Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č. p. 473 v Milovicích konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č. p. 473 v Milovicích konaného dne"

Transkript

1 Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č. p. 473 v Milovicích konaného dne Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1) Prezence 2) Schválení programu Shromáždění 3) Volba předsedy a zapisovatele Shromáždění 4) Informace o činnosti Společenství 5) Stav a opravy domu 6) Smlouva o úklidu společných prostor 7) Znovuobnovení termínovaného vkladu 8) Odepsání pohledávek společenství 9) Účetnictví SVJ za rok 2018 a. Účetní uzávěrka b. Aktuální stav účtů 10) Volba členů Výboru SVJ 11) Plánované opravy a investice v roce ) Debata 1. Prezence Během prezence byla přítomným vlastníkům předána vyúčtování za rok 2018, na kterých byly vlastníkům oznámeny nedoplatky, respektive přeplatky za rok 2018 a současně stanoveny nové zálohy do fondu služeb a fondu oprav platné od Vlastníkům byla během prezence předána také potvrzení o zaplacení poplatku za komunální odpad, kterým se vlastníci prokazují při uložení odpadu ve sběrném dvoře Milovice. V hod. ukončil p. Vavrda prezenci, přivítal všechny přítomné a zahájil Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích. Bylo konstatováno, že přítomní vlastníci disponují nadpoloviční většinou hlasů 6338 / Shromáždění tedy bylo shledáno usnášeníschopným. 2. Schválení programu shromáždění Usnesení: Shromáždění schválilo program shromáždění vlastníků. 3. Volba předsedy a zapisovatele Shromáždění Usnesení:Předsedou Shromáždění byl zvolen p. Vavrda. Zapisovatelem Shromáždění byl zvolen p. Wagner. Strana 1 (celkem 6)

2 4. Informace o činnosti Společenství Výbor se v roce 2018 sešel celkem 6 krát. Výbor řešil průběžně stav účetnictví a vymáhání pohledávek. V únoru 2018 byla p. Krutilem prezentována možná řešení zvonkových tabel a bytových telefonů. Členem výboru, p. Melčákovou, byl řešen problém se zatékáním vody do BJ č. 513 ve vchodu E. Dále byla řešena problematika ochrany osobních údajů GDPR ve spolupráci s právním zástupcem JUDr. Svobodou. Byl proveden zápis nových členů výboru do obchodního rejstříku. Bylo realizováno znovuobnovení termínovaného vkladu u J&T. Byl připraven návrh rozpočtu na rok 2019 a realizováno schválení členy společenství PER ROLAM v souladu se stanovami společenství. Dále došlo k výměně nástěnek ve všech vchodech za korkové. Usnesení: Shromáždění vzalo na vědomí Zprávu o činnosti Společenství. 5. Stav a opravy domu V květnu 2018 došlo k výměně kovových rohoží před vchodovými dveřmi a rekonstrukci chodníku od vchodu A k BD 471 za cenu Kč. Byly realizovány opravy dveří ve vchodech A, B, D, E v celkové ceně Kč, odstranění havárií studené vody ve vchodech A, B v ceně Kč a výměna nefunkčních modulů pro dálkový odpočet v ceně Kč. Byl nainstalován nový kanálový zesilovač pro příjem televizního signálu podporující normu DVB-T2 v ceně Kč Usnesení: Shromáždění schválilo Zprávu o realizovaných opravách v roce Smlouva o úklidu společných prostor Výbor projednal s firmou YABOK aktualizaci smlouvy o zajištění pravidelných úklidových prací v bytovém domě objednatele Mírová 473 A, B, C. D včetně zajištění zimního úklidu. Smlouva byla rozšířena o provádění úklidu v zimě 2 x týdně a 1 x týdně v okolí popelnic. Popis práce: 1 x týdně (letní období ) zametení a vytření všech podlahových ploch společných prostor ometení pavučin otření zábradlí otření vodorovných ploch do 170 cm (okenní parapety, hydranty, schránky, vypínače ) omytí vstupních dveří zametení vstupu před domem zapsání provedeného úklidu do tabulky úklidu (tabulka vyvěšená na nástěnce ve vstupu domu) Strana 2 (celkem 6)

