USNESENÍ z 28. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ z 28. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 22.09.2008"

Transkript

1 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ RK/28/1303/2008 USNESENÍ z 28. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne závěry hodnotící komise z posouzení a hodnocení nabídek na veřejnou zakázku na zpracování stavebních dokumentací pro Projekty škol v Královéhradeckém kraji - Operační program životního prostředí 2. zrušení výběrového řízení na veřejnou zakázku výběru energetických auditů pro projekt Projekty škol v Královéhradeckém kraji - Operační program životního prostředí II. r o z h o d l a 1. o vyloučení níže uvedených uchazečů z další účasti v zadávacím řízení na veřejnou zakázku ke zpracování stavební dokumentace v souladu s 60 a 71 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění, pro nesplnění náležitostí dle zákona a zadávací dokumentace: a) AKIA, a. s., Nerudova 809, Hradec Králové pro projekt Snížení energetické náročnosti Střední školy, Opočno Střední škola, Nádražní 296, Opočno b) DOUBNER, s. r. o., Václavské náměstí 15, Praha 1 pro projekt Snížení energetické náročnosti Střední školy, Opočno Střední škola, Nádražní 296, Opočno c) AKIA, a. s., Nerudova 809, Hradec Králové pro projekt Výměna oken a opláštění budov Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové Třebeš d) AKIA, a. s., Nerudova 809, Hradec Králové pro projekt Zateplení domova mládeže Vyšší odborná škola rozvoje venkova a Střední zemědělská škola Hořice 2. o přidělení zakázky ke zpracování stavební dokumentace pro stavební řízení organizacím: a) BG PROJEKT, s. r. o., Libonice 48, Hořice pro projekt Snížení energetické náročnosti Střední školy, Opočno Střední škola, Nádražní 296, Opočno b) BG PROJEKT, s. r. o., Libonice 48, Hořice pro projekt pro projekt Zateplení domova mládeže Vyšší odborná škola rozvoje venkova a Střední zemědělská škola Hořice c) BG PROJEKT, s. r. o., Libonice 48, Hořice pro projekt pro projekt Snížení energetické spotřeby budov Střední škola propagační tvorby a polygrafie Velké Poříčí d) V&M, spol. s r. o., Matoušova 21, Liberec 3 pro projekt Výměna oken a opláštění budov Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové Třebeš 3. o zrušení výběrového řízení na veřejnou zakázku výběru energetických auditů pro projekt Projekty škol v Královéhradeckém kraji - Operační program životního prostředí dále dle důvodové zprávy 1. Ing. Pavlu Bradíkovi, hejtmanovi Královéhradeckého kraje, podepsat rozhodnutí o vyloučení uchazečů: a) AKIA, a. s., Nerudova 809, Hradec Králové pro projekt Snížení energetické náročnosti Střední školy, Opočno Střední škola, Nádražní 296, Opočno b) DOUBNER, s. r. o., Václavské náměstí 15, Praha 1 pro projekt Snížení energetické náročnosti Střední školy, Opočno Střední škola, Nádražní 296, Opočno 1

2 2. c) AKIA, a. s., Nerudova 809, Hradec Králové pro projekt Výměna oken a opláštění budov Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové Třebeš d) AKIA, a. s., Nerudova 809, Hradec Králové pro projekt Zateplení domova mládeže Vyšší odborná škola rozvoje venkova a Střední zemědělská škola Hořice termín: Ing. Pavlu Bradíkovi, hejtmanovi Královéhradeckého kraje, podepsat smlouvu o dílo s uchazeči dle bodu II.2. a), b),c), d) a dle příloh č. 2, 3, 4, 5 dle důvodové zprávy termín: USNESENÍ RK/28/1304/2008 změnu sídla příspěvkové organizace Královéhradeckého kraje Centrum EP z Wonkovy ulice čp.1142 na ulici Soukenickou 54. II. d o p o r u č u j e Zastupitelstvu Královéhradeckého kraje schválit změnu sídla příspěvkové organizace Centrum EP, na Soukenická 54, Hradec Králové, MUDr. Jiřímu Vamberovi, členu rady Královéhradeckého kraje, předložit materiál na schůzi Zastupitelstva Královéhradeckého kraje termín: USNESENÍ RK/28/1305/2008 I. r u š í usnesení RK/21/977/2008 ze dne II. u d ě l u j e Vyšší odborné škole a Střední průmyslové škole, Jičín, Pod Koželuhy 100, příspěvkové organizaci souhlas k zatížení pozemku p. č. 267/1 v k. ú. a obci Jičín právem třetího spočívajícím ve vedení kanalizační přípojky Ing. Zdeňku Krausovi, členovi Rady Královéhradeckého kraje, informovat ředitelku Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy, Jičín, Pod Koželuhy 100, příspěvkové organizace o přijatém usnesení dle bodu II. termín: USNESENÍ RK/28/1306/2008 I. p r o v á d í rozpočtové opatření v souladu se zmocněním usnesením Zastupitelstva Královéhradeckého kraje ze dne a to v rámci rozpočtu kapitoly 13 - snížení kapitálových výdajů rezervy II určených na kofinancování projektů o ,- Kč a o stejnou částku zvýšení běžných výdajů rezervy II určených na kofinancování projektů II. u k l á d á Ing. Tomáši Šubertovi, členu rady Královéhradeckého kraje, zapracovat úpravu do 4. změny rozpočtu Královéhradeckého kraje pro rok 2008 termín:

3 USNESENÍ RK/28/1307/2008 závěry komise pro otevírání obálek a posouzení a hodnocení nabídek v rámci veřejné zakázky malého rozsahu - Právní analýza rizik vyplývajících z pozice Královéhradeckého kraje jako poskytovatele a příjemce veřejné podpory, která bude financována v rámci kapitoly 02 - životní prostředí II. r o z h o d l a o výběru nejvhodnější nabídky, kterou je nabídka Dr. JUDr. Miroslava Zámišky, AK Bakeš & partneři, Na Příkopě 23, Praha 1 Ing. Pavlu Bradíkovi, hejtmanovi Královéhradeckého kraje, podepsat příslušnou smlouvu termín: USNESENÍ RK/28/1308/2008 I. r u š í usnesení RK/25/1199/2008 ze dne II. s c h v a l u j e poskytnutí věcného daru - notebooku značky Compaq Pavlu Matějovskému, řediteli Gymnázia a Střední odborné škole pedagogické v Nové Pace dle důvodové zprávy USNESENÍ RK/28/1309/2008 návrh na uzavření budoucí smlouvy darovací uzavírané mezi Správou nemovitostí Královéhradeckého kraje a. s. a Královéhradeckým krajem II. u k l á d á Ivanu Doležalovi, členu rady Královéhradeckého kraje, předložit návrh smlouvy k projednání Zastupitelstvu Královéhradeckého kraje termín: USNESENÍ RK/28/1310/2008 I. d o p o r u č u j e Zastupitelstvu Královéhradeckého kraje schválit 1. přijetí daru Města Dvůr Králové nad Labem 10 ks kmenových listinných akcií společnosti Městská nemocnice, a. s., Dvůr Králové nad Labem do majetku Královéhradeckého kraje 2. vklad akcií Městské nemocnice, a. s., Dvůr Králové nad Labem, Vrchlického 1504, IČ ve vlastnictví Královéhradeckého kraje do základního kapitálu společnosti Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje a. s., Pospíšilova 365, Hradec Králové II. u k l á d á Ing. Rostislavu Všetečkovi, náměstkovi hejtmana Královéhradeckého kraje, předložit návrh na přijetí daru a převod akcií do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje termín:

4 USNESENÍ RK/28/1311/2008 I. s c h v a l u j e 1. vypsání veřejné zakázky malého rozsahu podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na investiční akci "Odstranění havarijního stavu Jižního křídla budovy Dětské ozdravovny Království" Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov 2. hodnotící komisi ve složení: MUDr. Jiří Vambera, člen Rady Královéhradeckého kraje náhradník: Ing. Zdeněk Kraus, člen Rady Královéhradeckého kraje Ing. Vlastimil Prouza, člen Zastupitelstva Královéhradeckého kraje náhradník: Ing. Rostislav Všetečka, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Mgr. Helena Rážová, ředitelka Dětské ozdravovny Království náhradník: Eva Stafinidisová, Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov Vladimír Hrádek, Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje a. s. Libuše Hronovská, Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje a. s. Miroslav Petera, Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov náhradník: MVDr. Jaromír Hejzlar, ředitel Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov II. p o v ě ř u j e Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov zpracováním výběrového řízení a zajištěním realizace akce termín: MVDr. Jaromíru Hejzlarovi, řediteli Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov, a) zabezpečit řádný průběh výběrového řízení do termínu b) zajistit řádný průběh realizace akce a o jejím ukončení informovat Ing. Rostislava Všetečku, náměstka hejtmana Královéhradeckého kraje termín: USNESENÍ RK/28/1312/2008 I. s c h v a l u j e 1. vypsání veřejné zakázky malého rozsahu podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na investiční akci "Modernizace pokojů ve III. NP a odstranění havarijního stavu podlah a omítek části budovy Dětské ozdravovny Svatý Petr, Špindlerův Mlýn" 2. hodnotící komisi ve složení: -MUDr. Jiří Vambera, člen Rady Královéhradeckého kraje náhradník: Ing. Zdeněk Kraus, člen Rady Královéhradeckého kraje -Ing.Vlastimil Prouza, člen Zastupitelstva Královéhradeckého kraje náhradník: Ing. Rostislav Všetečka, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje -Ing. Hana Vítová, ředitelka Dětské ozdravovny Svatý Petr náhradník: Eva Stefanidisová, ekonomka Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov -Petr Kraus, ředitel Dětské ozdravovny Bedřichov náhradník: Vladimír Hrádek, Zdravotnický holding KHK a. s. -Miroslav Petera, technik Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov náhradník: MVDr. Jaromír Hejzlar, ředitel Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov II. p o v ě ř u j e Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov zpracováním výběrového řízení a zajištěním realizace akce termín:

