Výroční zpráva o činnosti školy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva o činnosti školy"

Transkript

1 Základní škola a mateřská škola Uhelná Příbram Uhelná Příbram 112 Ředitelka: Mgr. Dana Smutná telefon: zakladniskola@uhelnapribram.cz Zřizovatel: Městys Uhelná Příbram Uhelná Příbram 15 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013 / 2014

2 A/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA 1. Charakteristika školy Základní škola a mateřská škola Uhelná Příbram je od příspěvkovou organizací, která slučuje čtyři zařízení: základní školu, mateřskou školu, školní družinu a školní jídelnu. Naše venkovská škola poskytuje žákům základy všeobecného vzdělání. Zároveň se podílí na zajištění a průběhu různých kulturních akcí v obci. Základní škola je málotřídní s pěti ročníky. Výuka probíhala ve dvou třídách: I. třída spojen 1.a 2. ročník II. třída spojen 3., 4. a 5. ročník Základní školu navštěvovali žáci z těchto obcí: Uhelná Příbram, Pukšice a Přísečno. Školní budova je dvojpodlažní. V přízemí se nachází herna, ložnice a sociální zařízení MŠ, kuchyňka se skladem, bezbariérové WC a sociální zařízení pro žáky, zrekonstruovaná šatna. Školní kuchyně s jídelnou má oddělený vstup pro cizí strávníky, kteří využívají stravovacích služeb v rámci doplňkové činnosti školy. V prvním patře jsou dvě kmenové učebny a jedna učebna upravená a vybavená pro účely školní družiny. Dále se zde nachází sborovna, sklad učebnic a herní místnost. Bývalou počítačovou učebnu pronajímá úřad městyse provozovně, která je umístěna v zadní části školní budovy. Počítače z této učebny byly přiřazeny k počítačům v kmenových třídách a ve školní družině, v níž se vyučuje i anglický jazyk. Vznikly tak pracovní koutky, které více vyhovují práci v odděleních a umožňují učitelkám individuální rozdělení práce pro žáky. Malá školní knihovna je dostatečně využívána a průběžně je doplňován knižní fond o nové knihy. V letech byla naše škola zapojena do projektu EU peníze školám. Z těchto prostředků se vybavila jedna z kmenových učeben ICT technikou interaktivní tabulí s dataprojektorem a ozvučením, 6 novými počítači. Učitelky získaly notebooky, na kterých tvořily a připravovaly digitální učební materiály, které následně ověřovaly při výuce ve všech ročnících. Další peněžní prostředky byly použity na další vzdělávání pedagogických pracovníků a na nákup výukových materiálů. V srpnu letošního roku škola obdržela od Zemědělské společnosti Vilémov dar v podobě interaktivní tabule, která je umístěna ve druhé kmenové učebně a bude sloužit nejen žákům ZŠ, ale i dětem z MŠ. Během hlavních prázdnin byly (za pomoci pracovníků městyse) provedeny drobné opravy v budově a vybíleny kmenové učebny v 1. patře a školní družina. Odborná firma provedla výměnu nevyhovujícího osvětlení v jedné ze tříd. Součástí areálu školy je hřiště pro míčové hry. Školní pozemek (s dětským hřištěm) a školní zahrada byly po dlouhotrvajícím procesu předány původním vlastníkům. Vychovatelka školní družiny dochází s dětmi na dětské hřiště vybudované v centru obce. K výuce tělesné výchovy využívá škola místní sokolovnu s hřištěm a tenisovým kurtem.

3 Jednotlivé třídy i společné prostory školy zdobí výrobky a práce žáků školy. V prosklené vitríně v 1. patře budovy jsou vystaveny dokumenty související se zapojením do projektů a s úspěchy žáků školy. Stravování žáků i zaměstnanců školy zabezpečuje školní kuchyně s jídelnou v budově školy. V rámci doplňkové činnosti zajišťuje i stravování cizích strávníků přímo v jídelně nebo formou rozvozu. Žáci mohou v odpoledních hodinách navštěvovat školní družinu. Nad rámec běžných aktivit nabízí ještě možnost zapojení do kroužku angličtiny, hudebního (zaměřeného hlavně na hru na zobcovou flétnu) a výtvarného. V tomto školním roce začal opět pracovat kroužek tanečního aerobiku a step aerobiku, tentokrát se dvěma skupinami pro MŠ a ZŠ. Po krátké době však byla jeho činnost ukončena z důvodu odhlášení několika dětí. Od je škola zapsána ve školském rejstříku jako právnická osoba s názvem: Základní škola a mateřská škola Uhelná Příbram. Zřizovatel naší školy ( Městys Uhelná Příbram ) udělil škole výjimku z počtu žáků na školní rok 2013 / V tomto školním roce se žáci všech 5 ročníků vyučovali podle Školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání Tvořivá škola, který prošel úpravami a je platný

4 2. Učební plán základní školy Ve školním roce 2013 / 2014 se v ročníku vyučovalo podle Školního vzdělávacího programu pro základní vzdělávání Tvořivá škola předloženého školské radě V naší škole probíhá výuka jednoho cizího jazyku anglického - ve 3., 4. a 5. ročníku. Vzhledem k menšímu počtu žáků byly některé ročníky na výuku výchov spojeny. Jednalo se o tělesnou, výtvarnou a hudební výchovu a pracovní činnosti v ročníku. Učební plán základní školy Předmět Ročník Český jazyk Anglický jazyk Matematika Prvouka Přírodověda 1 2 Vlastivěda 2 2 Hudební výchova Výtvarná výchova Praktické činnosti Tělesná výchova Informatika 1 Celkem: Běžnou součástí výuky je používání počítačů a interaktivní tabule (pořízených z dotace v rámci projektu EU peníze školám ). Během školního roku proběhlo pět schůzí pedagogické rady ( , , , a ) a dvě schůze Sdružení rodičů a přátel dětí a školy (SRPDŠ) spojených s informacemi o prospěchu a chování žáků ( , ). Na začátku školního roku se uskutečnila i schůzka pro rodiče žáků 1. ročníku. V lednu proběhly schůzky učitel-rodič-dítě. Rodiče žáků naší školy mají stále možnost individuálních konzultací s učitelkami po předchozí domluvě. Od 1. září 2005 pracuje tříčlenná školská rada ( dle 167 a 168 zákona č. 561/2004, Sb.) složená ze zástupců školy, městyse a zákonných zástupců žáků.

5 Organizace školního roku 2013 / 2014: Období školního vyučování začalo v pondělí , vyučování v prvním pololetí bylo ukončeno ve čtvrtek , ve druhém pololetí v pátek Podzimní prázdniny: Vánoční prázdniny: Pololetní prázdniny: Jarní prázdniny: Velikonoční prázdniny: Hlavní prázdniny:

6 3. Údaje o pracovnících školy Pedagogičtí pracovníci základní školy: Zařa- Příjmení, Vzdělání Vyučuje předmětům Úvazek Počet Délka zení jméno,titul vyuč.hod. praxe ředitelka Smutná Dana, VŠ 1., 2r. - Čj, M, Prv ZŠ Mgr. - učitelství pro I.st r. - Hv učitelka Gondeková Vlasta, VŠ 3.r.- Prv; 5.r. Inf ZŠ Mgr. - učitelství pro I.st. 3., 4. a 5.r.- Čj, M, Vl, Př r. - Tv, Vv, Pč učitelka Krumlová Marie Vychovatel a ped. 3., 4. a 5.r. Aj ZŠ volného času 0, ŠD, zájmové kroužky, vych. ŠD Krumlová Marie (program celoživ. logopedický kroužek vzdělávání) 0, Použité zkratky: Čj český jazyk M matematika Aj anglický jazyk Prv prvouka Vl vlastivěda Př přírodověda Hv hudební výchova Vv výtvarná výchova Pč pracovní činnosti Tv tělesná výchova Inf informatika Pedagogičtí pracovníci mateřské školy: Zařazení Příjmení, jméno Vzdělání Úvazek Praxe (počet let) učitelka MŠ učitelka MŠ asistentka pedagoga Burýšková Jana Krumlová Marie Šteklová Jana SŠ-gymnázium a SOŠPg Čáslav Vychovatel a ped. volného času (program celoživotního vzdělávání) Střední odborné 0,6 (od do zástup za MD) 0,4 (od do zástup za MD) 0,5 (od do )

