ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 22. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU"

Transkript

1 22. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU, VYBAVENÍ OBCHODNÍCH A SPOLEČENSKÝCH PROSTOR 9. MEZINÁRODNÍ VELETRH ZAHRADNÍ ARCHITEKTURY, NÁBYTKU, TECHNIKY A VEŘEJNÉ ZELENĚ 21. SPECIALIZOVANÁ VÝSTAVA NOVÝCH PROJEKTŮ BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 SOUBOR VELETRHŮ FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR OFFICE FOR GARDEN DESIGN SHAKER BYDLENÍ, Počet vystavovatelů: 585 Čistá výstavní plocha (v m 2 ): Hrubá výstavní plocha (v m 2 ): Počet návštěvníků: Počet akreditovaných novinářů: 158 STATISTICKÉ ÚDAJE Z MINULÝCH LET: SPOLUORGANIZÁTOR: Největší soubor veletrhů o bydlení byl slavnostně zahájen ve čtvrtek 19. března Slavnostní zahájení se odehrálo ve zcela novém Kongresovém sále, který byl tímto slavnostně otevřen. Přestřižení pásky se ujala ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, radní pro kulturu a památkovou péči hlavního města Prahy Jan Wolf a předseda představenstva ABF Pavel Sehnal. ZÁŠTITA: Nový kongresový sál se včetně salónku, toalet, zázemí pro účinkující a cateringu nachází v patře Vstupní haly II areálu výstaviště. Jeho nedílnou součástí je velkorysé foyer, které nabízí prostor pro slavnostní rauty či doprovodný program pro akce konané v sále. Kongresový sál pro 650 sedících hostů je vybaven moderní audiovizuální technikou s řídicím systémem AMX instalovaným partnerem výstaviště společností AV MEDIA. Přízemí Vstupní haly II nabízí veškeré zázemí pro organizátory i návštěvníky jak kongresového sálu, tak případných souběžných výstav a prezentačních akcí v sousedních výstavních halách 3 a 4. Samozřejmostí je restaurace, kavárna, šatna, informace či velkokapacitní toalety.

3 NOVÉ PROJEKTY anketa /Anketa na webu, odpovídalo návštěvníci/ SLOŽENÍ NÁVŠTĚVNÍKŮ Ostatní 24 % Majitel firmy, vyšší management 26 % Student 3 % Zaměstnanec státní správy, samosprávy 7 % 6 % Architekt, projektant, akad. pracovník 24 % 10 % Obchodník, technik, specialista Nižší management DŮVOD NÁVŠTĚVY Vnímám, že cestovní ruch, kongresová a cestovní turistika, které spadají pod resort ministerstva pro místní rozvoj, jsou silným nástrojem, který bude přinášet velké peníze do státního rozpočtu. I proto vítám, že nový kongresový sál vznikl bez podpory státních zdrojů a byl dokončen včas, řekla na slavnostním zahájení ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. Soukromě 70 % BYDLIŠTĚ Ostatní 22 % Středočeský kraj 24 % Praktické ukázky, předvedení exponátů Obchodní dohody, partnerské firmy Pracovně 30 % Doprovodný program Jiný důvod 7 % 11 % 8 % 12 % Vícekrát 30 % Potřetí 12 % 54 % Praha DŮVOD NÁVŠTĚVY 44 % PRAVIDELNOST NÁVŠTĚVY VELETRHU 18 % Podruhé 18 % Poprvé 40 % Pozvání vystavovatele Novinky a trendy v oboru

4 SLAVNOSTNÍ GALAVEČER FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR OFFICE FOR GARDEN BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY...VE STYLU 60. LET Páteční večer pak patřil zábavě a předání ocenění GRAND PRIX a TOP EXPO. To se uskutečnilo v Klubu Lávka, tentokrát ve stylu 60. let. Mnozí vystavovatelé dokázali, že mají smysl pro humor a dorazili v předepsaném dress code. O zábavu nebyla nouze - celý večer byl provázán soutěžemi, za které mohli hosté získat peníze do následné dražby o hodnotné ceny. Překvapením večera bylo odhalení talentu manažerek veletrhů, které předvedly pěvecké vystoupení s písní Jásám, veletrh začíná! Součástí večera bylo i předání ocenění za nejpoutavější expozici TOP EXPO a nejinovativnější exponát GRAND PRIX.

5 Počet vystavovatelů: 52 / Čistá výstavní plocha: 590 m 2 / Hrubá výstavní plocha: 1200 m 2 vzestupná tendence vystavovatelů i návštěníků novinky na trhu nemovitostí organizované setkání developerů, realitních kanceláří, architektů a projektantů nabídka stěhovacích, úklidových služeb a facility managementu kontraktačně-prodejní veletrh s puncem kvality

6 Počet vystavovatelů: 169 / Čistá výstavní plocha: 2570 m 2 / Hrubá výstavní plocha všech veletrhů: m² Tradiční veletrh FOR HABITAT byl již 22. ročníkem, jehož oborovou strukturu pravidelně tvoří pevné stavební a interiérové prvky. Velkou oblíbenost vzhledem k jarní sezóně si získala také prezentace bazénů, saun a vířivých van, jmenujme významné vystavovatele jako jsou ALUKOV, BAZÉNY BRANDEJSKÝ, BAZÉNY DESJOYAUX, BETA či SOFTUB. Stále větší pozornost je věnována fi rmám zabývajícími se rekonstrukcemi bytových jednotek i domů, v tomto oboru se nově představily významné fi rmy PANEL REKO a RIGIPS. Příjemným zpestřením se stala expozice VZOROVÉHO DOMU fi rmy Centrum služeb pro bydlení, kde byl nabídnut průřez širokou a kompletní nabídkou v oboru bydlení. V nové hale 3, kde byl veletrh FOR HABITAT situován společně s akcí BYDLENÍ NOVÉ PROJEKTY, byl tak prezentován obor stavby společně s nabídkou stavebních pozemků od renomovaných developerských společností. Návštěvník veletrhu FOR HABITAT však především nalezl zajímavou inspiraci, jak doladit plánovanou stavbu nebo rekonstrukci těmi nejvhodnějšími okny, dveřmi, podlahami, stínicí technikou a dalším nezbytným vybavením interiérů. Tyto tradiční obory představili renomovaní vystavovatelé, jmenujme např. VETOS, SAPELI, HETH, KARSIS a mnoho dalších. Veletrh obohatil i nový vystavovatel ATMOS, který je jedničkou na trhu v oboru vytápění. Je možné konstatovat, že FOR HABITAT kvalitně rozšiřuje svůj oborový záběr a je i nadále vyhledávanou akcí jarní stavební sezóny.

7 výsledky soutěží SOUTĚŽ O NEJZDAŘILEJŠÍ EXPOZICI V soutěži TOP EXPO 2015 za veletrh FOR HABITAT vyhlásila veletržní správa ABF, a.s. jako vítěze firmu: VETOS dveře a zárubně s.r.o. SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ VÝROBEK Na veletrhu FOR HABITAT byly odbornou porotou vybrány dva vítězné exponáty, které splňují náročná kritéria této soutěže. 1. místo Firma: Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips Exponát: STAVEBNÍ DESKA RB(A) ACTIV AIR Zdůvodnění: Velký přínos ozdravení ovzduší interiéru inovativním způsobem pomocí molekulárních vazeb a rozkladu molekul fenolformaldehydu. 2. místo Firma: SAK Radotín Exponát: Sluneční kolektor SAKUSUN MP mini Zdůvodnění: Inovativní přístup k řešení ohřevu teplé užitkové vody vhodné zejména pro malospotřebitele. Zajímavé řešení z hlediska technicko-ekonomických parametrů slunečního kolektoru.