5 III. u k l á d á MVDr. Jaromíru Hejzlarovi, řediteli Sdružení ozdravoven a léčeben okresu Trutnov, a) zabezpečit řádný průběh výběrového řízení do termínu b) zajistit řádný průběh realizace akce a o jejím ukončení informova ing. Rostislava Všetečku, náměstka hejtmana Královéhradeckého kraje termín: USNESENÍ RK/28/1313/2008 I. r e v o k u j e usnesení Rady Královéhradeckého kraje RK/24/1076/2008 ze dne v části I. - souhlasí. Správné znění je následující: II. s o u h l a s í 1. s uzavřením smlouvy o budoucí smlouvě darovací na převod pozemků v souvislosti se silniční stavbou "Rozšíření silnice II/318 a II/321 Častolovice - Solnice" Budoucí obdarovaný: Královéhradecký kraj Budoucí správce majetku: Správa a údržba silnic Královéhradeckého kraje, příspěvková organizace a) Katastrální území Synkov a obec Synkov - Slemeno - Budoucí dárce: Obec Synkov - Slemeno část p. p. č. 807 o výměře cca 17 m 2 ostatní plocha - ostatní komunikace b) Katastrální území a obec Solnice - Budoucí dárce: Město Solnice části p. p. č. 1613/1 a 1613/4 o výměře cca 31 m 2 trvalý trávní porost část p. p. č o výměře cca 721 m 2 lesní pozemek část p. p. č o výměře cca 7 m 2 lesní pozemek část p. p. č o výměře cca 242 m 2 trvalý trávní porost c) Katastrální území Lipovka u Rychnova nad Kněžnou a obec Rychnov nad Kněžnou - Budoucí dárce: Město Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 8 m 2 trvalý trávní porost část p. p. č o výměře cca 6 m 2 ostatní plocha - ostatní komunikace část p. p. č o výměře cca 9 m 2 ostatní plocha - ostatní komunikace - Budoucí dárce: Obec Třebešov část p. p. č o výměře cca 11 m 2 ostatní plocha - ostatní komunikace část pozemku ve zjednodušené evidenci - parcela původ PK č. 606/1 o výměře cca 52 m 2 část pozemku ve zjednodušené evidenci - parcela původ PK č. 607 o výměře cca 515 m 2 2. s uzavřením smlouvy o budoucí smlouvě kupní na převod pozemků v souvislosti se silniční stavbou "Rozšíření silnice II/318 a II/321 Častolovice - Solnice" Budoucí kupující: Královéhradecký kraj Budoucí správce majetku: Správa a údržba silnic Královéhradeckého kraje, příspěvková organizace Kupní cena: odpovídající platným cenovým předpisům ke dni uzavření smlouvy kupní (bude uzavřena nejpozději do 1 roku po nabytí právní moci kolaudačního rozhodnutí s tím, že konečná výměra pozemků bude stanovena po dokončení stavby geometrickým plánem) Financování: rozpočet Královéhradeckého kraje - kap regionální rozvoj 5

6 a) Katastrální území Synkov a obec Synkov - Slemeno František Škoda, bytem Synkov 3, Synkov - Slemeno, Rychnov nad Kněžnou část pozemku ve zjednodušené evidenci - parcela původ PK č. 360 o výměře cca 97 m 2 Jana Jirešová, bytem U Váhy 1192, Kostelec nad Orlicí část pozemku ve zjednodušené evidenci - parcela původ PK č. 362/1 o výměře cca 136 m 2 Antonie Nováková, bytem Husova 87, Častolovice část p. p. č. 361 o výměře cca 85 m 2 orná půda b) Katastrální území a obec Solnice Ing. Jan Buryánek, bytem Holubova 735, Holice v Čechách část p. p. č o výměře cca 132 m 2 trvalý trávní porost SJM Tomáš a Jitka Spěváčkovi, bytem Okružní 415, Solnice část p. p. č. 1609/1 o výměře cca 102 m 2 orná půda Římskokatolická farnost Solnice část p. p. č o výměře cca 25 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 70 m 2 vodní plocha Aleš Holman, bytem Školská 365, Častolovice část p. p. č. 1613/2 o výměře cca 161 m 2 trvalý trávní porost c) Katastrální území Lipovka u Rychnova nad Kněžnou a obec Rychnov nad Kněžnou Josef Hejhal, bytem Třebešov 20, Rychnov nad Kněžnou - spoluvlastnický podíl 1/2 Milada Hejhalová, bytem Třebešov 20, Rychnov nad Kněžnou - spoluvlastnický podíl 1/2 část p. p. č o výměře cca 27 m 2 orná půda Milena Nováková, bytem Domašín 7, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 24 m 2 orná půda SJM Josef a Eliška Hovorkovi, bytem Domašín 3, Rychnov nad Kněžnou - spoluvlastnický podíl 1/2 část p. p. č o výměře cca 98 m 2 orná půda František Čiháček, bytem Domašín 23, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 120 m 2 orná půda Josef Koďous, bytem SNP 1350, Rychnov nad Kněžnou - spoluvlastnický podíl 1/2 6

