Zadávací dokumentace. Zadavatel: Střední průmyslová škola stavební, Brno, Kudelova 8 Sídlo: Kudelova 8, Brno

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadávací dokumentace. Zadavatel: Střední průmyslová škola stavební, Brno, Kudelova 8 Sídlo: Kudelova 8, 662 51 Brno"

Transkript

1 Zadávací dokumentace Název projektu: Nové poznání - nová budoucnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.10/ Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Vzdělávání pracovníků Střední průmyslové školy stavební, Brno Druh zakázky: Služba Zadavatel: Střední průmyslová škola stavební, Brno, Kudelova 8 Sídlo: Kudelova 8, Brno Právní forma: Příspěvková organizace IČ: DIČ: CZ Kontaktní osoba: Ing. arch. Pavel Sáňka (ředitel školy)

2 Úvodní ujednání Tel.: Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Uchazeč nemůže žádat náhradu za náklady, jež vznikly v důsledku podání nabídky a výběrového řízení. Zadavatel má právo odmítnout veškeré přijaté nabídky. Zadavatel si vyhrazuje právo podmínky v zadávací dokumentaci, nebo některé části upravit či zadání zakázky úplně zrušit. Tyto změny jsou přípustné do podpisu smlouvy. Platby za veškeré poptávané služby budou zajištěny bezhotovostním převodem na základě faktur vystavených vybraným dodavatelem vzdělávacích služeb. Každá faktura musí obsahovat všechny potřebné náležitosti řádného daňového dokladu. Splatnost faktur bude nastavena na 60 kalendářních dní ode dne jejich vystavení. Dotazy můžou uchazeči zasílat na kontaktní osoby (grant@spsstavbrno.cz). Vyhrazujeme si právo lhůty 3 pracovních dní na zodpovězení. Do předmětu u nechť je uveden text Výběrové řízení na vzdělávání dotaz. Předmět zakázky Projekt Nové poznání nová budoucnost je realizován za účelem zvýšení vzdělanosti a kompetencí pedagogických pracovníků Střední průmyslové školy stavební Brno. Obsahem projektu jsou tři klíčové aktivity sestavené z tematických vzdělávacích programů, které budou realizovány formou prezenčních kurzů. Účelem této zadávací dokumentace je specifikovat požadavky na dodavatele vzdělávacích služeb, který bude obsah klíčových aktivit svými dodávkami naplňovat.

3 Požadujeme, aby součástí nabídky dodavatele vzdělávacích služeb byla ukázka vzdělávacích materiálů, dále aby obsahovala plánovaná témata pro každý z kurzů, aby bylo uvedeno, jaké pracovní či učební pomůcky budou ve výuce využívány a také aby nabídka obsahovala souhrn užívaných vyučovacích metod a techniky. Vybraný dodavatel musí všechny dodávané výukové materiály opatřit logem Evropské unie s textem EVROPSKÁ UNIE, logem OP VK s textem OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, logem MŠMT a textem MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY", logem ESF a textem Evropský sociální fond v ČR. Kromě výukových materiálů je nezbytné pro každý kurz vytvořit a dodat prezenční listiny dokládající účast na kurzech, dále hodnoticí dotazníky, které poslouží jako nástroj k evaluaci vzdělávacích aktivit a certifikáty určené úspěšných absolventům vzdělávacích aktivit. Jelikož se jedná o kurzy, které jsou akreditované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR v rámci Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků, může se stát, že uchazeč nebude mít akreditované stejné názvy kurzů, ale budou se tyto kurzy shodovat obsahově. Pro toto výběrové řízení jsou přípustné obdobné názvy kurzů, musí se však plně shodovat obsahově, a proto musí být náplň všech školení podrobně popsána v nabídce. Klíčová aktivita č. 1: DVPP se zaměřením na jazykové kompetence První klíčová aktivita je zaměřena na jazykové znalosti pedagogů. Cílem aktivity je zlepšit dovednosti pedagogů v anglickém jazyce prostřednictvím vzdělávání v jazykovém kurzu a komplexně navýšit jejich jazykovou vybavenost, umožnit jim bez obtíží pracovat se zahraniční literaturou a podpořit samostatnou komunikaci pedagogů se zástupci ze zahraničních středních škol. Název kurzu Počet účastníků Počet skupin Časová dotace celkem (v hodinách) Anglický jazyk pro pedagogy CENA CELKEM: Kč (osvobozeno od DPH)

