Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 88.36.12"

Transkript

1 Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č SMLOUVA O DÍLO (dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů ) I. Smluvní strany městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha 4 Modřany, zastoupen Mgr. Petrem Prchalem, starostou IČ O DIČ CZ bankovní spojení: Č eská spořitelna, a.s. č.ú.: /0800 KS 0308 (při platbách převodním příkazem) (dále jen objednatel ) a ZOGENA s.r.o. sídlo: Ratibořická 752/30, Praha 8 - Bohnice jednající: Zornista Georgieva Getsova, jednatelka IČ O DIČ CZ bankovní spojení: Č eská spořitelna a.s. č.ú.: /0800 zapsaný v obchodním rejstříku vedené m u Městské ho soudu v Praze oddíl C, vlož ka (dále jen zhotovitel ) uzavírají tuto smlouvu o dílo, kterou se zhotovitel zavazuje prové st dílo specifikované v čl. II té to smlouvy o dílo (dále jen smlouva ) a objednatel za řádně provedené dílo zaplatit cenu podle čl. III. té to smlouvy, a to za podmínek dále v té to smlouvě uvedených. II. Př edmět smlouvy 1. Předmětem smlouvy je závazek zhotovitele prové st stavební práce spočívající v: odstranění stávajících zábradlí z lodž ií, včetně výplní z drátěné ho skla, úpravě povrchů po odstranění zábradlí podlaha, stěna, výrobě 23 kusů ocelové ho zábradlí ve stejné m členění a tvaru jako stávající zábradlí, povrchové úpravy - žárové zinkování, (rozměry šířka cca 350 cm, výška 100 cm, Strana 1 (celkem 8)

2 zábradlí je umístěno 10 cm nad podlahou lodž ie - celková výška zábradlí je tedy 110 cm), dodání a osazení nových výplní z drátěné ho skla, v kvalitě a vzhledu odpovídající pů vodnímu stavu, osazení a ukotvení zábradlí vč. dodání technické ho výkresu provedení zábradlí a jeho ukotvení a protokolu o statické m posouzení konstrukce zábradlí a jeho ukotvení autorizovanou osobou, opravě a začištění povrchu fasády v místech kotvení, úpravě podlahy v místech kotvení, odvozu odpadu na skládku, dopravě, dodání a likvidaci potřebné ho materiálu a provedení služ eb potřebných k realizaci předmětné veřejné zakázky(dále jen Dílo ). Provedení Díla dále zahrnuje získání potřebných atestů a protokolů, zejmé na protokolu o statické m posudku ukotvení ocelové ho zábradlí. 2. Nedílnou součástí té to smlouvy je nabídka zhotovitele ze dne , podaná v rámci zadávacího řízení na veřejnou zakázku malé ho rozsahu Oprava zábradlí na lodž iích - objekt Olbramovická Zhotovitel je povinen prové st Dílo na svů j náklad a na své nebezpečí, a to řádně, včas, v rozsahu a kvalitě a za ostatních podmínek specifikovaných touto smlouvou a výše uvedenými podklady. Zhotovitel potvrzuje podpisem této smlouvy, ž e se k datu podpisu smlouvy s rozsahem místem plnění předmětu smlouvy seznámil a nemá k nim dalších výhrad nebo doplnění. 4. Pokud se při realizaci Díla, z odborných znalostí zhotovitele, ukáž e nutnost jakýchkoliv změn, doplňků, rozšíření nebo zúž ení Díla, dodání dodatečných věcí, prací nebo služ eb pro dosaž ení kompletnosti, provozuschopnosti či pož adovaných parametrů Díla apod., je zhotovitel povinen prové st soupis těchto změn, doplňků rozšíření nebo zúž ení; soupis změn doplňků rozšíření nebo zúž ení, bude po vypracování zhotovitelem bezodkladně předán v písemné podobě objednateli ke schválení. Ocenění dodatečných prací, provedených zhotovitelem, bude stanoveno dle jednotkových cen obsaž ených v nabídce podané zhotovitelem v zadávacím řízení, ceny za práce tam neobsaž ené budou stanoveny dle ceníku Ú RS PRAHA, a.s. IČO , se sídlem Praha 10, Praž ská 18, PSČ , zapsanou v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, oddíl B, vlož ka 1776, aktuálního v den provedení prací. Dodatečné práce nad rámec zadání (proti kterým nebudou odečítány méněpráce např. z důvodu jiné ho technické ho řešení) nebudou navyšovány o vedlejší rozpočtové náklady. Objednatel si vyhrazuje právo zúž it rozsah Díla o práce tvořící maximálně 15% ceny Díla, bez nároku zhotovitele na úhradu ušlého zisku. 5. Zhotovitel prohlašuje, ž e jsou mu známy veškeré technické, kvalitativní, kvantitativní i jiné podmínky nezbytné k realizaci Díla. III. Cena za Dílo 1. Cena za kompletní a řádné provedení Díla (dále jen cena ) je sjednána za celé Dílo a Strana 2 (celkem 8)