7 Alena Škodová, bytem Kamenice 12, Dobré - spoluvlastnický podíl 1/2 část p. p. č o výměře cca 67 m 2 orná půda Martin Dusil, bytem Javornice 70, Javornice část p. p. č o výměře cca 33 m 2 orná půda Budoucí prodávající: Martin Dusil, bytem Javornice 70, Javornice - spoluvlastnický podíl 1/4 část p. p. č o výměře cca 22 m 2 orná půda d) Katastrální území a obec Třebešov Ing. Libor Burian, bytem Třebešov 2, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 147 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 4 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 65 m 2 orná půda SJM Josef a Zdena Chaloupkovi, bytem Třebešov 9, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 10 m 2 orná půda Marie Janebová, bytem Lokot 66, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 46 m 2 orná půda e) Katastrální území a obec Černíkovice Růžena Trejtnarová, bytem Domašín 40, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 97 m 2 orná půda Václav Hlaváček bytem Domašín 12, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 65 m 2 orná půda Josef Zítko, bytem Struha 792, Vamberk část p. p. č o výměře cca 61 m 2 orná půda f) Katastrální území Domašín u Černíkovic a obec Černíkovice Ing. Josef Pavel, bytem Boženy Němcové 401/6, Hradec Králové část p. p. č. 3010/2 o výměře cca 90 m 2 orná půda Ladislav Klár, bytem Černíkovice 173, Černíkovice část p. p. č o výměře cca 332 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 653 m 2 orná půda Petr Holoubek, bytem Domašín 8, Rychnov nad Kněžnou část p. p. č o výměře cca 145 m 2 orná půda Václav Hlaváček, bytem Domašín 12, Rychnov nad Kněžnou 7

8 část p. p. č. 124/1 trvalý trávní porost a část p. p. č. 127 lesní pozemek o výměře cca 353 m 2 část p. p. č. 354/5 o výměře cca 497 m 2 ovocný sad části p. p. č. 354/8 o výměře cca 18 m 2 a 575 m 2 ovocný sad část p. p. č o výměře cca 191 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 176 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 188 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 185 m 2 orná půda SJM František a Jaroslava Pavlovi, bytem Domašín 30, Rychnov nad Kněžnou - spoluvlastnický podíl 3/4 František Pavel, bytem Domašín 30, Rychnov nad Kněžnou - spoluvlastnický podíl 1/4 části p. p. č o výměře cca 35 m 2 a 1 m 2 orná půda část p. p. č o výměře cca 177 m 2 orná půda g) Katastrální území a obec Libel Jaroslav Vašata, bytem Ohnišov 100, Ohnišov část p. p. č o výměře cca 275 m 2 orná půda Marta Valentová, bytem Libel 54, Kostelec nad Orlicí část p. p. č o výměře cca 153 m 2 orná půda Josef Valc, bytem Malá 41/1, Hradec Králové část p. p. č o výměře cca 9 m 2 ostatní plocha - ostatní komunikace USNESENÍ RK/28/1314/2008 návrh odboru sociálních věcí na snížení závazného ukazatele příspěvek na provoz pro rok 2008 u příspěvkové organizace Domov důchodců Černožice o 156,1 tis. Kč a zvýšení FRR odvětví sociálních věcí r pro tuto organizaci o 156,1 tis. Kč na nákup bubnového sušiče ve výši 105,8 tis. Kč (SV/08/616) a kráječe chleba a knedlíků ve výši 50,3 tis. Kč (SV/08/617) dle důvodové zprávy II. d o p o r u č u j e Zastupitelstvu Královéhradeckého kraje schválit: 1. snížení závazného ukazatele příspěvek na provoz pro rok 2008 u příspěvkové organizace Domov důchodců Černožice o 156,1 tis. Kč 2. zvýšení FRR odvětví sociálních věcí r pro Domov důchodců Černožice o 156,1 tis. Kč na akci SV/08/616 - bubnový sušič za 105,8 tis. Kč a na akci SV/08/617 - kráječ chleba a knedlíků za 50,3 tis. Kč dle důvodové zprávy Miloslavu Plassovi, náměstkovi hejtmana Královéhradeckého kraje, předložit bod do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje termín: Ing. Pavel Bradík hejtman Královéhradeckého kraje

USNESENÍ z 25. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 8. září 2008

USNESENÍ z 25. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 8. září 2008 USNESENÍ RK/25/1191/2008 USNESENÍ z 25. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 8. září 2008 zprávu komise pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení podaných nabídek na veřejnou zakázku "Úvěr

Více

USNESENÍ ze 7. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 6. března 2006

USNESENÍ ze 7. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 6. března 2006 USNESENÍ ze 7. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 6. března 2006 USNESENÍ 7/259/2006 I. s c h v a l u j e 1. vypsání veřejné zakázky "Úvěr na financování investičních akcí Královéhradeckého

Více

USNESENÍ z 40/6. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. prosince 2008

USNESENÍ z 40/6. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. prosince 2008 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 40/6.