3 2 x týdně (zimní období ) zametení a vytření všech podlahových ploch společných prostor 2 ometení pavučin 1 otření zábradlí 1 otření vodorovných ploch do 170 cm (okenní parapety, hydranty, schránky, vypínače ) 1 omytí vstupních dveří 2 zametení vstupu před domem 2 zapsání provedeného úklidu do tabulky úklidu (tabulka vyvěšená na nástěnce ve vstupu domu) 2 1 x měsíčně zametení (vytření) sklepních prostor zametení (vytření) koláren, kočárkáren 2 x měsíčně úklid a zametení v okolí popelnic Na objednávku mytí oken společných prostor (2 x ročně - duben, říjen nebo dle domluvy) úklid prostor nad rámec sjednané smlouvy (účtováno zvlášť) Stávající cena je Kč za vnitřní úklid a Kč za vnější úklid + DPH. Nově cena za provedené úklidové práce se sjednává na částku: za 1 měsíc + DPH. Usnesení: Shromáždění souhlasí s návrhem Smlouvy o dílo se spol. YABOK a ukládá Výboru SVJ smlouvu podle návrhu uzavřít. 7. Znovuobnovení termínovaného vkladu u J$T V souladu s usnesením shromáždění byl v srpnu znovuobnoven termínovaný vklad u J&T banky na 1 rok ve výši 2 mil. Kč. Výbor navrhuje, aby po uplynutí této doby (tj. v srpnu 2019) byl termínovaný vklad u J&T znovuobnoven ve výši 2 mil. Kč na dobu 1 roku. Usnesení: Shromáždění schválilo znovuobnovení termínovaného vkladu u J&T ve výši 2 mil. Kč na dobu 1 roku. 8. Odepsání pohledávek společenství SVJ eviduje zůstatek pohledávek vůči dvěma bývalým vlastníkům po částečném vypořádání v rámci exekučního řízení (osobního bankrotu dlužníků). S ohledem na to, že insolvenční řízení již bylo ukončeno, tyto pohledávky SVJ jsou nedobytné a výbor navrhuje jejich odpis. Jedná se o: Hron Váňová ,07 Kč ,31 Kč Dále výbor navrhuje odepsat pohledávku ve výši 1080,51 Kč za bývalým vlastníkem, panem Strana 3 (celkem 6)

4 Pivovarem, která vznikla nezaplacením nedoplatku z vyúčtování. Vzhledem k nízké výši částky není účelné tuto pohledávku vymáhat právní cestou. Usnesení: Shromáždění schválilo odpisy výše uvedených pohledávek. 9. Účetnictví SVJ za rok 2018 Vlastníci byli seznámení s účetní závěrkou za rok Vybrané údaje z účetní závěrky jsou následující: Stavy vybraných rozvahových položek k : Krátkodobé pohledávky 38 tis. Kč Jedná se zejména o zálohové platby za vodu a elektřinu, které budou vyúčtovány v roce SVJ nemá žádné pohledávky za vlastníky po splatnosti. Peněžní prostředky na účtech tis. Kč Z toho na termínovaném vkladu 2 mil., zbylá část na běžném účtu SVJ. Závazky tis. Kč Závazky neobsahují žádné dluhy z úvěrů ani žádné závazky po splatnosti. Obsahují zejména prostředky ve fondu oprav a dále přeplatky vyúčtování a krátkodobé závazky vůči dodavatelům. Výnosy (kromě úroků z vkladu) 10 tis. Kč Výnosy obsahují tržby z pronájmu střechy a vyměřené penále. Úroky z termínovaného vkladu Kč Náklady na materiál a služby související s údržbou domu 933 tis. Kč Náklady jsou detailně uvedeny ve vyúčtování, které obdrželi všichni vlastníci. Náklady související s opravami 147 tis. Kč. Podrobnosti jsou uvedeny v bodu 5 tohoto zápisu Usnesení: Shromáždění schválilo účetní závěrku společenství za rok Volba člena výboru Ke dni rezignoval Milan Slavíček na funkci předsedy výboru SVJ i na funkci člena výboru. Nikdo ze spoluvlastníků neprojevil zájem stát se členem výboru, náhradníkem. Za členy výboru SVJ bylo navrženo znovu zvolit stávající členy výboru a náhradníka člena výboru. Usnesení: Členem výboru SVJ byl zvolen Richard Vavrda Strana 4 (celkem 6)

