KUPNI SMLOUVA Číslo smlouvy Sodexo: C I. Smluvní strany.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KUPNI SMLOUVA Číslo smlouvy Sodexo: C111200005 I. Smluvní strany. info.cz@sodexo.com"

Transkript

1 y MTT y 4 Ey KUPNI SMLOUVA Číslo smlouvy Sodexo: C I. Smluvní strany MULNP00LZOWH. Prodávající: Sodexo Pass Česká republika a.s. Sídlo: Radlická 2, Praha 5 Bankovní spojení: UniCredit Bank Czech Rep. a.s. Číslo účtu: /2700 IČ: DIČ: CZ Zastoupený: Ing. Martina Březinová, generální ředitelka Kontaktní osoba: Roman Havránek Adresa: Lidické náměstí 3; Ústí nad Labem Fax: info.cz@sodexo.com pro zasílání písemných, faxových či ových objednávek (dále jen prodávající") 2. Kupující: Sídlo: Zastoupené: Kontaktní osoba: kontaktních osob: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dále jen kupující") Město Mírové náměstí 35, Radovan Sabata, starosta města Ing. Eva Šafrová pí Jaroslava Hájková safrova@mulouny.cz hajkova@mulouny.cz CZ Česká spořitelna, a.s., /0800 uzavírají ve smyslu 409 a následně obchodního zákoníku tuto kupní smlouvu II. Výchozí podklady a údaie 2.. Podkladem pro uzavření této smlouvy je zadávací dokumentace veřejného zadavatele ze dne , jejíž podmínky byly zpracovány do nabídky prodávajícího ze dne III. Předmět plnění 3.. Touto smlouvou se navazuje smluvní vztah, v jehož rámci budou dodávky dárkových poukázek a poukázek umožňujících nákup v oblasti kultury, sportu, relaxace, dovolené, vzdělávání a zdravotní péče s platností poukázek do kupujícímu v různých nominálních hodnotách a to ve smluvních provozovnách prodávajícího. Poukázky budou prodávajícím dodány do místa plnění v požadovaném čase max. do 5 dnů od odeslání objednávky a v objednaném množství Jedná se o dodávku poukázek s názvem Flexi Pass nebo Dárkový Pass s působností na území celé ČR. IV Doba a místo plnění 4.. Kupní smlouva se uzavírá na dobu jednoho roku od okamžiku uzavření této smlouvy Poukázky kupující objednává podle svých potřeb, max. v nominální hodnotě Kč bez DPH.

2 4.3. Prodávající se zavazuje plně respektovat periodicitu objednávek určenou kupujícím Místem plnění je sídlo kupujícího. V. Provozní poplatek 5.. Provozní poplatek za dodávku poukázek činí za ks nebo z objemu jednotlivé objednávky %. 5.2 Provozní poplatek je shodný s nabídkovou výší poplatku předloženou prodávajícím v zadávacím řízení pro zadané veřejné zakázky Poukázky". VI. Platební podmínky 6.. Fakturace bude prováděna na základě odebraných poukázek. Vystavené faktury budou splatné 28 kalendářních dnů ode dne jejich doručení kupujícímu, za předpokladu, že faktury budou obsahovat veškeré náležitosti řádného daňového dokladu podle příslušných právních předpisů, zejména pak zákona o dani z přidané hodnoty a zákona o účetnictví v platném znění. V případě, že daňový doklad nebude mít odpovídající náležitosti nebo nebude vystaven v souladu s touto smlouvou, je kupující oprávněn zaslat jej ve lhůtě splatnosti zpět k doplnění prodávajícímu, aniž se dostane do prodlení se splatností; lhůta splatnosti počíná běžet znovu od opětovného doručení náležitě doplněného či opraveného daňového dokladu kupujícímu Poukázky včetně sjednaného provozního poplatku za ně budou hrazeny až následně po obdržení faktury za dodávku poukázek. VII. Dodání zboží, přechod vlastnictví a záruky 7.. Poukázky budou dodány převzetím poukázek kupujícím v místě plnění. Kupující se stává vlastníkem poukázek v souladu s či. III této smlouvy, jakmile kvalitativně a kvantitativně poukázky převezme. Skutečností dokládající tento moment je podpis některé z kontaktních osob na dodacím listu Prodávající odpovídá za to, že poukázky budou dodány v takové jakosti a provedení, která zaručuje, že vlastnosti poukázek odpovídají platným předpisům a normám a je zabezpečeno řádné užívání poukázek ze strany kupujícího Prodávající tímto poskytuje kupujícímu záruku za jakost v délce 2 měsíců od okamžiku předání a převzetí jednotlivé dodávky poukázek Běh záruční doby se staví po dobu od uplatnění záruky do doby, kdy bude taková vada odstraněna a její odstranění písemně potvrzeno oběma smluvními stranami V případě, že prodávající neodstraní vadu ve lhůtě stanovené na základě písemné dohody kupujícího a prodávajícího, je kupující oprávněn okamžitě odstoupit od smlouvy. Prodávající dále zaručuje, že na dodaných poukázkách nevážnou práva třetích osob Nestanoví-li tato smlouva jinak, řídí se odpovědnost prodávajícího za vady příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. Vlil. Seznam smluvních provozoven 8.. Nedílnou součástí této smlouvy je i seznam smluvních provozoven, kde je možno uplatňovat poukázky prodávajícího, jenž je přílohou č. této smlouvy Prodávající je povinen kupujícímu předložit nejpozději do 3. ledna a 30. června každého kalendářního roku po dobu trvání tohoto smluvního vztahu aktuální seznam smluvních provozoven, kde je možno uplatňovat poukázky. Tento aktualizovaný seznam nesmí být užší než je seznam smluvních provozoven uvedených v příloze č. této smlouvy.

