Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp."

Transkript

1 Usnesení z 4. schůze zastupitelstva obce Lichnov konané dne 28. března 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního domu v Lichnově čp. 348 Zastupitelstvo obce: 4/1 schvaluje program 4. schůze zastupitelstva obce konané dne /2 1) určuje pan Jakuba Brunclíka jako zapisovatele 4. schůze zastupitelstva obce konané dne ) určuje ověřovateli zápisu 4. schůze zastupitelstva obce konané dne Bedřicha Bareše a Mgr. Jiřího Chmelíka. 4/3 bere na vědomí zprávu kontrolního výboru č. 2/2019 o plnění usnesení č. 3/ /4 1) schvaluje závěrečný účet Základní školy a Mateřské školy Lichnov, okres Bruntál, příspěvkové organizace čerpání rozpočtu k v příjmech ve výši Kč , ve výdajích Kč ,-. Hospodářský výsledek příspěvkové organizace je ve výši Kč ,79. Závěrečný účet příspěvkové organizace byl zveřejněn na úřední desce obce od do vyhláškou č. 10/ ) schvaluje v souladu s 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, účetní závěrku Základní školy a Mateřské školy Lichnov, okres Bruntál, příspěvkové organizace, sestavenou k , takto: Účetní jednotka: Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46, Lichnov, okres Bruntál IČ účetní jednotky: Sestaveno k: Stav rozhodnutí: SCHVÁLENO Datum rozhodnutí: Schvalující orgán: Zastupitelstvo obce Seznam osob rozhodujících o schválení: Marta Huterová Otisková, Ing. Jan Gemela, Ing. Ivo Sládek, Mgr. Miroslav Nepustil, Miroslav Macháček, Bedřich Bareš, Mgr. Jiří Chmelík, Martin Šlapák a Miroslav Kubičík 4/5 1) schvaluje hospodářský výsledek za rok 2018 Základní školy a Mateřské školy Lichnov, okres Bruntál, příspěvkové organizace, v celkové výši Kč ,79, z toho z hlavní činnosti ve výši Kč ,01 a z doplňkové činnosti ve výši Kč ,78. 2) schvaluje na základě žádosti převedení hospodářského výsledku za r Základní školy a Mateřské školy Lichnov, okres Bruntál, příspěvkové organizace, z hlavní a doplňkové činnosti ve výši Kč ,79 do rezervního fondu a ve výši Kč ,- do fondu odměn. 4/6 schvaluje na základě žádosti čj. ZŠ/13/2019 ze dne navýšení finančních prostředků neinvestičního příspěvku Základní školy a Mateřské školy Lichnov, okres Bruntál o ,- Kč pro rok 2019 z rozpočtu obce Lichnov.