7 Nepedagogičtí pracovníci: Zařazení Příjmení, jméno Vzdělání Úvazek Délka praxe (počet let) školnice Vaňková Libuše vyučena 1 36 kuchařka ŠJ Dušková Hana vyučena 0,75 19 (rekvalifikace: (z toho 11 v ŠJ) hostinská činnost) vedoucí ŠJ Dušková Hana vyučena 0,25 19 (rekvalifikace: (z toho 9 v ŠJ) hostinská činnost) Účetní Šrámková Jitka SZTŠ 0,25 23 (vedl. prac. poměr) Další vzdělávání pedagogických a nepedagogických pracovníků: D. Smutná Porada ředitelů ZŠ (Chotěboř) Enviromentální výchova školní zahrady a suché zídky (Oudoleň) Regionální kulatý stůl (Jihlava) Finanční gramotnost (Jihlava) Porada ředitelek MŠ (Havlíčkův Brod) Jak na Matýska nová řada učebnic matematiky (Jihlava) Porada ředitelů ZŠ (Chotěboř) Exkurze do ZŠ JUDr. J. Mareše Znojmo a odloučené pracoviště Konice (Znojmo) Exkurze do ZŠ Nemyčeves (okres Jičín) Matýskova matematika ; genetická metoda čtení Výukové programy pro první stupeň ZŠ Respektovat a být respektován (Jihlava)

8 V. Gondeková Využití interaktivní tabule v hodinách čj+rozvoj čtenářské gramotnosti (Jihlava) Využití interaktivní tabule v hodinách matematiky (Jihlava) Enviromentální výchova školní zahrady a suché zídky (Oudoleň) Dopravní výchova (Chotěboř) Projektové vyučování a mezipředmětové vztahy na 1. st. ZŠ (Jihlava) Interaktivní tabule- tipy, triky, soutěže a kvízy (Jihlava) Exkurze do ZŠ JUDr. J. Mareše Znojmo a odloučené pracoviště Konice (Znojmo) Respektovat a být respektován (Jihlava) Vzdělávací tržiště- příklady dobré praxe (Jihlava) Respektovat a být respektován (Jihlava) M. Krumlová Energie kolem nás přednáška terapeuta, reflexologa, kineziologa, biopraktika a telestéta Josefa Semráda (Chotěboř) Logopedie - Modul 1 Systém logopedické péče (Jihlava) Logopedie Modul 2 Úvod do ontogenetického vývoje řeči (Jihlava) Logopedie Modul 3 Dítě s narušenou komunikační schopností (Jihlava) Regionální kulatý stůl pro MŠ (Jihlava) Angličtina v mateřské škole 2.odborná konference (Jihlava) Logopedie Modul Rozvoj řečových schopností a jazykových dovedností v pedagogické praxi (Jihlava) Logopedie Modul Rozvoj řečových schopností a jazykových dovedností v pedagogické praxi (Jihlava)

9 Od Martina k Matějovi (Havlíčkův Brod) až až Logopedie Modul 5 Diagnostika předškoláka s odkladem školní docházky (Jihlava) Logopedie Modul 5 Hrajeme si spolu aneb společná výchova řeči dětí a rodičů Grafomotorika (Jihlava) Logopedie Modul 6 Úprava ŠVP a tvorba IVP v MŠ pro vzdělávání dětí se SVP (Jihlava) Logopedie Modul 7 Logopedická diagnostika Logopedická prevence (Jihlava) MŠ Příprava předškoláka v MŠ na vstup do ZŠ (Jihlava) AJ Jazyková gramotnost pro pedagogické pracovníky málotřídních škol se zaměřením na anglický jazyk (Jihlava) Exkurze do ZŠ JUDr. J. Mareše Znojmo a odloučené pracoviště Konice (Znojmo) Jednodenní seminář pro učitele AJ Konference učitelů AJ (Jihlava) Beseda na téma CUKROVKA (Uhelná Příbram), Regionální kulatý stůl pro MŠ II. (Jihlava) MŠ Příprava předškoláka v MŠ na vstup do ZŠ (Jihlava) Wattsenglish Basic Methodological Principles in Teaching English to Young and Very Young Learners (Jihlava) Angličtina pro nejmenší (Richtrovy boudy Pec pod Sněžkou) J. Burýšková Netradiční metody výuky (Havlíčkův Brod)

10 M. Šmídová Wattsenglish Basic Methodological Principles in Teaching English to Young and Very Young Learners (Jihlava) Nepedagogičtí pracovníci H. Dušková Porada vedoucích školních jídelen (HB) Školení hygienického minima Porada vedoucích školních jídelen (HB) Další vzdělávání pedagogických a nepedagogických pracovníků bylo hrazeno z prostředků přidělených na úhradu přímých výdajů ve školství ze státního rozpočtu. Tyto prostředky však nejsou dostačující a v případě potřeby jsou doplněny finančními prostředky od zřizovatele. Výhodou pro pedagogický sbor naší školy je zapojení do projektu, který podala organizace Vysočina Education v Jihlavě na základě požadavku a zájmu 23 málotřídních škol v Kraji Vysočina - MODERNÍ VENKOVSKÉ MÁLOTŘÍDNÍ ŠKOLY (tomuto projektu předcházel projekt MÁLOTŘÍDKY SPOLEČNĚ, v němž v letech byla spolu s dalšími 14 málotřídními školami zapojena i naše škola). Akce DVPP v rámci zmiňovaného projektu byly zaplaceny z prostředků tohoto projektu. Od června 2011 je naše škola zapojena do projektu zaměřeného na výuku anglického jazyka Výuka AJ na ZŠ s využitím inovativních přístupů ABS Wyda vzdělávací společnost Žďár nad Sázavou

11 4. Údaje o žácích základní školy Ve školním roce 2013 / 2014 navštěvovalo školu 14 žáků. K zápisu do 1. ročníku, který proběhl , se dostavily 2 dívky, které byly přijaty do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2014 / Prospěch žáků základní školy: Ročník Počet žáků celkem: z toho prospělo s vyznamenáním neprospělo Učební plány a osnovy byly splněny. Výchovná opatření: Pochvaly zapsané na vysvědčení: žádné Tresty: žádné Soutěže: V měsíci březnu se naši žáci opět zúčastnili mezinárodní soutěže Matematický klokan Žáci 2. a 3. ročníku plnili úkoly v kategorii Cvrček a žáci 4. a 5. ročníku byli zařazeni do kategorie Klokánek. KALIBRO Žáci 3. a 5. ročníku řešili úkoly projektu KALIBRO. Tento dlouhodobý projekt pomáhá školám získávat podklady pro sebehodnocení. Nabízí tradiční a dovednostní srovnávací testy a dotazníky zaměřené na klima školy. Výsledky: 3. roč. český jazyk 61,8 % matematika 42,7 % prvouka 68,1 % přírodovědný základ 47,8 % anglický jazyk 70,7 % 5. roč. český jazyk 65,9 % matematika 47,0 % humanitní základ 62,2 % přírodovědný základ 62,7 % anglický jazyk 47,9 % ekonomické dovednosti 51,7 % ( procenta udávají průměrnou úspěšnost žáků v rámci zúčastněných škol )

12 Dotazníkové šetření Škola a já bylo letos uskutečněno mezi rodiči dětí z mateřské školy (výsledky zpracované v projektu KALIBRO následně uvádíme):

13 PLAVECKÝ VÝCVIK Plavecký výcvik neprobíhal, uskuteční se v příštím školním roce pro žáky ročníku. DOPRAVNÍ SOUTĚŽ MLADÝCH CYKLISTŮ Dopravní soutěže mladých cyklistů se naše škola letos nezúčastnila. Důvodem byl klesající počet žáků příslušného ročníku, z kterých se nepodařilo sestavit soutěžní družstvo. RECYKLOHRANÍ Zapojení do projektu RECYKLOHRANÍ je součástí environmentální výchovy žáků.