3 smluvními stranami je dohodnuta jako nejvýše přípustná. Cena je rozvrž ena následovně: a) odstraně ní stávajících zábradlí z lodž ií, včetně výplní z drátě né ho skla ,- Kč b) úprava povrchů po odstranění zábradlí podlaha, stěna ,- Kč c) výroba 23 kusů ocelové ho zábradlí ve stejné m členění a tvaru jako stávající zábradlí, povrchová úprava - žárové zinkování - rozměry šířka cca 350 cm, výška 100 cm ,- Kč d) dodání a osazení nových výplní z drátěné ho skla ,- Kč e) osazení a ukotvení zábradlí vč. dodání tech. výkresu a protokolu o statické m posouzení konstrukce zábradlí a jeho ukotvení autorizovanou osobou ,- Kč f) oprava a začištění povrchu fasády v místech kotvení ,- Kč g) úprava podlahy v místech kotvení ,- Kč h) odvoz odpadu na skládku 6.000,- Kč i) doprava a dodání veškeré ho materiálu a služ eb potřebných k realizaci předmětné veřejné zakázky ,- Kč Cena činí částku celkem bez DPH ,- Kč 20% sazba DPH činí ,- Kč Celková cena vč. DPH činí ,- Kč j) Zhotovitel prohlašuje, ž e celková cena zahrnuje veškeré náklady, práce a dodávky nutné k realizaci Díla dle čl. II té to smlouvy, jakož i zisk zhotovitele. k) Celková cena za Dílo může být překročena jen v případě změny zákonných předpisů upravujících sazbu DPH a za podmínek té to smlouvy a zákona o veřejných zakázkách. IV. Platební podmínky 1. Zhotovitel vystaví nejpozději do 10 dnů po dokončení Díla a jeho předání objednateli fakturu - daňový doklad (dále jen faktura ), včetně soupisu a ocenění skutečně provedených prací potvrzených technickým dozorem objednatele. Ú hrada celkové ceny za Dílo bude uskutečněna do výše 90 % celkové ceny Díla včetně DPH. 2. Zádrž né 10% z celkové ceny Díla, včetně DPH, bude uvolněno zhotoviteli po odstranění drobných vad a nedodělků. 3. Faktura, pokud nebude objednatelem vrácena z důvodů věcných či formálních nedostatků, bude objednatelem proplacena do 30 dnů od doručení objednateli. Faktura musí být označena názvem Oprava zábradlí na lodž iích - objekt Olbramovická 703. Faktura vystavená zhotovitelem, která slouží jako daňový doklad, musí obsahovat nálež itosti daňové ho dokladu. Faktura musí obsahovat úplné obchodní názvy obou stran, IČ O a DIČ obou stran, bankovní spojení zhotovitele, řádné označení předmětu plnění, včetně odkazu na tuto smlouvu, datum vystavení faktury a dobu splatnosti. Strana 3 (celkem 8)

