355 zastoupena: CENTRAL GROUP

Více

projektové dokumentace pro stavební povolení (DSP): NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU p.p.č. 246/169, k.ú. ZDIMĚŘICE U PRAHY JESENICE U PRAHY

projektové dokumentace pro stavební povolení (DSP): NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU p.p.č. 246/169, k.ú. ZDIMĚŘICE U PRAHY JESENICE U PRAHY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA projektové dokumentace pro stavební povolení (DSP): NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU p.p.č. 246/169, k.ú. ZDIMĚŘICE U PRAHY JESENICE U PRAHY Stavebník : Architekt: Kopecký Bohumil, Kopecká

Více

ÚZEMNÍ STUDIE. základní údaje: obsah: A. TEXTOVÁ ČÁST B. FOTODOKUMENTACE C. GRAFICKÁ ČÁST. 1.Průvodní zpráva 2.Souhrnná technická zpráva

ÚZEMNÍ STUDIE. základní údaje: obsah: A. TEXTOVÁ ČÁST B. FOTODOKUMENTACE C. GRAFICKÁ ČÁST. 1.Průvodní zpráva 2.Souhrnná technická zpráva ÚZEMNÍ STUDIE základní údaje: AKCE: Územní studie MÍSTO: Šakvice, (lokalita Za Výhonem ) OKRES: Břeclav POŘIZOVATEL: Obec Šakvice PROJEKTANT: Ing. arch. Simona Kodýtková, U Hájku 668, Vranovice 691 25

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2829/38/2013 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 861 Adresa nemovitosti: Čeladná 861 Katastrální údaje: Kraj Moravskoslezský, okres Frýdek-Místek, obec Čeladná, k.ú. Čeladná,

Více

Závorka František - Kleneč, K Návsi 1, ČESKÁ REPUBLIKA, RČ 700602/2672

Závorka František - Kleneč, K Návsi 1, ČESKÁ REPUBLIKA, RČ 700602/2672 Znalecký posudek č. 68/2013 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) Nález a posudek Typ nemovitosti Účel ocenění Rodinný dům bez nebytových prostor bez garáže v současném stavu nedobrovolná dražba

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační:

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 27/2013. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) Číslo orientační: EURODRAŽBY.CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 27/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 100 Na

Více

IČ: 72987898 telefon: 513033035 e-mail: DIČ: CZ7862305561

IČ: 72987898 telefon: 513033035 e-mail: DIČ: CZ7862305561 Znalecký posudek stanovení obvyklé ceny nemovitosti číslo 2851-016/2014OC 6 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Katastrální údaje: Bytová jednotka č. 318/2, 1+1 s přísl. v 1.NP bud. č.p. 318 včetně spoluvl.

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava - Radvanice O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava - Radvanice O Z N Á M E N Í 11972/OOP/2014-OOPR Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ostrava, Lihovarská 1335/9, 716 10 Ostrava - Radvanice O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. OOP/050/2014/7 a jeho

Více

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.848/93/2014

Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.848/93/2014 Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č.848/93/2014 Typ nemovitosti Účel ocenění Pozemek v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění pozemek parc.č. 1722, LV č. 837 Adresa

Více

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín 1 z 9 29.5.2013 16:02 PŘEHLED USNESENÍ 46. zasedání Rady města Bučovice ze dne 15.5.2013 30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761

Více

Znalecký posudek č. 5867 97/2015 b)

Znalecký posudek č. 5867 97/2015 b) Ing. Bc. Ewa Hradil, znalec 765 02 Otrokovice, Moravní 6224 mobil: +420 603 35 45 98 Znalecký posudek č. 5867 97/2015 b) o obvyklé ceně podílu na nemovitých věcech pozemcích parcelní číslo 314, 315, 316/1,

Více

Znalecký posudek č. 2011/331

Znalecký posudek č. 2011/331 Znalecký posudek č. 2011/331 O ceně nemovitosti: Objekt rodinného domu č.p. 234 na parcele č. St.389 s příslušenstvím a pozemky, parcelami č. St.389, 806/1, 806/3, 806/4, v katastrálním území Uherský Ostroh,

Více

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65

Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Městský úřad Nové Město pod Smrkem Odbor výstavby a životního prostředí Palackého 280, Nové Město pod Smrkem, PSČ 463 65 Město Nové Město pod Smrkem (IČ 002 63 036), Palackého 280, 463 65 Nové Město pod