5 Usnesení: Členem výboru SVJ byl zvolen Jaroslav Wagner Usnesení: Členem výboru SVJ byl zvolena Petra Melčáková pro: 6338 / proti: 0 /10000 zdržel se: 177 / Usnesení: Členem výboru SVJ byl zvolen Jan Slavík pro: 6338 / proti: 0 /10000 zdržel se: 177 / Plán oprav a investic v roce 2019 Na rok 2019 navrhuje Výbor následující plánované opravy a investice: Výměna stávajících bytových vodoměrů: Je povinnost provádět výměnu bytových vodoměrů 1 x za 5 let. Poslední výměna proběhla v roce Výbor doporučuje provést výměnu bytových vodoměrů, repase radiových modulů pro odečet spotřeby vody u spol. Softlink, která je ekonomicky nejvýhodnější, v nabídkové ceně Kč. Dále výbor doporučuje instalaci zpětných a filtrů pro zamezení ucpání vodoměrů rzí v ceně Kč a uzavření dodatku na poskytování servisního monitorování odečítání a rozúčtování studené vody za stávající cenu 940 Kč. Druhá nejvýhodnější nabídka od společnosti MADDEO byla v ceně Kč, tj. o cca Kč dražší. Výměna stávajících vchodových telefonů za domácí videotelefon s kamerou Pro zvýšení komfortu a hodnoty budovy výbor navrhuje výměnu současných zvonků a domácích telefonů za videotelefony. V bytech bude použit 4 barevným monitor a venku bude instalována dveřní jednotka s 2D kamerou a ID čtečkou (možnost otevírání dveří identifikační klíčenkou). Poptány byly firmy: - ASTEK Security s.r.o nabídková cena Kč s DPH za materiál - ESCAD Trade s.r.o. nabídková cena ,50 Kč s DPH za materiál Předkládaná cena za realizaci je cca 300tis Kč za materiál + cca 150tis za práci. Usnesení: Shromáždění schválilo nabídku společnosti Softlink na výměnu bytových vodoměrů a repase radiových modulů pro vodu s nabídkovou cenou Kč a instalaci zpětných klapek a filtrů s nabídkovou cenou Kč; maximální kumulativní finanční plnění pro tuto akci je ve výši Kč. pro: 6338 / proti: 0/10000 zdržel se: 0/ Usnesení: Shromáždění souhlasí s návrhem Dodatku č.1 ke Smlouvě o poskytování servisního monitorování odečítání studené vody se spol. SOFTLINK a ukládá Výboru SVJ smlouvu podle návrhu uzavřít. pro: 6338 / proti: 0/10000 zdržel se: 0/ Strana 5 (celkem 6)

6 Usnesení: Shromáždění neschválilo nabídku společnosti ESCAD Trade na výměnu současných zvonků a domácích telefonů za videotelefony s nabídkovou cenou ,50 Kč s DPH za materiál a cenou cca Kč za montáž; maximální kumulativní finanční plnění pro tuto akci je Kč. pro: 4818/ proti: 980/10000 zdržel se: 540/ Návrh nebyl schválen 12. Debata Dotaz na stav opravy střechy. Výboru se doposud nepodařilo najít společnost, jenž by tuto akci realizovala. Výbor společenství apeluje na vlastníky, pokud mají informaci, kontakt na společnost, jenž je ochotna tuto akci realizovat, o informování výboru. Dotaz majitele BJ 101 ohledně výměny vchodových dveří. Doporučuje výměnu stávajících za hliníkové. Potvrzeno výborem, že výměna je plánovaná za hliníkové. Podmět majitele BJ 322 na rekonstrukci balkonů a výměnu zábradlí za žáru vzorný zinek nebo hliník. Podmět majitele BJ 413 a 511 na vypracování Dlouhodobého plánu investic. Podmět majitele BJ 211 na zřízení pracovní skupinu na výměnu vchodových telefonů / videotelefonů. Podmět majitele BJ 322 na rekonstrukci poštovních schránek a jejich umístění do mezidveřních prostor. Podmět majitele BJ 203 na rekonstrukci přístřešku pro popelnice a umožnění přímého přístupu i od vchodu A. Zápis provedl dne J. Wagner Odsouhlasili: R. Vavrda J. Slavík P. Melčáková Strana 6 (celkem 6)

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 21.3. 2018 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1)

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 5.4. 2017 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1.)

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 5.4. 2011 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1.)

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 19.4. 2012 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1.)

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 10.5.2012 Přítomni: Začátek schůze: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda p. Richard Vavrda

Více

Zpráva k účetní závěrce za rok 2010.

Zpráva k účetní závěrce za rok 2010. Zpráva k účetní závěrce za rok 2010. Společenství Archangelská 864,865,868 (dale jen společenství ) je právnickou osobou, je zapsáno v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu S, vložka

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p , Praha 9 ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Společenství pro dům Františkova č. p. 903 911, Praha 9 konaného dne 9.10.2012 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908, ulice Františkova, Praha 9

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p konaného 14. června 2016 v 19,30 hod ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek domu RADOTÍN Praha 5 č.p. 1556 konaného 14. června 2016 v 19,30 hod v prostorách 2. podzemního podlaží v sídle společenství Praha 5, Tachovská Josefa

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 24.11.2011

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 24.11.2011 Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 24.11.2011 Přítomni: Omluveni: Začátek schůze: p. Zdeněk Lážek místopředseda p. Richard Vavrda člen výboru

Více

Podklady ve čtvrtek, 17.záři 2015 v 17:30 hod v restauraci U vodárny

Podklady ve čtvrtek, 17.záři 2015 v 17:30 hod v restauraci U vodárny Podklady pro jednání 7. shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Řipská 6/1445, které se uskuteční ve čtvrtek, 17.záři 2015 v 17:30 hod v restauraci U vodárny (Praha 3, Korunní 75, velký salonek)

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství domu Breitcetlova čp , dne 7. dubna 2016 Shromáždění vlastníků je svoláno výborem v souladu s čl. VII odst. 4 stanov Společenství domu Breitcetlova čp. 876 880. Přítomni: vlastníci bytových jednotek dle prezenční listiny (příloha č. 1) a jejich

Více

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám TOMMI holding, spol. s r.o. NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám 1 Vážení, dovolte, abychom Vám

Více

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ )

Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek (dále jen SVJ ) Společenství vlastníků jednotek Ortenovo nám. 928/30, 929/31, 930/32, 931/33 se sídlem Praha 7, Holešovice, Ortenovo nám. 929/31 IČO: 289 11 458 Zápis ze III. shromáždění Společenství vlastníků jednotek

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 1.4. 2014 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod Program Shromáždění: 1.)