4 4. Objednatel vyzve zhotovitele k opravě faktury v případě, ž e faktura nebude splňovat shora uvedené nálež itosti. V takové m případě zhotovitel fakturu opraví a zašle objednateli znovu s novou lhů tou splatnosti. V. Doba plnění 1. Příprava a zahájení prací je obratem po podpisu smlouvy. 2. Dokončení Díla nejpozději do: 45 dnů od podpisu smlouvy. VI. Základní podmínky dodávky 1. Objednatel předá staveniště do 2 pracovních dnů od obdrž ení výzvy zhotovitele. O předání místa staveniště bude vyhotoven předávací protokol, který bude podepsán oprávněnými zástupci obou smluvních stran. Stejným způ sobem bude vyklizené staveniště vráceno objednateli, a to do 1 pracovního dne od převzetí díla objednatelem, pokud se obě smluvní strany nedohodnou jinak. 2. Zhotovitel po celou dobu realizace Díla odpovídá za ostrahu Díla a zařízení staveniště a dodrž ování bezpečnostních a protipožárních předpisů jak při vlastní realizaci Díla, tak i při pohybu všech pracovníků zhotovitele i třetích osob. Ve dnech pracovního klidu a státních svátků budou hlučné práce zahájeny nejdříve v 8.30 hod. a ukončeny nejpozději do hod. 3. Obě strany se dohodly, ž e teprve dnem předání Díla dle čl. VIII. této smlouvy zhotovitelem objednateli přechází na objednatele nebezpečí odpovědnosti za ztráty, poškození nebo zničení Díla, jakož i za škodu způ sobenou třetím osobám. 4. Zhotovitel je povinen po celou dobu realizace Díla až do jeho předání objednateli mít uzavřenu pojistnou smlouvu, jejímž předmětem je pojištění odpovědnosti za škodu způ sobenou při výkonu podnikatelské činnosti vůči třetím osobám s pojistným plněním ve výši minimálně 1 mil. Kč. 5. Vyskytne-li se v prů běhu realizace prací nutnost jakýchkoli změn proti předpokladů m obsaž ených v této smlouvě, budou tyto změny řešeny operativně po dohodě mezi oběma smluvními stranami. Řešení drobných změn bude dohodnuto zápisem potvrzeným zhotovitelem a technickým dozorem objednatele.. Změny závaž nějšího rozsahu, které budou mít vliv na termín splnění, popřípadě na cenu, budou řešeny písemným dodatkem k té to smlouvě. 6. Dílo bude prováděno pracovníky zhotovitele, kteří mají k provádění Díla potřebnou kvalifikaci. Shledá-li objednatel nebo technický dozor objednatele opakovaně nedostatky v provádění Díla jednotlivými pracovníky zhotovitele, je oprávněn vyzvat zhotovitele, a to i prostřednictvím technické ho dozoru objednatele, k jejich výměně, přičemž zhotovitel je povinen takové výzvě vyhovět, jinak je objednatel oprávněn, prostřednictvím technické ho dozoru objednatele, stavbu zastavit. Strana 4 (celkem 8)

5 7. Zhotovitel je oprávněn pověřit provedením části Díla třetí osobu (subdodavatele) uvedenou v seznamu subdodavatelů, který je součástí jeho nabídky. K provedení díla pomocí subdodavatele neuvedené ho v nabídce je zhotovitel oprávněn pouze po předchozím písemné m souhlasu objednatele. Zhotovitel odpovídá za činnost subdodavatele tak, jako by Dílo prováděl sám. 8. Zhotovitel je povinen zabezpečit ve smlouvách se subdodavateli splnění povinností vyplývajících zhotoviteli z této smlouvy, a to přiměřeně k povaze a rozsahu subdodávky. 9. Zhotovitel zajistí a odpovídá za to, ž e v prů běhu provádění Díla nedojde k porušení zákonem chráněných autorských a prů myslových práv. VII. Kontrola prací 1. Objednatel je oprávněn provádět pravidelnou kontrolu nad prováděnými pracemi, a to jím pověřenou, odborně způ sobilou osobou, která je oprávněna po celou dobu provádění prací realizovat funkci technické ho dozoru. Osoba pověřená objednatelem technický dozor: Zdeněk Šulc, technik, OIM oddělení investic, tel: , zsulc@p12.mepnet.cz. Kontrolu realizace díla jsou oprávněni provádět rovněž dotčení zástupci objednatele. Objednatel je oprávněn bez souhlasu zhotovitele osobu pověřenou technickým dozorem jednostranně změnit nebo určit osobu další, a to prostřednictvím vedoucího odboru investic a správy majetku Úřadu městské části Praha 12, je však povinen tuto skutečnost oznámit písemně zhotoviteli, např. zápisem do technické ho záznamu o stavbě. 2. Osoba pověřená objednatelem je oprávněna, zjistí-li při pravidelné kontrole provádění prací závady, učinit záznam s pož adavkem na jejich odstranění ve stanovené m termínu. V případě hrubé ho porušení technologické kázně či zjištění postupu ohrož ujícího zdraví, ž ivot či majetek, je technický dozor objednatele oprávněn práce zastavit. 3. Kontrolní dny budou prováděny za účasti zhotovitele, technické ho dozoru objednatele, autorské ho dozoru objednatele nejmé ně jedenkrát týdně na místě plnění veřejné zakázky. Kontrolní dny svolává, vede a pořizuje z nich zápis technický dozor objednatele. VIII. Př edání a př evzetí Díla 1. Smluvní strany se dohodly na jednorázové m předání Díla zhotovitelem objednateli po jeho úplné m dokončení. Předání a převzetí Díla bude objednatelem zahájeno nejpozději do 2 pracovních dnů od písemné výzvy zhotovitele objednateli, ž e Dílo je dokončeno a způ sobilé k předání a převzetí. Bude sepsán zápis o předání a převzetí Díla podepsaný oběma smluvními stranami (dále jen př edávací protokol ). V případě, ž e při předání Díla budou objednatelem zjištěny drobné vady nebo nedodělky Díla, které nebrání jeho užívání, zapíšou se tyto vady nebo nedodělky Díla do předávacího protokolu a po jejich odstranění bude sepsán zápis o odstranění drobných vad a nedodělků podepsaný oběma smluvními stranami. Ke dni předání Díla zhotovitelem objednateli přechází na objednatele odpovědnost za škody na Díle způ sobené. Zhotovitel vyklidí staveniště do 1 dne od Strana 5 (celkem 8)