4 Školení Anglického jazyka pro pedagogy bude probíhat celkem 10 měsíců. Výše uvedených 6 skupin Anglického jazyka pro pedagogy jsou rozděleny následovně: - začátečníci 2 skupiny - mírně pokročilí 2 skupiny - pokročilí 2 skupiny Nezbytnou podmínkou je, aby kurz byl akreditován MŠMT jako kurz dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků. Vzhledem k délce kurzu a době trvání projektu požadujeme akreditaci již při podání nabídky. Klíčová aktivita č. 2: Umění komunikace a efektivní prezentace, rozvoj osobnosti Obsahem této klíčové aktivity je 9 kurzů zaměřených na osobnostní rozvoj pozitivně ovlivňující jak kvalitu a efektivitu výuky, tak i harmonické prostředí ve škole. Požadujeme akreditaci všech kurzů u MŠMT jako kurzy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků v době realizace kurzů. Název kurzu Počet Počet Časová dotace na kurz účastníků skupin pro 1 skupinu (hod.) Týmová spolupráce Úspěšná komunikace Kreativita aneb otevřená mysl Brainstorming Komunikace v obtížných a problémových situacích Asertivita u pedagogů Emoční inteligence Syndrom vyhoření aneb jak mu předcházet Time-management CENA CELKEM: Kč (osvobozeno od DPH)

5 Klíčová aktivita č. 3: DVPP se zaměřením na využívání ICT ve výuce na středních školách Třetí klíčová aktivita zahrnuje 6 vzdělávacích kurzů, zaměřených na zlepšení dovedností pedagogů v oblasti ICT. U všech kurzů požadujeme akreditaci u MŠMT jako kurzy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků v době realizace kurzů. Název kurzu Počet účastníků Počet skupin Časová dotace na kurz pro 1 skupinu (hod.) MS PowerPoint I. - efektivní prezentace při výuce na SŠ MS PowerPoint II. - pedagog, prezentace a žák MS Word I MS Word II MS Excel I MS Excel II CENA CELKEM: ,00 Kč (osvobozeno od DPH) Předpokládaný obsah jednotlivých kurzů: 1) MS PowerPoint I. - efektivní prezentace při výuce na SŠ - PP se naučí vytvářet profesionální prezentace, které budou moci používat jako podporu své výuky. 2) MS PowerPoint II. - pedagog, prezentace a žák - kurz pro pokročilejší, s důrazem na jednotlivé prvky a obsah prezentace, které mají za úkol udržet pozornost žáka. 3) MS Word I. - práce s textem, oddíly, odstavci, tabulkami, úpravy a formátování, vkládání objektů. 4) MS Word II. - pokročilé nástroje pro práci s textem a tabulkami, objekty a pole, šablony a makra - použití, úpravy.

6 5) MS Excel I. - uživatelské prostředí MS Excel a jeho možnosti, úpravy tabulek, práce s listy, řádky, sloupci, formátování buněk. 6) MS Excel II. - speciální techniky formátování buněk, práce s grafy, ochrana dat, hromadné záznamy, funkce a vzorce. Doprovodné služby Součástí zakázky je podpora účastníků na školení, tj. občerstvení na kurzech klíčových aktivit 2 a 3 v celkovém počtu 456 jednotek, cena 1 jednotky je max. 100 Kč (včetně DPH). Občerstvení preferujeme ve formě studených nápojů a jednoduchých jídel (bagety, případně chlebíčky). Místo plnění zakázky Veškeré dodávané vzdělávací služby, resp. vzdělávací kurzy, budou realizovány v sídle školy, tj. v budově SPŠS Brno, Kudelova 8, Brno. Obsah a forma nabídky Nabídka musí obsahovat povinné údaje, jejichž výčet uvádíme: - základní údaje uchazeče (název, sídlo, IČ, DIČ), - údaje o osobě oprávněné jednat za uchazeče (titul, jméno a příjmení), - údaje o kontaktní osobě (jméno, telefon, ), - podrobná charakteristika nabídky, popis a obsahy jednotlivých školení, - způsoby výuky, které budou používány na školení, - ukázka vzdělávacích materiálů (skripta), - vzorové hodnotící dotazníky, - celková nabídková cena, která musí být rozepsána na cenu bez DPH, samotné DPH a cenu včetně DPH, - návrh smlouvy, který musí obsahovat: o smluvní strany (celý název, sídlo, oprávněná osoba, IČ, DIČ), o celý název a číslo projektu,