Více

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4

Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Z Á P I S ze shromáždění vlastníků jednotek v budově Otradovická 730,731 Praha 4, které se konalo dne 5.6.2014 v jídelně ZŠ Písnická, Praha 4 Přítomni: dle prezenční listiny, která tvoří přílohu č.1 tohoto

Více

P O Z V Á N K A. v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství

P O Z V Á N K A. v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství P O Z V Á N K A v souladu s ustanovením čl. VII, bod 4 Stanov svolává výbor společenství SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK pro dům Houbalova 3044, Brno které se koná v Brně, v úterý dne 11. června

Více

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda

Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne klub Aero, Odolena Voda Zápis s jednání schůze delegátů Bytového družstva Odolena Voda dne 13.5.2019 klub Aero, Odolena Voda Pořad jednání : 1. Zahájení jednání 2. Volby komisí, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Informace

Více

zdroj: daňové přiznání za rok 2008 zpracované firmou Ikon a předložené FÚ

zdroj: daňové přiznání za rok 2008 zpracované firmou Ikon a předložené FÚ Příloha č.1 ROZVAHA (Bilance) Společenství vlastníků jednotek objektu U9 období: 1.1.2008-31.12.2008 v celých tisících Kč výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. označení TEXT stav k 1.1.2008 stav

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek domu č.p.:473 v Milovicích konaného dne 6.4. 2016 Přítomni: viz. příloha 1 - prezenční listiny a plné moci Začátek Shromáždění: 19:00 hod 1.Prezence Během prezence

Více

Zápis ze shromáždění

Zápis ze shromáždění Zápis ze shromáždění Datum konání: 9. 11. 2009 Místo konání: ZŠ Mládežnická Trutnov, budova bývalého kina Program 1. Volba zapisovatele, volba skrutátora, kontrola usnášeníschopnosti 2. Zpráva o činnosti

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Společenství vlastníků SEZEMÍNSKÁ 2030 se sídlem Sezemínská 2030/5, 155 00 Praha 5 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 konaného dne 17.6. 2015 od 19:45: hodin v kinosále

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Bronzová 2024-6 Datum a místo konání: 10. června 2014, v ZŠ Bronzová od 18:00 hod. Obsah: 1 Přivítání účastníků, předložení programu, seznámení s pravidly

Více

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů).

Výsledek : Změna stanov byla přijata. Následně byly předsedající Lucií Šimkovou představeny změny v programu SVJ Rižská 1492 (záměna pořadí bodů). Zápis ze členské schůze Společenství vlastníků jednotek Rižská 1492, Praha 15, konané dne 21.8.2008 Datum konání : 21.8.2008 Místo : Toulcův Dvůr, Praha 15 Předsedající schůze : Lucie Šimková Zapisovatel

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p , Praha 9 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství pro dům Vybírabva č. p. 930-938, Praha 9 Datum a místo konání: 9. 9. 2014, Galerie Praha 14 Předsedající: Ing. Václav Toman Zapsala: Adéla Pieschová Účastníci:

Více

Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad

Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad Zápis z jednání výboru Společenství vlastníků jednotek domu 9. května 483 a 484 se sídlem 9. května 484, Rajhrad Místo konání: byt předsedy SVJ, 9. května 484, Rajhrad Datum a čas konání: 5. června 2009,

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 20.9.2011

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 20.9.2011 Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 20.9.2011 Přítomni: Omluveni: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda p. Richard Vavrda

Více

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu č.p.472 v Milovicích, IČ 264 28750, konaného dne 31.5.2005 vchod A vchod B vchod C vchod D vchod E

Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků domu č.p.472 v Milovicích, IČ 264 28750, konaného dne 31.5.2005 vchod A vchod B vchod C vchod D vchod E Přítomni: dle prezenční listiny Ve 20:10 po provedení prezence zahájil předsedající Radek Wenzl shromáždění Společenství vlastníků domu č.p. 472 v Milovicích. Oznámil, že shromáždění bylo shledáno usnášeníschopným,

Více

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795

Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 Zápis ze schůze BD Palouček, družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 28. 05. 2014 od 18:40 hodin ve sportovním centru EDEN, Pod Homolkou 1482, 266 01 Beroun. 1. PREZENCE

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu

Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588, 199 00 Praha 9, zasedací místnost v suterénu domu Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Identifikační číslo: 271 93 110 Zápis ze shromáždění vlastníků konaného dne 1.10.2015 Místo konání: Malkovského 588,

Více

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod.