3 IX. Subdodavatelé 9.. Prodávající je povinen vlastními silami provést minimálně 70 % objemu veřejné zakázky, což uvedl v příloze č. 2 zadávací dokumentace s tím, že je povinen kdykoliv na požádání kupujícího jasně prokázat splněni této podmínky. X Smluvní pokuty 0.. V případě prodlení prodávajícího s dodávkou poukázek je prodávající povinen uhradit kupujícímu smluvní pokutu ve výši 5.000,- Kč, za každý den prodleni V případě prodlení kupujícího s úhradou řádně vystavených a doručených faktur, je kupující povinen uhradit prodávajícímu smluvní pokutu ve výši.000,- Kč za každý den prodlení s úhradou příslušné řádně vystavené a doručené faktury Prodávající prohlašuje, že ke dni podpisu této smlouvy nemá vůči kupujícímu žádné finanční závazky po lhůtě splatnosti a souhlasí s tím, že prokáže-li se toto jeho tvrzení jako nepravdivé, zaplatí kupujícímu jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč. V případě, že kupujícímu vznikne nárok na zaplacení smluvní pokuty, bude příslušná částka započtena oproti fakturované ceně poukázek. Započtení může být kupujícím provedeno na fakturovanou cenu poukázek i na jakýkoliv jiný závazek vzniklý vůči kupujícímu Prodávající prohlašuje, že vlastními silami provede minimálně 70 % objemu veřejné zakázky a souhlasí s tím, že prokáže-li se toto jeho tvrzení jako nepravdivé, zaplatí kupujícímu jednorázovou smluvní pokutu ve výši ,- Kč. V případě, že kupujícímu vznikne nárok na zaplacení smluvní pokuty, bude příslušná částka započtena oproti fakturované ceně poukázek. Započtení může být kupujícím provedeno na fakturovanou cenu poukázek i na jakýkoliv jiný závazek vzniklý vůči kupujícímu Smluvní pokuta je splatná ve lhůtě 30 dnů ode dne doručení vyúčtováni o smluvní pokutě. XI. Výpovědní podmínky.. Smlouvu lze vypovědět bez udání důvodu..2. Prodávající může smlouvu vypovědět s šestiměsíční výpovědní lhůtou, která začíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce po písemném doručení výpovědi kupujícímu..3. Kupující může smlouvu vypovědět s tříměsíční výpovědní lhůtou, která začíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce po písemném doručení výpovědi prodávajícímu. XII. Společná ustanovení 2.. Prodávající z vlastní iniciativy nebo na základě požadavku kupujícího bude uzavírat smlouvy na rozšíření sítě obchodních míst, která budou přijímat poukázky Prodávající zajistí viditelné označení provozoven, které přijímají poukázky, samolepkou se svým logem Prodávající a kupující jsou povinni nakládat s poukázkami jako s ceninami dle příslušných předpisů, zejména zajistit ochranu před paděláním a zneužitím Vrácení nespotřebovaných poukázek kupujícím prodávajícímu lze realizovat kdykoli, nejpozději však 5 dnů po skončení doby platnosti poukázky, která je na poukázce vyznačena. Při vrácení poukázek v uvedeném termínu vrátí kupujícímu prodávající hodnotu poukázky, nikoli však provizi.

