Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci"

Transkript

1 Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci Balíček pro 2 osoby na 2 noci s polopenzí ( platí v termínech a ) (ceny balíčku se mění dle aktuální obsazenosti, neplatí v období svátků ) Zahrnuje: Ceny za pokoj na víkend (2 noci). Ubytování 2 noci Snídaně formou studeného a teplého bufetu nebo servírovaná (dle obsazenosti) Při první večeři sklenka vína pro dospělou osobu Tříchodová servírovaná polopenze Využití dětského koutku Wifi po celém hotelu zdarma 1/2 hodiny minigolfu 1/2 hodiny ruských kuželek Dvoulůžkový pokoj : 2.450,- Kč Přistýlka dítě 2-12 : 800,- Kč Rodinný apartmán 2+2 děti : 4.190,- Kč Rodinný apartmán výhled 2+2 děti : 4.390,- Kč Příplatek za 1 noc navíc : 550,-/ dosp. s PP, 450,-/dítě s PP Zvýhodněné balíčky nelze hradit poukázkami ani zaměstnaneckými benefity. Místní pobytová taxa není v ceně balíčku. Balíčky není možno kombinovat s dalšími slevami ani hradit zaměstnaneckými benefity. Místní pobytová taxa není v ceně balíčku. Ceny balíčků není možno kombinovat s jinými slevami ani hradit zaměstnaneckými benefity.

2 Seniorské pobyty na horách - jaro,podzim 2016 Seniorské zvýhodněné balíčky pro osoby 60+ Platí pro určené termíny a na stanovený počet nocí. V cenách balíčků není obsažena místní pobytová taxa! Zvýhodněné pobyty nelze hradit poukázkami ani sčítat s jinými slevami. Seniorské pobyty ( víkendové ) - jaro, podzim 2016 Pobyty na 2 noci nebo 3 noci ( květen, červen, září, říjen ) Platí ve vybraných víkendových termínech mimo podzimní prázdniny a prodloužené víkendy se státním svátkem Cena se snídaní 450,- Kč/os/noc Cena s polopenzí 590,- Kč/os/noc Příplatek za jednolůžkový pokoj 150,- Kč/noc Seniorské pobyty ( týdenní ) - léto 2016 Pobyt na 7 nocí s polopenzí ( so-so ) Cena 4.200,- Kč/os/ týden Příplatek za jednolůžkový pokoj 200,- Kč/noc

3 Velikonoční balíček 4=3 noci s polopenzí termín Velikonoce už se opět blíží, proto Vám přinášíme prázdninový velikonoční balíček Pobyt o velikonočních prázdninách je možný na min. 3 noci. Přespíte-li u nás 4 noci, dostáváte od nás jednu noc zdarma, hradíte pouze polopenzi. Balíček 4=3 noci obsahuje: Ubytování na 4 noci Snídani formou bufetu Servírovanou tříchodovou večeři 1 h wellness ( finská a parní sauna ) Cena balíčku : Dvoulůžkový pokoj : 4.990,- Kč ( cena za 2 osoby ) 1.Přistýlka dítě 2-12 : 1.750,- Kč 2.přistýlka dítě 2-12 : 1.000, - Kč Rodinný apartmán menší : 8.800,- Kč ( cena za 2 dospělé a 2 děti ) Rodinný apartmán výhled : 9.200,- Kč ( cena za 2 dospělé a 2 děti ) Místní pobytová taxa není zahrnuta v ceně. Zvýhodněné balíčky nelze hradit poukázkami ani zaměstnaneckými benefity.

4 Zvýhodněné prázdninové pobyty - léto 2016 Balíček prázdninové léto na horách 7 nocí s polopenzí Využijte letos první týden v červenci, kdy svátky 5.7. a 6.7. jsou uprostřed pracovního týdne. Týdenní pobyt Vás bude stát jen 3 pracovní dny! balíčky platí v termínech a dále Balíček na 7 nocí ( sobota-sobota ) zahrnuje: 7 x ubytování 7 x snídani formou studeného a teplého bufetu 7 x večeři ( tříchodová servírovaná ) volný vstup do fitness 1 h wellness zdarma ( finská a parní sauna ) minigolf a zahradní kuželky zdarma Ceny za balíček : Dvoulůžkový pokoj ( cena za 2 osoby ) : 9.100,- Kč Rodinný apartmán menší ( cena za 2 dospělé a 2 děti do 12 let ) : ,- Kč Rodinný apartmán větší s výhledem ( cena za 2 dospělé a 2 děti do 12 let ) : ,- Kč Přistýlka : ( dítě 2-12 let ) 3.150,- Kč, ( dospělá osoba ) 3.850,- Kč Pozn. Do rodinného apartmánu většího lze ubytovat ještě další 2 děti na přistýlku. Informace rezervace@hotelbara.cz V balíčku není obsažena místní pobytová taxa. Zvýhodněné balíčky nelze platit poukázkami ani jinými benefity, slevy nelze sčítat.

5 Zvýhodněné prázdninové pobyty - léto 2016 Balíček prázdninové léto na horách 7 nocí s polopenzí Využijte letos první týden v červenci, kdy svátky 5.7. a 6.7. jsou uprostřed pracovního týdne. Týdenní pobyt Vás bude stát jen 3 pracovní dny! balíčky platí v termínech a dále Balíček na 7 nocí ( sobota-sobota ) zahrnuje: 7 x ubytování 7 x snídani formou studeného a teplého bufetu 7 x večeři ( tříchodová servírovaná ) volný vstup do fitness 1 h wellness zdarma ( finská a parní sauna ) minigolf a zahradní kuželky zdarma Ceny za balíček : Dvoulůžkový pokoj ( cena za 2 osoby ) : 9.100,- Kč Rodinný apartmán menší ( cena za 2 dospělé a 2 děti do 12 let ) : ,- Kč Rodinný apartmán větší s výhledem ( cena za 2 dospělé a 2 děti do 12 let ) : ,- Kč Přistýlka : ( dítě 2-12 let ) 3.150,- Kč, ( dospělá osoba ) 3.850,- Kč Pozn. Do rodinného apartmánu většího lze ubytovat ještě další 2 děti na přistýlku. V balíčku není obsažena místní pobytová taxa. Zvýhodněné balíčky nelze platit poukázkami ani jinými benefity, slevy nelze sčítat.

