Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace"

Transkript

1 Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, IČ , U Splavu 76/14A, Ostrava Lhtka, jak správce sbních údajů (dále jen jak správce neb správce sbních údajů ), si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů (dále jen nařízení GDPR ) dvluje infrmvat základních aspektech zpracvání sbních údajů, která prbíhají v rámci činnsti statutárníh města Ostrava, Úřadu městskéh bvdu Lhtka, U Splavu 76/14A, Ostrava Lhtka (dále jen Úřad městskéh bvdu Lhtka ), jakž i Vašich právech jak subjektů údajů a způsbech jejich uplatnění. 1. Prč Vaše sbní údaje zpracváváme? V rámci činnsti správce dchází ke zpracvání sbních údajů pr mnh rzlišných účelů, přičemž všechny tyt účely jsu pdrbně ppsány v přehledu uvedeném níže. 2. Právní titul zpracvání Osbní údaje zpracváváme na základě různých právních titulů, které můžeme rzdělit d těcht kategrií: plnění právní pvinnsti, plnění smluvy, chrana živtně důležitých zájmů subjektu údajů neb jiné fyzické sby, splnění úklu prváděnéh ve veřejném zájmu neb při výknu veřejné mci, zpracvání nezbytné pr účely právněných zájmů správce či třetí strany, udělení suhlasu. Pkud je zpracvání sbních údajů pr některé účely zalžen na suhlasu subjektu údajů a tent suhlas byl udělen, lze udělený suhlas subjektem údajů kdykliv dvlat. Odvláním suhlasu však není dtčena záknnst zpracvání sbních údajů před jeh dvláním. Subjekt údajů může suhlas dvlat jeh dvláním dručeným správci na kntaktní údaje uvedené níže v bdě 8.

2 3. Kmu Vaše sbní údaje předáváme a prč K předávání sbních údajů (mezi správcem a zpracvateli) dchází buď na základě zákna při výknu veřejné správy, neb na základě smluvníh vztahu. Osbní údaje lze předávat puze ve stanveném rzsahu. Správce systematicky nepskytuje sbní údaje d třetích zemí v rámci žádné vyknávané agendy. 4. Rzsah zpracvání sbních údajů a jejich následné ulžení V suvislsti s činnstí správce jsu sbní údaje zpracvávány v suladu s nařízením GDPR puze v rzsahu nezbytném pr naplnění jedntlivých účelů zpracvání. P naplnění stanvených účelů jsu sbní údaje ukládány v suladu s právními předpisy. Rzsah zpracvávaných sbních údajů u knkrétně vyknávaných agend je pdrbně uveden v následujícím přehledu. 5. Jak dluh Vaše údaje uchváváme V suladu se zásadami nařízení GDPR jsu sbní údaje ve frmě, které umžňují Vaši identifikaci, uchvávány p dbu nezbytnu pr naplnění stanvených účelů zpracvání v suladu se lhůtami uvedenými v příslušných právních předpisech, smluvách, vnitřních předpisech správce neb v uděleném suhlasu (pkud je udělen jen na mezenu dbu). P naplnění účelu zpracvání je zpracvání sbních údajů uknčen, nicméně dkumenty pdléhající archivaci jsu nadále uchvávány pr archivační účely v suladu s příslušnými právními předpisy a spisvým a skartačním řádem. Knkrétní lhůty pr zpracvávání sbních údajů dle činnstí správce jsu taktéž uvedeny v přehledu pd tímt textem. 6. Vaše práva Jak subjekt údajů máte krmě becnéh práva na infrmace zpracvání následující práva, jejichž výkn správce sbních údajů plně respektuje: Práv na pravu či dplnění nepřesných neb neúplných sbních údajů, které se Vás týkají. Práv na výmaz zpracvávaných sbních údajů, aneb práv být zapmenut. Tt práv představuje pvinnst správce zlikvidvat Vaše sbní údaje, pkud je splněna alespň jedna z následujících pdmínek: sbní údaje již nejsu ptřebné pr účely, pr které byly shrmážděny neb jinak zpracvány,

