kopaná studna, armaturní šachta VYPOUŠTĚNÍ PLOCHY KLUZIŠTĚ A SPRCH VYPOUŠTĚNÍ BROUZDALIŠTĚ...7

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "5.2.2. kopaná studna, armaturní šachta...5 5.3.1. VYPOUŠTĚNÍ PLOCHY KLUZIŠTĚ A SPRCH...7 5.3.1. VYPOUŠTĚNÍ BROUZDALIŠTĚ...7"

Transkript

1 OBSAH: 1. identifikační údaje ÚVOD VÝCHOZÍ PODKLADY HYDROTECHNICKÉ VÝPOČTY potřeba vody dešťové vody zásobování vodou, odkanalizování Zásobování pitnou vodou TRASA Vodoměrná šachta napojení na vodovodní řad řízený podvrt pod řekou MATERIÁL ULOŽENÍ Zásobování užitkovou vodou TRASA kopaná studna, armaturní šachta MATERIÁL ULOŽENÍ rozvod kanalizace VYPOUŠTĚNÍ PLOCHY KLUZIŠTĚ A SPRCH VYPOUŠTĚNÍ BROUZDALIŠTĚ výústní objekt MATERIÁL ULOŽENÍ Zemní práce... 8 Strana 1 (celkem 8)

2 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název stavby: Oprava areálu KČT v Přešticích Návrh opravy areálu KČT a objektu loděnice, Přeštice Objednatel: Město Přeštice Masarykovo náměstí Přeštice Stupeň dokumentace: Dokumentace pro provádění stavby Část: C.6. ZDRAVOTNĚ TECHNICKÉ INSTALACE VENKOVNÍ PŘÍPOJKY A ZAŘÍZENÍ Generální projektant: Ing. Arch. Petr Šneberk Klatovská třída 7, Plzeň tel.: petr.sneberk@volny.cz Strana 2 (celkem 8)

3 Projektant části: Ing. Jaroslav Faiferlík 2. ÚVOD Autorizovaný inženýr v oboru vodohospodářské stavby reg.č Heydukova 6, Plzeň tel: j.faiferlik@seznam.cz Předmětem zpracované dokumentace pro provádění stavby je návrh zásobování pitnou, užitkovou vodou a odkanalizování plochy kluziště a vnějších sprch. 3. VÝCHOZÍ PODKLADY Pro zpracování dokumentace pro provádění stavby byly použity následující podklady: a) podklady stavební části b) normy ČSN/EN 4. HYDROTECHNICKÉ VÝPOČTY 4.1. POTŘEBA VODY Potřeba vody v objektu se uvažuje v množství 360 m 3 /rok. Výpočet potřeby vody vychází ze směrnice č. 120/2011 Sb., pro výpočet potřeby vody. spotřebitel Tělocvičny, sportoviště, fitness centrum pol.č. 32. na jednoho návštěvníka v denním průměru/rok směrné číslo roční potřeby vody (m 3.r -1 ) počet spotřebitelů potřeba vody (l/den) ,30 potřeba celkem 986,30 maximální denní potřeba vody maximální hodinová potřeba vody Qm= Q. kd Qh= Qm. kh kd 1,5 kh 1,8 Qm (l.s -1 ) = 1, Qh (l.s -1 ) = 3, Potřeba vody v areálu se uvažuje v množství 830 m 3 /vegetační období. Výpočet potřeby vody vychází ze směrnice č. 120/2011 Sb., pro výpočet potřeby vody. spotřebitel Tělocvičny, sportoviště, fitness centrum, kropení travnatých hřišť pol.č. 35. na 100 m 2 směrné číslo roční potřeby vody (m 3.r -1 ) počet spotřebitelů potřeba vody (l/den) m potřeba celkem 4610 Strana 3 (celkem 8)

4 maximální denní potřeba vody maximální hodinová potřeba vody Qm= Q. kd Qh= Qm. kh kd 1,5 kh 1,8 Qm (l.s -1 ) = 8, Qh (l.s -1 ) = 1, DEŠŤOVÉ VODY Stávající režim dešťových vod v řešeném území bude zachován. 5. ZÁSOBOVÁNÍ VODOU, ODKANALIZOVÁNÍ 5.1. ZÁSOBOVÁNÍ PITNOU VODOU TRASA Trasa vodovodní přípojky začíná napojením na stávající vodovodní řad vedený v ulici V Brance. Dále bude přípojka vodovodu vedena pod řekou Úhlavou řízeným podvrtem v chráničce až k místu osazení vodoměrné šachty ve staničení 60,0 m, kde bude provozovatelem distribuční soustavy osazena vodoměrná souprava. Z tohoto místa je veden rozvod pitné vody v areálu. Tento začíná výše zmíněnou vodoměrnou šachtou a pokračuje přes směrové lomy k místu napojení na napouštění brouzdaliště, kde končí ve staničení 109,0 m (celková délka rozvodu pitné vody činí 169,0 m). Vodovodní přípojka a páteřní rozvod pitné vody v areálu bude proveden v potrubí profilu PE 100 SDR 11 D 50. Celý páteřní rozvod pitné vody v areálu od vodoměrné šachty po napouštění brouzdaliště bude možno vypouštět odbočkou s ukončením uzavírací armaturou, která bude umístěna v kontrolní šachtě na trase odpadu z brouzdaliště. Na trase rozvodu pitné vody v areálu budou vysazeny dvě odbočky pro napojení objektu loděnice. Tyto budou provedeny shodně, odbočením z páteřního rozvodu pomocí navrtávacího pasu s osazením šoupěte se zemní soupravou. Délka těchto přípojek (odboček) činí 2x 2,6 m v profilu PE 100 SDR 11 D VODOMĚRNÁ ŠACHTA Jedná se o prefabrikovanou šachtu o vnitřních rozměrech 1200x 900x 1500 mm, která je složena s prefabrikovaných dílců vyrobených z betonu třídy C25/30 XF2, které jsou vzájemně spojovaný pomocí zámkových spojů, které se zatěsňují pomocí PU pěny. Šachta se ukládá na betonovou podkladní desku tl mm. Do šachty je přístup pomocí čtvercového prostupu stropem 600 x 600, který bude zakryt únosným čtvercovým poklopem 600x600 s uzamykáním NAPOJENÍ NA VODOVODNÍ ŘAD Napojení na stávající vodovodní řad DN 80 bude provedeno navrtávacím pasem. Za navrtávacím pasem se osadí šoupátko se zemní soupravou a poklopem a napojovací tvarovka pro PE potrubí vodovodní přípojky. Strana 4 (celkem 8)