Zápis z jednání shromáždění. konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. Zápis z jednání shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560, 561, 562, 563 a 564 se sídlem Praha 5, Jinonice, Bochovská 564/7 konaného dne 24. května 2006 v 18 hod. v posluchárně č.

Více

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli

Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan. Děkujeme, že jste přišli Vítají Vás členové výboru : Markéta Kováříková Renata Horáková Jiří Bečan Děkujeme, že jste přišli 1. Zahájení jednání shromáždění 2. Zpráva o činnosti výboru SVJ 3. Zpráva o činnosti správce 4. Zpráva

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940

Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940 Společenství vlastníků jednotek Dědinova 2002 2004 se sídlem Dědinova 2004/5, Praha 4 - Chodov, PSČ 148 00, IČ 02410940 Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek bytového domu konané dne 4. 11. 2014 od 19.00

Více

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00

Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 Společenství vlastníků jednotek pro dům Nový Bohdalec č.p. 1484, Praha 10 Shromáždění vlastníků jednotek 11.6.2015 od 19:00 1) zahájení, informace o činnosti Výboru SVJ 2) projednání návrhu nových stanov

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků jednotek Sezemínská 2030 které se konalo dne 24. června 2014 od 18 hodin v kinosále ZŠ Bronzová č.p. 2027, 155 00 Praha 5. Bod 1) programu Prezence členů a kontrola

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne

Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne Zápis ze shromáždění vlastníků domu Lýskova 9, 11, 13 konaného dne 21. 6. 2017 Program: 1. Zahájení schválení programu, volba zapisovatele a ověřovatele. 2. Zpráva o činnosti výboru SVJ od posledního shromáždění.

Více

ZÁPIS. ze shromáždění vlastníků jednotek konaného dne: středa 12.11.2014 od 19:00 v prostoru podzemních garáží domu Bermanova 974/26, Praha 9 Čakovice

ZÁPIS. ze shromáždění vlastníků jednotek konaného dne: středa 12.11.2014 od 19:00 v prostoru podzemních garáží domu Bermanova 974/26, Praha 9 Čakovice ZÁPIS ze shromáždění vlastníků jednotek konaného dne: středa 12.11.2014 od 19:00 v prostoru podzemních garáží domu Bermanova 974/26, Praha 9 Čakovice Na shromáždění bylo přítomno celkem 135 632 podílů

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni... 31.12.2017 (v celých tisících Kč) IČ 26701626 Název a sídlo účetní jednotky Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 2.6.2010 Přítomni: Neomluveni: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda pí. Lenka Dúpalová

Více

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 27.10.2010

Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 27.10.2010 Zápis ze schůze Výboru Společenství vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích, konané dne 27.10.2010 Přítomni: p. Milan Slavíček předseda p. Zdeněk Lážek místopředseda pí. Lenka Dúpalová členka výboru

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2017 jsou

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5. Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014 Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.2015 V roce 2014 byla do fondu oprav předepisována částka ve

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 SE SÍDLEM NA STEZCE 489/6, 100 00 PRAHA 10 STRAŠNICE KONANÉHO DNE 23. 6. 2011 OD 17:30HOD VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ GYMNÁZIA OMSKÁ, OMSKÁ

Více

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012 Bytové družstvo U Arény Ostrava Vítkovice, Sovova 1340/14, PSČ 703 00 IČ: 26829681 Zapsáno u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Dr 1746 http://bd-u-areny.unas.cz ZÁPIS Z VÝROČNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE č. 1/2012

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Zápis ze shromáždění společenství vlastníků bytových jednotek Společenství vlastníků dům Vondroušova 1154 1160, Praha 6 Se sídlem Praha 6, Vondroušova 1158/5, IČ: 24755222, zapsané v rejstříku společenství

Více

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.

Zápis. z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17. Zápis z 1. shromáždění společenství vlastníků domu čp. 866-869Jana Zajíce, Pardubice konané dne 28. 4. 2014 v KD Dubina v 17.00 hodin V domě je 88 bytových jednotek, z toho je 69 v osobním vlastnictví

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Společenství pro dům Vybíralova č.p , Praha 9

Společenství pro dům Vybíralova č.p , Praha 9 Společenství pro dům Vybíralova č.p. 930-938, Praha 9 Výbor SVJ IČ - 24800023 vybor.svjvybiralova935@seznam.cz Petr Štrob předseda výboru petr.strob@gmail.com 603 459 496 Vladimír Štván místopředseda výboru

Více

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č

SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ TRUTNOV IČ: , DIČ: CZ Zápis č SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV IČ: 287 95 741, DIČ: CZ 287 95 741 Zápis č. 2011-01 Ze shromáždění konaného dne 28. dubna 2011 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení

Více

Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin. Zpráva o činnosti představenstva

Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin. Zpráva o činnosti představenstva Doplňující informace k jednotlivým bodům programu členské schůze konané 17.6.2014 od 19.00 hodin Zpráva o činnosti představenstva Níže jsou uvedeny činnosti, které byly zajišťovány členy představenstva

Více

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most

ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most ZÁPIS ZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek Františkova 903 911, Praha 9 Černý Most konaného dne 22.11.2009 od 19,00 hodin ve společných prostorách domu č.p. 908 Jednání se konalo dne 22.11.2011

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

PROTOKOL O ROZHODNUTÍ MIMO ZASEDÁNÍ

PROTOKOL O ROZHODNUTÍ MIMO ZASEDÁNÍ PROTOKOL O ROZHODNUTÍ MIMO ZASEDÁNÍ Společenství vlastníků pro dům Bohúňova č.p. 1336, 1337, 1338, Praha 4, Chodov, IČ: 247 14 500, se sídlem Bohúňova 1338/9, Praha 4, PSČ 149 00, zapsané dne 23. 07. 2010

Více

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Nabídka na komplexní správu nemovitosti Společenství pro dům K Botiči 409/2 Praha 10 - Vršovice kontakt: Lenka Skalická Kancelář: Bystrá 761, Praha

Více

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008:

Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: Příloha č.1 Návazně na ukončenou účetní závěrku a audit SBD Nový domov za rok 2008 předkládá výbor výsledky hospodaření SVJ 237 k 31.12.2008: údaje v Kč hospodářský výsledek 199 ZOBF 1 586 271 příjmy z

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 24. 4. 2008

Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 24. 4. 2008 Zápis ze Shromáždění vlastníků jednotek v domě č.p. 473 v Milovicích konaného dne 24. 4. 2008 Přítomni: viz. Příloha 1 - Prezenční listiny Předseda shromáždění: p. Milan Slavíček Začátek shromáždění: 19:00

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, , tel.: POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, , tel.: POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK domu č.p. 497, 498, 499, 500, 501, ul. J.A.Komenského, v Mostě konané dne 18. 9. 2006 od 17. 00 hod. Program shromáždění: 1. Zahájení 2. Kontrola usnášení

Více

POZVÁNKA. Výbor Společenství vlastníků Vratislavská 390, 391, 392 (SV) svolává shromáždění vlastníků jednotek

POZVÁNKA. Výbor Společenství vlastníků Vratislavská 390, 391, 392 (SV) svolává shromáždění vlastníků jednotek Společenství vlastníků Vratislavská 390, 391, 392, Praha 8, Vratislavská 390/18, PSČ 181 00 zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeného Městským soudem v Praze oddíl S, vl. 17270, IČ:

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek

Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek Zápis ze shromáždění vlastníků jednotek SPOLEČENSTVÍ PODVINNÝ MLÝN 2348 A 2349, PRAHA 9, IČ: 27414752 Místo konání: podzemní garáže pod SVJ PM 2348 a 2349 Datum a čas konání: úterý 5.11.2013 od 19:00 Schůze

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

Shromáždění společenství Vlastníků SVJ Tatarkova 731, 732, 733

Shromáždění společenství Vlastníků SVJ Tatarkova 731, 732, 733 Shromáždění společenství Vlastníků SVJ Tatarkova 731, 732, 733 Konané dne 27. listopadu 2017 (pondělí) od 18.00 hod. ve školní jídelně na adrese Základní škola a Střední škola (Modrá škola) Kupeckého 576,

Více

Zápis z výroční schůze Společenství vlastníků jednotek v obytném domě č. p. 1857, ulice Verdunská v Ostravě

Zápis z výroční schůze Společenství vlastníků jednotek v obytném domě č. p. 1857, ulice Verdunská v Ostravě Zápis z výroční schůze Společenství vlastníků jednotek v obytném domě č. p. 1857, Datum konání: 23.5.2013 v 17:00 hod. ulice Verdunská v Ostravě Místo konání: Středisko volného času Ostrava Moravská Ostrava,

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2014 jsou

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Petýrkova 1948, Praha 4, se sídlem Petýrkova 1948, Praha 4

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků domu Petýrkova 1948, Praha 4, se sídlem Petýrkova 1948, Praha 4 Datum konání: 18.06.2015 od 18:40 do 21:35 h Místo konání: velká sušárna v suterénu domu Petýrkova 1948, Praha 4 Účast : viz prezenční listina 18:40 Předseda SVD vítá přítomné. Místopředseda seznamuje

Více

2. Volba zapisovatele, ověřovatelů zápisu, skrutátorů (sčitatelů hlasů)

2. Volba zapisovatele, ověřovatelů zápisu, skrutátorů (sčitatelů hlasů) Zápis z 11. schůze shromáždění Společenství vlastníků domu Habartická čp. 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, Praha 9-Střížkov konané dne 29. 11. 2017 od 18:00 v jídelně Gymnázia Litoměřická 726, Praha

Více

ROZVAHA. ke dni 31.12.2010 IČ 26701626. Stav k poslednímu dni účet. období. Číslo řádku. Stav k prvnímu dni účet. období A K T I V A.