8 Počet vystavovatelů: 193 / Čistá výstavní plocha: 6267 m 2 / Celková výstavní plocha: m 2 největší veletrh celého souboru největší veletrh nábytku v ČR představení českých i zahraničních výrobců nábytku, obchodních firem, designérských a architektonických studií Design Shaker výběrová přehlídka českého i zahraničního interiérového designu, nábytku a doplňků DOPROVODNÝ PROGRAM Scéna: Inspirace & Trendy 2015 unikátní představení čtyř světových trendů bydlení pro rok 2015: industrial inspirovaný průmyslovými prvky a materiály orient postavený na barvách a vzorech orientu neutral styl plný jemných linií a něžných barev, který vzhlíží do budoucnosti mix mash eklektický, výrazný styl kombinující zdánlivě nesourodé materiály a výrazné barvy zkrocené do harmonie. Tisková konference AČN Design Shaker 2015 Diskuzní fórum v nové podobě o současném designu. Hlavní téma: Kolik stojí design? Jarní favorit veletrhů Návštěvnická soutěž o nejpopulárnější exponát veletrhu, výhra: stůl fi rmy ROTT s.r.o. v hodnotě Kč. Spolupořadatel:

9 výsledky soutěží SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ VÝROBEK 1. místo Firma: Nachtmann Exponát: Kolekce SPHERE Zdůvodnění: Svébytný design posiluje charakteristické vlastnosti skla při zachování všech funkcí daných předmětů. 2. místo Firma: JECH CZ s.r.o. Exponát: Sedací souprava SIRA Zdůvodnění: Sedací souprava je velmi dobře ergonomicky navržena s přiměřeným tvarovým řešením společenských stolků. Vzhledové i haptické vlastnosti jsou v souladu. 3. místo Firma: JELÍNEK výroba nábytku s.r.o. Exponát: Ložnice AMANTA Zdůvodnění: Zajímavé řešení odsazení ložné plochy od podlahy působí odlehčeně. Velmi dobré řemeslné zpracování včetně povrchových úprav. SOUTĚŽ O NEJPŮSOBIVĚJŠÍ EXPOZICI V soutěži TOP EXPO vyhlásila veletržní správa ABF, a.s. nejpůsobivější expozice, které jsou zároveň i vysoce funkční a splňují kritéria pro komunikaci se zákazníkem. FOR FURNITURE: Belterra židle, stoly DESIGN SHAKER: CS Lyon Praha s.r.o. Soutěž vyhlašovaná Asociací českých nábytkářů o nejlepší design a inovace nábytku v daném roce. ČESTNÉ UZNÁNÍ DESIGN SHAKER: Harddecore s.r.o. za sekci FRESH SPACE VÍTĚZNÝ VÝROBEK KOLEKCE LaVista, kterou pro výrobní společnost JELÍNEK - výroba nábytku s.r.o. navrhl designér Jaroslav Juřica.

10

11

12 Počet vystavovatelů: 140 / Čistá výstavní plocha: 3538 m 2 / Celková výstavní plocha: 7076 m 2 První jarní dny patřily na letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA bydlení a zahradě. Veletrh FOR GARDEN nabídl jednu halu plnou zahradní architektury, nábytku, květin a doplňků pro zahradu. Na ploše přesahující 3000 m 2 předvedlo novinky a to nejlepší z oboru celkem 110 firem. Nechyběl ani bohatý doprovodný program soutěže, přednášky, setkání s odborníky či exhibice. Floristická soutěž Otvírání jara Svou premiéru měl na veletrhu fl oristický program, který sklidil velký ohlas a chválu. Jeho hlavním cílem byla propagace fl oristického a zahradnického oboru široké veřejnosti. Během celé doby konání veletrhu bylo pro návštěvníky připraveno mnoho zajímavého. V pátek probíhal první ročník soutěže Otvírání jara, do které se přihlásilo celkem 11 studentů zahradnických škol z celé republiky. Během víkendu měla široká veřejnost možnost zhlédnout ukázky fl oristické tvorby, prezentaci České květiny a také hudební vystoupení. Akci Otvírání jara podpořilo mnoho velkých jmen jak z fl oristického oboru, tak z řad umělců. Jak může vypadat kytice či velikonoční dekorace předvedli fl oristé Ing. Klára Franc Vavříková, Lukáš Tvrdý a Pavel Hruška. V porotě zasedly například RNDr. Dagmar Havlová, CSc. či ikona české fl oristiky Jarmila Pejpalová. Z řad umělců pak na akci zavítali například zpěvačka Petra Janů, zpěváci Petr Kutheil, Ota Baláž, Richard Tesařík či sopranistka Pavlína Senić. Nedělní dražby fl oristických výtvorů na podporu handicapovaných sportovců se ujal pedagog, tanečník, zpěvák a herec Vlastimil Harapes.

13 výsledky soutěží SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ VÝROBEK 1. místo Firma: Zahradnictví Franc Exponát: RHODODENDRON HYBRIDUM KOKOŘÍN Zdůvodnění: Originální české novošlechtění s mimořádnými estetickými vlastnostmi, vynikající mrazuvzdorností a odolností. 2. místo Firma: MiVAL Milan Valášek Exponát: Informační tabule corten Zdůvodnění: Originální řešení prvku zahradního mobiliáře na vysoké estetické úrovni, bezúdržbové a odolné vandalismu. Jde o moderní prvek široce využitelný ve veřejné zeleni. 3. místo Firma: WPC WOODPLASTIC a.s. Exponát: Terasy FOREST PLUS PALISANDER Zdůvodnění: Uživatelsky přívětivý výrobek s vysokými užitnými vlastnostmi maximálně šetrný k životnímu prostředí. SOUTĚŽ O NEJZDAŘILEJŠÍ EXPOZICI V soutěži TOP EXPO za veletrh FOR GARDEN vyhlásila veletržní správa ABF, a.s. jako vítěze firmu: PILECKÝ, s.r.o. ČESTNÉ UZNÁNÍ Firma: Beton Brož s.r.o. Exponát: Brož La Défense Zdůvodnění: Originální dlažební prvek s mimořádnými užitnými a funkčními vlastnostmi, který nemá na trhu obdoby.

14 Počet vystavovatelů: 31 / Čistá výstavní plocha: 795 m 2 / Celková výstavní plocha: 1590 m 2 FOR OFFICE jako jediný specializovaný veletrh v ČR, který se zaměřuje na komplexní vybavení kancelářských a komerčních prostorů, představil firmy jako jsou WERTO, PEŠKA nebo OFFICE PRO. PROFIL NÁBYTEK na své expozici opět překvapil novými vymoženostmi pro kancelář, jako je například modulární kancelářský nábytek MOVE ME. 1. místo Firma: PROFIL NÁBYTEK, a.s. Exponát: MOVE ME modular office furniture Zdůvodnění: Variabilní hravý systém naplňuje veškeré uživatelské požadavky při zachování jednoduchých konstrukcí. Řešení je ekologické. 2. místo Firma: PEŠKA ŽIDLE A KŘESLA Exponát: Balanční židle s aretací Zdůvodnění: Židle splňuje požadavek dynamického sezení i možnost fi xace pro pevné sezení při soustředěné práci. Dominantou architektonicky netradičně pojatého výstavního stánku fi rmy PROFIL NÁBYTEK byly modulární boxy, které je možné též použít v domácnosti pro doplnění bytového interiéru. PROFIL NÁBYTEK byl již podruhé oceněn titulem TOP EXPO. Firma WERTO zde představila v české premiéře novinku od německého designéra Martina Ballendata židli OYO. Nově se představila fi rma ENPRAG s kovovým nábytkem pro všestranné využití.