6 Zvýhodněné balíčky na 4, 5 a 7 nocí včetně polopenze ( Nástup na balíčky vždy pouze v neděli!!! ) Neobsahují místní pobytovou taxu. Balíčky " Lyžníci a sněhuláčci " termíny Dvoulůžkový pokoj cena za pokoj cena za pokoj 2 osoby os/noc 2 osoby os/noc pobyt 4 noci , ,- 750,- pobyt 5 nocí , ,- 720,- pobyt 7=6 nocí , ,- 700,- Slevy nelze sčítat, balíčky nelze hradit benefity ani poukázkami.

7 Rodinný apartmán menší cena za pokoj cena za pokoj 2 dosp děti os/noc 2 dosp děti os/noc pobyt 4 noci , ,- 656,- pobyt 5 nocí , ,- 625,- pobyt 7=6 nocí , ,- 600,- Slevy nelze sčítat, balíčky nelze hradit benefity ani poukázkami! Rodinný apartmán výhled cena/pokoj cena za pokoj 2 dosp.+1-2 děti os/noc os/noc s PP pobyt 4 noci ,- 710, ,- 680,- pobyt 5 nocí , ,- 650,- pobyt 7=6 nocí , ,- 625,- V apartmánech výhled je možnost dalších 2 přistýlek pro děti za cenu 200,- Kč/os/noc se S, 300,- Kč/os/noc s PP.

8 O čem je balíček Pohádkové prázdniny s rodiči Již desátým rokem se můžete se svými dětmi vydat do Relax hotelu Bára*** na Benecko v Krkonoších a prožít s nimi nádherné prázdniny plné pohádek a zábavy pro malé i velké. Pokud se těšíte na dovolenou, ale dělá Vám starost, jakou zábavu dětem vymyslíte, přijeďte na Benecko do hotelu Bára. Prožijete rodinnou dovolenou v krásném prostředí, v pohodlí se všemi hotelovými službami, ale přitom s každodenní možností zábavy pro Vás i Vaše děti. Animátoři Vám každý den nabídnou nový atraktivní program a vy už se se svými dětmi můžete jenom bavit. Budete mít prostor i na společnou rodinnou zábavu a výlety. Každý den se Vaše děti mohou těšit na další dobrodružství. Program pro malé předškolní děti je samozřejmě za doprovodu rodičů a je rozdělen do tří kratších cca 1-1,5 hodinových aktivit dopoledne, odpoledne i večer. Děti Vám za společné hraní budou vděčné a na takovéto prázdniny jen tak nezapomenou! Mladší školní a starší školní děti už nemusejí být na programu s rodiči. Jejich program je pouze odpolední, v delším časovém úseku cca 3 hodiny. Témata přechozích let: Žabí princ, Popletené Pohádky, Vítejte v Báravicích, Putování se strojem času, Cesta na Planetu Bára, Kocourkov, U nás v Holubinkách a další. O oblíbenosti programu svědčí to, že mnoho nejstarších dětí jede už podesáté! Rodiče však nechávají děti s lektory na vlastní zodpovědnost. Nejedná se o tábor, ale o rodinnou dovolenou s programem! U půldenního výletu je účast všech rodičů nutná i v turnusech pro starší děti. Přihlášky na program: palatova@hotelbara.cz nebo na tel. : Přihlášky dětí do programu na rok 2016 opět zahájeny! Pozor, pokoje se zaplňují účastníky z letošních běhů. Zarezervujte si včas svůj turnus, svého lektora a oblíbený pokoj! " Do hotelu Bára jsme na Pohádkové prázdniny přijeli úplně náhodou. Byli jsme však opravdu překvapeni milým přístupem celého personálu, nasazením lektorů a krásným prostředím pro rodiny s dětmi. Všichni se stále usmívali, nic nebyl problém. Program byl skvělý a naše dcera nadšená. Všichni jsme si to užili a určitě se opět vrátíme. Děkujeme a doporučujeme! Ladislav Novák, Spokojený zákazník turnus ( děti 3-6 let) turnus ( děti 9-16 let ) lektorky Lenka a Lenička lektorky Hanka a Vlaďka

9 turnus ( děti 3-6 let ) turnus ( děti 6-9 let ) lektorky Petra a Justýna lektoři Dušan a Monča Čeká Vás mnoho zábavy: soutěže a hry na motivy pohádek a dobrodružných filmů podle stáří dětí krátké výlety do okolí hotelu sporty a hry na hotelovém hřišti společenské hry v tělocvičně hotelu v případě nepřízně počasí noční hra pro odvážné výtvarné práce a výroby dárků půldenní výlet na tajné místo ( účast rodičů bezpodmínečná pro všechny turnusy ) závěrečné slavnosti s dortem a vyhodnocením Silvestr na horách 2016 ( obsazeno ) Zálohové platby a stornopodmínky: Zálohy na pobyt: Při rezervaci 8 dní a více před nástupem se hradí záloha na pobyt ve výši 50%. Při rezervaci do 7 dnů před nástupem se hradí 100 % záloha. Při rezervaci kratší než 3 dny před nástupem požadujeme záruku kreditní kartou nebo zaslání potvrzení o převodu Při speciálních cenových akcích TOP ( First minute, Last minute ) se hradí 100 % nevratná záloha Záloha se hradí převodem na účet. Z důvodu navýšení neohlášených nedojezdů požadujeme u rezervací 7 dní před příjezdem zaslání potvrzení o převodu nebo záruku kreditní kartou. Upozorňujeme hosty na stornopoplatky, které bude hotel požadovat při zrušení rezervace. Stornopodmínky: 1. nevratný poplatek 150,- Kč/os dní před nástupem 50 % z celkové ceny pobytu dní před nástupem 50 % z celkové ceny pobytu ( u silvestrovského týdne ) den před nástupem 100 % z celkové ceny pobytu