3 subjekt údajů dvlá suhlas a neexistuje žádný další právní důvd pr zpracvání, subjekt údajů vznese námitky prti zpracvání a neexistují žádné převažující právněné důvdy pr zpracvání, sbní údaje byly zpracvány prtiprávně, sbní údaje musí být vymazány ke splnění právní pvinnsti, sbní údaje byly shrmážděny v suvislsti s nabídku služeb infrmační splečnsti (na internetu) na základě suhlasu dítěte. Práv na výmaz však není abslutní práv a nařízení GDPR upravuje řadu klnstí, za kterých k výmazu i přes výše uvedené skutečnsti nedjde. Práv na výmaz nebude uplatňván v případech, je-li zpracvání nezbytné: pr výkn práva na svbdu prjevu a infrmace, pr splnění právní pvinnsti, neb pr splnění úklů prváděných ve veřejném zájmu neb při výknu veřejné mci, z důvdu veřejnéh zájmu v blasti veřejnéh zdraví, pr účely archivace ve veřejném zájmu, pr účely vědeckéh či histrickéh výzkumu či pr statistické účely, pr určení, výkn neb bhajbu právních nárků. V případě žádsti výmaz budete vždy infrmváni, zda k výmazu dšl a v případě že ne, z jakéh důvdu. Práv na přístup k sbním údajům; právem na přístup se rzumí právnění subjektu údajů získat na základě žádsti d správce infrmaci (ptvrzení), zda jsu či nejsu jeh sbní údaje zpracvávány a pkud jsu zpracvávány, má subjekt údajů práv tyt sbní údaje získat a zárveň má práv získat následující infrmace: účely zpracvání, kategrie dtčených sbních údajů, příjemci neb kategrie příjemců, kterým sbní údaje byly neb budu zpřístupněny, plánvaná dba, p kteru budu sbní údaje ulženy, existence práva pžadvat d správce pravu neb výmaz sbních údajů, jakž i práva mezit zpracvání sbních údajů a práva vznést námitku prti zpracvání sbních údajů, práv pdat stížnst u dzrvéh úřadu, veškeré dstupné infrmace zdrji sbních údajů, pkud nejsu získány d subjektu údajů, skutečnst, že dchází k autmatizvanému rzhdvání, včetně prfilvání.

4 Práv na přensitelnst sbních údajů; pdstatu tht práva je mžnst za určitých pdmínek získat sbní údaje, které se Vás týkají a jež jste správci pskytl(a), ve strukturvaném, běžně pužívaném a strjvě čitelném frmátu, a práv pžadvat předání těcht údajů jinému správci. Pdmínky aplikace tht práva jsu následující: musí jít zpracvání zalžené na Vašem suhlasu či za účelem plnění smluvy, zpracvání se prvádí autmatizvaně. V rámci činnsti Úřadu městskéh bvdu Lhtka neprbíhá zpracvání, které by uplatnění tht práva umžňval. Práv vznést námitku prti zpracvání sbních údajů u správce sbních údajů z důvdů týkajících se knkrétní situace subjektu údajů; vznést námitku můžete prti zpracvání sbních údajů, které prbíhá na základě následujících právních důvdů: zpracvání je nezbytné pr plnění úklu prváděnéh ve veřejném zájmu neb při výknu veřejné mci, kterým je správce pvěřen, zpracvání je nezbytné pr účely právněných zájmů příslušnéh správce či třetí strany. Správce v případě vznesené námitky sbní údaje dále nezpracvává, pkud neprkáže závažné právněné důvdy pr zpracvání, které převažují nad zájmy neb právy a svbdami subjektu údajů, neb pr určení, výkn neb bhajbu právních nárků. Práv pžadvat mezení zpracvání sbních údajů; mezení zpracvání představuje situaci, kdy jsu Vaše ulžené sbní údaje značeny za účelem mezení jejich zpracvání v buducnu; údaje, u kterých byl přistupen k mezení zpracvání, může správce zpracvávat, s výjimku jejich ulžení, puze s Vaším suhlasem, neb z důvdu určení, výknu neb bhajby právních nárků, z důvdu chrany práv jiné fyzické neb právnické sby neb z důvdů důležitéh veřejnéh zájmu Unie neb některéh členskéh státu. Práv na mezení zpracvání máte v následujících případech: pkud ppíráte přesnst sbních údajů, a t na dbu ptřebnu k tmu, aby správce mhl přesnst sbních údajů věřit, vznesl(a) jste námitku prti zpracvání, a t p dbu, dkud nebude věřen, zda právněné důvdy správce převažují nad Vašimi právněnými důvdy, zpracvání je prtiprávní a dmítáte výmaz sbních údajů a žádáte míst th mezení jejich pužití, správce již sbní údaje neptřebuje pr účely zpracvání, ale pžadujete pr určení, výkn neb bhajbu právních nárků. Práv kdykliv dvlat suhlas, jsu-li Vaše sbní údaje zpracvávány na základě Vašeh suhlasu.