6 předání a převzetí Díla objednatelem. 2. Zhotovitel je povinen připravit ke dni předání Díla pro objednatele nezbytné doklady, zejmé na: - technický záznam o stavbě, - technický výkres provedení zábradlí a jeho ukotvení - protokol o statické m posouzení konstrukce zábradlí a jeho ukotvení autorizovanou osobou, - zápisy, potvrzení a osvědčení o zkouškách a kvalitě použ itých materiálů, konstrukcí a funkčnosti instalovaných zařízení, prohlášení o shodě výrobků podle zákona č. 22/1997 Sb., o technických pož adavcích na výrobky a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. 3. Vadou se rozumí odchylka v kvalitě nebo v rozsahu nebo v parametrech Díla stanovených touto smlouvou. Nedodělkem se rozumí nedokončené práce oproti té to smlouvě. IX. Záruka na Dílo 1. Zhotovitel zodpovídá za to, ž e celé Dílo je provedeno bez jakýchkoli vad a nedodělků a je provedeno v souladu se svým účelem stanoveným v zadávací dokumentaci. Záruční doba na Dílo je stanovena v délce trvání 60 měsíců ode dne, kdy dojde k převzetí Díla dle čl. VIII. té to smlouvy. 2. Zhotovitel se zavazuje zahájit odstraňování případných vad předmětu plnění do tří pracovních dnů od jejich písemné ho nahlášení objednatelem (míně no i faxem nebo e- mailem), nebude-li s ohledem na charakter závady objednatelem odsouhlasena jiná odpovídající lhů ta. 3. Pokud výše uvedená nebo samostatně písemně dohodnutá lhů ta k zahájení s odstraňováním vad marně uplyne, je objednatel, po jejím marné m uplynutí, oprávněn zajistit odstranění reklamovaných vad jiným subjektem a vynalož ené náklady následně uplatnit u zhotovitele. 4. Výše uvedenými ustanoveními nejsou nijak dotčena práva smluvních stran pož adovat náhradu škody, která vznikne v příčinné souvislosti s porušením smluvní či zákonné povinnosti druhou smluvní stranou. X. Smluvní pokuty 1. Zhotovitel se zavazuje zaplatit objednateli v případě nedodrž ení termínu dokončení Díla smluvní pokutu ve výši 500 Kčza kaž dý započatý den prodlení. 2. V případě prodlení zhotovitele s vyklizením staveniště, je zhotovitel povinen zaplatit objednateli 500 Kč denněaž do jeho úplné ho zaplacení. 3. V případě opož děné úhrady faktury zaplatí objednatel zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,05 % z neuhrazené částky, za kaž dý den prodlení. 4. Za kaž dý započatý den prodlení s nastoupením k odstranění reklamovaných vad Strana 6 (celkem 8)

