MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016"

Transkript

1 Odbor správy majetku, odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb s účinností od , která je přílohou č. 1 a nedílnou součástí tohoto materiálu. NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb s účinností od , která je přílohou č. 1 a nedílnou součástí tohoto materiálu. a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje Mgr. Eva Vanžurová starostka Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Jan Tůma MPA vedoucí odboru správy majetku Mgr. Michaela Baslerová vedoucí odboru sociálních věcí

2 Důvodová zpráva: Zastupitelstvu města je předkládána změna zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb od Ve zřizovacích listinách dochází ke změnám zejména z důvodů, že tato příspěvková městská sociální organizace bude v budoucnu provozovat více druhů sociálních služeb i pro odlišné cílové skupiny uživatelů. Jedním z takových záměrů je zřízení noclehárny. Z toho důvodu je potřeba objekt Sedláčkova č.p. 450 vyjmout z užívání Domovní a bytové správě města Písku a následně ho svěřit do užívání Městskému středisku sociálních služeb. Ke změnám dochází v příloze č. 1 zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb, účinné od Ostatní články zřizovací listiny zůstávají nedotčeny. Úplné znění zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb, účinné od bylo podrobeno vnitřnímu připomínkovému řízení příslušnými odbory MěÚ Písek a k tomuto dokumentu nebyly vzneseny žádné připomínky. Sociální komise doporučuje schválit změnu zřizovací listiny Městského střediska sociálních služeb s účinností od Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje usnesení a) Vztah k rozpočtu: nemá Legislativní rámec: zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním zřízení), ve znění pozdějších předpisů zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, 27, zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, 39, 40, 44, 63, 66 zákon č. 133/2000 Sb., o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů, 10 Vztah ke strategickému plánu: Přílohy: Příloha č. 1: Úplné znění zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb účinné od stránka 2 (celkem 9)

3 Příloha č. 1: Úplné znění zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb účinné od ZŘIZOVACÍ LISTINA Úplné znění Město Písek jako jediný zřizovatel příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb se sídlem nábřeží 1. máje 2142, Písek, identifikační číslo , zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, spisová značka Pr 474, mění zřizovací listinu účinnou od příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb se sídlem nábřeží 1. máje 2142, Písek, identifikační číslo na základě rozhodnutí zastupitelstva města Písku číslo... ze dne.. Čl. I. ZŘIZOVATEL Město Písek, (dále jen zřizovatel) se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek, PSČ , identifikační číslo , jako jediný zřizovatel zřídilo ve smyslu zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů dále uvedenou příspěvkovou organizaci. Čl. II. NÁZEV A SÍDLO PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Název: Městské středisko sociálních služeb Sídlo: nábřeží 1. máje 2142, Písek IČ: Právní forma: příspěvková organizace 3.1. Hlavní účel činnosti Čl. III. VYMEZENÍ HLAVNÍHO ÚČELU A PŘEDMĚTU ČINNOSTI Příspěvková organizace se zřizuje pro poskytování sociálních služeb dle zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů seniorům nebo osobám se zdravotním postižením ohroženým sociálním vyloučením, osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, s trvalým pobytem na území města Písku dle zákona č.133/2000 Sb., o evidenci obyvatel a rodných číslech a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů, a fakticky žijícím na území města Písku, poskytování pečovatelských služeb a osobní asistence rodinám s dětmi, pokud tito mají trvalý pobyt na území města Písku dle zákona o evidenci obyvatel a zároveň fakticky žijí na území města Písku, poskytování sociálních služeb osobám bez přístřeší, výdej obědů seniorům, pokud tito mají trvalý pobyt na území města Písku dle zákona o evidenci obyvatel a zároveň fakticky žijí na území města Písku, a pro zabezpečení předškolní výchovy dětí do tří let věku. stránka 3 (celkem 9)

4 3.2. Předmět činnosti poskytování sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů seniorům nebo osobám se zdravotním postižením ohrožených sociálním vyloučením, osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, s trvalým pobytem na území města Písku dle zákona o evidenci obyvatel a zároveň fakticky žijícím na území města Písku, poskytování pečovatelských služeb a osobní asistence rodinám s dětmi, pokud tito mají trvalý pobyt na území města Písku dle zákona o evidenci obyvatel a zároveň fakticky žijí na území města Písku výdej obědů seniorům, kteří pobírají starobní důchod a poživatelům invalidního důchodu III. stupně, pokud tito mají trvalý pobyt na území města Písku dle zákona o evidenci obyvatel a zároveň fakticky žijí na území města Písku poskytování sociálních služeb osobám bez přístřeší zabezpečení denní péče vč. stravování a předškolní výchovy dětí v jeslích Čl. IV. STATUTÁRNÍ ORGÁN ORGANIZACE 4.1. Statutárním orgánem organizace je ředitel/ka, který je do funkce jmenován a odvoláván Radou města Písku Statutární orgán organizace jedná jménem organizace v souladu s platnými právními předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k názvu organizace připojí vlastnoruční podpis. Jiná osoba je oprávněna jednat za organizaci jen na základě a v rozsahu pravomocí vyplývajících jí z vnitřního organizačního předpisu organizace nebo na základě písemného zmocnění uděleného jí statutárním orgánem organizace. Ke svému podpisu pak připojí vyznačení svého zmocnění Statutární orgán organizace má všechna práva a povinnosti zaměstnavatele, vyplývající ze zákoníku práce. Statutární orgán vystupuje při finanční kontrole jako vedoucí orgánu veřejné správy Statutární orgán organizace může jmenovat a odvolat svého zástupce, kterým je dále zastupován i v době své nepřítomnosti. Dále jmenuje a odvolává další vedoucí zaměstnance ve smyslu platných předpisů. O jmenování a odvolání svých zástupců je povinen následně informovat písemně zřizovatele Statutární orgán organizace stanovuje vnitřní organizační strukturu organizace a organizace vydá vnitřní normy, resp. organizační a provozní směrnice v potřebném členění a struktuře podle rozsahu činnosti, rozsahu majetku, podle provozních potřeb organizace a v souladu s platnými právními předpisy. Čl. V. stránka 4 (celkem 9)