2 4/7 1) schvaluje rekonstrukci dřevěné verandy budovy čp. 300 v obci Lichnov na základě poptávkového řízení firmou Vojtěch Smrž Tesařství, Zátor Loučky 176, IČ , DIČ CZ , za nabídnutou cenu ve výši ,- Kč bez DPH. 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové zajistit objednání prací a pověřuje ji jednáním se zhotovitelem prací bez termínu splnění. 4/8 1) schvaluje rekonstrukci interiéru a vstupu budovy hasičské zbrojnice v obci Dubnice na základě poptávkového řízení takto: - Stavební práce provede firma Martin Ostarek, Lichnov, IČ: , nabídnutá cena je ve výši Kč ,50. - Stavební práce provede firma Zbyněk Ostarek, Lichnov, Dubnice, IČ: , nabídnutá cena je ve výši Kč ,50. - Elektromontážní práce provede firma Leopold Pastrňák, Lichnov 158, Lichnov, IČ: , za cenu do maximální výše Kč ,- bez DPH, - Vstupní vrata provede firma Ing. Petr Gesierich, Lichnov 64, Lichnov, IČ: , DIČ CZ za nabídnutou cenu ve výši Kč ,- bez DPH. 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové zajistit objednání prací a pověřuje ji jednáním se zhotoviteli prací bez termínu splnění. 4/9 1) schvaluje navýšení rozpočtových prostředků na odměny členů jednotky sboru dobrovolných hasičů v Lichnově a uzavření dohod o provedení práce se členy JSDH Lichnov. 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové provézt uzavření dohod o provedení práce podle usnesení 4/9 1) s termínem splnění do /10 1) schvaluje nákup židlí do majetku obce Lichnov umístěných do herny bowlingu v Lichnově od společnosti IKTUS, s. r. o., se sídlem Zátor-Loučky 100, IČ , DIČ CZ , za cenu podle předložené nabídky ve výši Kč ,- vč. DPH. 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové zajistit objednání židlí a pověřuje ji jednáním s dodavatelem bez termínu splnění. 4/11 1) schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Lichnov pro Tělovýchovnou jednotu Sokol Lichnov ve výši ,-- Kč. Účelem využití dotace bude úhrada nákladů spojených s činností tělovýchovné jednoty a žáků Základní školy Lichnov v rámci tělovýchovné jednoty v roce ) pověřuje starostku Martu Huterovou Otiskovou podpisem smlouvy se spolkem TJ Sokol Lichnov podle usnesení č. 4/11 1) a dalším jednáním ve smyslu naplnění usnesení s termínem splnění do /12 1) schvaluje zhotovení 2 ks střídacích boxů na fotbalové hřiště TJ Sokol Lichnov firmou Ing. Petr Gesierich, Lichnov 64, Lichnov, IČ: , DIČ CZ za nabídnutou cenu ve výši Kč ,- bez DPH 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové zajistit objednání zhotovení střídacích boxů podle usnesení č. 4/12 1) a pověřuje ji jednáním s dodavatelem bez termínu splnění.

3 4/13 1) schvaluje zakoupení 1 ks pračky prádla za cenu do maximální výše Kč 10000,- včetně DPH 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové zajistit nákup podle usnesení č. 4/13 1) a pověřuje ji jednáním s dodavatelem bez termínu splnění. 4/14 1) schvaluje vyčištění filtru ČOV u čp. 300 v obci Lichnov na základě předložené nabídky firmou Kanalizace Schuska, Husova 334, Vrbno pod Pradědem, IČ , DIČ CZ za nabídnutou cenu ve výši Kč ,- bez DPH 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové zajistit objednání čištění filtru ČOV podle usnesení č. 4/14 1) a pověřuje ji jednáním s dodavatelem bez termínu splnění. 4/15 1) schvaluje osazení lapáku tuků k ČOV u čp. 300 v obci Lichnov na základě předložené nabídky firmou Kanalizace Schuska, Husova 334, Vrbno pod Pradědem, IČ , DIČ CZ za nabídnutou cenu ve výši Kč ,- bez DPH 2) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové zajistit objednání lapáku tuků podle usnesení č. 4/15 1) a pověřuje ji jednáním s dodavatelem bez termínu splnění. 4/16 1) schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje na projekt Pořízení nového dopravního automobilu pro jednotku požární ochrany sboru dobrovolných hasičů obce. Výše dotace činí 50% dotace poskytnuté obci Ministerstvem vnitra generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR max. však ,- Kč z celkových skutečně vynaložených uznatelných nákladů na realizaci projektu. 2) pověřuje starostku Martu Huterovou Otiskovou podpisem smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje podle usnesení č. 4/16 1) s termínem splnění do /17 1) schvaluje výsledek výběrového řízení veřejné zakázky na dodavatele projektu Pořízení nového dopravního automobilu pro jednotku požární ochrany sboru dobrovolných hasičů obce podle PROTOKOLU O OTEVÍRÁNÍ, POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK. Dodavatelem veřejné zakázky se stává na základě výběrového řízení společnost HAGEMANN a.s., Sídlo: Hradní 27/37, Ostrava IČ: , DIČ: CZ Výše předložené nabídky ,- Kč bez DPH. 2) schvaluje uzavření smlouvy na dodávku zakázky s výhercem výběrového řízení projektu Pořízení nového dopravního automobilu pro jednotku požární ochrany sboru dobrovolných hasičů obce podle usnesení č. 4/17 1), společností HAGEMANN a.s., Sídlo: Hradní 27/37, Ostrava, IČ: , DIČ: CZ , za cenu podle předložené nabídky ,- Kč bez DPH. 3) pověřuje starostku Martu Huterovou Otiskovou podpisem smlouvy s dodavatelem zakázky podle usnesení č. 4/17 2) a jednáním k naplnění jejího smyslu s termínem splnění do