14 5. Údaje o výsledcích inspekcí Dne proběhla kontrola plateb pojistného na veřejné zdravotní pojištění a dodržování ostatních povinností plátce pojistného nebyly zjištěny nedostatky. Dne byla zřizovatelem uskutečněna veřejnoprávní kontrola hospodaření Základní školy a mateřské školy Uhelná Příbram za období od do Kontrolou účetních dokladů nebylo zjištěno nehospodárné nebo neúčelné nakládání s finančními prostředky provedení kontrolní a metodicko-poradní návštěvy Svazovým inspektorem bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Některé zjištěné závady týkající se budovy byly odstraněny po jednání se zřizovatelem, ostatní budou dořešeny v nejbližším možném termínu. 6. Údaje o školních a mimoškolních aktivitách Na škole pracovaly pod vedením vychovatelky školní družiny Marie Krumlové tyto zájmové kroužky: výtvarný, hudební (zaměřený na hru na zobcovou flétnu), angličtina pro začátečníky. Všechny kroužky probíhaly ve skupinách rozdělených podle věku žáků. Během zimních měsíců probíhaly ve škole schůzky kroužku myslivosti a ochrany přírody, který vede člen Klubu přátel Řádu sv. Huberta a místního mysliveckého sdružení a který je přístupný i pro děti z okolních obcí. Žáci a žákyně naší školy vytvořili během školního roku výkresy a prostorové výrobky, které jsme zaslali do těchto výtvarných soutěží: Požární ochrana očima dětí 2014 Dospělí pro radost dětem Havl. Brod Žáci a žákyně byli (spolu s rodinnými příslušníky a se zaměstnankyněmi školy) rovněž autory mnoha výrobků a dárků připravovaných na besídky a výstavky během školního roku. V červnu se uskutečnila schůzka s rodiči dětí z MŠ i ZŠ, na kterou byla přizvána lektorka ze společnosti Wattsenglish specializující se na výuku angličtiny dětí osvědčenou metodou. Přítomné seznámila s výukovými materiály, které jako jediné pracují s živým obličejem (jedná se ucelené sety učebnic, pracovních sešitů, DVD, CD a dalších pomůcek). Výuka touto metodou bude probíhat od nového školního roku v rámci kroužků u předškolních dětí a u žáků 1. a 2. roč. (u přihlášených zájemců). Do budoucna plánujeme pokračovat touto metodou u žáků ročníku.

15 PROJEKTY RECYKLOHRANÍ (od r trvá dále) - školní recyklační program pod záštitou MŠMT České republiky, jehož cílem je prohloubit znalosti žáků v oblasti třídění a recyklace odpadů a umožnit jim osobní zkušenost se zpětným odběrem baterií a použitých drobných elektrozařízení. MODERNÍ VENKOVSKÉ MÁLOTŘÍDNÍ ŠKOLY (od jara 2013) - projekt podala organizace Vysočina Education v Jihlavě na základě požadavku a zájmu 23 málotřídních škol v Kraji Vysočina. Vychází z podrobné analýzy vzdělávacích potřeb vedoucích pracovníků těchto škol, kteří se na obsahové tvorbě projektu spolupodíleli. Cílem projektu je systematické a efektivní zvyšování manažerských a profesních kompetencí řídících a pedagogických pracovníků málotřídních škol Kraje Vysočina, včetně učitelek mateřských škol, v oblasti řízení a kurikulární reformy s důrazem na uskutečňování změn ve vzdělávání ve specifických podmínkách málotřídních škol. VE ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÝ DUCH - celoškolní projekt zaměřený na rozvoj pohybových aktivit a tělesné zdatnosti. ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VÝUKY AJ NA ZŠ - Absolute - Jazyková škola Pardubice

16 Průběh akcí během celého školního roku: Září 2.9. slavnostní zahájení školního roku za přítomnosti starosty městyse a rodinných příslušníků; přivítání nových žáků shlédnutí představení O Bodříkovi ( v rámci Chotěbořského divadlení aneb 20 dkg JUNIORU ) pro žáky ZŠ kulturní vystoupení žáků na vítání občánků malá scéna Horáckého divadla Jihlava: O perníkové chaloupce aneb jenom JAKO pro děti z MŠ a ZŠ zahájení celoročního školního projektu VE ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÝ DUCH pokračování projektu RECYKLOHRANÍ (projekt je zaměřen na správné třídění odpadů a ekologickou výchovu) projektový den zaměřený na zdravý pohyb a blížící se zimní olympijské hry Říjen zahájení činnosti zájmových kroužků ve školní družině exkurze do Prahy (Náprstkovo a Národní technické muzeum) pro žáky ZŠ drakiáda pro děti z MŠ a ZŠ sběr starého papíru a kartónů ( výtěžek bude použit na školní výlety a exkurze ) prezentace a beseda bezpečnost v silničním provozu, dopravní výchova pro žáky ZŠ a předškoláky výukový program Zdravý život ve středisku ekologické výchovy v Horní Krupé pro žáky ZŠ celodenní projekt HALLOWEEN

17 Listopad zahájení sbírky pro sdružení CPK Chrpa, které se zabývá hiporehabilitací, a pro sdružení FOND SIDUS tvořivé odpoledne - výroba a příprava dárků na vánoční besídku, pečení a zdobení perníčků ( za ochotné pomoci zaměstnankyň, maminek a babiček našich žáků ) sběr kaštanů, žaludů a dalších plodů (ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Strážný vrch a Kroužkem myslivosti a ochrany přírody) projektový den zaměřený na pomoc hendikepovaným a nemocným dětem (v rámci spolupráce se sdruženími CPK Chrpa, FOND SIDUS a nadace Život dětem) logopedická depistáž v rámci spolupráce s PPP v Havlíčkově Brodě (vyšetření několika dětí z MŠ a ZŠ, z nichž u některých neodpovídá řečový vývoj jejich věku) výukový program v rámci projektu ZÁCHRANNÝ KRUH (v rámci výuky: ochrana člověka za mimořádných situací) kulturní vystoupení žáků na rozsvěcení vánočního stromu v městysi výroba a příprava dárků na vánoční besídku, pečení a zdobení perníčků (za ochotné pomoci zaměstnankyň, maminek a babiček našich žáků) Prosinec Advent - každodenní setkání u vánočního stromku (zpěv koled, seznamování se zimními pranostikami a vánočními tradicemi) pro děti z MŠ a ZŠ vánoční pásmo básní a písniček - zaměřené na vánoční tradice (vystoupení dětí z MŠ a žáků ZŠ) pro rodiče a veřejnost ukázky zdobení perníčků (pod vedením lektorky) prodejní výstava výrobků žáků, zaměstnankyň školy a maminek pro rodiče a veřejnost z výtěžku z této akce byl dětmi zaslán příspěvek sdružením (v návaznosti na projektový den ) mikulášská nadílka pro děti z MŠ a ZŠ (za aktivní pomoci rodičů dětí z MŠ a ZŠ) Den otevřených dveří pro rodiče a veřejnost screeningové vyšetření zraku pro děti z MŠ a ZŠ (na základě zjištění zájmu ze strany rodičů)

18 návštěva vánoční výstavy v Městském muzeu a výstavy o skautingu v Městské knihovně v Chotěboři pro žáky ZŠ výukový program Voňavé jehličí - v rámci environmentální výchovy, ochrany památek a kulturního dědictví pro žáky ZŠ Vánoční krmení zvířátek vycházka do lesa spojená s přikrmováním zvěře (ve spolupráci s Mysliveckým sdružením Strážný vrch a Kroužkem myslivosti a ochrany přírody) vánoční besídka ve školní družině a ve třídách pro žáky ZŠ zapojení do projektu FÍFA-DÝHA (zaměření na tvořivou rukodělnou činnost) Leden individuální schůzky: učitel rodič dítě muzikálové představení O rukavičce (v podání divadla ÚSMĚV v prostorách naší MŠ) zápis dětí do 1. ročníku (ve spolupráci se žáky ročníku) pro děti z MŠ a ZŠ bruslení na zimním stadionu v Chotěboři pro žáky ZŠ Únor projekt KALIBRO (vědomostní a dovednostní testy) pro žáky 5. roč Dřevíčkova dílna (opracování dřeva a výroba hraček) pro děti z MŠ a ZŠ bruslení na zimním stadionu v Chotěboři pro žáky ZŠ PANCAKE TUESDAY (palačinkové úterý) pro žáky roč v rámci výuky AJ Březen 3.3. představení Alenka v říši za zrcadlem Horácké divadlo Jihlava jarní prázdniny pro děti z MŠ a ZŠ projekt ZDRAVÉ ZUBY pro žáky ZŠ matematická soutěž CVRČEK a KLOKÁNEK pro žáky 2.-5.r kulturní vystoupení žáků na setkání občanů městyse s dechovkou pro veřejnost