15 seznam vystavovatelů FOR HABITAT A&H Invest CZECH A1 PODLAHY - KARSIS ABIX Europe AGB Consulting & Services - Ing. André Gabriel de Brito ALERTE Aleš Kuchař Almma ALUKOV Amazonia wood AmiNet s.r.o. Antaref Aq-technik AQUASAR - odstranění vodního kamene ASHARIA - Ashok Priyadarshi Nayak ATELIER VRANOVÁ, Ing. arch. Daniela Vranová ATMOS Jaroslav Cankař a syn BAUER MEDIA, v.o.s. BAZÉNY BRANDEJSKÝ Bazény Desjoyaux Beta showroom BIGTILE, s.r.o. Biokamin EU Black mamba BOHEMIA-PARKET BONA CR Bradáč Pavel Brick & Cotto experts BUILDING NEWS BUREŠ ART Carpeta.EU s.r.o. CCB CENTRUM SLUŽEB PRO BYDLENÍ CIMEX - Pavel Ciml Cízler Rudolf CONDECOR Construction Confi co Trading Consulting Company CRYSTAL B CRYSTAL B s.r.o. České svíčky ČESKÝ PORCELÁN D & L mont CZ D.A.S. Rechtsschutz AG, Pobočka pro ČR D.R.E.G.S. Dana Fulínová - ANTISA De Luxe STYLE DESTONE DODO for life DOPOS Přelouč DOVA Dřevařský magazín Eduard Revaj EKOCIS EKORD FENESTRA střešní okna Fine Tech FLOWER COMPANY s.r.o. FONTANA WATERCOOLERS G SERVIS CZ GAPA MB GATO GEO CENTRUM GERDA Slovensko GLOBALINK MARKETING&MULTI- SERVICES GMF AQUAPARK PRAGUE GORO H. A. C. HETH HOT PRODUCT HYLA Group s.r.o. HyperMedia, a.s. Chanar I-Prague IN publishing group Ing. Olga Padělková Ing. Zdeňka Chmelařová ISMC BOHEMIA IZOLACE KONOPÍ CZ, s.r.o. JAMIJA Business JAN MACHÁČEK Jaroslav Slezák JEES JK Plus Josef Čurda K.M. spol. s r.o. KAMENNÝ-KOBEREC.eu Karel Kramer - ICECUBEBAR.CZ Kavalierglass Kde Chci Bydlet.cz KERAMIKA SOUKUP Kominictví PECHLÁT s.r.o. KONTIS Praha KV CENTRUM LAM plus s.r.o. LAMARK - kované ploty Lepilo - Jiří Ottmar Libor Hobza Lightway LOMAX & Co Ludvík Kraus M-V Porces Manufaktura GALERIE RADOST - Vladimír Fučík Martin Čuda Martin Ptáčník MEDIATEL, spol. s r.o. Michal Karlík Mikolášek Pavel Miluše Kolářová - AMOLETTO IMPORT Miroslav Vágner - FINVEST MIX-TEE VELKOOBCHOD Monika Prouzová MOTOR-PRESSE BOHEMIA MULTIMEDIA SOLUTION NADACE DŘEVO PRO ŽIVOT NEWAG, Centrální vysavače Husky NEXUS GROUP NIZZA NORTH VIDEO Občanské sdružení Charita dětem OBHAJOBA PASTELKY Ondřej Šaur OPTIMI PANEL PLUS PRESS PANELREKO PAROL Pavel Horáček PAVLA KRATOCHVÍLOVÁ - ADIN INT. Pavla Kylarová - CHOCOME Petr Hartmann Pozemky CZ Pražská energetika PROFIPLOTY PROHEM s.r.o. PROKLIMA stínící technika PROMONT střešní okna s.r.o. Radek Diviš - KOVÁŘSTVÍ Ráj dřeva Reality pro ženy RG MEDIA RICHARD KANTA-SKLOART Richard Preissler ROLLO Řemeslníci Praha SAGE Saint-Gobain Construction Products CZ, Divize Rigips SAK Radotín SAMCO for Trading & Ceramica Cleopatra Group SINCINI

16 seznam vystavovatelů SMART SECURITY SMART-VAC Softub CZ SOLITER parket SUNCOM CZ Svépomocí.cz svicky-darky.cz Šárka Petráňová TERRAPOLIS Topinfo s.r.o. TOR-IN UBC ÚDRŽBA BUDOV.CZ - Schneider Uniform Praha UNIPRO - CZECH V+L KULHÁNEK schodiště Vavřinec Turčín VETOS dveře a zárubně VEXPA s.r.o. VIOLA EU VITAL TREND VKTSoft VLADIMÍR BOUŠKA W a Weinzettl, s.r.o. Wienerberger cihlářský průmysl WIPPRO - Türen- und Treppenwerk WM Profi YOGOTERIE Young Architect Award FOR FURNITURE ABB s.r.o. Elektro - Praga Aglas furniture AKSAMITE nábytek Albert PONSEL, Polstermöbelfabrik Alhambra design studio, SUNNYWATT GROUP ANCOR CZ Anthurium.cz ANVI TRADE APC Asociace pro certifi kaci ARA - továrna na nábytek ARTEDA ASHARIA - Ashok Priyadarshi Nayak ASKO ASLANLAR Asociace českých nábytkářů ASSO Astrosat Media avive AXOM KLADNO Belterra - židle, stoly Bezvaspaní.cz BLACKBACK Blum, s.r.o. BOHM české sedací soupravy BS-textil Business Media CZ BY ARCHITECTS BY JAKUB VELINSKY BYDLENÍ.CZ Bytcentrum CARELLI nábytek CEZNA CZ Citroën Česká republika COPY GENERAL CS Lyon Praha Časopisy 2005 Časopisy pro volný čas Český Internet Dallmayr Vending & Offi ce Deco Media s.r.o. Decore Gallery DELSO INTERIÉRY Démos trade, a.s. Design Bath SE Digestoře SIRIUS DiS. Iva Bastlová DOMESTAV DR interier Dřevotvar družstvo DUET CZ EGOITALIANO ELKO Lighting ESPRIT BOHEMIA ESYST EUROtest FAVOUR FILIP DUB - GIBBUS FINESA nábytek FRONTI Nábytek GAMA HOLDING Praha a.s. GLOBAL INTERIO GRAND PRINC MEDIA GRUND H-INTERIÉR ROMAN HLOŠKA Harddecore Harddecore - Decore.gallery HCS deco Hezkey Idealab in - ELIS CZ ing. arch. Petr Lédl Ing. Hana Kroa inhaus.cz INNEX CZ INT INTEA SERVICE s.r.o. INTERSERVIS Export - Import INTREO INTERIERY J.K. Trade Jan Plecháč Jaromír Matouš M-centrum JECH CZ JELÍNEK - výroba nábytku JITONA JUB a.s. Julius Macháček JV POHODA Kaplan nábytek KARE design Prague Kateřina Smolíková art & design King Koil KONSAVER KRONOSPAN CZ KVALITÁŘ La Lagartija Laurens Czech Republic Lipava LK studio Lukas&Robertson Lusien - Nábytek Amadeus LUSITO - originální dětské pokojíčky MADERO Maexim Magnifl ex - italské matrace nejvyšší kvality Markéta Fleischnerová - tvořeno srdcem Martin Novák - NOMA nábytek Master&Master MAX - FURNITURE Meble Moskala Mendelova univerzita v Brně, Lesnická a dřevařská fakulta MILÉNIUM Šípoš Miloš Svoboda - Free bar MIRLAND Mladá Fronta MODERNISTA Mooza architecture Nábytek Kulířov NÁBYTEK POHODA Nábytek Sultán Nachtmann NEJČI nábytek Net Press Media NetWebs NEUK No. 1 Family NOVINY DESIGN & DEVELOPER Orac NV P+R, JAWA nábytek PAMIL-MEB Pavel Hlobil - TRUHLÁŘSTVÍ Pavol Ferianec FEPA PF Design CZ PF NÁBYTEK PHASE SLOVAKIA PK-interier - Pavel Kružík PLASTIA Postelia PR-aspekt International Prostoria proteodesign Purtex RAWA design RENOLIT Tábor ROTT DESIGN SCENOGRAFIE SEDEA SOFALAND SOFISTICK.CZ StarDeco STARON - CZ Španělský nábytek Štěpán Kos - TOPP TEREM Tinquer Trachea TRIANT Typoland UBUD INTERIER UNIS-N Urban Sphere interior UtulnyDum.cz VAGNERPLAST VALMEDIA VAVEX 1990 Vespera Vilém Duchoň - výroba čalouněného nábytku Vitra VYMONA Výprodej nábytku Wiemann Wiesner-Hager Project Wlide design studio Woodby Zrkadlá-Fabián FOR OFFICE A-WebSys ADK CASIOPEA Central Asia Trade Exhibitions DEZYNED Distribution TMP Domanský ENPRAG FRESH&GO Gessler Gessler s.r.o. Governance Institute IFMA CZ Ing. Libor Štolc - PC DESIGN J.J. Darboven KREINER LÁZNĚ JUPITER Lukáš Vegricht OFFICE PRO PEŠKA - ŽIDLE A KŘESLA PROFIL NÁBYTEK PROHEM s.r.o. Šiba Plus s.r.o. T&M CREATIVE TESLA LIGHTING TOP OFFICE VINICOLA s.r.o. WERTO FOR GARDEN AGRO CS ALEBO - Bohumil Št astný ALFA HEAT CZ Andranik Džilavjan ART BAZÉNY ASKO Atelier Green & White, Ing. Jiří Baroch - projektování zeleně AZ Ekotherm Beton Brož Bláha&Hudek Bonsai centrum Botanická zahrada hl. m. Prahy BRICKLAND BTGreen CIME