Více

USNESENÍ z 21. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 4. července 2007

USNESENÍ z 21. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 4. července 2007 USNESENÍ RK/21/753/2007 USNESENÍ z 21. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 4. července 2007 zprávu o konání jednacího řízení bez uveřejnění na rozšíření dodávky předmětu leasingu

Více

USNESENÍ z 34. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. října 2007

USNESENÍ z 34. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. října 2007 USNESENÍ z 34. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. října 2007 USNESENÍ RK/34/1145/2007 I. p r o j e d n a l a návrh na vstup akciové společnosti Správa nemovitostí Královéhradeckého

Více

USNESENÍ. z 29. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 13. září 2007

USNESENÍ. z 29. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 13. září 2007 USNESENÍ z 29. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 13. září 2007 USNESENÍ RK/29/974/2007 1. návrh Dodatku č. 2 ke smlouvě o poskytnutí finančních prostředků mezi Královéhradeckým

Více

USNESENÍ z 9. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 25.dubna 2007

USNESENÍ z 9. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 25.dubna 2007 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 9.

Více

USNESENÍ z 28. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne

USNESENÍ z 28. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 28.

Více

USNESENÍ z 26. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 07. 09. 2015

USNESENÍ z 26. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 07. 09. 2015 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 26.

Více

USNESENÍ z 38. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne

USNESENÍ z 38. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne USNESENÍ z 38. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, USNESENÍ RK/38/1836/2015 1. závěry hodnotící komise ze Zpráv o posouzení a hodnocení nabídek v rámci jednacích řízení s uveřejněním a bez

Více

USNESENÍ. z 13. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konané dne 18.5.2006

USNESENÍ. z 13. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konané dne 18.5.2006 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 13.

Více

USNESENÍ z 38. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 21. listopadu 2007

USNESENÍ z 38. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 21. listopadu 2007 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 38.

Více

USNESENÍ z 10. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 2. května 2007

USNESENÍ z 10. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 2. května 2007 USNESENÍ z 10. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 2. května 2007 USNESENÍ RK/10/521/2007 I. b e r e n a v ě d o m í uzavření smlouvy o dílo včetně dodatku č. 1 na akci "IREDO:

Více

Rada Královéhradeckého kraje

Rada Královéhradeckého kraje USNESENÍ z 22. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 5.září 2005 USNESENÍ 22/902/2005 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění na stavební práce III/298 44 Byzhradec - Houdkovice

Více

USNESENÍ z 30. (výjezdní) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 19. září 2007

USNESENÍ z 30. (výjezdní) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 19. září 2007 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 30.

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Příloha č. 1 Přehled

Více

USNESENÍ. z 24. zasedání: Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 25.10.2007

USNESENÍ. z 24. zasedání: Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 25.10.2007 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 24.

Více

USNESENÍ z 34. schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 11.11.2009

USNESENÍ z 34. schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 11.11.2009 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ RK/34/1485/2009

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Informace o přijatých usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. června 2015 v kanceláři starostky Program jednání: OVS OSM ORŽP

Informace o přijatých usneseních z 18. schůze Rady města Šluknov konané dne 8. června 2015 v kanceláři starostky Program jednání: OVS OSM ORŽP Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z 23. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14.09.2015

USNESENÍ z 23. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14.09.2015 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 23.

Více

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012 Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK ve školním roce 2011/2012 Zpravidla v souvislosti s ukončením pracovního poměru ředitele byla v průběhu tohoto školního roku vyhlášena

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 16

VÝPIS USNESENÍ č. 16 VÝPIS USNESENÍ č. 16 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 8.9. 2016 od 19.00 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

USNESENÍ z 21. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 24. srpna.2005

USNESENÍ z 21. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 24. srpna.2005 USNESENÍ z 21. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 24. srpna.2005 USNESENÍ 21/777/2005 I. b e r e n a v ě d o m í Zprávu o stavu požární ochrany za rok 2004 Ing. Pavlu Bradíkovi, hejtmanovi

Více

USNESENÍ z 20. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 02. 07. 2012

USNESENÍ z 20. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 02. 07. 2012 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 20.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města číslo 11. dne 26.07.2016 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK

Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK Výroční zpráva o stavu a rozvoji vzdělávací soustavy v Královéhradeckém kraji 2017/2018 Příloha č. 6 Konkurzní řízení ve školách a školských zařízeních zřizovaných KHK Ve školním roce 2017/2018 (1. 9.