4 4/18 1) schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši ,- Kč z rozpočtu obce Lichnov Římskokatolické farnosti Lichnov u Bruntálu se sídlem Zátor čp. 7, Zátor na opravu varhan v Kostele sv. Mikuláše v Lichnově. 2) pověřuje starostku Martu Huterovou Otiskovou sepsáním a podpisem darovací smlouvy podle usnesení č. 4/18 1) s termínem splnění do /19 1) schvaluje provedení opravy veřejného prostranství parkovací plochy za budovou čp. 42 v obci Lichnov Obecní úřad Lichnov z rozpočtu obce Lichnov v max. výši Kč ,-. 2) vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele stavebních prací u projektu Oprava veřejného prostranství parkovací plochy Obecní úřad Lichnov. 3) ukládá starostce Martě Huterové Otiskové vyhlásit výběrové řízení podle usnesení č. 4/19 2) s termínem splnění do /20 schvaluje čerpání rozpočtu k podle výkazu FIN 2-12M v příjmech v částce Kč ,34, ve výdajích v částce Kč ,14, financování Kč ,20. 4/21 1) schvaluje II. rozpočtové opatření 2019 rozpočet obce Lichnov se upravuje takto: příjmy: o částku ,00 Kč na celkem ,00Kč, výdaje: o částku ,00 Kč na celkem ,00 Kč, financování je v částce ,00 Kč. 2) ukládá panu Jakubu Brunclíkovi provést zveřejnění II. rozpočtového opatření v roce 2019 na úřední desce obce Lichnov do 30 dnů od jeho schválení. 4/22 pověřuje starostku Martu Huterovou Otiskovou k sestavování rozpočtových opatření do výše ,- Kč v samostatné působnosti pro volební období s účinností od /23 1) schvaluje uzavření smlouvy o zřízení služebnosti rozlivu č. SMPOZ30/ s Povodím Odry, státním podnikem, se sídlem: Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava; zástupce ve věcech smluvních: Mgr. Miroslav Janoviak LL.M., investiční ředitel; IČO: , DIČ: CZ , na věci nemovité, a to pozemky parc. č. 1717/1 a 1717/2 v k. ú. Lichnov u Bruntálu v rámci stavby Poldr Lichnov V. 2) pověřuje starostku Martu Huterovou Otiskovou podpisem smlouvy o zřízení služebnosti rozlivu podle usnesení č. 4/23 1) a dalším jednáním ve smyslu naplnění usnesení s termínem splnění do /24 1) schvaluje uzavření smlouvy o zřízení služebnosti rozlivu č. SMPOZ30/ s Povodím Odry, státním podnikem, se sídlem: Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava; zástupce ve věcech smluvních: Mgr. Miroslav Janoviak LL.M., investiční ředitel; IČO: , DIČ: CZ , na věci nemovité, a to pozemky parc. č. 1976/7 a 1976/8 v k. ú. Lichnov u Bruntálu v rámci stavby Poldr Lichnov III. 2) pověřuje starostku Martu Huterovou Otiskovou podpisem smlouvy o zřízení služebnosti rozlivu podle usnesení č. 4/24 1) a dalším jednáním ve smyslu naplnění usnesení s termínem splnění do

