Výroční zpráva školní rok 2014/2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva školní rok 2014/2015"

Transkript

1 Výroční zpráva školní rok 2014/2015 SWOT analýza září 2014 Celospolečenské klima Silné stránky Umístění školy centrum města Mikroklima obce, skladba obyvatelstva Zřizovatel Město Žatec dotační tituly - výměna oken a zateplení Lidická ul. výměna oken ve vnitrobloku školy Dvořákova 24, 25 výměna radiátorů a termoregul. Dvořákova Školská rada Velikost školy, komplexní nabídka vzdělávacích programů Spolupráce s institucemi ve městě Prezentace na veřejnosti v regionu Složení ped. sboru (stabilizovaný), jeho kreativita Styl řízení školy (+otevřený přístup ke všem rodičům a žákům) Vnitřní klima školy, koncepce práce školy Aktualizace školního vzdělávacího programu Zavádění nových forem vzdělávání Profesionální ICT koordinátor Dynamika v práci školy Funkční informační systém k vyuč., k žákům Ekonomické a lidské podmínky pro práci školy, vybavení technikou a učebními pomůckami DVPP, kreativita, nové formy práce Podmínky pro zvyšování kvalifikace Mimorozpočtové zdroje Lektor int.tabulí SMARTBOARD pro AV Media Konzultační středisko pro ZŠ (žáky integrované s různým typem postižení) V N Ě J Š Í V N I T Ř N Í Slabé stránky Předsudky laické i odborné veřejnosti, iniciativy některých nestát. nezisk. organizací Chování žáků mimo školu Technický stav budov Zřizovatel město (státní dotace) Nedostatek fin. pr. na realizaci všech doporučení Skladba rodičů značné části našich žáků Skladba žáků (velká č. se soc. znevýhodněním) Posuzování záležitostí izolovaně, ne komplexně a v souvislostech (u některých vyučujících) Provozní omezení, nedostatek prostor Nové věci vývoj legislativní nejasnosti, někteří pedagogové žádají detailní vedení, podloženou zkušenost Odloučené pracoviště, zajištění předání informací všem pracovníkům Materiální (technické) podmínky pro práci školy nevyhovující stav části budov Náklady na cestovné (SPC)

2 I. Základní údaje o škole 1. Údaje o škole Na základě rozhodnutí MŠMT došlo v souladu s legislativou ke změně názvu školy a zápisu změny v údajích vedených v rejstříku škol a školských zařízení takto: Do školského rejstříku se s účinností od zapisuje druh školy Základní škola a obory vzdělání: B Základní škola B/01 Základní škola speciální délka vzdělávání: 10 r. 0 měs. denní forma vzdělávání nejvyšší povolený počet žáků v oboru: 38 S účinností od se provedl výmaz ze školského rejstříku: B/001 Pomocná škola S účinností od se provedl výmaz ze školského rejstříku: C/001 Základní škola - dobíhající obor C Základní vzdělání C/01 Základní škola délka studia: 9 r. 0 měs. studium denní Tento obor vzdělání do školského rejstříku zapsán s účinností od Do školského rejstříku se s účinností od zapisuje Mateřská škola nejvyšší povolený počet dětí : 28 Dále Krajský úřad Ústeckého kraje rozhodl takto: školní družina nejvyšší povolený počet žáků ve školském zařízení: 32 speciálně pedagogické centrum povolený počet klientů neomezený - místo poskytovaného vzd. nebo šk. služeb: Lidická 1254, Žatec. Celková kapacita školy: 211 žáků Místa poskytovaného vzdělávání nebo školských služeb: Dvořákova 24, Žatec Lidická 1254, Žatec P. Bezruče 2 000, Žatec Název právnické osoby: Základní škola a Mateřská škola, Žatec, Dvořákova 24, okres Louny Od změna názvu školy ze Základní škola praktická, speciální a logopedická, Žatec, Dvořákova 24, okres Louny. Vedení školy: ředitel školy - Mgr. Zdeňka Hamousová absolvent UK Praha, 31 let praxe, t.č.starostka města Žatec stat. zástupce ŘŠ Mgr. Radka Vlčková absolvent UK Praha, 30 let praxe stat. zástupce ZŘŠ Mgr Alena Lukešová - absolvent UK Praha, 29 let praxe ekonomka Bc. Eva Hapáková absolvent Univerzity Hradec Králové, 24 let praxe Adresa školy pro dálkový přístup: zvlszatec@quick.cz webové stránky:

3 Školská rada: zahájila činnost ke dni V tomto školním roce se sešla a Seznam členů ŠR: zákonní zástupci nezletilých žáků: Monika Jeřábková opakovaně zvolena - od Kadethová Růžena nově zvolena -od zástupci ped. pracovníků školy: Mgr. Lucie Krejčířová opakovaně zvolena - od Mgr. Lada Dvořáková opakovaně zvolena od zástupci zřizovatele: Mgr. Miroslav Jan Šramota - nově zvolen - od Zdeněk Kopta. - nově zvolen - od Výroční zpráva je zpracovaná na zákl. zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon) ve znění platných novel a Vyhlášky č. 15/2005 Sb. ve znění Vyhlášky č. 225/2009 Sb.ve znění platných novel. 2. Charakteristika školy - škola sdružuje: a) 7 tříd základní škola praktická b) 2 přípravné třídy pro děti se sociálním znevýhodněním c) 5 tříd základní škola speciální d) 3 třídy základní škola logopedická e) 2 oddělení školní družiny f) 1 třída mateřské školy g) 1 třída základní škola h) speciálně pedagogické centrum Na odloučeném pracovišti Lidická 1254, Žatec je provozována ZŠ logopedická, přípravná třída, 1 oddělení ŠD a speciálně pedagogické centrum. Na odloučeném pracovišti P. Bezruče 2 000, Žatec je provozována 1 třída mateřské školy. Identifikátor právnické osoby: IČ: Zřizovatel: Město Žatec, nám. Svobody 1 Škola má právní subjektivitu od Právní forma: příspěvková organizace - vzdělávací programy : ZŠ praktická C/01 Základní škola - SPOLU školní vzdělávací program pro základní vzdělávání příloha SPOLU prakticky zpracovaná podle přílohy upravující vzdělávání žáků s lehkým mentálním postižením Přípravná třída základní školy ŠVP SPOLU začínáme vytvořený podle RVP pro předškolní vzdělávání ZŠ, ZŠ logopedická SPOLU školní vzdělávací program pro základní vzdělávání, s platností od (v 1., 2., 3. roč.) obor vzdělání: C/01 Základní škola ZŠ speciální Školní vzdělávací program Skládám si svůj svět pro obor vzdělání základní Škola speciální B/01 Základní škola speciální

