Registrační, přestupní a hostovací řád Spastic Handicap

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Registrační, přestupní a hostovací řád Spastic Handicap"

Transkript

1 Registrační, přestupní a hostovací řád Spastic Handicap Poslání registračního řádu A. R e g i s t r ační řád Registrační řád Spastic Handicap má za úkol zamezit duplicitnímu (vícenásobnému) členství v tělovýchovných jednotách a sportovních klubech (dále jen TJ a SK), sdružených ve Spastic Handicap (dále jen SH). Podle tohoto řádu jsou registrováni všichni členové všech tělovýchovných jednot a sportovních klubů, které jsou sdruženy ve federaci SH. Členství v jednotlivých TJ a SK je dáno stanovami a předpisy jednotlivých TJ a SK. Registrace za příslušnou TJ či SK je platná pro všechny druhy sportovních soutěží pořádaných v rámci SH. 1. Každá TJ či SK, má povinnost provést registraci svých nových členů. 2. Registrace je udělena pouze pro jednu mateřskou TJ či SK. Platnost této registrace je stálá po dobu členství v příslušné TJ či SK a není potřeba ji obnovovat. 3. K zaregistrování člena je vždy potřeba uvést: a) jméno a příjmení, b) rodné číslo, c) mateřskou TJ či SK, d) zařazení či funkce člena (kód podle statistiky ČSTV). 4. Registrace jednotlivých členů ve federaci SH probíhá zasláním seznamu nových členů formou schválenou Výkonným výborem SH (dále jen VV SH). Mimo povinných údajů k registraci mohou být z rozhodnutí VV SH vyžadovány i další údaje pro vnitřní potřeby federace. 5. Vlastní registraci provádí pověřený pracovník sekretariátu SH. Ten je při této činnosti povinen dodržovat příslušné obecně závazné právní předpisy upravující oblast nakládání s osobními údaji. 6. Nový člen nemůže být zaregistrován pokud: a) je již zaregistrován v jiné TJ nebo SK sdružených v SH, b) ukončil svojí registraci v SH v témže kalendářním roce, c) pokud uvedené údaje jsou neúplné nebo chybné (např. neplatné rodné číslo apod.), d) pokud byl dotyčnému udělen trest vyloučení ze SH podle Disciplinárního řádu SH. 7. Pokud nebude podle odst. 6 registrace provedena, SH o příčinách informuje příslušnou TJ či SK. 8. Pokud nebude provedena registrace z důvodu uvedeného v odst. 6 písm. a), pak SH informuje obě TJ či SK. Na základě těchto informací mateřská TJ či SK opraví, nebo doplní údaje a zašle zpět pověřenému pracovníkovi na sekretariát SH, případně postupuje podle dalších ustanovení o přestupu. Strana 1 (celkem 4)

2 9. Registrace je zrušena: a) na základě žádosti TJ či SK při ukončení členství nebo úmrtí registrovaného člena, b) v případě zrušení mateřské TJ či SK, c) na základě rozhodnutí o zrušení členství dle Disciplinárního řádu. 10. Každá TJ či SK je povinna předat SH databázi členské základny s údaji platnými k 31. prosinci příslušného kalendářního roku nejpozději do 10. ledna následujícího kalendářního roku. Struktura databáze je shodná s povinnými registračními údaji. B. Přestupní a hostovací řád Poslání přestupního a hostovacího řádu Změny příslušnosti k jednotlivým TJ a SK, tj. přestupy a hostování mají napomáhat k výchově a řízení růstu jednotlivých sportovců a řešit jejich oprávněné zájmy v souvislosti se změnami jejich osobních poměrů. Při těchto změnách je třeba přihlédnout k odůvodněným potřebám TJ a SK i k odůvodněným osobním zájmům sportovce a dbát na to, aby přestupy nenarušovaly regulérnost dlouhodobých soutěží. 11. Přestupní a hostovací řád SH má za úkol zamezit: a) neoprávněnému startu sportovců za více TJ či SK, b) neodůvodněnému střídání příslušnosti k mateřské TJ nebo SK 12. Sportovec může žádat o přestup prostřednictvím TJ či SK, do něhož chce přestoupit a který je základní organizační složkou SH za následujících podmínek: a) sportovec má platnou registraci u SH, b) sportovec je registrován u mateřské TJ či SK minimálně 6 měsíců a zároveň c) během kalendářního roku lze uskutečnit pouze jeden přestup 13. Splnění podmínky odst. 12 písm. b) a c) se nevyžaduje při přesídlení (změna dosavadního trvalého bydliště, změna přechodného bydliště z důvodu změny pracoviště, studia, učebního poměru nebo zániku mateřského oddílu). 14. Postup při podání žádosti o přestup: a) sportovec vyplní přestupní lístek a doručí jej nové TJ či SK, b) nová TJ či SK napíšou své vyjádření a do 10 dnů postoupí přestupní lístek mateřské TJ či SK, c) mateřská TJ či SK napíše své vyjádření a do 10 dnů postoupí přestupní lístek pověřenému pracovníkovi SH, d) pověřený pracovník SH do 10 dnů žádost o přestup vyřídí ve smyslu tohoto řádu. 15. Žádost o přestup je možné podat kdykoli během roku mimo měsíců listopadu a prosince. 16. Žádost o přestup se podává vždy na předepsaném formuláři (viz. příloha 2) na kterém škrtnou slova hostování, a to výhradně poštou na sekretariát SH. Strana 2 (celkem 4)