5 4/25 1) schvaluje záměr pronájmu restaurace Kulturního domu v obci Lichnov, čp. 378, na základě žádosti, na úřední desce obce. 2) ukládá Jakub Brunclíkovi provézt zveřejnění záměru podle usnesení č. 4/25 1) na úřední desce obce s termínem splnění do /26 1) schvaluje záměr prodeje nemovitého majetku obce Lichnov zveřejněním na úřední desce obce a to: - část pozemku parc. č.12 zahrada v k. ú. Lichnov u Bruntálu, - pozemek parc. č. 408/1 zahrada v k. ú. Lichnov u Bruntálu, - pozemek parc. č. 503 zahrada v k. ú. Lichnov u Bruntálu, - pozemek parc. č. 390 ostatní plocha v k. ú. Lichnov u Bruntálu, - část pozemku parc. č.392 trvalý travní porost v k. ú. Lichnov u Bruntálu - část pozemku parc. č.1669/1 trvalý travní porost v k. ú. Lichnov u Bruntálu - část pozemku parc. č.78 zahrada v k. ú. Lichnov u Bruntálu 2) ukládá Jakub Brunclíkovi provézt zveřejnění záměru podle usnesení č. 4/26 1) na úřední desce obce s termínem splnění do ) neschvaluje záměr prodeje nemovitého majetku obce Lichnov a to: - pozemek parc. č.409 ostatní plocha v k. ú. Lichnov u Bruntálu. 4/27 1) schvaluje uzavření smlouvy o převodu věci nemovité s prodávajícím Tělovýchovná jednota Sokol Lichnov, z. s., se sídlem Lichnov 392, Lichnov, na pozemek parc. č. 822/7 ostatní plocha o výměře 312 m 2 v k. ú. Lichnov u Bruntálu, za cenu podle znaleckého posudku č /19vypracovaného dne Ladislavem Byrtusem, ve výši Kč ,-. Pozemek je součástí místní komunikace v obci Lichnov. Veškeré náklady spojené s uskutečněním nákupu uhradí kupující vč. poplatku za vklad vlastnického práva do Katastru nemovitostí. převodu věci nemovité podle usnesení č. 4/27 1) bez termínu splnění. 4/28 1) schvaluje uzavření smlouvy o převodu věci nemovité s prodávajícím Sokol Ladislav, č. p. 44, Lichnov, SJM Sokol Ladislav a Sokolová Vlasta, č. p. 44, Lichnov a Vaculíková Jana Mgr., č. p. 374, Lichnov, na pozemek parc. č. 816/6 ostatní plocha o výměře 53 m 2 v k. ú. Lichnov u Bruntálu, za cenu podle znaleckého posudku č /19 vypracovaného dne Ladislavem Byrtusem, ve výši Kč 1 900,-. Pozemek je součástí místní komunikace v obci Lichnov. Veškeré náklady spojené s uskutečněním nákupu uhradí kupující vč. poplatku za vklad vlastnického práva do Katastru nemovitostí. převodu věci nemovité podle usnesení č. 4/28 1) bez termínu splnění. 4/29 1) schvaluje uzavření smlouvy o převodu věci nemovité s prodávajícím Bc. Michal Flašar, Lichnov 48, Lichnov, na pozemek parc. č. 816/7 ostatní plocha o výměře 16 m 2 v k. ú. Lichnov u Bruntálu, za cenu podle znaleckého posudku č /19 vypracovaného dne Ladislavem Byrtusem, ve výši Kč 570,-. Pozemek je součástí místní komunikace v obci Lichnov. Veškeré náklady spojené s uskutečněním nákupu uhradí kupující vč. poplatku za vklad vlastnického práva do Katastru nemovitostí.