7 o minimum povinné publicity OP VK, o cenovou kalkulaci nabídky, platební podmínky, o návrh počtu dnů, za které může dodavatel od podpisu smlouvy začít školit, o povinnost uchazeče plně respektovat pravidla povinné publicity dle příručky OP VK v aktuální verzi a v souladu s těmito pravidly uskutečňovat zakázku, o povinnost uchazeče umožnit kontrolu podkladů souvisejících s projektem osobám, které mají k těmto kontrolám oprávnění, o závazek archivace všech originálů smluv, účetních dokladů a dalších dokumentů, které souvisejí s projektem a jeho realizací, o podpis oprávněné osoby jednat jménem uchazeče, - všechny kvalifikační předpoklady, které uvádíme níže, - další náležitosti, které uvádíme v závěrečném ustanovení. Nabídka musí být vyhotovena v českém jazyce. Všechny stránky nabídky nechť jsou očíslovány vzestupnou řadou a svázány tak, aby nebylo možné libovolné stránky z nabídky vyjmout bez jejího poškození. Požadujeme zhotovení a doručení 2 vyhotovení nabídky (originál a kopie). Nabídka musí být podepsána osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče. Přípustné je podání pouze jedné varianty nabídky. Obálka bude označena nápisem Neotvírat - výběrové řízení Vzdělávání pracovníků SPŠstav Brno. Maximální výše ceny zakázky Předpokládaná cena za dodání služeb pro KA č. 1: Kč (osvobozeno od DPH) Předpokládaná cena za dodání služeb pro KA č. 2: Kč (osvobozeno od DPH) Předpokládaná cena za dodání služeb pro KA č. 3: ,00 Kč (osvobozeno od DPH) Celkem za vzdělávací služby: ,00 Kč (osvobozeno od DPH) Předpokládaná cena za občerstvení pro účastníky: Kč (včetně DPH) - Přepokládaná cena bez DPH: Kč - DPH Kč Předpokládaná výše zakázky CELKEM: ,00 Kč (vč. DPH) Předpokládaná výše zakázky CELKEM: , 00 Kč (bez DPH)

8 V nabídce dodávaných služeb je nepřípustné vyčíslenou částku překročit. Nabídky s vyššími cenami nebude SPSŠ Brno akceptovat. Fakturační jednotkou pro kurzy i občerstvení bude školící den. Hodnotící kritéria nabídky Nabídky se budou hodnotit z hlediska úplnosti a také podle hodnotících kritérií, která uvádíme níže. Nabídky budou zhodnoceny po formální stránce, zda obsahují veškeré požadované náležitosti, které jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. V případě, že nabídky uchazečů nebudou obsahovat veškeré požadované náležitosti, tak mohou být uchazeči vyzváni k doplnění těchto chybějících náležitostí. Následné hodnocení nabídek bude provedeno podle hodnotících kritérií: 1) Nabídková cena s DPH (váha 60 %) Nabídková cena se bude hodnotit podle následujícího vzorce: nejnižší cena 100 váha ( v %) cena hodnocené nabídky Nejvýhodnější nabídkou se stane nabídka, která získá nejvíce bodů po dosazení do vzorce. 2) Flexibilita dodavatele (váha 40 %) Toto hodnotící kritérium bude hodnotit nejkratší dobu, za kterou bude dodavatel schopen od podpisu smlouvy zahájit školení (doba v kalendářních dnech). Hodnocení bude probíhat podle následujícího vzorce: 100 nejnižší hodnota váha ( %) hodnota ( hodnocené) nabídky v Nabídka, která po dosazení hodnot do vzorce získá nejvíce bodů, se stane nejvhodnější nabídkou.

9 Vítěznou nabídkou se stane ta, která dosáhne nejvyššího počtu bodů z výše uvedených hodnotících kritérií dohromady. Termín a místo pro podání nabídky Adresa pro doručování nabídek je shodná se sídlem školy: Střední průmyslová škola stavební Kudelova Brno Lhůta pro doručení nabídek do výběrového řízení je stanovena od do do 14:00. Rozhodující je datum a čas doručení nabídky, na datum odeslání nebude brán zřetel. Pokud bude nabídka doručena po lhůtě pro podání nabídek, tak nebude zařazena do hodnocení výběrového řízení. Kvalifikační požadavky dodavatele Po dodavateli zakázky požadujeme následující kritéria: a) Základní kvalifikační předpoklady Tyto předpoklady jsou obsaženy v 53 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v aktuální verzi. Požadujeme prokázání této kvalifikace prostřednictvím čestného prohlášení podepsaným oprávněnou osobou jednat jménem uchazeče nebo doklady vydanými příslušnými úřady. b) Profesní kvalifikační předpoklady Tyto předpoklady jsou obsaženy v 54 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v aktuální verzi. Po uchazeči požadujeme přiložení kopie výpisu z obchodního rejstříku či jiné evidence (pokud je v ní zapsán) a kopie oprávnění k podnikání dle zvláštních právních předpisů (doklad dokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci) do nabídky. c) Technické kvalifikační předpoklady