5 VYMEZENÍ MAJETKU A VYMEZENÍ MAJETKOVÝCH PRÁV 5.1. Vymezení majetku ve vlastnictví zřizovatele Nemovitý majetek ve vlastnictví zřizovatele vymezený v příloze č. 1 této zřizovací listiny, která tvoří její nedílnou součást, se příspěvkové organizaci (dále jen organizaci ) předává k hospodaření (dále jen svěřený majetek ). Veškerý nemovitý majetek, s výjimkou nemovitého majetku získaného darem nebo děděním, nabývá pro svého zřizovatele pouze po předchozím souhlasu zřizovatele. I tento nově nabytý majetek jí zřizovatel usnesením zastupitelstva města svěřuje k hospodaření Dlouhodobý hmotný movitý a dlouhodobý nehmotný majetek zřizovatele vymezený v příloze č. 2 této zřizovací listiny, která tvoří její nedílnou součást, se bezúplatně převádí do vlastnictví organizace. Veškerý dlouhodobý hmotný movitý a dlouhodobý nehmotný majetek, který organizace nabývá svou hlavní nebo doplňkovou činností, s výjimkou majetku vymezeného v bodě 5.2 této zřizovací listiny, nabývá pro svého zřizovatele po předchozím písemném souhlasu. Takto nabytý majetek jí zřizovatel bezúplatně dnem nabytí převádí do jejího vlastnictví oceněný dle zákona o účetnictví Vymezení majetku ve vlastnictví příspěvkové organizace Organizace může nabýt do svého vlastnictví pouze majetek potřebný k výkonu činnosti, pro kterou byla zřízena v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a to: bezúplatným převodem od svého zřizovatele (předchozí souhlas k převodu nemovitého majetku uděluje zastupitelstvo města, k převodu movitého majetku rada města), darem s předchozím písemným souhlasem zřizovatele; pokud se však bude jednat o peněžitý dar účelově neurčený, zřizovatel tímto dává předchozí souhlas s přijetím takovéhoto peněžitého, účelově neurčeného daru, děděním s předchozím písemným souhlasem zřizovatele bez předchozího písemného souhlasu zřizovatele je příspěvková organizace povinna dědictví odmítnout, jiným způsobem, vyjma bodů až 5.2.3, na základě rozhodnutí zřizovatele bez jeho souhlasu, a to: Oběžná aktiva (peníze, ceniny, zásoby, pohledávky, knihy, časopisy, audio záznamy) Hmotný movitý majetek do výše dané vstupní cenou stanovenou zákonem č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů na 1 inventární číslo (dále jen limit ) Nehmotný majetek do výše dané vstupní cenou stanovenou zákonem č 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů na 1 inventární číslo (dále jen limit ) 5.3. Vymezení majetkových práv Vymezení majetkových práv svěřeného majetku stránka 5 (celkem 9)

6 Příspěvková organizace hospodaří se svěřeným majetkem tak, aby mohla plnit hlavní účel, k němuž byla zřízena. K doplňkové činnosti je oprávněna využívat tento majetek pouze v případech, nenaruší-li tím svoji hlavní činnost a nepoškodí zájmy zřizovatele. Organizace má následující práva a povinnosti: a) vést řádnou a úplnou evidenci svěřeného majetku, hospodárně a efektivně jej využívat, b) zajistit péči o majetek, jeho ochranu a zvelebovat a udržovat jej v provozuschopném stavu, c) nesmí jej zcizit (prodat, darovat) ani vložit do obchodní společnosti a ani jím ručit, d) nesmí jej zatížit zástavním právem ani věcnými břemeny, e) oznámit neprodleně zřizovateli majetek nepotřebný pro další činnost organizace, f) zpracovávat každoročně plán oprav a investic a předložit jej zřizovateli k informaci, g) zabezpečovat řádné hospodaření s majetkem a přijímat úhrady za svévolné poškozování majetku, h) provádět a předkládat zřizovateli inventarizaci majetku minimálně v termínech stanovených zákonnými předpisy, příp. v termínech stanovených zřizovatelem, i) zajistit podklady pro vzájemné proúčtování přírůstků a úbytků majetku včetně jeho technického zhodnocování mezi zřizovatelem a organizací v termínech stanovených zřizovatelem, j) provádět účetní odpisy v souladu s předpisy o odepisování podle odpisového plánu každoročně schváleného zřizovatelem a s odpisy nakládat dle Pravidel pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek, k) zabezpečovat provádění zákonných revizí, prohlídek, oprav a nést zodpovědnost za odstranění zjištěných závad a nedostatků, l) zajišťovat úklid a údržbu přilehlých prostorů ke svěřeným nemovitostem, m) organizace je oprávněna uzavírat obchodní smlouvy s dodavateli materiálu, prací a služeb při zajišťování činností uvedených ve zřizovací listině v rámci schváleného rozpočtu organizace a stanovených závazných ukazatelů, n) organizace je oprávněna uzavírat smlouvy o pronájmu reklamních ploch a nebytových prostor bez souhlasu zřizovatele na dobu určitou nejdéle však na 1 kalendářní rok; výnosy z pronájmu si organizace ponechá; ceník pronájmů schvaluje zřizovatel, o) organizace je povinna kdykoliv v průběhu své činnosti svěřený majetek nebo jeho část odevzdat, rozhodne-li o tom zřizovatel, p) organizace je povinna umožnit zřizovateli kontrolu majetku kdykoliv, pokud o to zřizovatel požádá, q) vystupovat jako zadavatel v právních vztazích při zadávaní veřejných zakázek v souladu se zásadami stanovenými zřizovatelem, r) organizace může vyřazovat svěřený majetek po předchozím písemném souhlasu zřizovatele, s) organizace může použít investiční fond pouze se souhlasem zřizovatele, t) organizace je zmocněna k zastupování zřizovatele jako vlastníka či spoluvlastníka nemovitostí svěřených organizaci k hospodaření, stavebníka či jiného účastníka při správních řízeních vedených dle stavebního zákona (jde zejména o: ohlášení stavebnímu úřadu, stavební řízení, povolení terénních úprav, kolaudaci staveb, předčasné užívání stavby, zkušební provoz, změnu v užívání stavby, údržbu stavby včetně nařízení udržovacích prací a nezbytných úprav, odstraňování staveb, nařízení zabezpečovacích prací, státní stavební dohled na stavbách, rozhodnutí o zastavení stavebních prací, pasport stavby, archeologické a jiné nálezy, evidenci, ukládání a nahlížení do dokumentace, vstup na cizí pozemky a stavby, opatření na sousedním pozemku nebo stavbě a obecné technické požadavky na výstavbu), kde je dotčen svěřený majetek zřizovatele Majetek, který organizace nabyla do svého vlastnictví bezúplatným převodem od svého zřizovatele a stane se pro ni trvale nepotřebný, nabídne ho přednostně bezúplatně zřizovateli s návrhem na další postup. V případě, že ho zřizovatel nepřijme do svého vlastnictví, určí zřizovatel podmínky dalšího postupu. Čl. VI. FINANCOVÁNÍ A KONTROLA stránka 6 (celkem 9)