4 s platností od vypracovaný podle RVP pro obor vzdělání základní škola speciální (ve šk. letech 2008/09 a 2009/2010 probíhalo na naší škole pilotní ověřování povolené MŠMT na 13 ZŠ speciálních v ČR) Školní vzdělávací program Skládám si svůj svět pro obor vzdělání základní škola speciální Díl I Vzdělávání žáků se středně těžkým mentálním postižením Školní vzdělávací program Skládám si svůj svět pro obor vzdělání základní škola speciální Díl II vzdělávání žáků s těžkým mentálním postižením a souběžným postižením více vadami. Mateřská škola - Školní vzdělávací program Hrajeme si s kamínky vytvořený podle RVP pro předškolní vzdělávání Vzdělávací programy byly dále rozpracovány v časově tematických plánech. Organizace výchovně - vzdělávacího procesu školy: Rozvrh hodin byl sestaven s ohledem na dodržování psychohygienických požadavků. Odpolední vyučování probíhalo ve 3.ročníku ZŠ logopedické, 5., 8. a 9. ročníku ZŠ praktické. Při vzdělávání byly zohledňovány vzdělávací potřeby žáků, uplatňován individuální přístup. Učitelé při své práci spolupracovali s rodiči, PPP, SPC a dalšími institucemi. Pro školní rok 2014/2015 byl schválen školní řád, který byl v souladu s ŠVP, s vymezením práv a povinností učitelů, žáků i rodičů. Na škole probíhala výuka Aj - v 3. ročníku ZŠ logopedické, v ročníku ZŠ praktické. Informace žákům a rodičům byly poskytovány na webových stránkách školy, na informačních nástěnkách v prostorách školy, na Informativních dnech pro rodiče, na Dnech otevřených dveřích, při individuálních konzultacích. Škola má zpracován Minimální preventivní program, který je zaměřen především na zneužívání návykových látek, vandalismus, šikanu, agresivitu atd. Žáci byli průběžně během roku seznamováni s touto problematikou, účastnili se akcí k tomu zaměřených. Dle potřeby se konaly výchovné komise s účastí zástupců odboru soc. věcí., v odůvodněných případech případové konference. V tomto roce proběhlo 25 zápisů výchovné komise. Organizace školního roku - prázdniny a dny volna se uskutečnily dle pokynů MŠMT, nebyl vyhlášen volný den v době školního vyučování. Nabídka zájmové mimoškolní činnosti: na škole fungovalo 10 zájmových kroužků pohybové aktivity, hra na kytaru, počítače, 2 kroužky angličtina hrou, malování, keramika, vaření, sportovní, dopravní výchova, notebooky - zapojeno bylo cca 90 žáků. Vybavení učeben nábytkem je standardní, škola pro výuku využívá 9 interaktivních tabulí. Technický stav budov ve Dvořákově ul. 24, 25 není vyhovující, je třeba provést generální opravu budovy 24, 25 (požadavek na zařazení do investičních akcí města je opakovaně uplatňován). V termínu proběhla výměna oken a radiátorů ve vnitrobloku těchto budov, v termínu ukončena druhá etapa výměny radiátorů, regulačních ventilů.

5 V průběhu šk. roku 2014/2015 byly provedeny následující práce (mimo běžné údržby): hlavní budova Dvořákova ul.: - výměna všech oken ve vnitrobloku školy budova Dvořákova čp. 24, 25 financováno městem - vymalování prostor kuchyňky, rehabilitační třídy, několika tříd, části chodeb 1. a 2. patra, schodiště - namontování okenních rolet v 6. třídách - výměna radiátorů + termoregulační hlavic v budově Dvořákova čp. 24 a 25 - financováno městem - výměna lina v angličtině - oprava lina v tělocvičně - oprava poškozené střechy po vichřici nahlášená škodní událost - výměna lina na schodišti - přízemí, 1., 2. patro v budově v Lidické ul. 1254: - oprava podlahy na chodbě po vytopení nahlášená škodní událost v budově v P. Bezruče : nainstalováno pískoviště : výměna sloupků mezi okny reklamace 3. Přehled pracovníků školy 32 pedagogických pracovníků z toho: 2 v důchodu 2 vychovatelky ŠD 1 psycholog ostatní učitelé 1 vychovatelka na RD 27 učitelů VŠ vzdělání, 2 vyučující bez odborné způsobilosti, 1 vychovatelka s odbornou způsobilostí, 1 vychovatelka bez odborné způsobilosti (v současné době studuje). 3 asistenti pedagoga 5 ostatních pracovníků z toho: 1 ekonomka 1 školník 3 uklízečky Věkové složení : 46 let Výchovný poradce Mgr. Alena Lukešová Metodik prevence sociálně patol. jevů Mgr. Martina Vápeníková ICT pedagog, správce Bc. Eva Hapáková Vedoucí metodického sdružení 1. stupeň ZŠ Mgr. Martina Kudrnáčová 2. stupeň ZŠ Mgr. Ludmila Nosková třídy ZŠ speciální Mgr. Lada Dvořáková předškolní vzd. Mgr. Eva Diepoldová Metodické sdružení se scházelo pravidelně 1x měsíčně.

6 4. Údaje o přijetí do školy, zápisu k povinné školní docházce, výsledcích vzdělávání žáků Ve šk. roce 2014/2015 bylo přijato: 38 dětí do přípravné třídy, 9 žáků do 1. třídy ZŠ logopedické, 12 do 1. třídy ZŠ, 1 žák do 1. třídy ZŠ praktické, 4 žáci do ZŠ speciální, 4 děti do MŠ. Během roku přestoupilo z jiných škol: 2 žáci do ZŠ logopedické, 4 žáci do ZŠ, 16 žáků do ZŠ praktické, 3 žáci do ZŠ speciální. Přestoupilo a bylo přeřazeno do vzdělávacího programu ZŠ praktické 5 žáků. Žáci byli zařazeni do odpovídajících ročníků na základě speciálně pedagogické a psychologické diagnostiky nebo přestoupili z jiných škol. Do školní družiny bylo zapsáno 32 dětí. K zápisu do 1. ročníku ZŠ se dostavilo 48 dětí, z toho 21 dětem byl udělen odklad školní docházky, 1 dítěti dodatečný odklad školní docházky. V červnu 2015 bylo na škole 197 žáků, z toho v ZŠ logopedické 33 žáků, v ZŠ praktické 77 žáků, v přípravné třídě 38 dětí, v ZŠ speciální 30 žáků, ZŠ 19. V MŠ 27 dětí. 9 žáků během školního roku dlouhodobě pobývalo s rodinou v Anglii. Ve školním roce 2014/2015 ukončilo 16 žáků povinnou školní docházku, z toho 12 žáků v ZŠ praktické a 4 žáci v ZŠ speciální. Do odborného učiliště nepodalo přihlášku 10 žáků, 2 z důvodů nezájmu žáka a rodiny, 3 žáci z důvodu pobytu v Anglii, 5 žáků ze zdravotních důvodů. Ostatní žáci byli přijati do odborných učilišť. 1 žák do učebního oboru Gymnázia a Střední odborné školy Podbořany, 4 žákyně na Praktickou školu Žatec, 1 žák do učebního oboru Střední školy Údlice. Ve 2. pololetí komisionální zkoušku konal 1 žák z důvodu návratu z Anglie, neprospělo 22 žáků, 3 žáci propadají z více předmětů, opravné mělo konat celkem 14 žáků, z toho 11 se nedostavilo v termínu, 13 žáků opakuje ročník, 1 žák neprospěl do vyššího ročníku postupuje věkem, 5 žáků přestupuje do jiného vzdělávacího programu, 3 žáci z 8. ročníku požádaly o 10. rok školní docházky (mají zájem získat základní vzdělání) pedagogická rada toto schválila. Šetření a kontroly na škole: požární kontrola HZS ÚK MŠ P. Bezruče Gakschová bez závad ČŠI kontrola zabezpečení školy pí Mgr. Hornová bez závad kontrola objektu policií ČR z důvodu oznámení o uložení bomby v některé MŠ ČR Krajská hygienická stanice kontrola vody bez závad ČŠI SPC kontrola dodržování právních předpisů podle 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb., (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád) nebylo zjištěno porušení Od dubna 2007 je zpracovaný společností CITYPLAN, s. r. o. Praha energetický audit školy. Doporučení byla zapracována do požadavku na investice. Aktualizace EA proběhla v červnu 2009 jako podklad pro žádost o dotaci na výměnu oken a zateplení budovy v Lidické ul. a ve Dvořákově ul. Zřizovatelem byla podána žádost o dotaci. V roce 2011 bylo vydáno stavební povolení a realizováno zateplení a výměna oken v Lidické ulici. V červnu 2014 bylo vydáno povolení a realizována výměna oken ve vnitrobloku budov Dvořákova 24 a 25. V červnu - listopadu 2014 byla provedena výměna radiátorů a termoregulačních ventilů v budově Dvořákova 24 a 25.

