Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od 18.00 hodin."

Transkript

1 Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od hodin. Program jednání: 1) Tepelné hospodářství podnikatelský plán, cena tepla, úrok z prodlení a návrh dodatku ke smlouvě mezi Městem a TH. 2) Smlouva o poskytnutí grantu Jihočeský kraj. 3) Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo. 4) Smlouva o nájmu Lesy obcí T.Sviny a Besednice. 5) Smlouvy o výpomoci Farma Veselka, ZD Ločenice. 6) Smlouva o dílo Deradez. 7) Pravidla pro poskytování dotací pro neziskové aktivity ve městě. 8) Směrnice pro zadávání veřejných zakázek. 9) Kalkulace ceny vodného a stočného VAK JČ, a.s. 10) Rozpočtová změna. 11) Žádost o změnu v rámci rozpočtu MŠ. 12) Protipovodňová opatření na Svinenském potoce výběrové řízení. 13) Finanční vyhodnocení tříděného odpadu. 14) Opravy na bytovém domě čp. 178 Nové město. 15) Žádost o finanční spoluúčast Společenství vlastníků jednotek čp ) Žádost o prodloužení veřejného osvětlení v Rankově. 17) Renovace drobných sakrálních staveb nabídka. 18) Žádost o provádění zimní údržby na komunikaci na Rejtech a předání do majetku města. 19) Žádost o schválení záměru a nájemní smlouva Radio Control Model T.Sviny. 20) Návrh na zrušení železných nedělí. 21) Žádost o koupi pozemku. 22) Žádost o změnu ÚP. 23) Žádost o prominutí. 24) Schůze MěÚ. 25) Stornování nájemného v důsledku úmrtí nájemce. 26) Žádost o roční úhradu energií a drobnějších výdajů Mateřského centra T.Sviny. 27) Žádost o finanční příspěvek Hospic Prachatice. 28) Nabídka obrazu. 29) Nabídka S&D, Nakladatelství a vydavatelství, s.r.o. 30) Žádost o provedení směny pozemků. 31) Zvýšení poplatku odpad. 32) Smlouva o nájmu TJ Spartak T.Sviny. 33) Sdružení Růže. 34) Program ZM 35) Stavební pozemky v Dělnické ulici výběrové řízení. 36) Komise veřejného pořádku. 37) Obecně závazná vyhláška. 38) Nabídka Czech POINT. 39) Odměny.

2 1) Tepelné hospodářství podnikatelský plán, cena tepla, úrok z prodlení a návrh dodatku ke smlouvě mezi Městem a TH. Usnesení č. RM 426/07. Rada města jako valná hromada Tepelného hospodářství Města Trhové Sviny s.r.o. schválila navrženou cenu tepla ve výši 411,93 Kč/GJ bez DPH od Usnesení č. RM 427/07. Rada města jako valná hromada Tepelného hospodářství Města Trhové Sviny s.r.o. projednala podnikatelský plán a požaduje jeho další upřesnění. Dále rada města jako valná hromada Tepelného hospodářství Města Trhové Sviny s.r.o. neprojednal úrok z prodlení a návrh dodatku ke smlouvě mezi Městem a TH 2) Smlouva o poskytnutí grantu Jihočeský kraj. Usnesení č. RM 428/07. Rada města doporučuje ZM schválit podpis Smlouvy o poskytnutí grantu SD/OGEI/634/07, která se týká zpracování projektové dokumentace na projekt Podpora prevence před povodněmi II. 3) Dodatek č. 1 ke Smlouvě o dílo. Usnesení č. RM 429/07. Rada města požaduje předložit upřesnění nabídek na zpracování projektové dokumentace horní části Žižkova náměstí týkající se výškopisného a polohopisného zaměření řešené plochy. Usnesení č. RM 430/07. Rada města ukládá MěÚ připravit návrh na realizaci rekonstrukce horní části Žižkova náměstí v roce ) Smlouva o nájmu Lesy obcí T.Sviny a Besednice. Usnesení č. RM 431/07. Rada města souhlasí s uzavřením Smlouvy o nájmu č. 2/2007 na lesní pozemky v majetku města s firmou Lesy obcí Trhové Sviny a Besednice s.r.o. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou, výše nájemného bude sjednávána dodatkem vždy na jeden kalendářní rok. Dále rada města ukládá MěÚ připravit přílohu ke smlouvě, ve které budou uvedena katastrální čísla parcel včetně výměry pronajatých pozemků v majetku města vzhledem k výše uvedené smlouvě. 5) Smlouvy o výpomoci Farma Veselka, ZD Ločenice. Usnesení č. RM 432/07. Rada města ukládá MěÚ jednat se ZD Ločenice o ceně za služby a doplnění předmětu smlouvy o Hájek. 6) Smlouva o dílo Deradez. Usnesení č. RM 433/07. Rada města souhlasí s uzavřením Smlouvy o dílo mezi městem a firmou DERADEZ Český Krumlov na provedení celoplošné deratizace ve 4 etapách.