6 převodu věci nemovité podle usnesení č. 4/29 1) bez termínu splnění. 4/30 1) schvaluje uzavření smlouvy o převodu věci nemovité s prodávajícím SJM Kašpárek Zdeněk a Kašpárková Helena, č. p. 75, Lichnov, na pozemek parc. č. 615/2 zahrada o výměře 26 m 2 v k. ú. Lichnov u Bruntálu, za cenu podle znaleckého posudku č /19 vypracovaného dne Ladislavem Byrtusem, ve výši Kč 890,-. Pozemek je součástí místní komunikace v obci Lichnov. Veškeré náklady spojené s uskutečněním nákupu uhradí kupující vč. poplatku za vklad vlastnického práva do Katastru nemovitostí. převodu věci nemovité podle usnesení č. 4/30 1) bez termínu splnění. 4/31 schvaluje návrh na rozdělení pozemku parc. č. 78 v k. ú. Lichnov u Bruntálu geometrickým plánem podle předloženého návrhu takto: - parc. 78/1 o výměře 353 m 2 v k. ú. Lichnov u Bruntálu - parc. 78/2 o výměře 173 m 2 v k. ú. Lichnov u Bruntálu V Lichnově dne Bedřich Bareš Mgr. Jiří Chmelík Marta Huterová Otisková starostka Ing. Jan Gemela místostarosta

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 23. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve středu 7. května 2014 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z III. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 24. 4. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 21. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 12. prosince 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 34. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 11. června 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 34/1 Zastupitelstvo

Více

Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn,

Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, Výpis usnesení z 4. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn, konaného v pondělí dne 14. 01. 2019, od 16:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu ve Špindlerově Mlýně 1/4/2019-ZM Zastupitelstvo

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva města Špindlerův Mlýn v roce 2016 které se konalo dne 16. 5. 2016 v 16:15 hodin v zasedací místnosti MěÚ ve Špindlerově Mlýně 1/19/2016-ZM Zastupitelstvo města schvaluje

Více

USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 11. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 11. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 11. 2. 2016 Usnesení 224/2016 - ZM 11 ze dne 11. 2. 2016 Zahájení program zastupitelstva města bez připomínek. Usnesení 225/2016 -

Více

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 19. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 10. května 2018 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

U s n e s e n í z XXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 6. června 2018

U s n e s e n í z XXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 6. června 2018 U s n e s e n í z XXV. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 6. června 2018 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne

Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne Zastupitelstvo města Horšovský Týn: Usnesení ZM č. 06/2019 z jednání konaného dne 24.6.2019 01. schvaluje návrhovou komisi ve složení Ing. Jiří Jánský a MUDr. Ondřej Plášil. 02. schvaluje program 6. jednání

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 18. 12. 2017 433/23/2017 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 23. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 25. 4. 2018 v zasedací místnosti

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 24. 6. 2015 60/5/2015 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti zápis z minulého jednání ZM dne

Více

U S N E S E N Í. 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 4. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 21. května 2015 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2017. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2017 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. června 2017 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/32/2017

Více

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 22. 6. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 12.100/2016-12.107 /2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Zastupitelstvo města schvaluje ověřovateli zápisu Mgr. Marii Gottfriedovou a Vladimíra Ličmana.

Zastupitelstvo města schvaluje ověřovateli zápisu Mgr. Marii Gottfriedovou a Vladimíra Ličmana. Usnesení z 11. zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 21.12.2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti na Městském úřadu v Trmicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení 13. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 13. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 13. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 19.06.2017 čís. ZMOb/0200/17 - ZMOb/0218/17 RNDr. Mojmír Krejčíček starosta Mgr. Michal Hořínek místostarosta Strana 1/9 Přehled usnesení zastupitelstva

Více

07/02/14 schvaluje a) návrhovou komisi ve složení : předseda Tomáš Foros, členové: Jiří Kašpárek a Michal Buršík

07/02/14 schvaluje a) návrhovou komisi ve složení : předseda Tomáš Foros, členové: Jiří Kašpárek a Michal Buršík Usnesení ze 2. zasedání zastupitelstva obce Široká Niva konaného dne 12.12. 2014 v 18 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zastupitelstvo obce Široká Niva 06/02/14 bere na vědomí a) složení slibu

Více

Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v hostinci U Čendy od hodin

Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne v hostinci U Čendy od hodin 1 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 15. 06. 2017 v hostinci U Čendy od 17.00 hodin 1.1/21/2017 Zastupitelstvo obce Baška schvaluje Záměnu

Více

U S N E S E N Í č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce.