5 Práv být infrmván prušení zabezpečení sbních údajů v případech, kdy dšl k prušení zabezpečení a je pravděpdbné, že takvý případ prušení zabezpečení sbních údajů bude mít za následek vyské rizik pr práva a svbdy fyzických sb. Práv vznést stížnst, v případě prušení záknných pvinnstí týkajících se chrany sbních údajů máte práv pdat stížnst Úřadu pr chranu sbních údajů se sídlem Pplk. Schra 727/27, Praha Hlešvice. Práv nebýt předmětem žádnéh rzhdnutí zalženéh výhradně na autmatizvaném rzhdvání; tt práv zajišťuje, že nebudete jak subjekt údajů předmětem rzhdnutí zalženéh výhradně na autmatizvaném zpracvání, včetně prfilvání, které by pr Vás měl právní účinky neb se Vás bdbným způsbem významně dtýkal, s výjimkami uvedenými v čl. 22 dst. 2 nařízení GDPR. Úřad městskéh bvdu Lhtka při své činnsti nevyužívá zpracvání sbních údajů zalžené na autmatizvaném rzhdvání či prfilvání. 7. Jak můžete svá práva uplatnit? Svá práva můžete uplatnit na základě žádsti, která může být pdána: datvu schránku; em, přičemž k prkázání Vaší ttžnsti je nutné žádst patřit uznávaným elektrnickým pdpisem; v listinné pdbě; sbně na Úřadě městskéh bvdu Lhtka, kdy za účelem ptvrzení Vaší identity můžete být pžádáni předlžení Vašeh dkladu ttžnsti. Ptvrzení Vaší ttžnsti je vyžadván z důvdu zajištění chrany, že práva nebudu zneužita jinými sbami, a také z důvdu, aby sbní údaje nebyly pskytnuty neprávněně jiné sbě. V případě žádsti uplatnění Vašich práv dle předchzíh článku Vám bude infrmace přijatých patřeních pskytnuta bez zbytečnéh dkladu, v každém případě d jednh měsíce d bdržení žádsti. Tut lhůtu však lze v případě ptřeby a s hledem na slžitst a pčet žádstí prdlužit až další dva měsíce. O prdlužení lhůty a důvdech pr takvé prdlužení budete infrmváni ve lhůtě d jednh měsíce d pdání žádsti. V případě, že správce nepřijme patření, která žádáte, budete takvé skutečnsti infrmvání bezdkladně a nejpzději d jednh měsíce d přijetí žádsti, a t včetně důvdů nepřijetí patření. V takvém případě máte mžnst pdat stížnst u dzrvéh úřadu a žádat sudní chranu. Veškeré Vaše žádsti k uplatnění práv dle předchzíh článku budu vyřizvány bezplatně.

6 8. Jak nás kntaktvat? Kntakt na pvěřence pr chranu sbních údajů: Mgr. Tmáš Zacha, advkát, ev. č. ČAK: Knečná & Zacha, s.r.., advkátní kancelář, IČ , se sídlem Lazarská 1718/3, Praha Nvé Měst, ID datvé schránky: mhrgcfa, tel. č.: Kntakt na správce sbních údajů: ID datvé schránky: 2r7bt6b adresa: Statutární měst Ostrava-městský bvd Lhtka, U Splavu 76/14A, Ostrava Lhtka. Odpvědná sba za blast chrany sbních údajů u Úřadu městskéh bvdu Lhtka: Ing. Rmana Dybalíkvá, Ph.D., tajemnice tel. kntakt: Zástupce dpvědné sby: Bc. Martina Ksňvská, referent úseku vnitřních a sciálních věcí tel. kntakt:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií:

Osobní údaje zpracováváme na základě různých právních titulů, které můžeme rozdělit do těchto kategorií: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení, Technický dvůr Ostrava Svinv, příspěvkvá rganizace městskéh bvdu Svinv, Nad Prubku 838, 721 00 Ostrava Svinv, IČ 71174231, jak správce sbních údajů

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče Mateřská škla Slezská Ostrava, Pžární 8, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení, Základní škla, Ostrava-Pruba, Bulharská 1532, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, vážení klienti, vážení zaměstnanci, Základní škla a mateřská škla Ostrava, Ostrčilva 10, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů,

Více

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace

Domov Čujkovova, Ostrava-Zábřeh, příspěvková organizace Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení uživatelé, rdinní příslušníci a zaměstnanci, Dmv Čujkvva, Ostrava-Zábřeh, příspěvkvá rganizace (dále jen Dmv Čujkvva),

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče/záknní zástupci dětí/zaměstnanci Mateřská škla, Ostrava Pruba, Nezvalv nám. 856, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt

Více

GDPR ochrana osobních údajů

GDPR ochrana osobních údajů GDPR chrana sbních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, Mateřská škla Ostrava- Pruba, Dvrní 763, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace

Mateřská škola Ostrava, Hornická 43A, příspěvková organizace Mateřská škla Ostrava, Hrnická 43A, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci šklu vzdělávaných dětí, zaměstnanci, zástupci splupracujících rganizací,

Více

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Ostrava-Krásné Pole, Družební 336, příspěvková organizace Základní škla a Mateřská škla Ostrava-Krásné Ple, Družební 336, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů pr záknné zástupce, žáky a zaměstnance Úvdní infrmace Základní škla a Mateřská škla

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, zaměstnanci, klienti Mateřská škla Ostrava, Pděbradva 19, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, zaměstnanci a návštěvníci stránek, Dmv Magnlie, Ostrava Vítkvice, p.., (dále jen rganizace) jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů;

základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Školský zákon ) a souvisejících právních předpisů; Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Základní škla, Ostrava-Hrabvá, Paskvská 46, příspěvkvé rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro účely plnění povinností organizace dle: Infrmace zpracvání sbních údajů Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci, rdiče Mateřská škla Ostrava- Petřkvice, U Kaple 670, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče a zaměstnanci Mateřská škla Ostrava Nvá Bělá, příspěvkvá rganizace, Na Pláni 2/609, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvdní infrmace Základní škla lgpedická s.r.., Paskvská 65/92, 720 00 Ostrava-Hrabvá jak zpracvatel sbních údajů, tímt infrmuje naplňvání Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Infrmace zpracvání sbních údajů Vážení rdiče, záknní zástupci dětí, Mateřská škla, Ostrava-Pruba, Sklvská 1168, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvková organizace MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA DUBINA, F. FORMANA 13, příspěvkvá rganizace Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení záknní zástupci dětí naší mateřské škly, Mateřská škla Ostrava - Dubina, F. Frmana

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb

Informace o zpracování osobních údajů. pro uživatele sociálních služeb Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení klienti, pr uživatele sciálních služeb Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt, za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh

Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Kosmonautů 2218/13, Ostrava - Zábřeh Základní škla a mateřská škla Ostrava Zábřeh, Ksmnautů 13, příspěvkvá rganizace Ksmnautů 2218/13, 700 30 Ostrava - Zábřeh Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážená paní, vážený pane, naše

Více

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel

Základní škola Ostrava Mariánské Hory, Gen. Janka 1208, příspěvková organizace, PSČ , tel Základní škla Ostrava Mariánské Hry, Gen. Janka 1208, příspěvkvá rganizace, PSČ 709 00, tel. 596 622 284 Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci, bchdní partneři,

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení návštěvníci, vážení zaměstnanci Zlgická zahrada Ostrava, příspěvkvá rganizace ( z ), jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Základní škla Ostrava-Michálkvice, U Kříže 28, příspěvkvá rganizace, 715 00 Ostrava-Michálkvice 596 231 614, mbil: 731 152 578, IDDS: t8gy4tc, e-mail: sekretariat@zsmichalkvice.cz Infrmace zpracvání sbních

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace

Základní škola, Ostrava-Poruba, I. Sekaniny 1804, příspěvková organizace Základní škla, Ostrava-Pruba, I. Sekaniny 1804, příspěvkvá rganizace Ivana Sekaniny 1804/15, Pruba, 708 00 Ostrava vedená v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě v ddílu Pr, vlžce čísl 727 Infrmace

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů. pro zaměstnance Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení zaměstnanci, pr zaměstnance Dmv Krýtk, příspěvkvá rganizace jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti ve smyslu

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci a přátelé škly, Základní škla Slezská Ostrava, Bhumínská 72, p.., jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů.

Níže jsou uvedeny zásady naší společnosti pro zpracování osobních údajů. Zásady chrany sbních údajů Ochrana sbních údajů Zásady chrany sbních údajů jsu vytvřeny na základě přijetí Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s.

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Ostravské výstavy, a.s. Zásady chrany sbních údajů splečnsti Ostravské výstavy, a.s. Dne 25. května 2018 nabude účinnsti Nařízeni Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) č.2016/679 ze dne 27. Dubna 2016 chraně fyzických sb v suvislsti

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení rdiče, žáci, zaměstnanci a přátelé škly, Základní škla Slezská Ostrava, Bhumínská 72, p.., jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění

Více

Zpracování údajů je založeno na souhlasu subjektu pro následující účely:

Zpracování údajů je založeno na souhlasu subjektu pro následující účely: Infrmace zpracvání sbních údajů klientů 1. Úvdní infrmace Dmv pr seniry Iris, Ostrava Mariánské Hry, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem naplnění zásady transparentnsti