19 Duben 2.4. koncert (s ukázkami hudebních nástrojů) Šel tudy, měl dudy (v podání učitelů žďárské ZUŠ) pro děti z MŠ a ZŠ velikonoční dílna pro děti z MŠ a ZŠ účast 2 žákyň 3. ročníku v krajském kole hry Superfarmář velikonoční besídka a prodejní výstava výrobků pro rodiče a veřejnost projekt KALIBRO (vědomostní a dovednostní testy) pro žáky 3. r divadelní vystoupení se zaměřením na dopravní výchovu (v podání herců z Hradce Králové) pro děti z MŠ a ZŠ přijímací zkoušky na osmileté gymnázium žáci 5. roč Den Země zapojení do akce Čistá Vysočina aktivní účast všech (úklid obce a jejího okolí) žáků a učitelek výtvarná soutěž Z pohádky do pohádky - za výkresy obdržely děti volné vstupenky na pohádkové představení, které se uskutečnilo v rámci přehlídky DOSPĚLÍ PRO RADOST DĚTEM v Havlíčkově Brodě putovní výstava VČELAŘSTVÍ PRO NOVOU GENERACI (spojena s řešením úkolů v pracovních listech) pro děti z MŠ a ZŠ Květen 2.5. projektový den v rámci projektu VE ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÝ DUCH exkurze v ekologickém centru Chaloupky u Kněžice pro žáky roč. ZŠ Společné odpoledne s rodiči a přáteli školy (program se soutěžemi pro rodinné příslušníky) pro rodiče - zaměřeno na celoškolní projekt a veřejnost společné fotografování sběr starého papíru a kartónů ( výtěžek bude použit na školní výlety a exkurze )

20 Červen sběr léčivých rostlin ( výtěžek bude použit na školní výlety a exkurze) 3.6. exkurze Praha (procházka starou Prahou, Chvalský zámek výstava Čtyřlístek) pro žáky ZŠ 6.6. dopravní výchova (testy + jízda na dopravním hřišti) pro žáky ZŠ školní výlet (zámek Kačina program o bylinkách a výstava hraček) pro žáky ZŠ a děti z MŠ seznámení se základy rybaření, ukázky rybolovu (u rybníka Altejch), spaní ve škole pro žáky ZŠ šipkovaná v přírodě pro žáky ZŠ a děti z MŠ dopravní výchova pro žáky ZŠ 17 hod. - slavnostní rozloučení se žáky 5. ročníku, s předškoláky, přivítání prvňáčků (ve spolupráci s městysem) sportovní olympiáda VE ZDRAVÉM TĚLE ZDRAVÝ DUCH zakončení školního roku, předání vysvědčení pro žáky ZŠ a děti z MŠ

21 B/ MATEŘSKÁ ŠKOLA 1. Charakteristika školy Mateřská škola je jednotřídní s kapacitou 30 dětí a celodenním provozem od 6,30 do 15 hodin. Je umístěna v budově ZŠ, kde také využívá školní jídelnu. Pozemek, v němž se nacházela školní zahrada, byl vrácen původním vlastníkům. Zřízení dětského hřiště v blízkosti školy je v řešení s ohledem na možnosti zřizovatele. Od září 2011 je k dispozici dětské hřiště vybudované v centru obce. K vycházkám využívá mateřská škola blízký les a okolní přírodu. V letošním školním roce bylo přihlášeno 20 dětí ve věku od 2 do 6 let. Navštěvovaly ji děti z Uhelné Příbrami, Vepříkova, Borku a Jarošova. Do MŠ jsou děti přijímány na základě přihlášek, rozhodnutí o přijetí dítěte je vydáváno rodičům k 1.9. daného školního roku. Zápis dětí pro nový školní rok proběhl během měsíce května. Bylo zapsáno 8 dětí, do prvního ročníku ZŠ odešlo osm dětí. Úplata za předškolní vzdělávání dítěte v mateřské škole v příslušném kalendářním měsíci byla (po dohodě se zřizovatelem) stanovena na 50 Kč za dítě. Děti předškolního věku navštěvovaly MŠ bezplatně. Vybavení mateřské školy je na dobré úrovni a je každoročně doplňováno novými věcmi. V tomto školním roce přibyl do herny MŠ nový domek s herními prvky, dětská kuchyňka a hry pro rozvoj smyslů. Provoz MŠ byl vždy o prázdninách během roku i o hlavních prázdninách zabezpečen podle potřeb rodičů a po dohodě se zřizovatelem. V tomto školním roce však nebyl ze strany rodičů zájem. Na konci července došlo v prostorách MŠ k prasknutí přívodní hadičky u sociálního zařízení a následně k vytopení celého sociálního zařízení a ložnice MŠ. Za pomoci zřizovatele, místních firem a zaměstnankyň školy se podařilo opravit poničené prostory do začátku nového školního roku. 2. Vzdělávací program Ve školním roce probíhala výchovná a vzdělávací práce podle zpracovaného rámcového vzdělávacího programu pro mateřské školy. Mateřská škola se soustředila na celkový rozvoj dětské osobnosti, na podporu zdravého tělesného, psychického a sociálního vývoje dítěte, na výchovu a vedení dítěte k trvalému návyku aktivního způsobu života, k formování vlastností dítěte a jeho charakteru v procesu spontánní řízené činnosti. Dětem s vadami výslovnosti byla během roku věnována logopedická péče ve spolupráci s pracovnicí Pedagogicko-psychologické poradny v Havlíčkově Brodě, která zde během roku provedla dvě logopedické depistáže u dětí, jejichž rodiče projevili o tyto služby zájem. Učitelka MŠ absolvovala vícemodulový kurz pro logopedické asistentky. 3. Praxe studentek Ve dnech a absolvovala v MŠ praxi studentka Romana Machková (obor Sociální péče). Souvislou pedagogickou praxi vykonala ve dnech studentka pedagogické školy Kristýna Culková.

22 4. Údaje o aktivitách MŠ Během celého školního roku byly vystavovány dětské práce v prostorách školy a některé z nich zaslány do výtvarných soutěží Zahájení školního roku Výroba PAVUČINKY KAMARÁDSTVÍ Pohádkové představení,,o perníkové chaloupce" (Malá scéna Horáckého divadla v Jihlavě) Venkovní hra Šipkovaná po obci Drakiáda Prezentace a beseda od BESIPu (pro předškoláky) Celodenní projekt HALOWEEN Listopad Příprava programu na besídku a zhotovení výrobků na prodejní výstavku Logopedická depistáž Vánoční besídka Návštěva přišel k nám do školky Mikuláš, anděl a čerti Pečení cukroví linecké a perníčky Screeningové vyšetření očí u dětí PŘÍBĚH VÁNOČNÍHO STROMEČKU program EVVO s p.rosickou Procházka do místního kostela jesličky + vyprávění p. Ostatnické Zdobení upečených perníčků Dřevíčkova dílnička Karneval Horácké divadlo Jihlava- pohádka Alenka v říši za zrcadlem st. děti Výroba přáníček k MDŽ Zdobení květináčů k MDŽ Výlet do přírody - k obůrce Hudební pořad - Šel tudy, měl dudy Velikonoční dílničky Velikonoční besídka Divadelní představení zaměřené na dopravní výchovu Den Země Besip chodci v silničním provozu Besídka Den matek Fotografování

23 Oslava MDD Školní výlet - Kačina Výlet do Vepříkova Výlet do Chotěboře na zmrzlinu Logopedická depistáž Posezení s rodiči a dětmi Slavnostní rozloučení s předškoláky na úřadě Loučení s dětmi; olympiáda společně se školáky ( Podklady k údajům o MŠ: Jana Burýšková a Marie Krumlová, učitelky MŠ)

24 C/ ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družina má jedno oddělení s kapacitou 30 dětí. Je umístěna v samostatné učebně. Provozní doba: 11,30 15 hodin. Práce ve školní družině probíhala podle plánu výchovně vzdělávací práce pro školní družinu. Vychovatelka školní družiny Marie Krumlová vedla zároveň kroužek angličtiny, výtvarný a hudební (se zaměřením na hru na zobcovou flétnu). Všechny kroužky probíhaly ve skupinách rozdělených podle věku žáků. Děti měly možnost výběru a zapůjčení knižních titulů ze školní knihovny. Knihovna je průběžně doplňována nově vydávanými knihami. Údaje o aktivitách ŠD Údaje o aktivitách v ŠD za školní rok 2013/2014 Září - přivítání nových žáků - seznámení s provozem ŠD - seznámení s řádem ŠD - poučení o bezpečnosti - výroba tajuplného ostrova pokladů ostrov, mapa, skřítek - loučení s létem a vítání podzimu hry, tance - divadlo Jihlava O perníkové chaloupce odeslání přihlášky do soutěžní hry Superfarmář Říjen - exkurze Praha - práce s přírodninami panáčci z listů, obtiskování listů - výroba strašidelných hradů z papíru - kresba obrázků s podzimní tematikou - drakiáda - exkurze Horní Krupá - výroba haloweenských dýní - Halloween - začínají práce v kroužcích Listopad - téma podzim - práce s přírodninami - výroba Mikulášů z ubrousku a čtvrtky - výroba věnečků z igelitových sáčků - příprava pásma na vánoční besídku - výrobky na vánoční besídku a prodejní výstavku - výrobky z šišek- stromečky, andílci, ozdoby na stromeček - výroba sněhuláků z květináčů a krepáku - Superfarmář odehrání základních, semifinálových i finálových kol + předávání cen