3 7) Pravidla pro poskytování dotací pro neziskové aktivity ve městě. Usnesení č. RM 434/07. Rada města doporučuje ZM schválit Pravidla pro poskytování dotací pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny. 8) Směrnice pro zadávání veřejných zakázek. Usnesení č. RM 435/07. Rada města nesouhlasí s takto předloženou směrnicí o zadávání veřejných zakázek a ukládá ORR vypracovat směrnici s názvem Zásady pro zadávání veřejných zakázek Města Trhové Sviny a jím zřizovanými a založenými organizacemi. 9) Kalkulace ceny vodného a stočného VAK JČ, a.s. Usnesení č. RM 436/07. Rada města vzala na vědomí předloženou kalkulaci ceny vodného na rok 2008 pro obce Něchov a Todně a požaduje zdůvodnění nárůstu ceny vodného od zástupce firmy VAK JČ v letošním prosincovém zasedání ZM. 10) Rozpočtová změna. Usnesení č. RM 437/07. Rada města schválila rozpočtové opatření č. 11/2007 změny v příjmech o celkovou částku ,-Kč změny ve výdajích o celkovou částku ,-Kč Usnesení č. RM 438/07. Rada města ukládá do předložených rozpočtových opatření doplnit důvod (usn. RM apod.) 11) Žádost o změnu v rámci rozpočtu MŠ. Usnesení č. RM 439/07. Rada města souhlasí s použitím ušetřených prostředků za energie na posílení zdrojů na financování údržby majetku. Celková výše rozpočtu Mateřské školy se nemění. 12) Protipovodňová opatření na Svinenském potoce výběrové řízení. Usnesení č. RM 440/07. Rada města schválila výběrové řízení na zpracovatele projektové dokumentace Trhové Sviny protipovodňová opatření na Svinenském potoce a rozhodla uzavřít smlouvu o dílo s Ing. Janou Máchovou, A. Trägra 46, České Budějovice, která předložila nejnižší cenovou nabídku. Cena zahrnuje přípravné práce, dokumentaci pro územní řízení, projekt pro stavební povolení + prováděcí včetně výkazu výměr. Finanční podíl města vůči dotaci Jihočeského kraje bude hrazen z rozpočtu ORR na rok ) Finanční vyhodnocení tříděného odpadu. Usnesení č. RM 441/07. Rada města vzala na vědomí statistické vyhodnocení tříděného odpadu ve Sběrném dvoře a do barevných nádob v Trhových Svinech ze dne ) Opravy na bytovém domě čp. 178 Nové město. Usnesení č. RM 442/07. Rada města souhlasí s nutnými opravami (odvětrání kanalizace, oprava střechy mezi okapem a střešní krytinou) na bytovém domě čp. 178 v Novém Městě s tím, že bude předložena cena nákladů.