10 Po uchazeči požadujeme doložení minimálně 5 referenčních dopisů, kterými doloží realizaci vzdělávacích služeb v posledních 3 letech. Každá reference musí být v hodnotě alespoň Kč s DPH. Dále požadujeme doložení akreditací jako DVPP alespoň u 70 % požadovaných kurzů uvedených v předmětu zakázky. Závěrečná ujednání Toto výběrové řízení neprobíhá dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, řídí se příručkou pro příjemce OPVK verze 5. Dodavatel se zavazuje uchovávat veškeré originály smluv, účetních dokladů a dalších dokumentů souvisejících s realizací projektu (do roku 2025) a umožnit všem subjektům oprávněným k výkonu kontroly projektu provést jejich kontrolu. Dodavatel služeb rovněž musí respektovat pravidla pro publicitu OP VK a realizovat zakázku v souladu s těmito pravidly. V Brně dne Ing. arch. Pavel Sáňka

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 17. května Střední průmyslová škola, Jedovnice, Na Větřáku 463 Zadávací dokumentace Podpora dalšího vzdělávání pedagogů v SPŠ Jedovnice realizováno v rámci projektu Další vzdělávání pracovníků škol a školských

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích služeb Název zakázky: Zvýšení profesních dovedností a adaptability zaměstnanců společnosti Pars nova a.s. pomocí vzdělávacího procesu Reg.

Více

v rámci projektu Efektivní vzdělávání a podpora lidských zdrojů společnosti MONIT plus, s.r.o. registrační číslo CZ.1.04/1.1.02/35.

v rámci projektu Efektivní vzdělávání a podpora lidských zdrojů společnosti MONIT plus, s.r.o. registrační číslo CZ.1.04/1.1.02/35. Výběr dodavatele vzdělávacích služeb pro zajištění zakázky s názvem Vzdělávání v MONIT plus v rámci projektu Efektivní vzdělávání a podpora lidských zdrojů společnosti MONIT plus, s.r.o. registrační číslo

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název zakázky: Komplexní program vzdělávání zaměstnanců společnosti LUCIS, s.r.o. Údaje o zadavateli: Název: LUCIS, s.r.o. Sídlo zadavatele: Nová 147/14, Popůvky 664 41 IČO: 25570731

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.0572

CZ.1.07/1.1.00/56.0572 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Tento projekt je financován z ESF prostřednictvím OP LZZ a ze státního rozpočtu ČR ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Semináře a kurzy měkkých dovedností Název projektu: Rozvoj pracovních dovedností zaměstnanců

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název projektu: Nové poznání - nová budoucnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.10/04.0022 Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Technické

Více

Zadávací dokumentace zakázky. Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy. 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s.

Zadávací dokumentace zakázky. Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy. 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s. Zadávací dokumentace zakázky Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy 21.2.2011 PAS Zábřeh na Moravě a.s. 1. Název zakázky Vzdělávání firmy PAS Zábřeh na Moravě a.s. vzdělávací kurzy

Více

Vzdělávání v Kemper spol. s r.o.

Vzdělávání v Kemper spol. s r.o. Zadávací dokumentace k projektu Vzdělávání zaměstnanců a rozvoj lidských zdrojů ve společnosti Kemper spol. s r. o. Číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.00864 Název zakázky: Zadavatel: Vzdělávání v Kemper

Více

pt l!le Výzva k podání nabídek Název zakázky: Výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích služeb Služba

pt l!le Výzva k podání nabídek Název zakázky: Výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích služeb Služba fff evropský sociáíru W' fond v ČR EVROPSKA UNIE ~ pt l!le OPER~ČNí PROGRAM LlDSKE ZDROJE VAŠI BUDOUCNOST Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Výběrové

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: 10213 Vzdělávací aktivita Vedoucí výroby (mistr,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky: Název projektu: Reg. číslo projektu: Integrovaná střední škola technická, Mělník, K učilišti 2566 Vzdělávání pedagogických pracovníků ISŠ technické, Mělník

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Výběrové řízení na služby související s dodávkou e-learningu Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.00881 Název projektu: Profesionalizace zaměstnanců Dopravního

Více

Zadávací dokumentace k zakázce

Zadávací dokumentace k zakázce Zadávací dokumentace k zakázce Efektivní vzdělávání, osobnostní rozvoj a zvýšení adaptability zaměstnanců EPAVA Olomouc, a.s. a PAPÍRTISK s.r.o. v době hospodářské krize Název zadavatele: EPAVA Olomouc,