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Infrmace k chraně sbních údajů (pdle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24.5.2018 Pslední aktualizace: 20.11.2018 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2 Účely zpracvání

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s. (dále jen splečnst neb správce ) při výknu pdnikatelské činnsti. Splečnst

Více

Informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní informace GDPR 1. Proč Vaše osobní údaje zpracováváme? 2. Souhlas se zpracováním a jak jej odvolat

Informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní informace GDPR 1. Proč Vaše osobní údaje zpracováváme? 2. Souhlas se zpracováním a jak jej odvolat Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení diváci, partneři, splupracvníci, zaměstnanci, Nárdní divadl mravskslezské, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

Informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní informace GDPR 1. Proč Vaše osobní údaje zpracováváme? 2. Souhlas se zpracováním a jak jej odvolat

Informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní informace GDPR 1. Proč Vaše osobní údaje zpracováváme? 2. Souhlas se zpracováním a jak jej odvolat Infrmace zpracvání sbních údajů 1. Úvdní infrmace Vážení diváci, partneři, splupracvníci, zaměstnanci, Nárdní divadl mravskslezské, příspěvkvá rganizace, jak správce sbních údajů, si Vás tímt za účelem

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. VE DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ STIPENDIA NADAČNÍ FOND PRO PODPORU MĚSTSKÉ NEMOCNICE, A.S. E DOŘE KRÁLOÉ NAD LABEM Žádám stipendium v akademickém/šklním rce 08/09 Čísl účtu: Míst narzení: Kntaktní adresa: Telefn:

Více

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB

INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB INFORMOVÁNÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OBSAZOVÁNÍM PRACOVNÍCH POZIC A ZAMĚSTNÁVÁNÍM OSOB dle Nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady EU 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SYSTÉMECH ISPOP, SEPNO, HNVO a EnviHELP Datum vydání: 24. 5. 2018 Pslední aktualizace: 8. 4. 2019 Verze: 1.3 Obsah Přehled pužitých zkratek a pjmů... 1 Úvd... 2 Kntakty... 2

Více

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o.

OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyCo s.r.o. OBCHODNÍ ZÁSADY SiMyC s.r.. Splečnsti SiMyC s.r.. udělujete dbrvlně suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s právními předpisy na chranu sbních údajů, zejména nařízením

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení, Statutární město Ostrava městský obvod Stará Bělá, Junácká 127/343, 724 00 Ostrava Stará Bělá, IČ 00845451, jako správce osobních údajů (dále

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tt prhlášení upravuje plitiku chrany sbních údajů zpracvávaných splečnstí PRAGOPROJEKT, a.s., K Ryšánce 1668/16, 147 54 Praha 4, IČO: 452 72 387, zapsané v bchdním rejstříku

Více

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky)

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů (pro subdodavatele a zákazníky) I. Úvd Tyt zásady a pstup při zpracvání bsahují základní infrmace, jak naše splečnst LM Cnstructin s.r.., se sídlem Křižíkva 506/62, Karlín, 186 00 Praha 8, IČO: 24820831, zapsaná v Obchdním rejstříku

Více

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s.

Obchodní Zásady GALATEA GROUP, a.s. Splečnsti GALATEA GROUP, a.s udělíte suhlas ke zpracvání vašich sbních údajů a k šíření bchdních sdělení v suladu s česku legislativu, zejména se záknem č. 101/2000 Sb., chraně sbních údajů a změně některých

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.drinkvna.cz

Více

UNNI Trading, s.r.o.

UNNI Trading, s.r.o. Infrmace zpracvání klientských sbních údajů Tat infrmace ppisuje základní principy, pdle kterých splečnst, IČ 27802221, se sídlem: Na Letné 57, - Lazce, zapsaná v bchdním rejstříku u Krajskéh sudu v Ostravě,

Více

(dále jen Zásady ) ÚVOD

(dále jen Zásady ) ÚVOD Zásady zpracvání sbních údajů ve splečnsti Travel Service, a.s. (dále jen Zásady ) Správce sbních údajů: Travel Service, a.s., IČ: 256 63 135, se sídlem Praha 6, K Letišti 1068/30, PSČ: 160 08 (dále jen

Více

Ochrana osobních údajů v e-shopu

Ochrana osobních údajů v e-shopu Ochrana sbních údajů v e-shpu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt I. Úvd 1. Účelem tht dkumentu Ochrana sbních údajů v e-shpu VitalSupprt (dále jen zásady ) je pdrbné vysvětlení pdmínek zpracvání