4 Usnesení č. RM 443/07. Rada města doporučuje ZM schválit prodloužení termínu nabídky prodeje bytů stávajícím nájemníků do ) Žádost o finanční spoluúčast Společenství vlastníků jednotek čp Usnesení č. RM 444/07. Rada města ukládá MěÚ jednat se Společenstvím vlastníků jednotek, Budovatelská 911, Trhové Sviny ve věci úpravy chodníku včetně podmínek realizace. Dále ukládá MěÚ jednat s firmou Duda a Beneš o předložení materiálových nákladů. 16) Žádost o prodloužení veřejného osvětlení v Rankově. Usnesení č. RM 445/07. Rada města souhlasí s realizací prodloužení veřejného osvětlení v Rankově k domům čp. 21 a 22 v roce Práce budou provedeny údržbou města. Dále rada města ukládá na dotčené pozemky v majetku žadatelů zřídit věcné břemeno. 17) Renovace drobných sakrálních staveb nabídka. Usnesení č. RM 446/07. Rada města souhlasí s cenovou nabídkou ze dne na renovaci drobných památkově nezapsaných sakrálních staveb a mezníků v okolí města s tím, že renovace bude probíhat dle finanční možnosti města v roce 2008, Usnesení č. RM 447/07. Rada města souhlasí s podáním společného projektu v rámci Mikroregionu Růže na renovaci drobných sakrálních staveb. 18) Žádost o provádění zimní údržby na komunikaci na Rejtech a předání do majetku města. Usnesení č. RM 448/07. Rada města nesouhlasí s převzetím soukromé účelové komunikace na Rejtech do majetku města a prováděním zimní údržby této komunikace dokud nebudou splněny všechny podmínky předložené OSÚMM včetně doplnění stanoviska OSÚMM k žádosti o převzetí komunikace s tím, že komunikace bude jednoproudá v slepé části ukončena točnou.. 19) Žádost o schválení záměru a nájemní smlouva Radio Control Model Trhové Sviny. Bod odložen. 20) Návrh na zrušení železných nedělí. Usnesení č. RM 449/07. Rada města souhlasí s navrhovaným zrušeným železných nedělí od Zdůvodnění bude veřejnosti předloženo v Trhovosvinenských listech. 21) Žádost o koupi pozemku. Usnesení č. RM 450/07. Rada města doporučuje ZM schválit žádost. Jedná se o s pozemky v majetku žadatele. koupi pozemků sousedících 22) Žádost o změnu ÚP. Usnesení č. RM 451/07.

5 Rada města ukládá předložit do jednání ZM žádost o změnu územního plánu, která byla RM projednána pod usn.č. RM 367/07. 23) Žádost o prominutí nájemného. Usnesení č. RM 452/07. Rada města trvá na úhradě nájemného za měsíc červenec 2007 v DPS, nábř. Svatopluka Čecha 1055 v Trhových Svinech 24) Schůze MěÚ. Usnesení č. RM 453/07. Rada města schválila příspěvek na výroční schůzi Městského úřadu v Trhových Svinech. 25) Stornování nájemného v důsledku úmrtí nájemce. Usnesení č. RM 454/07. Rada města souhlasí se stornováním nájemného v důsledku úmrtí nájemce. 26) Žádost o roční úhradu energií a drobnějších výdajů Mateřského centra T.Sviny. Usnesení č. RM 455/07. Rada města vzala na vědomí žádost Mateřského centra Človíček NEBOJSA, o.s., o finanční příspěvek a doporučuje MC podat žádost dle nových pravidel pro poskytování dotací pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny. 27) Žádost o finanční příspěvek Hospic Prachatice. Usnesení č. RM 456/07. Rada města vzala na vědomí dopis Hospice sv. Jana N. Neumanna, Prachatice. 28) Nabídka obrazu. Usnesení č. RM 457/07. Rada města ukládá MěKS vyhodnotit předloženou nabídku a o výsledku informovat RM. 29) Nabídka S&D, Nakladatelství a vydavatelství, s.r.o. Usnesení č. RM 458/07. Rada města souhlasí s nabídkou S&D, nakladatelství a vydavatelství, spol. s r.o., Bělohorská 237, Praha 6, účasti města v projektu Průvodců po Čechách, Moravě a Slezsku, kdy město bude představeno v připravovaném svazku Novohradské. Usnesení č. RM 459/07. Rada města nesouhlasí s nabídkou GEOGALILEO kartografie Brno spol. s r.o. na zařazení jedné pohlednice města v prezentačním modulu Poznávejme kraje České republiky. 30) Žádost o provedení směny pozemků. Usnesení č. RM 460/07. Rada města doporučuje ZM schválit žádost o směnu pozemku přilehlého k jejich nemovitosti. 31) Zvýšení poplatku odpad. Usnesení č. RM 461/07. Rada města doporučuje ZM schválit zvýšení poplatku na trvale žijícího občana na 460,-Kč/rok + zvýšení provozních nákladů Technických služeb Třeboň a firmy Marius Pedersen.