Více

Název programu: jednat jménem zadavatele): Název zakázky: Předmět zakázky:

Název programu: jednat jménem zadavatele): Název zakázky: Předmět zakázky: VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku do zjednodušeného výběrového řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění na dodání služby

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Program celoživotního učení CZ.1.07/1.5.00/34.0034 CZ.1.07/1.1.24/01.0110 COM-MP-2011-200

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Program celoživotního učení CZ.1.07/1.5.00/34.0034 CZ.1.07/1.1.24/01.0110 COM-MP-2011-200 Výzva k podání nabídek (pro účely zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadavatel: FEROX, a.s. Děčín, Ústecká 30, Děčín 5, 405 30; zastoupený Ing. Miroslavem Němcem, místopředsedou představenstva IČO 0008648 DIČ CZ8648

Zadavatel: FEROX, a.s. Děčín, Ústecká 30, Děčín 5, 405 30; zastoupený Ing. Miroslavem Němcem, místopředsedou představenstva IČO 0008648 DIČ CZ8648 Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu rozvoj lidských zdrojů I. Základní údaje Název zakázky : Jazykové

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Realizace vzdělávacích kurzů pro zaměstnance společnosti SEVEROČESKÁ BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA spol. s r.o. Reg.č.: CZ.1.04/1.1.02/35.00835 Obsah 1.Identifikace zadavatele... 3 2. Předmět

Více

Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců v manažerských dovednostech

Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců v manažerských dovednostech Zadávací dokumentace Strana 1/6 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na služby zadané ve zjednodušeném výběrovém řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů operačního programu Rozvoj lidských zdrojů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název projektu: Vzdělávání zaměstnanců společnosti DEKTRADE a.s. v roce 2011 Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.01752 Název zakázky: Výběrové řízení na externího dodavatele

Více

Výzva k předložení nabídky. Zadávací dokumentace

Výzva k předložení nabídky. Zadávací dokumentace Výzva k předložení nabídky Zadávací dokumentace na dodávku služeb v rámci projektu KRÁLOVOPOLSKÁ, a. s. - konkurenceschopný zaměstnavatel Registrační číslo projektu: CZ.04.1.03/4.1.11.4/3276 Tento projekt

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ k zakázce s názvem: Servis vozidel hromadné dopravy Registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.02/35.00881 Název projektu: Profesionalizace zaměstnanců Dopravního podniku

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: ROP NUTS II Moravskoslezsko CZ.1.10/2.2.00/30.01665 Modernizace přírodovědné

Více

Zakázka: Zadávací řízení na dodavatele Kurzu Základy podnikání a dalších služeb pro začínající podnikatele.

Zakázka: Zadávací řízení na dodavatele Kurzu Základy podnikání a dalších služeb pro začínající podnikatele. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zakázka: Zadávací řízení na dodavatele Kurzu Základy podnikání a dalších služeb pro začínající podnikatele. Zadavatel Název žadatele: Mateřské centrum Bělásek (dále jen MC) Právní

Více

CZ.1.07/1.3.00/51.0024

CZ.1.07/1.3.00/51.0024 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace. Název projektu: Zvýšení odborné kvalifikace zaměstnanců členů Regionální hospodářské komory Plzeňského kraje

Zadávací dokumentace. Název projektu: Zvýšení odborné kvalifikace zaměstnanců členů Regionální hospodářské komory Plzeňského kraje Zadávací dokumentace Název projektu: Zvýšení odborné kvalifikace zaměstnanců členů Regionální hospodářské komory Plzeňského kraje Projekt financován ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy SŠ a ZŠ Lipník nad Bečvou, Osecká 301, 751 31 Lipník nad Bečvou Škola spolupracující s Pedagogickou fakultou UP Olomouc tel.: 581 773 766 mob. : 733 171 806 www.zslipnik.cz email: zvspslipnik@email.cz

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu C153530

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu C153530 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor školství, mládeže a tělovýchovy Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Dodávka ICT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Dodávka ICT 1 OBSAH: 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE... 3 2 PŘEDMĚT PLNĚNÍ ZAKÁZKY... 3 3 PŘEDPOKLÁDANÁ HODNOTA ZAKÁZKY...