10 5. při nedojezdu nebo nedodržení nástupního termínu 100 % z celkové ceny pobytu 6. Klientům nevzniká nárok na vrácení peněz, pokud jsou s osobních důvodů nuceni zkrátit dobu pobytu než byla sjednána při rezervaci. Pro neočekávané události ( nemoc, úmrtí v rodině, ztráta zaměstnání ) doporučujeme našim hostům, aby si sjednali pojištění stornopoplatků a tím eliminovali finanční rizika při různých potížích, které neumožní pobyt uskutečnit. Pokud nemáte možnost sjednat si pojištění sami v některé z pojišťoven, rádi Vám pomůžeme a sjednáme pojištění stornopoplatků za Vás u pojišťovny Allianz. Storno pojištění sjednáváme pro zálohy od 3000 Kč, nejpozději do 7 dnů po úhradě zálohy. Pojištění náš hotel nemůže sjednat, pokud je rezervace provedena v době kratší než 5 dní před pobytem. Na pojistném plnění se pojištěný podílí spoluúčastní ve výši 20%. Výše storno pojištění činí 2,5 % z uhrazené zálohy.

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016

Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Lázeňské a rekondiční pobyty pro samoplátce 2016 Ceník platný 03. 01. 2016 18. 12. 2016 obsah Pobyty pro dospělé Léčebný lázeňský pobyt Léčebný lázeňský pobyt SPECIÁL Program proti bolesti zad Lázeňská

Více

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY

PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY PRÁZDNINOVÉ POČTENÍ ZE ŠKOLY Vážení rodiče žáků naší ZŠ Ostopovice, zdravíme vás a přejeme pěkný zbytek léta. Předkládáme vám aktuality z naší organizace od 2. 9. 2013. Organizace a změny výuky: ZŠ 1.

Více

REKONDICE 2015 PODZIM

REKONDICE 2015 PODZIM REKONDICE 2015 PODZIM Celostátní rekondiční pobyty pro členy spolku Klub bechtěreviků Jáchymov (neděle sobota) TÝDENNÍ REKONDIČNÍ POBYTY Termín: 15. 21. listopadu, 22. 28. listopadu, 29. 11. 5. prosince

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2016 v Kč

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. v Mariánských Lázních. CENÍK 2016 v Kč MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2016 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2016 Léčebné lázně Mariánské Lázně a.s. navazují na více jak 200letou léčebnou tradici.

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 3* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

Online travel solutions s.r.o. YONAD.CZ. Uživatelská příručka. Verze červen 2009

Online travel solutions s.r.o. YONAD.CZ. Uživatelská příručka. Verze červen 2009 Online travel solutions s.r.o. YONAD.CZ Uživatelská příručka Verze červen 2009 OBSAH 1. Úvod 2. Zprávy 3. Nastavení 3.1. Přidat nový typ pokoje 3.2. Editovat či smazat již stávající typ pokoje 3.3. Sezóny

Více

Základní škola a Mateřská škola Kašava, okres Zlín, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Kašava, okres Zlín, příspěvková organizace II. Provoz a vnitřní režim školy 1. Provoz školy a) Provoz školy probíhá ve všedních dnech, od 7:00 do 15:30 hodin. b) Školní budova se otevírá v 7:00 hodin. c) Dohled nad žáky je zajištěn po celou dobu

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole ANGLO - CONTINENTAL Bournemouth, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole ANGLO - CONTINENTAL Bournemouth, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK

SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK SMLOUVA O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ při nabídce a prodeji zájezdů pořádaných CK Smluvní strany: Cestovní kancelář HELLAS - nejen Řecko, s.r.o. (dále jen CK) se sídlem: Netušilova 1623/1, 796 01 Prostějov zastoupená

Více

ZIMNÍ SEZÓNA 2012/2013

ZIMNÍ SEZÓNA 2012/2013 ZIMNÍ SEZÓNA 2012/2013 Sport areál Klíny - Krušné hory Základní info Nadmořská výška 580 720 m. n. m. Počet lanovek/vleků 1/3 Sjezdové tratě 2,8 km Běžecké tratě 55 km (Mračný vrch, Nová Ves Fláje) Přepravní

Více

PRAVIDLA ISS KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA

PRAVIDLA ISS KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA KAPITOLA I- OBECNÁ PRAVIDLA PRAVIDLA ISS 10. dostávat dobré známky ve všech předmětech ve škole, stejně tak z chování. Trenér má právo požádat hráče, aby mu poskytl aktuální hodnocení ze školy. V případě,

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole LIDEN & DENZ Petrohrad, Rusko

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole LIDEN & DENZ Petrohrad, Rusko JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Hobby závod Jízda Čertovým břemenem

Hobby závod Jízda Čertovým břemenem Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE vytrvalostního závodu Název: Hobby závod Jízda Čertovým břemenem & ní ukázka dětí na pony a pony zápřeže & ní ukázka jízdy v zápřeži Místo: Borotín u Tábora

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Siena, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Siena, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v okolí

Více

PESERTHEIN-MILLSTATT - HOTEL STEINDL ***

PESERTHEIN-MILLSTATT - HOTEL STEINDL *** PESERTHEIN-MILLSTATT - HOTEL STEINDL *** 4,5,6,8 - denní zájezd Proplacení 10 denní rakouské dálniční známky. Při večeři nápoje zdarma. Poloha: v klidném prostředí na okraji Millstattu. Centrum cca 1,5

Více

Stubaiské Alpy - Axamer Lizum, hotel ****lux Grauer Bär s wellness, skipas v ceně / č.2387

Stubaiské Alpy - Axamer Lizum, hotel ****lux Grauer Bär s wellness, skipas v ceně / č.2387 CK TURISTA Stubaiské Alpy - Axamer Lizum, hotel ****lux Grauer Bär s wellness, skipas v ceně / č.2387 3,4,6 - denní zájezd Stubaiské Alpy nabízejí úžasné vysokohorské lyžování v Alpách. Zejména olympijská