25 Prosinec - malování čertů, andělů a Mikuláše - účast na vánoční besídce - zpěv vánočních koled - Advent - výroba vánočních dárečků - vánoční posezení - nadílka dárků - loučení s rokem 2013 Leden - téma zima - četba o zimě - zpěv písní se zimní tématikou - vítání nového roku malování zimní krajiny a sněhuláků - účast na zápisu prvňáčků - pochvala za vysvědčení - práce s dýhou sněhuláci - začíná logopedický kroužek Únor - práce s dýhou zimní krajina - Valentýn srdíčka, přání - malování zimní krajiny + zmizík - výroba karnevalových masek - dne proběhl v ŠD karneval + soutěže Březen - loučení se zimou - vítání jara - zpěv jarních písní - jarní téma - MDŽ výroba přání z papíru - MDŽ zdobení květináčů s petrklíčem - Divadlo Jihlava Alenka v říši za zrcadlem - výroba motýlů z papíru - kraslice, košíčky, slepičky - výroba zápichů do květináče - výrobky na velikonoční besídku Duben - četba o Velikonocích - Velikonoce - četba o jaru - jarní koláže - výroba jarních rozkvetlých kytek - výroba kraslic různými technikami - zdobení květináčů na Velikonoce - zpěv jarních písní krajské kolo Superfármáře velikonoční dílničky velikonoční besídka - využití pobytu venku - malování čarodějnic

26 Květen - výroba srdíček a přání pro maminku - příprava na besídku pro maminky Den matek Červen - oslava Mezinárodního dne dětí - ukončení a zhodnocení činnosti kroužků exkurze Praha školní výlet - Kačina - fotbálek - slavnostní ukončení školního roku - zhodnocení práce ŠD - pochvala za vysvědčení - poučení o bezpečnosti během hlavních prázdnin - loučení s dětmi ( Podklady k údajům o ŠD: Marie Krumlová, vychovatelka ŠD ) V Uhelné Příbrami dne Vypracovala: Mgr. Dana Smutná, ředitelka školy

Základní škola a mateřská škola Brtnice

Základní škola a mateřská škola Brtnice Základní škola a mateřská škola Brtnice Program práce ZŠ na školní rok 2013 2014 Program práce školy schválen na pedagogické radě 26. 8. 2013 Mgr. Blanka Čerklová ředitelka školy VIZE 1. Komunitní škola

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY. ve školním roce 2013-2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ve školním roce 2013-2014 1. Základní údaje o škole Název školy: Základní škola a Mateřská škola Hrabenov Sídlo: Hrabenov, Školní 175, 789 63 Ruda nad Moravou, okres Šumperk

Více

Základní škola a mateřská škola Brtnice

Základní škola a mateřská škola Brtnice Základní škola a mateřská škola Brtnice Program práce ZŠ na školní rok 2014 2015 Program práce školy schválen na pedagogické radě 26. 8. 2014 Mgr. Blanka Čerklová ředitelka školy VIZE 1. Komunitní škola

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/2015) Základní škola a Mateřská škola Bílý Potok, okres Liberec, příspěvková organizace Bílý Potok 220, 43 2 Hejnice Tel.: 482 322 10 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2014/201) Zprávu předkládá: Mgr.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 (základní škola)

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 (základní škola) Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 (základní škola) 1. Charakteristika školy 1.1. Název školy, adresa, právní forma, IZO, IČO, telefonní, e-mailové spojení, ředitel školy Základní

Více

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč

2008-2009. Základní škola. Vidlatá Seč VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009 Základní škola Vidlatá Seč 1. Charakteristika školy Základní škola Vidlatá Seč Příspěvková organizace Zřizovatel: Obecní úřad Vidlatá Seč Ředitelka školy: Mgr.Věra Rejsová E-mail:

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010/2011 1. Charakteristika školy 1.1. Základní škola a Mateřská škola Běšiny, okres Klatovy, příspěvková organizace úplná adresa: Běšiny 2, 339 01 Klatovy

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2013/2014 Základní škola Horní Kruty, okres Kolín Horní Kruty 29, PSČ: 281 46 Tel: 321 796 926, 728 603 443 E-mail: zs.hornikruty@tiscali.cz Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2013/2014 Vypracovala: PaedDr.

Více

1.1 škola Mezinárodní Montessori Mateřská škola název školy

1.1 škola Mezinárodní Montessori Mateřská škola název školy Výroční zpráva za školní rok 2014/15 Vypracovaly ke dni 18.8.2015: MUDr. Darina Gurutidu, ředitelka projektu Mgr. Martina Schejbalová, ředitelka ZŠ a MŠ Perlička Č.j. 034/2015 a) Základní údaje o škole:

Více

Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres 2014/15. příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres 2014/15. příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres Bruntál, 2014/15 příspěvková organizace 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název: Základní škola a Mateřská škola Úvalno, okres Bruntál, příspěvková organizace

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2007/2008

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2007/2008 Základní škola Zeleneč Školní rok 2007/2008 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 identifikátor školy 600052222 vedení školy kontakt Základní

Více

ZŠ SENOŽATY. školní rok

ZŠ SENOŽATY. školní rok VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ZŠ SENOŽATY školní rok 2005 2006 Mgr. Zdeněk Vaněk Zprávu zpracoval: ředitel ZŠ Senožaty Mgr. Zdeněk Vaněk Zpráva byla uzavřena: 31. 08. 2006 Zpráva byla předána: Městskému úřadu-odbor

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Charakteristika školského zařízení Základní škola Josefa Bublíka, Bánov, okres Uherské

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Forma hospodaření: příspěvková organizace Zřizovatel: Obec Všemina, Všemina 162, 763 15 p.slušovice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010 Podle ust. 10 zákona

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2012-2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2012-2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2012-2013 Základní škola a mateřská škola Milešovice, okr. Vyškov, příspěvková organizace Milešovice 112 683 54 Otnice 1. Základní údaje o škole 1.1 Základní údaje o škole Název

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU IČO: 75034620 TEL. 326 702 246 e-mail : zsklaster@centrum.cz www.skola.klasterhradiste.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ( školní rok 2010/2011

Více

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr.

Výroční zpráva. Základní škola a mateřská škola Louka, okr. Výroční zpráva Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín příspěvková organizace, Louka 52, 696 76 Louka nad Veličkou školní rok 2014-2015 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní

Více

Výroční zpráva. školní rok 2010/11

Výroční zpráva. školní rok 2010/11 Základní škola Kralupy nad Vltavou, Komenského náměstí 198 okres Mělník, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2010/11 O B S A H: I. Základní údaje II. III. IV. Rámcový popis personálního zabezpečení

Více

Část I. Základní charakteristika školy

Část I. Základní charakteristika školy Výroční zpráva ZŠ BUKOVINA školní rok 2009 / 2010 A/ Zpráva o školním roku 2009 / 2010 Část I. Základní charakteristika školy Část II. Výsledky výchovy a vzdělávání Část III. Údaje o výsledcích ČŠI Část

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2011/2012 Svitávka 3. září 2012 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

Výroční zpráva základní školy za školní rok 2010/2011

Výroční zpráva základní školy za školní rok 2010/2011 Výroční zpráva základní školy za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje 1.1. Název školy Základní škola a Mateřská škola Svojšín, příspěvková organizace 1.2. Sídlo Svojšín 35, 349 01 Stříbro 1.3. Právní

Více

Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Hajmová Jaroslava Městský úřad Louny ŠÚ Louny

Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Hajmová Jaroslava Městský úřad Louny ŠÚ Louny Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Č. j.: 061-286/98-1041 Inspektorát č 6 - Ústí nad Labem Signatura: vf3as103 Okresní pracoviště Chomutov INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / školské zařízení: Mateřská škola Louny,

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-403/13-M

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIM-403/13-M Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIM-403/13-M Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola Dolní Újezd, okres Přerov, příspěvková organizace Sídlo:

Více

Základní škola a mateřská škola Útvina ČTYŘLÍSTEK. IČO 60610751 Identifikátor 600067319 ředitel: Mgr.Romana Prášilová

Základní škola a mateřská škola Útvina ČTYŘLÍSTEK. IČO 60610751 Identifikátor 600067319 ředitel: Mgr.Romana Prášilová 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a mateřská škola Útvina adresa školy Útvina 153, 36401 Toužim právní forma příspěvková organizace IČO 60610751 Identifikátor 600067319 vedení

Více

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-1434/14-H. Studnice 57, 547 48 Studnice skola.studnice@tiscali.

Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIH-1434/14-H. Studnice 57, 547 48 Studnice skola.studnice@tiscali. Česká školní inspekce Královéhradecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIH-1434/14-H Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Základní škola a Mateřská škola, Studnice,

Více

P L Á N P R Á C E Š K O L Y V E Š K O L N Í M R O C E 2 0 0 8 / 2 0 0 9

P L Á N P R Á C E Š K O L Y V E Š K O L N Í M R O C E 2 0 0 8 / 2 0 0 9 P L Á N P R Á C E Š K O L Y V E Š K O L N Í M R O C E 2 0 0 8 / 2 0 0 9 1. ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 1.1. Žáci a) Počet žáků: 102 b) Počet tříd: 6 I.st. 3 třídy II.st. 3 třídy c) Počet oddělení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2005 2006. Základní škola, Nový Hrádek, okres Náchod Náchodská 288, 549 22 Nový Hrádek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2005 2006. Základní škola, Nový Hrádek, okres Náchod Náchodská 288, 549 22 Nový Hrádek Základní škola, Nový Hrádek, okres Náchod Náchodská 288, 549 22 Nový Hrádek VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2005 2006 Vyrocni_zprava_2005-2006.docx Strana 1 (celkem 11) Výroční zpráva Základní školy, Nový Hrádek,

Více

1. Základní údaje o škole

1. Základní údaje o škole 1. Základní údaje o škole Název školy právnické osoby (dle zápisu do školského rejstříku MŠMT ČR Rozhodnutí z 1.3.2006): Základní škola Jeseník nad Odrou okres Nový Jičín, příspěvková organizace Právní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ KUNICE 2014/15. Zpracovala: Mgr. Blanka Chramostová

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ KUNICE 2014/15. Zpracovala: Mgr. Blanka Chramostová VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ KUNICE 2014/15 Zpracovala: Mgr. Blanka Chramostová Základní škola Kunice, příspěvková organizace Na Návsi 60, 251 63 Kunice skola.kunice@zskunice.cz Telefon: +420 724 040 211 www.zskunice.cz

Více

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Část I. Základní charakteristika školy a) Název školy: Základní škola a Mateřská škola Určice, příspěvková

Více

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad

Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad Čj.: 56/2015 Spisový znak: ŘŠ 2/4 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014-2015 Část I. Základní

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Bořitov, okres Blansko, příspěvková organizace Školní 125, 679 21 Bořitov Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok: 2014/2015 1 Část I. Základní údaje o škole Název školy:

Více

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010

Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Základní škola Svitávka, okres Blansko Výroční zpráva ZŠ Svitávka za školní rok 2009/2010 Svitávka 3. září 2010 Vypracoval: Mgr. Aleš Antl ředitel školy Obsah: 1) Základní charakteristika školy 2) Školská

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-744/13-E. Lipoltická 245, 533 61 Choltice

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-744/13-E. Lipoltická 245, 533 61 Choltice Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-744/13-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení: Sídlo: IČO: 60 157 046 Identifikátor: 600 096 246

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA ZÁKLADNÍ ŠKOLY Školní rok: 2012/2013 Zpracovala: Mgr. Jiřina Janovská, řed.školy V Karlštejně, dne 15.9.2013 Obsah: Charakteristika školy..3 Plnění učebních plánů a učebních osnov.... 4

Více

Výroční zpráva. školní rok 2008/09

Výroční zpráva. školní rok 2008/09 Základní škola Kralupy nad Vltavou, Komenského náměstí 198 okres Mělník, příspěvková organizace Výroční zpráva školní rok 2008/09 O B S A H: I. Základní údaje II. III. IV. Rámcový popis personálního zabezpečení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/13

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/13 Z á k l a dn í š k o l a a m a t e ř s k á š k o l a Z l a t á O l e š n i c e, okres Jablonec n/n, příspěvková organizace 468 47 Zlatá Olešnice 34 IČO 70695849 e-mail :zszolesnice@ iol.cz tel :483769

Více

3. ÚDAJE O PRACOVNÍCÍCH. Příloha č. 2 Údaje o aprobovanosti Příloha č. 3 Přehled o pracovnících

3. ÚDAJE O PRACOVNÍCÍCH. Příloha č. 2 Údaje o aprobovanosti Příloha č. 3 Přehled o pracovnících Základní škola a Mateřská škola, Vysoké Veselí, okres Jičín K. H. Borovského 99, 507 03 Vysoké Veselí, IČO 75017075 Výroční zpráva školy 2009/2010 1. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Zřizovatel: obec Vysoké Veselí

Více

Sebehodnocení školy za školní rok 2004/2005

Sebehodnocení školy za školní rok 2004/2005 Sebehodnocení školy za školní rok 2004/2005 Mateřská škola Vrčeň, okres Plzeň jih, příspěvková organizace Vrčeň 137, 335 41 Vrčeň IČO 60611898 Zpracovala: Eva Beránková, ředitelka školy 1 Charakteristika

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY ZA ROK 2012/2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY ZA ROK 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola, Prostřední Bečva, okres Vsetín 756 56, Prostřední Bečva 207 Telefon: +420 571 643 206 E-mail: zakladniskola@prostrednibecva.cz www.zsmsbecva.webnode.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ŠKOLY

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Tuchořice Příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY za školní rok 2012/2013 Zpracovala: Mgr. Lenka Řapková, ředitelka školy 1. Základní údaje o škole 1.1 Škola

Více

Výroční zpráva 2006-2007

Výroční zpráva 2006-2007 Základní škola Školní 226 382 41 Kaplice IČO: 00 58 36 69 Výroční zpráva 2006-2007 strana 1 Základní informace o škole Název školy: Základní škola, Kaplice, Školní 226, okres Český Krumlov Datum vydání

Více

Minimální preventivní program Školní rok 2015/2016

Minimální preventivní program Školní rok 2015/2016 Základní škola Vítějeves Minimální preventivní program Školní rok 2015/2016 Vypracovala: Ing. Magdalena Lidmilová Schválila: Mgr. Vlasta Datinská Obsah: 1. Úvod 2. Charakteristika školy 3. Cíle programu

Více

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče

Základní škola a mateřská škola Rudoltice. Informace pro rodiče Základní škola a mateřská škola Rudoltice Informace pro rodiče Základní informace o mateřské škole Mateřská škola je součástí celého komplexu Základní školy a mateřské školy Rudoltice, který zahrnuje základní

Více

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014. ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5

PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014. ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5 PLÁN PRÁCE ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZŠ Jihlava, Nad Plovárnou 5 č.j. ZSPLOV 114/2013 1. Organizace školy a/ třídy a třídní učitelé chlapci dívky celkem ž. I.A Mirka Votavová 9 11 20 I.B Dana Navrátilová

Více

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012

Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012 Výroční zpráva Základní školy Šťáhlavy za rok 2011/2012 1 Základní údaje o škole 1.1 Název (podle zřizovací listiny): Základní škola Šťáhlavy sídlo: Komenského 126, Šťáhlavy, 332 03 IČO: 60611278 zřizovatel

Více

Výroční zpráva Základní školy a mateřské školy Stádlec za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva Základní školy a mateřské školy Stádlec za školní rok 2014/2015 Výroční zpráva Základní školy a mateřské školy Stádlec za školní rok 2014/2015 Požadovaný podklad k výroční zprávě o stavu a rozvoji výchovně vzdělávací soustavy podle 10 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb.,

Více

I.Hlavní úkoly školního roku 2012/2013

I.Hlavní úkoly školního roku 2012/2013 Škola: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOSTELNÍ HLAVNO,OKRES PRAHA-VÝCHOD ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Směrnice: 5 Roční plán 2012/2013 Č.j.: 178/2012-5 Účinnost od: 01.09.2012 Spisový znak: 1.1.1 Počet příloh:

Více

Ekosystém les vycházka 6.,7.tř. Vocílková B.,Jakešová Ptáci Výukový program Ikaros žáci školy všichni

Ekosystém les vycházka 6.,7.tř. Vocílková B.,Jakešová Ptáci Výukový program Ikaros žáci školy všichni Roční realizační plán EVVO pro školní rok 2013/2014 Měsíc Název akce/téma Forma Cílová skupina Akci koordinuje Návaznost na oddíl A, dlouhodobý a dílčí cíl Září Integrace environmentální výchovy do jednotlivých