6 32) Smlouva o nájmu Spartak T.Sviny. Usnesení č. RM 462/07. Rada města souhlasí s uzavřením Smlouvy o nájmu pozemků ve sportovním areálu města Trhové Sviny na dobu určitou s platností do s roční výpovědní lhůtou. 33) Sdružení Růže. Usnesení č. RM 463/07. Rada města vzala na vědomí informaci o činnost a záměrech Sdružení Růže. 34) Program ZM. Usnesení č. RM 464/07. Rada města schválila program jednání zastupitelstva města, které se bude konat v pondělí ) Stavební pozemky v Dělnické výběrové řízení. Usnesení č. RM 465/07. Na základě výběrového řízení rada města stanovila pořadí žadatelů o koupi stav. pozemků v Dělnické ulici podle nabídnuté. 36) Komise veřejného pořádku. Usnesení č. RM 466/07. Rada města vzala na vědomí informaci o činnosti Komise veřejného pořádku. 37) Obecně závazná vyhláška Usnesení č. RM 467/07. Rada města doporučuje ZM schválit obecně závaznou vyhlášku stanovující pravidla pro pohyb psů. 38) Nabídka Czech POINT Usnesení č. RM 468/07. Rada města vzala na vědomí informaci o zapojení do projektu Czech POINT.

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin.

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Zápis ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Sportovní areál záměr výstavby. 2) Projekt kanalizace Rejta. 3) Výměna měřičů tepla na poliklinice

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok 2014

Více

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Zápis z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem pana Mgr. Slípky Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Městská policie bez

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. L.Klein, Ing. I.Božáková, Ing. V.Král Program jednání: 1. Realizace

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013. dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut.

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013. dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut Ing. F.Kolář Program jednání: 1. Výběrové

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Účetní uzávěrka Tepelného hospodářství města + Audit podnikatelského

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Program jednání: 1. Cenová nabídka

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011 Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Natálie Bustová a Ing. Karel Kocina s pozdějším příchodem Nepřítomen:--- Hosté: --- Program

Více

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 10. 06. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny V 17. 15 h odchází p. Ing. D. Štojdl. Ing. V. Král, Ing. I.

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Věra Korčaková Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. EKO-Kom, smlouva o zajištění zpětného

Více

Usnesení ZM č. 39/2008. Zastupitelstvo města rozhodlo nepořídit změnu ÚPnSÚ Trhové Sviny navrženou Mgr. Františkem Švepešem a Svinenským zvonem, o.s.