Více

Určení tržní hodnoty nemovitostí

Určení tržní hodnoty nemovitostí Určení tržní hodnoty nemovitostí Odhad č. 1/2012 Objednatel odborného odhadu: IV Projekt, spol. s r.o., Maiselova 4/25, 110 00 Praha 1 Účel odborného odhadu: Stanovení ceny nemovitostí jako podklad pro

Více

Znalecký posudek odhad obvyklé ceny pozemků č. 3598 / 85 / 2015

Znalecký posudek odhad obvyklé ceny pozemků č. 3598 / 85 / 2015 Znalecký posudek odhad obvyklé ceny pozemků č. 3598 / 85 / 2015 Typ nemovitosti Účel ocenění Předmět ocenění pozemek parc.č. 306/1, LV č. 93 pozemek parc.č. 618, LV č. 93 Pozemek pro výstavbu a zahrada

Více

Znalecký posudek č. 3652/17/14 Š

Znalecký posudek č. 3652/17/14 Š Znalecký posudek č. 3652/17/14 Š O ceně bytové jednotky č. 361/1, parc.č. St.3460, Zahradní ul.č.p.361 v k.ú a obci Bohušovice nad Ohří, o. Litoměřice Postup při zpracování posudku : Povinní Chudý Jozef

Více

KUPNÍ SMLOUVU. ~ REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o.

KUPNÍ SMLOUVU. ~ REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o. Ó ~ REALITNÍ KANCELÁŘ PUBEC s.r.o. ič 26331004, oič~ CZ26331 004 AMERICKÁ 2487(60, 301 00 PL2EN PU~EC TeI.~fax: 377 2267 67 K 5262-22 ZIl Níže uvelného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1) Město Blovice, ič:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0679-115/2014 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 1165/3 a garáž č. 1165/7, vše s příslušenstvím a pozemky Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-západ, obec

Více

Soutěžní podmínky výběrového řízení

Soutěžní podmínky výběrového řízení Soutěžní podmínky výběrového řízení na prodej domu č. p. 2261 v ulici U Zdravotního ústavu 4 (dále jen Podmínky ) 1. VÝKLAD POJMŮ Pojmy uvedené v tomto článku Podmínek mají význam zde uvedený: Dům Kupní

Více

parc.č.164/2 parc.č. 120/19

parc.č.164/2 parc.č. 120/19 088EX 3653/12-42 Znalecký posudek č. 3716/81/14 Š O ceně pozemků parc.č. 120/19 a parc.č. 164/2 v k.ú a obci Hospozín, o. Kladno Postup při zpracování posudku : Pan Pavel Dvořák má udané bydliště na adrese

Více

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0199-08/2013

ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0199-08/2013 ZNALECKÝ POSUDEK číslo 0199-08/2013 NEMOVITOST: Objekt občanské vybavenosti, restaurace a prodejna v Úněšově Katastrální údaje : Kraj Plzeňský, okres Plzeň-sever, obec Úněšov, k.ú. Úněšov Adresa nemovitosti:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 25/2014. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 25/2014 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 149 Na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby)

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 3/2011. Odhad obvyklé ceny nemovitosti. (předmětu nedobrovolné dražby) ZNALECKÝ POSUDEK číslo 3/2011 EURODRAŽBY.CZ a.s. Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu nedobrovolné dražby) 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka 2+1 Adresa nemovitosti: Puškinova 456 / 10, Vyškov - Dědice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo ZP-5299 NEMOVITOST: Pozemky, pozemek parc.č. 303/2 Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Beroun, obec Skuhrov, k.ú. Skuhrov pod Brdy Adresa nemovitosti: Skuhrov,

Více

o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem I. Prohlášení prodávajícího a kupujících

o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem I. Prohlášení prodávajícího a kupujících a AMEAICKÁ REALITNÍ KANCEL.Á~ PUBEC s.r.o. ič: 26331004, oič: CZ26331004 2487/80, 301 00 PL2EN PUBLC Tel/tax: 377 22 67 67 K 5262-27 ZIl -6- Niže uvedeneho dne, mesiče a roku uzavreli: 1) Město Blovice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3617-440/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3617-440/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3617-440/2013 O ceně rodinného domu v Písku, Budějovické Předměstí, Lázeňská č.p.638, včetně příslušenství a pozemků p.č.st.1264, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 228 m 2 a p.č.1824/5,