3 17. Přestup nemůže být uskutečněn, pokud sportovec nemá s mateřskou TJ či SK vyrovnány všechny závazky (dluhy, zápůjčky materiálu apod.). Tuto skutečnost musí uvést mateřská TJ či SK na přestupním lístku. 18. Hostování v jiném oddíle je umožněno sportovci, který z osobních důvodů (např. změna dočasného bydliště při studiu apod.) nechce přestoupit z mateřské TJ či SK, ale chce nadále využívat tréninkové a soutěžní možnosti v novém místě. 19. Hostování je podmíněno souhlasem obou subjektů tj. mateřské i hostující TJ či SK. Ty si také dohodnou způsob případného finančního vyrovnání, např. převedení příspěvku na člena apod. 20. Hostování se povoluje vždy na dobu 1 roku a lze o něj žádat opakovaně. 21. Platnost hostování je dána vždy kalendářním rokem, to znamená, že hostování platí až od 1. ledna následujícího roku po podání žádosti. Do té doby startuje vždy za mateřský oddíl. 22. Postup při podání žádosti o hostování: a) sportovec vyplní hostovací lístek a doručí jej nové TJ či SK, pokud se jedná o hostování pouze v jednom sportu, uvede to ve formuláři jako poznámku. b) nová TJ či SK napíše své vyjádření a do 10 dnů postoupí hostovací lístek mateřské TJ či SK, c) mateřská TJ či SK napíše své vyjádření a do 10 dnů postoupí hostovací lístek pověřenému pracovníkovi SH, d) pověřený pracovník SH do 10 dnů žádost o hostování vyřídí ve smyslu tohoto řádu. 23. Žádost je možné podat kdykoli během roku. 24. Žádost o hostování se podává vždy na předepsaném formuláři (viz příloha 2) na kterém se škrtnou slova přestupu a přestup, a to výhradně poštou na adresu sekretariátu SH. 25. Během hostování je ve výsledcích u dotyčného sportovce uváděno vždy jméno hostitelské TJ či SK. 26. Jméno mateřské TJ či SK je však uváděno: a) při Mistrovství republiky jednotlivců, b) při všech mezinárodních startech, c) při vyhlašování Nejlepších sportovců ČPV, SH a při podobných akcích. 27. Během hostování je možno zažádat o přestup. Pokud se však přestup uskuteční, hostování tím okamžitě zaniká. 28. Hostování je ukončeno vždy k 31. prosinci kalendářního roku, na který bylo povoleno. 29. Během hostování nelze hostování přerušit. 30. Hostování rovněž zaniká ukončením registrace sportovce podle odst. 9, nebo při přestupu podle odst Členská práva a povinnosti má sportovec v obou TJ či SK, členský příspěvek případně jiné poplatky platí pouze v mateřské TJ či SK. Strana 3 (celkem 4)

4 C. U s t a n o v e n í přechodná a závěrečná 32. Výklad tohoto Registračního, přestupního a hostovacího řádu provádí Výkonný výbor SH. 33. Tento Registrační, přestupní a hostovací řád byl schválen Výkonným výborem SH dne... a nabývá účinnosti dnem schválení. Strana 4 (celkem 4)

5 Registrační formulář (příloha č. 1) D. Přílohy Registrace nových členů (popř. změny či doplňky v registraci) se provádí elektronickou formou prostřednictvím u. Údaje se zapisují do formuláře v MS Excelu (byl zaslán všem TJ a SK a je k dispozici na sekretariátu SH). Příklad: A B C D E F 1 Příjmení Jméno Rodné číslo Adresa (ulice a číslo) Adresa (PSČ) 2 Budík Karel Stará Praha 9 3 Balvan Oldřich Žernosecká Litoměřice Adresa (Pošta) 4 Cukroušová Alena Pod mlýnem Rousínov u Vyškova 5 Sysel Tomáš Ing Rudé armády Lanžhot 6 Žilková Ludmila Kosmonautů 1255/ Habartice u Frýdlantu ( pokračování) 1 G H I J K L M N O Zdr. poj. Kód Telefon 1 Telefon 2 Kat Volné 1 Volné 2 Volné 3 Volné Přestup Žádost Změna Vyřazen Sloupec A B C D E F G Obsah Pouze příjmení bez titulů a hodností jméno, případně titul, nebo pokud je jméno rodné a křestní pak obě jména rodné číslo (sloupec je naformátován jako text a číslo zapisujeme bez lomítek a mezer) zde se zapisuje ulice a číslo domu, případně část obce nebo obec (pokud nejsou ulice) Poštovní směrovací číslo (pište bez mezer lze zadat vlastní formát , pro lepší zobrazení) Adresa dodací pošty (POZOR zde se uvádí různé nesmysly okresem počínaje a názvy obcí konče) kód zdravotní pojišťovny (trojmístné číslo). 111 Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, Praha 201 Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky, Praha 205 Hutnická zaměstnanecká pojišťovna, Ostrava 207 Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank a pojišťoven, Praha 209 Zaměstnanecká pojišťovna ŠKODA, Mladá Boleslav 211 Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR, Praha Strana 1 (celkem 2)

6 H 212 Stavební zdravotní pojišťovna, Praha 213 Revírní bratrská pokladna, Ostrava 217 Zdravotní pojišťovna METAL-ALIANCE, Praha 222 Česká národní zdravotní pojišťovna, Praha kód pro statistiku ČSTV 1 registrovaný sportovec 2 neregistrovaný (nepostižený, nezařaditelný) sportovec 3 cvičitel, trenér 4 rozhodčí 5 lékař 6 ostatní (rodič) lze napsat i více charakteristik např.: 14, 34, 345, 13 ale nelze kombinovat 1 a 2 a také nelze kombinovat 6 a ostatní čísla. I, J zde můžete uvést telefonní čísla, která slouží hlavně pro potřeby TJ a SK, ale hodí se i pro pružnější činnost SH hlavně v případě reprezentantů, trenérů a cvičitelů. K L,M,N,O kategorii nemusíte vyplňovat, slouží hlavně pro potřeby TJ a SK k poznámkám o věkových kategoriích členů v daném roce (můžete si zde také vypočítat věk člena přidáním vzorce, např. pro rok 2005 vložte do buňky K2 tento vzorec: =105-zleva(C2;2) vzorec pak nakopírujete dolů přes celou členskou základnu a máte u všech členů věk v daném roce (pro rok 2006 použijete konstantu 106 pro rok 2007 pak 107 atd.) Tyto sloupce slouží pro poznámky a pro účely TJ (SK) si je můžete přejmenovat, případně si můžete na konec tabulky přidat další sloupce pro další údaje. Při zasílání členů k evidenci zde pište poznámky, zda se jedná o nového člena, o změnu nebo o vyřazení z evidence (viz. Příklad). Strana 2 (celkem 2)

7 Žádost o přestup / hostování (příloha č. 2) Spastic Handicap Česká federace sportovců s centrálními poruchami hybnosti Ohlášení přestupu hostování *) Příjmení Jméno Rodné číslo Adresa bydliště hlásí přestup / hostování *) z TJ / SK do TJ / SK Datum Vlastnoruční podpis žadatele (u mladších 18 let podpis zákonného zástupce) Vyjádření mateřské TJ / SK Vyjádření nové TJ / SK Razítko a podpis Razítko a podpis Datum datum *) škrtněte, co se nehodí Strana 1 (celkem 1)

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Platnost od 1. 7. 2015 1.1. Základní podmínky 1.1.1. se vztahuje na přestupy a hostování. Tento přestupní řád se týká kategorií seniorů, juniorů,

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS 1 SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS 2 OBSAH: SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 3 II. ORGANIZAČNÍ PŘEDPISY... 3 1. KALENDÁŘ ZÁVODŮ...3 2. VYPISOVÁNÍ ZÁVODŮ.....4

Více

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti.