5 5.1.4.ŘÍZENÝ PODVRT POD ŘEKOU Tento bude prováděn specializovanou firmou pro provádění horizontálních vrtů. Řízený podvrt pod řekou bude prováděn v délce 34,0 m. Potrubí v místě protlaku bude uloženo v chráničce PE 100 SDR 11 D 90. V případě stížených geologických podmínek v místě provádění podvrtu je vyhrazena změna délky podvrtu, tak, aby jej bylo možno provést MATERIÁL Jako materiál výtlačného řadu je navrženo potrubí polyetylénové PE 100 SDR11 D 50 a 32. Jedná se o potrubí z lineárního polyetylénu značení l-pe, PEHD, HDPE. Potrubí je dodáváno v návinech, je proto možné celou trasu vodovodní přípojky provést z jednoho kusu. Nesmí se použít trubka, která vykazuje větší poškození než je 10 % tloušťky stěny ULOŽENÍ Trubky se ukládají do výkopu do nezámrzné hloubky na zhutněné pískové lože tloušťky 100 mm. Zónu dna je nutno vyspádovat dle spádu potrubí. Potrubí se nesmí pokládat na zmrzlou zeminu. Je nutné zabránit vzniku bodových styků. Při pokládce vinutých trubek je vhodné pracovat při vyšších teplotách, popř. potrubí skladovat 24 hod před pokládkou v temperované místnosti. Po ukončení tlakové zkoušky se provede zásyp pískem nebo zeminou bez ostrohranných částic do minimální výše 300 mm nad trubku. Nad potrubím bude uložena identifikační fólie. Uložení potrubí bude dle podélného profilu. Potrubí je nutné uložit tak, aby spodní část ležela po celé své délce v souvislém pískovém loži. Potrubí se obsype vybranou (prosetou zeminou). Předpokládá se použití vytěžené zeminy z výkopu. Zjistí-li se při stavbě, že vytěžená zemina je pro zásypy nevhodná, bude odvezena na skládku a nahrazena jinou vhodnou zeminou. Zásyp bude prováděn po vrstvách tl. 30 cm a hutněn. Namátkově budou prováděny zkoušky hutnění zásypu. Potrubí musí být tlakově odzkoušené podle ČSN Před provedením zkoušky je třeba se přesvědčit jaký je celkový stav potrubí, hlavně čistoty uvnitř potrubí, zkontrolovat spoje a doporučuje se provést zkoušku průchodnosti ZÁSOBOVÁNÍ UŽITKOVOU VODOU TRASA Trasa rozvodu pro užitkovou vodu bude vedena z plánované kopané studny. Dále bude rozvod vody veden přes směrové lomy k místům napojení na zahradní hydrant pro napouštění plochy kluziště a k místu napojení na vnější sprchy. Rozvod měří 67,0 m. Přípojka pro napojení hydrantu měří 4,5 m. Celý rozvod užitkové vody je možno vypouštět zpět do navrhované kopané studny KOPANÁ STUDNA, ARMATURNÍ ŠACHTA Tato bude provedena skladbou 3x prefabrikovaných šachetních dílců DN 1000, výšky 1000 mm skládaných bez těsnění. Na vrchu studny bude osazen půlený studniční poklop ø 1200 mm. Strana 5 (celkem 8)

6 Vedle studny bude situována armaturní šachta pro osazení čerpací techniky. Tato je navrhována jako plastová jímka z polypropylenu o rozměrech 1500/1000 mm, výšky 1500 mm se vstupním komíncem čtvercového průřezu 600/600 mm. Jímka bude osazena na betonovou podkladní desku z betonu C 30/37 s vyztužením 2x sv. sítí 100/100/8,0 mm, která bude zhotovena na podkladním štěrkovém loži (16/32) v tl. 150 mm. Po osazení jímky bude tato obetonována vč. stropu jímky betonem C 30/37 s výztuží 2x sv. sítí 100/100/8,0 v tl Konstrukce armaturní šachty byla posouzena na účinky vztlaku, kterým svým provedením vyhovuje. Armaturní šachta bude vystrojena stacionární vodárnou se samonasávacím čerpadlem s parametry: H dopr. = 47,0 m, Q= 4,8 m 3.hod -1, P= 1,3 kw, výstup 1. Prostupy zkrze stavební konstrukce armaturní šachty a studny budou provedeny jádrovým vrtáním ø 70 mm s utěsněním segmentovými těsnícími profily MATERIÁL Jako materiál vnějšího rozvodu užitkové vody je navrženo potrubí polyetylénové PE 100 SDR11 D 32. Jedná se o potrubí z lineárního polyetylénu značení l-pe, PEHD, HDPE. Potrubí je dodáváno v návinech, je proto možné celou trasu výtlaku provést z jednoho kusu. Nesmí se použít trubka, která vykazuje větší poškození než je 10 % tloušťky stěny. V rámci stavby bude v místě vnějších sprch instalována akumulační nádrž pro solární ohřev užitkové vody ze studny. Tato bude provedena jako ocelová trouba DN 250 mm, výšky 1600 mm, oboustranně zavařená s návarkem ocelového potrubí dl. 100 mm s vnějším závitovým výstupem 1 pro napojení na potrubí D 32. Akumulační nádrž bude vertikálně osazena v místě sprch. Nádrž je navrhována s užitným objemem 78,5 l ULOŽENÍ Trubky se ukládají do výkopu do nezámrzné hloubky na zhutněné pískové lože tloušťky 100 mm. Zónu dna je nutno vyspádovat dle spádu potrubí. Potrubí se nesmí pokládat na zmrzlou zeminu. Je nutné zabránit vzniku bodových styků. Při pokládce vinutých trubek je vhodné pracovat při vyšších teplotách, popř. potrubí skladovat 24 hod před pokládkou v temperované místnosti. Po ukončení tlakové zkoušky se provede zásyp pískem nebo zeminou bez ostrohranných částic do minimální výše 300 mm nad trubku. Nad potrubím bude uložena identifikační fólie. Uložení potrubí bude dle podélného profilu. Potrubí je nutné uložit tak, aby spodní část ležela po celé své délce v souvislém pískovém loži. Potrubí se obsype vybranou (prosetou zeminou). Předpokládá se použití vytěžené zeminy z výkopu. Zjistí-li se při stavbě, že vytěžená zemina je pro zásypy nevhodná, bude odvezena na skládku a nahrazena jinou vhodnou zeminou. Zásyp bude prováděn po vrstvách tl. 30 cm a hutněn. Namátkově budou prováděny zkoušky hutnění zásypu. Potrubí musí být tlakově odzkoušené podle ČSN Před provedením zkoušky je třeba se Strana 6 (celkem 8)

7 přesvědčit jaký je celkový stav potrubí, hlavně čistoty uvnitř potrubí, zkontrolovat spoje a doporučuje se provést zkoušku průchodnosti ROZVOD KANALIZACE VYPOUŠTĚNÍ PLOCHY KLUZIŠTĚ A SPRCH Trasa kanalizace bude začínat výústním objektem v prvém břehu toku. Dále bude vedena v přímém směru a sklonu (0,5%) do revizní spojné šachty DN 600. Z této šachty bude potrubí pokračovat k místu napojení na liniový odvodňovací žlab umístěný v nejnižším bodě kluziště. Zde bude trasa kanalizace končit v délce 12,5 m. V úseku mezi liniovým odvodňovacím žlabem a revizní šachtou (šachta pro vypouštění) bude potrubí provedeno z PE 100 SDR 11 D 90, na kterém bude osazeno šoupě se zemní soupravou, pro uzavírání úseku kanalizace v případě napouštění kluziště. Do revizní šachty je dále napojeno potrubí D 110/3,0, které bude vedeno k místu napojení na vpust pro odkanalizování sprch. Toto potrubí měří 7,0 m VYPOUŠTĚNÍ BROUZDALIŠTĚ Trasa kanalizace bude začínat napojením na retenční nádrž u ČOV (tato je předmětem samostatné PD). Dále bude pokračovat přes směrové lomy a revizní šachtu DN 600 k místu napojení na odpad z brouzdaliště, kde navrhovaná kanalizace končí ve staničení 35,0 m. Tato bude provedena v profilu PVC D 160/4, VÝÚSTNÍ OBJEKT Výústní objekt bude situován na pravém břehu toku Úhlava na kótě 350,60 m n. m. (v úrovni 100 mm nad hladinou vody v řece). Na potrubí bude osazena zpětná (žabí klapka), proti vzdutí vody z recipientu a vniku živočichů do potrubí navrhované kanalizace. Tento bude proveden jako obetonování potrubí s obkladem lomovým kamenem 25,0 kg v tl. 300 mm, půdorysných rozměrů 1000/1000 mm s betonovým zavázáním z betonu C 30/37 do hl. 500 mm pod dno potrubí v místě výústi, tl. 400 mm MATERIÁL Jako materiál kanalizace je navrženo kanalizační potrubí z tvrdého PVC - KG, s nástrčnými hrdly Da 160/4,0, 110/3,0 a potrubí polyetylénové PE 100 SDR11 D 110. Jedná se o potrubí z lineárního polyetylénu značení l-pe, PEHD, HDPE. Na trase kanalizace bude umístěna revizní 2x plastová šachta z DN 600, dle výpisu (uvedeno v příloze F.9.9). Dále liniový odvodňovací žlab výšky 160 mm, délky 1000 mm a dvorní vpust se zápachovým uzávěrem pro napojení vod z vnějších sprch ULOŽENÍ Potrubí splaškové kanalizace bude vedeno ve sklonu dle podélného profilu, uloženo na pískovém loži a obsypáno do výše 300 mm nad horní hranu trouby pískem či prosátou zeminou. Na zásyp se uloží identifikační fólie. Zásyp rýhy bude hutněn po vrstvách 0,15 m. Úprava povrchu se provede ve stávající skladbě. Strana 7 (celkem 8)

8 6. ZEMNÍ PRÁCE Výkopy je nutno viditelně označit. Přebytečný výkopový materiál bude uložen na skládku či dohodnutou deponii nebo bude použit na stavební úpravy na pozemku vlastníka. Povrchy v místě výkopu budou upraveny v původní skladbě. Před započetím výkopových prací je třeba vytýčit všechna podzemní vedení sítí technické infrastruktury. Strana 8 (celkem 8)

ZTV průmyslové zóny Padělky. AQUA PROCON s.r.o, Projektová a inženýrská společnost TECHNICKÁ ZPRÁVA C.3.1 0 SO 0205 - VODOVOD. Ing.