7 6.1. Organizace je povinna se při své činnosti řídit Pravidly pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek, schválených zřizovatelem a hospodařit s péčí řádného hospodáře Organizace je pro účely finanční kontroly orgánem veřejné správy, a je proto povinna zavést, udržovat a rozvíjet účinný vnitřní kontrolní systém v souladu s platnými zákony o finanční kontrole ve veřejné správě. Za vedení, dodržování a rozvíjení vnitřního kontrolního systému je odpovědný statutární orgán Zřizovatel je oprávněn kontrolovat hospodaření organizace a prověřovat účinnost vnitřního kontrolního systému. Čl. VII. DOPLŇKOVÁ ČINNOST 7.1. Doplňková činnost se povoluje v těchto oblastech: a) realitní činnost, správa a údržba nemovitostí: - pronájem nebytových prostor na dobu určitou, maximálně však na kalendářní rok 7.2. Zřizovatel souhlasí s tím, aby organizace mimo svůj účel a předmět činnosti vykonávala i doplňkovou činnost v tomto rozsahu a za těchto podmínek: a) nesmí ovlivňovat plnění hlavní činnosti a předmětu činnosti, b) budou lépe využity hospodářské možnosti organizace, c) bude zisková, d) zisk z doplňkové činnosti bude použit pro hlavní činnost, e) z výnosů doplňkové činnosti lze pořizovat majetek pro zajištění této i hlavní činnosti, f) účetnictví doplňkové činnosti bude vedeno odděleně, g) doplňková činnost se bude řídit směrnicí, kterou schválí zřizovatel Výkony, služby a výrobky v doplňkové činnosti se oceňují v souladu s platnými zákony, předpisy, obecně závaznými vyhláškami, usneseními zastupitelstva a rady města, cenovými kalkulacemi nákladů, výnosů a cen zapracovanými do směrnic K doplňkové činnosti je organizace oprávněna majetek využívat pouze je-li činnost válena touto zřizovací listinou nebo jejími dodatky a za předpokladu, že tím nenaruší svoji hlavní činnost a nepoškodí zájmy vlastníka. Čl. VIII. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 8.1. Tato zřizovací listina nabývá účinnosti dnem Organizace je zřízena na dobu neurčitou Toto úplné znění zřizovací listiny je pořízeno ve 3 výtiscích, které mají stejnou platnost Toto úplné znění zřizovací listiny může být doplňováno a změněno pouze písemnými dodatky, které schválí Zastupitelstvo města Písku Přílohy č. 1 a 2 tvoří nedílnou součást zřizovací listiny V Písku dne. Mgr. Eva Vanžurová starostka stránka 7 (celkem 9)