Usnesení ZM č. 39/2008. Zastupitelstvo města rozhodlo nepořídit změnu ÚPnSÚ Trhové Sviny navrženou Mgr. Františkem Švepešem a Svinenským zvonem, o.s. Usnesení XII. zasedání Zastupitelstva města v Trhových Svinech, které se konalo 12. května 2008 v zasedací místnosti Městského úřadu v Trhových Svinech. Usnesení ZM č. 38/2008. Zastupitelstvo města vydalo

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Program jednání: 1. Žádost o zajištění zdravotní péče v odbornosti

Více

vojenské historie a techniky Nové Hrady o.s. pro rok 2010 a pov uje finan ní komisi za azením požadavku do rozpo tu M sta Nové Hrady pro rok 2010.

vojenské historie a techniky Nové Hrady o.s. pro rok 2010 a pov uje finan ní komisi za azením požadavku do rozpo tu M sta Nové Hrady pro rok 2010. Zápis z 5. schůze rady města ze dne 15. 02.2010 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ľudovít Kasan, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.3. 2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výpověď nájemních smluv pohřební služba POPP 2. Žádost

Více

K bodu č.1. K bodu č.2. Příloha USNESENÍ POŘAD JEDNÁNÍ:

K bodu č.1. K bodu č.2. Příloha USNESENÍ POŘAD JEDNÁNÍ: Příloha USNESENÍ z 25. jednání Zastupitelstva města Prachatice, které se konalo dne 23. dubna 2001. POŘAD JEDNÁNÍ: 1. Zahájení, procedurální záležitosti 2. Majetkové a finanční otázky 3. Závěrečný účet

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.04.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.04.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.04.2014 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.07.2009

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.07.2009 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 27.07.2009 Usnesení č. 675 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 13.07.2009. Usnesení č. 676 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle předloženého

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: ---

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Program jednání: 1. Návrh ceny vodného a stočného pro rok 2012

Více

Zápis č. 3/2014. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 9. 6. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích

Zápis č. 3/2014. ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 9. 6. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Zápis č. 3/2014 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 9. 6. 2014 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů)

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) 1. Rada města Dobrušky schvaluje provedení rozpočtových

Více

MĚSTO ZLIV. č. XII. Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací. Materiál projednán: Datum: 10.04.2013 Podpis:

MĚSTO ZLIV. č. XII. Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací. Materiál projednán: Datum: 10.04.2013 Podpis: č. X Konané dne: 10.04.2013 Bod jednání: 6 Předmět jednání: Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací Předkládá: Datum: 10.04.2013 Podpis: Zpracoval: Ing. Ilona Řimnáčová Datum: 05.04.2013 Podpis:

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Přítomni: p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, p. Wiesner, Mgr. Mrzílková, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Svobodová

Více

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová,

Více

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin.

Zápis. ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Zápis ze 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. května 2009 od 19.00 hodin. Program jednání: 1) Dokončení výběrového řízení. 2) Zpevnění cesty na Svatou Trojici. 3) Výběrové řízení Kulturní

Více

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 2. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny K. Polák, Ing. J. Polák, Ing. I. Božáková, Ing.V. Král, R. Baštýřová Program

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. ze 62. schůze Rady města, konané dne 14. ledna 2010

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. ze 62. schůze Rady města, konané dne 14. ledna 2010 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ ze 62. schůze Rady města, konané dne 14. ledna 2010 Rada města Klášterce nad Ohří projednala následující body: Usn. č. 2777/62/2010 volí ověřovatele zápisu

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. dubna 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Protokol o kontrole výkonu samostatné působnosti města. 2) Oznámení

Více

Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od hodin.

Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od hodin. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od 14.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Smlouva mandátní Stavební poradna, s.r.o. Jmenování výběrové

Více

Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011

Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011 Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 03. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výměna oken v bytovém domě č.p. 143

Více

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013

USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 USNESENÍ ZE 70. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 06.02.2013 Usnesení RM č. 57/2013-70 I. neschvaluje a nedoporučuje zastupitelstvu města schválit zveřejnění záměru prodeje části pozemku p. č. KN 366/1

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. července 2007 od 18.00 hodin. 1) Tepelné hospodářství. 2) Rozbor hospodaření k 30.6.2007. 3) Vyúčtování položek výpočtu vodného a stočného

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Eva Gréeová Jaroslav Kučera

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Ježík, Ing. Součková, Mgr. Matoušková zástupci ČEVAK a.s. Mgr. Steinbauer,