ZTV průmyslové zóny Padělky. AQUA PROCON s.r.o, Projektová a inženýrská společnost TECHNICKÁ ZPRÁVA C.3.1 0 SO 0205 - VODOVOD. Ing. Revize Datum revize Schválil Vedoucí projektu Ing. Jan Polášek Podpisy: Zástupce vedoucího projektu Zodpovědný projektant Vypracoval Kontroloval Investor Objednatel Ing. Petra Uhlárová Akce Zakázkové číslo

Více

SEZNAM PŘÍLOH: 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA 02 KANALIZACE - PŮDORYS KANALIZACE V ZEMI 03 KANALIZACE - PŮDORYS 1 NP 04 KANALIZACE - PŮDORYS 2 NP

SEZNAM PŘÍLOH: 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA 02 KANALIZACE - PŮDORYS KANALIZACE V ZEMI 03 KANALIZACE - PŮDORYS 1 NP 04 KANALIZACE - PŮDORYS 2 NP SEZNAM PŘÍLOH: 01 TECHNICKÁ ZPRÁVA 02 KANALIZACE - PŮDORYS KANALIZACE V ZEMI 03 KANALIZACE - PŮDORYS 1 NP 04 KANALIZACE - PŮDORYS 2 NP 05 SPLAŠKOVÁ KANALIZACE - PODÉLNÉ PROFILY, ROZVINUTÉ ŘEZY 06 DEŠŤOVÁ

Více

1. ÚVOD 2 2. KANALIZACE 3 3. VODOVOD 5

1. ÚVOD 2 2. KANALIZACE 3 3. VODOVOD 5 1. ÚVOD 2 1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 2 2. KANALIZACE 3 2.1. SPLAŠKOVÁ KANALIZACE 3 2.2. DEŠŤOVÁ KANALIZACE 4 3. VODOVOD 5 3.1. VODOVODNÍ PŘÍPOJKA 5 3.2. VNITŘNÍ VODOVOD 5 4. ZÁVĚR ČÁSTI VODOVOD, KANALIZACE

Více

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů, vodovodních přípojek a umístění vodoměrů 1. Výstavba nových,výměna,rekonstrukce nebo přeložky stávajících

Více

VNITŘNÍ ZDRAVOTECHNICKÉ INSTALACE:

VNITŘNÍ ZDRAVOTECHNICKÉ INSTALACE: VNITŘNÍ ZDRAVOTECHNICKÉ INSTALACE: Cíl projektu Projekt řeší vnitřní rozvody studené, teplé a cirkulační vody, splaškovou a dešťovou kanalizaci v novostavbě domu pro seniory v obci Vnorovy. Vodovodní a

Více

ODPOV. PROJ. VYPRACOVAL ING. PETR VYORAL ING. PETR VYORAL ING. PETR VYORAL V PROJEKT

ODPOV. PROJ. VYPRACOVAL ING. PETR VYORAL ING. PETR VYORAL ING. PETR VYORAL V PROJEKT ODPOV. PROJ. VYPRACOVAL ING. PETR VYORAL ING. PETR VYORAL ING. PETR VYORAL V PROJEKT Nám. T.G.M. 2433, Zlín INVESTOR: OBEC BŘEZOLUPY IČO: 614 07 712 STAVBA: FORMÁT 1 A4 ZÁSOBENÍ OBJEKTU PÁLENICE VODOU

Více

TITULNÍ LIST. Novostavba RD manželů Ježkových Beroun parc.č. 1410/121. Nad Paloučkem 1715 266 01 Beroun - město. Místo stavby: Beroun kat.č.

TITULNÍ LIST. Novostavba RD manželů Ježkových Beroun parc.č. 1410/121. Nad Paloučkem 1715 266 01 Beroun - město. Místo stavby: Beroun kat.č. TITULNÍ LIST Akce: Novostavba RD manželů Ježkových Beroun parc.č. 1410/121 Stavebník: Manželé JEŽKOVI Nad Paloučkem 1715 266 01 Beroun - město Místo stavby: Beroun kat.č. 1410/121 Stupeň PD: Projekt pro

Více

2.2. Situování navržené stavby Navržená stavba se nachází v katastrálním území Havlíčkův Brod, v centru města.

2.2. Situování navržené stavby Navržená stavba se nachází v katastrálním území Havlíčkův Brod, v centru města. Revitalizace středu města Havlíčkův Brod Havlíčkovo náměstí, ul.dolní F2. SO04 - Kanalizace splašková 1. PŘEDMĚT PROJEKTU Předkládaná dokumentace je součástí uceleného celku, jež bude sloužit pro realizaci

Více

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů a vodovodních přípojek

Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů a vodovodních přípojek Základní technické podmínky pro zpracování projektové dokumentace a provádění staveb vodovodů a vodovodních přípojek 1. Výstavba nových, výměna, rekonstrukce nebo přeložky stávajících vodovodů: Veškerý

Více

1. Úvod. 2. Technické řešení

1. Úvod. 2. Technické řešení 1. Úvod Tento objekt projektové dokumentace řeší odvodnění zpevněných a nezpevněných ploch komunikací v rámci projektu výstavby chodníků v Palkovicích. Upozorňuji na skutečnost, že se v trase navržených

Více

Profil potrubí DN v mm charakteristika trub

Profil potrubí DN v mm charakteristika trub 5 ZÁSOBOVÁNÍ PLYNEM Tabulky 5.1 Trubní vedení STL 5.2 Plynovodní přípojky z trub PE délky 10 m 5.3 Plynovodní přípojky z trub PE délky 5 m 5.4 Příplatek za trasu ve vozovce 5.5 Trubní vedení STL (20 Plynovody

Více

F2.5.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA

F2.5.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 Název : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - NOVOSEDLY lokalita Mikulovská Investor : Obec NOVOSEDLY, Novosedly 1, 691 82 NOVOSEDLY Stupeň : PD pro SP Část : F2.5 Plynovod, plynové přípojky F2.5.1 - TECHNICKÁ ZPRÁVA Zodp.