7 v prů běhu záruční doby a za kaž dý započatý den prodlení s dokončením odstranění těchto vad zaplatí zhotovitel objednateli smluvní pokutu ve výši 300 Kč za kaž dou reklamovanou vadu na kaž dou část díla. 5. Ustanoveními o smluvních pokutách není nijak dotčeno právo objednatele pož adovat náhradu škody, která vznikne v příčinné souvislosti s porušením smluvní či zákonné povinnosti zhotovitele, jakož i v důsledku porušení smluvní povinnosti zhotovitele vůči subdodavateli. 6. Splatnost smluvních pokut je 30 dnů ode dne doručení vyúčtování smluvní pokuty vystavené ho oprávněnou smluvní stranou smluvní straně povinné. Objednatel je oprávněn oproti zádrž né mu započíst případné smluvní pokuty a jiné peněžité závazky zhotovitele po splatnosti. XI. Odstoupení od smlouvy 1. Obě smluvní strany mají mož nost od smlouvy odstoupit pouze v případě, ž e druhá strana závaž ným způ sobem porušila své smluvní či zákonné povinnosti. 2. Na straně objednatele se má za to, ž e závaž ným způ sobem porušil své smluvní povinnosti v případě, ž e je v prodlení s úhradou faktury a úhrada nebyla provedena ani v náhradním termínu. 3. Na straně zhotovitele se má za to, ž e závaž ným způ sobem porušil své smluvní povinnosti v případě, ž e: - je v prodlení se splněním termínu realizace Díla o více než 15 dnů, - Dílo nebo způ sob jeho provádění nesplňuje kvantitativní a kvalitativní parametry stanovené touto smlouvou, 4. Smluvní strany se dohodly, ž e v případě odstoupení od smlouvy zůstávají v platnosti ustanovení této smlouvy týkající se odpovědnosti za vady Díla, záruky a záruční lhů ty, jakož i ustanovení o smluvních pokutách, náhradě škody a cenová ujednání obsaž ená v té to smlouvě a jejích přílohách. V případě odstoupení od smlouvy z důvodu uvedených v čl. XI.3, se objednatel stane vlastníkem již zabudovaných konstrukcí. XII. Závěrečná ustanovení 1. Jaké koliv změny této smlouvy jsou mož né pouze po vzájemné dohodě obou smluvních stran formou písemné ho dodatku podepsané ho oběma smluvními stranami. 2. Otázky touto smlouvou neupravené se budou řídit příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. 3. Smluvní strany se dohodly, ž e v případě nutnosti řešit spory soudní cestou bude místně příslušným soudem obecný soud zadavatele ve smyslu ustanovení 89a zákona č. 99/1963 Sb., občanský soudní řád, ve znění pozdějších předpisů. 4. Smluvní strany výslovně souhlasí s tím, aby tato smlouva byla uvedena v evidenci smluv vedené městskou částí Praha 12, která bude veřejně přístupná a bude obsahovat údaje Strana 7 (celkem 8)

8 o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselné označení této smlouvy a datum jejího podpisu. Smluvní strany prohlašují, ž e skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovaž ují za obchodní tajemství ve smyslu ustanovení 17 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoliv dalších podmínek. 5. Tato smlouva je vyhotovena ve čtyřech stejnopisech, z nichž objednatel obdrží tři vyhotovení a zhotovitel vyhotovení jedno. 6. Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oprávněnými zástupci obou smluvních stran. 7. Veškerá komunikace v souvislosti s výkonem této smlouvy, jak ústní tak písemná, bude probíhat v české m jazyce. Pro závaznou korespondenci smluvních stran jsou stanoveny následující kontakty: a) Na straně objednatele: Ve věcech technických: b) Na straně zhotovitele: Zdeněk Šulc, technik oddělení investic odboru investic a správy majetku, tel: , zsulc@p12.mepnet.cz Ve věcech technických: Zornista Georgieva Getsova tel.: gecova.zornica@zogena.cz V Praze dne: za objednatele: V Praze dne: za zhotovitele: městská část Praha 12 ZOGENA s.r.o. Mgr. Petr Prchal Zornista Georgieva Getsova Starosta jednatelka Mgr. Petr Prchal v. r. starosta Ing. Eva Tylová v. r. zástupkyněstarosty Strana 8 (celkem 8)

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-126-028-13 ze dne 13.8.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-126-028-13 ze dne 13.8.2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-126-028-13 ze dne 13.8.2013 "Rekreační a kondiční areál RAK" - výzva, zadávací dokumentace a kvalifikační dokumentace k veřejné podlimitní zakázce

Více

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 se sídlem:

Více

veřejný dle 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

veřejný dle 2 odst. 2 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v zadávacím řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Stavební úpravy sociálního zařízení v 5. NP objektu Písková 830/25 I. Identifikační údaje zadavatele

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-127-007-13 ze dne 28.8.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-127-007-13 ze dne 28.8.2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-127-007-13 ze dne 28.8.2013 Výběr nejvhodnější nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce s názvem "Stavební úpravy sociálního

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR

PŘEDMĚT SMLOUVY. jako objednatel, na straně jedné. Název Se sídlem: Zastoupený: IČ DIČ (pokud je přiděleno) Bankovní spojení: Zapsán v OR Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo: 00296759 DIČ: CZ00296759 zástupce ve věcech smluvních: Petr Sagitarius,

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635

SMLOUVA O DÍLO č.:... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /20.. Dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dle ustanovení 2586 až 2635 Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto znění:

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

SMLOUVA NA DODÁVKU A MONTÁŽ PLYNOVÉ KOTELNY (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník)

SMLOUVA NA DODÁVKU A MONTÁŽ PLYNOVÉ KOTELNY (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) SMLOUVA NA DODÁVKU A MONTÁŽ PLYNOVÉ KOTELNY (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) I. Smluvní strany Mateřská škola PODSAĎÁČEK v Praze 12 Se sídlem: Pod sady 170/2,Praha

Více

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373.