Pokyny k vyplnění formuláře pro podání návrhu na zápis nebo zápis změny zapsaných údajů do obchodního rejstříku u akciové společnosti. I. Rejstříkový soud 1 Adresa rejstříkového soudu, jemuž je návrh určen. Aktuální adresy jednotlivých rejstříkových soudů lze najít na internetových stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR (www.justice.cz)

Více

Zásady o poskytování dotace z rozpočtu města Slaného pro sportovní organizace (dále jen "Zásady")

Zásady o poskytování dotace z rozpočtu města Slaného pro sportovní organizace (dále jen Zásady) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování dotace z rozpočtu města Slaného pro sportovní organizace.

Více

Stanovy občanského sdružení Sportability

Stanovy občanského sdružení Sportability Stanovy občanského sdružení Sportability Článek 1 - Základní ustanovení 1. Název občanského sdružení je následující: Sportability 2. Sídlo sdružení je: Dělnická 21/414, 170 00 Praha 7 - Holešovice 3) Sdružení

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, p.o. box 40. tel./fax: 257 210 811 P R O V Á D Ě C Í P O K Y N Y pro Vrcholová Sportovní centra mládeže - VSCM platné od 1.1.2014 Zpracovali:

Více

ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ REGISTRAČNÍ ŘÁD

ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ REGISTRAČNÍ ŘÁD 2003 HLAVA I. Základní ustanovení Článek 1. Soutěží Českého badmintonového svazu (dále jen ČBaS) se může zúčastnit jen osoba, která je řádně registrována podle tohoto řádu (dále jen RŘ). Registrací se

Více

SOUTĚŽNÍ, REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD

SOUTĚŽNÍ, REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD SOUTĚŽNÍ, REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD SVAZ POTÁPĚČŮ ČESKÉ REPUBLIKY Březen 2007 OBSAH SOUTĚŽNÍ ŘÁD...4 1. Základní ustanovení...4 2. Organizace soutěží ve sportovním potápění...4 3. Plánování soutěží...4

Více

Přestupní řád. Svazu zápasu České republiky

Přestupní řád. Svazu zápasu České republiky Přestupní řád Svazu zápasu České republiky Přestupní řád Svazu zápasu České republiky Přestupní řád Svazu zápasu České republiky (dále jen PŘ ) je směrnicí, která řeší přestupy a hostování aktivních zápasníků

Více

409/2003 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva vnitra ze dne 5. listopadu 2003

409/2003 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva vnitra ze dne 5. listopadu 2003 409/2003 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva vnitra ze dne 5. listopadu 2003 k provedení zákona č. 62/2003 Sb., o volbách do Evropského parlamentu a o změně některých zákonů ve znění vyhlášek č. 251/2006 Sb. a č.

Více

EVIDENČNÍ A REGISTRAČNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

EVIDENČNÍ A REGISTRAČNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY EVIDENČNÍ A REGISTRAČNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ 1 Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto spolek se širokou základnou

Více

Vnitřní řád České Federace Kendó. Přestupní řád ČFK

Vnitřní řád České Federace Kendó. Přestupní řád ČFK Vnitřní řád České Federace Kendó sekce III. Přestupní řád ČFK (rev. 1 ze dne 1.2.2016) Obsah 1. Poslání přestupního řádu ČFK 2. Základní ustavení 3. Podmínky pro přestup 4. Ohlášení přestupu 5. Rozhodnutí

Více

Přestupní řád Svazu zápasu České republik

Přestupní řád Svazu zápasu České republik P R E A M B U L E Přestupní řád Svazu zápasu České republiky (dále jen PŘ) je směrnicí, která řeší přestupy a hostování aktivních zápasníků a ostatních členů SZČR v ČR. Současně upravuje podmínky jak pro

Více

Český svaz kolečkového bruslení, z.s. Sportovně technická komise

Český svaz kolečkového bruslení, z.s. Sportovně technická komise 2016 Český svaz kolečkového bruslení, z.s. Sportovně technická komise REGISTRAČNÍ ŘÁD ČESKÉHO SVAZU KOLEČKOVÉHO BRUSLENÍ 1. Úvodní ustanovení. Tento Registrační řád Českého svazu kolečkového bruslení,

Více

Česká obec sokolská, odbor všestrannosti SOUTĚŽNÍ ŘÁD

Česká obec sokolská, odbor všestrannosti SOUTĚŽNÍ ŘÁD Česká obec sokolská, odbor všestrannosti SOUTĚŽNÍ ŘÁD O B S A H 1. Základní ustanovení 2. Pojmy 3. Systém soutěží 4. Soutěže a její organizace 5. Příprava soutěží 6. Průběh soutěží 7. Zdravotní zabezpečení

Více

Přestupní řád ČSJu. Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní řád z 18.10.2012) ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION

Přestupní řád ČSJu. Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní řád z 18.10.2012) ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION Zátopkova 100/2 box 40 160 17 Praha 6-Strahov Czech Republic tel.: +420-2-33355280, fax:+420-2-57214265 Přestupní řád ČSJu Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní

Více

Projednáno poradou vedení MŠMT dne 19. července 2011

Projednáno poradou vedení MŠMT dne 19. července 2011 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Č.j.: 18 813/2011-50 ÚVOD Státní podpora sportu Projednáno poradou vedení MŠMT dne 19. července 2011 Programy jsou veřejně vyhlašovány v souladu se zákonem

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.2015

SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.2015 SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.205 Obsah: VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ...4. Forma činnosti...4.2 Organizace a řízení soutěží...4.3 Kategorie soutěží...4.4 Druhy