Více

ÚPRAVNA VODY ZAJEČÍ - INTENZIFIKACE A REKONSTRUKCE

ÚPRAVNA VODY ZAJEČÍ - INTENZIFIKACE A REKONSTRUKCE - - - - Revize Datum revize Schválil Vedoucí projektu Ing. Petr Baránek Paré: Zástupce vedoucího projektu Zodpovědný projektant Vypracoval Kontroloval Investor Objednatel Ing. Roman Wognitsch Ing. Petr

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA, SPECIFIKACE MATERIÁLU

TECHNICKÁ ZPRÁVA, SPECIFIKACE MATERIÁLU HEGAs, s.r.o. 739 61 T inec, ul. Kaštanová 182 558 321 152 hegas@hegas.cz, www.hegas.cz Stavba : ást stavby: Stavební úpravy hygienického za ízení v 2. NP budovy radnice sta Jablunkova D.1.4.1 Otopná soustava,

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. DOSTAVBA AREÁLU VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT OBCE PACOV -II. Etapa k.ú. Pacov u Říčan, parc. č. 368/13, 361/1, 368/11 360/6, 177/6, 360/5

TECHNICKÁ ZPRÁVA. DOSTAVBA AREÁLU VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT OBCE PACOV -II. Etapa k.ú. Pacov u Říčan, parc. č. 368/13, 361/1, 368/11 360/6, 177/6, 360/5 TECHNICKÁ ZPRÁVA DOSTAVBA AREÁLU VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT OBCE PACOV -II. Etapa k.ú. Pacov u Říčan, parc. č. 368/13, 361/1, 368/11 360/6, 177/6, 360/5 F.7 OBJEKT SO.07 - PLYNOVODNÍ PŘÍPOJKA Obsah dokumentace:

Více

Odkanalizování ZŠ Dubí - Běhánky - kanalizační přípojka splašková D1.1 technická zpráva Stupeň: US

Odkanalizování ZŠ Dubí - Běhánky - kanalizační přípojka splašková D1.1 technická zpráva Stupeň: US OBSAH: D.1.1. Architektonicko stavební řešení... 2 D.1.2. Stavebně konstrukční řešení... 2 D.1.2.1 Vytyčovací souřadnice stavby... 4 D.1.2.2 Délka potrubí... 4 D 1.2.3 Materiál a spoje potrubí... 5 D.1.2.4

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BENEŠOV Masarykovo náměstí 100 256 01 Benešov

MĚSTSKÝ ÚŘAD BENEŠOV Masarykovo náměstí 100 256 01 Benešov MĚSTSKÝ ÚŘAD BENEŠOV Masarykovo náměstí 100 256 01 Benešov tel: 317 754 111 fax: 317 721 256 e-mail: mubene@benesov-city.cz epodatelna@benesov-city.cz ČÍSLO JEDNACÍ: Vod. 235 35851,35835/2013 SPIS. ZNAČKA:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace SO 02_1 _A4.pdf Datum: říjen 2012 Projekt Paré MEDLOV - KANALIZACE A ČOV Část SO/PS Měřítko SO 2 Výtlaky Stupeň ZD Příloha Číslo přílohy Revize TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 02-1 0 Obsah: 1.

Více

D.5 - TECHNICKÁ ZPRÁVA - přípojka pro č.p.95

D.5 - TECHNICKÁ ZPRÁVA - přípojka pro č.p.95 Akce : DOMOVNÍ KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY-NEVEŘEJNÁ ČÁST OBEC MALŠOVICE I.ETAPA (2.část) Investor : Obec Malšovice Malšovice č.p.16, 405 02 Arch.č. : 1478-1/13 D.5 - TECHNICKÁ ZPRÁVA - přípojka pro č.p.95 Děčín,

Více

Chodník podél místní komunikace

Chodník podél místní komunikace 0 HIP: VP: WAY project s.r.o. 0 0 Jindřichův Hradec, Jarošovská 1126/II Projektant: Kontroloval: Zodp. projektant: tel.: 384 321 494, 384 327 505 Ing. Michal Šedivý Josef Šedivý Ing. Lubomír Hlom email:

Více

ÁST OBEC MALŠOVICE I.ETAPA

ÁST OBEC MALŠOVICE I.ETAPA Akce : DOMOVNÍ KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY-NEVEŘEJNÁ ČÁST OBEC MALŠOVICE I.ETAPA Investor : Obec Malšovice Malšovice č.p.16, 405 02 Děčín Arch.č. : 1478-1/13 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Děčín, únor 2014 Vypracoval: J.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Zdravotechniky

TECHNICKÁ ZPRÁVA k projektu Zdravotechniky Štefan Bolvári Podlesí 401, Svatava, 357 03 Akce: Dům jedním tahem Rodinný dům RD-19z Plutos výstavba na p.p.č. k.ú. Sluštice Rudolf Neumann a Jana Neumannová Konstantinova 34, Praha 4 Chodov, 149 00 TECHNICKÁ

Více

Vlkov Letovice, oprava vodovodního přivaděče. Technická zpráva. nebylo provedeno. Stavba je vytýčena v souřadnicovém systému

Vlkov Letovice, oprava vodovodního přivaděče. Technická zpráva. nebylo provedeno. Stavba je vytýčena v souřadnicovém systému Výškové zaměření stavby JTSK. Trasa : nebylo provedeno. Stavba je vytýčena v souřadnicovém systému Potrubí HDPE, PE 100-RC, typ 2 dle PAS 1075, SDR 11, PN 16 160 / 14,6 mm Potrubí obnovy řešeného vodovod.

Více

Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu

Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu Technické požadavky pro napojení vodovodní nebo kanalizační přípojky na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu stanovené pro vodovody a kanalizace provozované Vodohospodářskou společností Vrchlice-Maleč,

Více

PETR FROLÍK, PROJEKTANT Skutečská 64/3 460 14 Liberec 14

PETR FROLÍK, PROJEKTANT Skutečská 64/3 460 14 Liberec 14 PETR FROLÍK, PROJEKTANT Skutečská 64/3 460 14 Liberec 14 O B S A H F.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.1. Účel stavebních objektů 1.2. Kapacity a parametry stavebních objektů 1.3. Technické a konstrukční řešení stavebních

Více

Výchozí normy pro zpracování PD: harmonizované ČSN EN

Výchozí normy pro zpracování PD: harmonizované ČSN EN 1.0 Výchozí podklady - prohlídka stávající fontány - konzultace s Ing Damcovou Výchozí normy pro zpracování PD: harmonizované ČSN EN ČSN EN 12056-1 až 5 Vnitřní kanalizace gravitační systémy ČSN 75 54

Více

OBSAH A. TEXTOVÁ ČÁST A1. ÚVODNÍ ÚDAJE A2. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o.

OBSAH A. TEXTOVÁ ČÁST A1. ÚVODNÍ ÚDAJE A2. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o. OBSAH A. Textová část B. Výkresová část: 1. Situace 1:10000 2. Situace 1:1000 A. TEXTOVÁ ČÁST A1. ÚVODNÍ ÚDAJE Údaje o objednateli: Obec Librantice, 503 46 Třebechovice p.o. Údaje o zpracovateli dokumentace:

Více

AQLlAFKC:=>~F K-..- Ing. Michal Manda. Vodohospodářské stavby ~ Objednavatel: Obec Ounajovice, Ounajovice 4,37901 Třeboň

AQLlAFKC:=>~F K-..- Ing. Michal Manda. Vodohospodářské stavby ~ Objednavatel: Obec Ounajovice, Ounajovice 4,37901 Třeboň Ing. Michal Manda AQLlAFKC:=>~F K-..- Vodohospodářské stavby ~ TECHNICKÁ POMOC VODOVOD DUNAJOVICE Objednavatel: Obec Ounajovice, Ounajovice 4,37901 Třeboň Zpracovatel technické pomoci: Ing. Michal Manda,

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ F.1.1.01 Technická zpráva Technická zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: AGE project, s.r.o. a) Účel objektu... 3 b) Zásady architektonického,

Více

1. ÚVOD... 2 2. KANALIZACE... 2 3. VODOVOD... 4

1. ÚVOD... 2 2. KANALIZACE... 2 3. VODOVOD... 4 1. ÚVOD... 2 2. KANALIZACE... 2 2.1. DOMOVNÍ SPLAŠKOVÁ KANALIZACE... 2 2.1.1. PŘIPOJOVACÍ POTRUBÍ... 2 2.1.2. ODPADNÍ POTRUBÍ... 2 2.1.3. SVODNÉ POTRUBÍ... 2 2.1.4. ZAŘIZOVACÍ PŘEDMĚTY... 3 2.2. DOMOVNÍ

Více

TECHNICKÉ SLUŽBY POPOVIČKY s. r. o. A. Obecné technické požadavky na vnitřní vodovod a vnitřní kanalizaci

TECHNICKÉ SLUŽBY POPOVIČKY s. r. o. A. Obecné technické požadavky na vnitřní vodovod a vnitřní kanalizaci Technické požadavky na vnitřní vodovod a vnitřní kanalizaci a na vodovodní nebo kanalizační přípojky připojované na vodovod nebo kanalizaci pro veřejnou potřebu v obci Popovičky stanovené pro vodovod a

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1.1. AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA :

TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1.1. AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA : TECHNICKÁ ZPRÁVA AKCE : REKONSTRUKCE CHODNÍKŮ TATCE PŘÍLOHA : C.1.1. OBSAH: 1. Identifikační údaje objektu... 3 2. Stručný technický popis se zdůvodněním navrženého řešení... 3 2.1 Zdůvodnění výběru staveniště...