ROZVAHA. ke dni 31.12.2010 IČ 26701626. Stav k poslednímu dni účet. období. Číslo řádku. Stav k prvnímu dni účet. období A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ve znění vyhlášky č. 476/2003 Sb. ROZVAHA ke dni 31.12.2010 Název, sídlo a právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ 26701626 SVJ domu Bochovská 560,561,562,563

Více

Zápis z 5. shromáždění Společenství vlastníků jednotek obytného domu Poláčkova 5293/13, Jihlava, konaného dne 7. února 2011.

Zápis z 5. shromáždění Společenství vlastníků jednotek obytného domu Poláčkova 5293/13, Jihlava, konaného dne 7. února 2011. Toto je upravená verze zápisu v souladu se zákony (jsou odstraněny jména osob) originál včetně všech podpisů zúčastněných je k nahlédnutí u předsedy výboru! Zápis z 5. shromáždění Společenství vlastníků

Více

Zápis z jednání Shromáždění SVJ

Zápis z jednání Shromáždění SVJ Zápis z jednání Shromáždění SVJ Společenství vlastníků Nechvílova 1853-1855, Praha 4,Chodov se sídlem Praha 4-Chodov, Nechvílova 1854, PSČ 14800 konané dne 20.10. 2015 od 19,30 hodin v místnosti představenstva

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu 31/12/2006

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu 31/12/2006 Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č. 54/22 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31/12/26 Jméno a příjmení, obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky

Více

Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560,561,562,563 a 564 Bochovská 564/7, Praha 5 Jinonice, 158 00 Zpráva o hospodaření za rok 2010 Vypracovala: 13.3.2011 Jan Bláha 1 Finanční prostředky Pokladna

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ

S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K. U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ S P O L E Č E N S TV Í V L A S T N Í K Ů J E D N O T E K U Krčské vodárny 1134/63, Praha 4 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ SVJ ZA ROK 2016 ( materiál pro jednání 24. schůze shromáždění vlastníků jednotek, konané

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU konaná formou elektronické konference ve dnech až ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU 24. 9. 2016 konaná formou elektronické konference ve dnech 24. 9. 2016 až 30. 9. 2016 PROGRAM: 1. Účast a schválení zápisu z minulé schůze účastní se všichni členové výboru, zároveň

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce k 31. 12. 2009 Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou 504/2002 Sb., kterým se stanoví obsah účetní závěrky pro nepodnikatelské subjekty. Údaje přílohy vycházejí z účetních písemností účetní jednotky

Více

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze

Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Zápis ze shromáždění Společenství vlastníků Vašátkova č. p. 1011, 1012 konaného dne 30. května 2017 v Praze Přítomni: vlastníci bytových jednotek (viz prezenční listina, která je přílohou zápisu) Předsedající:

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5

Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Přehled hospodaření domu za rok 2015 pro Sezemínská 2030, Praha 5 Úvodem Společnost Vaše domy, s.r.o. vám předkládá dokument Přehled hospodaření domu za rok 2015. Dokument obsahuje ekonomické údaje, které

Více

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků

Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 www.svj-bellusova.cz svj.bellusova@seznam.cz Zápis ze shromáždění společenství vlastníků SVJ Bellušova 1803-1804 se sídlem Bellušova 1803/5, Praha 5, Stodůlky, PSČ 155 00 Identifikační

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ NA STEZCE 489, PRAHA 10 SE SÍDLEM NA STEZCE 489/6, 100 00 PRAHA 10 - STRAŠNICE KONANÉHO DNE 18. 3. 2010 OD 17:30 VE ŠKOLNÍ JIDELNĚ GYMNÁZIA OMSKÁ, OMSKÁ

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014

Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Zápis ze Shromáždění vlastníků ze dne 14.5.2014 Schůze byla zahájena v 18:15 předsedou výboru Davidem Vlčkem. Před zahájením byla provedena evidence přítomných vlastníků a jejich podílů na objektu na základě

Více

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322

Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Zápis a usnesení členské schůze Bytového družstva Ravennská 321,322 Datum konání: Místo konání: 21.května 2014, v 18.00 hod. suterén domu Ravennská 321,322, 109 00 Praha 10 Horní Měcholupy 1 Přítomni Předseda:

Více

Společenství vlastníků jednotek Jeseniova Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2015

Společenství vlastníků jednotek Jeseniova Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2015 Společenství vlastníků jednotek Jeseniova 2852 Příloha tvořící součást účetní závěrky k 31. prosinci 2015 Příloha tvořící součást účetní závěrky 2015 1. Popis účetní jednotky Příloha k účetní závěrce za

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ č. 03/2008. Datum konání: 25.02.2008. Program: 1. Jednání výboru 2. Úkoly 3. Ostatní

ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ č. 03/2008. Datum konání: 25.02.2008. Program: 1. Jednání výboru 2. Úkoly 3. Ostatní Na Pískách 579, 254 01 Jílové u Prahy zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek u Městského soudu v Praze, oddíl S, vložka.. IČ: ZÁPIS ZE SCHŮZE VÝBORU SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ č. 03/2008 Datum

Více

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 27. 05. 2015 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN,Pod Homolkou 1482,

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství vlastníků jednotek domu Litoměřická 405/9, Praha 9, Prosek Datum a místo konání: 29. 5. 2013, Litoměřická 405/9, vestibul domu, 19:00 hodin Předsedající: Ing.