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k zakázce s názvem Výběrové řízení na dodavatele vzdělávání Název projektu: Podporujeme profesní rozvoj pedagogických pracovníků ZŠ Břeclav, Slovácká 40 Registrační číslo projektu:

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na dodání služby zadané ve výběrovém řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název zakázky: Identifikace:

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Akce je financována z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Zadávací dokumentace Název zakázky: Identifikace: Název projektu: Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích služeb Název zakázky: Specifická školení v DONGHEE Czech s.r.o. Identifikace zadavatele Název / obchodní firma zadavatele: DONGHEE Czech

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E. na zakázku s názvem. Dodávka vzdělávacích služeb k projektu OP VK

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E. na zakázku s názvem. Dodávka vzdělávacích služeb k projektu OP VK Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E na zakázku s názvem Dodávka vzdělávacích služeb k projektu OP VK Druh zakázky: služby Název projektu a registrační číslo projektu: Klíč k profesnímu rozvoji pedagogů

Více

C152047 15.7.2015. Základní škola Želiv, okres Pelhřimov. Mgr. Marie Dolejšová, ředitelka ZŠ, tel.: 565 581 128, e- mail: zszeliv@seznam.

C152047 15.7.2015. Základní škola Želiv, okres Pelhřimov. Mgr. Marie Dolejšová, ředitelka ZŠ, tel.: 565 581 128, e- mail: zszeliv@seznam. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup robotických stavebnic a ovládacího SW v rámci projektu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na nepravidelnou lektorskou činnost v rámci rekvalifikačních kurzů

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na nepravidelnou lektorskou činnost v rámci rekvalifikačních kurzů Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na nepravidelnou lektorskou činnost v rámci rekvalifikačních kurzů 1. Název zakázky: Výběrové řízení na nepravidelnou lektorskou činnost v rámci rekvalifikačních

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zjednodušené výběrové řízení s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění na dodavatele služeb - Rozvojový

Více

na provedení auditu národních projektů Úřadu práce Brno - město

na provedení auditu národních projektů Úřadu práce Brno - město ČR Úřad práce Brno město Křenová 25/27 659 59 Brno Výzva více zájemcům k podání nabídky v Brně 4. 6. 2008 Česká republika - Úřad práce Brno-město jako zadavatel Vás tímto oslovuje k podání nabídky na provedení

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky na dodání služby zadané ve zjednodušeném výběrovém řízení dle Příručky pro příjemce finanční podpory projektů Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů v platném znění Název

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Veřejná zakázka malého rozsahu Catering I. - OPVK Posílení rozvoje Centra výzkumu odborného jazyka angličtiny a němčiny na Filozofické fakultě Ostravské univerzity CZ.1.07/2.3.00/20.0222

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) :

Více

U Hřiště 527, Velešín 382 32

U Hřiště 527, Velešín 382 32 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka vybavení odborných učeben pro fyziku a elektrotechniku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

Zadávací dokumentace. Rekvalifikace III. Řidič z povolání (řidič)

Zadávací dokumentace. Rekvalifikace III. Řidič z povolání (řidič) Zadávací dokumentace pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Rekvalifikace III Řidič z povolání (řidič) Zadavatel veřejné zakázky: Česká republika Úřad práce v Jeseníku, se sídlem

Více

24/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/01.0020 Název projektu:

24/2013. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/01.0020 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Využití externích služeb personální agentury v oblasti personálního zajištění administrace grantového schématu v Opatření 4.1vyhlašovaného Úřadem práce v Liberci ZADAVATEL Česká republika

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k zakázce s názvem Výběrové řízení na dodavatele techniky Název projektu: Podporujeme profesní rozvoj pedagogických pracovníků ZŠ Břeclav, Slovácká 40 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.41/01.0011

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, směrnice Ministerstva školství, mládeže

Více

Zlepšení podmínek výuky v oblasti průmyslových řídících systémů na VSPŠG Název zakázky: a jejich ověření ve výuce Služba

Zlepšení podmínek výuky v oblasti průmyslových řídících systémů na VSPŠG Název zakázky: a jejich ověření ve výuce Služba Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

17.10.2014. Makarenkova 414, 790 81 Česká Ves Mgr. et Bc. Zdeňka Blišťanová mob.: 776 113 107 e-mail: blistanova@zsceskaves.cz

17.10.2014. Makarenkova 414, 790 81 Česká Ves Mgr. et Bc. Zdeňka Blišťanová mob.: 776 113 107 e-mail: blistanova@zsceskaves.cz Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových mobilních (dotykových) zařízení, předmět plnění je specifikován popsán v Příloze č.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových mobilních (dotykových) zařízení, předmět plnění je specifikován popsán v Příloze č. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C

Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C Příloha č. 6 Návrh kupní smlouvy - část A, B, C KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Waldorfská škola