Více

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje

USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje USNESENÍ ze 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 6. 11. 2012 UR/100/1/2012 Program 100. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 100. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

USNESENÍ z 5. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 02.02.2009

USNESENÍ z 5. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 02.02.2009 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 5.

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 22. 9. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2014 Uzavření smlouvy o budoucí darovací smlouvě na

Více

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková

-1- Zápis č. 13/2019. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, MUDr. Martin Bičiště, Mgr. Kristýna Finková -1- Zápis č. 13/2019 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2018-2022, které se konalo dne 24.7.2019 v 15:00 hodin MěÚ Lázně Bělohrad Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 14. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 13. května 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ

Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ Usnesení přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 18. prosince 2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Omluveni: Bechová Ivana, Janderka Richard, Nováková Helena, Ing. Věra Palásková,

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 16. prosince 2009

USNESENÍ z 39. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 16. prosince 2009 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 39.

Více

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16.6.2005

USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16.6.2005 USNESENÍ z 6. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16.6.2005 USNESENÍ 6/220/2005 I. b e r e n a v ě d o m í zprávu o činnosti Rady Královéhradeckého kraje za období od 7.4. do

Více

USNESENÍ. ze 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 19. května 2004

USNESENÍ. ze 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 19. května 2004 USNESENÍ ze 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje konané dne 19. května 2004 USNESENÍ č. 7/614/2004 schvaluje program 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje USNESENÍ č. 7/615/2004 zprávu z akce I. zimní

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

I. b e r e n a v ě d o m í zprávu o činnosti Rady Královéhradeckého kraje za období od 1. 2. 2007 do 14. 3. 2007

I. b e r e n a v ě d o m í zprávu o činnosti Rady Královéhradeckého kraje za období od 1. 2. 2007 do 14. 3. 2007 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 20.

Více

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF

Usnesení. Z: Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí OF Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva města Moravská Třebová, které se konalo dne 06.06.2011 od 15:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu na ul. Olomoucké za účasti 20 členů

Více

USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15.2.2007

USNESENÍ z 19. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15.2.2007 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 19.

Více

USNESENÍ z 13. (mimořádná) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 14. dubna 2009

USNESENÍ z 13. (mimořádná) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 14. dubna 2009 USNESENÍ z 13. (mimořádná) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 14. dubna 2009 USNESENÍ RK/13/493/2009 záměr postupné "transformace" Správy nemovitostí Královéhradeckého kraje a. s. na příspěvkovou

Více

Neinvest. dotace CELKEM

Neinvest. dotace CELKEM P ř í l o h a RK24-usnesenRK24-usnesení,příl. K usn.rk24-1102-2008, b.97 Tabulka č. 1 Zvýšení nenárokových složek platů a motivačních složek mezd pedagogických pracovníků regionálního školství s ohledem

Více

USNESENÍ z 5. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 22. února 2006

USNESENÍ z 5. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 22. února 2006 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 5.

Více

USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 24. 10. 2006

USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 24. 10. 2006 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ ze 17.

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

U S NES E N Í z 33. schůze rady města Žacléř, konané dne 17. února 2016

U S NES E N Í z 33. schůze rady města Žacléř, konané dne 17. února 2016 U S NES E N Í z 33. schůze rady města Žacléř, konané dne 17. února 2016 Program: 1. Dohoda o spolupráci na projektu realizovaného z prostředků programu INTERREG V- A Česká republika Polsko Východní Krkonoše

Více

USNESENÍ z 16. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 4. června 2008

USNESENÍ z 16. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 4. června 2008 USNESENÍ z 16. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 4. června 2008 USNESENÍ RK/16/634/2008 I. s o u h l a s í 1. s posílením kapitoly 10 - ostatní běžné výdaje o 43 mil. Kč. Jedná se o prostředky

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.9.2018 596/19/RM/2018 Stanovisko ke stavbě - stavební úpravy bytového domu vydat souhlas

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA M USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VRCHLABÍ, KONANÉHO DNE 10.6.2009 OD 15 HOD. VE VELKÉ ZASEDACÍ SÍNI MĚSTSKÉHO ÚŘADU ================================================================== 1. PROJEKT

Více

USNESENÍ z 29. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 11. října 2006

USNESENÍ z 29. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 11. října 2006 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 29.