4 XIII. Závěrečná ujednání 3.. Tato smlouva může být měněna se souhlasem obou smluvních stran pouze písemnou formou označenou jako číslované dodatky. Tato smlouva je vyhotovena ve dvou vyhotoveních, které mají platnost originálu a z nichž každá ze smluvních stran obdrží po jednom stejnopise Vztahy touto smlouvu neupravené se řídí ustanoveními obchodního zákoníku a dalšími relevantními právními normami ČR Vzhledem k veřejnoprávnímu charakteru kupujícího souhlasí prodávající se zveřejněním obsahu smluvního ujednání této smlouvy dle zákona č. 06/999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 0/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění a žádný údaj v nabídce není označován za obchodní tajemství Tato smlouva nabývá účinnosti dnem podpisu této smlouvy Obě smluvní strany prohlašují, že tato smlouva byla sepsána na základě jejich pravé a svobodné vůle, nikoliv v tísni nebo za jinak nevýhodných podmínek. Její text si přečetli a s jeho obsahem souhlasí, což stvrzují svými vlastnoručními podpisy. V Lounech dne: jo- 7- A-E2 Za kupujícího: // -MM Radovan Sabata starosta města V Praze Za prodávajícího: dne: A Ing. Martina Březinová generální ředitelka /At

5 Příloha č. této smlouvy - Seznam provozoven Seznam provozoven přijímajících poukázky Flexi Pass ke dni ve městě : Počet Název Ulice Obec Typ Agentura PAROLE s.r.o. Alena Čáslavková - Salon Lea Ambra Beauty s.r.o. Autoškola Ulrich BFZ vzdělávací akademie Bowling Nový Svět CA IVA CA SVĚT Centrum internetu ICOMP Cestovní agentura TAM I ZPĚT Čajovna U Svatého Mikuláše Čedok cestovní kancelář Dr. Max Fitness plavecká hala HELENA FYMANOVÁ klasické masáže HELENA FYMANOVÁ lymfatické masáže Prokopova 2652 Beneše z Loun 39 5.května 63 Pod Nemocnicí 2380 Husova 2642 Žatecká 46 Jakoubkova 586 Prokopa Holého 2632 Vrchlického 78 Mírové náměstí 52 Václava Majera 2898 Autoškola Otevř. kurzy osob. vzděláv. Bowling Hotel Počítačové kurzy Vstupenky HELENA FYMANOVÁ masáž horkými lávovými kameny HELENA FYMANOVÁ stoly SLENDER YOU HELENA FYMANOVÁ zábaly Inspo rehatechnik Jiřina Pémová - OÁZA rehabilitace Jitka Hofmannová - Fitness Studio II. Kino Svět Na široké na Tyršově náměstí u Léčivého pramene u Sv. Mikuláše v poliklinice Marta Sejvalová - Oční optik Masáže Jana Chloubová Masáže Panenková Masérské služby Nemocnice, a.s. Oční Optik Melíšek Petr Šimánek PAROLE jazyková agentura Plavecká hala Relax klub Pomeranč Reiax klub Pomeranč Salon Poděbradova Sauna plavecká hala Solná jeskyně Pod nemocnicí listopadu 2073 Kosmonautů 2302 Beneše z Loun 40 Kosmonautů 2303 Tyršovo nám. 970 Pod Nemocnicí 2709 Pod nemocnicí 2503 Kosmonautů 2275 Palackého 2505 Žatecká 444 Tyršovo nám. 969 Poděbradova 775 Pod nemocnicí 2377 Aktuální seznam provozoven je vždy uveden na stránkách Zdravotnické potřeby Kino L Plavání Wellness a krása