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY HORNÍ HEŘMANICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Základní charakteristika školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY HORNÍ HEŘMANICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015. Základní charakteristika školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY HORNÍ HEŘMANICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Základní charakteristika školy NÁZEV: Základní škola a Mateřská škola Horní Heřmanice, okres Ústí nad Orlicí

Více

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E. pro rok 2013/2014

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E. pro rok 2013/2014 Střední škola, Základní škola a Mateřská škola Prostějov, Komenského 10 P L Á N P R Á C E pro rok 2013/2014 O B S A H: 1. Výchovně vzdělávací činnost 2. Metodická a hospitační činnost 3. Vzdělávací, odborná

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy. za školní rok 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA ČESKÝ BROD, Tyršova 68, okres Kolín Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2014/2015 Zpracoval: Mgr. Martin Dušek, ředitel školy Dne: 30. 9. 2015...... razítko podpis Obsah výroční

Více

Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý

Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý Vý roč ní zprá vá o č innosti s kolý VE ŠKOLNÍM ROCE 2014/2015 (č.j. 107/2015) Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav Vážení přátelé, dostává se Vám do rukou výroční zpráva o činnosti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ve školním roce 2013/2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ve školním roce 2013/2014 Základní škola a Mateřská škola Strážek, příspěvková organizace 592 53 Strážek č. 27 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ve školním roce 2013/2014 Ve Strážku 28.8. 2014 Vypracovala: Mgr. Francová

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2004/2005

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2004/2005 5. ZÁKLADNÍ ŠKOLA, M. KOPECKÉHO 1, CHEB Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2004/2005 Výroční zpráva byla projednána pedagogickou radou dne 25.8.2005 Schváleno Školskou radou dne 13. 10. 2005

Více

Základní škola, Velké Chvojno, okres Ústí nad Labem, p.o. 403 34 Velké Chvojno 8 IČO: 72 743 450 e-mail:zs.velkechvojno@seznam.cz

Základní škola, Velké Chvojno, okres Ústí nad Labem, p.o. 403 34 Velké Chvojno 8 IČO: 72 743 450 e-mail:zs.velkechvojno@seznam.cz Základní škola, Velké Chvojno, okres Ústí nad Labem, p.o. 403 34 Velké Chvojno 8 IČO: 72 743 450 e-mail:zs.velkechvojno@seznam.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2013-2014 Obsah: 1. Charakteristika

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace. Školní rok 2009/2010 Základní škola a Základní umělecká škola Ústí nad Labem, Husova 349/19, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2009/2010 ( zpracováno dle vyhlášky č. 225/2009 Sb. ) Září 2010 Obsah: 1. Základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Název školy : Základní škola náměstí Svobody 3 Šternberk, příspěvková organizace Ředitel školy: Mgr. Pavel Konečný Způsob hospodaření školy : příspěvková organizace Školní

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Branky, okres Vsetín, příspěvková organizace Čj. ŘZŠMŠ 159 /2013 Účinnost : Spisový znak : 1.22 Skartační znak :

Více

Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok 2012/2013

Výroční zpráva. o činnosti školy za školní rok 2012/2013 Základní škola a Mateřská škola Skorošice, příspěvková organizace Skorošice 90, 790 66 Skorošice Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2012/2013 www.zs.skorosice.cz mailto:zs.skorosice@tiscali.cz

Více

Výroční zpráva Základní školy Mikulovice

Výroční zpráva Základní školy Mikulovice Výroční zpráva Základní školy Mikulovice za šk. rok 2014/2015 Část I. Základní charakteristika školy a. Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Mikulovice u Znojma, příspěvková organizace Adresa:

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-374/14-S. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIS-374/14-S. Předmět inspekční činnosti INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIS-374/14-S Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby Základní škola a Mateřská škola Jince Slavíkova 26, 262 23 Jince zsjince@zsjince.cz IČO

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011 Základní škola T. G. Masaryka a mateřská škola - przedszkole Komorní Lhotka, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011 Obsah 1. Základní údaje o škole 2. Přehled

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE. Výroční zpráva 2004/2005

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE. Výroční zpráva 2004/2005 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ŠLAPANICE, OKRES BRNO-VENKOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Výroční zpráva 2004/2005 ŠLAPANICE 2005 Část I. Základní charakteristika školy A. Název, sídlo, zřizovatel název školy: Základní škola,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽENKLAVA PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLNÍ ROK 2014 2015-1 - Obsah 1. Základní údaje o škole 2. Přehled oborů základního vzdělávání a vzdělávací programy

Více

3. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY

3. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY 3. CHARAKTERISTIKA ŠKOLY 3.1. Úplnost a velikost školy, vybavení školy Základní škola a Mateřská škola Střelice je právním subjektem zřízeným Obcí Střelice. Zahrnuje tyto součásti: Základní škola ulice

Více

Hájkovo náměstí 1, 257 86 Miličín

Hájkovo náměstí 1, 257 86 Miličín Výroční zpráva o činnosti ZŠ a MŠ Miličín okres Benešov za školní rok 2010/2011 Č.j.: S24/11 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy Základní škola a Mateřská škola Miličín okres Benešov adresa

Více

Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011

Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011 Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011 Celoroční projekty - Barevně vyšitý svět - ZÁŘÍ Motto měsíce: Barvy podzimu - seznámení žáků s řádem ŠD - poučení o chování ve školní družině, školní jídelně;

Více

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Organizace školního roku Období školního vyučování ve školním roce 2014/2015 začne v pondělí 1. září 2014. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno ve čtvrtek

Více

Nová Ves u Nového Města na Moravě

Nová Ves u Nového Města na Moravě 1. Základní údaje o škole Základní škola a Mateřská škola Nová Ves u Nového Města na Moravě, okres Žd ár nad Sázavou, příspěvková organizace Nová Ves u Nového Města na Moravě 70 592 31 Nové Město na Moravě

Více

Výroční zpráva o činnosti školy

Výroční zpráva o činnosti školy Výroční zpráva o činnosti školy adresa školy: ředitelka školy: Součásti školy: ZŠ a MŠ Chodovice Chodovice 2 508 01 Hořice Mgr. Lenka Doležalová 724 985 324 základní škola mateřská škola školní jídelna

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-245/14-J. zs.stepanov@seznam.cz

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIJ-245/14-J. zs.stepanov@seznam.cz Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIJ-245/14-J Název právnické osoby vykonávající činnost školy/školského zařízení Základní škola a Mateřská škola Štěpánov nad Svratkou,

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní církevní školy sester voršilek školní rok 1997/1998

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní církevní školy sester voršilek školní rok 1997/1998 Výroční zpráva o činnosti školy Základní církevní školy sester voršilek školní rok 1997/1998 Obsah * Základní údaje * Charakterístika školy a kopie zařazení školy do sítě *Přehled o žácích a výsledcích

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2010/2011

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2010/2011 Základní škola Zeleneč Školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 Základní škola Zeleneč, okr. Praha - východ Kasalova 454,

Více

Minimální preventivní program

Minimální preventivní program Základní škola Opatovice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Opatovice 66 664 61 Rajhrad tel.: 547 232 332 IČ: 71004033 Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016 1. Charakteristika

Více

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2008/2009

Základní škola Zeleneč. Školní rok 2008/2009 Základní škola Zeleneč Školní rok 2008/2009 1. Základní údaje o škole 1.1 škola název školy adresa školy právní forma IČO 71004637 IZO 102438269 identifikátor školy 600052222 vedení školy kontakt Základní

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-624/12-E. Základní škola a mateřská škola Zálší, okres Ústí nad Orlicí

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-624/12-E. Základní škola a mateřská škola Zálší, okres Ústí nad Orlicí Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-624/12-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení: Sídlo: Základní škola a mateřská škola Zálší, okres

Více

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 177/09-01. Předmět inspekční činnosti

Česká školní inspekce Pražský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI 177/09-01. Předmět inspekční činnosti Česká školní inspekce Pražský inspektorát Název školy: INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI 177/09-01 Mateřská škola Hellichova, Praha 1-Malá Strana, Hellichova 13/300 Adresa: Hellichova 13/300, 118 00 Praha 1 Identifikátor:

Více

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM

MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM MINIMÁLNÍ PREVENTIVNÍ PROGRAM Školní rok: 2011/2012 Škola: ZŠ Polešovice zspolesovice@uhedu.cz Ředitelka školy: Mgr. Jiřina Martykánová Tel. 572593161 Školní metodik prev.: Mgr. Renata Šimková simkovar@seznam.cz