7 5. Údaje o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP) (Podpora dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků ve využívání efektivních metod výuky, nových forem práce, vzdělávání, získávání nových poznatků) září prosinec grafomotorická cvičení pro předškoláky - Most 1 400,-Kč Kurz primární logopedické prevence - Žatec - 5 vyučujících uhrazeno 5 x 1 500,- Kč Kreslení pravou mozkovou hemisférou - Žatec uhrazeno účastníkem seminář Integrované slovní úlohy Fraus Louny bez poplatku Smart klub krajská konference o podpoře IV - Praha bez poplatku seminář k projektu Pracujeme s novými technologiemi - Most bez poplatku školení Příprava předškoláků ke čtenářské gramotnosti - Most 700,- Kč školení - Využití edukačně hodnotícího profilu žáka s poruchou autis.spektra v poradenské a ped. praxi Praha 1200,- Kč školení Žák s tělesným postižením na základní škole - Ústí nad Labem bez poplatku Kontakt dítěte žijícího v náhr. rodině Plzeň bez poplatku Hry s padákem, stuhami a netradičním materiálem - Most 2 x 550,- Kč leden červen Novely právních předpisů Louny 2 x 500,-Kč Podpůrná opatření pro děti s LMP Praha bez poplatku Školská legislativa Ústí nad Labem 630,-Kč Setkání koordinátorů environmentální výchovy Ústeckého kraje bez poplatku - Ústí nad Labem Seminář - Igelitart Most 550, Přijímání dětí do škol v roce 2015 (ZŠ, MŠ) Ústí nad Labem Kč Zákon o veřejných zakázkách - Most bez poplatku

8 5. 3. Kurz seznamující s užíváním testu SON-R 2,5 7 Praha 800,- Kč Jak usnadnit adaptaci dítěte s ADHD na ZŠ Most 700,- Kč Netradiční cvičení jógy Most 2 x 500,- Kč Školení první pomoci záchranáři 1 500,- Kč (celý ped. sbor) Od čmárání ke psaní - Most 2 x 700,-Kč Setkání SPC Praha bez poplatku Smart klub krajská konference - Teplice - 4 účastníci bez poplatku Metodika prevence a VP bez poplatku Pracovní setkání pracovníků SPC MP - Pardubice bez poplatku Vývoj dítěte v předškolním věku Most hrazeno účastníkem Netradiční náměty, metody a formy práce ve výuce ČSP na ZŠ bez poplatku - Chomutov Čtyři roční období ve výtvarné výchově - Most hrazeno účastníky Konference CAPARD Jak správně rozvíjez dět. potenciál - Praha 350,- Kč ČŠI školení k RVP PV - pro vedoucí učitele MŠ - Praha bez poplatku

9 6. Údaje o aktivitách a prezentaci školy na veřejnosti, zapojení školy do rozvojových programů, o prevenci sociálně patologických jevů V průběhu školního roku na škole a v SPC absolvovalo odbornou praxi 18 studentů VŠ, VOŠ, SŠ, vlastní odborné aktivity: : realizace projektu - prevence rizikového chování : realizace projektu Klubíčko aktivně komunikuje : nově projekt Klubíčko aktivně používá mediální techniku : realizace projektu - Enviučebna realizace přírodní učebny : účast v projektech Ovoce do škol, Kontík a třídílek : účast v projektu Veselé zoubky : spoluúčast v projektu - Pracujeme s novými technologiemi (partner projeku) : aktualizace školního vzdělávacího programu pro ZŠ logopedickou, ZŠ, MŠ. : prezentace interaktivní tabule v rámci regionu : metodické vedení ZŠ v regionu, které integrují žáky s mentálním postižením : konzultace tématických plánů a IVP pro ZŠ integrující žáky s MP : zapůjčování učebnic a PS pro ZŠ integrující žáky s MP : zavádění ICT do výuky, inovace, lektorování int.tabulí SMARTBOARD pro AV Media : vedení klubu Klubíčko klub přátel a rodičů pro děti s postižením (při SPC)- canisterapie, relaxační a rehabilitační cvičení - metodické ukázky pro učitele, vychovatele, rodiče : výjezdy do škol a školských zařízení v rámci regionu. Pro vycházející žáky bylo pořádáno: - beseda - Řekneme stop drogám - Zdravý sexuální život - návštěva Úřadu práce v Lounech volba povolání - náborové akce na škole (zástupci OU Louny, Podbořany, Údlice, Praktické školy Žatec, SOU a SOŠ SČMSD Žatec) - burza pracovních příležitostí pro vycházející - burza vzdělávání pro vycházející žáky - informativní schůzky pro rodiče vycházejících žáků - Dny otevřených dveří na odborných učilištích - návštěvy nízkoprahového zařízení Pohoda - besedy s bývalými žáky školy prezentace školy na veřejnosti: : regionální tisk : v rámci adventního týdne organizace MěÚ Žatec : soutěž Nejkrásnější vánoční stromeček organizace MěÚ Žatec : stánek na náměstí s výrobky žáků velikonoční jarmark - organizace MěÚ Žatec : prezentace výpěstků žáků ve skleníku a na školním pozemku : regionální kolo v LA : oblastní kolo v LA v Žatci pořádající škola : regionální kolo - dopravní soutěž speciálních škol : regionální kolo v bowlingu speciálních škol : regionální kolo ve florbale : regionální soutěž letní, zimní olympiáda speciálních škol