Více

dne 2. dubna 2016 od 9 hodin

dne 2. dubna 2016 od 9 hodin Tělocvičná jednota Sokol Poděbrady a Parkinson klub Poděbrady Společnost Parkinson, z. s. pořádají dne 2. dubna 2016 od 9 hodin 2. ročník POHÁRU ČESKÉ REPUBLIKY VE STOLNÍM TENISU PRO NEMOCNÉ PN A HANDICAPOVANÉ

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů. SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016 Preambule: Všichni účastníci (pořadatelé, závodníci a diváci) jsou povinni ctít duch fair play a chovat se dle dobrých mravů a právních předpisů ČR. 1. Úvod Tento soutěžní řád pro rok

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2014 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2014 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2014 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2014 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

KORUTANSKÁ JEZERA. Doporučené turistické cíle [RAKOUSKO]

KORUTANSKÁ JEZERA. Doporučené turistické cíle [RAKOUSKO] [RAKOUSKO] KORUTANSKÁ JEZERA Vzdálenost z Prahy/Brna: 520 / 440 km Mnohem blíž, než břehy Jadranu je nádherné koupání na jižní straně Alp, chráněné z jižní strany vysokými hřebeny Dolomit. Tato oblast

Více

Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím KVĚTEN 2012

Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím KVĚTEN 2012 Zpravodaj Sdružení SRAZ Společně za radostí a zdravím Co se u nás zajímavého stalo KVĚTEN 2012 31. března - Výlet do ZOO a promítání fotek z lyžařského kurzu Poslední březnový den jsme uspořádali sraz

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2011 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky Výběr dodavatele vzdělávacích služeb v rámci projektu Vzdělávání managementu Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, příspěvkové organizace v metodách moderního řízení

Více

Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016

Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016 Smluvní podmínky - Letní hudební tábor Lhotsko 2016 1) Smluvní podmínky se vztahují k přihlášce dítěte na Letní hudební tábor 2016 (dále jen akce). Podáním přihlášky se rodič nebo zákonný zástupce dítěte

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ UBYTOVACÍCH A STRAVOVACÍCH SLUŽEB NA SLOVENSKU V HOTELU A KLIMATICKÝCH LÁZNÍCH TATRANSKÉ ZRUBY v roce 2013

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ UBYTOVACÍCH A STRAVOVACÍCH SLUŽEB NA SLOVENSKU V HOTELU A KLIMATICKÝCH LÁZNÍCH TATRANSKÉ ZRUBY v roce 2013 Čj. 13993/2012-VLRZ/R/ON Výtisk číslo: 2 Počet listů: 3 Přílohy: 2/2 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ UBYTOVACÍCH A STRAVOVACÍCH SLUŽEB NA SLOVENSKU V HOTELU A KLIMATICKÝCH LÁZNÍCH TATRANSKÉ ZRUBY v roce 2013 Níže

Více

Léto s kočkou je určeno pro všechny děti ze Šluknovského výběžku, které chtějí prožít část prázdnin trošku jinak.

Léto s kočkou je určeno pro všechny děti ze Šluknovského výběžku, které chtějí prožít část prázdnin trošku jinak. Schrődingerův institut připravil pro děti od 6 do 13 let šest příměstských táborů v době letních prázdnin s názvem Léto s kočkou. Po roce se opět sejdeme a prožijeme dobrodružné prázdniny plné her, výletů,

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře America Tours v. o. s. (dále jen Podmínky) jsou platné pro všechny služby poskytované touto cestovní kanceláří

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace. Slevy se

Více

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007

ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007 ROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ROK 2007 Předkládá: Ústav sociální péče pro tělesně postiženou mládež, V Sídlišti 347, 330 22 Zbůch organizační složka státu Název zpracovatele Ústav sociální péče pro tělesně

Více

PŘÍLOHA KE SMLOUVĚ O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

PŘÍLOHA KE SMLOUVĚ O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ PŘÍLOHA KE SMLOUVĚ O OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Příloha č. 1 PRACOVNÍ POSTUP PRO UZAVÍRÁNÍ POJISTNÉ SMLOVY CESTOVNÍHO POJIŠTĚNÍ pro účastníky zájezdů (typ 721 a 722) I. ÚVOD Cestovní pojištění pro účastníky

Více

ZPRAVODAJ Bělá pod Pradědem 8/2008

ZPRAVODAJ Bělá pod Pradědem 8/2008 Komise kultury a sportu připravuje: 12. 13.9.2008 Vinobraní Mikulov. Další z novinek naší komise, tentokrát se zaměřením na kulturu dospělých. 12.9. odpoledne nasedneme do autobusu a necháme se převézt

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí Rok : 2016

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí Rok : 2016 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA na letní dětský Trubiska Provozovatel : DEZA, a.s. Valašské Meziříčí Rok : 2016 Turnus : I.turnus II.turnus ( zakroužkujte ) 2.7.-16.7.2016 23.7.-6.8.2016 Příjmení a jméno dítěte:.. Rodné

Více

Smlouva o pronájmu vozidla Podlešák T700A, RZ: 3A00661

Smlouva o pronájmu vozidla Podlešák T700A, RZ: 3A00661 Smlouva o pronájmu vozidla Podlešák T700A, RZ: 3A00661 Jan Jeřábek, sídlem Smíchovská 337/34, 155 00 Praha 5 Řeporyje, IČ: 75510481 (dále jen pronajímatel ), Non-Stop T: 777 656 668, E: rezervace@pujcovna-dodavek-praha-5.cz,

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD. Apartmány Kramer Ostrožná 32 746 01 Opava. (dále také jen hotel/apartmány nebo ubytovatel ) provozovaného:

UBYTOVACÍ ŘÁD. Apartmány Kramer Ostrožná 32 746 01 Opava. (dále také jen hotel/apartmány nebo ubytovatel ) provozovaného: UBYTOVACÍ ŘÁD Apartmány Kramer Ostrožná 32 746 01 Opava (dále také jen hotel/apartmány nebo ubytovatel ) provozovaného: REMARK reality & marketing s.r.o. Masařská 323/6 746 01 Opava IČO: 25898469 DIČ:

Více

Plán práce školy na školní rok 2015/2016 1. Měsíční plány Září 10.9. v 16,00 hod. 18.9. v 9,00 30.9. Říjen 7.10. v 8,15

Plán práce školy na školní rok 2015/2016 1. Měsíční plány Září 10.9. v 16,00 hod. 18.9. v 9,00 30.9. Říjen 7.10. v 8,15 Plán práce školy na školní rok 2015/2016 1. Měsíční plány Září 10.9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 18.9. v 9,00 Den NATO v Mošnově

Více

Svatba podle Vašich představ

Svatba podle Vašich představ Svatba podle Vašich představ SVATEBNÍ NABÍDKA SVATBA PODLE VAŠICH PŘEDSTAV Svatba je bezesporu výjimečnou životní událostí, kterou chce mít každý dle svých představ. Svoji polohou a romantickou atmosférou

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ VÝLETY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ VÝLETY ZÁKLADNÍ ŠKOLA BŘECLAV, SLOVÁCKÁ 40 ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ VÝLETY (platný od 12.4.2016) Projednáno na provozní poradě v dubnu 2016 Mgr. Iva Jobánková ředitelka školy 1 Obecná ustanovení Na základě ustanovení

Více

Všeobecné obchodní podmínky cestovní kanceláře MEDITERAN travel s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky cestovní kanceláře MEDITERAN travel s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky cestovní kanceláře MEDITERAN travel s.r.o. Smluvní vztah Podmínky, za kterých cestovní kancelář MEDITERAN travel s.r.o., poskytuje svým zákazníkům služby, jsou stanoveny podle

Více

Plán práce Dětského domova

Plán práce Dětského domova Dětský domov, Základní škola a Střední škola, Duchcov, příspěvková organizace tel.: 417835324, fax: 417834002, e-mail: sekretariat@ddzsduchcov.cz, www.ddzsduchcov.cz Plán práce Dětského domova na školní

Více

Alchymie, jak proměnit sexuální prožitky

Alchymie, jak proměnit sexuální prožitky Alchymie, jak proměnit sexuální prožitky Délka programu : 60 minut ( délku programu lze upravit dle věku účastníků) Cena : 35,- Kč za dítě Místo konání : SVČ Mozaika, případně učebna školy Doporučené období

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2016 LÁZEŇSKÉ

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO ÚČAST NA ZÁJEZDECH CK SVOBODNÁ CESTA Úvodní ustanovení Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře Svobodná cesta jsou platné pro všechny zájezdy a jednotlivé služby cestovního

Více

Letní skautský tábor Vřesovice 2013 závazná přihláška 27.7.2013-9.8.2013

Letní skautský tábor Vřesovice 2013 závazná přihláška 27.7.2013-9.8.2013 Letní skautský tábor Vřesovice 2013 závazná přihláška 27.7.2013-9.8.2013 Obsah dokumentu: Seznam doporučené výbavy dítěte Závazná přihláška na Letní skautský tábor Vřesovice 2013 Informace o organizaci

Více

Centrum pro vzdělávání pracovníků ve veřejné správě Alfa eduka s.r.o.

Centrum pro vzdělávání pracovníků ve veřejné správě Alfa eduka s.r.o. Centrum pro vzdělávání pracovníků ve veřejné správě Alfa eduka s.r.o. vzdělávací instituce akreditované Ministerstvem vnitra ČR číslo akreditace AK/I 49/2010 IČ: 29218705 tel.: 516.442.310, mobil 602.568.728

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno 16/2011 MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Dům dětí a mládeže Oslavany. pořádá letní tábor

Dům dětí a mládeže Oslavany. pořádá letní tábor Dům dětí a mládeže Oslavany pořádá letní tábor Místo : Westernové městečko Šiklův mlýn Ubytování : stany s podsadou, zděná jídelna a sociální zařízení Strava : 5x denně + celodenní pitný režim Cena : 2950,-

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2012 o.s. Kyklop CZ V Hlinkách 13 779 00 Olomouc IČ: 26663929 Tel.: 776 191 906, 776 153 334, 739 421 099 e-mail: kyklop@kyklop.net www.kyklop.net VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2012 Obsah: 1. Náplň a cíle o.s. Kyklop

Více

Zápis z porady obecních knihovníků okresu Náchod, která se uskutečnila 26. 2. 2015 v Městské knihovně v Náchodě

Zápis z porady obecních knihovníků okresu Náchod, která se uskutečnila 26. 2. 2015 v Městské knihovně v Náchodě Zápis z porady obecních knihovníků okresu Náchod, která se uskutečnila 26. 2. 2015 v Městské knihovně v Náchodě Paní Jana Klimešová ukončila ke konci roku 2014 svou dlouholetou práci knihovnice obecní

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ PIONÝRSKÝ TÁBOR Putování po Zemi vycházejícího slunce

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ PIONÝRSKÝ TÁBOR Putování po Zemi vycházejícího slunce Pionýr, z. s. - Pionýrská skupina Tuláci Klatovy ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ PIONÝRSKÝ TÁBOR Putování po Zemi vycházejícího slunce Údaje účastníka tábora: Jméno a příjmení: Datum narození: Zdravotní pojišťovna:

Více

Open přebor HZS ČR. v obřím slalomu. Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF, mediální partner www.pozary.cz

Open přebor HZS ČR. v obřím slalomu. Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF, mediální partner www.pozary.cz ŠACHTY - Vysoké nad Jizerou zima 20. - 21. 1.2012 /2013 Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF, mediální partner www.pozary.cz Open přebor

Více

KVĚTEN 2015 AKTUÁLNÍ INFORMACE Z OBCE POZVÁNKA NA DĚTSKÝ DEN DĚTSKÉ HŘIŠTĚ PŘI MŠ - DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