Více

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO

Základní umělecká škola, Krnov, Hlavní náměstí 9, příspěvková organizace, PSČ , IČO Základní umělecká škla, Krnv, Hlavní náměstí 9, příspěvkvá rganizace, PSČ 794 01, IČO 60780541 Tel. +420 554 611 030, e-mail: inf@zuskrnv.cz, www.zuskrnv.cz Ochrana sbních údajů infrmace zpracvání sbních

Více

Změny: 1. Působnost. 2. Vymezení odpovědnosti

Změny: 1. Působnost. 2. Vymezení odpovědnosti Škla Matiční gymnázium, Ostrava, Dr. Šmerala 25 Směrnice k nařízení Evrpskéh parlamentu a Rady (EU) 2016/679 chraně fyzických sb v suvislsti se zpracváním sbních údajů a vlném phybu těcht údajů a zrušení

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní www.pravprpdnikatele.cz

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní http://www.chladicirucnik.cz

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Sien slutin a.s., se sídlem Na Kpci 340/3e Havířv-Suchá, 735

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (verze20180525) 1. ÚVOD Rádi bychm Vás srzumitelně a transparentně infrmvali tm, jakým způsbem zpracváváme Vaše sbní údaje a jaké máte v tét suvislsti práva, prt Vám

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti RESTYL s.r.., se sídlem Hdkvická 669, 463 12 Liberec 23, IČO:

Více

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie

Zásady ochrany osobních údajů a souborů cookie Zásady chrany sbních údajů a subrů ckie VŠEOBECNÉ INFORMACE Tyt Zásady chrany sbních údajů infrmují Uživatele tm, jaké sbní údaje mhu být shrmažďvány při pužívání webvých stránek www.sabaparking.cm (dále

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ, NÁVŠTĚVNÍKY AREÁLU Ve splečnsti Mramis s.r..se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava -

Více

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Níže uvedenéh dne, měsíce a rku uzavřely smluvní strany: Splečnst: Se sídlem: IČO: DIČ: Zastupená: Kntaktní email: Splečnst je zapsána v bchdním rejstříku vedeném Krajským

Více

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání

Želešice - vodovodní řád pro zónu k podnikání VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ V suladu s ustanvením 38 zákna č.137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, Vás tímt vyzýváme k pdání nabídky pr zjedndušené pdlimitní

Více

Zpráva pro uživatele

Zpráva pro uživatele Zpráva pr uživatele verze 1.0 Zpráva pr uživatele Histrie dkumentu: Verze Datum Schválil 1.0 26.7.2005 Manažer QCA e-mail: manager.pstsignum@cpst.cz Tent dkument pskytuje základní přehled hierarchii certifikačních

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK V družstvu ZLATNÍK, družstv umělecké výrby, se sídlem Lešetínská 16, 719

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti KOŘAN NÁBYTEK s.r.., se sídlem Pěnkavva 277/16, 326 00 Plzeň,

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od okamžiku vyhlášení na sociální síti FACEBOOK dne 22.9. 2015 do konce dne 25.12.2015. Pravidla sutěže Desperads Facebk sutěž" Přadatel sutěže: Přadatelem sutěže je splečnst Heineken Česká Republika, a.s., se sídlem v Krušvicích, U Pivvaru 1, IČO 45148066, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném

Více

Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání 1. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání Vážení uchazeči o zaměstnání, Čtyřlístek centrum pro osoby se zdravotním postižením, příspěvková organizace (dále jen Čtyřlístek,

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti Diadema Internet s.r.. se sídlem Mrseva 1126/5, 301 00 Plzeň,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení zákonní zástupci dětí plnících předškolní vzdělávání, zaměstnanci a zástupci spolupracujících organizací, Mateřská škola Ostrava, Křižíkova

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ, OSOB KONAJÍCÍCH PRÁCI MIMO PRACOVNÍ POMĚR A ZÁSTUPCŮ Ve splečnsti Mramis s.r.. se sídlem Hlubinská 1378/36, 702 00, Ostrava - Mravská Ostrava, IČO: 26090881,

Více

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce

Posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel jako součásti výkonu práce Psuzvání zdravtní způsbilsti k řízení mtrvých vzidel jak sučásti výknu práce Zdravtní způsbilst řidiče mtrvých vzidel je jednu ze základních pdmínek bezpečnsti prvzu na pzemních kmunikacích. Prt je zdravtní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzkum a vývj zařízení pr detekci pvrchvých vad zakázka na služby zadávaná dle Pravidel pr výběr ddavatelů v rámci Operačníh prgramu Pdnikání a invace pr knkurenceschpnst Zadavatel

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI PRO ZÁKAZNÍKY, DODAVATELE, MARKETING A NÁVŠTĚVNÍKY WEBOVÝCH STRÁNEK Ve splečnsti ELEMAN spl. s r.., se sídlem Nádražní 344/23, 150 00 Praha 5,

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji?