Smlouva o dílo. I. Smluvní strany. Obec Větřní IČ: 00246182 DIČ: CZ00246182 se sídlem: Na Žofíně 191, 382 11 Větřní Telefonní spojení: 380 732 373. J Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: Níže uvedené smluvní strany I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ NA OBSAH SMLOUVY O DÍLO Veřejný zadavatel: Město Nová Včelnice Komenského 386, 378 42 Nová Včelnice IČO: 00247146 na veřejnou zakázku na stavební

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV

Příloha č. 2 ZD ZMĚNA STAVBY č. p. 7 JENÍKOV Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO / NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel Bankovní spojení: Číslo účtu IČ DIČ Statutární zástupce: Osoba pověřená jednáním ve věcech realizace stavby (stavbyvedoucí): Zapsán v obchodním rejstříku

Více

Smlouva o dílo. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami. , nar.., bytem.., (dále objednatel)

Smlouva o dílo. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami. , nar.., bytem.., (dále objednatel) Smlouva o dílo uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, nar.., bytem...,, nar.., bytem.., (dále objednatel) Martin Trnka, sídlem : Máchova 521, 251 64 Mnichovice, IČO: 495 03

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

SMLOUVA O oúo. I. Předmět smlouvy

SMLOUVA O oúo. I. Předmět smlouvy I SMLOUVA O oúo uzavřená podle 2586 a násl. zák. Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "smlouva") Objednatel: Obec Pravčice Se sídlem: Pravčice 46, 768 24 Hulín Právní forma: územně samosprávný celek

Více

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 2586 2635 I. Smluvní strany. O B J E D N A T E L: název, adresa:

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: a 1. kupujícím: Město Cheb se sídlem: Náměstí Krále

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-065-016-16

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-065-016-16 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-016-16 ze dne 11.4.2016 PRŮZKUM ÚZEMÍ pro přípravu investičního záměru Nová Radnice Praha 12 - výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu

Více

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku)

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1. Zhotovitel: se sídlem: IČ: zastoupené: Bankovní spojení:

Více

I. Předmět Smlouvy. 2. Místem plnění závazku zhotovitele je: ulice..., č. p..., č.o... (případně na pozemku parcelní číslo...

I. Předmět Smlouvy. 2. Místem plnění závazku zhotovitele je: ulice..., č. p..., č.o... (případně na pozemku parcelní číslo... SMLOUVA O DÍLO (bez přenesené daňové povinnosti)... adresa:... IČ:..., DIČ:... bankovní spojení:... číslo účtu:.../... zastoupená... (dále jen Objednatel ) a... se sídlem/ místem podnikání:... IČ:...,

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

SMLOUVA O DÍLO (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník)

SMLOUVA O DÍLO (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) Příloha č. 3 výzvy k podání nabídky SMLOUVA O DÍLO (dle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) I. Smluvní strany Mateřská škola Pohádka v Praze 12 Se sídlem: Imrychova 937/15,

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem:

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11

S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 S M L O U V A O D Í L O evid. pod čj. KRPP-63933/ČJ-2011-0300VZ SA-09/11 Česká republika Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje se sídlem Nádražní 2, Východní předměstí, Plzeň 3, PSČ 306 28 IČ :

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

IV. Platební podmínky

IV. Platební podmínky návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 jednající: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 bankovní spojení:

Více

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 2 ZD MÍSTO U ŘEKY - RADOTÍN Návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SOD) uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel:.. Sídlo:.