KVĚTEN 2015 AKTUÁLNÍ INFORMACE Z OBCE POZVÁNKA NA DĚTSKÝ DEN DĚTSKÉ HŘIŠTĚ PŘI MŠ - DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KVĚTEN 2015 AKTUÁLNÍ INFORMACE Z OBCE Opět děkujeme všem, kdo se podíleli na organizaci letošní akce Hořická májka a samozřejmě všem, kdo tuto akci svou účastí podpořili. Všem, kdo se mě stále ptají, proč

Více

Popis realizace poskytování sociální služby

Popis realizace poskytování sociální služby Popis realizace poskytování sociální služby Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi dle zákona o sociálních službách dle. Zákona 108/2006 Sb., 65 Romské občanské sdružení Děti a Rodina - Děčín Služba

Více

Formulář žádosti o poskytnutí účelové dotace na podporu cílů a opatření Komunitního plánu sociálních služeb a prorodinných aktivit na období 2015-2018

Formulář žádosti o poskytnutí účelové dotace na podporu cílů a opatření Komunitního plánu sociálních služeb a prorodinných aktivit na období 2015-2018 Formulář žádosti o poskytnutí účelové dotace na podporu cílů a opatření Komunitního plánu sociálních služeb a prorodinných aktivit na období 2015-2018 Část A - Obecné údaje o projektu a předkladateli projektu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: Předmět zakázky Vzděláváním k vyšší adaptabilitě zaměstnanců firmy Pozemní stavitelství Zlín, a.s. jazykové vzdělávání Zakázka na nákup služeb Datum

Více

Markéta 6/2005. 1. Něco končí a něco začíná

Markéta 6/2005. 1. Něco končí a něco začíná Markéta 6/2005 Občasník římskokatolické farnosti u kostela sv. Markéty ve Zhoři mobil: 776 887 907; tel. (fara u sv. Jakuba v Jihlavě): 567 303 142 e-mail: mikulas.selvek@seznam.cz 1. Něco končí a něco

Více

SOLNÁ KOMORA. Doporučené turistické cíle. Pobyty v níže uvedených ubytovacích kapacitách: [RAKOUSKO] Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km

SOLNÁ KOMORA. Doporučené turistické cíle. Pobyty v níže uvedených ubytovacích kapacitách: [RAKOUSKO] Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km [RAKOUSKO] SOLNÁ KOMORA Vzdálenost z Prahy/Brna: 350 / 400 km Solná Komora se sedmdesátišesti jezery a oblast kolem Hallstattského jezera (na seznamu UNESCO), z jihu ohraničená masívem Dachstein s nejvyšší

Více

INFORMACE O NĚKTERÝCH OBLASTECH K ŘEŠENÍ VE VĚCI JEDNOTEK SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ A SPOLKŮ PŮSOBÍCÍCH NA ÚSEKU POŢÁRNÍ OCHRANY

INFORMACE O NĚKTERÝCH OBLASTECH K ŘEŠENÍ VE VĚCI JEDNOTEK SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ A SPOLKŮ PŮSOBÍCÍCH NA ÚSEKU POŢÁRNÍ OCHRANY II. INFORMACE O NĚKTERÝCH OBLASTECH K ŘEŠENÍ VE VĚCI JEDNOTEK SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ OBCÍ A SPOLKŮ PŮSOBÍCÍCH NA ÚSEKU POŢÁRNÍ OCHRANY Podnětem ke zpracování tohoto materiálu je změna působení jednotek

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2016 MACHŮV MLÝN

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2016 MACHŮV MLÝN LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2016 MACHŮV MLÝN Opět je tu čas plánování dovolených a prázdnin pro léto 2016. Letos již potřetí pojedeme do rekreačního střediska Machův mlýn (http://www.machuvmlyn.cz/c_cz/13/homecz/),

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou strana: 1/6 PROVOZNÍ ŘÁD domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících

Více

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ. KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod

NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ. KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod NABÍDKA TEMATICKÝCH VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ PRO MŠ A ZŠ KRAJSKÁ KNIHOVNA VYSOČINY Havlíčkův Brod 2015/2016 kontakt dětské oddělení Monika Dolejší, Lenka Živná, Dagmar Švejdová 569 400 484 detske@kkvysociny.cz

Více

Stále ještě váháte s přihlášením? Když už jsme řádně přihlášeni? Jak bude turnaj koncipován?

Stále ještě váháte s přihlášením? Když už jsme řádně přihlášeni? Jak bude turnaj koncipován? 4. roverský kmen Griffins ~ 1. středisko Ještěd ~ griffins.skautlib.cz Ahoj všichni roveři a rangers, přihlášené týmy, ale i vy, co stále ještě váháte... V tomto textu se dozvíte všechny důležité informace,

Více

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu

Pravidla. pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu Příloha č. 2 usnesení vlády ze dne 13. května 2015 č. 348 Pravidla pro uskutečňování Programu podpory českého kulturního dědictví v zahraničí v oblasti lektorátů a Krajanského vzdělávacího programu I.

Více

Správní obvod (název a sídlo) Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, 143 12 Praha 4. Charakteristika mateřské školy

Správní obvod (název a sídlo) Městská část Praha 12 se sídlem Písková 830/25, 143 12 Praha 4. Charakteristika mateřské školy Výroční zpráva za škoní rok 2014/2015 Mateřská škola - Točná, K Výboru 8 Se sídlem Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12, Pertoldova 3373/51, 143 Praha 4 - Modřany Správní obvod (název

Více

Tábor pro děti s výcvikem jízdy na koni léto 2016

Tábor pro děti s výcvikem jízdy na koni léto 2016 Tábor pro děti s výcvikem jízdy na koni léto 2016 Kontaktní adresa: Ivana Pánková, Verušice 5, Žlutice 364 52, č. tel. 607952125, e-mail: pankovaivana@centrum.cz Vážení přátelé přírody, koní, ekologie,

Více

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky

ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky ukázka teambuildingu ČSOB v lesní školce 97 kilometrů plných zábavy a interaktivních her 1 uvítací rituál s představením lesní školky 146 vrbových proutků, ze kterých jsme postavili živou stavbu - bunkr