10 výtvarné soutěže - celorepubliková soutěž - Můj hrdina soutěž pro MP - celorepubliková soutěž - Radost soutěž pro MP vlastní školní a kulturní aktivity: : školní kolo - lehká atletika : školní kolo - floorball, : školní kolo vánoční běh do schodů : školní kolo silák, silačka školy : školní kolo vánoční laťka : školní kolo - recitační soutěž : školní koncert žáků : halloweenský karneval : cyklovýlet na přehradu, do okolí Žatce : Mikulášská nadílka, vánoční nadílka, Velikonoce, soutěžní dopoledne k MDD : spinkání ve škole : školní výlety, pěší výlety do okolí Žatce : Den otevřených dveří ZŠ logopedická, praktická : ukázková hodina Hv pro rodiče ZŠ speciální, přípravné třídy : canisterapie pro děti - rehabilitační třídy, ZŠ speciální : dopoledne s opičkou, jízdy na koních : historický pořad - Lucemburkové : vítání jara vypouštění poštovních holubů : návštěvy divadelních představení v městském divadle Žatec, divadle v Mostě : návštěvy městského muzea, městské knihovny, Křížovy vily, Jakubova dvora : návštěvy nízkoprahového zařízení Pohoda : návštěvy plaveckého bazénu : návštěvy dopravního hřiště školou organizované přednášky: zdravé zoubky studentka zubního lékařství Plzeň : Významné lokality města Žatec, chráníme naši Zemi, příroda kolem nás (woskhop- spec. pracovník v oblasti živ. prostředí) : beseda s policií ČR : beseda s ochráncem přírody, pracovníkem lesů ČR : beseda - Voda kolem nás pracovník SVaK : beseda - Zdravý sexuální život : beseda s pracovníkem drogového centra besedy s praktickými ukázkami : záchranáři : hasičský záchranný sbor : městská policie : záchranná stanice pro dravce exkurze Chmelařské muzeum, Polánkovo muzeum, Chmelový maják, radnice s výstupem na věž, OU Podbořany, Údlice, Louny, Ekocentrum Žatec, Pivovar Žatec projektové dny : : Den Země - ekologický den kvízy, úklid zimoviště u řeky, dětských hřišť v Podměstí, pomoc rodičů žáků při úpravách enviučebny, založení školní ekohlídky : Čertí škola

11 : Předvánoční těšení : Den knihy návštěva knihovny, soutěžní kvízy ve třídách : Týden dětí a zvířat, návštěvy výstav : Den vody návštěva projektového dne OA a Střední odborné školy zemědělské a ekologické Žatec, besedy ve třídách : Sběrový den elektroodpadu - třídění odpadu ve škole a doma (+ rodičovská ekovýchova) : Halloween tvořivá dílna : Příroda kolem nás celoroční projekty: Zdravá svačinka Radostný strom Třídíme odpad Jaký budu spoluúčast na celorepublikové charitativní sbírce - Život dětem - Den proti rakovině spoluúčast na vyhlášeném sběru pet víček, použitých baterií, pomerančové kůry, kaštanů mimorozpočtové zdroje: (rozpracované v části výroční zprávy o hospodaření) : doplňková činnost (podnájmy) : sponzorské dary : realizované projekty zapojení školy do rozvojových a mezinárodních programů: : zapojení do republikového projektu Multipolis Kontík a Třídílek účast žáků v projektu Městské policie Žatec : Klubíčko aktivně používá mediální techniku projekt v rámci komunitního plánu Města Žatce (uvedeno v mimoroz. zdrojích) : škola není zapojena do žádného mezinárodního programu prevence sociálně patologických jevů : besedy s městskou, státní policií prevence + právní záležitosti : pro žáky 6. ročníku celoroční prevence rizikového chování : výchovné pořady v Městském divadle Žatec : beseda s pracovníkem drogového centra spolupráce s partnery při plnění úkolů ve vzdělávání : na škole není odborová organizace, spolupráce s organizacemi zaměstnavatelů není realizována Během roku spolupráce : s odborem sociální péče MěÚ Žatec, školskou radou, Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze, Městskou policií Žatec, Policií ČR, technickými službami, pedagogicko psychologickou poradnou, městskou knihovnou, městským muzeem, nízkoprahovým zařízením Pohoda, K centrem, odbory MěÚ Žatec, Louny, městským divadlem (kulturní představení, podíl školy na úklidu areálu letního kina), s mateřskými a základními školami v Žatci, se ZŠ integrujícími žáky s určitým typem postižení v regionu Louny, občanským sdružením Učitelé pro Žatec, s pediatry a v neposlední řadě spolupráce s rodiči žáků.

12 7. Závěr o činnosti v oblasti vzdělávání a výchovy Stanovené cíle v oblasti vzdělávání byly splněny, v širší oblasti výchovy přetrvává vytyčený úkol prohlubovat působení nejen na žáky školy, ale i na rodiče a širší veřejnost. Jedná se o cíl dlouhodobý, který se trpělivou prací a profesionálním přístupem snažíme naplňovat. Aktivity školy jsou v souladu s koncepčními záměry rozvoje školy. Realizací projektů prevence sociálně patologických jevů byla posílena odolnost dětí a mládeže vůči rizikovému chování a sociálně patologickým jevům. Zpracováním školního vzdělávacího programu jsme se snažili přizpůsobit vzdělávací program specifikám školy a skladbě žáků s cílem rozvíjet kompetence žáků pro budoucí úspěšnou pozici na trhu práce a praktický život. Poznatky z výuky podle školního vzdělávacího programu. Naplnění ŠVP vyžaduje větší spolupráci mezi vyučujícími, větší propojenost a provázanost v některých předmětech, počítá s větší kreativitou učitelů, s jejich dalším vzděláváním. Zvyšuje požadavky na profesionalitu pracovníků školy, přispívá ke změně klimatu školy, k posilování kompetencí k řešení problémů, a to jak u žáků, tak i pracovníků školy. Je kladen vyšší nárok na přípravu vyučujících, na vyhledávání a zpracovávání informací, tvorbu výukových materiálů. Zavedení ŠVP zvýšilo podíl projektů a projektových dnů na škole, užívají se vlastní elektronické třídní knihy. Jsme kreativnější, realizujeme a hledáme další formy aktivit pro zvýšení atraktivnosti školní výuky a života mimo školu. Zapojením do projektu EU peníze školám škola zahájila výrazný proces inovace a individualizace ve výuce. Filozofie našeho zařízení je: Jsme tu pro děti. Zpracovala: Mgr. Radka Vlčková stat zástupce ŘŠ a SPC