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

Z á p i s. z jednání rady města Úvaly. č. R-1/2008

Z á p i s. z jednání rady města Úvaly. č. R-1/2008 Z á p i s z jednání rady města Úvaly č. R-1/2008 které se konalo v pondělí 21.1.2008 od 18:30 hod v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni : Členové rady města : 4 MUDr. Jan Šťastný, Ing. Helena Váňová,

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 4. 6. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny ( s pozdějším příchodem Mgr. M. Horňáka) Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. David Štojdl, Ondřej Kolář

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 01. 04. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. P. Stodolovský Ing. E. Kunz, Ing. M. Rojdl, Ing. V. Král

Více

schvaluje pro příští rok 2000 koeficient pro výpočet daně z nemovitosti ve stávající výši.

schvaluje pro příští rok 2000 koeficient pro výpočet daně z nemovitosti ve stávající výši. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 7. řádného zasedání Městské rady v Kojetíně, konané dne 6. dubna 1999 ve 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Kojetín, Masarykovo nám. 20.

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 4. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Kalena Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Jmenování na vedoucí

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 75. schůzi 29.09.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis. ze 15. jednání rady města, které se konalo v úterý 6. října 2008 od 14.00 hodin.

Zápis. ze 15. jednání rady města, které se konalo v úterý 6. října 2008 od 14.00 hodin. Zápis ze 15. jednání rady města, které se konalo v úterý 6. října 2008 od 14.00 hodin. Program jednání: 1) Kanalizace Dělnická ulice. 2) Nájemní smlouvy Myslivna Kohout a Hájovna Besednice. 3) Rekonstrukce

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 8. 2016 od 16:00 hodin Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, p. Vacík Program jednání:

Více

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin.

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 4. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. Výběrové řízení na dodavatele stavby

Více

Přijatá usnesení z 14. Rady města Rousínova konané dne 1. července 2015

Přijatá usnesení z 14. Rady města Rousínova konané dne 1. července 2015 Přijatá usnesení z 14. Rady města Rousínova konané dne 1. července 2015 Usnesení 14/01/15R: RM schvaluje Smlouvu o dílo se zhotovitelem Informačního zpravodaje města Rousínova firmou Printeco s.r.o., Hněvkovského

Více

Zápis. Program jednání:

Zápis. Program jednání: Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3. 9. 2018 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: p. Stodolovský Nepřítomen: Hosté: R. Vacík, zástupce Lesy obcí TS a Besednice Program jednání:

Více

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice

Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Usnesení z 18. jednání Rady města Poběžovice konaného dne 20. dubna 2011 od 15:00 do 19:15 hodin v kanceláři starosty MěÚ Poběžovice Přítomní radní: Mgr. Hynek Říha (starosta), Pavel Veselák (místostarosta),

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny Program jednání: 1. Návrh Územního plánu 2. Žádost o stanovisko fa ENERMA a.s. fotovoltaická

Více

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 3. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, pí Kokejlová Program jednání: 1. Obec Ostrolovký

Více

14. schůze rady města, konaná dne 25.6.2007 Výpis z přijatých usnesení:

14. schůze rady města, konaná dne 25.6.2007 Výpis z přijatých usnesení: 14. schůze rady města, konaná dne 25.6.2007 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č.101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Dodatek

Více

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7) VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.10.2013

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.10.2013 1 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 07.10.2013 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011 od 8:00:00 do 14:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.03.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.03.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 01.03.2010 Usnesení č. 193 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 22. 02. 2010. Usnesení č. 194 Rada města na základě protokolu ze zasedání komise

Více

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č. 59 AP PRK GP Produkty a služby v cestovním ruchu Nové cyklotrasy Třeboňska 499/2014-117 3. Rozpočtové

Více

Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 R A D A M Ě S T A. I. ukládá. II. schvaluje

Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 R A D A M Ě S T A. I. ukládá. II. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 Usnesení s termínem č.: 1282 Taj. ihned 619 HNsP 24.11. 984 Taj. 24.11. 1136 ONI 24.11. 981 Taj. 24.11. 983 Taj.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Upravená verze ke zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Rada města: č.2167

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31.8. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. JčK smlouva o poskytnutí dotace 2. Poliklinika T. Sviny

Více

Usnesení č. 906 Rada města rozhodla poskytnout finanční příspěvek Svazu diabetiků ČR - územní

Usnesení č. 906 Rada města rozhodla poskytnout finanční příspěvek Svazu diabetiků ČR - územní Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 22.09.2008 Usnesení č. 900 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.09.2008. Usnesení č. 901 Rada města provádí změnu objemu rozpočtu na rok 2008

Více

Usnesení z 1. schůze v roce 2016, konané 12. ledna 2016

Usnesení z 1. schůze v roce 2016, konané 12. ledna 2016 R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 1. schůze v roce 2016, konané 12. ledna 2016 Usnesení s termínem č.: 1136 ONI 31.01. 981 Taj. 31.01. 983 Taj. (ONI) 31.01. 879 Taj. (ONI) 31.01. 1 OSVV 09.02. 1361

Více

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 Usnesení RM č. 40/2014-101 provedení rozpočtového opatření č. 4 na vytvoření položek způsobilých a nezpůsobilých neinvestičních výdajů z přijaté

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek Program jednání: 1. Finanční vyrovnání-nebytové prostory Bufet,nám.

Více

Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016

Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016 Zápis z VIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Horní Stropnice konaného dne 17. 3. 2016 Číslo ZO: VIII/2016 Přítomno zastupitelů: 14 Nepřítomni a omluveni: Vrbata Jakub Přítomno občanů: 23 K bodu

Více

Usnesení 2, Rady města Podbořany 13.. února 2008 - veřejné znění strana 1 (celkem 7} Usnesení

Usnesení 2, Rady města Podbořany 13.. února 2008 - veřejné znění strana 1 (celkem 7} Usnesení Usnesení 2, Rady města Podbořany 13.. února 2008 - veřejné znění strana 1 (celkem 7} Usnesení z 2. zasedání Rady města, které se konalo ve středu dne 13. února 2008 od 15,00 hod. v kanceláří starosty na

Více

ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ Příloha č. 1 zápisu

ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO KRAJE VÝPIS USNESENÍ Příloha č. 1 zápisu Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ZASTUPITELSTVO JIHOČESKÉHO

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Rady města Netolice dne 25. 3. 2015

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Rady města Netolice dne 25. 3. 2015 Usnesení č. 109-131/2015 Zápis č. 10/2015 ze zasedání Rady města Netolice dne 25. 3. 2015 Přítomni: Členové rady města: Mgr. Vladimír Pešek, Ing. Bc. Leona Bucharová, MVDr. Martin Kubička Tajemník MU:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.03.2013

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.03.2013 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.03.2013 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Ing. Petr Bednarčík Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 6. 2014 od 17:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Marek Rojdl (k bodu č.1) Program jednání: 1. Projednání

Více

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Weinzettla (bez materiálu)

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Weinzettla (bez materiálu) Zápis z 30. jednání rady města, které se konalo v pondělí 8.12. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Radka Baštýřová, Ing. Ivana Božáková, Ing.arch. Jiří Weinzettl Program jednání:

Více

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 02. 09. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P. Stodolovský, v 16.45 hodin odchází Ing. D. Štojdl Ing. O.

Více

kraji v roce 2007 Venkovní tělocvična v k.ú. Škrovád 1. etapa starostu města Slatiňany ve znění zprávy č. 2/18.

kraji v roce 2007 Venkovní tělocvična v k.ú. Škrovád 1. etapa starostu města Slatiňany ve znění zprávy č. 2/18. USNESENÍ rady města Slatiňany ze schůze č. 18/2007 konané dne 27. června 2007 Rada města Slatiňany: 251/18/2007 schválila rozšířený program jednání 252/18/2007 vzala na vědomí zprávu o plnění usnesení

Více

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Přebírající bere na vědomí, že v případě zveřejnění osobních údajů uvedených v předaných materiálech se dopustí porušení zákona č. 101/2000

Více

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4.