U S N E S E N Í č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. U S N E S E N Í č. 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25.06.2014 v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. Přítomných ZO: 5 přítomných při zahájení, 6 přítomných od hlasování k

Více

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2019. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2019 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. března 2019 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny ZM/21/2019 ZM schvaluje plnění rozpočtu

Více

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov Obec Stará Paka se sídlem Obecního úřadu Revoluční 180, 507 91 Stará Paka, IČO: 00272132 tel. 493 798 282, e-mail: ou@starapaka.cz, ID datové schránky: ytha6e6 Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného

Více

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování:

Ověřovatele zápisu: Ing. Stanislav Novák, Mgr. Petr Zemánek, Hlasování: U s n e s e n í z V. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 19. 6. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávy z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p.

U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. U snesení z 15. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 18. 04. 2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 15/1.1 Program 15. zasedání

Více

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích 337/2013 Zastupitelstvo obce Dvorce schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města číslo 11. dne 26.07.2016 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í

V Ý P I S U S N E S E N Í OBEC OSTROŽSKÁ LHOTA 687 23 Ostrožská Lhota 148 V Ý P I S U S N E S E N Í ze zápisu č. 1/ 2019 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ostrožská Lhota dne 13. 3. 2019 Usnesení 1/ 19/ 01: Zastupitelstvo

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.3.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Výpis usnesení. 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018

Výpis usnesení. 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018 Zastupitelstvo města Vrbna pod Pradědem Volební období 2018-2022 Číslo jednací:253/2019 VV/NChal *MUVPX00972PQ* Výpis usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne 20.03.2019

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 17. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 26. 4. 2017 v zasedací místnosti

Více

Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 20. 9. 2017 v zasedací místnosti

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 30.listopadu 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 34. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne

Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne Usnesení, výsledky projednání a hlasování Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 21 ze dne 22.08.2018 Jedná se o upravenou (tj. částečně anonymizovanou) verzi z důvodu omezení rozsahu zveřejňovaných informací

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 20. 6. 2018 v zasedací místnosti

Více

MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, Rosice

MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, Rosice MĚSTO ROSICE Starosta Palackého nám. 13, 665 01 Rosice Výpis z usnesení z 30. zasedání Zastupitelstva města Rosice, konaného dne 21.06.2018 Zastupitelstvo města Rosice na svém zasedání dne 21.06.2018 přijalo

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne

Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne Ve Velkém Beranově dne 19. února 2014 Výtisk jediný! Počet listů: 5 Usnesení zastupitelstva obce Velký Beranov č. 01/2014 konaného dne 19. 2. 2014 Č. J. USNESENÍ ZASTUPITELSTVO OBCE SCHVALUJE ZO/2014/001/19.

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 16. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 20.4.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 766. Zastupitelstvo města bere

Více

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM

Usnesení. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 501/ /ZM Usnesení ze 48. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2018 v 17:30 hodin v Sokolovně v Němčicích nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Karel Jirák, Mgr. Bořivoj Malát Bc. Michaela Mašatová, DiS., Martin Adam Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 12. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 19. června 2019 Přítomní: Ověřovatelé

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 25/2019

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 25/2019 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 25/2019 z 25. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 16. července 2019 V Horních Bludovicích dne

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města Golčův Jeníkov č. 3/2016 konané dne 31. března 2016