Více

ŽÁDOST O DŮCHOD. Došlo orgánu sociálního zabezpečení:

ŽÁDOST O DŮCHOD. Došlo orgánu sociálního zabezpečení: ŽÁDOST O DŮCHOD příslušníků Policie České republiky, ostatních ozbrojených bezpečnostních sborů a bezpečnostních služeb a příslušníků Hasičského záchranného sboru Č.j.: Došlo orgánu sociálního zabezpečení:

Více

Prováděcí předpisy pro závody LOB v sezóně 2012

Prováděcí předpisy pro závody LOB v sezóně 2012 Prováděcí předpisy pro závody LOB v sezóně 2012 Soutěžní komise ČSOS sekce LOB v souladu s platným Soutěžním řádem LOB vydává tyto prováděcí předpisy k soutěžím ČSOS v LOB pro rok 2012 I. Mistrovské soutěže

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2015-2016 (platí od 1.9.2015 do 31.8.2016) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2015/2016: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

Registrační řád Svazu zápasu České republiky. Obsah. 1. Obecná ustanovení...2. 2. Registrační činnost...2. 3. Podklady pro registraci...

Registrační řád Svazu zápasu České republiky. Obsah. 1. Obecná ustanovení...2. 2. Registrační činnost...2. 3. Podklady pro registraci... Obsah 1. Obecná ustanovení...2 1.1. Účel registrace...2 1.2. Vyznačení činnosti v průkazu zápasu...2 1.3. Počet funkcí vykonávaných jednotlivcem...2 1.4. Registrace evidence...2 2. Registrační činnost...2

Více

Matylda, Most. MČR v časovce Spastic Handicap O pohár primátora města Mostu

Matylda, Most. MČR v časovce Spastic Handicap O pohár primátora města Mostu Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. ve spolupráci z magistrátem města Mostu a Technickými službami města Mostu a.s. pořádá MČR v časovce

Více

SPECIFICKÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE

SPECIFICKÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM SPECIFICKÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE SPECIFICKÝ CÍL 4.2: POSÍLENÍ KAPACIT KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE ZA ÚČELEM ZLEPŠENÍ ŘÍDÍCÍCH A ADMINISTRATIVNÍCH

Více

S B Í R K A. vnitřních organizačních norem sokolského hnutí. Ročník 17 Datum vydání 28. 12. 2012 Číslo 1/2012

S B Í R K A. vnitřních organizačních norem sokolského hnutí. Ročník 17 Datum vydání 28. 12. 2012 Číslo 1/2012 S B Í R K A vnitřních organizačních norem sokolského hnutí Ročník 17 Datum vydání 28. 12. 2012 Číslo 1/2012 1. Řád ČOS upravující udílení sokolských vyznamenání a ocenění OBSAH: Část první Část druhá Část

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2013-2014 (platí od 1.9.2013 do 31.8.2014) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2013/2014: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

Vnitřní řád České Federace Kendó. Soutěžní řád ČFK

Vnitřní řád České Federace Kendó. Soutěžní řád ČFK Vnitřní řád České Federace Kendó sekce VIII. Soutěžní řád ČFK (rev. 7 ze dne 28.1.2016) Obsah 1. Všeobecná ustanovení a zásady 2. Disciplíny a kategorie 3. Druhy soutěží 4. Pravidla soutěží 5. Soutěžní

Více

KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ÚSTECKÉHO A LIBERECKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ÚSTECKÉHO A LIBERECKÉHO KRAJE KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ÚSTECKÉHO A LIBERECKÉHO KRAJE Ústí nad Labem, 8. 7. 2014 Všeobecná ustanovení: 1. Řízení Řídí Výkonný výbor KKS Ústeckého a Libereckého kraje prostřednictvím společné Sportovně

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce REKVALIFIKACE A PORADENSKÉ ČINNOSTI SLUŽBOVÉ PROFESE Opava, srpen 2009 Strana 1 z 149 Obsah dokumentace Čl. 1. Informace o zadavateli... 4 Čl. 2. Úvodní

Více

B. Karlovarská krajská soutěž - KvKS Soutěž čtyřčlenných družstev Karlovarského kraje. Hraje se ve dvou třídách - KvKS 1.třídy - KvKS 2.

B. Karlovarská krajská soutěž - KvKS Soutěž čtyřčlenných družstev Karlovarského kraje. Hraje se ve dvou třídách - KvKS 1.třídy - KvKS 2. KARLOVARSKÝ KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ mistrovských soutěží družstev ročník 2015-2016 A. Karlovarský krajský přebor - KvKP Soutěž šestičlenných družstev Karlovarského kraje. B. Karlovarská krajská soutěž

Více

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2015

OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2015 OKRESNÍ SOUTĚŽ DRUŽSTEV SBORŮ DOBROVOLNÝCH HASIČŮ SH ČMS V POŽÁRNÍM SPORTU 2015 Pořadatel : Okresní sdružení hasičů SH ČMS Plzeň sever ve spolupráci se všemi SDH okresu Plzeň - sever Termín konání : neděle

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H : 378. Vyhláška o stanovení procesu schvalování plastických trhavin, které neobsahují detekční látky

Více

ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE, z. s. Stanovy spolku

ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE, z. s. Stanovy spolku ČESKÁ ŠIPKOVÁ ORGANIZACE, z. s. Stanovy spolku Úplné znění ke dni 12. prosince 2015 Čl. I Název a sídlo Spolku 1. Spolek nese název Česká šipková organizace, z. s. (dále také jen Spolek či ČŠO ), používá

Více

Členské příspěvky a členství v KČT

Členské příspěvky a členství v KČT Klub českých turistů Organizační rada SMĚRNICE KČT ORG 3/2015 Září 2015 1. Členy KČT se stáváme podáním přihlášky a zaplacením členského příspěvku na běžný rok. Přihlášky nezletilých (do 18 let věku) podává

Více

Stanovy Českého střeleckého svazu

Stanovy Českého střeleckého svazu Stanovy Českého střeleckého svazu Preambule Český střelecký svaz je sdružení občanů, kteří mají společný zájem provozovat, podporovat, organizovat a řídit sportovně střeleckou činnost na území České republiky