Více

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e veřejné zakázky malého rozsahu v souladu s ustanoveními 12 odst. 6 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách

V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách Číslo výzvy : ÚP BR/Por/010/2008 VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V rámci Národního individuálního projektu Poradenství a rekvalifikace pro zakázku Rekvalifikační kurzy pracovník v sociálních službách Výzva

Více

PhDr. Charlotta Grenarová, ředitelka školy Telefon: +420 723 729 077 E-mail: mail@ghlucin.cz

PhDr. Charlotta Grenarová, ředitelka školy Telefon: +420 723 729 077 E-mail: mail@ghlucin.cz Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Dodávka výpočetní techniky pro účely projektu Autisté nikoli v autu

Dodávka výpočetní techniky pro účely projektu Autisté nikoli v autu Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky pro účely projektu Autisté nikoli v autu Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno VŘ 47/11

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno VŘ 47/11 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno VŘ 47/11 MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA KARLOVY VARY, ŠMERALOVA 336/15 příspěvková organizace. Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka vzdělávacích služeb a tvorba a realizace e-kurzu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Obec Dětřichov se sídlem: Dětřichov č.p. 2, 464 01 Frýdlant IČ: 00831468 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

Obec Dětřichov se sídlem: Dětřichov č.p. 2, 464 01 Frýdlant IČ: 00831468 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Obec Dětřichov se sídlem: Dětřichov č.p. 2, 464 01 Frýdlant IČ: 00831468 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ve smyslu 12, 18 a v souladu s 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH KURZŮ PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTI O.K. TEXTIL, S.R.O. 1. Identifikace zadavatele název zadavatele: O.K. TEXTIL, s.r.o. adresa sídla:

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ

RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ RÁMCOVÁ SMLOUVA O REALIZACI REKVALIFIKAČNÍCH KURZŮ uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká republika - Úřad práce

Více

V Y P I S U J E. Výzvu zájemcům k podávání nabídek

V Y P I S U J E. Výzvu zájemcům k podávání nabídek Zadavatel: Název společnosti: CC Systems a. s. Sídlo společnosti: Národní tř.101, 695 01 Hodonín Kontaktní osoba: Milan Foltýn Telefon: 518 343 041 Fax: 518 342 243 E-mail: foltyn@ccsystem.cz www.ccsystem.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích služeb Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců členů OSHŽ IDENTIFIKACE ZADAVATELE Název / obchodní firma zadavatele: Odvětvový svaz hutnictví

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH KURZŮ PRO PROJEKT. Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH KURZŮ PRO PROJEKT. Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH KURZŮ PRO PROJEKT Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o. 1 NÁZEV ZAKÁZKY Odborné vzdělávání klíčem k úspěchu PNsP, s.r.o. 2 ZADAVATEL Obchodní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Zadavatel: Integrovaná střední škola technická, Mělník, K učilišti 2566 Název zakázky: Název projektu: Reg. číslo projektu: Dodávka hardware a software pro ISŠT Mělník v rámci projektu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k podání nabídky do výběrového řízení na dodávku vzdělávacích kurzů pro společnost JELÍNEK výroba nábytku s.r.o. 1. Identifikace projektu Název projektu: Vzděláváním k dovednosti Registrační

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Čj.: ČŠIG-3218/15-G21 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení Zakázka je zadána podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k projektu firmy Schwan-STABILO ČR, s.r.o. Budování podniku světové třídy v rámci Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů, v Opatření 4.1 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor sociálních věcí a zdravotnictví VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA: VYŘIZUJE: ÚTVAR: OSV TELEFON: 556 879 470 E-MAIL: blanka.mikundova@koprivnice.cz DATUM:

Více

VZ - 199. Moderní technologie v designérské praxi. Dodávka (specifikace viz níže) Dne 14.11.2014. Nerudova 33, 301 00 Plzeň. Mgr.

VZ - 199. Moderní technologie v designérské praxi. Dodávka (specifikace viz níže) Dne 14.11.2014. Nerudova 33, 301 00 Plzeň. Mgr. Sp.zn.: CN/308/CN/14 Č.j.: 8770/14/CN Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na

Více

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky:

Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210. Vyhlašuje. výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Obec Trojanovice 74401, Trojanovice 210 Trojanovice, 25. dubna 2012 Vyhlašuje výzvu více zájemcům o zakázku malého rozsahu k podání nabídky na předmět zakázky: Fasáda Mateřské školy na Lomné Úvodní část

Více

Identifikační údaje. Realizace vzdělávacích kurzů pro zvýšení adaptability zaměstnanců ve společnosti LEGIE GUARD service s.r.o.