Více

Cílem školy je : Vzdělávací obsah Školní vzdělávací činnosti integrované bloky. Název školního vzdělávacího programu :

Cílem školy je : Vzdělávací obsah Školní vzdělávací činnosti integrované bloky. Název školního vzdělávacího programu : Charakteristika ŠVP Mateřská škola je celodenní mateřskou školou, jejímž cílem je příprava dětí do života a na základní školu. Vzdělání je uskutečňováno ve všech činnostech v průběhu celého dne. Probíhá

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Rumburk, Vojtěcha Kováře 85/31, okres Děčín. Adresa: Vojtěcha Kováře 85/31, 408 01 Rumburk

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Rumburk, Vojtěcha Kováře 85/31, okres Děčín. Adresa: Vojtěcha Kováře 85/31, 408 01 Rumburk Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Rumburk, Vojtěcha Kováře 85/31, okres Děčín Adresa: Vojtěcha Kováře 85/31, 408 01 Rumburk Identifikátor školy: 600 076 156 Termín

Více

Základní škola a Mateřská škola Razová

Základní škola a Mateřská škola Razová V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Základní škola a Mateřská škola Razová ve školním roce 2008/9 I. Základní charakteristika školy a) Základní škola a Mateřská škola Razová, příspěvková organizace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. školní rok 2007/2008. Základní škola a mateřská škola, Hlušice. Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Základní škola a mateřská škola, Hlušice VÝROČNÍ ZPRÁVA školní rok 2007/2008 Projednáno se školní radou dne:.. Projednáno na pedagogické radě dne:. Vypracoval : Ing.Vladimír Kožíšek Obsah: 1. Základní

Více

Inspektorát v kraji Vysočina - oblastní pracoviště Jihlava INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Prosetín, okres Žďár nad Sázavou. 592 64 Prosetín 70

Inspektorát v kraji Vysočina - oblastní pracoviště Jihlava INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Prosetín, okres Žďár nad Sázavou. 592 64 Prosetín 70 Česká republika Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina - oblastní pracoviště Jihlava INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Prosetín, okres Žďár nad Sázavou 592 64 Prosetín 70 Identifikátor školy:

Více

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-534/10 U. Základní škola Jirkov, Studentská 1427, okres Chomutov

Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠIU-534/10 U. Základní škola Jirkov, Studentská 1427, okres Chomutov Česká školní inspekce Ústecký inspektorát Název školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠIU-534/10 U Základní škola Jirkov, Studentská 1427, okres Chomutov Adresa: Studentská 1427, 431 11 Jirkov Identifikátor: 600

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Srní, okres Klatovy. Srní 10, 341 92 Kašperské Hory. Identifikátor školy: 600 058 313

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a mateřská škola Srní, okres Klatovy. Srní 10, 341 92 Kašperské Hory. Identifikátor školy: 600 058 313 Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a mateřská škola Srní, okres Klatovy Srní 10, 341 92 Kašperské Hory Identifikátor školy: 600 058 313 Termín konání inspekce: 14.

Více

Základní škola a mateřská škola Dlouhá Brtnice, příspěvková organizace. 588 34 Dlouhá Brtnice 84 VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy

Základní škola a mateřská škola Dlouhá Brtnice, příspěvková organizace. 588 34 Dlouhá Brtnice 84 VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti školy Základní škola a mateřská škola Dlouhá Brtnice, příspěvková organizace 588 34 Dlouhá Brtnice 84 VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti školy školní rok 2014 / 2015 2 Výroční zpráva školy za školní rok 2014/2015 podle

Více

Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Svatoplukova 11, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy

Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Svatoplukova 11, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Olomouc, Svatoplukova 11, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole a charakteristika školy Základní škola a

Více

Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e. Č. j. 033 141/98-2712 Inspektorát č.03 Praha východ INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Jana Palanská obec Kly Mělník

Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e. Č. j. 033 141/98-2712 Inspektorát č.03 Praha východ INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mgr. Jana Palanská obec Kly Mělník Č e s k á š k o l n í i n s p e k c e Č. j. 033 141/98-2712 Inspektorát č.03 Praha východ Signatura: bc3cs101 Okresní pracoviště : Mělník INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola / škol. zařízení: (přesný název, pod kterým

Více

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-572/08-14

Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. čj. ČŠI-572/08-14 Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát Název školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA čj. ČŠI-572/08-14 Základní škola a mateřská škola Ostrava- Hrabůvka, A. Kučery 20, příspěvková organizace Adresa: A. Kučery

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní školy a mateřské školy Vysoká, okres Mělník příspěvková organizace

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Základní školy a mateřské školy Vysoká, okres Mělník příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní školy a mateřské školy Vysoká, okres Mělník příspěvková organizace za školní rok 2014/2015 Zákon 561/2004 Sb.,o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-222/14-B. náměstí Míru 1676, Veselí nad Moravou

Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIB-222/14-B. náměstí Míru 1676, Veselí nad Moravou INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIB-222/14-B Název právnické osoby vykonávající činnost školy Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70839964 Identifikátor 600003540 Právní forma Zastoupená Zřizovatel Místo inspekční

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY HORNÍ HEŘMANICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014. Základní charakteristika školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY HORNÍ HEŘMANICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014. Základní charakteristika školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY A MATEŘSKÉ ŠKOLY HORNÍ HEŘMANICE ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Základní charakteristika školy NÁZEV: Základní škola a Mateřská škola Horní Heřmanice, okres Ústí nad Orlicí

Více

Příloha č. 1 k ŠVP ŠD plán činností. 1. Místo, kde žijeme. Rozvíjené kompetence: Tematický okruh: Činnosti. Rozvíjené kompetence

Příloha č. 1 k ŠVP ŠD plán činností. 1. Místo, kde žijeme. Rozvíjené kompetence: Tematický okruh: Činnosti. Rozvíjené kompetence Příloha č. 1 k ŠVP ŠD plán činností Rozvíjené kompetence: 1. Kompetence k učení 2. Kompetence k řešení problémů 3. Komunikativní kompetence 4. Sociální a interpersonální kompetence 5. Občanské kompetence

Více

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009

Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 Záklladníí školla Hrádek u Sušiice, okres Kllatovy Výroční zpráva za školní rok 2008/2009 V Hrrádku 1.. 9.. 2009 Zprracoval la:: IIvana Kůrrková Základní údaje o škole název školy... Základní škola Hrádek

Více

Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov. Výroční zpráva za školní rok 2014/2015

Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov. Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Neznašov Neznašov 29, 373 02 Neznašov Výroční zpráva za školní rok 2014/2015 Charakteristika školy Naše škola se nachází v centru obce Neznašov, 3 km od Týna nad Vltavou.

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y ZA Š K O L N Í R O K 2 0 1 4 / 2 0 1 5

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y ZA Š K O L N Í R O K 2 0 1 4 / 2 0 1 5 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A O Č I N N O S T I Š K O L Y ZA Š K O L N Í R O K 2 0 1 4 / 2 0 1 5 V Bukovci 20. srpna 2015 Zpracovala Mgr. Lucie Nožková Název: Sídlo: IČ: 75027283 Právní forma: Zřizovatel:

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 ZÁKLADNÍ ŠKOLA SOKOLOV, Pionýrů 1614 356 01 Sokolov skola@1zs-sokolov.cz 352 623 616 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2002/2003 1. Charakteristika školy Základní škola Sokolov, Pionýrů 1614

Více

Česká republika Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dukovany, okres Třebíč. 675 56 Dukovany 64. Identifikátor školy: 600 121 925

Česká republika Česká školní inspekce INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Dukovany, okres Třebíč. 675 56 Dukovany 64. Identifikátor školy: 600 121 925 Česká republika Česká školní inspekce Inspektorát v kraji Vysočina - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Dukovany, okres Třebíč 675 56 Dukovany 64 Identifikátor školy: 600 121 925 Termín

Více

Mateřská škola Kaplická 841 tel., fax: 241 731 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz. Výroční zpráva předškolní vzdělávání - za školní rok 2007/2008

Mateřská škola Kaplická 841 tel., fax: 241 731 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz. Výroční zpráva předškolní vzdělávání - za školní rok 2007/2008 Škola Kavčí hory Mateřská škola, Základní škola a Střední odborná škola služeb 40 00 Praha 4, K Sídlišti 840 Mateřská škola Kaplická 84 tel., fax: 24 73 467 e-mail: mskaplicka@seznam.cz Výroční zpráva

Více