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Bilance nároků na příkon el. energie připojovaného objektu:

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Bilance nároků na příkon el. energie připojovaného objektu: TECHNICKÁ ZPRÁVA Předmětem tohoto projektu je elektropřípojka nn uvedeného objektu. Veškerá vyjádření a projednání zajišťuje dle dohody investor. Základní technické údaje: Napěťová soustava: 3x230/400V

Více

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ Ing. Martina Švecová, Revoluční 29, Krnov

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ Ing. Martina Švecová, Revoluční 29, Krnov TECHNICKÁ ZPRÁVA A. 1 Identifikační údaje A. 1.1 Údaje o stavbě a) název stavby SPORTOVNÍ KABINY KRÁSNÉ LOUČKY OPRAVY, ÚDRŽBA A MODERNIZACE b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní

Více

1. Základní údaje stavby

1. Základní údaje stavby - 1 - Technická zpráva 1. Základní údaje stavby Název stavby: Katastrální území: Přípojka kanalizace pro objekt č.p. 49/1 ul. Havlíkova 643033 Horní Jiřetín Dotčené pozemky: - p.p.č. 80/5, Potoční 15/1,

Více

2) Další místo napojení je ze stávajícího venkovního osvětlení a doplňuje VO u nových rodinných domů.

2) Další místo napojení je ze stávajícího venkovního osvětlení a doplňuje VO u nových rodinných domů. 1 OBSAH: 1. Rozsah projektovaného souboru... 2 2. Volba proudových soustav, napětí a způsob napájení... 2 3. Údaje o instalovaných výkonech... 2 4. Prostředí... 2 5. Stupen důležitosti dodávky el. energie...

Více

7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část

7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část Základy sálavého vytápění (2162063) 7. Stropní chlazení, Sálavé panely a pasy - 1. část 30. 3. 2016 Ing. Jindřich Boháč Obsah přednášek ZSV 1. Obecný úvod o sdílení tepla 2. Tepelná pohoda 3. Velkoplošné

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva B. Souhrnná technická zpráva Obsah B. Souhrnná technická zpráva... 1 B.1 Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení... 2 B.1.1 Zhodnocení staveniště... 2 B.1.2 Urbanistické a architektonické

Více

VALTICE ulice Sluneční, sítě technické infrastruktury DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ D-DOKUMENTACE OBJEKTŮ D-2 SO 02 - KANALIZACE

VALTICE ulice Sluneční, sítě technické infrastruktury DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ D-DOKUMENTACE OBJEKTŮ D-2 SO 02 - KANALIZACE D-2-1 TECHNICKÁ ZPRÁVA 1.Úvod Kanalizace je navržena, vzhledem k charakteru kanalizační sítě v obci, jako jednotná. Bude odvádět zejména splaškové odpadní vody z uvažované zástavby. Dešťové vody ze střech,

Více

Objednavatel : Zpracoval : Zhotovitel : Datum : 11.2008

Objednavatel : Zpracoval : Zhotovitel : Datum : 11.2008 ROZPOČET Stavba : Revitalizace Muzeum Žirovnice spolkového revitalizace domu zámeckého ve Slavonicích pivovaru p.p.č.185/1 JKSO : Objekt : Kanalizace a vodovod EČO : Objednavatel : Zpracoval : Zhotovitel

Více

Příloha č. 9 - Technická specifikace jednotlivých dílčích stavebních a technologických částí

Příloha č. 9 - Technická specifikace jednotlivých dílčích stavebních a technologických částí Příloha č. 9 - Technická specifikace jednotlivých dílčích stavebních a technologických částí Konstrukce Ocelová nosná konstrukce musí splňovat požadavky ČSN 13031-1 Skleníky. Návrh a konstrukce. Část 1:

Více

DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY SEZNAM PŘÍLOH. (zak.č. DM 205-1) D.1.4.A-01 - Technická zpráva

DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY SEZNAM PŘÍLOH. (zak.č. DM 205-1) D.1.4.A-01 - Technická zpráva DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ SOUHLAS DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY VODOVODNÍ PŘÍPOJKA PRO HŘBITOV PARC.Č. 1009/2, STARÁ VES U BÍLOVCE SEZNAM PŘÍLOH (zak.č. DM 205-1) D.1.4.A-01 - Technická zpráva D.1.4.A-02

Více

DaF-PROJEKT s.r.o. Hornopolní 131/12, Ostrava - Moravská Ostrava, 70200 (Soukromá projekční a inženýrská kancelář) TECHNICKÁ ZPRÁVA

DaF-PROJEKT s.r.o. Hornopolní 131/12, Ostrava - Moravská Ostrava, 70200 (Soukromá projekční a inženýrská kancelář) TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro provádění stavby část PD D.1.1 Stavební část Název akce: Ostrava rekonstrukce technologie ohřevu ÚT a TUV 136V314000001 Investor: Vězeňská služba České republiky, Vazební

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Vodovod Útušice. Místo : k.ú. Útušice. Obec : Útušice. Kraj : Plze ský. Pov.obec : eštice. Stavebník : Obec Útušice,

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Vodovod Útušice. Místo : k.ú. Útušice. Obec : Útušice. Kraj : Plze ský. Pov.obec : eštice. Stavebník : Obec Útušice, TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba : Vodovod Útušice Místo : k.ú. Útušice Obec : Útušice Kraj : Plze ský Pov.obec : eštice Stavebník : Obec Útušice, Útušice 59, 332 09 Št novice Stupe PD : DPS Stav.objekt : SO 31

Více

Nezávislost na veřejném zásobování vodou a odvádění odpadních vod

Nezávislost na veřejném zásobování vodou a odvádění odpadních vod Nezávislost na veřejném zásobování vodou a odvádění odpadních vod Ing. Marcela Synáčková,CSc. ČVUT v Praze Fakulta stavební, Katedra zdravotního a ekologického inženýrství Kolik vody potřebujeme? Potřeba

Více

Technická zpráva. k projektu pro stavební povolení OHAŘE SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV. F.2 SO 2 Splašková kanalizace

Technická zpráva. k projektu pro stavební povolení OHAŘE SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV. F.2 SO 2 Splašková kanalizace Technická zpráva k projektu pro stavební povolení OHAŘE SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV F.2 SO 2 Splašková kanalizace Obsah: 1. Úvod... 1 2. Obsah objektu... 2 3. Zemní práce... 2 3.1 Přípravné práce... 3 3.2

Více

JINDŘICHOV KANALIZACE A ČOV

JINDŘICHOV KANALIZACE A ČOV OBEC JINDŘICHOV Jindřichov 19, 753 01 Hranice JINDŘICHOV KANALIZACE A ČOV DOKUMENTACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A.2.1 POPISY PRACI- KANALIZACE Dokumentace je vypracována podle vyhlášky 230/2012 Sb. kterou

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ÚDAJE STAVBY. Akce : MŠ RATIBOŘICKÁ 2299

TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ÚDAJE STAVBY. Akce : MŠ RATIBOŘICKÁ 2299 TECHNICKÁ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ÚDAJE STAVBY Akce : MŠ RATIBOŘICKÁ 2299 Místo : RATIBOŘICKÁ 2299, Praha Horní Počernice Projektovaná část : Stupeň : Dokumentace pro výběr zhotovitele Investor : Městská část