8 Příloha č. 1 zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb, účinné od Druh majetku Název majetku Pořizovací cena Oprávky Budovy Budova nábřeží 1. máje čp , ,00 a stavby Budova Jeslí , ,00 Budova Sedláčkova č.p , ,00 Herní prvek Domeček 29500, ,00 Herní prvek Houpačka 14300, ,00 Herní prvek Houpačka hnízdo 37400, ,00 Lavička ke stromu 12370, ,00 Lavička ke stromu 12370, ,00 Koník 13747,00 748,00 Koník 13747,00 748,00 Koník 13746,00 748,00 Lavička s opěrkou 8147,00 499,00 Obklad pískoviště 12198,00 742,00 Obklad pískoviště 12198,00 742,00 Herní prvek Houpačka hnízdo 31560, ,00 Koník 12739,00 670,00 Koník 12739,00 670,00 Lavička s opěrkou 10417,00 548,00 Lavička s opěrkou 10417,00 548,00 Prohazovadlo 19362, ,00 Pružinové dvojhoupadlo koník 21475,88 646,00 Pružina koník 14072,41 421,00 Branka na kopanou 11920,16 359,00 Branka na kopanou 11920,16 359,00 Lavička s opěrkou 10203,96 310,00 Herní prvek věž s domečkem 46793, ,00 Ponorka 70333, ,00 Modernizace brouzdaliště , ,00 Bezpečná herní plocha kolem brouzd , ,00 Mašinka s vagonky 62959,00 787,00 Dvojtabule se skříňkou a poličkou 33383,00 417,00 Celkem , ,00 Pozemky Pozemek nábřeží1.máje ,00 0,00 pozemek st ,00 0,00 Pozemek 1762/ ,00 0,00 Pozemek 1762/ ,00 0,00 Pozemek 1762/ ,00 0,00 Pozemek 3536/ ,00 0,00 Celkem ,00 0,00 stránka 8 (celkem 9)

9 Příloha č. 2 zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské středisko sociálních služeb, účinné od Druh majetku Název majetku Pořizovací cena Oprávky Dlouhodobý Kombin.čistící stroj NUMATIC 20950, ,00 hmotný Vyhřívaný zásobník na talíře 26108, ,00 majetek Regál nerez 30676, ,00 El.sporák ALBA 48856, ,00 Mycí stroj M , ,00 sporák elektrický 4 plotýnky 85245, ,00 konvektomat 6xGN , ,00 myčka Hobart , ,00 Pračka HW , ,00 Žehlič 5160/30Av , ,00 Peugeot partner 1C , ,90 Renault Kangoo expres 3C , ,34 Renault Kangoo expres 1C , ,00 Renault Kangoo expres 4C , ,52 MERCEDES BENZ VITO 220 CDI , ,00 Automatická pračka 23867, ,00 FABIA COMBI 3C , ,00 Pračka Schultess 77496, ,00 Pračka Spirit Topline 73759, ,00 Sušička Spirit Topline 56771, ,00 Kotlík dietní 20678, ,00 Lednice s mrazákem 20990, ,00 Škrabka na brambory 35706, ,00 Sekačka bubnová 28594, ,00 El.sporák 4 plotýnky a pečící trouba 37783, ,00 Fiat Doblo , ,00 Celkem , ,76 Umělecká díla obraz U Starcovy Lhoty 8000,00 0,00 obraz Nežovice 6000,00 0,00 obraz Písecký most 6000,00 0,00 obraz Slunečnice 4800,00 0,00 obraz Nežovice I. 7000,00 0,00 obraz Jihočeský podzim 800,00 0,00 obraz Posvícení 1200,00 0,00 obraz Rybářské motivy 700,00 0,00 Celkem 34500,00 0,00 stránka 9 (celkem 9)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Městské středisko sociálních služeb Písek 18.06.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na změnu zřizovací listiny příspěvkové organizace Městské

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Pečovatelská služba a jesle města Písku V Písku dne: 19.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení změny zřizovací listiny účinné od 01.01.2015

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2016. v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2016. v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2016 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.11.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na revokaci usnesení č. 198/14, návrh na

Více

MĚSTO PROSEČ, náměstí Dr. Tošovského 18, 539 44 Proseč ZŘIZOVACÍ LISTINA

MĚSTO PROSEČ, náměstí Dr. Tošovského 18, 539 44 Proseč ZŘIZOVACÍ LISTINA MĚSTO PROSEČ, náměstí Dr. Tošovského 18, 539 44 Proseč ZŘIZOVACÍ LISTINA Podle ust. 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení ve znění pozdějších předpisů) a podle ust. 27 ost.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 1. 2011 Bod pořadu jednání: Věc: Dodatek č. 1 ke zřizovací listině Dětského centra SLUNÍČKO Liberec, příspěvkové organizace

Více

II. Vymezení hlavního účelu a předmětu činnosti III. Označení statutárních orgánů a způsob, jakým vystupují jménem organizace IV.

II. Vymezení hlavního účelu a předmětu činnosti III. Označení statutárních orgánů a způsob, jakým vystupují jménem organizace IV. Č. j.: O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Rada Olomouckého kraje na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje UZ/9/26/2009 ze dne 25. 9. 2009 vyhlašuje úplné znění zřizovací

Více

Pro jednání zastupitelstva města dne: 9.12.2015 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města

Pro jednání zastupitelstva města dne: 9.12.2015 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Odbor školství a kultury 5.1. Pro jednání zastupitelstva města dne: 9.12.2015 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Úkony zřizovatele Důvodová

Více

Zřizovací listina. Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace. Město Letovice,okres Blansko, IČO 280518 jako zřizovatel,

Zřizovací listina. Centrum sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace. Město Letovice,okres Blansko, IČO 280518 jako zřizovatel, Zřizovací listina Město Letovice,okres Blansko, IČO 280518 jako zřizovatel, v souladu s ustanovením 27 zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Pečovatelská služba a jesle města Písku V Písku dne: 05.01.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.01.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna zřizovací listiny účinné od 01.01.2012 příspěvkové

Více

OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40 a 779 00 OLOMOUC

OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40 a 779 00 OLOMOUC OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40 a 779 00 OLOMOUC ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rozhodnutím Ministerstva kultury České

Více

Sport Hluk, příspěvková organizace

Sport Hluk, příspěvková organizace Úplné znění ZŘIZOVACÍ LISTINY PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Město Hluk se sídlem v ulici Hřbitovní 140, 687 25 Hluk, IČ 00290939, DIČ CZ00290939 usnesením č. 26/10 zastupitelstva města ze dne 10.2.2010 vydává