6 Seznam provozoven přijímajících poukázky Dárkový Pass ke dni ve městě : Počet Název ;:*.;; ulice Obec.y4.4'.4xx-/ Typ Agentura PAROLE s.r.o. Alena Čáslavková - Salon Lea Ambra Beauty s.r.o. Autoškola Ulrich BILLA 27 Bowling Nový Svět CA IVA CA SVĚT Centrum internetu ICOMP Cestovní agentura TAM I ZPĚT Čajovna U Svatého Mikuláše Čedok cestovní kancelář Dr. Max Family Drogerie - Fitness plavecká hala Fotolab HELENA FYMANOVÁ klasické masáže HELENA FYMANOVÁ lymfatické masáže HELENA FYMANOVÁ masáž horkými lávovými kameny HELENA FYMANOVÁ stoly SLENDER YOU HELENA FYMANOVÁ zábaly Inspo rehatechnik Jiřina Pémová - OÁZA rehabilitace Jitka Hofmannová - Fitness Studio II. Kino Svět Na široké na Tyršově náměstí u Léčivého pramene u Sv. Mikuláše v poliklinice Marta Sejvalová - Oční optik Masáže Jana Chioubová Masáže Panenková Masérské služby Nemocnice, a.s. Oční Optik Melíšek Petr Šimánek PAROLE jazyková agentura Plavecká hala Potraviny Říha Relax klub Pomeranč Relax klub Pomeranč Salon Poděbradova Sauna plavecká hala Solná jeskyně Traficon Traficon - Tyršovo nám. Prokopova 2652 Beneše z Loun 39 5.května 63 Komenského 277 Husova 2642 Žatecká 46 Jakoubkova 586 Prokopa Holého 2632 Vrchlického 78 Mírové náměstí 52 Václava Majera 2898 Mírové náměstí 3 Mírové nám. 27 Pod nemocnicí listopadu 2073 Kosmonautů 2302 Beneše z Loun 40 Kosmonautů 2303 Tyršovo nám. 970 Pod Nemocnicí 2709 POd nemocnicí 2503 Kosmonautů 2275 Palackého 2505 Žatecká 444 Tyršovo nám. 969 Tyršovo nám. 967 Poděbradova 775 Pod nemocnicí 2377 Žatecká 475 Tyršovo nám. Aktuální seznam provozoven je vždy uveden na stránkách Autoškola Supermarket-zahraniční řetě Bowling Hotel Počítačové kurzy Vstupenky Drogerie Foto - kino Zdravotnické potřeby Kino Plavání Neřetězcové samoobsluhy Wellness a krása Rehabilitace.masáže Specializované provozovny Specializované provozovny

7 Í7EE PLNA MOC Společnost^Sodexo Pass Česká republika a. s., se sídlem Palác Křižík", Radlická 2, Praha 5, IČO , registrovaná u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 2947 (dále pouze Společnost"), jednající členem představenstva Ing. Miroslavem Sedlákem, bytem K Mejtu 474/9, Praha 4, uděluje tímto plnou moc paní Ing. Martině BŘEZINOVÉ, narozené 22. dubna 975, kontaktní adresa Sodexo Pass ČR a. s. Radlická 2, Praha 5, ke všem úkonům spojeným s chodem Společnosti a vyplývajícím z funkce generálního ředitele Společnosti. Zmocněnci se uděluje plná moc zejména k právním úkonům za Společnost spojeným s uzavíráním a podepisováním smluv s obchodními partnery (klienty), na základě kterých tito obchodní partneři od Společnosti nakupují poukázky či karty na zboží a služby a ke všem právním úkonům za Společnost spojeným s uzavíráním a podepisováním smluv s obchodními partnery (provozovnami), na základě kterých tito obchodní partneři přijímají ve svých provozovnách stravenky, případně jiné poukázky či karty k úhradě zboží a služeb a k podpisu těchto smluv. Dále pak ke všem právním úkonům za Společnost spojeným se zadáváním veřejných zakázek, zejména podepisování nabídek, podávání námitek a všem úkonům účelným nebo nutným v souvislosti s výše uvedeným zmocněním, dále k uzavírání dodavatelských smluv souvisejících s předmětem podnikání Společnosti, včetně dodavatelů bankovních služeb. Dále pak k podpisu všech smluvních dokumentů v pracovně-právní oblasti, jakož i kjejich změnám a ukončením. Tato plná moc se uděluje na dobu neurčitou. Zmocněnec může jednat samostatně. Zmocněnec je oprávněn udělit plnou moc další osobě. V Praze dne Tímto plnou moc přijímám v plném rozsahu. V Praze dne Sodexo Pass Česká republika a. s. Miroslav Sedlák člen představenstva Sodexo Pass Česká republika a. s. Martina Březinová Generální ředitelka