Více

USNESENÍ z 19. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 1. srpna 2005

USNESENÍ z 19. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 1. srpna 2005 USNESENÍ z 19. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 1. srpna 2005 USNESENÍ 19/753/2005 změnu určení dotace obci Blešno dle důvodové zprávy II. Ing. Milanu Pacákovi, vedoucímu odboru

Více

USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 08.12.2014

USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 08.12.2014 USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, USNESENÍ ZK/18/1169/2014 I. b e r e n a v ě d o m í zprávu o činnosti Rady Královéhradeckého kraje za období od 21.10.2014 do 01.12.2014

Více

U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015

U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015 U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015 Program: 1. Studie proveditelnosti. 2. Oprava usnesení č. 2015*14*325. 3. Nabídka portálu cestujeme.cz. 4. Vypořádání územního

Více

Upravené ukazatele přímých NIV pro rok 2008 škol a školských zařízení zřízených krajem - Rada KHK tab. č. 1

Upravené ukazatele přímých NIV pro rok 2008 škol a školských zařízení zřízených krajem - Rada KHK tab. č. 1 P ř í l o h a R30-usneseni-příloha k usnesení RK-30-1367-2008-tab. 1, b.36 1 3121 1 Gymnázium Boženy Němcové, Hradec Králové, Pospíšilova tř. 324 2 3121 1 Gymnázium J. K. Tyla, Hradec Králové, Tylovo nábřeží

Více

USNESENÍ. z 12. schůze Rady Královéhradeckého kraje konané dne 22. října 2003. schvaluje program 12. schůze Rady Královéhradeckého kraje

USNESENÍ. z 12. schůze Rady Královéhradeckého kraje konané dne 22. října 2003. schvaluje program 12. schůze Rady Královéhradeckého kraje USNESENÍ z 12. schůze Rady Královéhradeckého kraje konané dne 22. října 2003 USNESENÍ č. 12/992/2003 schvaluje program 12. schůze Rady Královéhradeckého kraje USNESENÍ č. 12/993/2003 informaci o silničních

Více

USNESENÍ z 32. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne

USNESENÍ z 32. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne USNESENÍ z 32. (mimořádné) schůze Rady Královéhradeckého kraje, USNESENÍ RK/32/1085/2016 Rada Královéhradeckého kraje I. s c h v a l u j e dohodu o postoupení pohledávek zhotovitele ze smlouvy o dílo uzavřené

Více

USNESENÍ z 1. schůze: Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 9.1.2008

USNESENÍ z 1. schůze: Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 9.1.2008 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 1.

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 23. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 23. jednání Červený Kostelec Usnesení z 23. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 27.11.2017 R-2017/23/1-23. Červený Kostelec 27.11.2017 Informace o průběhu příprav a realizaci investičních akcí informace

Více

USNESENÍ z 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19. 6. 2017 UR/18/1/2017 Program 18. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 18. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 20. 4. 2016 v 17.00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ ze 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 18.02.2009

USNESENÍ ze 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje. konané dne 18.02.2009 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ RK/7/171/2009

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 13.11.2017 Usnesení č. 154 /17-181 /17 154/17 Volba návrhové komise 155/17 Schválení programu 156/17 Sloučení návrhové a volební

Více

USNESENÍ ze 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 08. 02. 2016

USNESENÍ ze 7. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 08. 02. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ ze 7.

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 17.12.2012

USNESENÍ z 39. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 17.12.2012 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ z 39.

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 12. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2018-2022 konané dne 15. dubna 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ONIV celkem. Limit na OON. NIV celkem. Gymnázium Boženy Němcové, Hradec Králové, Pospíšilova tř

ONIV celkem. Limit na OON. NIV celkem. Gymnázium Boženy Němcové, Hradec Králové, Pospíšilova tř Příloha usnesení R09 usnesení příl.k usnesení č.9 476 2007 b.43 Rozpis ukazatelů přímých NIV pro rok 2007 škol a školských zařízení zřízených krajem -ÚZ 33353 ORG ODPA okr příspěvková organizace Limit

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

U S N E S E N Í z 38. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. dubna 2016

U S N E S E N Í z 38. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. dubna 2016 U S N E S E N Í z 38. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. dubna 2016 Program: 1. Veřejná zakázka Rekonstrukce střechy základní školy, J. A. Komenského 339. 2. Veřejná zakázka Výměna ústředního vytápění

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne :

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 15.12.2014 od 15:00:00 do 17:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne

Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 6. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne Město Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 6. schůze Rady města Lomnice nad Popelkou konané dne 21. 1. 2019 Rada města doporučuje zastupitelstvu města 11 / 19 / RM schválit Podklad pro sestavení dohody

Více

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19. 12. 2016 UR/4/1/2016 Program 4. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19.

Více

14. VÝPIS Z USNESENÍ

14. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 14. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 25.09.2008 392/2008 14. ZM V a) v o l í starostkou města Mgr. Editu Vaňkovou, b)

Více

USNESENÍ ze 41. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne

USNESENÍ ze 41. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění USNESENÍ ze 41.

Více

9. Pozemky 9.1 Prodej pozemků Usnesení č. 12/21Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje prodat ze svého majetku do vlastnictví Povodí Ohře, s.