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 3. na straně jedné, a. na straně druhé, uzavírají podle ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku tuto s m l o u v u o d í l o :

SMLOUVA O DÍLO č. 3. na straně jedné, a. na straně druhé, uzavírají podle ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku tuto s m l o u v u o d í l o : SMLOUVA O DÍLO č. 3 Smluvní strany: 1. Společenství vlastníků jednotek Tachovská 85, 87 v Plzni se sídlem Plzeň, Tachovská 85, PSČ 323 00 zastupuje - předseda výboru SVJ Beránek Josef - místopředsedkyně

Více

Zpráva kontrolní komise k účetní závěrce Společenství Kaštanová III čp. 683

Zpráva kontrolní komise k účetní závěrce Společenství Kaštanová III čp. 683 Zpráva kontrolní komise k účetní závěrce Společenství Kaštanová III čp. 683 za účetní období 2015 Členové kontrolní komise: Veronika Holá Ladislav Veselý Datum vyhotovení zprávy: 13. 04. 2016 1 S t r á

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu čp. 1701, Štúrova 55, Praha 4 Štúrova 1701/55, 142 00 Praha 4 IČ: 26762579 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ za ROK 2006 Zpracoval: Správní firma Předkládá: Výbor společenství BUSSMARK,

Více

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM

Č.p. 435 Pro: 21 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 0 Č.p. 436 Pro 20 Proti: 0 Zdržel se hlasování: 1 CELKEM Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 3.10.2012 Doba konání: od 18.00 hod do 20.00 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů

2. Volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatelů zápisu a osob pověřených sčítáním hlasů Zápis ze shromáždění Společenství Bukolská 860, se sídlem Bukolská 772/10, Praha 8, IČ: 241 42 450, konané dne 2. 12. 2014 od 18.00 hod ve školní jídelně ZŠ Glowackého 6, Praha 8 Výbor Společenství Bukolská

Více

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015

Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Zpráva o hospodaření BD Rotavská za rok 2015 Bytové družstvo Rotavská, družstvo Jaroslava Foglara 1332, 155 00 Praha IČ: 26432722 Zápis v obchodním rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl Dr,

Více

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon")

Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Prohlášení vlastníka podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské

Více

Bytové družstvo Šalounova II. čp , družstvo. Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2016

Bytové družstvo Šalounova II. čp , družstvo. Příloha tvořící součást účetní závěrky. k 31. prosinci 2016 Bytové družstvo Šalounova II. čp. 1937-1941, družstvo Příloha tvořící součást účetní závěrky k 31. prosinci 2016 Příloha k účetní závěrce za období 2016 A. Obecné údaje 1. Popis účetní jednotky Obchodní

Více

a) Roční účetní závěrka za rok 2014.

a) Roční účetní závěrka za rok 2014. 3. Projednání a schválení Roční účetní závěrky za rok 2014 a návrhu Rozpočtu SVJ na rok 2015. a) Roční účetní závěrka za rok 2014. Účetní závěrka za rok 2014 byla předána pověřenému vlastníkovi správcem

Více

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Strana 1 (celkem 6) STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO STRAKONICE Heydukova 116, Strakonice, 386 01, tel.: 383 313 711 POZVÁNKA Na shromáždění delegátů Stavebního bytového družstva Strakonice, konané ve čtvrtek

Více

ze shromáždění Společenství Poděbradská ze dne

ze shromáždění Společenství Poděbradská ze dne ZÁPIS ze shromáždění Společenství Poděbradská 540 547 ze dne 16. 5. 2019 Shromáždění Společenství Poděbradská 540 547 (dále též společenství ) se konalo ve školní jídelně Základní školy Tolerance, v ulici

Více

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne

Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne Zápis z 25. schůze Shromáždění vlastníků jednotek U Krčské vodárny 1134/63, konané dne 24.4.2018 1. Zahájení procedurální záležitosti Schůzi zahájil předseda výboru SVJ ing. Beránek, který přivítal přítomné

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin

Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne od 18,15 hodin Zápis z členské schůze Bytového družstva Vachkova 863 konané dne 28. 6. 2018 od 18,15 hodin Místo konání: učebna č. 10 v Kulturním středisku MEDIUM, Hradec Králové Přítomno: 44 členů (viz přiložená prezenční

Více