TS-664/VO-2011 KUPNÍ SMLOUVA

TS-664/VO-2011 KUPNÍ SMLOUVA TS-664/VO-2011 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí čp. 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí čp. 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Náměstí čp. 3 739 11 FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ Rámcová smlouva o kácení a ořezu stromů na pozemcích města Frýdlant nad Ostravicí uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících

Více

Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ

Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ KUPNÍ SMLOUVA NÁVRH Uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále

Více

III. Doba plnění. IV. Cena plnění

III. Doba plnění. IV. Cena plnění Úřad vlády České republiky ev. č. 15/268-0 SMLOUVA o zajištění služeb čistírny uzavřená na základě ust. 2586 a následujícího zákona č.89/2012 Sb., občanského zákoníku Česká republika Úřad vlády České republiky

Více

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Kupní smlouva (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ). I. Smluvní strany Střední průmyslová škola

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

Krycí list nabídky OBUV

Krycí list nabídky OBUV Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci Krycí list nabídky Veřejná zakázka v otevřeném zadávacím řízení OBUV Uchazeč Obchodní název: Adresa a sídlo uchazeče: Jméno/a a příjmení člena/ů statutárního orgánu:

Více

SMLOUVA O DÍLO 1. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO 1. PŘEDMĚT SMLOUVY SMLOUVA O DÍLO touto smlouvou o dílo (dále jen Smlouva ) uzavřely podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012, občanský zákoník (dále jen NOZ ), následující strany: Město Hořice se sídlem Náměstí Jiřího

Více

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Waldorfská škola

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky RÁMCOVÁ SMLOUVA NA DODÁVKU PERIODIK NA ROK 2016 uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Číslo smlouvy kupujícího: 15/232-0 Česká

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany Kupní smlouva kupujícího č. E633-S-1784/2015 Kupní smlouva prodávajícího č.. RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále

Více

Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb

Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb Smlouva o dodání zboží a poskytování s ním spojených služeb (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský

Více

Obchodní podmínky Uchazeč je povinen předložit v nabídce tento návrh smlouvy o dílo, podepsaný ze strany uchazeče statutárním orgánem, jeho členem,

Obchodní podmínky Uchazeč je povinen předložit v nabídce tento návrh smlouvy o dílo, podepsaný ze strany uchazeče statutárním orgánem, jeho členem, Obchodní podmínky Uchazeč je povinen předložit v nabídce tento návrh smlouvy o dílo, podepsaný ze strany uchazeče statutárním orgánem, jeho členem, nebo osobou příslušně zmocněnou; originál nebo úředně

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 6615-10/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo

Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek č. 06/14 ze dne 22. 7. 2014 Mikrobus 9-ti místné osobní vozidlo 1. Údaje o zadavateli Identifikace

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

IV. Platební podmínky

IV. Platební podmínky návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI Střední zdravotnická škola, Cheb, Hradební 2 sídlo: Hradební 2, 350 38 Cheb, IČ: 00669733 zastupující osoba: Mgr. Zdeněk Hrkal IČ: (dále jen zadavatel

Více

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design

Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design Smlouva č. OR/15/.. Zvýšení atraktivity a rozšíření návštěvnických služeb v areálu zámku Pardubice rozšíření stávajících expozic a design uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy Kupní smlouva 1. Prodávající: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dále jenom prodávající ) a 2. Kupující: Město Mikulov Zastoupený: Rostislavem Koštialem, starostou města Mikulov

Více

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary

Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje Závodní 205, 360 06 Karlovy Vary VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací zakázky: HSKV-2285/2011-EKO Název zakázky: Předmět zakázky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 471/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 441 ze dne 22.06.2015 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

Rámcová smlouva. uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

Rámcová smlouva. uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Rámcová smlouva uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Název: Ústav molekulární

Více

Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva )

Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva ) Smlouva o poskytnutí služby užívání okruhu na trase CESNET (Zikova 1903/4, Praha 6) Národní muzeum (Vinohradská 1, Praha 1) (dále jen smlouva ) uzavřená ve smyslu ustanovení dle 1746 odst. 2 zákona č.

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany č.j.: PPR-5514-46/ČJ-2012-990656 Počet listů: 6 SMLOUVA O DÍLO stavební opravy areálu MV ČR Kapucínská 214/2, Praha 1 uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění

Více

Smlouva o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Tovačov, p. o.