Usnesení z jednání zastupitelstva města Golčův Jeníkov č. 3/2016 konané dne 31. března 2016 Usnesení z jednání zastupitelstva města Golčův Jeníkov č. 3/2016 konané dne 31. března 2016 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: 14členů ZM 1 členů ZM (M. Šveřepa). 0 členů ZM 032/2016 Určení ověřovatelů Zastupitelstvo

Více

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2015 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 21 konaného dne 25. června 2014 Projednání předkládaných zpráv: 1. Prodej pozemku pod garáží v lokalitě Kolonka 2. Prodej pozemků mezi rodinnými domy

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

MĚSTYS NAČERADEC USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015

MĚSTYS NAČERADEC USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 MĚSTYS NAČERADEC 1. Zahájení Přítomno 12 ZM. 1 USNESENÍ Z 6. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 30. ČERVNA 2015 Návrh usnesení: Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Výsledek

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 20. 5. 2019 96/4/19. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 3. zasedání ZMě. 97/4/19. ZMě schvaluje program 4. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 2/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 2/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. března 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0

Usnesení č. 3/05/15 Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti rady obce ze zasedání 9 12. Hlasování o usnesení: PRO 14 PROTI 0 ZDRŽEL 0 Výpis usnesení - ZÁPIS č. 05 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Hrušky konaného dne 2. 6. 2015 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hrušky Starostka obce, Bc. Jana Filipovičová (dále jen

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

USNESENÍ. z 28. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne

USNESENÍ. z 28. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 28. zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 3. 2018 Usnesení 671/2018 - ZM 28 ze dne 22. 3. 2018 Zahájení program zastupitelstva města bez připomínek. Usnesení 672/2018 -

Více

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina

Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne v obřadní síni OÚ Libina Usnesení z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce Libina konaného dne 13. 12. 2017 v obřadní síni OÚ Libina Program: 1. Schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 2. Kontrola plnění

Více

Město Kravaře. U s n e s e n í z 16. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 26. 11. 2012 v zasedací síni Městského úřadu v Kravařích.

Město Kravaře. U s n e s e n í z 16. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 26. 11. 2012 v zasedací síni Městského úřadu v Kravařích. Město Kravaře U s n e s e n í z 16. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 26. 11. 2012 v zasedací síni Městského úřadu v Kravařích. usn. čís. 16. 114/2012 16. 121/2012 Ing. Andreas Hahn starosta

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách. Město Jeseník Usnesení přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.4.2019 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 113. Zastupitelstvo města bere na

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.26/2017 z 26. zasedání

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1097. Zastupitelstvo města schvaluje další postup ve věci investičního

Více

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019

Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 Přehled přijatých usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Staříč konaného dne 15. července 2019 K usnesení č. 121/1907 rekuperace stavby č.p. 332, stojící na pozemku parc. č. 767/1, k.ú. Staříč, ve

Více

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.5.2016 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 29.03.2017 22/1/17. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 1. zasedání ZMě. 23/2/17. ZMě schvaluje program 2. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Město Kravaře. usn. čís. 2. 8/2014 2. 15/2014. Mgr. Monika Brzesková starostka

Město Kravaře. usn. čís. 2. 8/2014 2. 15/2014. Mgr. Monika Brzesková starostka Město Kravaře U s n e s e n í z 2. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 15. 12. 2014 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře. usn. čís. 2. 8/2014 2. 15/2014 Mgr. Monika Brzesková

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Štramberka P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 47. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 30.5.2017 875/47/RM/2017 Závěrečný účet města za rok 2016 a schválení účetní závěrky za rok 2016

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 22. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 21. 2. 2018 v zasedací místnosti

Více

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 2/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017 proběhlo

Více

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015

Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 31.3.2015 41/3/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 2. zasedání ZMě. 42/3/15. ZMě schvaluje program 3. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Město Kravaře. usn. čís / /2013. Ing. Andreas Hahn starosta