17 seznam vystavovatelů CULATELO Časopis Zahrádkář - ČZS Česká zahradnická akademie Mělník, střední škola a vyšší odborná škola ČESKÉ PLOTY Čištění zámkové dlažby DOPPLER CZ Dřevník Henry Dřevoslav ECO AQUA Solution Ekogreen engelbert strauss FaKOPA FLORAVIL G21 GABRIEL Gamadelta Garden season Gardners - zahradní architektura Genius Press GODELMANN CZ GOSPODARSTWO Rolne EDEN GRENEX Gutta ČR - Praha Hartman Czech HECHT Home&Garden HORKA stavební Hortifl ora registr Ing. Hraňová Alena Ing. Libor Štolc - PC DESIGN ing. Marek Havlíček INGELD Inreko INTERSERVIS Export - Import INTREA-PIKO IRIMON Isolit-Bravo ITTEC Jana Bumbálková BASSKO Jiří Myškovský - JIMI Jiří Palic Kámen Becke Moravia KAMENOLOM JAVORKA KERAMIKA DUB KERBING KOCOURKOV V KAPLI - Ivana Musilová Kordes růže La casa nova LandART atelier LED ZAHRADA.cz - Václav Holas Lenka Nünning Living in green LUKA GARDEN LUKON BULBS lumiartsoft M + H, Míča a Harašta Mgr. Hana Páleníčková Mgr. Markéta Rigová - Nejkrásnější dárek Michal Strakoš (SVIH) MiVAL - Milan Valášek Nadace Partnerství NORMAN NUDE Juice and Smoothie co. P.H. Macius Ewa Grypinska Pecina, Okrasné vodní plochy PILECKÝ POGRA PRO VOBIS Profi Press PROFI-TERASY Profi grass Progrill RAIN.CZ ROLUX žaluzie Sandra Bublová SEED SERVICE Sesečeme posečeme, Dominik Suchý - Údržba zeleně SIMPLETIS Solar Heat Praha Strom Praha Svaz zakládání a údržby zeleně teek zahradní nábytek Terasy EXPERT terrasystems czech TEXIM TRANSFORM U.S. Commercial Service U.S. Embassy Prague VETAS - Ing. Jiří Sedlák Vladimír Udržal Weiss&Wild WOOD-PROFI s.r.o. WoodFire WoSo trade WPC CZECH WPC-WOODPLASTIC Zahradní centrum - Horní Počernice Zahradnictví fl os Zahradnictví Franc Zahradnictví Slunečnice BYDLENí, NOVÉ PROJEKTY 4 DEVELOP HOLDING ANNONCE APC Asociace pro certifi kaci Areál Černý Důl Asociace realitních kanceláří České republiky Astrosat Media BENUGA bezrealitky.cz Borgis BUILDING NEWS Coffee car CTR group CZECH Exclusive Čakovický park Časopisy pro volný čas Česká spořitelna Český Internet DSK Praha, domy stavěné na klíč EKOSPOL EVROPA services GLOBAL CARE GOFIN GRAND PRINC MEDIA HyperMedia Ing. Radovan Pešl JRD JTH Group K+Devonská Kde Chci Bydlet.cz Modrá pyramida stavební spořitelna Moravská stavební INVEST MULTIMEDIA SOLUTION Net Press Media NetWebs NEXUS GROUP Pozemky CZ Pražská správa nemovitostí PROFESSIONALS R 99 development services RE/MAX Anděl Real-Treuhand Reality Seznam.cz Skanska Reality STAVEBNICE RD TRIGEMA UNIGA - CZ Wüstenrot - stavební spořitelna YIT Stavo

18 mediální kampaň Internet: welnessnoviny.cz arkcr.cz Protext.cz Svépomocí.cz bydletvpanelu.cz enuby.cz trendybydleni.cz stavimesen.cz perfectwoman.cz, primazena.cz Českéstavby.cz, Českéreality.cz rma.cz aukro.cz bydleni.cz vkancelari.cz fi remniakce.cz borovice.cz Facebook.com/abf.veletrhy.bydleni Facebook page ANNONCE Facebook page Dům a zahrada kafe.cz HyperBydleni.cz HyperInzerce.cz HyperReality.cz luxusni-nemovitosti.cz magazin.realcity.cz moje-bydleni.com novebydleni.cz okolobytu.cz parlament-vláda.eu realnovostavby.cz realitniservery.cz uss.cz seznam.cz Outdoorová reklama: Billboardy, bigboardy, tramvaje, rámečky B1 v metru Televizní kampaň v České televizi

19 PR_HABITAT_15_210x297_vstupDrevM.indd :10 mediální kampaň Oborové časopisy: Náš útulný byt, Building news magazine, Tina bydlení, Moderní byt, Můj dům, Ruské zlaté stránky, Golf, Domov, Pěkné bydlení, Chatař&Chalupář, Flora na zahradě, Vše pro dům, byt, zahradu, Design&Home, Dřevařský magazín, Sofi e bydlení, Ona ví, Grand bydlení, Grand reality, Grand Krásná a zdravá, Katalog, Hortifl ora, 90 dní v Praze, Moje bydlení, Katka, Bydlení-Stavby-Reality, Profi florista, Udělej si sám, NOVÉ BYDLENÍ a BYTY, DOMY, ZAHRADY, Bydlení, Panel Plus, Parlament-vláda-samospráva, Pražský telegraf, ZAHRADA v obrazech a Zahradnický kalendář, Floristika, Zahradnictví, Komunální technika, Květy, Dům a zahrada, Fajn život, Terra, Uniform katalog, Uniform MAIL s TV programem, Topi profesional, Architekt, Zahrádkář, Best of reality 2015, Dům & Bydlení (magazín deníku Právo), katalog Nemovitosti, REALCITY-Praha-Střední Čechy, Realitní magazín, Receptář prima nápadů, Nové Proměny Bydlení, Design&Home, Harper s Bazaar, Dolce Vita, Elle Decoration, Marianne Bydlení, H.O.M.i.E., Rezidence, Era 21, Villa journal, Earch, Designeros, Insidecor, Dotyk, Archiweb.cz, Dotyk Bydlení Deníky, týdeníky, měsíčníky: Metro, MF DNES, Pražský Express, Pražský telegraf, Letňanské listy, Annonce, Právo Televize: ČT 1 Dobré ráno, Sama doma, Óčko Rádia: Evropa 2, Rádio Impuls, Frekvence 1, Rádio Bonton, Rock Zone 105.9, Dance rádio, Country rádio, Kiss Events: vernisáž, doprovodné programy, konference a semináře Direct mail: obesílka kompletní databáze klientů ABF, obesílka databáze oborových odborníků Inspirujte se na jarním souboru veletrhů o bydlení a zahradě Plánujete stavbu nového bydlení nebo rekonstrukci stávajícího? Zajímají vás novinky z oblasti zahrady nebo jdete rádi několika designovými cenami kolekci LaVista Collection. Sou- představí mimo jiné i novinku od české firmy Jelínek ověnčenou s dobou a chcete mít zařízený váš domov podle posledních částí veletrhu bude i přehlídka interiérového designu DESIGN trendů? Pak neváhejte a přivítejte první jarní dny na výstavišti PVA EXPO PRAHA, kde bude na jednom místě k vidění vše nejen renomovaní čeští a zahraniční výrobci, ale také mladá ge- SHAKER, letos však v novém kabátě. Svůj prostor zde najdou z oblasti bydlení. Od 19. do 22. března zde proběhne největší nerace designérů. Jediný ucelený veletrh zahrad FOR GARDEN jarní soubor veletrhů FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR představí řadu českých výrobců a prodejců zahradního nábytku, GARDEN a FOR OFFICE. techniky, ale i dodavatelů exteriérových stavebních prvků. Čtveřici veletrhů doplní FOR OFFICE - odborný veletrh zaměřený na Po loňském úspěchu tohoto souboru veletrhů, kdy nejnovější kancelářské a komerční prostory. V české premiéře se představí trendy z oblasti bydlení, rekonstrukce a zahrad prezentovalo celkem 615 vystavovatelů, se můžete i letos těšit na to nej z obonace židle, houpacího křesla a sedla s opěradlem se pohybuje na i novinka od německého designéra Martina Ballendata. Kombiru. Na veletrhu FOR HABITAT, který nabídne vše kolem stavby hranici mezi moderním stylem a retrem. a rekonstrukce, uvidíte řadu expozic předních českých vystavovatelů. FOR FURNITURE, jehož hlavní doménou je nábytek, 2015 v multifunkčním areálu PVA EXPO PRAHA v Největší jarní akce o bydlení se uskuteční od 19. do 22. března Letňanech. Jan Plecháč & Henry Wielgus, Jan Vacek & Martin Šmíd / Kdomazidlibydli, Modernista, Master & Master, Jitona, Ancor, Jakub Velinský, Barrisol, PF DESIGN Design, Lukas & Robertson, Kvalitář, SHAKER Alhambra, Woodlab, Aglas furniture, Atelier Kunc Architects, Designist, 2015 Hezkey, Black Back, Devoto, Kateřina Smolíková, Kartoons, Paper Joe, Sofi stick, Tinquer interier, Tobyšlo, Zahrada na niti, Meduza design NOVÁ KONCEPCE Výběrová přehlídka českého i zahraničního interiérového designu, nábytku a doplňků KURÁTORSKÝ VÝBĚR Foto: sklenice Bomma, stolky Jan Plecháč & Henry Wielgus ČESTNÁ VSTUPENKA čt so hod. / ne hod. 22. veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí 5. mezinárodní veletrh nábytku a bytového designu 5. mezinárodní veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor 9. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku, techniky a veřejné zeleně 21. specializovaná výstava nových projektů bydlení Dřevařský magazín PR HABITAT+DS_15_210x297.indd :48