Smlouva o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Tovačov, p. o. Smlouva o poskytování sociální služby v Domově pro seniory Tovačov, p. o. č. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Uživatel: jméno a příjemní datum narození bydliště (v textu této smlouvy dále jen

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR ROZVOJE MĚSTA Oddělení přípravy a realizace investic VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD

Více

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb

Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Příloha č. 2 k Zadávací dokumentaci Číslo smlouvy Objednatele: Rámcová smlouva na poskytování geodetických služeb Čl. I Smluvní strany 1. Objednatel: Česká republika - Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění 1 KUPNÍ SMLOUVA č. /2015 uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: STAVIMEX PRAHA a. s. sídlo: Voctářova 12/109, 180 00 Praha 8 IČO: 25050028 DIČ: CZ25050028 zapsaný

Více

SMLOUVA O DODÁVCE ZBOŽÍ

SMLOUVA O DODÁVCE ZBOŽÍ SMLOUVA O DODÁVCE ZBOŽÍ č..../ 2013 Vybavení přírodovědné učebny a učebny fyziky v objektu Gymnázia, Praha 5, Na Zatlance 11 Smlouva o dodávce zboží uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení

Více

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující: Název: Město Pacov Sídlo: nám. Svobody 320,

Více

Příkazní smlouva D994150176. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany

Příkazní smlouva D994150176. uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany Příkazní smlouva D994150176 uzavřená ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Povodí Labe, státní podnik se sídlem: Víta Nejedlého 951/8, 500 03 Hradec

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-161-015-14 ze dne 10.6.2014 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem "Nájem výdejníků pramenité vody, včetně

Více

Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků

Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků K č.j. 42 201/2014 O8 Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků uzavřená ve smyslu 1746, odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen občanský

Více

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními zákona č.

Více

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Zabezpečení ochrany prostor objektu Ústavu pro studium totalitních režimů

Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Zabezpečení ochrany prostor objektu Ústavu pro studium totalitních režimů Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci - Zabezpečení ochrany prostor objektu Ústavu pro studium totalitních režimů SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ BEZPEČNOSTNÍCH SLUŽEB č. Objednatel: I. Smluvní strany Česká republika

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA. č. příkazce:.. uzavřená dle ustanovení 2430 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA. č. příkazce:.. uzavřená dle ustanovení 2430 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. příkazce:.. uzavřená dle ustanovení 2430 a následujících zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Smluvní strany: 1. Příkazce: Město Semily Sídlo: Husova

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Číslo: RS2011-12-08-02 Rámcová smlouva č. MV- 81540-91/P-2010. (podle 409 a násl. obchodního zákoníku)

KUPNÍ SMLOUVA. Číslo: RS2011-12-08-02 Rámcová smlouva č. MV- 81540-91/P-2010. (podle 409 a násl. obchodního zákoníku) KUPNÍ SMLOUVA Název: Dodávky originálních spotřebních materiálů pro stávající tiskárny a kopírovací stroje 2011 Číslo: RS2011-12-08-02 Rámcová smlouva č. MV- 81540-91/P-2010 Prodávající (podle 409 a násl.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen NOZ ) I. Účastníci smlouvy

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen NOZ ) I. Účastníci smlouvy Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen NOZ ) I. Účastníci smlouvy Kupující: Město Nymburk Zastoupené: Ing. Tomáš Mach, Ph.D., starosta města Sídlo: Náměstí

Více

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 4 závazný návrh smlouvy SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění (dále smlouva ) Smluvní strany: 1. Objednatel: Fakultní

Více

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 Česká republika Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje se sídlem Nádražní 2, Východní předměstí, Plzeň 3, PSČ 306 28 IČ :

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Obec Řehlovice IČ: 00266981 Sídlo: Řehlovice 1, 403 13 Zastoupen: Josefem Macháčkem, starostou obce jako kupující na straně jedné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup domácích kompostérů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE vydaná v souladu se závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP verze ke dni 27. 1. 2012 k veřejné zakázce na dodávky s názvem: zadávané v souladu s ustanovením 18 odst.