RO 39. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne 14.4.2008 od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. 14.4. VÝTAH z USNESENÍ z 39. zasedání Rady obce Ludgeřovice (dále RO), konaného dne od 15.15 hod. v kanceláři starosty obce. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Mgr. Helena Pipreková, MUDr. Petr Bělan,

Více

MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN. Usnesení

MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN. Usnesení MĚSTO MORAVSKÝ BEROUN Usnesení z 9. schůze Rady města Moravský Beroun konané dne 14.02.2011 číslo 220 /9/2011-237/9/2011 Ing. Zdenka Szukalská starostka města Ing. Petr Otáhal místostarosta Za správnost:

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Přítomni členové rady města: Jana Ponocná, Čestmír Doubrava, Mgr. Jarmila Berková, MUDr. Eva Rýcová, Ing. Ladislav Tóth Za městský

Více

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 Město Trutnov - Zpracováno dne : 27.11.2006 U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2006-1392/23 Horská čp. 150 2006-1393/23

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253) U S N E S E N Í z 24. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 ve 13:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Změna rozpočtu roku

Více

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově

Zápis. 1. Sdružení místních samospráv-petice pro záchranu pošt na venkově Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.1.2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. N.Holý Bustová Program jednání: 1. Sdružení místních samospráv-petice

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z IX. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 22.10.2015 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/IX/15: ZM schvaluje program dnešního

Více

Jednání řídil předseda Výboru MUDr. Marek Zeman MBA.

Jednání řídil předseda Výboru MUDr. Marek Zeman MBA. Z á p i s z 3. jednání Výboru pro majetek Městské části Praha 3 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání : 2.6.2011

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 19. dubna 2011 (RM č. 10)

V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 19. dubna 2011 (RM č. 10) V Ý P I S Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 19. dubna 2011 (RM č. 10) Upozorněni: Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve zněni pozdějších

Více

VÝTAH Z USNESENÍ Zastupitelstva města Lanškroun dne 25.02.2009

VÝTAH Z USNESENÍ Zastupitelstva města Lanškroun dne 25.02.2009 VÝTAH Z USNESENÍ Zastupitelstva města Lanškroun dne 25.02.2009 1/2009 Zastupitelstvo města Lanškroun projednalo žádost čj. 4615/2009/PRA/KGr ze dne 05.02.2009 o udělení výjimky při uzavření kupní smlouvy

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 29. jednání Rady Města Žatce konané dne 1.10.2007. Usnesení č. 902 /07-929 /07

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 29. jednání Rady Města Žatce konané dne 1.10.2007. Usnesení č. 902 /07-929 /07 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 29. jednání Rady Města Žatce konané dne 1.10.2007 Usnení č. 902 /07 929 /07 902/07 Schválení programu 903/07 Kontrola usnení 904/07 Žádost o náhradu škody 905/07 Žádost 906/07 Majetkové

Více

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Město Horažďovice Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Zápis. z 1. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 8. ledna 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 1. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 8. ledna 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 1. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 8. ledna 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Výsledek provedení kontroly výkonu státní správy na úseku územního plánování a stavebního ádu. 2)

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 Usnesení 92. schůze Rady města Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 2170/92 - Rada města schvaluje program 92. schůze RM, konané 2. 10. 2014. 2171/92 - Rada města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení 90.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

Usnesení RM 1/30/07. Usnesení RM 2/30/07

Usnesení RM 1/30/07. Usnesení RM 2/30/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 30. zasedání dne 17.10.2007 RM 1/30/07 RM 2/30/07 RM 3/30/07 RM 4/30/07 RM 5/30/07 d o p o r u č u j e Zastupitelstvu schválit návrh směnné smlouvy, přičemž

Více