Základní škola a mateřská škola Praha Běchovice Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna)

Základní škola a mateřská škola Praha Běchovice Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) Základní škola a mateřská škola Praha Běchovice Mýtní 73 190 11 Praha Běchovice tel/fax: 281 931 207 (kancelář), 281 930 346 (ředitelna) Výroční zpráva Základní škola Praha - Běchovice za školní rok 2007/2008

Více

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Čj.: 56/2015 Spisový znak: ŘŠ 2/4 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014-2015 Část I. Základní

Více

Výroční zpráva Základní školy Mikulovice

Výroční zpráva Základní školy Mikulovice Výroční zpráva Základní školy Mikulovice za šk. rok 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a. Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Mikulovice u Znojma, příspěvková organizace Adresa:

Více

1.1 škola Mezinárodní Montessori Mateřská škola název školy

1.1 škola Mezinárodní Montessori Mateřská škola název školy Výroční zpráva za školní rok 2014/15 Vypracovaly ke dni 18.8.2015: MUDr. Darina Gurutidu, ředitelka projektu Mgr. Martina Schejbalová, ředitelka ZŠ a MŠ Perlička Č.j. 034/2015 a) Základní údaje o škole:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ KUNICE 2014/15. Zpracovala: Mgr. Blanka Chramostová

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ KUNICE 2014/15. Zpracovala: Mgr. Blanka Chramostová VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ KUNICE 2014/15 Zpracovala: Mgr. Blanka Chramostová Základní škola Kunice, příspěvková organizace Na Návsi 60, 251 63 Kunice skola.kunice@zskunice.cz Telefon: +420 724 040 211 www.zskunice.cz

Více

Plán školy školní rok 2010/2011

Plán školy školní rok 2010/2011 Základní škola speciální, Základní škola praktická a Praktická škola Most, Jana Palacha 1534, příspěvková organizace. Plán školy školní rok 2010/2011 Organizace práce školy vychází z těchto bodů: I. Zvyšovat

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY ZA ROK 2012/2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY ZA ROK 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola, Prostřední Bečva, okres Vsetín 756 56, Prostřední Bečva 207 Telefon: +420 571 643 206 E-mail: zakladniskola@prostrednibecva.cz www.zsmsbecva.webnode.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Svitávka 3. září 2010 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Bořitov, okres Blansko, příspěvková organizace Školní 125, 679 21 Bořitov Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy:

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola, Břežany, okres Znojmo, příspěvková organizace 67165 Břežany 174 IČ: 75008882 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Základní charakteristika školy Název, adresa: Základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010 Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2009/2010 ( zpracováno dle vyhlášky č. 225/2009 Sb. ) Září 2010 Obsah: 1. Základní

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2008/2009

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2008/2009 Základní škola Zeleneč Školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 identifikátor školy 600052222 vedení školy kontakt Základní

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y ZA Š K O L N Í R O K 2 0 1 4 / 2 0 1 5

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y ZA Š K O L N Í R O K 2 0 1 4 / 2 0 1 5 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y ZA Š K O L N Í R O K 2 0 1 4 / 2 0 1 5 V Bukovci 20. srpna 2015 Zpracovala Mgr. Lucie Nožková Název: Sídlo: IČ: 75027283 Právní forma: Zřizovatel:

Více

Základní škola a mateřská škola Útvina ČTYŘLÍSTEK. IČO 60610751 Identifikátor 600067319 ředitel: Mgr.Romana Prášilová

Základní škola a mateřská škola Útvina ČTYŘLÍSTEK. IČO 60610751 Identifikátor 600067319 ředitel: Mgr.Romana Prášilová 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Útvina adresa školy Útvina 153, 36401 Toužim právní forma příspěvková organizace IČO 60610751 Identifikátor 600067319 vedení

Více

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav

Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav Základní škola Kosmonosy Podzámecká 1, okres Mladá Boleslav sekretariát tel.: 778 022 279 ředitelství tel.: 778 002 243 skolakosmonosy@seznam.cz www.zskosmonosy.cz Rámcový plán úkolů Školní rok 2014/2015

Více

Základní škola Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTECH ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠK.

Základní škola Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTECH ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠK. Základní škola Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace Tel,fax.: 518 323 221, e-mail : skola@zshutnikves.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTECH ZÁKLADNÍ ŠKOLY VE ŠK. ROCE 2010/2011

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2007/2008

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2007/2008 Základní škola Zeleneč Školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 identifikátor školy 600052222 vedení školy kontakt Základní

Více

Přehled informačních a vzdělávacích aktivit MŠMT, NÚV a NIDV ke společnému vzdělávání

Přehled informačních a vzdělávacích aktivit MŠMT, NÚV a NIDV ke společnému vzdělávání Přehled informačních a vzdělávacích aktivit MŠMT, NÚV a NIDV ke společnému vzdělávání Informační semináře a pracovní jednání Další vzdělávání pedagogických pracovníků a dalších pracovníků Jednání se zástupci

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2012/2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy za školní rok 2012/2013 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TUPOLEVOVA Dobratická 525, 199 00 Praha Letňany, odloučené pracoviště MŠ Havířovská 476, Praha 9 tel.: 286 920 533, e-mail: reditel@tupolevka.cz, http:// www.tupolevka.cz

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 Základní údaje o škole: Název školy: Základní škola Šestajovice, okres Praha - východ Sídlo: Šestajovice, Komenského 158 (ZŠ) Právní forma: právnická

Více

Přehled informačních a vzdělávacích aktivit MŠMT, NÚV a NIDV ke společnému vzdělávání

Přehled informačních a vzdělávacích aktivit MŠMT, NÚV a NIDV ke společnému vzdělávání Přehled informačních a vzdělávacích aktivit MŠMT, NÚV a NIDV ke společnému vzdělávání Informační semináře a pracovní jednání Další vzdělávání pedagogických pracovníků a dalších pracovníků Jednání se zástupci

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY WALDORFSKÉ A MATEŘSKÉ ŠKOLY ČESKÉ BUDĚJOVICE O.P.S. ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY WALDORFSKÉ A MATEŘSKÉ ŠKOLY ČESKÉ BUDĚJOVICE O.P.S. ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY WALDORFSKÉ A MATEŘSKÉ ŠKOLY ČESKÉ BUDĚJOVICE O.P.S. ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Zpracováno podle Vyhlášky č. 15/2005 Sb., ve znění Vyhlášky č. 225/2009 Sb., kterou

Více

Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres 2014/15. příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres 2014/15. příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres Bruntál, 2014/15 příspěvková organizace 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název: Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres Bruntál, příspěvková organizace

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-534/10 U. Základní škola Jirkov, Studentská 1427, okres Chomutov

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-534/10 U. Základní škola Jirkov, Studentská 1427, okres Chomutov Česká školní inspekce Ústecký inspektorát Název školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIU-534/10 U Základní škola Jirkov, Studentská 1427, okres Chomutov Adresa: Studentská 1427, 431 11 Jirkov Identifikátor: 600