Více

TERÉNNÍ ÚPRAVY U NOVĚ BUDOVANÉ DÍLENSKÉ VÍCEÚČELOVÉ HALY, VČETNĚ REKONSTRUKCE PŘÍSTUPOVÉ CESTY A OSVĚTLENÍ

TERÉNNÍ ÚPRAVY U NOVĚ BUDOVANÉ DÍLENSKÉ VÍCEÚČELOVÉ HALY, VČETNĚ REKONSTRUKCE PŘÍSTUPOVÉ CESTY A OSVĚTLENÍ TERÉNNÍ ÚPRAVY U NOVĚ BUDOVANÉ DÍLENSKÉ VÍCEÚČELOVÉ HALY, VČETNĚ REKONSTRUKCE PŘÍSTUPOVÉ CESTY A OSVĚTLENÍ Investor : Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vyškov, Sochorova 15 Stupeň : Dokumentace

Více

Studie kašny. Kašna na nám. Svobody ve Frýdku-Místku. KTS AME s.r.o., Karla Čapka 60 500 02 Hradec Králové

Studie kašny. Kašna na nám. Svobody ve Frýdku-Místku. KTS AME s.r.o., Karla Čapka 60 500 02 Hradec Králové KTS AME s.r.o., Karla Čapka 60 500 02 Hradec Králové IČO: 42194407 Tel.: 495 214 743 Bankovní spojení: DIČ: CZ42194407 Fax: 495 213 000 ČS Hradec Králové Email: kts@kts-hk.cz Internet: http://www.kts-hk.cz

Více

Pěšice. B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI (části obce - ZSJ)

Pěšice. B.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O OBCI (části obce - ZSJ) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Pěšice Kód části obce PRVK: 3609.5314.115.02 Název obce: Řepníky Kód obce (IČOB): 14523 (572209) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1252 (5314) Název ORP3: Kód OPOU2 ČSÚ: 53142 Název

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STAVBY HRANICE TRPNOUZE PRODLOUŽENÍ VODOVODU

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STAVBY HRANICE TRPNOUZE PRODLOUŽENÍ VODOVODU PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STAVBY V ROZSAHU PRO VYDÁNÍ STAVEBNÍHO POVOLENÍ K VODNÍMU DÍLU Akce: HRANICE TRPNOUZE PRODLOUŽENÍ VODOVODU A. TEXTOVÁ ČÁST Investor: Obec Hranice Hranice 86 Zhotovitel: Ing. Lubomír

Více

F. 1 Technická zpráva

F. 1 Technická zpráva PD - Splašková kanalizace Rohatce F. Technická zpráva F. Technická zpráva Obsah : A. Základní údaje stavby B. Splašková kanalizace - popis jednotlivých stok - stoka A, B, BA, C, D, Kanalizační výtlak I

Více

I. Oznámení II. Usnesení č. 862/15/VH a veřejná vyhláška. I. OZNÁMENÍ zahájení vodoprávního řízení

I. Oznámení II. Usnesení č. 862/15/VH a veřejná vyhláška. I. OZNÁMENÍ zahájení vodoprávního řízení Magistrát města Ostravy odbor ochrany životního prostředí Vaše značka: neuvedena Ze dne: 12. května 2015 Č. j.: SMO/334517/15/OŽP/Mot Sp. zn.: S-SMO/170891/15/OŽP/9 Vyřizuje: Ing. Motal, Surýnek Telefon:

Více

Studnařská šachta kulatá. SŠ-K 1000x1200+300 SŠ-K 1200x1200+300 SŠ-K 1200x1500+300 SAMONOSNÁ

Studnařská šachta kulatá. SŠ-K 1000x1200+300 SŠ-K 1200x1200+300 SŠ-K 1200x1500+300 SAMONOSNÁ Studnařská šachta kulatá SŠ-K 1000x1200+300 SŠ-K 1200x1200+300 SŠ-K 1200x1500+300 SAMONOSNÁ OBSAH: Použití,funkce,konstrukční řešení Osazení do terénu Výhody studnařské šachty Standardně vyráběné rozměry

Více

1. Úvod. 2. Provozní podmínky. 3. Bilance potřeba tepla

1. Úvod. 2. Provozní podmínky. 3. Bilance potřeba tepla ZÁMEK MIROSLAV DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ 1. Úvod TECHNICKÁ ZPRÁVA Předmětem tohoto projektu je kompletní návrh ústředního vytápění v rekonstruovaném objektu zámku Miroslav. Objekt

Více

F.03.1.4.1,2,3,4.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

F.03.1.4.1,2,3,4.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA PROTO TOSAN s.r.o. LANŠKROUNSKÁ 1A, 56802 SVITAVY, tel.fax : 461 532371, projekce.tzb@wo.cz Název stavby : SNÍŽENÍ ENERGERTICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV MATEŘSKÉ ŠKOLY NA ULICI MILADY HORÁKOVÉ VE SVITAVÁCH Objekt

Více

D. Dokumentace stavebního objektu

D. Dokumentace stavebního objektu Ing. Věra Kadlečková AZ PROJEKT - V projektová a inženýrská kancelář Plynárenská 830 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadleckova@azproject.cz Stavebník : Stavba : OBEC BÝCHORY, BÝCHORY č.p. 57,

Více

Revitalizace náměstí 9.května ve Ždírci nad Doubravou 1.etapa. Technická zpráva

Revitalizace náměstí 9.května ve Ždírci nad Doubravou 1.etapa. Technická zpráva Revitalizace náměstí 9.května ve Ždírci nad Doubravou 1.etapa Technická zpráva SO 01 Zpevněné plochy a parkoviště DOKUMENTACE: PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Investor, adresa: Město Ždírec

Více

A.3.1.2 ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ. Akce: BYTOVÝ DŮM MILADY HORÁKOVÉ 494/52, SVITAVY RESOCIALIZAČNÍ BYTY

A.3.1.2 ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ. Akce: BYTOVÝ DŮM MILADY HORÁKOVÉ 494/52, SVITAVY RESOCIALIZAČNÍ BYTY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A.3.1.2 ÚSTŘEDNÍ VYTÁPĚNÍ Akce: BYTOVÝ DŮM MILADY HORÁKOVÉ 494/52, SVITAVY RESOCIALIZAČNÍ BYTY A.3.1.2.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Zodpovědný projektant: Vypracoval:

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORŠOVSKÝ TÝN ALLPLAN. verze 2005 CAD SYSTÉM PRO OBOR POZEMNÍ STAVITELSTVÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA

STŘEDNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORŠOVSKÝ TÝN ALLPLAN. verze 2005 CAD SYSTÉM PRO OBOR POZEMNÍ STAVITELSTVÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA STŘEDNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORŠOVSKÝ TÝN ALLPLAN verze 2005 CAD SYSTÉM PRO OBOR POZEMNÍ STAVITELSTVÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2005/2006 SOŠ a SOU H. Týn, Ing. Bohumil Veit Průvodní a souhrnná

Více

IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE

IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE IKEM STERILIZACE oprava podlahy DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE Technická zpráva OBSAH: A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1.1 Identifikační údaje stavby...2 1.2 Údaje o pozemku...3 1.3 Provedené průzkumy a napojení na

Více

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Objekt sportovního zařízení v areálu TJ ČSAD Havířov SO 02 NÁHRADNÍ ŠATNY A UMYVÁRNY F 1.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA dle přílohy č. 1 vyhlášky č. 499/2006 Sb. Objednatel: Projektant: Statutární město Havířov ul.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotně technické instalace

TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotně technické instalace STAVBA: Rekonstrukce budovy C sídlo ÚP Brno, Příkop 11, Brno list č.1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Zdravotně technické instalace Obsah: 1. Všeobecně 1.1 Rozsah řešení 1.2 Podklady 1.3 Použité normy a předpisy 1.4

Více

Jablonné nad Orlicí. Jablonné nad Orlicí. Ing. Mojmír Horák

Jablonné nad Orlicí. Jablonné nad Orlicí. Ing. Mojmír Horák 2/6 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY Název stavby Jablonné nad Orlicí Chodník do Kolonie, II. etapa Místo stavby: Město Jablonné nad Orlicí Pardubický kraj Příslušný stavební úřad Pozemky

Více

Vodovodní přípojky Všeobecné informace

Vodovodní přípojky Všeobecné informace 1 Vodovodní přípojky Veškeré manipulace na vodovodní síti pro veřejnou potřebu, provozované VAS,a.s. divizí Brno - venkov, může provádět pouze VAS,a.s., která je zodpovědná za kvalitu dodávané pitné vody

Více

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Směrnice pro vyúčtování služeb spojených s bydlením Platnost směrnice: - tato směrnice je platná pro městské byty ve správě OSBD, Děčín IV

Více

Akce : Stavební úpravy MŠ Břetislavova, Břeclav změna č.1 Z.č. : 2012.26 Stupeň : Dokumentace ke stavebnímu povolení B.