20 Ředitelka obchodního týmu Ing. arch. Maria Wohlrabová tel.: mobil: Manažerka veletrhů FOR INTERIOR FOR FURNITURE Ing. Daniela Boučková tel.: mobil: Manažerka veletrhů FOR DECOR FOR HABITAT Soňa Scheeová tel.: mobil: Manažerka veletrhů FOR GASTRO & HOTEL FOR OFFICE Milena Fernandez tel.: mobil: Manažerka veletrhu FOR GARDEN FOR PRESENT Ing. Marie Jindrová tel.: mobil: Koordinátorka DESIGN SHAKERU Manažerka veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY Jindra Konečná tel.: mobil: Produkce Bc. Alexandra Wohlrabová tel.: mobil: alexandra. ZVEME VÁS NA PODZIMNÍ VELETRHY FOR INTERIOR FOR DECOR & PRESENT FOR GASTRO & HOTEL veletrh nábytku, interiérů a designu 6. veletrh dekorací, bytových doplňků a dárků 5. mezinárodní veletrh gastronomie, hotelového a restauračního zařízení A NA SOUBOR JARNÍCH VELETRHŮ FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR OFFICE FOR GARDEN 23. veletrh bydlení 6. mezinárodní veletrh nábytku a bytového designu 6. veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor 10. mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku, techniky a veřejné zeleně BYDLENÍ, NOVÉ PROJEKTY 22. specializovaná výstava nových projektů bydlení ABF, a.s. veletržní správa Mimoňská Praha 9 Prosek

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Pečlivě připravovaná událost jarní výstavnické sezóny je za námi. Jarní veletrhy bydlení ve složení FOR FURNITURE, FOR HABITAT, FOR OFFICE, FOR GARDEN a BYDLENÍ,

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 23. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 6. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 23. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 6. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU 23. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 6. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU 10. MEZINÁRODNÍ VELETRH ZAHRADNÍ ARCHITEKTURY, NÁBYTKU, TECHNIKY A VEŘEJNÉ ZELENĚ 22. SPECIALIZOVANÁ VÝSTAVA

Více

REPORT FINAL. 22 nd Trade Fair for Housing, Construction and Renovation. 5 th International Trade Fair for Furniture and Interior Design

REPORT FINAL. 22 nd Trade Fair for Housing, Construction and Renovation. 5 th International Trade Fair for Furniture and Interior Design 22 nd Trade Fair for Housing, Construction and Renovation 5 th International Trade Fair for Furniture and Interior Design 5 th international Trade Fair for Office Furniture, Business and Public Space Equipment

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO FOR GARDEN FOR GREENERY Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany Organizátor:

Více

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 1 REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2007 2 Ročník 1. ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE Datum konání 22. 2. 24. 2. 2007 Termín pronájmu 20. 2. - 25. 2. 2007 Místo konání

Více

4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.for-gastro.cz 25. 28. 9. 2014 Profesní sdružení - Sanitace VELETRH FOR GASTRO & HOTEL Návštěvníků přišlo více než

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW.

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. /3/ březen 2014 DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. Druhé číslo e-letteru O NÁBYTKU s jistotou, je umístěno ke stažení na vyhledávači prověřených a seriózních firem www.nabytek-jistota.cz

Více

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 11. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forkids.cz 9. 12. 4. 2015 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, FOR KIDS Termín konání: 9. 12. dubna 2015 Místo konání: PVA EXPO PRAHA v

Více

YOUNG ARCHITECT AWARD 2012

YOUNG ARCHITECT AWARD 2012 YOUNG ARCHITECT AWARD 2012 cena pro mladé a začínající architekty Vstup mladých architektů do profesního života je v současné době nelehký. Na druhou stranu víme, jak je potřeba jejich svěží energie. Soutěž

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s.

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO FOR HABITAT Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní

Více

Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012!

Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012! Dejme minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2012! Historický Průmyslový palác na Výstavišti v pražských Holešovicích nabídne 4. až 6. října unikátní veletržní premiéru specializovaného veletrhu PAMÁTKY

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 21. 24. 3. 2013

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 21. 24. 3. 2013 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 21. 24. 3. 2013 ÚVODNÍ SLOVO Termín konání: 21. 24. března 2013 místo konání: PVA EXPO PRAHA Organizátor: ABF, a.s. Počet vystavovatelů: 592 Návštěvnost: 36 296 Čistá výstavní

Více

ZPRÁVA ZE SPOLEČNÉ ÚČASTI NA ZAHRANIČNÍM VELETRHU LUXEHOME V ŠANGHAJI, ČÍNA, 5. 7. ČERVNA, 2014

ZPRÁVA ZE SPOLEČNÉ ÚČASTI NA ZAHRANIČNÍM VELETRHU LUXEHOME V ŠANGHAJI, ČÍNA, 5. 7. ČERVNA, 2014 ZHODNOCENÍ VELETRHU Název: LuxeHome Shanghai 2014 Termín: 5. 7. června 2014 Místo: Shanghai New International Expo Center, Šanghaj, Čína Tento veletrh patří k významným akcím zaměřeným na importované high-end

Více

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč)

leden-září 2004 Inzerce 1.-9. Titul Inzerce Podíl (tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě bydlení, zahrada, domácí hobby (100% = 640713 tis. Kč) Top 20 titulů podle inzerce v komoditě cestovní ruch, hotely, pohostinství (100% = 222574 tis. Kč) 1 MF DNES

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013 Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel Veletrh Bazény, Sauny & Spa 2013 Veletrh Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 se konal na výstavišti PVA EXPO PRAHA

Více

TRENDY EVROPSKÉ ENERGETIKY.

TRENDY EVROPSKÉ ENERGETIKY. ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA V atmosféře nedávné aktualizace strategického dokumentu ČR zvaného Státní energetická koncepce se v Praze, 21. 23. října 2012 uskutečnil již 3. ročník mezinárodní konference TRENDY EVROPSKÉ

Více

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE

MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE MONTÁŽNÍ POKYNY PRO VYSTAVOVATELE PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s. tel.: 225 291 141 e-mail: awohlrabova@abf.cz www.forinterior.cz

Více

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501.