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Městská knihovna Písek Písek 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna a úplné znění zřizovací listiny Městské knihovny Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2012. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2012. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2012 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ZŘIZOVACÍ LISTINU příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Tachlovice, okres Praha-západ

ZŘIZOVACÍ LISTINU příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Tachlovice, okres Praha-západ Obec Tachlovice se sídlem úřadu Jakubská náves 8, 252 17 Tachlovice, IČ 00233871 podle ustanovení 35, 84 odst. 2. písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, podle ustanovení

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2016 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zřizovací listina příspěvkové organizace

Město Lipník nad Bečvou. Zřizovací listina příspěvkové organizace Město Lipník nad Bečvou Zřizovací listina příspěvkové organizace Město Lipník nad Bečvou, IČ 00301493, vydává na základě usnesení Zastupitelstva města Lipník nad Bečvou č. / 2008 - ZM ze dne 4. 3. 2008

Více

OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 93903/2009 OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Dodatek č. 4 ke zřizovací listině č. j. 4596/2001 ze dne 21. 12. 2001 ve znění dodatku č. 1 č. j. 224/2003 ze dne 28. 11. 2002, dodatku

Více

Zřizovací listina Vlastivědné muzeum Jesenicka, příspěvková organizace

Zřizovací listina Vlastivědné muzeum Jesenicka, příspěvková organizace OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40 a 779 11 OLOMOUC Zřizovací listina Vlastivědné muzeum Jesenicka, příspěvková organizace Podle zákona č. 290/2002 Sb., o přechodu některých dalších věcí, práv a závazků České

Více

Vzor zřizovací listiny příspěvkové organizace. Obec / město Horní Dolní. z ř i z o v a c í l i s t i n u

Vzor zřizovací listiny příspěvkové organizace. Obec / město Horní Dolní. z ř i z o v a c í l i s t i n u Vzor zřizovací listiny příspěvkové organizace Obec / město Horní Dolní Zastupitelstvo obce/města Horní-Dolní vydává na základě usnesení č. ZO.., v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písmena d) zákona č.

Více

Úplné znění zřizovací listiny. Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace

Úplné znění zřizovací listiny. Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace OLOMOUCKÝ KRAJ Jeremenkova 40a 779 11 OLOMOUC Úplné znění zřizovací listiny Muzea Komenského v Přerově, příspěvkové organizace vyhotovené na základě usnesení Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/12/9/2014

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 25.06.2015 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

STATUTÁRNÍ MESTO OSTRAVA, MESTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH. Zastupitelstvo mestského obvodu Ostrava-Jih. schvaluje

STATUTÁRNÍ MESTO OSTRAVA, MESTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH. Zastupitelstvo mestského obvodu Ostrava-Jih. schvaluje STATUTÁRNÍ MESTO OSTRAVA, MESTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH Zastupitelstvo mestského obvodu Ostrava-Jih schvaluje svým usnesením c. 492/18 ze dne 15.9.2005 v souladu se zákonem c. 250/2000 Sb., o rozpoctových

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 75. schůzi 29.09.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

s c h v á l i l o z m ě n u

s c h v á l i l o z m ě n u Zastupitelstvo města Uherský Brod na zasedání konaném dne 21.9.2011 usnesením č..., v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů,

Více

Zákon o krajích (krajské zřízení)

Zákon o krajích (krajské zřízení) SBÍRKA ZÁKONŮ částka 2 rozeslána dne 13.1.2003 3 Předseda vlády vyhlašuje úplné znění zákona č. 129/2000 Sb., o krajích (krajské zřízení), jak vyplývá ze změn provedených zákonem č. 273/2001 Sb., zákonem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 09.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh změny Zásad prodeje městských bytů NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Pravidla pro vztah města a příspěvkových organizací

Pravidla pro vztah města a příspěvkových organizací Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic SMĚRNICE Č. 1/2014 Pravidla pro vztah města a příspěvkových organizací Rada města, v souladu s ustanovením 110 odst. 4 písm. e) obecního zřízení, vydává

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2017 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. č. 1/2010

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. č. 1/2010 DOMOV DŮCHODCŮ PROSEČ-OBOŘIŠTĚ, příspěvková organizace Proseč-Obořiště 1, 393 01 Pelhřimov ----------------------------------------------------------------------- IČ: 00511901 telefon: 565 394 112 e-mail:

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Jan Mlynář Ing.

Více

Obec Bělkovice-Lašťany

Obec Bělkovice-Lašťany Obec Bělkovice-Lašťany Zřizovací listina Obec Bělkovice-Lašťany na základě usnesení zastupitelstva obce ze dne 17. 10. 2002, č. 6/2002 zřizuje dnem 1. 1. 2003 podle 84 odst. 2 písm.e) zákona č. 128/2000

Více

Statutární město Ostrava

Statutární město Ostrava Statutární město Ostrava Obecně závazná vyhláška č. 14/2013, Statut města Ostravy (úplné znění se změnami a doplňky provedenými obecně závaznými vyhláškami č. 1/2014 ze dne 19.2.2014, č. 2/2014 ze dne

Více

Organizační řád obce Vrbice

Organizační řád obce Vrbice Organizační řád obce Vrbice 1 ORGANIZAČNÍ ŘÁD OBCE VRBICE Obec: VRBICE IČO : 00283738 Adresa: 691 09, Vrbice 89 Řád zpracoval: Tomáš Bílek Řád schválil starosta obce: Tomáš Bílek Datum schválení zastupitelstvem