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čím se řídíme při nakládání s osobními údaji? Zásady chrany sbních údajů Tyt zásady chrany sbních údajů (dále jen Zásady ) ppisují způsb získávání, pužívání a dalšíh nakládání s sbními údaji získanými prstřednictvím webvéh rzhraní https://www.veselyprimestak.cz/

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu Ve splečnsti BONATRANS GROUP a.s. se sídlem: Revluční 1234, 735 94 Bhumín, Česká

Více

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv

k elektronickému výběrovému řízení na úplatné postoupení pohledávek z titulu předčasně ukončených leasingových smluv INFORMAČNÍ MEMORANDUM č. 4/3/2009/11 k elektrnickému výběrvému řízení na úplatné pstupení phledávek z titulu předčasně uknčených leasingvých smluv Praha, 30.11.2010 Infrmační memrandum č. 4/3/2009/11 1/9

Více

INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ DOKUMENT O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Tt infrmační memrandum zpracvání sbních údajů ppisuje zejména jakým způsbem, za jakým účelem a v jakém rzsahu zpracváváme Vaše sbní údaje.

Více

Informace pro občany České republiky o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky

Informace pro občany České republiky o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky Infrmace pr bčany České republiky pdmínkách hlasvání ve vlbách d Evrpskéh parlamentu na území České republiky Vlby d Evrpskéh parlamentu na území České republiky upravuje zákn č. 62/2003 Sb., vlbách d

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Splečnst Lutech Resurces Czech Republic s.r.., IČO 016 79 716, se sídlem Hlandská 874/8, Štýřice, 639 00 Brn, zapsaná v bchdním rejstříku vedeném u Krajskéh sudu v Brně pd

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI pr zákazníky, ddavatele, uchazeče zaměstnání, návštěvníky areálu a další sby Ve splečnsti MS UTILITIES & SERVICES a.s., se sídlem Bezručva 1200,

Více

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů;

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů; GDPR Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Základní škola a mateřská škola Ostrava Lhotka, p. o., Těsnohlídkova 99, jako správce osobních údajů, za účelem naplnění zásady transparentnosti

Více

Krajský úřad Karlovarského kraje

Krajský úřad Karlovarského kraje Krajský úřad Karlvarskéh kraje PRAKTICKÝ POSTUP ZAVEDENÍ GDPR ve šklách a šklských zařízení Jaký přístup zvlil Karlvarský kraj Jaká je pdpra zřizvatele šklám Jak prbíhá vstupní analýza? NAVRHOVANÝ POSTUP

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana sbních údajů Tímt prhlašujeme, že veškeré sbní údaje (dále také údaje ) jsu pvažvány za přísně důvěrné a je s nimi nakládán v suladu s platnými záknnými ustanveními České Republiky v blasti chrany

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Druh

Více

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB

INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB INFORMACE SPOLEČNOSTI V SOUVISLOSTI S POSKYTOVÁNÍM INVESTIČNÍCH SLUŽEB Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Generali Investments CEE, investiční splečnst, a.s. Obsah: 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ...

Více

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky

Informace pro občany jiných členských států EU o podmínkách hlasování ve volbách do Evropského parlamentu na území České republiky Infrmace pr bčany jiných členských států EU pdmínkách hlasvání ve vlbách d Evrpskéh parlamentu na území České republiky Vlby d Evrpskéh parlamentu na území České republiky upravuje zákn č. 62/2003 Sb.,

Více

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje?

1. Zpracováváme následující osobní údaje: 2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje? Když pužíváte naše služby, sbíráme různé typy údajů, jak jsu vaše kntakty a další. Sledujeme, jaké prdukty si prhlížíte na našem webu, a dvzujeme z th další údaje vás, abychm v buducnu mhli náš web dále

Více

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ PODROBNÉ PODMÍNKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ KONCESNÍHO ŘÍZENÍ Zajištění prvzvání vdhspdářské infrastruktury splečnsti VST s.r.. na dbu deseti let evidenční čísl v ISVZUS: 60023473 SVAZEK Č. 2: KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU VYDÁVÁNÍ OVĚŘENÝCH VÝSTUPŮ Česká pšta, s.p. Praha 1, Plitických vězňů 909/4, PSČ 225 99 zapsán v bchdním rejstříku vedeném Městským sudem v Praze ddíl A, vlžka 7565 IČO: 47 11 49 83 DIČ: CZ47 11 49 83 OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SLUŽBU