Více

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. KŘÚ142279 na zhotovení díla Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující: Název: Město Pacov Sídlo: nám. Svobody 320,

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovení Díla Obchodní korporace EPLcond a.s. Ke Smlouvě o dílo č. 1/2016

Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovení Díla Obchodní korporace EPLcond a.s. Ke Smlouvě o dílo č. 1/2016 EPLcond a.s. Purkyňova 2873/19a, 301 00 Plzeň www.eplcond.cz Zapsána v obchodním rejstříku Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka 1787 IČO: 26346575 DIČ: CZ26346575 Všeobecné obchodní podmínky pro zhotovení

Více

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění SMLDEU-24-18/2012 SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění Článek L SMLUVNÍ STRANY Správa Krkonošského národního parku se sídlem: Dobrovského3, 543 01

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ)

SMLOUVA O DÍLO. název/obchodní firma..(doplní UCHAZEČ) (DOPLNÍ UCHAZEČ) Jednající/Zastoupený: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Bankovní spojení: (DOPLNÍ UCHAZEČ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody" OBCHODNÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. JAMU Výměna ležatých rozvodů vody OBCHODNÍ PODMÍNKY Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola podle zákona č. 111/1998

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy u objednatele: Číslo smlouvy u zhotovitele:

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Tyto všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí smlouvy o dílo, ke které jsou připojeny, a strany jsou povinny se jimi řídit, pokud smlouva výslovně nestanoví jinak. I.

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami:

Oprava střechy,,camelot Beseda mezi smluvními stranami: Příloha č. 4 závazný návrh Smlouvy k VZMR/2015/601 SMLOUVA O DÍLO číslo smlouvy objednatele: číslo smlouvy zhotovitele: uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2586-2651 a násl. zákona

Více

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Oprava automobilového žebříku 1. Zadavatel:

Více

Smlouva o dílo č. 2104/14 uzavřená podle 2586 občanského zákoníku

Smlouva o dílo č. 2104/14 uzavřená podle 2586 občanského zákoníku Smlouva o dílo č. 2104/14 uzavřená podle 2586 občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Dům kultury Teplice, p. o. Mírové náměstí 2950, 415 80, Teplice IČ: 00081221 DIČ: CZ 00081221 číslo bankovního účtu:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany Objednatel: Městská část Praha 1 Se sídlem: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 IČ: 00063410, DIČ: CZ00063410 Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., Rytířská 29, Praha

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace: Závazný návrh smlouvy o dílo

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace: Závazný návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále SoD) č.. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb. nový občanský zákoník v platném znění (dále též NOZ ), konkrétně ustanoveními 2586 a následujícími I. Smluvní strany Objednatel: Obec

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Na adrese: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupené: Ing. Ivanem Viskupičem, vedoucím odboru rozvoje města kontaktní osoba ve věcech technických:

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů

Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů Smlouva o dílo Uzavřená v souladu se zákonem Č.8912012 sb.občanský zákoník ve zněních pozdějších předpisů Objednatel: Město Bohumín Sídlo: Masaryková 158,735 31 Bohumín-Nový Bohumín Zastoupen: Ing.Petrem

Více

Rámcová smlouva. uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

Rámcová smlouva. uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Rámcová smlouva uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Název: Ústav molekulární

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy Smlouva o dílo Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů (1) Objednatel: I. Účastníci smlouvy Národní památkový ústav Valdštejnské nám. 3, PSČ 118 01 Praha 1 Malá Strana, IČ: 75032333, DIČ: CZ75032333,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha

Více

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (dle ust. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen,,zákon ) Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-125-009-13 ze dne 25.7.2013 "Rekonstrukce objektu Mladenovova v rámci ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12" - dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo Rada městské části

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway

Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway Podpořeno grantem z Norska Supported by a grant from Norway návrh SMLOUVA O DÍLO Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 zastoupena: Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D.,

Více

na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění.

na zakázku: Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. ~CQ JE>{MOSTI spol s.r.o. SMLOUVA O DÍLO č. objednatele:. Č. zhotovitele: 129/2014/EX na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-062-040-16 ze dne 21.3.2016 Výměna ležatých rozvodů ÚT v MŠ Urbánkova" - výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu Rada městské části 1. b

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany č.j.: PPR-5514-46/ČJ-2012-990656 Počet listů: 6 SMLOUVA O DÍLO stavební opravy areálu MV ČR Kapucínská 214/2, Praha 1 uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 4 závazný návrh smlouvy SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění (dále smlouva ) Smluvní strany: 1. Objednatel: Fakultní

Více

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz Na základě Zásad pro zadávání veřejných zakázek příspěvkovými organizacemi zřízenými městem Lipník nad Bečvou ze dne 09.06.2014 vyhlašuje Gymnázium, Lipník nad Bečvou Komenského sady 62, příspěvková organizace