Město Kravaře. usn. čís / /2013. Ing. Andreas Hahn starosta Město Kravaře U s n e s e n í z 20. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 17. 4. 2013 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře. usn. čís. 20. 143/2013 20. 149/2013 Ing. Andreas

Více

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav Usnesení 24. zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného ve středu 20. června 2018 Zastupitelstvo obce Dětmarovice v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 435/24

Více

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 6. února 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově

U S N E S E N Í. z 3. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 6. února 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově ZM města KRNOVA SS 03/2019/koni KRNOMK-11643/2019 koni U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Krnova, konaného dne 6. února 2019 v 16:30 hod. v hasičské zbrojnici, ul. Partyzánů v Krnově č.

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.29/2018 z 29. zasedání

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z 18.06.2015 Číslo usn. Číslo mat. 70 1 71 2 72 3 73 př. 1 Problematika Vnitroorganizační směrnice č. SM/ /2015/VV Jednací řád Zastupitelstva

Více

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 09. 05. 2018 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 36. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 24. září 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 36/1 Zastupitelstvo

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 16. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem dne 14. 12. 2016 266/16/2016 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti zápis z minulého jednání ZM

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 10/10/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 10/10/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Zápis z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 10/10/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Dušek, Štecher, Niedermertl, Plaček,

Více

Zápis. Program VZZ. Usnesení: Ověřovateli zápisu byli zvoleni: MVDr. Koplík Pro proti.. Zdržel se 1... a

Zápis. Program VZZ. Usnesení: Ověřovateli zápisu byli zvoleni: MVDr. Koplík Pro proti.. Zdržel se 1... a 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2018 konaného dne 7. 6. 2018 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomno: 6

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zabrušany roku 2016, konaného dne 12. prosince 2016 v budově Obecního úřadu Zabrušany.

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zabrušany roku 2016, konaného dne 12. prosince 2016 v budově Obecního úřadu Zabrušany. Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Zabrušany roku 2016, konaného dne 12. prosince 2016 v budově Obecního úřadu Zabrušany. Usnesení č. 1/4/16 k bodu 2 Zastupitelstvo obce Zabrušany schvaluje ověřovateli

Více

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu USNESENI z 15 Zastupitelstva města dne 14.12.2016 od 17:00 Počáteční číslo 127 15.127 1.1 Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu určuje ověřovatele zápisu z 15. zasedání Zastupitelstva města Kravaře

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 28.06.2018 132/5/18. ZMě bere na vědomí znění zápisu ze 4. zasedání ZMě ze dne 21.05.2018. 133/5/18. ZMě schvaluje program 5. zasedání

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov Usnesení č. Z 4/2013 Usnesení z jednání Zastupitelstva obce Dolní Žandov č. 4/2013, které se uskutečnilo dne 01.08.2013 od 17.00 hod. na přísálí kulturního domu v Dolním Žandově. Usnesení č. 62/04/2013

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne ve velké zasedací místnosti Obecního úřadu, II. patro od 17.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne ve velké zasedací místnosti Obecního úřadu, II. patro od 17. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Baška konaného dne 28. 01. 2016 ve velké zasedací místnosti Obecního úřadu, II. patro od 17.00 hodin 1/11/2016 Zastupitelstvo obce Baška schvaluje program 11.

Více

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu

13/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 13. zasedání Zastupitelstva města ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 06. 12. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 13/1.1 Program 13.

Více

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova

3/30/ZM/ Schválení programu 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkova PŘEHLED USNESENÍ přijatých na 30. zasedání Zastupitelstva města Jirkov dne 12.9.2018 1/30/ZM/2018 - Volba návrhové komise I. Zastupitelstvo města volí návrhovou komisi ve složení: Jiřina Dufková. Mgr.

Více

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 6. 2019 59/2019 Schválení programu jednání. 60/2019 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 61/2019 Kontrola

Více