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2014/2015 MŠ CHORUŠICE. Zpracovala: Jelínková Naďa pověřená řízením

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2014/2015 MŠ CHORUŠICE. Zpracovala: Jelínková Naďa pověřená řízením VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2014/2015 MŠ CHORUŠICE Zpracovala: Jelínková Naďa pověřená řízením OBSAH : 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů vzdělaní, které škola vyučuje v souladu se zápisem ve

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Název školy : Základní škola náměstí Svobody 3 Šternberk, příspěvková organizace Ředitel školy: Mgr. Pavel Konečný Způsob hospodaření školy : příspěvková organizace Školní

Více

Základní škola a mateřská škola Čáslavice 675 24 Čáslavice 110 IČO: 702 830 44 IZO: 102 655 499 REDIZO: 600 122 115

Základní škola a mateřská škola Čáslavice 675 24 Čáslavice 110 IČO: 702 830 44 IZO: 102 655 499 REDIZO: 600 122 115 Základní škola a mateřská škola Čáslavice, 675 24 Čáslavice 110 tel: 568 883 177, e-mail: blechazscaslavice@gmail.com Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Základní škola a mateřská škola Čáslavice 675

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŽATEC DVOŘÁKOVA 24, OKRES LOUNY O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŽATEC DVOŘÁKOVA 24, OKRES LOUNY O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŽATEC DVOŘÁKOVA 24, OKRES LOUNY O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY ŽATEC, ZÁŘÍ 2014 SWOT analýza září 2013 Celospolečenské klima Silné stránky Umístění školy centrum města Mikroklima

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Svitávka 3. září 2012 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr.

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr. Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín příspěvková organizace, Louka 52, 696 76 Louka nad Veličkou školní rok 2014-2015 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČESKÝ BROD, Tyršova 68, okres Kolín Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Zpracoval: Mgr. Martin Dušek, ředitel školy Dne: 30. 9. 2015...... razítko podpis Obsah výroční

Více

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2011/2012

Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2011/2012 Výroční zpráva 34. základní školy Plzeň v působnosti Odboru školství, mládeže a tělovýchovy ÚSO MMP, vlastní hodnocení školy za školní rok 2011/2012 Obsah: 1. Základní údaje o škole 2. Personání zabezpečení

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok 2014 1997-2015 98

Výroční zpráva o činnosti školy. za za školní rok 2014 1997-2015 98 Výroční zpráva o činnosti školy za za školní rok 2014 1997-2015 98 dle 17 e) dle odst. 10 2 zákona odst. 3 č. zákona 564/90 Sb. č. 561/2004 ve znění platných Sb. novel Název školy: Základní škola, Vodňany,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 (Dle Vyhlášky MŠMT ČR 15/2005 Sb.)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 (Dle Vyhlášky MŠMT ČR 15/2005 Sb.) Základní škola Jablonec nad Nisou Mšeno, Arbesova 30, příspěvková organizace 466 04 JABLONEC NAD NISOU Tel.: 483 737 111 e-mail: info@arbesovka.cz http://www.arbesovka.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2010/2011

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2010/2011 Základní škola Zeleneč Školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 Základní škola Zeleneč, okr. Praha - východ Kasalova 454,

Více

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012 Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012 1 Základní údaje o škole 1.1 Název (podle zřizovací listiny): Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy, 332 03 IČO: 60611278 zřizovatel

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2004/2005

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2004/2005 5. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, M. KOPECKÉHO 1, CHEB Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2004/2005 Výroční zpráva byla projednána pedagogickou radou dne 25.8.2005 Schváleno Školskou radou dne 13. 10. 2005

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-245/14-J. zs.stepanov@seznam.cz

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-245/14-J. zs.stepanov@seznam.cz Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-245/14-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Základní škola a Mateřská škola Štěpánov nad Svratkou,

Více

Speciální základní škola Skuteč

Speciální základní škola Skuteč Speciální základní škola Skuteč Rubešova 531, 539 73 Skuteč IČO: 72048905 tel: 469 350 116 web: www.spzs-skutec.cz Autoevaluace školy, č.j. SZŠ/236/2010 (podle Vyhlášky č. 15/2005 ve znění pozdějších předpisů,

Více

Výroční zpráva. školní rok 2014/2015 Základní škola a mateřská škola Brno, Křenová 21

Výroční zpráva. školní rok 2014/2015 Základní škola a mateřská škola Brno, Křenová 21 Výroční zpráva školní rok 2014/2015 Základní škola a mateřská škola Brno, Křenová 21 Základní škola a mateřská škola Brno, Křenová 21 1.0 Základní charakteristika školy ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 je úplná

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAHA 10, PRÁČSKÁ 37

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAHA 10, PRÁČSKÁ 37 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA, PRAHA 10, PRÁČSKÁ 37 ŠKOLNÍ ROK 2013/14 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŠKOLSTVÍ I. Základní údaje o škole 1. Název školy : Základní škola, Praha

Více

Základní škola a mateřská škola Brtnice

Základní škola a mateřská škola Brtnice Základní škola a mateřská škola Brtnice Program práce ZŠ na školní rok 2013 2014 Program práce školy schválen na pedagogické radě 26. 8. 2013 Mgr. Blanka Čerklová ředitelka školy VIZE 1. Komunitní škola

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2007/08

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2007/08 Základní škola a Mateřská škola Kobeřice u Brna, okres Vyškov, příspěvková organizace, Beneška 181, 684 01 IČO: 70983640, tel: 544 222 525 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2007/08 Zpracovala:

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-435/14-U

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIU-435/14-U INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIU-435/14-U Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Základní škola a Střední škola, Most, Jana Palacha 1534, příspěvková

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ve školním roce 2013-2014 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hrabenov Sídlo: Hrabenov, Školní 175, 789 63 Ruda nad Moravou, okres Šumperk

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Výroční zpráva o činnosti školy Zpracováno dle vyhlášky 225/2009 ze dne 10.8.2009 Čj.: MŠČe Sp.znak : 2.8 A 10 Zpracováno za období: 1. 9. 2014 31. 8. 2015 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Obsah výroční zprávy 1 Základní

Více

Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov. Výroční zpráva za školní rok 2014/2015

Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov. Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Charakteristika školy Naše škola se nachází v centru obce Neznašov, 3 km od Týna nad Vltavou.