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501. Údaje o firmě Firma Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501 Právní forma společnost s ručením omezeným zapsaná Krajským obchodním soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ 5. VELETRH NÁBYTKU, INTERIÉRŮ A DESIGNU 5. VELETRH DEKORACÍ, BYTOVÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKŮ 4. VELETRH GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ, VYBAVENÍ RESTAURACÍ A HOTELŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.pvaexpo.cz 25. 28. 9. 2014 SOUBOR

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

ZNÁME DRŽITELE TITULŮ A OCENĚNÍ 13. ROČNÍKU ČEEP!

ZNÁME DRŽITELE TITULŮ A OCENĚNÍ 13. ROČNÍKU ČEEP! ZNÁME DRŽITELE TITULŮ A OCENĚNÍ 13. ROČNÍKU ČEEP! Galavečerem v Betlémské kapli vyvrcholil 11. 11. 2015 v pořadí 13. ročník celostátní soutěže Český energetický a ekologický projekt, stavba a inovace roku.

Více

Vydavatelství Business Media MAGAZÍN

Vydavatelství Business Media MAGAZÍN Vydavatelství Business Media MAGAZÍN 2014 Celková čtenost 500 Meziroční vývoj čtenosti 474,6 Počet čtenářů v tisících 450 400 350 300 250 200 150 100 379,1 + 25 % 50 0 1 4Q 2012 1 4Q 2013 Celkový zásah

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013 Letošní 19. ročník specializované výstavy nových projektů Bydlení 2013 proběhl ve dnech 21.-24. března 2013 v PVA Letňany a je již minulostí. Tento rok představil veletrh několik zásadních novinek, z nichž

Více

THE BEST DESIGN ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 5. VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA INTERIÉROVÉHO DESIGNU

THE BEST DESIGN ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 5. VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA INTERIÉROVÉHO DESIGNU ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA THE BEST DESIGN 5. VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA INTERIÉROVÉHO DESIGNU 17. 20. 3. 2016 www.designshaker.cz PÁTÝ ROČNÍK veletrhu Design Shaker potvrdil pevné místo a smysl výběrové přehlídky designu

Více

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN /5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN 17. dubna proběhla ve Stříteži nedaleko Jihlavy valná hromada Asociace českých nábytkářů. Valná hromada je vrcholným orgánem asociace a koná se většinou

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2014 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2014 17.12.2014 bylo dotazováno celkem

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ. www.for-gastro.

MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ. www.for-gastro. MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ GLOBAL CHEFS CHALLENGE 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH GASTRONOMIE, HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.for-gastro.cz 1. 4. 10. 2015 VELETRH FOR GASTRO & HOTEL Veletrh FOR

Více

Vystavené faktury v roce 2009

Vystavené faktury v roce 2009 9380649 26467666 TICKET ART s.r.o. 74,00 62,18 31.12.2009 25.01.2010 Provize z prodej vstupenek dle daňového dokladu č.5599984350 - TICKET ART s.r.o. 9380648 71002596 MŠ Jilemnického 231,00 194,11 31.12.2009

Více

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král

Media informace 2016. café & Zmrzliny. Jiří Král Media informace 2016 magazín profesionální gastronomie gastro & report oficiální Časopis minutka asociace KUCHaŘŮ a CUKráŘŮ Čr Trendy na talíři gastro Hradec Vitana Cup 2015 Květiny v restauraci 1/2015

Více

Bydlení. 31. října 2. listopadu. 6. 8. listopadu 2014 Výstaviště Flora Olomouc NEJVĚTŠÍ STAVEBNÍ VELETRH NA MORAVĚ SE BLÍŽÍ STAVOTECH OLOMOUC

Bydlení. 31. října 2. listopadu. 6. 8. listopadu 2014 Výstaviště Flora Olomouc NEJVĚTŠÍ STAVEBNÍ VELETRH NA MORAVĚ SE BLÍŽÍ STAVOTECH OLOMOUC Bydlení ENERG a 31. října 2. listopadu Výstaviště Flora Olomouc OLOMOUCKÉ DNY ARCHITEKTURY A STAVEBNICTVÍ MODERNÍ DŮM 6. 8. listopadu 2014 Výstaviště Flora Olomouc Navštivte veletrh Moderní žena a Bydlení

Více

2.830,- 105 TV stolek LE 01-120 š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm. 4.400,- 163 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v.

2.830,- 105 TV stolek LE 01-120 š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm. 4.400,- 163 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v. Systém Levante Technický popis: systém LEVANTE je vyroben z LDTD o tlouštce 18mm, jsou použité hrany ABS o tlouštce 0,5 mm, zapuštěné kovové úchytky a kovové pojezdy, ve vitrínách jsou 3 kusy skleněných

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA

NÁVŠTĚVA 80 DŮM&ZAHRADA Ve svahu Stavět na svažitém pozemku je možné různými způsoby majitelé navštíveného domu zvolili jeden z méně běžných. Na rozdíl od obvyklého zapuštění objektu, které vyžaduje zemní práce v celkem velkém

Více

ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013)

ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013) ŘÍJEN 2013 (OCTOBER 2013) Název (Name)/Supplement Vydavatel (Publisher) Aha! / Aha! TV Ringier Axel Springer CZ a. s. Blesk / Blesk magazín Ringier Axel Springer CZ a. s. Deník/TV magazín/ Moje RODINA

Více

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE 21.-23. května 2016 Orea Hotel Voroněž **** Křížkovského 47, 603 73 Brno PARTNEŘI KONFERENCE CBA 2016 Generální partner: Hlavní partneři: Exklusivní partneři: Gastronomický

Více

Organizační struktury velkých stavebních firem v ČR SSŽ, a.s.

Organizační struktury velkých stavebních firem v ČR SSŽ, a.s. Organizační struktury velkých stavebních firem v ČR SSŽ, a.s. Organizační struktury velkých stavebních firem v ČR METROSTAV, a.s. přímé řízení ovlivňování Valná hromada akcionářů Metrostav a.s. Subbterra

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011

Soutěžní přehlídka řemesel. Ohlédnutí za 15. ročníkem. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Ohlédnutí za 15. ročníkem Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 21. 11. 2011 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

Specifikace základních údajů zakázky

Specifikace základních údajů zakázky Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: TRN - Léčebna v Mirošově - Janově Sídlo/místo podnikání: U Léčebny 500/500, Mirošov -Janov 33843, CZ IČ: 00669784 Interní číslo zadavatele: 004/2015 Osoba

Více

24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015

24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015 24. ročník 1. ročník 13. 5. - 17. 5. 2015 Nomenklatura výstavy Hobby: Nomenklatura výstavy Rybářský veletrh: Otevírací doba: Nářadí a zařízení pro hobby a zahradu, rostliny a semena, stavebnictví, vytápění,

Více

ZÁPIS Z XII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA DNE 12. 11. 2013 ČAS 10:00 18 HOD.

ZÁPIS Z XII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA DNE 12. 11. 2013 ČAS 10:00 18 HOD. ZÁPIS Z XII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA DNE 12. 11. 2013 ČAS 10:00 18 HOD. Přítomni: P. Hnilička, P. Janda, R. Kolařík (do 16,30), M. Košař (od 13,30), L. Kuba (do 16,30), P. Lešek, J. Panna, J. Smutný,

Více

PŘEDSTAVENÍ INFORMAČNÍHO PROGRAMU

PŘEDSTAVENÍ INFORMAČNÍHO PROGRAMU OBSAH: 1) CHARAKTERISTIKA PROGRAMU 2) ODBORNÁ VÝCHODISKA A TERMINOLOGIE PROGRAMU 3) CÍLE PROGRAMU 4) HLAVNÍ PILÍŘE PROJEKTU 5) ZÁŠTITY PROGRAMU 6) REALIZACE PROGRAMU 7) SOUTĚŽE PRO STUDENTY TECHNICKÝCH

Více

Kulatý stůl stavebního fóra a společnosti Trigema. Pavel Ševera, pavel.severa@spir.cz, duben 2014

Kulatý stůl stavebního fóra a společnosti Trigema. Pavel Ševera, pavel.severa@spir.cz, duben 2014 Rezidence a internet Kulatý stůl stavebního fóra a společnosti Trigema Pavel Ševera, pavel.severa@spir.cz, duben 2014 O asociaci SPIR Sdružení pro internetovou reklamu profesní asociace (JIC), reprezentant