Více

mezi těmito smluvními stranami:

mezi těmito smluvními stranami: DAROVACÍ SMLOUVA č.j. OLP/1186/2014 reg. č.: uzavřená podle 2055 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů mezi těmito smluvními stranami: Liberecký

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 06.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce Modelu Kamenného mostu NÁVRH USNESENÍ Rada města uzavření

Více

Zřizovací listina. Pečovatelská služba Dolní Rožínka

Zřizovací listina. Pečovatelská služba Dolní Rožínka Obec Dolní Rožínka Zřizovací listina příspěvkové organizace Pečovatelská služba Dolní Rožínka vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. tuto Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. tuto Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2016 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

Úplné znění Zřizovací listiny Domova pro seniory Kaplice ve znění ke dni 1. 1. 2015

Úplné znění Zřizovací listiny Domova pro seniory Kaplice ve znění ke dni 1. 1. 2015 Úplné znění Zřizovací listiny Domova pro seniory Kaplice ve znění ke dni 1. 1. 2015 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 25.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

LIBERECKY KRAJ U Jezu 642/2a, Liberec IV- Perštýn, 460 Ol Liberec ZRIZOVACI LISTINA

LIBERECKY KRAJ U Jezu 642/2a, Liberec IV- Perštýn, 460 Ol Liberec ZRIZOVACI LISTINA , LIBERECKY KRAJ U Jezu 642/2a, Liberec IV- Perštýn, 460 Ol Liberec v, ZRIZOVACI LISTINA Zastupitelstvo Libereckého kraje dle ustanovení 35 odst. 2 písm. j) zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, ve znění

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1.1.2018 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou Stráskou

Více

Stanovy Společenství vlastníků Klášterní dvůr 931-934, Rajhrad

Stanovy Společenství vlastníků Klášterní dvůr 931-934, Rajhrad S T A N O V Y Stanovy Společenství vlastníků Klášterní dvůr 931-934, Rajhrad ( 1200 a násl. z. č. 89/2012 Sb.) ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků Klášterní

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. I. Úvodní prohlášení. II. Předmět nájmu

NÁJEMNÍ SMLOUVA. I. Úvodní prohlášení. II. Předmět nájmu NÁJEMNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Společenství vlastníků jednotek pro dům Konviktská 298 se sídlem Praha 1, Staré Město, Konviktská 298/10, PSČ 110 00, IČ 276 43 883, zapsané v rejstříku společenství vlastníků

Více

Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem

Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem USNESENÍ z 12. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 18. června 2014 Přítomní: Bc. Věra Reslová,

Více

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 Usnesení 92. schůze Rady města Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 2170/92 - Rada města schvaluje program 92. schůze RM, konané 2. 10. 2014. 2171/92 - Rada města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení 90.

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j. 14/UZ/9/32/2009 Zřizovací listina příspěvkové organizace Olomouckého kraje úplné znění Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým rozhodnutím

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA / Pojistka č. ČSPŘ 1/2011 Smlouvu uzavírají společnosti: Česká spořitelna, a. s. se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, PSČ 140 00 IČ: 45244782 DIČ: CZ45244782 zapsaná v obchodním

Více

smlouva ) Preambule Článek I. Poskytnutí dotace Účel, na který je dotace určena Článek II. Doba realizace

smlouva ) Preambule Článek I. Poskytnutí dotace Účel, na který je dotace určena Článek II. Doba realizace Krajský úřad Číslo smlouvy u poskytovatele: Číslo smlouvy u příjemce: JID: 75233/2016/KUUK 16/SML2322 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE z Fondu Ústeckého kraje uzavřená dle ust 10a odst. 3 zákona

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ORGANIZAČNÍ SLOŽKY MĚSTA ZÁBŘEH MĚSTSKÁ SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ORGANIZAČNÍ SLOŽKY MĚSTA ZÁBŘEH MĚSTSKÁ SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ORGANIZAČNÍ SLOŽKY MĚSTA ZÁBŘEH MĚSTSKÁ SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ Zastupitelstvo města Zábřeh v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

129/2000 Sb. ZÁKON HLAVA I OBECNÁ USTANOVENÍ. Strana 1 / 50. ze dne 12. dubna 2000 o krajích. (krajské zřízení)

129/2000 Sb. ZÁKON HLAVA I OBECNÁ USTANOVENÍ. Strana 1 / 50. ze dne 12. dubna 2000 o krajích. (krajské zřízení) 129/2000 Sb. ZÁKON ze dne 12. dubna 2000 o krajích (krajské zřízení) Změna: 273/2001 Sb. Změna: 450/2001 Sb. Změna: 320/2001 Sb. Změna: 231/2002 Sb. (část) Změna: 404/2002 Sb. Změna: 231/2002 Sb. Změna:

Více

Rada města Česká Lípa ZÁSADY RADY MĚSTA. č. 1/2015. Řízení školských příspěvkových organizací zřizovaných městem Česká Lípa

Rada města Česká Lípa ZÁSADY RADY MĚSTA. č. 1/2015. Řízení školských příspěvkových organizací zřizovaných městem Česká Lípa EVIDENČNÍ ČÍSLO VÝTISKU: 1 ZÁSADY RADY MĚSTA zřizovaných městem POČET STRAN: 7 PLATNOST OD: 1. 11. 2015 VYDÁNÍ ČÍSLO: I. Jméno Datum Podpis Zpracoval Ing. Martina Bartáková Jana Veindlová Zdeňka Semerádová

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 12. 09. 2013 Věc: Změna zřizovací listiny Základní umělecké školy Doksy příspěvkové organizace Předkládá: Ing. Karel Kapoun,

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Střední odborné učiliště opravárenské, Králíky, Předměstí 427. Směrnice č. 01/2014. Č.j.: 291/2014

ORGANIZAČNÍ ŘÁD. Střední odborné učiliště opravárenské, Králíky, Předměstí 427. Směrnice č. 01/2014. Č.j.: 291/2014 Střední odborné učiliště opravárenské, Králíky, Předměstí 427 ORGANIZAČNÍ ŘÁD Směrnice č. 01/2014 Č.j.: 291/2014 Schválila: Mgr. Bc. Petra Doubravová ředitelka školy Razítko a podpis: Platnost od 22. 8.