Více

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI

NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI Příloha č. 1 Obchodní podmínky Číslo smlouvy mandanta: Veřejná zakázka: BC-2/2008 NÁVRH MANDÁTNÍ SMLOUVY NA VÝKON ZADAVATELSKÉ, KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ ČINNOSTI I. Smluvní strany 1. Letiště Ostrava, a.s.

Více

KUPNÍ SMLOUVA Rybářské lodě uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů mezi:

KUPNÍ SMLOUVA Rybářské lodě uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů mezi: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů mezi: I. Smluvní strany Firmou Rybářství Třeboň a.s. se sídlem: Rybářská 801;

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Kupní smlouva č. 122800250, Strana 1 (celkem 9) KUPNÍ SMLOUVA č. 122800250 I. Smluvní strany Česká republika Ministerstvo obrany Se sídlem: Tychonova 1, 160 01 Praha 6 IČO: 60162694 DIČ: CZ60162694 Bankovní

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Kupující: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Kupní smlouva uzavřená dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Ústav molekulární genetiky AV ČR, v.v.i. se

Více

SMLOUVA O ZPROSTŘEDKOVÁNÍ SPECIFIKACE NABÍDKY

SMLOUVA O ZPROSTŘEDKOVÁNÍ SPECIFIKACE NABÍDKY SMLOUVA O ZPROSTŘEDKOVÁNÍ Zprostředkovatel Obchodní firma: HyperMedia, a.s. Jednající: Petr Beneš, předseda představenstva Sídlo: Doudlebská 1699/5, 140 00 Praha 4 IČ: 27251748 Zapsaná v obchodním rejstříku

Více

uzavřená podle ust. 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

uzavřená podle ust. 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 409 a násl. obchodního zákoníku Kupující: Prodávající: I. Smluvní strany Statutární město Opava se sídlem Opava, Horní náměstí 69, PSČ: 746 26 IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535

Více

Článek 1 SMLUVNí STRANY

Článek 1 SMLUVNí STRANY / KUPNí SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona Č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen "občanský zákoník") níže uvedeného dne, měsíce a roku Článek 1 SMLUVNí STRANY 1. Prodávající Miele,

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků. návrh KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků. návrh KUPNÍ SMLOUVA Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků návrh KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

Stránka 1 z 12. Kupní smlouva na dodávku lancet, bezpečnostních lancet a testovacích proužků pro glukometry. I. Úvodní ustanovení

Stránka 1 z 12. Kupní smlouva na dodávku lancet, bezpečnostních lancet a testovacích proužků pro glukometry. I. Úvodní ustanovení Kupní smlouva na dodávku lancet, bezpečnostních lancet a testovacích proužků pro glukometry 1. Nemocnice Vyškov, příspěvková organizace Se sídlem: Purkyňova 36,682 01 Vyškov Jednající: Ing. Věrou Seidlovou,

Více

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Poradenské činnosti BILANČNÍ DIAGNOSTIKA

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Poradenské činnosti BILANČNÍ DIAGNOSTIKA Číslo výzvy : ÚP BR/Por/008/2008 VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Poradenské činnosti BILANČNÍ DIAGNOSTIKA Výzva je vydána v

Více

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách Číslo výzvy : ÚP BR/Por/010/2008 VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách Výzva

Více

SMLOUVA O DÍLO. smlouvu o dílo. číslo zhotovitele: číslo objednatele:../(f^/vš/2015. I. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. smlouvu o dílo. číslo zhotovitele: číslo objednatele:../(f^/vš/2015. I. Předmět smlouvy SMLOUVA O DÍLO Zhotovitel: RETRE - prádelna a čistírna, s.r.o. Sídlo: Lipnická 1560,198 00 Praha 9 Zastoupená: Ing. Karel Řepa - jednatel DIČ: CZ28541049 IČ: 28541049 Banka: ČSOB Číslo účtu: 231596366/0300

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

R Á M C O V Á S M L O U V A

R Á M C O V Á S M L O U V A R Á M C O V Á S M L O U V A č. uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany 1.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: a 1. kupujícím: Město Cheb se sídlem: Náměstí Krále

Více

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA uzavřená podle 566 a následujících Obchodního zákoníku číslo 513/ 1991 Sb. v platném znění I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

Smlouva o poskytování servisních služeb

Smlouva o poskytování servisních služeb Smlouva o poskytování servisních služeb na údržbu elektrorozvodů v areálu AV Praha 4 - Krč uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále "Obchodní zákoník")