Více

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz Úvodem Vážení přátelé, jsem právem hrdý na jarní veletržní sezónu, kterou máme za sebou. Ekonomická krize se v minulých letech neblaze podepsala

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. roku 2010. (o činnosti a hospodaření)

VÝROČNÍ ZPRÁVA. roku 2010. (o činnosti a hospodaření) ČESKÝ MERÁN, obecně prospěšná společnost Vítkovo nám. 69 257 92 Sedlec-Prčice 2 IČ: 26 45 84 20 VÝROČNÍ ZPRÁVA (o činnosti a hospodaření) roku 2010 Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2010 Obecné

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 659 ze dne 31.3.2015 k návrhu zřízení Komise Rady hlavního města Prahy pro rozvoj cestovního ruchu Rada hlavního města

Více

REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE

REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE Zdroj údajů a grafů: TNS Media Intelligence (dále TNS MI) a Unie vydavatelů Období: 1. 1. až 30. 9. a 1. 1. až 30. 9. Všechny údaje jsou bez autoinzerce a nadačních

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ Vlastnictví domu s jednotkami vymezenými podle zákona č. 72/1994 Sb. CZ0100 Hlavní město 554782 A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl Vlastnické právo Afanasieva Maria, Akademika Anochina 38-3-509,

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A - hala A1, NA1, venkovní plochy. Místo konání

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A - hala A1, NA1, venkovní plochy. Místo konání ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Statistické údaje: Výstaviště Černá louka, pavilon A hala NA1, A2, Místo konání venkovní plochy Obsazená výstavní plocha 2.458 m2 Počet vystavovatelů a spoluvystavovatelů 41 Počet návštěvníků

Více

Rok řemesel bude koordinován AMSP ČR, za účasti 23 řemeslných cechů a společenstev, pokrývajících 35 profesí:

Rok řemesel bude koordinován AMSP ČR, za účasti 23 řemeslných cechů a společenstev, pokrývajících 35 profesí: 2016 Pracovní verze Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pokračuje v mohutné ofenzivě na podporu drobných živnostníků a vyhlašuje rok 2016 jako ROK ŘEMESEL. Navazujeme tím na naši aktivitu

Více

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace.

Předkládáme Vám fakta, díky kterým můžete zhodnotit efektivitu Vaší prezentace. Vážení vystavovatelé, jsme rádi, že jsme Vás i v letošním roce mohli přivítat na 16. ročníku veletrhu cestovního ruchu Euroregion Tour 2016, který se uskutečnil ve dnech 17. 19. března na výstavišti Eurocentrum

Více

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel.

Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Výroční zpráva 2006 Nejvýznamnější aktivitou roku 2006 byl jednoznačně v činnosti Českokrumlovského rozvojového fondu projekt Muzeum Fotoateliér Seidel. Naplno se rozjely práce na rehabilitaci objektu,

Více

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Doprovodný program Doprovodné akce 22. - 25.3. 202 DOPROVODNÝ PROGRAM Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Nábytek roku 202 - přehlídka finalistů soutěže pořádané AČN Vstupní

Více

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz Úvodem Vážení přátelé, držíte v ruce první vydání časopisu PVA EXPO NEWS. Doba je dynamická a přináší spoustu nového a já jsem nesmírně rád, že

Více

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, veletrh FOR HABITAT má za sebou již 17. ročník

Více

Společnost Beton Brož s.r.o. Generální partner 6.ročníku Křižovatek architektury

Společnost Beton Brož s.r.o. Generální partner 6.ročníku Křižovatek architektury Společnost Beton Brož s.r.o. Generální partner 6.ročníku Křižovatek architektury Přednášející: Ing. David Hajíček produktový poradce společnosti Beton Brož s.r.o. NĚKOLIK VĚT ÚVODEM: Naše betonové výrobky

Více

OHLÉDNUTÍ ZA FOR FURNITURE a FOR OFFICE

OHLÉDNUTÍ ZA FOR FURNITURE a FOR OFFICE /4/ duben 2013 OHLÉDNUTÍ ZA FOR FURNITURE a FOR OFFICE Od 21. do 24. března proběhl na výstavišti v Letňanech historicky největší soubor veletrhů o bydlení FOR HABITAT, v jehož rámci byly výstavy FOR FURNITURE

Více

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 /11/ PROSINEC 2015 DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 Od 1.10. sekretariát AČN přijímá přihlášky k ocenění NÁBYTEK ROKU 2016. Ty je možné dle propozic zasílat na adresu Asociace

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK. Odbor životního prostředí ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK. Odbor životního prostředí ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK Odbor životního prostředí Č.j.: MJ/58561/2014/2015/04/OŽP/R-20/Ne Jeseník, dne 18.2.2015 Vyřizuje/telefon: Nečesaná/584498423 Město Žulová, Hlavní 36, 790 65 Žulová Výroková část:

Více

VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace

VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace závereèná zpráva 2012 VÝSTAVIŠTÌ BRNO Mezinárodní veletrh elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace 20. 23. 3. 2012 VÝSTAVIŠTE BRNO Základní statistické údaje AMPER 2012 Hrubá výstavní plocha:

Více

FOR GASTRO & HOTEL 2017

FOR GASTRO & HOTEL 2017 ODBORNÝ KONGRES LOGO VELETRHU PODTITULEK FOR GASTRO & HOTEL 2017 5.-6. ŘÍJNA 2017 Informace o kongresu 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Největší

Více

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR BIKES OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 3. 2016

KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBJEDNÁVKOVÝ FOR BIKES OBSAH: UZÁVĚRKA: 4. 3. 2016 OBJEDNÁVKOVÝ KATALOG SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE OBSAH: 1 Důležitá upozornění 2 Objednávka parkování, vjezdu, vystavovatelských a montážních průkazů 2a Objednávka voucherů a ostrahy 3 Objednávka kontejnerů

Více

TÉMATA SOUHRNNÝCH PŘEHLEDŮ

TÉMATA SOUHRNNÝCH PŘEHLEDŮ Náklad: 5 000 ks Remintenda: 0 ks Periodicita: dvouměsíčník Distribuce: formou předplatného a direct mailu (zdarma zasílání na konkrétní firmy, osoby) Mediální partnerství: Cech podlahářů ČR, Cech parketářů

Více

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 24. 4. 2017 Vstupní hala II, Přednáškový sál 4 11:00 11:45 ČEŠI A REKLAMA výsledky výzkumu postojů české veřejnosti k reklamě Účastníci panelu:

Více

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2004

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2004 NADACE SESTRY AKVINELY Výroční zpráva o činnosti za rok 2004 Jedno z nejhlubších tajemství života je, že největší cenu má to, co děláme pro své bližní. Lewis Carrol Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé,

Více

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary realita dává velký prostor pro představivost Golf Resort Karlovy Vary a.s. vznikla spojením předních karlovarských firem v roce 1996 za účelem provozování

Více

INFORMACE O KONANÝCH AKCÍCH DUBEN KVĚTEN 2009

INFORMACE O KONANÝCH AKCÍCH DUBEN KVĚTEN 2009 WEBOVÉ STRÁNKY Výzva pro členy: Pro prohlížení úplné verze stránek je třeba provést jednorázovou registraci a následně se přihlásit při každém navštívení stránek svým uživatelským jménem a heslem. Vytvoření

Více

Úvodem. 02 Most 08 Salónek PP 12 Manop 14 Trempovision 22 Stánek

Úvodem. 02 Most 08 Salónek PP 12 Manop 14 Trempovision 22 Stánek 2 02 Most 2 Úvodem Druhé číslo newsletteru NapnuTo jsme zaměřili především na naše nejnovější české realizace. Za poslední rok jsme jich provedli opravdu hodně. Pojďte s námi na prohlídku toho nejzajímavějšího,

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

Odborný poradní orgán MŠMT pro program INGO II, VES 2014 Zdroj financování členů Statut Jednací řád Rozpočtové prostředky organizace ANO NE ANO NE

Odborný poradní orgán MŠMT pro program INGO II, VES 2014 Zdroj financování členů Statut Jednací řád Rozpočtové prostředky organizace ANO NE ANO NE Odborný poradní orgán pro program INGO II, VES 2014 Rozpočtové prostředky organizace ANO NE ANO NE prof. RNDr. Blanka Říhová, DrSc. RNDr. Jana Bystřická Mikrobiologický ústav AV ČR, v.v.i. Ing. Jiřina