Identifikační údaje. Realizace vzdělávacích kurzů pro zvýšení adaptability zaměstnanců ve společnosti LEGIE GUARD service s.r.o. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výzva k podání nabídek do výběrového řízení Identifikační údaje Název zakázky: Název operačního programu: Vzdělávání LEGIE GUARD OP Lidské zdroje a zaměstnanost Název projektu: Realizace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK na služby E-learning Pro potřeby

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zakázku malého rozsahu na dodávky v rámci projektu Zlaté ručičky 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Zastoupené: Sídlo: Identifikační číslo: 00852619

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka databázového systému pro projekt Konsolidace IT infrastruktury a rozvoj služeb TC obcí z 22. Výzvy Integrovaného operačního

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Město Trhové Sviny Sídlem: Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Sviny Zastoupený: Ing. Radislav Bušek, starosta města IČ: 00245551 : Výběrové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce REKVALIFIKACE A PORADENSKÉ ČINNOSTI SLUŽBOVÉ PROFESE Opava, srpen 2009 Strana 1 z 149 Obsah dokumentace Čl. 1. Informace o zadavateli... 4 Čl. 2. Úvodní

Více

Zadávací dokumentace pro výběr dodavatele vzdělávacích kurzů. v rámci zakázky. Vzděláváním zkvalitňujeme realitu. zadavatel. DORA Group a.s. Str.

Zadávací dokumentace pro výběr dodavatele vzdělávacích kurzů. v rámci zakázky. Vzděláváním zkvalitňujeme realitu. zadavatel. DORA Group a.s. Str. Zadávací dokumentace pro výběr dodavatele vzdělávacích kurzů v rámci zakázky Vzděláváním zkvalitňujeme realitu zadavatel DORA Group a.s. Str. 1 1. Preambule Výběrové řízení je vypisováno na základě účasti

Více

59/2013. Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Ing. Pavel Řezníček, ředitel Tel. 555 530 627 Email: reznicek@sosfm.cz CZ00844691

59/2013. Lískovecká 2089, 738 01 Frýdek-Místek Ing. Pavel Řezníček, ředitel Tel. 555 530 627 Email: reznicek@sosfm.cz CZ00844691 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) Závěrečná evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst!

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) Závěrečná evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU (zadávací dokumentace) dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Tato

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Datum vyhlášení zakázky: Dodávka ITC vybavení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.16/01.0001

Více

Informačních technologií pro absolventy škol

Informačních technologií pro absolventy škol Zadávací dokumentace vzdělávací kurzy: Informačních technologií pro absolventy škol realizované v rámci grantového projektu OP RLZ: PRVNÍ START Adaptační centrum pro studenty a absolventy středních a vysokých

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Odborná publikace Průmysl cestovního ruchu pro projekt OP RLZ - MMR Odborná školení

Více

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci IV.

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci IV. Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Identifikační údaje Název zakázky Vzdělávání zaměstnanců společnosti ROSSMANN k zvýšení jejich kvalifikace, profesní mobility a adaptability

Více

Kontaktní telefon: 566 624 632, 566 621 258, 736 472 472 j.svobodova@3zszdar.cz

Kontaktní telefon: 566 624 632, 566 621 258, 736 472 472 j.svobodova@3zszdar.cz Věc : Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SLUŽEB PRO PROJEKT INKLUZIVNÍ ŠKOLA ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ REGISTRAČNÍ ČÍSLO

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Zadávací dokumentace Název zakázky: Vzdělávání zaměstnanců společnosti nkt

Více

Název zakázky: Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2

Název zakázky: Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2 Příloha Výzvy k podávání nabídek zakázky Dodávka tabletů pro rozvoj využití ICT pedagogy, 2 Zada vací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podání nabídky v rámci výběrového řízení na dodávku komponentů pro optiku a počítačové vybavení Název veřejné zakázky: Dodávka komponentů pro optiku a počítačové vybavení Zadavatel

Více

BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE OBEC HOVORANY BYTOVÝ DŮM PRO SENIORY, HOVORANY PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zpracoval: PMC Stránský 11/2012 www.pmcs.cz TENTO DOKUMENT OBSAHUJE 5 STRAN VČETNĚ TITULNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup hardwarového a softwarového vybavení. Modernizace mateřské školy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Nákup hardwarového a softwarového vybavení. Modernizace mateřské školy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce Nákup hardwarového a softwarového vybavení v rámci projektů Rozvoj klíčových kompetencí prostřednictvím aplikace moderních ICT registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.30/02.0025

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená výuka anglického jazyka a

Více