Akce : Stavební úpravy MŠ Břetislavova, Břeclav změna č.1 Z.č. : 2012.26 Stupeň : Dokumentace ke stavebnímu povolení B. Část : A.Průvodní zpráva A. Průvodní zpráva a) Identifikace stavby a stavebníka stavebník Jméno / název : Město Břeclav Adresa : náměstí T.G.Masaryka 3, 690 81 Břeclav Telefon : 519 311 111 zpracovatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 Sb. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ, PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VE STUPNI RDS

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 Sb. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ, PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VE STUPNI RDS ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 Sb. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ, PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VE STUPNI RDS ODKANALIZOVÁNÍ OBCE STŘÍBRNÁ SKALICE A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Více

ČÁST A01 PRŮVODNÍ ČÁST PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Projekt pro ohlášení stavby OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI CHLUMEK

ČÁST A01 PRŮVODNÍ ČÁST PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Projekt pro ohlášení stavby OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI CHLUMEK ČÁST A01 PRŮVODNÍ ČÁST PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Projekt pro ohlášení stavby OPRAVA MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI CHLUMEK 11.7.2011 1 z 13 Dle Vyhl. 146/2008 Sb. o Rozsahu a obsahu projektové dokumentace

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zákon č. 62/2013, Příloha č.5 k vyhlášce č. 499/2006

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zákon č. 62/2013, Příloha č.5 k vyhlášce č. 499/2006 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zákon č. 62/2013, Příloha č.5 k vyhlášce č. 499/2006 K akci: STAVEBNÍ ÚPRAVY ZÁBRADLÍ STÁVAJÍCÍHO SCHODIŠTĚ K SV. ANTONÍNU PADUÁNSKÉMU Ke Kostelu, 353 01 Mariánské Lázně -

Více

ŘÍMSKOKATOLICKÁ FARNOST VELKÝ ŚENOV, MIKULÁŠOVICKÁ 324, VELKÝ ŚENOV, 407 78. název stavby OBNOVA KOSTELA SV. BARTOLOMĚJE VE VELKÉM ŠENOVĚ

ŘÍMSKOKATOLICKÁ FARNOST VELKÝ ŚENOV, MIKULÁŠOVICKÁ 324, VELKÝ ŚENOV, 407 78. název stavby OBNOVA KOSTELA SV. BARTOLOMĚJE VE VELKÉM ŠENOVĚ stavebník ŘÍMSKOKATOLICKÁ FARNOST VELKÝ ŚENOV, MIKULÁŠOVICKÁ 324, VELKÝ ŚENOV, 407 78 název stavby OBNOVA KOSTELA SV. BARTOLOMĚJE VE VELKÉM ŠENOVĚ SO 04 STAVBA DEŠŤOVÉ KANALIZACE SO 05 STAVBA A OBNOVA

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ, VĚTRÁNÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ, VĚTRÁNÍ VV - Projekt, Havlíčkova 44, Jihlava Jaroslav Fiala - IČO 440 56 923 investor : Obecní úřad Vyskytná nad Jihlavou TECHNICKÁ ZPRÁVA VYTÁPĚNÍ, VĚTRÁNÍ REKONSTRUKCE KOTELNY ZŠ VYSKYTNÁ NAD JIHLAVOU 67, 588

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ Technické podmínky 1 RK 12 1075 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ RK 12 1075 Obr. 1 Zařízení pro odběr vzorků LEGENDA: 1. Pneumatický válec 2. Těleso vzorkovacího zařízení 3.

Více

Ú z e m n í r o z h o d n u t í

Ú z e m n í r o z h o d n u t í Obecní úřad Hodonice, Stavební úřad I. stupně Obecní 287, 671 25 Hodonice Č.j. STÚ 232/2013-ESH v Hodonicích dne 18.12.2013 Vyřizuje: Ing. arch. Eva Simotová Holečková (Telefon:515 234 310) E-mail: stavebniurad@hodonice.cz

Více

Návod pro montáž a údržbu vsakovacího bloku Garantia Rain Bloc

Návod pro montáž a údržbu vsakovacího bloku Garantia Rain Bloc Návod pro montáž a údržbu vsakovacího bloku Garantia Rain Bloc Vsakovací Rain Bloc Garantia 300 l černý pojízdný nákl. automobily Objednací číslo: 360014 Rain Bloc inspekční 300 l pojízdný nákl. automobily

Více

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz 2012/012/500 Technická zpráva F.1.4-1001 / 2 Seznam příloh Č. příl. Název přílohy počet A4 1001. Technická zpráva 4 A4 1002. Situace - vodní prvky 4 A4 1003. Fontána 8 A4 1004. Strojovna 6 A4 1005. Tabulka

Více

PROJEKCE MÁŠA s.r.o. Atelier A1 - Škrdlovice 186, 59221,

PROJEKCE MÁŠA s.r.o. Atelier A1 - Škrdlovice 186, 59221, 1 PROJEKCE MÁŠA s.r.o. Atelier A1 - Škrdlovice 186, 59221, K akci: OPRAVA CHODNÍKŮ A ZPEVNĚNÉ PLOCHY V AREÁLU MŠ Ulice Žďárská Nové Město na Moravě Investor: Mateřská škola Nové Město na Moravě, Drobného

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Č.j.: OV/28773-10/1103-2010/KOZ Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková tel.533 304 557,

Více

Údaje o projektu... 2 Stavební úpravy... 4 Požárně bezpečnostní řešení... 4 Zdravotní technika... 4 Elektroinstalace silnoproud...

Údaje o projektu... 2 Stavební úpravy... 4 Požárně bezpečnostní řešení... 4 Zdravotní technika... 4 Elektroinstalace silnoproud... 1 Obsah 1 Údaje o projektu... 2 1.1 Umístění stavby... 2 1.2 Rozsah stavby... 2 1.3 Předmět řešení:... 2 1.4 Rozsah dokumentace a zodpovědní projektanti profesí:... 2 1.5 Navrhovaná etapizace:... 2 1.6

Více

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ: ING. PETR KYCELT

PROJEKČNÍ KANCELÁŘ: ING. PETR KYCELT PROJEKČNÍ KANCELÁŘ: ING. PETR KYCELT VYTÁPĚNÍ, VZDUCHOTECHNIKA A ROZVODY PLYNU, ENERGETICKÉ HODNOCENÍ BUDOV 53 5 CHLUMEC N. C., VRCHLICKÉHO 85/IV, tel. 495 485 567, email: petr.kycelt@seznam.cz OBSAH:.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA, SPECIFIKACE MATERIÁLU

TECHNICKÁ ZPRÁVA, SPECIFIKACE MATERIÁLU HEGAs, s.r.o. 739 61 T inec, ul. Kaštanová 182 558 321 152 hegas@hegas.cz, www.hegas.cz Stavba : ást stavby: Místo stavby : Objednatel : Stupe PD : Energetické úspory objektu Hasi ské zbrojnice v Bernarticích

Více

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky KLADENÍ VEDENÍ 1. Hlavní zásady pro stavbu vedení 2. Způsoby kladení vedení Ostrava, prosinec 2003 Ing. Ctirad Koudelka,

Více

Uchazeč: IČ: 25657526 GENEL INVEST spol.s.r.o. DIČ: CZ25657526

Uchazeč: IČ: 25657526 GENEL INVEST spol.s.r.o. DIČ: CZ25657526 KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Horní Počernice - Projekt nástavby MŠ Ratibořická, zateplení, výměna oken - dodatek 1, Objekt: SO 01 - Nástavba a zateplení objektu MŠ Soupis: aktualizace na základě D.41 - Zdravotechnická

Více

Kraj Okres Obec Katastrální území. Zlínský Zlín Napajedla Napajedla

Kraj Okres Obec Katastrální území. Zlínský Zlín Napajedla Napajedla Název akce Napajedla protipovodňová opatření pravého břehu řeky Moravy Identifikační číslo 129 D 123 00 9506 Investor Povodí Moravy, s. p., Dřevařská 11, 60175 Brno - podle smlouvy s navrhovatelem protipovodňových

Více

Technická normalizace ve vodním hospodářství. Ing. Lenka Fremrová HYDROPROJEKT CZ a.s.