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice. www.tendence.eu www.bonexpo.cz. nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice. www.tendence.eu www.bonexpo.cz. nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně spotřebiče - podlahy - dekorace - textil 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice www.tendence.eu www.bonexpo.cz 16. mezinárodní veletrh interiéru

Více

Zdravotnictví 2016. 12. 11. 2015 Praha, Hotel Ambassador. www.uzs konference.cz. Mgr. Bohuslav Sobotka. MUDr. Svatopluk Němeček, MBA

Zdravotnictví 2016. 12. 11. 2015 Praha, Hotel Ambassador. www.uzs konference.cz. Mgr. Bohuslav Sobotka. MUDr. Svatopluk Němeček, MBA Unie zaměstnavatelských svazů ČR a Mladá fronta a. s. pořádají konferenci pod záštitou předsedy vlády ČR Mgr. Bohuslava Sobotky, ministra zdravotnictví ČR MUDr. Svatopluka Němečka, MBA, České lékařské

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: 1 Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 Sobota 6. dubna 2013 základní schéma dne 8:00 08:30 příjezd členů

Více

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO

MEDIA PROJEKT 1.1. - 17.12. UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO 2015 1.1. - 17.12. MEDIA PROJEKT UNIE VYDAVATELŮ ASOCIACE KOMUNIKAČNÍCH AGENTUR ARA S SKMO MEDIA PROJEKT je realizován společnostmi MEDIAN a STEM/MARK. V období od 1.1.2015 17.12.2015 bylo dotazováno celkem

Více

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 20. KONFERENCE MONITORING ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ÚSTŘEDÍ MONITORINGU ZDRAVOTNÍHO STAVU OBYVATELSTVA STÁTNÍ ZDRAVOTNÍ ÚSTAV, PRAHA MILOVY 6. 8. října 2015 P R O G R A M K O N F E R E N C E Úterý 6.

Více

Zpráva o činnosti SAMBA v roce 2015

Zpráva o činnosti SAMBA v roce 2015 Zpráva o činnosti SAMBA v roce 2015 stav k 8.12.2015 Obsah: 1. Shrnutí 2. Akce uskutečněné v roce 2015 3. Podpořené aktivity charitativních organizací 4. Organizační zajištění činnosti SAMBA 5. Finanční

Více

Výro č ní zpráva 2009

Výro č ní zpráva 2009 Výroční zpráva 2009 OBSAH 1. Úvodní slovo 2. Lidé v občanském sdružení TIŠICKÉ KLUBko 3. Důležité události v historii 4. Akce v roce 2009 5. Finanční zpráva o hospodaření za rok 2009 6. Plány pro rok 2010

Více

Reality a nemovitosti. Alena BODNÁROVÁ, KART Filip CHVÁTAL, HG Ondřej ŠERÝ, HG

Reality a nemovitosti. Alena BODNÁROVÁ, KART Filip CHVÁTAL, HG Ondřej ŠERÝ, HG Reality a nemovitosti Alena BODNÁROVÁ, KART Filip CHVÁTAL, HG Ondřej ŠERÝ, HG Nehnuteľnosť pozemok a stavba spojená so zemou pevným základom Realita nehnuteľný majetok Pozemok prirodzená časť zemského

Více

ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA

ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA Výsledky soutěží o nejlepší exponát GRAND PRIX a o nejpůsobivější expozice TOP EXPO u příležitosti veletrhů FOR ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE 2013 Soutěže o nejlepší exponát/technologii,

Více

5. května 2005 strana 1. GfK Praha Median SKMO MEDIA PROJEKT 2005

5. května 2005 strana 1. GfK Praha Median SKMO MEDIA PROJEKT 2005 5. května 2005 strana 1 GfK Praha Median SKMO MEDIA PROJEKT 2005 Media Projekt je realizován společnostmi GfK Praha Median. V období od 01. 10. 2004-31. 03. 2005 bylo dotazováno celkem 14 191 náhodně vybraných

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.prumysloveveletrhy.cz 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.prumysloveveletrhy.cz 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE 15. MEZINÁRODNÍ VELETRH STROJÍRENSKÝCH TECHNOLOGIÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH VÝROBY, ROZVODU A UŽITÍ ENERGIE 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH LOGISTIKY, SKLADOVÁNÍ A MANIPULACE 2. VELETRH 3D TECHNOLOGIÍ 1. VELETRH

Více

Konference Krajané a čeština, Praha, 10-12. 9. 2014

Konference Krajané a čeština, Praha, 10-12. 9. 2014 Konference Krajané a čeština, Praha, 10-12. 9. 2014 jméno stát instituce Balev Anna USA Baslerová Helena Rakousko Kulturní klub Čechů a Slováků, Vídeň Basler Richard Rakousko Kulturní klub Čechů a Slováků,

Více

Dárci: SVS, a.s., Envirocont s.r.o., SČVK, a.s., SECOMSYS s.r.o., Jasmína - Hana Mašínová, Česká národní agentura Mládež a YMCA v ČR, Dieta, s.r.o.

Dárci: SVS, a.s., Envirocont s.r.o., SČVK, a.s., SECOMSYS s.r.o., Jasmína - Hana Mašínová, Česká národní agentura Mládež a YMCA v ČR, Dieta, s.r.o. SLOVO ÚVODEM Rok 2013 byl plný změn, konců a nových začátků programů a aktivit. Na postu ředitele managementu a předsedy Rady YMCA v Ústí nad Labem došlo ke změně, možná proto, aby staronový vítr a čerstvý

Více

Program Rady Svazu pro vzdělávací činnost na I. pololetí 2006. Přehled hlavní činnosti řízené Radou Svazu pro vzdělávací činnost za rok 2005

Program Rady Svazu pro vzdělávací činnost na I. pololetí 2006. Přehled hlavní činnosti řízené Radou Svazu pro vzdělávací činnost za rok 2005 Program Rady Svazu pro vzdělávací činnost na I. pololetí 2006 Přehled hlavní činnosti řízené Radou Svazu pro vzdělávací činnost za rok 2005 Program činnosti Rady Svazu pro vzdělávací činnost pro II. pololetí

Více

Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %)

Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %) Celostátní deníky inzerce v období leden-září 2005 a 2004, trend (v %) MF DNES deník 1 713 805 1 521 610 112,6 9 872,9 8 601,3 114,8 35 795 35 135 101,9 BLESK deník 839 438 693 272 121,1 1 385,6 1 402,9

Více

2.970,- 110 TV stolek LE 01-120 š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm. 4.620,- 171 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v.

2.970,- 110 TV stolek LE 01-120 š.120 h.43 v.46cm rozměry vnit. otvorů: š.104 v.14cm. 4.620,- 171 Skříň šatní LE 06 š.80 h.58 v. Systém Levante Technický popis: systém LEVANTE je vyroben z LDTD o tlouštce 18mm, jsou použité hrany ABS o tlouštce 0,5 mm, zapuštěné kovové úchytky a kovové pojezdy, ve vitrínách jsou 3 kusy skleněných

Více

Omluveni: Ing. Pavel. Program:

Omluveni: Ing. Pavel. Program: - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 30. jednání Rady města

Více

PROGRAM. Vyšší odborné školy grafické. Vyšší odborná škola grafická a Střední průmyslová škola grafická Praha 1, Hellichova 22

PROGRAM. Vyšší odborné školy grafické. Vyšší odborná škola grafická a Střední průmyslová škola grafická Praha 1, Hellichova 22 PROGRAM Vyšší odborné školy grafické 2009 10 Vyšší odborná škola grafická a Střední průmyslová škola grafická Praha 1, Hellichova 22 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA GRAFICKÁ A STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA GRAFICKÁ VOŠG

Více

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016

MEDIA PROJEKT. 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 MEDIA PROJEKT 4. čtvrtletí 2015 a 1. čtvrtletí 2016 Základní parametry výzkumu realizace MEDIAN a STEM/MARK stratifikovaný náhodný výběr lokalit adresní výběr kombinovaný s náhodným výběrem v lokalitě

Více