Více

Organizační řád soutěží a přehlídek základních uměleckých škol

Organizační řád soutěží a přehlídek základních uměleckých škol Organizační řád soutěží a přehlídek základních uměleckých škol Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vydává podle 3, odst. 4, písm. b) vyhlášky MŠMT ČR č. 431/1992 Sb., o organizaci a financování

Více

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Příloha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu

Více

Ekonomická směrnice Šachového svazu České republiky

Ekonomická směrnice Šachového svazu České republiky - 1 - Ekonomická směrnice Šachového svazu České republiky Obsah: PREAMBULE A) ROZPOČET ŠSČR B) FINANCOVÁNÍ C) DAŇOVÝ SYSTÉM D) POPLATKY A NÁHRADY E) ODMĚŇOVÁNÍ F) PLATNOST SMĚRNICE Přílohy směrnice: D1)

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Praha, 5. července 2008 Všeobecná ustanovení 1. Řízení Řídí Výkonný výbor ČKA prostřednictvím své Sportovně technické komise. 2. Pořadatel Pořadatelem každého vzájemného utkání

Více

MS Wodrd pro pokročilé

MS Wodrd pro pokročilé 1.14.3 TABULÁTORY V dialogovém okně Tabulátory si můžete zadat sami umístění zarážek tabulátorů způsob jejich zarovnání, vodící znak atd. V případě, že potřebujete zarovnat čísla, je vhodné nastavit tabulátor

Více

Rozbor ostatních významných nákladů za uplynulé účetní období

Rozbor ostatních významných nákladů za uplynulé účetní období VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY PŘEŠTICE z. s. Informace o hospodaření TJ Přeštice z. s. I. Hospodaření TJ Přeštice z. s. 1. Výkonný výbor včele s hospodářem řádně spravuje a hospodaří

Více

Soutěžní řád Českého svazu karate

Soutěžní řád Českého svazu karate ČESKÝ SVAZ KARATE SPORTOVNĚ TECHNICKÁ KOMISE stk@czechkarate.cz www.czechkarate.cz www.karaterec.com Směrnice STK ČSKe č. 1/2014 Soutěžní řád Českého svazu karate Obsah Část první... - 3 - Úvodní ustanovení

Více

Český svaz plaveckých sportů směrnice č. 4/2011 schválena dne: 29.5. 2011 REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS

Český svaz plaveckých sportů směrnice č. 4/2011 schválena dne: 29.5. 2011 REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS REGISTRAČNÍ ŘÁD Českého svazu plaveckých sportů Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS 1.1 Sportovec, který se chce aktivně zapojit do činnosti v plaveckých sportech, musí být registrován v ČSPS. 1.2 Každý rozhodčí,

Více

Celorepublikové soutěže - 1 -

Celorepublikové soutěže - 1 - I. R O Z P I S Rep ublikových soutěž í ř íz enýc h Soutěžní kom isí ČSH Rozpisy soutěží jsou základními úplnými dokumenty obsahující provádění ustanovení a způsoby konání jednotlivých soutěží daného soutěžního

Více

SMĚRNICE HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ PRO MUŽE A ŽENY

SMĚRNICE HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ PRO MUŽE A ŽENY Soubor předpisů SH ČMS - 1/17-2007 Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska SMĚRNICE HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ PRO MUŽE A ŽENY Schváleno VV SH ČMS dne 12. 10. 2007 s okamžitou platností. OBSAH Část I. Organizační

Více

R E G I S T R A Č N Í

R E G I S T R A Č N Í R E G I S T R A Č N Í Ř Á D Registrační řád Svazu zápasu České republiky (dále jen RŘ ) stanoví podmínky a způsob, jakým se zajišťuje a prokazuje příslušnost ke Svazu zápasu ČR. Všichni členové SZČR, fyzické

Více

U s n e s e n í. oprávněného: Českomoravská stavební spořitelna, a.s., IČ: 49241397, Vinohradská 3218/169, Praha 10 PSČ,

U s n e s e n í. oprávněného: Českomoravská stavební spořitelna, a.s., IČ: 49241397, Vinohradská 3218/169, Praha 10 PSČ, U s n e s e n í 023 EX 01675/09-097 Soudní exekutor Mgr. Jaromír Franc, Exekutorský úřad Jičín, se sídlem Husova 64, 506 01 Jičín pověřený provedením exekuce usnesením Okresního soudu v České Lípě ze dne

Více

STANOVY TJ Tatran ŠATOV nové úplné znění k datu

STANOVY TJ Tatran ŠATOV nové úplné znění k datu STANOVY TJ Tatran ŠATOV nové úplné znění k datu TJ Tatran ŠATOV, vzniklá dne 11.12.1991, jako sdružení dle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Více

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1981. Vyhlásené: 30.06.1981 Časová verzia predpisu účinná od: 01.09.1981

ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Ročník 1981. Vyhlásené: 30.06.1981 Časová verzia predpisu účinná od: 01.09.1981 ZBIERKA ZÁKONOV SLOVENSKEJ REPUBLIKY Ročník 1981 Vyhlásené: 30.06.1981 Časová verzia predpisu účinná od: 01.09.1981 Obsah tohto dokumentu má informatívny charakter. 64 V Y H L Á Š K A ministerstva školství

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI 11Reg5102_16.pdf Než začnete vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Finančnímu úřadu v, ve, pro 01 Daňové identifi kační číslo 02 Registrace / oznámení změny*) otisk podacího razítka fi nančního

Více

Zákon č. 523/1992 Sb. Aktuální znění k 1. 1. 2016

Zákon č. 523/1992 Sb. Aktuální znění k 1. 1. 2016 523 ZÁKON České národní rady ze dne 20. října 1992 o daňovém poradenství a Komoře daňových poradců České republiky ve znění zákona č. 170/2004 Sb., zákona č. 284/2004 Sb., zákona č. 70/2006 Sb., zákona

Více

SOUTĚŽ O ČESKÝ POHÁR - ČP

SOUTĚŽ O ČESKÝ POHÁR - ČP SOUTĚŽ O ČESKÝ POHÁR - ČP 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Charakteristika Soutěž o Český pohár - ČP je celosezónní soutěž jednotlivců, sportovních kolektivů a klubů, prováděná samostatně v biatlonu - ČPB a letním

Více

Pražský svaz orientačních sportů SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží Pražské oblasti ČSOS v orientačním běhu. platí od 1. 3. 2013 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Pražský svaz orientačních sportů SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží Pražské oblasti ČSOS v orientačním běhu. platí od 1. 3. 2013 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Pražský svaz orientačních sportů SOUTĚŽNÍ ŘÁD soutěží Pražské oblasti ČSOS v orientačním běhu platí od 1. 3. 2013 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Soutěžní řád Pražské oblasti ČSOS (dále jen PSŘ) navazuje svým

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD NOHEJBALU

SOUTĚŽNÍ ŘÁD NOHEJBALU SOUTĚŽNÍ ŘÁD NOHEJBALU 21.2. 2004 1 Obsah 1 Všeobecná ustanovení............ 3 2 Řízení utkání...............4 2.1 Obecné zásady řízení utkání............4 2.2 povinnosti rozhodčích............ 4 2.3 Práva

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s.