9. Pozemky 9.1 Prodej pozemků Usnesení č. 12/21Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje prodat ze svého majetku do vlastnictví Povodí Ohře, s. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zastupitelstvo města Červený Kostelec. Usnesení z 3. zasedání

Zastupitelstvo města Červený Kostelec. Usnesení z 3. zasedání Červený Kostelec Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva města Červený Kostelec konané dne 25.4.2019 Z-2019/3/1-3. Červený Kostelec 25.4.2019 Kontrola plnění úkolů z jednání ZM I. bere na věd om í kontrolu

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 7.11.2017 v 17.00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í z 35. schůze rady města Žacléř, konané dne 16. března 2016

U S N E S E N Í z 35. schůze rady města Žacléř, konané dne 16. března 2016 U S N E S E N Í z 35. schůze rady města Žacléř, konané dne 16. března 2016 Program: 1. Veřejná zakázka malého rozsahu rekonstrukce střechy základní školy. 2. Účetní závěrky příspěvkových organizací. 3.

Více

USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ KOMISE RADY LIBERECKÉHO KRAJE PRO NAKLÁDÁNÍ S NEMOVITÝM MAJETKEM KRAJE ZE DNE

USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ KOMISE RADY LIBERECKÉHO KRAJE PRO NAKLÁDÁNÍ S NEMOVITÝM MAJETKEM KRAJE ZE DNE USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ KOMISE RADY LIBERECKÉHO KRAJE PRO NAKLÁDÁNÍ S NEMOVITÝM MAJETKEM KRAJE ZE DNE 13. 12. 2011 Usnesení č. 160/2011 a) s koupí: části p.p.č. 71/4 o výměře 4 m 2, nově označené jako p.p.č.

Více

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013

USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013 USNESENÍ z 11. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 11. 4. 2013 UR/11/1/2013 Program 11. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 11. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

USNESENÍ z 31. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. prosince 2010

USNESENÍ z 31. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 15. prosince 2010 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ RK/31/1516/2010

Více

USNESENÍ z 31. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 23. listopadu.2005

USNESENÍ z 31. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 23. listopadu.2005 USNESENÍ z 31. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 23. listopadu.2005 USNESENÍ 31/1174/2005 závěry z jednání v jednacím řízení bez uveřejnění podle 27 odst. 3 písm. d) zákona č. 40/2004 Sb.,

Více

USNESENÍ VVZ/5/38/2009

USNESENÍ VVZ/5/38/2009 Zápis z 5. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje konané dne 12. května 2009 ve 13:00 hodin, Středí škola informatiky a služeb, Dvůr Králové nad Labem

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

26. VÝPIS Z USNESENÍ

26. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 26. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného 11.09.2014 Z/600/2014-26. Zastupitelstvo města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. plnění

Více

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VI. uvolnění

Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VI. uvolnění P ř í l o h a RK19 usnesení příl.k usn.rk/19/806/2008 b.48 Kapitola 50 - Fond rozvoje a reprodukce Královéhradeckého kraje rok 2008 - sumář - VI. uvolnění Limit celkem od poč. roku: 48000,0 zvýšení I.

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 852 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr prodeje pozemku stpč. 299/2 o výměře 12 m 2 v obci Česká Třebová, katastrálním území Lhotka u České Třebové, za cenu 150,- Kč/m 2, tj. 1.800,-

Více

USNESENÍ. z 22. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané 26. července 2006

USNESENÍ. z 22. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané 26. července 2006 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 22.

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 27. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 27. jednání Červený Kostelec Usnesení z 27. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 10.12.2018 R-2018/27/1-27. Červený Kostelec 10.12.2018 Nákup osobního automobilu pro městskou policii uzavření Dodatku č.1

Více

USNESENÍ z 11. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 5. dubna 2006

USNESENÍ z 11. schůze Rady Královéhradeckého kraje, konané dne 5. dubna 2006 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. USNESENÍ z 11.

Více

mezi DODATEK č. 1 ke Smlouvě o dílo na zajištění zimní a běžné letní údržby silnic II. a III. třídy a služeb spojených se správou a údržbou nemovitého majetku ve vlastnictví zadavatele na území Královéhradeckého

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 5. VÝPIS Z USNESENÍ

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 5. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 5. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 20.06.2019 Z/40/2019-5. Zastupitelstvo města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. plnění

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 795 Rada města souhlasí se stavbou Třebová 653/21,22, p. Falta SS 200 na pozemku Města Česká Třebová ppč. 3423/2 v katastrálním území a obci Česká Třebová, a souhlas s vydáním územního souhlasu, dle

Více

z 5.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov

z 5.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov USNESENÍ z 5.řádné schůze Rady města Pelhřimov, která se konala dne 15. 1. 2019 od 13:00 hod., v Masarykovo náměstí 2, Pelhřimov Usnesení RaMěst č. 5/1/2019/R z 15. 1. 2019 Jmenování členů komise - odborníků

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 11 rady města konané 19.03.2014. Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr.

Město Králíky. Zápis z jednání č. 11 rady města konané 19.03.2014. Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 11 rady města konané 19.03.2014 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Jan Mlynář Mgr. Vlastimil

Více

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 10. 02. 2004 UZ/21/1/2004 A) Zánik mandátu člena Zastupitelstva Olomouckého kraje odstoupení z funkce člena Zastupitelstva Olomouckého

Více