Více

příspěvková organizace IČO: 48004529 Zahájení činnosti: 1.9.1965 Identifikátor práv.osoby: 600135942

příspěvková organizace IČO: 48004529 Zahájení činnosti: 1.9.1965 Identifikátor práv.osoby: 600135942 Výroční zpráva školy 2008/09 Základní škola U Lesa 713, 734 01 Karviná Ráj Základní data Sídlo školy: U Lesa 713, 734 01 Karviná-Ráj Zřizovatel: Statutární město Karviná Ředitel: Mgr.Tomas Vlachopulos

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-406/13-E

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-406/13-E Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení: Masarykova základní škola Klášterec nad Orlicí, okres Ústí nad Orlicí

Více

Výroční zpráva 2007/2008

Výroční zpráva 2007/2008 Výroční zpráva 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, příspěvková organizace adresa školy Stará Rudná 121, 793 35 právní forma příspěvková

Více

Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý

Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý VE ŠKOLNÍM ROCE 2014/2015 (č.j. 107/2015) Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav Vážení přátelé, dostává se Vám do rukou výroční zpráva o činnosti

Více

Výroční zpráva za školní rok 2014 / 2015

Výroční zpráva za školní rok 2014 / 2015 Výroční zpráva za školní rok 2014 / 2015 Zpracoval: Mgr. Lubomír Bienert ředitel školy Projednáno dne 14. 10. 2015 ve Školské radě A) Základní údaje o škole Název školy: Základní škola praktická Bojkovice

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007-2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007-2008 Základní škola praktická a základní škola speciální Chodov,okres Sokolov, příspěvková organizace Nejdecká 254, 357 35 Chodov VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007-2008 V Chodově dne 30. 9. 2008 zpracovala Mgr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI Základní škola Přimda, okres Tachov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 V Přimdě 23. 9. 2010 Zpracovala: Mgr. Marcela Husáková Základní údaje o škole Název školy: Základní

Více

Výroční zpráva školní rok 2009/ 2010

Výroční zpráva školní rok 2009/ 2010 ZÁKLADNÍ ŠKOLA BRNO, HROZNOVÁ 1 Tel./záz./fax: 54321 1912; 54321 6880 e-mail: vedeni@zshroznova.cz Zřizovatel: Statutární město Brno, městská část Brno - střed Výroční zpráva školní rok 2009/ 2010 Základní

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽĎÁRNÁ, OKRES BLANSKO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽĎÁRNÁ, OKRES BLANSKO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽĎÁRNÁ, OKRES BLANSKO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 2014/2015 Výroční zpráva o činnosti základní a mateřské školy za školní rok 2014/2015 Část I. Základní charakteristika

Více

Hájkovo náměstí 1, 257 86 Miličín

Hájkovo náměstí 1, 257 86 Miličín Výroční zpráva o činnosti ZŠ a MŠ Miličín okres Benešov za školní rok 2010/2011 Č.j.: S24/11 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Miličín okres Benešov adresa

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015) Základní škola a Mateřská škola Bílý Potok, okres Liberec, příspěvková organizace Bílý Potok 220, 43 2 Hejnice Tel.: 482 322 10 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/201) Zprávu předkládá: Mgr.

Více

VYHODNOCENÍ ROČNÍHO PLÁNU PRÁCE za období školního roku 2014/2015

VYHODNOCENÍ ROČNÍHO PLÁNU PRÁCE za období školního roku 2014/2015 Základní škola, Liberec, Česká 354, příspěvková organizace Č e sk á 35 4, 46 3 12, Lib e rec 2 5, e - m ail: 22@zs vesec.cz t e l. : 4 8 5 1 30 3 5 7, w w w. z s v e s e c. c z, I Č 6 4 0 4 0 3 6 4 VYHODNOCENÍ

Více

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA

IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA IN SP EKČ N Í ZP R ÁVA Čj. ČŠIE-1337/15-E Název právnické osoby vykonávající činnost škol a školských zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČ 70 838 283 Identifikátor 600 024 491 Právní forma Zastoupená

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Forma hospodaření: příspěvková organizace Zřizovatel: Obec Všemina, Všemina 162, 763 15 p.slušovice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Podle ust. 10 zákona

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2012-2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2012-2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2012-2013 Základní škola a mateřská škola Milešovice, okr. Vyškov, příspěvková organizace Milešovice 112 683 54 Otnice 1. Základní údaje o škole 1.1 Základní údaje o škole Název

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ ROK 2014 /2015

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ ROK 2014 /2015 MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM PRO ŠKOLNÍ ROK 2014 /2015 S účinností od 1.9.2014 Základní údaje Název a adresa školy : Základní škola pro zrakově postižené Nám. Míru 19, 120 00 Praha 2 Ředitelka školy:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014 2015 Gymnázium, Střední odborná škola, Základní škola a Mateřská škola pro sluchově postižené, Praha 2, Ječná 27 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2014 2015 Výroční zpráva schválena školskou radou

Více

Masarykova základní škola Velká nad Veličkou, příspěvková organizace. 696 74 Velká nad Veličkou 461

Masarykova základní škola Velká nad Veličkou, příspěvková organizace. 696 74 Velká nad Veličkou 461 Masarykova základní škola Velká nad Veličkou, příspěvková organizace 696 74 Velká nad Veličkou 461 Výroční zpráva o činnostech základní školy ve šk. roce 2013/2014 Část I. Základní charakteristika školy

Více

PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLY

PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLY 2015-2016 PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLY 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Název a adresa školy, pro kterou platí tento MPP Jméno a příjmení ředitele Telefon na ředitele 257941039 Základní škola Charlotty Masarykové,

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 ZÁKLADNÍ ŠKOLA SOKOLOV, Pionýrů 1614 356 01 Sokolov skola@1zs-sokolov.cz 352 623 616 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 1. Charakteristika školy Základní škola Sokolov, Pionýrů 1614

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2295/14-S. Základní škola Dobřichovice

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-2295/14-S. Základní škola Dobřichovice Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČ 47 003 557 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Identifikátor 600 053 083 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Místo inspekční činnosti Čj. ČŠIS-2295/14-S

Více

Strategický plán rozvoje Základní a mateřské školy Abertamy na období 2015 2018

Strategický plán rozvoje Základní a mateřské školy Abertamy na období 2015 2018 Strategický plán rozvoje Základní a mateřské školy Abertamy na období 2015 2018 Krédo školy - nabídnout žákům a rodičům za minimální náklady kvalitní vzdělávání, pomoc a velkou škálu podnětů ve výchově,

Více

Koncepce školy na období 2016 2022

Koncepce školy na období 2016 2022 Koncepce školy na období 2016 2022 Předložený návrh koncepce školy vychází z mého osobního přesvědčení, z mých dosažených pedagogických zkušeností a mého odhodlání něco změnit ve prospěch školy. Jsem si

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Kladno, C. Boudy 1188. C. Boudy 1188, 272 01 Kladno. Identifikátor školy: 600 044 262

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Kladno, C. Boudy 1188. C. Boudy 1188, 272 01 Kladno. Identifikátor školy: 600 044 262 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Kladno, C. Boudy 1188 C. Boudy 1188, 272 01 Kladno Identifikátor školy: 600 044 262 Termín konání inspekce: 8. 10. březen 2006

Více

Výroční zpráva o činnosti školy 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy 2010/2011 Výroční zpráva o činnosti školy 2010/2011 Obsah: 1. Základní údaje o škole...3 2. Charakteristika školy..4 3. Školy a školská zařízení členění..7 4. Souhrnné údaje o žácích..8 5. Údaje o přijímání dětí/žáků

Více

Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a Praktická škola Velké Meziříčí VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 2011-2012 Obsah 1. Základní údaje o škole 3 2. Přehled oborů vzdělání, vzdělávací programy 9 3. Přehled pracovníků

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-1434/14-H. Studnice 57, 547 48 Studnice skola.studnice@tiscali.