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s. Tělovýchovná jednota Stadion Louny, oddíl cyklistiky ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. pořádá Akademické Mistrovství České republiky

Více

Vydání cestovního dokladu, zapsání dítěte do cestovního dokladu rodiče na zastupitelském úřadu (ZÚ) České republiky v zahraničí

Vydání cestovního dokladu, zapsání dítěte do cestovního dokladu rodiče na zastupitelském úřadu (ZÚ) České republiky v zahraničí 01. Identifikační kód 02. Kód 03. Pojmenování (název) životní situace Vydání cestovního dokladu, zapsání dítěte do cestovního dokladu rodiče na zastupitelském úřadu (ZÚ) České republiky v zahraničí 04.

Více

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL PŘESTUPNÍ ŘÁD

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL PŘESTUPNÍ ŘÁD FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL PŘESTUPNÍ ŘÁD PŘESTUPNÍ ŘÁD Česká federace sálového fotbalu Futsal, o.s. (dále jen ČFSF) vydává PŘESTUPNÍ ŘÁD platný pro soutěže v sálovém fotbalu futsalu pořádané v rámci ČFSF s platností

Více

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 tel.: 272 185 111, fax.: 271 732 377, e-mail:posta@sukl.cz

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 tel.: 272 185 111, fax.: 271 732 377, e-mail:posta@sukl.cz STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 tel.: 272 185 111, fax.: 271 732 377, e-mail:posta@sukl.cz SUKLS244888/2009 V souladu s ustanovením 39o zákona o veřejném zdravotním pojištění

Více

Oznámení o zakázce v oblasti obrany a bezpečnosti

Oznámení o zakázce v oblasti obrany a bezpečnosti Oznámení o zakázce v oblasti obrany a bezpečnosti Vydání Aktuální verze schválena Ministerstvem pro místní rozvoj České republiky dne 06.02.2015 Verze v03.1 Účinnost 03.12.2012 Verze v03.2 Účinnost 22.04.2013

Více

- 2 - 4. Členství vzniká dnem rozhodnutí výboru sdružení o přijetí za člena na základě písemné. členské přihlášky.

- 2 - 4. Členství vzniká dnem rozhodnutí výboru sdružení o přijetí za člena na základě písemné. členské přihlášky. Stanovy občanského sdružení Petrov žije, o.s. I. Úvodní ustanovení Tyto stanovy jsou stanovami občanského sdružení, založeného podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších předpisů

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2007 5. volební období. USNESENÍ organizačního výboru ze 13. schůze 18. ledna 2007

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2007 5. volební období. USNESENÍ organizačního výboru ze 13. schůze 18. ledna 2007 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2007 5. volební období 67 USNESENÍ organizačního výboru ze 13. schůze 18. ledna 2007 k návrhu Pravidel hospodaření poslaneckých klubů pro rok 2007 Organizační

Více

U s n e s e n í. oprávněného: CETELEM ČR, a.s., IČ: 25085689, Karla Engliše 5/3208, Praha 5 PSČ 150 00,

U s n e s e n í. oprávněného: CETELEM ČR, a.s., IČ: 25085689, Karla Engliše 5/3208, Praha 5 PSČ 150 00, U s n e s e n í 023 EX 00728/05-052 Soudní exekutor Mgr. Jaromír Franc, Exekutorský úřad Jičín, se sídlem Husova 64, 506 01 Jičín pověřený provedením exekuce na základě usnesení Okresního soudu v Jičíně

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Praha, 7. dubna 2012 Všeobecná ustanovení 1. Řízení Řídí Výkonný výbor ČKA prostřednictvím své Sportovně technické komise. 2. Pořadatel Pořadatelem každého vzájemného utkání

Více

Přestupní řád Svazu lyžařů České republiky

Přestupní řád Svazu lyžařů České republiky Přestupní řád Svazu lyžařů České republiky I. Základní ustanovení Článek 1 1.1. Přestupní řád Svazu lyžařů České republiky ( dále jen SLČR ) stanoví podmínky, za nichž se uskutečňují změny klubové/oddílové

Více

PLATNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN A DOPLNĚNÍ ZMĚNA ZÁKONA Č. 312/2006 SB., O INSOLVENČNÍCH SPRÁVCÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

PLATNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN A DOPLNĚNÍ ZMĚNA ZÁKONA Č. 312/2006 SB., O INSOLVENČNÍCH SPRÁVCÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ PLATNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN A DOPLNĚNÍ ZMĚNA ZÁKONA Č. 312/2006 SB., O INSOLVENČNÍCH SPRÁVCÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ Tento zákon upravuje 1 Předmět úpravy a) vznik práva

Více

Údaje o výměrách jsou informativní. Pozemkový fond ČR neposkytuje mapy katastru nemovitostí.