Více

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo

Vzor smlouvy o dílo. Smlouva o dílo Vzor smlouvy o dílo Smlouva o dílo (dále jen smlouva ) uzavřená dle 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) 1.1. Objednatel:

Více

Smlouva o poskytování servisních služeb

Smlouva o poskytování servisních služeb Smlouva o poskytování servisních služeb na údržbu elektrorozvodů v areálu AV Praha 4 - Krč uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník v platném znění (dále "Obchodní zákoník")

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy návrh SMLOUVA O DÍLO č. Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 jednající Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou bankovní

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů veřejná zakázka na dodávky Infrastruktura pro realizaci lékařských a souvisejících

Více

REVITALIZACE BYTOVÝCH DOMŮ V KOPŘIVNICI rekonstrukce výtahů

REVITALIZACE BYTOVÝCH DOMŮ V KOPŘIVNICI rekonstrukce výtahů OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávku stavebních prací Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky

Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948. Článek I Základní údaje o zadavateli. Článek II Vymezení plnění veřejné zakázky Zadavatel veřejné zakázky: Obec Staré Město Jamnická 46, 738 01 Frýdek - Místek IČ: 005 76 948 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Výkon TDS a Koordinátor BOZP na stavbě Centrum pro kreativní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany 5/14/10 KUPNÍ SMLOUVA Článek I. Smluvní strany kupující: jednající: Střední škola automobilní a informatiky se sídlem: Weilova 1270/4, 10200 Praha IČ: 00497070 DIČ: CZ00497070 Ing. Milan Vorel, ředitel

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy SMLOUVA O DÍLO

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy SMLOUVA O DÍLO POWGEN a.s. se sídlem: Kutvirtova 339/5, 150 00 Praha 5 IČ: 27928411 Jednající: Ing. Libor Stuchlík, předseda představenstva na straně

Více

SMLOUVA O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY. Mgr. Luďkem Marouskem, jednatelem společnosti IČO: 27485013

SMLOUVA O DÍLO I. SMLUVNÍ STRANY. Mgr. Luďkem Marouskem, jednatelem společnosti IČO: 27485013 SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle občanského zákoníku (89/2012 Sb.), na základě veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Zakázkové číslo objednatele: 01/2016 Zakázkové

Více

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní Smluvní strany: Objednatel: (dále jen objednatel ) Město Vimperk se sídlem: Steinbrenerova

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy Kupní smlouva 1. Prodávající: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dále jenom prodávající ) a 2. Kupující: Město Mikulov Zastoupený: Rostislavem Koštialem, starostou města Mikulov

Více

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 91.12.12 SMLOUVA O DÍLO (dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů ) I. Smluvní strany městská část

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce.

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce. SMLOUVA O DÍLO Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce Smluvní strany: Zhotovitel: HBH atelier s.r.o. se sídlem: Letkovská 5, 326

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Příloha č. 1 KRYCÍ LIST NABÍDKY Zakázka veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce s předpokládanou hodnotou 141 085,- Kč včetně

Více

I. Obecná ustanovení. II. Základní pojmy

I. Obecná ustanovení. II. Základní pojmy Obecné obchodní podmínky 1.1.2014 projekční a inženýrské kanceláře Robin VAŠNOVSKÝ, PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKÁ KANCELÁŘ, místem podnikání Ostrava, Hrabová, Klasná 609/9, IČ: 88900991 I. Obecná ustanovení Čl.

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 6615-10/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV

SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV SMLOUVA O DÍLO dle obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů REVITALIZACE KLIMATIZACE V BUDOVĚ MĚSTKÉHO ÚŘADU SOKOLOV I. SMLUVNÍ STRANY č. I.1 OBJEDNATEL : MĚSTO SOKOLOV sídlo: Rokycanova

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. Zadavatel: Město Rýmařov, nám. Míru 1, 795 01 Rýmařov zastoupené Ing. Petrem

Více

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA

Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA Mandátní smlouva č. na výkon investorské inženýrské činnosti KANALIZACE A ČOV SVITÁVKA uzavřená podle 566 a následujících Obchodního zákoníku číslo 513/ 1991 Sb. v platném znění I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

! MMOPP00A9YUJ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA Strana 1 (celkem 6) STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA! MMOPP00A9YUJ SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, zejména dle 536 a následujících Článek I. Smluvní strany

Více

Obchodní podmínky zadavatele. I. Smluvní strany

Obchodní podmínky zadavatele. I. Smluvní strany Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 536 a následujícími paragrafy zákona č. 513/1991

Více