Více

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP)

SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Název Čísl Vlastník SMĚRNICE č. 5 ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ, ŽÁKŮ A DALŠÍCH OSOB O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI (BOZP) Tat směrnice nahrazuje: Datum platnsti d: 01.10.2015 Základní právní předpisy:

Více

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů)

Informační memorandum. (Informace o zpracování osobních údajů) Infrmační memrandum (Infrmace zpracvání sbních údajů) Autškla Zubr a Autškla Břevnv s.r.. (dále jen Autškla ) dbá chranu Vašich sbních údajů a zavázala se tyt údaje chránit v suladu s transparentnstí,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesco recepty - soutěž pro zaměstnance PRAVIDLA SOUTĚŽE Tesc recepty - sutěž pr zaměstnance A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Prvzvatelem sutěže, který má na starsti technicku a rganizační stránku sutěže, je splečnst Brandz Friendz Prductin s.r.., se sídlem

Více

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE UST. 53 ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Infrmace veřejné zakázce Název veřejné zakázky: Stavba

Více

Smlouva o obchodním zastoupení

Smlouva o obchodním zastoupení Smluva bchdním zastupení Zastupený CZ.NIC, z. s. p.. sídl Americká 23, 12000 Praha 2 IČ 67985726 DIČ CZ67985726 zastupený Mgr. Ondřejem Filipem, výknným ředitelem sdružení a Obchdní zástupce Se sídlem

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Pvinně zveřejňvané infrmace 1. 1) Oficiální název Obec Tčník 2) Důvd a způsb zalžení Obec Tčník vznikla jak územní samsprávná jedntka v suladu s 1 a 2 zákna č. 367/1990 Sb. bcích a dle 4 tht zákna vystupuje

Více

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0005/2017/VZ-01915/2017/512/AKp Brno 26. ledna 2017

USNESENÍ. Č. j.: ÚOHS-S0005/2017/VZ-01915/2017/512/AKp Brno 26. ledna 2017 *UOHSX0098867* UOHSX0098867 USNESENÍ Brn 26. ledna 2017 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pzdějších předpisů, ve správním řízení zahájeném

Více

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat

Pravidla soutěže Každý bankomat je Equamat Stránka 1 z 5 Pravidla sutěže Každý bankmat je Equamat I. Přadatel a rganizátr sutěže 1. Sutěž Každý bankmat je Equamat (dále jen sutěž) bude prbíhat prstřednictvím prfilu Equa bank v aplikaci serveru

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28

Informace o zpracování osobních údajů. Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28 1. Úvodní informace Vážení zákonní zástupci Informace o zpracování osobních údajů Mateřská škola, Kubičko Ostrava Hrabová, Příborská 28 Mateřská škola, Klubíčko Ostrava Hrabová, Příborská 28, příspěvková

Více

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely:

V rámci činnosti organizace dochází ke zpracování osobních údajů především pro následující účely: Informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní informace Vážení klienti, zákonní zástupci žáků, zaměstnanci školy Základní škola Ostrava, Matiční 5, příspěvková organizace, jako správce osobních údajů,

Více

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané

Vyzýváme Vás k podání cenové nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu nazvané Husv náměstí 42 41156 Bhušvice nad Ohří tel.: +420 416781122 fax: +420 416781122 e-mail: mu@bhusvice.cz Bhušvice nad Ohří, dne 8.března 2011 Věc: Výzva k pdání cenvé nabídky na veřejnu zakázku maléh rzsahu

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DĚTSKÝ KLÍČ Šumperk,. p. s., se sídlem Kzinva 35/5, 787 01 Šumperk, IČ: 25852957, zpracvává sbní údaje při pskytvání sciálních služeb sbám s kmbinvaným ps?žením, především

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Právní služby a poradenství pro Regionální radu regionu soudržnosti Jihovýchod Výzva k pdání nabídky na veřejnu zakázku: Právní služby a pradenství pr Reginální radu reginu sudržnsti Jihvýchd zadávanu pdle 6 zákna č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, v platném znění, jak zakázku

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0096/2016/VZ-06824/2016/522/PKř Brno: 22. února 2016

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0096/2016/VZ-06824/2016/522/PKř Brno: 22. února 2016 *UOHSX0084T2L* UOHSX0084T2L ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0096/2016/VZ-06824/2016/522/PKř Brn: 22. únra 2016 Úřad pr chranu hspdářské sutěže příslušný pdle 112 zákna č. 137/2006

Více