Více

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE

SMLOUVA O UZAVŘENÍ BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENÍ VĚCNÉHO BŘEMENE Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami: / u (1) vlastník Město Poděbrady, se sídlem Jiřího náměstí 20/1, 29031, Poděbrady I, IČ: 00239640 zastoupené: PhDr. Langr Ladislav,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/20

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/20 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1433/098/2013/20 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 603/17 Adresa nemovitosti: Na Burse 603, 294 71 Benátky nad Jizerou Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Mladá

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 34/2015. Odhad obvyklé ceny nemovitosti

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo 34/2015. Odhad obvyklé ceny nemovitosti EURODRAŽBY, CZ a.s. ZNALECKÝ POSUDEK číslo 34/2015 Odhad obvyklé ceny nemovitosti (předmětu dražby) Předmět ocenění: Bytová jednotka - byt ocenění stávajícího stavu Název nemovitosti: Byt 3+1. Bytová jednotka

Více

Exekutorský úřad Jeseník

Exekutorský úřad Jeseník Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 2385-285/2009 NEMOVITOST: Rodinný dům - samostatný, č.p. 52, dílna na p.č. St.54/1, p.č. St.53, St.54/1, 7/12, 7/13 a 211/14 Adresa nemovitosti: Karolín 52, 679 02

Více

Znalecký posudek č. 2012/221

Znalecký posudek č. 2012/221 Znalecký posudek č. 2012/221 o ceně nemovitosti: Pozemek, parc.č. 358/42 v katastrálním území Heřmanice, obec Ostrava, okres Ostrava-město, kraj Moravskoslezský. Objednatel posudku: Exekutorský úřad Ostrava

Více

Znalecký posudek. č. 1305-29-2011

Znalecký posudek. č. 1305-29-2011 Znalecký posudek č. 1305-29-2011 Předmětem ocenění je: pozemek č. 709/52 zahrada dle LV č. 2186, v katastrálním území Hradové Střimelice, obec Stříbrná Skalice, okres Praha-východ. Objednatel posudku:

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Vlastník: Stavební bytové družstvo Jindřichův Hradec podíl 1/1

Vlastník: Stavební bytové družstvo Jindřichův Hradec podíl 1/1 Základní datová karta Znalecký posudek o odhadu tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 6371 / 42 / 2014 Typ nemovitosti : 1.13.1.1. Byt v družstevním vlastnictví dokončený Předmět ocenění : Právo

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 819/289/2011

ZNALECKÝ POSUDEK č. 819/289/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 819/289/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 60/3, v budově č.p. 59, 60 na pozemku č. parc. 47, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech domu č.p. 59, 60

Více

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance

900 000 Kč. ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance ZNALECKÝ POSUDEK č.6643/53 odhad obvyklé ceny nemovitosti pro účel dražby dle metodiky v Hypoteční bance Předmět ocenění: 1.1 Rodinný dům - bez nebytových prostor Stávající Číslo popisné: 47 Na pozemku

Více

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Podklady na zasedání ZM dne: 29.01.2015 OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Předkládá: Vypracoval: Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková Předložení materiálu uloženo: Přílohy:

Více

č. 1097/15 obec : Praha MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Objednatel posudku:

č. 1097/15 obec : Praha MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 1097/15 o ceně bytové jednotky č. 769/7 v budově č.p.768, 769, 770, 771, 772 na pozemku par.č.566/21, 566/22, 566/23, 566/24, 566/25 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

Usnesení D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K U. dne 27.4.2016 ve 14:00 hodin. v sídle Exekutorského úřadu Sokolov, Loket, Zahradní 328, PSČ 357 33.

Usnesení D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K U. dne 27.4.2016 ve 14:00 hodin. v sídle Exekutorského úřadu Sokolov, Loket, Zahradní 328, PSČ 357 33. č.j. 041 EX 191/15-147 Usnesení Soudní exekutor Mgr. Miloš Dvořák, Exekutorský úřad Sokolov, se sídlem Loket, Zahradní 328, PSČ 357 33 na základě pověření soudního exekutora vydaného Okresním soudem v

Více

A. Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1420 / 9 / 2013

A. Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1420 / 9 / 2013 A. Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 1420 / 9 / 2013 Typ nemovitosti Účel ocenění Pozemek pro výstavbu RD v současném stavu exekuční řízení Předmět ocenění pozemek parc.č. 530/16, LV č.