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

na provádění oprav, údržby a dalších servisních úkonů pro zajištění provozuschopnosti kopírovacích strojů a multifunkční kopírovací techniky

na provádění oprav, údržby a dalších servisních úkonů pro zajištění provozuschopnosti kopírovacích strojů a multifunkční kopírovací techniky Rámcová servisní smlouva č. 28/12/200 na provádění oprav, údrž a dalších servisních úkonů pro zajištění provozuschopnosti kopírovacích strojů a multifunkční kopírovací techniky Č.j.: KRPU-117614- /ČJ-2012-0400VZ

Více

SMLOUVA. uzavírají podle 409 a násl. Obchodního zákoníku tuto kupní smlouvu. ČLÁNEK I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA. uzavírají podle 409 a násl. Obchodního zákoníku tuto kupní smlouvu. ČLÁNEK I. PŘEDMĚT SMLOUVY SMLOUVA Zajišťování komplexních služeb spojených s dodávkou tonerů Kupující: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu léčiv, organizační složka IČ: 00023817 Sídlo: Šrobárova 48, 100 41 Praha 10 Bankovní

Více

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové obleky 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Smlouva o dílo Zadavatel: Obec Šitbořice Zhotovitel: Předmět smlouvy

Smlouva o dílo Zadavatel: Obec Šitbořice Zhotovitel: Předmět smlouvy Smlouva o dílo uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 262 a 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění mezi těmito smluvními stranami: Zadavatel: Zhotovitel: Obec Šitbořice

Více

Příkazní smlouva. takto:

Příkazní smlouva. takto: Příkazní smlouva č. OLP/1291/2014 uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Liberecký kraj se sídlem U

Více

Dodatek č.3 ke smlouvě o nájmu a provozování vodního díla č. 72086718/SONP/NJ/K/2014/D3

Dodatek č.3 ke smlouvě o nájmu a provozování vodního díla č. 72086718/SONP/NJ/K/2014/D3 Dodatek č.3 ke smlouvě o nájmu a provozování vodního díla č. 1. Obec Libhošť se sídlem: Libhošť č.p.1, Libhošť PSČ 74257, zastoupena: Ing. Helenou Šimíčkovou, starostkou obce, IČ: 72086718 Bankovní spojení:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci SML/227/2015 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Město

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení

Více

Návrh - SMLOUVA O DÍLO

Návrh - SMLOUVA O DÍLO Návrh - SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi následujícími smluvními stranami: 1. Město Černošín, IČO: 00259772 se sídlem Černošín, Nám. 1.máje 62, 349 01 Stříbro zastoupené starostou

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Příloha č. 2 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Vybavení laboratoří Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany: Obchodní firma:

Více

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Strana 1 (celkem 6) STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA! MMOPP00A9YUJ SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, zejména dle 536 a následujících Článek I. Smluvní strany

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA KOUPI EXTRA LEHKÉHO TOPNÉHO OLEJE č. j.: SLZ 1740- /ČJ-2011-009HVZ. Článek I. Smluvní strany

RÁMCOVÁ SMLOUVA NA KOUPI EXTRA LEHKÉHO TOPNÉHO OLEJE č. j.: SLZ 1740- /ČJ-2011-009HVZ. Článek I. Smluvní strany Příloha č. 2 k ZD č.j.: SLZ-1740-11/ČJ-2011-009HVZ Počet listů: 10 RÁMCOVÁ SMLOUVA NA KOUPI EXTRA LEHKÉHO TOPNÉHO OLEJE č. j.: SLZ 1740- /ČJ-2011-009HVZ Článek I. Smluvní strany kupující: Česká republika

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ (dále jen Rámcová smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-3058-8/ČJ-2014-990640 Počet listů: 5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro veřejnou zakázku v souladu s 18 odst. 4. písm. h) zákona č.137/2006

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný )

jako budoucí oprávněná osoba (dále jen Oprávněný ) Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3 zákona

Více

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů.

uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Číslo smlouvy kupujícího:... Veřejná zakázka č.: Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. Smluvní strany Povodí Odry, státní podnik

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO

Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Zadání veřejné zakázky na stavební práce ve zjednodušeném podlimitním řízení MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO Výzva k podání nabídky Statutární město Brno, Dominikánské

Více

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 2586 2635 I. Smluvní strany. O B J E D N A T E L: název, adresa:

Více