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

č. 4/2005 Směrnice Rady města Hradec Králové

č. 4/2005 Směrnice Rady města Hradec Králové č. 4/2005 Směrnice Rady města Hradec Králové Pravidla pro pronájmy bytů v domech zvláštního určení, bytů zvláštního určení a bytů v penzionu pro důchodce schválená Radou města Hradce Králové, usnesením

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2012 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

MĚSTO ZLIV. č. XII. Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací. Materiál projednán: Datum: 10.04.2013 Podpis:

MĚSTO ZLIV. č. XII. Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací. Materiál projednán: Datum: 10.04.2013 Podpis: č. X Konané dne: 10.04.2013 Bod jednání: 6 Předmět jednání: Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací Předkládá: Datum: 10.04.2013 Podpis: Zpracoval: Ing. Ilona Řimnáčová Datum: 05.04.2013 Podpis:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Z Ř I Z O V A C Í L I S T I N A Zastupitelstvo města Pardubic v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

Článek 1 Smluvní strany

Článek 1 Smluvní strany Smlouva o zřízení a vedení účtu v rejstříku pro obchodování s jednotkami přiděleného množství (povolenkami) emisí skleníkových plynů a úpravě souvisejících vztahů Článek 1 Smluvní strany a) OTE, a.s. Praha

Více

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc

O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, Olomouc O L O M O U C K Ý K R A J Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j. 12/UZ/15/39/2006 Zřizovací listina příspěvkové organizace Olomouckého kraje úplné znění Zastupitelstvo Olomouckého kraje svým rozhodnutím

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 31. března 2014

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 31. března 2014 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 31. března 2014 R 179/14 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí zprávu o plnění usnesení rady města ke dni 31. 03. 2014, b) souhlasí s prodloužením

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2019 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmankou Mgr. Ivanou

Více

Změna č. 3 směrnice č. 5/2004 o zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb.

Změna č. 3 směrnice č. 5/2004 o zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb. Změna č. 3 směrnice č. 5/2004 o zabezpečení zákona o finanční kontrole č. 320/2001 Sb. Obec: Lovčice Adresa: Lovčice 185, 503 61 Lovčice Směrnici zpracoval: Ing. Petra Petrovická Směrnici schválil: Ing.

Více

Stanovy Společenství vlastníků Pujmanové 877-889

Stanovy Společenství vlastníků Pujmanové 877-889 Stanovy Společenství vlastníků Pujmanové 877-889 Čl. I Základní ustanovení ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ (1) Společenství vlastníků jednotek Pujmanové 877-889 (dále jen společenství ) v domě č.p. 877,

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á. Zřizovací listinu ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. 1. 2016 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky:

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210 Trojanovice, 25. dubna 2012 Vyhlašuje výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Fasáda Mateřské školy na Lomné Úvodní část

Více

129/2000 Sb. ZÁKON ze dne 12. dubna 2000

129/2000 Sb. ZÁKON ze dne 12. dubna 2000 129/2000 Sb. ZÁKON ze dne 12. dubna 2000 o krajích (krajské zřízení) Změna: 273/2001 Sb. Změna: 450/2001 Sb. Změna: 320/2001 Sb. Změna: 231/2002 Sb. (část) Změna: 404/2002 Sb. Změna: 231/2002 Sb. Změna:

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2010. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2010. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2010 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013 R 128/13 R 129/13 Povolení k odchytu bílé ryby z Máchova jezera souhlasí s udělením povolení k odchytu bílé ryby z Máchova jezera za smluvní cenu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce REKVALIFIKACE A PORADENSKÉ ČINNOSTI SLUŽBOVÉ PROFESE Opava, srpen 2009 Strana 1 z 149 Obsah dokumentace Čl. 1. Informace o zadavateli... 4 Čl. 2. Úvodní

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek

Stanovy společenství vlastníků jednotek Stanovy společenství vlastníků jednotek ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je právnickou osobou, která vznikla na základě

Více

Soupis požadovaných dokladů a písemností k veřejnosprávní kontrole

Soupis požadovaných dokladů a písemností k veřejnosprávní kontrole PŘÍLOHA č. 1 Soupis požadovaných dokladů a písemností k veřejnosprávní kontrole Zřizovací listina včetně dodatků Živnostenský list na provozování hospodářské (doplňkové) činnosti v oblasti:. Nájemní smlouvy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku, DBS města Písku V Písku dne: 14.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna zřizovací listiny příspěvkové organizace Domovní

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek Feřtekova 538-548

Stanovy společenství vlastníků jednotek Feřtekova 538-548 Stanovy společenství vlastníků jednotek Feřtekova 538-548 Název společenství vlastníků jednotek: Společenství Feřtekova 538-548 Sídlo společenství vlastníků jednotek: Feřtekova č.p. 540, Praha 8, PSČ 181

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

Obec Vážany nad Litavou

Obec Vážany nad Litavou Obec Vážany nad Litavou Č. j.: 618/2009/Hlo Zřizovací listina příspěvkové organizace Obce Vážany nad Litavou vydaná v souladu s ustanovením 35 a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2014 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ODDÍL C. CELOCÍRKEVNÍ FONDY ZŘIZOVANÉ SYNODEM NEBO KONVENTEM

ODDÍL C. CELOCÍRKEVNÍ FONDY ZŘIZOVANÉ SYNODEM NEBO KONVENTEM ŘÁD HOSPODAŘENÍ CÍRKVE OBSAH: PREAMBULE ODDÍL A. OBECNÉ ZÁLEŽITOSTI Čl. 1. Působnost řádu Čl. 2. Církevní sbory Čl. 3. Shromáždění a správní orgány sborů Čl. 4. Zvláštní zařízení církevní služby Čl. 5.