Technická normalizace ve vodním hospodářství. Ing. Lenka Fremrová HYDROPROJEKT CZ a.s. Technická normalizace ve vodním hospodářství Ing. Lenka Fremrová HYDROPROJEKT CZ a.s. Tvorba norem na mezinárodní úrovni (EN, ISO, EN ISO) na národní úrovni (ČSN) na odvětvové úrovni (TNV) Normy ČSN počátek

Více

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA 269/2015 Sb. - rozúčtování nákladů na vytápění a příprava teplé vody pro dům - poslední stav textu 269/2015 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 30. září 2015 o rozúčtování nákladů na vytápění a společnou přípravu teplé

Více

D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č. 499/2006 Sb

D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č. 499/2006 Sb akce: Rodinný dům místo stavby: Svinaře - Halouny, č.par. 810/16 stupeň: PD pro stavební povolení investor: Jaroslav a Irena Svitákovi, Selecká 645, 252 30 Řevnice D.1.1.1 Technická zpráva dle vyhl. č.

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... OBSAH 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2 STRUČNÝ TECHNICKÝ POPIS SE ZDŮVODNĚNÍM NAVRŽENÉHO ŘEŠENÍ... 3 3 VYHODNOCENÍ PRŮZKUMŮ A PODKLADŮ VČETNĚ JEJICH UŽITÍ V DOKUMENTACI... 3 4 VZTAHY POZEMNÍ KOMUNIKACE K OSTATNÍM

Více

SEZNAM PŘÍLOH TECHNICKÁ ZPRÁVA

SEZNAM PŘÍLOH TECHNICKÁ ZPRÁVA SEZNAM PŘÍLOH Výkres č. F 701 Technická zpráva - 6 A4 Výkres č. F 702 Půdorys 1.NP měřítko 1:50 6 A4 Výkres č. F 703 Půdorys 2.NP měřítko 1:50 6 A4 Výkres č. F 704 Půdorys 3.NP měřítko 1:50 6 A4 Výkres

Více

D DOKUMENTACE PROVOZNÍCH SOUBOR DPS 01.3. VYVEDENÍ TEPELNÉHO VÝKONU TECHNICKÁ ZPRÁVA

D DOKUMENTACE PROVOZNÍCH SOUBOR DPS 01.3. VYVEDENÍ TEPELNÉHO VÝKONU TECHNICKÁ ZPRÁVA D. DOKUMENTACE PROVOZNÍCH SOUBOR DPS 01.3. VYVEDENÍ TEPELNÉHO VÝKONU TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVBA: ÁST: VÝM NA ZDROJE VYTÁP NÍ PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE MENERGO a.s. Hlávkova 463/6, Ostrava, P ívoz, PS 702 00,

Více

STANDARDY PRO VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY

STANDARDY PRO VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY STANDARDY PRO VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY Standardy VAS, a.s., divize Třebíč pro vodovodní a kanalizační přípojky jsou zpracovány jako závazná metodika pro všechny stupně projektových dokumentací

Více

OZNÁMENÍ. O ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ (doručováno veřejnou vyhláškou)

OZNÁMENÍ. O ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ (doručováno veřejnou vyhláškou) Magistrát města Přerova Odbor stavebního úřadu a životního prostředí ODDĚLENÍ STAVEBNÍ ÚŘAD Bratrská 34, 750 11 Přerov 2 Spis zn.: 2014/021236/STAV/SU/BO Přerov, dne 8.4.2014 Č.j.: Oprávněná úřední osoba:

Více

OPRAVA VNĚJŠÍCH PLOCH Mateřská škola A. Dvořáka čp. 744, Hostinné

OPRAVA VNĚJŠÍCH PLOCH Mateřská škola A. Dvořáka čp. 744, Hostinné spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY OPRAVA VNĚJŠÍCH PLOCH Mateřská škola A. Dvořáka čp. 744, Hostinné SO 01 ZPEVNĚNÉ PLOCHY TERÉNNÍ ÚPRAVY TECHNICKÁ ZPRÁVA Seznam příloh

Více

VERZE: 01 DATUM: 05/2014

VERZE: 01 DATUM: 05/2014 OBSAH PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE NÁZEV AKCE: PŘÍSTAVEK DATACENTRUM ROUDNICE NAD LABEM ČÍSLO PROJEKTU: 14Z030 VERZE: 01 DATUM: 05/2014 Textová část: Pol. Název dokumentu Formát P. stran Č. dokumentu 1 TECHNICKÁ

Více

Vedoucí zakázky. Technická kontrola. Parkoviště za kavárnou, ul. Sídliště - Rotava DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

Vedoucí zakázky. Technická kontrola. Parkoviště za kavárnou, ul. Sídliště - Rotava DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA INDEX ZMĚNA DATUM JMÉNO PODPIS Vedoucí projektant Košan Jan Ing. Vedoucí zakázky Košan Jan Ing. Projektant BPO spol. s r.o. Lidická 1239 363 01 OSTROV Tel.: +420353675111 Fax: +420353612416 projekty@bpo.cz

Více

ČOV A SPLAŠKOVÁ KANALIZACE NOVÉ LOSINY - JINDŘICHOV

ČOV A SPLAŠKOVÁ KANALIZACE NOVÉ LOSINY - JINDŘICHOV OBEC JINDŘICHOV Jindřichov 78, 788 23 JINDŘICHOV ČOV A SPLAŠKOVÁ KANALIZACE NOVÉ LOSINY - JINDŘICHOV DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE STAVBY A-1 ZÁKLADNÍ INFORMACE O STAVBĚ ČOV A SPLAŠKOVÁ KANALIZACE

Více

TECHNICKÉ SPECIFIKACE A TECHNICKÉ A UŽIVATELSKÉ STANDARDY STAVBY LEGENDA

TECHNICKÉ SPECIFIKACE A TECHNICKÉ A UŽIVATELSKÉ STANDARDY STAVBY LEGENDA SRBCE VODOVOD, KANALIZACE Zadávací dokumentace stavby TECHNICKÉ SPECIFIKACE A TECHNICKÉ A UŽIVATELSKÉ STANDARDY STAVBY LEGENDA SRBCE VODOVOD, KANALIZACE Členěnní dokumentace a označování standardů: Stavební

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. LEMENDA TOMÁ B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY a) Charakteristika stavebního pozemku Dotčené pozemky v současné době plní stejnou funkci, jako budou plnit po úpravě. Jedná se o pozemky

Více

pro vytápění a ohřev TV Na Výšinách 1075/3, Praha 7-Bubeneč Investor stavby: Městská Část Praha 7, Nábř. Kpt. Jaroše 1000, 170 00 Praha 7-Holešovice

pro vytápění a ohřev TV Na Výšinách 1075/3, Praha 7-Bubeneč Investor stavby: Městská Část Praha 7, Nábř. Kpt. Jaroše 1000, 170 00 Praha 7-Holešovice Název stavby: Výměna technologie výměníkové stanice z důvodu změny topného média v mateřské školce Na Výšinách 1075/3, 170 00 Praha 7-Bubeneč Charakter stavby: Rekonstrukce výměníkové stanice pro vytápění

Více