Více

Famózní výhody na First Minute

Famózní výhody na First Minute INTERNATIONAL TRAVEL QUALITY VÝHODY NA FIRST MINUTE KATALOGOVÝ CENÍK ŠŤAVNATÉ LÉTO 2015 CESTUJTE S TÍM, KDO SE VYZNÁ! Famózní výhody na First Minute SYMBOLICKÁ ZÁLOHA pouze 2 000 Kč na osobu PARKOVÁNÍ

Více

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky

Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc. Často kladené otázky MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY ČESKÉ REPUBLIKY Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 - Malá Strana Pokusné ověřování Hodina pohybu navíc Často kladené otázky Dotazy k celému PO: Dotaz: Co to přesně

Více

Kontakty a provoz ŠD Vychovatelky Úplata za ŠD a vnitřní řád ŠVP, akce a zájmové útvary ŠD. Informace o provozu školní druţiny ve školním roce 2009/10

Kontakty a provoz ŠD Vychovatelky Úplata za ŠD a vnitřní řád ŠVP, akce a zájmové útvary ŠD. Informace o provozu školní druţiny ve školním roce 2009/10 Vítáme Vás do školní druţiny při ZŠ Pohůrecká Informace o ŠD: Kontakty a provoz ŠD Vychovatelky Úplata za ŠD a vnitřní řád ŠVP, akce a zájmové útvary ŠD Informace o provozu školní druţiny ve školním roce

Více

,, Školka plná pohody

,, Školka plná pohody ,, Školka plná pohody 1. Identifikační údaje o mateřské škole Název: Základní škola a Mateřská škola Horní Moštěnice Adresa: ZŠ a MŠ Horní Moštěnice, Pod Vinohrady 30, 751 17 Zřizovatel školy: OÚ Horní

Více

1. Podmínky uzavření smlouvy o ubytování

1. Podmínky uzavření smlouvy o ubytování Hotel Restaurace Wellness Gondola**** Pallova 12 301 00 Plzeň dále také jen ubytovatel provozovaného: společností Lukrecius, a.s. IČO: 26369541 DIČ:CZ26369541 se sídlem Selská náves 21/2, 326 00 Plzeň

Více

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte

Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte Evidenční číslo posudku: 1. Identifikační údaje Název poskytovatele zdravotnických služeb vydávajícího posudek: Adresa sídla nebo místa podnikání poskytovatele:

Více

NEJČASTĚJI KLADENÉ DOTAZY K PUBLICITĚ PROJEKTŮ OP LZZ

NEJČASTĚJI KLADENÉ DOTAZY K PUBLICITĚ PROJEKTŮ OP LZZ NEJČASTĚJI KLADENÉ DOTAZY K PUBLICITĚ PROJEKTŮ OP LZZ A) Povinnost příjemců zajišťovat publicitu projektů 1. Z čeho vyplývá povinnost příjemců podpory dodržovat vizuální identitu ESF/OP LZZ a zajišťovat

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTI PATŘÍ DOMŮ, O.S., V ROCE 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTI PATŘÍ DOMŮ, O.S., V ROCE 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI DĚTI PATŘÍ DOMŮ, O.S., V ROCE 2008 1. Základní údaje o sdružení Název: Děti patří domů, o.s. Sídlo: Višňovka 185, 252 03 Řitka Identifikační číslo: 22682660 Zapsáno u MV ČR pod

Více

Obecné informace. 1. Vymezení činnosti. název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255

Obecné informace. 1. Vymezení činnosti. název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255 Obecné informace název příspěvkové organizace: Školní jídelna Praha Radotín IČ: 70874255 DIČ: CZ70874255 adresa: Loučanská 1112/3, 153 00 Praha - Radotín telefon: 257 911 682 mobil: 607 235 840 ředitelka

Více

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Č.j.: HSKV-1268-1/2011-EKO Karlovy Vary dne 4. 5. 2011 Počet listů: Počet příloh: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

KOMUNITNÍ PLÁN MIKROREGIONU HRÁDECKO - CHRASTAVSKO

KOMUNITNÍ PLÁN MIKROREGIONU HRÁDECKO - CHRASTAVSKO KOMUNITNÍ PLÁN MIKROREGIONU HRÁDECKO - CHRASTAVSKO Akční plán pro rok 2013/2014 V rámci projektu IP 3 Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji, reg. č. CZ.1.04/3.1.00/05.00053,

Více

Š K O L N Í Ř Á D FMŠ U Borovice

Š K O L N Í Ř Á D FMŠ U Borovice Š K O L N Í Ř Á D FMŠ U Borovice Firemní mateřská škola Krajské zdravotní, a.s., Ústí nad Labem, 401 13 IČO: 25488627 Zřizovatel mateřské školy: Krajská zdravotní, a.s., Sociální péče 3316/12A Ředitelka

Více

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace:

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: 1. na str. 3 požadujete: Volání a SMS mezi zaměstnanci zadavatele zdarma bez paušálního poplatku za tuto službu. Tento požadavek

Více

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum

Provozní řád ELMÍK Dětské centrum Provozní řád ELMÍK Dětské centrum ELMET, spol. s r. o. Vypracoval: ing. Lenka Koterová Schválil: Lumír Kysela Platnost od: Revize: Kopie: Podpis: Podpis: 05-01-2015 B 2 z 12 Obsah: ODDÍL I.- Úvodní ustanovení

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

HOTEL JESENICE HOTEL LIONS ŠKOLICÍ STŘEDISKO NESUCHYNĚ PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO

HOTEL JESENICE HOTEL LIONS ŠKOLICÍ STŘEDISKO NESUCHYNĚ PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO HOTEL JESENICE HOTEL LIONS ŠKOLICÍ STŘEDISKO NESUCHYNĚ PARKHOTEL SKALNÍ MĚSTO Vítáme Vás v LIONS HOTELS Nesuchyně je vesnička ležící mezi královskými městy Rakovník a Slaný a je v polovině cesty mezi Prahou

Více

Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže.

Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže. O nás Jsme organizační složkou nestátní neziskové organizace Pionýr, zaměřenou na mimoškolní, volnočasové aktivity dětí a mládeže. Naše činnost se dělí na: Pravidelné schůzky v klubovně Akce na jeden den

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA AUTO KRALUPY a.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA AUTO KRALUPY a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA AUTO KRALUPY a.s. 2013 Obsah Společnost Auto Kralupy a.s.... 2 Cíle společnosti Auto Kralupy a.s.... 3 Etický kodex společnosti... 5 Hodnocení roku 2013... 6 Kvalita... 8 Mystery shopping

Více

Přijímací řízení pro denní formu:

Přijímací řízení pro denní formu: Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Trutnov, Procházkova 303 vyhlašuje Přijímací řízení: 1. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2016/17 do oborů vzdělání: Zdravotnické lyceum

Více

Základní škola a základní umělecká škola

Základní škola a základní umělecká škola Základní škola a základní umělecká škola Bezdrevská ul. č. 3 České Budějovice PSČ 370 11 ŠKOLNÍ ŘÁD část pro ZUŠ Smyslem školního řádu je vytvoření příznivých podmínek pro vyučování a pro plné využití

Více

Katalog dárků. Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ. Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252

Katalog dárků. Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ. Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252 Katalog dárků Svět wellness Infinit WWW.SVET-WELLNESS.CZ Majdalenky 10, Brno Lesná tel.: +420 739 500 252 FITNESS PRO JEDNU OSOBU ČASOVĚ NEOMEZENO V Infinit na vás čeká moderní, plně klimatizované fitness

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVI. SKAUTSKÝ TÁBOR 4. - 14. 7. 2016

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVI. SKAUTSKÝ TÁBOR 4. - 14. 7. 2016 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA XXVI. SKAUTSKÝ TÁBOR 4. - 14. 7. 2016 Místo tábora : LUBOMĚŘ, okr. Nový Jičín Typ tábora: STANOVÝ PODSADOVÉ STANY Organizace : JUNÁK ČESKÝ SKAUT, STŘEDISKO KELČ z.s., ev.č.

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Cena zboží a služeb a platební podmínky

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Cena zboží a služeb a platební podmínky Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku (dále jen OZ ) vzájemná práva a povinnosti smluvních

Více

M ě s t s k ý f o t b a l o v ý k l u b D o b ř í š. Cestovní náhrady

M ě s t s k ý f o t b a l o v ý k l u b D o b ř í š. Cestovní náhrady Metodický pokyn výboru MFK č. 1/2008 - rev. 2 Cestovní náhrady 1. ÚVOD Občanské sdružení MFK Dobříš je neziskovovou organizací, která vyvíjí svoji činnost v oblasti sportu, sportovního vyžití mládeže i

Více

ZIMA NA MALEVILU. Připravili jsme pro Vás nabídku na letošní zimu abychom zpříjemnili zimní náladu, chladné dny a večery.

ZIMA NA MALEVILU. Připravili jsme pro Vás nabídku na letošní zimu abychom zpříjemnili zimní náladu, chladné dny a večery. ZIMA NA MALEVILU Připravili jsme pro Vás nabídku na letošní zimu abychom zpříjemnili zimní náladu, chladné dny a večery. Naleznete zde novinky připravené pro letošní podzim a zimu. Stále však platí nabídka

Více

Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25

Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25 Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25 Zakázky standardní přehled 1. Možnosti výběru 2. Zobrazení, funkce Zakázky přehled prací 1. Možnosti výběru 2. Mistři podle skupin 3. Tisk sumářů a skupin Zakázky ostatní

Více

Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ

Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Základní škola a Mateřská škola, Podhorní Újezd a Vojice, okres Jičín ŠKOLNÍ ŘÁD MŠ Na základě ustanovení 30 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání

Více

SPLV s.r.o. Školení vedoucích provozu a zástupců vedoucích provozu lanových drah. 12. 14. května 2009 LIPNO POINT

SPLV s.r.o. Školení vedoucích provozu a zástupců vedoucích provozu lanových drah. 12. 14. května 2009 LIPNO POINT SPLV s.r.o. U Velké skály 170/10, 181 00 Praha 8 - Bohnice Tel./fax: 233 552 302, 233 555 243 e-mail: info@splv.cz IČO: 252 56 106 Školení vedoucích provozu a zástupců vedoucích provozu lanových drah 12.

Více

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek

Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Příloha č. 1 Pravidla pro financování příspěvkových organizací zřízených městem Písek Článek č. I Rozsah působnosti Pravidla pro financování příspěvkových organizací (dále jen organizace ) platí pro všechny

Více

LEGO MINDSTORMS. (pro děti od 8 do 12 let) Českobratrská církev evangelická & Tomáš Feltl TFSoft & e-mole.cz

LEGO MINDSTORMS. (pro děti od 8 do 12 let) Českobratrská církev evangelická & Tomáš Feltl TFSoft & e-mole.cz LEGO MINDSTORMS JINAK! 31. 3. 2015 LEGO MINDSTORMS JINAK! (pro děti od 8 do 12 let) Počítač ve škole 2015 Nové Město na Moravě Českobratrská církev evangelická & Tomáš Feltl TFSoft & e-mole.cz 1 LEGO MINDSTORMS

Více

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz MICE NABÍDKA Jaro / Léto 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

Daňové aktuality. Ing. Dana Trezziová/Ing. Milena Ďurišová BDO Tax s. r. o., www.bdo.cz 6 WWW.MZDOVAPRAXE.CZ

Daňové aktuality. Ing. Dana Trezziová/Ing. Milena Ďurišová BDO Tax s. r. o., www.bdo.cz 6 WWW.MZDOVAPRAXE.CZ Pracovněprávní aktuality Projednávané mezinárodní smlouvy Smlouva o sociálním zabezpečení mezi ČR a Indickou republikou Sněmovní tisk: 72 Stav projednání: Poslanecká sněmovna schváleno Senát souhlas s

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Středisko volného času Mozaika Polička, Nám.B.Martinů 85, 572 01 Polička tel.: 461 725 352, mobil: 736 752 624, e-mail: svecova@mozaika-policka.cz ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Zpracovala: Zdeňka Švecová ředitelka

Více