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem Jihomoravského kraje

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem Jihomoravského kraje SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Smluvní strany: - 1 - Smlouva č..../12/orr 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem Jihomoravského kraje sídlo: Žerotínovo

Více

Organizační řád. Městský úřad Velké Meziříčí

Organizační řád. Městský úřad Velké Meziříčí Rada města vydává tuto vnitřní směrnici č. 1/2013: Organizační řád Městského úřadu Velké Meziříčí Zpracovatel: Rozsah působnosti: Ing. Marek Švaříček, tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí Městský úřad

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni v y d á v á ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1.1. 2013 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

Základní umělecká škola Třebíč, Masarykovo náměstí 1313, 674 01 Třebíč ORGANIZAČNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY TŘEBÍČ. vnitřní předpis č.

Základní umělecká škola Třebíč, Masarykovo náměstí 1313, 674 01 Třebíč ORGANIZAČNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY TŘEBÍČ. vnitřní předpis č. Základní umělecká škola Třebíč, Masarykovo náměstí 1313, 674 01 Třebíč ORGANIZAČNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY TŘEBÍČ vnitřní předpis č. 1/2013 Čl. I Organizační řád Základní umělecké školy Třebíč (dále

Více

DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03

DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY příspěvková organizace 468 45 Velké Hamry 600 IČ: 712 200 03 STANDARD Č. 9 PERSONÁLNÍ A ORGANIZAČNÍ ZAJIŠTĚNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PERSONÁLNÍ SMĚRNICE Č. 6 ORGANIZAČNÍ ŘÁD Platnost

Více

ode dne 15.6.2012 za cenu nájmu ve výši 38,05 Kč/1m 2 /měsíc;

ode dne 15.6.2012 za cenu nájmu ve výši 38,05 Kč/1m 2 /měsíc; Usnesení 37. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 7. 6. 2012 825/37 Rada města bere na vědomí plnění usnesení 36. schůze rady města ze 17. 5. 2012. 826/37 Rada města schvaluje uzavření

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015. v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2015 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směrnice k doplňkové činnosti Městské knihovny Písek a ZŠ Svobodné NÁVRH USNESENÍ

Více

Zřizovací listina. Zřizovací listinu příspěvkové organizace. Základní škola., Komenského, příspěvková organizace, Milovice Mladá

Zřizovací listina. Zřizovací listinu příspěvkové organizace. Základní škola., Komenského, příspěvková organizace, Milovice Mladá Zřizovací listina Město Milovice na základě usnesení Zastupitelstva města č. xx/2012 ze dne 3. 12. 2012 podle ustanovení 35a 84 odst. 2 písm. d) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2011 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1.1. 2013. v y d á v á

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1.1. 2013. v y d á v á ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1.1. 2013 Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.03.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE RADA MĚSTA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE RADA MĚSTA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE RADA MĚSTA SMĚRNICE Č. 5/2011 O NAKLÁDÁNÍ S MAJETKEM MĚSTA Rada města, na základě ust. 102 odst. 3 obecního zřízení, vydává následující směrnici. Čl. 1 Základní pojmy a zásady

Více

Zásady postupu orgánů Olomouckého kraje při nakládání s nemovitým majetkem

Zásady postupu orgánů Olomouckého kraje při nakládání s nemovitým majetkem Zásady postupu orgánů Olomouckého kraje při nakládání s nemovitým majetkem I. Postup při pronájmech a výpůjčkách nemovitého majetku a při uzavírání dohod o splátkách s dobou splatnosti do 18 měsíců (Majetkoprávní

Více

USNESENÍ. z 46. schůze Rady města Hranic, dne 5. 2. 2013

USNESENÍ. z 46. schůze Rady města Hranic, dne 5. 2. 2013 MĚSTO HRANICE USNESENÍ z 46. schůze Rady města Hranic, dne 5. 2. 2013 Usnesení 1434/2013 - RM 46 ze dne 5. 2. 2013 Výše nájmů kotelen hlasováním per rollam k datu 28.1.2013 změnu nájmů z nebytových prostor

Více

Zadávání veřejných zakázek OBEC VELKÉ BŘEZNO

Zadávání veřejných zakázek OBEC VELKÉ BŘEZNO OBEC VELKÉ BŘEZNO 2/2016 Systém přípravy a průběhu zadávání veřejných zakázek na stavební práce, na dodávky nebo na služby, sloužících k naplnění poslání obce Velké Březno na všech úsecích její činnosti.

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto

ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna v y d á v á. tuto ÚPLNÉ ZNĚNÍ ZŘIZOVACÍ LISTINY ve znění ke dni 1. ledna 2017 Jihočeský kraj U zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice IČ 70890650 zastoupený hejtmanem Mgr. Jiřím Zimolou dále jen zřizovatel v y

Více