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1210

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1210 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1210 Soubor věcí nemovitých a movitých Stanice PHM Golčův Jeníkov Insolvenční řízení CALIBRA TANK, s.r.o. OBSAH Čerpací stanice PHM Golčův Jeníkov, okr. Havlíčkův

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1807/2015 Ocenění nemovitých věcí: Bytová jednotka č. 503/27 zapsaná na listu vlastnictví č. 1577, vymezená v budově č.p. 503, zapsané na LV č. 1538, stojící na st. parcele

Více

Podmínky výběrového řízení

Podmínky výběrového řízení Výběrové řízení Výrobní a skladový areál Chomutov na zjištění zájemce o koupi stavby bez čp/če na pozemku parc. č. 6177 a pozemků parc. č. 4071/71, parc. č. 4071/75, parc. č. 4071/132, parc. č. 4071/137,

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti

Odhad obvyklé ceny nemovitosti Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 2876/85/2013 6 NEMOVITOST: Rodinný dům č. p. 6 s pozemkem z LV č. 252, k. ú. Dvorce u Jihlavy, pozemky z LV č. 310, k. ú. Cejle a pozemky z LV č. 265 k. ú. Dvorce u

Více

REKAPITULACE OCENĚNÍ POSUZOVANÉ NEMOVITOSTI

REKAPITULACE OCENĚNÍ POSUZOVANÉ NEMOVITOSTI Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 4196-105/2015 130 EX 1043/15-58/E 1 6 NEMOVITOST: Bytová jednotka - byt, č.2383/17 Adresa nemovitosti: Vodárenská 2383, 272 01 Kladno - Kročehlavy Katastrální údaje:

Více

Znalecký posudek č. 2012/346

Znalecký posudek č. 2012/346 Znalecký posudek č. 2012/346 o ceně nemovitosti: Byt, jednotka č. 1416/8, v budově č.p. 1416,1417,1418, na parcele č. st.2573/1, v katastrálním území, obec, okres Zlín, kraj Zlínský, včetně podílu ke společným

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍCH SMLOUVÁCH

SMLOUVA O BUDOUCÍCH SMLOUVÁCH SMLOUVA O BUDOUCÍCH SMLOUVÁCH mezi městem Prostějov a MANTHELLAN a.s. ze dne 16.7. 2010 www.ssd.com OBSAH SMLOUVY Článek 1 Definice, výklad... 2 Článek 2 Povinnosti před uzavřením Kupních smluv... 5 Článek

Více

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 435 / 196 / 2012

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 435 / 196 / 2012 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 435 / 196 / 2012 Typ nemovitosti Účel ocenění Rodinný dům bez nebytových prostor s garáží v domě v současném stavu a pozemek p.č. 844/3 v podílovém spoluvlastnictví

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 10. schůze 16. 5. 2016

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 10. schůze 16. 5. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. S t a t u t á

Více

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Uložení chrániček (trubek HDPE) pro metropolitní optickou síť

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 33-29/2016 Ocenění nemovitých věcí: Bytová jednotka č. 489/6 v budově Klatovy III, č.p. 488,489 na pozemku parc. č. st. 2487, 2488 a podíl na společných částech domu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1905-09/016 OBVYKLÁ CENA. 777 000 Kč

ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1905-09/016 OBVYKLÁ CENA. 777 000 Kč - ZNALECKÝ POSUDEK Č. 1905-09/016 NEMOVITOST: Byt číslo č. 548/9 Katastrální údaje: Kraj Vysočina, okres Třebíč, obec Náměšť nad, k.ú. Náměšť nad Adresa nemovitosti: Náměšť nad, Husova č.p. 548 Vlastník

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ

ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ ZNALECKÝ POSUDEK O OBVYKLÉ CENĚ č. 1604/2015 Ocenění nemovitých věcí: podíl ½ - bytová jednotka č. 1298/18 zapsaná na listu vlastnictví č. 3421, vymezená v budově č.p. 1297, 1298, zapsané na LV č. 2190,

Více