Údaje o výměrách jsou informativní. Pozemkový fond ČR neposkytuje mapy katastru nemovitostí. VEŘEJNÁ ABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PRODEJI PODLE 7 zxxo A č. 95/1999 b., O PODMÍNKÁCH PŘEVODU ZEMĚDĚLSKÝCH A LESNÍCH POZEMKŮ Z VLASTNICTVÍ STÁT A JINÉ OSOBY, VE znění POZDĚJšíCH PŘEDPI Ů (DÁLE JE ZÁKO O

Více

*MVCRX02R8WDH* MVCRX02R8WDH

*MVCRX02R8WDH* MVCRX02R8WDH *MVCRX02R8WDH* MVCRX02R8WDH MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, 148 01 Praha 414 Č.j. MV-188908-1/PO-IZS-2015 Praha dne 31. prosince

Více

Soutěžní řád basketbalu

Soutěžní řád basketbalu Čl. 1 Základní ustanovení (1) (SŘB) je souhrn pravidel pro plánování, organizaci a řízení basketbalových soutěží. (2) SŘB je závazný pro všechny orgány ČBF na všech stupních, jejich funkcionáře a sportovce,

Více

Finanční zpravodaj 1/2014

Finanční zpravodaj 1/2014 Strana 69 60 Změna Českého účetního standardu č. 301 Účty a zásady účtování na účtech předpisů, vydání změny Českého účetního standardu č. 301 Účty a zásady účtování na účtech pro účetní jednotky, které

Více

ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ (ČAS) TALENTOVANÁ MLÁDEŽ. pro

ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ (ČAS) TALENTOVANÁ MLÁDEŽ. pro ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ (ČAS) TALENTOVANÁ MLÁDEŽ PROVÁDĚCÍ POKYNY pro SPORTOVNÍ STŘEDISKA, SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE, VRCHOLOVÉ SPORTOVNÍ CENTRUM MLÁDEŽE a SOUHRN INFORMACÍ K ČINNOSTI SPORTOVNÍCH GYMNÁZIÍ

Více

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Příloha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu

Více

U s n e s e n í. Jiří Novák, narozen 22.11.1983, Nádražní čp.136 / čo.9, Ivanovice na Hané PSČ 683 23,

U s n e s e n í. Jiří Novák, narozen 22.11.1983, Nádražní čp.136 / čo.9, Ivanovice na Hané PSČ 683 23, U s n e s e n í 023 EX 00836/09-117 Soudní exekutor Mgr. Jaromír Franc, Exekutorský úřad Jičín, se sídlem Husova 64, 506 01 Jičín pověřený provedením exekuce na základě usnesení Okresního soudu ve Vyškově

Více

POKYNY PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

POKYNY PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Příloha číslo 1 usnesení 18.1/16/2008 Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad Úřad Regionální rady Sídlo: Mírové náměstí 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem Pracoviště: Závodní 353/88, 360 21 Karlovy

Více

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

U S N E S E N Í D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Exekutorský úřad Rokycany, soudní exekutor Mgr. Petr Micka Svazu bojovníků za svobodu 68, 337 01 Rokycany, IČ: 67967591 tel: 371 709 750, 734 836 345, email: podatelna@exekutorcr.cz, web: www.exekutorcr.cz,

Více

KCOD ČESKÉ BUDĚJOVICE KCOD PLZEŇ

KCOD ČESKÉ BUDĚJOVICE KCOD PLZEŇ České dráhy Generální ředitelství Odbor osobní dopravy a přepravy Čekací doby a opatření při zpoždění vlaků osobní dopravy KCOD ČESKÉ BUDĚJOVICE KCOD PLZEŇ Platí od 13. prosince 2009 Schváleno řediteli

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s.

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. TJ stadion Louny ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o. s. Tělovýchovná jednota Stadion Louny, oddíl cyklistiky ve spolupráci s TJ zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. pořádá Akademické Mistrovství České republiky

Více

1. Identifikační číslo. 2. Kód. 3. Pojmenování (název) životní situace. Změna trvalého pobytu. 4. Základní informace k životní situaci

1. Identifikační číslo. 2. Kód. 3. Pojmenování (název) životní situace. Změna trvalého pobytu. 4. Základní informace k životní situaci 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Změna trvalého pobytu 4. Základní informace k životní situaci Občan České republiky může mít jen jedno místo trvalého pobytu na našem

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem Jihomoravského kraje

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE. JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem Jihomoravského kraje SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Smluvní strany: - 1 - Smlouva č..../12/orr 1. Jihomoravský kraj zastoupený: JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem Jihomoravského kraje sídlo: Žerotínovo

Více

Z á s a d y PROGRAMU I. Sportovní reprezentace České republiky

Z á s a d y PROGRAMU I. Sportovní reprezentace České republiky Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy čj. 20 577/2007-501 Z á s a d y PROGRAMU I. Sportovní reprezentace České republiky Zásady Programu I. Sportovní reprezentace České republiky byly projednány

Více

Klubu Českého Horského Psa

Klubu Českého Horského Psa STANOVY Klubu Českého Horského Psa Klub Českého Horského Psa - KČHP - je samostatný právní subjekt s chovatelskou pravomocí v rámci pravidel Mezinárodní kynologické federace (FCI). KCHP je členem Českomoravské

Více

Čestné prohlášení k žádosti o poskytnutí grantu. ázev žadatele nebo jméno a příjmení fyzické osoby: IČ nebo datum narození fyzické osoby: Prohlašuji, že nemáme žádné závazky po lhůtě splatnosti vůči zdravotním

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ zákona České národní rady č. 54/1990 Sb., o volbách do České národní rady, jak vyplývá z pozdějších změn a doplnění.

ÚPLNÉ ZNĚNÍ zákona České národní rady č. 54/1990 Sb., o volbách do České národní rady, jak vyplývá z pozdějších změn a doplnění. ÚPLNÉ ZNĚNÍ zákona České národní rady č. 54/1990 Sb., o volbách do České národní rady, jak vyplývá z pozdějších změn a doplnění. Předsednictvo České národní rady vyhlašuje úplné znění zákona České národní

Více

Stanovy občanského sdružení RAMUS

Stanovy občanského sdružení RAMUS Stanovy občanského sdružení RAMUS I. Název občanského sdružení Sdružení působí pod názvem RAMUS (dále jen "sdružení"). II. Sídlo a působnost sdružení 1. Sdružení sídlí na adrese: Volyňská 1, Praha 10,

Více

PRODUKTOVÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Equa bank a.s. PRO HYPOTEČNÍ ÚVĚRY. (dále jen Podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1.1. Rozsah platnosti a změny

PRODUKTOVÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Equa bank a.s. PRO HYPOTEČNÍ ÚVĚRY. (dále jen Podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ. 1.1. Rozsah platnosti a změny PRODUKTOVÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Equa bank a.s. PRO HYPOTEČNÍ ÚVĚRY (dále jen Podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Rozsah platnosti a změny 1.1.1. Tyto Podmínky upravují pravidla pro poskytování účelových