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-1434/14-H. Studnice 57, 547 48 Studnice skola.studnice@tiscali. Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIH-1434/14-H Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Základní škola a Mateřská škola, Studnice,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Základní škola a mateřská škola, Hlušice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007/2008 Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Vypracoval : Ing.Vladimír Kožíšek Obsah: 1. Základní

Více

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005

Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov. Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 Základní škola Dukelských bojovníků, Dubenec, okres Trutnov Výroční zpráva o činnosti školy šk. r. 2004/2005 1. Charakteristika školy: Základní škola v Dubenci je úplná základní škola vyučující ve šk.

Více

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková

Více

Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Základní škola a Mateřská škola Bělotín, příspěvková organizace 753 64 Bělotín 2, tel./fax: 581 612 127, e-mail: zsbelotin@centrum.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 a) základní

Více

Výroční zpráva o činnosti školy 2010/11

Výroční zpráva o činnosti školy 2010/11 ZÁKLADNÍ ŠKOLA Jindřicha Pravečka, VÝPRACHTICE, okres Ústí nad Orlicí Výroční zpráva o činnosti školy 2010/11 Struktura podle 7 vyhlášky č. 15/2005, v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním,

Více

VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY

VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY 2009/2010/2011 Vlastní hodnocení školy Toto vlastní hodnocení školy je zpracováno za období třech školních roků 2008/2009, 2009/2010 a 2010/2011. Návrh struktury vlastního hodnocení

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-403/13-M

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-403/13-M Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIM-403/13-M Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola Dolní Újezd, okres Přerov, příspěvková organizace Sídlo:

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-1172/13-E. Základní škola Na Lukách Polička

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-1172/13-E. Základní škola Na Lukách Polička INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-1172/13-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby Základní škola Na Lukách Polička Švermova 401, 572 01 Polička strilek@zsnalukach.cz

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, CHRAST, okres Chrudim ------------------------------------------------------------------

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, CHRAST, okres Chrudim ------------------------------------------------------------------ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, CHRAST, okres Chrudim ------------------------------------------------------------------ CELOROČNÍ PLÁN PRÁCE ŠKOLY 2011/2012 ----------------------------------------------------------------------

Více

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIL-772/10-L. organizace. ředitelem Mgr. Bc. Jiřím Dvořákem

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIL-772/10-L. organizace. ředitelem Mgr. Bc. Jiřím Dvořákem Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název kontrolované osoby: Základní škola, Liberec, Lesní 575/12, příspěvková organizace Sídlo: Lesní 575/12 460 01 Liberec 1 IČO: 46 744 924

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/13

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/13 Z á k l a dn í š k o l a a m a t e ř s k á š k o l a Z l a t á O l e š n i c e, okres Jablonec n/n, příspěvková organizace 468 47 Zlatá Olešnice 34 IČO 70695849 e-mail :zszolesnice@ iol.cz tel :483769

Více

Základní škola a Mateřská škola Razová

Základní škola a Mateřská škola Razová V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Základní škola a Mateřská škola Razová ve školním roce 2008/9 I. Základní charakteristika školy a) Základní škola a Mateřská škola Razová, příspěvková organizace

Více

ZŠ a MŠ Staňkovice. Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016. Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny

ZŠ a MŠ Staňkovice. Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016. Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny ZŠ a MŠ Staňkovice Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016 Název zařízení: Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny Adresa: Postoloprtská 100, Staňkovice 439 49 Telefon: 415 721

Více

Školní rok 2015/2016

Školní rok 2015/2016 Odborné učiliště, Křenovice 8 752 01 Kojetín CELOROČNÍ PLÁN PRÁCE INTERNÁT Školní rok 2015/2016 Zpracovala: Bc. Dagmar Luxová vedoucí vychovatelka INTERNÁT Celoroční plán práce 2015/2016 2 Ú V O D Internát

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLY TRMICE ŠKOLNÍ ROK 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLY TRMICE ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLY TRMICE ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Vypracovala: Mgr. Marie Gottfriedová ředitelka Základní školy Trmice V Trmicích, 12. 10. 2010 OBSAH: 1. Základní údaje o škole 2. Vzdělávací programy

Více

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Organizace školního roku Období školního vyučování ve školním roce 2014/2015 začne v pondělí 1. září 2014. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno ve čtvrtek

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 1. Charakteristika školy 1.1. Základní škola a Mateřská škola Běšiny, okres Klatovy, příspěvková organizace úplná adresa: Běšiny 2, 339 01 Klatovy

Více

Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2008/2009

Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2008/2009 Výroční zpráva o činnosti základní školy školní rok 2008/2009 1 Základní údaje o škole 1.1 Základní údaje o škole Název školy Základní škola, Základní umělecká škola a Mateřská škola Kašperské Hory, příspěvková

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Záklladníí školla Hrádek u Sušiice, okres Kllatovy Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 V Hrrádku 1.. 9.. 2009 Zprracoval la:: IIvana Kůrrková Základní údaje o škole název školy... Základní škola Hrádek

Více

Základní škola praktická Bochov, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace. Okružní 367, 364 71 Bochov Tel:353 902 221,739 456 408 IČ: 709 91 529

Základní škola praktická Bochov, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace. Okružní 367, 364 71 Bochov Tel:353 902 221,739 456 408 IČ: 709 91 529 Základní škola praktická Bochov, okres Karlovy Vary, příspěvková organizace Okružní 367, 364 71 Bochov Tel:353 902 221,739 456 408 IČ: 709 91 529 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIT-599/13-T

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIT-599/13-T Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIT-599/13-T Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola, Ostrava-Poruba, Porubská 832, příspěvková organizace

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM ŠKOLNÍ ROK: 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Dětmarovice, příspěvková organizace Dětmarovice 1002 735 71 Předkladatel: Zodpovědná osoba: Mgr. Pavla Zelenková Mgr.

Více

Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Svatoplukova 11, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy

Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Svatoplukova 11, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Svatoplukova 11, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole a charakteristika školy Základní škola a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2006/2007)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2006/2007) Základní škola a mateřská škola Příbram na Moravě, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2006/2007) Příbram na Moravě č.p. 102, 664 84 Zastávka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI školní rok 2012/2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI školní rok 2012/2013 Č.j.: 555/13 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI školní rok 2012/2013 Ve Vrchlabí dne 8. 10. 2013 Mgr. Šimůnková Renata ředitelka školy Schváleno Radou školy dne 10. 10. 2013 Mgr. Chvalina Josef předseda RŠ STRUKTURA

Více