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

KRAJSKÝ KUŢELKÁŘSKÝ SVAZ ÚSTECKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ KUŢELKÁŘSKÝ SVAZ ÚSTECKÉHO KRAJE KRAJSKÝ KUŢELKÁŘSKÝ SVAZ ÚSTECKÉHO KRAJE Praha, 16. července 2010 Všeobecná ustanovení 1. Řízení Řídí Výkonný výbor KKS Ústeckého kraje prostřednictvím své Sportovně technické komise. 2. Pořadatel Pořadatelem

Více

pro orgány krajů, okresní úřady a orgány obcí

pro orgány krajů, okresní úřady a orgány obcí Page 1 of 9 Věstník vlády pro orgány krajů, okresní úřady a orgány obcí Ročník 2 Vydán dne 18. března 2002 Částka 2 OBSAH: Oznámení ministra vnitra o zabezpečení integrace azylantů v roce 2002 č. j.: OAM-285-2/2002

Více

REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÉ JEZDECKÉ FEDERACE

REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÉ JEZDECKÉ FEDERACE REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD ČESKÉ JEZDECKÉ FEDERACE Kapitola I Základní ustanovení Čl. I 1) Registrace je akt, na základě kterého se prokazuje: členství fyzické nebo právnické osoby v ČJF v příslušném

Více

Nové kreativní týmy v prioritách vědeckého bádání CZ.1.07/2.3.00/30.0055. Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR.

Nové kreativní týmy v prioritách vědeckého bádání CZ.1.07/2.3.00/30.0055. Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Nové kreativní týmy v prioritách vědeckého bádání CZ.1.07/2.3.00/30.0055 Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Téma: EXCELentní tipy a triky pro mírně pokročilé Martina Litschmannová

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALGOLFU

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALGOLFU SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALGOLFU I. Základní ustanovení článek 1 1. Soutěžní řád fotbalgolfu stanoví základní podmínky organizace soutěží fotbalgolfu pořádaných v rámci České fotbalgolfové asociace (dále CFGA)

Více

pro rok 2013 Obec/město: Dlouhá Lhota Je-li žadatel fyzická osoba: Rodné číslo: (kraj a kódy) v adrese. 1234567895/0800

pro rok 2013 Obec/město: Dlouhá Lhota Je-li žadatel fyzická osoba: Rodné číslo: (kraj a kódy) v adrese. 1234567895/0800 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Odboru umění, literatury a knihoven Ministerstava kultury, Maltézské nám. 471/1, 118 11 Praha 1 na podprogram Informační centra veřejných knihoven v rámci programu

Více

Matylda, Most. Kritériový závod v cyklistice O cenu města Mostu

Matylda, Most. Kritériový závod v cyklistice O cenu města Mostu Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Nola Teplice z pověření České federace Spastic Handicap o.s. ve spolupráci z magistrátem města Mostu a Technickými službami města Mostu a.s. pořádá Kritériový

Více

Pravidla dotačního programu města České Budějovice na podporu sportu v roce 2015

Pravidla dotačního programu města České Budějovice na podporu sportu v roce 2015 Pravidla dotačního programu města České Budějovice na podporu sportu v roce 2015 Schváleno Radou města Českých Budějovic dne 18.12.2014 na základě usnesení č. 2014/2014 1 Obsah: ÚVOD... 3 1. ZÁKLADNÍ RÁMEC

Více

Registrační řád. Svazu zápasu České republiky

Registrační řád. Svazu zápasu České republiky Registrační řád Svazu zápasu České republiky Registrační řád Svazu zápasu České republiky (dále jen RŘ ) stanoví podmínky a způsob, jakým se zajišťuje příslušnost ke Svazu zápasu ČR. Všichni členové SZČR,

Více

EXEKUČNÍ SRÁŽKY ZE MZDY NOVĚ V ROCE 2016

EXEKUČNÍ SRÁŽKY ZE MZDY NOVĚ V ROCE 2016 EXEKUČNÍ SRÁŽKY ZE MZDY NOVĚ V ROCE 2016 RICHARD W. FETTER I tomu největšímu dlužníkovi, na kterého je uvalena i několikerá exekuce srážkami ze mzdy, musí zůstat alespoň nezabavitelné minimum. Jeho výše

Více

I. Úvodní ustanovení

I. Úvodní ustanovení STANOVY ČESKÉHO SVAZU ORIENTAČNÍCH SPORTŮ I. Úvodní ustanovení 1. Český svaz orientačních sportů (dále také jen ČSOS ) je občanským sdružením podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění

Více

PROGRAM PODPORY SPORTU Pravidla pro poskytování dotací pro rok 2016

PROGRAM PODPORY SPORTU Pravidla pro poskytování dotací pro rok 2016 MĚSTO HEŘMANŮV MĚSTEC PROGRAM PODPORY SPORTU Pravidla pro poskytování dotací pro rok 2016 I. Úvodní ustanovení 1. Poskytování dotací z Programu podpory sportu se realizuje v souladu s následujícími právními

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z PŘESTUPNÍ ŘÁD Platnost od 1. 7. 2018 1.1. Základní podmínky 1.1.1. se vztahuje na přestupy a hostování. Tento přestupní řád se týká kategorií seniorů, juniorů,

Více

S MĚRNICE PRO PŘIJÍMÁNÍ ČLENŮ A V E D E N Í Č L E N S K É E V I D E N C E

S MĚRNICE PRO PŘIJÍMÁNÍ ČLENŮ A V E D E N Í Č L E N S K É E V I D E N C E M e n d e l o v a s p o l ečnost pro včelařský výzkum, o.s. S MĚRNICE PRO PŘIJÍMÁNÍ ČLENŮ A V E D E N Í Č L E N S K É E V I D E N C E Článek I Úvodní ustanovení 1. Tato směrnice se zřizuje v souladu s

Více

III. Ostatní ustanovení k soutěžím v LOB

III. Ostatní ustanovení k soutěžím v LOB Prováděcí předpisy pro závody LOB v sezóně 2011 Soutěžní komise ČSOS sekce LOB v souladu s platným Soutěžním řádem LOB vydává tyto prováděcí předpisy k soutěžím ČSOS v LOB pro rok 2011. I. Mistrovské soutěže

Více